• Video

  Videooooo som mange har ventet på


  31.07.2015


  Hei

  I dag er dagen da musikkvideoen til Elektrisk endelig ble publisert. Mange har jo hørt sangen flere ganger siden den ble lagt ut for en uke siden, det er jo en veldig fengende låt syns jeg som man fort blir gående rundt å nynne/synge på.

  Innspillingen er det også mange som stiller spørsmål rundt, tenkte derfor å lage et innlegg til dere med masse fakta om videoinnspillingen, men det kommer i morgen. 

  Nå har jeg bare lyst til å dele videoen med dere og nyte mine siste 2 dager med familien her i Østerrike. 

   

  Marcus & Martinus - Elektrisk ft. Katastrofe 

   

  Håper dere liker den

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Østerrike sommeren 2015

  HERLIG


  30.07.2015


  Hei

  I dag var jeg så utrolig lei av det dårlige været her i Graz. Det har de siste dagene vært ganske dårlig vær og det har derfor ikke vært mulighet for å dra til bassenget, copacabana, dra til byen osv... Vi bestemte oss derfor for å dra på Therme. Vi drar dit hver gang vi er i Østerrike. 

  Det er et innendørs og utendørs basseng der temperaturen ligger på ca 35 grader. Det er et ganske rolig sted. De har også et bitte lite basseng der vannet er myyyyye kaldere en i det varme. Jeg dukket meg noen ganger der under oppholdet så når jeg gikk ut i det store bassenget igjen var det ekstra deilig. Hahahaha!

  Det var 17 grader i det kaldet vannet og det er jo nesten den temperaturen det er i vannet i Norge. Men det føltes iskaldt. Huff huff!  Liker du best å bade i sjøen eller basseng?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Ekstra moro

  UTE OM 3 DAGER


  28.07.2015


  Hei

  I dag fikk jeg endelig beskjed om når musikkvideoen ELEKTRISK kommer ut. Den kommer ut om 3 dager og jeg gleder meg masse. Er veldig spent på kommentarer og tilbakemeldinger på videoen. Tiden har gått utrolig fort siden vi filmet og det var en super opplevelse. Som dere også ser var vi jo utrolig heldig med været. Vi filmet inn to dager og det var ekstra koselig meg overnattingsbesøk i fra Maren i mellom innspillingene. 

  Her i Østerrike er det dessverre meldt dårligere vær eller litt kaldere temperatur helt fra nå til vi reiser. Vi reiser på kommende søndag og jeg vet det høres rart ut men jeg gleder meg til første skoledag. Vet at mange sier det, men det blir jo ikke som forventet. He he he....men siden været ikke er helt på plass liker jeg å se på BACK TO SCHOOL videoer som kanskje gir meg litt inspirasjon. Det er jo et nytt skoleår og nye muligheter. Jeg har bestemt meg for å være enda mer ryddig helt fra staren. Altså ha litt mer orden i sakene mine og i skapet på skolen også. 


  Nå skal jeg ut på en joggetur og utnytte at det ikke er så alt for varmt.

  Gleder du deg til videoen kommer ut eller til skolestart?

  Klem Jennie 
  21 kommentarer


  Østerrike sommeren 2015

  DINO GOLF


  27.07.2015


  Hei

  I dag slo ikke været helt til og det regnet mesteparten av dagen. Det var heller ikke så varmt, men da kom endelig de tykke genserne jeg tok med meg til nytte. I forgårs var jeg og familien i byen men som jeg sa begynte det å pøsregne, tordne og det føltes som en liten storm. Litt senere på dagen da været hadde lettet tok vi oss en tur og spilte minigolf. Jeg elsker minigolf selv om jeg ikke er så god. Kom faktisk på nest sisteplass. Hahahahah!  Liker også at den minigolfen vi er på har et dinosaurtema og masse detaljer fra den tiden de levde. Banen har hele 18 hull og alle hadde det veldig gøy. 

   

   

  Suuuper stor dinosaur!!!  Liker du minigolf? Har du prøvd det før eller har lyst til å prøve det?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Østerrike sommeren 2015

  Oppdatering, får du følge meg?


  26.07.2015


  Hei

  Jeg får en del spørsmål på Instagram om jeg fremdeles er i Østerrike og jeg trodde det kom klart frem både her på bloggen og Instagram. Mange følger meg kanskje bare på IG og andre leser bare bloggen og følger meg ikke på Instagram.

  Her kommer en liten oppdataring til dere som ikke har IG eller ikke følger meg der. Dette er ikke alle bildene jeg har lagt ut på IG, men noen. Mest informasjon om dagene får man jo her på bloggen, men jeg svarer en del på Instagram i kommentarfeltet under bildene. 

  Ferien ble ikke helt som planlagt ettersom lillesøster ble syk få dager etter vi kom til Østerrike. Hun begynner heldigvis å føle seg bedre, men tar ikke så mange bilder med henne som hun vil legge ut på blogg/IG og det forstår jeg jo og respekterer. 

  I går forsøkte jeg å lage en vlog, men det gikk heller ikke som planlagt. Etter uker med ekstrem varme og sol så skiftet i går været. Det begynte da vi var i byen og innenfor 20 minutter opplevde vi sol, regn, hagl, og så mye og sterk vind at store grener knakk av trær rund der vi var. Vi stod under tak og ventet til det ble opphold.       

  Noen har sikkert lagt merke til at jeg har hatt åpen profil på IG de siste ukene. Det er uvant og mer jobb. For jeg kan ikke la alle som vil følge meg få følge meg. Jeg vil ikke følges av brukere som er rasistiske, som gir poeng på utseende til andre, reklamebrukere som bare legger reklame på min bruker ol. Samtidig virker det som at en åpen profil sier velkommen til dere som skriver dritt til andre. Slik er det virkelig ikke. Heldigvis er det få av dem, men dette er jo fremdeles ikke greit. Alle dere som syns at en person som er "kjent" i sosiale medier fortjener hat har virkelig et problem. De som mener at ytringsfrihet er å skrive stygge kommentarer/trusler og trakassering, dere har virkelig misforstått. Til de som tror de kan dømme en person bare fordi den følger personen på IG eller leser bloggen til en person de har mye å lære. Husk nå at det jeg dele på IG og blogg er en liten del av hele min hverdag. 

  Og de som syns at det er en grunn til å hate enda mer bare fordi jeg blokkerer brukere som skriver dritt, hva tror dere.....? At det skal være greit....? At de bare skal få følge meg og slenge dritt? Jeg tar heller ikke avgjørelser på hvilke brukere som blir blokkert, det skjer ikke ofte at noen blir blokkert heller men det er som oftest pappa som gjør den jobben. 

  Nå er det få dager til musikkvideoen til "Elektrisk" til Marcus og Martinus kommer ut og det er visst mange som syns det er totalt ufortjent at jeg er med i videoen, at jeg ødlegger den fordi jeg er så stygg og at jeg tror at jeg er så fin osv. Vel, dere får nesten spørre de som har laget videoen, eller de som synger i videoen hvorfor jeg er med i den. For det er de som spurte om jeg kunne tenke meg å være med. Det takket jeg selvsagt ikke nei til og det er jeg glad for. Det var 2 utrolig fine dager hvor jeg fikk gjort det jeg liker veldig godt, å spille en rolle. 

  Til høsten kommer kleskolleksjonen min ut, sikkert ufortjent i mange sine øyne det også og sikkert enda en grunn til at folk vil dikte opp historier om meg. Historier som at jeg betaler for å lage en kolleksjon akkurat som jeg betaler for å være med på andre ting. Det er jo ikke noe sant i det og kolleksjonen er et samarbeid med Wow, som jeg er utrolig stolt av og som jeg gleder meg til å dele med dere. Nå stopper jo ikke disse ryktene meg i fra å gjøre det jeg liker heller. 

  Heldigvis så er det så utrolig mange fler som skriver snille ting til meg, som støtter meg og faktisk også forsvarer meg. Heldigvis drukner det dumme i alt dette, men noe tar det jo litt tid før jeg glemmer. De faste følgerene og leserene som jeg kjenner igjen som lyser opp dagen min og de helt nye som kommer inn og forteller at de nylig har lagt merke til brukeren min eller bloggen min og som liker det jeg gjør. 

  Jeg har også nettopp rundet 100 000 følgere på IG, som er utrolig, tusen takk.

  Og til slutt. Fortsett å drømme, strekk deg etter drømmene dine. De kan bli virkelige, men alltid husk at å tråkke på andre i håp om å komme dit det fører deg mest sannsynlig ikke dit. 

  Leste du hele innlegget?

  Klem Jennie

  (om du leser bloggen min så vet du at jeg "aldri" skriver negativt på bloggen min, men i dag måtte jeg få ut noen tanker)

   
  95 kommentarer


  Østerrike sommeren 2015

  Disse sommerdagene...


  24.07.2015


  Hei hei

  Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Har dessverre fått streptokokker igjen og det er ganske så slitsomt. Jeg sovnet derfor i senga og våknet ikke før ganske sent på kvelden. I dag har jeg heldigvis hatt mer energi selv om halsen er sår og vond. Jeg startet dagen med å være litt ute i hagen. Jeg fikk låne en sparkesykkel og spilte litt basket. Litt senere dro vi på et senter ikke så langt unna og var der noen timer. Da jeg kom hjem igjen var jeg ganske sliten men det stoppet meg ikke i fra å ha noen basketballkonkurranser.  Så har jeg noe veldig spennende å dele med dere lesere. Som noen var dere sikkert vet har jeg vært så heldig å få spille i en musikkvideo med Marcus og Martinus. Den er til den nye sangen deres " ELEKTRISK" . Videoen kommer ut om noen få dager men om du er alt for spent kan du sjekke min Instagramkonto for en liten teaser. Jeg er like spent som dere på denne videoen. 

  (Trykk her for å komme til IG kontoen min)

  Du kan finne selve sangen på ITunes, Spotify og Youtube!!

  Link til YOUTUBE ved å trykke her

  Hva syns du om sangen?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Østerrike sommeren 2015

  LITT ROLIG MÅ MAN OGSÅ TA DET


  22.07.2015


  Hei

  Hva tror dere jeg skal begynne med å si? Oja , i dag var enda en varm dag i Østerrike. Hahahaha<3 Føler jeg har sagt den setningen veldig mange ganger nå. Men det er jo sant. Ufattelig varmt ute. Sist jeg sjekka var det vel 35 grader. Lillesøster har jo dessverre fått vannkopper og henne syns jeg mer synd på, for jeg har jo fortsatt muligheten til å gjøre litt ting. Jeg dro derfor bort til et basseng med mamma, pappa og Mathias like i nærheten for å bade litt. Må gjøre det i denne varmen. Det var utrolig deilig i vannet. Hele 27 grader. Vi var der ikke så lenge siden vi måtte hjem til Emilie Mari..... og nei, kke tro at hun er alene altså. Både Oma og Opa var hjemme de også. He he he<3

  Resten av dagen har jeg brukt på å slappe av. Har ikke vært så sliten på lenge faktisk. Jeg er jo som oftest ute og gjør noe eller er i aktivitet, men om jeg ikke er det tar jo bare varmen knekken på meg. Rett og slett. Jeg har derfor tenkt å slappe av resten av kvelden. Var ute med Mathias for litt siden og tegnet med kritt på asfalten. Han ba meg lage en brannstasjon og en politistasjon så da gjorde jeg det. 

  I går var faktisk jeg og mamma en tur i byen, men det ble alt for varmt faktisk og vi endte til slutt opp inne på et shopping center med aircondition. 

   

   


  Lille gutten min<3


  Hvordan har din dag vært?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  WOW

  STYLISH


  21.07.2015


  //samarbeid

  Hei

  Dagen i dag har vært ganske avslappende. Lillesøster har dessverre blitt syk så pappa og Mathias ble hjemme med henne imens jeg og mamma tok en tur inn til byen. Vi tenkte at det passet bra siden det var litt overskyet men nei da du...hahaha! Selv om det ikke er sol men en del skyer blir det opp til 30-32 grader assa. Man holder jo på å svette bort. Jeg og mamma møtte derfor kjøpe oss is og noe å drikke på by turen. 

  Da jeg kom hjem spiste jeg middag og tenkte på hva jeg ville blogge om. Kom derfor på noe perfekt jeg ikke har fått vist dere ennå. Jeg fikk denne superkule toppen fra WOW og måtte ha en liten photoshoot i den. Har den også i mørkeblå.  Den blir nok litt varm å gå med på dagen her i Østerrike. Men på kvelden eller i Norge der det ikke er så varmt passer den veldig bra!

  De ligger ikke ute på nettsiden deres ennå. Tror det er slik fordi de er høst-nyheter. Altså, de har nettopp kommet ut. 

   

  BILDET FUNNET PÅ WOW SIN IG BRUKER @WOWANDME

  (// trykk her om du vil komme direkte til deres IG bruker)   

  La det med siden jeg syntes det var kult! Hahahahah<3  Hvordan er været der du er nå?
  Klem Jennie
  20 kommentarer


  inspirasjon

  Nå nærmer det seg nok romvideo


  20.07.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Nesten ikke så jeg tror det selv, men jeg tror det nærmer seg romvideo. Jeg har lenge vært på jakt etter bilder/plakater til å ha på rommet og nå har jeg funnet noen. Denne nettbutikken er ganske ny i Norge og den har mange fine plakater og bilder i ulike størrelser som ikke er så dyre :) Trykk //HER for å komme til nettbutikken. 

  Nettbutikken Desenio har masse inspirasjon og forslag, de to bildene under er fra nettsiden. 

   

  Jeg har bestilt bilder til bildelisten min over senga, noen har kanskje lagt merke til at jeg har bodymistene mine stående på den akkurat nå. Jeg bestilte også noen andre plakater til noen vegger på rommet også. Nå har de kommet og jeg kan nesten ikke vente med å få de opp på rommet mitt. 

  Nå har jeg jo reist på ferie igjen, så må faktisk vente en stund til med å sette i gang med prosjektet. Men når jeg kommer tilbake til rommet mitt skal jeg finne rammer og plassering til plakatene.

  Noen av mine plakater

   

  DENNE ØNSKER JEG I NÆRHETEN AV KLESSTATIVET

   

  LIKER GODT EIFFELTÅRNET, DEN ANDRE PLAKATEN ER EN GAVE JEG HAR BESTILT :)

   

  DISSE TO TROR JEG BLIR FINE OVER SENGA MI

   Hva dekorerer du med på veggene på ditt soverom?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Østerrike sommeren 2015

  Opp på fjellet, opp på fjellet


  19.07.2015


  Hei

  Dette er jo innlegg nummer to i dag faktisk. Har du fått med deg at jeg allerede har lagt ut innkjøpsvideoen i fra England/Brighton tidligere i dag? Jeg la det ut før vi dro på fjelltur :)

  Hver gang vi er i Østerrike drar vi også på fjelltur. Vanligvis går vi opp til toppen og tar gondol ned, men denne sommeren er det utrolig varmt pluss at både tante og Opa går med krykker. I dag tok vi derfor også gondolen opp på fjellet. Det var utrolig varmt inne i gondolen på vei til toppen av fjellet, men da var det også veldig deilig å komme seg ut av den og nyte fjelluften. Litt kjørligere og til og med bitte bitte litt vind. 

  Det første vi gjorde var å gå til et veldig fint utsiktspunkt. Elsker den Østerrike naturen og syns det er magisk. På veien bort dit møtte vi som vanlig på stoooore kuer og okser. Jeg syns det er litt skummelt, men mamma er supertøff og syns det er koselig å kose med kuene. Hun sier som pappa sier at hun sikkert løper fortere enn en ku, he he. Kua mamma klappet på var kjempesøt og snill og til og med jeg turte å kose litt med hun. 

  Vi spiste lunsj på en restaurant og deretter kjørte vi Sommerrodelbahn som er en slags bobbane man kjører med. Kjørte flere turer, kjempegøy og det kiler i magen. Man kjører nedover fra fjellet og blir heldigvis trukket opp igjen.

   

  Min " FJELLTUR" outfit !

  Er ikke utsikten bare fantastisk?  Hahaha, elsker denne banen. Kjørte den flere ganger siden turen var så morsom og ikke minst fin!


  Liker du å gå på fjellet? Er du litt redd for kuer akkurat som meg? Hahaha

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Video

  INNKJØP ENGLAND SOMMEREN 2015


  19.07.2015


  Hei

  I dag skal jeg opp på fjellet med familien. Både tante og Opa går på krykker så i år skal vi ta gondol opp på fjellet og ikke bare ned igjen. Vi pleier egentlig å gå hele veien opp. I tillegg er det jo supervarmt, så vi tar det heller litt med ro denne gangen.

  Det er veldig mange som har etterspurt innkjøpsvideoen i fra Brighton/England fra da jeg var på språkreise, nå er den endelig klar. Legger den ut allerede nå om ønsker dere en finfin sommerdag. 

  INNKJØPSVIDEO

   

  Jeg blogger selvfølgelig i fra dagens utflukt senere.

  Ønsker du innkjøpsvideo i fra ferien i Østerrike?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Østerrike sommeren 2015

  SØØØØØT DAG


  18.07.2015


  Hei

  I dag bestemte vi oss for å ta en utflukt til en sjokoladefabrikk som ligger ca en time med bil her i fra. Vi var der en gang for 4 år siden og jeg husker at jeg syns det var spennende og gøy. I dag dro hele familien min i sammen med tante, onkel og oma. 

  Sjokoladefabrikken heter Zotter og lager biologisk, økologisk, fairtrade sjokolade. Før man begynner å gå gjennom fabrikken ser man på et par filmer om historien til fabrikken og om hvordan de finner sine råvarer. 

  På runden gjennom fabrikken får man smake (så mye man vil) seg gjennom 180 ulike sjokolader, men jeg smakte selvfølgelig ikke på alle, he he. Det er alt i fra flytende sjokolade fra 100% kakao (smaker ikke godt) og hele veien ned til 30% og hvitsjokolade. Det er sjokoladebarer, kuler og kakao med alt i fra frukt, nøtter, bær og mye annet spennende. Sjokoladeutvalg for veganere og allergikere er også bra. Er du glad i sjokolade kan du se nærmere på produktene de har ved å trykke //HER.

   

  Her " FLYR" sjokoladen igjennom lufta<3

   Det var også mulig å få lage seg en sjokolademelk ved å plukke en smak fra en bane i taket. Ja det høres rart ut men sjokoladen ble sendt i en bane rundt i rommet å det var bare å plukke den smaken du ville. Jeg tok med en sjokolade caffe latte og den var så god at når vi kom ut igjen kjøpte jeg meg en pakke. 

   

   

  I forbindelse med sjokoladefabrikken er det også en familiepark. Der er det store grønnsakshager hvor de dyrker det de trenger til spisestedet, ulike dyr, lekeplasser og spill for familier. Det var veldig varmt i dag men vi fikk gjort mye som å prøve slakk line, sett på dyr og gått tur i fantastiske omgivelser. 

  Ispause hadde vi til slutt, eller sorbet da. Utrolig forfriskende!

  Liker du sjokolade? Hva er din favoritt smak?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Østerrike sommeren 2015

  COPACABANA


  17.07.2015


  Hei

  I dag var det rett og slett så varmt ute at vi bestemte oss for å dra vekk. Siden Østerrike er et innland er det ikke samme tilgjengelighet til strender osv... Vi er i hvertfall veldig heldige fordi det ligger kunstige innsjøer i nærheten og et mega stor svømmebasseng også kun få minutters gange her i fra som er hele 11.000m2. Vi var faktisk på Copacabana for 2 år siden og jeg husket det som et fantastisk sted med perfekt vann. Det var så fint å være her i dag og jeg brukte mye tid i vannet. Jeg og Emilie Marì tok flere ganger hver vår madrass og svømte lang ut. Vi hadde også noen pauser på land der vi drakk litt og sola oss. Is ble det også...hehe<3 Alle hadde det supert men jeg ble ganske sliten etterpå. Sånn skjer hvis det er veldig varmt ute. 

   

  Innsjøen er 50.000m2 og har utrolig bra og deilig vann

   


  Mine fine søsken og meg<3

     Nå skal jeg ut å spille basket siden sola er på vei ned. Tenk at det i dag nesten var 40 grader!

  Hvor varmt er det der du er akkurat nå?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Østerrike sommeren 2015

  VIDEOOOOO


  16.07.2015


  Hei

  I dag var enda en varm dag her i Østerrike. Følte nesten det var litt for varmt men det er faktisk meldt enda varmere. Får håpe på noen turer til bassenget og andre badesteder i nærheten. I dag har jeg faktisk sittet en del inne på grunn av varmen.. Måtte ta noen pauser fra sola. Da tok jeg meg tiden til å jobbe på INNKJØPSVIDEOEN fra England 2015. Blir ganske irritert på at jeg ikke finner noen fine screenshoots men bare slike tullete. Men det er vel det dere liker. Hahahaha!

  I morgen vet jeg ikke helt hva planen er men håper på å få tatt noe kule antrekksbilder.

  Vil du ha et spesielt "sommer innlegg"?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinnere av klokker


  15.07.2015


  Hei

  Nå har jeg trukket vinnere av Mango klokkene som jeg hadde konkurranse på forrige uke. Det ble 3 vinnere med åpen Instagram bruker og 3 vinnere med privat IG pluss 4 vinnere som har kommentert på bloggen. 

  Kjempegøy for meg å kunne ha en slik konkurranse på bloggen, for jeg ser hvor mange som engasjerer seg. Så selv om ikke alle kan vinne så vet jeg at 10 stykker som jeg ikke kjenner vil bli glade for en ting jeg sender til dem. Akkurat nå er jeg jo på ferie i Østerrike. Det er kjempefint vær her og her skal jeg kose meg masse i noen uker. Klokkene sender jeg til vinnerene så fort jeg kommer hjem. Jeg kontakter dere i løpet av dagen/kvelden. 

   

  Vinner av fargen sjøgrønn ble @kinebjerkeee med denne collagen


   

  Vinner av svart klokke ble @Karolinegundersen med dette bidet

  Vinner av lyserosa klokke ble @camsim02 med denne collagen


   

  Vinnere i kommentarfeltet under konkurransebildet mitt ble: @millasprivat, hun vant hvit klokke. @liljabyberg, hun vant lyslilla klokke og @vilde2106 vant ønsket sitt som var isblå klokke. 

  De fire vinnerne  på bloggen blir kontaktet enten på mail om det der det de har oppgitt eller instagram om de har informert om brukeren sin. Gratulerer til Celine Helen, du vant rød klokke, Ylva Wilisoo du vant petroleum og Kaia Vartdal vant fuksia. Helt til slutt vant Andrea Bjerknes mørk lilla klokke/mørk magenta :D

  Det vil komme flere konkurranser på bloggen fremover, og plutselig er det kanskje du som vinner en gang.

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Østerrike sommeren 2015

  ENDELIG HER


  14.07.2015


  HEI!
  Da har jeg endelig kommet frem her i Graz. Vi har vært på tur i 3 dager og jeg er ganske sliten. Man blir jo sliten av å sitte helt stille i en bil i flere timer men i tillegg har jeg jo vært i Liseberg og i en dyrepark i Hannover. Har vært litt vanskelig å blogge på veien ned hit siden jeg bare har hatt nett på hotellene, men fra nå av vil det bli lettere. Her har jeg fult nett så kan love flere innlegg her på bloggen pluss mange bilder på IG. Så om du ikke følger meg der fra før så heter jeg @jenniefashion. 

  Siden jeg ikke har fått delt så mange bilder fra turen tenkte jeg å gjøre det nå. 

  Første dagen kjørte vi hjemme i fra og til Liseberg i Sverige. Etter noen timer der kjørte vi til Danmark og sov over en natt på hotell. Da vi ankom hotellet var det overskyet så bildene er jo ikke så varme, men det var utrolig fint der. Det var det.

   


  Dagen etter satte vi oss i bilen igjen og kjørte til en ferje som gikk over til Tyskland. Den tok ca 45 min og tiden gikk ganske fort. Det var taxfree på båten pluss flere muligheter for mat. Etter å ha gått i land kjørte vi til Dyreparken og etter noen timer der kjørte vi til hotellet.  Hotellrommet vi fikk her var helt fantastisk. Badet og senga var " perfecto".

  I dag var det egentlig bare kjøring med noen få stopp for å gå på do og spise litt. Jeg sov nesten hele turen så den virket ikke såååååå lang. Hahahahahah! Med en gang vi kom frem gikk jeg og lillesøster ut i hagen og spilte basket. Gleder meg til flere dager i hagen, i byen og masse masse mer.

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie 
  15 kommentarer


  Antrekk

  Roadtrip


  13.07.2015


  Hei

  I dag ble det et sent blogginnlegg akkurat som jeg informerte om på IG. I kveld har vi ankommet hotellet i Tyskland og i morgen kjører vi den siste biten til Østerrike. I går var vi på Liseberg i Sverige før vi sov over på et hotell i Danmark. I Liseberg fikk jeg kjørt noen attraksjoner og favoritten min ut av de var HELIX som er en stor berg og dalbane med masse fart og looper. I dag tidlig tok vi båten fra Danmark til Tyskland og hadde pause i dyreparken i Hannover. Det er en utrolig fin dyrepark og jeg anbefaler å besøke den om du er i nærheten.

  Grunnen til at jeg har vært lite på IG og blogg er at jeg bare har nett på hotellene. I morgen kommer vi frem til familien i Graz og da blir det mye mer insta spamming og blogginnlegg. Skal redigere innkjøpsvideo fra England, den filment jeg før vi dro fra Norge.

  Håper du har en god sommer hvor enn du er:)

  Hvor er du nå?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  SPRÅKREISE

  DISKO OG MORO


  11.07.2015


  Hei

  Etter at jeg kom hjem i fra språkreisen var jeg redd for at hverdagen skulle føles tom frem til jeg skulle reise igjen,  men det ble den sletters ikke. Har de siste to dagene vært på innspilling med Maren Sofie og Marcus&Martinus i sammenheng med den nye musikkvideoen deres. Kan ikke røpe handlingen til dere, men er veldig sikker på at dere vil like den. Har også fått høre sangen og den er mer enn fantastisk. #mmelektrisk. Så fort jeg har noen bilder å dele så legger jeg dem ut her på bloggen.

  Det er faktisk noen ting jeg ikke har fått blogget om fra språkreisen også, og en av de tingene er nemlig disko. Diskoene vi hadde var utrolig morsomme og Ella og jeg koste oss masse. Det var også ulike tema på de forskjellige kveldene. Den første gangen skulle jentene kle seg ut som fotballspillere og guttene skulle kle seg ut som cheerleaders. Flere av guttene så helt latterlig ut men det var jo utrolig kult at de turte å komme i strutteskjørt, crop tops, og lag med sminke.

  Den andre og siste gangen var det neondisco og det var kanskje det kuleste. Vi kom i ganske enkle lyse klær på diskoen og da vi ankom fikk vi hula-krans i mange forskjellige farger. Det var også mulighet for å bli malt i ansiktet med neonfarger som lyste i mørket. Det takket jeg selvfølgelig ikke nei til. Stemningen var utrolig bra. Både barna og lederne dansa og koste seg. Det ble jo litt varmt om du var der inne veldig lenge men da var det bare å gå ut og ta frisk luft. Det var det flere som gjorde. Det var også oss barna som valgte sangene så det ble en del italienske og spanske sanger. Det var jo helt klart engelske sanger også men det kom av og til en norsk sang også. Personlig syns jeg det ble mest stemning da " WHAT DOES THE FOX SAY" kom på. Alle de norsk og noen fra Skandinavia samlet seg i en ring og danset til musikken og sang av full hals. 

   


  Jeg likte best da " WE COULD BE HEROS" kom på. Vi lærte EF dansen første dagen, og som dere vet elsker jeg å danse. Det var også limbo og macarena, som var to andre ting jeg elsket med diskoen. Så oppsummert i en setning var diskoen: " en helmaks kveld med sang, moro dans og super stemning"!


  Har du noen gang vært på disko med tema?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Sommertiden er fantastisk og fargerik


  09.07.2015


  Hei

  BILDER AV KLOKKER I DETTE INNLEGGET HAR COPYRIGHT, SKAL ALTSÅ IKKE DELES AV ANDRE                 //Samarbeid

   

   

  Hei alle mine trofaste lesere som sitter og leser min blogg nå i sommerferien, for akkurat dere har jeg nå tenkt til å ha en kjempekul konkurranse. Akkurat nå er jeg selv på vei ut døra på et spennende oppdrag som jeg gleder meg til jeg kan fortelle dere om, men tenkte derfor å kjøre i gang denne konkurransen først.

  I mai i år kom klokkemarket Mango ut med en ny kolleksjon som heter Colour, som er utrolig stilig. Klokkene er enkle og i ulike farger som gjør at det gir det perfekte fargekicket til å matche ditt fargerike antrekk eller å gi et lite fargekick til et nedtonet antrekk i eksempelvis hvitt eller sort. 

   

   Du kan se mere til klokkene inne på //www.feras.no , men jeg har også fått tatt noen kule bilder av klokkene selv. Nå har det seg slik at jeg har 7 av disse klokkene fordi 3 farger var utsolgt, men de kommer inn igjen i august. Om du vinner en av de fargene vil du få tilsendt klokken litt senere. Det er totalt 10 ulike farger og nå kan du få muligheten til å vinne din favoritt av disse klokkene som er designet i skandinavia. Feras har flere kokkemerker og om du er glad i klokker kan du se deres instagramprofil ved å trykke //HER 10 vinnere, vinner hver sin klokke :)
   


   

   Her er hva du må gjøre for å være med i trekningen:

  For å delta på bloggen :Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med en eller flere emoji i den fargen du liker best på klokken, samt skriv fargen.(Kan du ikke bruke emoji, bare skriv fargen) Husk kontaktinformasjon, enten mailadresse eller navn på Instagram. Kommentarer som inneholder adresse eller telefonnummer blir slettet. 

  For å delta på Instagram med privatbruker: Kommenter med emoji i den fargen du liker best på din klokke/skriv fargen under bildet som jeg legger ut i forbindelse med denne konkurransen. Du finner bildet under #jenniecolour 
   

  For å delta på IG med åpen bruker: Legg ut et bilde som viser den fargen du ønsker å vinne. Det kan være et jordbær om du ønsker rød, blått hav om du ønsker blå, rosa leppestift om du ønsker rosa osv.... Du kan lage en kollage og bilder av klokkene finner du //HER om du ønsker å ha det i collage. En ganske fri konkurranse hvor du også bare kan bruke bilde av klokken du ønsker. Under bildet må du skrive følgende: " Jeg ønsker å vinne en Mango Time Colour klokke på bloggen Jenniesofie.blogg.no Fargen jeg ønsker vises her på bildet. #jenniecolour #ferasklokker @jenniefashion 

   


   

  Da gjenstår det bare å ønske lykke til og jeg trekker vinner om 1 uke.

  Klem Jennie

  FARGENE SOM IKKE ER MED I INNLEGGET ER DISSE


   

  Fargene i rekkefølge fra toppen: Sjøgrønn, hvit, mørk magenta, fuksia, pastellrosa, sort rød, petroleum, lys lilla, isblå.
  539 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Hjemme fra Brighton, SPØRSMÅLSRUNDE


  08.07.2015


  Hei

  I går kveld kom jeg hjem i fra 2 fantastiske uker i Brighton med EF Språkreiser. Det var virkelig ikke lett å reise i fra venner som skulle være der en uke til. Fikk et helt spesielt forhold til disse jentene og vi har lovet å holde kontakt.  I dag har jeg sovet lenge ( nesten alt for lenge) og har planer om å klare å pakke ut av kofferten før jeg må begynne å pakke inn i den igjen før jeg reiser til Østerrike. 

  Før jeg reiser utenlands igjen vil jeg også forsøke å svare på spørsmålene deres i en video. Dette er nok den spørsmålsrunden jeg er mest gira på å ha. Skulle gjerne fortalt dere om HEEEEELE reisen men det kommer nok til å ta en stund. Jeg skal også starte en konkuranse her på bloggen hvor det skal være 10 vinnere, den er til dere trofaste blogglesere som også leser bloggen min i sommerferien sin. Jeg skal også på et lite oppdrag og så vil jeg også veldig gjerne lage en etterspurt innkjøpsvideo i fra disse to ukene i England. Jeg kjøpte ikke noe særlig, men noe er det jo å vise til dere som har ønsket dere en slik video.  

   

  DISSE JENTENE GJORDE REISEN MIN HELT SPESIELL. 

  Jeg reiser jo til familie i Østerrike allerede i slutten av denne uken, så da har jeg faktisk en god del å gjøre frem til avreise. 

  Jeg vil også lage et "Ublogget fra Brighton" innlegg, for det er mange bilder jeg ikke har fått vist dere på bloggen. Nå sitter jeg her og bare lurer på hvor jeg skal begynne. Jeg tror faktisk at jeg vil titte gjennom bildene mine en gang til før jeg gjør noe annet, kan ikke tro at språkreisen er over...det var rart å våkne opp i egen seng. 

  Kom med spørsmål i kommentarfeltet om du lurer på noe i fra språkreisen. Om du kunne tenke deg å dra på språkreise selv vil jeg anbefale deg å  starte med å trykke //HER og bestille en gratis katalog i fra EF. Allerede nå er det flere som begynner å planlegge sin språkreise for sommeren 2016.

  Klem Jennie
  162 kommentarer


  SPRÅKREISE

  I`m graduated


  06.07.2015


  Hei

  //Samarbeid

  I dag er den store dagen jeg ble "graduated". Hahahahahaahah! Jeg stod opp i 6 tiden for å ordne meg og gikk deretter ned med hele den norske gruppa for å spise frokost. Etter det var det litt venting før vi gikk ut ved en gressplen og fikk kortene våre med karakter. Ella og jeg fikk samme karakter og vi er begge fornøyde med hvordan vi har forbedret oss. Det å gå opp var en spesiell følelse og hvertfall da de sa vi kunne kaste hattene opp akkurat slik som det gjøres i filmer. Det var ikke det samme men veldig gøy.

  Jeg skal få flere bilder fra seremonien, for det var en lære som tok bilder der. Så fort jeg får flere bilder vil jeg dele bildene her på bloggen :)


  Etter utdelingen møttes vi i et rom og så på bilder fra hele turen. Trodde ikke i det hele tatt at jeg skulle gråte men det kom noen tårer når jeg stod og snakket med vennene mine. Vi har blitt så nære hverandre på så kort tid. Det er helt sykt. De betyr så mye og det er viktig for meg å holde kontakt med disse fantastiske menneskene. Senere på dagen hadde vi fritid og vi valgte å ta en siste tur i byen og på vakre BRIGHTON PIER. Kommer til å savne dette stedet så mye.  Alle minnene og hendelsene. En av de beste opplevelsene jeg har hatt. Klarer ikke vente til jeg skal svare på alle spørsmål dere har i en video!! Gleder meg!!

  Nå skal jeg på Neon Disco og nyte siste kvelden<3

  Får du lyst til å dra på språkreise? Klikk //HER om du ønsker mer informasjon om destinasjoner og ulike reiser med EF. 

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  SPRÅKREISE

  New in from Brighton


  05.07.2015


  Hei

  //Samarbeid EF

  Har nettopp kommet opp fra middag og tar meg litt tid til å blogge før jeg skal på aktivitet senere i kveld. I dag er det noe de kaller for Circus Party. Vet ikke hva vi skal men gleder meg uansett. Alltid gøy på aktivitetene, så er spent.

  I dag tidlig våknet vi til pøsregn og det vi skulle i dag ble derfor avlyst. Det ble heller erstattet med fritid i byen, og så heldig som vi var kom sola og frem. Nå er det ikke mange dager igjen så Ella og jeg prøver å få tak i de siste tingene vi har lyst på fra England. Anbefaler virkelig Brighton som destinasjon. Utrolig fin plass, om du liker shopping er det butikker, men det er også fine utflukter du kan bli med på. Kommer til å savne byen veldig, og folka <3

  I dag hadde vi hvertfall en ting på lista, nemlig det å skaffe oss noen neonklær til en DISCO på mandag med NEON tema. Så Ella, Pilar ( en ny venn fra spania) og jeg dro på Primark og fikk tak i noen fargerike ting. Det vi også fant var kroppsmaling, så på discoen så kommer vi til å ha noen striper i ansiktet i tillegg. Gleder meg masse. 

  Kjøpte meg også 2 utrolig kule shortser fra TOPSHOP. Føler jeg virkelig trengte det og disse passet helt perfekt, Legger derfor med noen bilder av de. Når jeg kommer hjem vil det nok mest sannsynlig bli en innkjøpsvideo.
  Vil du ha en innkjøpsvideo?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Utflukt


  04.07.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Som noen av dere sikkert fikk med dere på IG, så dro jeg i dag til Portsmouth som er en annen by her i England. Vi måtte møte opp så tidlig som klokken 08.00, som er en time tidligere enn vi vanligvis møter opp. Vi tok tog i en drøy time og den tiden benyttet jeg til å sove litt, ha ha. Er ikke vant med å stå opp så tidlig. 

  Utrolig morsomt at vi blir tatt med til ulike steder når vi først er i et annet land. Har vært på flere utflukter under språkreisen. Alt ligger under kategorien "SPRÅKREISE" her på bloggen.

  Vi ankom i 11-tiden og hadde 5 timer til å gjøre det vi ville. Det første på lista mi var Primark. Har ikke fått vært der ennå, selvom de har det i Brighton også. Vi gikk først til et lite søtt senter med noen kule butikker før vi gikk vidre til Primark. Ettersom vi hadde en spesiell tid vi måtte møte opp igjen hadde vi jo begrenset med tid og vi hadde planlagt å bruke 45 minutter der inne, det gikk ikke helt etter planen. Må i hvertfall beregne en time eller 1 time og 15 minutter i den butikken. Fikk tak i noen utrolig kule ting som jeg håper jeg får vist dere. 

  Utrolig deilig at vi er så heldige med været og vi nøt turen  frem og tilbake.

  Etter Primark tok vi lunsj på Starbucks, som nesten har blitt en tradisjon med de nye vennene mine. I dag ble det en supergod Cæsar Salat og en kaffe frappuccino, mine to nye favoritter. Vi satt på Starbucks en stund og hadde det alt for morsomt. Lo, tøysa, snakket om hva vi tenkte om hverandre før vi ble kjent og masse tull.  Vi fikk helt latterkrampe. Etter lunsj dro vi tilbake til møtepunktet og tok toget tilbake til campus.


  Nå skal jeg ut på aktivitet igjen og gleder meg masse. Ikke mange dager igjen og må nyyyyte hver eneste av dem jeg har igjen. Aktivitetene er alt i fra gjemsel og disco til streetparty :) Vi har det kjempegøy.

  Har du vært i England før?  Hvor var du da?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  SPRÅKREISE

  SUSSEX UNIVERSITY


  03.07.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Håper du har det bra! Nå sitter jeg på rommet mitt og tar en liten snack i mens jeg blogger. Jeg har jo faktisk vært her i Brighton med EF Språkreiser i over en uke allerede og det er ikke mye tid igjen. Kommer til å savne nye venner og ikke minst dette stedet. Det er alltid så fint å gå ned til kantina eller skolen siden det er så fint her. Tenkte derfor å vise dere litt hvordan min " skolevei" er nå, og hvor stort det faktisk er. Om Ella og  jeg går i et passende tempo bruker vi kanskje 15-20 min og om vi går litt raskere, 10 min. Høres langt ut men det er ikke så ille. Liker at vi får gått mye hverdag og det får meg til å føle meg mye bedre.

  Tok faktisk disse bildene på vei ned til frokost i dag! Som dere ser er vi superheldige med været.

   

  Bygningen jeg bor i<3


  Dette er jo ikke et sted for bare EF studenter,  men også andre studenter. De har også familier her<3


   

     Bygningen til venstre i bildet over er en av butikkene vi har.


   Om du går igjennom den lille tunellen kommer til til møteplassen vår.

  Mange spør om hvordan undervisningen er når man er på språkreise. Vi har fått to oppgavebøker. Vi jobber med forskjellige tema for hver dag, som for eksempel First Aid, sport, movies osv. Vi jobber mye muntlig og i par. Lærerene gjør arbeidet gøy ved å lage morsomme leker. Liker veldig godt å ha time, spesielt de gangene vi har tema som jeg interesserer meg for.  Vi bytter på å starte dagen med skole og aktiviteter annenhver dag. Har vi skole tidlig er det fra 9 - 12 og sent fra 14 - 17. 

  Aktiviteter er alt i fra tur på museum og shopping/bytur til sport. Da er vi delt inn i grupper. 

   

  Ser det slik ut som du hadde forestilt deg?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  SPRÅKREISE

  NOE DU IKKE SER HVER DAG


  01.07.2015


  Hei

  //Samarbeid

  I går hadde jeg en helt fantastisk dag i Brighton. Dagen startet med skole og på ettermiddagen dro vi inn til byen. Siden Ella og jeg har Funpack skulle vi og de andre på LASERZONE. Om du ikke har hørt om det før er det et slags spill det er om å gjøre å skyte hverandre. Dette er det en liten vri på siden du er i et ganske mørkt område med trapper, gjemmesteder og du skyter med en laserpistol. Du har på deg en vest i tillegg og om noen treffer den mister du poeng. Jeg hadde aldri prøvd det før så var utrolig spent men også litt nervøs. HAHAHAHAHA! Vi ble delt i 3 lag siden vi var så mange. ( Gul, blå og rød) Det var utrolig morsomt og laget jeg var på vant. Joooohuuuuuu<3

  Etter dette hadde vi fritid til å litt rundt i byen før vi måtte møtes for å gå ned til Brighton Pier. Ella og jeg gikk med våre nye venner og brukte tiden til å se litt i butikker. De vi var med heter Caroline og hun er fra Danmark og med Pilar fra Spania. De er utrolig koselig og vi kommer godt overens. 

  Etter litt titting bestemte vi oss får å kjøpe noe middag vi skulle spise på stranda ved Brighton Pier. Deretter møtte vi hele gruppa vår og gikk ned til stranda. Der nøt vi maten vår og det helt fantastisk været. Kan ha vært alt fra 25-30 grader. Kan nesten ikke beskrive hvor fint der er der. Det å se det på bilder er utrolig fint men i virkeligheten er det " breath taking". 

  En annen ting vi med funpack skulle , var å få en kveld på " Pieren". Det er ikke en helt vanlig brygge. Den har nemlig maaaaange attraksjoner i enden. Der var jeg med enda flere venner , gutter og jenter. Jeg tok alle attraksjonene bortsett fra tømmerrenne. Rett og slett fordi jeg ikke ville bli våt. De turene var helt fantastiske og jeg nøt mest de som var høyt over bakken. Tok en utrolig kul karusell hvor du sitter flere meter over lufta og snurrer rundt og rundt. Der var utsikten utrolig. Fikk i tillegg sett solnegangen og det var noe av det fineste jeg har sett. 

  Om du drar til Brighton og det er sol anbefaler jeg virkelig å gå ned til stranda og se hvor vakkert det er. 

   

   BRIGHTON PIER <3

   


   

      

   


     Hva syns du om Brighton så langt?

  Bestill en gratis brosjyre fra EF om du vil se flere av reisemålene de har og lese mer om språkreiser. Trykk //HER

  Klem Jennie

   
  21 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION