• Reise/ferietur

  Elsker London


  30.07.2014


  Hei

  I dag har vi kost oss, nest siste dag her i London. Reiser i morgen kveld så vi får en dag til i denne vakre byen. Vi har vært mest rundt i gatene og shoppa så i dag ville vi gjøre noe litt annet. Siden vi ville se mer av London, tok vi en dobbeldekker tour rundt i byen og det var utrolig fint og spennende. Kjørte over London Bridge, forbi Big Ben og London Eye, gamle fengsler og flotte kirker. Flott tur som jeg er utrolig glad for å få oppleve. Etter bussturen gikk vi inn på et kjøpesenter og spiste der. Deretter gikk vi på PRIMARK. Man blir seriøst svett av å være der. Så mange folk og så mye klær, ting og tang. Heldivis kom vi igjennom. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha spist sushi i byen og nå skal jeg få en god natts søvn før vi fyker rundt i London siste dagen.

  Måtte bare ta bilde av disse Jelly belly drikkene. Ser digg ut:)

  Blogger og legger ut masse bilder når jeg er hjemme i Norge igjen

   

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Reise/ferietur

  Shoppaholic in London


  29.07.2014


  Hei

  Da var det dag to i London som også bestod mest av shopping og kos i gatene. Vi dro med Taxi inn til byen, men til en annen gate enn Oxford street. Der gikk vi inn på Hamleys, en stoooor lekebutikk på 4 etasjer fulle av leker. Det syntes lillebror var utrolig kult. Jeg likte faktisk å være der inne jeg også og vi ble tatt godt imot da vi gikk inn. Vi har også vært på Abercrombie og Hollister der både lillesøster og jeg kjøpte oss noen ting. Utrolig fornøyd. Det var faktisk ganske vanskelig å finne frem til Abercrombie så det er lurt å finne ut hvor det er på forhånd. Etter en lang tur i byen måtte vi jo innom M&M World også. Og det var nesten alt for stort. Det var så mange mennesker så du kom nesten ikke fremover. Så mange etasjer så jeg husker faktisk ikke. Det kommer maaaaasse bilder fra alle dagene når jeg kommer hjem som er tatt med kamera. Her er noen jeg tok i dag.

  På abercrombie. Hahaha!

  Dette er bare en bitte liten bit av M&M word.

  Tar nesten ikke bilder med mobilen.

   

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Reise/ferietur

  Fremme i London


  28.07.2014


  Hei

  Nå er jeg endelig fremme i London og det er helt fantastisk. Utrolig flotte bygg, forferdelig mange butikker og en haug med røde dobbeldekkere. Hahaha:) Etter en fly tur på bare 2 timer tok vi tog til London og Taxi videre til hotellet. Sjåføren var utrolig hyggelig og fortalte masse og viste oss hvor ting var. Nå har vi kommet hjem fra en tur i byen og beina verker. Ikke så langt blogginnlegg i dag men slik ble det??

  Klem Jennie
  61 kommentarer


  Reise/ferietur

  REISEKLAR


  27.07.2014


  Hei

  Nå er det ikke lenge til vi setter oss i bilen og kjører til Gardemoen. Gleder meg helt forferdelig så jeg kommer ikke til å få sove i natt. Hahaha... London er noe jeg har drømt om leeeeenge og nå skal jeg faktisk dit. Gleder meg ikke bare til shopping men også å se Big Ben, London Eye og masse annent. I dag har jeg pakket helt ferdig så nå er det bare å putte alt opp kofferten og vi er klare. 

  Har fått spørsmål om hvor lenge jeg skal være i London og svaret er fra mandag til torsdag.

  Et av hverdagsantrekkene.

  Denne fontenen håper vi på å ta noen pauser ved. Sikkert deilig og avkjølende i varmen.  

  Kommer flere bilder i morgen.

  Om jeg får 4500 followers på videomyMe i mens jeg er i London kommer det nok ut en video ut på videofyme også.

  Der heter jeg det samme som på IG: @Jenniefashion.

  Hva syns du om antrekket?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  Video

  Video med lillebror


  26.07.2014


  Hei

  I dag tidlig prøvde jeg å filme en ny video som jeg tenkte var ganske morsom. Har jo allerede hatt en sistertag med Emilie Mari så nå ville jeg ha en video med lillebror. Stilte derfor Mathias noen spørsmål som han deretter svarte på. Han er litt vanskelig å jobbe med, men det er veldig morsomt å høre på svarene hans. Haha. 


  Jeg har bare filmet i dag. Får ikke tid til å jobbe med noen video før jeg skal på ferie igjen. Jeg lover ikke å legge ut denne videoen heller, for det blir bare masse spørsmål om når den kommer. Kanskje den kommer, kanskje ikke. Mamma og pappa må jo godkjenne den også.

  Nå skal jeg fortsette å pakke til London.

  Skal du på Norway Cup?

  Klem Jennie

  Helt til slutt..... Skulle ønske at de som vrir på alt folk skriver og legger ut på Instagram,  og tenker det værste og dummeste om ting hele tiden kunne se litt mer positivt på ting. Bildet jeg la ut med tekst om at ingen fortjener hat, mobbing osv....ble lagt ut etter en stor diskusjon som ble til på IG. Hvor jeg ville si at om en falsk bruker tar min identitet på IG, blir det ikke bedre om folk skriver stygge kommentarer på den brukeren. Så må noen vri på det og mene at jeg fikk det til å høres ut som om vi skulle dø, som jeg absolutt ikke mener. At noen mener at man ikke skal få skrive ting som små barn kan misforstå på IG, vel ...små barn bør kanskje ikke ha IG. At jeg ikke må skrive noe om mine følelser rundt trusselen som er på Norge nå fordi det kan skremme andre....Voksne bør ha fått med seg at de skal være åpne med barn og fortelle dem det de lurer på rund dette. Alt i alt så er ikke jeg særlig bekymret rundt dette, men vet at mange andre barn er det. Jeg er ikke bekymret fordi foreldrene mine snakker med meg og forklarer meg ting. Stakkars de barna som er redde og ikke har noen å snakke med. Om dere er bekymret eller har spørsmål, snakk med en voksen er mitt råd. Og noen barn er mer redde enn andre barn når det gjelder mange ting, og det er jo greit det også. 

  Stor klem
  27 kommentarer


  Sommer

  CHILLI`N IN THE SUN


  25.07.2014


  Hei

  I dag har jeg hatt en av de sommerdagene der man bare slapper av i sola. Disse dagen skjer det ikke så mye men de er alikevel utrolig deilige. I dag var jeg kost meg i hengekøya med en bok og en smoothie av egen oppskrift. Mmmmmm...DIGG. Har også hørt på musikk og lekt litt med lillebror. 

  I morgen skal jeg begynne å pakke til London kommer ikke til å ta med så mye men vil forsikre meg om at det jeg skal ha med er vasket og klart. Sliter litt med å finne hva jeg skal pakke i.

  Nå skal jeg gå ned på stranda og ta et avkjølene kveldsbad før jeg skal ta enda en rolig kveld hjemme.

  Det var selvsagt noen som måtte kommentere på IG i dag at jeg fortjener at folk tar identiteten min i sosialemedier fordi jeg har valgt å bli kjent selv. At jeg er egoistisk som skriver om dette fordi jeg syns synd på meg selv. Her kommer svar til det. 

  1. Nei, jeg syns ikke synd på meg selv. Som jeg skrev i innlegget syns jeg synd på de jentene som har blitt lurt. Fått mail og direktemeldinger i fra jenter som har vært veldig lei seg.

  2. Nei, det er ikke greit å ta identiteten til NOEN. Det er også derfor det er ulovlig. 

  Så vil jeg også bare si at saken blir aldri bedre av at man går inn å kommenterer dritt på andres brukere på IG. Hverken ekte eller falske brukere.   Klem Jennie
  21 kommentarer


  VIKTIG INFO

  SINT OG LEI MEG


  25.07.2014


  HEI

  Nå er jeg faktisk veldig sint, og det med god grunn. Jeg har med egne øyne sett at en annen person later som den er meg og lever seg inn i mitt liv og får andre til å tro på dette. Det er så ille at personen chatter med andre og later som hun/han er meg og det gjør meg trist at jenter blir utsatt for dette. 

  Dette er en person som gir seg ut for å være meg på andre sine blogger og jeg har fått en god del informasjon og screenshots nå. Nå er det ikke jeg som har noe mer med denne saken å gjøre men foreldrene mine. For ja. Foreldrene mine følger med på bloggen. Leser kommentarer, ser igjennom mailer og registerer seg informasjon. Når det går så langt som dette vil tilfellet eventuelt bli anmeldt og personen vil risikere bøtlegging for identitetstyveri. 

  Jeg blir også litt frustrert over at noen velger å tro på at de chatter med meg, snakker med meg på telefon osv...uten at de kjenner meg. Om jeg snakker med noen jeg ikke kjenner ville jeg valgt å sende directmelding på instagram først for å bevise at det var meg. Jeg ville bare skypet med kamera, men jeg skyper veldig sjeldent. Om personen ikke kan bevise at den er meg, så er den ikke meg....ganske enkelt. 

   

  IGJEN INFORMERER JEG

  JEG HAR IKKE KIK 

  JEG HAR IKKE SNAPCHAT

  JEG HAR IKKE ASK

  IKKE MOMIO (eller hva dere kaller det)

   

  DET JEG HAR ER

  INSTAGRAM @JENNIEFASHION og en privat men den har jeg kun venner på, sorry)

  VideofyMe @JENNIEFASHION, har ikke lagt ut video ennå

  BLOGG kun denne bloggen.

   

  VIL ANBEFALE DERE Å TRYKKE DERE INN PÅ LINKENE UNDER OG LESE.

  DU KAN LESE INFORMASJON FRA POLITIET VED Å TRYKKE HER 

   VED Å TRYKKE HER KAN DU LESE OM IDENTITETSTYVERI, ET EKSEMPEL

   

  Trist for dere som tror dere har hatt kontakt med meg og ikke har hatt det.

  Klem Jennie

   
  79 kommentarer


  Reise/ferietur

  IKKE LENGE IGJEN NÅ


  24.07.2014


  Hei

  Fra i dag til å går så sov jeg over hos Andrine som jeg også var med på stranda. Vi hadde det veldig gøy og vi koste oss masse. I dag etter at jeg ble henta dro jeg og familien til Sverige for å handle litt. Vi pleier å dra til Sverige minst en gang i året for å handle mat og gå i en stor godteributikk. Vi har ikke i godteributikken i dag men det gjorde ingen ting. På vei hjem så vi ekstra mye politi. Har hørt om terrormeldingen og det betrygger meg mer at politiet jobber så hardt og bra.

  Da jeg kom hjem brukte jeg mest tid på nettet og så på bilder fra London nå er det bare noen få dager til vi reiser igjen og jeg gleder meg forferdelig mye. Liker å oppdage og utforske nye ting. Gleder meg ikke bare til shopping men også alt det andre vi skal besøke.   HER ER NOEN COLLAGER JEG HAR SATT SAMMEN AV BILDER JEG HAR FUNNET PÅ NETTET<3


  Tar fortsatt gjerne i mot tips til hva jeg bør få med meg når jeg er i London. 

  Klem Jennie
  78 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNEREN ER.....?


  23.07.2014


  Hei

  Fra i går til i dag sov Alice over hos meg og vi så på film, koste oss og tok et morsomt og deilig kveldsbad. I dag var det enda varmere så jeg og familien dro på stranda som ligger ganske så nær oss. Der var jeg med Alice og Andrine og vi gjorde masse gøy. Hoppa fra stupebrett, stupte fra flåta, rodde i en gummibåt og masse morsome ting som tilhører sommeren.
  I dag skal jeg også kåre vinnere av redigeringskonkurransen jeg hadde på instagram. ( Til de som har vunnet: Dere kan vente dere en shoutout i løpet av i morgen)

  1. plassen går til @anne_elliot. Hun skal jeg følge og gi shoutout. ( P.S Jeg lar ikke shoutouts stå for alltid men lar disse stå i minst et døgn)

   

   


  2. plassen går til @minacharlsenpriv. Denne brukeren vinner shoutout og jeg kommenterer og liker noen bilder.

  3. plassen går til @nrksuperjenternytt med denne morsomme editen. Her skal jeg gi shoutout og like noen bilder.


  Vil du snart ha en ny konkurranse??

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Ekstra moro

  Fått med deg dette magasinet?


  22.07.2014


  Hei

  I dag da pappa var å henta den nye bilen vår gikk han også en kjapp tur innom en Wow butikk. Hvorfor? Som noen av dere sikkert fikk med dere på IG ble jeg for en tid tilbake intervjuet for et skolestartmagasin og stylet også noen skolestart antrekk jeg ville gått i. Det er også masse Behind the scenes bilder fra de nydelige modellene sine photoshoots. Det er nå ute i alle Wow butikker, så jeg måtte jo skaffe meg et. Her er noen bilder av magasinet. Om du vil lese intrevjue finner du badet i din nærmeste Wow butikk.


  Har du sett magasinet?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  NY KONKURRANSE


  21.07.2014


  Hei

  Nå i Sommer har jeg fått spørsmål om jeg kan ha en ny IG konkurranse. Valgte derfor å ha den nå siden jeg er hjemme og kan kåre vinner. Vinneren blir trukket snart. Ikke i morgen men på onsdag. Det du kan vinne kommer ann på hvilken plass du kommer på. Det skal være 1, 2 og 3 plass.

  1. plassen vinner shoutout og jeg begynner og følge.

  2. plassen vinner shoutout og jeg kommenterer og liker bildene dens.

  3. plassen vinner shoutout og at jeg liker bilder.

  Det du må gjøre er å velge et av bildene neden for og redigere det du liker best på din måte. ( Du kan lage flere edits ) Deretter deler du bilde på IG og tagger det med #jenniefashionkonk  #Jenniefashionedit og @jenniefashion.

  Skal du være med?

  Klem Jennie
  51 kommentarer


  Reise/ferietur

  DISSE HAR DU IKKE SETT


  20.07.2014


  Hei

  I dag har jeg ikke gjort noe særlig spesielt. Jeg har pakket ut og hengt i hengekøya og lest litt i boka mi. Det er jo overraskende varmt her. Nesten som vi ikke reise i fra syden. I vannet er det nok litt tempratur forskjell men lufta her er varm og deilig. Orket ikke gå ned på stranda i dag siden jeg fremdeles ikke føler meg helt bra. Det er jo ikke noe alvorlig men det er heller ikke deilig. 

  I dag har jeg også plukket ut bilder jeg skal vise dere fra ferien som jeg ikke har vist dere ennå. tror jeg. Hehe

  Heldig vis følte jeg meg bare dårlig en dag i Tyrkia så alle de andre dagen var jo helt fantastiske. Nydelig strand, basseng, rom, sklier og masse mer. Fikk også ferievenner som vi skal holde kontakt med på instagram. 

  GIKK MEG HVERTFALL IKKE VILL PÅ DETTE STORE HOTELLET

  VIL IKKE VISE MEG. HEHE


   


      


   

  LILLESØSTER OG MEG<3


   

  DET ER IKKE JEG SOM SITTER DER MEN JEG TOK BILDE  DA VI VAR PÅ STRANDA. HAR ALDRI PRØVD DET FØR . HAR DU?


  LILLEGUTT KOSER SEG MED IS PÅ STRANDA

  IKKE OFTE MAN FÅR SE DETTE MED EGENE ØYNE.   

  LITEN PHOTOSHOOT VED ET TRE DE  SISE DAGENE MED DE BESTE SØSKNENE NOEN SINNE<3

     FLOTTE KVELDER PÅ HOTELLET.


   

  SYND IKKE LILLEBROR VAR MED PÅ DETTE MORSOMME BILDE.

  TOK BILDE MED EN AV FERIE VENNEN VÅRE DA JEG KJENTE EN HATT PÅ HODE. PLUTSELIG STOD TO KLOVNER PÅ HVER SIDE AV OSS. HAHA<3

  FORNØYDE LILLEBROR FIKK BESØK AV BAMSE PÅ HOTELLROMMET!!!! SÅ STAS.


  Likte du bildene?

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  Blogg

  HAR DU FÅTT MED DEG DETTE?


  19.07.2014


  Hei

  Nå sitter jeg hjemme i kosestolen og slapper av etter en laaang dag med reising. Vi ble henten på hotellet 09.30 og flyet gikk 12.40. Flyturen vår føltes litt lenger når man hadde litt vondt i magen men det gikk litt over etter hvert. Nå har vi begynt å pakke ut og pappa har fikset pizza til hele gjengen. 

  Jeg kommer selvsagt til å dele ferieminner med dere her på bloggen, men i dag har jeg nok med å pakke ut og å se igjennom bilder som vi har tatt i Tyrkia. Kommer nok til å legge meg litt tidligere også og forhåpentlig er været her hjemme like flott i morgen som det var i dag. Fortsetter ferien med boklesing, bading på stranda og kos her hjemme på Nesodden. 

  Før jeg reiste til Tyrkia var jeg som tidligere blogget på besøk hos Juliabladet i Oslo. Da svarte jeg også på en del spørsmål i fra Julialesere. Intervjuet ligger nå ute på Julia.no  du kommer direkte til intervjuet ved å trykke HER.

  Fikk du svar på noe du lurte på i intervjuet jeg hadde med Juliabladet?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Reise/ferietur

  SISTE BADEDAG HER I TYRKIA


  18.07.2014


  Hei I dag da jeg våknet var jeg ikke like dårlig som i går, så jeg var klar for en dag full med bading og kos. Litt knip i magen men det holdt jeg ut. Dagen vi dag ble brukt mest til å bade i basseng og på stranda. Har aldri kost meg så mye på stranda som i dag. Vannet var utrolig deilig og bølgene var ikke så store at du ikke kom deg opp fra vannet.

  Var også masse ved bassenget men der tok jeg det mest med ro og lå i sola i mens jeg leste i boka mi. Ble ferdig med dustedagboka og nå leser jeg THE FAULT IN IN OUR STARS.

  Innlegget ble sent ettersom jeg ikke har fått lastet opp bilder, eller publisert på grunn av nettilkobling, men det gikk altså til slutt. Nå har vi kommet tilbake i fra en fin kveld med ferievenner. 

   

   

   

   
  17 kommentarer


  Reise/ferietur

  IKKE MORO :(


  17.07.2014


  Hei

  I dag er jeg ikke i form og har ligget i sengen hele dagen. Jeg fikk akkurat det som lillesøster hadde i går. Trøsten er jo at hun er frisk igjen i dag og da er sikkert jeg frisk i morgen. Veldig kjedelig å miste en dag med bading, lek, sol og moro. Jeg vet at de andre har vært ved bassenget og en tur på stranda og til og med Bamse har vært på besøk hos lillebror her i leiligheten vår. I morgen skal jeg virkelig nyyyyyte den siste dagen med bading både i basseng og på stranda om jeg er i form igjen da. 

   

  DETTE BILDET TOK MAMMA I GÅR KVELD

  LILLESØSTER TOK DISSE PÅ STRANDA I DAG

  Håper dere alle nyter sommeren hjemme eller et annent sted.

  Klem Jennie

   
  27 kommentarer


  Reise/ferietur

  FRA SOLOPPGANG TIL SOLNEDGANG


  16.07.2014


  Hei

  Kan vel ikke skryte over at jeg får meg med soloppgangen her i Tyrkia, for jeg sover litt for lenge, he he. Men i går fikk vi med oss en veldig fin solnedgang i Gamlebyen Side. Vi tok Taxi fra hotellet og var der i ett par timer før vi dro hjem. Vi syns rett og slett det var for varmt, pluss at Lillebror ikke liker shopping i det hele tatt. Jeg syns det er veldig gøy med historie og likte å se de ulike ruinene samt å høre historien rundt dem.

  Siden vi ikke var der så lenge fikk vi en fin kveld på hotellet da vi kom tilbake også. Var ute med venner og hadde det gøy. 

  I dag har ikke lillesøster vært i form, men håper veldig hun føler seg bra i morgen og at vi andre holder oss friske. 

   

  SOLNEDGANG I SIDE
   
   

  Til dere som lurer på hvorfor jeg merker bildene er det fordi at det ikke ønskes at andre skal bruke dem.

  Har du skapt noen gode sommerminner?

  Klem Jennie

   

   
  17 kommentarer


  Reise/ferietur

  Slik er det her


  15.07.2014


  Hei

  Nå er jeg på rommet etter enda en dag ute i sola med bading, lek og moro. På The Hangout spilte vi fotball og det var nesten litt for varmt. Da var det ekstra deilig å slenge seg i bassenget etterpå. Vi har vært mest i akitvitetsbassenget i dag og spilt Volleyball, og vært litt og sklidd på sklier. I dag skal vi inn til gamlebyen Side og det gleder jeg meg veldig til. Høres veldig fint ut der, jeg leste om det og så bilder HER.

  Ruiner i gamlebyen

   

  I dag før jeg gikk på rommet fikk mamma og jeg tatt noen bilder av området her på hotellet. Jeg syns det er kjempefint her, mye finere enn det blir på bilder. Trist at vi alt er halvveis i ferien.

  BILDER VI TOK PÅ HOTELLET BLUE VILLAGE SEVEN SEAS I DAG   

   VELDIG FINT MED SKILT FOR MEG SOM HAR LETT FOR Å GÅ MEG BORT, he he 

  BASSENG PÅ HOTELLET

  KORT VEI TIL STRANDA

  Hva syns dere om bildene?

  Klem Jennie
   
   
  31 kommentarer


  Reise/ferietur

  VANNVITTIG FIN DAG


  14.07.2014


  Hei

  I dag var det dag tre i Tyrkia og dagen var utrolig varm som den pleier. Liker derfor å bare slenge meg ut i vannet med en gang. Vi badet helt til det var The Hangout. I dag hadde vi en lek som het kubb. Forstod ikke helt hva det var men var men hvertfall morsomt. På The Hangout ble vi også kjent med noen nye og de har vi vært litt med i dag. 

   

   

  Vi har spilt volleyball, tatt sklier og kost oss i bassenget. Da jeg kom opp på hotelltrommet for å dusje så jeg at jeg hadde fått veeeldig skille,  huff huff. Begynte å le da jeg så det men også veldig overaska. I morgen må jeg ligge litt mer i skyggen og passe bedre på.

  I går spurte jeg om dere ville se hva vi skulle ha på oss på kvelden og det ville de fleste. Her kommer derfor mitt kveldsantrekk fra i går.   

  Det er så utrolig fint hele hotellområdet. Med palmer, fontener, blomster, bygninger osv. Noen som vil se flere bilder av hvordan det er her?


  Det er kort vei til stranden også. Var en tur der i dag uten kamera og lekte i de store bølgene. Skal ta med kamera neste gang, om dere vil se flere bilder. Mamma tar foresten bilder og deler på sin instagrambruker @tonekaleido og jeg på min @jenniefashion

  Fra mamma sin IG   

  Håper du har hatt en fin dag. 

  Hva har du gjort i dag?

   

  Klem Jennie

   

   
  43 kommentarer


  Antrekk

  Enda en dag i flotte Tyrkia


  13.07.2014


  Hei

  I dag ble det første hele dag på oss på hotellet. Dagen startet med bading i bassenget og kl 11.00 ble jeg og lillesøster med på The Hangout (om du lurer på hva det er, trykk HER) Det er at mange barn på samme alder finner på morsomme ting å gjøre i sammen. I dag ble det mini golf. Utrolig gøy men det ble veldig varmt mot slutten. Lederne bestemte derfor at vi også skulle ha noen leker i vannet for å kjøle oss ned litt.

  Etter The Hangout gikk jeg og Emilie Mari til baren for å ta oss en is. Koste oss med den ved bassenget. Måtte spise den fort for den smeltet nesten med en gang.

  Helt til nå har vi badet i de forskjellig bassengene og prøvd en sklie. I denne sklien satt du med hjelm og redingsvest oppi en stor badering. Så kjørte du ned sklia. Jeg og mamma trodde vi nesten at vi skulle dø noen ganger men det gjorde vi ikke. Vi skadet oss ikke heller. Bra med sikkerhet:)

  Noe som var litt trist å høre er at de ikke har bølgebasseng lenger. Det var visst fordi de fikk klager i fra noen gjester i fjor fordi at noen små barn ikke kunne leke i vannet da. Jeg satt og ventet og ventet på bølgene, men de kom jo aldri, he he... Men bassenget er jo stort og flott uten bølger også. Lillebror elsker sklia i barnebassenget og han bor nesten i vannet. I morgen skal vi på stranda også, da skal det visst være enda varmere enn i dag. Nå skal vi gjøre oss i stand til å spise middag og se på show.

  Vil dere se kveldens antrekk på bloggen?

  Klem Jennie
  52 kommentarer


  Reise/ferietur

  Endelig i Tyrkia


  12.07.2014


  Hei

  Endelig er vi i i vakre Side i Tyrkia. Hotellet er mye større enn jeg trodde og ufattelig fint. I dag har vi badet litt, sett på stranda og utforsket hotellområdet. Gleder meg veldig til i morgen og lover å blogge mer da. I kveld deler jeg kun noen bilder fra mobilen.

  Hvor er du akkurat nå?

   

  Klem Jennie
  60 kommentarer


  Video

  PAKKEVIDEO DEL 2


  11.07.2014


  Hei

  Nå kommer endelig pakkevideoen del 2. 

  Først bestemte Youtube seg for å fjerne et lydspor på videoen jeg først la ut. Det førte til at jeg måtte gjøre om på videoen i iMovie og laste opp på nytt og det tar jo en del timer. Deretter skulle vi jo reise til flyplassen og hadde ikke tid til å vente på at den skulle laste ferdig. Heldigvis så kunne de som passer på huset vårt slå av maskinen når videoen var ferdig lastet til youtube og det er den nå, JIPPI.

  Nå er jeg forresten på hotellet på Gardermoen, juniorsuite-life i noen timer på meg før vi vandrer over til flyplassen i natt. Kanskje jeg går meg en rask tur over til flyplassen før jeg legger meg og kjøper meg en frappe på Starbucks :) Som dere ser er det ikke lang vei til flyplassen fra hotellet. 


   

  PAKKEVIDEO DEL 2

  Fikk du noen gode tips til du skal pakke?

  Klem Jennie
  80 kommentarer


  Video

  PAKKEVIDEO DEL 1


  10.07.2014


  Hei

  Legger bare ut pakkevideo del 1 nå jeg, så er det gjort <3

  Jeg skulle begynne å jobbe med del 2 i iMovie nå, men så hadde det skjedd noe feil under filmingen i går så filmen var helt utydelig. Må derfor filme del 2 helt på nytt i dag, grrrrrrrr. Nå skal jeg derfor finne frem alle tingene til del 2 og gå ned på rommet mitt igjen. 

  Håper dere liker del 1

  Husk å sette på 720 p, for bra oppløsning. Det gjør du ved å trykke på det lille tannhjulet i linja under videoen der hvor play er.

   

   I går fikk jeg meg også VideoFyme hvor du kan følge meg som @jenniefashion. Har ikke lagt ut noen videoer der ennå, men det kommer nok i løpet av ferien vil jeg tro. 

  Gleder du deg til del 2?

  Klem Jennie
  89 kommentarer


  Video

  FOR VARMT......


  09.07.2014


  Hei

  I dag er det utrolig varmt ute, til å være i Norge da. Jeg er for det meste inne og pakker og lager video. Det er mer behagelig inne enn ute faktisk. 

  Jeg vet det er ennå varmere i Tyrkia, men der blir det jo helt annerledes enn her. Da har jeg jo tilgang til masse basseng, vannsklier og stranda hele tiden. Jeg elsker å bade og har også kjøpt meg en greie som jeg kan ha mobilen i under vann. Så har vi All Inclusive som vil si masse deilig drikke hele tiden også, mmmmmmm. En annen ting er at det er mye skyer også, selv om det er varmt her jeg bor mens i Side hvor jeg skal skinner sola fra så og si skyfri himmel <3  Nå står koffertene i stua og reisefeberen er på plass. Vi flyr jo ikke til Tyrkia før på lørdag, men skal bo på hotell ved flyplassen fra fredag til lørdag så alt må være klart en dag før. Jeg syns alltid det blir litt stress før man skal ut å reise og da er det ekstra fint å vite at man pakker for noe man gleder seg veldig til.

  På hotellet i Side er det Bamseklubb for lillebror. Han har aldri vært med i det før og gleder seg veldig. For lillesøster er det en annen klubb for barn mellom 6 og 11 år som heter Fun Club og så fins det en for min aldersgruppe som heter The Hangout fra 12 -15 år. Lurer på om det pleier å være mange med på dette og syns det hadde vært gøy med noen morsomme aktiviteter i ferien.

  Legger med noen schreenshots fra pakkevideoen, jobber altså med den.   Har du vært med i The Hangout?

  Hva syns du om The Hangout?

   

  Klem Jennie

   
  39 kommentarer


  TIPS

  Da har jeg begynt


  08.07.2014


  Hei

  Da har jeg begynt å legge frem ting til pakkevideo. Har tenkt å filme den i morgen og gleder meg masse til å gjøre det. Gleder meg bare mer og mer til å reise nå som dagen nærmer seg og tanken på hvor fort tiden går. Ferien er jo heller ikke ferdig etter Tyrkia. Da reiser jeg til London som jeg har drømt om såååååååå lenge. Og til dere som er hjemme i sommer.. kos dere masse. Vær ute meg venner, familie, spis masse is og nyt sommeren. Jeg har hatt hjemmesommer før jeg, syns det var kjempekoselig. Var mye på stranda, var turist i egen by og dro til Frognerparken, Operahuset, Oscarsborg og Tusenfryd. 

  Veldig deilig å bare legge at til Tyrkia i en skuff og vite hvor alt er. Jeg har laget en lang liste over ting jeg skal ha med. Jeg har veldig lett for å pakke mer enn det jeg trenger så har prøvd å ta med litt mindre denne gangen. 

  DETTE ER FORRESTEN EN KURV I DET NYE SKAPET MITT. VIL DU SE DET NYE SKAPET??   


  HER ER FLERE BILDER FRA DET FANTASTISKE HOTELLET.

  Seven Seas Side  Jeg har aldri laget pakkevideo før. Gi meg gjerne tips i kommentarfeltet <3

  Klem Jennie   
  49 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  20 NYE SPØRSMÅL FRA IG


  07.07.2014


  Da har jeg tent å svare på 20 nye spørsmål fra IG.

  1. Hvilket språk skal du ta på ungdomsskolen?

  Jeg skal ta Tysk. Gleder meg veldig. Kan en god del fra før av og gleder meg til å lære mer.

  2. Hva er det beste og verste med å være kjent?

  Det beste er nok å få være skuespiller og drive med et jeg synes er gøy. Det verste er å finne ut at folk jeg trodde var ekte venner ikke var det allikevel.

  3. Hvilke kamera bruker du?

  Jeg bruker Canon eos 600D og iphone 4s.

  4. Ditt favoritt godteri?

  Mitt favoritt godteri er lakris og sjokolade men akkuratt nå har jeg godteri nekt. Håper den snart tar slutt :( Hahahaha

  5. Hvilken sang har du på hjernen akkurat nå?

  ENGEL av admiral P.

   

    

  6.  Hvordan er en ekte venn for deg?

  En du kan stole på og en som står opp for deg når andre snakker stygt om deg. En du kan ha det morsom med og samtidig kose deg med selv om man egentlig ikke gjør noen ting. En ekte venn må jo også være snill mot andre og holde på hemmeligheter og løfter.

  7. Skal du ha pakke-video?

  Ja, det skal jeg. Har i dag lagd en liste med tingene jeg skal ha med og skal begynne å finne frem til video. Dette blir gøy:)

  8. Favoritt serie/film på nettflix?

  Pretty Little Liars<3

  9. Retter du håret?

  Nei, retter ikke håret. Før når det var veldig langt likte jeg å ha litt liv i det så istede krølling men det bare til feiringer.

  10. Hvor er kjolen du la ut på IG i dag i fra?

  Den kjøpte mamma på salget hos NELLY for kr 150,-
   

  11. Skal du blogge i Tyrkia?

  Ja, jeg skal blogge når jeg er i Tyrkia og det kommer også sefølgelig masse bilder.

  12. Hvor lenge skal du være i Tyrkia?

  Jeg skal være i Tyrkia fra 12-19 juli.

  13. Tar du alt på Tusenfryd?

  Ja, gjør det nå. Det var først i fjor jeg tok alt. Venner tvang meg med på ting og det viste seg at det vare var utrolig gøy.

  14. Hvis du skulle beskrevet deg selv med 3 ord hva skulle det vært.

  Morsom/Crazy, snill og ærlig.

  15. Hvis du skulle vært sammen med en kjendis for en dag hvem skulle det vært.

  Jeg har jo allerde møtt Isac så jeg ville valgt mitt andre idol, Selena Gomez. Fordi hun er en nydelig jente med et stort talent.

  16. Hvilke apper bruker du mest?

  På mobilen min bruker jeg mest instagram, insasize og youtube.

  17. Hva gjør du når du kjeder deg?

  Nå jeg kjeder meg betyr det jo at jeg ikke har noe å gjøre. Da pleier jeg å gå inn på insagram også svare litt under bildene min og tar litt forespørsler. Eller så hopper jeg på tramolina. Hehe.
  18. Kan du ha innkjøpsvideo fra Tyrkia og London?

  Er nok mest sannsylig at det blir det. Håper veldig på å få gjort det.

  19. Hva gleder du deg mest meg å dra til Tyrkia?

  Å bade i basseng og på stranda hele dagen. Det er også mange vannsliker. Jippi. Gleder meg også til kveldsturer på standa og å spise ute i byen.

  20. Syns du det er finest å være lys eller mørk i huden?

  Tenker egentlig aldri over det. Jeg ser mange nydelig mennesker som både er lyse og mørke. 

   

  Fikk du svar på mer du lurte på? Trykk HER og du kommer til de 20 forrige spørsmålene jeg svarte på. 

  Klem Jennie

   
  25 kommentarer


  TIPS

  PAKKE-VIDEO


  06.07.2014


  Hei

  Nå har jeg begynt å tenke litt på hva jeg skal pakke med til Tyrkia siden det ikke er så lenge til vi reiser. Alt må jo være rent før vi drar så jeg må vaske litt klær også. Skal i hvertfall ha med meg det på bilde. Har vært helt hekta på vannmelon for tinden så jeg har funnet meg alle disse søte tingene.

  Har fått mange spørsmål om jeg skal ha pakkevideo eller om jeg kan ha det. Har aldri hatt det før og det høres veldig kult ut. Lurer derfor på om dere vil at jeg skal ha en " PAKK MED MEG TYRKIA" video?


   

  I går var vi også på IKEA der jeg kjøpte et nytt klesskap. Har derfor måtte tømme hele skapet og nå må jeg gå ned og begynne å fylle det inn. KJEDELIG...hahaha<3

  Vet at om jeg ikke skriver hvor de ulike tingene kan kjøpes så får jeg maaaange spørsmål om det på instagram og blogg, så her kommer det. Veske og deksel H&M ser det ikke i nettbutikken, Kulepennen kjøpte jeg på Tekniskmuseum for 1 år siden, Lipgloss med solfaktor Cliniderm (den er utrolig god og fin) fra apoteket. Topp med vannmeloner Sheinside.http://www.sheinside.com/White-Short-Sleeve-Watermelon-Embroidered-T-Shirt-p-169204-cat-1738.html

  Samtidig kommer jeg ikke alltid til å skrive hvor ting er i for det blir jo bare sett på som reklame.

  Hva syns du om "pakk med meg video"?

  Klem Jennie
  105 kommentarer


  TIPS

  VÆRT HOS FRISØREN :-O


  05.07.2014


  Hei 

  I dag tidlig la jeg som noen av dere har fått med dere ut et bilde på instagram hvor det stod at jeg skulle klippe meg. Mange kommenterte at jeg ikke burde klippe meg, andre at jeg ikke burde klippe meg kort og noen syns det var spennende. 

  Jeg har alltid fått mange kommentarer på det lange håret mitt og flere spør om tips og råd til hvordan å få det så langt og sunt, og om  hvor lenge jeg har spart for å få det så langt. Jeg har vel egentlig aldri spart til langt hår og har siden 2 klasse hatt hårlengde fra under skuldrene til nesten ned til hoftene. Jeg klipper håret jevnlig hos frisør og får da også behandling av håret. Bruker også helst samme frisør som kjenner håret mitt og hvilke produkter som passer til meg. Jeg har som tidligere blogget hatt problemer med hodebunnen men frisøren min hjelper meg og veileder meg og. Lise som er frisøren min har klippet familien min helt siden mamma var liten og det er den samme salongen Centrum Frisør som har eksistert alle disse årene. 

  FØR BILDE


  Noe annet flere har spurt meg om er om jeg har farget håret noen gang og svaret er at det har jeg aldri. Jeg har ofte tenkt at litt lysere hår hadde vært fint eller noen lysere striper men samtidig hater jeg tanken på ettervekst. Men i dag hos Lise. så gjorde hun håret mitt litt lysere og livlig på en utrolig kul måte. Det er veldig få frisører som får til den teknikken hun gjorde på meg og bare henne i salongen jeg går i. Hun brukte fingrene til å på en måte gre inn litt hårbleking i håret mitt, men ikke på toppen av hodet. Jeg har fra før av litt naturlige striper i håret og denne metoden passet perfekt til meg syns jeg. Hun kalte den for SHIMMER HOMBRE og jeg elsker det.  

  BILDENE I INNLEGGET HAR COPYRIGHT SOM VIL SI AT DET IKKE ER LOV Å DELE BILDENE PÅ INSTAGAM
  Hun klippet også en god del som du ser på før bildet og har skrådd klippen litt på siidene for å få litt løft i håret. Jeg liker heller ikke hår som er klippet rett av, så hun har klippet det en del opp. Det kjennes så lett og også tykkere ut.  Når jeg reiser til Tyrkia vil håret bli enda litt lysere, og jeg gleder meg til å se dette til en litt mer sommergyllen hud. Jeg har nå også produkter jeg skal ha med meg som vil behandle og beskytte håret mitt i ferien slik at det blant annet får noe grøntskjær når jeg bader i klorvann. Disse produktene pakker jeg som jeg skrev med meg og kommer nærmere innpå i pakkevideo eller pakkeinnlegg.

  Da har jeg i samme innlegg fått svart på noen spørsmål om håret mitt i fra dere lesere, 

  vist resultatet av frisørtimen i dag

  og lagt med link til frisørsalongen om du får lyst til å dra til frisøren selv. 

  Mange lurer også på shortsen - den kan du se her http://www.sheinside.com/Blue-Pockets-Ripped-Fringe-Denim-Shorts-p-168067-cat-1740.html

   

  Hva syns du?

  Klem Jennie

   
  66 kommentarer


  Sommer

  JEG AVSLØRER


  04.07.2014


  Hei

  Som jeg har blogget om så reiser jeg til Tyrkia og London denne sommerferien. Jeg gleder meg utrolig mye og reisene blir også veldig forskjellige. Det ene er jo en charter tur og den andre storbyferie. 

  Hotellet vi skal til er helt fantastisk syns jeg, jeg har blogget om det tidligere i innlegget GLEDER MEG TIL Å REISE HIT,  trykk HER for å komme direkte til innlegget. Som dere ser har jeg gledet meg helt siden begynnelsen av februar og tenk at nå reiser jeg snart :)

  Du kan se nærmere på hotellet ved å trykke HER

     Ikke så alt for lenge etter vi kommer hjem fra Tyrkia er det bare å pakke kofferten igjen og da går turen til London. Å reise til London er noe jeg hatt lyst til i mange år. Når det blir storbyferie blir det liksom alltid til familie i Østerrike og jeg gleder meg veldig til å oppleve London. Nå reiser jo jeg med hele familien så ferien i London blir nok veldig variert den også. Det skal være en tur som passer alle i familien og alle skal få oppleve noe de ønsker. 

  Jeg har også blogget om London før under innlegget REISELYST. Trykk HER for å komme direkte til innlegget. 

   
  Jeg har spart ganske lenge til Londontur og vet ganske godt hvilke butikker jeg vil innom og ting jeg ønsker meg fra storbyen. 

  Tar gjerne i mot tips om hva jeg bør oppleve i mens jeg er i London.

  Har du tips?

  Klem Jennie
  154 kommentarer


  Sommer

  MINDRE BLOGGING?


  03.07.2014


  Hei

  Som det står i overskriften så lurer jeg på om jeg skal blogge like mye i sommerferien, eller om jeg skal blogge litt mindre. Det er helt naturlig at lesertallet går ned når det er sommerferie, det gjelder alle bloggere så da vil det vel være naturlig om bloggingen går litt ned også....?

  Det er altså noe jeg tenker på men som jeg ikke har bestemt meg for helt ennå.

  Nå er sommerferien godt i gang. Noen er fremdeles hjemme, slik som jeg er og andre har reist på ferie både til utland og andre til hyttene sine.

   

  GOD SOMMER HVOR ENN DU ER

   

  Tips gjerne vennene dine om bloggen min. Om du gjør det på Instagram kan du gjerne tagge bildet du legger ut med #bloggerjenniesofie 

   

  Klem Jennie
  67 kommentarer


  SUPERKOKKENE

  SOLRIK DAG


  02.07.2014


  Hei

  I dag våknet jeg endelig til SOOOOOOOL!!!! Juuuuhuuuuu.....<3 Det var også deilig og varmt. De siste dagen har det alltid regna i løpet av dagen her på Nesodden men i dag har været holdt seg. I dag tidlig fikk jeg en meldig av Andrine som lurt på om vi skulle finn på noe. Hun kom derfor hjem til meg og vi hadde super gøy. Vi hoppet masse på tramoline ( som vanlig ) og tok korte drikke pauser. Hadde også en liten vannkrig. Hahaha<3 

  Etter middag lagde vi en drink som vi syntes så god ut, og det hadde vi rett i. Den var morsom å lage og deilig å drikke. Mmmmmmmm....

   
  OPPSKRIFT TIL TO      (Jeg klarte å velte det ene glasset da vi tok bilder så det er derfor vi deler ett)

  - 1 1/2 dl vann

  - 6 ss sukker

  - 1 ts revet sitromkall

  - 1 1/4 dl sitronjuice

  - 6 isbiter

  - mineralvann

  TIL PYNT

  - Sitronbåt 

  - sukker

  FREMGANGSMÅTE

  1.  Ha vann, sukker og sitronskall i en kjele og gi det ett oppkok under omrøring. La det koke i 5 min under stadig  omrøring.

  2. Ta det av platen, og la det kjøles ned til romtempratur ( om lag 30min) Hell deretter over sitronjuicen og hell det i en mugge.Dekk det med plast og la det avkjøles i kjøleskapet i ca 2 timer. 

  ( Vi hadde ikke så god tid så vi tok det i stede en drøy halvtime i fryseren)

  3. Når sitronblandingen er ferdig avkjølt tar du 2 glass og gnir kanten inn med sitron. Deretter dypper du glasset i sukkker. La det stivne. Ta isbiter i glasset.

  4. Ta sitronblandigen og del den likt i de to glassene. Deretter fyller du så mye mineral vann du føler for å ha oppi. Pynt den deretter med en sitronskive på kanten av glasset.

  SÅ ER DEN KLAR TIL SERVERING<3

  Skal du prøve oppskriften?

  Klem Jennie

   
  28 kommentarer


  TIPS

  DET MÅ JO GJØRES .........


  01.07.2014


  Hei

  I dag har jeg brukt tiden min på å rydde på rommet og i skapet mitt. Ganske kjedelig men det må jo gjøres. Hjelper å høre på musikk eller sette på noe du liker å se på TV. Jeg satte derfor på PLL. Kan ikke akkurat si det går så fort men ble i hvertfall ferdig.

   

  Har også vært på IG og sett på neglbildene som er lagt ut hittil. Masse kule og søte negler er blitt lagt ut. Har likt alle og kommentert så mange jeg kan. Hvis du har privat bruker får jeg desverre ikke sett bilde ditt men er helt sikker på at det er utrolig kult.  Kanskje jeg prøver noen av dem selv. Valgte å lage en collage med noen jeg likte godt.


  Etter at jeg hadde ryddet på rommet hadde jeg og lillesøster en liten photoshoot ute. Denne gangen var det ikke jeg som var forran kamera, det var min nydelig søster. (P.S Hun sa at det var greit at jeg la det ut på bloggen.)

  PEACE OUT


  Om du vil dele et bilde av neglene din på IG, tag det med #jenniefashionnail

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION