• Blogg

  IKKE TAKKET??


  31.07.2016


  Hei!

  I dag har familien dratt og besøk flere familiemedlemmer i Østerrike som vi ikke ser så ofte. Vi besøkte oldemoren min her i Østerrike og noen tanter og onkler av pappa. Ikke bare er det koselig å se de igjen, men jeg får også jobbet litt på tysken min. Jeg kjenner jeg forstår mye mer enn jeg kan snakke, men jeg prøver å svare kort og enkelt. Da går det ofte helt fint. Hehehe!

  Da jeg kom hjem tok jeg en liten titt på bilder jeg er tagget i på instagram, noe jeg gjør en gang i blant. Da kom jeg over flere fargerike og sommerlige edits laget av noen. Jeg syntes de var superkule og valgte derfor å vise de til flere av dere. Det er helt utrolig at noen av dere faktisk tar dere tid til å lage slike edits, og det har jeg sagt før også. Jeg vil også takke dere som følger meg på Instagram,leser bloggen, ser videoene mine osv.. 

  Den dagen jeg var på "GOD SOMMER NORGE" nådde jeg 200k følgere på IG. Jeg nevnte det på LIVE TV  at jeg satte utrolig stor pris på følgerene mine og at jeg ikke hadde vært her jeg er i dag uten deres hjelp. Jeg takket også i kommentarfelt på instagram. Det var dessverre ikke alle som fikk det med seg men dere fortjener en skikkelig takk. Tenk at vi har nådd 200k ( nå 204k). Jeg husker fremdeles i fjor sommer da jeg fikk 100k og det var utrolig stort. Så tusen takk alle sammen for støtten deres!

  DENNE ER AV @JENNIESOFIE.FASHION


  DENNE ER AV @JENNIESOFIEE_FANPAGE

  OG DEN SISTE ER AV @JENNIESOFIE.EDIT

  Har du instagram?

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  Sommer

  FANTASTISK DAG<3


  29.07.2016


  Hei!

  I dag dro jeg og familien til en opplevelsespark. Den er høyt oppe på fjellet så vi måtte ta stolheis opp, og den turen var utrolig fin. På toppen bestemte vi oss for hvor vi ville gå. Dette var heller ikke første gangen vi var her, så vi visste hvor flere av tingene var. Synes det er utrolig morsomt at det er geiter som går fritt rundt på fjellet og du kan møte på de over alt. De er utrolig vennlige så de kommer bort til deg hele tiden. Det er også mulighet for å mate de. 

  Ellers så jeg gaupe, rev, bjørn, flere type fugler, kanin, gris, hest, esel ol. Flere av dyrene finner du på en bondegård. Heheh!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er ikke bare dyr i parken men også morsomme attraksjoner. Alt fra sklier, til taubaner og masse annet. I stede for å ta heisen  ned igjen er det andre ting å velge mellom. Man kan ta "bobbane" noe vi pleier å gjøre, men i dag testet vi ut noe nytt og det var utrolig morsomt! Man sitter i en liten bil med et hjul foran og to bak og kjører ned fjellet i en løype. Det var utrolig spennende og jeg fikk et skikkelig adrenalinkikk! 

  Her en noen av attraksjonen jeg begikk meg ut på!


  Vi var også utrolig heldige med været og fikk bare sol! For en super dag på fjellet!

  Klem Jennie
   

   
  14 kommentarer


  Antrekk

  SOMMER ANTREKK (INSPO)


  27.07.2016


  Hei

  I dag tenkte jeg å lage ett innlegg med noen av mine favorittantrekk hittil i sommer. Jeg har lagt ut en del bilder på instagram av antrekkene og har fått mange spørsmål on hvor plaggene er i fra. Jeg vil også takke til alle dere som skriver så mye hyggelig og positivt på brukeren min! Det gjør meg utrolig glad og jeg skal prøve å kommentere tilbake til flere av dere. 

  Da jeg la ut bilde av denne kjolen på instagram bestod 50% av kommentarfeltet av "hvor er kjolen fra?". Det ble etter hvert vanskelig å svare alle. Kjolen er fra Bikbok, men jeg kjøpte den for over et år siden. De som har fulgt meg litt lenger på IG har kanskje sett at jeg har lagt ut bilde av den tidligere. Jeg tror ikke den er i butikk lenger nå, men man vet jo aldri. 

  Til denne kjolen har jeg et par toms som jeg lever i på sommeren siden de er så lette og behagelig å gå i.   Dette antrekket la jeg også ut på instagram. Da jeg kjøpte toppen tenkte jeg hvor kul den hadde blitt til et bilde. Hehe! Toppen er fra BikBok. Shortsen husker jeg ikke helt, men hvor får man ikke tak i en ripped shorts. Sko er igjen fra toms og vesken er fra Michael Kors som jeg fikk til konfirmasjonen min. 


  Denne siste kjolen vil jeg si jeg nesten har brukt for mye i sommer. Hahaha! Jeg kjøpte den på River Island da jeg var i London og filmet med Disney. Elsker detaljene helt øverst og det at den er "off-shoulder". Hodeplagget jeg har på er fra Glitter og jeg synes det er superfint når man har en fin "sommerglød" i ansiktet. Skoene er adidas men jeg fikk de på Junkyard. Kamerat jeg har rundt meg er fra Olympus. 


  Det var alle antrekkene!

  Hvilket antrekk likte du best?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Ekstra moro

  FOR FØRSTE GANG


  25.07.2016


  Hei

  I går gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før og det var supergøy! Jeg kjørte "gokart" for første gang! For dere som ikke vet hva det er, så sitter du i en liten bil og kappkjører med andre på en bane. Om du har spilt "mario kart" vet du hva det er. Hehehe! Men det var ikke bare jeg som kjørte det var pappa, lillesøster, tante, onkel, oma og opa. Det ble ekstra gøy når så mange var med. Jeg synes det var utrolig gøy og gjør det gjerne en gang til. Til og med lillebror fikk kjøre for første gang, men da hadde han banen helt for seg selv. Han var overraskende god til å kjøre, syns han er veldig tøff.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Tror dette garantert kommer til å bli en ny familietradisjon når vi er i Østerrike. 
   

  Har du kjørt gokart før?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅLSRUNDE MALTA 2016


  23.07.2016


  //annonselink

  Hei!

  I dag har jeg slappet av i hagen her i Graz etter at vi kom hjem i fra Italia i går. Det var egentlig utrolig deilig å komme hit siden jeg fikk sove lenger, alt er litt mer avslappet, været er er faktisk like bra som i Italia, slipper å lete etter et sted å spise osv...

  Jeg har vært på sykkeltur, jeg har spilt basket, hatt vannballongkrig med mamma, pappa, lillesøster, lillebror, onkel og tante og jeg har lært meg litt selvforsvar av onkel. Utrolig morsomt og spennende. Til middag lagde Opa noe som heter Ungarsk Gulasj og det var utrolig godt. Han lagde det i en stor gryte ute i hagen som han hang over et bål. Så det var litt om dagen min, men nå......

  .....tenkte jeg å starte spørsmålsrunden for språkreisen min til Malta 2016 med EF. Jeg har blogget en del om hele reisen, men vet at flere av dere fremdeles har maaaaange spørsmål. Det er bare å fyre løs med spørsmål i DETTE kommentarfeltet og jeg vil plukke ut så mange som mulig. Det kommer nok ikke til å bli 1 video men jeg vil fordele den i 2 eller 3 deler. Om du vil kan du se spørsmålsrundene fra i fjor sommer da jeg var i Brighton lenger ned i innlegget, hvis du trenger hjelp til spørsmål.  SVARER PÅ SPØRSMÅL FRA BRIGHTON 2015 DEL 1

  DEL 2

  DEL 3

   

   

  Om du ønsker å bestille en gratisbrosjyre trykk //HER :-)

  Da er det bare å fyre løs med spørsmål!!!

  Klem Jennie
  177 kommentarer


  Reise/ferietur

  Ble du overrasket?


  22.07.2016


  Oisann!
  Et innlegg kl.13.30! Hahah! Fant ut at jeg måtte blogge tidlig i dag siden vi reiser hjem i fra Italia og jeg har ikke nett før jeg kommer fram til Graz i kveld.
  Dagene her i Grado i Italia har vært helt fantastisk. Vi har hatt supert vær, spise masse is, kost oss ved bassenget og på stranden, og jeg tror jeg kan si jeg har fått en liten brunfarge. Hehehe! Det er vanskelig å bli brun når man smører seg med 30-50 i solfaktor men man må jo også passe på huden.
  Som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg vært i Grado noen ganger før og jeg liker meg veldig godt her. Det gjør at jeg får lyst til å oppleve mer av Italia. Jeg har også vært i Venezia, som er helt fantastisk.

   

  Processed with VSCO with a5 preset
  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Men nå skal turen gå "hjem" til Graz der Oma, Opa og onkel venter. Vi skal være der en drøy uke før vi reiser tilbake til Norge.
  Hvor er du akkurat nå?
  Klem Jennie

   

   
  34 kommentarer


  Sommer

  20.07.2016


  22.07.2016


  Hei!

  Fant nettopp ut at innlegg fra 20.07.2016 aldri ble lagt ut så her er det. Altså for innlegg for 2 dager siden:

  Nå har familien og jeg hatt 2 fulle dager her i Grado i Italia og vi koser oss utrolig masse. Gårsdagen tilbrakte vi nesten hele dagen ved bassenget, før vi tok en liten tur ned på stranda. På stranda har vi for det meste spilt fotball og vasset. akkurat det vi gjorde i dag også egentlig. Været har hittil vært helt perfekt og jeg håper det forblir slik. Det er meldt delvis skyet i morgen, men håper på det beste. Hotellet vårt er et av få som faktisk har basseng her i Grado så vi er utrolig heldig. Elsker å slappe av i solen, for å så avkjøle meg i bassenget og leke med lillebror.

  Nå skal vi snart ut for å spise. De siste dagene har det gått i pasta og pizza på meg. Hehehe! Det er for det meste det det går i her i Italia. Litt vanskelig med lillebror som ikke skal ha gluten. 😁 I dag tenkte vi å spise ved solnedgangen og jeg gleder meg masse.

  Håper alle har hatt en fin dag!

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Sommer

  Italia!!


  18.07.2016


  Hei

  Da har familien min og jeg endelig kommet oss til Italia etter en biltur på litt over 3 timer. I tillegg ble det en liten ispause på veien.

  Første inntrykket av Grado er superfint! Jeg har vært her to ganger før men deg begynner å bli noen år siden så jeg husker ikke så urolig mye. Hotellet vårt er også fantastisk med havutsikt og basseng på toppen av taket så vi kan se utover hele byen! I dag har vi bare tatt en liten runde rundt, gått innom stranda for å bare få en liten oversikt. Elsker varmen her nede også. Det er vel rundt 30 grader.

  Nå skal vi ut og spise middag på en resturant i nærheten💕 Sikker på at det blir noe pasta eller pizza. Hahah!

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  Sommer

  IT´S A DINOSAUR!


  17.07.2016


  Hei

  I dag har jeg hatt nok en veldig fin dag her i Østerrike. Jeg har spilt basket med pappa, mamma og lillebror og syklet med lillesøster. Vi tok oss en tur til minigolfen som er like i nærheten og spilte en runde. Dette er også noe vi gjør hver gang vi er her, men det er alltid like gøy! Lillebror synes også det er utrolig moro og i hvert fall når det er et dinosaurtema på golfbanen. 

  I tillegg har jeg pakket i dag, fordi vi reiser til Italia i morgen! Jeg gleder meg masse til strandlivet i noen dager. På fredag reiser vi tilbake til Graz og skal være der en drøy uke før vi "vingler" oss hjem til Norge igjen.

   

   


   

  Er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal blogge om i ferien?

  Klem Jennie
   
  30 kommentarer


  Sommer

  BYTUR


  16.07.2016


  Hei

  I dag tok jeg og familien min turen inn til byen for titte litt i butikker og spise is! Det vi gjør hver gang vi er her, men jeg blir aldri lei! Alltid så koselig å gå igjennom de fine gatene, titte i butikker for å så gå å spise den samme isen som vi alltid gjør. Jeg må si at jeg ikke er den beste shopperen, men i dag fikk jeg kjøpt meg en ansiktsmaske fra LUSH som jeg skal teste ut og en nydelig badebombe til å ha med hjem. Elsker virkelig LUSH. Alt er naturlig laget og det testes heller ikke på dyr.   Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  Etter byturen dro vi til tanta mi her i Østerrike og spiste middag og dessert! Både bestemoren min og tanta mi er utrolig flinke til å lage mat og til å bake så jeg gleder meg hver gang vi blir invitert på middag! 

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Spørsmål

  Her får du en nærmere titt


  15.07.2016


  Hei

  Mange lurte på hvilket kamera jeg hadde med meg på språkreisen i år. I fjor var jeg jo på språkreise til Brighton i England og da hadde jeg med meg mitt Canon eos 600D. Problemet med det kameraet er at det er ganske stort og tungt, spesielt når du skal ha det i en kameraveske i tillegg. Det ble derfor til at jeg ikke orket å drasse det med meg så ofte og kun fotograferte med mobilen. I år gikk jeg til anskaffelse av et Olympus Pen e-pl7. Ikke bare tar det veldig fine bilder, er mye mindre og lettere enn mitt forrige kamera, men det er også suuuuperfint. Det ble nesten som et accessorise til antrekkene mine. Noe av det som passer perfekt for meg er jeg kan overføre bildene jeg tar med kamera rett over på mobilen, trådløst! Kamera her nemlig sin egen Wifi, så når jeg da logger på det med mobilen min kan jeg overføre bildene fra kamera rett over på mobil. Da kan jeg dele bilder mye fortere i sosialemedier også. 

  Kameraet får du kjøpt i flere ulike butikker som selger kamera og fotosaker, og det finnes både i den lyse fargen jeg har, men også i sort og sort/sølv. Det finnes også masse ulikt og fint tilbehør til kameraene. Om du vil se enda nærmere på kameraet kan du eventuelt trykke //HER.

  Edit og bilder by me, hehe

  Hva bruker du til å ta bilder med?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  SPRÅKREISE

  ALL ABOUT SCHOOL


  14.07.2016


  Hei

  Nå er jeg faktisk i Østerrike, men i dag tenkte jeg allikevel å blogge alt om skolen på Malta. Klasserom, hva vi gjorde, testen, skolevei og mer! Hver morgen fra mandag til fredag gikk jeg og min norske gruppe ned til kaia der alle båtene var og man kunne se over til Valletta. Fra hotellet vi bodde på tok det kanskje 5-6 minutter å gå ned ditt. 

  Et bilde på vei ned til kaia.

  Nede ved kaia satt vi og ventet helt til bussen som tok oss til skolen skulle komme. Lederne våre fulgte oss helt til skolen de første gangene men mot slutten hjalp de oss bare på riktig buss siden vi da hadde lært veien. Bussturen til skolen tok heller ikke så lang tid. Hvis jeg skal tippe ville jeg kanskje sagt 10-15 min. Det tok i hvert fall kortere tid å komme til skolen her en det gjør for meg hjemme i Norge. Heheh!   

  Bussen stoppet alltid rett ved skolen så det var bare å gå rett inn. Jeg likte skolen min utrolig godt og den var utrolig stor. Vi ankom skolen minst 30 min førte time starta så vi rakk å gå opp i kantina og kjøpe vann eller noe snacks om vi ville ha det. Kl 09.00 begynte skolen hver dag. Første skoledag fikk vi beskjed av lederen vår hvilket rom vi skulle i. Jeg og Tuva kom i sammen klasse og vi var på nivå 5, altså det høyeste nivået. 

  Klassen vår var satt sammen av flere ungdommer fra forskjellige destinasjoner med sammen engelsk nivå som oss. Tuva og min sin klasse bestod av to norske ( altså Tuva og meg), tre svenske og maaaaange italienere. EF fant ut hvilket nivå vi var på ved å gi oss en test før reisen. Den tok vi på brukeren vår på "MyEf" som er en app du får om du reiser med EF. Under testen er det derfor viktig at man ikke jukser eller jobber med andre slik at du kommer i den klassen som passer deg og ditt nivå. 

  På skolen fikk vi utdelt noen arbeidsbøker og de brukte vi i hver time og det var derfor viktig å ha de med seg til en hver tid. 


   

  Hver "skoletime" varte i 1 time og 30 minutter. Vi hadde to skoletimer hver dag og en pause midt i på 20 min. For hver nye skoledag begynte vi på et nytt spennende tema. Timene gikk mye i å diskutere høyt, gjøre morsomme oppgaver i boka og så gå felles igjennom svarene. Noen av temaene vi hadde var "music", "sports" og "advertising" .

  I pausen vi hadde på 20 min gikk vi opp i kantina og møtte de ande vennene våre fra andre klasser. Vi kjøpte oss lunsj og satt og spiste det før vi måtte i vår siste time. 

  Jeg likte også utrolig godt at de spilte musikk i høytalerne på skolen. Når da EF sangen eller en annen sang vi kunne dansen til kom på tok alle lederne tak i noen av elevene og de begynte å danse. Selv var jeg med på det og det var supergøy. Dette var også noe vi gjorde i friminuttene. 


  Siste time sluttet alltid 12.20 og bussen kom og hentet os 13.00, så vi hadde da igjen tid til å kjøpe noe, danse eller bare snakke med venner. 

  Jeg har allerede blogget om testen vi hadde på skolen og "graduation", så om du vil komme til det innlegget klikk HER.  

  Jeg får også en del spørsmål om når man bør melde seg på språkreise om man vil reise til neste år og mye mer. Jeg kommer til å starte en egen spørsmålsrunde om dette. 

  Syns du at jeg burde starte en spørsmålsrunde som ikke gjelder språkreisen også?

  Klem Jennie

   
  12 kommentarer


  Ekstra moro

  ETTERSPURT VIDEOKLIPP


  12.07.2016


  Hei

  I går var jeg som jeg tildigere både blogget og instagrammet  gjest hos "God Sommer Norge" på TV 2. Programmet sendes direkte i fra TV 2 sin takterrasse på Karl Johan og selve sendingen begynte klokken 20.00. Litt tidligere på ettermiddagen dro jeg med familien og en venninne inn til Oslo for å spise Pizza og god dessert før vi tuselet opp til Karl Johan. 

  Kom nesten rett inn til hår og sminke og fikk noen løse lokker i håret og den vanlige TVsminken på. Det vil si, myyye mer sminke enn det jeg pleier å ha på selv, men det har jo med lyset og slikt å gjøre. Mange spurte foresten hvor toppen jeg hadde på meg var i fra, og den er en del av den nyeste kolleksjonen "Wow by Jennie Sofie" som kom ut i mai måned. 

  Jeg fikk også snakket litt med noen av de andre gjestene som skulle være med på sendingen samme kveld og jeg må virkelig si at Andreas imponerte meg stort. Utrolig koselig, veldig inspirerende, et stort forbilde og så har han jo sjarmen også da. Sjekk ut bilde hans av oss to på Instagrammen hans da vel, litt av en tekst han skrev under, he he. For dere som ikke så sendingen så har Andreas blitt tatt ut av Olympiatoppen til å delta i Paralympics i Rio i September innenfor svømming. Trykker du //Her kommer du rett til han sin Instagrambruker ;) 

  I dag har jeg det ganske hektisk og må dessuten begynne å pakke igjen. I morgen tar jeg turen til Østerrike. Derfor er det veldig greit for meg å kunne dele det etterspurte klippet i fra gårsdagens sending på TV 2. 

  Under introen av programmet viste de også et klipp av meg som skulle sette opp en solstol, skal se om jeg kan få lagt ut det på en måte også, for det var ikke akkurat en så lett oppgave som jeg hadde trodd, he he. 

  OM DU TRYKKER //HER KOMMER DU TIL VIDEOKLIPPET   
  14 kommentarer


  Sommer

  JEG ANGRER


  10.07.2016


  IKKE :D

  Hei

  Etter at jeg klippet meg kort og la ut bilder av det, er det veldig mange som har skrevet til meg at de har fått lyst til å klippe seg kort også. Mange har også allerede gjort det, men en del skriver også at de er redde for å klippe seg "så kort" som jeg gjorde. At de er redde for at de kommer til å angre og lurer på om jeg angrer. 

  Helt personlig og helt ærlig angrer jeg ikke på at jeg klippet meg så mye som det jeg gjorde. Da jeg hadde langt hår gikk jeg faktisk for det meste med håret opp i dult eller i hestehale, nå går jeg mye oftere med håret ned. Lengden er akkurat slik at jeg fremdeles får flettet fiskebensflette på hver side, få en liten dult på hodet og en søt hestehale. 

  Pluss...det er hår folkens, det vokser ut igjen ;) Ja, det kommer til å ta litt tid å få like langt hår igjen om jeg hadde ønsket det, men tiden går jo superfort også. Så får man nesten skjerpe seg litt om man angrer også, for det fins verre ting i livet enn å ha kortere hår enn det man ønsker seg. Dessuten syns sikkert "alle" andre at du er superfin, ikke vær så streng med deg selv. Om du allikevel skulle angre, husk at det ikke hjelper. Håret ditt vokser ikke fortere ut selv om du er trist, sur eller lei. Smil, gjør det beste ut av det og ha det gøy, da går dessuten tiden mye fortere også. Mange skriver til meg at de syns jeg kler denne hårlengden veldig bra og det er jo koselig å lese og høre det. Så er det noen jeg har møtt etter at jeg klippet meg som har sett på min Instagram på bildene og spør om hvorfor jeg klippet det lange fine håret mitt. Forandring fer bra en gang i blant sier jeg og jeg vil også vise at hårlengden ikke er MEG som person. Jeg er ikke håret mitt, hvis dere skjønner. Jeg tror også at det dessverre ofte er slik at jenter med kort hår ønsker seg langt hår, jenter med langt hår ønsker seg kort hår, jenter med blå øyne syns brune øyne er kjempe fint og de med brune øyne ofte ønsker seg blå eller grønne. De med rett hår ønsker seg ofte krøller og flere av de med vakre lokker bruker kanskje rettetang. Kan man ikke bare forsøke og være glad for den man er? 

  Selv så vet jeg ikke at jeg kommer til å spare til langt hår igjen. Jeg syns det er kjempedeilig med denne lengden og merket det da jeg var på Malta at det var deilig å bade uten det kjempelange våte håret. Jeg sparer også MASSE tid på å føne det når jeg må gjøre det, he he. Vi får se hva som skjer. 

  Kjenner du deg igjen i noen av tingene?

  Klem Jennie
   
  62 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG SKAL PÅ TV...IGJEN


  09.07.2016


  Hei

  I dag har det vært en herlig sommerdag her på Nesodden. Jeg har hatt besøk av Karen fra ToppGirl og hun hadde et morsomt og spennende intervju med meg. Vi satt ute i sola på terrassen og koste oss med frukt og smoothie, som er noe av det beste jeg vet om sommeren. Hun snappet litt i løpet av besøket på snapbrukeren: Toppbladet . Intervjuet kommer i neste utgave av ToppGirl som er i salg fra 29. august. 


   

  I morgen skal jeg mest kose meg med venner men så skal jeg også forberede meg litt til mandag. Jeg skal nemlig på programmet "GOD SOMMER NORGE" på TV2, mandag 11 juli. Det er et direktesendt talkshow som sendes i fra TV2 sin takterrasse på Karl Johan fra klokken 20.00

  På onsdag den 13 gjelder det å skru på radioen, for da blir jeg å høre i "Sommer i skolefri" Kan komme nærmere tilbake til dette da det nærmer seg. Den dagen flyr jeg også avgårde igjen.

  Ønsker dere en riktig god helg. Hvor mange is har du spist i dag? 

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Håper jeg snart lander


  07.07.2016


  Hei!

  Som flere av dere sikkert fikk med dere etter gårsdagens innlegg, er jeg ikke lenger på Malta. Jeg er hjemme igjen etter 2 uforglemmelige uker på et av de fineste stedene jeg noen gang har vært. Det var ganske deilig å legge seg i går etter å både tatt fly i fra Malta til Sveits og fra Sveits til Norge. I tillegg har jeg blitt litt småsyk. 

  Jeg hadde dessverre problemer med telefonen min de siste dagene og det gjorde derfor ting litt vanskeligere. Kanskje det ikke alltid kom et bildet på INSTAGRAM, men jeg prøvde å blogge så mye som mulig. Dagene der nede gikk jo veldig fort for seg, så jeg rakk heller ikke å sette meg ned og svare på kommentarer på insta. Fint å endelig komme hjem så jeg kan svare dere litt mer, fordi jeg setter veldig stor pris på alle kommentarene jeg får av dere og syns at det er veldig hyggelig å svare dere i kommentarfeltet.

  Det er fortsatt noen innlegg jeg skal lage i fra reisen og det blir også bli startet en spørsmålsrunde om reisen. Det kommer først litt senere. Nå må jeg bare få "landet" litt. 

  Processed with VSCO with f2 preset

   

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  SPRÅKREISE

  HVOR ER JEG NÅ?


  06.07.2016


  Hei

  Nå sitter jeg på flyplassen i Sveits og venter på flyet til Oslo. Vi dro i dag fra hotellet vårt på Malta kl 11.30 og tok fly fra Malta til Sveits i 14 tiden. Nå har vi endelig landet i Sveits og vi sitter og venter på det siste flyet vårt, før vi er hjemme i Norge igjen. I går fikk jeg ikke skrevet ferdig innlegget før vi dro ut på vår siste aktivitet, så legger det derfor ut i dag. 

  Gårsdagens innlegg: 

  I dag hadde jeg siste fulle dag her på Malta og jeg kjenner jeg gruer meg litt til å dra. Jeg synes disse 2 ukene har gått så utrolig fort, men det er jo bare et tegn på at jeg har hatt det gøy. Det blir selvfølgelig deilig å komme hjem men tanken på å si hade til mennesker man har blitt så glad i, er ganske tung. I dag startet dagen med at vi dro på EF sin "Beach club" der vi fikk badet og solt oss. Jeg tok meg tid til å gå rudnt der og ta litt bilder siden det er så fint!

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  På EF "Beach Club" er det flotte bademuligheter, du kan ta en tur ut på "sofa" og "banan" som de kaller det. Du kan se på TV, spiller kule spill, danse til musikken som spilles på høyttalerne. I tillegg kan du også kjøpe mat der, drikke, snacks og is.


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Det var altså dagen min i går. På kvelden dro vi ut på avslutningsmiddag med hele gruppa vår, pluss våre to ledere. Etter middagen dro vi på "Pool Party" med flere EF grupper og hadde det utrolig gøy. Da jeg kom tilbake på hotellet begynte jeg med en gang å pakke. 

  Nå kjenner jeg det blir ganske godt å komme hjem, men kommer helt klart til å savne Malta, stedet, menneskene og opplevelsene. 

  Klem Jennie

   
  3 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Graduation


  04.07.2016


  Hei!

  I dag har jeg gjort en del forskjellig og tror ikke jeg får skrevet om alt i dag. For det første er det mange av dere som ønsker å se hvordan skoleveien min var så det kommer i ett innlegg om ikke så lenge. I dag tidlig dro vi også til en vannpark der jeg fikk badet med delfiner!! Det vil jeg også skrive om senere. Hehehe! I dagens innlegg skal det handle om at jeg hadde siste skoledag her på Malta! Vi hadde først en time i klasserommet og etter pausen så hadde vi "graduation" som det kalles. Vi fikk alle utdelt noen superkule hatter og vi satte oss inn i en stor sal med alle de andre som også var ferdig på skolen. Vi ble alle ropt opp og fikk et hefte med et dokument der resultatet vi fikk på EF-testen stod. Etter du har vært på språkreise tar du nemlig en test på skolen for å se hvilket nivå du ligger på i engelsk.  Alle fikk stor applaus og det var veldig koselig!
  Da alle var ferdig gikk vi ut foran skolen og tok mange fine bilder med de i klassen, de i aktivitetsgruppa vår og venner. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  I morgen er det ingen skole og vi har en full dag til og kose oss skikkelig, før vi reiser hjem igjen på onsdag! Jeg har møtt så utrolig mange fantastisk mennesker som jeg gruer meg til å si hade til. Nå må jeg nyte de siste dagene med de jeg har blitt venner med!

  Klem Jennie 
  11 kommentarer


  SPRÅKREISE

  ROMMET VÅRT


  03.07.2016


  Hei!

  //Samarbeid EF Språkreiser

  I dag tenkte jeg det var på tide å vise bilder av rommet som Tuva og jeg bor på nå som vi er på Malta. Vi bor på et hotell som heter IMPERIAL og det har en litt gammel men koselig og fin stil. Jeg liker rommet vårt utrolig godt og kunne ikke ønsket noe mer. Den første dagen vi kom ble det veldig sent og mørkt så jeg fikk ikke tatt bilder da. Nå har jeg fått ryddet litt og valgte derfor å ta litt bilder. Heheh!


  Nattbordet mitt<3
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vi har masse skapplass! I tillegg hadde jeg med en badering hjemmefra. Elsker den!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Vi har også en liten terrasse/veranda! Jeg la ut en bilde av den i går på instagram. 
  Vi har også et bad selvfølgelig, med dusj, vask og et toalett. 

  I tillegg er det en  "Air Conditioner" på rommet, så hver morgen når vi står opp skrur vi den på. Når vi da kommer hjem etter en varm dag, er det deilig og kjølig på rommet. Vi skrur den av på kveldene igjen. 

  Da har dere endelig fått sett hvordan rommet til Tuva og meg er! 

  Hva synes du om det?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  SPRÅKREISE

  BLUE LAGOON


  02.07.2016


  Hei!

  //Samarbeid

  Nå blogger jeg nok en gang fra mobil før jeg må løpe ut døra! I dag har vært en super dag! Jeg fikk sovet lenger siden det er helg og vi skulle til Blue Lagoon som jeg har gledet meg til helt siden jeg kom hit!

  For å komme oss dit måtte vi ta en båt i en drøy time men med gode venner som selskap og musikk gikk turen veldig fort! Da vi ankom Blue Lagoon fikk jeg helt sjokk over hvor turkis-blått vannet var! Så utrolig nydelig!

  Det første jeg gjorde da jeg kom frem var å ta på meg badetøy og solkrem. Vannet var utrolig deilig og du kunne se alt i det. Det ble ikke bare bading men også en tur med "sofa". Haha! Vet ikke om alle har hørt om det, men du sitter i en "stor badering uten hull" med håndtak på. Så blir du dratt etter en båt i fullfart og du hopper opp og blir slengt rundt! En av vennene mine hadde med seg "GOPRO" så jeg venter på videoer og bilder fra den, siden vi tok den med på turen! Det var i hvert fall sykt morsomt og jeg elsket det! Deretter spiste vi is og tok turen hjem igjen!

  Nå skal jeg ut på en spennende kveldsaktiviteter jeg aldri har hørt om nemlig "murder mystery"! Gleder meg masse!

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Boat Party!


  01.07.2016


  Hei!

  //Samarbeid  EF Språkreiser

  Unnskyld for at det ikke kom noe innlegg i går. Det skjedde dessverre noe med telefonen min og den fungerte ikke i det hele tatt. Jeg fikk først fikset det i dag. I dag og i går har vi egentlig hatt veldig avslappa dager. Først skole som vanlig og så dro inn til byen der vi kunne velge om vi ville bade eller shoppe. I går ble det bading og i dag ble det shopping. I går kveld hadde vi også en sportslig kveld der mange mange elever fra EF spilte fotball mot hverandre. Super gøy!

  I dag tenkte jeg å dele noen blir fra "Boat Party" som var på tirsdag! Som jeg skrev i et tidligere innlegg er det den beste opplevelsen jeg har hatt her så langt! Det ubeskrivelig moro og gøy! Vi fikk med oss den vakre solnedgangen og når det ble mørkt satte vi opp musikken og alle bada!

  I kveld har vi grilling på stranda og kanskje det blir litt mer bading. Gleder meg i hvert fall veldig! Nå har vi vært her en uke og det er bare 5 dager igjen.

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION