• Feiringer

  HAPPY HALLOWEEN


  31.10.2013


  Hei


  Vet det blir sent innlegg, men har nettopp kommet hjem i fra fest. Hatt det kjempegøy i sammen med venner. Nå er jeg kun kort hjemom for å pakke overnattingssaker for så å dra til Embla <3. Vi har fri fra skolen i morgen. Legger ut bilder på bloggen i morgen i fra Halloweenkvelden min, kostyme og venner. Mulig også litt video. 

  Vi fikk masse godteri på "Knask eller Knep" 

  Hadde du en fin kveld? Hva gjorde du? 

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Feiringer

  Klar for Halloween


  30.10.2013


  Hei

  I morgen er det Halloween. Jeg er heldig og har blitt innvitert til en veldig god venninne. Syns det er kjedelig å kjøpe nye kostymer hele tiden som man ikke får brukt annet enn på Halloween, så i år lager jeg det selv. Jeg har alltid funnet på noe med venner på Halloween og mange ganger hatt venner hjemme hos meg også. Det beste er at det er plandag på fredag, så da er det skolefriiiiiii :) Det er jo helt perfekt da, for da kan vi kose oss litt ekstra lenge. Legger ut bilde av meg med kostyme på bloggen i morgen.

  DETTE BILDET ER FRA 2010

  DETTE ER HALLOWEEN 2008

  MEG, LILLESØSTER MED VENNER

  Hva skal du kle deg ut som ?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE OKTOBER


  29.10.2013


  Hei

  Jeg har svart på 100 spørsål og svarene blir gitt i video. Jeg tror jeg kommer til å ha spørsmålsrunder oftere, men at ikke alle blir filmet. Det tar ganske lang tid og denne gangen så ble det utrolig mye tull. Både at kamera var stilt inn feil slik at minnekortene ble kjempefort fulle og at det skjedde noe med overføringen i fra kamera til Mac`en. Huff..... Det tar ganske lang tid å svare på 100 spørsmål også, så jeg har måttet dele opp videoen i to deler. I dag kommer altså DEL 1. 

  Jeg har ikke lagt med bilder i videoen som jeg sa jeg skulle gjøre, men det kommer jo en del 2 :D

   Fikk du svar på noe du lurte på?

  Klem Jennie
  86 kommentarer


  Blogg

  OMG SÅÅÅÅ BRA


  29.10.2013


  Hei hei

  Sitter og gjør siste finpuss på videoen med svar på spørsmålsrunden for oktober,  legger videoen ut senere i kveld. Men har i dag funnet ut noe som jeg syns er sååååå bra. Når jeg skal på storsenter pleier jeg å dra til Ski Storenter men har alltid misunnet Sandvika blant annet Frozen Yoghurt og SmoothieXchange, men nå skal både SmoothieXchange og Funky Frozen Yoghurt komme til Ski Storsenter i november. Jippi!!! Det er ikke slik at jeg drar til senteret ofte altså, for vi må jo alltid kjøre med bil dit. Det tar ca 30 minutter med bil. Til Oslo kan jeg komme meg alene, for da går det jo buss og båt, men det gjør jeg enda sjeldnere. 

  JIPPI for Funky Frozen Yoghurt og SmothieXchange.

     Hvilket senter pleier du å shoppe på?

  Klem Jennie
  75 kommentarer


  inspirasjon

  Reiselyst


  28.10.2013


  Hei

  Jeg vet at jeg er heldig som reiser en del, men de fleste turene går jo til Østerrike for å besøke familie. Jeg har i flere år hatt lyst til å reise til London, noe jeg fremdeles drømmer om. Jeg vil jo ikke bare reise til London for å se og oppleve, men også for å shoppe og da forstår jeg jo at en slik tur kommer til å koste en del. Men nå har jeg bestemt meg for å begynne å spare til en Londontur, så kanskje jeg kan reise om ikke så ALT for lenge. Et annet reisemål som står høyt på ønskelisten er Paris. 

  Jeg er veldig glad i farger og er svak for sjokolade så en handletur hos m&m`s i London hadde virkelig vært fantastisk.

  HARODS SHOPPING I LONDON

  KULE KLÆR OG TING I KULE BUTIKKER

  Har du vært i London?

  Hvilke butikker bør man sjekke ut i London?

  Klem Jennie
  119 kommentarer


  Video

  VIDEO TRØBBEL


  27.10.2013


  Hei

  I dag hadde jeg tenkt å begynne å filme svar på spørsmålsrunden, men det gikk ikke helt som planlagt. Kortet ble fult 2 ganger og måtte bytte kamera. Filmene slet også med å bli lasta opp , så jeg fikk ikke redigert videoen.  Alikevel blir det video i dag. Hadde en video på mac ´n jeg hadde tenkt å legge ut en dag. Den er til alle dere flotte følgere på instagram. Elsker også dere som leser bloggen min selv om dere ikke har instgram. Håper dere liker videoen.

  Svar på spørsmålrunden er altså filmet og jeg er et par dager på etterskudd med å få lagt den ut. Håper dere forstår.

   

  Hva syns du om denne videoen?

  Klem Jennie
  65 kommentarer


  venner

  KINO TUR


  26.10.2013


  Hei

  I dag avtalte jeg og noen jenter i fra en anne skole her på Nesodden å dra på kino i sammen. Det var super gøy. Vi tok masse tullete videoer og bilder. Da vi kom inn til byen hadde vi veldig god tid så vi gikk en tur innom et sted der de selger bubble tea. Så måtte vi også ha noe godt til kinoen, så vi gikk in på Dehli og kjøpte litt snop. Vi så filmen GÅTEN RAGNAROK. Den var sykt bra, men også litt skummel. Etter filmen hadde vi ca 1 time til å titte litt i byen før båten kom. Vi gikk inom FRIDAY og spurte om ballong så når vi var på båten lade vi sånn helium stemme.Hehe<3<3<3 Ja, ja...sikkert ikke bra kommer noen av dere til å kommentere, men når man gjør det sånn ca 5 ganger i livet, så tror jeg ikke det gjør så mye) Når jeg alikevel var carzy valgte jeg å spise en BLÅ kjærlighet (sikkert ikke bra det heller)Så tok jeg bussen hjem. Nå har jeg bare tenkt å slappe av resten av kvelden.

  Håper du har hatt en finfin lørdag så langt.

  Hva skal du se på TV i kveld?

  Klem Jennie 
  54 kommentarer


  Helg

  FREDAG


  25.10.2013


  Hei

  I dag er det endelig fredag igjen. Har vært en slitsom uke med mye jobb på skolen. Så i dag skal vi spise taco, se på TV og bare kose oss. Nå er det lenge siden jeg har lagt ut bilde fra instagram til dere som ikke har det. Det er god del bilder. I helgen har jeg tenkt å begynne på spørsmålsrunde så bare følge med. I dag har jeg også kost meg med lillesøster. Etter skolen dro vi hjem og spilte bordtennis. Hun lærte meg noen type sørver og hvordan reglene var. 

  Hv skal du i kveld???

  Klem Jennie

   
  28 kommentarer


  inspirasjon

  Ønsker


  24.10.2013


  Hei

  Nå har akkurat Andrine blitt henta. Hun ble med meg hjem etter skolen og vi har hatt det moro i sammen. Etter middag fikk vi årets første julebrus i fra mamma og da kom jeg også til å tenke på at det i dag akkurat er 2 måneder til julaften. Akkurat nå sitter jeg og ser litt på nettet på ting jeg kan skrive på ønskelista mi som skal sendes til de i Østerrike. Først så tenkte jeg å ønske meg gavekort i fra favorittbutikkene mine der nede, men det er jo litt hyggelig å få gaver også. Jeg syns også det er koseligere å gi gave enn å gi gavekort selv også. Vi reiser jo bort i jula, så jeg må jo prøve å ikke ønske meg tunge ting også, he he.

  Lagde et par collager med noe jeg fant på nettet.  

  BILDENE I DENNE COLLAGEN ER FRA SuperDry, Claire`s, Urban og drikkekopp fra Bodum

  BILDENE I DE TO NESTE COLLAGENE ER ALLE Victoria Secret og Juicy Couture. Tante skal til Bangkok før jul og håper derfor på at noen av ønskene kan bli innfridd :D

   

   

  Dette var årets første julegaveønsker. 

  Syns du det er tidlig å tenke på å skrive ønskelister?

  Klem Jennie

  #victoriasecret #superdry #ønskeliste #rosa #pink #inspirasjon
  41 kommentarer


  VIKTIG INFO

  TUSEN TAKK


  23.10.2013


  Hei

  I sommer da jeg var på jakt etter ny header var jeg så utrolig heldig og fikk tilsendt maaaaaaange kjempefine headere. Jeg ble kjempe imponert over alle de fine forslagene. Jeg håper som sakt på å få tatt nye bilder til header om kort tid. Da legger jeg bildene ut her på bloggen og merker innlegget som HEADERBILDER. Håper da på at mange av dere vil kose dere med å lage headere med de nye bildene.

  Jeg vil takke alle sammen som sendte meg headere. Setter stor pris på at dere liker bloggen min og gjør slike ting for meg <3 <3 <3, dere er helt utrolige. Har funnet frem 10 headere i dag som jeg vil dere med dere slik at dere virkelig kan se hvor flinke folk er.Selv om din header ikke er med i innlegget betyr det IKKE at den ikke var fin og at jeg IKKE satte pris på den. Du gjorde meg glad ved å sende mailen til meg. 

  ØNSKER DERE AT JEG LEGGER UT FLERE HEADERE SOM JEG HAR FÅTT TILSENDT?

  Noen har sendt headere i format som ikke passer til min blogg, så minner om at formatet må lages som et bredformat. Altså, den må være dobbelt så bred som den er høy. 

  Klem Jennie

  NOEN TROR VISST AT JEG SKAL BYTTE TIL EN AV DISSE HEADERENE. NEI, JEG SKAL IKKE DET. SKAL TA NYE BILDER. DISSE ER FOR SOMMERLIGE. 

  Emma Lahana

  Kanita

  Kathinka

   

  Julie T Kalstad

  Therese

  Kathrine Wettre

  Ida Natalie

  Linea

  Julie Bakken

  Anita H Svensen

   
  43 kommentarer


  Hverdag

  Regntung dag med boblelykke


  22.10.2013


  Hei

  Kjedelig regnværs dag. Skal kaste meg over lekser så fort jeg er ferdig med dette innlegget. Etter skolen ble jeg med mamma og lillebror til Oslo, vi var blant annet innom Bubble Tea. Sittet i kø hjem fra byen, dødskjedelig. Spammet instagram med 3 filmer og 1 bilde i køen på vei hjem. I dag er min treningsfrie dag, skal daffe skikkelig, hoppe inn i koseklær og slenge meg på sofaen. 

  HAR SKIKKELIG LYST PÅ NY HEADER, SÅ KOMMER TIL Å TA NOEN BILDER SNART SOM JEG VIL HA I DEN NYE HEADEREN. Fikk utrolig mange fine headere tilsendt på mail forrige gang jeg la ut headerbilder. Kommer til å legge ut noen av de headerene jeg fikk tilsendt på bloggen i løpet av denne uken. 

  I dag legger jeg ut BUBBLE TEA bilder. Det var ingen kunder da jeg var der. Hadde jeg bodd i nærheten hadde jeg nok vært der veldig ofte i sammen med venner. Det er mange som har lurt på hva Bubble tea er og håper bildene vil forklare litt. Jeg bestilte green melkete med bobler av appelsin, jordbær og eple. Boblene er i teen og suges opp med et stort tykt sugerør. De kan du sprekke i munnen, syns det er veldig godt. 

  MOBILBILDER

  PÅ NETTET SER DET JO ENDA BEDRE UT


  BILDE FRA INSTAGRAM

  Har du smakt Bubble tea? Hva bør jeg bestille neste gang?

  Klem Jennie

   #bubbletea #candy #yummy
  41 kommentarer


  VIKTIG INFO

  BLOGG AWARD


  21.10.2013


  Hei

  Hei søte lesere. Jeg har blitt gjort oppmerksom på noe som heter VIXEN Blogg Award 2013. Man kan nominere blogger man leser til å vinne innenfor ulike kategorier. Jeg hadde aldri hørt om dette før, men så fikk jeg en utrolig koselig mail av en leser som fortalte at hun hadde nominert meg innenfor kategorien ÅRETS ungblogg og ÅRETS nykommer.  Det var veldig koselig. For å stemme går du inn på denne siden HER

  Siden du da kommer inn på ser slik ut, for å komme dit trykk HER.

  Da er det bare å fylle ut informasjonen til blogg som du liker og ønsker at skal vinne. Tror ikke jeg har sjans i havet til å utmerke meg, men mine lesere og instagramfølgere er så fantastiske....at jeg skal aldri si aldri. 

  BLOGGNAVN

  BLOGGADRESSE

  NOMINASJONSKATEGORI  (Jeg hører nok til Årets ungblogg eller Årets nykommer)

   

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  innkjøp

  MER INNKJØP


  20.10.2013


  Hei

  I dag var det hånball kamp og jeg er ganske sliten. I går var vi jo på Ski-storsenter og ordna noen ting. Fikk tak i sko, bukse og jakke. Jakka la jeg ut i går så nå tenkte jeg å legge ut resten. Jeg har nå veldig lenge ønsket meg bearpaw så vi var på jakt etter det, men så kom vi over noen sko som så veldig ut som bearpaw og de er vanntette. Jeg syntes de var veldig fine, så det ble til at vi kjøpte dem. De er ikke like dyre som UGGS heller, de kostet 1599,- Buksa var på salg på Wow på SKI-dagene og kostet kun kr 99,- 

  EMU-SKO FRA DNA

  BUKSE FRA WOW  Hvilken farge liker du best på vintersko?

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  innkjøp

  Slitsom shoppedag


  19.10.2013


  Hei

  Ja, du leste riktig. I dag ble jeg utrolig sliten av å shoppe og til slutt ville jeg bare hjem. Først var vi innom Vinterbro hvor det var ELLEVILLE DAGER, men dro videre til Ski både fordi det var så mange der og fordi vi ikke fant noe spesielt. I Ski var det SKI DAGENE og enda flere mennesker, det visste jo ikke vi. På grunn av veldig mange mennesker tok alt mye lengre tid og til slutt var jeg så sliten at jeg dro hjem før jeg hadde vært innom alle butikkene jeg ville se i. 

  Målet med dagens shopping var spesielt å få noen nye høst sko. Jeg liker godt UGGS, men de tåler jo ikke noe særlig fuktighet. Jeg ble derfor superglad da jeg fant EMU sko som var vanntette. Nå har jeg impregnert dem og i morgen er de klare til bruk. På Wow kjøpte jeg en ny bukse på salg til kun kr 99,-  . Skaffet meg også jakken som man kunne forsøke å vinne forrige uke på Wow sin instagrambruker @wowandme , heldig hun jenta som vant den. Syns den er suuuuperfin. Ellers så kjøpte jeg ny dusjgele fordi jeg nesten har brukt opp den forrige,  elsker Body Shop sin Moringa duft. Ikke så mange innkjøp, men nå er jeg i såfall klar for kaldere dager og i tilfelle det skulle begynne å snø. 

  Jeg har også lest igjennom spørsmålene lesere har sendt til meg under forrige innlegg SPØRSMÅLSRUNDE OKTOBER, det har allerede kommet 351 kommentarer....lurer på hvordan jeg best skal besvare disse spørsmålene. Mange stiller jo de samme spørsmålene også..... Hmmmmm, godt jeg har litt tid å tenke på. 

  Nok skriving for i dag. Slenger med noen bilder. Tok bildene da det var begynt å mørkne ute så måtte leke meg litt i Picmonkey med dem, for å få de litt lysere kule.  Bilde av skoene kan jeg legge ut i morgen. 
  Er du klar for kalde dager og snø?

  Klem Jennie
  56 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅLSRUNDE OKTOBER


  18.10.2013


  Hei

  Nå drar jeg avgårde i bursdag, kommer ikke hjem før etter klokken 22.00, så blogger nå. Dette innlegget blir innlegget hvor du kan stille spørsmål til meg. Håper jeg skal få svart på spørsmålene neste helg. Det betyr at du har en ukes tid på å stille spørsmål i kommentarfeltet. 

  Det er visst vanndisco dit jeg skal, gleder meg. 

  Så kom igjen STILL SPØRSMÅL: 

   

  Bildet er fra google

   

  Hva lurer du på ?

  Klem Jennie
  537 kommentarer


  VIKTIG INFO

  VIKTIG INFO


  17.10.2013


  HEi

  Jeg føler for å skrive noen ord til på bloggen i kveld. Jeg vet at fordi jeg har blogg og mange følgere på instagram så må jeg regne med hat og stygge kommentarer, men jeg en person som fint klarer meg uten hat i livet mitt. Jeg vet også at det alltid vil være folk som ønsker å ødelegge for meg. Jeg setter derfor mer pris på om dere spør meg direkte her på bloggen eller instagram om dere lurer på ting om meg som ikke høres bra ut.

  I kveld vil jeg gjøre det helt klart at jeg er en jente som er veldig opptatt av rettferdighet og likeverd. Jeg syns at alle mennesker er like mye verdt uansett rase eller hudfarge. Jeg syns ikke at mennesker som ikke bevisst forsøker å skade andre mennesker fortjener å bli hatet. Mobbing gjør meg trist, ingen fortjener det. 

  Jeg har mange venner med ulik nasjonalitet som jeg er glad i. Jeg ser ikke på hudfarge når det gjelder vennskap eller skjønnhet. Jeg håper du tok deg tid til å lese dette og ikke bare se på bildet. 

  JEG ER MOT RASISME

  BILDE FRA MIN INSTAGRAMBRUKER @jenniefashion  Bildet av de to nydelige barna har jeg funnet på google.

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  inspirasjon

  Inspirasjon


  17.10.2013


  Hei

  Dette er et av bloggforslagene jeg har fått av lesere. Ser også at dette er noe flere andre bloggere har gjort før meg. Det er selvfølgelig mange andre ting jeg også ønsker å gjøre i livet mitt, men satte sammen denne collagen av bilder jeg fant på google. Endelig er det snart helg. I morgen skal jeg i badebursdag, gleder meg veldig. Det skal til og med være disco i bassenget. 

  Starter nok en spørsmålsrunde i løpet av denne helgen, bare å følge med. 

  Når har du bursdag?

  Klem Jennie
  93 kommentarer


  Video

  Summerfeeling video


  16.10.2013


  Hei

  Det er jo nå en liten stund siden jeg kom hjem i fra Kreta, men jeg har ikke lagt ut noen videoer her på bloggen. Jeg filmet ikke med videokamera, men hadde jo mobilen med meg. Forsøkte å lage noen instagramfilmer i ferien, men nettet var så tregt der - så jeg fikk aldri lagt dem ut. Videosnuttene er derfor alle ca 15 sekunder, satt sammen til en film. He he. 

  Etter at vi kom hjem har jeg allerede begynt å drømme meg bort til varmere strøk igjen, det er så utrolig mange fine plasser jeg kunne tenkt meg å reise til. En annen ting jeg også har begynt å tenke på er jul. Må jo lage ønskelister både til jul og bursdag. Men først er det faktisk Halloween og jeg er invitert bort den kvelden. Gleder meg. Det eneste dumme er at jeg ikke vet hva jeg kan kle meg ut som.

  Skal du gå knask eller knep på Halloween?

  Klem Jennie

  # agiamarina #kreta #crete #beach #startour 
  43 kommentarer


  Ekstra moro

  BFF TIME


  15.10.2013


  Hei

  I dag ble jeg med Embla hjem etter skolen. Først tok vi oss moe mat så gjorde vi i stand alt til baking.( Gjorde leksene på skolen) Så da ble det muffins baking. Vi brukte en pakke som heter MINI MUFFINS MED POPPING TOPPING, hehe. Vi hadde det suuuuper gøy mens vi bakte. Vi spiste muffinsene og så på TV. Etter en super dag syklet jeg hjem. Ettter på har jeg tenkt å se på CHARTERFEBER<3<3<3 Digger det.

   

  BILDE FRA INSTAGRAM


  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Blogg

  BILDER


  14.10.2013


  Hei

  Mandag......trøtt dag på skolen. Håper at skitreninga får opp energien min. Veldig glad i å gå på ski, men håper også at det er en stund til det kommer snø. Lite å blogge om i dag, men har jo lovet noen flere bilder i fra Kragerø i helgen. Jeg har altså besøkt familie i Kragerø og jeg syns det er superkoselig på Øya. Huset ligger helt ved vannet og det er så utrolig deilig å våkne opp til bølgeskvulp og måkeskrik.   Hva syns du om bildene???

  Klem Jennie
  51 kommentarer


  Helg

  13.10.2013


  13.10.2013


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter en super helg i kragerø. I dag var vi på Gunnarsholmen,  hvor vi tok litt bilder og bare koste oss med naturen. Kommer litt bilder vi tok med kamera denne helgen ut på bloggen i morgen, men tok noen blider med mobilen også. I morgen er det starten på enda en skole uke. I morgen skal jeg i hvertfall på skitrening. Nå har jeg skitrening mandag og torsdag og håndball onsdag og fredag. Vel nå skal jeg gå å hoppe i dusjen og legge alt klart for i morgen:)  Har du vært i Kragerø???
  Klem Jennie  47 kommentarer


  Antrekk

  I Kragerø


  12.10.2013


  Hei

  I dag våknet jeg opp til sol fra skyfri himmel et par meter fra vannkanten. Kragerø er på sitt vakreste i solskinn og vannet var helt stille. Etter frokost gikk vi til byen og spiste softis, det er en tradisjon, hehe.Deretter ble det noen runder gjennom den lille byen for å titte i butikker. Etter å ha handlet noen småting, så var jeg faktisk ganske sliten og da gikk vi tilbake til øya. Vi må gå over to små bruer for å komme inn til den lille byen. Nå sitter jeg bare og slapper av og nyter været og plassen. Senere i dag blir det pizza, lørdagskos og sikkert noen rundetr med Yatzy. 

  God lørdagskveld til deg

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Blogg

  PAKKER - Igjen


  10.10.2013


  Hei

  Da pakker jeg igjen da, men bare fordi at jeg skal reise bort i helgen altså. Det har blitt en del pakking i det siste. Superland Weekend hos Norges morsomste Hotell, til Kristiansand, til sommerferien, til leirskole, til høstferien på Kreta, og nå pakker jeg igjen. Syns det er veldig morsomt å reise og å dra bort på besøk. Denne gangen går turen til Kragerø, bare elsker den plassen og det er alltid veldig koselig å besøke familien min der. Har ikke vært i Kragerø i sommer, pleier egentlig det, men syns at den lille byen er koselig uansett årstid jeg. 

   

  Dette bildet fant jeg på visit kragerø sin Facebookside. Vakkert i Kragerø om høsten ikke sant :)

  Sist gang jeg var i Kragerø hadde jeg instagram, men ikke blogg. Her er et par bilder jeg la ut da.   HI HI, meg og lillesøster for mange år siden :)

  OGSÅ NOEN ÅR SIDEN. KOSELIG Å PUSSE TENNA PÅ BRYGGA :)

  Da er det bare en skoledag igjen, så er det helg.

  Hva er dine planer for helgen?

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  Antrekk

  Antrekk


  09.10.2013


  Hei

  Mange spør hvor jeg kjøper klærene mine, så lagde derfor dette innlegget i fra Kreta. Legger også til at den rosa bikinitoppen er fra New Yorker, Bikiniunderdelen med palmer er fra New Yorker. Den andre bikinien er fra H&M. Girl Capsen som mange har spurt om er kjøpt hos Bernhardsport på Nesodden for leeeenge siden.  Her kommer noen outfits: 

  Shorts - WOW

  Topp - Bik Bok

  Solbriller - Cubus

  Kjole - Cubus

  Sandaler Roots

  Detter er #lovelife toppen - Vero Moda

  Svart shorts - H&M

   

  Bukse og singlet - New Yorker

  Tubetopp (en butikk på Tåsensenteret)

  Solbriller - butikk i Agia Marina

  Meg = Kjole - Lindex

  Emilie Marì = Topp - Wow

  Shorts H&M

  Meg= Skjørt og topp - New Yorker

  Håndveske - Butikk i Chania

  Emilie Marì = Usikker, fått kjolen.

  Topp - Butikk i Østerrike (husker ikke hva den het)

  Shorts - H&M (Er den svarte jeg har festet nagler på)

  Om du liker antrekkene, hvilket liker du best?

  Klem Jennie
  63 kommentarer


  Reise/ferietur

  BASSENG BILDER


  08.10.2013


  Hei 

  Som sagt så skal jeg i dag legge ut blider fra bassenget på hotellet. Det var egentlig to basseng der i tillegg til barnebasseng, men vi var bare ved det ene. Elsket å bade med vennene som vi fikk der. Forrige høst møtte vi jo Mia,Malin og en som heter Maja. Bassenget var ganske stort mens det andre var ltt mindre. Da jeg var ved bassenget pleide jeg og hoppe ut i vannet med og uten badering. Gøy å hoppe igjennom ringen. Så lå jeg også på kanten og solte meg mens jeg leste i en bok. Her er bildene:)

  INSTAGRAM BILDE


  "CHILLING" IN THE POOL

  FERIEVENNER

  JUHU!!!!!!   

  BILDE FRA STARTOUR.NO


  Hva syns du om bassenget???

  Klem Jennie

  #charterfeber #crete #kreta #agiamarine #startour 
  54 kommentarer


  Reise/ferietur

  Innkjøpsvideo- info


  07.10.2013


  Hei

  Fått en del spørsmål om når innkjøpsvideoen kommer. Den kommer i løpet av denne uken, men vet ikke akkurat hvilken dag. Har i såfall funnet frem de ulike tingene jeg har kjøpt, men jeg har jo også gitt bort noen venninnegaver allerede. Jeg skal i såfall huske å sette batteriet til kamera til lading i kveld, slik at det er klart når jeg finner tid til å begynne å filme. Jeg har fortsatt noen bilder i fra Kreta som jeg ønsker å legge ut også. Jeg har jo blogget og lagt ut bilder i fra stranda og tenkte å gjøre det samme med bassenget. Hadde mye gøy i bassenget i sammen med ferievenner. 

  Så innlegg som kommer fremover er: 

  -Bilder fra Kreta - basseng

  -Bilder fra Kreta- aktiviteter

  -Innkjøpsvideo

  -Antrekk fra Kreta- med informasjon. Mange har spurt hvor klærene er i fra. Men alle antrekkene er ikke nye. Den hvite kjolen fra Lindex fikk jeg for eksempel til jul. 

  -Så tenkte jeg også å sette i gang en ny SPØRSMÅLSRUNDE om ikke så lenge. Altså da lager jeg ett innlegg hvor dere kan stille spørsmål. 

  ETT AV FLERE BILDER SOM KOMMER I MORGEN PÅ BLOGGEN <3

  Titter du innom i mogen igjen? 

  Klem Jennie

   
  46 kommentarer


  Blogg

  FØRSTE SKOLEDAG


  07.10.2013


  Hei

  Dag var det første skoledag etter høstferien. Dagen var egentlig helt normal. Begynner skoledagen 9.30 og slutter 14.30. Vi begynner bare 9.30 på mandager. På skolen pleier jeg å spille bortennis i friminuttet. Da jeg kom hjem var det lekser så måtte jeg finne frem ting til skitrening. Om høsten kan vi jo ikke stå på ski men vi trener løping med staver i bakker og kanskje litt rulleski. Elsker å stå på ski. Gleder meg til snøen kommer og skirenn begynner igjen. Til middag hadde vi sushi. Mmmmmmmmm. Så nå må jeg gå og ordne meg før trening.. Litt kort tinnlegg i dag, men i morgen kommer det mange bilder fra Kreta på bloggen igjen. 
  Hva hadde du/skal du ha til middag i dag?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  venner

  Venner, forever, for alltid, forever <3


  06.10.2013


  Hei

  I går var jeg som sakt med familien og besøkte en venn på sykehuset. Mia kunne selvfølgelig ikke være med hjem til oss etter besøket, men søsteren Malin ble med oss hjem og overnattet. Det var litt vondt å reise fra Mia på skyehuset, men vet jo samtidig at det viktigste for henne nå er å bli helt frisk og da skal vi ha et skikkelig pysjamasparty her hjemme. I går så vi på film og slappet av og i dag har vi vært på tur i deilig høstvær og spilt Playstation og Wii. Nettopp kommet hjem etter å ha fulgt Malin inn til Oslo igjen. Kanskje Mia får en liten permisjon fra sykehuset denne uken slik at vi kan ta oss en tur på kino en kveld, det hadde vært supert. 

  Jeg vat at blogginnleggene blir litt sene, men det er også fordi at jeg setter så utrolig stor pris på tid i sammen med gode venner som jeg ikke ser så ofte så jeg venter med å blogge til kvelden. I morgen begynner skolen igjen og jeg syns det er tungt å stille vekkerklokka og finne frem skolesaker igjen. 

  SØNDAGSTUR TIL HELLVIKTANGEN
  KAKAO I DEILIG HØSTVÆR
  Har du venner du kunne ønske du bodde nærmere?
  Klem Jennie  39 kommentarer


  Helg

  PÅ BESØK


  05.10.2013


  Hei

  I dag besøkte vi en venn som ligger på sykehuset. Hun visste ikke at vi kom så hun ble veeeeeldig glad. Hun hadde kræsja på sykkel og måtte opperere flere ganger på grunn av at hun skadet indre organer :( Hun følte seg litt bedre i dag. Vi snakket, spilte bortennis, så på film, og spiste litt godis.  Mia og Malin er to herlige jenter vi møtte på kypros i fjor. (Det er Mia som har skadet seg) , så vi har holdt kontakten. Etter besøket ble Malin med oss hjem og hun skal overnatte. Synes veldig synd på Mia som måtte bli igjen på sykehuset, men når hun blir frisk skal begge to komme på besøk. I kveld har vi tenkt å se på TV og bare kose oss<3<3<3<3 

  ISTAGRAM BILDE  KOSER OSS MED FILM  BILDE JEG TOK PÅ VEI HJEM

  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie

  #barnesenteret #barnesenteretpåullevål #ullevålsykehus
  47 kommentarer


  Reise/ferietur

  Stranden i Agia Marina


  04.10.2013


  Hei

  Buhu, det er jo skikkelig høst. Frøs da jeg skulle til butikken i dag, og lengtet tilbake til Kreta. Tror jeg skal begynne å søke etter ny sydentur til neste år allerede. Komme med mange forslag til hvor jeg allerhelst vil. Nå er det jo ikke sikkert at det blir noen sydentur til neste år. For alt jeg vet kan mamma og pappa bestemme seg for noe helt annet. Det er uansett koselig og deilig å drømme seg bort til varmere strøk og spennende plasser. 

  I dag lengter jeg altså tilbake til stranda i Agia Marina. Den lå bare få hundre meter fra hotellet. Noen dager var det stille vann og ingen bølger og andre dager superstore bølger å leke seg i. Først tenkte jeg bare Søren heller, så store bølger, da kan vi ikke bade. Men så viste det seg at det var kjempegøy. 

  I dag blogger jeg derfor om nettopp stranden og legger med noen bilder og korte videoer der i fra. I morgen blogger jeg om noe annet. Plutselig kommer innkjøpsvideoen også, så følg med. 

  STORE BØLGER PÅ STRANDA

     ROLIGERE DAGER PÅ STRANDA 

  KVELDEN PÅ STRANDEN
   

  Liker du best strand eller basseng?

  Klem Jennie

   

  #agiamarina #crete # beach #Kreta2013
  60 kommentarer


  Reise/ferietur

  Hjemme i Norge


  03.10.2013


  Hei

  Da var ferien slutt for denne gang :( Det var litt trist å komme hjem til kalde Norge igjen, men litt deilig også. Vet dere hva? Det regnet faktisk da vi reiste fra hotellet i dag. Så nå har jeg altså kommet hjem og er glad for at det fortsatt er noen fridager igjen før skolen begynner på mandag. Heldige er de som har  ferie neste uke, he he. Jeg gleder meg til å se nærmere på innkjøpene mine, hente Elvis i morgen, til å lage innkjøpsvideo og se nærmere på alle bildene vi har tatt med kamera. De bildene jeg har lagt ut på bloggen så langt i ferien er jo alle bare tatt med mobilkamera. Så nå legger jeg bare ut et par tilfeldige bilder og sier:  GLED DERE TIL:

  Innkjøpsvideo

  Fine feriebilder

  Liten ferievideo

  BILDE FØRSTE DAG PÅ KRETA

  MIDT I FERIEN

  NEST SISTE DAG


   

  Er du glad for at jeg har blogget i ferien?

  Klem Jennie 

  #startour #sydenferie #agiamarina #crete #kreta 
  50 kommentarer


  Reise/ferietur

  Huff


  02.10.2013


  Hei
  Siste hele dagen på Kreta for denne gang går mot slutten. I morgen henter bussen oss klokken 11.00. Hatt en fantastisk dag og tatt mange koselige bilder, men de legger jeg ikke ut i dag. Tar så fryktelig lang tid å laste opp bilder her på hotellet. I morgen vil jeg stå tidlig opp og bade før vi reiser. Beklager at jeg ikke blogger mer i dag, men må pakke.
  Klem Jennie
  37 kommentarer


  Reise/ferietur

  Shopping i byen


  01.10.2013


  Hei
  I dag har det faktisk ikke vært såååååå deilig vær, men fikk badet litt i bassenget. Vi dro inn til Chania med buss klokken 15 og kom hjem rett før 21.00. Lang dag med masse titting i butikker og litt shopping. Spiste på en veldig hyggelig restaurant i havna i Chania og kjøpte is i en utrolig kul isbar CHILL BOX :D
  Vil du at jeg har innkjøpsvideo når jeg kommer hjem?
  Klem Jennie

  #chania #kreta #crete #chillbox #reisetips
  126 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION