• Ekstra moro

  Super duper dag


  30.10.2014


  Hei

  Da har jeg kommet hjem i fra byen etter en super OD dag. Jeg og Tuva har hatt det så utrolig i sammen. Da vi kom til butikken var det ganske rolig men etter hvert kom det flere. Vi fikk prøvd oss på noen forskjellige oppgaver og det var veldig spennende. Vi prøvde også antrekk der vi markerte favorittene våre med " JENNIE & TUVAS FAVORITTER"

  Etter arbeidsdagen dro Tuva og jeg ned til Aker Brygge og spiste middag i sammen på Peppes Pizza, en super avslutning på en WOWdag.

  Kommer til å blogge mer om dagen senere men dere skal selvfølgelig få se noen bilder nå også<3


  Vil du se flere bilder i fra OD-dagen vår hos WOW på Storo?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Feiringer

  HALLOWEEN


  29.10.2014


  Hei

  Nå er det bare et par dager til Halloween og butikkene er fulle av ting til feiringen. Jeg syns at  Halloween er litt bedre i USA. Her i Norge virker det som om det eneste man kan kle seg ut som er ækle og skumle ting, i mens familien vår i USA kler seg ut i nydelige,  fine og morsomme kostymer også.

  Jeg liker faktisk mye bedre de søte tingene når det gjelder dekorasjoner, det jeg liker aller best er at man kan bruke dagen til å gjøre noe koselig og annerledes i sammen med venner. 

   

  På fredagskveld skal jeg på en jentekveld i sammen med noen venninner. Vi skal kle oss ut, spise middag i sammen, gå litt "knask eller knep" og se en film. Ekstra koselig at Ella skal overnatte hos meg.  

   

  Hva skal du på Halloween?

  Klem Jennie

   
  26 kommentarer


  Antrekk

  NEW IN


  28.10.2014


  Hei

  //link til annonser for produktene

  I dag etter at alle leksene var gjort valgte jeg å style et litt søt men samtidig kult antrekk til en fin høst dag. Elsker mønstrene og fargene i antrekket og det bringer virkelig frem høsten. Alle disse tingene er fra Sheinside .

  I gårsdagens blogginnlegg skrev jeg at jeg skulle jobbe på Oslo City på OD-DAGEN men det er blitt flyttet til Storo Storsenter istedet. Håper på å møte deg:-)

   

  - Skjørtet finner du //HER

  - Genseren finner du //HER

  - Vesten finner du //HER


  Hva syns du om antrekket?
  Klem Jennie 
  15 kommentarer


  Blogg

  OD-DAGEN OG HVOR JEG SKAL JOBBE


  27.10.2014


  Hei

  I dag hadde vi en dag på skolen der vi skulle snakke litt om od-dagen og hva den handler om. Jeg har blogget litt om at jeg skal ha OD-dag på torsdag og har fått noen spørsmål om hva dette er. Tenkte derfor å lage et lite innlegg med informasjon jeg har funnet på nettet.

   

  Dette står på www.od.no :                                            

  • Operasjon dagsverk er en årlig solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom. 
  • På OD-dagen jobber elever én dag til inntekt for et utviklingsprosjekt i lav- eller mellom- inntektsland. 
  • Operasjon Dagsverk drives av cirka 4 000 frivillige på rundt 650 skoler i hele landet. 
  • Operasjon Dagsverks grunntanke er at norsk ungdom, ved å gi én dag av sin utdanning, bidrar til å gi utdanning til ungdom i resten av verden. 
  • Årlig jobbes det inn cirka 30 millioner kroner på OD-dagen


   Det er en annen del av aksjonen som er minst like viktig som OD-dagen ? nemlig informasjonskampanjen Internasjonal Uke. Formålet med denne kampanjen er å informere norske elever om årets prosjekt, samt å spre kunnskap om Nord/Sør-spørsmål. Kampanjen er til for at elevene selv, på grunnlag av det de har lært, skal kunne ta en selvstendig avgjørelse på om de vil arbeide på selve OD-dagen eller ikke. Internasjonal Uke er svært viktig for å underbygge vårt solidaritetsprinsipp.

  TRYKK HER FOR Å SE HVA OD2014 STØTTER

   

  OD-dagen er nå på torsdag og jeg skal jobbe på WOW  Storo sammen med Tuva. Glad for at vi får lov til å komme og jobbe i butikken og håper på å kunne hjelpe og betjene flere kunder.  Kanskje style noen antrekk og merke våre favoritter. Har planer om å legge ut litt på @wowandme på instagram i løpet av arbeidsdagen vår, kanskje vi sees... :) ? 

  Skal du ha Operasjon Dagsverk på torsdag?

  Klem Jennie

  LAGDE DENNE COLAGEN ETTER SKOLEN I DAG

  14 kommentarer


  venner

  FANTASTISK HELG


  26.10.2014


  Hei

  Denne helgen har vært perfekt i mine øyne. Hånball på lørdag og lørdagskveld med gode venninner og overnatting. Kvelden var utrolig morsom med film, godis, latter og hverandre. Kunne ikke hatt det mer gøy;-) I dag har vi gjort masse forskjellig som også har vært veldig gøy. Først tenkte vi å lage en "Hvem er" video, men den syns vi ble litt kjedelig. Så begynte vi på en sminke hverandre i blinde video, men endte til slutt opp med en spørsmåls video der man stiller en et spørsmål om seg selv og om man svarer feil får man noe ekkelt i ansiktet. Kjempegøy uansett, og litt av resultatet kan du kanskje se om få dager på min VideoFy som heter  @jenniefashion.

  I morgen er det mandag igjen, men tror uken går fort og greit ettersom vi har OD-uke og OD-dag på torsdag. 

  Hvordan har din helg vært?

  Klem Jennie

   
  23 kommentarer


  Video

  VIDEO + VINNER AV KONKURRANSE


  24.10.2014


  Hei

  I dag er det fredag og jeg er så glad for at det er helg. Ikke bare fordi det har vært en slitsom uke men også fordi jeg har så mye å glede meg til. I morgen er det temacup med håndballen, fra mandag av har vi OD-uke, torsdag er det OD-dag og fredag er det halloween. Alt for mye å glede meg til. Hehe<3

  I dag kommer endelig del 2 av spørsmålsrunden ut men først skal jeg kåre vinner av sjokoladefontenen jeg hadde en konkurranse på. Vinnere ble en som heter Kristin og hun hadde svart det rett på spørsmålet. Spørsmålet var : Hvilken dag prøvde Ella og jeg fontenen for første gang, og det var 4. oktober. Gratulere Kristin. Jeg kontakter vinneren på IG<3

  Her er SPØRSMÅLSRUNDE del 2 videoen.

    

  Håper du liker videoen!

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Antrekk

  SWEATER WEATHER


  23.10.2014


  Hei

  //annonselink til produkter

  I dag har det vært en skikkelig høstdag. Orienteringstiden min i gymmen er snart over, det vil si at siste gymtime for meg med orientering er i morgen. Jeg vet faktisk om flere som har orientering som sin hobby, men jeg har ikke fått noe lyst til å holde på mer med denne sporten.  Mye av skylda skal været få og at Nora, Ella og jeg faktisk nesten holdt på å forsvinne ned i en myr i dag. 

  Etter skolen skulle jeg ta bussen til fysioterapauten min, men skolebussen gadd visst ikke stoppe der han skulle så jeg fikk meg en fin liten gåtur i regnet også. 

  Det var veldig deilig å komme hjem til rommet mitt i dag. Tente stearinlys, tok på meg en deilig genser og krøp under koseteppet og blogget litt. Elsker strikkegensere nå om høsten. Dessverre strikker ikke mamma, den jeg har på på bildet kan du se nærmere på //HER 

   

  Gensere øvers //HER, midten //HER, nederst //HER

   

   

  I morgen legger jeg ut "Svar på spørsmålsrunde del 2" her på bloggen, du kan også se min YouTube kanal og følge den "Jennie Sofie"

  Klem Jennie 

   
  25 kommentarer


  VIKTIG INFO

  SISTE DAGEN


  22.10.2014


  Hei

  I dag er det siste dagen man kan nominere sine favorittblogger til årets VIXEN AWARD. Det er hele 15 ulike kategorier man kan nominere innen og jeg setter stor pris på alle som har nominert meg til "Årets ungblogg"  <3 

  Etter dette er det en jury som skal plukke ut semifinalister, før lesere igjen skal stemme fram vinnere innenfor de ulike kategoriene.

  Om du vil nominere noen kan du gå inn på denne linken : http://vixen.no/nominer-til-vixen-blog-awards/

  Ønsker du å nominere meg må du fylle ut skjemaet som på bildet under, pluss din e-mail adresse. 

   
  26 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  ELSKER DU SJOKOLADE, SE HER <3


  21.10.2014


  Hei

   Det var mange som ønsket seg sjokoladefontenen som jeg blogget om for noen uker siden, så tenkte å ha en konkurranse hvor premien er en slik fontene.

  Man får kjøpt ulike fontener ulike steder, den jeg har er i fra Alphageek  og den fungerte veldig bra syns jeg. Ønsker du å vinne en slik fontene trenger du bare å svare på hvilken dato jeg og Ella testet ut sjokoladefontenen og skrive hva som er din favorittsjokolade, svar i kommentarfeltet. Husk å oppgi e-mail eller instagrambruker så jeg kan kontakte deg om du vinner. 

  Trekker vinner på fredag.

  Klem Jennie
  1221 kommentarer


  Blogg

  UKEN SITT FØRSTE INNLEGG


  20.10.2014


  Hei

  I dag gjør jeg ferdig videoen "Spørsmålsrunde oktober del 2" Den blir lagt ut på bloggen denne uken.  Jeg planlegger uken og forsøkerå få gjort unna mest mulig lekser før skitreningen. 

  I morgen har jeg jo den eneste dagen i uken som er fri for aktiviteter, og da vil jeg helst ikke bruke den på lekser. Da vil jeg heller enten bruke den på å slappe av, være med venner eller andre ting, i hvertfall ikke lekser. 

  Neste uke er siste uken i oktober og jeg skal lage et "MÅNEDENS FAVORITTER"  innlegg igjen, ettersom mange likte det første innlegget jeg lagde i den kategorien. 

  Skal jeg bruke de samme spørsmålene som sist?

  Noe annet du vil jeg skal ha med i neste "Månedens favoritter"?

  Klem Jennie

   

  LAGDE DENNE COLLAGEN I DAG 

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Helg

  MIN SØNDAG


  19.10.2014


  Hei

  I dag måtte jeg stå opp tidlig for å dra på håndballkamp. Eller, tidlig og tidlig. 08.00 er tidlig for meg på en søndag:) He he <3    Nå er det snart mandag og en uke fylt med mye lekser, heldigvis ingen prøver (Ikke som jeg vet om nå i hvert fall) 

  Legger ut videoen "Svar på spørsmålsrunde oktober del 2" i løpet av uken. Mange har lurt på hvilke dager jeg trener, og her er svaret: 

  Mandag- Skitrening

  Tirsdag - Ingen trening

  Onsdag - Håndball

  Torsdag - Skitrening

  Fredag - Håndball

   

  Neste uke har vi OD dag, operasjon dagsverk. Da skal vi en dag ut i arbeidslivet, gleder meg. Du kan lese om "Operasjon dagsverk 2014" ved å trykke HER.  Til neste år blir det en hel arbeidsuke :) 

  Dagen etter OD dagen, er det siste dagen i oktober, halloween. Tenk at det snart er November alt. 

   

     Hvis du skal ha OD-dag eller arbeidsuke, hva skal du jobbe som/med?

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Helg

  I DAG SKJEDDE DETTE.....


  18.10.2014


  Hei

  I dag stod jeg opp ganske tidlig, noe jeg ikke pleier å gjøre på lørdager. Jeg tok 10.00 båten med ev venninne til Oslo hvor vi så på kino og var på Cafè. Ingebjørg går ikke på samma skole som meg, men vi trener sammen flere ganger i uken. 

  Kjempekoselig med en venninnedag i byen. Jeg bor jo på Nesodden og vi må ta buss og båt for å komme til byen. Senteret her jeg bor er så lite og det er bare et bakeri der, så jeg pleier ikke være der egentlig. Men det er samtidig litt fint også for når vi er med venner, så er vi som oftest hjemme hos hverandre og henger ikke rundt i byen. Da blir det jo ekstra kos også med en slik venninnedag som bi hadde i dag. 

  Vi så filmen OPERASJON ARKTIS som var en bra norsk film. Kan anbefale den. 
  Da jeg kom hjem så lekte jeg litt med lillebror, lagde pizza til middag og nå skal familien ha Wii-mesterskap. Pappa har utfordret oss i bowling, tennis, baseball og golf, moro. Kjempekoselig med slike familiekvelder.

  Håper du har en superduper lørdag.

  Hva liker du best å gjøre i helgene?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Blogg

  Klippe meg kort


  17.10.2014


  Hei

  I dag fikk jeg lyst til å klippe meg kort og farge håret, rett og slett å ha en forandring. Lillesøster var nemlig hos frisøren i dag og klippet seg masse, hun klippet seg 25 - 30  cm :-O Hun ble kjempefin syns jeg. 

  Det er noen ganger slitsomt med langt hår, spesielt når det skal tørke etter å ha vasket det. Emilie Marì tynnet håret sitt litt også, og det kjennes så lett, mykt og deilig ut. 

   

  FIIIINT HÅR <3  I dag har jeg igjen hatt orientering på skolen, i regnet ......igjen og etter skolen var det håndballtrening. Denne helgen blir det bortekamp med håndballaget på søndag, det gleder jeg meg til. 

  Nå skal fredagskvelden nytes med familien, god helg til alle dere

   

  Har du langt hår, skulderlangt hår, rett under ørene lengde på håret eller kort hår?

   

  Klem Jennie
  97 kommentarer


  Blogg

  Beklager


  16.10.2014


  Hei

  En liten del av videoen jeg la ut i dag har fått økt hastighet på 4 spørsmål, som gjør at stemmen blir pipete. Dette var ikke meningen og jeg svarer derfor på de fire spørsmålene som ble pipete i dette innlegget. 

   

  1. Bruker du rette tang?

  Nei jeg bruker ikke rettetang. Jeg pleier å sove en god del med flette eller fleter og da får jeg litt bølger/fall i håret. De dagene jeg har veldig rett hår har jeg bare ikke sovet med flette. 

  2. Har du hatt regulering?

  Nei, jeg har ikke hatt regulering

  3. Hvor høy er du?

  Jeg er 161/162, i hvertfall over 160 cm

  4. Noen yndlingssang for tiden?

  Ingen spesiell yndlingssang, men en jeg hører den del på er "Shake it off" 

   

  Beklager at stemmen ble slik, skal passe på at det ikke skjer i del 2. 

   

  I dag har det både regnet, sluddet og snødd litt her jeg bor. Litt kjedelig med utegym og orientering i det drittværet. Dropper skitreningen i dag. har ingen prøve i morgen og jeg er ferdig med lekser, så denne ettermiddagen og kvelden skal jeg bare nyyyyyte. 

  Hva liker du å gjøre når skal kose deg og ikke er med venner?

  Klem Jennie

   

  SATTE SAMMEN DENNE COLLAGEN AV BILDER JEG FANT PÅ NETTET <3  11 kommentarer


  Video

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE OKTOBER DEL 1


  15.10.2014


  Hei

  Da legger jeg som jeg lovet ut videoen "Svar på spørsmålsrunde del 1"

  Veldig greit å ha den klar til å legge ut i dag, skal begynne å jobbe med del 2 denne uken. Jeg har allerede filmet den altså. 

  Nå er vi over halvveis i uken og enda en prøve er tilbakelagt. Vi i klassen har hatt veldig mange prøver siden vi begynte på ungdomsskolen. Heldigvis går det bra, så selv om det er mye å lese og lære seg så er det jo gøy når jeg får tilbakemelding som jeg er fornøyd med.

  Mange spør meg hvordan karakterer jeg får på skolen. Det var mange som stilte det spørsmålet til spørsmålsrunden også, men er det noe man svarer på egentlig? 

  Håper du liker videoen

  Klem Jennie 
  25 kommentarer


  Blogg

  TRAVEL DAG


  14.10.2014


  Hei

  Har nettopp kommet inn døra og nå må jeg gjøre litt lekser. Vi skal ha prøve IGJEN i morgen. 

  I morgen legger jeg ut svar på spørsmålsrunden. Jeg har delt den opp i 2 deler, så det er del 1 som kommer da. Jeg har svart med video, som mange ønsket.

  Som du ser nedert i bildet, synger jeg litt i videoen også, he he 

   

  Beklager for kort blogginnlegg i dag, men i morgen kommer det jo noe på bloggen mange har gledet seg til.

  Er du glad for at jeg svarer på spørsmålene i video?

  Klem Jennie

   

   
  17 kommentarer


  venner

  BAKE BAKE SØTE


  13.10.2014


  Hei

  I helgen hadde jeg som tidligere blogget besøk av Mia og Malin. På søndag før de reiste hjem rakk vi å bake noen emoji cookies. Det ble ikke noen bakevideo, ettersom deigen var ganske "dum" (men kjempegod) pluss at tiden ble litt knapp. 

  Syns kakene ble kjempesøte, vil forsøke å lage dem en annen gang også med litt bedre tid og en annen kakedeig.

  Jeg er forresten ferdig med "Svar på spørsmålsrunde video del 1" Så den kommer enten i morgen eller på onsdag :)

   

   

  Jeg syns bildene ble veldig koselige <3

  Fikk du lyst til å lage slike cookies?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Video

  THE YOGA CHALLENGE VIDEO


  12.10.2014


  Hei

  Nå har helgebesøket reist hjem, jeg har kommet hjem fra håndballkamp og helgen nærmer seg slutten. 

  Jeg har gjort helt ferdig videoen i fra "The Yoga Challenge" og sett på den, helgen har vært superbra. Jeg har ikke sett andre gjøre challengen før vi gjorde den, og det var utrolig vanskelig å finne ut hvordan man skulle få til stillingene, pluss at det var tungt og vi hadde også tidsbegrensning på hver øvelse. Etter de to første stillingene som vi brukte ganske lang tid på, hadde vi 2 minutter på hver av de andre stillingene. 

   

  THE YOGA CHALLENGE

   

   SANGER I VIDEOEN

  • FIVE HOURS - Deorro
  • Go Go With You - The Main Level
  • Roar - Katy Perry
  • Happy - Pharrell Williams

   

  I morgen skal jeg vise dere noe kult i fra helgen her på bloggen :-O

  Hvordan har helgen din vært?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  venner

  Lattermild dag


  11.10.2014


  Hei

  I går blogget jeg faktisk ikke. Jeg var så utrolig glad for å få besøk av Mia og Malin og ønsket ikke bruke tid på å blogge. Jeg hadde jo trening og fikk derfor ikke vært med og hentet dem på togstasjonen og da fikk jeg ikke blogget før de kom heller. 

  I dag sov vi ganske lenge , så tok vi oss en tur til Ski Storsenter for å titte litt, kjøpe Frozen Yoghurt og ingredienser til baking i morgen. Da vi kom hjem fra senteret bestemte vi oss for å danne to lag og gjøre en "yoga challenge" Jeg har blitt utfordret av flere til å gjøre dette på VideofyMe. Det ble veldig mye latter, kjempegøy. Vi filmet hele challengen og det blir nok gøy å se oss selv og hvordan vi slet. Det var mye vanskeligere enn vi hadde trodd.   I morgen skal jentene reise hjem og jeg skal spille håndballkamp. Før de reiser håper vi på å få tid til å bake noe i sammen på dagen i morgen. Jeg gleder meg allerede til jeg og Emilie Marì kan ta toget og besøke dem en annen helg. 

  Vil du at jeg lager video som jeg legger ut av "the yoga challenge"? 

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Blogg

  <3


  09.10.2014


  Hei

  I dag vil jeg bare dele noen Teenager Posts fra google, som jeg kjenner meg igjen i. Er sååååå glad for at det er fredag i morgen, for denne uken syns jeg har vært veldig slitsom. Hadde det ikke vært for at jeg har gode venner på skolen som jeg har det gøy med i friminuttene, hadde jeg seriøst ikke klart denne skoleuka.

  Takk kjære venner <3

  Gleder meg forresten masse til i morgen. Lillesøster og jeg skal få besøk av Mia og Malin ( Noen ferie venner fra Kypros)

     Denne følelsen får jeg nok etterpå ;-)  Hvilken likte du best?
  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Ekstra moro

  HEMMELIG


  08.10.2014


  Hei

  I dag etter skolen dro jeg med mamma på et utrolig spennende møte, som dere helt sikkert får høre om i et senere blogginnlegg. Det var så spennende at jeg nesten ikke kan tro det selv, og jeg gleder meg til jeg eventuelt kan fortelle om det her på bloggen.

  PÅ VEI TIL MØTET
  Møtet var på Billingstad ikke så langt unna Sandvika Storsenter,  det storsenteret vil jeg veldig gjerne til i morgen kveld. I morgen er det nattåpent på senteret og gutta i The Mainlevel skal ha konsert der klokken 20.00. Jeg har dessverre to prøver på fredag som jeg må lese til, så jeg har ikke tid. Konserten er også litt for sent så da blir det litt vanskelig for meg å få med meg dette,  jeg bor jo på Nesodden som er et stykke unna Sandvika :(

  PÅ VEI HJEM  Til alle dere som ikke bor så langt unna, så burde dere absolutt få med dere disse gutta synge. For jeg har sakt det før og sier det igjen, de er kjempeflinke syns jeg. Så er de jo veldig snille og morsomme også.  De har egen nettside, som du kan besøke ved å trykke HER  Gleder meg veldig til å bli ferdig med prøvene denne uken, hadde en prøve i dag også. Men på fredag klokken 14.30 da er det helg og jeg og lillesøster skal få besøk av gode venner <3  Så er det håndballkamp på søndag igjen også :)

  Skal du til Sandvika i morgen?

  Klem Jennie

   
  14 kommentarer


  TIPS

  TIPS TIL DERE


  08.10.2014


  Hei

  //inneholder reklamelenke

  Jeg har tidligere lagt ut bilder av meg på instagram med krøller og også her på bloggen, som mange av dere har likt. Jeg krøller ikke håret mitt så ofte, det blir om det er spesielle anledninger som bursdager, fester eller annen moro.  Det er gøy å gjøre noe annerledes med håret av og til.

  Jeg syns det er kjempefint å ha litt krøller og sover ofte med en flette eller to i håret for å få litt fall i det. 

  Nå har Makestyle.no forhåndsbestilling av de populære MAST krøllstavene med hele 30% rabatt på forhåndsbestillingen. De kommer inn på lager igjen rundt 17.oktober. 

  Ville bare tipse dere om dette supre tilbudet
  Se MAST liten ved å trykke //HER      og MAST stor ved å trykke //HER

  Liker du å krølle håret?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Video

  VIDEOFILMING OG LEKSER


  07.10.2014


  Hei

  I dag har jeg gjort masse lekser men er enda ikke ferdig. Det meste er til fredag men jeg liker å bli passe ferdig allerede på tirsdag. Ellers i dag har jeg flimet svar på spørsmålsrunden. Kan ikke love når den kommer ut men håper det ikke er lenge til. Har planer hele resten av uka og i helgen også, så det blir nok først i begynnelsen av neste uke at det er mulig at den kommer ut.

  HER ER NOE BILDER

  Har du mange planer fremover?

  Klem Jennie

   
  23 kommentarer


  Hverdag

  Endelig i gang


  06.10.2014


  Hei

  I kveld har jeg vært på trening. Skitreningen har startet opp igjen og det er jeg kjempeglad for. En ting jeg er litt lei meg for er at det er veldig få jenter på min alder som går på skitrening her vi bor og denne sesongen sluttet også en av mine beste treningsvenninner. 

  Men jeg elsker barmarkstrening og å være ute og løpe i skogen, og det gjør ingen ting at det er en stund til snøen kommer og skirennene begynner. På ønskelisten min står rulleski, og treningstøy til høst og vintersesong. Jeg tror ikke jeg kan få nok av superundertøy, ullundertøy og treningstøy.

  Gleder meg også til snøen kommer for å kunne stå på langrenn og også til slalombakken åpner. Men først skal jeg nyte høsten og barmarkstrening. At det begynner å bli kaldt ute om kveldene er bare deilig og gjør det ekstra koselig å komme inn til en kopp varm te etter to timers trening. 

  To andre ting jeg også er glad i er tekopper, fins så mange søte og fine og det å tenne telys og stearinlys i høstmørket.  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie

   

   
  18 kommentarer


  venner

  SØT LØRDAG


  05.10.2014


  Hei

  //Reklamelenke

  Som jeg blogget i går så inviterte jeg Ella til meg på kvelden for å prøve ut den nye sjokoladefontenen min. Jeg hadde kuttet opp jordbær og banan og i tillegg hadde vi noen marshmallows. 

  Jeg valgte å bruke vanlig freia melkesjokolade, og da brukte jeg 400 gram. Glad for at fontenen ikke er så stor for om den hadde vært større måtte jeg jo hatt oppi enda mer sjokolade. I tillegg hadde jeg oppi litt rapsolje for å få den mer flytende. På forhånd smeltet jeg sjokoladen og tynnet den ut med rapsolje i en egen sjokoladesmelter som vi har. Dette kan også gjøres over vannbad.

  Fontenen jeg har er fra Alphageek, du kan se den ved å trykke //HER.

  Jordbærene måtte vi kutte opp i mindre biter, for ellers så fikk vi ikke dyppet dem.


  Vi syns nok det beste var å kose oss med søtsakene og ikke å ta bilder, så det ble ikke så mange bilder akkurat. Men fontenen skal sikkert frem en annen helg også og da kan jeg forsøke å få tatt en liten film av den også

   

  Syns dere jeg bør ha en giveaway på en slik fontene?

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Helg

  OPS.....


  05.10.2014


  Hei

  Så det hadde sneket seg inn et gammelt innlegg på bloggen, som jeg nå har slettet.  Jeg er langt i fra "LEI MEG" som det innlegget het. De siste innleggene er de i fra vakre Hafjell, og senere i dag skal jeg blogge om blant annet sjokoladefontenen som jeg har fått mange spørsmål om på Instagram. 

  Kanskje du har kommet hjem fra høstferie du også, da kan du lese om min høstferie her på bloggen. Det var så deilig med en uke fri og skulle gjerne hatt noen dager til. Til deg som fikk høstferie på fredag. Kos deg masse, høsten er en herlig tid. 

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Helg

  HOME SWEET HOME


  04.10.2014


  Hei

  I dag dro vi hjem i fra Hafjell og jeg har kost meg masse. Gått på fjellet, bada i basseng og fått mye tid i sammen med familien. Vi hadde alle et fint opphold på Quality Resort Hafjell. I dag var det en litt regnfull dag så det ble ingen tur til Hunderfossen. Litt trist med dårlig vær men skal helt sikkert tilbake dit en dag det er sol.

  Hafjell er jo en av Vinterlyd sine konsertområder, jeg var på vinterlyd i påsken som var og innlegget kan du lese ved å trykke HER . 

   Rett før vi dro til Hafjell fikk jeg en sjokoladefontene og nå har jeg invitert Ella over på sjokolade og frukt. Gleder meg<3 Også godt å komme hjem til venner.

  Ønsker du å høre hvordan det gikk med sjokoladefontenen?

  Klem Jennie

   

   
  7 kommentarer


  Reise/ferietur

  TURDAG


  03.10.2014


  Hei

  I dag spiste vi en god frokost på hotellet før vi gikk ut på en mye lengere tur enn i går. Dagen startet veldig tåkete og det var ganske kaldt oppe på fjellet. Etter ca en time med vandring lettet været litt og vi fikk et hint av sol. Vi gikk i over 4 timer og det var utrolig deilig å sette seg i bilen og kjøre tilbake til hotellet. I dag spiste vi pizza på en resturant rett ved hotellet og deretter spilte vi Yatzy i lobbyen. 

  Nå skal jeg og lillesøster se på TV på hotellrommet før vi tar kvelden.

  DISSE BILDENE ER FRA I GÅR
  DISSE BILDENE ER FRA I DAG


  Hvordan har din dag vært?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Reise/ferietur

  Hafjell


  02.10.2014


  Hei

  Som noen av dere sikker fikk med dere på instagram, så er jeg nå på Hafjell. Pappa og mamma var ganske impulsive og fant ut at vi skulle dra hit i går. Måtte derfor pakke i går kveld. Planene våre for oppholdet er å gå lange turer på fjellet og besøke Hunderfossen. I dag har vi allerede gått en tur men i morgen blir det en lenger. Gleder meg masse. Skal legge ut flere bilder fra turen en annen dag. Akkurat nå er vi på Egon og koser oss.

  Disse bildene tok jeg bare med mobil.

  Hvor er du akuratt nå?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  MÅNEDENS FAVORITTER

  Månedens favoritter


  01.10.2014


  Hei

  Tenk nå er september over, det er allerede oktober. 

  Tenkte derfor for første gang å ha "månedens favoritter" Kanskje jeg gjør noe lignende dette hver måned, mwn kom gjerne med tips til hva annet som kan være med i et slikt innlegg. 

   

  1. FAVORITT LEPPEPOMADE

  Forsøkte å ta bilde av min, men det ble ikke pent.....etter som den er godt brukt. min favoritt forrige måned og fremdeles.

  2. FAVORITT DUSJSÅPE

  Kjøpte den i London, lukter såååå godt

   

  3. FAVORITT PARFYME  4. FAVORITT SANG

  Favorittsang i september må ha vært denne: Hatt mye moro til denne sangen :)

   

  5. FAVORITT TV-SERIE

  Ser ikke så mye på TV, men ser på "New Girl" på Netflix  6. FAVORITT KLESPLAGG

  Må nok være det grå skjerfet mitt som jeg kjøpte hos Cubus. Elsker store skjerf om høsten :)  7. FAVORITT PÅLEGG

  I september har jeg hatt dilla på knekkebrød med avacado med salt og pepper. 

   

  8. FAVORITTINNKJØP

  Dette antrekket, satt sammen av plagg fra Hm, Cubus og BikBok   9. FAVORITT TE

  Denne har vært favoritten i september, med melk i.   10. FAVORITT FRUKT

  Kanskje eple, masse gode epler spesielt nå om høsten. 

   

  Nå må jeg pakke, for i morgen skal jeg på en liten ferie til lørdag. Det ble bestemt litt impulsivt, gleder meg masse.

   

  Hva syns du om innlegget? Er dette noe jeg kan ha en gang i måneden, og kanskje på video også?

  Klem Jennie 

   

   
  40 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION