hits

 • JULEKALENDER

  JULEKALENDER PÅ BLOGGEN


  30.11.2015


  Hei

  //sponsede premier

  I morgen er det 1 desember og kalendertid. Jeg ble faktisk overrasket med at mamma har laget en felles pakkekalender til meg og mine to søsken. Det vil si at vi får 8 små pakker hver frem til julaften :) I tillegg fortalte Oma at hun hadde sendt kalendere i posten til oss, men de har ikke kommet frem ennå. 

  En ting jeg syns er veldig gøy er at det blir julekalender her på bloggen også. I fjor hadde jeg julekalender og da var det kalenderluker hver søndag i advent, pluss et par ekstra. I år blir det slik at det kan åpne seg en ny kalenderluke hvilken som helst dag, så det lønner seg å følge med. Ikke sikkert jeg informerer om ny luke på IG heller. 

  Noen av premiene kan jeg røpe, andre blir overraskelse. En premie som er veldig stor i mine øyne røper jeg ikke ennå. 

  Dette er noen av lukene  Det blir 2 gavekort i fra WOW av kr 500,- :D

  Andre kalenderluker er spill i fra Tactic, jeg testet ut tre spill fra dem forrige helg og det var veldig morsomt. Luke som åpner seg vil inneholde familiespill :) Og så vil det komme andre premier også, så bare å følge med. 

  Ønsker alle en super siste dag i november.

   

  Kommer du til å følge med på kalenderen her på bloggen?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Jul

  FØRSTE ADVENT


  29.11.2015


  Hei

  Endelig! Første søndag i advent og det første lyset er tent. Siden julefølelsen var helt på topp, hvorfor ikke bake pepperkaker? Jeg bakte ikke selv akkurat men jeg kjevla ut deigen og presset former. Hahahaha! Det var også koselig at både jeg og søsknene mine kunne sette oss ned og gjøre noe koselig, som å bake pepperkaker. Det ble presset ut alt fra hjerter og stjerner til drager og morsomme skapninger. Dessverre er det mandag igjen i morgen og jeg har maaaaaasse skole arbeid. Veeeeldig mye. Huff huff! 

   

  Har du allerde bakt pepperkaker?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  WOW

  CHRISTMAS GLAM


  28.11.2015


  Hei

  I dag har jeg brukt det meste av dagen på å slappe av. Følt meg dårlig og i tillegg vondt i halsen. Håper ikke det er min femte runde med streptokokker. I morgen er det faktisk første søndag i advent jeg jeg gleder meg bare mer og mer til jul. Jeg hører på masse julemusikk, sett julefilm og planlegger å snart bake pepperkaker. Følt jeg har vært litt tidlig ute med julen i år men det er jo kanskje en bra ting. Siden jeg har tatt julen litt på forhånd har jeg allerede begynt å planlegge julekalender jeg skal holde på bloggen med mange kule premier. Det gleder meg meg masse til. 

  Jeg har også begynt å stresse med hva jeg skal ha på meg på jule aften.Der kan jeg nok ta det litt med ro ennå men synes også det år gøy å søke på nettet etter søte antrekk. Selv om jeg bare feirer jul med familien liker jeg å pynte meg. 

  Så dette settet på WOW som jeg syntes hadde vært fint til jul.   Hva liker du å pynte deg med på julaften?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  TIPS

  14 ÅR OG SPILLEAVHENGIG.....


  26.11.2015


  //annonse

  Hei

  I helgen hadde jeg et enormt behov for å ha det gøy med noen venner. Dette fordi det i det siste har vært veldig mye å gjøre på skolen, lekser og tentamner og det fortsetter denne uken. 

  Egentlig hadde jeg nesten ikke tid til det, men tok meg det uansett. Det førte til litt stress på søndag kveld for å rekke tidsfristen på en innlevering, men jeg rakk det heldigvis. 

  På lørdag kveld inviterte jeg Tuva og Ella over til meg for å teste ut noen nye brettspill jeg hadde fått tilsendt i fra Tactic. Vi hadde det utrolig morsomt med disse spillene faktisk, og ettersom flere ønsker seg tips til hva man kan ønske seg til jul og også tips til hva man kan gjøre med venner så lager jeg dette innlegget. 

   

  SPILLENE VI TESTET  MOVEGG, ble til en latterbombe ettersom vi for det første så gærne ut med nebb  på hodet og en høne festet i en snor bak på buksa. Vi stresset i vei for å fiske opp egg og transportere dem trygt i fra stekepanna til hvert vårt reir uten å knuse dem. Lillebror syns dette var veldig gøy å se på.

   

  Favoritten var "KOKKELIMONKE"

  Her trakk vi kort med mange fremmedord/rare ord på og hver av spillerene skulle skrive en forklaring på hva det ordet betyr. Den av spillerene som trekker kortet skriver den riktige forklaringen og leser så opp alle forklaringene inkludert den riktige i tilfeldig rekkefølge. Deretter skal man gjette på hvilken forklaring som er riktig. Man kommer seg fremover med brikken sin ved å gjette riktig forklaring men også dersom noen tror det du skrev var rett.  Jeg ble utrolig overrasket over hvor flinke vi alle var til å komme med overbevisende ord og det var ikke lett. Utrolig flinke til å "Lyve" he, he. Morsomt med venner og også med familie. Dette kommer jeg til å spille mye i juleferien kan jeg tenke meg. 

    

  VIL DU VEDDE var også veldig gøy. 

  Vi testet dette litt på vår egne måte ettersom vi ikke tok oss helt tid til å sette oss inn i reglene. Man vedder lekepenger på utfordringer som er fysiske oppgaver og tenkeoppgaver på tid. Det er lurt å lese igjennom en del av utfordingene som er fysiske for da trenger man ting som terning, kopp, penner, skje, fyrstikker, flaske mm. Eller så kan man jo trekke nytt kort om man ikke har det man trenger tilgjengelig akkurat da. Veldig bra med utfordringer også merket med junior, slik at om noen yngre vil være med å spille så blir det rettferdig. Derfor også fint familiespill :)

  Dette er noen av de fysiske utfordringene:

  (Oppe til høyre er det bilde av timeglass som viser tiden man får på oppgaven)  Dette er noen av tenke utfordringene på tid. 

   

   

  Terningkast fra meg. 

  MOVEGG 4

  KOKKELIMONKE 6

  SKAL VI VEDDE 5


  Spillene selges i de fleste leketøysbutikker og bokhandlere :)

  Hvilket syns du så morsomst ut?

  Klem Jennie

   
  10 kommentarer


  TIPS

  Konkurranse Black Friday


  25.11.2015


  Hei

  //Annonse Cuponation

  I dag kommer det et litt annerledes innlegg, et lite tipsinnlegg.

  I det siste har det vært mye oppmerksomhet rundt "Black Friday"  og det er kanskje ikke alle som vet hva dette er. Det er i hvert fall nå på fredag 27 november og det er kort fortalt en dag hvor mange butikker, sentre og også nettbutikker kjører ekstremsalg på enkelte varer. 

  Jeg skal personlig ikke på noe senter eller i noen butikker, men skal følge med på hva noen av de butikkene jeg liker godt har av tilbud i nettbutikk. Jeg er egentlig veldig glad i å få tak i ting på tilbud og bruker alltid å søke etter rabattkoder og rabattkuponger på nettet før jeg bestiller noe. Da bruker jeg Cuponation som denne uken frem til fredag også har en kul konkurranse som heter "JAKTEN PÅ BLACK FRIDAY"

  Jeg har rett og slett laget en video som viser dere akkurat hva dere må gjøre for å være med i trekningen av et gavekort på kr 1000,-  til en valgfri nettbutikk. Videoen ser du under

  JAKTEN PÅ BLACK FRIDAY

   

  Hadde vært veldig gøy om en av dere vant :)

  For dere som ikke får sett videoen av en eller annen grunn så kan dere trykke //HER  (eller søke black friday norge i google) finne den linken som er med Cuponation og følge beskrivelsen videre på hva du må gjøre. Det letteste er nok å se min video, som også er grunnen til at jeg nettopp filmet den :)

   

  Skal du handle på Black Friday?

  Hvilken butikk ville du hatt gavekort i ?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Video

  SVARER PÅ MANGE SPØRSMÅL


  24.11.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt norsktentamen del 1, og snart skal jeg på trening. Brukt tiden etter skolen til å redigere ferdig videoen "Spørsmålsrunde november 2015"

  I morgen kommer det faktisk enda en liten video ut på YouTube kanalen min, en video med et lite tips til dere ;)

   

  Håper du liker videoen min

  Fikk du svar på noe du lurte på?

  Har du enda et spørsmål til meg?

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Julestemning fra dere


  22.11.2015


  Hei alle sammen

  I dag har det vært fult kjør for meg. Jeg spilte kamp på ettermiddagen for så rett etter å dra i bursdag til min nydelige oldemor. Etter å ha vært der dro jeg hjem og måtte gjøre ferdig en innleveringsoppgave til i dag. Så måtte jeg jo selvfølgelig trekke vinner/vinnere av billetter til The Main Level sin release konsert 6.desember. Det kom inn så mange kule og morsomme edits som ga meg skikkelig julestemning. Denne gangen ble det en jente som heter Ulrikke! Hun lagde denne super søte editen av guttene som ga meg en god julefølelse.

  Hun valgte å ha med to gode venninner som heter Nathalie og Emma. 


  Vinneren vil bli kontaktet på Instagram av meg i løpet av kvelden eller morgendagen. Til dere som ikke vant, ikke vær lei dere. Kanskje det kommer enda konkurranse....<3

  Deltok du i konkurransen?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  venner

  VENNINNETID


  21.11.2015


  Hei alle sammen

  Og god lørdag. I går ble det ikke noe innlegg ettersom at jeg rett etter skolen måtte ut å selge lodd for deretter å feire bursdagen til mamma. Vi fikk blant annet besøk av familie i fra Kragerø, bestefar og noen familievenner. Vi spiste taco og masse gode kaker. Jeg syns alltid det er koselig med besøk.

  I dag blir det enda mer besøk siden Tuva og Ella har kommet til meg en venninne/kose/spill kveld. Jeg har kjøpt inn masse godis og jeg har fått meg noen helt nye spill jeg vil prøve. Vi får se hvilket vi tester ut først. Er dere interessert i å høre mer om brettspillene vi spiller og hva vi syns om dem?

  Selv om jeg har nye å gjøre føler jeg det er viktig å finne på noe. Har en del jobb på skolen men fant ut at siden det var helg vill jeg finne på noe koselig med venner før helgen er over.


  Hva liker du å gjøre med dine venninner/venner?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Blogg

  Jeg blir så glad :)


  19.11.2015


  Hei

  Tusen takk til alle dere som har tatt dere tid til å lage en edit som passer til den kommende videoen min. Har fått masse kule ideer til senere forsider også, og jeg å koser meg med å se hvor flinke dere er, det må jeg virkelig si. Jeg blir også superglad når jeg blir tagget i nye editer på instagram siden flere av de er utrolig fine. Liker også å dele disse editene med alle sammen for å vise hvor takknemlig jeg er. Det har kommet inn mange flere, men deler disse 5 i dag. 

  En ting jeg skal bli flinkere å tenke på neste gang jeg filmer en video er å sitte stille bitte litte grann. Håpløst å finne et bilde som kan fungere som forside. (Derfor jeg måtte bruke dette bildet hvor jeg sitter litt merkelig, he he)


  Til dere som liker å lage edits, så har jeg jo en konkurranse på bloggen som jeg la ut i går. Sjekk #jennietml på IG så ser du mange fine edits. Om du ikke har IG, kan du allikevel delta, sjekk ut gårsdagens innlegg.

  En annen morsom ting er at jeg planlegger en slags julekalender her på bloggen i år også. Det vil jeg komme nærmere tilbake til når vi nærmer oss desember enda mer. Elsker desember. 

  Skal du ha julekalender  i år?

  Hvordan type kalender skal du ha?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  HVA MED Å VINNE EN FØRJULSGAVE?


  18.11.2015


  Hei, 

  verdens beste følgere :)

   

  I dag har jeg en konkurranse her på bloggen, som jeg håper og tror mange vil bli glad for. Om det blir bra respons på konkurransen er det stor sjanse for at jeg lager enda en med samme premie, men først en liten historie.......

  For ganske så nøyaktig 1 1/2 år siden fikk jeg en mail i fra en gutt med navn Sander. Sander var en av guttene i gruppen "The Main Level" som jeg på det tidspunktet aldri hadde hørt om. De hadde frem til da gjort noen coverlåter men hadde nylig sluppet sin første singel "Blackout" og lurte på om jeg ville ta meg tid til å høre på låten deres. 

  .....Jeg får faktisk en del slike mailer, for omtale på blogg i riktig målgruppe det er ganske bra. Men igjen så ønsker ikke jeg å promotere noe som jeg personlig ikke liker veldig godt. Men da jeg hørte på låta hørte med en gang at dette både var noe for meg og mine lesere og følgere, ikke bare Blackout men også stemmene deres. 

  HER ER MUSIKKVIEDOEN TIL BLACKOUT

  De ønsket hjelp til å promotere, og drømmen til de tre gutta er å drive med musikk. 27.06.2014 skrev jeg mitt første innlegg om "The Main Level" og siden da har jeg fulgt dem. Innlegget kommer du til ved å trykke /HER Jeg husker at jeg sa at de burde bli med på Vinterlyd og tenkt allerede første vinteren etter dette så var de med på turneen med P4. Frem til Vinterlyd møtte jeg dem noen ganger og da vi var på tur med Vinterlyd var de utrolig gode for meg å ha rundt meg, for det var jo en spesiell og stor opplevelse for meg også med en del reaksjoner. 

  I desember i fjor varmet de opp da Isac Elliot hadde sin konsert i Oslo. Jeg var invitert men kunne dessverre ikke komme, men lovet at "den dagen dere blir varmet opp for som sikkert ikke er så lenge til, da kommer jeg. Ingen stopper meg da :)"

  Gutta skal nå ha sin første "album release concert" i Oslo 6 Desember, og det er billetter til denne konserten du nå skal få mulighet til å vinne. 

  Det du må gjøre er følgende for å delta på IG

  1. Rediger ett bilde av "The Main Level" med julefølelse :D

  2. Under bildet skriver du følgende: Ønsker å vinne billetter til @themainlevel sin "album release concert"  og da vil jeg ta med meg ___ og _____.  #themainlevel #concert # jul @jenniefashion #jennietml

   

  For å delta på bloggen: 

  Svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet

  1. hva heter The Main Level sin første singel?

  2. Hvem er eldst av guttene i The Main Level?

  3. Hvilket instrument spiller jenta i videoen "Blackout" når "Alex" ringer?

   

  FOR Å DOBLE DIN SJANSE DELTAR DU BEGGE STEDER :D

   

  Jeg trekker vinner av tre billetter allerede på søndag :)

  Lykke til

  Klem Jennie 
  84 kommentarer


  Blogg

  FORELSKET


  16.11.2015


  Hei

  Tusen takk for mange spørsmål til mitt nyeste innlegg om spørsmålsrunde. Jeg har lest i gjennom alle kommentarene og valgt ut noen å svare på i en ny video. Jeg har jo hatt spørsmålsrunder tidligere, noen er dessverre slettet fra youtube etter at jeg fikk ny kanal, men det ligger fortsatt noen slike "svar på spørsmål"  filmer på brukeren min som du kommer til ved å trykke //HER

  I går filmet jeg videoen, men glemte mikrofonen, så lyden ble alt for dårlig. Filmet på nytt i dag med mikrofon, så til dere som sier jeg bør skaffe meg mikrofon, så gjorde jeg det i sommerferien og legger selv merke til at lyden har blitt mye bedre. Til dere som fortsatt syns at jeg bør skaffe meg mikrofon så blir neste løsning en som koster rundt kr 5000,- så det har jeg ingen planer om å gjøre noe med nå. Jeg har i hvert fall kjøpt meg lys som jeg nå bruker når jeg filmer videoer på denne tiden av året. Da har jeg et mål om å få laget flere videoer til dere, for nå trenger jeg ikke å stresse med å filme før det blir mørkt ute. Tidligere har jeg som tidligere fortalt bare filmet ved hjelp av dagslys. 

  Jeg har dessverre maaange prøver, innleveringer og tentamner for tiden i tillegg til konfirmasjonsundervisning og kakelotteri for skolen. Tiden strekker ikke helt til, men jeg skal forsøke å sette av litt til til å redigere videoen i løpet av uken også. 

  Her er i hvertfall noen bilder i fra jeg filmet og noen av spørsmålene jeg svarer på er: 

  Er du forelsket?

  Får du mange stygge kommentarer på bloggen som du sletter?

  Hva er din største motivasjon for bloggen?

  Ta gjerne å rediger bildet under med et forslag til forsiden på videoen min, kanskje jeg bruker din. Send på mail til Jenniesofieheader@gmail.com

  Hva syns du om videoene mine?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  TIPS

  FØRSTE INNLEGG MED JULEGAVETIPS


  14.11.2015


  Hei

  //annonselinker

  I går var jeg i Oslo og der la jeg merke til at julebelysning allerede var på plass enkelte steder, og da slo det meg at det faktisk ikke er så lenge til jul.

  Jeg kom også på at jeg faktisk ikke aner hvordan julekalender jeg skal ha og ender vel opp med en enkel sjokoladekalender av den tradisjonelle varianten. 

  Jeg har også fått spørsmål om å gi julegavetips her på bloggen, men jeg har faktisk ennå ikke laget meg en ønskeliste ennå. Nå var jeg inne på MAKESTYLE i dag for å bestille meg noen produkter og kom på at jeg kunne lage et lite innlegg med gavetips fra den siden. Jeg har laget to kategorier. Gaver under kr 100,-  Gaver under kr 200,- Dette er mer gaver å kunne gi til for eksempel venninner, mor, tante og søster 

   

  TIPS UNDER KR 100,-

  (Ser at noe er på tilbud, vet jo ikke hvor lenge de tilbudene vil vare, linker til produkter under bildene.

  Neglelakker er alltid koselig og jeg hadde jo julekalenderen til Ciatè i fjor og syns de er veldig gode. Elsker duften "Love Spell" også. LINKER TIL PRODUKTENE LIGGER HER, trykk på prisenefor å komme til sidene: Neglsett Ciatè kr 49,-  Ciatè neglelakk gull kr 99,- Ciate neglelakk Love letter kr 99,-  Hand and Bodylotion "Love Spell"  fra Victoria`s Secrets kr 79,-   "Love Spell" Bodylotion kr 99,-

   

  TIPS TIL UNDER KR 200,-  

  Mye sminke i disse tipsene i tillegg til duft og pleie.

  Øverst, utrolig kult palette med øyeskygger kr 149,- I midten cover and concealer Palette kr 149,- Nedest, blush palette kr 164,-

  Deretter favoritt håndkremen min som var med i Oktober favoritter videoen min på Youtbe til kr 199,- og et flott sett med håndkremer på tilbud til kr 199,-. Trykk på prisene for å komme til sidene for produktene. 
   

  Håper dere fikk noen tips og også noen gode tilbud. 

  Hva ønsker du deg til jul i år?

  Ønsker du flere innlegg med tips?

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Hverdag

  ALL PINK :-O


  12.11.2015


  Hei

  Etter gårsdagens bilde på IG ble det mye forvirring. Jeg la ut et bilde av meg og noen jenter hvor jeg skrev at vi jobbet i  skolens kjolebutikk. Det var jo nesten det vi gjorde. Vi hadde et skolearrangement i går med show og forskjellige stands. Vi hadde en stand med masse ballkjoler. Vi fikk folk på skolen til å komme med gamle ballkjoler de ville selge eller leie ut som vi kunne selge til andre på skolen. Etter en del hardt arbeid fikk vi laget en søt liten butikk i et av rommene på skolen med stativ, skifterom; lys og cupcakes. Vi hadde til og med navnskilt. Hahahahahaha!


  Elsket rosafargen i rommet<3 Vi fikk også solgt en del kjoler og det gikk noen glade jenter ut derfra:)

  Har dere gjort noe lignende på deres skole?

  Hva syns dere om noe som dette?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Blogg

  FØSTE GANG PÅ LENGE


  10.11.2015


  Hei

  Dette er nok de første "selfiene" på en god stund. Instagrammen min og bloggen er for det meste fylt med bilder tatt med kamera. Har også hatt håret opp på de siste bildene. Fint jeg fikk tatt noen selfies. Hahahahha! I dag blir det ikke verdens lengste innlegg siden jeg ikke har så god tid men jeg tenkte å minne om at jeg har startet en spørsmålsrunde og det er bare å fortsette å stille spørsmål. Du kan kommentere under det riktige blogginnlegge ved å trykke HER.
  Jeg kommer til å prøve å svare på spørsmål jeg ikke har svart på før. Om du vil se de tidligere spørsmålsrudene min sjekk youtube kanalen min men jeg legger til noen her. 

   

   Denne videoen er jo faktisk fra mai så den er jo litt gammel, kan man si. Hahahah! 

  Gleder du deg til spørsmålsrunde?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Blogg

  HVORFOR TROR DE MEG IKKE?


  09.11.2015


  Hei

  Mandag er her igjen og jeg har en del ting å tenke på. Men slik er det alltid med mandager. Etter en fin og avslappet helg får man kastet på seg skolearbeid. Men jeg er vant til det. Hahahha! I går la jeg ut et bilde av meg i den nye SVEA jakka mi i fra junkyard og folk begynte umiddelbart å spørre om det var ekte pels. Jeg viste at det ikke var det så jeg svarte "nei, det er ikke ekte pels". Men flere trodde ikke på meg og det gikk over til at folk sa jeg støttet dyremisshandlig. ( Noe jeg ikke gjør)

  Jeg dobbeltsjekket at det ikke var ekte pels, og det var det ikke. Ja, Svea hadde ekte pels på jakkene sine tidligere, men etter press fra forbrukere sluttet de med det for et par år siden. Det er jo kjempebra at de nå har syntetisk pels/fuskepels. Jeg hadde faktisk ikke ønsket jakken om det var dyrepels på den. Noen mennesker ønsker ekte pels, andre ikke og jeg personlig ønsker ingen diskusjon rund det. 

  Etter alt fant jeg noen kule edits som noen hadde laget av bildet med jakka og jeg likte det utrolig godt. Derfor velger jeg å legge de til her i dag. Det er så utrolig koselig gjort og jeg vil ikke glemme å takke alle dere søte som støtter meg. Dere betyr uendelig mye for meg og gir meg motivasjon til å blogge videre. 

  Edit av @jenniesofie.fashion

  Edit av @jenniesofie.edit


  Takk til dere som lager så fine edits. Koser meg masse å se på de :)

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  NEI, ER OGSÅ ET SVAR


  08.11.2015


  Hei

  I dag tenkte jeg å starte en Q&A, altså en ny spørsmålsrunde. Liker alltid å gjøre spørsmålsrunder og se alle spørsmålene jeg får. Jeg planlegger å teste ut det nye lyset mitt i denne videoen så det blir veldig spennende. Enten blir det bra eller så blir det helt fullstendig mislykka. Hahahahahah! Neida, vi får se. Men da er dette innlegget laget og det er bare å kommentere spørsmål under i kommentarfeltet. Skal i første omgang prøve å svare på de spørsmålene jeg ikke har svart på før. 

  Klem Jennie
  192 kommentarer


  Blogg

  IKKE LENGER SÅ VANSKELIG


  07.11.2015


  Hei

  Yeahhhh! Jeg er så glad. Jeg har jeg kjøpt meg en ny lise til kamera og et stort film/bilde lys. Linsen har jeg ønsket å kjøpe lenge siden den gir bildene en blurry bakgrunn men det går også når jeg skal filme. Har sett mange bloggere bruke en slik linse og syns bakgrunnen blir så fin. Lyset skal hjelpe meg nå som det blir mye tidligere mørkt ute. Jeg har helt siden jeg begynte å blogge brukt naturlig lys fra sola, både når jeg filmer inne og tar bilder ute. Jeg har syntes det har vært vankselig å filme siden det blir fort mørkt ute og det har flere ganger skjedd at jeg ikke kan bruke videoen. Men det er det slutt på nå, håper jeg.

  Må nok øve litt og eksperimentere og leke meg litt med både lys og kamera. Her er hvert fall noen bilder tatt med den nye linsa, rett etter at jeg kjøpte den.

  Til dere som lurer på hvor antrekket er i fra, så ser dere her meg i min "Jennie jakke" Skjerfet er også fra WOW, dette kan du se i min nyeste video "Månedens favoritter i fra oktober" Trykk //HER for å komme til videoen


  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  SPRÅKREISE

  ET STORT VALG, VANSKELIG :O


  05.11.2015


  Hei hei

  Nå kan jeg endelig fortelle dere noe som jeg har hatt lyst til å fortelle en stund. I sommer var jeg jo i Brighton med EF og hadde en fantastisk opplevelse og jeg har siden da drømt om å reise på språkreise igjen. 

  Muligheten har jeg nå fått. Meningen var først at jeg skulle 4 uker til Long Beach i California som ser fantastik ut , men det kræsjer dessverre med familieferien. Men nå er det i hvert fall klart at jeg kan reise på språkreise, i 14 dager i sommerferien. Mamma og pappa er nå blitt veldig trygge på å sende meg avgårde, de var nok veldig spente da jeg reiste til Brighton. De var glade for å ha meg ganske nærme, bare en kort flytur unna. Denne gangen får jeg lov til å velge destinasjon alene så lenge det passer med familien sine ferieplaner. 

  Jeg har selvfølgelig sett masse på bilder og film på EF sin nettside og også googlet meg frem til fantstiske bilder i fra flere ulike destinasjoner. Elsker at jeg allerede kan begynne nedtellingen og gleder meg over at jeg også denne gangen skal reise med en venninne. 

  Jeg elsket rett og slett England og både Torquay og Bournemouth ser fantastisk ut. Malta frister også, jeg er jo en skikkelig sydenjente. 

  Om du ønsker å bestille en gratis brosjyre eller lese mer om å dra på språkreise kan du trykke //HER. Jeg liker godt å se i brosjyren og der er det også fin oversikt over utflukter  og mye mer for de ulike destinasjonene. 

  Nå har også EF en god rabatt om man bestiller før mandag 9 november klokken 17. Rabatten er 2000,- for språkreise innenfor Europa. Australia, Tokyo, Costa Rica og USA også kr 2000,- i rabatt. Om du bestiller reise til Long Beach Campus får du hele 4000,- i rabatt på din reise. Du kan be om prisforespørsel ved å trykke //HER . En i fra EF vil da kontakte deg via mail eller telefon

  Har du vært på språkreise? Ønsker du å dra på språkreise?

  Ønsker du en gratis brosjyre, trykk //HER

  Klem Jennie
  42 kommentarer


  Antrekk

  DU ER SÅ KALD


  04.11.2015


  Hei

  //Samarbarbeid

  For et par dager siden da jeg var og gikk tur med familien, så fant mamma ut at jeg trengte en ny jakke. Det var fukt i lufta og selv om jeg elsker min "Jennie jakke", så er den jo ikke vannavvisende/vanntett. Jeg er faktisk ikke så flink til å kle på meg etter været og heller ikke sååå flink til å høre på mamma og pappa når det gjelder hva man bør ha på seg. Sko og yttertøy er også noe jeg er dårlig på å se etter når jeg er på storsenteret, jeg fikk faktisk kjøpt meg gummistøvler først for en uke siden og "rapper" lillesøster sin vinterjakke om jeg syns det er kaldt. 

  Etter turen som vi gikk var jeg kald og fikk liksom ikke varmen i meg igjen den kvelden. Det å se etter jakke på et senter er for meg et håpløst prosjekt, så jeg besøkte Junkyard :) På nettsiden deres fant jeg mange fine jakker. Jeg falt helt for denne som du kan se ved å trykke //HER. Det er jo ingen regnjakke, men den er litt vannavvisende i stoffet og i tillegg veldig varm :) Nå er jeg klar for å møte vinteren, selv om jeg håper høsten holder seg litt til slik som den er nå og solen må gjerne titte frem slik at jeg og "Jennie" kan gå på tur i sammen også ;) Som flere av dere sikker ha sett liker jeg å ha lange jakker. Liker at den rekker lenger ned så jeg ikke fryser. Spesielt på vinter når du vil sette deg ned, så er det fint med en lenger jakke. 

  En ting som var litt "dumt" var jo at når jeg var inne på nettsiden til Junkyard som du kan komme til ved å trykke //HER , var at jeg så utrolig mye annet kult jeg ville ha, he he. Nå er det bare å lage ønskeliste til jul. I tillegg var det salg der. 

  Noe kult er at ved å bruke rabattkode: jennie ,  kan du nå få 15% på hele ditt kjøp frem til og med onsdag 11 november. 

  Bare elsker blåfargen!   Har du funnet din høst og vinterjakke eller passer fortsatt den fra i fjor ;-)

  Klem Jennie 
  18 kommentarer


  Video

  ALT FOR LENGE SIDEN


  03.11.2015


  Hei

  Da ble endelig videoen ferdig opplastet og nå løper jeg ut av døra til trening. 

  Alt for lenge siden forrige video med "Månedens favoritter", håper det ikke skal gå like lang tid til jeg filmer en slik video igjen.

  Det som er ekstra koselig med å legge ut en slik video er jo at jeg vet at mange gleder seg over at jeg gjør det og at mange også tar seg tid til å skrive koselige tilbakemeldinger. Slike ting gjør jo at jeg får lyst til å lage en ny video også. Det er også kjempekoselig at så mange abonnerer nå og jeg får til og med høre at flere har sett videoen før jeg i det hele tatt har rukket å legge det ut på bloggen :D Som abonnent får man jo varsling når jeg legger ut noe nytt. 

  Håper du liker videoen :)

   Abonnerer du på min YouTube kanal?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Video

  HATE IT


  01.11.2015


  Hei

  Etter en helg fylt med moro måtte den til slutt ende. I morgen er det skole igjen og mye annet å tenke på. Jeg valgte i dag å filme en MÅNEDENS FAVORITTER FOR OKTOBER fordi jeg har hatt så mange favoritter denne måneden men også i september. Det har i tillegg vært utrolig lenge siden forrige FAVORITTER VIDEO så det var på tide med en ny. Kan virkelig ikke huske hvilken måned som var sist. 

  Da jeg hadde satt opp alt for å filme stilte mamma inn fokus på kamera og spurte om jeg ikke ville sette på taklyset. Personlig liker jeg naturlig lys best i videoer så jeg ønsket bare lys utenfra selv om det snart ville bli mørkt. Jeg filmet videoen 2 ganger fordi den første ble slettet og da alt endelig var lastet inn på dataen var det dårlig kvalitet. Ikke på grunn av fokus, men på grunn av lyset. Det var visst for mørkt ute. Jeg syns videoen ble helt annerledes å se på så jeg må nok filme den på nytt. Syns det er så sykt kjipt når man finner ut av slike ting etter at man har filmet en video, og det gjør meg utrolig irritert. Jeg må derfor filme den etter skolen i morgen. Huff. Da har jeg lært til neste gang. 

  Så det er ikke en så stor fordel å lage videoer på denne tiden av året når det blir så tidlig mørkt.   Det er noe jeg helt ærlig kan si at jeg HATER!

  Hva irriterer deg?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION