• Ekstra moro

  FIKK PANIKK, FACEBOOK-SIDE OG MER


  30.09.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har faktisk ryddet hele rommet i dag og vasket! Det føles veldig godt, men lurer på hvor lenge jeg klarer å holde det slik hehe! Skal gjøre mitt beste! I går etter skolen dro jeg til byen for å intervjue Dove  Cameron og Cameron Boyce! De var utrolig hyggelige og morsomme. Vi skulle egentlig filme samtalen, men dessverre gikk det litt galt og vi tok det ikke opp! Kirsti ( manageren min) og jeg fikk litt panikk, men heldigvis filmet de det! Det kommer derfor et intervju med de senere på youtubekanalen min! Etter intervjuet spiste vi pizza og gikk litt igjennom andre ting jeg skal fremover og vil få til. Noen har kanskje sett at jeg nå har fått meg bedriftsprofil på instagram! Dere kan se det ved at det står "offentlig person" i bioen min! Jeg kan endelig ha "SWIPE UP" på instastoryen min! Det blir derfor lettere for dere å lese blogginnlegg, se youtubevideoer jeg legger ut og andre ting jeg vil dere med dere!

  For at dette skulle gå å lage en slik profil måtte jeg lage min egen facebookside! Klikk HER for å komme til den! Lik gjerne siden og følg den om du vil! Kanskje jeg kommer til å dele litt andre ting der enn på blogg og insta. Det er bare å følge og se<3<3

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Følger/Skal du følge siden min??

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  DERE VIL IKKE TRO DET!!!!


  28.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super duper dag! Min dag har vært fin den! Grei skole dag med en prøve på slutten i tysk. Deretter løp jeg etter at jeg kom hjem og det føltes veldig godt! Nå sitter jeg og forbereder meg til morgendagen. Jeg har skal nemlig intervjue to Disney- stjerner som jeg er sikker på at noen av dere vet hvem er. Intervjuet er over skype, men jeg er fremdeles veldig spent. Dere husker vel Jessie, Liv and Maddie og sist men ikke minst Descendants?! Jeg skal intervjue Dove Cameron og Cameron Boyce om filmen de spiller i, Descendants 2!!!! Helt sykt! Så på de da jeg var litt mindre i flere seirer på Disney! Kanskje flere av dere ser på det nå! Husker jeg elsket det! Har sett første filmen og skal neste uke seg den andre. Jeg skal derfor intervjue de i sammenheng med at den kommer ut. 

  Jeg sitter nå og skriver ned litt spørsmål angående filmen<3 Om dere har noen spørsmål er det bare å skrive i kommentar! Trenger ideer haha! Helst om den kommende filmen selvfølgelig!

   

  Har du sett de før?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Video

  HVEM ER DEN BESTE KJÆRESTEN?


  26.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dagens innlegg skal jeg ikke si så mye mer enn "enjoy". Jeg har brukt kvelden på å gjøre ferdig "boyfriend taggen" jeg filmet med Thomas i helgen. Ikke at det er så mye kul redigering i den, men den ble laaaaaaaang. Har derfor brukt litt tid på å klippe vekk små pause og slikt. Den endte på ca 19-20 min tror jeg og jeg håper du vil se den! Syns den personlig er veldig morsom. Deilig å se på kvelden med en kopp te. Pleier selv å kose meg med en youtubevideo eller serie på kvelden for å slappe av litt. Til slutt vil jeg anbefale å se videoen med headset eller øreplugger. Lyden er bedre da<3

  Klem Jennie

   
  4 kommentarer


  Hverdag

  JEG ANGRER IKKE


  25.09.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en tipp topp mandag! Det har jeg til tross for at det er skole igjen haha! Skoledagen i dag føltes egentlig ikke ut som skole. I de første to timene hadde jeg engelsk og da tegnet jeg bare. Resten av dagen hadde vi medie og kommunikasjon der arbeider vi med en oppgave vi skal levere på fredag! Vi måtte derfor ned i studio i dag og ta en del bilder så vi har litt materiale til oppgaven! Det var faktisk sykt gøy! Vi sminket hverandre og tok bilder til prosjektet. Vi endte også opp med noen skikkelig koselig venne-bilder som jeg hadde skikkelig lyst til å dele med dere. Her satte vi bare opp kameraet og stilte inn på selvutløser. Det er disse dagene jeg liker aller best på skolen og det er en av grunnene til at jeg er så utrolig glad for at jeg valgte media. Jeg angrer ikke i det hele tatt. Vi har selvfølgelig andre fag som naturfag, matte og norsk for dere som lurer. Når jeg må ha disse fagene også er det godt å ha media der vi gjør mye morsomt. Alt er ikke like gøy, men slik er det jo alltid. Det må man bare leve med haha!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Jeg gleder meg skikkelig til denne skole uka er over. Ikke bare fordi det er ferie og jeg skal kose meg masse med familie, men jeg har også noen spennende oppdrag. Det først oppdraget er på fredag og jeg er supergira, men også litt nervøs.

  Kan du tenke deg hva jeg skal på fredag?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Video

  MER PERSONLIG


  24.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin søndag! jeg har kost meg masse med Thomas og dagen i dag brukte vi på å filme litt og slappe av! Videoen vi filmet ble en  "boyfriend/girlfriend tag" der vi stille hverandre spørsmål om oss selv eller ting vi har sagt til hverandre som den andre burde vite! Personlig syns jeg videoen var super morsom og koselig! Den er ganske lang, så jeg skal prøve å klippe den litt kortere og fjerne lange pauser. Jeg har litt å gjøre neste uke både på skole og med tanke på jobb, men håper på at videoen kommer ut i løpet av uka! Kanskje jeg jobber litt med den i kveld! Nå skal jeg spise litt mat og hoppe i dusjen, så snakkes vi i morgen!

  Her er noen screen shots jeg bare tok av videoen! Håper dere gleder dere like mye som meg haha! For dere som lurer snakker vi norsk i videoen! Jeg syns den ble mer personlig da!

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Hvem tror du greide å svare riktig på flest spørsmål? Thomas eller meg?

  Kle Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  Louis 1 år


  23.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin lørdag! Slenger ut et kjapt innlegg her på bloggen! Jeg er hos Thomas nå og lille hunden hans Louis fyllet 1 år! Vi har spist en deilig middag og snart skal vi kose oss med litt dessert! I morgen blir det filming og vi tenkte kanskje å lage to. Kom gjerne med tips til en video vi kan filme!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  VI SKAL GJØRE DET


  22.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Endelig er det helg...igjen! Jeg føler ukene går syyyykt fort, men dagene går ganske sakt. Det virker rart å si, men jeg følte det nettopp var helg. Samtidig syns jeg skoledagen i dag gikk syyyykt sakte og jeg ville bare hjem haha!

  Gjett hva? Jeg skal til Thomas denne helgen også. Det blir som oftest i helgene vi møtes siden det er mye som skjer i ukedagene. Sist jeg var med han sa jeg til dere at vi skulle filme, men det ble det ikke noe av. Vi hadde vært ute på konsert som flere av dere kanskje leste den dagen, så det ble litt sent å filme den kvelden. Nå har jeg bestemt meg for at vi skal gjøre det og jeg har også sagt det til Thomas! Haha! Selv har jeg funnet mange spørsmål å stille han til "boyfriend-tag" videoen vi skal filme! Jeg har vært ganske kreativ med enkelte av spørsmålene om jeg kan si det, og jeg gleder meg til dere får sett det!

  I går hadde jeg en skikkelig koselig kveld i byen med Bahare som dere kanskje så på snappen min. Jeg dro inn til byen og vi møttes på Aker Brygge før vi dro sammen til Oslo Spektrum. Showet var veldig morsomt og jeg koste meg masse med henne. Veldig glad jeg har en venn som Bahare fordi jeg kan snakke med hun om så utrolig mye og vi har det alltid gøy! Senere fulgte hun meg til båten som jeg skulle ta tilbake til Nesodden og hun bestemte seg faktisk for å bli med. Bare for å ta båten inn og ut aha! Veldig koselig at hun gjorde det!

  Slik var dagen i går og slik blir den i morgen! Jeg skal prøve å snappe litt mer enn hva jeg pleier også, fordi jeg vet flere av dere liker når jeg gjør det!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Det eneste positivet ved å stå opp klokken 06.30<3

  Båttur med Babba<3

  Processed with VSCO with a5 preset

  En kopp Chai Latte og FRIENDS på fredagen er helt perfekt!

   

  Add meg på snap som " Jenniesofiesnap" og følg meg på instagram der jeg heter " jenniefashion".

  Klem Jennie

   

   
  1 kommentar


  Ekstra moro

  STORESØSTER


  20.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag hadde jeg matteprøve og det er deilig å være ferdig! Ikke bare er det deilig å være ferdig, men jeg føler også at det gikk veldig bra! Nå har jeg bare en prøve i tysk igjen neste uke og en innlevering, så er det høstferie. Prøven i tysk er kanskje ikke så morsom, men innleveringen er ganske gøy! Den er i medie og kommunikasjon og vi holder på med å designer plakater og lignende. Jeg lærer å bruke nye programmer og jeg gleder meg til å bli enda bedre! 

  Nå kan jeg nyte resten av uken uten å stresse med noe skolearbeid. I morgen skal jeg faktisk kose meg på musikal med Bahare siden hun spurte om jeg ville være med på det. Vi var sammen for litt siden og hadde shoot, men det er en stund siden vi bare har funnet på noe hyggelig i sammen. Gleder meg masse til å tilbringe litt tid med storesøster tihi. Til helgen skal jeg få filmet med Thomas ( håper jeg), så er det bare en uke igjen til ferien. Jeg skal faktisk en del spennende ting fremover og jeg gleder meg til å dele litt etter litt! Nå må jeg bare få postet dette innlegge, drikke opp teen min og dra på mørkedemo. Etter at jeg har tatt mørkedemoen kan jeg øvelseskjøre hele året rundt! Jippi<3

   

  Når har du høstferie?
  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Hverdag

  JEG FØLGER TILBAKE/ I FOLLOW BACK


  19.09.2017


  Norsk:

  Hei hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I morgen har jeg matteprøve og jeg sitter derfor å øver til det nå. I tillegg har jeg en del tysklesker, men måtte bare slenge ut et innlegg oppi alle leksene og øvingen! Jeg må takke for all den gode tilbakemeldingen jeg har fått på videoen som jeg la ut i går! Kommentarer fra følgere som sa de endelig forstår meg og håper at jeg fortsetter med engelske videoer og kommentarer fra noen som var helt nye på kanalen min og som sa de likte videoen! jeg fikk til og med hyggelig meldinger fra mine norske seere/følgere som sa de likte videoen.

  Det var flere av mine norske følgere som skrev av de ikke ville at jeg skulle lage engelske videoer og at jeg må fortsette med norske.Frykt ikke. Jeg komme helt klart til å fortsette med norske videoer, de engelske blir vel mer en bonus. Jeg har følgere fra andre land også og dere betyr alle like mye for meg. Det er derfor viktig for meg å lage videoer til alle. Jeg kommer ikke til å slutte med norske, men lage litt engelske videoer inni mellom. Flere spør sikker om jeg kan fortsette med norske fordi de ikke forstår engelsk. Det er selvfølgelig noe man vil lære seg etter hvert på skolen, men å se engelske videoer på youtube kan jo faktisk gjøre deg bedere. Jeg ser ellers mye på engelske youtubere og serier. Jeg plukke opp begreper og andre nyttig ord når jeg ser på det<3

  English:

  Hey!

  I hope you all have had a great day! I just wanted to quickly thank you guys for the respons on my video yesterday! It really made my day and I`m so happy you all can finally understand. People have asked me if I`m only gonna do english videos from now on and the answer is no. I will continue making Norwegian videos but I will also post som english videos once in a while. I want to keep both my Norwegian subscribes and my subscribes from other countries. Therefore I`m going to make both in English and Norwegian<3

  Be sure to follow me on instagram as: JENNIEFASHION! Sometimes I follow back;-)

  Klem/hugs Jennie

   
  3 kommentarer


  Video

  First english video!


  18.09.2017


  Hei hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Her er min første video på engelsk. Jeg håper dere liker den og kom gjerne med flere ideer for engelske videoer eller eller bare videoer dere vil ha! Jeg er forberedt på kommentarer på engelsken min, både positive og negative. Jeg trenger ikke de negative, så de kan enkelte spare seg for. Det tar noen minuttene å skrive en negativ kommentar..bruk heller de på noe nyttig:-) Jeg er bare glad alle kan forstå hva jeg sier nå<3  Jeg skal ikke si så mye mer enn enjoy! Selv om du har sett mine tidligere spørsmålsrunder på youtube har du kanskje ikke fått svar på de spørsmålene jeg svarer på her og noen ting har helt sikkert forandret seg! 

   

   

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Video

  DA HAR JEG GJORT DET!


  16.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min har vært litt hektisk men veldig veldig fin! Dagen startet med frokost og kaffe før jeg fikset meg litt og filmet en engelsk video! Da er det gjort og det står bare igjen å redigere! Utrolig glad jeg endelig har gjort det og gleder meg til den kommer ut! Rett og slett fordi så utrolig mange har spurt om det og jeg gjør dette for de! Deretter dro jeg inn til byen og møtte Thomas! Jeg spiste ute med foreldrene hans før vi dro på konsert! Skikkelig koselig og gøy! Møtte flere av dere der også! Alltid koselig å hilse på dere! Nå er det ferdig og jeg har ikke hatt mobilen på de siste 3 timene. Derfor slenger jeg ut et kjapt innlegg nå for å oppdatere dere litt!

  Dere må nye lørdagskvelden , så snakkes vi senere❤

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  Jeg har vært sammen med Thomas fra S16


  14.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg beklager for at det ikke kom noe blogginnlegg i går. Thomas kom nemlig hjem fra Marbella og jeg har ikke sett han på en stund. Han kom derfor til meg i går og vi hadde det skikkelig koselig! Fint å høre om turen, slappe av og kose oss! Vi tok oss også en tur på butikken og jeg kjørte! Jeg vet jeg nevner det ofte og jeg skal roe litt ned på det. HAHA! Bare ekstra stas nå som jeg nettopp har begynt. Pappa satt selvfølgelig ved siden av, ikke bare jeg og Thomas! Som dere hører har jeg og Thomas det veldig bra og "JA" vi er sammen! Jeg kom nemlig over en nettsiden her om dagen som ikke sa det sammen. Siden heter " famous birthdays" og det står når alle kjente personer i verden har bursdag! Det er syyykt mange personer på den siden og det er bare å søke opp den du vil. I tillegg til at det står fødselsdato og alder er det litt informasjon om personen der. Jeg leste infoen om meg for en stund tilbake og den er for så vidt riktig, men litt uoppdatert. Jeg tenkte derfor sjekke om de hadde oppdatert bilder, info og slikt da jeg så de skrev at " SHE HAS BEEN in a relationship with Thomas Strandskogen from Suite 16". Det står altså at jeg "HAR VÆRT i et forhold med Thomas".  Regner med at dette er skrivefeil, og det er et typisk eksempel på skrivefeil der noe blir misforstått. Vi har vel alle blitt vist det ene eksempelet på barneskolen om hva som kan skje hvis man skriver feil. Trykk HER for å komme til siden om meg. 

  "Vent ikke, drep han"

  Vent, ikke drep han"

  Den er litt vel seriøs, men det er jo et godt eksempel på at komma og skrivefeil kan ødelegge ganske mye haha! 

  Her er ei litta collage med bilder av meg og min bf! Nå må jeg hoppe inn i litt lekser og skolearbeid, så snakkes vi!
  4 kommentarer


  Hverdag

  URETTFERDIG


  12.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har vært på skolen i dag og det var greit det altså. Dagen var fylt med norsk, naturfag og matte og en del jobbing med prosjekter som må leveres i løpet av uka. Jeg har tidligere ikke klart å jobbe å høre på musikk samtidig, men det klarer jeg faktisk nå haha. Jeg syns faktisk det er deilig å høre på musikk når jeg jobber! Siden jeg også går på videregående har vi mye mer frihet til å velge selv, så jeg hører på musikk når jeg jobber (noe som ikke var lov på ungdomsskolen min).  Det er nok veldig forskjellig hvordan vi jobber best, men man må nesten bare finne en måte som passer best for seg selv. Jeg har laget meg en egen liste der jeg hører på mine favoritt sanger atm og den passer perfekt når jeg driver med skolearbeid! Tenkte bare å dele disse sangene med dere og kom gjerne med sangtips! Vi gjerne vite hva dere liker å høre på!

  1. What do I do - SJUR

  2. Think Before I Talk - Astrid S

  3. Nostalgi 3Millioner - Tomine Harket, Unge Ferrari 

  4. Urettferdig - cover av Ylva Olaisen

  5. Hot2Touch - Felix Jaehn, Hight,  Alex Aiono

  Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra butikken med mamma, pappa og lillebror! Jeg kjørte igjen og jeg syns det er skikkelig gøy. Ingen mester ennå, men lærer stadig vekk nye ting og forbedrer meg. Stakkars pappa må alltid kjøre ned og bakover setet hver gang han setter seg inn etter at jeg har kjørt. Jeg er ganske kort i beina og overkroppen så må kjøre sete godt opp og frem. Personlig liker jeg også å sitte litt høyere når jeg kjører så jeg ser hele veien foran meg haha!
  Processed with VSCO with a5 preset

  Bildet er forresten tatt før jeg begynte å kjøre for dere som kanskje lurte haha!

   

  Har du noen favorittsanger atm?
  Klem Jennie

   

   

   
  7 kommentarer


  Blogg

  KLESSALG


  10.09.2017


  Hei!

  For dere som har meg på snap så dere at jeg i går informerte om et klessalg her på Nesodden. Det var bare mamma som i utgangspunktet skulle selge litt klær, men jeg så på dette som en mulighet til å tømme skapet mitt litt. Jeg fant derfor frem masse som jeg ikke bruker lenger fordi det for eksempel ikke passer. For det først var det ganske kort varsel og for det andre var salget ute på Nesodden. Jeg la det i hovedsak ut på snap i håp om at noen fra Nesodden ville se det. Jeg fikk flere meldinger fra følgere som ville kjøpe plagg. De kunne gjerne betale frakt for at jeg sendte pakken også! Dette var bare et lite salg jeg tenke å ha på Nesodden, så det var ikke planen å sende noe ut. Kanskje jeg en gang i framtiden kan planlegge et skikkelig klessalg i Oslo og si i fra tidlig i forveien slik at mange kunne planlagt å komme? Dagens salg er i hvert fall over og jeg skal ikke ha et nytt med det første, men har det gjerne igjen en annen gang. 

   

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  I morgen er det skole igjen og jeg kjenner at jeg er litt stresset. Har en oppgave jeg må få levert og en debatt jeg må forberede meg til og oppi alt dette skal jeg i begravelse. Jeg ønsker ikke å fortelle mer om dette rundt begravelsen. Det viser jo også at jeg ikke deler alt her på bloggen og at jeg har tunge dager jeg også. Ellers gleder jeg meg til skolen fordi jeg får se vennene mine igjen! Jeg har det faktisk sykt gøy på skolen, rett og slett fordi jeg ler og har det moro med venner!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg!

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Spørsmål

  CHAI LATTE, PEN LITEN LØGNER, MYKE SOKKER


  08.09.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag og en fin uke! Nå er det endelig helg igjen! Jeg følte det nettopp var mandag, men det er vel et tegn på at jeg har det gøy og tiden går fort! I dag på skolen kledde jeg på meg skikkelig godt siden det var ganske kaldt ute. Jeg har sjekket værmeldingen også og det blir ikke noe varmere! Jeg liker egentlig været på høsten veldig godt. Det gjør liksom ikke no at det er litt overskya heller. Blandene blir gule, oransje og rød! Luften blir frisk og man må pakke seg inn i skjeft og varme sokker! Jeg liker faktisk høsten veldig godt, så jeg skal gjøre det beste ut av den som mulig. Jeg tekte jeg kunne svare på litt høst relaterte spørsmål. Det var ikke så lett å komme på, men syns det var gøy uansett haha! Etter å ha lest spørsmålene og svarene mine vil jeg gjerne vite dine svar på de samme spørsmålene. Legg det gjerne igjen i en kommentar<3

  Favoritt drikke på høsten?

  - Det må være Chai Latte! Husker for noen år siden på høst, så lagde jeg og vennene mine det hver gang vi hang sammen. Kokte opp teen, lagde skummet melk, hadde oppi litt sukker og drysset litt kanel på toppen! Sykt kos!

  Favoritt serie?

  - Jeg føler høsten er serienes måned haha! Jeg har tidligere sett på Pretty Little Liars, Teen Wolf, The vampire diaries og mange flere, men nå er jeg obsessed med Friends. 

  Favoritt ytterplagg på høsten!

  - Svart og deilig kåpe fra Urban og grønt skjerf fra Bikbok i think. Det på bildet under!

   

  Processed with VSCO with p5 preset

  Favoritt aktivitet på høsten?

  På høsten er jeg utrolig glad i å dra på fjellet med familien! Alltid utrolig koselig! Kanopadling er også utrolig gøy!

  Favoritt farge på høsten?

  - Om jeg bare kan si en farge må jeg si oransje! Selvfølgelig glad i rød, gul, grønn og slikt også men oransje liker jeg best!

  Favoritt plagg på høsten?

  - En deilig genser eller syyyyyykt myke sokker!

   

  Processed with VSCO with p5 preset

  Tips meg gjerne om innlegg dere ønsker på bloggen. 

  Kommenter i kommentarfeltet

   

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Hverdag

  SLIK GIKK DET DA JEG ØVELSESKJØRTE


  06.09.2017


  Hei!
   

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skoledagen min var faktisk veldig bra! Jeg syns ukene går ganske fort nå. Det er allerede onsdag, i morgen torsdag, så er det fredag igjen. Både deilig at det går fort, men også litt stressende ettersom at jeg har noen oppgaver å få skrevet som skal leveres neste uke haha!

  Etter skolen bestemte jeg meg for å sette meg ned på rommet mitt med en kopp kakao, serien "Friends" og få ryddet i skapet mitt. Jeg sorterte ut det jeg ikke bruker lenger som fortsatt er fint. Jeg har litt forskjellige ideer om hva jeg kan gjøre med det. Om det ikke hadde regnet ute ville jeg gjerne ha øvelseskjørt litt, men da venter jeg heller til en annen dag! Jeg fikk nemlig beviset mitt for at jeg kan øvelseskjøre for noen dager siden og jeg var ute å kjørte i går! Jeg kjørte selvfølgelig litt på en parkeringsplass først, øvde på å rygge og kjøre i rundkjøring. Etter å ha kjørt litt på parkeringsplassen kjørte jeg faktisk hjem. Jeg vet ikke hvor god gjort det er til å være etter de første 30 minuttene med øvelseskjøring, men jeg syns det gikk greit! Jeg er ingen verdensmester, og det er derfor deilig å tenke på at det er to år til jeg skal ta lappen. Jeg har god tid på å lære meg dette og det er føles godt å endelig kunne øvelseskjøre<3

  Nå som det også regner og er ganske så kaldt drømmer vekk til varmen! Dette gjorde jeg ved å se igjennom albumet mitt på macen og så på bilder fra fantastisk opplevelser! Har utrolig mange fine minner!

  Høstferien 2015 på Gran Canaria, da jeg var 14 år<3 Var så heldig at Lila var det samtidig, så vi møttes!

   

  Dette bildet er fra våren 2016 da jeg hadde shoot, også på Gran Canaria, med WOW for min 2 kolleksjon! Etter en hel dag med shooting måtte Nicoline og jeg teste ut vannet!

  Malta sommeren 2016 med EF Språkreiser!

   

  På grunn av litt usikkerhet rundt sommeren og diverse oppdrag klarte ikke familien min å bestille sommerferie god tid i forveien. Det gjorde at det ble for dyrt å reise på sydenferie. Nå har foreldrene mine bestemt seg for å bestille tur for neste sommerferie om ikke så alt for lenge. Det kan se ut som det blir Kreta.  Jeg elsker Hellas.

  Hvordan er været der du bor?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Video

  IT´S TIME!!!!!


  04.09.2017


  NORSK:

  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin mandag! I dag da jeg kom hjem klarte jeg virkelig ikke vente mer! Jeg har sagt at jeg skal lage min første video på engelsk når jeg har 50 000 abonnenter, men jeg kan ikke vente mer! Jeg er faktisk veldig gira på det! Ikke fordi jeg syns at jeg selv er så god i engelsk, men jeg vil virkelig ha en video der ute for mine følgere som ikke forstår norsk ( også for dere selvfølgelig, men har de spesielt i tankene nå). Det er selvfølgelig et lite pluss at jeg ikke er redd for å snakke engelsk foran folk. Jeg fikk jo litt øving da jeg intervjuet blant annet Alex Aiono og Lisa og Lena på Sommertid foran drøye 30 000 mennesker!  Jeg vil derfor at dere skal kommentere spørsmål til dette innlegget og/eller under bildet mitt på instagram som jeg legger med en link til HER! Jeg vil samle inn spørsmål til slutten av uka og prøve å få filmet da!

  ENGLISH: 

  Hey guys! 

  I hope that you all have had a great Monday. Lately I have really been thinking about making an english youtube video! I said that I will do it when i have 50 000 subscribes on youtube, but I can't wait haha! It is a big plus that I`m quite comfortable when it comes to speaking English. I have been in London almost 10 times working with Disney and I only talk English with the crew. I also had to interview Alex Aiono and Lisa and Lena in front of 30 000-35 0000 people this summer. It was a lot of fun! I therefore want you guys to start asking me questions<3 You can comment as many questions as you want to this post. Just click on the text under my post where it says " kommentarer"! You can also comment on my instagram picture that I will leave the link to down below. 

  LINK HERE!

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Antrekk

  JEG GIDDER IKKE


  02.09.2017


   

  Hei!

  Kom nettopp hjem fra konfirmasjon og skjønte med en gang at dette kommer til å bli et sent innlegg. Heldigvis er det helg og flere av dere får være våkene lenger, så dere får kanskje med dere dette blogginnlegget allikevel! Jeg hadde det utrolig koselig i konfirmasjon og det var alt fra deilig mat og kaker til rørende taler og morsomme bilder. Konfirmanten var nydelig og virket som hun hadde det veldig koselig! Husker selv da jeg hadde konfirmasjon, det var en stor dag. 

  Jeg så at et innlegg jeg postet for litt siden var ganske populært blant dere og det var innlegget der jeg fortalte hvor plaggene jeg hadde på meg var fra! Jeg har lagt ut flere bilder på instagram siden da,  så tenkte derfor at det hadde vært lurt og gøy å poste et slikt innlegg igjen! 

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Dette bildet la jeg ut i går da broren min, søsteren min og jeg koste oss med noen makroner. Fikk flere spørsmål om hvor klokka og armbåndet var fra. Begge delene er fra Daniel Wellington. 

   

  Fikk utrolig mange spørsmål om denne toppen også! Den er faktisk ikke min. Fikk låne den til shoot, men om jeg finner ut av hvor den er fra skal jeg si det

  Skinnjakka er fra Boda Skins<3

  Notatboka var det mange som spurte om hvor er fra og det er en eller annen bokhandel. Tror det kan være notabene, men er ikke sikker. På videregående må vi elever på skolen skaffe oss skrivebøker selv. 

  Jakke fra LMTD, finner den på NAME IT:-)

   

  Nå hadde jeg faktisk tenkt å skrive ferdig en oppgave jeg har begynt på på skolen, men jeg gidder faktisk ikke. Eller...det er vel mer riktig å si at jeg ikke orker. Ganske sliten, så tenker at jeg slenger meg ned og ser på noen episoder med FRIENDS. My new obsession!

  Fikk du svar på noe du lurte på?

  Klem Jennie

   
  3 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION