• Ekstra moro

  VIKTIG!


  30.06.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min har bestått av å gå igjennom programmet hjemme for Sommertid som er nå på søndag! Jeg har lært meg spørsmålene jeg skal stille de forskjellige artistene og litt hva som skal skje. I tillegg har jeg begynt å finne frem klær og planlegge antrekk! I morgen er det øving hele dagen med resten av "teamet" som jeg liker å kalle det! Vi skal gå igjennom alt steg for steg, så vi alle er sikre på hva som skal skje på søndag når det braker løs! Ellers i dag har jeg hatt litt andre avtaler og vært på et spennende møte! 

  Til dere som skal på Voldsløkka på søndag tenkte jeg bare å gi noen beskjeder. Jeg gikk gjennom de på snap i går, men dette er for dere som ikke fikk det med dere!

  1. Del gjerne bilder fra dagen og tagg med #Oslosommetid. Bildene som tagges med dette blir vist på storskjerm og de beste bildene vinner også premier. 

  2. De som steller seg i kø eller er på området før det åpner klokken 14.00 blir ført vekk. Det er ikke lov å komme før det åpner klokken 14.00.

  3. Det er en lang dag, så ikke stress med å stå fremst hele dagen. Det er et stort område der det skjer mye. Gå rundt og kos deg!

  4. Drikk mye vann og spis mat. Ikke bli dehydrert! Ta vare på dere selv<3 Det er meldt knall vær btw!

  Processed with VSCO with b1 preset

  Så vil jeg bare si at Thomas og bandet kom ut med ny låt i dag! Personlig elsker den og tror virkelig dette blir en skikkelig sommerhit! Sjekk den ut på spotify! "On Our Own" av Suite 16<3<3<3   

  Klem Jennie
  1 kommentar


  EFAMBASSADØR

  Jeg skal intervjue...


  28.06.2017


   

  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Min dag startet med at jeg forberedte og fikset meg for å dra til byen på møte. Dagens møte var om Oslo Sommertid som nå er om kun 4 dager!!!! Det er helt sykt! I møtet var flere programlederne og youtuberne som skal være med blant annet Vegard Harm, Makeupmalin og Herman. I tillegg var det de som har med hele arrangementet å gjøre. Alle er så sykt bra bra mennesker som gir meg masse energi og jeg er derfor supergira med tanke på helgen. Vi gikk igjennom planen for hele showet og det ferdig skrevene "manuset". Alt jeg kan si er at dere burde glede dere! Det blir et sykt bra show. For dere som ikke kan komme denne dagen, vil hele showet forhåpentligvis bli lagt ut dagen etter. Vi planla også dager hvor vi skal møtes på forhånd for å øve til showet. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg. Jeg gleder meg til meet&great med dere som har vunnet dette, jeg gleder meg til hele showet, intervju med kjendiser som Lisa&Lena og Alex Aiono! 

   

  De nesten dagene vil nok gå til å øve litt og planlegge look og antrekk! Dette blir så bra!

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Dette var antrekket mitt for dagen! Utrolig deilig med så fint vær! Jeg krysser fingrene for fint vær på Oslo sommetid! Stemningen og viben blir så mye bedere sol og varme!!

  Skal du på Oslo Sommertid?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Sommer

  Det beste med sommeren


  26.06.2017


  Hei

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg. Jeg var med Thomas i går og i dag. Alltid koselig å være med han. I går dro jeg til han på kvelden og vi spiste middag og så på en morsom film. I dag var vi først en del inne ettersom han måtte jobbe litt. Bandet hans slipper nemlig snart en ny låt, så det er litt han må fikse. Vi dro deretter ut en liten tur og spilte basket og litt andre ting. Utrolig deilig å komme seg ut selv om været ikke helt på topp. Det er skikkelig skiftende. Det er sol og plutselig i det andre sekundet regner det. Det var i hvert fall opphold når vi gikk ut. Deretter kjørte vi en tur til butikken og kjøpte middag! Nå har vi nettopp spist og jeg er skikkelig mett<3 Jeg elsker å ha ferie. Slippe å stresse med å stå opp tidlig og jeg kan bruke mer tid på de jeg er glad i! Hele helgen hang jeg også med venner! Jeg var blant annet på VG-lista! Utrolig gøy!

  Hva liker du mest med sommeren?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Antrekk

  Beachy summer look


  24.06.2017


  Hei folkens!

  Endelig er det skikkelig sommer! Det er varmt, sola skinner og det er null skole! Ahhh så utrolig digg! Jeg følte i dag at det var en stund siden jeg har delt en "outfit" med dere her på bloggen, så bestemte meg for å gjøre det i dag! Antrekket er supersøtt spør du meg og det passer perfekt til sommeren. Ettersom jeg dusja i dag tidlig lot jeg også håret være litt vått for å gi håret en "beachy look". Som om du har badet i salt vann og latt håret tørke litt. Da får man naturlig litt bølgete og stilig hår. Ettersom jeg er sikker på at 90% av kommentarene på dette innlegget vil være "Hvor er klærne fra?", tenkte jeg bare å svare med en gang. Nei, det er ikke reklame, men ser på det som en lettere måte enn å svare hver eneste en. Toppen og belte er fra H&M og skjørtet er fra TOPSHOP. Jeg kjøpte skjørtet da jeg var i London, men de selges overalt i tillegg til slite "off-shoulder" topper<3 Skoene er Adidas og er fra Junkyard.    

  Jeg ønsker der alle en fin dag videre!

  Klem Jennie

   
  5 kommentarer


  venner

  FARVEL


  22.06.2017


  Hei

  I går kveld hadde 10. klasse på skolen min Vitnemålsutdeling. Foreldre, lærere og oss elever var samlet til felles avslutning i gymsalen. Alle fint kledd, stolte og rørte foreldre og spente ungdommer. Lange taler, morsomme innslag, musikkinnslag og bilder.

  Det var da det slo meg, da jeg stod der i sammen med klassen min fremfor alle sammen, at dette... denne tiden, den er over. Læreren snakket om at vi tok farvel, et ord jeg ikke liker. De som har betydd mest for meg disse årene vil det langt i fra være noe farvel med. Flere av jentene i klassen begynner på samme skole som meg, selvom vi ikke skal gå samme linje. Mine tre "hjerter" Tuva, Ella og Elizabeth skal der i mot begynne på tre ulike skoler. Heldigvis bor vi alle sammen på Nesodden og jeg skal gjøre mitt for at vi får tid og flere minner i sammen. Det blir rart å begynne på skolen igjen til høsten. Det blir en hel ny start for meg. Jeg håper at videregående blir bra, men før det skal jeg nye sommerferien med venner, familie og de jeg er glad i!

  Nå har jeg sommerferie, det er helt fantastisk.   Hvilken klasse begynner du i til høsten+

  Klem Jennie

   
  38 kommentarer


  Ekstra moro

  MITT TEITE OG KJEDELIGE LIV


  20.06.2017


  Hei

  Da jeg begynte denne bloggen for flere år siden het den faktisk "MITT LIV".  Jeg blogget om alt og ingenting, rett og slett livet mitt. Litt i fra innspillinsopplevelser med JENTER, litt baking, inspirasjonsinnlegg, antrekk, hva jeg gjorde med venner, hverdagsliv og feiringer. 

  Det har faktisk ikke endret seg noe særlig. Jeg deler alt i fra bursdagsfeiringene mine, rommet mitt, inspirasjon, videoer, feiringer med familie, hverdager, ferier, jobbreiser, konserter, eventer, skole, venner, byturer, innkjøp og mye mye mer. Noen sier at det har blitt kjedeligere å lese bloggen fordi jeg bare blogger om konserter, eventer, reiser osv.......men glemmer de eller forstår de rett og slett ikke at det er det som er livet mitt. De sier det blir litt teit, men hva skal jeg ellers blogge om? Det er jo dette som fyller opp dagene, ukene, månedene mine. Slik er det nå, det er livet mitt, jeg liker det. Jeg liker det teite livet mitt.

  Dere skulle bare visst hvor mye jeg takker nei til, for jeg skal faktisk ha tid til håndball, annen sport, familie, venner, kjæreste og det å bare slappe av uten å gjøre noen ting. Tid til å rydde rommet, for tro meg det blir rotete når man stort sett er travelt opptatt, er litt lite organisert akkurat på rommet og har en tendens til å ta alt ut av skapet og ikke legge det tilbake. Jeg har også "denne stolen som får et fjell av ting på seg". Jeg bruker faktisk "mye" tid på å lete etter ting. Flere som kjenner seg igjen?He he

  De som syns bloggen er kjedelig, vel så syns dere mitt liv er kjedelig. Dere trenger ikke like den. Dere trenger ikke syns at alt det jeg syns er morsomt å være med på å jobbe med er morsomt. 

  I går kom jeg hjem i fra London, for 14 dager siden var jeg i København om et par uker er det Oslo Sommertid. Førstkommende helg hadde jeg egentlig et jobboppdrag i Oslo, men datoen måtte flyttes. Det betyr at jeg plutselig har en frihelg. Vet ennå ikke helt hva jeg skal finne på. I morgen har jeg skolefri fant jeg ut, dette fordi vi har vitnemålsutdeling på kvelden og så er det SOMMERFERIE.

  Men tilbake til mitt kjedelige liv. Hva vil dere lese om om det ikke er det jeg er med på og det jeg gjør og det som fyller ukene mine. Er det hva jeg har på brødskiva, at jeg sov lenge, lå på sofaen, gjorde lekser....det syns i hvert fall at jeg blir kjedelig 

  Nå skal jeg snart gjøre meg i stand for klasseavslutning med foreldre. Ha en finfin kveld.

  Så her 

  10 "KJEDELIGE" FAKTA OM MITT LIV

  1. Jeg sover gjerne lenge.

  2. Jeg spiser helst ikke brødskiver til frokost eller kveldsmat. 

  3. Favorittfrokost er: Stekt egg med bacon og tomatbønner.

  4. Jeg er en som hopper ut i vannet og ikke går ut i vannet.

  5. Jeg er ikke begeistret for torsk, men liker laks.

  6. Jeg liker spagetti cabonara bedre enn spagetti bolognese.

  7. Jeg spør ofte mamma/pappa hva jeg bør ha på meg fordi jeg er så ubesluttsom

  8. Jeg biter ikke negler.

  9. Jeg liker best action filmer.

  10. Jeg bruker 1 minutt på å gå til bussen.

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Klem Jennie

   
  9 kommentarer


  Disney

  Slik jobber vi!


  18.06.2017


  //samarbeid

  Hei hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg. Som jeg har sagt er jeg i London og spiller inn med Disney. I går startet dagen med at jeg måtte stå opp klokken 07.00 for å dusje og vaske håret før mamma og jeg gikk ned for å spise frokost. Vi ble deretter plukket opp og kjørt til der vi skulle spille inn. Dagen ble lang og vi filmet hele 4 episoder pluss promoer for kanalen og Instagram. I går var det også helt syyykt varmt så vi måtte passe på å drikke masse vann. I dag hadde vi 2 episoder å filme pluss litt andre spennende saker jeg gleder meg til å dele med dere. Dagen i dag har også vært utrolig varm. Jeg vil vel si at det i sola er nærmere 35 grader om ikke mer, og nå er det London vi snakker om. Jeg har fått handla meg noen få ting, men mamma og jeg har ikke stresset med å komme oss steder. Vi har vært her en del ganger nå, men det gøy å oppleve London på så mange forskjellige årstider❤ Sist var vi jo her på vinteren.

  Jeg har ikke så utrolig mange bilder å dele med dere, men Disney Channel Norge har delt maaaaaaaasse på deres Instagram-story! Jeg viser dere rundt og du får se hvordan vi jobber på sett! Sjekk de ut på Instagram: @disneychannelno

   

  Følger du de på Instagram?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Disney

  På eventyr igjen


  16.06.2017


  Hei!

  Håper at dere har hatt en fin dag! Jeg sitter nå på hotellrommet til mamma og meg her i London. Vi reiste ned i dag midt på dagen, så det var deilig å slippe å stå opp så tidlig. Pappa var veldig snill og kjørte oss til flyplassen. Ettersom jeg reiser hele tiden så må jeg alltid ta buss, båt og tog for å komme meg til flyplassen, så det var fint å slippe det i dag. Ting gikk veldig fint på flyplassen og det tok ikke lang til før det var boarding. Da jeg stod i køen for å komme inn på flyet følte jeg en hånd på rompa mi og jeg slo den bort, men da jeg snudde meg var det bare baggen til en person som kom borti meg. Haha! Flyturen gikk fint og vi hadde en fin taxitur til hotellet. Sjåføren var utrolig pratsom og vi snakket om alt mulig. Alt fra den tragiske brannen i London for litt siden, til naturen i Norge og antall mennesker i England i forhold til Norge. Nå har vi akkurat kommet oss inn på rommet og skal slappe litt av før vi skal spise.

  Ei litta smoothie bowl på Gardemoen før flyturen:)

  Har du smakt smoothie bowl før?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  Jeg er en taper


  14.06.2017


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Ettersom vi på skolen har arbeidsuke var jeg ikke på skolen i dag. Siden arbeidet jeg skal gjøre skjer til helgen slipper jeg å være på skolen resten av uka. Dagen brukte jeg derfor på å øve inn manus for helgens innspilling før jeg så dro inn til Oslo på et møte om Sommertid konserten som skal være på Voldsløkka. Thomas ble med og det var utrolig gøy. Vi var i Google sine kontorer og jeg kan bare si WOW. De har et sykt kult lokale! Vi fikk omvisning, spiste pizza, minglet før det var en slags presentasjon om konserten, ideer og tanker. Crewet er i hvert fall super kult og jeg er sikker på at dette blir helt konge! Helt til slutt hadde vi en kahoot og premien var en spinner. Jeg tapte dessverre men Amalie vant! ❤❤Gratulerer til henne!

  Det er jo heller ikke så lenge til konsert. Bare 18 dager til det braker løs! Jeg er utrolig spent og gira, men også litt nervøs. Jeg har aldri vært med på noe sååååå stort før!

  Skal du på Sommertid?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Sommer

  Summer plans with my B


  12.06.2017


  Hei!

  //samarbeid

  Fra og med i dag er det 9 dager til jeg er ferdig på ungdomsskolen og det er sommerferie. Som flere har fått med seg skal jeg være med på Oslo Sommertid den 2. juli, noe jeg gleder meg helt sinnsykt til! Jeg har et møte nå på onsdag angående konserten og jeg er skikkelig spent! Dagen etter Sommertid reiser jeg på håndball cup i Sverige. Det er en stund siden jeg sist var på cup og jeg gleder meg masse til å spille håndball og kose meg med laget. Litt etter cup er det Østerrike og forhåpentligvis en tur til Italia. Jeg får også besøk siste uken min i Østerrike, så det gleder meg meg også utrolig mye til! Så det jeg er nesten mest gira på! Jeg skal til Frankrike med Bahare! Jeg har aldri vært der, så jeg er derfor lit ekstra spent også! Jeg elsker å oppleve nye steder og Frankrike er et sted jeg har ønsket å besøk lenge. Vi skal være der fire dager i sammen med EF og vil reiser til St Raphael. Det ligger helt sør veldig nærme Nice, for dere som kanskje vet hvor det er. Jeg gleder meg til å snakke mer med EF og Bahare og planlegge mer av turen! 

  Hvilket land drømmer du om å reise til?

  Klem Jennie   
  16 kommentarer


  Ekstra moro

  ER KJÆRESTEN MIN SPANSK?


  11.06.2017


  Hei hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg har brukt det meste av dagen min på å lese manus siden jeg reiser til London. Jeg har fått mange spørsmål angående om jeg er singel, om jeg har fått meg kjæreste. Jeg tenkte aldri jeg kom til å skrive om dette i et innlegg, men føler dette er den beste måten å nå ut til alle på, så jeg slipper å svare hver enkelt person. Ja, jeg har kjæreste<3 Jeg har lagt ut både video på youtube og bilde på instagram av oss sammen, så flere begynte jo å lure litt. Han heter Thomas og flere kjenner han kanskje igjen fra bandet Suite 16!

  For dere som ble litt nysgjerrige på Suite 16 legger jeg med en video fra deres siste opptreden. Bandet består av fire gutter. De er alle superhyggelig med hver sin unike personlighet! De opptrådte med "DESPACITO" på God Morgen Norge og jeg må si jeg er utrolig stolt. De fikk bare fem dager på seg til å lage en remix og lære seg hele sangen...husk nå at sangen er spansk! Det er ikke lett kan jeg tenke meg. Skulle nesten tro Thomas var spansk fordi det var så bra, men det er han ikke. De hadde med seg 50+ bakgrunnsdansere og det så super kult ut spør du meg! Sjekk gjerne ut videoen!

   

  Snakker du et annet språk flytende? Hvilket språk tar du/ vil du ta på skolen?

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Hverdag

  Flyturen var et mareritt


  10.06.2017


   

  Hei

  Etter å ha opplevd en flytur som var som et "mareritt" for meg, så forsøker jeg så godt jeg kan å unngå det å oppleve det samme igjen. Flyturen til Danmark forrige helg gikk veldig fint sett bort i fra en propp i øret ved landing, men den løste seg fort. Jeg sliter noen ganger med å få smerter i ørene når jeg flyr og en gang var det så ille at jeg trodde ørene og hodet skulle eksplodere. Jeg satt bare og gråt stille for meg selv. Men jeg er så glad for at det går ann å fly og å få reise lange avstander på en slik måte. Jeg er rett og slett avhenglig av å kunne ta fly når jeg jobber slik som jeg gjør. Litt i England, så Danmark, så Bodø osv.. I tillegg bor jo halve familien i Østerrike også.

  Her er mine tips til flytur enten den er kort eller lang.

  1. Tyggis, dette skal visst nok kunne hjelpe for å ikke få trykk i ørene.

  2. Ha drikke med meg inn på flyet, dette kan også hjelpe dersom man får dotter i ørene. Det tar jo litt tid før man eventuelt får kjøpt seg noe drikke på flyet.

  3. Ikke ha tett nese, så nesespray må med. 

  4. Å ha lagret noen episoder av en serie jeg liker eller en film på mobilen, slik at jeg har mulighet til å se på noe.

  5. Øretelefoner og spilleliste. Jeg har faktisk ikke dette ennå og jeg angrer bittert hver gang. Jeg har hatt to sanger tilfeldig lagret på telefonen min, så jeg har kun kunnet høre disse to sangene. Det har vært sangen "Try" og " Slalom" haha!

  6. Mamma pleier alltid å kjøpe et ukeblad, noe hun ellers aldri gjør og det kan være litt koselig å se i. Kanskje det er en sudoku eller noe i bladet også, det får tiden til å gå. 

  7. Om jeg reiser uten mamma, er det fint med plass ved vinduet for da kan jeg lene hodet mot veggen  og legge en jakke eller noe i mellom. Om mamma er med er hennes skulder også veldig bra :)

  8. Noe jeg stort sett gjør når jeg reiser til London er jo å lese manus, så da føler jeg virkelig at jeg bruker tiden effektivt.  Processed with VSCO with b1 preset

   

  En gang var flyet til mamma og meg 6 timer forsinket og i tillegg måtte vi sitte 2 timer inne i flyet på rullebanen før vi kunne ta av. Det var alt annet enn gøy og det er slike ting jeg nesten kan bli på grininga av, for alt vi ville var jo bare å komme hjem. Men da fant mamma ut noe litt gøy vi kunne gjøre på flyet i hvert fall. Flyturen tok nemlig også nærmere 6 timer. Vi bestilte akkurat det vi ville og hvor mye vi ville i fra serveringen på flyet. Så bare brukte vi masse tid på å sitte og kose oss. Jeg skal innrømme at det ikke var gøy hele flyturen selvfølgelig, men jeg klarte heldigvis å sove litt. "Stakkars" mamma  hun får aldri til å sove når vi flyr.

  Neste fredag er det ut på jobbeventyr igjen og reisen går til London. Flyturen er dobbelt så lang som til København, men heldigvis ikke alt for lang uansett. 

  Klem Jennie

   

   
  3 kommentarer


  Hverdag

  JEG GRÅT PÅ SKOLEN I DAG


  08.06.2017


  Hei!

  Håper dere har hatt en fin dag! Dette været for tiden er så ustabilt og det irriterer meg sykt! Du vet verken om du skal ta på t-skjorte og skinnjakke eller om du skal ha på hettegenser og regnjakke. Vi hadde planer om å være ut hele skoledagen, men siden det plutselig ble meldt sikkelig mye regn ble vi på skolen i steden. Siden de andre klassene var på bowling ville lærerne at vi også skulle kose oss litt, så de satte på film og serverte oss blant annet brus og popkorn. Akkurat som på kino haha! Vi endte opp med å se Titanic og selv om jeg har sett den flere ganger før, har jeg ikke blitt lei ennå. Det er en skikkelig fin film, men også veldig trist og frustrerende! For dere som har sett filmen så vet dere jo at Jack dør, men jeg har alltid et lite håp om at han skal klare det neste gang jeg ser filmen haha! Dessverre døde han denne gangen også og det endte selvfølgelig med at jeg begynte å gråte. Jeg prøvde å holde det inne, men jeg klarte det ikke. Hehe!

  I morgen er det stafettdag på skolen og selvfølgelig regn! Jeg tuller ikke når jeg sier at det har vært regn alle årene jeg har hatt stafettdag på ungdomsskolen! Det er vel bare å kle seg godt som de voksene sier. 


   

  Begynner du lett å gråte av filmer?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Video

  Møte med fans, sminkefri, photoshoot...


  06.06.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg. I dag var jeg med trinnet mitt i en klatrepark i Oslo og det var så ufattelig morsomt! Sist jeg var i en klatrepark var høstferien 2016, men den parken jeg var i nå var myyyyyye større og vanskeligere! Utrolig gøy! Som flere kanskje fikk med seg i går på bloggen og på snap, så var jeg ferdig med vloggen fra helgen min i København. Jeg la den ikke ut fordi et var blitt så sent, så jeg legger den ut nå i stedet. Helgen var utrolig morsom og du får se det meste vi gjorde i denne vloggen! Dere får også se meg uten sminke i videoen, noe som flere kanskje har ventet på haha! Håper dere liker den<3

   

  Vil du ha flere vlogger?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  BEHIND THE SCENES


  05.06.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Da har jeg kommet hjem etter en morsom helg i København! Da jeg kom hjem i går var jeg helt utslitt etter all reisingen så jeg verken pakket ut eller begynte på videoen min. Jeg tok å la meg nesten med en gang! I dag har jeg der i mot redigert hele videoen, men venter med å legge den ut til i morgen fordi det begynner å bli litt sent! Jeg velger derfor å legge ut litt " sneak peeks" fra videoen! Jeg vlogget fra hele reisen så det er innhold fra hele tre forskjellige dager i vloggen som kommer ut! Det er litt fra kvelden jeg ankom, første dag da vi hadde shoot inne og spiste middag og siste dag med shoot ute og hjemreise! Det har vært helt fantastisk å få jobbe med så mange talentfulle folk som er så  hyggelige og utrolig dyktige innenfor yrket sitt. Hadde det superkoselig med de andre ambassadørene også.

  Nå skal jeg begynne å gjøre ,meg klar for kvelden siden det er skolen igjen i morgen! Nå er det bare 16 dager igjen til skoleslutt, som også betyr 16 dager igjen på ungdomsskolen. Jeg har gledet meg nå en stund til ferien fordi det har vært så mye skolearbeid, men nå som alle tentamener og eksamener er over kjenner jeg at det blir trist å forlate skolen med alle de gode vennene jeg har fått. Noen begynner på samme skole som meg, men flertall reiser til Oslo og begynner der. Jeg gleder meg derfor til skolen i morgen og til å nyte enda en dag med de flotte vennene mine!   

  Gleder du deg til skolen er slutt?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Video

  JUKSEMAKER PIPELORT!


  03.06.2017


  Hei!

  Som sikkert flere har fått med seg på snap og instagram, så dro jeg til København i Danmark i går! En flott gjeng tok meg imot på flyplassen og vi tok bilder og snakket. Vi ankom hotellet, spise og så la vi oss. I dag har jeg hatt shoot hele dagen og dere kan se bilder og videoer på min snap og instagram. Jeg vlogger fra oppholdet mitt, så det kommer en video litt etter at jeg har kommet hjem!

  I dag legger jeg med en video jeg filmet med Marcus, Martinus og Bahare da de hadde konsert på Huk for en liten stund siden! Det var Marcus og meg mot Bahare og Martinus! Om du vil finne ut hva vi gjorde og hvem som vant, så må du sjekke ut videoen<3

   

   

  Hva syns du om videoen?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  HVOR GÅR GRENSEN


  01.06.2017


  Hei

  Nå har jeg blogget i over 4 år, helt utrolig at jeg har blogget så lenge. Grunnen til at jeg blogger er fordi jeg liker å lage innlegg og på grunn av de gode tilbakemeldingene som jeg får i fra dere. Jeg vet at mange av dere har fulgt med meg helt fra starten av og jeg kjenner jo til navnene på flere av nettopp dere og følger noen av dere i sosiale medier også. Dere kjenner meg nok veldig godt dere og hadde nok scoret høyt om det fantes en bra quiz om meg haha! 

  Men så er det ting jeg ikke deler. Ting ingen av dere vet, bare som mine nærmeste venner vet. Det er temaer jeg ikke tar opp på bloggen, diskusjoner jeg ikke vil starte og ganske enkelt spørsmål jeg ikke ønsker å svare på. Grunnen, vel den er jo blant annet at om jeg svarer her, da svarer jeg ALLE. Hvorfor skal alle vite, hvorfor er det slik at noen mennesker forstår ordet privatliv og hvorfor andre mener at de fortjener å få svar på ALT om meg. 

  Her er det noen spørsmål som har blitt stilt meg, noen har jeg svart på før. Noen tenker jeg å svare på her og noen får dere ikke svar på nå.

  1. Kan du filme en House tour? 

  - Jeg har svart på dette spørsmålet flere ganger og svaret er nei. Jeg har vist dere rommet mitt og jeg tar litt bilder i stua. Jeg har tidligere laget noen videoer på kjøkkenet, men det er for lengst pusset opp og kjøkkenveggen er til og med revet. Men det er jo ikke MITT hus. Det er der jeg bor med familien, det er liksom litt personlig. Tror ikke mamma og pappa ville hatt house tour ute på nettet heller. Ganske enkelt en ting jeg syns går inn under privatliv.

  2. Hvor mye veier du?. 

  - Kommer ALDRI til å svare på det spørsmålet. Hva skal noen andre med den informasjonen liksom. Selv om to jenter er like høye og veier like mye vil ikke en gang det si at de har like kropper. Vekt er et tall for meg og for å være ÆRLIG så vet jeg ikke hva jeg veier. Vi har ikke vekt hjemme og det er jeg også veldig glad for. Jeg lever godt og har det bra med kroppen min. 

  3. Hva spiser du for å se ut slik som du gjør og ha den kroppen du har?

  - Ok, jeg har ikke svart på dette før, så jeg kan jo svare. Jeg har aldri slanket meg, jeg har aldri gått på noen diett for å gå ned i vekt. Jeg spiser litt av alt egentlig og er veldig svak for sjokolade, is, kaker og smågodt. Jeg koser meg nok litt ekstra i helgene og føler meg ikke crazy om jeg spiser is eller noe annet godt på en hverdag. Om jeg får en periode med hudproblemer forsøker jeg å holde meg litt unna sjokolade og chips som pleier å hjelpe litt. Familien spiser middag sammen daglig og jeg spiser det som står på bordet da :)

  Jeg er for eksempel veldig glad i frisk-is!

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  4. Har du forsøkt å røyke eller snuse?

  - Nei, det har jeg ikke. Aldri fristet meg i det hele tatt. Hverken for å finne ut av hvordan det smaker eller for spenning eller andre grunner som småunger som røyker og snuser har hatt for å begynne eller prøve. 

  5. Er du på fester og drikker alkohol?

  - Jeg har vel faktisk aldri vært på en fest egentlig, he he. Vel. Har vært på sånne offentlige "fester" som Gullsnutten og i noen bursdager, men der holdt jeg meg unna alkohol. Nå er det jo mange på min alder som drikker og jeg vet jo det. Jeg tror ikke verden går under fordi at de gjør det og jeg tror også mange foreldre er meget klar over at barna deres drikker alkohol. Ikke så vanskelig å finne ut av for litt våkne foreldre heller for de fleste deler jo på VSCO, hvor brukerene er åpne for alle som måtte titte innom. I flere land er det også lov til å drikke alkohol fra man er 16. De får leve sitt liv slik de vil og ønsker og så lever jeg mitt.

  6. Er du forelska, jomfru, har du kjæreste ol?

  -  Spørsmål hvor svaret kan endre seg, dukker også stadig opp. Er du forelsket, er du jomfru, har du kjæreste. Sikkert spennende for mange å vite, og ikke noe spennende for andre. Hvorfor er det slik. Når jeg spør andre om hvorfor dette er så spennende å vite så sier de bare at de er nysgjerrige. Jeg kommer ikke til å svare på disse spørsmålene i dag, men noen vil vel bli svart på i fremtiden.

  7. Hvem liker du best av Marcus og Martinus? 

  - Dette kan også handle om andre personer som jeg kjenner og folk ber meg velge mellom en av dem. Hva er det liksom? Si hvem jeg liker best? Det er kanskje lett å stille et slikt spørsmål fordi dere ikke kjenner personene selv eller fordi de er "kjente". Jeg kommer ikke til å svare på et slik spørsmål fordi det for det første er vanskelig, men jeg syns også det rett og slett er slemt. Jeg vet hvordan det føles og syns ikke det er spesielt hyggelig. Personlig er jeg ikke fan av de innleggene flere legger ut på instagram med bilder av mange kjendiser, youtubere eller blogger og spør "Hvem skal ut først?". Folk begynner da å kommentere hvem de vil ha ut først, og jeg antar det er den personen de liker minst av de forskjellige alternativene. Jeg har ikke tellinga på hvor mange ganger jeg har vært tagget i slike innlegg. Noen ganger har jeg vært igjen til sist som "vinner", men flere ganger har jeg røket ut tidlig. Hva hadde du syntes om at noen satte deg opp mot andre og spurte folk hvem de liker best? 

  Processed with VSCO with p5 preset

  8. Hva får du i karakterer?

  Dette har jeg blitt mer åpen om i det siste, men jeg sa det ikke før fordi jeg rett og slett ikke ville. Da kom folk med teorier som "Hun må være skikkelig dårlig på skolen siden hun ikke vil si det" eller " Hun er sikker veldig dum fordi hun bare bruker tid på blogg og sånn". Jeg har da i ettertid svart at jeg jobber hardt med skolen, og at jeg ikke hadde fått fri fra skolen slik jeg gjør nå,  om jeg ikke hadde hatt gode karakterer. Flere lurte på hvordan det gikk for meg på muntlig eksamen som jeg hadde i går og svaret er at det gikk supert! Jeg fikk 6`eren jeg jobbet for og er stolt av meg selv<3 Det må det være lov å si.

  Jeg håper du fikk svar på litt spørsmål!

  FOR ALL MY FOLLOWERS FROM OTHER CONTRIES. WHEN I REACH 250K ON INSTAGRAM I WILL WRITE CAPTIONS IN ENGLISH ALSO. WHEN I REACH 50K ON YOUTUBE, I WILL MAKE A Q&A ON ENGLISH ON MY CHANNEL :) 

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION