hits

 • Blogg

  Grrrrrr


  31.08.2014


  Hei

  I dag er jeg litt frustrert. Føler at skole og lekser tar alt for mye av tiden min. Skole er jo greit, men når leksene stjeler fritiden min så kjenner jeg at jeg både blir sur og lei. Så ser jeg jo  i sosialemedier at både venner og bekjente er i sammen og har det gøy i mens jeg sitter ved skrivebordet mitt og gjør skolearbeid. Det er ganske mye også, så jeg må må sette meg ned så fort jeg får sjansen utenom treninger. 

      

     Har du mange lekser?

  Klem Jennie

   
  39 kommentarer


  Helg

  MUSIKK I MINE ØRER


  30.08.2014


  Hei

  Nå for tiden har jeg blitt helt hekta på noen forskjellige sanger. Går rundt og synger på de samme sangen 100 ganger om dagen uten å bli lei. Tuller faktisk ikke, tror jeg synger de 100 ganger om dagen. Hahaha...<3 Her er noen av sangene jeg liker akuratt nå. I dag er det også MGP jr og jeg kommer nok til å går rundt å synge på noen av de sanger en god stund også. Gleder meg. 

  Ellers i dag har jeg vært på en slags ekstra trening med laget og det var også veldig gøy. Etter treningen spiste vi pizza og koste oss. 

   Ariana Grande - Breake Free

   Taylor Swift - Shake it off

  Imens jeg søkte på nettet fant jeg noen morsomme "Quotes" hvis man kan kalle det for det. Disse likte jeg spesielt godt.
  Skal du se på MGP jr i dag?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  inspirasjon

  DRØMMER MEG VEKK


  29.08.2014


  Hei

  Som sikkert mange av dere har fått med dere så elsker jeg å reise, men jeg elsker også å drømme meg bort til varmere strøk og spennende reisemål. I dag har jeg sittet på nettet og søkt på reiser innenfor alle feriene frem til sommerferien og funnet mine favorittplasser.

  Om jeg skulle reist noe sted i høstferien hadde jeg mer enn noe annet ønsket å dra tilbake til mitt favoritt reisemål Nausicaa Beach på Kypros. Var der i høstferien 2012, beste plassen. Det var et Blue Village hotell, anbefaler det veldig. Der fikk vi også nye ferievenner.


  Om jeg skulle valgt storby i høstferien hadde jeg valgt Barcelona. Kjenner flere som har vært der og bilder der i fra ser helt fantastiske ut. Det å kunne kombinere sol og bading med storby og shopping er jo også perfekt. Så har de også eneste "eyescream and friends" isbutikken i verden.  Om jeg skulle reist i juleferie/vinterferie hadde jeg valgt Gran Canaria. Har ikke vært der siden 2002, sommeren jeg var 1 1/2 år. Sett på bilder og har veldig lyst til å reise tilbake. Jeg hadde valgt Puerto Rico, en solsikker plass.   Om jeg skulle valgt storby hade jeg valgt London i Desember og Los Angeles i vinterferie. Var jo i London i sommer, men elsket byen og skulle gjerne opplevd London med julestemning. Hørt mye positivt om blant annet julemarkeder der og Winter Wonderland. Er det ikke nydelig? :-O

  LONDON

  LOS ANGELES

  Husker litt i fra jeg var i Los Angeles, men da var jeg 5 år og husker nok mesteparten fordi vi har bilder i fra turen dit. Litt lang reisevei, men det er jo verdt det. Også en plass som er varm selv om det er vinter og så kan man kose seg i Fornøyelsesparker, som hele familien min liker.   Påskeferie ville jeg lagt til Madeira. En opplevelsesferie med sykling og vandring. Syns nesten at Madeira ser best ut av alle plassene, nydelig natur. Her kan man også gå fine turer og flotte sykkelturer.   Storbyferie.....da hadde jeg ønsket Roma. En spennende by med mye historie og fantastiske bygninger akkurat som Barcelona. Veldig glad i å feriere i Italia, men har aldri vært i Roma. Jeg har feriert i Venezia og i Grado noen ganger. Her vild et jo også være deilig vårvær i påsken tipper jeg. Det vil være godt etter en lang vinter. Har også lest masse om Roma på skolen så det er ekstra interessant.  Sommerferien til neste år blir til Østerrike pluss Italia eller Kroatia, så ingen Chartertur da. Gleder meg allerede til å tilbringe masse til med familien vår i Østerrike. 

   
  40 kommentarer


  Ekstra moro

  ICEBUCKET CHALLANGE


  28.08.2014


  Hei

  I dag ble jeg nominert til "The icebucket challange" for å samle inn penger til forskning på muskelsykdommen ALS. Dette gjorde jeg med glede og jeg skal også donere penger. Det var utrolig kaldt men også veldig gøy. Om du vil se videoen kan du følge instagrambrukeren min : @jenniefashion

  Det er veldig mange som blir utfordret av venner til "The icebucket challange"  Min bestefar mistet sin bestevenn av ALS da da jeg var liten og jeg velger å donere mitt beløp til "ALS Stiftelsen i norge" 

  Ellers i dag har jeg vært på skolen og gjort de siste leksene for uka. Neste uke blir det flere tester og fremføringer på skolen. Gleder meg<3 

   
  Hvordan var din dag?

  Klem Jennie

   
  15 kommentarer


  inspirasjon

  INSPIRERENDE


  27.08.2014


  Hei

  Jeg vet at mange av dere søker på internett selv, men jeg vil bare dele noe jeg kom over i dag som jeg syns var utrolig kult. Det er en instagram bruker som heter @laurajenkinson. Hun har over tid brukt ansiktet sitt som et lærret og malt imponerende malerier av kjente tegneseriefigurer rundt munnen sin med både teatersminke og vanlig sminke. 

  Se de kule bildene eller sjekk ut brukeren på Instagram om du har IG bruker.   Utrolig kreativt og kult, ikke sant?

  Hvilket av bildene likte du best?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Hverdag

  SCHOOL


  26.08.2014


  Hei

  Nå er det allered 2 uke på ungdomsskolen og jeg liker meg veldig godt. Gruet meg litt i starten men det er utrolig kult der. Har blitt ganske vandt med å ta buss hver dag og den nye klassen min. Vi er en spleisa gjeng og slettes ikke sjenerte.  Har fått mange nye venner jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem. I morgen skal klassen min ut på en utrolig koselig tur hvor vi blandt annent skal padle kano og kajak. Det er også meldt fint vær i morgenpå toppen av det hele.

  Meg, Alice og Brage etter skolen i dag.
  Tobday`s quote<3
  Klem Jennie

  20 kommentarer


  inspirasjon

  VENTER PÅ


  25.08.2014


  Hei

  Akkurat nå tar jeg meg en liten pause i fra lekser. Sitter og leser tyske gloser og gjør hoderegning, og det er det jo ganske kjedelig å både blogge om og å lese om. Derfor blogger jeg heller om noe annet ;)

  Jeg venter nå på å få en utrolig fin vannflaske hjem i posten. Jeg har noen vannflakser allerede, men falt veldig for denne i glass. Syns vann smaker mye bedre fra glass enn plastikkflaske. Flasken er superfin, kjemikalfri og miljøvennlig :)

  Jeg kom over flasken på nettet og fant deretter ut at den kan bestilles fra norsk nettbutikk. Makestyle.no selger disse superfine vannflaskene. 

  Hva syns dere om en giveaway på en slik flaske?

  Hvilken farge tror dere jeg bestilte meg? 

  Klem Jennie

   

  HER ER BILDET JEG KOM OVER PÅ NETTET


  //innlegget inneholder link til nettside som selger vannflaskene
  47 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner av GIVEAWAY


  24.08.2014


  Hei

  //Reklamelenke

  Nå er denne håndballcupen over og det endte på en fjerde plass for laget, etter en utrolig koselig helg. Tar det helt rolig i dag og forbreder meg til ny skoleuke. 

  Vinner av Giweaway av gavekort på en personlig almanakk fra Personligalmanakk.com  ble Frida, som designet denne forsiden. Man måtte ikke designe noe selv for det holdt med å dele bildet jeg la ut på IG eller kommentere på bloggen, men dette ble vinneren.

   

  GRATULERER

  Til alle dere som ikke vant vil dere få en ny sjanse i morgen her på bloggen. Det blir ikke Giveaway med samme premie som denne, men en annen fin ting :)

  Klem Jennie 
  14 kommentarer


  Ekstra moro

  Yes :)


  23.08.2014


  I dag har det vært dag to i Skicup, og i morgen spiller jeg A sluttspill med laget :) Tidligere i dag har jeg vært med gode venner på skolen hvor vi også spilte litt håndball og koste oss.

  Nå er det rett hjem og legge seg for i morgen må jeg tidlig opp.

  Har du en sporty helg?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Ekstra moro

  HÅNDBALL CUP


  22.08.2014


  Hei

  Denne helgen er det cup med håndballaget mitt. Vi spiller i dag og i morgen og så er det eventuelt sluttspill på søndag. Gleder meg masse til å spille og til å være sammen med alle de herlige jentene på laget. Har pakket i den nye treningsbagen min og har med flasken jeg kjøpte i London i sommerferien.  (Tok to bilder i full fart da jeg så at jeg ble henta for å dra på cup)

  Har ikke noe særlig tid til å blogge i dag, men ønsker dere alle en superfin fredagskveld. 

  Har du sett konkurransen jeg har gående her på bloggen og på instagram? Trekker vinner på søndag

   

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  DAGENS INNLEGG PLUSS GIVEAWAY


  21.08.2014


  Hei

  //Reklamelinker

  Nå er snart første skoleuke tilbakelagt for min del. En spennende uke på ny skole og koselige møter. Håndballen har startet opp igjen og jeg var også i byen med Ella og møtte gutta fra "The Main Level" Ukene mine består ofte av flere dager med trening og avtaler med venner. Jeg har ingen skoledagbok i år, men kom over Personligalmanakk som jeg likte utrolig godt på www.personligalmanakk.com . Satt i går kveld og designet mitt eget eksemplar som jeg ble veldig fornøyd med, og skal bestille meg med ettersom jeg har fått et gavekort. Noe annet som er bra er at man velger startdato selv, og så går den 1 år fremover :)  Her kan man virkelig designe det akkurat som man vil og jeg gikk for forside og bakside med bilder. Valgte bilder i fra min Instagrambruker og farger som passet til. Inni designer du også hvordan du vil at sidene skal være. Jeg valgte å legge til avkryssning for været, informasjonsboks om dagens trening og en egen kurve hvor man markerer inn humør, skole, stress, pengerull og enda et valgfritt emne. I tillegg til ukens gjøremål og ukens prøver med markering for karakterer. Nå skal jeg virkelig bli organisert. 

  Det var ikke vanskelig å lage den, for det var sånn steg for steg guide. Ganske morsomt også, så selv om man ikke bestiller så er det gøy å designe sine egne eksemplarer. 

   

  GIVEAWAY

  Jeg gir bort et gavekort på en slik personligalmanakk, det eneste du trenger for å være med er å kommentere dette innlegget, husk mailadresse eller IG-bruker slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. For å doble din vinnersjanse se min instagrambruker @jenniefashion hvor konkurransen også ligger. Om du ønsker tips og inspirasjon er det flere bilder på instagrambrukeren @personligalmanakk og under #personligalmanakk. Om du ikke har IG, har du kanskje Facebook eller snapchat hvor de visstnok også er.

  Trekker vinner allerede på søndag :)

  Klem Jennie 

   
  478 kommentarer


  Ekstra moro

  BILDERAS FRA EN FANTASTISK DAG


  20.08.2014


  Hei

  I går var en helt fantastisk dag med gutta fra THE MAIN LEVEL. Mamma, Ella og jeg tok båten rett etter skolen inn til byen for å være med dem resten av dagen. De hadde noen intervjuer de måtte gjøre men det var bare gøy å være med på. Vi møtte dem først ved Oslo City siden de skulle bli intervjuet av TOPP som har kontor like ved. De møtte oss med smil og klemmer og var utrolig hyggelige. Etter intervjuet dro vi og spiste frozen yogurt. Vi tok litt bilder og gikk videre til neste intervju. 

  Vi dro også en turen ned til Aker Brygge og gikk litt rundt der. Vi tok masse bilder og gleder meg til å vise dem til dere. Etter en liten tur på Aker Brygge tok mamma, Ella og jeg båten inn til Nesodden igjen. Alle hadde kost seg utrolig mye og vi vil aldri glemme det.

  TOPP intervju


  frozen yogurt<3

  Mmmmmm...alle liker frozen yogurt<3 Hahaha

  Take it "ISI"

  På Aker Brygge:-)


   


  Har du hørt om dem før?

  Om ikke, kan du følge dem på Instagram @themainlevel og se nettsidenwww.themainlevel.com 

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Ekstra moro

  THE MAIN LEVEL IN TOWN


  19.08.2014


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem i fra en utrolig kul og og morsom dag i byen. Etter skolen dro Ella of jeg med mamma rett til byen for å møte et band kalt THE MAIN LEVEL. Noen av dere har sikkert hørt om dem på IG og blogg. Vi skulle hvertfall tilbringe litt tid med dem litt rundt i byen og bare ha det gøy. Det blir et større blogginnlegg om dette i morgen og det vil også komme MAAAAAAAAAAAAASSE bilder i morgen.

   

  Sander, Alex, meg og Laurent 

   

  De var på promotur i Oslo i forbindelse med den nye låten sin "Go Go With You" som ble sluppet ut i dag på iTunes. Snart kommer også musikkvideo. Gleder meg veldig til å se den. Så jo en liten teaser på Instagram av den tidligere i dag @themainlevel

    ( Mamma tok dette superkule bildet i forbi farten da det ble rødt lys: Utrolig kult! )


  Har du hørt den nyeste låten dems "Go Go With You" ? The Main Level sin forrige singel het " Blackout", som jeg også like veldig godt. Du kan finne mer info om gutta på www.themainlevel.com 

  Syns at låta "Go Go With You"  er en utrolig fengende og glad sang, og ingen tvil gutta kan synge. 

   

  Har du spørsmål om dagen skal jeg forsøke å svare på dem i morgen

  Klem Jennie   
  19 kommentarer


  Hverdag

  FØRSTE DAG PÅ UNGDOMSSKOLEN


  18.08.2014


  Hei

  Da var første dag på ungdomsskolen over og jeg kjenner at jeg gleder meg enda mer til å bli kjent med de i klassen min og på trinnet. Dagen startet med at de ropte opp klassene i gymsalen. Vi skulle egentlig ikke få vite hvem vi kom i klasse med før første skolendag men jeg fikk tips av en venn at klasselistene sto på ITL. Jeg går i 8A i sammen med Tuva og Ella!!! Trodde jeg bare skulle komme med EN venn men kom med to supergode venner. Utrolig fornøyd. I klassen er vi 22, 8 jenter og 14 gutter.

  Var ikke ordentlig skole i dag men det blir vanlig skole i morgen. 
   

  I morgen blir det vanlig skoledag og jeg skal ha tysk for første gang. Gleder meg allerede:)

  Hvordan var din skoledag?

  Klem Jennie  
  81 kommentarer


  Sommer

  SOMMEREN 2014


  17.08.2014


  Hei

  Nå er sommerferien over, og jeg synes at det er veldig trist. Vil ikke at sommeren skal ta slutt, men det hjelper å tenke på at jeg skal møte venner igjen og få mange nye. Er utrolig spent på i morgen siden det blir første dag på ungdomsskolen. Håper jeg får nye venner og snille lærere. Denne sommeren har vært helt fantastisk og jeg klarer nesten ikke vente til neste. Har opplevd nytt land og møtt mange fantastiske mennesker som jeg savner så utrolig mye. Håper jeg møter dem igjen en eller annen dag. 

   

  Flott start på sommeren med besøk av Lea Mathilde


  Tuva min<3
  Fine Tyrkia<3  CoCo & Charlie

  London eye ;-)

  Abercrombie & Fitch
  Lea gullet<3


  Hvordan har din sommer hvert?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  innkjøp

  NÅ ER JEG KLAR


  16.08.2014


  Hei

  Nå er jeg endelig klar til skolen begynner og jeg føler at jeg er godt forbredt, selv om jeg har kommet på et par ting til jeg trenger. Har fått ny sekk og nytt penal. Gleder meg til å å fokuserer mye på skole og arbeid og til å få nye fag og nye utfordringer. Noe av det jeg gleder meg mest til er å få masse mye venner og ta fag jeg ikke har hatt før, som tysk og valgfag. 

   

  HER ER NOEN AV MINE SKOLESAKER:-)
   

  Jeg har vært innom flere ulike butikker som, TGR, Traktøren, Norli, G-sport

   

  I tillegg har jeg kjøpt en veske i Tyrkia til de dagene vi ikke trenger å ha med mange bøker til/fra skolen, pluss en ny treningsbag for gym, valgfag og håndballtreninger. Til bøkene har jeg kjøpt gråpapir denne gangen. Det jeg har kommet på at jeg trenger er kalkulator og paraply av alle ting, men tviler på at jeg trenger noen av disse tingene jeg har kjøpt og ikke har kjøpt første skoledag. Så må jeg finne ut hvordan lås jeg trenger til skoleskapet også.

   

  Er du klar for skolestart på mandag eller har du allerede begynt på skolen?

  Klem Jennie
  96 kommentarer


  Ekstra moro

  TUSENFRYD!!!


  15.08.2014


  Heei

  I dag dro jeg på Tusenfryd med noen venner som heter Andrine, Erle og Kaisa. Vi hadde veldig flaks med været og vi koste oss masse. Vi tok Speed Monster, Spinspider, Thunder Coaster, Super Splash og masse flere karuseller. Ganske lenge siden jeg har vært der så det var ekstra gøy og det kilte utrolig mye i magen. Vi tok en liten lunsjpause i 14 tiden og deretter fortsatte vi turen gjennom parken. Andrine og Erle dro litt tildligere så Kaisa og jeg gikk rundt i parken i noen timer til før vi dro hjem.

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Hverdag

  MIN DAG


  14.08.2014


   

  I dag måtte jeg ha en dag her på Nesodden for å slappe av litt. Har vært så mye i byen i det siste og blir litt sliten av å reise frem og tilbake. I dag har jeg vært med Andrine og vi har hatt det veldig gøy. Da jeg kom hjem spiste jeg middag og deretter så jeg DOKTOR PROKTORS PROMPEPULVER med familien. En fin og rolig dag før jeg drar ut og farter igjen.

  Dette bilde tok mamma og jeg på tirsdag. Om du vil se flere bilder kan du se dem på instagrambrukeren min: @Jenniefashion

  Klem Jennie

  21 kommentarer


  Ekstra moro

  EN SWEET DAG


  13.08.2014


  Hei

  I dag har jeg hatt en flott dag i byen med Ida og vi har kost oss masse. Jeg ble henta på Aker Brygge av hun og faren hennes. Deretter kjørte faren oss til Oslo City. Der titta vi i butikker og tok en frappe på STARBUCKS. Denne gangen tok jeg noe jeg har ventet superlenge på å smake, nemlig cotton-candy frappucino. Den var veldig god men kaffe frappe er fortsatt favoritten.

  Vi dro deretter til P4 for å få en liten omvisning og jeg fikk prøve mye gøy. Spille inn noen stemmer og å late som man var på radio. Utrolig morsomt.

  Før jeg skulle ta båten hjem tok vi oss litt mat på Aker Brygge og koste oss i sola. Nå er jeg hjemme og er sliten etter å har fartet rundt de siste dagene.


  Hva har du gjort i dag?
  Klem Jennie 
  31 kommentarer


  SUPERKOKKENE

  ENDA EN VIDEO:-O


  12.08.2014


  Hei

  I dag hadde jeg egentlig planer om å dra på Tusenfryd men fordi det pøsregna på morningen og det var meldt regn dro jeg ikke. Selvfølgelig måtte det også bli sol i løpet av dagen. Hehehe<3 Håper på få dratt dit en annen dag.

  Etter middag i dag dro jeg til Ski og ordnet en del saker og ting til skolestart. Jeg har enda ikke kjøpt sekk eller penal, men har heldigvis noen dager til på meg.

  Siden blogginnlegget kom litt sent i dag og jeg ikke har gjort noe særlig gøy eller spennende legger jeg med en video Lea og jeg filmet i sammen da hun var her i helgen. Håper dere liker den.

   

  SUPERKOKKENE EPISODE 4

   

  Klem Jennie

   
  20 kommentarer


  Hverdag

  EN UKE IGJEN


  11.08.2014


  Hei

  Ja, det er sant. Bare en uke igjen før første skolendag. Vil jo ikke at sommeren skal ta slutt så prøver å gjøre litt morsomme ting den siste uka. Jeg har nettopp hatt besøk av Lea i noen dager og vi har hatt det utrolig gøy. Vi bestemt oss også for å lage en video så jeg håper å få begynt å redigere den snart. Sier ikke når den kommer ut for det er jo ikke helt klart ennå. Vi tok også litt bilder den siste dagen som jeg nå skal vise dere. I morgen skal jeg møte enda en venn.

  I dag har jeg vært hjemme med lillesøster og vi har spilt litt spill, slappet av med Tv og instagram<3

  Pikekyss<3

  OOOOOOO:)

  You make me smile:)


  Har du noen planer denne uka<3

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Video

  INNKJØPSVIDEO LONDON OG STEP-UP VINNER


  10.08.2014


  Hei

  Nå har Lea reist hjem etter å ha overnattet hos meg i fra fredag. Nå har jeg tenkt til å trene litt intervalløping, men først legger jeg ut den veldig etterspurte innkjøpsvideoen med innkjøpene mine i fra London.

  Det har vært så mye tull med den videoen og til slutt måtte jeg også legge på noen partier med litt ekstra rask avspilling for å kutte ned på lengden av filmen, men nå er den endelig klar.

  Nå går jeg inn i min siste ferieuke av sommerferien, og satser på noen fine sommerdager. Glad Lea og jeg fikk noen dager i sammen i ferien også. Vi filmet faktisk en video i sammen også, skal se om jeg snart får tid til å begynne å jobbe med den i iMovie også. Dette bildet la jeg ut på instagram tidligere i dag. (Det er pikekyss vi holder i hendene)

   

  INNKJØPSVIDEO

  Husk å sette på HD 720p, for bedre kvalitet. Det gjør du helt nede i høyre hjørnet av videoen. Du trykker på det tannhjulet hvor det på bildet står HD i en liten rød firkant. Se Popup BILDE under. (Om du trykker på det blir det større. )

   

  Helt til slutt, vinneren av STEP-UP konkurransen vil bli kontaktet av Chili Publications på mail i morgen, jenta heter Emilia Knutsen og kan glede seg :) GRATULERER

   

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNER AV GIVEAWAY


  09.08.2014


  Hei

  I går kom Lea til meg i fra Oslo og hun skal overnatte her i noen dager, det er så koselig. 

  I dag skulle jeg jo kåre vinner av Giveaway, noe som jeg også har gjort. Jeg hadde egentlig tenkt til å legge ut innkjøpsvideo i fra London i dag også, men på grunn av en utrolig liten og teit feil i filmen, må jeg laste opp hele filmen på nytt. Men den videoen er sikkert klar til i morgen :)

   

  UTROLIG KJEDELIG Å VENTE PÅ AT FILMEN BLIR KLAR PÅ NYTT :(

  (Bruker iMovie)


   

  Det var utrolig mange som meldte seg på Giveawayen og selv om sjansen da blir mindre til å vinne, så er det jo en som vant. Vinneren denne gangen er en som heter Kristine Frivold fra Kristiansand. Jeg har sendt henne melding, Gratulerer så mye <3 

  Kanskje jeg kommer til å ha Giveaway en annen gang også :)

  Hva gjør du denne helgen i slutten av sommerferien?

  Klem Jennie

   
  46 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  KONKURRANSE


  08.08.2014


  Hei

  Noen av mine faste lesere husker nok at jeg på onsdag blogget om filmen Step Up- ALL INN i 3 D, som snart har premiere på norske kinoer. (Aldersgrense 12 år) Jeg er så glad for at jeg i den anledningen kan gi dere lesere og instagramfølgere muligheten til å vinne en DRØMMEWEEKEND i Oslo med hotellopphold (Reisepenger er ikke en del av premien)

  Vinneren får i sammen med en venn (foresatt om du ikke er gammel nok til å reise alene) sjekke in på superkule Comfort Xpress i Oslo sentrum lørdag 16.august. Der venter goodiebags med overraskelser på rommet og deretter privattime med noen av Norges dyktigste instruktører i Streetdance/Wacking hos Subsdans. Samme kveld får dere se filmen på kino også.  Jeg holder denne konkurransen på Instagrambrukeren min @jenniefashion også, delta der for å doble din vinnersjanse. Det du må gjøre for å delta er veldig enkelt: 

  Legg igjen navn + Epost i kommentarfeltet  :)

   Vinner trekkes på søndag, Lykke til.

   

  Klem Jennie

  Premien er ikke noe jeg betaler, den er sponset ;)

  Nordisk Film

   
  725 kommentarer


  Sommer

  Noen fine dager med Jenta mi


  07.08.2014


  Hei

  I går var jeg i Oslo i sammen med Lila, som sikkert noen av dere  fikk med dere på IG. Jeg møtte Lila i 12 tiden på Aker Brygge og vi gikk rundt i byen og koste oss masse. Vi shoppa ingen ting men det var det å få være i sammen som var viktig. Etter en stund med gåing ble vi ganske slitene så vi tok oss en Starbucks og satte oss ute i sola. Utrolig deilig. I går var det jo også knallfint vær så jeg er glad jeg fikk en solrik dag i byen med Lila min. Deretter dro vi ned til Aker Brygge og møtte familen til Lila som ble med meg videre inn til Nesodden. Der spiste vi taco og is og hadde det koselig i sammen med familien til Lila og familien min.

  Etter en flott kveld dro Lila sin familie og Lila ble igjen for å overnatte. Vi så deretter film i senga og så la vi oss.  Tidlig i dag lagde Lila og jeg også en supergod saft is, som hun desverre ikke fikk smake på før jeg fulgte hun inn til byen. 

  Det du trenger er...

  - 7up 

  -konditorfarge

  Nå går det veldig fort til skolestart syns jeg, og det gjelder å nyte de siste fridagene optimalt. I morgen får jeg igjen besøk i fra Oslo, gleder meg.

  Når begynner du på skolen etter sommerferien?

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  TIPS

  STEP UP - ALL INN


  06.08.2014


  Hei

  //annonse  Snart er det kinopremiere på den Amerikanske filmen Step UP- All in.  Filmen har premiere 15 august og jeg gleder meg veldig til å se den. Som dere kan se i traileren så er det en dansefilm og jeg vet at mange av følgerene mine på IG og leserene mine på blogg elsker dans og musikk. eg syns den ser bra ut og for dere som også syns det så bør dere titte innom bloggen min igjen på FREDAG, for da blir det en kjempekul konkurranse her. I mens får dere kose dere med en smakebit av filmen.

  SMAKEBIT PÅ FILMEN  Jeg leste også om filmen på oslokino sin nettside og det ser ikke ut til at det er noen aldergrense på denne filmen :)

   

  I dag har jeg vært i Oslo i sammen med Lila. Hun er i Oslo i noen dager og skal overnatte hos meg i natt :) Blogger i morgen om dagene våre i sammen. Alltid gøy med jenta mi <3

   

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GIVEAWAY


  05.08.2014


  Hei

  Nå har jeg rundet 74k følgere på IG og det er tid for Giveaway, gikk faktisk  litt fortere enn jeg hadde trodd. Det er delte meninger om hvor jeg bør ha Giveawayen. Noen vil at jeg bare har den på IG, andre bare på blogg. Jeg har bestemt meg for at den skal være begge steder. Fordi det ikke er alle som har Instagram og fordi ikke alle leser blogg heller, men alle skal ha sjansen til å vinne. Har du både blogg og Instagram dobler du muligheten til å vinne. 

  INFORMASJON

  1. Premien ser du på bildet under, og informasjon under bildet.

  2. Det blir en vinner.

  3. Jeg sender premien til vinneren (det har jeg alltid gjort)

  4. For å delta på blogg, legger du igjen en kommentar under dette innlegget  (kke glem kontaktinformasjon som for eksempel navn på IG eller mailadresse)

  5. For å delta på Instagram, følger du meg og deler bildet jeg har lagt ut av Giveawayen der. Tagg bildet med #giveaway #jenniefashiongiveaway @Jenniefashion.

  6. Jeg tar kontakt med vinner fra min instagrambruker @jenniefashion, eller fra min mailadresse jenniesofieheader@gmail.com

  7. Vinneren blir kåret lørdag

  DETTE ER BILDE DERE SKAL LEGGE UT PÅ IG.

  HER ER NOEN NÆRMERE BILDER PÅ DET DERE KAN VINNE.

  Victoria´s Secret sett. Kjøpt i Victoria`s Secret i London

  Godis, drikkekopp med sugerør i splast og en badesvamp, kjøpt hos Primark.

  Halskjede kjøpt hos Bik Bok og Top fra Sheinside 

  Jeg kårer vinneren ved først å trekke tilfeldig om vinner skal kåres på fra bloggkommentarer eller fra Instagrambilder. Deretter bruker jeg random.org til å trekke vinner blandt innsendte bilder eller bloggkommentarer. Om det er en bruker som har spammet, vil jeg trekke ny vinner. Om du har vunnet tidligere konkurranser har du like stor sjanse til å vinne igjen, da det er helt tilfeldig hvem vinneren blir.

  Lykke til <3

  Klem Jennie 

   
  2358 kommentarer


  Reise/ferietur

  Første video er klar


  04.08.2014


  Hei

  Nå var jeg nettopp inne og sjekket VideofyMe brukeren min og siden jeg har fått mange følgere der nå, så la jeg ut en liten video i fra London. Videoen er i fra jeg var i M&M World, som jeg likte veldig godt. Det er min første video på VideofyMe og jeg er fortsatt litt usikker på om dette er noe for meg. Jeg har lett for å glemme å filme når jeg koser meg, jeg vil liksom nyte øyeblikkene og ikke ta frem telefonen og filme. Brukeren min på VideofyMe heter også Jenniefashion som den gjør på Instagram også.

  Jeg forsøkte i såfall og filme noen små snutter her og der og det kan nok være jeg legger ut en til London film om ikke så veldig lenge. Mange spør meg om når innkjøpsvideoen er klar og det kan jeg ikke svare på. I dag er jeg i sammen med Tuva som jeg ikke har sett på alt for lenge og Alice og jeg skal også sove over hos henne. Da får jeg jo ikke tid til å jobbe med videoen, men jeg gjør det så snart jeg kan. Kanskje jeg legger ut en liten video på Instagram i fra overnattingen :)  Til dere som ikke har VideofyMe, så tenker jeg å legge ut eventuelle videoer jeg poster på VideofyMe brukeren min på Bloggen også. Da vil jeg samle flere små videoer og sette den sammen til en video på bloggen. 

   

  Har du VideofyMe ?

  Har du Instagram?

  Klem Jennie 

   
  53 kommentarer


  Video

  INNKJØPSVIDEO, IN THE MAKING


  03.08.2014


  Hei

  I dag har jeg begynt på innkjøpsvideoen som mange av dere har spurt om og nå gjenstår det å få redigert den. Kan ikke si nøyaktig når den kommer for det er ikke alltid videoene blir ferdig til da. Noe som er i videoen blir med i giveawayen, men jeg vet ikke ennå helt hva det skal være. Giveawayen blir jo først når jeg har 74k følgere på IG så jeg har litt tid til å finne det ut.

  Ellers i dag har jeg levert lillesøster på bordtennisleir, filmet, vært på IG og kommentert litt og gått en deilig tur. Nå skal jeg gå å ta en dusj før jeg skal slappe av med TV og kos. 
  Skal du bli med på giveaway?

  Klem Jennie
  82 kommentarer


  Reise/ferietur

  SAVN


  02.08.2014


  Hei

  Begynner å kjenne at jeg savner London. Savner ikke bare shopping i byen men også alt jeg fikk se og oppleve. Liker derfor å se i gjennom bildene jeg har tatt. Det å ta en dobbeldekker og kjøre rundt i London og se så utrolig mye fint som jeg tidligere bare har sett på bilder var helt utrolig. Det å få ta London Eye var også en super opplevelse. Glad vi dro dit tidlig, hvis ikke måtte vi sikkert stått i kø i minst 1 time.

  Elsker dette bilde som jeg tok på bussen. Viser hvor vakkert London er<3

  NORGE!! JOOHOOO<3
  Utsikten fra London Eye er fantastisk  Etter vi tok London Eye gikk vi inn på en liten lekeplass som lå rett ved. Det var deilig med et slikt avbrekk midt i storbyen. Mange barn som koste seg, lillebror og jeg likte godt å slenge oss i denne huska. 


  Dagen vi skulle dra tok vi en tur til en liten bakgård som het Neal´s yard og tok noen bilder der. Byggene var fulle av farger og utrolig søte. Selv om bakgården ikke var så stor var det verdt å dra dit.   Hva syns du om bildene?

  Klem Jennie

   
  46 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVAR PÅ SPØRSMÅL OM LONDONTUREN


  01.08.2014


  1. Kjøpte du mye sminke i London?

  Nei, kjøpte en ting. Hehe :)

  2. Tok du mye T-bane?

  Nei, vi tok aldri T-bane. Vi tok taxi som overraskene har plass til 5.

  3. Var du på Madame Tussauds?

  Nei, jeg var ikke på Madame Tussauds. Vi hadde så utrolig fint vær alle dagene så vi tok heller bussturer, London eye osv...

  4. Bodde du på hotell eller leilighet.

  Vi bodde på hotell. 

  5. Victoria`s secret eller Hollister?

  Det må nok være Hollister siden slikt undertøy ikke er helt min ting enda.

   
   
  6. Hva gjorde du for å skaffe penger til London?

  Jeg sparte penger fra bursdag og jul pluss at jeg også har jobbet for pengene mine. Betalte jo ikke turen selv, men sparte mest til hva jeg skulle shoppe.

  7. Var det noen klesbutikker i London med fine billige klær. Liksom veldig billig?

  Det må vel være PRIMARK. Det er masse fine klær der pluss masse andre ting.

  8. Vil du reise tilbake igjen?

  Vil helt klart reise tilbake igjen men vil spare penger til turen og ikke bare dra dit. 

  9. Hvor var Juicy Couture?

  Butikken lå rett ved siden av lekebutikken Hamleys i Regents Street. Det er vanskelig å forklare hvor butikker ligger. Beste er å søke opp adresser før man drar fra Norge.  

  10. Hva vil du oppleve i London som du ikke rakk nå?

  Vi hadde så fint vær så var bare ute og innom butikker. Om jeg er i London en gang det ikke er så varmt og fint vær vil jeg nok oppleve Madame Tussauds

  11. Var det første gang du var i London?

  Ja, var min første tur til London. 

  12. Hadde du ditt eget hotellrom?

  Nei, delte et rom med lillesøster. Vi er jo 5 i familien og få hoteller har rom til 5 stykker.  VI sov jo bare på hotellet. 

  13. Hvor kjøpte du mest?

  Hmmm, flere butikker som jeg kjøpte omtrent like mye i. Det kommer vel frem på innkjøpsvideoen jeg skal filme. 

  14. Syns du London var en fin by?

  Ja, imponerende fin. Glad jeg tok en Big Bus Sightseeing med familien. Utrolig mange fine bygninger og severdigheter. 

  15. Var det veldig lang ventetid for å kjøre London Eye?

  Vi hadde hørt at det var ca 1 - 1 1/2 time ventetid, men vi dro dit tidlig. Vi var der 10.30 og ventet i 15 minutter. Fikk høre at det ble travlere og travlere utover dagen. Da vi kom ned igjen var køen allerede lengere. 

  16. Hva er din favorittdrikke på Starbucks?

  Mocha Cookie Crumble og Frappuccino Caramel

  17. Hva var det fineste med turen?

  Alt klaffet liksom så bra. Å få oppleve denne flotte byen i herlig sommervær. London Eye i solskinn og dobbeldekker sightseeing i sol er nok bedre enn i regn/tåke. 

  18. Hvor i London var du?

  Bodde i nærheten av Oxford Street. 

  19. Kjøpte du og Emilie Marì noe likt?

  Vi kjøpte like hettejakker men i forskjellige farger.

  20. Så du kongen og dronningen i London?

  He he, nei. Dronningen er på ferie, men jeg så henne i Lego ;)

   

  Håper du fikk svar på noe du lurte på

  Klem Jennie

   

   
  40 kommentarer


  Reise/ferietur

  DETTE HAR ALDRI SKJEDD FØR :-O


  01.08.2014


  Hei

  Natt til i dag kom jeg hjem i fra London. Noen forsinkelser med flyet gjorde at jeg ikke rakk å blogge i går, og det er faktisk første gang jeg ikke har postet et innlegg siden jeg fikk bloggen min. I dag sov vi ganske lenge siden vi ikke var hjemme før klokken 03.00, så har vi pakket ut og tatt det ganske rolig. Jeg skal bruke kvelden på å se igjennom bilder og det jeg har kjøpt. 

  Mange spør om innkjøpsvideo, jeg har planer om å lage en innkjøpsvideo fra London fordi veldig mange ønsker dette. Samtidig blir jeg litt i tvil fordi noen skriver at jeg skal tenke på dem som ikke får dratt til London eller ikke har mulighet til å shoppe. Men samtidig..... Jeg har hatt lyst til å dra til London lenge. Jeg har spart penger som jeg har jobbet for for å kunne kjøpe meg diverse ting i London. Jeg har også sett på andres innkjøpsvideoer og syns at det har vært gøy selv om ikke jeg har fått oppleve den byen de har vært i eller fått de tingene de har kjøpt. 

   

  MINE POSER FRA DIVERSE INNKJØP   

  Jeg har jo tatt veldig mange bilder i London, og lurer nå på hvordan jeg skal legge ut disse. Det blir alt for mange bilder til å legge ut i ett innlegg. Det har også kommet mange kommentarer under bildene fra oppholdet mitt, og etter at jeg kom hjem har jeg forsøkt å svare så mange som mulig. Jeg vet at mange har spørsmål og tenkte å starte en liten spørsmålsrunde på Instagram allerede i kveld. Da vil jeg svare på spørsmål som har med Londonturen å gjøre. 

  En annen ting jeg planlegger er å ha en Giveaway når jeg får 74k følgere på instagram. Da legger jeg altså ut konkurransen og bilde av det man kan vinne.  Konkurransen vil være på både blogg og IG, slik at de som har privat bruker eller ingen instagrambruker også får sjanse til å vinne. Har du begge deler, vil du automatisk doble sjansen din til å vinne. Legger ut mer info når jeg skal ha Giveawayen. 

  Det blir nok også snart en video på VideofyMe, men innkjøpsvideoen fra London vil komme på bloggen. 

   

  HER ER ET BILDE FRA I GÅR AV LILLESØSTER OG MEG I LONDON EYE 

  LONDON EYE

   

  Så har du instagram kan du gå inn der og skrive spørsmål under det nyeste bildet jeg har lagt ut. Jeg svarer på mellom 10 - 20  av spørsmålene her på bloggen senere i dag. Da blir det to innlegg i dag ;)

  Noe du lurer på?

  Klem Jennie 
  29 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION