• Video

  VLOG!


  29.09.2016


  Hei!

  Da har jeg fått redigert ferdig vloggen fra førpremieren med Disney, sødag den 25.september. Jeg har hatt en del skolearbeid og prøver denne uka og det var først nå når jeg endelig ble ferdig med alt at jeg fikk redigert 100% ferdig.

   

  Soy Luna har premiere på Disney Channel 10 oktober klokken 18.30.

  Liker du at jeg vlogger fra eventer eller hverdagen min? Eller begge deler?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Blogg

  SØKER KJÆRESTE.......


  28.09.2016


  Hei

  I helgen ble jeg intervjuet da jeg var på et event og ble stilt noen spørsmål om alt i fra hva jeg holder på med for tiden, om jeg har kjæreste og også hva jeg ser etter/liker i en gutt. Det er visst veldig fokus på dette med om man har kjærste eller ikke når man er litt kjent kan det virke som. Marcus og Martinus får jo også stadig spørsmålet om de er forelsket, om de kunne blitt sammen med en fan og lignende. Det samme gjelder Isac som ofte får spørsmål om hva slags type jenter han liker. 

  Det ble visst lagt veldig vekt på at jeg er singel og ikke har vært på date i dette intervjuet, begge er helt riktige opplysninger, men hva jeg selv syns om dette kom jo ikke like klart frem. 

  Jeg tenker ikke noe spesielt over at jeg ikke har kjæreste. De fleste vennene mine har faktisk ikke kjæreste. Det er ikke slik at jeg leter etter en kjæreste, jeg er nok av den typen som først vil bli godt kjent med noen først. Jeg husker en gang jeg var betatt av en gutt, sånn skikkelig etter å ha sett han flere ganger og også vært bittelitt rundt han med andre venner, men så viste det seg at han var alt annet enn min type....sånn personlighetsmessig. Jeg har også opplevd å ikke syns at en gutt er spesielt kjekk ved første, andre eller tredje øyekast, men når vi ble mer kjent og den supre personligheten kom frem ble jeg litt småforelska. 

  Mange tok visst informasjonen om at jeg var singel og har ikke har vært på date som at dette var noe jeg virkelig ønsket å gjøre noe med. Nesten som at jeg la ut en datingannonse, hehe. Jeg har fått utrolig mange meldinger og mailer med masse gode ord og tilbud om dater, men jeg må nok takke nei. Fordi det var så utrolig mange kan jeg ikke sette meg ned å svare alle, men vil bare si at det ikke har noe med personene å gjøre. Det er rett og slett bare det at jeg ikke har tid rett og slett og at den dagen jeg blir forelska så blir jeg forelska. Det er ikke noe jeg forsøker å bli, om dere skjønner. Men jeg blir absolutt betatt med jevne mellomrom. Haha! Håper dere forstår<3   

  Har du kjæreste?

  Klem Jennie

   
  33 kommentarer


  Blogg

  MEG NÅR JEG REDIGERER


  27.09.2016


  Heyyy!

  I dag var jeg byen med skolen på en slags klassetur og det var egentlig veldig gøy og koselig! Etter turen ble jeg igjen i Oslo i sammen med noen venner og vi dro blandt annet innom noen butikker og Starbucks før vi tok turen hjem til Neosdden igjen. etter at  jeg kom hjem har jeg øvd litt til kommende prøver og jeg har begynt å redigere vloggen fra søndagens event med Disney! Jeg lurte derfor på hva jeg skulle blogge om siden videoen ennå ikke er ferdig og klar til å legges ut. Dere ser jo resultatet av alle videoene jeg redigerer men dere ser jo aldri meg når jeg redigere. Det er alltid noen ting jeg gjør før jeg redigere en video, neste en liten huskeliste haha. 

  1. Jeg hopper inn i noen behagelige klær. En joggebukse og en deilig genser<3

  2. Jeg fjerner all sminke min.

  3. Jeg setter opp håret in en "messy bun" eller en hestehale

  4. Siste steg er å finne frem noen høretelefoner så bare jeg kan høre det jeg driver med og ikke alle rundt. 

  Her er et bilde som utfyller de fire kravene hehe!

  Processed with VSCO with b1 preset

  Har du et koseplagg, eller noe du slapper ekstra godt av i?

  Klem Jennie

   
  7 kommentarer


  Video

  Junkyard haul 2!


  26.09.2016


  //annonselinker

  Hei!

  Håper alle har hatt en fin start på uken! Denne uken har jeg bare to vanlige skoledager og ellers reiser jeg på skoletur til byen og vi har idrettsdager! De to dagene jeg faktisk har skole er det en del prøver, men det går fint! Fordi når jeg er ferdig med disse prøvene er det endelig høst ferie!

  Nå skal jeg faktisk spille kamp og må fikse meg ganske rask! Her er i hvert fall en ny junkyard haul som jeg håper dere liker! Produktene er linket under i innlegget<3

   

  //FILA genser

  //CARHARTT genser

  //Adidas sko

  //Dr. denim bukse

  //CARHARTT lue

  Klem Jennie

   
  13 kommentarer


  Disney

  FØRPREMIERE


  25.09.2016


  Hei!

  I dag stod jeg opp kl.07.00 for å dra på en førpremiere til en av Disney Channel`s nye serier, Soy Luna! Jeg har hatt konkurranse på instagram der det var mulighet til å vinne billetter til førpremieren og jeg trakk to vinnere som kunne ha med seg en venn hver. Jeg hadde ikke lov til å si at jeg skulle på eventet før jeg faktisk var der og folk så meg. 

  Folk begynte å komme i 12 tiden men jeg var der allerede fra klokken 10. Jeg var invitert på frokost med noen flere, blant annet Bahare fra Juliabladet og "Served jente" som synger introsangen til Soy Luna serien på norsk. Alle sammen var utrolig hyggelige, og vi spiste en supergod frokost. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jentene i Served og meg på den røde løperen!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I tillegg til mange ivrige Disney seere kom flere youtubere og bloggere jeg har møtt før. Utrolig hyggelig å se flere av de igjen. Vi koste oss masse og fikk snakket en del. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg var med på å intervjue "Served jentene" med Juliabladet og i tillegg ble jeg intervjuet selv. Jeg tok bilder med mange fantastiske mennesker som fulgte meg på både instagram, youtube, blogg og i gjennom The Club! Ble så utrolig glad da dere alle kom bort. 

  Etter en del mingling, intervjuer og bilder var vi klare for førpremiere! Personlig synes jeg Soy Luna så supermorsomt ut og det er et program jeg tror mange av dere kommer til å eeeeeeelske! 


   

  Jeg vlogget faktisk litt i dag også og jeg tenkte å sette sammen en video. Jeg prioriterte derfor å filme mer enn jeg tok bilder så det vil komme mer fra denne dagen på bloggen senere. 

  Dette er derfor det dere får i dag! Det er da en kommende vlogg og junkyard haul dere kan glede dere til!

  Soy Luna har premiere på Disney Channel 10 oktober :) Hvilket program på Disney Channel liker du?

  Klem Jennie

   
  4 kommentarer


  venner

  VI SEES IGJEN


  24.09.2016


  Hei!

  Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Som flere sikker fikk med seg på instagram og snap i går møtte jeg Isac i byen. Det var utrolig lenge siden vi så hverandre sist. Da jeg kom hjem etter å ha vært lit med han brukte jeg en god del av tiden min på å redigere en kommende video. Derfor ble det ikke noe innlegg. 

  I dag var jeg også i byen og det var også for å møte noen jeg ikke har sett på lenge,nemlig Lila!!! Dere som har fult meg en stund på bloggen vet nok hvem det er. Sist vi så hverandre var høstferien for et år siden da vi var sammen på Gran Canaria! Et år hadde gått siden jeg så henne sist og da hun sa hun skulle til Oslo måtte vi bare møtes. Vi brukte tiden sammen til å titte i butikker, gå rundt og spise ute. Vi kjøpte faktisk ingenting men det var nok fordi vi snakket oss helt bort da vi gikk inn i en butikk. Vi spiste lunsj på Olivia på Aker Brygge og det var også superkoselig!

  Om du vil se flere bilder har jeg snappet en del fra dagen! Snappen min er : Jenniesofiesnap 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Har du noen venner som bor lagt vekk fra deg?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Video

  Vil du vite hva jeg har på brødskiva???


  22.09.2016


  Hei

  Først vil jeg bare si tusen takk til alle dere som viste meg så enormt god støtte og ga meg masse tilbakemeldinger på bloggen min forrige dagen. Det betyr mye at dere tar dere tid til å kommentere og den dagen fikk jeg også høre deres meninger. Det er ikke bare bare å skrive innlegg hver eneste dag, det er bare å forsøke selv. Heldigvis føler jeg at det skjer en del "spennende" i livet mitt, for ellers ville nok bloggen gått dukken. Innlegg hver eneste dag ville til slutt måtte bli innlegg om hva jeg har på brødskiva til 3-4 innlegg i uka om "I dag gjorde jeg lekser og var på trening".

  Flere av dere skrev at dere likte videoene mine som viser antrekk,  spesielt  " Junkyard try on haul". I dag filmet jeg derfor en slik video, som takk til alle dere som kommenterte det ;) Jeg skal få redigert den så fort som mulig, men i kveld er det trening.

  Jeg er ferdig med uken sine prøver og presentasjon og gleder meg veldig til helg. Kanskje jeg klarer å ta meg selv litt i nakken og snappe litt ekstra fra helgen min også. 

  Ønsker tips til videoer jeg kan filme, men ikke MORNING ROUTINE

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  inspirasjon

  FØRSTEHJELP


  20.09.2016


  Hei

  Sommerferien over og jeg føler at hverdagen kom litt kastet på meg. Jeg jobbet faktisk en uke før skolen startet og med en gang skolen begynte fikk jeg skolearbeid slengt på meg i tillegg til alt det andre jeg gjør. Denne uka og neste har vi masse prøver og fremføringer og jeg gleder meg til det er ferdig. Det er jo faktisk ikke så lenge til høstferien heller. 

  I tillegg gikk ukene på Malta alt for fort og i de få dagene jeg var hjemme mellom Malta og Østerrike var jeg blant annet på innspilling med "God sommer Norge" og hadde besøk av en venninne. Ukene i Østerrike og Italia gikk enda fortere og plutselig var jeg hjemme i Norge igjen. Etter at jeg kom hjem hadde jeg noen fridager og en god del jobbdager. 

  Jeg har holdt på med innspillinger for Disney Channel,  det har derfor vært pugging av manus i tillegg. 

  Jeg holder på med et annet utrolig kult prosjekt og har i forbindelse med det vært på to møter og det blir nok enda fler etter hvert. Dette gleder jeg meg utrolig mye til å fortelle dere mer om. Jeg hadde håpet å kunne dele det med dere for noen uker siden, men det blir nok ikke før neste møte at jeg kan slippe hemmeligheten.

  Så var jeg jo med Nobe Aloe Vera og spilte inn en Nobechallenge i Norsjø Kabelpark for ikke så lenge siden også, fikk du med deg den kule videoen? Om ikke kan du se den HER. 

  Siden jeg kom hjem fra Malta har jeg publisert 6 videoer på Youtube. Summer Haul og Del 1 og Del 2 av spørsmålsrundene i fra språkreise, Nobe Challenge, Junkyard unboxing Haul og en vlogg! 

  Det har derfor vært mye som har skjedd for meg i det siste. Godt å vite at det snart er høstferie men her en noen "FØRSTEHJELPSTIPS" som jeg liker når jeg trenger en pause for å få hodet over vannet.

  1. Lage meg en god kopp te og koble av med god musikk.

  2. Ta meg et herlig bad, gjerne med en badebombe og en god hårkur.

  3. Legge meg i boblebadet ute, gjerne på kvelden og telle stjernene.

  4. Se på bilder i fra en ferie og drømme meg tilbake.

  5. Se på bilder i fra en destinasjon jeg skal til og planlegge og glede meg

  6. Gå meg en kveldstur, om det regner er det nesten ekstra koselig. Ikke høre på musikk men bare høre på at det er stille og konsentrere på pusten. Puste godt inn og ut.

  7. Se på Americas funniest home videos eller en serie jeg liker for å tenke på noe annet. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Har du noen gode tips til hva man kan gjøre for å koble av?

  Klem Jennie

   
  5 kommentarer


  Antrekk

  IKKE ALLE FORSTÅR


  18.09.2016


  //samarbeid

  Hei!

  Her kommer noen plagg som er nye i klesskapet mitt. Det er disse skjørtene fra WOW og jeg synes de var superkule. Man kan ikke bare gå med skjørt om sommeren, høsten passer også helt perfekt.  Man kan gjøre det litt mer "cozy" ved å ta på en strømpebukse, et skjerf eller en deilig genser i stede for en t-skjorte. 

  Man kan dessverre ikke kjøpe klærne til WOW på nett men om du likte plaggene finner du de nok i din nærmeste WOW butikk.    

  Forrige dagen fikk jeg en kommentar om at en leser ikke likte bloggen min så godt noe mer fordi at jeg har hatt noen samarbeidsinnlegg. Jeg forsøker så godt jeg kan å ha en positiv blogg og blogge om ting som interesserer meg, men også få laget etterspurte innlegg og innlegg i kategorier dere skriver at dere liker. Det mange sier at de liker er inspirasjonsinnlegg, hauls og unboxing videoer på Youtube. Dette er innlegg av den type hvor jeg vil være avhengig av noen samarbeid. Jeg gjør aldri samarbeid med noen om produkter jeg ikke liker. Jeg har HAUL´s med Junkyard fordi jeg digger produktene de har og jeg hadde challenge med NOBE fordi jeg synes drikken deres er supergod. Om jeg ikke hadde hatt samarbeid med dem kunne jeg heller ikke laget innleggene med inspirasjon om antrekk, unboxing eller morsomme videoer på youtube der jeg blir utfordret til ting jeg aldri har prøvd før. I desember har jeg de siste årene hatt samarbeid for å kunne ha julekalender på bloggen. Det må merkes samarbeid eller sponsing ettersom produktene jeg da får mulighet til å gi bort er ting jeg får gratis for å kunne ha som premier. Da må jeg også skrive om produktene. Julekalenderene har også vært veldig populære og jeg tenker å ha en julekalender i år også. Men husk at dette lages for inspirasjon. Kanskje du liker et av produktene, kanskje du finner inspirasjon til å sette sammen et antrekk av plagg du allerede har. 

  Tro meg, det er tusen ganger flere ting jeg takker NEI til å samarbeide om enn de få tingene jeg takker ja til. Eksemler på ting jeg ikke har samarbeid om er: 

  • Falske øyevipper
  • Solarium
  • Energidrikker
  • Selvbruningskremer
  • Løshår
  • Slankeprodukter
  • Tannbleking


  Så jeg forsøker virkelig å tenke på dere lesere når jeg blogger, er det så ille å lage disse innleggene med inspirasjon til antrekk?

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  Antrekk

  FOR DE SOM IKKE ORKER Å HANDLE I BUTIKK


  16.09.2016


  //annonselinker

  Hei

  Endelig fredag men også litt kjipt. Det blir utrolig godt med en pause fra skolen, men må allikevel arbeide til prøve i starten av neste uke i to fag og en presentasjon. Det blir derfor ikke så mye tid til å dra ut på shopping etter deilige høstgensere, luer, bukser ol. Jeg tok meg derfor heller en titt på JUNKYARD og plukket ut nok en gang noen superkule plagg jeg satte sammen til stilige antrekk. De er bestilt nå og med en gang jeg mottar pakken planlegger jeg å filme enda en "try on haul" siden så mange likte den og ville at jeg skulle lage flere. Jeg gleder meg masse til å prøve på tingene jeg har bestilt og sist men ikke minst filme og redigere videoen etterpå. 

  Jeg skal ikke vise dere hva jeg har bestilt før pakken kommer men her er noen bilder fra sist gang jeg lagde HAUL!  Legger med videoen for dere som kanskje vil se den igjen, hehe<3

  //KLIKK HER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET SOM INNEHOLDER ALLE LINKENE TIL PRODUKTENE. 

  God fredagskveld til dere alle!

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Antrekk

  Hektiske dager


  15.09.2016


  Hei!

  Nå sitter jeg på båten på vei hjem i fra byen. Med en gang jeg kommer hjem har jeg 2 min på å fikse meg før jeg fyker av sted på trening! Huff. Litt hektisk dager men gøy at ting skjer.

  I går hadde jeg besøk av Bahare fra Juliabladet hjemme hos meg på Nesodden. Vi brukte mye tid på å jobbe med et blad vi lager som skal handle om YouTube og kjente youtubere, bloggere og andre kule folk fra sosiale medier! Jeg er utrolig takknemlig og glad for at jeg får lov til å være med på dette.

  Nå har jeg vært i byen på et annet spennende møte. I tillegg til dette har jeg andre spennende ting i vente. Det er en del som skjer for tiden men det er utrolig gøy og spennende.

  Bahare og jeg utenfor "selfieveggen" min! Haha

  Fra i dag

  Pizza på vei ut fra møte. På min pizza har jeg ananas og pepperoni!

  Hva liker du som topping på din pizza?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  inspirasjon

  TOPP 8 TING JEG LIKER MED


  13.09.2016


  Hei

  Noen andre enn meg som gleder seg til det blir " skikkelig" høst? Til bladene faller ned fra trærne i fargene røde, oransje og gule og vi kan krype inn i store "overzised" gensere med en kopp te. Jeg gleder meg nesten litt til det blir enda kjøligere så jeg kan gå i deilig jakker, kåper og skjerf ikke minst. Dette er derfor 8 ting jeg liker ved høsten. 

  1. Alle de fantastisk fargene! Jeg elsker virkelig når alle bladene skifter farge og jeg se ut av vinduet mitt på alle de nydelige fargene. Det gjør meg rett og slett utrolig glad.

  2. Det kjølige været. Jeg liker når det blir litt kaldt og jeg kan finne frem varme jakker, skjerf, lue og votter. Personlig liker jeg også å ha en lang jakke som går over rumpa så den ikke blir kald heller. 

  Bilde fra i fjor høst. Noen kjenner det kanskje igjen!    

  3. Varm drikke! Høsten er nok den tiden jeg drikker mest te. Jeg elsker te og det gir meg en god og varm følelse. Spesielt om du er litt småklad når du kommer hjem fra skolen, så passer det perfekt å lage seg en kopp med te, kakao eller varm saft. 

  4. Det at det blir mørkere tidlig. Jeg liker utrolig godt at det er lyst om sommeren siden jeg er lenger ute, men om høsten er jeg ikke så lenge ute og da liker jeg å sitte inn og se ut i mørket. Det gir meg en slags ro som det er veldig vanskelig å forklare. Kroppen min blir innstilt på at det er kveld og jeg slapper mer av. 

  5. Turer i skogen eller på fjellet med familien. Du svetter ikke i hjel siden det ikke er sommer lenger og den friske luften føles god å puste inn. 

  Dette bilde er fra høsten for 2 år siden   

  6. Serier! Høsten er tiden for å å krype inn i ett teppe og se på favorittserien din. Slik er det i hvert fall for meg. Jeg har sett " The Vampire Diaries" , " Gossip Girl", "Stranger Things" , en del av serien "The Carrie Diaries" , " Pretty Little Liars" , "Teen Wolf" og nå holder jeg på med " The 100". Jeg har ikke fullført alle seriene men jeg liker alle veldig godt. 

  7. Stearinslys! Hvor koselig er det ikke å tenne noen stearinlys. Spesielt de som lukter godt. 

  Bilde fra i fjor høst   

  8. Bade med venner i jacuzzien. Det er mørkt så lysene i jacuzzien gir vannet en fantastisk farge. Det er utrolig deilig å sette seg oppi det varme vannet samtidig som du kjenner den litt kjølige vinden. 

  Er det noe du bare elsker ved høsten som jeg ikke nevnte?

  Klem Jennie

   

   

   
  8 kommentarer


  Video

  FØRSTE SKRITT


  11.09.2016


  Hei

  //Ambassadør Link

  Første skritt for å oppleve dette er å bestille EF sin gratis katalog, ved å trykke //HER. 

  Andre steg er å snakke med foreldre.

  Tredje steg er å velge destinasjon og bestille reise.

  Fjerde steg å begynne å drømme og glede seg til en uforglemmelig tur.

  Det er mine fire steg for å å ha en fantastisk sommer for deretter å dra på reunion party med EF for å se alle vennene sine igjen! Husk at at om du bestiller før den 28. oktober kan du få opp til 4000kr i rabatt. Austalia, USA og Tokyo er 4000kr i rabatt og HELE Europa er 2000kr i rabatt. Om du planlegger å dra på språkreise send meg gjerne en mail på: jenniesofieheader@gmail.com 

  Jeg ønsker å følge de av dere som bestiller turen gjennom meg, slik at jeg kan følge deres eventyr når dere reiser. Da må du oppgi mitt navn ved din bestilling, så får jeg din informasjon av EF.

  Her er i hvert fall vloggen fra "EF REUNION PARTY" i går! Jeg håper dere liker den!
   

   

   

  Vil du at jeg skal lage flere vlogger?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  PARTY TIME


  09.09.2016


  Heyyy!

  God fredag alle sammen. Det er vel ikke bare jeg som er glad for at det er helg? I dag har jeg vært på skolen og det var egentlig ganske gøy. Da jeg kom hjem gjorde jeg ikke så mye, men nå den siste timen har jeg ordnet meg for å dra i bursdag til en god venn! Jeg gleder meg masse! Jeg rakk å ta noen kjappe bilder i antrekket jeg skal ha på meg. Jeg måtte faktisk dra ut en høst jakke av skapet siden det er ganske kjølig ute nå, men jeg liker det. Jeg elsker høsten med fargene og den koselige stemningen. 


  En enkel svart kjole og en denimjakke med teddyfor. Et enkelt innlegg også i og med at jeg snart blir hentet. Elsker bursdager på fredager, kjempefin start på helgen og den føles faktisk litt lengre da syns jeg. 

  Ønsker deg en kjempefin helg.

  Har det hendt noe koselig, spennende eller morsomt denne uka?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Disney

  SMINKEVIDEO??


  08.09.2016


  Hei!

  Så du gårsdagen episode av "The Club" på Disney Channel? Jeg hadde nemlig nok en episode med " The Club Style". Denne gangen var jeg alene og jeg ga blant annet sminketips, jeg viste hvordan du kan lage den perfekte nelgkunsten og jeg lagde en full "look" inspirert av Violetta fra serien Violetta på Disney Channel. Episoden var utrolig morsom å spille inn. Jeg syntes neglkunsten var supersøt og sminke tipsene passer utrolig godt dersom du vil gå for en naturlig sminke til hverdag eller for eksempel en bursdag. HER ER VIDEO OM DU IKKE HAR SETT DEN! Om du faktisk gjenskaper noe av det jeg lager på "The Club" ta gjerne å legg det ut på instagram og tagg meg I BILDET. På den måten kan jeg se det fra min profil og det hadde jeg likt utrolig godt. 


  Den svenske videoen finner du HER

  Den danske videoen finner du HER

  Jeg håper i hvert fall at du liker videoen og kanskje blir inspirert til å prøve ut noe nytt!

  Klem Jennie

   
  6 kommentarer


  TIPS

  DRØMMEGAVEN


  06.09.2016


  //annonselink

  Hei

  Har du blitt konfirmert våren 2016 eller står du kanskje konfirmant denne høsten eller til våren igjen? Jeg vet at flere av dere følgerene mine er yngre enn meg og at dere kanskje ikke konfirmerer dere før til neste år eller om flere år. Kanskje dere ikke konfirmerer dere, det er jo ikke alle som gjør det heller. 

  Vel, uansett. Jeg har fått en del spørsmål om min konfirmasjon og at flere ønsket tips til alt i fra kake til dekor, hva man kan ønske seg, fargetema mm. Her kommer noen tips i fra meg.

  FARGETEMA

  Når du skal velge fargetema syns jeg personlig det er viktig å ha lokalet i tankene. Om du skal ha selskapet hjemme er det kanskje enklere slik, men om du leier et lokale er det lurt å ta en titt på det i god tid. Om selve lokalet er temmelig hvitt kan det være veldig fint å få inn en god del farge, men i mitt tilfelle var det omvendt. Lokalet vi leide hadde stoler i en slags burgunder/vinrød farge og det var en del furu også, med lysegrå fliser på gulvet. Jeg valgt derfor veldig duse farger i hvitt, lys rosa og grønt.

   

  BLOMSTER

  Når du skal velge blomster kan det lønne seg å tenke litt over hva som vokser ute på den tiden konfirmasjonen er. Kanskje kan man bruke noe i fra naturen. I tillegg tok vi mål av bordene og lagde en bordplan. Deretter prøvedekket vi et bord hjemme for å se hvor mye blomster vi trengte. Vi trengte overraskende lite ettersom tallerken, glass, bestikk, serviett, og sanghefte faktisk tok opp en god del av plassen på bordene. Vi hadde også noen telys bladt blomstene. Vi hentet noen blomster fra naturen og plukket liljekonvall kvelden før vi skulle gjøre i stand lokalet.   

  KAKE

  Vi hadde flere ulike kaker, men mamma bestilte en spesiell konfirmasjonskake. Jeg liker ikke så godt konfirmsjonskaker eller andre kaker med bilde av mennesker på (rart å skjære i dem liksom, he he) så vi snakket med hun som skulle bake kaken om ting jeg liker og gjør og så designet og bakte hun en kake som passet meg veldig godt og den smakte fantastisk. Kaken hadde samme fargetema som resten av feiringen. 


   

  GAVER

  Aller høyest på ønskelisten min stod bunad. Det er en fantastisk gave å få. Da kan du også samtidig ønske deg bunadssølv i fra gjester, slik som jeg gjorde. En bunad i seg selv koster en del, men om du virkelig ønsker det går det jo ann å snakke med foreldrene sine i god tid i forveien. Kanskje man kan ønske seg penger til bunad til jul og bursdager noen år i forveien. Jeg var ikke ute i så god tid og var redd for at jeg ikke skulle rekke å få stått konfirmant i bunad, men //NORSKE BUNADER hadde super service og heldigvis for meg kunne jeg konfirmere meg i min nydelige Rogalandsbunad. Det er selvfølgelig mange som ikke har bunad også og da ville jeg valgt en enkel lang kjole. 


   

  Dette var bare noen ekle tips i fra meg. 

  Hva er din favorittfarge?

  Klem Jennie Sofie

   
  11 kommentarer


  Disney

  "ROCK THIS CLUB"


  05.09.2016


  Heyyyy!

  Mandag igjen og skoledagen min var ganske så fin. I morgen har jeg idrettsdag og på onsdag har jeg valgfag så det blir to dager med sport og moro. I dag ble det også vist en ny episode av "The Club Style" og det var nok en episode med Amalie og meg. Vi viste hvordan man kan gjøre en enkel jakke unikt og spesiell. I tillegg viste vi hvordan du kan ta en enkel veske og gjøre den supersøt og stilig. Om du ikke fikk med deg episode ta gjerne å se den under i dette innlegget. Jeg har som oftes linket til den Norge youtubekanalen men jeg legger også med til den svenske og den danske. Episodene blir faktisk tekstet til det språket det snakkes i det landet "the club" blir vist. Så når mine episoder blir for eksempel blir vist i Sverige, blir den tekstet til svensk. 

  Følg gjerne Disney Channel Norge sin instagram for eventuelle oppdateringer<3


  Den norske videoen:-)

  Klikk HER for å komme til den svenske.

  Klikk HER for å komme til den danske. 

   

  Så du dagens episode av "The Club"?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  VIRKELIG DET BESTE


  03.09.2016


  Hei

  Nå har jeg svart på masse spørsmål om språkreisen jeg hadde med EF til Malta. Du finner videoene ved å trykke //HER ( del 1) og //HER ( del 2) 

  De to sommerene jeg har vært på spårkreise har vært de beste i mitt liv. 

  TOPP 5 ORD FOR Å BESKRIVE Å VÆRE PÅ SPRÅKREISE

  • Spennende
  • Moro
  • Vennskap
  • Fantastisk 
  • Ubeskrivelig

  Jeg skriver ubeskrivelig fordi jeg tror jeg aldri vil kunne forklare det kun med ord og bilder. Det er følelsene, musikken og stemningen. Latteren som alltid høres, nye vennskap og spenningen rundt dette også.   

  Jeg har som sakt svart på mange spørsmål som dere har stilt, men når dere snakker med foreldrene deres har sikkert de enda fler spørsmål. Mamma og pappa var faktisk superskeptiske til å sende meg på språkreise alene. Jeg hadde aldri før vært borte i fra dem så lenge, kun en gang på leiskole i en uke med klassen min i 6 klasse. De hadde masse masse spørsmål og brukte litt tid på å bestemme seg. Det er ikke bare bare for foreldre å sende barna sine slik avgårde. Vi ble derfor enige om England første gangen jeg dro på språkreise, ikke så alt for langt unna. Foreldrene kan også dra på informasjonsmøte og kontakte de i EF, de er veldig hjelpsomme. 

  Men noe som er helt gratis å gjøre er å bestille en brosjyre. I den finner du alle de ulike reisemålene og informasjon om reisemålene. Du kan lese om hva som er inklusive, hva du kan bestille utenom som "Fun Pack" ol som jeg snakket om i videoene på Youtube. Der står det om det er vertsfamilier på destinasjonen og om det er studenthjem. Om undervisning og andre ting. Det er noen ganger lettere å sitte med en brosjyre i hånden sin enn å se på alt på nettet. 

  Om du ønsker å bestille en gratis brosjyre trykker du //HER .  Om foreldrene dine er av de lette å overtale og dere faktisk bestiller en reise er det superkoselig om dere nevner meg i bestillingen. Om du bestiller over telefon kan du bare si at du fikk turen anbefalt av meg, men om du bestiller over nett gjør slik det er forklart under.

  1. Gå inn på EF.no og klikk øverst i hjørnet der det står " RESERVER PLASS"

  2. Da kommer du inn på en siden som i bilde over. Deretter trykker du der det står " MELD DEG PÅ ONLINE" ved siden av det kurset du vil ha. Siden jeg har flest lesere i alderen mellom 10-14 og 14-17 sirklet jeg rundet det kurset jeg har hatt hvert år. 


   

  3. Etter å ha gjort steg "2" kommer du inn på en side som dette der du må begynne å fylle inn informasjon. Du MÅ fylle inn alle feltene. Du velger aldersgruppe, destinasjon, tidsperiode osv... Når du har fylt inn alle de tomme plassene går du helt ned på siden og trykker på en knapp der det står " NESTE".   4. På den neste siden skal du fylle inn all din personlige info. I tillegg til dette vil du finne et åpent felt der det står " Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg. I det feltet skriver du da " Jennie Sofie". Om du bestiller en reise igjennom meg får du også en viss rabatt på turen din. 

   Om du i tillegg tar et bilde av det og mailer meg på jenniesofieheader@gmail.com og skriver i emnefeltet HAR BESTILT REISE MED EF, så vil jeg gjerne følge deg på Instagram og se bilder fra ditt eventyr. 

  Spør en voksen om hjelp hvis det var litt vanskelig å forstå:-)

   
  10 kommentarer


  Blogg

  DETTE ER TOPP


  01.09.2016


  Hei

  I sommerferien var jeg så heldig og hadde besøk av Karen fra topp magasinet. Vi klarte å få til et møte helgen jeg var hjemme i mellom språkreisen og familieferien til Østerrike. Hun tok båten ut til Nesodden og vi var utrolig heldig med været. Hun fikk sett en god del av huset mitt og før vi begynte intervjuet lagde vi oss smoothie som vi kunne sitte med ute i sola. Det var en del morsomme spørsmål jeg ble stilt og det ble nok noen morsomme svar. Jeg kom også med noen av mine motetips og vi hadde også noe som kalles "8 kjappe" der jeg ble stilt åtte kjappe spørsmål og jeg må svare fort. 

  Det var ikke bare en sak om meg men flere andre jeg kjenner også. Det var blant annet en sak med Marcus og Martinus og Isac Elliot. Jeg likte sakene deres utrolig godt. Til min store glede var det også selveste Selena Gomez på forsiden, pluss en fantastisk sak om henne inni bladet også.

  Forsiden av bladet er superkult!

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Leser du topp?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION