hits

 • Sommer

  Hjemmedag


  31.07.2013


  Hei

  I dag var vi bare ute i hage og koste oss. Vi spilte basket, tegnet med kritt, spilte bordtennies og masse mer. Deilig med en dag hjemme. Men nå drar vi snart:( Skullle gjere hvert her en uke til, men vi har i hvertfall hatt det superfint her. I morgen skal vi på en vandring opp til et fjell og spise på resturant der oppe<3 Gleder meg.

   

  Nå spiser jeg Jelly Beans og bare slapper av.

  Hva har du gjort i dag????

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Sommer

  Bytur


  30.07.2013


  Hei

  I dag var det siste dagen i byen og vi koste oss masse:) Lillesøster tok et hull til i øret hos Claire`s og ellers shoppa vi litt og spiste lunsj med Oma på et utsiktpunkt. De siste dagene i Østerrike skal vi bade, på vandring og pakke, vil egentlig ikke hjem. Gleder meg jo selvsagt litt til å treffe venner igjen,  jeg vil på kino, Tusenfryd og Bubble Tea. Håper på at flere har kommet hjem fra ferie og at det er litt varmt i Norge også. Her er det jo suuuupervarmt og deilig. Gleder meg også syyyykt til både leirskole etter sommerferien og til Selena Gomez konserten jeg skal på med kusina mi. En annen super ting er at vi har spart syndenferien til høstferien, jabbadabadooo :D 

  Hva synes du om utsikten???

  Klem Jennie

  #graz #austria #summer
  67 kommentarer


  Sommer

  Dagen


  29.07.2013


  Hei

  I dag dro vi med tante og bestemor til et friluftsmuseum. Det var nesten alt for varmt til å være ute, men også veldig interessant. Det beste var faktisk hver gang vi kom over noe vann. enten i form av vannmølle, fontener, tjern eller lignenede. Da vi kom hjem begynte det å blåse veeeeeldig og nå har det blitt litt kjøligere ute. I morgen blir det enten strand eller bytur avhengig av været. Det er bare noen få dager igjen av oppholdet vårt her i Østerrike :(

  Legger med noen bilder i fra dagen min + en video helt nederst i innlegget :)

   INSTAGRAM-VIDEOER

  Har du kommet hjem i fra ferie?

  Klem Jennie
  104 kommentarer


  Blogg

  JEG ER LITT SJOKKERT


  29.07.2013


  Hei

  Nå har jeg faktisk nettopp stått opp. Det er veldig varmt i dag også, men vi skal avgårde til et Friluftsmuseum. Aldri vært der før, så det kan jo bli gøy. Men aller først må jeg bare takke alle dere FANTASTISKE lesere. Alle dere SØTINGER som legger igjen så utrolig mange KOSELIGE kommentarer til meg. Det gjør at jeg får lyst til å fortsette med å blogge. Gleder meg til jeg kommer hjem og skal lage innkjøpsvideo til dere også. Men hallo.....jeg er på PLASS 22 i dag på blogglisten til blogg.no  SJOKKERT. Har liten tro på at jeg blir værende der oppe altså, men jeg syns jo det var litt gøy for i dag uansett. 

   TIL ALLE DERE SOM IKKE HAR INSTAGRAM. JEG HAR PLANER OM Å LEGGE UT FLERE AV MINE INSTAGRAM FILMER I LØPET AV DAGEN ELLER MORGENDAGEN. 

  ET BILDE I FRA EN INSTAGRAMFILM

  Nå må jeg faktisk forte meg å ta igjen de andre som spiser forokost og gjør seg klare for å dra av sted. Ønsker dere en strålende dag. 

  Hva syns dere om instagramfilmene mine dere som følger meg på instagram?

  Klem Jennie
  86 kommentarer


  Sommer

  SYDEN - FEELING


  28.07.2013


  Hei

  Vært på Copacabana i dag også. Vi lånte madrasser og jeg padlet over hele innsjøen i sammen med mamma. Badet veldig mye og lekte masse på flåtene. Vi måtte være mye i vannet for det var rett og slett alt for varmt på land. Det var mange flere folk på stranda i dag også fordi at det er helg, men veldig god stemning.  Klem Jennie
  31 kommentarer


  Blogg

  OM JENNIE SOFIE!


  27.07.2013


  Hei

  Mitt navn er Jennie Sofie og jeg er en 17 år gammel jente i fra Nesodden utenfor Oslo. Jeg har allerede blogget i over 4 år og har de siste årene også blitt en influencer på Instagram med brukeren min @jenniefashion. Det hele startet med en liten birolle i nettserien Jenter på NRK, og jeg begynte egentlig å blogge og instagramme for å vise at jeg langt i fra var som den bitchy rollefiguren jeg spilte med navn Hedwig. Hihi!

  Den positive holdningen min trakk til seg oppmerksomhet og siden den vårdagen i 2012 har jeg designet tre kolleksjoner med kleskjeden WOW, laget mange youtubevideoer, fått være en del av P4s Vinterlyd-turné, vært backstagereporter på festivalen Oslo Sommertid og kanskje det største av alt: blitt headhuntet av Disney og vært programleder for tre sesonger av The Club på Disney Channel. Fordi jeg driver med det jeg gjør har jeg fått muligheten til å gjøre noe av det jeg elsker mest: Møte følgerne mine og reise rundt i verden!

  Nå går jeg første året på videregående på medier og kommunikasjon og trives like godt bak kamera som foran. Hva jeg vil bli som voksen vet jeg ikke helt ennå, men jeg trives utrolig godt med det jeg gjør nå. Jeg lever i nuet og føler meg veldig heldig. Jeg er veldig opptatt av å få særlig yngre jenter til å syns at de selv er bra nok som de er og at man ikke trenger å fikse på seg selv. Tweens og tenåringsjenter blir i dagens samfunn dessverre eksponert for alt for mye photoshop, og utseende og kropper som er fikset på. Dette er ikke det som er normalt og vi kan ikke normalisere denne utviklingen av hvordan man bør se ut. 

  Følgerne mine betyr alt for meg. Det er de som løfter meg opp og det er de som lar meg få holde på med det jeg gjør. Min gave tilbake er å strø om meg med positivitet og stadig minne dem om at de er bra nok som de er, at de kan nå drømmene sine og at man ikke kommer opp eller frem i livet ved å tråkke andre ned.  
  74 kommentarer


  Ekstra moro

  KJEMPEFIN DAG


  27.07.2013


  Hei

  I dag har det vært over 40 grader og vi flyktet derfor til shoppingsenteret. Der var det kjøligere og vi fikk kjøpt oss noen ting vi vil ha med tilbake til Norge. Jeg kjøpte meg en topp og bikini på New Yorker. Premier til de to søte jentene som vant siste konkurranse på instagtram hos Claire´s. En topp på en butikk jeg ikke husker hva het og et par nye sko. Det var til min store glede også Bubble Tea på senteret, og det var YUMMY. Da vi kom hjem fra shopping spiste vi middag før vi dro for å spille minigolf med Oma, Opa og onkel Det er en helt ny minigolf-verden like ved der de bor, og vi hadde det veldig moro. Nå har det allerede blitt ganske sent og jeg skal spille basket før jeg skal legge meg. Legger derfor kun ut en collage og noen få bilder i kveld. 

  LITT AV MINIGOLFANLEGGET

  MITT LAG

   
  SÅ ET BILDE SOM SIKKERT IRRITERER NOEN ;)

  LILLEBROR VAR IMOPNERT

  I morgen blir det Copacabana igjen og jeg har jo kjøpt meg ny bikini også, veldig fornøyd med den. Dagene går så utrolig fort. Takk for alle kommentarer, dere er så søte og snille alle sammen. 

  I dag tok jeg en utfordring jeg fikk på instagram og gjorde noe sprøtt midt i en butikk her i østerrike. Det har jeg på film og lurer på om jeg skal dele den med dere på bloggen. 

  Hva syns du? He he

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Sommer

  Copacabana


  26.07.2013


  Hei

  I dag vil jeg nesten si at jeg har vært i syden. Det har vært første dag med hetebølge så det ble opp til 40 grader!!!!! Så vi dro til en ekstremt fin innsjø. Utrolig viktig med nedkjøling når det er så varmt så det ble masse bading og is :) Lå i sola og leste litt for lenge også og ble litt rød. På søndag skal vi dra og bade igjen, men i morgen tror jeg vi har andre planer. Sikkert lurt for jeg kjenner at kroppen har fått mer enn nok sol i dag. Noe som var litt kult var et det kom et fly og slapp ut ca 50 badeballer ned i innsjøen. Mamma fikk tak i en badeball til oss. Dette pleier visst å skje av og til, det er reklame på ballene og det hang også på et tilbud fra butikken som gjennomførte dette. 

   

   

   

  Håper dere alle har hatt en finfin dag, uansett hvor i verden dere befinner dere. Håper dere liker bildene jeg legger ut. 

  Noe du vil jeg skal ta bilde av?

  Klem Jennie

   
  69 kommentarer


  Sommer

  Gøy på landet


  25.07.2013


  Hei

  I dag kjørte vi fra Graz til barndomsbyen til Oma og Opa. Der oppe har de også et hus, men vi er ikke der like mye som her. Det er alltid veldig koselig å ta seg en tur dit, det er veldig landlig og fint. Det lukter selvsagt litt møkk der, he he...men det går helt bra - er jo koselig med dyr. I dag har vi også kjørt motorsykkel og traktor på gården til den ene onkelen til pappa. I helgen er det meldt hetebølge og opp mot 40 grader i skyggen, så da måååååå vi jo dra for å bade. I morgen kveld er det også en uke siden vi kom til Østerrike, tiden går alt for fort. 

  Syns du det er gøy på landet, eller hater du å bli møkkete?

  Klem Jennie

   #ferieminner
  58 kommentarer


  Sommer

  Det ble Therme


  24.07.2013


  Hei

  Det ble ikke badetur til innsjø i dag, i stedet dro vi på Therme. Der er det bassenger ute og inne og vannet varmes opp i fra varme kilder. Utrolig deilig vanntemperatur på grunn av det, 34 grader. Koste oss veldig, pleier alltid å dra hit når vi besøker familie Østerrike. I morgen skal vi til en liten by for å besøke oldemor og annen familie. De bor på landet. Tok ikke så mange bilder, men tok noen småfilmer som jeg tenker å lage en film av i Imovie, men det blir ikke i dag. 

   

   

  Har du badet i dag?

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Sommer

  OMG, det er varmt


  23.07.2013


  Hei

  Det er kjempevarmt i Graz og det skal bli enda varmere. En hetebølge er på vei og i morgen skal vi derfor dra og bade igjen. I dag har vi vært hos tante på middag hun bor i byen i en toppleilighet og før vi dro til henne vandret vi litt i byen. På gjerdet på den ene brua i byen er det vanlig at kjærestepar henger låser med navnene eller initialene sine på, ser kult ut syns jeg.

  LEKTE MEG LITT MED DE TRE ØVERSTE BILDENE

  (Jeg hang ikke opp, for jeg har ikke kjæreste - men så denne med J på)

  Nå er det nesten deilig at sola snart går ned. I Norge er vi jo ute i det deilige sommerværet til langt på kveld, men her blir det tidligere mørkt. I morgen er altså planen å dra for å bade igjen, men den gangen et sted jeg aldri har vært før. Det er en stor innsjø, som blir kalt for Copacabana. Der veldig fint ut ut i fra dette bildet der i fra. Gleder meg uansett bare veldig til å bade. 

  Snart på tide med noen instagramfilmer på bloggen?

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  innkjøp

  Nok en solskinnsdag


  22.07.2013


  Hei

  Tatt det ganske med ro i dag. Det vil si at vi har syklet til et shoppingsenter i nærheten for å handle mat, men det var selvsagt også noen andre butikker der som jeg tittet litt i. Vi har kost oss i hagen med vannkrig og is i varmen pluss at jeg har lest litt. I morgen skal vi spise hos tante og veldig sent i morgen kommer også bestemor og bestefar tilbake i fra Spania. Det gleder jeg meg veldig til for det er jo flere måneder siden jeg så dem sist. Når de kommer skal vi finne på mye gøy, som å gå på fjellet, dra på SPA og mye mer. 

  BILDER AV NOE AV DET JEG KJØPTE I DAG

  LITEN VIDEO I FRA SYKKELTUREN I DAG

  Jeg liker klærene jeg kjøpte, hva syns du om antrekkene? 

  Klem Jennie
  95 kommentarer


  Sommer

  Badedag


  21.07.2013


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært på det lokale badestedet her hvor vi bor . Det er et basseng som er litt over 1100 kvadratmeter, det er veeeeeeeldig stort. Det tar bare 10 minutter å gå dit i fra bestemor og bestefar og det var veldig deilig å få nedkjølt seg litt, for det er veldig varmt i dag også. Nå har jeg hjulpet tante med å lage middag og den skal vi spise ute i hagen under pæretreet. Det er en veldig fin hage her og bestemor dyrker egene grønnsaker og druer.

  LITEN VIDEO

  (Ps, kjenner ingen på videoen)

  LILLEBROR VALGTE TWINNI

   

   

   

   

   

  Spiser du også mye is i sommervarmen?

  Klem Jennie
  61 kommentarer


  Video

  FØRSTE DAG I ØSTERRIKE


  20.07.2013


  Hei

  Da er snart første døgn i Graz tilbakelagt. I dag har vi vært en tur i byen og tittet litt. Jeg har forsøkt å filme litt, men jeg skal love å bli flinkere. Ikke filme så fort, rotete og lite. Men uansett så lagde jeg en film. Den inneholder alt i fra tur i byen, til innkjøpsvideo og BLOOPERS.  

   

   

  Det var veldig varmt i dag og det skal være så varmt i flere dager fremover. Det er stor sjanse for at vi drar og bader i morgen.  Håper dere liker videoen.

  Hvor i verden befinner du deg nå?

  Klem Jennie

  #ferie #newin #video
  77 kommentarer


  Video

  KJÆLEDYRET MITT


  18.07.2013


  Hei

  Nå er vi pakket nesten helt ferdig til avreise i morgen. Flyet går ikke før på ettermiddagen, så det blir heldigvis ikke noe stress. I dag har vi hatt en rolig dag hjemme i hagen. Gitt marsvinet mitt Elvis sommerklipp og neglklipp pluss at jeg har gjort i stand buret hans til han skal på sommerferie i morgen. 

  Laget en liten video av Elvis i dag også

   

  Har du kjæledyr?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  Blogg

  BILDER TIL HEADER


  17.07.2013


  Hei

  Dette er et innlegg spesielt til dere som vil lage header til meg. Jeg har laget en selv i dag også, men du skal ikke se bort i fra at jeg kanskje velger å bruke akkurat den du lager.

  For at jeg muligens skal kunne ønske å bruke headeren du lager må et par punkter være oppfylt.

  1. Kun bilder fra dette innlegget brukes. 

  2. Det skal stå Jenniesofie.blogg.no i fine bokstaver tydelig i headeren

  3. Det skal også stå Mitt liv i headeren

  4. Jeg ønsker nøytrale og lyse farger som bakgrunn. Se eventuelt www.love.blogg.no og www.andreabadendyck.blogg.no Slike farger eventuelt 

  Her kommer bildene  Du kan sende header til denne adressen jenniesofieheader@gmail.com

  Merk mailen med HEADER i emnefeltet. Jeg svarer dessverre ikke på mail. Husk å ha riktige mål på headeren jeg bruker 1000 x 500 i Photoshop.

  Klem Jennie
  101 kommentarer


  Blogg

  HEADER


  16.07.2013


  Hei

  I dag var vi på Ski storsenter og kjøpte inn litt ting vi trenger til Østerrike. Nå er det jo bare 3 dager til vi reiser. Jeg tok også header-bilder i dag. Men alt gikk ikke som planlagt fordi jeg får bare lastet inn et bilde. Så resten kommer i morgen:)

  Hva har du gjort i dag????

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Blogg

  FERIEFORBREDELSER


  15.07.2013


  Hei

  Familien min forbreder seg på ferie, det vil si at vi ordner i hus og hage og kjøper inn småsaker som vi trenger. I dag trakk jeg vinnere på Instagram-konkurransen og jeg skal kjøpe premier til de to søte jentene i Østerrike. Finner helt sikkert noe kult i butikken Claire`s. Kjenner ingen av de to jentene som vant, og jeg brukte random.org til å trekke vinnere for meg. En hadde åpen profil og en hadde lukket. Vel....nok om det. 

  I morgen tenker jeg å ta nye bilder til ny header. Kanskje en av dere har lyst til å lage en header til meg?

  I dag legger med noen sommerlige bilder som jeg tok tidligere i dag. Toppen kjøpte jeg på Kypros i fjor sommer.

  (Disse bildene ønsker jeg IKKE i en ny header) 


  Klem Jennie
  62 kommentarer


  Video

  MORO MED VENN


  14.07.2013


  Hei

  Blir kun video i dag. Vært på Tusenfryd igjen, alltid moro. I videoen er det litt i fra overnattingen på fredag i telt og litt i fra Tusenfryd i dag også. Og....Jaaaaa, jeg vet vi ser veldig trøtte ut på videoen og det er fordi vi var veeeeeeldig trøtte. Til slutt... teite kommentarer blir bare slettet så spar dere for å skrive dem ;)

   

   Har du vinnerflaks, eller uflaks?

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Sommer

  Villa Malla


  13.07.2013


  Hei

  I dag dro vi til Villa Malla. Vi fikk ikke vært der så lenge som vi ønsket, fordi været plutselig endret seg. Det skyet til og begynte å regne litt. Men vi var der lenge nok til å vite at vi skal tilbake dit om ikke så lenge, en dag det er meldt bare solskinn. Det var et veldig fint sted som ga litt sydenfølelse. Når det er skikkelig varmt gir det helt sikkert masse sydenfølelse. Det var en liten koselig strand der med hvit sand, palmer, hvite telt og masse fint og fargerikt dekor. Veien dit var også veldig fin å kjøre, langs fjorden. Vi hadde egentlig planer om å fiske krabber og å spise middag der, men siden været ikke var tipp topp så valgte vi å dra til Sandvika storsenter i stedet. Det er en del småting vi må ordne før vi drar på ferie, så vi fikk krysset av noen gjøremål på listen vår. Har hørt at de har veldig god mat og is på Villa Malla så jeg gleder meg allerede til vi skal tilbake dit. I dag skulle det være bryllup der også, forstår godt at noen vil ha en fest på et så fint sted. 
  Nå har vi kommet hjem og jeg er veldig sliten ettersom jeg også var veldig lenge våken i teltet i går. Jeg har derfor tenkt å legge meg tidligere enn normalt. Orker ikke gå igjennom bilder og filmer i fra overnattinga i går. Om det er noe bra så ser jeg på det i morgen og legger det eventuelt ut på bloggen da.  

  Vet du om helt fantastiske steder i vårt land som man bare MÅ oppleve?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  Video

  Video - ønske fra Tilde


  12.07.2013


  Hei 

  En av mine lesere Mathilde/Tilde ønsket seg en video på bloggen igjen, så jeg legger derfor ut en liten videosnutt i fra Tusenfryd på tirsdag. Da ble det faktisk to blogginnlegg i dag da :)

   

  Dere som skal i parken som aldri har vært der før, bør glede dere masse. 

  Klem Jennie

   
  33 kommentarer


  Sommer

  Stranda


  12.07.2013


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet hjem etter noen timer på stranda med gode venner. Det var utrolig deilig vann, føltes som 25 grader, men mamma påstår at det er 20 grader i fjorden nå. Mamma har nok rett, men det føltes lunkent. Litt senere skal jeg pakke sammen litt og dra til Amanda, vi skal sove ute i telt. Det er to ulike strender i nærheten av hverandre som jeg pleier å dra på her hvor jeg bor. I dag var vi på den stranda som heter Hellviktangen, der er det veldig koselig. I går kjedet jeg meg litt som sikkert noen av dere så på instagram, så det er ekstra kult at det skjer litt ekstra moro i dag. Blogger i morgen om natten min i telt ;)

  SER NESTEN UT SOM VI STÅR PÅ VANNET 

  Hvor mange grader er det i vannet der du bader? 

  Klem Jennie

   

   
  24 kommentarer


  Blogg

  FERIE


  11.07.2013


  Hei
  Merker at lesertallet på bloggen synker nå som det er sommerferie, men jeg har også mange trofaste lesere.

  Setter pris på alle de hyggelige kommentarene deres<3
  Akuratt nå teller jeg dager til vi reiser på ferie. 7 dager til nå, så sitter jeg på flyet på vei til Østerrike . Gleder meg veldig til å vise dere hvor fint det er i mitt andre hjemland.Vise dere mine favoritt butikker, favoritt steder og innkjøp jeg gjør i løper av oppholdet mitt der.

  Er det noen som ønsker seg et spesielt bilde, noe jeg skal fotografere når jeg er på ferie???
  Klem Jennie<3
  108 kommentarer


  Blogg

  Take it easy


  10.07.2013


  Hei
  I dag blir det ikke et så langt innlegg. Jeg gjorde egentlig ikke gjort noe spesielt i dag. Jeg har vært ute på trampolina, i hagen og inne. Jeg har også plukket markjorbær med lillesøster og lillebror. Vi brukte det som topping på vaniljeis.

  Litt senere, etter middag kom isbilen og vi kjøpte. Jeg valgte Sorbella fordi de var utsolgt for mini spookis.

  Hva er din favoritt is???

  Klem Jennie<3
  49 kommentarer


  Ekstra moro

  En frydefull dag


  09.07.2013


  Hei

  I dag har jeg vært på Tusenfryd i sammen med familien. Mamma og pappa er heldigvis ganske glade i å ta karuseller de også. Vi var der i fra 11.30 til 17.45  og hadde stort sett bare fint vær, det kom noen få regndråper. Det er kjempekoselig å se hvordan lillebror koser seg når han utforsker nye karuseller, han kjørte flere attraksjoner. 

  LILLEBROR OG MEG
  Spinspider var uheldigvis ute av drift, men jeg fikk tatt alle de andre kule attraksjonene som Space Shot, Speed Monstar, Super Splash, Thunde Coaster og mye mer. Det tar ganske lang tid å lage video, så jeg skal begynne på det i morgen. Tok ikke noe særlig bilder, men la ut en video på Instagram da jeg var i parken. 

  SUPER SPLASH


  Er kjempesliten etter en lang dag i parken, nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Resten av uken er det bare meldt SOOOOOOOOL, så regner med noen turer på stranda

  Hvilken fornøyelsespark er din favoritt???

  Klem Jennie

  #tusenfryd
  36 kommentarer


  Sommer

  Summerfeeling


  08.07.2013


  Hei

  Det er sååååå deilig at solen har kommet tilbake og at det endelig er litt sommer. Jeg elsker å være ute når det er fint vær. Enten om jeg er på stranda eller bare hjemme i hagen. Jeg har fått spørsmål om jeg alltid skal blogge sent på kvelden, og svaret er at jeg ikke planlegger på forhånd når jeg skal blogge. Jeg blogger når det passer meg best. En gang kanskje det passer meg å blogge flere ganger i løpet av en dag, kanskje tidligere men også sent. Nå som det er så deilig å være ute passer det meg best å blogge om kvelden før jeg skal legge meg. Da bruker jeg også en del tid på å svare folk på instagram. I morgen skal jeg endelig på Tusenfryd igjen og det gleder jeg meg veldig til . Skal forsøke å filme litt og kanskje få laget en liten film, men jeg lover ingen ting. Det eneste som er sikkert er at jeg kommer til å blogge om dagen min på Tusenfryd. 

  I går spurte jeg om noen ville se et par filmer som jeg har lagt ut på Instagram og det var det flere som ville. Det er fordi det er flere av leserene mine som faktisk ikke har instagram. Jeg kan forsøke å få til å gjøre dette et par ganger i måneden og legge ut flere av videoene jeg deler på Instagram, det blir jo noen i løpet av et par uker. Hva syns dere om det?

  INSTAGRAMVIDEO

   Nå gleder jeg meg veldig til Tusenfryd i morgen. Det er meldt veldig fint vær og det er alltid koselig med sol når man er i parken. Noen andre som også skal dit i morgen?


  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Reise/ferietur

  HERLIG HELG


  07.07.2013


  Hei

  I dag skulle vi dra fra Sarpsborg :( Elsker å være på Quality Resort Sarpsborg, men tiden går alt for fort når man er der. Denne gangen fikk jeg også oppleve Fredrikstad som er en fantastisk vakker by og jeg anbefaler virkelig en tur dit i vakkert sommervær. I dag etter at vi hadde spist frokost og pakka dro vi fort til klatreveggen for å klatre litt. Det er alltid supergøy, men det er litt skummelt å være på toppen og slenge seg utfor første gangen.

  Etter litt klatring dro vi på Inspiria. Der var det kommet masse nye og morsomme ting som for eksempel Rullestoldisco. Jeg prøvde alle den nye tingene og jeg koste meg veldig. De hadde også trampoliner med seler så man spratt ekstra høyt. Jeg tok baklengs og forlengs salto. 

  LILLEBROR ELSKER INSPIRIA

  Etter at vi hadde lekt oss ferdig satte vi oss inn i bilen og kjørte til Sverige for å handle litt. Vi var først i matbutikken så dro vi i godteri-butikken. Det var alt slags godteri der.Så jeg måtte ta litt bilder. Dette jeg viser er bare bitte bitte litt av alt man kunne plukke i fra. 
  Nå er jeg hjemme og bare "Chiller". Skal snart se på en ny film vi har kjøpt.

  Her er noen bilder fra hele helgen som jeg ikke har fått lagt ut fordi de lå på kamera.

  LILLEBROR ER SÅ SØT, OGSÅ NÅR HAN ER LITT SUR  DETTE ER FRA GLOMMAFESTIVALEN   


  KJØPTE LITT FUDGE, FRISTET SÅ VELDIG

  Håper dere likte bildene. Lurte på om noen av dere ikke har Instagram og vil at jeg legger ut noen korte videoer i fra helgen her på bloggen? Videoene har jeg allerede lagt ut på instagram. 

  Klem Jennie

   

   
  26 kommentarer


  Reise/ferietur

  Super Lørdag


  06.07.2013


  Hei
  I dag da jeg våknet var det god frokost og fint vær. Super deilig:) Det var viktig at vi fikk i oss godt med mat fordi vi skulle være på Glommafestivalen i Fredrikstad.

  Det ble ikke bare is til frokost heller:) Jeg spiste også brød med egg og bacon.

  Så dro vi til Glommafestivalen. Der var det sykkelløp, tivoli, boder og masse gøy. I bodene var det masse kule og fristende ting. Det var lakris- boder, fudge-boder( fudge er en slags fløtekaramel)l. Det var også boder med masse forskjellige deksler.

  OMG!!! Se så mye forskjellig:)

  På tivoliet var det masse forskjellige karuseller i tillegg til et pariserhjul.

  Måtte tilslutt ta en liten pause da to søte jenter kom bort og spurte om jeg kunne ta et bilde med dem. Super koselig<3

  Tiden gikk så fort at vi måtte opp til bilen igjen og ta ny lapp. Så skulle vi spise middag. Det var supergodt og vi hadde god utsikt.

  Mmmmmm....!!!

  Da vi kom hjem til hotellet igjen dro vi til badeland og var der i noen timer. Elsker å bade og å ta skliene.

  På kvelden dro vi til Superland og der var vi med på quiz. Etter det spilte vi en runde minigolf. Super gøy.

  Nå ligger jeg i senga og ser på TV. I morgen skal vi på inspiria og til Sverige. Gleder meg. Natta:)

  Hva har du gjort i dag??!
  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Blogg

  Sarpsborg


  05.07.2013


  Hei
  Nå er jeg i Sarpsborg og koser meg. Vi har ikke gjort så mye i dag men i morgen skal vi til Fredrikstad på Glommafestivalen, bade, være i superland og masse mer. Lover å ta masse bilder.

  Mitt favoritt godteri:)

  Hva er ditt favoritt godteri???
  Klem Jennie
  72 kommentarer


  Reise/ferietur

  Pakke


  04.07.2013


  Hei

  I dag har jeg ryddet og pakket  ganske mye. Vi kal jo til Sarpsborg denne helgen og jeg gleder meg veldig. Jeg skal bade, klatre, spille minigolf og masse gøy. Det har tatt ganske lang tid å pakke i dag fordi jeg er et rotehue og glemmer ofte hvor jeg legger ting. Jeg har hoppet litt på trampolina i dag også. Det er også meldt veldig fint vær i helgen så jeg håper det er mange fine butikker i Fredrikstad for vi tar oss kanskje en tur dit. Vet du om det er det? På vei hjem skal vi innom Sverige og handle godteri og sånt. Koooooooos!!!! Gleder meg sykt. 

  Jeg liker meg ALLER best i klatreveggen:)

  Er du også et rotehue???

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  Blogg

  Kinokos....igjen


  03.07.2013


  Hei
  I dag dro jeg og lillesøster til byen for å se på filmen Rive-Rolf. Da vi skulle gå in for å se filmen møtte vi noen venner fra Halden?! Filmen var ganske bra og jeg koste meg masse med lillesøster.

  Sorry for at det ikke ble så mange bilder i dag. Tiden løp liksom fra meg:)
  Har du sett Rive-Rolf???
  Klem Jennie
  68 kommentarer


  Ekstra moro

  FLOTT TIRSDAG


  02.07.2013


  Hei

  I  dag skulle jeg og familien egentlig på Tusenfryd men vi bestemte oss for å ta det en annen dag fordi det ikke var så fint vær i dag. I stede dro vi til Jomjom i byen ( oldemor). Etter å ha vært på besøk dro vi til Majorstua. Der gikk vi i butikker og tittet, og jeg kjøpte meg et deksel fra Accessorize med cupcakes på, det lukter jordbær:D På en annen butikk kjøpte jeg meg en neon farget tubetopp som jeg kommer til å bruke masse i sommer. 

  Vi dro også for første gang på Yougurt heaven. Det var super gøy. Smakene jeg tok var oreo, white choclate og strawberry. Jeg tok masse godt til topping.

  Nam nam<3

  1. Grab a cup  2.Swirl it up 3.Top it off:D

  Det neste stedet jeg vil dra til er Bubble tea<3 

  Har du vært på Bubble tea eller Yougurt heaven???

  Klem Jennie

  #newin #bubbletea #yoghurtheaven
  73 kommentarer


  Ekstra moro

  Kinokos


  01.07.2013


  Hei
  I dag dro jeg og Ella til byen for å se på kino. Vi skulle se After Earth. Først måtte vi ta buss og båt. Da vi kom til byen gikk vi på burger king og kjøpte en burger. Så tittet vi litt i butikker. Vi kjøpte oss litt godis og drikke så gikk vi i for å se filmen. Den var super bra men man skvetter HELE tiden.

  Lucky Lips

  Bubblegum

  Bling bling:)

  Hva har du gjort i dag???
  Klem Jennie
  34 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION