• Antrekk

  SÅÅÅ MANGE BILDER<3<3


  31.10.2016


  //enkelte plagg er sponset

  Hei!

  Da har jeg endelig fått bildene fra photoshooten jeg hadde i helgen med Håkon Jørgensen. Som sagt fotograferte vi litt tilfeldig rundt i Oslo og vi endte opp med utrolig mange bilder i forskjellige antrekk og på forskjellige steder. Jeg har mottatt maaaaange av bildene nå og tenkte å dele noen av de. Selvfølgelig kan jeg ikke legge ut ca. 80 bilder men jeg kommer til å legge ut litt og litt hvis dere forstår<3 Jeg er super takknemlig for at Håkon tok seg til til å ta bilder av meg siden jeg sist ble så fornøyd med de bildene han tok den gangen. Ved å trykke HER kommer du til nettsiden hans. Der poster han masse kule og fine bilder!

  Jeg elsker disse bildene blandt annet fordi jeg elsker dette antrekket!  De lange kåpen er fra Urban og det samme med genseren og buksa. Skoene er fra Junkyard og capsen er fra River Island. 


   

  Nå har jeg faktisk kommet hjem fra trening og skal hoppe inn i dusjen før jeg setter meg ned og ser på en av favoritt seriene mine. I morgen har jeg min siste vanlige skoledag for denne uka. Onsdag har vi ikke en vanlig dag med fag, torsdag har vi OD-dagen og fredag har vi fri!!! Yeahhhh! Jeg har allikevel en del lekser så det er ikke bare kos. Heheh

  Hva skal du gjøre i kveld? Skal du gå knask eller knep??

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Video

  3 videoer!!!


  30.10.2016


  Hei!

  I dag brukte jeg søndagen min til å få filmet litt videoer for dere! Jeg nevnte på bloggen at jeg hadde fått en del kule pakker i posten i det siste og hadde hele tre videoer å filme. Den ene videoen er en " tester polsk godteri" video, men dette godteri kjøpte jeg jo selv da jeg var i Polen. Jeg filmet ikke den i dag men jeg filmet to andre videoer. En av videoen jeg filmet i dag var nok en "junkyard haul" med produkter jeg bestilte for en liten stund siden. Jeg synes alltid det er gøy å filme de videoene og det ser ut som flere av dere liker de også:-) Den andre videoen jeg filmet i  dag handler om en STOOOOOOOOR giveaway jeg skal ha! Jeg vil ikke avsløre for mye ennå, men tror og håper flere av dere vil delta!

  Dette er bare noen få bilder jeg tok fra videoen som handler om en GIVEAWAY!

   

  Dette er noen bilder fra "Junkyard Haul" videoen!


   

  Hvilken video gleder du deg mest til å se? Polsk godteri, Giveaway eller Junkyard Haul??

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Ekstra moro

  I FOKUS


  29.10.2016


  Hei!

  Dere som har fulgt med på snappen i dag har kanskje sett at jeg hadde en slags photshoot i Oslo i dag! Jeg nevnte det også på blgogen i går og snappet litt i fra dagen i dag! Håkon Jørgensen, som tok bilder av meg da jeg hadde NOBE Challenge var supersnill og ville ta noen bilder av meg i byen. Jeg pakket derfor med meg en liten trillekoffert med forskjellig antrekk og dro til byen for å treffe han. Vi gikk litt rundt og fant mange forskjellige plasser å ta bilder på. Nå om høsten er det jo også så utrolig mange fine farger ute og vi var jo veldig heldige med været! Jeg skiftet antrekk en del ganger også, så det er maaaaange forskjellige bilder. Endelig får dere ikke bare se bilder av meg foran den hvite veggen min utenfor huset! Jeg syntes at flere av bildene ble veldig kule så jeg gleder meg masse til å vise de til dere. Jeg har ikke bildene nå ettersom at shooten var i dag men jeg får de i starten av neste uke, så det er bare å følge med. 

  Heldigvis hadde jeg med meg mamma som tok en del "behind the scenes" bilder med mobilen min! Bare elsker fargene i disse bildene!

  Her er også et av bildene fra shooten jeg fikk tilsendt nå! Detter er bare for at dere skal få en liten smakebit. Hehe:-) 

  Hvordan har din dag vært?

  Følg meg gjerne på Instagram @jenniefashion og Youtube Jennie Sofie. I morgen skal jeg filme 2 videoer og om du abonnerer på kanalen min får du varsling så fort jeg poster noe på Youtube. 

  Trykk //HER for å komme til min Youtube 

  og //HER for å komme til min Instagram

  På snapchat heter jeg: Jenniesofiesnap

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  Var redd for at det skulle skje


  28.10.2016


  Hei!

  Etter å ha prøvd utrolig mange ganger kom jeg meg endelig inn på bloggen. Fikk flere kommentarer på at folk ikke kom seg inn på bloggen min i dag og jeg tror at det bare har vært en feil med blogg.no helt til nå. Heldigvis kom jeg meg endelig inn og kan skrive til dere. Jeg beklager for så få innlegg denne uka. Jeg har hatt masse lekser og skolearbeid i tillegg til at jeg har vært syk. Jeg er endelig ferdig med skolearbeidet og klar for helg! Var nesten litt redd for at noe som aldri før har skjedd skulle skje i dag. Det har aldri vært to dager på rad uten innlegg på bloggen min og heldigvis skjedde det ikke denne gangen heller. Men innlegget blie litt annerledes enn jeg tenkte ettersom jeg ville forte meg med å legge ut noe til leserene mine siden klokken nå nærmer seg 21.00

  I morgen har jeg faktisk utrolig spennende planer. Jeg skal nemlig ha en photoshoot med Håkon Jørgensen. Han var med og filmet da jeg hadde NOBE challenge og i tillegg tok han noen bilder av meg. Jeg syntes han var superflink og fikk derfor ordnet en ny shoot for å ta noen kule bilder. Jeg dro ut for å se etter litt klær til shooten og kom over masse kult på URBAN så det vil bli litt forskjellig og nye outfits jeg tar bilder med i morgen. Gleder meg veldig i hvert fall!

  Shooten er i Oslo og det er meldt fint vær så det må jo bare bli en flott dag.   

  Neste uke har jeg bare skole til onsdag og det er utrolig deilig! Jeg har OD-dagen torsdag 3.november og så har jeg fri dagen etter! Yeahhh!

  Skal du jobbe på OD-dagen?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Hverdag

  TILBAKE TIL SKOLEHVERDAGEN


  26.10.2016


  Hei

  Nå sitter jeg i sofaen og jobber med etterarbeid I fra turen jeg hadde til Polen forrige uke. Vi har fått flere oppgaver i samfunnsfag, norsk, engelsk, tysk og KRLE. Det er alt fra å skrive tekster til å lage dikt og presentasjoner.  Dette skal jeg ha ferdig innen fredag så jeg jobber så hard jeg kan for å bli ferdig. I tillegg har jeg vært syk siden jeg kom hjem fra turen så formen er ikke helt på topp. Jeg gleder meg til jeg er ferdig med alle oppgavene og har blitt frisk igjen, fordi jeg nettopp mottok noen superkule pakker i posten og jeg klarer knapt vente med å åpne de. Jeg skal filme at jeg åpner disse pakkene på bloggen så det er bare å glede seg. 

  Noen selfies jeg tok i går, he he

   

  Jeg håper dere alle er friske og til dere som ikke er det ønsker jeg masse god bedring!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Blogg

  MER ENN BRA NOK


  24.10.2016


  Hei

  Jeg får stadig spørsmål om hvorfor jeg ikke bruker min godt leste blogg til å sette lys på saker i nyhetene. Alt i fra hvorfor jeg ikke blogger om politikk, flyktningskrisen, fattigdom, dyrevern mm. Jeg har aldri skrevet om noe som skulle få folk til å hate meg. Har aldri tatt noe parti. Kanskje derfor det er enklere for meg å ikke la meg påvirke av det hatet og stygge kommentarene som kan komme av og til. Stakkars mennesker som setter ut stygge rykter om en person de ikke kjenner en gang. Men et spørsmål til deg som gjør det. Fører det deg fremover, føler du at du kommer dit DU vil ved å spre usannheter og dritt om meg? 

   
   

  Jeg har sakt det før og sier det igjen, at jeg ønsker at bloggen min skal være et fristed for mine lesere. En positiv blogg å komme til og at jeg blogger om ting de fleste av dere gir gode tilbakemeldinger på. Det kan være alt i fra innlegg om hvordan helgen min er, til tips til hva man kan høre på av musikk og inspirasjonsinnlegg. En gang innimellom kommer det også en youtubevideo og jeg setter så utrolig stor pris på alle de fine kommentarene deres. 


   

  I det siste har det vært litt snakk om bloggere i mediene. Hvilken påvirkningskraft de har på leserene sine og at mange lesere er en god del yngre enn bloggerene selv. De blogger om alt i fra sine nye silikonpupper, rumpeoperasjon, neseoperasjon, botox, selvbruning, løshår, mm. Ja, de er litt eldre enn meg, men jeg håper virkelig aldri jeg vil komme meg dit.

  Jeg er 165 cm høy, kommer sikkert ikke til å vokse mer. Før ønsket jeg at jeg vokste noen cm til, men det ønsker jeg ikke nå. Jeg er 165 cm, noen er høyere og noen er lavere, men 165 er perfekt for meg. 

  Jeg hadde langt hår, veldig langt og jeg klippet meg. Personlig har jeg ikke angret, men om jeg hadde gjort det hadde jeg ikke satt på løshår for å få langt hår igjen. Litt også fordi jeg har dere fantastiske lesere som er helt perfekte som dere selv. Ikke alle har råd til å sette på løshår igjen og klipper du deg, .....vel håret vokser ut igjen. Det tar litt tid riktig nok, men slik er det. Noen har kortere hår enn meg, noen har lengre og noen har ikke hår i det hele tatt. Alt er like fint, for håret ditt ER ikke deg. Håret ditt sier ikke om du er vakker eller ikke. Kanskje litt derfor jeg valgte å klippe meg også fordi så utrolig mange kommenterte at de ønkset hår som meg og at det var så fint, he he. Siden jeg klippet det før sommeren har det vokst en del, men jeg tenker ikke over om jeg "sparer" til langt eller skal klippe det snart igjen. Så enn så lenge, så er det som det er.   

  Om sommeren elsker jeg å få litt farge, men jeg bruker alltid høy solfaktor. Faktisk minst 30. Men når høsten kommer blir jeg blekere igjen, men jeg tar ikke solarium eller selvbruning selv om jeg syns det er veldig fint med litt glød og farge. Jeg er meg, jeg er blek bortsett fra om sommeren eller om jeg er ute på reise. Slik er det. Hudfargen definerer ikke meg som person heller. Det er en farge og jeg trenger da virkelig ikke å gjøre den til for å være bra nok. 

  Jeg har fått spørsmål om å få løsvipper av ulike salonger, og visst er det fint med fyldige flotte vipper. Jeg sier uansett nei, takk. De er falske de vippene og de må følges opp og fylles på og det koster. Heldigvis fins det maskara, kan ikke det være bra nok? For sminke, det kan vaskes bort. Du trenger det ikke, men om du føler deg mer vel med litt fondation eller highlight, så syns jeg det er ok å bruke. Det kan vaskes av igjen. 

  Når jeg blir eldre håper jeg at jeg ikke vokser opp i et samfunn av silikonjenter med botox lepper og falske vipper. Jeg håper at jenter på min alder vil kjempe i mot det at man må fikse på seg for å være bra nok. Vi kan ikke få en fremtid med falske skjønnhetsidealer.

  Og helt til slutt, spre ordet om at man er bra nok som man er, og sist men ikke minst  få sjansen til å svare på følgende drittpreik i sosialemedier om meg.

  1. Nei, jeg har ikke tatt Botox. Jeg er 15 år

  2. Nei, jeg betalte meg ikke til en rolle i Jenter. Jeg var på auditions som alle andre. Det var flere runder og jeg endte opp som Hedwig i serien. En liten men utfordrende rolle ettersom den var så ulik meg som person i virkeligheten. 

  3. Nei, foreldrene mine betaler heller ikke for at jeg skal få henge med andre kjente folk. Faller det dere noen ganger inn at vi trives i hverandres selskap. At vi har ting å snakke om og kanskje opplever noen av de samme tingene som blant annet netthets og annet.  

   

  Ta vare på deg selv og ha en fantastisk dag. Dette var nok et innlegg litt utenom det vanlige, men jeg synes det er viktig å ha en gang i blant. 

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  Video

  VLOGG!


  23.10.2016


  Hei!

  I går veldig veldig tidlig kom jeg hjem i fra en fantastisk tur til Polen med trinnet mitt! Vi var på klassetur i Polen og besøkte Saltgruvene, Auschwitz Birkenau, synagoger, vi shoppa i byen, spiste ute og masse mer. Turen var utrolig lærerik. Det var ikke bare moro og kos men det var også en vanskelig tur. Vi var jo i konsentrasjonsleiren Auschwitz som jeg skrev her på bloggen og det var utrolig trist og fælt. Jeg vlogget ikke dagen vi reiste ned og jeg syntes ikke det passet å filme dagen vi var i Auschwitz. Det ble derfor en dag jeg vlogget som var en dag vi hadde mye fritid. 

  Jeg brukte dagen i dag på å redigere videoen og håper dere liker den. Jeg ble dessverre litt syk på turen hjem og jeg har derfor ikke følt meg så bra siden jeg kom hjem. Det er derfor det ikke ble noe innlegg i går. Jeg håper jeg snart blir frisk siden jeg har en del kommende avtaler. 

   

  Har du vært/skal på klassetur til Polen?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Reise/ferietur

  Polen dag 3 og 4


  21.10.2016


  Hei
  Nå er oppholdet mitt i Polen over og jeg reiser hjem i natt. Jeg har vært her med trinnet mitt i fra tirsdag til fredag og jeg har hatt det helt fantastisk. Jeg rakk ikke å blogge i går så jeg tenkte å også skrive litt om gårsdagen. I går fikk vi faktisk utrolig god tid på morgenen. Vi dro fra hotellet først klokken 10.00 og vi besøkte en skole her i Krakow. Vi hørte på foredrag og skolen vår holdt også et foredrag. Deretter snakket vi med flere av elevene og det var skikkelig gøy. Etter skolebesøket fikk vi dra til sentrum og shoppe. Vi gikk inn på et stoooort senter og brukte tiden vår der før vi måtte møtes og dra tilbake til hotellet. Deretter fikk vi litt tid på å fikse oss før vi dro ut på avslutningsmiddag. Det var utrolig gøy og koselig. Jeg vlogget denne dagen så jeg vil redigere videoen når jeg kommer hjem.
  I dag da vi våknet pakket vi koffertene våre og  sjekket ut av rommet. Vi fikk deretter en omvisning i byen før vi fikk enda mer til til shopping. Jeg kjøpte noen små ting i dag men ikke så veldig mye. Nå sitter vi på en resturant og skal spise før vi drar til flyplassen og tar flyet hjem til Norge. Det blir faktisk litt deilig å kommer hjem. Selv om jeg har hatt det fantastisk og gjerne skulle været her lenger er jeg veldig sliten. Vi har jo stått opp ganske tidlig hver dag og gått mye. 

  Vært ganske vått og grått vær disse dagene i Polen. Hvordan er været der du er?

  Lurer du på noe i fra reisen kan jeg forsøke å svare deg.

  Klem Jennie
   
  18 kommentarer


  Reise/ferietur

  Polen dag 1 og dag 2


  19.10.2016


  Hei
  Som jeg skrev på både og bloggen og instagram for noen dager siden, så har jeg nå reist på klassetur til Polen. Vi har spart opp penger til turen ved å ha lotteri, vi har solgt alt i fra kaker til juletrær og hatt andre dugnader. Endelig var det vår tur til å reise!
  Tirsdag stod jeg opp klokken 04.45 for å rekke bussen som skulle ta oss til Gardemoen. Reisen ned gikk utrolig bra og vi hadde allerede et spennende opplegg for dagen. Vi spiste først lunsj på et hotell og deretter dro vi til saltgruvene. Der var det utrolig kult, men jeg fikk dessverre ikke tatt bilder. Det kostet faktisk penger å ta bilder der. Vi gikk flere meter ned i bakken, igjennom gruvene og lærte masse spennende! Etter å ha vært i saltgruvene dro vi til hotellet vi skulle bo på. Der fikk vi utdelt rom og jeg kom på rom med med seks supre jenter! Vi dro ut og spiste middag før vi var tilbake på hotellet og gjorde oss klare for kvelden.

  I dag stod vi opp klokken 06.00 for å dra til Auschwitz konsentrasjonsleir. Jeg vet ikke om så mange av dere har lært om 2.verdenskrig men det har vi i hvert fall og historien er helt forferdet trist. Jeg syntes det var ufattelig trist å være i leiren og se alt det med egne øyne. Jeg kommer ikke til å si så mye om det nå, men dere skal vite at dette var utrolig vanskelig. Vi gikk faktisk i leiren hele dagen lang. Det var utrolig lærerikt og jeg er så utrolig takknemlig for å faktisk få dra til Polen med klassen min og få oppleve dette. Det er et veldig viktig tema.

  Etter en lang dag er vi tilbake på hotellet og vi har gjort litt lekser. Snart skal vi ut å spise før vi tar kvelden.

  Noen bilder fra dagen

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Hva syns dere om en StoryTime fra reisen, når jeg kommer hjem?

  Noen av dere som har vært på denne reisen?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Hverdag

  HA DET BRA NORGE


  17.10.2016


  Hei

  I dag er jeg faktisk superstressa, men tar meg uansett tid til å koble av med å skrive et lite blogginnlegg. For klokken 06.00 i morgen tidlig har jeg oppmøte på skolen og da går bussene videre til Gardermoen for avreise til Polen. Jeg gleder meg masse, masse, masse, selv om jeg vet at dette også blir en tur med masse inntrykk og spesielle opplevelser. Jeg er også i overkant en følsom person og kommer nok til å ta mye veldig tungt. Vi skal blant annet besøke et par konsentrasjonsleire fra 2 verdenskrig, men vi skal også besøke en polsk skole og det blir spennende. 

  Jeg er alltid treg med å få pakket når jeg skal ut å reise, så jeg sitter fremdeles og ser oppgitt rundt meg i et virrvarr av klær og forsøker å finne ut av hva man trenger å ta med seg.

  Da jeg var i byen på fredag sikret jeg meg i hvertfall et veldig behagelig reiseantrekk, så det har jeg i hvert fall klart.

  Dette stilige settet i fra Wow.   

  Mange lurer på om det vil bli oppdateringer i sosielemedier når jeg er i Polen og det vil det. Men jeg lurer på hvor dere syns det er viktigst at jeg er aktiv. Blogg? Instagram? Snap?

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  Ekstra moro

  FOTOSHOOT FORBEREDELSER


  15.10.2016


  Hei!

  Dere som har meg på snap så kanskje at jeg var i byen med Bahare og en som heter Frida i går. Som jeg har fortalt dere mange ganger nå jobber jeg jo med et nytt blad. Det skal handle om youtube, andre sosialemedier, mote og masse masse annet kult. I går dro jeg inn til byen rette etter skolen for å bli med Bahare og plukke ut noen klær til en spennende shoot vi skal ha. Hun møtte meg på Oslo City og vi gikk sammen derfra og hentet klærne. 

  Etter å ha henta klærne gikk vi for å møte Frida. Hun skal være med på shooten og vi møttes derfor for å gå igjennom klærne og planlegge antrekk. Vi dro alle hjem til Bahare, drakk te og prøvde på klær. Det gikk veldig fort faktisk og det endte opp med at vi stekte noen pizzaer og så på "Soy Luna" på Disney Channel en godt stund. Vi fikk også snakket en del, noe som var super koselig! Det var som en liten jentekveld Heheh! For at det ikke skulle bli for sent fulgte Bahare oss (meg og Frida) dit hver av oss skulle. Jeg tok båten videre inn til Nesodden og så bussen hjem. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  I morgen skal jeg faktisk møte Bahare igjen, og denne gangen skal vi intervjue noen for bladet. Gleder meg masse<3

  Hvem tror du vi skal intervjue?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  Kommer den snart?


  13.10.2016


  Hei

  //Annonselink

  Det er bare å innse det, det begynner å bli skikkelig kaldt. Et par ganger har til og med mamma og pappa måtte skrape frost av vinduene på bilen om morgenen. Jeg kjenner at jeg aller helst bare vil sitte inne i koseklær med et teppe rundt meg og drikke te. Høsten er her og det er egentlig greit, men kommer snøen snart? Jeg håper snøen ikke kommer med det første. Jeg fant riktig nok frem vinterjakka i høstferien, men vintersko og ullundertøy har jeg ikke lyst til å finne frem ennå. Vinterjakke er herlig og spesielt den jeg kjøpte meg i fjor. Jeg elsker å kunne ta den på meg før jeg går ut for når jeg står opp nå om dagen er det vanskelig å komme seg opp fra senga og den varme dyna, men med jakka så er det nesten som jeg tar dyna rundt meg igjen før jeg løper til bussen. SÅ går den akkurat over rumpa mi også og det er så deilig, ikke godt å fryse på baken...he he. 

  Helgen gleder jeg meg til med flere hyggelige avtaler og neste uke reiser jeg til Polen med 10 trinnet på skolen. Forhåpentligvis ikke like kaldt i Polen....eller kanskje?

  Til alle dere som spurte om jakken på instagram. Det er en SVEA jakke med FALSK pels. Du kan se nærmere på den og eventuelt kjøpe den ved å trykke //HER.

  IKKE KLAR FOR Å FINNE FREM LUE ENNÅ, KLART VINTERJAKKE OG CAPS GÅR BRA I SAMMEN, he he.

  Hvilken årstid er din favoritt ?
   

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Hverdag

  LENGE SIDEN


  12.10.2016


  Hei!

  Håper alle sammen har hatt en fin dag. På skolen i dag hadde jeg valgfag og det var utrolig gøy. I år har jeg fysisk aktivitet og helse som valgfag og det trives jeg veldig godt med. Vi gjør alt mulig! Vi sykler, løper, driver med friidrett og masse moro ballspill som basket, vollyball, håndball og fotball. Ellers i dag har jeg jobbet med skolearbeid og tatt et deilig bad!

  Nå er det også en stund siden jeg har delt instagrambilder her på bloggen! Jeg har faktisk lagt ut en del og det blir alt fra 1-2 bilder daglig ( som oftest). Prøver i hvert fall å legge ut oftere hehe. Så her er de! Tror faktisk jeg har lagt ut flere bilder enn dette siden sist, så om du vil se flere er det bare å sjekk ut instagramprofilen min HER. 

   

   

  Hva er din favorittsport?

  Klem Jennie
   
  17 kommentarer


  Helg

  FLERE METER OVER BAKKEN!


  10.10.2016


  Hei!

  Jeg fikk dessverre ikke muligheten til å dele så mange bilder med dere i fra ferien min her på bloggen, så tenkte jeg kunne gjøre det nå. Hehe! Jeg fikk blogget en del om fredagen da familien og jeg gikk tur på fjellet. Vi hadde strålende vær og turen var utrolig koselig og jeg likte den utrolig godt. 

  Lørdagen dro vi ganske tidlig av gårde for å kjøre ATV!  For dere som ikk vet hva det er kan dere se det på bildet under! HELE familien kjørte det! Jeg syntes i hvert fall det var utrolig gøy og gjør det gjerne igjen!

  Senere på dagen fikk vi besøk an to venninner som bor i nærheten. Med de spilte vi minigolf, vi var ute på lekeplassen, vi spilte kort og vi koste oss med lørdagsgodt og spill.   Venninnene våre overnattet fra lørdag til søndag. ​Søndag morgen hadde vi en deilig frokost før vennene våre måtte dra. Vi sjekket ut av hytta og dro deretter til "Høyt oh laft" klatrepark! Der koste jeg meg virkelig. Jeg klatret flere meter over bakken, "hoppet i strikk", gjorde zipline og masse masse mer! Noe av det morsomste jeg har gjort.

   

  Turen hjem ble på 5 timer. De første dagene av ferien gikk som sagt til skolearbeid. Skrev om det i går:-)

  Hva gjorde/skal du i høstferien?
   
  10 kommentarer


  Helg

  Tapt ferie


  09.10.2016


  Hei

  For øyeblikket er jeg på vei hjem i fra noen herlige dager på fjellet. Er utrolig glad og takknemlig for at familien tok denne turen i sammen og fikk en opplevelsesrik langhelg i siste del av høstferien. Vi har ikke hytte selv, men leide en i noen dager. I går var vi og kjørte ATV og fikk besøk av venninner som bor like i nærheten av der vi var. I dag avsluttet vi ferien med klatring og zipline, kjempegøy og selv om vi nå sitter i veeeeeldig treg kø hjemover er det verdt det. 

  Starten av ferien var alt annet enn god. Jeg var trist og lei fordi jeg måtte bruke mye av fritiden min på å jobbe med en presentasjon som skal fremføres i morgen. Jeg følte rett og slett at deler av ferien min nærmest ble frastjålet meg. For meg er ferie utrolig viktig. Noen av dere legger kanskje merke til at når jeg har ferie så kobler jeg litt av. Jeg er ikke av den typen som tenker at når jeg har fri, da skal jeg blogge masse og filme masse for ha ting og innlegg å poste ved senere anledninger. Nei, jeg blogger ellers så mye at jeg heller senker skuldrene litt ekstra i ferier og tar meg ekstra tid til brettspill og familiekos. 

  Ferien er altså over. Det skjer masse spennende fremover. Overraskelser til dere, videoer og mye mer. Allerede om en uke reiser jeg til Polen.

   


   

  Er din høstferie over, eller begynner du ferien din nå? 

  Klem Jennie 
  14 kommentarer


  Helg

  JEG ELSKER DET!


  07.10.2016


  Hei!

  Flere av dere har kanskje fått med dere at jeg ikke er hjemme akkurat nå. I går dro nemlig familien og jeg til "Hallingdal feriepark". Vi har leid en hytte vi bor i og vi dro hit for å gå tur på fjellet, klatre, padle kano og kjøre motorcross. Siden vi kom i går gjorde vi ikke noe annet enn å pakke ut og bli kjent med området. I dag derimot dro vi opp på fjellet og gikk en tur på litt over en mil. Jeg elsker å gå på fjellet spesielt om høsten. Jeg liker å ta på meg turtøy og oppleve naturen. Jeg var nok litt ekstra gira fordi jeg nettopp kjøpe meg ny turbukse og turjakke. Hahaha!

   Vi var også utrolig heldige med været i dag og hadde så og si bare sol. Jeg tror det endte opp med at vi gikk i litt over 3 timer. I starten var det utrolig mange oppoverbakker og det føltes nesten litt som at vi aldri skulle komme frem, men vi gjorde det til slutt selvfølgelig hahah. 

  Litt kjipt at det er siste feriedag i dag, men det betyr kanskje at du begynner din ferie?

   

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie


   
  27 kommentarer


  Video

  Tester finsk godteri!!


  05.10.2016


  Hei!

  Som noen av dere kanksje fikk med dere på bloggen, instagram og snapchat var jeg med Bahare fra Juliabaldet denne mandagen. Vi lagde noen ting for det kommende bladet vårt og i tillegg filmet vi en video til Youtubekanalen min. Denne videoen har jeg ventet på å filmet i over et halv år nå, så det var på tide. Bahare og jeg tok oss tid på mandagen til å filme en video der vi " tester finsk godteri". Jeg skal ikke si så mye mer, men jeg håper dere liker videoen<3

   

   

  Har du noen gang smakt finsk godteri?

  Klem Jennie

   
  10 kommentarer


  Ekstra moro

  Work work work work work


  03.10.2016


  Hei!

  Dere som har fulgt meg på snap i dag har kanskje sett at jeg ikke har vært hjemme! Jeg var nemlig med Bahare fra Juliabladet og vi arbeidet med det kommende bladet vårt. Det skal være om YouTube, andre sosiale medier, DIY's og masse gøy. Jeg møtte derfor hun og en fotograf i byen og vi dro hjem til Bahare for å jobbe.

  Vi lagde mange kule DIY's og vi filmet i tillegg en video til kanalen min. Den kommer nok om ikke så alt for lenge. Tiden gikk utrolig fort og fra at klokka var 11.30 ble den plutselig 18.30. Bahare fulgte meg og fotografen til bussen. Jeg hoppet på første bussen jeg så og jeg løp for å rekke båten. Jeg sitter derfor på båten nå og blogger fra mobilen min. Det har vært en lang men utrolig morsom og spennende dag!

  Både Bahare og jeg har snappet hele dagen så om du vil se noen av tingene vi lagde og alt vi gjorde, følg oss på snap. Bahare la ut snaps på: Juliabladet. Og jeg la ut snaps på: jenniesofiesnap

  Følger du oss på snap?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  SNAP TAKEOVER


  01.10.2016


  //samarbeid

  Heyyy! 

  Dette er bare ett innlegg i forbindelse med en EF " snap takeover" som det kalles. I dag tar jeg over EF sin snapchat og der har dere mulighet til å sende meg spørsmål om min språkreise osv... Jeg kommer til å informere om super rabatter og tilbud med en verdi opp til 4800kr! Om du vil vite mer,  følg med på EF sin snap i dag: efnorge 

  • Link til EF brosjyre //HER
  • Link til å bestille reise //HER
  • Min Youtubekanal der du finner videoer hvor jeg svarer på spørsmål om min språkreise HER
  • Min instagram HER

   
  8 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION