• venner

  GOD FØLELSE


  30.09.2014


  Hei

  I dag har jeg vært med venner og kost meg hjemme på rommet mitt. Mamma hadde kjøpt noen lys til meg og de pyntet jeg med på rommet. Da fikk jeg en veldig god følelse. Tenker på høst, jul og det å kose deg inne når det er kladt ute. Har også fått tak i gardiner og et nytt kjempedeilig sengeteppe, så nå er jeg et steg nærmere en romvideo. Fortsatt noen ting og fikse på men det går nok fort, håper jeg. 


  Har du høstferie nå?

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Tips, du kan vinne


  29.09.2014


  Hei

  Jeg blogget for noen dager om nominering til Vixen blogaward. Du kan lese inlegget ved å trykke HER :)

  I dag fikk jeg informasjon om at det er en konkurranse gående hvor man kan vinne et superkult bloggekamera fra Canon. Alle som nominerer sine favorittbloggere er med i trekningen og du kan lese mer om konkurransen ved å trykker HER

   

  Jeg vet at veldig mange har nominert meg til Årets Ungblogg, noe jeg setter utrolig stor pris på. Jeg får så mange koselige kommentarer her på bloggen, på instagram og også på mail, tusen takk <3 

  Alle de som har nominert er automatisk med i trekningen av et slikt kamera, og du kan nominere flere ganger om du ønsker det. Om du ønsker å nominere meg eller noen andre i de 15 ulike kategoriene kan du trykke HER, for å komme til nomineringsskjema

  Vil du stemme på meg må skjema fylles ut som på bildet under, pluss din e-mail

  Klem Jennie

   
  22 kommentarer


  venner

  TUSENFRYD MED GIRLSA<3


  28.09.2014


  Hei

  I dag dro jeg i samen med Alice, Tuva og Rikke til Tusenfryd. Rikke hadde ikke vært der på veldig lenge så det var veldig gøy å se alle reaksjonene hennes. Vi tok Speed Monster, Jappen/SpaceShot, SpinSpider, SuperSplash og mange andre gøyale ting. Siden det er høst er det ikke så mange der så vi slapp nesten å stå i kø. Vi tok Thunder Coaster sånn 4 ganger på rad. Ble faktisk veldig kvalm. 


  Tok noen filmsnutter med mobilen i løpet av dagen, kanskje jeg legger noe ut her, på Instagram, på VideofyMe eller Youtube. 

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  innkjøp

  Innkjøp og outfits


  27.09.2014


  Hei

  I dag var jeg på Ski Storsenter med familien. Pappa var på kino med lillebror og lillesøster og mamma og jeg koste oss på senteret. Jeg har vært på jakt etter noen deilige høstgensere og i dag fant jeg i hvertfall en. Det var ganske vanskelig for det var veldig mange fine gensere, men de var så veldig fluffy eller alt for lange og så kjempeteite ut på meg, he  he.

  Endte opp med et antrekk, jeg er kjempefornøyd med og som jeg kan kombinere på mange måter. 

   

  NYTT ANTREKK  Her har jeg i tillegg på meg Cardigan jeg kjøpte i London og en T-shirt jeg har hatt lenge

  KLAR FOR HØSTEN

  Nå lurer jeg egentlig på hvor viktig det egentlig er for dere å få vite hvor jeg kjøper alt mulig. Får alltid masse spørsmål om hvor det jeg har på meg er kjøpt, og føler av og til at et enkelt bilde på instagram eller her på bloggen blir som en reklamekatalog. Disse tingene kjøpte jeg selv for septemberlønna mi. 

  Så syns du jeg skal skrive Klokke kjøpt hos ....... Genser kjøpt hos...... osv?

  Klem Jennie

   
  90 kommentarer


  inspirasjon

  ØNSKER <3


  26.09.2014


  Hei

  Nå begynner jeg å kjenne at sommerklærne ikke duger så bra lenger, søker derfor rundt på dette for å finne deilige og varme høstklær. Ønsker meg noen deilige kosegensere og varme sokker. Stylet noen antrekk jeg kanskje kan se etter eller bare inspirere dere med. 


  Ikke spør om merker eller butikker hvor disse tingene kan kjøpes, jeg bare googlet og satte sammen collager. 

  Hva syns du om antrekkene?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  venner

  GØY


  25.09.2014


   

  Hei

  I dag ble Frida og jeg med Nora hjem etter skolen. Vi bakte kake til balldag på skolen i morgen. Da skal vi spille klasse mot klasse i ballspill som for eksempel håndball, fotball, volleybal, basketball osv.. Det er meldt fint vær så håper veldig at det blir det. Forrige aktivitetsdag måtte det selvfølgelig pøsregne, så da måtte vi til slutt  dra hjem på grunn av alt for mye regn. 

  Når Frida hadde dratt gikk jeg og Nora ut og øvde litt. Bytta på å stå i mål og kaste,  og vi lagde også noen morsomme leker. Nå er jeg hjemme og skal ta en varm dusj og etter det skal jeg lage meg en kopp te.
  Har dere hatt, eller skal ha en idrettsdag på skolen?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVARER PÅ NOEN SPØRSMÅL


  24.09.2014


     Hei

  Fikk inn en god del spørsmål og tenkte å svare på noen i et inlegg, og noen i en video. Videoen filmer jeg i helgen, men det kan ta tid før den blir ferdig.

   

  1. Hvordan var det å begynne på ungdomsskolen?

  I starten likte jeg det ikke så godt men nå liker jeg det veldig. Får være masse med håndballvennene mine og vi har masse morsome fag.

  2. Kan du ha en morning routine?

  Jeg har veldig lyst til å lage en snart, men jeg kan ikke love noe. Det kommer sikkert en morning routine ut på bloggen en gang men kan ikke love når.

  3. Er det vanskelig å holde kontakt med de som går i parallellklassen din?

  Nei, det syns i hvertfall ikke jeg. Er veldig mye med de fra min klasse og de andre klassene. Men dette er helt opp til seg selv, det å holde kontakt eller ikke.

  4. Hvor høy er du?
  Jeg er litt over 160cm <3

  5.  Har du kjæreste?

  Dette spørsmålet er det kanskje mest av. Som jeg har sagt før, nei jeg har ikke kjæreste. Hahaha ;-)

  6. Hvor mange klasser har dere på 8.trinn?

  Vi har fire klasser:  A, B, C og D. Jeg går i A.

  7. Planene dine for høsten?

  Bare kose oss hjemme tror jeg. Rake i hagen, gå turer, være med venner og passe på å ikke bli forkjølet. Hehe. Lese bøker, drikke kakao, besøke familie.
  8. Har du mannlig lærer eller kvinnelig lærer.

  Nå har jeg en mann som kontaktlærer men etter høst ferien får vi en til og det er en dame.  

  9. Har du fått karakter 6 på en prøve enda? Er det skummelt med karakter?

  Ja har fått karakteren 6 flere ganger.  Nei, jeg syns ikke det er skummelt med karakterer. Var redd før jeg begynte på ungdomsskolen men ikke nå lenger. Man må bare øve bra og gjøre lekser så er jeg sikker på at det vil gå bra :-)

  10. Har noen av vennenene dine noen gang baksnakket deg?

  Ja, det er alltid noen som baksnakker og jeg vet om flere som gjør det, men da er de ikke mine ekte venner. For å si det sånn, baksnakker du meg , ser jeg uansett ikke på deg som en venn. Jeg er heldig og har mange gode venner. Vi støtter hverandre, stiller opp for hverandre, ler og har det gøy i sammen.

  Håper du fikk svar på noe av det du lurte på<3

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅL?


  23.09.2014


  Hei

  Som jeg nevnte på bloggen i går, så starter jeg en spørsmålsrunde på bloggen i dag. Jeg har blogget siden mai 2013, og ja som alle andre så forandrer også jeg meg i løpet av ca 1 1/2 år og livet endrer seg også.

  Jeg går på ungdomsskolen nå, har ny klasse. Jeg har vokst, klippet håret flere ganger, reist flere steder, fått nye venner, mistet venner, opplevd mye gøy og også triste ting og ja, jeg bruker nå både maskara og bb cream :-O  Livet mitt er vel som alle andre sitt liv, det skjer ting.

  I kommentarfeltet til dette innlegget kan du stille spørsmål til meg og jeg skal forsøke å svare på så mange som mulig. Og dere som har teite spørsmål kan bare spare tiden deres med å kommentere, for ja.....jeg har foreldre som leser gjennom kommentarer og da sletter de dem. 

   Noe du lurer på?

  Klem Jennie

   
  241 kommentarer


  VIKTIG INFO

  ER DET I DET HELE TATT MULIG?


  22.09.2014


  Hei

  I dag fikk jeg en utrolig koselig mail i fra en fast leser og instagramfølger. Jeg er hennes favorittblogger og hun ville nominere meg til "Årets ungblogg"  <3 <3 <3 Det gjorde meg så utrolig glad, men er det i det hele tatt mulig for meg å kunne vinne en slik tittel?

  • Årets ungblogg må minst ha eksistert i 6 måneder, det har jo min.
  • Bloggeren må være under 18 år, jippi det er jeg...men det er maaaaange andre utrolig flinke bloggere også.
  • Bloggeren må ha postet hyppige innlegg, jeg vil si at å ha blogget hver dag bortsett fra to dager siden starten av mai 2013.....det er hyppig ;)
  • Men er bloggen min inspirerende, engasjerende og nyskapende med godt innhold, dette er også et krav? Det er det jo opp til dere lesere å svare på. Jeg vet i såfall at jeg deler mye av livet mitt, at jeg forsøker å være inspirerende, engasjerende og positiv, men lykkes jeg i det?  Jeg håper mange vil stemme på meg

  Trykk her for å komme til stemmeskjema

  Da kommer du til et bilde som du må fylle ut slik som dette, og i siste rute må du fylle inn e-posten din. Man kan visst stemme mange ganger.

   

  Det hadde betydd enormt mye og i hvertfall betydd at jeg hadde fortsatt å blogge masse, masse, masse. Det er 15 ulike kategorier, men hun syns jeg passet best til "Årets ungblogger"  Det kan nomineres frem til 22.oktober.

   

  Nominer meg photo badge-nomineacuter-rosa-3_zpsb75373a4.gifTRYKK HER

   

  Syns det er kult at de lager en egen pris for de som er under 18 år også. Her er en film i fra Vixen blogawards 2013

   

   

  I morgen starter jeg en spørsmålsrunde her på bloggen. Vet at mange ønsker seg det. Så om du har noe du lurer på får du titte innom i morgen og legge igjen et spørsmål til meg.  

   

  Håper du liker bloggen min

  Klem Jennie

   
  61 kommentarer


  Video

  GLEDER MEG


  21.09.2014


  Hei

  Nå sitter jeg bare å venter på at det blir skikkelig høst. Bladene som faller ned fra trærne og det å kunne sitte med en kopp te og se ut på alle de flotte fargene. Liker også at det blir mørkerer tidligere. Når det blir mørkt slapper jeg mer av og stresser ikke like mye. Elsker høsten. 

  Nå for tiden har jeg sett en video av Bethany Mota som jeg bare elsker. Det gjør bare at jeg gleder meg enda mer. Som dere sikkert forstår gleder jeg meg til høsten. Hahaha<3 

  BILDE ER FRA I FJOR HØST   

  Om du vil se flere Bethany Mota videoer klikk HER

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  venner

  Gutta mine


  20.09.2014


  Hei

  I går ble det ikke blogging, det har kun hendt en gang før at jeg ikke har blogget siden mai 2013. Grunnen til at jeg ikke blogget i går var at jeg ikke var hjemme så rakk ikke blogge rett og slett. Kvelden var veldig bra i hvertfall og jeg koste meg masse.

  I dag fikk jeg besøk av Marcus og Martinus, de kom til meg klokken 12.00 og vi har hatt det veldig gøy i sammen. Tror ikke det er mulig å kjede seg med de gutta. Vi spilte Wii, bordtennis, triksa og mye annet. Håper vi sees igjen om ikke så alt for lenge, de er så lette å bli glad i. 

  Nå skal jeg se på "Skal vi danse" og nyte lørdagskvelden, ble akkurat ferdig med å skrive foredraget mitt om den franske revolusjonen. 

  I morgen blir det håndballkamp igjen, bortekamp og jeg gleder meg. 

   

  DE I SVARTHVITT ER SCREENSHOT I FRA VIDEO, HE HE  Hva gjør du denne helgen?

  Klem Jennie
  37 kommentarer


  Familie

  TAKE IT EASY


  18.09.2014


  Hei

  I dag bestemte mamma og pappa at vi skulle spise middag på en strand i nærheten av her vi bor, dette fordi været var så fint. Det var ikke bare fint vær men også veldig varmt. Vi satte oss ved et skjær ved vannkanten og nøt maten vår. Måtte jo benytte oss av dette flotte været.

  Nydelig<3

  Dette er livet :-)

  Slik som vi gjorde i dag gir meg god energi og mye glede. Bare det å sitte i sola var veldig avslappene og fint og jeg tenkte ikke noe på lekser eller prøver. 
  Hva gjør deg avslappet?
  Klem Jennie  12 kommentarer


  venner

  COOL KIDS


  17.09.2014


  Hei

  I dag er det onsdag og det betyr kort dag på skolen for oss. Etter skolen i dag ble Frida, Amanda og jeg med Selma hjem etter skolen. Vi skulle alle på håndball klokken 17.00, så vi dro dit i sammen sendere. Vi koste oss og var litt ute også. Vi spilte litt ball og skatet bort til en ramp i nærheten og prøvde oss der. Vi er ikke så flinke, men det var veldig gøy. 

  Om du vli se en video fra i dag,  kan du finne den på IG-brukeren min: @Jenniefashion

  Klem Jennie

   
  10 kommentarer


  venner

  TID TIL.....


  16.09.2014


  Hei

  Noen ganger føler jeg at jeg ikke har tid til alt jeg vil gjøre. I dag dro vi for å besøke oldemor etter middag og etter det dro jeg spontant for å se på venner spille fotballkamp. Da går jo dagen veldig fort i tillegg til at jeg bruker tid på lekser. Jeg er veldig glad i å blogge også, og har veldig lyst til å få til å blogge litt hver dag, men det er ikke alltid det vil bli like lange innlegg. 

  Starter dagen med soloppgang  Jeg tenker i såfall å starte en ny spørsmålsrunde om ikke så lenge, det er mange som har ønsket seg det, så da kan du jo kanskje få svar på noe du lurer på.

  Jeg har fått karakterer på en god del prøver/fremføringer nå og er veldig fornøyd, skole vil alltid være viktig for meg. Jeg hadde første time med valgfag på skolen i dag. Jeg fikk ikke føstevalget mitt som var "fysisk aktivitet og helse" men andre valget mitt som var "sal og scene" På skolen min er det slik at 8, 9 og 10 klasse har valgfag i sammen og det er veldig få fra mitt trinn som har "sal og scene" men gøy å møte mange nye folk.

  VENNER, BETYR UBESKRIVELIG MYE  Jeg er glad for at jeg fikk andre valget mitt i hvertfall for vet om flere som hverken fikk første, andre eller tredjevalget sitt. Da kan det vel nesten ikke kalles for valgfag, mer ufrivillig valgfag eller tvangsfag, he he. 

  DERE ER SÅ VIKTIGE I LIVET MITT <3  Gleder meg til håndballkamp på søndag igjen og til trening i morgen og på fredag. Det går litt bedre med knærne mine for tiden, heldigvis. Etter høstferien begynner jeg med skitrening også.

   

  Har du mange aktiviterer i ukedagene?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Hverdag

  GO GO WITH YOU


  15.09.2014


  Hei

  I dag var starten på enda en skoleuke på ungdomsskolen og det er egentlig veldig deilig. Gleder meg masse til å se venner og er spendt på karakterer og tilbakemeldinger. I dag var det også Nasjonale prøver i engelsk på skolen. Litt stress men det gikk fint.

  Fått unna en del lekser etter trening i dag, det går noen ganger lettere unna med litt god musikk. 

  Har dere fått med dere siste musikkvideoen til The Mainlevel, "Go Go With You"? Jeg og Ella var jo heldige og var med dem på deler av promoteringsrunden av låten forrige måned, du kan lese om den dagen ved å trykke HER: THE MAIN LEVEL IN TOWN og HER: BILDERAS FRA EN FANTASTISK DAG.

  Etter dette har guttene hatt flere opptredner, blant annet på cuper og festivaler. 

  https://www.youtube.com/watch?v=TC6T3Qav7Yc  Har du hørt gutta synge live?

  Jennie Sofie 
  13 kommentarer


  Familie

  FANTASTISK SØNDAGSTUR


  14.09.2014


  Hei

  Denne helgen har det vært fantastisk vær. Tenk at vi er i midten av september, men fremdeles har vi sommertemperaturer her på Østlandet. I dag dro jeg med familien til Bærum for å gå til Kolsåstoppen. Vi startet fra Stein Gård og gikk opp til  342 moh, til Søndre Kolsås. Der spiste vi lunsj med fantastisk utsikt. 

  Da vi kom tilbake til parkeringsplassen hadde vi gått 10 km, herlig.


  Nå skal jeg ut og møte venner

   

  Hvordan er været der du bor?

  Klem Jennie

   
  14 kommentarer


  venner

  Impulsiv jeg......


  13.09.2014


  Hei

  De siste ukene har jeg fått spørsmål i fra flere venner om vi kunne finne på noe i sammen. Uken min er full med skole, lekser og treninger og på søndager er det ofte håndballkamper. Jeg vil så gjerne ha tid til vennene mine, mye mer enn det jeg har. I ettermiddag fant jeg derfor spontant ut at jeg kunne invitere flere av dem hjem til meg slik at jeg fikk tid med mange samtidig <3

   

  Ett bilde vi tok litt tidligere i kveld, blogger ikke mer i kveld ;)

   

  Nå begynner det å bli mørkt ute og ekstra koselig med peis og lys jeg har hengt opp i epletreet i hagen.

  God helg

  Klem Jennie

   
  8 kommentarer


  venner

  PARTY


  12.09.2014


  Hei

  Kanskje ikke akkurat Party, men Nora og jeg har en veldig hyggelig fredagskveld i sammen. I morgen skal vi på et arrangement med skigruppa og Nora overnatter hos meg. Hun ble med meg hjem etter håndballtrening og etter at vi dusjet hoppet vi rett i daffeklær for å slappe av helmax. Nå ser vi på trolljeger og spiser jaw breakers.

  Typisk kveld jeg ikke ønsker å bruke noe særlig tid på å blogge, så et lite innlegg i dag, ønsker deg en finfin fredagskveld.

   

  I DAFFEKLÆR #nomakeup  KOSER OSS MED FRUKT, VI ER JO SÅ SUNN:-D

  Hva gjør du i kveld?

  Klem Jennie

   

  10 kommentarer


  inspirasjon

  Cupcakes til min kjære......


  11.09.2014


  Hei

  I dag har jeg vært på innspilling og etter det har jeg gjort lekser og bakt cupcakes til min kjære klasse. Vi har begynt med noe som heter kakefredag og det var min tur til å bake til i morgen. Det er andre gang jeg baker denne uken, for jeg bakte brownies til idresttsdagen også.

  I morgen er det fredag igjen, syns uken har gått veldig fort. Gleder meg til håndballtrening og helg.

   

  Hvor mange er dere i klassen? Vi er 23.

  Klem Jennie
  75 kommentarer


  Hverdag

  WORKING DAY


  10.09.2014


  Hei

  I dag er det onsdag og det betyr kort skoledag for meg. På onsdager slutter vi 12.00 og treninga starter ikke før 17.00 så jeg har masse tid i mellom det. Etter skolen ble Selma (en venninne fra skolen og håndball) med meg hjem etter skolen. Vi koste oss med smoothie og NEW GIRL. NEW GIRL er en nye serie jeg har begynt å se på som jeg liker veldig godt.

  Etter vi var hos meg tok vi bussen til håndball. Nå er jeg nydusja og klar til å få unnagjort noen lekser til fredagen. I dag hadde vi også naturfagsprøve. Håper det gikk bra<3


  Har du noen lekser du skal få gjort unna?
  Klem Jennie
  30 kommentarer


  TIPS

  IDRETTSDAG


  09.09.2014


  Hei (Innlegg nummer 2 av 2 i dag)

   

  I dag har jeg hatt idrettsdag med skolen, jeg elsker slike dager. I dag satte regnet en liten demper på sportsgleden merket jeg, det bøttet ned store deler av dagen. Det endte med at lærerene avlyste dagen etter at vi hadde løpt ferdig stafettene klokka 11.30. Det har jo vært så utrolig fint vær de siste dagene, så uflaks at idrettsdagen skulle få regn. Jeg håper virkelig at jeg får "Fysisk aktivitet og helse" som valgfag dette skoleåret.

  Jeg var heldig og fikk mama til å hente med og et par venninner, slik at vi kom oss fort hjem. Da tappet mamma et forkjølelsesbad for meg. Det er noe vi kjøper når vi er i Østerrike og har i badevannet når vi er forkjølet. Det hjelper faktisk ganske bra syns jeg. Det lukter mentol så jeg pleier å dusje med en god dusjsåpe etterpå for å ikke lukte som en kjempestor halstablett. 

  Etter forkjølelsesbadet, koste jeg meg lunsjen som jeg ikke fikk spist på idrettsplassen, salat og iskaldt vann i min Bambi. Det er en av mine favoritter fra Makestyle. Se den ved å trykke //HER Vinner av giveaway jeg hadde på bloggen leser du under dette innlegget. 

  Koste meg også med kake for det ble igjen en del av kaken jeg bakte til arrangementet......mmmmm 

   


  Det ble selvfølgelig ganske fint vær i løpet av dagen og jeg var ute i hagen og hentet meg et surt eple. Gleder meg til de blir litt mer mode, men i dag hadde jeg faktisk lyst på et surt ett :) Så fikk jeg et sjongleringsinnfall. Video på IG og liten collage her. 
   

  Har du valgfag på skolen?

  Hvilket fag har du?

  Klem Jennie

  //Inneholder link til produkt
  65 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNER AV BKR FLASKE


  09.09.2014


  Hei

  /inneholder reklamelenke

   

  Dette blir blogginnlegg nr 1 av 2 i dag. Jeg sitter nå og skriver et  innlegg om dagen min, som jeg poster litt senere :)

  Vinneren av Giveaway og den fine lilla BKR flaska fra Makestyle er VanessaNiilsen. Gratulerer <3 

  Om du ikke vant kan du sjekke ut de fine flaskene ved å trykke på linken http://www.makestyle.no/merker/bkr

  Til dere som ikke vant denne gangen heller, det vil komme flere muligheter. 

  Ønsker du flere giveaways?

   

  Klem Jennie

   
  18 kommentarer


  VIKTIG INFO

  Sorry


  08.09.2014


  Hei

  I dag skulle jeg egentlig ha trukket en vinner av BKR flaska, men jeg får ikke tid....dessverre. Trekker selvfølgelig vinner i morgen. Men siden jeg skal sitte barnevakt nå så har jeg rett og slett ikke tid til å blogge. 

  Sittet med mattelekser etter skolen, dette er ett av regnestykkene (-34) + (-7) x (-8) - (-17) x3 ,  matte er jo faktisk ett av mine favorittfag.

  Fordi jeg ikke trekker vinner i dag, så legger jeg med en søt collage jeg har laget og håper dere syns det går greit. 

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Blogg

  DA HAR DEN KOMMET


  07.09.2014


  Hei

  Da har jeg endelig fått min personlige almanakk og personlig, ELSKER JEG DEN!!!<3 Den er utrolig søt og jeg gleder meg masse til å begynne å skrive i den. Dette er mitt design og om du vil lage en må den ikke være som dette. Det er helt opp til deg. Jeg brukte Picmonkey til å lage en collage til baksiden som jeg lastet opp da jeg designet almanakken

  FORSIDE  INNI
  BAKSIDE

  Ellers i dag har jeg spilt håndballkamp. Nå skal jeg dra og møte noen venner. Vi snakkes;-)

  Hva syns du om designet?

  Klem Jennie

  Til dere som lurer så lagde jeg almanakken hos Personligalmanakk.com 
  22 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GIVEAWAY


  06.09.2014


  Hei

  I dag fikk jeg endelig mine BKR flasker i posten, se på de fine fargene :)

  Favoritte min er den turkise/mintgrønne

  Den rosa tenkte jeg å gi bort til en venn 

  Den lilla skal jeg nå ha giveaway på.

   

  Kjører som vanlig en del her på bloggen og en på instagram. Deltar du begge steder dobler du din sjanse til å vinne. 

  Her i kommentarfeltet skriver du en kommentar og passer på at jeg får informasjon til å kontakte deg om du skulle vinne. 

  På instagram kommenterer du under DETTE bilde på @jenniefashion og tagger 5 venner du tror også har lyst til å være med i denne giveaway <3 Kult om du tagger Jenniefashiongiveaway også og @jenniefashion

  Har du lukket profil kommenter med tre lilla hjerter under bildet mitt på IG :)


     Om du ikke ønsker å være med i konkurransen men har lyst til å kjøpe en slik flaske kan du gå inn på www.makestyle.no under accessories og diverse.

  Lykke til. Trekker vinner på mandag :)

  Klem Jennie

  //innlegget inneholder reklamelenke
  674 kommentarer


  inspirasjon

  OHHHH, må lage :-O


  05.09.2014


  Hei

  I dag etter at jeg kom hjem i fra håndball så jeg på Nerdy Nummies igjen og har funnet noe jeg har lyst til å lage. Nå trenger jeg bare tid, og en venn....he he.

  Bruker jo en del tid på Instagram og bruker en god del emojies, og alle har jo sine favoritter.  Noen av dere fikk kanskje med dere min siste bursdagsfeiring som også hadde emojies i seg og hashtags. Det var flere innlegg om bursdagen. Trykk HER for å komme til innlegg 1

  I dag er det jo også fredag og jeg er ferdig med enda en skoleuke. Nå har jeg allerede gått på ungdomsskolen i 3 uker. 

   

  Her er videoen, kanskje du får lyst til å lage disse også

  Favorittene mine her er den med hjerteøyne og latterfjes, såååå søte.


  Hva syns du? Har du sett på "Nerdy Nummies" før?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  venner

  Venner


  04.09.2014


  Hei

  I dag var en litt stressende dag på skolen med tester, prøver og foredrag. Veldig glad for at det er over men føler at det gikk bra. Siden jeg ikke hadde trening i dag og jeg hadde gjort alle leksene ble jeg med en venn (Petrine) hjem etter skolen. 

  Vi møtte noen flere fra trinnet og vi hadde det veldig gøy. Spilte fotball, lagde milkshake og lo masse. Super deilig å ha en dag fri fra lekser og å være med nye klassekamerater. Det er også utrolig fint vær så det er superfint å være ute.

  Hva har dere gjort i dag?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  TIPS

  GOD MORGEN


  03.09.2014


  Hei

  Dette skjer ikke ofte, at det kommer et morgeninnlegg på bloggen. Men i går la jeg ut et innlegg med 5 sanger, og ble tipset om en ny jeg aldri hadde hørt før. Sangen var fin og videoen gjorde den fantastisk. 

   

  Se og hør denne,  og ha en like flott dag som du er flott <3  

  Takk til Charlotte, Liv og Guro som tipset meg om sangen i går kveld.

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  VIKTIG INFO

  DETTE MÅ DU HUSKE


  02.09.2014


  Hei

  Jeg ville bare si til dere alle at dere er nydelige <3 <3 <3   Tenkte på hvor "morsomt" det er at veldig mange ikke blir så fornøyd med skolebildene sine i mens andre som ser bildet syns det er fint. Jeg syns bildene til mine venner som ikke ble så fornøyde selv er nydelige. Flere av dere kommenterte at dere likte mitt skolebilde som jeg ikke var så fornøyd med selv. 

  Vi ser oss selv veldig ofte i et helt annet lys enn andre ser oss, og det må vi ikke glemme. Jeg er en person som ikke tenger over andre sin hudfarge, hårfarge, kroppsfasong, hudproblemer osv. Jeg tenker ikke over dette med andre hyggelige mennesker og sjansen er jo veldig stor for at andre ikke tenker over de små tingene du og jeg er usikker på med oss selv heller.

  Du er vakker inni og utenpå.

  Kos deg med disse 5 fine sangene

   

  EN AV MINE FAVORITTER

  ENDA EN FAVORITT

  SIKKERT MANGE ANDRE SIN FAVORITT

   

  DENNE SANGEN HAR JEG MANGE MINNER TIL

  EN STERK MUSIKKVIDEO OG NYDELIG SANG

  Hvilken likte du best?

  Klem Jennie

   
  21 kommentarer


  Hverdag

  PORTRETTBILDE 2014


  01.09.2014


  Hei

  I dag tok vi portrettbilder på skolen og jeg gledet meg veldig. Sist gang ble jeg ikke så fornøyd så var glad jeg fikk en ny sjanse. Da jeg kom hjem så jeg bildene og jeg ble ikke så glad. Var ikke fornøyd denne gangen heller. Mamma sa hun kunne ta noen kjappe bilder av meg ute med en gang og det er de jeg skal vise. Det er kjekt når en som kjenner deg tar bilde av deg. Den vet jo hva som kjennetegner deg og hvordan du pleier å være. I dag fikk jeg beskjed om å stå på en spesiell måte, ha ansiktet den veien og håret på den måten. Kjente meg ikke igjen på 2 av bildene jeg. Mamma liker å ta bilder og hun har tatt mange av bildene på bloggen min. Den hvite bakgrunnen er rett og slett muren på huset vårt. 

   
  Det ble tatt tre ulike portrettbilder og det jeg ble mest fornøyd med av de tre var dette bildet. Beklager dårlig kvalitet, men har jo ikke kjøpt bildet og da er det sånn. Mamma tok bildene ute, da blir lyset så fint syns jeg. Alltid koselig med klassebilder da. Rett før sommeren tok vi bilde med klassen på barneskolen og nå har jeg tatt med den nye klassen på ungdomsskolen. 

   

  Hvilket av bildene likte du best?

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION