Sommer

SNAAAAART!


20.07.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! Mamma og pappa dro faktisk i dag tidlig og kommer tilbake i morgen, så vi har hatt Oma og Opa (altså bestemor og bestefar) for oss selv! I dag har jeg kost meg masse med søsknene mine og vi har gjort masse gøy! Alt fra vannkrig med lillebror til tur med søstera mi! I tillegg har vi spilt mye spill i sammen og det går mye i ludo. Vi spiller også spill hver eneste kveld, og jeg tuller faktisk ikke. Vi har vært her nå i 9 dager og vi har spilt både ludo og rummikub hver kveld! Det skal ikke så mye til for å ha det gøy og kose deg! 

Basket går det også mye i siden vi har basketkurv i hagen. Vi har nå vært her en del sommere på rad, så vi har masse andre leker og ting i kan gjøre. I går gikk vi bort for å spille litt vollyball på en bane ikke så langt unna. Dessverre var det opptatt, men vi endte i stede med å spille fotball siden de også har en bane for det. 

Nå er det også få dager til Thomas kommer og jeg gleder meg helt sykt! Jeg gleder meg til å se han igjen, men også vise han mitt andre "hjem" som jeg liker å kalle det. Jeg vil vise han byen, fjellet, bassenget, jeg vil kjøre gokart og masse mer. Haha! Vi får nok ikke tid til alt, men forhåpentligvis noen av tingene<3<3<3

Processed with VSCO with a5 preset
 

Klem Jennie
0 kommentarer


Sommer

Kan ikke lenger være meg selv?


18.07.2017


 

 

Hei

I går var det en helt herlig dag. Varmen er tilbake og flere solrike dager ligger fremfor oss. I går var vi og badet i et mega stort basseng som ligger bare noen hundre meter i fra der vi bor. I dag har vi hatt en heftig vannkrig, spilt ball og å tatt det litt med ro her hjemme. I morgen er det nemlig meldt 35-40 grader og da skal vi til Copacabana for å bade. Som dere forstår er det mye vann og mye bading og antrekket er derfor også mye bikini. I fjor var jeg både på Malta på språkreise, i Østerrike og Italia og jeg la ikke ut bilder som viste meg i bikini. Det var ikke alltid like lett å velge ut bilder jeg kunne dele når bading er noe av det beste jeg vet, men samtidig ikke dele bilder som viser kropp. For det første har jeg som tidligere blogget, ikke lyst til å være en som fokuserer på kropp og utseende. For det andre vil jeg ikke ha bilder av meg selv som poserer i bikini ute på nettet. Jeg vil også si at det er stor forskjell å fokusere på kropp og utseende og det å dele noen bilder i sommerferien som viser litt hud...og det håper jeg jo også at dere ser.  Det er sommer, det er varmt, jeg bruker bikini og jeg har en kropp. I går la jeg allikevel ut et bilde i fra dagen min ved bassenget. Bildet er tatt bakfra, viser meg som sitter på kanten av bassenget. Jeg aner ikke en gang hva jeg holder på med på bildet, ett eller annet med henda i hvert fall. Bikinien dekker bakenden min godt, håret henger nedover ryggen og det er egentlig ikke mulig å se det er meg. Hadde jeg fokusert på kropp skal jeg love dere at jeg hadde posert helt annerledes. Det ble tatt mange andre bilder denne dagen også. Bilder som familien min skal ha i familiealbum. Bilder hvor jeg ligger på en bademadrass i bikini. Hvor jeg står ved siden av broren min og spiser is...i bikini og mange flere i bikini.

Jeg lurer på om jeg skal droppe å blogge og instagramme de kommende dagene. Når jeg blogger liker jeg å blogge i fra dagene mine, dele det jeg gjør. Instagram er jo også daglige oppdateringer. Men når det jeg liker aller best er å bade og ha det gøy i sola og jeg hele tiden må passe på hva jeg deler og hvordan noen vil reagere så er det vanskelig å være seg selv. Altså, det er så varmt at når jeg sykler blir det nærmest i shorts og bikinitopp også. Blir det å fokusere på kropp også? Når jeg ser på instagram ser jeg mange dele bilder i bikini og jeg syns langt i fra alle disse fokuserer på kropp. Jeg er heldig som ikke har fått så alt for mange direktemeldinger og kommenterer på det bilde jeg la ut, men velger også å dele dette siden jeg vet flere er i samme situasjon. 

En gang for ALLE. Det siste jeg vil er å bidra til kroppspress. Jeg VIL at alle skal være fornøyd med den de er og vite at kroppen deres tilhører dem selv og ingen andre. Samtidig vil jeg kunne være meg selv, ikke analysere alt jeg legger ut til en hver tid. Jeg får både positive og negative kommentarer på kroppen min, folk har ulike meninger ulikt syn på kropp.

 Alt i alt vil jeg si at jeg er så glad for dere som følger meg på instagram. De aller aller fleste av dere er noen fantastiske og positive mennesker. Jeg ser at mange av dere kanskje er litt like meg selv. Jeg merker veldig godt at det er ekstremt lite hat og dårlige kommentarer inne på brukeren min. Dere er oppløftende og lite dømmende, noe som gjør meg veldig glad. Flere av dere kommenterer også at dere har endret litt personlighet etter at dere begynte å følge meg og velger å se mer positivt på ting og være mer fornøyd med dere selv og løfte andre opp, ingen ting gjør meg mer glad. 

.......

Så kommer disse enkelte kommentarene og tilbakemeldingene som jeg sikkert burde se forbi. De som skal dømme meg, trekke meg ned og som bevisst skal få meg til å tvile på meg selv og mine valg. Når disse kommer har jeg også dere i tankene. Dere gjør meg utrolig glad.  Om du opplever at andre kommenterer dine valg, din kropp eller deg som person på en negativ måte. Vær så snill....Se deg i speilet - Smil - Tenk på de som gjør deg glad - Tenk på deg selv som din beste venn (Det gjør jeg, tenker at jeg skal være god mot meg selv. Ikke la meg selv trykke meg ned, he he) Så har jeg faktisk mamma i tankene. Hun ble mobbet i årevis, men se hvem hun er i dag. Et av mine største forbilder. Og en annen ting, dere som har det tøft....mange av de flotteste personene og personlighetene jeg vet om har faktisk gått i gjennom tøffe tider. Det som ikke bryter deg ned, det gjør deg sterkere. 

Hva er din mening? Hva er greit å dele hva er ikke greit. Hvor går grensen? Skal jeg ta en pause?


 

Klem Jennie

 
18 kommentarer


Ekstra moro

Støvel


16.07.2017


Heeeei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! I dag dro hele familien, altså mamma, pappa, Emilie Mari, Mathias, Oma, Opa og tante, til tanten til faren min for å feire hennes 60 års dag! Der møtte vi flere som det er ganske lenge siden vi har sett og noen jeg aldri har møtt før. Som dere kanskje vet forstår jeg veldig mye tysk og snakker litt , men denne delen av familien har skikkelig dialekt og de snakker veldig fort, så det kan være litt vanskelig å forstå. Heldigvis forstod jeg mye og snakket litt med det jeg kan. Vi spiste deilig tradisjonell Østerrisk mat, en deilig dessert og drakk kaffe. Til slutt hadde vi felles leker, noe som jeg faktisk syns var veldig gøy! De bor på en bondegård så vi endte med å spille " bondegolf" som de kalte det! Ahah! Det handlet om å kaste en gummistøvel og treffe forskjellige mål😂

Nå har vi kommet oss hjem igjen og jeg tror at jeg kanskje går ut og spiller litt basket i sammen med onkel!

I morgen er det melding deilig vær her i Graz og jeg gleder meg masse til å nyte en dag til i sola💞

Klem Jennie
1 kommentar


Sommer

VIL DERE HA???


14.07.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Været i dag var ikke like bra som i går, men det passet derfor perfekt å dra en tur inn til byen. Det kan nemlig være litt slitsomt å gå i byen når det er skikkelig varmt og i tillegg blir det sikkelig folkefylt. Antrekket mitt for dagen bestod av en bukse fra min egen kolleksjon, en singlet fra Brandy Melville og en cardigan fra min egen kolleksjon. Når vi drar til byen går vi som oftes en runde i de søte og små gatene før vi så setter oss ned og tar en is! Jeg har skrevet dette hver sommer vi er i Østerrike og det er sant...de har den beste isen i Graz! De generøse med størrelsen på kulene og i tillegg er det skikkelig billig. Etter is og litt titting i byen går vi alltid inn på et stort senter og ser litt før vi tar turen hjem igjen!

Ellers i dag har jeg spilt mye basket med hele familien, spilt litt spill, spist middag og dessert! Oma, altså bestemoren min her i Østerrike, lager den beste maten! Det er ikke meldt helt knall vær i morgen heller, men jeg håper på at det blir bedre snart. Jeg håper også på å få lagd en vlogg i fra en av dagene her. Om det blir den dagen Thomas kommer hit eller en annen, det vet jeg ikke. 

 Processed with VSCO with b1 preset

 

Vil du ha vlogg?

Klem Jennie
9 kommentarer


Sommer

Bare 2,5 timers søvn!


12.07.2017


Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min har vært veldig fin, men er ganske så utslitt. Tror ikke jeg sovnet før 00.30 tiden natt og måtte stå opp igjen klokken 03.00. Familien og jeg måtte nemlig rekke flyet vårt til Østerrike. Turen gikk først til Gardemoen og flyet tok oss til hovedstaden Wien. Besteforeldrene mine bor jo ikke i den byen, så vi lånte en leiebil og kjørte ned til Graz på ca. 2 timer. Vi var vel kommet frem i 13.00 tiden. Det første jeg gjorde da jeg kom inn var å gå på rommet og skifte til shorts. Det er hele 30 grader her. Jeg har fått tid til å spille basket, vi har spist middag og syklet til butikken. Til vår overraskelse var veien til butikken ødelagt og bygget på, så vi måtte sykle en laaaang omvei. Jeg kjenner det skikkelig i kroppen nå og gleder meg masse til å sove. Det blir nok en tidlig kveld på meg! Jeg skal innrømme at jeg sov litt på flyet, men er fremdeles veldig trøtt:-)

Hvor varmt/kaldt er det der du er?

Klem Jennie
6 kommentarer


Ekstra moro

eksklusivt eksklusivt!


10.07.2017


Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag!  I går la jeg ut vloggen fra Oslo Sommertid på youtubekanalen min, men glemte helt å gjøre det her på bloggen! Vloggen er filmet og redigert av min fantastisk kjæreste Thomas som var med på både øvinger og selve dagen konserten var! Jeg elsker vloggen fordi jeg kan se tilbake på alt det morsomme jeg fikk være med på. Jeg syns videoen har en skikkelig god stemning og "summer vibe" med tanke på de freshe fargene, den superkule musikken og de glade ansiktene! Hele showet tror jeg vil bli lagt ut snart, men jeg har ikke fått sett det selv ennå. Utrolig gøy å se denne videoen og få en følelse av hvordan det så ut ettersom jeg var foran kameraet hele tiden. I denne videoen er det jo også flere ekslusive klipp som dere heller ikke har fått sett på de store skjermene under Sommertid! Jeg håper dere liker vloggen<3 Here it is!
 

 

Hva likte du mest med vloggen?

Klem Jennie
3 kommentarer


EFAMBASSADØR

Det var så mye mer


08.07.2017


 

Hei

Noen syns sikkert det blir for mye blogging i fra Oslo Sommertid og noen kan sikkert ikke få nok. Når noen hører "Oslo Sommertid" tenker de sikkert Marcus og Martinus konsert, men jeg vet også at flere av dere som var der syns at det var sååååå mye mer enn akkurat det. Helt sant at guttene gikk på scenen helt til slutt og ga festivalen en amazing avslutning. Stemningen var rett og slett "elektrisk" på Voldsløkka og været spilte helt på lag med oss. Marcus og Martinus vet å levere og ingen tvil om at de er scenevante.

Men la oss ikke glemme at Lisa og Lena kom helt fra Tyskland og åpnet hele festivalen og gledet tusenvis av fans. Disse jentene kan jo sjarmere hvem som helst. Alex Aiono har et enormt talent i mine øyne og ører og imponerte nok ekstremt mange på Oslo Sommertid. Tror ganske bestemt at han har fått mange flere fans i Norge denne helgen. Sval kjenner jeg litt fra før og hun rocket scenen. Jenta kan å synge og jeg bare elsker stemmen hennes. Isac kom fra Finland med dansere og mange hadde tatt turen til Voldsløkka for nettopp han. Personlighet kombinert med talent og stil, jentene får ikke nok av han. 

Malin og Vegard, jeg digger dere. Å få bli kjent med dere har vært helt ubeskrivelig. Takk for at dere er så inkluderende og byr så mye på dere selv. Sanne forbilder. Amalie og Herman, det hadde ikke blitt det samme uten dere. Så jo hvor mange som ropte etter dere og har dere som sine idoler. Bildet er tatt av Aleksander Eilertsen

Så var det meg da.... tusen takk alle dere som har gitt meg så utrolig fine tilbakemeldinger. Det betyr så enormt mye for meg og takk for at dere løfter meg opp og  og heier på meg. Dere var et perfekt publikum og "Meet and Greet" var fantastisk. Skulle ønske jeg kunne bruke hele dagen på dere. Jeg gleder meg enormt til at Oslo Sommertid blir tilgjengelig på nettet slik at dere som ikke fikk med dere showet kan se hvor fantastisk denne dagen var. Thomas filmet dessuten masse for meg både på lørdag og søndag, så det blir en slags vlog fra dette. Tusen takk til han også. 

Bilder: Nicolai Willumsen

Dette er bare noen få bilder fra Sommertid! Om du sjekker ut nettsiden deres, kan du se enda flere! Trykk HER for å komme dit:-)

Nå er det kanskje nok Oslo Sommertid....eller vil dere at jeg legger ut en vlogg?

Klem Jennie
9 kommentarer


Ekstra moro

LIKER AT DET GÅR FORT!


07.07.2017


Hei!

Håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg er helt utslitt etter flere dager med kamper! Vi hadde siste kamper i dag og jeg er ekstra sliten med tanke på at jeg både har spilt jenter 18 og jenter 16. Resten av dagen skal jeg bare kose meg med laget og nyte den siste kvelden. I går var vi på Liseberg og hadde det skikkelig morsomt! Jeg tok sååååå mye morsomt, til og med det høye tårnet som heter "ATMOSFEAT" haha! Jeg elsker berg og dalbaner og karuseller som går fort. Jeg er ikke like " fan" av karuseller som som går rundt, for eksempel "huska". Jeg blir så kvalm ahah!

Liker du berg og dalbaner?

Klem Jennie
4 kommentarer


Sommer

Er det egentlig så stakkars...?


05.07.2017


Hei

I sosiale medier legges det stadig ut bilder i fra hvor de jeg følger ferierer. Det er det ene flotte hotellet, den ene langstrakte stranda etter hverandre. Det er paraplydrinker og latter. Det er faktisk noen år siden jeg var på sydentur med familien. Når jeg reiser er det som regel i jobbsammenheng og ferieturene går som oftest til Østerrike. Når vi er i Østerrike er det bare et par drøye timer så er vi i Italia, altså ikke langt unna. Det blir som å kjøre fra hvor jeg bor i Norge til "Hafjell".

Jeg er med andre ord veldig mye "hjemme" når vi har ferie. Østerrike er mitt andre hjemland. Vi bor i familiehuset, det er den samme hagen, de samme folka og stort sett de samme opplevelsene år etter år. Det er langt i fra kjipt, jeg elsker ferie i sammen med familie. Men mange har en tendens til å klage liksom. Litt sånn, stakkars oss som ikke får reis på ferie med barna våre. Er hjemmeferie så ille? Vi har heller ikke hytte. Hverken på fjellet eller ved sjøen, eller innlands. Jeg har ofte ønsket at vi hadde en hytte, men vet du hva...barndommen min har vært helt fin uten hytte. Helt fin selv om det om sommeren også blir publisert 100 vis av bilder av alt i fra flotte sørlandshytter som er større en huset vi bor i med fete båter utenfor...Flere vi vel sikkert si, at jeg er jo i Østerrike, men igjen. Østerrike er hjemme for meg også. Jeg elsker når vi får tatt oss en liten tur til Italia, men det er ikke alltid det går og i år ser det ut som det ikke blir noe av. I stedet skal jeg få besøk en uke, det har jeg aldri hatt før og det gleder jeg meg veldig til.

Jeg har selv lagt ut smilende "sydenbilder" sist gang da jeg var en tur med familien i Italia i fjor sommer. Disse bildene ble noen av mange som ble publisert av tilsynelatende "perfekte" familier i solen med glød i huden og beachy hår. I mitt tilfelle er det ofte slik at smilebildene blir lagt ut, men det vises jo ikke på bildet at vi kanskje hadde en aldri så liten krangel 5 minutter tidligere.

Hvor enn du skal, hvor enn du er og hva enn dine planer for sommeren er. Ønsker jeg at du skal tenke på å gjøre det beste ut av den situasjonen du er i. Ikke sammenligne deg så mye med andre om du syns det er vanskelig. Kanskje rett og slett logge av sosiale medier om du blir trist av å se hva alle andre gjør.

Akkurat nå er jeg på håndballcup i Sverige. Gode lagvenninner og herlig vær gjør opplevelsen tipp topp. Jeg er 16 1/2 år og dette er første gang jeg er på cup i et annet land. Vet om mange som stadig vekk reiser med laget på leir både til Spania, Kroatia og lignende. Jeg spiller jenter 18 år og også jenter 16. Veldig glad jeg har ferie etter denne hånballuken, for det gjør litt vont over alt, he he.

Enkle ting som gjør en sommerdag litt bedre og andre forslag til sommeraktiviteter

1. Bind en blomsterkrans

2. Plukk noen flotte buketter og gi til en nabo

3. Besøk en du kanskje ikke ellers besøker. Kanskje en nabo du ellers bare sier hei til i farta. Alder har vel ikke noe å si heller.

4. Kanskje du kan lage deg en sommerjobb. Handle for noen i nabolaget, passe en kanin eller en hund. Vanne blomster for en nabo som reiser bort eller noe annet.

5. Er du hjemme hele sommeren hva med å lage en liten kjøkkenhage. Med urter, bær eller andre ting.

6. Lag herlige sommerfristelser til hele familien. Det kan være is, kake eller andre spennende desserter. Da kan du også dra i butikken og kjøpe inn alt du trenger.

7. Musikk, musikk, musikk. Alt blir bedre med musikk.

8. Spør familien om å gjøre enkle ting som å ha en trikse-konkurranse eller en konkurranse om å lage den beste desserten i løpet av uken.

9. Ferien blir også enda bedre om man faktisk forteller foreldrene sine at det viktigste ikke er å reise langt bort, men det å gjøre noe i sammen. Jeg elsker når hele familien tar hver sin sykkel og sykler for å kjøpe en is.

10. Vann, vann er gøy. Stranda i Norge, vannkrig med vannpistoler eller vannballonger og vannbøtter.

11. Møt venner! Spill fotball, ha vannkrig og om det er skikkelig dårlig vær kan du invitere til en filmkveld!

Kom veldig gjerne med en kommentar om enkle ting som gjør sommeren bedre.

God sommer!

Klem Jennie
13 kommentarer


Ekstra moro

Det sykeste jeg har vært med på!


03.07.2017


Hei!

Håper du dere alle har hatt en fin dag! Jeg ligger i senga mi her i Göteborg klar for cup! I går var det Oslo Sommertid og jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si! Det var noe av det morsomste jeg har vært med på! Så utrolig mange mennesker dukket opp og stemningen var helt på topp! Som flere kanskje fikk med seg på snappen min og instagram møtte jeg Sval, Alex Aiono, Isac Elliot, Lisa&Lena og mange flere. Alle sammen var så utrolig hyggelig og snille! Ikke bare intervjuet jeg flere av dem, men jeg hadde også en lang og koselig samtale med Lisa og Lena! Supersøte var de! Jeg hadde det i hvert fall fantastiske! Hele showet vil bli lagt ut på nett denne uka tror jeg og det skal jeg selvfølgelig linke til! I tillegg filmet Thomas for meg, så det vil også bli lagt ut en video fra min side!❤❤ Her er noen bilder fra dagen!

Jeg gleder meg masse til å dele hele showet med alle dere som ikke fikk vært der!

Klem Jennie
7 kommentarer


Ekstra moro

Jeg er gira, men også nervøs!


01.07.2017


Hei folkens! 

Jeg vet jeg har nevnt Oslo Sommertid på Voldsløkka mange ganger nå, men det er faktisk i morgen! Jeg kan huska da vi pratet smått om det for et halvt år siden og nå er tiden her. Jeg kjenner at jeg er super gira og gleder meg masse, men også litt nervøs!  Ja, jeg har stått på en scene før og det meste jeg har stått foran er vel 15 000 på Vinterlyd i Trondheim 2015 om jeg husker rett. Nå er det snakk om 35 000 mennesker +! Dette er i tillegg et mye større arrangement og jeg kan love dere som kommer at det blir et skikkelig bra show! I dag var jeg oppe på Voldsløkka og fikk omvisning med flere av de som er med og vi gikk litt igjennom programmet og manuset. Det er en skikkelig fin gjeng de har satt sammen og selv om jeg bare har møtt noen av de et par ganger klikker vi utrolig godt sammen!

Heldige meg har fått med meg en kameramann for både dagen i dag og i morgen aha!

Litt høydeforskjell...<3<3<3

 

Jeg kommer sikkert til å snappe mye i morgen, så legg meg til der som jenniesofiesnap!

Er du like gira som meg?

Klem Jennie
13 kommentarer


Jennie Sofie

Hei. Jeg heter Jennie Sofie og er en 16 år gammel jente fra Nesodden. Sjonglerer skole, håndball, venner, blogging, instagramming, youtubing og livets oppturer og nedturer på best mulig måte. LIVE IN THE MOMENT <3

kontakt

Business:
jenniesofie.blogg.no@gmail.com

Others:
jenniesofieheader@gmail.com

hits
DESIGN OG KODING AV ALBERTINE LØSETH VESTVIK ©