Reise/ferietur

Herlig dag


30.09.2013


Hei
I dag har jeg vært med på vanngym med ferievenner og vært på fiskespa hos Wonderfish spa. Fiskespa var kjempedeilig, det kilte og til slutt fikk man fotmassasje. På vei hjem stoppet vi i en kul butikk som trykker T-shirts. Mannen som jobber der er kjempekul og snill. Nå er det karaoke på hotellet, jeg skal IKKE synge, he he.
Hadde du sunget karaoke om du var her?
Klem Jennie

#agiamarina #crete #kreta #wonderfish #fiskespa
80 kommentarer


Reise/ferietur

Sol og minigolf


29.09.2013


Hei. Dagen var som alle de andre dagene. Sol og bading. I dag var det ikke bølger på stranda, men veldig fint og deilig å bade. Vært med på vannbingo i bassenget i dag og spilt minigolf med familien på kvelden. Kjedelig at halve ferien har gått allerede :(
Ikke tatt noen særlig mobilbilder i dag, men tatt noen med mamma sitt kamera ( de legger jeg ut når jeg kommer hjem til Norge igjen, om jeg ikke må laste dem opp før)
Har du høstferie nå?
Klem Jennie
53 kommentarer


Reise/ferietur

Dag 3, Kreta


28.09.2013


Hei
Det har blitt enda varmere og vi har fått ferievenner. Hva skal jeg skrive liksom....hmmmm, dagene er ganske like. Gleder meg til å dra inn til Chania på mandag og shoppe ordentlig. Kjøpt meg et par topper i dag, veldig fornøyd. Etter å ha spist ute på restaurant som vanlig dro vi og kjørte elektriske racerbiler, lillebror syns det var suuuuupergøy.
Hva liker du best å spise på restaurant i utlandet?

INGEN AV BILDENE ER REDIGERT. ALLE ER TATT MED MOBILKAMERA

Se så fort jeg kjører!!!!:)
Klem Jennie

 

#agiamarina #crete #kreta #minigolf  #pennyboard
104 kommentarer


Reise/ferietur

Elsker syden


27.09.2013


Hei
I dag har vi badet både i bassenget på hotellet og på stranden. På stranden var det store bølger og vi hadde det veldig gøy i vannet. Varmere vann i havet enn i bassenget også. I dag spiste vi også ute i byen, og kikket litt i butikker igjen. Kjøpte et par småting( kommer innkjøpsvideo en gang når jeg kommer hjem etter ferien) Sola gjør oss ganske slitne så vi er ikke ute om kvelden så alt for lenge. Her kommer noen bilder, også tatt med mobilkamera. Lager et innlegg med masse flere fine bilder når jeg kommer hjem fra ferie.
Her er det 27 grader akkurat nå, hvor mange grader er det hos deg?
Klem Jennie

#agiamarina #startour #crete #kreta #feriefølelse
82 kommentarer


Reise/ferietur

Fremme


26.09.2013


Hei
I dag kom vi frem til Kreta etter 3 1/2 times flytur. Stod opp klokken 03.00 i natt og er stuptrøtt nå. Da vi kjørte til flyplassen var det -1,5 grader, Brrrrr..... I dag har vi badet litt i bassenget, gått kveldstur på den vakre stranda og handlet litt i byen. Har bare tatt bilder med mobil i dag men skal ta mange fine bilder med mamma sitt speilreflekskamera denne uken.
Blogges i morgen Har du vært på Kreta?
Klem Jennie

#agiamarina #crete #kreta #sunset # beach #startour
93 kommentarer


Hverdag

READY OR NOT


25.09.2013


Hei ( Ja, overskriften er engelsk og bloggen er norsk)

Nå sitter jeg i stua etter en lang dag og skal faktisk legge meg om ikke så lenge. Kofferten står endelig helt klar og klær til i morgen ligger også klart. I dag har jeg vært på jentetur med jentene i klassen. Vi har vært på en øy som heter Steilene. Vi hadde en veldig fin dag ved vannet, selv om vi ikke var så heldige med været. Etter skolen så gjorde jeg ferdig alle lekser for denne uken og vasket buret til Elvis. Han skal bo hos min gode venninne Ella i høstferien. Nå har jeg akkurat levert han faktisk og er glad for at han skal få bo hos Ella. 

Men nå skal jeg gjøre meg i stand for kvelden og legge meg. Håper jeg klarer å sove så tidlig for jeg må stå opp KJEMPETIDLIG i morgen. Allerede klokken 04.00 må jeg stå opp igjen. Reisefeberen har kommet og det skal bli superdeilig med sommer og sol igjen. Har pakket kamera, Mac og overføringskabel, så jeg skal selvsagt blogge i fra Kreta også. 

BILDE FRA TUVA SIN INSTAGRAM

VI VAR IKKE SÅ HELDIGE MED VÆRET

MEN HAR VÆRT PÅ STEILENE I FINVÆR FØR, KJEMPEFINT DER


MEN NÅ GLEDER JEG MEG TIL SLIK UTSIKT 

 

Liker du best sommer, sol og varme eller vinter og snø? 

Klem Jennie
68 kommentarer


innkjøp

NEW SHOES


24.09.2013


Hei

I dag var jeg med Ella og en annen vennine (Alice)  hjem etter skolen. Vi gjorde selvfølgelig lekser før noe annent. Vi har lekt, tullet, bakt og sett på Cake Boss. KOOOOOOS!!!!! I dag hadde mamma også kjøpt noen sko til meg og lillesøster, fra ROOTS. De var egentlig ganske dyre men det var på supersalg :-O Flaks for oss så passet de perfekt også. Så nå blogger jeg og finner frem de aller siste tingene som jeg må ha i kofferten. Legger med masse bilder i dag, håper dere liker bilder :) 

OG TIL SLUTT EN SØT REFLEKS MAMMA OGSÅ KJØPTE I BYEN

MEG, ALICE OG ELLA 

Ja, ja Fjortissbilde av megHar du hatt en fin dag?

Klem Jennie
46 kommentarer


Reise/ferietur

AGIA MARINA


23.09.2013


Hei

Nå er det ikke mange dager igjen til jeg reiser, det er bare 2 skoledager. Gleder meg sykt. Vi skal på Kreta til et sted som heter Agia Marina, har aldri vært akkurat der før. Dette står det om Agia Marina på en turoperatørside: Chaniakysten ligger på nordvestkysten av Kreta, på samme breddegrad som Nord-Afrika. Her har du øyas beste strender, men også nærheten til Chania, en av Middelhavets hyggeligste byer. Hit kommer barnefamilier og par som ønsker seg en rolig og deilig strandferie, gode middager og kanskje litt shopping i Chania by. 

Dette er akkurat det vi er ute etter. Hotellet ligger også rett ved stranda. Er heldig som har fått reise mye og elsker å oppleve nye steder. Flere har lurt på akkurat hvor jeg skal og det ser dere jo på bildene jeg legger ut nå. 

HOTELLET VI SKAL PÅ HETER ISIDIA

NYDELIG BASSENG

 SE SÅ FINT DET ER DER:-O DETTE ER NOK VEIEN DEN TIL BASSENGET.


DETTE ER LEILIGHETEN VI BOR I PÅ HOTELLET

ET ETKSEMPEL PÅ ET ROM VI KAN FÅ<3

Hvor/hva skal du i høstferien????

Klem Jennie
115 kommentarer


FARGERIKT

DAGEN I DAG


22.09.2013


Hei

I dag skulle jeg på hånballkamp men kunne ikke spille så jeg så på. Vi var enda bedere denne gange en forrige gang. Tok også en tur innom JomJom( oldemor) her på Nesodden. Der spiste vi is og koste oss. Da vi kom hjem gikk jeg og mamma en liten tur forbi stranda. Der tok vi noen bilder av meg og dages antrekk. Til middag hadde vi favoritt maten min spareribs. Så ja......nå sitter jeg jo og blogger. Det er også skole i morgen, og det er den siste skole uka før høstferie.


 (Genseren kjøpte jeg for en stund siden hos Wow, thightsen kjøpte jeg hos Lindex i går)

Hva syns du om antrekket???

Klem Jennie
62 kommentarer


innkjøp

VINTERBRO


21.09.2013


Hei

I dag følte jeg beg MYYYYE bedere (takk for nesespray) så jeg dro til Vinterbro i sammen med mamma. Jeg og mamma skulle bare kjøpe en ting hun trengte men det endte selvfølgelig med at jeg også kjøpte noen ting. Etter at vi hadde spist middag tenkte jeg at jeg kunne lage cupcakes, så da gjorde jeg det<3 hehe. Ble ganske fornøyd. Nå har jeg tenk å se en film og koooooooose meg med deilige cupcakes. 

For å svare på spørsmålene med en gang. Deksel er kjøpte jeg på Glitter til 99,- Thights kjøpte jeg hos Lindex til 149,- Kabuki hos Kicks egentlig 169,- men jeg fikk 25% rabatt da jeg meldte meg inn i klubben deres. 

LILLEBROR SIN DINOSAURUS ANGREP MINE CUPCAKES :-O

HER ER RESULTATET

Ønsker dere en finfin helg. 

Har du planer for morgendagen? 

Klem Jennie
53 kommentarer


FARGERIKT

INSPIRASJON


20.09.2013


Hei

I dag var jeg hjemme fra skolen igjen, og nå i kveld føler meg heldigvis litt bedere. I dag er det også fredag. Nå har jeg spist taco, sett på charterfeber med mamma og kost meg med litt sjokolade. Har tenkt å kose meg resten av kvelden og bare "chille". I går søkte jeg litt rundt på nette og fant mange fine bilder, så jeg bestemte meg for å lage noen collager. Masse fine farger og ting jeg ønsker meg. Bildene er fra instagram, google og noen har jeg tatt selv.

Dette er meg:)Hva syns du om bildene???

Klem Jennie
58 kommentarer


FARGERIKT

DEKSLER


19.09.2013


Hei hei

I dag dro jeg på skolen igjen, og det var en pretty normal day. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle blogge om i dag, så da valgte jeg noe som noen av dere lesere har spurt om. Å vise dekslene mine. Jeg har ganske mange deksler, eller jeg synes at jeg har mange (Vet at andre har mange flere enn meg) Bruker dem alle sammen. Som dere ser liker jeg glitter og farger. That`s me<3 Elsker farger og glitter og masse " stæsj". Hehe. 

LAGER EN VIDEO NÅ, MEN DET TAR NOK CA 30 - 45 MINUTTER, SÅ TITT INNOM BLOGGEN LITT SENERE. I videoen skriver jeg også i hvilke butikker jeg har kjøpt deksleneVar egentlig dumt å dra på skolen i dag for jeg føler meg ikke bra nå. Lillebror har vært syk hele uken han også, men han har feber i tillegg - stakkars. 

Noen som gleder seg til helg?

Klem Jennie

 #mobildeksler #iphonecovers
22 kommentarer


Blogg

Forstatt ikke i form


18.09.2013


Hei

Har vært hjemme i fra skolen i dag også. Faktisk veldig kjedelig å være hjemme fra skolen, eller......det er kjedelig å ikke være i form.  Lillebror er også syk og han har vært hjemme i fra barnehagen hele uken. Blir forresten avhengig av leppepomader når jeg er forkjøla. Godt jeg hadde noen i skuffen min. He he og min herlige leppeskrubb. 

Når jeg er dårlig så lurer jeg på om jeg bare skal blåse i å blogge, men så vil jeg ikke svikte de gode faste leserene mine. Lesertallet har dessuten gått litt ned i det siste, og om det ikke øker litt igjen så kan det være at jeg tar en liten bloggpause når jeg reiser på høstferie. Ting jeg har tenkt til å blogge om fremover, for jeg elsker jo å blogge :

1. Hvor jeg skal på Kreta

2. Innlegg fra hotellet, standa, shoppig osv på Kreta

3. Video fra sydenferien

4. Innkjøpsvideo når jeg kommer hjem fra høstferien, om jeg shopper litt da. 

5. Fjortiss-sminkevideo

6. Mine deksler innlegg/video

Hvilket innlegg av de 6 over gleder du deg til? Er det noe du ønsker at jeg skal skrive om?

SOLBRILLENE LIGGER KLARE TIL FERIE
Beklager at innlegget ble litt kort men er altså ikke helt i form, men forsøker å kose meg med kjeks, te og å blogge litt. Om du ønsker å tipse andre om bloggen min på for eksempel instagram husk å tagge meg @jenniefashion og #jenniesofiebloggno slik at jeg kan få se. Alltid veldig koselig :D Har dere noe annet tips til hvordan flere kan oppdage bloggen min? 

Takk til alle som er så snille på instagram mot megKlem Jennie
71 kommentarer


Blogg

SYK:(


17.09.2013


Hei

I dag i dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg er syk. Begynte å føle meg dårlig i går kveld. Klarte ikke sove om natta heller. I dag har jeg jo som sagt vært hjemme og bare slappet av. Mamma var så snill at hun kjøpte is og et TOPP blad til meg. Har veldig vondt i halsen.Vil bli frisk så fort som mulig for vi reiser til Kreta neste uke. Gleder meg veeeeeldiiiiig. 
Har du følt deg litt slapp i dag eller dårlig???
Klem Jennie

154 kommentarer


FARGERIKT

VIDEO AV MINE NEGLELAKKER


16.09.2013


Hei

Laget en liten video av neglelakkene mine. Jeg samler faktisk ikke på neglelakker, men jeg har allikevel en god del. Syns det er gøy å lakke neglene og særlig å få dem til å matche det jeg  har på seg. Jeg merker også god forskjell på om det er veldig billig neglelakk eller lakk fra for eksempel Ciatè, Deborah Lippmann . De billige lakkene mine holder ikke like bra og dessuten så tørker de mye saktere. Jeg syns et er kjempekjedelig å vente på at neglelakk skal tørke. Jeg legger underlakk, to lag neglelakk og overlakk :)

Dette er mine favoritter for øyeblikket
PÅ ØNSKELISTEN STÅR OPI SINE SELENA GOMEZ LAKKER

Vet ikke om disse neglelakkene fra OPI er å få kjøpt i Norge jeg. Men jeg trenger dem vel kanskje egentlig ikke, eller hva syns dere. He he Legger med den etterspurte lille videoen av mine neglelakker. 

VIDEO 

Samler du på noe spesielt? 

Klem Jennie

#nailpolish #neglelakk #neglelakker 
60 kommentarer


FARGERIKT

Rainy day with rainbowcake


15.09.2013


Hei

I dag skulle jeg egentlig i bursdag, men har ikke vært helt i form så jeg ble hjemme. Heldigvis tenkte snille folk på meg og sendte med kake hjem :) Yummy. Da jeg var hjemme slappet jeg bare av og lakket neglene med en ny favorittlakk. Jeg jobber nå med en liten neglelakkvideo. Om videoen kommer ut i kveld eller i morgen er jeg ikke helt sikker på. 

Hva er din favorittfarge? 

Klem Jennie
70 kommentarer


Ekstra moro

OSLOVE


14.09.2013


Hei

I dag var jeg og familien  i byen i sammen. Vi gikk nedover Karl Johanns gate der det var det markesdag. Det vat syyyyykt mange folk der. Du kunne liksom ikke se hvor du var. Vi gikk inn i mage butikker men jeg fant faktisk ikke noe jeg hadde så lyst på. 

Etter å ha tittet litt gikk vi en tur til Oslo City på STARBUCKS. Elsker Starbucks men ble litt skuffa da de ikke skrev Jenniefashion,Jennie Sofie eller Jennie . De skrev Jenny selv om jeg sa at det skrives med ie på slutten, men jaja. Det smakte SUPERgodt. Jeg og lillesøster tok frappechino sjokolade. Mmmmmmm......

Så tutlet vi tilbake til Akerbrygge. Der gikk vi inn på peppes pizza. Der tok jeg og mamma en pizza med skinke,bacon,mais,ost og løk. Nam,nam. Koste meg masse med familien. Så dro vi hjem. Nå sitter jeg og ser på TV sammen med lillebror. I morgen er det bursdag og håndballkamp.


Klem Jennie
74 kommentarer


Helg

Litt lei


13.09.2013


Hei

Det gikk bra å ta sprøyta i dag, jeg syns ikke det gjorde så veldig vondt. Har til og med vært på håndballtrening i dag, men nå kjenner jeg meg faktisk litt øm i armen. Men det er jo ikke så rart heller, jeg har jo tatt en vaksine. Det var en oppdatering på det jeg har gruet meg til i en liten stund og til alle dere som ikke har tatt sprøyten men som skal ta den - IKKE GRU DERE. Klem


Jeg er også litt leit for tiden. Jeg vet jeg er superheldig som har utrolig mange herlige følgere på instagram og bloggen, pluss flere gode venner. Men det som foregår utenfor nettet, det er mitt liv og er jo litt viktigere. Jeg en helt vanlig 12 åring, sett bort i fra at enkelte mennesker syns at fordi at jeg er med i en nettserie - så skal de få lov til å dømme meg og snakke stygt om meg uten å kjenne meg. Jeg driter i hatkommentarer på instagram altså, men det er når jeg hører at mennesker som jeg godt vet hvem er snakker usant om meg at jeg blir såra. Bare det å si at jeg for eksempel er selvdigger , det er jo sååååå feil. Jeg er usikker på meg meg selv jeg også. Jeg vet at jeg er langt i fra perfekt, men jeg er meg og jeg kan ikke være noen andre. Så fordi at jeg smiler på bilder og har en blogg, så elsker jeg liksom meg selv. Nei, tenk jeg gjør ikke det. Det er ofte jeg ser på bilder av mine følgere på instagram og tenker, ååååå så heldig hun er som er så pen. Jeg vet godt hva misunnelse er for jeg skal da ærlig innrømme at jeg ønsker meg ting som andre har uten å få det jeg også. Men hva hjelper det å gå gjennom livet å være misunnelig da. Hvorfor kan man ikke glede seg på andres vegne, i såfall om man er venner. 

EKTE VENNER STØTTER DEG OG STÅR OPP FOR DEG <3 <3 <3 

i

Noen ganger blir det nok og da trekker jeg meg tilbake og vil bare være med familien min, eller bare være med meg selv. I kveld har jeg bare lyst til å skype en venn eller to og bare se på de siste episodene av Pretty Little Liars sesong 1. En venninne av meg har også sakt at jeg kan lånde sesong 2 av henne på DVD. Gleder meg allerede. Ønsker deg en finfin fredagskveld. 


Ser du på Pretty Little Liars? Hvem av jentene er din favoritt?

Klem Jennie
107 kommentarer


MUSIKK

NOEN INSTAGRAMBILDER


12.09.2013


Hei

Legger ut noen få instagram-bilder til dere leserene som ikke har instagarm. Lurer også på om dere som har instagram best  liker bilder eller video på instagram. Ser at bilder får flere likes enn film. Vet ikke om det er fordi folk glemmer å like video fordi de heller trykker på play med en gang. 


Til deg som ikke har instagram. Ønsker du at jeg legger ut bilder i fra instagram på bloggen av og til?

Til deg som har instagram. Er video eller bilde best? 

Klem Jennie
107 kommentarer


Hverdag

Laaaaaaang dag.


12.09.2013


Hei

I dag stod jeg opp supertidlig, 06.00. Pappa og jeg tok 07.20 båten til Oslo og jeg kom hjem 18.15. Hatt en super dag, men det var deilig å komme hjem. Glad for at det ikke er trening i dag for jeg hadde ikke orket å trene i dag. I morgen er det fredag og jeg gruer meg egentlig. Jeg skal jo ta sprøyte i morgen:( Måtte også avlyse en tur med klassen for at jentene skulle ta sprøyten. Nå har jeg gjort lekser og vil bare slappe av. Kommer kanskje til å ha litt vondt i hodet og armen i morgen, men skal blogge likevell. Som jeg sa i spørsmålsrunden så er det aldri en dag jeg har glemt å blogge.

Siden jeg ikke tok noen bilder i dag så legger jeg ut disse bildene fra Fjellstranddagen, jeg ikke la ut på bloggen den dagen.


Skal du ta sprøyta i morgen eller har du tatt den???

Klem Jennie
64 kommentarer


Blogg

Minner


11.09.2013


Hei

I dag har jeg vært på håndballtrening og slappet av. Tenker ofte på alle de herlige vennene jeg fikk på leirskolen, savner fler av dem. Det er jo flere uker siden vi kom hjem fra leirskolen på Høvringen nå, men jeg har ennå ikke fått noen bilder i fra lærerene. De tok visst masse bilder i løpet av den uken og jeg gleder meg til å vise bildene til både familie og venner. Håper veldig at jeg får dem snart. Inntil da har jeg bare noen få ubrukelige bilder som jeg tok med engangskamera. Bildene er dessverre veldig utydelige. 

En annen ting er at jeg syns det kan være litt vanskelig å blogge av og til for det er saker og ting jeg ikke kan blogge om. Så når dere stiller meg spørsmål om hva som skjer i jenter fremover og om jeg kan ta bilder og filmer på settet, så vil alltid svaret være at jeg ikke har mulighet til å fortelle noe eller legge ut bilder i fra opptak/backstage. 

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen. Har tenkt å slappe av og skype med noen venner resten av kvelden.  Nå er det heller ikke lenge til jeg skal ta sprøyte....BUHU:( Ja,ja

Har du trent en sport i dag???

Klem Jennie

 
79 kommentarer


MUSIKK

Ikke som jeg trodde


10.09.2013


Hei

I dag trodde jeg altså at vi skulle ta sprøyte på skolen, men så ble det visst forskyvet til fredag. Jippi...da kan jeg grue meg i noen dager til..NOT! Vel..egentlig var det like greit for jeg har en avtale på torsdag og var egentlig litt redd for å bli litt smådårlig av vaksinen og kanskje måtte risikere å bli hjemme fra den avtalen. I dag har jeg pugget gloser og ryddet klesskapet mitt...utrolig men SANT.

I dag ble også den nye musikkvideoen til Miley cyrus WRECKING BALL lagt ut og jeg digger sangen, men er ikke særlig fan av videoen. Jeg husker at jeg digget Miley da henne var yngre, men er ikke særlig fan av henne noe mer. Jeg syns hun synger mye bra, men personligheten hennes .....vel den er ikke helt meg. Nå er jo jeg 12 1/2 år og vet ikke garantert hvordan jeg kommer til å være om flere år, men jeg håper at jeg er på rett vei med skoleutdannelse og mot å nå mine mål. Jeg håper også at jeg aldri kommer til å blogge om silikoninnlegg, neseoperasjoner eller hvor mange kalorier ditt og datt har i seg. 

En annen sang jeg "DIGGER" er "THE FOX" av Ylvis brødrene. 

SÅ HER ER MUSIKKVIDEOENE JEG HAR SETT OG HØRT PÅ I DAG

 

Dine meninger om disse musikkvideoene/sangene?

Klem Jennie
71 kommentarer


Hverdag

Fargerikt


09.09.2013


 

Nettopp kommet inn døra, vært sammen med Tuva og Embla etter skolen i dag. Tuva lagde noe til oss som het chai tea latte, og det var super godt.. vi har tulla,tatt bilder, spist og gjort lekser. Vi har faktisk en god del lekser syns jeg og det tar jo litt tid, derfor har jeg ikke like mye tid til blogg og instagram som før. 

Som jeg skrev på bloggen i går var jeg superheldig og fikk mange neglekakker da jeg var på besøk i går. Jeg fikk også lakket neglene mine med en veldig fin "gullakk"  Tok noen bilder med telefonen.  Jeg fikk underlakk, overlakk og noe som gjør at lakken tørker fortere. Fikk også så magnetik neglelakk og masse i forskjellig farger. Her er noen bilder fra i dag og i går:)

 Embla tok snikbilde av meg da jeg gjorde lekser:)

FRIENDS 4 EVER<3


Hva syns du om bildene????

Klem Jennie
43 kommentarer


SPØRSMÅLSRUNDE

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE


08.09.2013


Hei

Nettopp kommet inn døren etter å ha vært på besøk hos venner av familien. Astrid som mammaen i huset heter, har sikkert uten å overdrive maaaaange hundre neglelakker som er sykt fine. Hun var så snill og lakket neglene mine med en ny lakk som er ekstra holdbar. Hun er veldig flink til å lakke og bruker underlakker, overlakker og tørkfortlakker osv. Kjempefornøyd med resultatet. I tillegg ga hun meg intet mindre enn 30 lakker. Kan vise dere bilder i morgen. 

Men nå er det blitt så sent at jeg bare legger ut video med svar på spørsmålsrunden. Jeg har faktisk klart å være så alvorlig som jeg kan klare gjennom denne videoen. Den er faktsik ikke klippet noe som helst. Så den er til dere som har bedt om en normal video av meg. Jeg er absolutt ikke klar for en ny skoleuke, men jeg har vel ikke noe valg. På tirsdag skal jeg ta sprøyte også :(  Buhu!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Ja, ja.....

Hva syns du?

Klem Jennie

 

Til informasjon nok en gang. Dette er min blogg, Jennie Sofie. Jeg spiller Hedwig i jenter, men dette er ikke henne sin blogg. 
113 kommentarer


Ekstra moro

What a day


07.09.2013


Hei

I dag har jeg rukket å gjøre såååååå mye. Først så dro jeg med mamma, pappa og lillebror på noe som heter Fjellstranddagen her vi bor. Der er det salgsboder, hesteridning, musikk , mat osv. Da jeg gikk der hørte jeg plutselig "HEI JENNIE". Jeg snudde med brått og der sto Sarah( sisteplass.blogg.no) Vi snakket litt så tok jeg jo også bilde med henne. Hun er en veldig hyggelig person, og veldig tullette også da......sånn som meg!!!<3 Skulle ønske jeg kunne vært sammen med henne en hel dag jeg. 


Etter det dro vi for å handle på Tangen og der var det også et slags marked i dag. Jeg kom endelig over en klokke jeg har ønsket meg lenge, men så hadde dem selvfølgelig ikke min størrelse. Men jeg kjøpte meg et par billige solbriller på Fjellstranddagen. 

Ønsker meg klokker i fra Oclock

Etter det igjen, dro jeg med mamma til Ski-storsenter for at mamma skulle bytte en ting. Da vi først var der klarte jeg å overbevise mamma om at jeg trengte et par nye bukser. Datt nemelig å slo hull på kneet på yndlingsbuksa mi for en liten stund siden :( Var innom flere butikker for å prøve bukser men det ble to stykker fra Wow. Ble også overlykkelig da jeg fant luen jeg ønsket meg i akurat den fargen jeg aller helst ville ha. Den kjøpte jeg hos Urban. En annen butikk jeg fikk øynene opp litt ekstra for i dag er Superdry. Kjempemye fint jeg ønsker meg der, men må nok sette det på ønskelista til jul eller bursdag. Nå har jeg tenkt å begynne på spørsmålsrunden. Så skal jeg nyte fredagskvelden ( ops, lørdagskveld mente jeg ) med smoothie og kos.

Skal forresten du spille håndballkamp i morgen?

Klem Jennie
65 kommentarer


Blogg

Da har det hendt meg også


06.09.2013


Hei

Jeg har skrivesperre. Vet ikke hva jeg skal skrive. Har vært på skolen og håndballtrening, that is it liksom. Så har jeg tatt drøye 500 venneforespørsler på instagram. Nå sitter jeg her og vet hverken hva jeg skal gjøre eller skrive. Sukk, sukk, sukk. Vet vel egentlig ikke hva jeg skal i morgen heller, men på søndag er det altså håndballkamp. Har liksom ikke lyst til å gjøre noe spesielt heller og mamma sier jo at det er sunt å kjede seg av og til.... he he.

Legger med noen bilder av meg som kjeder meg, men som uansett ikke gidder å gjøre noe. Fordi jeg ganske enkelt vil kjede meg. Ha ha.

Hva gjør du når du kjeder deg???

Klem Jennie
41 kommentarer


MUSIKK

Musikk


05.09.2013


Hei

I dag er det høstvær, men det er nesten litt deilig med litt regn. Nettopp kommet hjem etter å ha vært hos Andrine og nå skal jeg hoppe inn i noen koseklær og slappe av hele kvelden. Bare være skikkelig daff, glo på TV, høre på musikk og kanskje Skype en venn. Jeg skyper faktisk ikke så ofte og når jeg først gjør det liker jeg å skype en jeg kjenner. 

Nå er det altså September og jeg tenkte å dele en av mamma sine yndlingssanger med dere. Den heter WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS. Jeg har jo hørt sangen mange ganger siden mamma liker den veldig godt, men samtidig er den jo ganske ulik min vanlige musikksmak. Men jeg liker sangen veldig godt. 

 

SÅ KAN JEG JO LEGGE MED ET PAR SANGER JEG LIKER VELDIG GODT DA :)

 

Hva syns du om sangene?

 

Klem Jennie
38 kommentarer


innkjøp

TIPS PLEASE


04.09.2013


HEI

Nå har konserten som jeg gledet meg så lenge til vært og jeg har allerede starta nedtelling til høstferien. Ukene går veldig fort for tiden og på søndagene fremover blir det håndballkamper. Har fått oversikt over kampene laget mitt skal spille denne sesongen og jeg gleder meg veldig. Kanskje jeg skal spille mot noen av dere som leser dette for jeg vet at det er flere av dere som spiller håndball. Det har også kommet inn utrooooolig mange spørsmål til spørsmålsrunden og jeg skal forsøke å svare på så mange som mulig men kan ikke lage video som varer mer enn 15 minutter, he he. Det er utrolig koselig med så mange lesere og kommentarer på bloggen min, så det er helt greit å lage den videoen for dere <3 <3 <3 Jeg tenkte at jeg skulle se litt på alle kommentarene og spørsmålene i dag og lage en liste med i hvertfall 100 spørsmål som jeg vil forsøke å svare på, lurer på hvor lang tid det vil ta, he he. 

GLEDER MEG VELDIG TIL Å REISE TIL KRETA


I dag har jeg vært på håndballtrening og da jeg kom hjem dro jeg for å kjøpe kampshorts og nye treningssko. Første kamp er allerede på søndag her på Nesodden. Jeg er kjempesliten i dag og gleder meg til å legge meg tidlig. 

LAGSHORTS OG PANNEBÅNDMen nå trenger jeg faktisk noen bloggtips i fra dere. 

HVA VIL DU AT JEG SKAL SKRIVE OM?

LEGGE UT BILDER AV?

LAGE VIDEO AV?

 

Klem Jennie
107 kommentarer


MUSIKK

KONSERTINNKJØP


03.09.2013


Hei

På konserten kjøpte jeg blant annet et sånt kosertprogram hvor det stod programmet for kvelden. Det er mange superfine bilder inni og jeg likter det veldig godt. Jeg kjøpte også en pakke med 4 armebånd. Det ene ga jeg til kusina min og det andre til lillesøster så jeg har 2 selv. Kjøpte også en t-skjorte der det er bilde av forsiden på det nyeste albumet hennes: STAR DANCE. På baksiden står det turnebyene hun skal til i rekkefølge.


I dag var det også en helt vanlig dag på skolen. Etter på har jeg tenkt å bake en eplekake i  sammen med lillebror. Gleder meg. Noe annent jeg også gleder meg til er håndball i morgen. Vi starter 16:30 og slutter 18. Jeg har også håndball på fredager.

Hva har du gjort i dag???

Klem Jennie
30 kommentarer


MUSIKK

FANTASTISK KONSERT


02.09.2013


Hei

Konserten var SUUUUPERBRA<3 Jeg ble bare så utrolig glad da jeg så hun kom ut på scenen. Jeg forstod det ikke med en gang, men etter hvert. Jeg var helt sjokka. Det var også bedere plasser enn forventet. Det var superbra plasser. Vi hadde ikke plaststoler så det var veldig deilg også. Det var en helt utrolig opplevelse. Jeg klarer ikke forklare hvor fantastisk det var. Kunne også alle sangene hun sang og jeg sang med. Hun danset også og det likte jeg veldig godt. Jeg koste meg i hjel.:D Møtte også mange søtinger på veien inn. SUUUPER koselig at dere vil ta bilde med meg. Forventet ikke at det skulle være så mage heller:D  Hehe. Jeg har lagd en collage over noen få jeg møtte. Skulle gjere gjort det med alle som tok bilde men fikk ikke tatt bilde før noen andre skulle. Men her er noen.   


Det var også folk der jeg ville ta bilde med så da var det min tur til å spørre. Jeg møtte Laila( Hihi) , Kornelia fra MGPjr og Sophie Elise 


 

Var du på koserten??? Tok du bilde med noen kjente??? Koste du deg??? Eller var du hjemme og bare "Chilla")

Klem Jennie
81 kommentarer


Antrekk

RIGHT NOW


01.09.2013


Hei
Nå drar jeg hjemmenifra:) Gleder meg sykt? Legger ut bilder i morgen:)

Klem Jennie
100 kommentarer


SPØRSMÅLSRUNDE

SELENA GOMEZ KONSERT TODAY!


01.09.2013


Hei

Gjett hva?....Det er konsert i dag. Selena Gomez konsert!!!!!OMG<3 Tiden går så fort. Nå har jeg gått rundt å gleda med i over et halv år, og plutselig er dagen her. Tenk at jeg skal se mitt største idol. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Vi har nå styla neglene våre, og det står SELENA GOMEZ på dem. Har funnet fram klær, kamera og rosa ballonger. Ja det er en sånn greie at selenatorsen skal kaste opp en ballong når hun synger BITHDAY<3 Har tenkt å kjøpe en T-sjorte der hvis de har. Gleder meg veldig til at hun skal synge COME AND GET IT og LOVE WILL REMEMBER. Vil også høre noen av de gamle sangene hennes også da:DSkal også ha med glowsticks. For dere som lurer på hvor jeg har plass så er det FELT 209 RAD 3 PLASS 95-99. Tenk om under 5 timer sitter jeg i salen og hører,ser selena<3 OMG!!

Hvilken sang gleder du deg mest tl????

Klem Jennie( SELENATOR)
34 kommentarer


Jennie Sofie

Hei. Jeg heter Jennie Sofie og er en 16 år gammel jente fra Nesodden. Sjonglerer skole, håndball, venner, blogging, instagramming, youtubing og livets oppturer og nedturer på best mulig måte. LIVE IN THE MOMENT <3

kontakt

Business:
jenniesofie.blogg.no@gmail.com

Others:
jenniesofieheader@gmail.com

hits
DESIGN OG KODING AV ALBERTINE LØSETH VESTVIK ©