• WOW

  BARE 2 DAGER!!!


  31.08.2015


  //samarbeid

  Heiiiii!!!

  Kan nesten ikke tro at det er VIP-lansering av kolleksjonen min nå på onsdag. Tiden har gått så fort! Jeg gleder meg til å møte flere av dere flotte lesere og følgere. Det gjør meg ekstra glad at så mange har vært positive til dette med kolleksjonen og har støttet meg gjennom hele prosessen. Etter en del arbeid er det fint å se at noen liker det jeg har arbeidet med. Er utrolig fornøyd selv, men det er ekstra stas at flere av dere også liker det. 

  ( Vil igjen minne om at jeg nå på onsdag,  den 2. september vil være på Oslo city og åpne den nye kolleksjonen min. Det er altså bare på Oslo City det vil være mulighet for å kjøpe kolleksjonen og møte meg den 2. september. Jeg vil være der fra kl.18.00 til 20.00<3  Kolleksjonen lanseres i alle WOW-butikker den 3. september. )

   

  Flere som har spurt om prisene på plaggene og da kan jeg svare at de vil variere mellom alt fra 149,- til 799,- for ytterjakke. 

     Kommer du på onsdag?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Blogg

  DET LYSER OPP DAGEN!


  30.08.2015


  Hei

  Beklager for ikke noe innlegg i går men jeg var på cup fra tidlig på morgenen til sent på kvelden. Etter 1 dag med kamper i går sov jeg over hos Tuva til i dag og dro for å spille flere kamper. Da jeg kom hjem var jeg supersliten. Vi hadde dessverre ingen innbyttere og når du i tillegg gjør det mot bra lag sier det seg selv at man blir litt sliten. 

  Heldigvis kom jeg hjem til noe som alltid er koselig. FANPOST!!!!! Blir så glad når jeg får brev fra dere. Det varmer hjerte mitt at folk tar seg tid til å skrive til meg og sende det. Takk til Marie og Anna <3 Det er fortsatt folk som sier de vil sende meg ting og om de kan få adressen min. Jeg vet ikke om alle har sett det men jeg ha fått en postboks. Adressen til den står under bilde av meg på høyre side av selve bloggsiden min, men legger den til her en gang til for dere. 

  Om du vil sende meg post er adressen: Jennie Sofie, Postboks 3, 1451 NESODDTANGEN
  I morgen er det skole igjen og jeg begynner allerede å kjenne at jeg gruer meg. Ikke fordi det er kjedelig eller tøft,  men tanken på alle leksene jeg har til uka er grusom. Kan det ikke bare bli høstferie snart. 

  Egentlig hadde jeg tenkt til å filme siste del av spørsmålsrunden om språkreisen, men kamerastativet har dessverre gått i stykker. Skaffer meg et nytt i løpet av kort tid. 

  Håper alle har hatt en fin helg!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  Snart ferie :)


  28.08.2015


  Hei

  //samarbeid

  He he, skolen har nesten akkurat begynt og jeg gleder meg allerede til høstferien. Det er jo faktisk ikke så veldig lenge til heller. Som dere sikkert fikk med dere på bloggen i sommer var ikke turen til Østerrike helt som planlagt. Den første uka var super fin men så ble lillesøster veldig syk. Det ble derfor lite bading og sol. 

  Vi reiser nemlig til Gran Canaria med VING nå til høsten. Jeg har ikke vært der siden jeg var 1 1/2 år og vi reiser faktisk tilbake til det samme hotellet som vi bodde på den gangen. Siden da har hotellet blitt pusset opp og jeg syns det ser kjempefint ut der. 

   Du vil bare se 2 bilder fra hotellet under innlegg men for flere bilder trykk på linken under.

  ( VED Å TRYKKE HER KAN DU FINNE BILDER PÅ VING SIN SIDE :)

  Liker du høsten?

  Klem Jennie

   
  47 kommentarer


  WOW

  VIP LANSERING!!!


  27.08.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Da har jeg endelig fått lov til å dele med dere flotte lesere at jeg den 2 september skal ha en VIP-lansering av kolleksjonen min. Jeg er utrolig spent og glad. Det er ikke mange ganger man får oppleve dette og så glad for at dere kan være med. WOW og jeg inviterer nettopp dere til  å komme på eventet. Det vil bli brus, cupcakes, tilbud  og god musikk. Du vil også få muligheten til å møte meg og kjøpe plagg fra kolleksjonen før alle andre.

  Om du leser i invitasjonen under vil du se at det også blir gitt ut gavekort på 100,- kroner til de 50 første som kjøper noe fra kolleksjonen og en mulighet for å vinne et gavekort på hele 3000,- og en shoppingrunde på WOW sin butikk på Oslo City i sammen med meg. Du kan lese mer om eventet, konkurranser, premier og masse masse mer under i invitasjonen.

  På Facebook har WOW også laget et event, trykk //HER for å komme dit.

  Håper virkelig på at så mange som mulig kommer. Synd at dere som bor veldig langt unna ikke får kommet men håper dere fremdeles liker kolleksjonen og vil bruke den. Den beskriver jo min stil ganske bra.   Kommer du på lanseringen?

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Video

  TULLESMINKEVIDEO


  25.08.2015


  Hei

  Da er endelig tullesminkevideoen jeg og Tuva filmet klar på Youtube. Som de aller fleste forstår så er det en TULLE-video, og vi syns absolutt ikke at vi er pent sminket i videoen. 

  Mange etterspør også "svar på spørsmålsrunde om språkreisen med EF til Brighton del 3" Den kommer, men jeg vil ikke love når. Jeg holder på med mye annet ved siden av å blogge og instagramme, som skole, lekser, treninger, cuper, venner, og forbredelser til slipp av kolleksjonen min som er neste uke.

  Men her er videoen, håper dere liker den, i morgen kommer jeg med en nyhet flere av dere kommer til å like. 

   

  TULLESMINKEVIDEO

  Liker du at jeg lager videoer?

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  venner

  GÅRSDAGENS TUSENFRYD BESØK


  23.08.2015


  Hei

  Som noen av dere sikkert fikk med dere dro jeg til Tusenfryd i går med Petrine og Tuva. Flere tenker sikkert at det er lurt å dra 2 eller 4 slik at ingen sitter alene men vi greide det utrolig bra. Liker spesielt godt når det er bare vi i sammen og vi har det alltid gøy. Var der allerede i 11 tida og helt til det stengte. Det er ganske lenge,  men siden vi hadde kjøpt billetter for en dag valgte vi å være der en hel dag. Valgte å starte av med TØMMERRENNA siden det er tradisjon og gikk deretter til Thunder Coaster.

  Ettersom at Thunder Coaster bare har en vogn nå, tok det litt over 1 time å stå i kø. Det er en god stud men siden vi hadde hele dagen tenkte vi det gikk fint. Vi fikk tiden til å gå med litt latter og klappeleker. Hahhahahah! Turen var helt klart verdt det. Må nok si at Thunder Coaster er favoritten på Tusenfryd, det er mer action!  Hele turen går fort, det humper og bråker litt. Etter 1 time i kø valgte vi å ta en spisepause  Ellers så gikk vi hele runden i parken,  men siden noen attraksjoner var stengt kunne vi ikke ta de. Det er ikke bare det at det er gøy å kjører de forskjellige attraksjonen på Tusenfryd men også det å kose seg med venner. Gjøre noe annerledes og morsomt. Jeg syns det er viktig at vi avtaler slike ting med venenr. Må heller ikke være det å dra til en fornøyelses park men kanskje så lite som å dra på stranda, sykle til butikken og kjøpe en is, være i hagen, hoppe på trampolina. 
  Hva liker du å gjøre med venner?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Blogg

  FØRSTE UKA


  21.08.2015


  Hei

  Da er første uka på skolen over og jeg må si, den var ikke så fæl. Hahahaha! Har ikke hatt så mye lekser, men mer fag på skolen. Jeg har i hvert fall kost meg masse med venner som jeg har savnet i sommerferien.

  Før jeg dro til Østerrike hadde jeg bare badet en gang i sjøen , og det var faktisk da vi spilte inn " ELEKTRISK" Nå har jeg fått badet 3 ganger til bare denne uka. Det er alltid litt kaldt når jeg går ut i vannet,  men så blir jeg litt mer vandt til det. Det er jo også meldt fantastisk vær til helgen så det er noe jeg bare må utnytte og finne på noe gøy. 

  Har også fått vært på trening, noe jeg også har savnet masse. Jeg elsker å spille håndball og utvikle meg så det var supert å starte opp igjen. 

  Nå skal jeg på trening, fått nye treningstider denne høsten. Det blir 3 treninger med håndballen i uken, pluss at jeg frem til høstferien hospiterer hos et annet lag også slik at jeg trener to håndballtreninger på torsdager. 

  Ønsker deg en superfin helg. Har du noen planer?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  TIPS

  Hørt om han her?


  20.08.2015


  Hei

  //Annonselink

  Har du hørt om Jacob Whitesides? Jeg har de siste dagene hørt på musikken hans og liker virkelig mye av det han gjør. 

  Liker den litt hese stemmen hans og liker å slappe av til disse låtene. Han sjarmerer meg i hvert fall. Nå kommer han snart til Oslo også. Allerede 4 oktober har han konsert på Parkteateret. Det er fri aleder på konserten.

  NOT MY TYPE AT ALL

  WORDS 

  Ved å trykke //HER får du mer informasjon. Jeg har veldig lyst til å få med meg denne konserten. 

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  WOW

  SPORTY LOOK


  19.08.2015


  //samarbeid

  Hei

  Etter en tur på senteret for noen dager siden kom jeg over noen super søte sokker fra WOW. De ble med meg hjem og i dag fant jeg faktisk en t-skjorte som passet perfekt til. Fargene går jo i rødt, blått, hvitt og grått. Liker alle fargene veldig godt<3  Syntes antrekket var så kult at jeg måtte ta noen kjappe bilder i det med mobilen. 

  Noen bilder med tyggis får dere ikke ofte. Hahahahahaha!

   VED Å TRYKKE HER KOMMER DU DIREKTE TIL WOW SIN NETTSIDE.

  VED Å TRYKKE HER KOMMER TIL TIL IG BRUKEREN DERES @WOWANDME.


  Hvordan stil har du? Sporty, søt, kul osv....

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  inspirasjon

  MINE MUST HAVE`S FOR SCHOOL


  18.08.2015


  Hei

  Da har jeg kommet hjem fra første skoledag i 9. klasse og visste med en gang hva jeg ville blogge om. Det var ikke så mye jobbing denne dagen men mer det å få snakket sammen, bli kjent med nye på trinnet om det er det, få nye bøker, beskjeder osv.. 

  Det verste med første skoledag er nok det å ta med seg bøker hjem for å ta på bokbind. Jeg hadde glemt låsen min hjemme så kunne ikke bare la noen bøker ligge igjen.

  Dagens blogginnlegg skal være om mine " MUST HAVE`S FOR SCHOOL " altså det jeg " MÅ HA FOR SKOLEN"  Dette er jo bare det jeg føler jeg trenger, men kanskje du behøver andre ting. 

   

  1. En mappe å ha alle arkene mine i. På barneskolen var jeg dårlig på det og arkene endte opp krøllete og stygge. Derfor syns jeg det er viktig med en mappe så arkene holder seg fine og du mister dem ikke.

  2. Dette er aller viktigst for første skoledag. Ha med sekk! Siden jeg bærer masse bøker tar jeg alltid med en stor sekk så jeg slipper å bære så mye. Bruker sekk nesten hele tiden men av og til blir det en bag eller veske. 

   
  3.  Solbriller om det er sol den dagen <3

  4. Noen notatbøker å skrive i om vi får viktige beskjeder eller om jeg kommer på noe jeg vil si, som jeg ikke vil glemme.

  5. Penal er nok noe mange har, men det er viktig at jeg har orden i det. Tok ikke bilde av alle tingene jeg har i penalet men her er det første du ser når jeg åpner det.


  6. Noe annet er viktig for meg er en leppepomade, avhengig av det.

  7.  Markers!!! Jeg elsker å bruke markers. Ikke bare gir det alt mer farge, men det er fint når du stryker ut lekser du skal gjøre eller markere ord som er viktige eller ting som du må huske. Disse søte markeringstusjene kjøpte jeg i en liten butikk i Østerrike i sommerferien.

  Sekken min er den samme som jeg brukte litt i 8 klasse, fikk den til jul i fjor av familie i Østerrike. Penalet kjøpte jeg hos Norli, gull bok hos Notabene, den andre notatboken hos Søstrene Grene. 

  Er det noe andre skoleting du vil at jeg tar bilde av? 

  Håper du har hatt en fin skoledag

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  Sommer

  MINE FINE


  16.08.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt en super dag med 2 av mine fine venner, Petrine og Tuva. De kom til meg litt senere på dagen og vi har hatt det utrolig koselig. Begynte å se på sminkevideoen jeg jobber med og vi syns alle den er veldig morsom. Deretter gikk vi ut på en liten tur. Vi spilte fotball, snakket og koste oss. Da vi kom hjem bestilte vi pizza og spiste den på terrassen. Var så koselig å være sammen med 2 av mine beste venner igjen etter sommeren. Vi snakket alle i et sett. Det var mye vi ikke hadde fortalt hverandre og mye morsomt vi ville si.  Det var faktisk overraskende mye snakk om sommer flørter. Hahahahahah!! Vi avsluttet med litt brettspill før jeg fulgte de begge til bussholdeplassen.

  På vei til bussholdeplassen kom vi på at det bare er en dag til av sommerferien vår. (Altså, vi begynner på tirsdag)  Huff huff, denne sommeren har gått alt for fort. Men vi må jo tilbake på skolen igjen uansett så det er lurt å gjøre det beste ut av det. Tenk på det som en ny start, blanke ark. Et mål jeg har for skoleåret er å ha mer orden i sakene mine. Har du noe spesielt mål for det kommende skoleåret?

  .


  Håper alle har hatt en fin sommer, om du har vært borte eller hjemme?

  Når begynner du på skolen?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Sommer

  ENDA EN SOLRIK DAG


  14.08.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt en super dag i sola med lillesøster. Litt tidligere på dagen syklet vi til butikken. Der kjøpte vi blant annet hver vår drikke og en mango som vi skulle ha til lunsj litt senere da vi kom hjem. Da vi kom hjem tok vi på oss bikini og solkrem. Deretter la vi oss på terrassen med oppkuttet mango og en kald drikke. Helt perfekt!  I Østerrike ble det ikke så mye tid til å sole seg, så var utrolig deilig å få en i dag. Ikke minst fikk jeg en fin dag med bare meg og søster.

  Det var også fint vær i går men da filmet jeg video, redigerte og var på trening. 

  Etter middag ble det is bak i hagen<3


  Hvordan er været der du er?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Video

  Snart kommer ...


  13.08.2015


  Hei

  Fra i går til i dag har jeg hatt besøk av Tuva og vi har kost oss masse sammen. Vi har vært en del ute, syklet til butikken, hatt en liten piknik i hagen og ikke minst filmet en tullesminkevideo. Den forrige tullesmikevideoen vår er faktisk den mest sette og mest etterspurte videoen jeg noen gang har hatt, og vi tenkte derfor å lage en ny som passer mer til hvordan ting er nå. Vi hadde det utrolig morsomt med å filme videoen og jeg skal allerede begynne å redigere i dag.  Likte du den forrige tullesminkevideoen vår?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  WOW

  SOON BACK TO SCHOOL!


  12.08.2015


  //samarbeid

  Hei

  Nå er det ikke lenge til skolen begynner og jeg kjenner jeg gru/gleder meg. Blir super koselig å se alle vennene mine igjen , men jeg må også komme inn i rutinen med å stå opp tidlig, gjøre lekser, ha prøver osv... 

  Jeg håper på å få tatt en en tur til senteret før skolestart og finne noen kule antrekk. Har heldigvis WOW sin BACK TO SCHOOL kolleksjon. Fikk den litt før og jeg har levd i den hele sommerferien. En bit av kolleksjonen består av masse koseklær noe jeg elsker. Det er deilig gensere og hettejakker som passer fint til litt kjølige dager. De har også kose bukser og t-skjorter, men bare fordi det er en BACK TO SCHOOL kolleksjon betyr jo ikke at den må brukes på skole. Jeg koser meg i joggebuksene deres på kvelden når jeg sitter å blogger. 


  I dag fikk jeg faktisk besøk av Tuva og det var supert å se henne igjen. Vi hadde masse å snakke om som sommerflørter, nye venner, opplevelser og masse masse mer. Vi planlegger også å lage en video  sammen for dere. En video som er blitt spurt om i over 1 år. Kan du gjette hva det er?

   

  TULLESMINKEVIDEO DEL 2!!!!

  Gleder du deg?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  SPRÅKREISE

  HAVE A NICE DAY


  10.08.2015


  //samarbeid

  Hei

  Her er da del 2 av " Min språkreise til Brighton med EF 2015" Skal ikke si så mye mer enn at dere alle må ha en super dag og jeg håper dere liker videoen.

  Om du har spørsmål utover de jeg svarer på vil jeg råde dere til å ta kontakt med EF, du kan også bestille en gratis brosjyre med masse info og bilder som kanskje vil hjelpe deg til å finne ut hvor du helst vil reise. Trykk her for å komme dit<3 

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Video

  SORRY SORRY SORRY


  09.08.2015


  Hei

  Beklager for sent blogginnlegg. Jeg har brukt mye av dagen på å redigere en video i et nytt program jeg tester ut. Da videoen var ferdig startet jeg import til YOUTUBE men det feilet 2 ganger. Den 3 gangen tok det litt tid men det ble hvert fall lastet opp. Deretter fant jeg ut at det var en feil i videoen, så jeg må endre og laste opp på nytt. Videoen vil derfor komme i morgen, men allerede tidlig på dagen. Skal prøve å få lagt den ut litt etter at jeg har stått opp.

  Jeg liker veldig godt å redigere videoene min siden jeg finner nye og kule måte å fikse og trikse med de på.  Det blir noen kule effekter i videoen som kommer så det er bare å glede seg. 


   

  Har du tips til en video jeg kan lage nå som det nærmer seg skolestart?
  Klem Jennie
  59 kommentarer


  Video

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE


  07.08.2015


  Hei

  //samarbeid

  Her er endelig første del av " MIN SPRÅKREISE MED EF 2015" , hvor jeg da svarer på spørsmål dere flotte lesere har sendt inn. Det vil komme en DEL 2 og en DEL 3 snart så det er bare å følge med. Håper dere liker den! Dere kan fortsette med å stille spørsmål om min reise til Brighton i kommentarfeltet og gjerne gi en tilbakemelding her på bloggen også.

  Om du har spørsmål utover de jeg svarer på vil jeg råde dere til å ta kontakt med EF, du kan også bestille en gratis brosjyre med masse info og bilder som kanskje vil hjelpe deg til å finne ut hvor du helst vil reise. Trykk her for å komme dit<3

   

  God helg til dere alle :)

  TRYKK HER OM DU VIL KOMME TIL INNLEGGET MED BILDER FRA ROMMET MITT I BRIGHTON. 

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  WOW

  KOLLEKSJONEN MIN!!


  06.08.2015


  //samarbeid om kolleksjon

  Hei

  I dag kom dagen da jeg endelig skulle ta bilder til den nye kolleksjonen min i samarbeid med WOW. Vi har arbeidet med det i snart et år, og jeg syns tiden har gått utrolig fort. Da jeg kom dit fikk jeg se alle plaggene og når jeg først fikk de på var det utrolig kult, syns i hvert fall jeg. 

  Under hele prosessen har det vært myyyye å gjøre og tenkte på. Jeg er jo ikke en profesjonell designer og kan ikke bare sette meg ned med pen og papir, tegne det jeg vil ha så blir det lagd. Det var ikke slik det fungerte. Jeg tegnet, fant inspirasjon, tenkte på farger og mønstre og masse masse mer. Det hendte derfor flere ganger at det ikke ble slik jeg tenkte. Jeg måtte derfor snakke med de jeg samarbeider med og prøve å forklare enda mer presis hvordan jeg tenkte. Det gikk flere ganger før vi fikk det nærmest mulig mine tanker, og ja det var litt frustrerende men nå som jeg er ferdig er jeg stolt av hva jeg har fått til, med hjelp i fra WOW. Og jeg er fremdeles litt i sjokk over at jeg faktisk er designer.

  I dag var det også utrolig gøy. Jeg koste meg masse foran kamera. Jeg hadde noen kule rekvisitter og prøvde ut noen nye og kule hårfrisyrer. Kan rett og slett si at jeg elsker å være på photoshoot. 

  Kan ikke dele alt for mye med dere ennå, men her er noen bilder tatt i kulissene i dag. Disse ble bare tatt av skjermen som var koblet opp mot kameraet under fotograferingen. 

  HADDE DET VELDIG GØY


  Er du spent på kolleksjonen?
  25 kommentarer


  SPRÅKREISE

  VIIIIDEEEEEOOOO


  05.08.2015


  Hei

  //reisen var et samarbeid

  Endelig har jeg fått filmet første del av SPØRSMÅLSRUNDE SPRÅKREISE 2015. Det er heller ikke bare del 1, ikke 2, men faktisk 3 deler. Valgte å bare filme den første delen nå slik at jeg kunne fokusere på de spørsmålene. Første del er mer "basic" om jeg kan kalle det det, mens den andre og tredje er har mer om skole, aktiviteter osv. Jeg forklarer det også videoen. 

  Det har kommet inn over 200 spørsmål til sammen på blogg og IG. Jeg har forstått at det er mange som ønsker å dra på språkreise og at det for mange er viktig å få svar på spørsmål de har rundt dette. 

  Om du har spørsmål utover de jeg svarer på vil jeg råde dere til å ta kontakt med EF, du kan også bestille en gratis brosjyre med masse info og bilder som kanskje vil hjelpe deg til å finne ut hvor du helst vil reise. Trykk //HER for å komme dit.  

   

  Gleder du deg til videoen?

  Er det ekstra viktig for deg å få svar på ditt spørsmål må du gjerne kommentere igjen under dette innlegget, så leser jeg igjennom alle spørsmålene her også.

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Sommer

  FORTSETTE Å BLOGGE?


  04.08.2015


  Hei

  Nå har jeg endelig kommet hjem igjen etter en super ferie. Var utrolig sliten da jeg kom inn døra og jeg måtte bare legge meg litt ned. Jeg syns ferien har gått alt for fort. Tanken på at jeg har vært på språkreise i to uker og at jeg har vært i Østerrike i over 3 uker, virker litt uvirkelig. Fordi jeg har har vært mye borte i ferien tror jeg det blir litt annerledes å komme tilbake til hverdagen. Man må jo huske at sommerferien en gang må ta slutt og du får ikke se den igjen før om et år. Hahaha, høres litt dramatisk ut men det er jo sant. 

  Viste ikke helt hva jeg skulle gjøre når jeg kom hjem men så kom jeg på det. Jeg har jo ikke blogget eller lagt ut noe på IG på 2 dager. Det er jeg veldig lei meg for. Det er jo egentlig ikke så mange dager i forhold til hva andre gjør men jeg er hvert fall en som prøver på å få gjort det hver dag og om en dag glipper er jeg bestemt på å gjøre det neste dag. Men to dager uten blogg, det ble litt for mye for meg. Det ble visst litt lenge for mine faste og trofaste lesere også, for jeg fikk mange spørsmål om jeg skulle slutte å blogge. Til og med mail kom det i fra noen som var veldig lei seg og ba meg om å aldri slutte å blogge, og det gjorde meg jo glad...altså ikke at de var lei seg men at de liker bloggen så godt.

  Nå er jo ikke ferien over ennå. Jeg har faktisk 2 uker til som jeg skal prøve å få brukt på venner, filme noen videoer og noen andre morsomme ting som jeg sikker kommer til å fortelle om en annen dag. Nå har jeg også fått kjøpt meg en mikrofon til kameraet mitt så lyden blir enda bedre. Har fått noen kommentarer på at jeg burde skaffe meg det og jeg vil jo selvfølgelig at videoene mine skal bli enda bedre. 

  Alt jeg gjør nå er å gå igjennom bilder og takker for en fantastisk sommer. Mest av alt savner jeg nok Brighton. Så her har dere noen bilder fra turen dere kanskje ikke har sett.    

   
  Noen andre som er hjemme nå?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Ekstra moro

  FAKTA OM INNSPILLING


  01.08.2015


  Hei

  I går var det jo premiere på musikkvideoen Elektrisk. Mange har spørsmål rundt denne videoen og jeg tenkte derfor å lage 20 FAKTA til dere i fra meg.

   

  1. Videoen ble spilt inn over 3-4 dager.

  2. Jentene i videoen (Maren og jeg) var på innspilling to dager.

  3. Den ene dagen spilte vi inn til midnatt, da skulle det jo være litt mørkt.

  4. Maren og jeg ble spurt om å være med i musikkvideoen.

  5. I videoen er det Maren og Martinus som er det ene paret, Marcus og jeg er det andre.

      6. Mye er spilt inn uten script, at vi bare skulle ha det gøy og filmes.

  7. Vi kastet bare ett stjerneskudd hver i vannet, det er det som vises på videoen.

  8. Vi har på våre egne klær i videoen. 

  9. Jeg hadde aldri brukt kjolen min før, kjøpte den fordi jeg ikke hadde noen lys sommerkjole.

  10. Vi hadde med flere ulike antrekk så fant styling ansvarlig ut hva som gjorde seg best på kamera og til settingen.

   

   

   11. Vi spilte inn på flere locations som ikke er med i videoen.

  12. Vi jobbet med et helt fantastisk Crew.

  13. Petter Katastrofe var ikke på innspilling da scenene med Maren og jeg ble spilt inn.

  14. I pausen andre innspillingsdag spiste vi pizza. 

  15. Jeg syns det er kjempekult at Petter Katastrofe er med i denne sangen.   16. Jeg fikk sett videoen ca en uke før den ble publisert (det var veldig spennende, visste jo ikke hvordan den ville bli klippet)

  17. Scenen vi brukte mest tid på var rundt bålet.

  18. Når vi sitter rundt bålet så ler vi blant annet av pølsedelingen og morsomme ting som skjedde underveis.

  19. Marcus og jeg hoppet også flere ganger ut i vannet fra flåten, men det kom ikke med. 

  20. Maren og jeg var føst ut i vannet.

   

   

  Tusen takk for utrolig mange koselige og fine tilbakemeldinger på videoen. 

  Klem Jennie

  HER ER VIDEOEN, MANGE SIER DE IKKE FÅR NOK AV DEN 
  34 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION