hits

 • SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅLSRUNDE


  31.08.2013


  Hei

  Nå har jeg fått besøk i fra kusinen min Thea. Vi har laget hjemmelaget pizza og nå skal vi snart se på Mgp Junior. Ellers så har jeg som tidligere fortalt bare tatt det helt med ro i dag. Sett på "Pretty Little Liars" i mens resten av familien var og handlet. Jeg har også søkt litt på nettet i dag og laget en collage over ting jeg ønsker meg. Samtidig vil jeg informere om at jeg ikke reklamerer for disse produktene, det er bare ting jeg har funnet på nettet som jeg syns var fine. Tingene er fra ulike butikker. 

  INSINSPIRASJON COLLAGE

  UNDER DETTE INNLEGGET KAN DERE LEGGE IGJEN SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN JEG SKAL HA. JEG SKAL SVARE MED VIDEO, MEN FØRST OM EN UKE. DET ER IKKE EN SELVFØLGE AT JEG SVARER PÅ ABSOLUTT ALLE SPØRSMÅLENE MEN JEG SKAL FORSØKE Å SVARE PÅ SÅ MANGE SOM MULIG. 

  Hva skal du se på TV i kveld?

  Klem Jennie
  328 kommentarer


  Helg

  Sliten


  31.08.2013


  Hei

  Jeg har sovet lenge i dag men er allikevel veldig sliten. Var deilig å slippe å bli vekket av en kubjelle. Planen i dag blir derfor å slappe av enda mer enn det jeg gjorde i går slik at jeg har masse energi til konserten i morgen. Kan ikke forstå at jeg i morgen skal få se Selena Gomez. Et par dager før jeg dro til Høvringen fikk jeg en utrooooooolig gave av min supergode venn Ella. Hun klarte ikke å vente til bursdagen min med å gi meg parfymen hun hadde klart å skaffe til meg, så jeg fikk den som førbursdagspresang. Jeg ble så utrolig glad og det er jo litt morsomt også for jeg har jo ikke bursdag før i januar.

  INSTAGRAM BILDE FRA @selena_gomez_ilu

  I dag fikk jeg bare lyst til å lage dette innlegget da jeg stod opp, men det kommer i såfall enda et innlegg senere i dag. 

  Har du en favoritt parfyme?

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  Ekstra moro

  Hjemme igjen


  30.08.2013


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem i fra leirskolen. Har hatt en kjempemorsom uke, men nå er jeg veldig sliten. Har vært på vandringer i fjellet, syklet, vært på orientering, kjørt taubane, kanopadling og disco. Fått mange nye venner i fra Vettre og Kristiansund. Har dessverre ingen bilder i fra leirskolen som jeg kan legge ut i dag, fordi at jeg ikke hadde med meg digitalkamera (det var ikke lov) I dag skal jeg ta det helt med ro, spise taco og slappe av. Om noen av dere som var på leirskolen i sammen med meg leser dette og har noen bilder i fra Høvringen, blir jeg glad om dere sender dem til meg på jenniesofieheader@gmail.com

  BILDE I FRA LÆRERENE, LAGT UT PÅ FACEBOOK


  BILDER I FRA GOOGLE


   

  Jeg skal selvsagt lage et innlegg om oppholdet når jeg får bildene mine fremkalt pluss at lærerene tok mange bilder, så håper jeg får noen av dem.  I morgen tenker jeg å starte en spørsmålsrunde her på bloggen, så titt innom i morgen også dersom du vil stille spørsmål til meg. 

  Hva skal du i helgen?

  Klem Jennie
  64 kommentarer


  Familie

  DAGEN FØR DAGEN


  29.08.2013


  Hei

  I dag er det dagen før Jennie Sofie kommer hjem. Jeg gleder meg veldig til å høre hvordan hun har hatt det og til å se bilder i fra leirskolen. Håper mamma kan fremkalle bildene allerede på lørdag. Hun fikk jo bare ha med engangskamera så vi må til fotobutikk for å fremkalle bildene. Det er stor sjanse for at også jeg skal til denne leirskolen når jeg går i 7 klasse, så jeg håper hun har hatt det supergøy.  I helgen får vi også besøk av kusinen vår Thea, for henne skal være med oss på konserten på søndag <3 

  Men nå må jeg forte meg på bordtennistrening. Jeg trener 2-3 dager i uken og syns det er kjempegøy. I sommer var jeg også på bordtennisleir i en uke i Drøbak. 

  JEG VIL OGSÅ GRATULERE FRIDA @FRIDAJEKTVIK på instagram. Hun vant konkurransen til MAKESTYLE. Gratulerer suuuupermasse

  Hva har du gjort i dag ?

  Klem Emilie 
  19 kommentarer


  Familie

  GJESTEBLOGGER


  27.08.2013


  Hei  Det er jeg som skal være gjesteblogger på denne bloggen i noen dager, her kommer 5 FAKTA om meg

  1.Jeg er lillesøsteren til Jennie Sofie og heter Emilie Marì.

  2. Jeg er 10 1/2 år.

  3. På fritiden min spiller jeg bordtennis 2 - 3 ganger i uka og skal også begynne på skitrening denne høsten. 

  4. Elsker å sykle og gå tur med hunder.

  5.  Jeg er høy for aldren min, 156 cm.

  Disse dagene på bloggen tenkte jeg å legge ut en video av Jennie Sofie. Jeg ser at det ligger en ny film klar i imovie, så jeg poster den her på bloggen i morgen. Jennie Sofie får ikke vært på instagram eller bloggen før på fredag kveld, så det er jeg som legger ut bilder på Instagram også. Jeg har ikke egen instagram bruker og har heller ikke egen blogg, kik, vine eller snapchat, men det kan hende jeg får en av de tingene snart. Jeg kan love dere at det kommer overraskelser på bloggen denne uken, så følg med.   Vinneren av Makestylekonkurransen ble kåret på søndag og vinneren er kontaktet med mail. Det er en @gmail.adresse, så om du ikke har sjekket mailen din kan det jo være du har fått en mail. Spurte vinneren om jeg kunne legge ut navnet på bloggen, men har jo ikke fått noe svar. Gratulerer uansett :D

  Noe dere som har instagram vil ha bilder av denne uken?

  Klem Emilie 
  101 kommentarer


  Blogg

  LEIRSKOLE


  26.08.2013


  Hei 

  Da er jeg klar. Kofferten er pakka, sekken er stappa og matpakker smurt, da gjenstår det bare å dra avgårde til bussen. Den kjører 07.30 til Høvringen leirskole.

  KJEMPETRØTT  Håper dere vil like gjestebloggeren min og gleder dere til bilder i fra leirskolen når jeg kommer hjem igjen på fredag. 

   Klem Jennie

  JENNIE SOFIE HAR IKKE TILGANG TIL BLOGG OG INSTAGRAM FØR PÅ FREDAG KVELD
  78 kommentarer


  Helg

  SISTE DAG FØR LEIRSKOLE


  25.08.2013


  Hei

  I dag så var jeg og Ella sammen. Hun tok meg med på en tur i båten hennes. Det var suuupergøy. Elsket å kjøre fort, hverfall når det kom store bølger. Det var også veldig varmt og sola skinte. Perfekt dag å dra ut med båt på. Da vi var ferdig dro vi hjem til meg og var på trampolina. Når Ella hadde dratt begynnte jeg på 10 TING SOM IRRITERER MEG VIDEOEN. Den kommer til å bli lagt ut når jeg er på leir. Jeg har også fått spørsmål om at folk vi være gjeste blogger, men det har jeg allerede funnet. Reiser jo i morgen. Gruer meg til å si hade til mamma,pappa,lillesøster og lillebror:( Men gleder meg til å møte mange andre mennesker. Jeg vet om noen av dere som skal på samme sted som meg. Sier i morgen tidlig hvor jeg drar.
  Har tenkt til å lage smoothie til kvelds igjen med mamma.

  Skal du lese bloggen når jeg er på leir?

  Klem Jennie
  75 kommentarer


  Helg

  SHOPPING


  24.08.2013


  Hei

  I dag dro jeg  og mamma til Ski-Storsenter for å handle inn det siste til leirskolen, men da vi kom dit var det utrolig mange der. Det var fordi at på  taket var det "hundrevis" av boder med smaks prøver. Det var pølse, pizza, is, milkshake, laks, frukt, muffins og masse masse mer. Vi gikk en kjapp runde og smakte litt så gikk vi inn å begynnte å leter etter tingen vi trengte. Jeg måtte blant annent ha engangskamera på leir fordi det ikke var lov med digitalkamera. Litt teit men jaja. Gleder meg hvertfall. Fikk kjøpt inn alt vi trengte i så fall. Nå holder vi bare på med pakking, eller det er vel ikke bare,bare. Må jo pakke veldig mye. Nå tenker jeg å rine en å spørre om å overnatte. Her er en liten collage av "dagen" min:D Og da har jeg jo avslørt når jeg skal på leirskole- avreise MANDAG :D

  EEELSKEER TOPPEN JEG KJØPTE DER DET STÅR #LOVELIFE<3<3<3

  Var du på Ski-storsenter i dag????

  Klem Jennie
  81 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  KONK


  23.08.2013


  Hei

  MAKESTYLE gir dere muligheten til å vinne et gavekort på kr 1000,-  Det høres jo helt fantastisk ut :D 

  Det er en konkurranse for de som har Facebook, men de av dere som ikke har Facebook, kan jo foreksempel be mamma eller pappa, storesøster eller storebror om å forsøke å vinne. Trykk HER for å komme til konkurransen. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på et spørsmål. 

  DET ER IKKE MENINGEN Å LEGGE IGJEN SVARET I KOMMENTARFELTET PÅ MIN BLOGG. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN.

  Vinneren blir automatisk trukket allerede nå på på søndag.  Lykke til 


  / / konk fra Makestyle
  48 kommentarer


  Helg

  COLORFUL FRIDAY


  23.08.2013


  Hei

  I dag er det endelig FREDAG. Jippi!!!! Da jeg kom hjem hadde jeg ikke mye tid før jeg måtte dra på håndball. Den begynnte kl.16 og sluttet kl.17, men jeg måtte først ta bussen ned til brygga og så ny buss. Elsker å være på på håndball med venner som jeg ikke ser så ofte ellers, fordi at de går på andre skoler. Deilig å begynne å trene igjen. Er blitt mye is i sommerferien. Da jeg kom hjem var det TACO. Elsker taco på fredager. Nå må jeg dusje så skal jeg ta på med "DAFFE" klær og kose meg. Blir så fristet av å se bilder av godteri som folk legger ut på instagram. Jeg tåler spesielt ikke sure og fargerike ting, som sure padder. Til dere som ikke har fått det med dere så er jeg allergisk, jeg får utslett. Og jo det er allergi, det har til og med legen sakt til dere som måtte tro noe annet.  Skulle gjerne trøstespist masse godis i dag, for er egentlig trist av flere grunner. 


  Hva liker du å spise på fredager???

  Klem Jennie  39 kommentarer


  venner

  FRIENDS


  22.08.2013


  Hei

  I dag møtte jeg mange av NRK vennene mine,  det var superkoselig å endelig treffes igjen. Vi hadde jo ikke sett hverandre på lenge. Det var også veldig fint vær i dag. Fikk også en gave fra Makestyle.no :D  Elsker det jeg fikk. Fikk ikke smykkene altså, de er mine egne men det superkule treet er derfra:D 

  HEDERSPLASSEN PÅ HYLLA MI

  BILDE FRA BYEN:D

  UT AV VINDU PÅ BÅTEN

  VENTER PÅ BÅTEN

  VAKRE JENTA MI

  LOVE YOU <3

  FRIENDS :D
  LURER DU PÅ HVEM SOM HAR DE ULIKE SKOENE? 


  Klem Jennie

  // GAVE
  51 kommentarer


  Blogg

  VIDEO?


  21.08.2013


  Hei

  Nå har jeg tenkt litt. Når jeg er på leir så får jeg jo ikke blogget, men jeg har tenkt å ha en gjesteblogger de dagene jeg er borte. Den pesonen skal blogge om seg selv og hva den gjør i mens jeg er på leir og kanskje den setter i gang en spørsmålsrunde. Har også tenkt å lagen en "10 TING SOM IRRITERER MEG video"  før jeg drar så gjestebloggeren bare kan legge ut den når jeg er på leirskolen. Er det en god ide???

  Jeg må jo først finne ut 10 ting som irriterer meg.

  DAGENS ANTREKK


   DEILIG JAKKE FRA WOW<3

  (Vet ikke hvor hårbåndet er fra)
  VIL DU HA 10 TING SOM IRRITERER MEG VIDEO???

  Klem Jennie
  130 kommentarer


  Ekstra moro

  SPENNENDE DAG


  20.08.2013


  Hei

  I dag var det føst og fremst skole, men rett etter det skulle jeg på et møte med WOW (@wowandme på instagram). Utrolig koselige jenter som jobber på hovedkontoret til WOW. Etter møte dro vi på SmoothieXchange på Sandvika. Jeg hadden Berry Blitz som inneholder appelsin juice, melk, mango, blåbær,epler og fozenyogurt. Mmmmmm..... men mamma liker bedere den jeg lager. Elsker å lage smoothie!!!<3 Da jeg kom hjem måtte jeg begynne på lekser. Nå vil jeg bare gjøre meg klar for kvelden og slappe av med en kopp te:)

  BILDE FRA INSTAGRAM

  OMG, SYYYYKT MYE KULT OG FINT

  SMOOOOOOTHIEXCHANGE

  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie
  78 kommentarer


  TIPS

  WISHLIST


  19.08.2013


  Hei

  I dag følte jeg meg litt bedre og dro derfor på skolen. Er nok bare skikkelig forkjøla men har ikke feber. Da jeg kom hjem følte jeg meg litt slapp igjen så jeg gjorde lekser og etter det ble jeg sittende og surfe litt på dataen. Kom over siden Makestyle.no som har utrolig mye fint. Søsteren min og jeg fikk for ikke så veldig lenge siden vårt eget bad, siden vi bygde om litt i huset.  Jeg drømmer om å gjøre badet mer jentete, og Makestyle har så mye fint. Det er jo heller ingen hemlighet at mange jenter på min alder syns det begynner å bli litt gøy å prøve ut litt sminke, så selv om jeg ikke bruker det til hverdags er det jo gøy å kunne leke seg litt med produkter. Det ble til at jeg laget meg en 


  ROSA HÅRFØNER

  Akkurat nå må jeg løpe opp og hente mamma sin hver gang jeg skal føne håret

  SUPERSØT TOALETTMAPPE

  TOO FACED SMINKE KIT

  KULT AT DEN VISER HVORDAN OG HVOR VI SKAL BRUKE PRODUKTET. Skal man først sminke seg kan man jo gjøre det riktig :)


  UTROLIG FIN KABUKI

  PUDDER

  DE LEKRESTE ROSA SMINKEKOSTER

  RENSESPRAY TIL KOSTER

  Utrolig viktig å rense sminkeprodukter, de får bakterier i seg. 

  SMYKKETRE TIL BADET

  PARFYME FRA CLEAN

  Parfymen må ikke være rosa, for disse syns jeg lukter så mye bedre enn den rosa fra samme merke. Ønsket meg lenge :)

   

  Hvilket produkt likte du best, eller har du en annen favoritt?

  Klem Jennie  
  72 kommentarer


  Blogg

  FORKJØLET


  18.08.2013


  Hei

  I går kveld etter å ha kommet hjem fra Tusenfyd begynte jeg å føle meg litt dårlig. Jeg forsøkte å legge meg litt tidligere men våknet uansett opp i dag med tett nese, sår hals og slapp kropp. Så i dag har jeg bare tatt på meg utrolig behagelige klær og tatt det helt med ro. Når jeg er dårlig føler jeg meg helt blæh, så da syns jeg i såfall at det er deilig å ta på seg noe som er både behagelig og fint for da føler jeg meg i såfall litt mindre blæh - he he. Jeg har drukket te, tatt litt medisiner, laget meg slush og sett på TV i senga. I morgen er det jo ny skoleuke og håndballtreningen begynner også igjen. Håper jeg snart vil føle meg bedre, for jeg har en del planer denne uken som jeg absolutt vil gjennomføre. 

  HVEM LIKER EGENTLIG Å BLI TATT BILDE AV NÅR DE IKKE FØLER SEG BRA ?

  UTROLIG DEILIG GENSER FRA WOW

  COLA SOM HAR LIGGET I FRYSEREN I NOEN TIMER

   

  Tenkte å fortelle dere litt om hvilke planer jeg har for bloggen fremover. 

  1. Jeg kommer til å ha en gjestebloggger

  2. Det vil bli en konkurranse

  3. Den etterspurte spørsmålsrunden vil snart komme, med videosvar

  4. 10 ting som irriterer meg -video

   

  Jeg lurer også på å ha: 

  - Fjortis sminkevideo (mange har spurt om dette)

  - Vise dekslene mine (Flere har spurt om det, men er det interessant)

  - Noen outfits jeg liker veldig godt

   

  Det er så mye som skjer fremover og jeg skal selvsagt blogge om det også. Nå er det bare 14 dager til Selena Gomez konserten <3 <3 <3 og etter den begynner jeg nedtelling til vi reiser til Kreta i høstferien. Før det er høstferie skal jeg også på leirskole med klassen min og det gleder jeg meg også til.  Alt dette skal jeg også blogge om pluss andre ting jeg ikke kan fortelle om riktig ennå. 

  NEDTELLING PÅ TELEFONEN

  Mange spør meg om hvor jeg skal på leirskole, men det ønsker jeg ikke å si ennå. Men jeg kan jo spørre dere....hvor skal du på leirskole? 

  Og helt til slutt god bedring til alle dere som ikke føler dere helt bra <3< 3< 3

  Klem Jennie

   / /GAVE 
  186 kommentarer


  Ekstra moro

  TUSENFRYD


  17.08.2013


  Hei

  I dag var jeg på Tusenfryd med lillesøster. Det var suuuper fint vær og en helt perfekt dag å dra, så hvorfor ikke. Det var nok mange som tenkte det samme som oss fordi det var ekstremt mange der. Men vi fikk tatt veldig mye og vi koste oss. Jeg tok Speedmonster, Spinnspider, Spaceshoot, Toget, Loopen, Supersplash og masse mer. Men vi orket ikke stå i kø på Thunder Coaster for den var VELDIG lang. Dette var nok siste tur på Tusenfryd for meg denne sesongen, for i hørstferien når parken også er åpen - da er jeg på Kreta. 

  DÅRLIG KVALITET PÅ BILDENE I DAG

  MØTTE OGSÅ BETINA<3 TUSEN TAKK FOR AT DU TOK DEG TID TIL Å TA BILDE MED MEG:)

   


  Møtte også mange snille og søte mennesker som ville ta et bilde med meg. Super koselig<3

  Har du vært på Tusenfryd i år?

  Klem Jennie
  106 kommentarer


  inspirasjon

  PINK DAY


  16.08.2013


  Hei

  I dag regner det, men det er en fantastisk dag uansett. Det er fredag, det er helg og jeg fikk pakke i posten - jippi. Som jeg har skrevet på bloggen tidligere bruker jeg ikke sminke, da er det i såfall bare til bursdager/fest at jeg tar på mascara og lipgloss for gøy. Lipgloss kaller jeg ikke akkurat for sminke, så det bruker jeg ganske ofte. Jeg har fått mange spørsmål om å ha sminkevideo, men det har jo vært litt vanskelig ettersom jeg ikke bruker sminke og ikke har noen bra produkter. Jeg syns personlig at man bør unngå sminke om man ikke trenger det til hverdags, men forstår også at folk vil dekke urenheter. I dag fikk jeg en pakke i posten fra Isadora med produkter som kan passe oss i min alder. Jeg gleder meg til å teste ut produktene og dele erfaringene mine her på bloggen.

  Isadora Twist-Up Gloss stick har jeg allerede testet og den har en kjempefin farge og lukter supergodt. Denne fargen heter 03 Sugar Crush. 

   ISADORA TWIST-UP GLOSS STICK

  En annen kul ting er at pappa kjøpte HerStyler krølltang i dag til alle oss tre jentene hans. Beste pappa EVER :D Den er også rosa og jeg er glad for at jeg nå kan ha krøller av og til. Nå håper jeg bare at det ikke er alt for vanskelig å krølle håret på seg selv. 


  LIKER VELDIG GODT DENNE TOPPEN FRA WOW SOM ER SUPER DEILIG

  Siden det regner ute har jeg nå tenkt til å krype under et varmt teppe med de beste koseklærne og kose meg med siste utgave av TOPP, med artikkel om <3 <3 <3 Selena Gomez <3< 3< 3. Nå er det bare 16 dager til konserten.

  Skal du på konserten 1 september?

  Klem Jennie   

  #wow #wowers @wowandme

  / / GAVE
  104 kommentarer


  Antrekk

  Første skoledag


  15.08.2013


  Hei

  I dag var det tungt å stå opp selv om jeg gledet meg å se vennene mine igjen. Vi begynte på skolen 08.30 og sluttet 13.00. Jeg sov med en flette i håret i natt , derfor hadde jeg litt krøller i håret på bildet jeg postet på Instagram i dag tidlig. Antrekket mitt er fra WOW @wowandme  og jeg digger toppen, litt tøff liksom.

  BILDE FRA INSTAGRAM


   

  Nå har jeg fått med meg et tonn av bøker hjem som må få bokbind på seg og både jeg og alle andre i familien hater å legge bokbind på bøker. Etter skolen dro jeg på stranda med noen venner, er så bra at det fortsatt er deilig vann, ikke kaldt i det hele tatt. Så er jeg veldig glad for at jeg bor slik til at det bare er en liten gåtur ned til stranda også. For dere som ikke vet det er Nesodden en halvøy som har Oslofjorden og Bundefjorden rundt seg. Jeg bader i Bundefjorden. Håper det blir flere slike fine sommerdager. Det var bare 13,5 grader ute da jeg stod opp i dag, men det ble jo 20 grader utover dagen.

  BILDER FRA STRANDA I DAG


   

  Etter stranda ble Alice med meg hjem og nå har jeg tatt noen bilder av "Førsteskoledag-antrekket" mitt. Det er superdeilig at det er fredag i morgen for det betyr jo at det snart er helg igjen. Jeg håper på fint vær og kanskje en siste tur til Tusenfryd denne sesongen. 

  Liker du antrekket? Jeg har vært heldig å fått det av WOW 

  Klem Jennie

  #wow #wowers

  / / GAVE
  83 kommentarer


  innkjøp

  Snart skoleklar


  14.08.2013


  Hei

  I dag har jeg vært sammen med en klassevenninne og vi har blant annet bakt sjokolade cookies, badet og vært på trampolina. Det var såååååå koselig å se Tuva igjen for vi har ikke sett hverandre hele ferien. I morgen er det skolestart og da får jeg se enda flere venner og jeg gleder meg faktisk. Har kjøpt noen få nye ting til skolen og antrekket ligger allerede klart. Legger ut bilde av outfiten i morgen. Dette blir siste år på barneskolen for meg,  tenk plutselig er vi eldst på skolen.I går var jeg jo på storsenteret i sammen med Ella og fikk meg manikyr. Det var min første manikyr og jeg syns det var veldig gøy å få lakket neglene ordentlig for en gangs skyld. Jeg er ikke så flink til å lakke neglene mine selv. Tok noen bilder så dere kan se resultatet. Fikk også krøllet håret av en dame som hadde demo på krølltang på senteret, ønsker meg slik krølltang. Legger derfor også ut bilde i fra Instagram slik at leserene mine som ikke har Instagram får se det de også. 

  NYTT DEKSEL

  DELER MED ELLA

  BILDE FRA INSTAGRAM

  Når begynner du på skolen? 

  Klem Jennie

   
  152 kommentarer


  Video

  ROMVIDEO


  13.08.2013


  Hei

  Her er videoen mange av dere har etterspurt og ventet lenge på. Som det kommer frem av videoen er vel egentlig ikke rommet mitt så veldig spesielt. Ligner vel i grunnen litt på rommene til vennen mine. Seng, skrivebord og masse dill og dall. Rommet er til og med ryddig nå, lurer på hvor lenge jeg greier å holde det slik. Jeg liker i såfall rommet mitt. Sengen min kan trekkes ut og jeg har en ekstra madrass slik at jeg enkelt kan ha overnattingsgjester. Natt til i dag sov faktisk Ella hos meg og vi hadde det suuuuupergøy i sammen. I dag har vi vært en tur på Storsenteret og jeg fikk meg manikyr for første gang, he he. Ble kjempefornøyd. Kan skrive mer om det i et annet innlegg om dere ønsker det.

  ROMVIDEO

   

  Er det veldig ulikt ditt rom? 

  Klem Jennie
  183 kommentarer


  WE ARE THE CRAZY PEOPLE VIDEO

  WE ARE THE CRAZY PEOPLE VINNERE .


  12.08.2013


  Hei

  Nå er det tid for å kåre vinner av "WE ARE THE CRAZY PEOPLE". Det var veldig vanskelig å bare velge 1 en vinner så jeg valgte 3 (det var også vanskelig) Skulle gjerne velge enda flere. Jeg syns at dere alle har vært utrolig kreative og morsomme og jeg har ledd så mye denne uken, håper dere har hatt det gøy med å se på videoene på instagram også. Vær så snill å ikke slett videoene deres i fra instagram om dere ønsker å ha dem med i videoen som jeg skal lage. Skal lage den så fort jeg får tid. Pluss at jeg liker godt å se på de morsomme videoene om og om igjen <3 <3 <3

  1. plass vinner SHOUTOUT og at jeg følger på Instagram. 2 og 3 plass vinner shoutouts. 

  GRATULERER

   

  GIR DERE SHOUTOUTS I MORGEN :) 

   I dag har jeg filmet en annen video som mange av dere har ventet på lenge.  Den skal jeg legge ut i morgen. Gled dere. 

  Helt til slutt vil jeg takke dere for at dere er så snille mot meg. At dere lagde disse morsomme videoene og delte dem med meg. Dere er tøffe, kule og morsomme. Og egentlig er dere alle vinnere. Sett CRAZY PEOPLE på Karl Johan, i butikker, i basseng, på bussen, på togstasjoner, på parkeringsplasser osv....helt FANTASTISK. Stoooooor applaus fra meg.

  Syns dere at det var gøy?

  Klem Jennie
  55 kommentarer


  Blogg

  Dagen i dag


  11.08.2013


  Hei 

  I dag har jeg vært sammen med en klassevenninne hjemme hos meg. Gjort ting som de fleste andre på vår alder gjør når de er i sammen. Nå har hun dratt hjem og jeg skal trene. Må få opp kondisen og formen til håndballsesongen og skitreninga starter opp igjen. Når jeg trener hjemme trener jeg enten på elipsemaskinen eller kjører sirkeltrening. Syns det er kjedelig å trene alene, men det føles godt når jeg er ferdig med å trene. Etter jeg har trent tenkte jeg å rydde på rommet slik at jeg kan begynne på en romvideo, mange som spør om det. Jeg syns som sikkert mange andre av dere at det er gørrkjedelig å rydde rommet. Blæh, men det blir jo fint å få en ryddig start på det nye skoleåret, jeg begynner på skolen på torsdag. 

  (Vet at jeg ikke hadde sko på, men varmet bare opp på maskina)

  Har du trent noe i sommerferien?

  Klem Jennie

  (Bildene er tatt med selvutløser)

  #spory #trening
  65 kommentarer


  innkjøp

  NEW IN OG KAKER


  10.08.2013


  Hei

  I dag har jeg vært på shopping med familien. Det var lillebror som trengte mest, men vi fant også noen ting jeg trenger til leirskolen. Til alle dere som lurer på hvor og når jeg skal på leirskole, jeg ønsker ikke å legge det ut på blogg eller instagram, men dere får jo vite det etter at jeg har vært der. Selv om jeg kun kjøpte noen få ting har jeg fått spørsmål om å legge det ut på bloggen, så jeg tenkte at jeg kunne ta bilde av det og de kakene jeg har bakt til bestefar sin fest. Det eneste suuuuuuperdupre jeg kjøpte i dag var Selena sin nyeste CD, og til dere som lurer har jeg vært Selenator i snart 3 år.

  ELSKER MIN NYE CD  NEW IN  KAKER JEG HAR BAKT DENNE HELGEN


  LOGOKAKE FOR ASKELADDEN

  Er du glad i å bake?

  Klem Jennie

  #newin #baking 
  93 kommentarer


  Blogg

  Shopping


  10.08.2013


  Hei

  Nå har jeg tatt på meg det fargerike antrekket mitt og skal avgårde til storsenteret for å shoppe litt. Fått en laaaaaang pakkeliste med ting jeg trenger til leirskolen. På torsdag begynner skolen igjen og da blir jo hverdagen litt mer stressende også, men jeg gleder meg litt. Håndballen begynner 21 august og skitreninga litt etter det tror jeg. Blir deilig etter en ganske slapp sommer det. 

  Skal du på leirskole i år?

  Klem Jennie 
  126 kommentarer


  WE ARE THE CRAZY PEOPLE VIDEO

  Ler så jeg griner


  09.08.2013


  Hei CRAZY PEOPLE

  Jeg har sett så utrolig mange morsomme "WE ARE THE CRAZY PEOPLE VIDEOER" . Mange på Instagram men har også fått mange på mail. Jeg har hatt latterkrampe flere ganger og noen videoer har jeg sett om og om igjen. Jeg tenkte å si i fra at jeg trekker vinner på mandag slik at de som ønsker å delta har hele helgen til å være CRAZY på. Mailadresse: jenniesofieheader@gmail.com  tagg med #jfwearethecrazypeople Kommer ikke over at dette er siste helg før skolen begynner igjen heller, hvor ble sommeren av? Heldigvis skal jeg sydover i høstferien.  

  HER ER NOEN FANTASTISKE CRAZY FOLK <3 <3 <3

   

  VIDEO HAR BLITT SLETTET ETTERSOM PERSONER I VIDEO KANSKJE IKKE ØNSKER Å VÆRE PÅ YOUTUBE FOR ALLTID.

  Men nå må jeg sette i gang med å bake.

  Hva tror du at jeg baker?

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  Blogg

  VIDEO PÅ VEI


  07.08.2013


  Hei

  I dag dro familen som var på besøk hos oss. Da de hadde dratt kunne jeg begynne å gjøre klar til innkjøpsvideo. Jeg har lagt fram ting og sortert det i grupper. Dette blir bra:D Jeg må jo også snart velge vinner av "WE ARE THE CRAZY PEOPLE" konkurransen. Masse å gjøre. Men jeg har også vært ute og lekt i dag. Super fint vær.


  Gleder du deg til video????

  Klem Jennie
  103 kommentarer


  Familie

  PHOTOSHOOT


  06.08.2013


  Hei

  I dag har vi hvert hjemme og nede på stranda. Vi bada ikke men bare gikk en liten tur ned dit og kastet fiskesprett og vassa. Da vi kom hjem lagde vi taco og koste oss. Vi hadde også en liten photoshoot med noen av jentene som er her. De drar i morgen da, ganske trist. I morgen har jeg også planer om å begynne på innkjøpsvideoen i fra Østerrike, det blir nok moro tror jeg. Lillesøster er jo på leir, det er derfor ikke henne er med på noen av bildene. Hun kommer hjem på fredag, litt rart men jeg savner henne faktisk.

  SMIIIIIL:D


  SØTINGENE MINE<3

  PEACE!

  <3

  Hva syns du om bildene???

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Familie

  BESØK


  05.08.2013


  Hei

  I dag fikk vi endelig besøk i fra familie fra Vestlandet. Vi sees dessverre alt for sjeldent, men det er alltid superkoselig når vi treffes og det føleles som vi aldri har vært borte fra hverandre. Det er mamma sin tremening som er på besøk i sammen med den morsomme mannen sin og deres fire søte jenter. Nå har vi spist snop, gått på tur i nabolaget og lekt i hagen og etter på blir det film. Nå har mamma lovet meg at det ikke skal gå så lang tid mellom hver gang vi treffes, det er så koselig. 

  Når de reiser hjem skal jeg begynne på innkjøpsvideoen i fra Østerrike, men de skal sove her til onsdag altså <3 <3 <3

  Har du stor familie? 

  Klem Jennie

   
  46 kommentarer


  venner

  KINO


  04.08.2013


  Hei

  I dag var Ella og jeg på kino i sammen igjen. Vi så på "Grusomme meg 2" og hadde det veldig gøy i byen. Vi gjorde noen "We are the crazy people" som kommer med på videoen jeg skal lage Men filmen var i hvertfall veldig bra. Da vi kom hjem lagde vi også smoothie:D

  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Helg

  FROKOST


  04.08.2013


  Hei

  Nå har jeg nettopp spist frokost. Laget noe tante i Østerrike pleier å lage, men ikke helt likt. Kjempegod start på dagen. Vet at det er sent for frokost, men jeg var ekstra treg i dag og plukket også ferske villbringebær før jeg lagde frokosten. Nå får jeg snart besøk av Ella og vi skal til Oslo og se på Kino. Gleder meg veldig, det blir sikkert kjempe gøy for vi skal se på GRUSOMME MEG 2. 

  Hva spiser du helst til frokost?

  Klem Jennie

  #oppskrift
  27 kommentarer


  WE ARE THE CRAZY PEOPLE VIDEO

  WE ARE THE CRAZY PEOPLE KONK


  03.08.2013


  Hei

  Nå har jeg tenkt til å ha en konkurranse på instagram hvor du kan VINNE EN SHOUTOUT + AT JEG FØLGER DEG, men FLERE AV DERE får også muligheten til å KOMME MED I EN VIDEO, som jeg har planer om å lage. Fortsett å LESE så får du vite hva du må gjøre. Du kan også sende video til jenniesofieheader@gmail.com dersom du har lukket profil. Dette kan du også gjøre dersom du bare ønsker sjansen til å være med i videoen jeg skal lage :)

  DETTE ER BILDET JEG LA UT PÅ INSTAGRAM I DAG

  Veldig mange av dere har sikkert sett videoen hvor jeg sier " WE ARE THE CRAZY PEOPLE" og så begynner jeg å snurre/danse. Hvis du ikke har sett den så har den en egen kategori i fanen till høyre. Ligger nederst under Kategorier.

  Men ja, det du "må" gjøre er.....

  1.Lage en instagramvideo der du står på et offentlig sted og rop "WE ARE THE CRAZY PEOPLE" + dansing eller snurr rundt i mens du nynner som jeg gjorde.

  2. Tag videoen med #jfwearethecrazypeople.

  3. Dersom du ikke har Instagram eller har lukket profil sender du video til jenniesofieheader@gmail.com (Husk å skrive brukernavnet ditt om du har Instagrambruker)

  Konkurransen pågår i 1 uke, så jeg trekker en vinner da. Dette tror jeg blir moro. HUSK DET SKAL VÆRE GØY. JEG LIKER IKKE FARLIGE LEKER/SPØKER ELLER ULOVLIGE. DET SKAL BARE VÆRE MORO.

  Blir du med på konkurransen?

  Klem Jennie

  #konkurranse 
  62 kommentarer


  Blogg

  Reiser


  02.08.2013


  Hei

  I dag reiser vi fra Østerrike. Ganske trist men jeg har masse anent å tenke på og glede meg til. Jeg skal på leir,Selena Gomez konsert og til Kreta i høstferien.Nå holder vi på å pakke det siste og ordner og styrer. Flyet går også veldig sent så vi har litt tid igjen her. Gleder meg også til å se alle vennene mine. Blogger mer i morgen, ikke tid til mer i dag. 

  Adios, bye, auf wiedersehen, tschüss, hejdå, au revoir, arrivederci

  Kan du si ha det bra/ på gjensyn på flere språk?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  Sommer

  Snipp snapp snute


  01.08.2013


  Så var nesten ferieeventyret ute

  Hei

  I dag har vi vært på vandring opp på fjellet. Det er en tradisjon at vi går opp dit og spiser innbakt kylling hver gang vi er her. Det smaker supergodt. Det tar noen timer å gå på tur, men det er absolutt verdt det. Etter turen har vi pakket en del fordi at vi reiser hjem i morgen. 

  ELSKER UTSIKTEN

  DEILIG Å GÅ I SKOGEN

  TANTE, MEG, ONKEL, LILLESØSTER, OMA, LILLEBROR OG OPA

  GJORDE DENNE KUA LITT MER INTERESSANT, HE HE

  I morgen skal vi fly hjem. Håper været er ganske bra hjemme også. Nå er det august og det nærmer seg skolestart.

  Hvilken klasse skal du begynne i?

  Klem Jennie
  108 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION