• Antrekk

  Superfredag


  30.11.2013


  Hei

  #reklame #reklamelinker

  Fredagen i går begynte jo så bra og jeg hadde egentlig tenkt til å blogge et kult innlegg i går. Men så døde jo marsvinet mitt Elvis i går kveld og jeg orket ikke blogge noe særlig. Det kule innlegget kommer altså i dag i stedet. 

  Fredager er vel egentlig alltid supert, men at håndballtrening som jeg syns er kjempegøy også er på fredager gjør den jo enda bedre. Mange av dere har også fått med dere at fredager som oftest er Tacofredag hos oss, og det er jo også tipp topp tommel opp. I går ble dagen helt Superduper hos Superdry i Ski. Ski storsenter er jo senteret jeg pleier å være på og mange av grunnene er at de har utrolig mange kule butikker som ikke alle andre sentere har. Vi har egentlig et annet senter som ligger litt nærmere oss som heter Vinterbro, men jeg syns at Ski er mye bedre. Tenk at jeg skulle få den jakka som jeg skrev om forrige dagen, det kan jeg jo ikke takke nei til. Syns den er så kul :D Jeg skrev jo et innlegg for et par dager siden om vinterjakker og mine meninger, du kan lese blogginnlegget her SUPERDYR ELLER SUPERDRY. Skikkelig fin julegave å få av snilleste Superdrymannen Axel og hans butikk i Ski. Da jeg kom dit viste det seg at han ville gi meg enda flere klær og det er faktisk helt sant at jeg nesten holdt på å svime av fordi jeg ble så glad og overrasket. Butikken er som en stor godteributikk for meg, masse fine fargerike klær. 

  BILDE FRA INSTAGRAM  Bildene under tok jeg i kveld, hater å ta bilder med blitz, men ville ikke vente til i morgen med å ta bilder ute i dagslys. 

  JEG SOM ELSKER NEON OG ROSA, SÅ DISSE PLAGGENE ER EN DRØM

  GENSEREN SÅ JEG MED EN GANG JEG KOM INN, DEN ER MIN FAVORITT

  UTROLIG DEILIG KOSEDRESS, DEN FANTES I EN LEKKER LYS RUSTRØD FARGE OGSÅ

  GNALL GULT OG KNALL ROSA I SAMMEN, ELSK <3


  Hva syns du om klærene? 

  Hadde du hørt om Superdry før dette innlegget?

   Klem Jennie
  48 kommentarer


  Ekstra moro

  MOTESHOW


  30.11.2013


  Hei

  Nå skal jeg snart være med lillesøster på bordtennisturnering. Jeg har lest gjennom noen av kommentarene på innlegget fra i går og blir veldig trist over å høre hvor mange som har mistet noen de er glad i. Får lyst til å klemme dere alle sammen. 

  Har også fått spørsmål om turen min til Superdry i går og det kommer et eget innlegg om det i kveld. Jeg hadde jo tenkt til å blogge om det i går, men var så trist pga at marsvinet mit døde i mens jeg var på vei hjem fra storsenteret.

  Jeg har jo skrevet litt på instagram og blogg om at jeg skal være med på et moteshow på Oslo City på mandag. I dag fikk jeg lov til å dele denne invitasjonen med dere. Det blir kjempegøy å være med på dette og jeg håper på å treffe mange av dere der. Gleder meg veldig til å se den nye butikken også. Jeg har jo sett noen bilder på instagram og det ser ut som den blir kjempefin. Jeg har ikke gått catwalk på noen år nå, men det syns jeg ikke gjør noen ting. Det skal jo bare være moro når man gjør sånt. 

   

   

   

  Kommer du?

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Antrekk

  En dag som måtte komme


  29.11.2013


  Hei
  I dag dro jeg på håndball etter skolen med noen venner. Etter håndball måtte jeg forte meg hjem fordi vi måtte rekke å hente noe. Måtte dusje først da. Da vi hadde kommet fram til Ski henta vi det vi skulle og ordna noen andre ting. Så måtte vi kjøre hjem.( det jeg henta kommer i et innlegg i morgen) men orker ikke nå fordi det er ganske seint og alle er egentlig ganske lei seg. Da vi kom hjem hadde kjæledyret vårt Elvis sovnet inn, han var død. Så jeg føler meg ikke helt tipp topp nå:( Det viktigste for meg er nå å vite at han har det bra. Vi aldri glemme deg Elvis. Litt bilder fra dagen. Blir faktisk mer enn ett innlegg på bloggen i morgen, følg med.

  Har du noen gang mista noen du var glad i?????
  Klem Jennie<3
  279 kommentarer


  Ekstra moro

  JENTER


  28.11.2013


  Hei

  I dag tok vi den andre vaksina av livmorssprøyta. Den gjorde faktisk mindre vondt. Ellers, en helt vanlig skole dag. I dag skulle jeg også på sesongavsluttning med JENTER. Først så måtte jeg jo ta buss og båt. Tok også trikk alene for aller første gang. hehe:) På trikkestasjonen fulgte en fra jobben til pappa meg til der avsluttningen var. Føst da alle hadde kommet begynte vi å spise. Litt etterpå så vi på bakomfilm fra 1 og 2 sesong.(BLOOPERS) Lea Mathilde og  Laila fikk helt latterkrampe:) Det var også veldig koselig å møte alle vennene sine igjen. Både JENTER og GUTTER. 


  Etter jeg har blogga ferdig skal jeg gjøre bittelitt lekser.

  Vi blogges<3

  Hva har du gort i dag???

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Blogg

  SUPERDYR ELLER SUPERDRY?


  27.11.2013


  Hei

  I dag har jeg vært på håndballtrening og ellers bare gjort lekser. I dag var det plutselig ikke så kaldt igjen, men jeg ønsker meg jo snø og da må det jo være kaldt. Jeg har fått spørsmål om hva jeg syns om Parajumpers og Canada Goose jakker noe jeg ikke svarte på i spørsmålsrunden på bloggen min, men velger å svare litt på nå. Jeg syns jakkene er fine, ingen tvil om det, men jeg ville ikke hatt en slik jakke. Både fordi jeg syns de er latterlig dyre og også fordi jeg i det siste har lest mye om dyremishandling fordi folk ønsker ekte pels. Men jeg har ikke ønsket å uttale meg fordi jeg ikke ønsker å starte noen krig på min blogg. Jeg respekterer dine valg om du ønsker deg en Parajumper eller Ganada Goose, men respekter også mitt - jeg er i mot dyremishandlig.

  Jeg har falt totalt for denne jakken og den er ikke superdyr men fra SUPERDRY, den er satt på ønskelisten min. 

  Den har fuskepels og holder deg god og varm i vinter uten å grave alt for dypt i lommeboka til mamma og pappa og pelsen er altså ikke ekte. Leste også en artikkel om man egentlig ser så stor forskjell på ekte pels og fuskepels. Artikkelen kan du lese ved å trykke HER. 

   

  Juliabladet sier også NEI til ekte pels. Dette leste jeg på julia.no 

  SE SÅ SØT

  Håper dette innlegget slipper å lage en stor diskusjon.

  Hva syns du om Superdry jakken?

  Klem Jennie

   #superdry #parajumper #canadagoose
  59 kommentarer


  Ekstra moro

  En WOW dag


  26.11.2013


  Hei

  I dag etter skolen har jeg hatt med meg Embla til Wow sitt hovedkontor. Der har vi fått plukket ut og prøvd noen antrekk som skal være en del av Moteshowet på Oslo City 2 desember. Den mandagen åpner som kanskje noen av dere har fått med dere nettopp WOW sin nye Flagship store på Oslo City. To andre venninner av meg skal også få gå moteshow i sammen med meg og noen andre søte jenter jeg ikke kjenner. Butikken skal ha mange Supertilbud, så jeg anbefaler virkelig å ta turen dit den dagen om dere ønsker dere klær i fra butikken. Det går jo ann å tipse foreldrene sine også om at det er veldig gode tilbud der den dagen, for flere av dere har kanskje ting i fra WOW på ønskelisten denne julen. Jeg vet ikke helt programmet for dagen ennå, men anbefaler dere å følge med på informasjon i fra @wowandme på instagram. 

  Butikken er nesten klar for åpning nå. Disse bildene har jeg hentet fra WOW sin instagrambruker

   

  VI MÅ ABSOLUTT FÅ TIL EN OVERNATTING SNART OG KOSE OSS I KOSEDRESSENE I SAMMEN :D

  Veldig koselig å få dele slike øyeblikk med gode venner. En del av moteshowet er forresten sniktitt på neste kolleksjon som kommer etter jul og jeg bare eeeeeeeelsker antrekket jeg skal ha på meg da. Nesten litt trist å ta det av seg for det antrekket var sååååååå MEG. Jeg har jo bursdag i januar så vet i såfall hva jeg skal sette på ønskelista mi til 13 års dagen min. 

  Nå må jeg gjøre lekser, føler at jeg drukner i dem for tiden. 

   

  Kommer du til Oslo City 2 desember?

  Klem Jennie

  #mote #wow #fashion #trend
  52 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE NOVEMBER


  25.11.2013


  Hei

  Det første jeg la merke til da jeg gikk igjennom spørsmålene som kom inn var at jeg har svart på maaaaaange av disse spørsmålene før. Om jeg ikke svarer på ditt spørsmål kan det nettopp være fordi jeg har svart på det før. Jeg har en kategori som heter SPØRSMÅLSRUNDE (trykk på linken for å komme dit)på bloggen og en som heter VIDEO(trykk på linken for å komme dit), der er det mye som kan gi dere svar. Under Kategorien SPØRSMÅL ligger det et innlegg som heter HOPPENDE GLAD, der er det masse informasjon. Akkurat det innlegget er jo fra 7 mai, så noe har kanskje endret seg, men masse informasjon om kjæledyr, hobbyer, favorittbutikker osv kan du lese om i det innlegget. Vil du lese innlegget HOPPENDE GLAD så trykker du HER. Det er også videoer hvor jeg svarer på spørsmål. Du finner videoene HER og HER.

  Så......jeg har bestemt meg for å svare på maks 100 spørsmåll denne gangen også, så da begynner jeg. 

  1. TJENER DU PENGER PÅ BLOGGEN?

  Svar: Nei, jeg tjener ikke penger på bloggen. Man må ligge på over 20 plass gjennomsnittlig en hel mnd for å tjene penger på bloggen, der har ikke jeg vært ennå. Jeg har heller ikke sponsorer eller avtaler med noen så jeg mottar ikke gaver. 

  2. HVOR SPILLER DU PÅ HÅNDBALLBANEN?

  Svar: Jeg spiller mest Beck

  3. FÅR DU PENGER FOR Å JOBBE I NRK?

  Svar: Man jobber ikke gratis i NRK. 

  4. NÅR KOMMER DU PÅ JENTER IGJEN?

  Svar: Jeg får dessverre ikke lov til å uttale meg om hva som skjer i jenter. Men jeg altså med i sesong 2 som fremdeles vises på nettTV. 

  5. HAR DU OG MOREN DIN ET GODT FORHOLD? 

  Svar: Mamma og jeg har et veldig godt forhold. Hun er verdens beste mamma. Vi kan ha det veldig moro i sammen, men hun kan også være veldig streng. Men helt perfekt for meg. 

  6. ER DU FLINK PÅ SKOLEN?

  Svar: Lærerene sier så, he he. 

  7. ER LILLEBROREN DIN SKUESPILLER?

  Svar: Han har i såfall spilt i noen reklamer og en film. 

  8. HVOR LANGER DU HEADERE?

  Svar: Jeg har brukt Photoshop. 

  9. KJENTE DU NOEN I JENTER FRA FØR AV?

  Svar: Nei, jeg hadde aldri møtt noen av de andre som spiller i jenter før auditions/innspillinger. 

  10. HAR DU KJÆRESTE?

  Svar: Nei, jeg har ikke kjæreste. 

  11. HVORDAN SER MAN HVEM SOM ER PÅ TOPPLISTA?

  Svar: Det er en liste til høyere på BLOGG. NO

  12. HAR DU VÆRT I STAVANGER FØR? 

  Svar: Jeg var der da jeg var veldig liten, men vil tilbake. 

  13. LESER DU ALLE KOMMENTARER PÅ BLOGG OG INSTAGRAM?

  Svar: På bloggen må jeg lese alle for å godkjenne kommentarene. Jeg vil si at over 99% blir godkjent. På instagram forsøker jeg så godt jeg kan :D

  14. STÅR DU PÅ SLALOM ELLER BARE LANGRENN? 

  Svar: Jeg trener langrenn men liker meg i slalombakken også :) Vi har en liten Slalombakke i nærheten av der jeg bor. 

  15. HAR DU NOEN GANG SPILT FOTBALL?

  Svar: Ja spilte fra 1 - 5 klasse :D  16. VÆRSTE FERIEMINNE?

  Svar: Brant meg på en grusom manet i Italia :(

  17. VÆRSTE KRYPDYR?

  Svar: Edderkopp

  18. HVILKE FARGE ER DET PÅ HUSET DITT?

  Svar: Det er grått og hvitt. 

  19. HVIS DU SKULLE VALGT MELLOM SKI OG HÅNDBALL?

  Svar: Ski

  20. PLEIER DU Å SE PÅ JENTER?

  Svar: Ja, jeg følger med på serien. 

  21. HVORFOR ER DET IKKE FLERE ENN ETT INNLEGG HVER DAG?

  Svar: Fordi jeg har et liv. Det er fylt med treninger, innspillinger, lekser, venner, familie. Når det har vært ferie har jeg noen få ganger lagt ut to innlegg om dagen. 

  22. NÅR ER NESTE GANG DU SKAL TIL KRISTIANSAND?

  Svar: Når det blir varmt i været. Altså vår eller sommer. 

  23. GÅR LILLESØSTRA DI PÅ NOE?

  Svar: Lillesøster er veldig god i bordtennis syns jeg. Hun trener opptil 4 dager i uken. 

  24. LIKER DU Å PYNTE DEG?

  Svar: Ja, syns det er gøy med fester hvor man må pynte seg litt. (Som 12 års bursdagen min, da var det DIVA PARTY)

  25. HAR DU LYST TIL Å KLIPPE HÅRET DITT KORT?

  Svar: Nei, ikke helt kort. Jeg trives med langt hår. Hatt det veldig lenge. 

  26. HVORDAN ER DET Å BO I HOVEDSTADEN VÅR?

  Svar: Jeg bor ikke i Oslo. 

  27. ER LÆREREN DIN MANN ELLER DAME?

  Svar: Hun er en dame. 

  28. HAR DU HATT REGULERING?

  Svar: Nei, jeg har ikke hatt det og jeg er heller ikke så fornøyd med tennene mine. 

  29. HVA ER DITT BESTE RÅD HER I VERDEN?

  Svar: Vær snill, for man kommer lengst med det. Og følg drømmen din og ikke la andre stoppe deg på den veien. 

  30. HVOR MANGE GANGER HAR DU FARGET HÅRET OG I HVILKE FARGER DA?

  Svar: Jeg har aldri farget håret. 

  31. HVORFOR ER DU IKKE SÅ MYE MED PÅ JENTER I VIDEOER LENGER? 

  Svar: Det må du nesten spørre noen andre om, for det er det ikke jeg som bestemmer. 

  32. HAR DU VÆRT PÅ SANDVIKASTORSENTER?

  Svar: Ja, jeg har vært der noen ganger. 

  33. HVOR HAR DU KJØPT DEN GRÅ GENSEREN MEN HUND PÅ MED BART?

  Svar: den kjøpte jeg hos Zara på Kreta.   34. HVOR MYE FÅR DU I LOMMEPENGER?

  Svar: Null kroner. 

  35. HVOR BLE DET HOLDT AUDITION TIL JENTER?

  Svar: Det var i Oslo, hos NRK.

  36. BLIR DU SPONSET AV NOEN NETTSIDER? Svar: Nei, men jeg har fått forespørsler, men takket nei. 

  37. KUNNE DU TENKE DEG Å FLYTTE TIL LONDON?

  Svar: Nei, jeg kunne ikke tenke meg å flytte til London. Jeg vil gjerne på ferie dit, men ikke bo der. 

  38. LESER FORELDRENE DINE BLOGGEN DIN?

  Svar: Selvfølgelig gjør dem det. Jeg er 12 år. Alle foreldre som har barn som blogger bør følge med på bloggen deres. 

  39. FAVORITTLANDET DITT?

  Svar: Må jo si Østerrike, men liker Kypros veeeeeeeldig også.   40. HOTELL CÆSAR ELLER FARMEN?

  Svar: Ser ikke på noen av de programmene jeg. 

  41. HVOR I USA HAR DU VÆRT?

  Svar: Bellingham, San Francisco, Los Angeles, Anaheim, San Diego. Kjørte også mellom disse byene. 

  42. GÅR DET ANN Å SENDE POSTKORT TIL DEG?

  Svar: Om du har adressen min så, he he. Men jeg gir ikke ut adressen min. Men det går jo ann å sende til NRK så kanskje jeg får det. 

  43. HVA HADDE DU TATT AV 10 MILLIONER KRONER DU KUNNE BRUKT PÅ HVA DU VILLE ELLER EN DAG MED SELENA GOMEZ OG JUSTIN BIEBER?

  Svar: Jeg liker de veldig godt, men jeg er ikke dum. Hadde tatt 10 millioner kroner. 

  44. KVA PLEIER DU Å EDA PÅ JULAFTEN? 

  Svar: Vi har ribbe, medisterkaker og sossiser. mmmmmm....supergodt med surkål og annet tilbehør. 

  45. HVEM LIKER DU BEST AV GUTTER MED ELLER UTEN HÅRGELÈ?

  Svar: Noe jeg aldri har tenkt over. He he

  46. KRANGLER DU MYE MED SØSTEREN DIN?

  Svar: Vi krangler ja, men om det er mye eller lite...det vet jeg ikke.   47. HVA SKJER OM DU SIER NOE SOM SKJER PÅ JENTER FØR DET HAR KOMMET UT?

  Svar: Da bryter jeg en kontrakt og det er jo ikke bra, 

  48. HVOR VIL DU REISE AKKURAT NÅ?

  Svar: Til London. 

  49. HVA BLIR DIN NESTE REISE?

  Svar: Det blir nok Østerrike. 

  50. TAR DU BUSS TIL SKOLEN?

  Svar: Nei, jeg går til skolen.

  51. HVA ER ETTERNAVNET DITT?

  Svar. Det ønsker jeg ikke å fortelle. 

  52. SER DU PÅ SKAL VI DANSE?

  Svar: Nei, jeg ser ikke på det programmet. 

  53. HVORFOR HAR DU IKKE KIK ELLER SNAPCHAT?

  Svar. Fordi jeg ikke har tid til det. 

  54. ER DERE EN RIK FAMILIE

  Svar. Nei, vi er en helt normal familie, men vi er rike på humor og kjærlighet <3

  55. HAR DU NOEN GANG MISTET NOEN OG HVEM?

  Svar: Ja, jeg har mistet bestemoren min. Vi hadde et veldig godt forhold, veldig trist at hun døde.   56. KAN DU STRIKKE?

  Ja, jeg kan strikke. Det siste jeg strikket var en vott :D

  57. HAR DERE VALGT NOEN NYE SKUESPILLERE PÅ JENTER?

  Svar: Det vet ikke jeg, ikke jeg som bestemmer slike ting. 

  58. HAR DU LYST TIL Å FLYTTE?

  Svar: Nei, jeg trives godt jeg. Kunne godt flyttet til et annet suuuuuperfint hus, eller bodd i utlandet et år eller noe sånt. Men jeg liker meg her med vennene mine. 

  59. GÅR DU I A ELLER B KLASSE?

  Svar: Nå i 7 klasse er vi slått sammen til en klasse. Men jeg har ellers alltid gått i B klassen. 

  60. AGURK vs TOMAT?

  Svar: Agurk <3

  61. HVA SER DU FREM TIL?

  Svar: Gå moteshow 2 desember på Oslo City, adventstiden, juleferie, julaften (Det jeg ser frem til i år i såfall)

  62. HVOR LENGE HAR DU SPART TIL LANGT HÅR?

  Svar: Aldri spart, det har bare vokst, he he. (Hadde vel kortest hår da jeg begynte i 1 klasse, borsett fra da jeg var baby)  63. NÅR FIKK DU DIN FØRSTE TELEFON?

  Svar: Jeg fikk min føste telefon da jeg gikk i 3 klasse. 

  64. HVOR OFTE SHOPPER DU?

  Svar: Jeg shopper sjeldent. Når man sier shoppe da tenker jeg på at man kjøper seg mye. Jeg er nok kanskje ofte på senteret, men det er jo ikke alltid jeg shopper. 

  65. HAR DERE MASSE LEKSER?

  Svar: Jeg syns vi har alt for mye lekser :(

  66. LIKER DU HARRY POTTER?

  Svar: Har aldri interessert meg noe særlig for Harry Potter. Sett noen av filmene men ikke alle. Helt greit liksom.

  67. YNDLINGSKJENDIS

  Svar. Selena Gomez <3 <3 <3 <3 <3

  68. HVA ANBEFALER DU Å OPPLEVE PÅ KRETA SIDEN DU VAR DER? GJORDE DERE NOE MER ENN DET VANLIGE, SOLE SEG, SLAPPE AV OSV?

  Svar: Vi bada jo masse, men anbefaler en tur til Gamlebyen i Chania. Veldig koselig der. Så anbefaler jeg å spise is hos Chill box, ta fiskespa og å bo i byen Agia Marina. Er egen kategori på bloggen som heter KRETA, der kan du se bilder og lese fra hver eneste dag vi var der. Trykk HER for å komme dit. 

  69. HVA HETER DU PÅ SKYPE?

  Svar: Det er også noe jeg ikke ønsker å fortelle. Skype og Facebook er steder jeg ikke ønsker å ha "venner" jeg ikke kjenner.

  70. KAN DU HA VIDEO AV HÅNDBALL ELLER HÅNDBALLTRENING?

  Svar. Håndball kan du se på TV, video fra treningen min går ikke. Vi får ikke bruke telefon på trening.

  71. NÅR STÅR DU OPP OM MORNINGEN?

  Svar. 07.45/08.00 på mandager og 06.45/07.00 resten av ukedagene.

  72. HVILKET ROM BODDE DU PÅ PÅ HØVRINGEN?

  Svar: Husker ikke rom, men bodde på huset Hulderheim.

  73. HVOR MANGE ER DERE I KLASSEN?

  Svar: 52 elever.

  74. HVA ER FAVORITT EMOJIEN DIN? 

  Svar: Disse to

   

  75. HVORDAN FANT DERE UT AT DU ER ALLERGISK MOT GODTERI?

  Svar: Jeg er ikke allergisk mot alt da. Men det er legen som fant det ut, altså jeg fant det ut hos legen. 

  76. VAR DU MED PÅ BARNAS RESTAURANT PÅ TV?

  Svar. Ja, jeg var med i første episode for noen år siden. 

  77. HVA SLAGS SMAK PÅ FROZEN YOGHURT ANBEFALER DU?

  Svar: Liker best naturell :D

  78. ER DET GØY Å BLOGGE? HVORFOR?

  Svar: Jeg hadde aldri blogget om jeg ikke syntes at det var gøy. Jeg syns det er gøy fordi det på en måte er min dagbok og jeg setter pris på kommentarer og leserene mine. 

  79. KAN DU VISE ET BILDE AV MOREN DIN OG FAREN OG DE SØSKNENE DU HAR?

  Svar: Jepp, her et bilde :)  80. KAN DU LEGGE UT ET BILDE AV HÅNDSKRIFTEN DIN?

  Svar: Jepp
  81. Hvor kjøpte du venninnespillet?

  Svar. Jeg vant det av Julia-bladet. Du kan jo google Venninnespillet, da finner du det kanskje ut?

  82. HVOR LENGE HAR DU VÆRT SELENATOR?

  Svar: Jeg har vært Selenator i 3 år <3

  83. ER DU VENN MED ALLE SOM ER MED I JENTER PÅ ORDENTLIG?

  Svar: Jeg er i såfall ikke uvenner med noen, he he. Er dessverre ikke alle jeg har tid til å være med på fritiden.   84. KAN DU GI ET TIPS TIL ALLE SOM VIL BLI SKUESPILLERE?

  Svar: Ikke gi opp. Det kan være du må på maaaange auditioner uten å gå videre, men bare fortsett. Ikke gi opp på din drøm. 

  85. VAR IKKE DU BESTEVENN MED EN SOM HETER AMANDA ELLER NOE, MEN ER DERE IKKE DET LENGER? BLE DERE UVENNER ELLER IKKE BARE SÅ GODE VENNER?

  Svar: Jeg har en god venn som heter Amanda ja. Vi er ikke uvenner. Glad i Amanda <3

  86. HVOR FINNER DU OPPSKRIFT TIL MUFFINSENE?

  Svar: He he...de på bloggen har jo vært ferdigmixser. Da står jo fremgangsmåte bakpå pakke/pose. Men jeg har også en del oppskriftsbøker :)

  87. NÅR HAR SØSTEREN DIN BURSDAG?

  Svar: Hun har bursdag 14 januar :D

  89. KAN DU SKYPE FOLK LITT MER, SYNS DU GJØR DET LITT LITE?

  Svar: Nei, jeg har ingen planer om å skype folk jeg ikke kjenner mer enn det jeg gjør. 

  90. ER DET SLITSOMT Å SVARE PÅ ALLE KOMMENTARENE PÅ INSTAGRAM OG BLOGGEN?

  Svar: Det er selvfølgelig jobb og det tar tid. Men det er også veldig koselig, men skal ærlig innrømme at det er enkelte dager jeg ikke vil eller orker.

  91. BOR DU NÆRMEST SKI STORSENTER ELLER OSLO?

  Svar: Med bil bor jeg litt nærmere Ski. 

  92. HAR JEG NOEN GANG GJORT DEG NOE SIDEN DU ALDRI SVARER PÅ KOMMENTARENE MINE?

  Svar: Det har du nok ikke, men jeg klarer ikke svare alle. Slik er det bare. Du fikk svar nå da;)

  93. LESER DU BLOGGEN TIL STAVANGERMAMMA?

  Svar: Nei, jeg leser ikke den bloggen. Ikke noe for meg syns jeg da. 

  94. FAVORITTSANGEN DIN AKKURAT NÅ?

  Svar: Family of the year med HERO :D 

  95. HVA HAR DU MEST LYST PÅ AKKURAT NÅ?

  Svar: En egen Mac <3  Eller en tur til London 

  96. TOPP TRE KJENDISER?

  Svar: Selena gomez, Isac Elliot og Justin Bieber

  97. HVILKEN BIL ØNSKER DU DEG NÅR DU BLIR ELDRE?

  Svar: En Posche Cayenne  98. HHVORDAN BLE DU SPURT OM Å VÆRE MED I JENTER?

  Svar: Fikk mailer etter hver audition om at jeg hadde gått videre :D

  99. HEI KAN DU PLEASE LIKE OG KOMMENTARE ETT AV BILDENE MINE PÅ INSTAGRAM? HETER SOFIEANDREEA?

  Svar: Du har privat bruker søta, da får jeg ikke sett bildene dine.   100. HVA ER FAVORITTSPRÅKET DITT?

  Svar: Norsk :)

   Da håper jeg at dere har fått svar. Altså enten i dette innlegget eller i de andre innleggene jeg har linket til :D

  ER DET FORTSATT NOE DU LURER PÅ?

  Klem Jennie

   
  174 kommentarer


  Feiringer

  Jippi 1 måned til julekvelden


  24.11.2013


  Hei

  I dag er det altså 1 måned til jul. Jeg skal som jeg tidligere har fortalt feire jul i Østerrike i år. Jeg har aldri feiret jul der før. Sist gang jeg var i Østerrike i julen var for så mange år siden at jeg ikke husker noe særlig. Jeg vet i såfall at det er kjempekoselig i byen Graz i desember og gleder meg veldig til å gå på markeder og til konserten til koret hvor tante synger. I dag har jeg gått på tur med familien og tenkt mye på en avgjørelse jeg snart må ta. Har også klart å svare på 100 spørsmål som inn under siste spørsmålsrunde og det innlegget legger jeg ut i morgen. 

  Legger ut noen bilder av hva som venter meg i Østerrike når jeg reiser dit. Syns det er utrolig fint der og kjempekoselig julestemning. 

  Håper det kommer snø til jul også.

  Er det snø hos deg nå?

  Klem Jennie
  68 kommentarer


  Helg

  LØRDAG


  23.11.2013


  Hei

  I dag dro jeg og familien til oldemor i Oslo, fordi hun hadde bursdag i går. Der spiste vi kake,pølse og spilte krig. Etter vi hadde vært der dro vi til Ski-Storsenter der vi skulle handle litt julegaver. Der gikk vi innom ToysRus, WOW, H&M, veromoda og Funky Frozen Yougurt. Mmmmmmm.........:) Kom hjem for en time siden. Nå har jeg nettopp skypet med noen gode venner. Snart er det også middag. Vi skal ha laks med poteter, grønnsaker og hollandaise saus. NAM nam!!!! Jobber også med den siste spørsmålsrunden og har planer om å begynne på videoen jeg og Lea filmet forrige helg også.   Hvor skal du feire jul i år?

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  Helg

  FREDAG


  22.11.2013


  Hei

  I dag var det endelig fredag og helg. På skole hadde vi også matteprøve. Etter skolen dro jeg og noen jenter på håndball. Da vi kom ditt tulla vi og lagde litt videoer før vi ble sluppet inn i garderoben. Da håndball var ferdig skulle vi bli henta, men de ble forsinket. Så vi måtte vente i ca 40 min før noen kom. Da jeg kom hjem var det taco. Mmmmm..... Pappa hadde også kjøpt knebeskyttere til meg som jeg skal bruke på trening og kamp. Etter på har jeg tenkt å se på TV og kose meg. Kanskje jeg også leser på noe lekser. 

  Hva skal du i kveld???

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅLSRUNDE


  21.11.2013


  Hei

  Nå har jeg tenkt å ha en spørsmålsrunde til på bloogen. Denne gangen har jeg ikke tenkt å lage video. Skal lage et blogginnlegg isteden, hvor dere kan lese svar og se bilder. Det er lurt å se de andre videoene mine før dere begynner å stille spørsmål. Kommer ikke til å svare på ting jeg har svart på før. Så om du har spørsmål så er det i dette kommentarfeltet du kan stille dem. 

  I dag har jeg bare væert på skolen og hjemme. Skulle egentlig på skitrening, men det ble avlyst:(


  Nå skal jeg gjøre litt lekser.

  Hva lurer du på?

  Klem Jennie
  493 kommentarer


  Feiringer

  BURSDAG


  20.11.2013


  Hei

  I dag hadde mamma bursdag. Jeg måtte droppe håndball men det får gå bra for denne gang. Da jeg kom hjem rydda jeg litt på kjøkkenet og badet. Lekser også da. Da mamma og pappa kom hjem bestilte vi middag fra en resturant ikke så langt unna. Jeg og mamma tok sushi<3<3<3 Litt etter middag fikk vi besøk av bestefar og noen andre vi kjenner. Vi spiste cupcakes og oreokake. Mamma er suuuuuuuuuuuuuuuuuuper flink til å bake. I morgen skal jeg bare på skitrening......:) ELSKER bursdager, hehe! 

  I  dag var det også myyyyye kaldere en det pleier å være her. -1 til -5 grader. Brrrrrrrrrrr,brrrrrrrrrrrr...........  HVOR VARMT/KALDT VAR DET HOS DEG I DAG???

  Klem Jennie

   
  80 kommentarer


  Video

  FILMER


  19.11.2013


  Hei

  I dag har jeg vært med en venninne hjem i fra skolen, og kom akkurat hjem. Jeg har jo lovet å blogge hver dag så da ønsker jeg å gi dere noen filmtips. 

  I helgen så jo Lea og jeg på noen filmer og noen har spurt meg om hva vi så på. Jeg likte veldig godt den første filmen som heter THE BLING RING. Det er en film som er laget av en sann historie og det gjør den jo litt ekstra spennende. Den handler om en gjeng tenåringer som er besatte av mote og berømmelse. De ønsker det samme som kjendisene i Hollywood har og gjør derfor inbrudd i hjemmene deres og stjeler deignerklær, vesker, smykker og andre dyre ting. Anbefaler den veldig

   

  Den andre filmen vi så var BRIDES MAIDS som er en mer morsom fim. 

  Nå fremover tror jeg at jeg kommer til å ville se på litt julefilmer. Nå går det veldig fort til desember og det gjelder å få igang julestemningen.

  Har du noen filmer å anbefale? 

  Klem Jennie  36 kommentarer


  Hverdag

  MAAAAANDAG


  18.11.2013


  Hei

  I dag på skolen hadde vi 2 prøver i samfunnsfag. Ellers var det en helt vanlig mandag. I morgen begynner vi på en stor oppgave . Da jeg kom hjem gjorde jeg lekser og spiste litt. Kunne ikke dra på skitrening i dag fordi det regnet. Er ikke så gøy å løpe i regn å søle, så jeg "SKIPPA" i dag. Etter på skal jeg og mamma se på toppmodell Norge. ELSKER å se på toppmodell. Det er så bra.( Syns jeg) Jeg heier på Ingebjørg og Frida. Hvem heier du på???( hvis du ser på det da.) Noen andre programmer jeg liker å se på er også CHARTERFEBER. Det er bare så morsomt. Nå sitter jeg bare å slapper av med en kopp te og ser på TV. I morgen skal jeg kanskje finne på noe med noen. Gleeeeeder meg.

  I dag har jeg ikke tatt noen bilder så jeg bare ut noen bilder som er fra helgen til dere som ikke har instagram .
  Ser du på toppmodell eller charterfeber???

  Ser du på noe annet gøy???

  Klem Jennie
  94 kommentarer


  SUPERKOKKENE

  MMMMMMMMMM....


  16.11.2013


  Hei

  I dag dro jeg med Lea, Emilie Mari og mamma til Ski- Storsenter. Der vi gikk i litt buttikker og kjøpte litt ting. Vi gikk også en tur innom den nye yougurt butikken: Funky Frozen Yougurt. Kan legge ut det jeg kjøpte en annen dag. Da vi kom hjem hadde pappa lagd middag. Etter middag så begynte jeg og Lea på KOKKEVIDEOEN vi hadde tenkt å lage. Videoen blir ikke lagdt ut i dag, men ikke om så lenge. Gleder meg veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldig til å smake på det vi lagde. Da vi var på Ski kjøpte vi også to filmer. Når jeg er ferdig med å blogge skal vi spise det vi lagde og se på en av filmene. En perfekt lørdag.

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  venner

  LEA FREDAG!!!


  15.11.2013


  Hei

  I dag var det en lang skoledag med prøver og sjakk. hehe:) Etter at jeg kom hjem dro jeg ned til brygga med buss og hentet Lea min. Da vi kom hjem spiste vi taco og spilte venninespillet. Ikke det vinneren skal få, fordi vi har to. Så har vi tatt litt bilder og videoer. I morgen blir det kanskje kokkeskole også. Gleder meg til en suuuper helg med Lea<3<3<3 Etter på skal vis e på Senkveld med Thomas og Harald!!!!!


  Liker du å spille brettspill?

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Elsker venner


  14.11.2013


  Hei

  I dag har jeg som jeg skrev i går ikke vært på skolen. Det var fint å møte andre venner jeg er glad i i Oslo. I dag så regner det, så jeg har bestemt meg for ikke å dra på trening i dag. Lillebror ville spille Mario med meg, og det er jo alltid gøy. 

  HER ER JEG OG NOEN AV MINE VENNER, KJENNER DERE DEM IGJEN?

  MEG OG SOFIA


   

  Har også sittet og sett på vennebilder på instagram og  de som jeg har fått i mail, det er så utrolig mange koselige bilder og veldig vanskelig å velge en vinner. Noen har skrevet litt til bildene også, veldig mange gode venner. 

  VINNEREN BLE ERLE som sendte meg denne bildecollagen og en veldig koselig tekst til bildet av seg selv og Ane.

  Håper dere kommer til å være venner til dere blir gamle og grå og at dere får det moro med spillet <3

  Det har  blitt tagget og mailet totalt over 1500 bilder og jeg håper dere forstår at jeg ikke kan legge ut alle bildene her på bloggen. Jeg har valgt ut 10  bilder som jeg ønsker å dele med leserene mine. I morgen kommer min gode venn Lea til meg. 

   

  JENNY OG HENNES BESTEVENN

  HANNAH MED VENNENE LISA OG ODA

  MARTINE OG HENNES VENNINNE

  JUDITH OG HENNES VENNINNE HAR FÅTT HÅRET FLETTET SAMMEN

  EN FLOTT VENNEGJENG SENDT INN AV IDA

  RUNA MATHILDE OG HENNES BESTEVENN

  HANNAH SOM LITEN MED VENNINNE

  TROLL INGVILD MED TROLLVENN

  Appen for å lage trollansikt heter #trollme

  Om du er glad i vennen din kommenter med et hjerte <3

  Klem Jennie
  112 kommentarer


  inspirasjon

  Snart helg


  13.11.2013


  Hei

  I morgen skal jeg ikke på skolen fordi jeg skal på jobb, og det betyr at det bare er en skoledag før det er helg. På fredag får jeg helgebesøk av Lea-min, gleder meg veldig. Vi skal være superkokker igjen tenker jeg. Lurer på om vi skal lage pepperkaker, eller noe annet. Hva med cupckes, vafler eller noe annet godt. kom gjerne med forslag. I morgen skal jeg kåre en vinner av konkurransen jeg la ut i går. Kommet utrolig mange koselige bilder. Syns det er kjempekoselig at mange bilder er samlet på instagram under #jenniefashionbff , å se på bildene gjør meg glad. Den andre som kan signere premien om ønskelig er altså Lea, som spiller Emilie i Jenter. 

  SUPERKOKKENE

  Pepperkaker vi bakte i fjor og pyntet med lillebror

  CUPCAKE Kjeks, laget til mammas bursdag

  Om lillebror får velge blir det muffins som dette. Disse har vi laget til Halloween.

  Søte cupcakes 
  Hva syns du jeg og Lea skal lage i sammen denne helgen?

  Har du et godt forslag?

  Klem Jennie
  77 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  En liten konkurranse


  12.11.2013


  Hei

  I dag tenkte jeg å ha en liten konkurranse her på bloggen og på instagram, det er flere som har etterlyst dette. For dere som har instagram så tar du et bilde av deg selv med en venn og tagger #jenniefashionbff. For dere som ikke har instagram så kan dere sende bildet på mail til jenniesofieheader@gmail.com  husk å merke mailen med jenniefashionbff. Trekker en vinner på torsdag denne uken som vinner spillet VENNINNESPILLET. Vinneren får også publisert bildet sitt på bloggen og instagram. Om du ønsker kan du få spillet signert av meg og en annen av skuespillere i fra JENTER, for jeg får nemlig besøk i helgen :)


  Blir du med på konkurransen?

  Klem Jennie
  94 kommentarer


  Feiringer

  OVERNATTING


  10.11.2013


  Hei

  fra lørdag til i dag har jeg og noen venner overnattet hos en vennine. Vi koste oss skikkelig. Vi lagde pizza og spiste masse godis. Vi så på GRUSOMME MEG 2, men etter en halvtime orket vi ikke å se mer. Vi tok bilder og prøvde ut noen nye kule apper. Så snakka vi og koste og enda mer. Vi hadde en super overnattnig. Da jeg våknet var nesten alle våkene, så i mens vi venta på at de siste skulle våkne var vi litt på instagram og sånne ting. Til frokost var det søte små rundstykker med masse godt pålegg. Etter frokost ble jeg henta rett før vi skulle kjøre til Ski for å spille håndballkamp. Ble ganske fornøyd med resultatet. Da jeg kom hjem bakte jeg og lillesøster kake mens mamma, pappa og lillebror var på tur. Da de kom hjem inviterte vi bestefar og en han kjenner til å spise kake og drikke kaffe. Nå har jeg og Emilie Mari spilt litt Wii. Så helgen har vært helt tipp topp tommel opp. Det som er litt trist er at det er en ny lang skole uke i morgen. Ja,ja.

   Hva har du gjort på farsdag da???

  Klem Jennie 
  36 kommentarer


  Blogg

  ME AND MYSELF


  09.11.2013


  Hei 

  I dag har jeg bare slappet av, eller... Først så ryddet og vasket jeg badet og rommet mitt. Så har jeg vært på rommet og tegna litt. Var også en tur innom nærsenteret vårt der vi handla. Nå sitter jeg med PHOTOBOOTH og koser meg...hehe<3 Blogget litt tidligere i dag, det er fordi jeg skal sove borte i natt. Til dere som har instagram så er det godt mulig det blir lagt ut noen bilder utover kvelden. Gleder meg i såfall veldig. Men å svare noe særlig på instagram i kveld får jeg dessverre ikke tid til. 

  Nå skal jeg snart til en venn!!!

  Hva skal du i kveld?????

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  Blogg

  Ikke tid til blogg


  07.11.2013


  Noen dager strekker ikke tiden til og man rekker ikke alt man vil. I dag har jeg ikke mye tid til bloggen. Legger ut en video i morgen ??

  Har du hatt en hektisk dag?
  Klem Jennie
  45 kommentarer


  Hverdag

  SLITSOM, MEN FANTASTISK DAG


  06.11.2013


  Hei

  I dag har det vært en ganske slitsom dag. På skolen ha vi hatt fysak og jobbet med tema vi har på skolen. Etter skolen satt jeg og noen venner igjen og gjorde litt lekser før vi måtte gå å ta bussen til håndball.Etter 1 1/2 time med trening kommer jeg hjem og leser manus, mens jeg spiser. Nå sitter jeg og blogger. Har sovet ganske dårlig i natt. Tenkte bare på at Isac Elliot følger meg på instagram. Helt enig med Isac - DREM BIG. Så tilføyer jeg DRØMMER KAN BLI VIRKELIGHET.

   

  Hva syns du om denne sangen?

  Klem Jennie
  104 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE OKTOBER DEL 2


  05.11.2013


  OMG, her er videoen til Spørsmålsrunde Oktober del 2. Det ble litt tid mellom de to delene, men jeg hadde som sakt mye problemer med alt i fra kamera til overføringskabel osv.... Ikke moro. Jeg skulle forsøkte å skype 2 stykker. En søkte jeg opp i del 1, men brukeren fantes ikke. Nummer to sa jeg at jeg skulle forsøke å skype helt til slutt. I alt stresset glemte jeg å forsøkte å skype personen, så jeg skal ringe den personen i kveld. DEN VIDEOEN ELLER INFORMASJON OM DET  LEGGER JEG UT ENTEN I MORGEN ELLER PÅ TORSDAG. 

  VIDEO. Den begynner rett på der jeg sluttet DEL 1

   

  Hvor lang tid syns du det bør gå før ny spørsmålsrunde?

  Klem Jennie
  95 kommentarer


  Blogg

  FAN-POST


  04.11.2013


  Hei

  På Lørdag da jeg kom hjem etter å ha vært i byen lå det en pakke til meg på borde. Det var fra en jente som het Sandra. Jeg åpnet pakken og der lå det fanbrev!!!!!!!! Ble så utrolig glad da jeg leste alt som sto der<3 Hun hadde ikke sendt det direkte tl meg, men først til NRK som da sendte det videre til meg. Måtte bare skrive å takke for brevene. Takker også alle dere so skriver så mye hyggelig til meg instagram og bloggen, det betyr mye. Dette var faktisk min aller føste fanpost. Litt rart også, for jeg føler meg jo som en helt vanlig 12 åring. (som snart blir tretten da...he he) Men jeg bruker jo masse tid på instagram og blogg og svarer så godt jeg kan. Igjen...Takk <3

  Har du instagram?????

  Klem Jennie Sofie

   
  133 kommentarer


  Ekstra moro

  GØY PÅ KIDS-EXPO


  03.11.2013


  Hei,I dag dro jeg, mamma, pappa og Mathias på KIDS-EXPO. Der var det mange stander med smaksprøver, konkurranser og masse ting. Der var blant annent SUPERLAND, INSPIRIA, JULIA, LEGO, EF SPRÅKREISER og masse masse mer. Ved JULIA tok jeg et bilde foran en plakat som jeg la ut på instagram, og nå tror mange at jeg skal på forsiden. Det skal jeg altså ikke, det var en plakat som mange andre også har tatt bilde forran. Jeg tok også bilde der i sammen med noen veldig søte jenter som spurte meg om det. Å komme på forsiden til Julia vil nok alltid være en drøm. Jeg var også så heldig å være en av de som vant en konkurranse hos Julia i dag. En JULIA- bag med spill, smykker, filmer og bøker. Tusen, tusen takk for det. Så også på Sval fra MGPjr synge. Det var også mange kule utstillinger med lego. Har hatt en super dag der. Her er litt bilder.

  BARBIE, JULIA OG MINION

  DET JEG VANT I JULIA KONKURRANSEN :-O

  Hvor mange lipsmakers tror du det er i krukken????

  Klem Jennie 

  #kidsexpo #messe #leker #minion
  105 kommentarer


  Ekstra moro

  OSLO BYEN


  02.11.2013


  Hei

  I dag dro jeg til byen med Embla og Alice. Vi hadde bare planer om å titte litt rundt og gå på Starbucks, men det ble litt mer. Vi gikk førts på Parad-is på Tjuvholmen, der vi kjøpte en mini is hver med jordbær, sjokolade og pistasj smak. Mmmmmm..... Viste dem også hvor Bubbletea er der vi bestilte en green milk tea, med jordbær, mango og raibow agava. Vi gikk nedover Karl Johan der vi tittet litt i butikker og sånt. Jeg kjøpte meg forresten en ola-topp på H&M. Da vi kom til Starbucks bestilte vi to frappechino karamel og en strawberry and cream. Så tuslet vi sakte bort til Mc Donalds der jeg kjøpte meg en cheeseburger. På båten møtte vi en annen venn vi tok båten og bussen med. For en fin dag. Her er noen bilder vi tok.


   DENNE COLLAGEN ER LAGD AV ALICE


                     

  Hvor lang vei har du til storsenter/byen?

  Klem Jennie

  #oslo #Tjuvholmen #paradis # icecream #fargerikt #colorful
  54 kommentarer


  Feiringer

  HALLOWEEN


  01.11.2013


  Hei

  I går var jeg som tidligere fortalt på fest hos en venninne. Vi var 10 jenter som gikk Knask eller Knep i sammen i nabolaget og hadde det superduuuupert. Etter festen overnattet jeg med Embla og Tuva hos Embla. Det gjorde kvelden perfekt. Det ble godis i bøtter og spann og jeg har ikke fått allergisk reaksjon. Jippi :D

  Legger med et bilderas til dere i dag. 

   

  MEG + TUVA

  MEG + EMBLA

  MEG + ALICE

  MOLLY + MEG  I dag har vi sovet lenge og hatt en finfin daffedag i sammen. 

  Ønsker dere en finfin helg. 

  Hva er det beste snopet du kan få?

  Klem Jennie

  #halloween #knaskellerknep #trickortreat 
  31 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION