• Hverdag

  Nesten 10% fravær?


  31.10.2017


  Hei!

  Det ble ikke noe innlegg i går dessverre, rett og slett fordi jeg har blitt syk. Jeg var hjemme i dag og blir hjemme i morgen også. Jeg må si jeg har vært litt småredd for å bli syk med tanke på fraværsgrensa, men har heldigvis fått meg en legeerklæring. Så på itslearning at jeg hadde 5% fravær i et fag og det er fordi jeg har vært i begravelse og var syk i dag. Det er jo gyldig, men helt sykt at man er halvveis til 10% på to dager. For dere som ikke visste det så er det slik at om man får over 10% ugyldig fravær i et fag, så stryker man. 

  Jeg har derfor ingen bilder fra dagen jeg kan dele med dere, men velger å nok en gang dele vsco brukeren min med dere. Poster bilder der stadig vekk og det er ganske tilfeldige bilder. Det er fra skolen, venner, Thomas, hjemme, reiser, natur, mat og masse mer! Jeg håper dere vil ta en titt<3 

  K​likk HER for å komme til brukeren min!

  Har du Vsco?
  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Blogg

  Endelig går det dårlig!


  29.10.2017


  Hei

  Hva feiler det overskriften?

  Vel...det er egentlig ikke spørsmålet. Spørsmålet er "Hva feiler det de som gleder seg over at det går dårlig for andre?" Eller hva feiler det de "hobbyjournalistene" som føler at de har en oppgave som går ut på å blogge rundt andre personer sine oppturer og nedturer. Det finnes så mange bloggkategorier. Moteblogg, livsstilsblogg, interiørblogg, hverdagslivsblogg, men den merkeligste kategorien må være den "jeg har ikke så mye som foregår i livet mitt så jeg blogger om andre bloggere enten det er å tråkke dem opp eller ned" Syns bare det er så merkelig. Eller den kategorien som er " Hva kan jeg klage på i dag". Det må faktisk være den værste kategorien. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsker en positiv blogg og etter å ha blogget i over 4 år, må jeg kunne si at jeg syns jeg har klart det veldig bra. Allikevel ser jeg at lesertallet skyter i været om overskriften hinter om at noe negativt har skjedd fremfor når den hinter til at noe positivt har skjedd.  

  Jeg er så glad for at jeg velger å holde en positiv vinkling og blir nesten sliten av å tenke på hvor nedbrytende det måtte være å blogge om noe negativt så og si daglig. For de som leter etter noe negativt de finner som regel noe. Det fins folk som klarer å vri ALT til noe negativt. Eksempelvis at en rosa " jentegenser" har teksten prinsesse på seg. Da er det de som tenker "hvorfor må det stå prinsesse", hva om en gutt vil ha en rosa genser som den eller at det er feil at en jente skal ønske og drømme om det å være en prinsesse, de er bra nok som de er. Om en gutt ville hatt den genseren er det jo bare å kjøpe den. Dette er som sagt et eksempel.  

  Jeg skriver ikke overskrifter som ikke går igjen i innlegget mitt, men jeg ønsker jo å forsøke å gjøre det litt spennende. Før sa jo overskriftene mine nesten alt det som stod i innlegget. Nå får jeg tilbakemeldinger om at flere syns det er fint med de "spennende" overskriftene. De gleder seg til å lese bloggen hver dag. Noen få andre skriver clickbait. Jeg skal love dere at jeg hadde vært myyyye mer kreativ med overskriftene om jeg ønsket å ha clickbaits. Nei, jeg ønsker å ha en overskrift som på en spennende måte sier noe om dagens innlegg. Du trenger ikke klikke deg inn, men så er det nok av de som er nyskjerrige også. Jeg syns det selv at det er gøy med en spennende overskrift, men om det ikke er det jeg forventer at skal stå i innlegget blir jeg ikke sur eller irritert. 

  Lesertallene mine er ganske faste, det er de trofaste leserene mine som leser bloggen daglig. Det skyter noen ganger i været nå det kan se ut som noe negativt har hendt. Om du blir skuffet over innlegget så ikke trykk neste gang da, men kanskje du er litt for nysgjerrig?  *Blunk blunk

  Her er noen bilder fra terrassen til Thomas!

  Klem Jennie

   

   

   
  3 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Penger, venner, reising


  27.10.2017


  //annonse

  Hei!

  Her en laaaaaange chit chat video der Frida og jeg snakker om språkreisene våre!!!! Vi får begge stadig vekk spørsmål om reisene, penger, venner, tips osv. Vi tenkte derfor det hadde vært kult å lage en video i sammen der vi begge snakker  om reisene, sammenligner destinasjonene, prisene og utveksler litt erfaringer. Videoen varer ganske lenge så du kan eventuelt spole dit du vil se eller sette deg ned med noe godt denne fredagskvelden og se hele videoen! Kan fortelle dere at det skjer noe ganske morsomt et eller annet sted midt i videoen og du vil ikke gå glipp av det haha!

  Legger med linken til en brosjyre for dere som er ønsker å bestille! Helt gratis og der finner du også all informasjonen du trenger! Klikk //HER

   

   

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  HVA DRIVER JEG MED?


  26.10.2017


   

  Hei

  Det går mot slutten av oktober. Dagene blir tidligere mørke og om morgenen frister det lite å stå opp i fra den varme dyna når det regner eller blåser surt. Det er rart å tenke på at det bare er drøye to måneder siden jeg begynte på videregående. Hvor ble det av sommeren? Før jeg vet ordet av det er det sikkert jul. Kjenner at jeg gleder meg til jul. Første jul med kjæreste og han er i tillegg enormt glad i julen. Håper bare at julen blir hvit i år. 

  Hva skjer ellers i livet mitt? Det skjer mye, selv om det på mange områder er mye roligere enn tidligere. Ikke designer jeg kolleksjon og ikke pugger jeg manus. Jeg har rett og slett valgt å takke nei til en del ting ettersom det å begynne på ny skole, i ny klasse og det å ha nye fag å sette seg inn i har vært nok for meg i en periode. Nå høres det jo ut som jeg ikke gjør noen ting, men jeg har det hektisk. Denne høsten fikk jeg endelig tatt "Trafikalt grunnkurs" og jeg øvelseskjører en god del. Jeg har spilt inn en Youtubevideo i samarbeid med EF som kommer i morgen. Jeg har redigert og lagt ut intervju med Dove og Cameron som dere kanskje har sett. Jeg har vært på Disneyarrangement, hatt shoot i sammen med managementet jeg er med i, jobbet med innhold til Juliabladet sin kommende utgave av "OH My Vlog" som kommer ut om ikke så alt for lenge.  Jeg har filmet,redigert og postet 4 videoer på min Youtubekanal, inklusive min første engelske video. Så hadde jeg en etterlengtet høstferie i Kragerø etter en spennende start på VGS. Klassen min består av 11 elever. 10 jenter og 1 gutt. Vi har hatt en del prosjekter i media, men også en del prøver, innleveringer og presentasjoner i andre fag som matte, naturfag, tysk og norsk. Dessverre begynner jeg å bli litt syk, så må passe på litt fremover. Kle meg godt med klær og ikke fryse. Ikke utsette meg selv for mye stress eller press fordi da blir det verre. Jeg har helgen på å bli bedre samtidig som jeg må øve til prøve på mandag. Hihi! Hverdagen er litt mer hektisk kjenner jeg når man går på VGS. Jeg får heldigvis til til å møte venner jeg ikke ser så ofte og kjæresten min og det er godt å være med de. De får meg over på andre tanker enn skole og stress<3

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  I morgen skal jeg ferie en venninne og det gleder jeg meg masse til!

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  "HAN KLINTE MED EN ANNEN"


  24.10.2017


  Hei

  Du lurer sikkert på hva dagens innlegg skal handle om etter å ha lest overskriften? Da er det vel bare å lese hihi!

  Som noen av dere sikkert fikk med dere på snapchat i helgen så har Thomas og jeg vært sammen i et halvt år nå. Vi hang faktisk veldig mye sammen i månedene før vi ble et offisielt par, så for meg føles det faktisk enda lenger. Jeg har en venninne som er kjent i Sverige som var i et forhold med en annen kjent svensk artist. Hun fortalte meg om episoder med folk som satte ut falske rykter om både henne og kjæresten, med et  mål om å ødelegge forholdet deres. Jeg har hørt dette i fra andre også hvor begge i forholdet er kjente personer men også der EN av partene er en kjent person. 

  Rykter og direkte løgner ble spredt av folk de rett og slett ikke kjente. Ting som "Jeg så kjæresten din leie på en annen jente i byen", "Vil at du skal vite at kjæresten din flørter sykt mye med en venn av meg", " Du burde ikke være sammen med kjæresten din for han/hun er direkte slem og egoistisk" og " Jeg så kjæresten din kline med en annen på byen i helgen" Noen av tingene forstod man var direkte løgn da det ikke kunne ha skjedd ettersom begge var sammen på det tidspunktet. 

  Jeg lurer veldig på hva som feiler og plager personer som får seg til å skrive slike ting til en annen person med det eneste formålet å såre og forsøke å ødelegge mellom noen andre. 

  I helgen fikk jeg en smakebit av dette og selv både Thomas og jeg lo godt av det, så er det ikke til å komme unna at jeg tenker på personen som skriver slikt. Min kjæreste fikk en melding der noen advarte han mot meg. At jeg bruker han og mer. Skal ikke gå helt i detalj men ble overrasket over at noen som ikke kjenner meg kan skrive slik. De tingene som ble skrevet om meg er adjektiver som jeg vil tro at INGEN som kjenner meg ville brukt om meg. 

  Men for all del. Jeg hørt i fra andre og vært bort i folk som vet hvem jeg er men som ikke kjenner meg som tar seg friheten til å lage historier og slikt for å få seg litt oppmerksomhet. Jeg vet godt selv hvem jeg er og hvilke verdier jeg har. 

  Jeg ønsker ikke at bloggen min skal være en " klageblogg" slik som enkelte andre men syns også det er viktig at jeg forteller dere sannheten og hvordan jeg føler det om ting. Også for å informere de som skriver slike ting at det bare er unødvendig. Jeg stoler på Thomas 110% og han på meg. Det sier mer om deg som person om du gjør noe slikt. Til slutt vil jeg takke alle dere som er så støttende og søte! Jeg vet jeg ikke får tid til å svare dere alle og de fine kommentarene deres, men bare vit at jeg er utrolig takknemlig! Dere er de søteste!

  To bilder fra daten vår på lørdagen hihi<3

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Dette ble mye tekst på en gang, men håper at du som tok deg tid til å lese likte innlegget<3

  Klem Jennie

   

   

   
  16 kommentarer


  Video

  Interview with Dove Cameron and Cameron Boyce


  22.10.2017


  Hei!

  Nå har jeg redigert ferdig intervjuet jeg hadde med Dove Cameron og Cameron Boyce! Jeg beklager for at stemmen min ikke høres så godt i bakgrunnen! Vi hadde noen tekniske problemer fra vår side og fikk derfor ikke tatt opp intervjuet! Heldigvis tok de opp fra andre siden og jeg fikk tilsendt videoen en uke senere! Dere får derfor sett begge Disney-stjernene som svarer på spørsmål jeg stiller de! Jeg spurte heldigvis Kirsti om hun ikke filme litt med mobilen sin under intervjet og de videoene har jeg jo! La de med i videoen, så det er mulig å se meg snakke med de! Jeg håper dere liker videoen og vil gi den en tommel opp!

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  Det som ikke skulle skje, det skjedde


  20.10.2017


  Hei

  Endelig fredag, endelig helg. Jeg har noen planer, litt jobb og flere hyggelige ting som også strekker seg inn i neste uke. Helgen begynte også litt spesielt for meg. Jeg la meg i går og kom på at jeg ikke hadde blogget. For første gang siden jeg begynte å blogge har det gått to dager etter hverandre uten at jeg har postet et innlegg. Men jeg våknet jo opp i dag og verden er like hel, ingen skade skjedd, he he. Vel, vel. Kanskje jeg "skylder" dere mest trofaste en litt mer oppdatert helg. Skal forsøke å dele mer jeg. Jeg har jo lagt ut på Instagram og mange bilder på VSCO de siste dagene også . 

  Jeg begynte denne helgen med å klippe håret. Det måtte bare gjøres. Sist gang jeg klippet meg så klippet jeg det litt "opp" så det ble litt etasjer. Dette syntes nå mer en jeg ønsket, ettersom håret mitt har vokst mye siden den gang. Håret vil nok naturlig også se litt mørkere ut, ettersom det håret som er mest solbleket er det som nå blir klippet. Jeg syns faktisk det er litt skummelt å gå til frisør, he he. Den største forandringen gjorde jeg før sommerferien i fjor, da jeg klippet meg til skuldrene., jeg syns det var veldig deilig, men har uansett latt håret gro langt igjen. Dro i hvert fall rett etter skolen til Centrum Frisør på nærsenteret her jeg bor på Nesodden. Alltid like hyggelig å dra dit. Har alltid klippet håret der og vi vet godt hvem hverandre er der. Frisøren som klippet meg der i fjor sommer så meg og bare " Oi Jennie! Så langt har du har fått!". Haha! Skikkelig koselig!

  Nå får vi snart besøk hjemme av Lila og hennes mamma og det gleder jeg meg veldig til. Det er alt for lenge siden vi har snakket i sammen og vi har nok veldig mye å snakke om også. Veldig koselig at vi kan få besøk av dem hjemme hos oss igjen. 

  Processed with VSCOcam with b1 preset

  Tb Gran Canaria 2015 haha!

  Mandag har jeg en spennende avtale i Oslo som jeg gleder meg til. Jeg skal redigere litt video i helgen, lese litt og lade opp batteriene til ny uke. Jeg har dessverre vært litt dårlig til å ta medisinene mine siden sommerferien og fikk i dag vite at jeg fremdeles sliter med blodmangel. Nå må jeg virkelig skjerpe meg og passe litt på meg selv. Det er nok en god forklaring på at jeg er litt ekstra trøtt og "slapp" for tiden. 

  Ønsker hver og en av dere en riktig god helg

  Hva skal du gjøre i helgen?

  Klem Jennie

   

   

   
  3 kommentarer


  Hverdag

  Dette blir jeg stressa av!


  17.10.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin tirsdag! Det ble ikke noe blogginnlegg i går ettersom at jeg hadde litt skolearbeid og utstilling med klassen min her på Nesodden. I dag har jeg sittet med en presentasjon jeg skal holde i morgen i sammen med en klassevenninne i tysktimen. Jeg skrev den faktisk helt ferdig nå og må begynne å øve snart hihi! En ting er å holde en presentasjon på norsk foran mennesker jeg kjenner godt, men blir litt nervøs av tanken på å snakke tysk foran en klasse jeg ikke har gått i så lenge. Vi har bare hatt skriftlige tester til nå og i morgen blir det første muntlige vurdering. Jeg vet dette er en bra måte å lære på og det kommer sikkert til å gå fint. Flere sier til meg " Du kan jo ikke bli nervøs. Du snakker jo foran mennesker hele tiden", men det er faktisk ikke sant. Jeg blir nervøs, jeg er et menneske hihi. Ikke det at de som ikke blir nervøs ikke er mennesker, men dere forstår hva jeg mener hihi.

  Jeg blir ofte nervøs og syns av og til det kan være vanskelig å roe meg selv ned. Drikker kanskje litt vann, puster dypt inn og ut, sier til meg selv av at kommer til å gå bra, men det er ikke alltid like lett. Da tenker jeg rett og slett at det verste som kan skje er at jeg dummer meg ut. Hva så? Jorda går ikke under haha.

  Blir ofte nervøs og stressa av småting, men har lært meg å takle det. Dette er noen ting jeg blir/pleide å bli nervøs/ stressa av:

  1. Å se at jeg kanskje ikke kommer til å rekke båten når jeg sitter på bussen et sted i Oslo. 

  2. Før en presentasjon. 

  3.  Måtte ringe noen ( blitt mye bedre her haha). 

  4. Om planer endrer seg kort tid i forveien. 

  5. Blir stressa av å oppdage at jeg har gjort noe feil og ikke kunne gjøre noe med det. 

  6. Våkne senere enn det jeg skal. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Jeg legger merke til at jeg deler mange av mine "svakheter" her på bloggen, men håper det går fint. 

  Hva gjør deg nervøs/stressa og hvordan håndterer du det? Kom gjerne tipsene deres til meg<3

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Video

  Stalker much!


  15.10.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin søndag! Jeg har vært på tur med familien i skogen og det var skikkelig deilig. Håper på en tur på fjellet i løpet av vinteren eller no, fordi jeg bare syns det er sykt koselig. Tidligere i dag så jeg at den nye videoen til Marcus og Martinus var ute og tok meg tid til å se den. Jeg syns videoen var helt rå og gutta så sykt bra ut. Ikke minst imponerer gutta stadig vekk! Måtte derfor dele mine tanker om videoen her på bloggen og bare få det ut. Sangen er skikkelig fengende og jeg får bare lyst til å danse. Det var flere steder jeg måtte stoppe opp og spole tilbake for å se det om igjen! Så bra var det haha! Tenkte å dele de stedene i videoen med dere haha! Stalker much jeg er nå, men likte det virkelig haha!

  Det er snakk om sekunder her, men det er disse små klippene og trinnene som gutta utfører som gjør det så ekstra bra! De ser så naturlige og komfortable ut at det virker så ekte og lekent. Forstår himla godt at disse gutta har fått mange fans langt uten for Norge sine grenser også. 

  0:13-0:16

  0:38-0:39

  0:48-0:52

  1:09 - 1:13

  1.45-1:46

  1:57-2:00

  2:18-2:21

  3:11-3:13

  Trykk HER om du vil se videoen!

  Dette har jeg sittet og gjort nå, men så verdt det. Om noen gjør noe bra, er flink syns jeg de fortjener å få vite det. Bra jobba gutt! Håper jeg får sett dere snart!

  Some screenshot fra videoen!

  Klem Jennie

   
  8 kommentarer


  Blogg

  GIVEAWAY!


  13.10.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Endelig er det helg og jeg er klar for en pause fra litt skole og jobb. Thomas har kommet over og vi skal kose oss med film og godis i kveld! Jeg ville bare titte innom og si hei her på bloggen! I tillegg vil jeg informere om en GIVEAWAY jeg har på Instagram. Den gjør jeg med @browgame på Instagram og vi gir ut to Morphe paletter!! Det er sykt fint og skulle gjerne hatt det selv hihi! Det er bare å gjøre det som står under giveawaybildet på Instagram og du har muligheten til å vinne! På Instagram heter jeg @jenniefashion ❤

  Se den fine himmelen vi hadde utenfor huset i dag! Elsk!

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Video

  VLOGG!


  11.10.2017


  //annonse

  Hei! 

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har hatt en fin dag selv, men har vært ganske sliten og trøtt haha! Det er skikkelig kaldt nå og jeg blir litt trøtt og sliten av været og kulden heh! Siden jeg kom hjem fra skolen har jeg redigert ferdig vloggen fra søndagens event! Det tok litt ekstra tid siden jeg oppdaterte redigeringsprogrammen jeg bruker og plutselig fant jeg ikke ut hvordan jeg skulle gjøre forskjellige ting. Skolen har også begynt igjen og vi har allerede startet med flere oppgaver og prosjekter! Nå må jeg bare få lagt ut dette innlegget og få jobbet litt med skolearbeid!

   

   

  Junkyard sin nettside: http://tracking.junkyard.com/SH568

  Skjørt: http://tracking.junkyard.com/SH56K

  Genser: http://tracking.junkyard.com/SH56I

  Sko: http://tracking.junkyard.com/SH56O

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Ekstra moro

  DE SÅ DET FØR DERE


  10.10.2017


   

  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har hatt en veldig fin dag så langt, selvom jeg ikke har gjort noe veldig spesielt. Har bare vært på skolen og var med noen venninner til frisøren fordi hun ene skulle klippe seg hihi! Jeg lurte litt hva jeg skulle blogge om i dag siden jeg ikke har fått redigert vloggen fra helgen ennå. Jeg kom så på at jeg for en liten stund siden postet et innlegg på facebook som jeg ikke har delt her! " Face saw it first" som folk pleier å si haha! Jeg vet at mange av dere ikke har facebook og noen har kanskje ikke blitt medlem av gruppen, så dere får ikke oppdateringene! Siden min på facebook heter i hvert fall " Jennie Sofie" for dere som lurer!

  I innlegget fortalte jeg en liten "hemmelighet". Den er vel ingen så stooooooor hemmelighet, fordi jeg er sikker på at flere vet om den. Tenkte jeg skulle dele den her uansett. Flere av dere har vel kanskje hørt om VSCO? Jeg brukte appen før bare til å redigere, men så begynte jeg å poste ting der. Det er ingen mulighet til å kommentere og slikt der, men du kan se bilder jeg poster fra hverdagen min! Der legger jeg ut alt mulig uten å tenkte på feed! Sjekk den gjerne ut. Om du skriver inn i søkefeltet " vsco.co/jenniesofie" finner du profilen min<3

  Her er noen få bilder fra profilen min haha! Har lagt ut siden høsten i fjor, så det er en del bilder å sjekke ut!

   

  Bruker du VSCO?
  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Disney

  "AU AU....JEG BRAKK TOMMELEN"


  08.10.2017


  //annonse

   

  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag! Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra et morsomt event i Oslo. Som dere kanskje husker intervjuet jeg Cameron Boyce og Dove Cameron forrige fredag i sammenheng med " Descendants 2" som snart blir vist i Norge! I dag dro jeg på førpremieren av den filmen i sammen med Juliabladet. Jeg møtte Bahare der hun arbeider og vi jobbet litt med magasinet "Oh My Vlog" før dekorasjoner, goodiebags og mat kom. Vi pyntet lokalet, dekket på bordet og fylte opp baggene med masse spennende. I tillegg forberedte vi en KAHOOT som vil skulle ha med alle som kom. Den inneholdt spørsmål om de som skulle komme. Et av spørsmålene var blant annet:

   Hvem skrev på facebook i 2012 "Au, au...jeg brakk tommelen"? Det var visst meg. En liten funfact for dere som ikke visste det haha!

  Vi ble vel 12 stykker, akkurat det vi hadde dekket på til. Gjestene kom sakte men sikkert og plutselig var vi alle! Jeg prøvde å få filmet litt gjennom dagen og jeg håper det blir en liten vlogg ut av det. Jeg skal laste inn klippene på macen rett etter jeg har postet dette<<3

   

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  I morgen er det skole igjen og jeg verken gruer meg eller gleder meg. Jeg har det veldig fint på skolen og det blir koselig å se vennene sine igjen. Samtidig blir det slitsom å stå opp tidlig hver dag og ferie er bare digg haha!

  Begynner du på skolen i morgen eller begynner du ferien?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Ekstra moro

  Rene sommeren!!!


  06.10.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag hadde vi en fantastisk morgen her i Kragerø! Vi spiste varme boller og drakk kaffe i byen💛 Vi satt der en god stund og det ble skikkelig varmt! Sjekket varmen i sola her hjemme litt utpå dagen og det var nærmere 20 grader! Skulle nesten tro det var sommer igjen! Vi har vært litt hjemme, men også gått mye rundt. Vi har vært på en topp som heter Veten og vi har vært på Sjøbadet. Man må jo nesten nyte dette nydelige vært nå som vi har det. Vi reiser hjem i morgen og vi skal kose oss skikkelig den siste kvelden. Det blir tacofredag og spill. Jeg har også postet en liten hemmelighet på Facebook-siden min i dag, så sjekk det gjerne ut.

  Jeg har både snappet i dag og lagt ut en del på instastory! Sjekk det ut!💛

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Ekstra moro

  Hvor er jeg nå?!?


  04.10.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag, om du har vært på skole eller ikke! I går brukte jeg litt av dagen på å pakke siden vi i dag reiste til Kragerø for å besøke familie. Lillesøster er på tur med fotballen, så vi hadde en ekstra plass i bilen. Det er utrolig koselig at jeg har fått møte mye av familien til Thomas og han får møte min!❤ Bilturen tok vel rundt 3 timer og vi så på film hele veien. Det er vel tiende gangen jeg så "taken 3". Vi har nå spist deilig mat og dessert med familien og jeg kjenner at jeg er skikkelig mett haha. Tenkte jeg skulle blogg litt kjapt for dere før jeg går og nyter resten av kvelden med familien!

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  BLE NESTEN SLÅTT NED AV....


  02.10.2017


  Hei!
  Jeg håper dere alle har hatt en fin mandag! Jeg vet ikke med dere, men jeg har i hvert fall høstferie nå. Ferie betyr ikke alltid å kunne stå opp seint haha! I dag stod jeg opp klokken 07.00 fordi jeg skulle inn til byen og filme for EF hos Juliabladet! Det gikk faktisk fint å stå opp og noen ganger syns jeg det er deilig. Rett og slett fordi jeg føler jeg gjør noe produktivt og får mye ut av dagen! Jeg dro med meg kameraet og stativet mitt til byen i ren storm vil jeg si haha! Det blåste så mye at jeg nesten trodde jeg skulle bli tatt med vinden. Paraplyen min vrengte seg flere ganger, så den ga jeg opp på.

  Jeg kom meg til Julabladet der jeg møtte Kirsti, Bahare og Frida som dere kanskje har sett på instagrammen min eller youtuben min før. Det var Frida og jeg som skulle filme. Vi har begge vært på to språkreiser hver og til helt forskjellige destinasjoner. Vi delte våre erfaringer, opplevelser og tips til pakking, få venner osv! Jeg gleder meg til å redigere den<3 Under innspilling hadde vi et lite uhell haha! Vi hadde nemlig i forkant blåst opp en store luftpalme og det var tydeligvis hull i den. Den tømte seg derfor sakte for luft og plutselig falt den over meg og raste litt ting vi hadde stående på et bord rett ved. Ikke noe alvorlig i det hele tatt, men jeg skvatt skikkelig. Tar det med i videoen så dere får sett det. Jeg ble nesten slått ned av en palme!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Etter innspilling fikset jeg litt ting med Kirsti og vi spiste en utrolig deilig lunsj! Du kan se den i instastoryen min! ( @JennieFashion)
  Har du høstferie nå?

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION