• Antrekk

  FAVORITT TRENINGSANTREKK


  30.10.2015


  Hei

  I dag deler jeg et nytt antrekk, men ikke et som er typisk til hverdags. I dag ble det et treningsantrekk. Klarer virkelig ikke å trene i dette på håndball siden jeg blir alt for varm i tights og genser, håndball klarer jeg bare å trene i shorts og t-skjorte. Syns dette antrekket passer perfekt til hjemme trening eller om man skal ut å jogge. Da trenger man kanskje å slenge på en tynn jakke og et pannebånd så man ikke blir kald på øra. Hvis du løper ute er det også fint med høye sokker så du ikke blir kald. 

  Om man ikke trener ofte kan det jo også være fint til gymmen på skolen! 

  Fargerike treningsklær gjør meg ganske enkelt glad. 


  Blurry jump...


  Håper alle har hatt en fin fredag!
  Nå skal jeg snart på trening. 

  Denne toppen er i merket Craft, men jeg vet ikke akkurat hvor den er kjøpt. Jeg brukte genseren under Vinterlyd tidligere i år og da var den en del av "uniformen" som holdt oss gode og varme. 

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Ekstra moro

  OD!


  29.10.2015


  Hei

  Som jeg nevnte i går på blogggen skulle jeg i dag jobbe på WOW, og det har jeg gjort. Jeg og Tuva møtte opp i 10 tiden og sluttet 15. Vi arbeidet helt i fra vi kom til vi dro med en liten pause i midten. Det gikk mye på å ta med kasser ned på lageret og ta med nye ting opp. Vi fikk også i oppgave å sette priser på klær og det var nok det jeg syns var morsomst. Vi åpnet nye pakker med nye klær, satte alarm på de og hang de ut i butikk etter størrelse. Det høres kanskje ikke så gøy ut men det var det. I Hvert fall når jeg kunne ha med Tuva. Vi koste oss masse. Vi blåste også opp ballonger til Hallloween og stylet hvert vårt antrekk.


  Har du hatt OD i dag?

  Hva gjorde du?

  Om du ikke har hatt, hvor kunne du tenke deg å jobbe en dag?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Video

  OREO LICK RACE


  28.10.2015


  Hei

  I dag kommer endelig videoen jeg og Tuva filmet forrige helg. Ikke den som var men den før det igjen. Jeg har hatt en del å gjøre så jeg fikk først redigert den i dag. Holder på med masse gøy dere kommer til å få vite om senere. Kan nevne en av tingene nå faktisk. I morgen er det OD-dag. Flere av leserne mine som går på ungdomsskolen vet nok hva det er. Kort sagt er det at 100 000 elever i landet tar en dag av sin undervisning og går ut å tjener penger for en spesiell sak. Hvert år gjør vi det for å hjelpe ungdom, og i år går det mye til seksualundervisning i Chile, Argentina og Peru. 

  I fjor jobba jeg på WOW med Tuva og det skal det gjøres i morgen også, bare et denne gangen blir det OSLO CITY. Gleder meg masse!

  Men her er hvert fall videoen. 

   

  TRYKK HER FOR Å KOMME TIL INNLEGG OM FJORÅRETS OD-DAG. 

  Likte du videoen? Skal jeg gjøre flere korte videoer?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Blogg

  6 TING JEG ELSKER/LIKER OG SOM GJØR MEG GLAD


  27.10.2015


  Hei

  I dag blir det ett litt spontant innlegg. Jeg dro rett etter skolen på et opplegg for konfirmanter og etter det tok jeg bussen hjem. Satt med lekser helt til middagen var klar  og nå er det like før jeg blir henta for å kjøres til trenging. Jeg tenkte å ta noen bilder i photobooth og kom over effekten med hjerter over hode. Da poppet det et innlegg i hodet mitt. " 6 ting jeg elsker" . Vet ikke hvorfor akkurat 6 men syntes det passet, men så ble det til 6 ting når jeg satte i gang.

  1. Jeg eeeeeelsker å ha latterkrampe. Nesten le så mye at man får vondt. Hahahahahahah! Det er en av de beste følelsene i verden og hver gang jeg får det blir jeg så inderlig glad inni meg. 

  2. Når jeg får fine bilder til bloggen. Da har jeg et selvskrevet innlegg,  nesten ferdig. Jeg blir ikke bare glad fordi jeg har noe å legge ut, men det er også fordi jeg er fornøyd med bildene og at  jeg derfor gleder meg til å legge de ut.

  3. Jeg elsker å få brev eller ting i posten av dere. Fikk faktisk et brev i dag fra en som heter Dina og hun skrev så mye koselig. Det betyr så utrolig mye for meg og jeg føler ikke bare at jeg nyter det å blogge men at andre også liker det jeg gjør. 

  4. Jeg elsker også når du våkner i senga, man er sykt trøtt og så kommer på at det er helg. At du bare kan legge deg ned å sove enda enda mer. Jeg er definitivt ikke noe A menneske så jeg elsker å sove lenge. Jeg sover kanskje litt for lenge men jeg kommer meg opp til slutt.

  5. Dette er noe av det viktigste for meg. Nemlig venner og familie. Det lyser opp dagene mine. Jeg gleder meg alltid til å se venner og familie. Familien min er veldig støttende og hjelpsomme så uten dem hadde jeg ikke klart meg. Vennen mine gjør at jeg gleder meg til skolen. De er morsomme, tullete og vi har det alltid gøy.

  6. Å føle seg ren er helt fantastisk. Etter å ha dusja og tatt av sminken. Nå kommer jeg med en liten "fact" om meg: Nesten hver gang jeg kommer hjem fra skolen hopper jeg inn i en kosedress, tar ut linser og tar av sminke. Vet ikke hvorfor jeg gjør det men blir mer avslappet av det. Konfortabel er vel det rette orde å bruke. Hahahhahaahah!

   
  Dette er var jo bare 6 ting av de 100 andre jeg liker,  så om du ønsker flere slike innlegg er det bare å si i fra.

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  venner

  SUNDAY FUNDAY


  25.10.2015


  Hei

  Da er klokka stilt en time bakover og det blir enda tidligere mørkt ute enn før. Personlig liker jeg at det blir mørk tidlig. Det gir meg en indre ro kan man si. Hahahah!

  Fra i går til i dag sov Petrine jeg over hos Tuva. Vi hadde en superbra kveld og vi la oss ganske seint. I dag våknet vi allikevel ganske tidlig, Kl. 08.00. Det vil jo si egentlig klokka 09.00 siden klokka ble stilt men det er fortsatt tidlig for meg. 

  Etter å våknet fullstending gikk vi ned og spiste frokost og kledde på oss. Tuva og Petrine kom med en superidè at vi kunne ta noen bilder. Så vi sminket oss, tok et kamera og fant en stilig bakgrunn å ta bilder ved. Der tok vi masse koselige bilder i sammen. Noen av hverandre, to og to og noen alle tre tatt med kamerastativ og utløser. Det å ha venner som liker å ta bilder gjør det mye lettere å lage slike innlegg som dette. 


  Alle med solbriller på hodet ;-)
  Tullete jenter<3  Hva liker du og dine venner å gjøre når dere er sammen??

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Antrekk

  LAZY ME


  24.10.2015


   Hei

  I dag har jeg vært i pysjamasen så og si hele dagen. Jeg sov ganske lenge + at jeg har ryddet en del så hadde ikke tid til å skifte....(orket ikke) hahahah! Men etter at jeg hadde rydda valgte jeg å være enda litt effektiv og tok noen bilder ute med hjelp i fra min fantastiske mamma. Hun er som oftest den som tar bilder av meg og jeg liker best at hun gjør det. Alltid gjort det<3

  Antrekket jeg velger å dele litt i dag er inspirert av dagen min egentlig. Om du ønsker å gå i pysj men ikke kan, da er dette perfekt.

  En svart enkelt topp som jeg satte med sammen med denne teppe-cardiganen. Den er fra WOW er spesielt tilpasset for å ha rundt seg. 
   Nå skal jeg til en venn og overnatte<3
   Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Blogg

  Etterspurt bilde


  23.10.2015


     Hei

  Jeg har fått flere spørsmål om jeg kan legge ut bilde av meg i håndballdrakta mi. Jeg får også spørsmål om å legge ut bilder i fra trening og kamper, men respekterer da at det er andre tilstede som ikke ønsker å komme med på bilde, pluss at jeg ikke har tid til det når jeg er på trening. 

  Veldig glad i fargene laget har på drakene.

  Kort innlegg i dag, rett og slett fordi jeg skal på kamp nå, he he. Som jeg skrev tidligere i uken så har jeg en travel uke, nå skal det bli godt med helg.

     God helg til deg.

    Skal du på noen sport i helgen?

    Klem Jennie

   
  32 kommentarer


  Blogg

  FINALLY


  21.10.2015


   Som dere sikkert ser, så har jeg endelig fått nytt design på bloggen. Jeg syns det er superfint og må bare få takke Albertine  som har  designet det og hjulpet meg med all kodingen. Hun har også laget nesten alle de tidligere designene mine også. Hun har forresten laget   design for flere toppbloggere og jeg er utrolig glad for at hun har laget et til meg.

  Du burde helt klart ta en titt på bloggen hennes. Hun har et nydelig design, blogger utrolig bra og tar fantastisk bilder. Hun er en kreativ og talentfull jente, som også kommer frem på hennes Instagram bruker. 

  Se bloggen ved å trykke //HER

  Se IG ved å trykke //HER 

   Hva syns du om det nye designet?

  Klem Jennie 

   
  19 kommentarer


  Blogg

  SNART NYTT DESIGN!


  19.10.2015


  Hei

  Mandag igjen,  og jeg har ikke mye fritid skal jeg si. Men det er jo ikke bare skolearbeid men også blogg. Denne uka har jeg 5 prøver og jeg skal i tillegg redigere en video som senere vil bli lagt ut her på bloggen. Jeg må bare jobbe og jobbe så kommer jeg meg igjennom det. Jobber ikke bare med videoer og innlegg men nå kommer det også snart nytt design og header. Er sykt gira! Jeg lager ikke design selv men får en jente som heter Albertine til å gjøre det for meg. Hun er utrolig flink og hun har gjort det for meg før, så jeg stoler på henne.  

  Nå sier jeg ikke at det designet jeg har nå e stygt men det er selvfølgelig gammelt. Kanskje et  år gammelt faktisk. Det er jo ikke heller bare det at designet begynner å bli gammelt. Jeg har jo forandret meg litt på ett år så headeren passer ikke så bra lenger. Men snart er det slutt på det. I helgen tok jeg også noen bilder ute som jeg tenker kan passe til header. Vi får se<3

  Gleder meg masse til å se resultatet!
  Gleder du deg til det kommer nytt design?

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Antrekk

  HØSTANTREKK #2


  18.10.2015


  Hei

  //Annonselink

  I går var jeg i Ski med mamma og Tuva for litt shopping. Jeg trengte en bukse, støvler noen gensere og mye mer så det var koselig å ha med en venn. Jeg kom hjem med i hvert fall 2 kule antrekk pluss litt tilbehør, så jeg valgte å legge 1 av de 2 antrekkene i dag og heller det andre en annen gang. Her har jeg på meg en grå strikkagenser fra WOW med turtleneck, en helt svart bukse og et superkult skjerf også fra WOW. Dette er et antrekk jeg tenker passer fint til en kald høstdag der du bare vi krype inn i en deilig genser. 

  Trykk her for å komme til WOW sin nettsiden

     I dag har jeg også spilt kamp og nå skal jeg snart i bursdag og skal ordne meg til den. Det er Halloweenbursdag, så skal kle meg ut, det blir gøy. 

  Hva er ditt favoritt plagg på høsten?

  Jeg er som sikkert mange har fått med seg, veldig glad i skjerf.
  Klem Jennie
  18 kommentarer


  venner

  Venninnetid


  17.10.2015


  Hei

  I dag har jeg vært med Tuva hele dagen og vi skal være sammen hele kvelden også. I dag tidlig dro vi til Ski og shoppa sammen og nå har vi nettopp filmet en ny video. Kan du tenkte deg hvordan??? Det ble "Oreo Lick Challenge" denne gangen. Denne videoen blir ikke like lang som de jeg pleier å ha men det er jo bare positivt tenker jeg da.

  Nå skal vi ut i boblebadet i hagen og chille. Har badet i det noen ganger allerede og det er like deilig hver gang. Deretter skal jeg overnatte hos Tuva. Elsker å ha slike bestevenn-dager.  Hvis du følger med på IG får du kanskje se flere bilder fra kvelden vår<3

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Blogg

  Snart jul sa du?


  15.10.2015


  Hei

  Lillesøster klarte å si at det snart er jul......, men er det egentlig det? Vel, det er jo sant at denne tiden på året har en tendens til å gå fort og med jul så tenker hun jo på starten av desember. Ååååå, jeg gleder meg til jul jeg, kanskje jeg skal begynne å forbrede meg litt også. For jeg pleier alltid å få høre at jeg er for sent ute med å lage ønskeliste, kjøpe gaver og finne kjole til juleball og julaften osv. Er vel egentlig bare å begynne å holde øynene oppe for hva jeg kan sette på ønskeliste, kjøpe til venner og familie og hvordan kjole jeg kan ha på ballet.

  I begynnelsen av desember er  er det også konsert i Oslo  med The Main Level og det gleder jeg meg til. Jeg fikk ikke dratt på konserten da de varmet opp for Isac, selv om jeg var invitert. Den gang beklaget jeg at jeg ikke kunne komme men at jeg heller ville komme når de skulle ha sin egen konsert, og tenk.....nå skal de ha sin helt egne konsert <3

  Jeg visste fra den dagen jeg snakket med dem første gang,  før de ble kjente at de ville komme til å bli kjente og populære veldig fort.

  Jeg vet at gutta gleder seg sykt mye og det gjør alle fan av dem også. Har du sikret deg billett? Ved å trykke //HER kan du lese mer om konserten i Oslo, og //HER for konserten deres i Bergen i desember. Der kan dere også sikre dere billetter om dere ikke har bestilt. 

  I fjor blogget jeg jo om at jeg hadde julesangen de covret på hjernen min og til dere som gleder dere til jul, kan dere allerede komme i julestemning ved å høre på denne låta. 

  Til dere som enda syns det er for tidlig for julemusikk, så kan dere høre den nyeste låta deres INSIDE MY RADIO, kjempefin låt.

  Låta finner du på Spotify og iTunes, anbefaler å sjekke den ut :)

  Er det "lov" med pepperkaker i oktober? 


   Har du vært på mange konserter?

  Hvem er din favorittartist?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Antrekk

  AUTMN IS HERE


  14.10.2015


  Hei

  For noen dager siden kjøpte jeg denne superfine kjolen og måtte bare ta noen bilder i den. Liker kjolen ekstra godt siden den har lange armer og rekker ganske langt ned. Det er jo høst og jeg er ikke så komfortabel i korte sommerkjoler på denne tiden av året. Da blir det nok veldig kaldt. Det var faktisk helt nede i -3 grader i dag tidlig. Valgte å matche kjolen med et stort skjerf som gjorde at outfitten fikk litt liv i seg og så den holder deg varm. Dette er jo ikke noe jeg vill gått med på skolen men en bursdag eller annen anledning. Jeg digga i hvert fall antrekket og vil nok bruke det flere ganger. 

  Til antrekket slang jeg bare på noen svarte støvletter fra i fjorhøst.
  Ønsker ikke si hvor plaggene er fra ettersom flere ser på det som reklame. Dette var rett og og slett en liten ide/inspirasjon til et kult og søtt høst antrekk.

  Burde jeg lage flere innlegg med inspirasjonsantrekk for høsten???

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Hverdag

  LAST UPDATES


  13.10.2015


  Hei

  Ahhhhhh.... Nå er endelig 10 kilo løftet fra skuldrene mine. Vi er midt i en periode på skolen hvor vi har masse prøver. Jeg opplevde det flere ganger i fjor og kanskje du også har opplevd det. I dag ble jeg i hvert fall ferdig med den vanskeligste prøven jeg har hatt. Huff huff.....De siste dagene har bare gått til mye lesing og pugging. Må nok dessverre gjøre litt mer av det denne uka, jeg har en engelskprøve i morgen, 2 musikkprøver på torsdag, en skriveøkt i engelsk neste uke og en prøve der vi skal kunne skrive alle landene i Europa + hovedsteder og det å kunne plassere de. 

  Men det er bare å øve ikke og ikke noe annen enn det. Det som er vanskelig er jo å finne tid og det å gidde. Går jo på håndball og har flere møter og avtaler i uka, men her må jeg bare finne en rytme. Nå har jeg gjort lekser, blogget og skal videre til håndballtrening. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg bare dusje og slappe av. Nyte resten av kvelden før jeg må legge meg og på skolen igjen i morgen. Kanskje se på litt " TEEN WOLF" Det er en ny serie jeg har blitt hekta på. Typisk meg! Hahahahha

  Ble utrolig glad da jeg endelig fikk til denne fletten på meg selv. "Hard work pays off"  Hahahha

  I morgen kommer det noen antrekksbilder her på bloggen så ta gjerne en titt da. Vil minne om det på IG i morgen etter det er lagt ut.

  Har du hatt noen prøver i det siste?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Helg

  BLURRY NIGHT


  11.10.2015


  Hei

  Da har jeg kommet hjem i fra konfirmasjonsleir og jeg har hatt det helt fantastisk. Jeg har blitt kjent med flere nye hyggelige mennesker og hatt det supert i sammen med dem og venner jeg hadde i fra før. Kvelden var så fin. Vi spiste først midddag alle sammen og dessert. Deretter gikk jeg og noen flere på rommet og skiftet til koseklær før vi gikk ned til kiosken og fells rommet. Der kjøpte vi brus og godteri før det var undervisning. Siden det var lørdagskveld valgte lederne å gjøre undervisningen ekstra morsom ved å se på en film med mye symbolikk. I løpet av kvelden gikk vi også rundt i mørket med lommelykter og skremte hverandre. 

  Rett før vi la oss hadde vi også en stillestund der vi tente flere stearinslys og sang sanger. Da kvelden kom ordnet vi oss og la oss til å sove. Gleder meg allerede til neste leir som er til våren. Da blir vi faktisk fra en fredag til søndag!!! Enda lenger enn nå!!    

  Nå må jeg faktisk forte meg veldig her...... Skal faktisk til kirken med flere av de andre konfirmantene. Vi skal på PULS, som er kveldsgudstjeneste ekstra tilpasset ungdommen her hvor jeg bor. Det er hver andre søndag i måneden. 

  Hvordan har din helg vært?

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Ekstra moro

  Tid for leir


  10.10.2015


  Hei

  I dag måtte jeg stå opp klokken 07.00 for å dra avgårde til konfirmasjonsleir. Jeg har gledet meg masse, så det var veldig gøy å endelig komme frem. Vi hadde oppmøte på en møteplass og derfra gikk vi 2 kilometer inn i skogen til det stedet vi skal være til i morgen. Det føltes som litt mer enn 2 km, men det var nok fordi jeg bar på en diger bag som var veldig tung. Det var deilig å få registrert seg og gå på rommet. Jeg deler rom i sammen med Ella, Tuva og en som heter Elizabeth. Hittil har vi hatt flere måltider med både pølser, kake og frukt. I tillegg har vi hatt mange morsomme aktiviteter og noen møter. Senere i kveld skal vi gå  med lommelykt i mørket og ha bålsamling og grilling. 

  Konfleir er best!!

  Her er noen bilder vi har tatt her på rommet.  Er du konfirmant til neste år?

  Skal du konfirmere deg?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Ekstra moro

  PAKKE PAKKE, IGJEN


  09.10.2015


  Hei

  Da pakker jeg,  igjen...... Men denne gangen skal jeg hverken langt eller være lenge borte. Jeg er i gang med konfirmasjonsforbredelser og allerede denne helgen skal jeg på leir med de andre konfirmantene fra her jeg bor. Det blir sikkert gøy og jeg gleder meg veldig. Mange av venninnene mine skal også konfirmere seg og vi har allerede fått vite datoene for vår konfirmasjoner. Noen ganger tenker jeg at det er koselig å stå konfirmant i sammen med venninnen mine, men så tenker jeg også at om vi ikke konfirmeres samme dag så kan jeg invitere dem i min konfirmasjon.

  Vi skal ikke reise så langt og blir bare borte fra lørdag morgen til søndag formiddag, men det er jo mye man må ha med seg uansett. Vi skal være mye ute, så da trenger jeg varme klær, så skal vi ha masse aktiviteter og da har jeg med sportsklær, så trenger man håndkle og faktisk mynter til varmt vann i dusjen, he he. Lommelykt fordi vi skal ha aktiviteter ute når det er mørkt også, og sovepose, liggeunderlag og mange andre ting.

   

  Fint vær er det i hvertfall, "Sweather weather"  og i infoskrivet står det at vi bør ha med oss tykke sokker, for det er kaldt på gulvet, åååå høres koselig ut....tro det eller ei. Nå håper jeg bare på å få sove med vennene mine. 

  Nå er i hvert fall baggen pakket til første konfirmasjonsleir.

  Ønsker dere at jeg deler opplevelsen min her på bloggen når jeg kommer hjem? (Det er lov til å ha med mobil, så ikke se bort i fra at det kommer innlegg i fra leiren her og/eller på IG)

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Blogg

  Den sprenges


  07.10.2015


  Hei

  (Bilder i dagens innlegg er såkalte bilder som ikke fikk komme med i blogginnlegg i sommer)

   

  Høstferien er over, luften her jeg bor er skarp selv om solen skinner og Gran Canaria er kun et minne..........

  Men jeg elsker høsten jeg, de fine fargene, den klare luften, og å pakke meg inn i deilige varme gensere og cardigans og til og med det å gå under en paraply mens regnet pøser ned rundt meg. Så elsker jeg også det at når det ikke er ferie så er det så mye spennende og gøy som skjer som ellers ikke skjer. 

  Når jeg ser på kalenderen min nå så fylles den fort opp med møter og andre spennende ting. Jeg fyller stadig på ting jeg skal helt frem til 2016, og snart kan jeg kanskje begynne å fylle inn ting for neste år allerede også. Jeg elsker å ha ting å se frem til og å telle ned dager selv om jeg også gleder meg over hverdagene. Jeg passer også på, med hjelp i fra foreldrene mine at kalenderen ikke "sprenges"

  DISSE BILDENE BLE TATT I GRAZ I SOMMER  Forrige uke landet jeg på Gardermoen etter høstferie på Gran Canaria. På søndag var jeg på konserten til Jacob Whitesides og dagen før det møtte jeg "storebrødrene" mine i The Main Level i Oslo. Syns det er kjempekoselig å møte venner jeg ellers ikke ser så ofte når muligheten byr seg. På Gran Canaria fikk jeg jo også to dager i sammen med venninnen min Lila, ellers så ser vi hverandre alt for sjeldent fordi vi bor langt i fra hverandre.

  Helgene fylles ofte opp med kamper, så det er det første jeg skriver inn i kalenderen min, så dukker det opp invitasjoner til bursdager og andre eventer. Noen helger går også med til lekser om jeg vet at uken ellers blir veldig travel og lesing til prøver og presentasjoner. 

  Så er det kjempegøy å få skrive opp stooooore opplevelser som for eksempel "Lansering av kolleksjon" som stod i kalenderen i september i år og avreise til Brighton med EF som var helt i starten av sommerferien. På mandag var jeg igjen på et kjempespennende møte, et slikt møte hvor jeg blir sittende å klype meg selv i armen for å være sikker på at jeg ikke drømmer. Jeg vet også om et par andre møter jeg snart skal på, og gleder meg veldig til å dele med dere lesere så fort jeg får lov/mulighet til det.

  BILDER FRA VG-LISTA  I slutten av måneden er det igjen OD-dag og jeg lurer på hva jeg skal finne på denne gangen. OD-dagen i fjor var jeg i sammen med Tuva og jobbet hos WOW på Storo Shoppingsenter. Trykk om du vil komme direkte til de innleggene, HER for innlegg 1, HER for innlegg 2.

  Det er også mye jeg gjerne ville ha gjort som jeg ikke får tid til eller som kræsjer med andre ting. Nå blir det også ekstra travelt fremover ettersom jeg har startet med konfirmasjonsforbredelser og da er det mye jeg må være med på. Vi skal på konfirmasjonsleir allerede til helgen og også på en leir til våren. Jeg skal i alt på 8 gudstjenester frem til konfirmasjonen min og jeg skal på flere undervisninger etter skoletid og være med på aktivitetsgruppe 4 kvelder før konfirmasjonen.

  Enda så syns jeg det er kjempegøy når jeg blir invitert på møter, konserter og events, og krysser alltid fingrene for at de treffer en dag hvor kalenderen tillater at jeg kan være med, men noen ganger kræsjer det og ofte er det skolen som setter en stopper i form av lekser. Men skolen er jo viktigst da. Som i dag....jeg sitter og leser til Naturfagsprøve, men kunne vært på et kult event.

  BLURRY OG KLART MED LAURENT, ALEX OG SANDER

  Så når dere leser bloggen eller sjekker den og ser at det ikke har kommet et innlegg eller at det ikke er så langt som dere hadde ønsket eller så spennende som dere hadde ønsket, så håper jeg dere husker at det er livet mitt jeg blogger om. Alt får jeg ikke lov til å dele og noen ganger så strekker ikke tiden til heller. 

   

  TRIKSER I ØSTERRIKE  I dag ble det et litt lengre innlegg. 

  Liker du best lange innlegg med mye tekst, eller liker du bedre innlegg med mindre tekst og mer bilder?

  Klem Jennie 
  15 kommentarer


  Ekstra moro

  BAE BEA


  06.10.2015


  Hei

  Flere av dere hadde lyst til å få vite hva annet som skjedde i går da jeg møtte Jacob Whitesides, så jeg bestemte meg for å lage et innlegg. Det startet akkurat som jeg skrev i gårsdagens innlegg. Etter koselig snakking nevnte jeg kjæresten hans Bea Miller og sa hvor talentfull jeg syns at hun er. At jeg elsker sangen hennes "Fire and gold". Etter å ha sagt hvor mye jeg beundrer henne stoppet han meg og sa " hun er her, om du vil møte henne". Da stoppet hjertet mitt. "Du tuller nå?" sa jeg. Men det gjorde han ikke for det neste som skjedde var at han ropte på henne og hun kom ut av naborommet. Jeg ble helt overveldet av glede. Hun ga meg og Petrine en stor klem. 

  Hele situasjonen var veldig morsom og spesiell. Jeg fikk derfor også snakket litt med henne også. En kjempe søt og snill jente var hun. Hun sa også at hun digga jakka jeg hadde på fra WOW og sa at hun bare måtte få seg en slik. Hahaha! Hun kalte med bae.
   "FIRE AND GOLD" - HER

  PHOTOGRAPH COVER -  HER

  Har du hørt den nyeste sangen hennes?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  HAN ER HELT FANTASTISK


  05.10.2015


  Hei

  Dere som har lest bloggen de siste dagene visste nok at jeg var på Jacob Whitesides sin konsert i går. Jeg må bare si med en gang at det har vært en av de beste konsertene jeg har vært på og at jeg hadde det skikkelig gøy. Ekstra moro at man kan stå så nærme scenen og at man ser artisten så godt der oppe. Jeg hadde også i forkant av konserten blitt spurt om jeg ville møte Jacob og det hadde jeg selvfølgelig lyst til. Jeg og Petrine fikk derfor møte han før konserten begynte. Det var krunglete å komme seg til det rommet de oppholdt seg i men vi kom dit til slutt.

  Da jeg kom inn satt Jacob i sofaen med en kamerat og så One Direction på TV. Han smile og lo. Med en gang han så oss hoppet han opp, ga en klem og introduserte seg. Han spurte hva vi het og hvor vi kom fra. Han var ikke sjenert i det hele tatt og var flink til å holde samtalen i gang. Vi snakket om alt i fra hvor han var oppvokst til junkfood. Hahahahaha! Det var utrolig koselig å bare snakke. Jeg ville ikke stille han for mange spørsmål men heller bli med kjent med han som person. Syns det er enda koseligere og gir meg et bedre minne.

  Vi tok selvfølgelig noen bilder, men siden han har kjæreste valgte jeg å ikke gjøre noe spesielt i bildet. Jeg syns selv det er viktig å respektere at en artist har kjæreste. Litt fordi jeg har mye respekt for dem og fordi jeg kunne settet meg i situasjonen selv om jeg hadde hatt en kjæreste som tok bilder med andre hvor de nesten kysset hele tiden. Det var hvert fall slikt jeg tenkte. 

  (Det var faktisk en annen artist der som gjorde meg enda litt mer "starstruck". Vil skrive mer om det i morgen<3)

  Etter å ha tatt bilder, blitt litt mer kjent gikk vi ned igjen og gjorde oss klare for konsert. Før Jacob skulle opptre hadde han en artist til å varme opp. Etter noen sanger begynet de å gjøre klart for Jacob. 

  Da han først kom ut på scenen begynte alle å skrike av full hals. Utrolig morsomt. Han sang flere sanger som han selv har skrevet men også noen coverlåter.  Han spilte også gitar og i tillegg fikk noen heldige jenter komme opp på scenen.

  Før vi skulle møte Jacob:)  Var så heldig å få gå helt foran ved scenen og ta noen bilder.  Møtte også på super søte og snille Sval. Vi støter på hverandre ved flere slike anledninger og det er alltid like koselig:)


  Jeg hadde hvert fall en AMAZING kveld, jeg tror jeg aldri vil glemme den.

  Helt til slutt vil jeg gratulere min kjære Opa (bestefar) med dagen i dag! Han er fast leser av bloggen :D Alles Gute zum Geburtstag.

  Hvilken artist tror du jeg møtte i går utenom Sval og Jacob?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Ekstra moro

  OSLO TUR MED GUTTA


  04.10.2015


  Hei

  Som noen sikkert fikk med seg i går, så var jeg i sammen med Alex og Sander fra THE MAIN LEVEL. Dessverre kunne ikke Laurent være med men vi hadde det i hvert fall veldig koselig. Jeg tok båten inn til byen og så møtte de meg på Aker Brygge. Vi spiste litt lunsj og etter det gikk vi i fra Aker Brygge til Colosseum kino.  Flere syns sikkert at det er ganske langt å gå men jeg syns det var veldig deilig. Jeg en person som elsker å gå turer, spesielt med den litt kaldere luften vi har nå, siden sommervarmen er vekk. 

  Vi hadde faktisk ikke bestilt billetter på forhånd så vi gjorde det der. Vi valgte å se den norske filmen BØLGEN som jeg vet flere av dere har sett siden dere kommenterte på IG i går. Før vi gikk inn i kinosalen måtte vi kjøpe oss noe digg å kose oss med. Det ende faktisk meg at  jeg ikke spiste halvparten av popkornet mitt, rett og slett fordi jeg var helt inni filmen. Hahhhahha!

  Men vi kjøpte i hvert fall det og tok noen selfies.


  Nå skal jeg fyke av gårde på Jacob Whitesides konsert. Gleder meg masse til å se han opptre og møte han<3

  Hva er din favoritt sang av Jacob?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Gran Canaria, høsten 2015

  HELT FANTASTISK


  02.10.2015


  Hei

  //Annonselink

  Som dere sikkert vet er jeg nå hjemme fra Gran Canaria. Jeg har ikke blogget hver dag men det er fordi jeg ikke har hatt så mye tid. Jeg var faktisk med på Yoga 3 ganger i løpet av oppholdet, jeg er glad jeg fikk prøve det ut for jeg syns det var veldig gøy og bra trening. Hotellet hadde eget treningsstudio og treningssal hvor de kjørte flere typer trening, og det var veldig populært. Vi meldte oss på et par dager i forveien for å sikre oss plass, ogdet var en fin måte å starte dagen på med morgen Yoga. 

  Selvom jeg ikke blogget hver dag har hvert fall delt flere bilder på IG, men det er jo mange av dere som ikke har det. Derfor tenkte jeg å dele noen bilder her som jeg tok en av de siste kveldene. Den kvelden hadde jeg på et antrekk jeg syns er utrolig fint. Måtte derfor ta bilde. I tillegg var det en fantastisk solnedgang jeg også tok bilder av. Noe jeg også bare mååååå dele med dere. Utrolig fin plass og flere har spurt om jeg anbefaler stedet og ja, det gjør jeg.  Trykk //HER for å lese mer om hotellet og se flere bilder om du ønsker det .

  Topp 5 med hotell/reisemål

  • Utsikten og anlegget med palmer, stemning
  • Beliggenheten med kort spasertur til fine strender
  • Bassengene
  • Diverse spill, som biljard, bordtennig, airhockey mm
  • Gratis nett

   


  Her er noen små kollasjer med bildene jeg har lagt ut på IG under oppholdet på Gran Canaria- De bildene over er også lagt ut på IG men syntes de burde stå for seg selv. Fargene var så fine!

   

  Vil du se flere bilder fra mitt opphold så kommenter gjerne under<3
  Kan lage et "bilder dere ikke fikk se" innlegg ;)

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  INSTAGRAM KONKURRANSE


  01.10.2015


  Hei

  Da var det på tide med enda en konkurranse. Dette er nok en konkurranse for mange av dere fangirls der ute eller om du ellers bare liker å høre på ny og kul musikk. Jacob Whitesides kommer til Europa etter at hans forrige turnè solgte ut på rekordtid. "The Broke Billionaire Tour" er en unik turné der Jacob reiser rundt hele Europa med sin kritikerroste musikk og 4 oktober er det endelig Oslo sin tur og konserten finner sted på Parkteateret.

  Du har mulighet til å vinne 2 billetter til konserten som er allerede nå på søndag klokken 18.00.  Da kan du enten ta med et familiemedlem eller en venn<3 Det du må gjøre for å delta i konkurransen er:

  1. Få tillatelse fra foresatte at du i det hele tatt har mulighet til å kommer (om du er under 18 år) Om du har gjort det er det bare å gjøre det som står under.

  2. Del et bilde på IG med en screen shoot fra din favoritt musikkvideo/sang av han. Du kan også lage en kollasj med flere bilder eller lag en edit. Vær kreativ.

  3. Under skriver du " JEG VIL VINNE BILLETTER TIL JACOB WHITESIDES KONSERT PÅ PARKTEATERET 4 OKTOBER" 

  4. Deretter tagger du meg @jenniefasion og Jacob @jacobwhitesides i teksten under bildet. 

  5. Etter du han gjort det bruker du hashtaggene  #jenniesofieblogg #jenniefashion  #JWJSKONK

  Trykk her og du kommer rett til YOUTUBE kanalen hans. 

  Trykk her om du ønsker å kjøpe billetter

   

  Jeg gleder meg masse!

  Om du har privatbruker på IG, kan du gjerne legge igjen en kommentar her i feltet om hvorfor du ønsker å vinne 2 billetter til konserten. 

  Klem Jennie

   
  21 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION