hits

 • Antrekk

  more outfits for you!!!


  31.08.2016


  //annonselinker

   

  Hei folkens

  Tusen takk for utrolig mange koselige tilbakemeldinger på min nyeste Youtube-video. Det betyr utrolig mye at dere tar dere tid til å kommentere til meg. Veldig mange spør om jeg alltid kan skrive hvor alt det jeg har på meg er i fra, svaret er nei. Da ville jeg følt meg som en levende reklame, noe jeg ikke vil være ...he he. Men av og til kan jeg lage videoer som jeg gjorde i går og innlegg sånn som dette. Jeg svarer jo også en god det i kommentarfeltet på Instagram når jeg får spørsmål om klærne mine. Ps, mange av plaggene er dessuten lillesøster sine. Kjekt med en søster som bruker samme størrelse, he he.

  Det jeg har på meg i dette innlegget har jeg linket til her: 

  Sko fra Vans //HER

  Nike t-skjorte //HER

  New Era Caps //HER

  Denne snekkerbuksa har vært utrolig etterspurt! Den er fra WOW og kan dessverre ikke bestilles på nettet. Det er derfor det ikke er noen link. Du finner den kanskje i din nærmeste WOW butikk. 

   

  Jeg lurer veldig på hvilken type blogginnlegg du liker aller best. Håper at du tar deg tid til å svare :)

  Klem Jennie

   
  23 kommentarer


  Disney

  DAGENS "THE CLUB" PLUSS BEHIND THE SCENCE BILDER!


  30.08.2016


  Hei!

  Fikk du med deg dagens episode av "THE CLUB"??? I dag var the min tur med "The Club Style" på skjermen og jeg snakket blant annet om hvordan du kan finne inspirasjon til antrekkene dine fra dine favorittkarakterer. Jeg satte sammen et superkult antrekk inspirert av Rey i "STAR WARS". Om du vil se episoden legger jeg den under i innlegget. 

   

  Siden episoden nå ligger ute kan jeg vise dere noen "behind the scence" bilder fra innspilling. 

  Processed with VSCO with a5 preset  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b5 preset


  Dette var faktisk den aller aller første episoden jeg spilte inn med Disney. Bare å se på bildene får meg til å savne alt sammen. Alt i fra herlig English Breakfast og å bli stylet til alle menneskene jeg fikk jobbe med og alt det spennende jeg fikk oppleve. 

  Tusen takk for utrolig mange koselige tilbakemeldinger både her og på instagram. Flere av dere har fortalt at dere ser på "The Club" med yngre søsken også, så hyggelig å høre. 

  Ønsker deg en finfin kveld, hva enn du har for planer. 

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Video

  JUNKYRAD UNBOXING TRY ON HAUL!!!!


  29.08.2016


  //samarbeid

  Hei!
  Her kommer en litt overraskende video! Jeg var så heldig og fikk velge med noen produkter fra Junkyard.no og valgte å lage en video der jeg åpner pakken jeg fikk i posten og prøver på klærne. Om du liker noen av produktene så sjekk ut linkene som jeg lagt til lenger ned i innlegget. Om du virkelig liker noen an produktene anbefaler jeg det å være rask, ettersom at produktene raskt kan bli utsolgt i diverse størrelser.  

   

  LINKER TIL PRODUKTER:
   

  Vans sko

  Nike t-skjorte

  Kay Girlfriend Jeans

  Nike Gymbag

  Adidas bukse

  Adidas Hoddie 

  New Era Caps

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Video

  NÅ KAN DU SE VIDEOEN :D


  27.08.2016


  Hei

  Etter litt problemer er videoen nå endelig klar. 

  Håper du liker den og får svar på spørsmål du eventuelt har om det å være på språkreise.

  Klem Jennie Sofie
  12 kommentarer


  Reise/ferietur

  KOMMER I LØPET AV KVELDEN!


  27.08.2016


  Hei!

  I dag tenkte jeg å legge ut "spørsmålsrunde DEL 2 av min reise til Malta med EF 2016! Selvfølgelig oppstod det en feil da jeg lastet opp videoen min og jeg sliter med å få lagt den ut. I tillegg har jeg planer selv i kveld så nå har jeg egentlig veldig dårlig tid. Litt stressa men videoen kommer i løpet av kvelden, så det er bare å følge med på blogg og youtube om du vil se videoen!

  I går filmet jeg faktisk en annen video til dere også som jeg gleder meg masse til å redigere. Dere som følger meg på snap fikk en liten teaser på videoen. Her en noen bilder fra videoen som også kommer i løpet av uka til dere som ikke så det på snap. 

  Har du noen planer for helgen?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Blogg

  VIDEO, DEL 2


  25.08.2016


  Hei!

  I dag har jeg fått filmet enda en videoen som jeg håper jeg får redigert så fort som mulig. Nemlig DEL 2 av " SPØRSMÅL TIL MIN SPRÅKREISE PÅ MALTA MED EF 2016"! Hahaha! Jeg begynner alltid å le av hvor lang tittel det er. Ellers i dag har jeg vært på skolen. Jeg er ganske sliten og det kommer nok av at jeg har hatt gym to ganger, trening to ganger og en hel dag på skolen med sport. I tillegg har ikke blitt helt vandt til skole ennå. Jeg synes det er ganske vanskelig å stå opp om morgenen fremdeles. Håper jeg snart kommer inn i en rytme igjen. 

  HER EN EN LITEN COLLAGE MED BILDER FRA VIDEO! HAHA! DU FINNER NOK NOEN TULLETE BILDER. 


  Nå skal jeg dra av sted på den siste treningen for uka, så kan jeg slappe av. I tillegg er jeg ferdig med alle leksene mine så det er også veldig digg! 

  Spørsmålet til dere i dag blir noe jeg lurer veldig på. Jeg syns det er så vanskelig å stå opp om morgenen i ukedagene, kanskje jeg trenger enda mer søvn. 

  Når legger du deg i ukedagene?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Disney

  AMALIE OG MIN SIN EPISODE!!!!


  23.08.2016


  Hei!

  Nå gikk "The Club Style" episode 2 på Disney Channel og det var min episode med Amalie. Vi ga tips om kule frisyrer du kan lage på deg og vennene dine! Jeg synes Amalie var superflink til å stylet håret mitt og jeg er glad hun likte frisyre jeg ga henne. Om du gikk glipp av episoden, frykt ikke! De ligger alle på Disney Channel sin youtubekanal. Jeg kommer nok til å legge de under i innlegget så dere som ikke fikk sett den kan, eller om du bare vil se den igjen! Husk at "The Club" vises mandag til fredag fra klokken 18.20 på Disney Channel om du vil se nye episoder!

   

   

  Så du på "The Club" i dag?

  Hva synes du om episoden?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  I MORGEN!!


  21.08.2016


  Hei!

  Som flere av dere sikker fikk med dere på instagram og snapchat i går, så var jeg i Oslo og løp "Color me rad". For dere som ikke vet der er det et løp på fem kilometer og i løpet av de fem kilometerene blir du kastet fargepulver på. He he he! Du vil se det på bildene som kommer lenger ned i innlegget. Jeg har faktisk lenge tenkt på dette løpet og har hatt lyst til å gjøre det, og endelig fikk jeg gjort det. Jeg dro med mine bestevenner Tuva, Ella og Elizabeth. Vi hadde alle på oss "color me rad" t-skjorter, solbriller, startnummer og så hadde vi mange pakker med fargepulver. Løpet var utrolig gøy og jeg ble så glad av å se alle fargene. Vennene mine og jeg gikk helt crazy med fargene så vi var dekket av alle regnbuens farger både på klærne og i ansiktet etter løpet. Det ble også spilt musikk og holdt show! Det var så utrolig spennende og morsomt.   Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  I dag har jeg egentlig jobbet det meste av dagen og slappet av litt før skoleuka begynner. Det blir den første hele uka på skolen etter ferien og vi er i gang med lekser, nye temaer og forberedelser til prøver. I morgen begynner jo faktisk "The Club" på Disney Channel så det er noe jeg kan glede meg til ved denne uka! Jeg er så utrolig spent og gleder meg. Jeg er også litt nervøs. Jeg blir aldri helt vandt med å se meg selv på TV. I morgen kl. 18.20 på Disney Channel. 

  Dette bildet fant jeg på Disney Channel Norge sin insagram. Der heter de : @Disneychannelno   

  Skal du se på "The Club" i morgen?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Video

  NOBE CHALLENGE VIDEO :-O


  19.08.2016


  Hei

  //samarbeid

  I går la jeg ut en liten "teaser" av videoen jeg filmet med NOBE Aloe Vera i Norsjø Kabelpark forrige helg. Mange så denne smakebiten og mange kommenterte også at de gledet seg veldig til å se hele filmen. 

  Jeg syntes det var alt annet enn lett å stå på Wakeboard for første gang. Jeg fikk også høre at det er veldig normalt å gå på trynet med en gang de første gangene man skal bli dratt ut i vannet av kabelen. Jeg ble derfor superglad for at jeg kom meg et stykke ut allerede første gang jeg forsøkte. Jeg har aldri stått på Wakeboard, vannski eller noe annet lignende så jeg var kjempespent. Jeg syns faktisk at jeg var litt tøff også, for det er ikke alltid like lett å forsøke nye ting som virker vanskelig og litt skummelt til og med. I tillegg var det mange folk der, men heldigvis tar jeg ikke meg selv så høytidelig....så jeg tok det med godt humør da jeg gikk på trynet i vannet med masse tilskuere. 

  Vel...håper dere liker filmen og at den får dere til å smile og kanskje til og med få mot nok til å teste ut nye og spennende ting. Jeg er veldig glad for at jeg tok challengen, for det var veldig gøy. 

   

  God helg 

  Klem Jennie

  #nobechallenge
  9 kommentarer


  Disney

  HAR IKKE FÅTT LOV FØR NÅ


  18.08.2016


  Hei

  Nå nærmer det seg virkelig premiere av "The Club" på Disney Channel. Allerede på mandag klokken 18.20 begynner første episode, og programmet kommer til å vises mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag  til samme tid :) 

  Jeg har ikke sett en eneste episode av programmet selv, så jeg er nok like spent som dere. Jeg gleder meg masse til å se resultatet. Det er veldig rart å se seg selv på TV og jeg blir nok aldri vandt til det. Hadde det ikke vært for at jeg har så mange herlige følgere både på bloggen og Instagram så hadde jeg sikkert gruet meg en god del. Men dere er alltid så snille og tar dere tid til å skrive til meg og fortelle meg hva dere syns om det jeg gjør. Det betyr veldig mye for meg. Julie i fra Danmark har sine episoder, Fillip er programlederen i fra Sverige og så er det meg i fra Norge. Jeg gleder meg veldig til å se på Julie og Fillip sine episoder også!

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  Jeg savner dagene i London de var utrolig morsomme og spennende. Herlige folk å jobbe med og i dag får jeg lov til å dele et par bilder med dere fra innspillingen. Det er helt merkelig å tenke på at det snart er en halvt år siden jeg var å spilte inn " The Club" i London. 

  Skal du se på The Club?

  Jeg kan minne dere på det igjen når det nærmer seg enda mer. 

  Klem Jennie

   
  5 kommentarer


  Ekstra moro

  TOPP STEMNING!


  16.08.2016


  Hei!

  Om du fulgte med på snappen min i går,  så du kanskje at jeg ikke var hjemme. Jeg var nemlig så heldig å bli invitert på lanseringen av TOPPBLADET sin youtubekanal! Jeg fikk på forhånd vite at det ville være fotoboks, snaks, musikk og godiebags. Kunne derfor selvfølgelig ikke takke nei til noe så spennende og moro. Jeg fikk lov til å ha med meg min kjære venn Ella og vi dro inn til byen på lanseringen. Lokalet var superkult og de hadde i tillegg pyntet med hjerteballonger, ballonger der det stod "TOPP", med fotovegg, lys og masse mer. Det var et bord fylt med masse digg mat som wraps, drikke, cupcakes og mer. 

  På lanseringen var det flere kjente youtubere, sangere og noen skuespillere. I tillegg flere som jobber innenfor TOPP og andre blader. Det var derfor flere der jeg aldri har møtt før, så jeg tok meg en runde og hilste på alle. Jeg ble kjent med mange nye mennesker og jeg koste meg skikkelig. Som om dette ikke var bra nok var det også en mini konsert med Jesper Jenset! Så utrolig kult! Han sang sin hitlåt  "High" og en annen sang han ikke har kommet ut med ennå. 

  Etter litt mer mingling fikk vi goodiebags med masse kult inni!

  NOEN BILDER FRA FESTEN  Etter lansering tok vi farvel med alle og dro tilbake til Nesodden! 

  Kjenner du igjen noen på bildene?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Reise/ferietur

  LENGE SIDEN!


  15.08.2016


  Hei!

  Nå er det lenge siden jeg har lagt ut et innlegg med bilder fra instagram. Jeg poster som oftest 1-2 bilder om dagen så det blir litt etter en uke eller to.

  Skolen begynner å nærme seg og jeg prøver å finne ut hvordan jeg skal få tid til alt jeg vil. Jeg må blant annet få tatt en shoppingrunde og jeg må få unnagjort litt jobb. I tillegg vi jeg prøve å finne på noe med vennene mine. I dag skal jeg faktisk til byen med Ella på en kult event. Jeg kommer sikker til å skrive mer om det senere. Skolen begynner på torsdag for meg og det er egentlig ganske deilig med tanke på at jeg ikke må på skole en hel uke med en gang, men sakte komme inn i rytmen min, hehe.   Når begynner/begynte du på skolen?

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Ekstra moro

  WAKEBOARDING....CHECK


  14.08.2016


  Hei!
  Unnskyld for at det ikke kom noe innlegg i går. Som flere sikkert fikk med seg på instagram og snapchat var jeg i Norsjø Kabelpark og prøvde wakeboardig for første gang! Familien min ble med ditt og det tok nesten 3 timer i bil. Da vi ankom parken møtte vi fotografen som skulle filme og ta bilder i løpet av dagen pluss en fra NOBE som hadde kontroll på alt vi skulle gjøre. 

  Jeg fikk utstyret jeg skulle bruke som bestod av en våtdrakt og et superstilig brett. Jeg skiftet til våtdrakten ( noe som ikke var så lett) og vi begynte filmingen. Vi filmet en intro, litt andre små snutter og mye annet kult og spennende. Det hele vil bli redigert sammen og lagt ut om ikke så alt for lenge. Jeg kommer selvfølgelig til å legge den ut her på bloggen også, så dere trenger ikke å spørre om når den kommer osv...

  Fotografen som var med oss tok også bilder av meg med brettet både før og etter jeg hadde stått på wakeboard. Jeg fikk gode tips av en som heter Malin som er superflink til å stå på wakeboard. Hun sa viktige ting jeg måtte huske på og det hjalp meg mye. For det første må jeg si at jeg var ikke nervøs, før jeg satt klar til å bli dratt ut på vannet av en kabel. Da kjente jeg virkelig nervene. Jeg var også litt småredd ettersom at jeg aldri hadde gjort dette før. Jeg tenkte bare "kommer det til å gjøre vondt når jeg faller" og "hvordan tar jeg av brettet i vann". 

  Før jeg faktisk stod på brettet hadde jeg ingen tanke om det skulle være vanskelig eller lett, men til dere som tror det er lett......dere tar så feil. Jeg gjorde det heller ikke bak en båt så jeg vet ikke om det lettere eller vanskeligere. Jeg vil ikke si så mye om hvordan det gikk før videoen kommer ut, men jeg må innrømme at jeg er ganske stolt over meg selv. At jeg faktisk tok challengen og ikke ga opp med en gang:)

  Alle disse bildene er tatt av @hakonjorgensen på Instagram. Han er super dyktig og flink så definitivt følg han.   Bilder tatt etter at jeg stod på wakeboard!

  Her er et bilde til dere som vil at jeg skal vise meg uten sminke. Det er nok ingen tvil om at jeg er 100% sminkefri her etter at jeg har falt med ansiktet først 2-3 ganger i vannet. Ha ha ha!   

  Noe viktig jeg har lært etter denne challengen er å ikke være redd for å prøve nye ting. Det er ikke slik at man er verdensmester i noe man aldri har prøvd før, så om man faller litt på veien er det helt greit. Det er bare å reise seg opp og prøve igjen. Jeg hadde nok noen morsomme og latterlige fall men det stoppet meg ikke fra å prøve igjen og igjen helt til jeg følte jeg klarte det! Etter at jeg var ferdig hadde jeg vondt i hodet og følte meg småkvalm, men jeg angrer ikke ett sekund. Ikke kvalm i dag og hodepinen er borte, men STØL er jeg i armer og nakke...he he.

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  UTFORDRET!


  12.08.2016


  Hei!

  Som jeg både har blogget om og lagt ut på instagram har jeg blitt utfordret til en superspennende challenge av @nobealoeveranorge. Jeg sa at jeg ville si hva utfordringen er når tiden nærmet seg og i morgen skjer det faktisk. Jeg tenkte derfor å avsløre hva jeg skal. "Nobe" har utfordret meg til å prøve wakeboarding!!! Til dere som ikke vet hva det er det at du står på et brett på vannet og blir dratt etter en båt. I dette tilfellet blir det ikke etter en båt men jeg skal gjøre det i en kabelpark. 

  For dere som er mer nysgjerrige, følg med på min snap og nobe sin for eventuelle bilder og annet spennende i morgen. Min snap er "jenniesofiesnap" og nobe sin er "nobealoeverano". Jeg er utrolig spent siden jeg aldri har prøvd det før, men også litt nervøs. Det blir nok utrolig spennende!

   

  BIxg-_QjOJN

  Har du noen gang prøvd wakeboarding?

  Klem Jennie
   
  24 kommentarer


  Video

  MIN SPRÅKREISE PÅ MALTA DEL 1


  11.08.2016


  Heyyyy!

  Her er del 1 av min "Spørsmålsrunde for min språkreise til Malta med EF 2016" I denne videoen svarer jeg på en del spørsmål om rommet vårt, hotellet og andre spørsmål som ikke passer helt inn i del 2 og del 3. I del 2 kommer det til å handle litt mer om aktiviteter og del 3 litt mer om skole. Hvis du ikke fikk svar på alt du ville får du en ny sjanse nå til å stille spørsmål under dette innlegget. Igjen er det bare å fyre løs med så mange spørsmål du vil. 

   

  Håper du liker videoen!

  Klem Jennie
  37 kommentarer


  Video

  SUMMER HAUL 2016!


  09.08.2016


  Hei!!

  Her en den super etterspurte "SUMMER HAUL" videoen som så mange av dere har ønsket. Jeg er ganske stolt ettersom at jeg filmet den i går og allerede får lagt den ut i dag. Men det er ikke den eneste videoen jeg har klar for dere. I dag filmet jeg faktisk enda en video og ble ferdig med å redigere den også. Jeg vet ikke om jeg kommer til å legge den ut i morgen, men jeg kan love at det ikke skal ta så lang tid. Jeg håper dere i hvert fall liker denne. 

  Hva synes du om videoen?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Video

  HVA HAR JEG FILMA NÅ???


  08.08.2016


  Hei!

  I dag har jeg fått filmet en "SUMMER HAUL" med tingene jeg kjøpte på Malta, i Østerrike og i Italia. Jeg holder allerede på med å redigere den og den blir forhåpentligvis ferdig til i morgen. Jeg skal nemlig snart dra og møte noen venner, så jeg får ikke fortsatt med å redigere før i kveld igjen. I morgen planlegger jeg også å filme en video og det er DEL 1 av min lille serie " SPØRSMÅLSRUNDE FOR MALTA MED EF 2016". Det har kommer inn så utrolig mange bra spørsmål og jeg har så lyst til å svare på alle sammen. 

  Men nå må jeg gå og ordne meg før jeg må dra. Jeg skal møte Tuva, Alice og Petrine for dere som lurer. Jeg gleder meg masse siden jeg ikke har sett to av de siden sommerferien startet og Tuva har jeg ikke sett siden Malta. Det blir fint å se de alle igjen. Venner er noe som også gir meg mer motivasjon til skolestart. Hehe<3  Gleder du det til "summer haul" videoen kommer ut?

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Hverdag

  JEG ER LITT NERVØS...


  07.08.2016


  Hei folkens!

  //annonselinker

  I dag har jeg brukt litt tid på å planlegge tiden min frem til skolen starter. Jeg har faktisk jobbet med noe utrolig spennende og kult siden jeg kom hjem I fra Østerrike. Jeg kan ikke fortelle hva det er ennå, men tiden vil komme. Hehe! Jeg har fremdeles mer jobb foran meg, pluss at jeg skal få filmet " spørsmålsrunde for Malta med EF DEL 1" og en "Summer Haul". Da jeg pakket ut fra etter Østerrike så jeg at jeg hadde kjøpt nok til en HAUL. Da tar jeg også med det jeg kjøpte på Malta. 

  Neste helg skjer det også noe spennende. Jeg har nemlig blitt utfordret av @nobealoeveranorge på instagram til en superspennende og kul challenge, Jeg vil fortelle mer om den når tiden nærmer seg. Som dere ser har jeg litt å gjøre. Jeg vil sikkert finne på noe med vennene mine før vi starter på skolen og jeg vil på en liten shoppingrunde. Jeg vet ikke om det er sånn for dere også, men jeg liker å finne meg et førsteskoledagsantrekk. Det gjør at jeg gleder meg mer til skolen starter. Jeg begynner faktisk i 10.klasse og jeg skal innrømme at jeg er litt smånervøs. For dere som også liker å planlegge det første antrekket dere skal bruke første dag på skolen, her er litt inspirasjon fra meg!


   

  De fleste tingene i denne collagen er satt sammen av kjær fra WOW. Du kan sjekke ut nettsiden deres ved å trykker //HER og instagrammen deres ved å trykke //HER. Skoene du går meg spiller ikke så utrolig stor rolle. Jeg går som oftest med det jeg har, men jeg satte inn disse skolene får å se et helt antrekk. Skoene fant jeg på junkyard sin nettside. 

  Hvilket trinn begynner du i til høsten?

  Klem Jennie
  64 kommentarer


  Ekstra moro

  BILDENE DU ALDRI FIKK SE


  05.08.2016


  Hei

  I dag tenkte jeg å ha et litt morsomt innlegg. Jeg gikk gjennom bildene på mobilen min i fra denne sommeren og jeg har tatt masse bilder. Jeg har lagt ut enkelte av bildene, og på instagram kommer det det masse koselige kommentarer. Noen skriver "Du er alltid fin på bilder". Men greia er at, ikke alle bildene mine blir bra. Noen kommer uforberedt, andre ser bare sykt rare ut og jeg dropper å legge det ut. Men i dag skal jeg dele flere av de bildene som ikke ble lagt ut fordi de enten var rare eller morsomme. Vi får se. 

  Til venstre ser du bildet som ble postet, og på høyre side et som ikke ble lagt ut.


  Her lukker jeg selvfølgelig øynene på bildet til høyre haha.


  Her poserer Tuva og jeg ved en superfin utsikt på Malta. Et bildet der vi står vanlig og smiler og et annet der Tuva skal til å hoppe i armene mine. Ikke så klare haha. 


  Disse bildene ble tatt etter "graduation" på Malta. I det ene bildet smiler Tuva og jeg til kamera og i det andre ser jeg helt rar ut. I tillegg legger du kanskje merke til personen som skal til å helle vann over meg. Tre sekunder etter dette bildet ble tatt var jeg våt. Huff!
     Heisann du!

  Kjempeblid, ha ha

  Det siste bildet ble det aldri lagt ut et lignende av, men jeg velger å legge det ut nå. Det ble tatt etter at noe veldig trist skjedde.....jeg mista isen min:((( Hahahaha! Det var egentlig sykt flaut fordi så mange så det og flere sa " ohhhhh nooooo" , "that is sad" og sånn. Huff.

  Hva synes du om at jeg lager slike innlegg som dette? Vil du at jeg skal gjøre det igjen?

  Klem Jennie 
  33 kommentarer


  Feiringer

  DET VAR PÅ TIDE


  04.08.2016


  Hei

  //Annonselinker

  I dag har jeg endelig fått bestilt konfirmasjonstakkekort. Det var et langt ord. Haha! Jeg konfirmerte meg i mai måned, sikkert flere av dere som fikk med dere det. Dagen var helt fantastisk, selv om det regnet litt og jeg følte meg finere enn noen gang i den utrolig flotte Rogalandsbunaden min i fra Norske Bunader. Den ble faktisk klar rett før 17 mai og jeg klarte faktisk ikke å vente med å bruke den. Hadde den på meg på Nasjonaldagen og besteforeldre og oldemor var snille og lot meg få ha på søljer som var konfirmasjonsgaver i fra dem. 

   

  MEG I MIN ROGALANDSBUNAD (Foto Mathilde Nicoline Bergersen)


   

  Jeg hadde Rogalandsbunad fordi en av mine oldemødre er i fra Jæren og vi har derfor røtter i Rogaland. Flaks for meg, for den bunaden er virkelig en av mine favoritter :) Vel...alle bunader er faktisk fine, jeg elsker å se alle de flotte menneskene i de ulike bunadene på nasjonaldagen. Om du trykker //HER kommer du til nettsiden til Norske Bunader som jeg bestilte min bunad i fra. De er raske, hyggelige og veldig flinke syns jeg. Det er jo konfirmasjoner ofte både på våren og høsten og det er absolutt ikke for tidlig å ta kontakt om bunad står på din ønskeliste. 

  På selve konfirmasjonsdagen hadde mamma ordnet med en tidligere kollega av seg å ta noen bilder både i selskapet og noen til takkekort. Mamma syns det var veldig fint å ha en som fanget de gode øyeblikkene og slippe å tenke på kamera denne dagen. Man skal jo faktisk bare nyte dagen, for den går veldig fort. Tusen takk til Mathilde, veldig koselig at du tok på deg oppdraget og foreviget fine øyeblikk. Om du vil besøke Mathilde sin nettside kan du trykke //HER

  Det regnet litt, men det gjorde ingen ting bortsett i fra at jeg fikk litt krusete hår, he he. 

  Fotograf:  Mathilde Nicoline Bergersen

  Hvordan bunad har du, eller ønsker du deg bunad? Hvilken bunad hadde du valgt?

  Klem Jennie

   

   
  38 kommentarer


  Antrekk

  Hvor reiser jeg neste gang?


  03.08.2016


  Da er jeg hjemme etter en lang dag med mye reising. Jeg måtte stå opp klokken 05.00 for å kjøre til flyplassen i Wien. Vi fikk spist litt frokost og sagt ha det bra, til familien før vi satte oss i bilen og kjørte drøye to timer til Wien. Flyturen gikk også utrolig greit. Jeg sov det meste av tiden siden jeg ikke fikk så mye søvn kvelden før. Vi hentet bagasjen på Gardemoen, tok buss til bilen og bilen hjem til huset vårt på Nesodden. Utrolig deilig å slenge seg ned i senga mi, men også litt kjipt med tanke på at jeg ikke er i Østerrike lenger. Heldigvis er flere av vennene mine hjemme og jeg har faktisk litt jobb å få gjort.

  Jeg lurer allerede på det neste stedet jeg skal reise til. Neste gang jeg setter meg på et fly, hvor er jeg på vei hen? Jeg elsker å oppleve nye steder og det har jeg faktisk fått gjort i sommer. Jeg hadde 2 faktiske uker på Malta, og en liten mellomlanding i Sveits, hvis det tels ( noe jeg tror det ikke gjør) haha!

  Jeg skal faktisk være med på noe spennende senere i August, kanskje vi sees?

  Noen bilder fra fine dager i Graz og Grado💕

  Har du en drømmedestinasjon?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Reise/ferietur

  05.00 I MORGEN


  02.08.2016


  Hei

  Da jeg våknet i dag gikk det opp for meg at vi faktisk reiser i fra Østerrike i morgen. Jeg har visst i over en uke at vi skulle reise hjem på onsdag men tiden har gått så fort at jeg ikke har fått det med meg. I dag brukte vi siste dagen på å gjøre det vi som oftest gjør her. Vi har vært ute og spilt basket, syklet, spilt andre uteaktiviteter og brettspill. De tingene vi ofte gjør, men i morgen vil det ikke være mulighet for å gjøre noen av disse tingene, og neste gang er kanskje om noen år. Vi har jo vært i Østerrike to år på rad og det er utrolig koselig, men neste sommer  har vi muligens andre planer. 

  Jeg har jo også pakket alle tingene mine i dag, og jeg gruer meg allerde til å pakke ut når jeg komme hjem. Alltid så stress. I morgen reiser vi også ganske tidlig så jeg må stå opp mellom 05.00 og 05.30. Det blir nok derfor ikke en alt for sen kveld.

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Slenger meg en liten "happy" selfie i dag<3

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION