• Blogg

  Lykke til!


  29.11.2016


  Hei!

  Jeg la ut et bilde på instagram i går og skrev at jeg endelig var ferdig med engelsktentamen og mattetentamen. På fredag har jeg bokmål-tentamen og på mandag nesteuke har jeg nynorsk. Etter det er jeg endelig ferdig med alle tentamenene for denne gang. Nå nærmer det seg i hvert fall jul og det er ikke så alt for lenge til ferie igjen. Jeg gleder meg til å sove lenge, ikke ha skolearbeid og til å bruke mer tid på venner og familie. Det er bare å stå på den siste tiden og holde motivasjonen oppe. 

  Under bildet jeg la ut kommenterte flere av dere at dere også har og har hatt flere av tentamenene. Noen sa dere hadde matte i dag og noen av dere har engelsk nå på fredag! Jeg vill bare ønske dere masse lykke til og jeg heier på dere. 


  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Liker du best matte, norsk eller engelsk?
  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Video

  JULEKALENDERVIDEO!!!


  27.11.2016


  //samarbeid

  Hei!

  Fra i går til i dag hadde jeg en venninne på overnatting hos meg! Vi spiste taco og gikk deretter over til å jobbe med matte. Vi har nemlig mattetentamen i morgen og i forbindelse med det, flere matteoppgaver vi fikk for å øve. Vi brukte derfor et par timer på matten får vi avsluttet med god samvittighet:-) Vi koste oss deretter med godteri og en superspennende film. Jeg synes det er ganske kjedelig å øve til prøver og lignende så det å invitere en venn eller flere over på en slik øving og deretter kose seg litt er perfekt!

  I dag har jeg redigert ferdig en video jeg filmet fredag og jeg har gledet meg til å vise den til dere. Jeg skal nemlig ha en julekalender her på bloggen, slik som jeg hadde i fjor. Det vil bli mulighet til å vinne masse kule produkter! Jeg filmet derfor en video der jeg forteller om dette og i tillegg viser jeg alle de forskjellige tingene som det vil være mulighet til å vinner. 

  HER ER DEN!

  Hva ønsker du deg ut av alle produktene jeg viste?

  Klem Jennie
  83 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Har du tenkt på dette?


  25.11.2016


  Hei

  //Adlink

  Fikk så mange koselige tilbakemeldinger på at dere liker innleggene mine med julegavetips. I går nevte jeg jo at jeg hadde fått meg billetter til Oslo Sommertid, 2 juli hvor også Marcus og Martinus skal opptre. Dette er jo faktisk noe man kan ønske seg til jul også. Jeg elsker konserter og stemningen det gir og setter nå konsertbilletter/gavekort på konsertbilletter på min ønskeliste. 

  I går ble billettene til Oslo Sommertid lagt ut og det er fortsatt mange billetter til salgs. Tenkte bare å tipse dere, så kan jo dere tipse foreldre om dette er noe også dere ønsker dere. //Her kan du sjekke de ulike typene billettene. 

  Nå er det endelig helg. Jeg har akkurat levert inn en nynorskoppgave og sitter i sofaen klar for TV-kos. I morgen blir det venninnetid og jeg gleder meg masse. Dette var et kort innlegg, men måtte bare tipse ;)


   

  God helg kjære gode følgere.

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  TIPS

  DETTE MÅ DU FÅ MED DEG


  24.11.2016


  Hei

  //samarbeid

  Noen av dere har kanskje fått med dere Black Friday og hva dette er. Jeg fikk det med meg for et par år siden og det vokser seg bare større og større her i Norge. Fenomenet er jo opprinnelig Amerikansk og faller alltid på fredag etter Thanksgiving. Dagen setter liksom startskuddet for julehandelen med utrolig mange gode tilbud. Noen tilbud er så ekstreme at det kan oppstå krangling i kjøpesentere, he he...men jeg liker best å handle tilbudene hjemme på nettet.

  Jeg skal også bruke anledningen til å handle noen julegaver og også noen bursdagsgaver og en nettbutikk jeg da selvfølgelig sjekker er MAKESTYLE. Samtidig tipser jeg selvfølgelig mamme og pappa om gode tilbud på ting jeg måtte ønske meg. Noe av det bra med denne nettbutikken er at de har gratis frakt og veldig rask levering.

   

  Om du ikke var av vinnerene av julekalender på bloggen min, så har de nå satt ned prisen i forbindelse med Blackfriday. Revolution kalenderen kostet før 799 og nå 399,-  

  Til dere som ønsket dere børsten er den satt ned fra 549,- til nå kr 299,- Ut i fra kommentarene på den store giveaway som jeg hadde var det mange som ønsket seg akkurat den. Trykk //HER 

   
   

  Mange har ellers spurt meg om julegavetips og her kommer det noen i fra Makestyle sitt Blackfriday salg. Dette er litt prisvennlige gaver som kanskje du vil gi til noen og det øverste børste settet kanskje noe også du ønsker deg? Inne På Makestyle er det maaaange Blackfriday tilbud allerede og det kommer nok fler i morgen også. Det kan lønne seg å følge med på deres Facebookevent, trykk //Her for å komme dit

  Øverst: Artist Oval Brush Set fra Hot Makeup HER // Zoella Wonder Hand HER // Hot Shadow collection Hot Makeup HER // Body Mist Zoella HER // Billion Dollar Brows Kit HER // Togospa Lip Mask HER // The Balm Mary-Lou Manizer HER

   

  Har du hørt om Black Friday?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Kan man elske noe man har hatet?


  23.11.2016


  //inneholder produktlink

  Hei

  Overskriften, "Kan man elske noe man har hatet?", hva skal Jennie skrive om nå da.....he he.

  Jo, som mange av dere vet så har jeg en lillebror på 6 år, han elsker jeg da. Lillebror hater en ting som også jeg hatet da jeg var liten, nemlig ULL. Mamma og pappa sine ord "Ull, er gull" og alt snakket om hvor viktig det var fordi det pustet osv....det var noe av det dummeste jeg fikk høre. Nå er det den tiden på året igjen hvor det blir kaldt og jeg som er mye ute i valgfaget mitt "fysisk aktivitet og helse" og i flere gymtimer er avhengig av ull. I høstferien ville ikke lillebror ha på ulla si da vi gikk på fjellet og jeg tok meg selv i å forklare han de fantastiske egenskapene ull har, he he. Det hjalp lite, han må nok bare bli eldre først kan jeg tenke meg.

  I dag er ulla på og jeg elsker dette settet jeg fikk i gave av Kirsti som jobber i Urban. Det fins i to ulike farger til jente og jeg likte aller best det settet jeg har på meg på bildene. Så svaret på overskriften til innlegget bli jo, JA :)

  Mange spør meg om jeg kan gi tips til julegaveønsker, dette settet hadde jeg garantert satt på min liste om jeg ikke hadde vært så heldig å allerede ha det.

  Processed with VSCO with hb1 preset
  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Hvilket uttrykk passer deg best:

  "Ull, er gull"

  "Ull, er tull"

  Hvilket sett liker du best? Se de ulike fargene ved å trykke //HER

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Jul

  DETTE VAR GØY


  22.11.2016


  Hei

  //Samarbeid

  For 14 dager siden skrev jeg innlegget STOOOR GIVEAWAY og postet en video med premiene på kanalen min på Youtube i samarbeid med Makestyle

  Videoen er i dag sett 19812 ganger, som er langt unna mine mest sette videoer, men dette er jo en annen type video også. Men innlegget på bloggen ble kommentert 1294 ganger, for det å kommentere var en del av konkurransen og under konkurransebildet på IG er det i dag 3341 kommentarer for ved å kommentere var man også med i trekningen. Antallet kommentarer på blogg og IG er altså laaaaaaaaangt over hva jeg normalt får av kommentarer. De fleste brukerene var ukjente, men kanskje også nye og jeg gledet meg til å trekke vinnere. 

  Nå er det gjort og jeg håper vinnerene er personer som liker bloggen min, liker instagrammen min og min youtube og ikke bare hiver seg på fordi det er en mulighet til å vinne noe. Selvfølgelig er det mange av de også, og de stiller jo med like stor sjanse til å vinne. I tillegg til å kommentere skulle man følge meg og @makestyle og dessverre var noen av de jeg først trakk som ikke hadde gjort dette og da gikk premien tapt.    

  Jeg setter stor pris på at folk tar seg tid til å kommentere i mine sosiale medier og de som har fulgt meg en stund vet også at jeg ofte tar meg tid til å svare en god del, jeg leser i hvert fall alt. Jeg sier det igjen også, jeg kjenner igjen maaaange av dere trofaste med navn og flere av dere går flere år tilbake som lesere og følgere og noen er nyere men allikevel funnet en plass i mitt hjerte. Da jeg var på Marcus og Martinus sin konsert i Oslo forrige helg møtte jeg mange av dere og dere gjør meg så glad. Som kjære Norah, jeg er heldig som har følgere som deg.

  Så nå er denne giveaway avsluttet men det kommer en julekalender på bloggen min i desember og jeg lurer veldig på hvordan jeg skal kjøre denne i mine sosiale medier. 

  Jeg sier ikke at man alltid må, bør eller skal kommentere under et blogginnlegg. Men vit at det gjør en blogger glad , i hvert fall meg og det føles litt rart når sååååå mange klarer å gjøre det når det er gevinster inne i bildet. 

   

  Her kommer vinnerene, jeg kontakter dere på mail eller instagram, avhengig av hva dere selv har oppgitt.

  Vinner av Mast Hårbørste ble en jente med navn Mathea @mmathea

  Vinner av Mast Rettetang  ble faktisk en fanbruker (det har aldri skjedd før, he he) @jenniesofie.edit

  Vinner av Mast Krølltang ble Sirawan :)

  Vinner av Hot Makeup Christmas Calendar ble @vildebucher

  Vinner av Revolution Adventskalender Dina Opheim

  Vinner av Sanctuary kalender ble Cornelia Mathea

   

  Gratulerer til vinnerene og lykke til ved en annen anledning til alle dere andre. 

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Blogg

  HER ER JEG


  20.11.2016


  Hei

  Mange av dere er kun lesere av bloggen min og følger meg ikke i andre sosiale medier. En av grunnene til dette kan være at dere ennå ikke har fått dere Instagram, snap eller Musical.ly , men det er i hvert fall sosialemedier som jeg bruker. Alle bruker jeg ikke like flittig, men plutselig syns jeg det er gøy å snappe litt og en annen dag lager jeg en Musical.ly.

  På instagram har jeg brukernavnet @jenniefashion og du trenger ikke har instagram for å besøke brukeren min. Du kan ganske enkelt trykke //HER


   

  Musical.ly er en app hvor man kan mime til sanger og annen tekst og dele dette som videoer på sin bruker. Jeg er ikke kjempeaktiv der, men kanskje jeg plutselig blir det. For å se andre sine videoer på Musical.ly trenger du en egen bruker, men du trenger jo ikke å dele videoer selv om du ikke ønsker det. Har du en bruker kan du se andre sine videoer og det er mye morsomt og bra.På Musical.ly heter jeg: Jenniefashion


   

  Snapchat er en ting jeg ønsker å bruke mer, men jeg er bare så dårlig på det. Noen ganger kjører jeg en Q&A på min snapchat og det er veldig populært. Da får jeg inn veldig mange spørsmål. Da stilles spørsmålene under et bilde jeg poster på Instagram. På Snapchat heter jeg: jenniesofiesnap   

  Om du ikke følger meg på noen av disse mediene, gjerne gjør det om du har lyst. Instagram er nok den medien jeg er mest aktiv på. Det er der jeg deler mest bilder og det er der jeg svarer mest på kommentarer. Kanskje derfor jeg liker instagram så godt. Jeg kan lett skrive til dere og kommunisere med dere! Alltid koselig å få kommentarer fra dere og se bilder dere deler.

  Har du snap, instagram eller Musical.ly. Kanskje alle tre til og med?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Hverdag

  IT´S FRIDAY!


  18.11.2016


  //annonselink

  Hei!!!

  Noen andre enn meg som er superglad for at det endelig er helg?!? Haha! Etter en stressende skoleuke er jeg endelig ferdig med prøvene for denne uka og det er den beste følelsen! Jeg har tentamen og slikt neste uke men bare en liten pause er så fantastisk! Haha! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av før jeg kanskje begynner morgendagen med å filme en video til dere.

   I går var også siste mulighet for å nominere til Vixen Blog Awards. Jeg satt og øve til prøve da jeg kom på det, så jeg snappet at det var siste mulighet og jeg la det ut på instagram! Da er det bare å vente og se hva som skjer. Jeg er veldig spent men utrolig takknemlig for at så mange av dere har nominert meg. At dere leser bloggen min, følger meg på instagram, snap of abonnerer og ser på youtubevideoene mine! 

  Photo booth ble det vist i dag:-O

  Processed with VSCO with a6 preset
   

  Til dere som kommer til å spørre så er jakken fra Junkyard. Link for å komme til jakken finner du //HER

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  TIPS

  JEG TRENGER .........


  16.11.2016


  Hei!

  I dag var jeg dessverre ikke på skolen siden jeg våknet opp og følte meg veldig dårlig. Ikke bra nok til å gå på skolen i hvert fall. Jeg skal ikke gå så dypt inn på hvordan jeg følte meg men jeg visste at om jeg dro på skolen ville det bare bli verre. Jeg startet derfor dagen litt rolig hjemme men det endte med at jeg på ettermiddagen følte meg noe bedre så jeg kunne begynner med lekser og øving til prøver.

  I morgen har jeg to prøver og en på fredag. Neste uke har jeg også tentamen og uken etter der også. Nå er det den siste innspurten før jul i alle fagene og da blir det litt mye til tider. Da er det viktig å finne seg noe motivasjon til å jobbe. Min motivasjon er venner og familie. Jeg vet at når jeg har gjort arbeidet mitt så kan jeg være med venner. Denne uka har vært fylt med tester og prøver men jeg ser frem til helgen for besøk av venner og familie! I tillegg er det viktig å ta seg pauser. Hvis du sitter i timesvis og jobber fungerer ikke hodet tilslutt og alt går veldig sakte og dårlig. Etter å ha jobbet effektivt en stund er det lurt å ta en liten pause. Kanskje ta seg litt frisk luft eller høre på litt avslappende musikk. I tillegg når du jobber hardt glemmer man helt å drikke så et annet tips er å ha en vannflaske ved siden av seg når man jobber. 

  Her er noen sminkefrie selfies jeg tok i dag. Noen ganger elsker jeg å bare ha på fuktighetskrem, en god leppepomade for leppene, børste bryna til og krølle vippene. Naturlig men føles mye bedre!  Selv om du føler deg blæh, så smil. Det hjelper å smile og om du får frem latteren er det rene medisinen.

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Hva er din motivasjon når du har mye å gjøre på skolen? Har du noen gode tips til hvordan man kan jobbe mer effektivt?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Jul

  Jeg trenger din hjelp


  15.11.2016


  Hei

  For tiden er jeg inne i en periode hvor jeg har masse tanker og ideer om videoer jeg vil filme, men så har jeg ALDRI tid, typisk.Nå har jeg jo filmet en god del videoer, men de er publisert på Disney Channel Norge sin Youtube, du kommer dit ved å trykke //HER.

  Siden jeg begynte på skolen i høst har det skjedd masse. Jeg har som sakt jobbet med Disney og også med det nye magasinet som jeg er medredaktør i. Bladet kommer ut 12. desember og inneholder mange kule tips, intervjuer med mange kule folk, plakater, DIY og mye mer. Jeg gleder meg supermasse til det kommer ut i butikkene. Jeg har filmet noen videoer selv også til min Youtube kanal, som Vlog fra en dag i Polen, tre JunkYard hauls (Som mange sier at de elsker), Vlog fra Reunion med EF, Vlog fra Disney Event, tester Finsk godteri i sammen med Bahare og sist men ikke minst den store Giveaway videoen. 

  Jeg har masse prøver, fremføringer og lekser på skolen i tillegg til håndball og at det er noen som jeg liker å tilbringe tid i sammen med også ;) For er det noe jeg ønsker mer av så er det tid til å være med venner og de jeg er glad i. Samtidig vil jeg også levere videoer til dere og ha enda mer tid til sosialemedier enn det jeg har hatt i det siste. 

  Jeg er veldig glad for å kunne fortelle at det blir Julekalender på bloggen min i desember. Det blir mange kule og fine premier og overraskelser. Jeg skal filme en video og vise frem flere av premiene. 

  Jeg har fått mange spørsmål om å lage en Christmastag video. Jeg har filmet dette tidligere også, men lurte på om dere kan hjelpe meg med å kommentere hva slags spørsmål og dilemmaer dere ønsker jeg skal ha med i den videoen. 

  FOR  EKSEMPEL

  • Favoritt julefilm?
  • "Alene Hjemme 1" eller "Alene  Hjemme 2" ?
  • Favoritt julekake?
  • Gløgg eller Kakao?
  • Hva ønsker du deg til jul?
  • Hva jeg kjøpe til mamma til jul?   

  Kommenter altså julespørsmål og juledilemmaer i kommentarfeltet så skal jeg svare på disse i en video som kanskje vil få frem julestemningen i oss. 

  Tusen takk :)

  Klem Jennie
   
  50 kommentarer


  Antrekk

  JULEANTREKK!


  14.11.2016


  //annonselink

  Hei!

  I dag tenkte jeg å lege et litt inspirasjonsinnlegg til dere som leser bloggen min! Nå er det faktisk ikke lenge til jul og det betyr kalender, julemusikk, julestemning og julekos! Kanskje du blir invitert på julebord, juletrefest, skoleavslutning, ball eller noe annet. I hvert fall tenker jeg mye på antrekk jeg kan ha på meg. Selv har jeg skoleball i desember og trenger en kjole, men i tillegg skal jeg jo også feire jul. Jeg prøver å tenke ut stilige antrekk jeg kan bruke til disse forskjellige anledningene. Jeg tenkte hvorfor ikke lage et innlegg med litt antrekk og plagg som inspirasjon. 

  Alle disse kule plaggene fant jeg på WOW sin nettside. De har en ny "lookbook" med masse kule bilder så sjekk det ut ved å trykke //HER

   


  Nå som det nærmer seg jul har jeg også fått noen spørsmål om jeg kan lage youtubevideoer som har med julen å gjøre. Synes du dette høres interessant ut? Hvordan "julevideo" kunne du tenke deg?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Ekstra moro

  IT WAS LIT!


  12.11.2016


  Hei! 

  Som flere kanskje fikk med seg på snappen min, så var jeg på "Marcus og Martinus" konsert i Oslo i dag. Jeg var utrolig heldig å få billetter og jeg måtte selvfølgelig dra og støtte de. Jeg har kjent disse guttene en stund nå og det har vært helt sykt å se hvor store de har blitt. Ikke så rart egentlig siden de er super talentfulle og de mest sjarmerende guttene jeg vet om. Jeg har sett de opptre på Vinterlyd men jeg aldri en så stor scene som i Spektrum foran så utrolig mange mennesker! Jeg er superstolt av begge to!

  Jeg dro inn for å se konserten som startet klokken 13.00. Rett før konserten begynte kjente jeg hvor spent jeg faktisk var. Det ble talt ned fra 10 deretter 9 så 8 helt til 0. Så kom begge gutta opp fra gulvet og alle begynt å skrike. Skal innrømme at jeg begynt å gråte. Det var så spesielt å se de morsomme og tullete guttene jeg kjenner på scene med flere tusen mennesker som publikum. Gråt selvfølgelig ikke hele konserten. Showet de hadde var fantastisk og jeg sang med på hver eneste sang! De hadde helt syke lys i som blinka og lasere som gikk igjennom hele rommet. Det så fantastisk ut! TERNINGKAST 6 :D

  Jeg har snappet fra dagen min så ta gjerne å sjekk ut det: Jenniesofiesnap

  Til slutt vil jeg takke alle dere som kom bort og ville ta bilde med meg. Dere som sa dere leser bloggen, ser youtubevideoene mine og følger med på hva jeg gjør. Det betyr utrolig mye for meg og jeg blir alltid så utrolig glad når dere kommer bort. Det er også flere av dere jeg kjenner igjen og det er ekstra stas!

  Var du på Marcus og Martinus konsert i dag?
  20 kommentarer


  Blogg

  ER DU I DENNE GRUPPEN?


  11.11.2016


  Hei

  Først vil jeg bare takke dere alle sammen. Alle dere som faktisk er inne og leser bloggen min, og en stor takk til dere som kommenterer så koselig også. Det er jo  faktisk dere som gjør slik at jeg fortsetter med å blogge og trives så godt som blogger. For ved siden av bloggen har jeg jo også Instagram, og det er vel der det egentlig skjer mest. Jeg leser kommentarer og forsøker å svare så mye som mulig. Snapchat har jeg vært dårlig på i det siste, jeg skal virkelig prøve å bli flinkere til å snappe dere. 

  Blir kjempeglad over å lese at dere liker videoene mine også, selv om jeg ikke ser på meg selv som noen Youtuber egentlig. Kanskje derfor jeg ikke har noen faste tider, dager hvor jeg legger ut noe. Plutselig får jeg bare lyst til å filme og ofte er det dere som gir meg ideèr til hva jeg kan filme. Det er også ekstra gøy når jeg oppdager nye redigeringsmetoder og selv syns det er gøy å redigere for å få et kult resultat. 

  I tillegg til dette jobber jeg med 2 utrolig kule prosjekter...faktisk snart 3 :-O Klarer nesten ikke vente med å fortelle dere. 

  Jo, så en ting helt til sist. Jeg setter pris på deg som følger. Enten du er 7,8 eller 9 år.....10, 11, 12 eller 13 eller en alder utenom det også. Jeg vet selv at jeg har følgere (fans.....veldig rart å skrive det ordet, eller bruke det ordet, he he) helt ned til 6/7 år og opp til 18. De minste liker meg i The Club Style og kolleksjonene fra WOW og nettserien jenter. De eldre for personligheten min i sosialemedier, Youtubevideoene mine, at jeg deler det jeg gjør mm. Jeg kan ikke klare å treffe alle med alt det ulike jeg gjør hele tiden. Spørsmålsrunder om språkreise er kanskje ikke så spennende for de aller minste og Disney Channel kanskje ikke det mest spennende for de eldste. Innkjøpsvideoer treffer kanskje ikke de aller minste og WOW kolleksjonen ikke de aller eldste, men jeg har dere alle i tankene i mange av valgene jeg tar, dere er herlige. 

  Så et par spørsmål til dere, som sikkert noen av dere vil være så snille å svare på. 

  1.Hvor gammel er du?

  2. Er du gutt eller jente?

  3. Hva liker du best av det jeg gjør/har gjort?

  Bilder tatt av: Håkon Jørgensen    

  Klem Jennie
  113 kommentarer


  Blogg

  SPENNENDE!!!


  09.11.2016


  Hei

  Nå har det gått et par år siden jeg sist nevnte Vixen Blog Awards. Den gang var jeg 13  år og visste langt i fra hva jeg gikk til og overrasket helt klart ikke bare meg selv men også mange andre. At dere leserene og følgerene mine stemte meg frem til finalist i kategorien Årets Ungblogg den gangen, var helt uvirkelig og de aller fleste under prisutdelingen skjønte nok ikke helt hvem jeg var. 

  Jeg blogger fortsatt. Blogger om livet mitt. Deler små og store begivenheter år etter år. Nå, 2 år senere sitter jeg her igjen og spør meg selv om jeg skal være med på denne "bølgen" igjen. Så kommer en kommentar under det nyeste bildet mitt på Instagram. En kommentar i fra en av mine første, trofaste følgere  <3


   

  Jeg har sett litt på kategoriene og "Årets Ungblogg" er ingen kategori i år heller. Selv vil jeg vel si at kanskje "Årets livsstil blogg" er den som passer meg best. For jeg vil ha frem livsstilen som IKKE fokuserer på hva man BØR spise, hvor mye og hvordan man BØR trene, om selvbruning, løsvipper, rumpeimplantat og slanke-te. Jeg vil ha frem livvstilen som sier HA TRO PÅ DEG SELV, VEKK MED JANTELOVEN, DU ER MER ENN BRA NOK. En livvstil som sier jeg blogger fordi jeg trives enormt med det ved siden av skole, håndball og tenåringslivet mitt og jeg blogger ikke fordi det er en jobb og betyr penger inn på konto.

  Jeg vil dele min hverdag, mine øyeblikk. Jeg ønsker å inspirere, få deg til å le og få deg til å smile. Ikke bare smile til andre men til deg selv.

  Jeg vil møte dere, svare dere i kommentarfeltet som jeg liker å gjøre på Instagram. For dere er fantastiske. Det at dere tar dere tid til å kommentere betyr ufattelig mye og den støtten jeg opplever i dere er helt utrolig. Så nå hiver jeg meg på Vixen nomineringen, og om du syns bloggen fortjener å bli lagt mer merke til kan du nominere meg, så får vi se hvor dette fører. For uten dere er jeg ingen godt lest blogger, så denne prisen må vi eventuelt vinne i sammen. 

  For å nominere meg må du trykke //HER , da kommer du til et skjema.

  Du må gå litt ned på siden og da kommer du til skjema. SKJEMA SER SLIK UT OG DU FYLLER INN SOM VIST UNDER, navn og e-post fyller du inn selv ;) Som du ser har jeg skrevet inn navn på blogg, youtube og instagram med " / "  i mellom :)

  Når du har fylt inn trykker du send. Det går ikke ann å fylle inn skjemaet som vises over, du må trykke inn på linken for å komme til skjema http://www.vixen.no/2016/11/04/nomineringen-til-vixen-blog-awards-2016-er-apnet/

  Man kan nominere frem til 17. november. Om du nominerer meg blir jeg kjempeglad om du legger igjen en kommentar under bildet som jeg la ut på instagram i kveld <3 Jeg forstår at de som nominerer meg er de som liker det jeg gjør, liker bloggen, instagrammen og alt annet jeg holder på med. Derfor vil jeg gjerne følge noen av dere. 

  Klem Jennie 
   
  13 kommentarer


  Giveaway

  STOOOR GIVEAWAY


  08.11.2016


  Hei

  //Samarbeid

  Det nærmer seg jul, og jeg elsker det. Her jeg bor har det blitt kaldt og det er kommet litt snø. I butikkene dukker det opp mer og mer juleting og jeg håper og tror jeg vil få mer julestemning i år enn i fjor. 

  Jeg har allerede begynt å glede meg til å åpne kalendere, og jeg har allerede tatt en sniktitt i hele tre ulike pakkekalendere og det var skikkelig kos. Jeg tok en sniktitt for å kunne fortelle dere om de ulike kalenderene og noen lurer jo fælt på hvilken kalender som passer best til dem selv. Jeg filmet det hele i sammen med tre andre produkter som jeg også skal ha Giveaway på.

  Du kan se videoen på min youtubekanal ved å trykke //HER. Da ser du alt du har muligheten til å vinne. Hva du må gjøre for å være med i trekningen av produktene og hvordan konkurransen foregår kan du lese under. LURT Å LESE NØYE:-)

   

  Det blir 6 vinnere. 

  Hver vinner får hvert sitt produkt. 

  Det blir trukket vinner av 

  1. MAST rettetang, trykk //HER om du vil se nærmere på produktet

  2. MAST Krølltang, trykk //HER om du vil se nærmere på produktet

  3. MAST HÅRBØRSTE, trykk //HER om du vil se nærmere på produktet

  4. Sanctuary julekalender, trykk //HER om du vil se nærmere på kalenderen

  5. Revolution adventkalender, trykk //HER om du vil se nærmere på kalenderen

  6. Hot Makeup julekalender, trykk //HER om du vil se nærmere på produkten

  Det du må gjøre er: 

  1. Følge @makestyle på Instagram om du har instagram

  2. Kommentere hvilket produkt du ønsker å vinne under bildet med info om Giveaway på min Instagrambruker @jenniefashion .Tagg gjerne en venn eller flere som du tror vil være med i konkurransen :)

  3. Følge meg på Instagram.

  4. Om du ikke har Instagram eller ønsker å doble din vinnersjanse, så kommenterer du i kommentarfeltet til dette innlegget her på bloggen. Hvilket produkt du ønsker deg og husk å legge ved enten e-mail informasjon eller brukernavnet ditt på Instagram. Kommentarer som inneholder adresser eller telefonnumre blir slettet. 

  Her kan du se videoen hvor jeg krøller håret med krølltangen som man kan vinne :)

  Konkurransen løper i 2 uker fra i dag og jeg annonserer vinnere her på bloggen.

  Lykke til

  Klem Jennie Sofie
  1305 kommentarer


  Disney

  NY VIDEO MED DISNEY!!!


  06.11.2016


  Hei!

  I dag da jeg sjekket instagram var det noe som gjorde meg skikkelig glad! Disney Channel Norge la nemlig ut på instagram at de hadde postet en ny video på youtubekanalen sin, som jeg har spilt inn. Rett etter sommeren sluttet,  filmet jeg flere videoer for Disney og nå begynner de å komme ut! Jeg har venta på det en god stund og endelig er en av videoen her. Jeg tenkte derfor å vise dere den i dag! I denne videoen snakker jeg om programmet "Soy Luna" som sikker flere av dere har hørt om nå, men for dere som ikke har hørt om det anbefaler jeg å se videoen! Der sier jeg alt du trenger å vite om programmet<3<3<3

   

   

  Ellers i dag har jeg gjort lekser og nå jobber jeg med en video som snart skal komme ut på min youtubekanal. 

  Liker du best stilen til Amber eller Luna?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Ekstra moro

  SHOOT TIL KLOKKEN 23.30!!!


  04.11.2016


  Hei!

  Beklager for at det ikke kom noe blogginnlegg i går! Jeg kom faktisk ikke hjem før 01.00 på natta og jeg fikk elllers ikke tid i løpet at dagen til å blogge. Jeg snappet i hvert fall en del som kanskje noen av dere så.

  I går hadde jeg nemlig OD-dagen min hos Bahare i Juliabladet og vi benyttet faktisk denne dagen til å jobbe med det nye bladet vi kommer ut med om Youtube, andre sosiale medier og lignende! Jeg dro inn til byen i 12.00 tiden og møtte Bahare før vi dro opp til der hun jobber. På kontoret gikk vi igjennom de sidene som er ferdig av bladet og vi planla shooten vi skulle ha senere på dagen. Vi dro deretter ned i sentrum igjen og spiste før vi plukket opp Frida ( en jente som jeg skulle være model med), stylisten og moren min. Vi plukket opp de siste klærne for shooten før vi dro tilbake til jobben til Bahare og hadde en morsom shoot i studioet deres. Bahare hadde også fått tak i en sminkør og en fotograf, så nå hadde vi alt på plass. 

  Jeg og Frida skulle være modeler for en slag "lookbook" som kommer i bladet. Det ble defor mange bilder og mange forskjellige antrekk. Det første vi gjøre var å bli sminket før vi ble påkledd utrolig mange forskjellige antrekk. Noen var veldig hverdagslig, noen var mer festlig og noen var mer chill og avslappende! Jeg gleder meg masse til bladet kommer ut så dere får se. Til sammen hadde jeg på meg over 10 forskjellige antrekk!

  HER SITTER JEG I SMINKEN!

  Dette er noen av antrekkene jeg og Frida tok bilder i. Jeg velger ikke dele alle fordi jeg vil at det skal være en liten  ovveraskelse. I tillegg gjorde jeg bildene svart/hvit fordi det ikke skal avsløre for mye1 Jeg gleder meg sånn til dere skal få se det.   

  Mot slutten av shooten ble det litt stress. Frida måtte rekke det siste toget hennes og mamma og jeg måtte rekke båten! Vi jobbet skikkelig hardt de siste minuttene og så var vi i boks. Frida ble kjørt til togstasjonen og rakk toget sitt og mamma og jeg rakk båten vår! Da jeg kom hjem var jeg ganske siliten men utrolig glad over hvor bra dagen ble!

  I dag har jeg hatt besøk og nå sitter jeg og jobber med en video og lekser!

  Fulgte du med på snappen min i går?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Video

  JUNKYARD HAUL 3


  02.11.2016


  Hei!

  //Samarbeid 

  I kveld har jeg slitt skikkelig med å få lastet opp denne videoen til youtube og det var skikkelig frustrerende. Jeg prøvde om igjen og om igjen men det gikk aldri. Heldigvis fikk jeg hjelp av faren min og han fikset det for meg! Endelig kan jeg legge den ut. Bedere sent en aldri, hehe! 

  Dette er altså den tredje "JUNKYARD" videoen min! Jeg synes det er utrolig gøy å lage disse videoene og blir så utrolig glad for at dere liker de også! Denne gangen plukket jeg ikke ut like mye som jeg har gjort de tidligere gangene men de få tingene jeg valgte, liker jeg uuuuutrolig godt!

  SWEET SKTBS Genser - //HER

  Nike Sportswear Jakke - //HER

  Timberland Boots - //HER

  FILA Sko - //HER

   

   

  Håper dere liker videoen! 

  Hva tror du neste video blir?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  MUSIKK

  OM 3 DAGER.......


  01.11.2016


  Hei

  Tenk at november er her, det er ufattelig. Det er slik at jeg ikke forstår helt hvor tiden ble av.  Det er snart jul folkens. Det er snart kalendertid, gløgg og pepperkaketid :)

  Jeg har allerede tyvstartet med julebrus, klarte ikke å vente, men noen julestemning har jeg ikke, men får håpe at den kommer. I fjor slet jeg veldig med å få julestemning og det ble jo ikke noe særlig snø den julen heller.

  Det kommer til å gå kjempefort til 1 desember, jeg bare vet det. Denne uken skal jeg ha OD-dag med Bahare, planer på fredag, innspilling på lørdag. Helgen etter MARCUS OG MARTINUS KONSERT I SPEKTRUM :-O Helgen etter det skal jeg til London og da er det nesten desember.

  Jeg gleder meg veldig til konserten, det er så utroligkult at gutta skal stå på scenen i Spektrum og jeg er kjempestolt. Den siste tiden har de sluppet den ene kule og fengende engelske låten etter den andre og 4 november, bare en drøy uke før konserten kommer de ut med sin aller første CD "Together" hvor de synger engelske tekster. De tar ikke bare oss i skandinavia med storm men verden. Boken " Vår historie" selger godt og det er selvsagt fordi mange ikke kan få nok av gutta og den inneholder masse bilder i fra livet deres så langt og mye annet spennende.

  Gutta har jo kommet ut med flere av sangene som skal være med på CDen "Together". Blant annet sangene under. Trykk på linkene for å komme til sangen du ønsker<3

  Heartbeat HER

  Light It Up HER

  One More Second HER   

  Hvilken M&M sang er din favoritt, hvis du må si en?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION