• Gran Canaria, høsten 2015

  STRANDLIVET


  29.09.2015


  Hei

  Som jeg skrev i gårsdagens innlegg tenkte jeg å dele flere bilder med dere fra stranddagen vår i går. Når jeg ser gjennom bilder som er tatt er det faktisk vanskelig å dele noen på bloggen, fordi mamma og pappa er veldig strenge med tanke på hvordan type bilder jeg får legge ut. Det er jeg jo også veldig glad for og forstår veldig godt. . Selv har jeg heller ikke lyst til å dele masse bikini bilder.

   Det er jo slik at det er veldig varmt her og vi bader stort sett hele tiden, og da har jeg jo bare bikini på. Men jeg klarte å lage et lite bilderas til dere og skal forsøke å være enda flinkere i dag som er siste hele dagen vår her. I morgen reiser vi hjem. 

  Utrolig deilig vann!

  UTE MED TRÅBÅT MED SKLIE

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Gran Canaria, høsten 2015

  BEACH DAY


  28.09.2015


  Hei

  I går tilbrakte vi hele dagen ved bassenget. Utrolig deilig, men i dag hadde vi derfor heller lyst til å dra på stranda. Vi våknet til skyfri himmel som vi ikke har gjort de andre dagene her. Vi var ikke lenge ved bassenget før vi valgte å dra av sted på stranda. Der bada vi, kasta ball, spilte volleyball og dro ut med båt. Vi leide en liten tråbåt med sklie som vi tok med litt lenger ut. Så var det bare å hoppe og skli. Veldig nedkjølende på en så varm dag. 

   

  VI VALGTE AMFI STRANDA I NÆRHETEN AV HOTELLET


  I morgen er siste hele dagen vi har her på Gran Canaria og jeg nyter tiden fult ut. I kveld får jeg ikke tid til å dele flere bilder, nettet samarbeider ikke helt akkurat nå.
  Skal ha et innlegg med flere bilder klart her på bloggen i morgen tidlig, om dere ønsker det. 

  Skal jeg legge ut flere bilder fra dagen i dag?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Gran Canaria, høsten 2015

  GØY I BASSENGET


  26.09.2015


  Hei

  //Annonselink til Ving

  Etter at gårsdagen for det meste var overskyet og det til og med begynte å regne litt var det helt fantastisk å få en skikkelig solrik dag ved bassenget. I går var jo jeg og familien å besøkte Lila der hun ferierte med sin familie og i dag kom de og besøkte oss litt her hvor vi ferierer. Det var kjempekoselig med enda en venninnedag, og dumt at vi ikke får flere dager i sammen her på Gran Canaria. Jeg syns det var veldig gøy at vi faktisk tilfeldigvis fant ut at vi skulle være her på øya samtidig og at det i tillegg var så nærme hverandre, vi fikk badet masse i sammen og hatt det veldig gøy. 

  I dag var vi enda mer ved bassenget siden været var så fantastisk. Måtte ta flere is pauser ( bare 2 egentlig) og for å smøre seg meg solkrem. I dag har nok vært den beste dagen hvis jeg fjerner at jeg knuste solbrillene mine. ( SNUFS SNUFS)

  Nå gjør familien seg klar for å dra inn til Puerto Rico, så kanskje jeg finner et nytt par der. Vi skal også kose oss ute og spise på restaurant. 

   

  KJEMPEFINE  BASSENG HER PÅ SUNWING

  Trykk //HER om du vil se nærmere på hotellet hvor jeg er nå. 

  Tusen takk for mange tips om hva vi bør gjøre i mens vi er her på Gran Canaria.

  Har du høstferie nå?

  Klem Jennie

   
  17 kommentarer


  Gran Canaria, høsten 2015

  I dag er jeg sikker på at det blir en....


  25.09.2015


  Hei

  .....superfin dag.

   

  I går kveld bestemte familien seg impulsivt for å gå strandveien til Anfi del Mar som ligger 20 minutters gange unna om du går (med lillebror som er litt treg) i fra hotellet vårt. Det var en veldig fin spasertur og fikk meg til å glede meg enda mer til i morgen da vil skal til stranden på Anfi for å bade på den utrolig fine stranda der borte. Det var spesielt fint på vei tilbake da vi så alle lysene fra resturantene, hotellene og butikkene. 

  Vi skal dra nå rett etter frokost til hotellet hvor en venninne av meg og familien hennes ferierer på og bade og kose oss i sammen med dem. Først på hotellet de bor på for så å dra på stranden og bade også. Vi så i går kveld at de leier ut tråbåter med sklie og det skal vi forsøke å få leid oss. Jeg husker vi gjorde det i Kypros for noen år siden. Det var utrolig gøy. Men nå skal jeg få smurt meg med solkrem og komme meg ut i sola. 

  Ønsker dere en finfin dag alle sammen

  I bassenget  Amfi del Mar i går på kvelden. Gleder meg masse til å se det på dagen!


  Har du vært på Gran Canaria før? Gi meg gjerne tips om hva jeg bør oppleve i mens jeg er her.

   Klem Jennie
  56 kommentarer


  Gran Canaria, høsten 2015

  Denne uken


  23.09.2015


  Hei

  //Annonselink

  Nå har endelig vi kommet frem til hotellet her på Gran Canaria. Vi bor på Sunwing i Arguineguin og jeg elsker hotellet og omgivelsene. Fantastisk utsikt utover havet og bassengområdet. Du kan se hotellet ved å trykke //HER

  Jeg skrev at vi endelig hadde kommet frem, som ikke stemmer helt. Vi kom hit tidligere i dag, men det første vi gjorde var å pakke fort ut, hive på oss badetøy og solkrem og tilbringe ettermiddagen ved og i bassenget. Jeg gikk en liten runde på hotellet og jeg kan faktisk se hotellet der en venninne av meg bor. Jeg har også planer om å møte hun, noe jeg gleder meg masse til. 

  Flyet hadde avgang klokken 09.00 fra Gardermoen i dag tidlig og flyturen tok 5 timer og 15 minutter. Jeg er heldig og klarer å sove når vi reiser, så jeg syns flyturen gikk kjempefort. Koste meg med god musikk og et blad også.  Jeg sov faktisk i bilen på vei til flyplassen, på flyet sov jeg i 2 timer og var litt i halvsøvne på bussen. Jeg klarer å sove alle steder. Hahahah

  Vi har også stilt klokken 1 time tilbake så her er ikke klokka mer enn snart 19.00, så kan være at noen innlegg kommer ut litt senere enn vanlig. Skal selvfølgelig prøve så fort som mulig. 

  Her er noen bilder fra den lille runden min på hotellet. Det kommer selvfølgelig mange bilder av mye annet den kommende uken og selvfølgelig av meg og familien også. Disse er også bare tatt med mobilen, tok ikke med kamera ned til bassenget. 

   

  BILDER TATT MED MOBILKAMERA OG LAGT PÅ FILTER

  TATT MED MOBILKAMERA, IKKE REDIGERT

  Nå er sola på vei ned og det er rolig rundt bassenget, helt til lillebror kommer å tar bombehopp ut i bassenget i morgen. 

  BILDER TATT MED MOBILKAMERA, IKKE REDIGERT
  Liker du best bilder med filter eller uten?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Blogg

  HVA HAR SKJEDD!


  21.09.2015


  Hei

  I dag fikk jeg flere kommentarer og direktmeldiger på hva som har skjedd med bloggdesignet mitt. Selv tenkte jeg ikke det var noe spesielt før jeg gikk inn på mobil og hele designet mitt var borte og byttet ut med et helt enkelt uten header. Ble helt forskrekket og logget inn på MACEN med en gang for å se hva som hadde skjedd. Da jeg logget inn stod det en liten overskfift " mobilvennlig design" 

  Jeg fikk lest litt om det og kort forklart er det dette som stod. At det er en stor andel av leserne på blogg som kommentere via mobil og at det derfor var på tide med mobiltilpassend design. Så det vil si at de kommende ukene vil det være et standard mobildesign på bloggen min, altså via mobil.  Etterhvert vil det selvfølgelig også komme forskjellige design å velge mellom, men også egen designbygger for mobil. Det jeg syns var viktig er at det senere vil bli mulig å lage sitt eget design på mobil. Nå skal jeg jo snart begynne på nye header og nytt design og dette er jo noe jeg ser frem til. 

  Om du ønsker å se bloggen min med det vanlige designet mitt må du bruke PC eller MAC. 

   

  SLIK DET NÅ SER UT PÅ BLOGGEN VIA MOBIL. 


  Uvant men jeg skal klare meg. Hahahaha! 

  Nå reiser vi også på onsdag så har ganske stress. For det første må jeg pakke alt jeg trenger og vaske det jeg vil ha med, pluss at jeg må gjøre leksene for hele uka i dag og i morgen i tillegg. Så det er ikke bare å bare å reise i skoletid. Man må faktisk jobbe for det. Vi har heldigvis fått noe nytt og kult i huset som hjelper meg med motivasjonen. 


  Leser du bloggen min på mobil eller via PC/MAC?

  Klem Jennie

   

   
  37 kommentarer


  venner

  BYEN MED SØTNOSENE


  20.09.2015


  Hei

  For en hektisk og full helg. Har vært i byen både i går og i dag. I dag skulle jeg på førpremiere av filmen Descendants. Da vi kom fikk vi først litt å spise og drikke og så var det film. Helt ærlig likte jeg faktisk filmen. Jeg er en person som kan se DISNEY å kose meg. Det gjorde jeg nå også og vi begynte alle 3 å le. Alle 3 vil si Petrine, Tuva og meg. Jeg ville ha med disse på premieren og ble utrolig glad for at de kunne. Jeg tror og vet at vi har det gøy uansett hva vi gjør sammen. Vi har også ganske samme humor så vi får hverandre til å le masse og hele tiden.

  Kom hjem ganske sent meg valgte å lage et lite innlegg siden det ikke ble noe i går.

   

  SLENGBUKSE JENTENE, SE PETRINE i #WOWBYJENNIESOFIE


  Vi tok disse bildene før kinoen av hverandre. #bringing the 70`s / 80´s back ! Hahahahha! Slengbukser og tykke,store olajakker med masse ull. Syns det er utrolig kult da. Jakka mi er fra WOW og buksa fra BIKBOK! Elsker det!

  Har du lyst til å se filmen?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  inspirasjon

  Hva jeg forbinder med...


  18.09.2015


  Høsten!

  Hei hei

  Da er det endelig fredag igjen og jeg ser frem til en morsom helg der jeg skal mye gøy. En shoppingrunde med vinneren av GAVEKORT på WOW til 3000,-  , jeg skal i bursdag og jeg skal på kinopremiere av filmen DESENDENTS. Gleder meg masse. I tillegg reiser jeg onsdag neste uke til Gran Canaria. Mye å se frem til.

  Jeg gleder meg også til etter høstferien. Ikke fordi det skal skje noe spesielt, men fordi jeg gleder meg til det blir skikkelig høst! Med blader i mange farger, mørke leppestifter, varme jakker og sko, drikke masse "chai tea". Det er hvert fall noe av det jeg forbinder med høsten. Sitte inne på kvelden og se på en serie og tenne stearinlys og slappe av. Jeg er faktisk også ganske glad i å våkne opp til regnvær en lørdag eller søndag av og til og det er kjempedeilig å legge seg til å sove om kvelden til lyden av regn mot vinduet også. 

  Lagde en liten collage som gir meg høstfølelse. Nedeste bilde til høyre er fra kolleksjonen min med WOW og jeg elsker den høst/vinterjakken. Jeg hadde sett en lignende da jeg var i London i fjor men den hadde ikke noe innsving i livet og ikke det foret som jeg liker aller best heller. Da  jeg fikk mulighet til å desige noen klesplagg så passet jeg på å lage en jakke akkurat som jeg ønsket den og jeg er kjempefornøyd. Veldig klar for høsten med den.   Hva er det beste med høsten syns du?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  DERE ER DE HELDIGE


  17.09.2015


  Hei

  //Samarbeid

  I dag virkelig bøtter det ned her hvor jeg bor. Det regner og regner og det er stor sjanse for at det gjør det der du bor også. På slike regntunge dager er det fint å kunne kose seg inne. Jeg har jo bloggen og instagram å holde på med og jeg liker å lage meg en god kopp te og slappe av med god musikk også. 

  Andre tips til hva du kan gjøre er å lage noe. Enten endre på noen klær du har om du er flink til å sy, tegne, perle, bake, lage et fotoalbum med fine minner,  eller som 5 stykker av dere  nå får mulighet til....designe sitt eget mobildeksel.

  Jeg har nå trukket vinnere av gavekort i fra caseapp.no og vinnerene ble: 

   

  Maiken - hun vil ta vare på minnet av en fin strand hun tok bilde av i sommer.

  Tobias - Endelig en gutt som vant og premien passer jo gutter og jenter. Han kunne tenke seg en alien emoji eller frukt på sitt deksel. 

  Marthe - Vil ha en oppmuntrende quote <3

  Sofia - Vil ha bilde av kjæledyret sitt som hun har mange søte bilder av.

  Ida - Som som meg ønsker seg et årstidsdeksel og bilder av høstblader. 

   

  Noe annet jeg elsker med høsten er koseklær og deilige gensere. På bildet under har jeg på "alice" genseren fra kolleksjonen min, min favoritt høstgenser, har den også i lyseblå.

   

   

  Gratulerer til dere som vant, jeg tar kontakt med dere på IG eller mail og sørger for at dere får tilsendt gavekortkode.  Om du ikke vant, kan du jo sjekke ut nettsiden og kanskje dette er noe å sette på ønskelisten sin. Trykk //HER for å komme til Caseapp

  Liker du konkurranser på bloggen?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Video

  SVAR PÅ SPØRSMÅL OM SPRÅKREISE DEL 3


  16.09.2015


  Hei

  I dag var jeg ikke i form til å dra på skolen og da passer det perfekt at det heller ikke er trening i dag og at videoen er klar til å bare legges ut. Så i dag skal jeg bare ta det med ro, gjøre noen lekser og pleie meg selv. 

  Noen av dere som har sett på videoene mine over lengre tid har kanskje lagt merke til at jeg har begynt å bruke noen nye kule effekter og har selvdesignede forsider av videoene på Youtube. Jeg har begynt å bruke programmet Final Cut Pro, syns det er gøy med nytt program. Jeg har fortsatt mye igjen å lære men finner ut noe nytt hver gang jeg redigerer, he he. 

  Det er nå 1 uke til avreise til Gran Canaria og jeg gleder meg ekstra mye nå fordi en venninne av meg som jeg dessverre ikke ser så ofte også skal dit. Vi reiser ikke samme dag, men vi er jo i nærheten av hverandre i en halv uke slik at vi får truffet hverandre. 

  I morgen trekker jeg vinnere av gavekort på mobildeksel i fra caseapp, 5 stykker vinner hvert sitt deksel. 

  Håper dere liker videoen og at del 1, 2 og del 3 til sammen gir deg svar på det aller meste du lurer på når det gjelder å reise på språkreise med EF til Brighton. 

   

   

  Jeg har allerede begynt å drømme meg litt bort og se på destinasjoner med EF til neste sommer. For meg er det ikke bare å velge det stedet jeg aller helst vil, det må matche med familien sin ferie også, så jeg ser først på avreise tidspunkter før jeg ser vidre på destinasjoner. 

  Om du kunne velget, hvor ville du helst ha reist i HELE verden?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Video

  VIDEOOOOO


  15.09.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt en ganske stressende og slitsom dag på skolen. Utrolig godt å komme hjem og bare slappe av. Jeg lagde meg men smoothie og satte meg ned for å begynne på videoen min, altså MIN SPRÅKRESE MED EF DEL 3. Den jobbet jeg intenst med helt fra  da til nå og den er endelig ferdig. Forsøker hele tiden å forbedre videoene mine og er veldig fornøyd med introen jeg har laget nå, syns det er gøy med nytt program og koser meg med å lage filmer til Youtube.

  Jeg må av gårde på trening om noen minutter så rekker ikke dele den i dag. Den kommer derfor i morgen. Del 3 handler mer om shopping, penger, muligheter og litt de tingene der.   Gleder du deg til video?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner/vinnere av kino premiere


  13.09.2015


  Hei

  I dag bestemte jeg meg for å kåre vinner av 2 kino billetter til premiere filmen «Descendants» på en Oslo-kino. Vinneren ble en jente som heter/kaller seg for Kyla_ina. Utrolig kult navn btw! Hun skal ta med lillesøsteren sin på 11 år! Håper dere begge får en fin opplevelse. Jeg vil i kveld kontakte vinneren på IG.

  Jeg skal selv se filmen med Tuva og Petrine. Vi er hvert fall all ikke for gamle for DISNEY ennå så vi gleder oss masse. 


  Ta gjerne å delta i den andre konkurransen jeg har gående akkurat nå<3 Trykk HER for å komme til innlegg.

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  venner

  EF REUNION


  13.09.2015


  //Sponset reise

  Hei

  Som noen av dere sikkert fikk med dere på IG i går var jeg på reunionparty med EF. Som sagt er det en liten fest der alle som har reist med EF denne sommere får muligheten til å dra på.  Der møter man sikkert på noen som man har reist med og det er en fin mulighet til å se hverandre igjen. 

  Det kom faktisk 5 stykker som vi reiste med her i fra Norge. To av de bor jo helt oppe i Tromsø så det å se de igjen var utrolig koselig. Vi snakket masse hele tiden og det var også servering av pizza og brus. Det var også noen leker der og det var mulighet for å vinne ting. En av lekene var limbo så vennen mine og jeg bestemt oss for å være med til vi syntes at det ble for vanskelig. Men det var bare så utrolig gøy at vi fortsatte. Helt til slutt stod jeg fantastisk i finalen og gikk av med seieren. Hahahahahhaha! 

  Jeg vant en Ipod touch som jeg valgte å dele med Mathias. Vi skal senere i kveld laste ned noen spill og hans favoritt musikk av Marcus og Martinus.


  Vil du på språkreise neste år?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  RADIOOOOOO


  11.09.2015


  Hei

  Endelig fredag! Jeg vet ikke om dere fikk det med dere men på onsdag forrige uke var jeg ikke bare på Oslo City og lanseringen av kolleksjonen, men jeg var også på SKOLEFRI. Jeg tror jeg nevnte det på IG men ikke her på blogg. Har vært litt opptatt så var først nå jeg satt meg ned selv og hørt på sendingen. Har vært der en gang før og det var like gøy, kanskje enda morsommere denne gangen. Jeg gjorde også noe jeg aldri har gjort før for dere: Hahahahahaha! Jeg kommer ikke til å si hva det er men du kan godt høre intervjuet ved å trykke HER.

   

  Akkurat nå skal jeg på håndballtrening og ønsker dere alle en kjempefin helg

  Har du hørt intervjuet?
  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Dekslene mine, vinn gavekort


  10.09.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Jeg får veldig mange spørsmål om hvordan deksler jeg har til telefonen min. Jeg kjøpte meg for ikke så alt for lenge siden iPhone 6 og da hadde jeg plutselig ingen deksler til telefonen min. Jeg har ikke like mange deksler nå som da jeg hadde iPhone 4s, for jeg opplever ofte at de dekslene jeg syns er fine bare finnes til de eldre iphone modellene enn den jeg har.

  Jeg designet meg derfor 5 deksler selv hos www.caseapp.no som jeg er veldig fornøyd med. I tillegg har jeg et gjennomsiktig som er kjøpt i en apple-butikk. De har allerede noen ferdige design, men du kan også lage dine egne akkurat som du ønsker dem selv. 

   Siden jeg ikke har så mange deksler syns jeg å lage en video ble tullete, så tok heller noen bilder. 

   

   

  De dekslene jeg laget meg før sommerferien er jo veldig sommerlige, kanskje jeg bør lage meg noen høstinspirerte deksler nå. 

  I dag starter jeg også en konkurranse hvor 5 stykker vinner hvert sitt deksel fra caseapp.no Dere mottar da en kode som gjør at dere gratis kan designe dere et deksel eller bestille et design som butikken allerede har. Det du må gjøre for å være med i trekningen er å skrive hva du helst ville hatt bilde av på ditt iphonedeksel. (Venner, quote, kjæreste, frukt, natur eller noe annet) Husk kontaktinformasjon slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Enten e-mail eller IG-bruker. Jeg sletter kommentarer som inneholder telefonnummer.

  Klem Jennie
   
  479 kommentarer


  Blogg

  TENK SÅ KULE BILDER DET VIL BLI


  09.09.2015


  Hei

  Nå kjenner jeg at jeg gleder meg mer og mer til høstferien jo nærmere den kommer. Nå er det under 4 uker til vi reiser!!! Det høres kanskje lenge ut men vi har jo allerde gått på skolen 2 og 1/2 uke så tipper tiden kommer til å gå fort.

  Gleder meg ikke bare til varme og bading men også tanken på de fine bildene jeg kommer til å ta, for jeg liker å ta bilder. Ja, det er faktisk noe jeg går å tenker på. Tror også de fleste bloggere tenker slik. Det eneste jeg krysser fingrene for nå er bra WiFi/gratis nett slik at jeg får delt masse masse bilder med dere.  Blir veldig inspirert av bildene over.  Disse bildene er jo heller ikke bare av utsikt men også mange andre fine plaser på hotellet. Som jeg nevnte for litt siden har jeg jeg faktisk vært på hotellet før men da var jeg 1 1/2 år og da husker man ikke stort. Det er jo i tillegg pusset en del opp så hjelper ikke se på gamle bilder.

   

  Noe annet jeg gleder meg utrolig til er å få nytt design! Og header. Jeg har vært så heldig å få hjelp av en super hyggelig jente som heter Albertine. ( Hun er den som har lagd det designet jeg har nå) 

  Tror det designet jeg kommer til å få vil bli helt annerledes fra det jeg har, men det vil jeg. Liker forandringer<3


  Gleder du deg til nytt design? Hvordan stil tror du jeg velger?

  Klem Jennie

   
  21 kommentarer


  Blogg

  LITT FORSKJELLIG


  08.09.2015


  Hei

  I dag hadde vi idrettsdag på skolen og gjett hva? Det ble sooooooooooool!!! Ahhhhhh så deilig<3 I fjor på idrettsdagen hadde vi pøsende regn og det var utrolig vanskelig å løpe fordi vannet gjorde banen veldig glatt og det var små vanndammer over alt. I dag var vi så heldig med været. I tillegg så varmt!

  Men siden vi mister 2 skoledager med fag denne uka har jeg en del lesker å få gjort unna. Blir derfor vanskelig å begynne på videoen men skal hvert fall få til litt i helgen. Har litt å gjøre til helgen også men det er nok litt mer morsomt enn lekser. Jeg skal nemlig på reunionparty!!!

  Nå tenker du kanskje: Hva er reunionparty?  Det skal jeg si nå. Reunionparty er en gjenforening, jeg skal på reunionsparty med de som har vært på språkreise med EF i sommer :) Det er ikke slik at det er alle fra alle de forskjellige landene men vi som kommer fra Norge. Fikk jo god kontakt med flere av de norske på språkreisen. Vi hadde koselige kvelder sammen, turer, vi spiste ofte lunsj sammen og ikke minst reisen frem og tilbake. Både jeg og Ella gleder oss masse til å se alle igjen. 

   

  Toppen jeg har på meg på bildet er nå kommet for salg i WOW butikker over hele landet :D  Har du vært på reunionparty før?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  WOW

  MASSE BILDER!!!


  07.09.2015


  //samarbeid om kolleksjon

  Hei

  Da har jeg endelig fått bilder fra lanseringen av kolleksjonen som var forrige uke. Det var utrolig mange bilder men tok med de jeg likte best. Tenker masse tilbake på eventet og kan fortsatt ikke takke dere som kom nok. Uten hver enkelt av dere hadde det ikke blitt det samme. Og tusen takk til alle som deltok i konkurransen der det var mulighet for å vinne et gavekort på WOW til 3000,- kr og en shoppingrunde med meg i butikken. Vinneren ble en super søt jente som heter Victoria. (Hun ble kåret på IG brukeren til WOW på Oslo city)

  I dag kan jeg også informere om at " ELLA" toppen/genseren i kolleksjonen min nå er ute i butikk. Det er nok det plagget folk har spurt mest etter og nå har den kommet! Den finnes i tre forskjellige farger. Burgunder, en utrolig fin grønn farge og grå. 

  Bildet av toppene finner du nederst i innlegget!

  Topp 199,-

  Hvilken farge likte du best på genseren?
  Klem Jennie
  12 kommentarer


  SPRÅKREISE

  SPØRSMÅL EF


  06.09.2015


  Hei

  I går tok jeg meg tid tid å filme del 3 av min " SRÅKREISE MED EF 2015" spørsmålsrunde. Takk for alle spørsmålene som ble sendt inn. Det var igjen noen spørsmål som ikke passet inn i verken del 1, 2 eller 3. Tenkte derfor å ha et lite innlegg der jeg svarer på de før del 3 kommer ut. ( Om du fortsatt lurer på noe etter dette innlegget og del 3 av videoen anbefaler jeg at du ringer EF, sjekker ut nettsiden deres eller bestille en gratis brosjyre med masse info)

  TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN EF SIDE

   Er det noe du vil savne utenom venner?

  Kommer jo til å savne hele stedet. Det å stå opp til sol hver morgen og dra inn til byen. Brighton er en fantastisk by som er mye større en det man tror. Trodde det skulle være et veldig lite sted men det var det langt i fra. Flere steder av byen jeg ikke fikk sett til og med. Så byen er nok det jeg savner mest etter venner.


  Var det internett på rommet ditt eller brukte du 3G/4G?

  Jeg brukte ikke 3G/4G da jeg var på rommet men mer i byen om jeg trengte det da. På rommet var det gratis nett, men når det var mange på ble det veldig treigt. Gratis nettet fungerte på hele campus så det er noe jeg likte spesielt godt.

  Kan du kort oppsummere en vanlig dag for deg i Brighton?

  Det er vanskelig å oppsummere dette kort men jeg skal prøve så godt jeg kan.

  Jeg stod opp i 7 tiden og ordnet meg før jeg gikk ned med Ella og spiste frokost mellom 07.30 og 08.00. Etter å ha spist frokost gikk vi opp til hvert vårt rom og pakket sekken klar for skole ( bøker og noe å skrive med)

  Så tok vi følge ned til møtepunktet og startet skoledagen kl. 09.00. Skoledagen varte fra 9 til 12 med en pause på 20 minutter midt inni. Etter skolen spiste vi lunsj og deretter gikk på rommet. Da skulle vi ikke møte opp før kl 14.00. Jeg tok meg derfor litt tid til å pakke klar en veske/sekk til å ta med til byen med ting jeg trengte ( lommebok, busskort, solbriller, liten jakke osv...) Deretter begynte jeg på et innlegg om jeg hadde tid til det.  Etter at jeg hadde gjort meg helt klar gikk jeg og Ella på nytt ned til møtepunktet for å dra til byen.  Der møtte vi vennene våre igjen og alle gikk samlet opp til bussholdeplassen. Bussen kom og vi tok turen inn til byen. Når vi ankom byen fikk vi noen raske beskjeder om hva vi skulle gjøre. Deretter gjorde hele gruppa noe morsomt felles . Etter å ha gjort det vi kom for hadde vi fritid! Da sier de at vi kan gjøre hva vi vil, men at vi må være tilbake her til et spesielt klokkeslett. ( f.eks. 17.30 ) 

  Vi gikk med venner inn i butikker som HOLLISTER, TOPSHOP, BOOTS, PRIMARK og til slutt en liten tur innom starbuck.

  Så møtte vi på det bestemte stedet til riktig tid og alle tok bussen tilbake. Vi spiste middag kl 18.00 og fra da hadde vi  fri ( med mindre vi hadde en kveldsaktivitet. Noe vi som oftest hadde) Da kunne det hende vi skulle gjøre noe gøy på campus eller dra til byen igjen. 


   

  Etter en lang dag måtte alle være på sine egne rom kokka 23.00. Da tok jeg som oftest en dusj, pusset tenne og la meg til å sove

  Veldig kort forklart........NOT! He he he eh

   

  Hvordan var reisen på en skala fra 1-10?

  11!!!!!! ( Om det er liv å si) HAHAHAHAHAHAH

   

  Det var egentlig de spørsmålene. Noen var lengre enn andre og de handlet om ganske mye forskjellig syntes jeg<3

  Håper du fikk svar på det du ville! Videoen kommer når den er ferdig regigert, har ikke begynt å redigere ennå. 

  Klem Jennie

   
  10 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  NY OG KUL KONKURRANSE!


  05.09.2015


  Hei hei

  //Jeg er invitert

  Søndag 20. september er det eksklusiv førpremiere på «Descendants» på en Oslo-kino. Jeg ønsker derfor å ha en liten GIVEWAY på 2 billetter til filmen. Kanskje du vil vinne til deg og en venn?  I samarbeid med Disney Channel lodder jeg i hvert fall ut to billetter til førpremieren. 

  LITT OM FILMEN + TRAILER

  I høst dukker en ny ond generasjon av Disneys mest beryktede skurker opp på Disney Channel. Spillefilmen ?Descendants? handler om tenåringsbarna til Disneys mest beryktede skurker -  Malificent, Den Onde Dronningen, Cruella De Vil og Jafar. De vokser opp og krever sin egen plass i historien. I filmen møtes godt mot ondt i en sterk historie som tar for seg følelsesladde temaer som selvtillit, frihet til å velge, personlig ansvar, samarbeid, rettferdighet og empati. Tiden vil vise om disse onde tenåringene følger i sine utspekulerte foreldres fotspor. 

   

  Jeg har sett på DISNEY helt siden jeg var liten og jeg kan fortsatt sitte den og kose meg med det. Har jo allerede sett filmen MALIFICENT med Angelina Jolie, som også er av DISNEY. Syntes den filmen var helt fantastisk og etter å ha sett filmen for den kommende «Descendants» håper jeg på en like bra opplevelse.

  Legg igjen en kommentar og fortell hvem du vil ta med deg på den eksklusive førpremieren av «Descendants». Husk kontaktinformasjon

  Før du deltar er det fint om du spør dine foresatte om du i det hele tatt har mulighetene til å stille opp denne dagen, førpremieren er i Oslo. 

   

  Klem Jennie
  71 kommentarer


  WOW

  JEG BEGYNTE Å GRÅTE


  03.09.2015


  Hei

  I går var det altså VIP-Lansering av kleskolleksjonen min hos WOW på Oslo City. I forkant var jeg litt redd for at ingen ville komme. Været var dårlig, flom flere steder faktisk pluss at det var en ukedag på kvelden. 

  Det som møtte meg da jeg kom til Oslo City var langt mer enn noen hadde forventet seg. Det var jo nesten ikke plass til flere folk inne i butikken. Jeg syns selv alt så utrolig bra ut med ballonger og pynt og silkebånd rundt kolleksjonen min som jeg senere klippet over. Det aller beste var allikevel alle de smilende ansiktene som møtte meg uansett hvor jeg så. 

  Jeg var litt shaky da jeg stilte meg opp på krakken for å komme litt høyere opp slik at alle kunne se meg da jeg ønsket å takke alle de som hadde kommet, og jeg kjente at tårene presset på. Det ble litt mye for meg der og da, men dere gjorde meg alle så lykkelig. 

   

  HER HAR BOKSTAVEN S VRIDD SEG LITT

  Hver og en av dere som hadde tatt dere tid og som viste interesse over for det jeg har jobbet med, det jeg har gjort og det jeg gjør. Muffinsen ble spist med en gang og drikke i høye glass ble servert. Jeg fikk faktisk ikke smakt på en eneste cupcake selv, men hørte at de var veldig gode. Men jeg fikk tatt maaaaange bilder med utrolig mange fine jenter og gutter. Og til alle dere som er usikre på dere selv, med hånden på hjertet alle dere som var der i går var flotte. Jeg la merke til noe fint med alle jeg tok bilde med. For det meste var det jeg som tok bildene da vi tok selfier og jeg så på oss på skjermen i sammen og tenkte alt i fra "oj, hun hadde fint hår, hun hadde utrolig fint smil, så flotte øyne hun hadde" osv. Jeg fikk mange gode klemmer og jeg vil takke hver og en av dere.

   

  JEG KOMMER TIL Å LEGGE UT FLERE BILDER AV DERE SOM TOK BILER  MED MEG I GÅR

   Nå er jeg kjempespent på hvem jeg skal være med på en shoppingrunde på WOW Oslo City om ikke så alt for lenge. Gleder meg allerede. 

  Jeg fikk også snakket litt med noen foreldre i går og jeg vet at mange var på lanseringen takket være dere, så takk til dere også. Det  varmer faktisk mer enn noen kan forestille seg når en far kommer bort og sier "Jeg satt på sofaen, og så fikk jeg beskjed om at jeg måtte kjøre hit. Vi har kjørt helt fra Hønefoss, men det er så verd det." 

  Noen ga meg brev, som jeg skal lese i kveld. Det gleder jeg meg også til. Og til å se bilder av dere i klesplaggene jeg har designet med hashtag #wowbyjenniesofie. Har du ikke instagram, send det gjerne på mail og merk emnefeltet med samme hashtag. 

  Jeg fikk desverre ikke tatt noe særlig bilder denne dagen og det var vanskelig for mamma også, for det var så mange mennesker. Det viktigste var jo at jeg fikk tid med dere. Men WOW hadde noen som tok masse bilder, så jeg skal dele bilder med dere så fort jeg får noen i fra dem. 

   

  Jo, så tilbake til overskriften, JEG BEGYNTE Å GRÅTE. For når jeg kom hjem da kom også tårene. Rett og slett fordi jeg var så utrolig glad. Glad for alt dere gjorde for meg og gjør for meg. Ved å komme på slikt som dette, kommentere på IG og blogg og være så snille. 

  Jeg får selvsagt noen stygge kommentarer også, gjerne fra de som er like gamle som meg eller litt eldre. Som at det bare er teit og ikke noe å være stolt av at jeg har designet for WOW for de er for småunger og at jeg bør være flau av å kle meg i klær fra WOW. Men jeg er ikke enig i det hele tatt. Jeg går i klær jeg syns er fine. Et klesmerke bestemmer ikke om man er fin eller ikke. Dessuten er det kjempekult å være forbilde for jenter i WOW alder, dere er herlige. Dere er imøtekommende, noen litt sjenerte, snille, ærlige, varme og mye mer. Håper dere vil trives i klærne mine. Når man har på seg noe man føler seg vel i så vises det. 

   GIKK FORBI WOW PÅ KARL JOHAN PÅ VEI TIL BÅTEN

   Var du på VIP-Lanseringen, hadde du det gøy?

  Hvilken WOW butikk eller by skulle du ønske at jeg kunne besøke?

  Klem Jennie
  85 kommentarer


  WOW

  ON THE RADIO


  01.09.2015


  //samarbeid

  Hei

  He he, noen ganger syns jeg bare engelsk overskrift høres så mye bedre ut. Som det står så skal jeg på radiobesøk i morgen. NRK Radio Super har igjen invitert meg til "Skolefri sending" og jeg gleder meg. Veldig koselig å være der og litt spennende fordi man vet jo ikke helt hva som skjer i løpet av sendingen, for alt er jo direkte. 

  Heldigvis har jeg kort skoledag i morgen og rekker alt dette etter skolen og før VIP-Lanseringen på Oslo City i morgen kveld. Noen dager blir bare litt travlere enn andre dager, men jeg elsker faktisk å ha det litt hektisk. 

  Så i morgen kan du høre meg direkte på "Skolefri" hvor enn du bor i landet :) Og for dere som bor i Oslo eller i nærheten så sees vi kanskje i morgen på VIP-Lansering. 

  Gruer meg nesten litt til morgendagen er over, for da er jo hele WOW-prosessen ferdig. Samtidig gleder jeg meg til å se bilder av følgerene mine i plagg de kjøper i fra kolleksjonen som de tagger med #wowbyjenniesofie eller sender til meg enten i posten eller på mail. Postadressen min er: Jennie Sofie, Postboks 3, 1451 NESODDTANGEN.


  Da skal jeg få lagt ut noen av disse bildene av dere på blogg eller min IG. 

  Ytterjakke kr 799,- fra WOW BY JENNIE SOFIE

  Pleier du å høre på radio? 

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION