• SPRÅKREISE

  BLUE GROTTO


  29.06.2016


  Hei!

  //samarbeid EF Språkreiser

  For noen fantastiske dager jeg har hatt så langt. I går kveld var det "Boat party" og det er hittil den beste opplevelsen jeg har hatt her nede. Det ble bading, dansing og jeg koste meg virkelig. Jeg håper på å få noen bilder fra den kvelden senere. 

  I dag begynte dagen med skole fra 9 til 12 og rett etterpå dro vi til "Blue Grotto". Vi ankom et super fint badeområde der vannet var krystallblått. Det var også mulighet for å ta en båttur til grottene som var i området og til og med få bade i de. Det kunne jeg selvfølgelig ikke gå glipp av, så jeg og de fleste vennene min dro ut med en båt. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vi tok en titt i alle grottene men da vi kom til hovedgrotten fikk vi bade. Der var vannet så klart at det nesten var uvirkelig. Vi kunne se ned til havbunnen som var 5-6 meter under oss. Vannet var i tillegg utrolig deilig, så jeg stupte rett utti fra båten. Etter litt bading i grotten tok vi båten tilbake og var på stranda der en god stund før vi dro tilbake til hotellet. I kveld tror jeg vi skal ned på en strand vi har vært på før og ta et kveldsbad. Glad det er en litt rolig kveld siden vi har hatt fester nesten hver kveld. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  Ha en fin kveld alle sammen!

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Elsker det her!


  28.06.2016


  Hei!

  I dag stod Tuva og jeg opp tidlig igjen for å gå på skolen. Det var ikke like varmt i dag som i går , men det var egentlig veldig deilig. Det var en del vind men da ble vi ikke så forferdelig varme heller. På skolen hadde jeg det urolig gøy faktisk og timene gikk derfor utrolig fort.

  Etter skolen dro vi til en Beach Club som EF har der det er solsenger til studenter, det er bademuligheter, musikk og mye god is og drikke. Der "chilla" vi i en del timer og det var veldig deilig. Vannet her på Malta er vare helt fantastisk, og jeg elsker det!

   

  Etter noen fine timer på Beach Club dro vi tilbake til hotellet der vi spise og gjorde oss klare for "Boat Party" i kveld. Vi skal nemlig ut på en båt med 2 etasjer der det vil være matservering, musikk og muligheter for å bade!!! Gleder meg!

  Ha en fin kveld videre alle sammen!

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  SPRÅKREISE

  GOLDEN BAY!


  27.06.2016


  Hei!

  //Samarbeid EF Språkreiser

  Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Rakk akkurat ikke å bli ferdig med innlegget før jeg måtte løpe ut døra på en aktivitet. I går var vi mye på stranda, i bassenget, i byen og på kvelden hadde vi en aktivitet som het " hunt the leader"

  I dag stod Tuva og jeg opp enda tidligere enn det vi har gjort de siste dagene fordi vi måtte på skolen. Vi tok felles buss til skolen med mange andre studenter og på skolen fikk vi beskjed om hvilket rom vi hadde time i. Tuva og jeg er i samme klasse og det er jeg utrolig glad for. Klassen vår består av ungdom fra Norge,Sverige og Italia. Skoledagen varte fra 9-12 og det var utrolig gøy. Det er ikke slik at du sitter alene og skriver men det er mye muntlig diskusjon, lek og moro.

  Rett etter skolen dro vi på en strand som jeg ikke har vært på før som heter Golden Bay. I dag er det 36 grader og full sol, så det å bare kunne kaste seg ut i vannet var utrolig deilig. Etter at vi bada, solte vi oss og snakket om dagene vi har hatt så langt og hva vi gleder oss til fremover. Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei hjem fra standa. I kveld er det disco og jeg gleder meg til å finne ut temaet.

  Hvor varmt er det der du er akkurat nå?

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  SPRÅKREISE

  DAY 1 / VALLETTA OG MEGA PARTY!


  25.06.2016


  Hey!!! 

  //Samarbeid

  Fikk dessverre ikke blogget i går siden vi kom så sent frem til Malta og hotellet vårt. Vi ankom i går kveld og vi ble tatt utrolig godt i mot av alle lederne og de andre studentene her. Første kvelden gikk mye i informasjon om dagene, hva vi skal gjøre fremover, regler og utdelig av rom. Rommet til Tuva og meg er superfint og det vi synes det er utrolig koselig. 

  I dag stod vi opp i 7 tiden for å spise frokost og senere fikk vi en liten omvisning i området, før vi tok en tur til hovedstaden Valletta. For å komme til Valletta måtte vi ta en båt. Dagen gikk utrolig fort og jeg hadde det skikkelig gøy. Det gikk det meste å utforske Malta og bli bedre kjent med de vi er på gruppe med. Jeg og den norske gruppa mi er satt sammen med en fransk gruppe og alle kommer godt overens med hverandre. 

  Når vi var i Valletta dro vi til mange forskjellige steder og jeg tok bare bilder overalt. Utrolig lett å ta bilder med det nye kameraet mitt. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  Så langt eeeeeeeeeelsker jeg Malta og jeg synes det er utrolig vakkert. Jeg gleder meg masse til å utforske mer og kose meg med Tuva og våre nye venner! I kveld er det "MEGA PARTY" for alle studentene og temaet er "NEON"!​

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Kom ikke med på flyet til Malta


  23.06.2016


  Hei!

  Nå sitter jeg og blogger fra Gardemoen etter å ha vært her i hele 12 timer. Tiden har faktisk gått ganske fort siden i dag tidlig. Jeg stod opp tidlig i dag for å dra til Gardenmoen med Tuva. Litt etter at vi annkom flyplassen fikk vi vite at vi ikke kunne ta flyet vi egentlig skulle. Dette var ikke EF sin skyld i det hele tatt og de har jobbet på spreng for å få oss på et nytt fly. De har vært super flinke og fikset et fly til Sverige i kveld, før vi i morgen tar fly fra Sverige til Malta.

  De andre ungdommene jeg reiser med er superhyggelige og vi har fått tiden til å gå med kortspill, leker, vitser og vi har kost oss med pizza. Hehehe! Det blir derfor ingen bilder fra flyturen, rommet mitt eller Malta i dag men håper jeg får lagt ut noe i morgen.

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Blogg

  Take off


  22.06.2016


  Hei!

  Nå sitter jeg og pakker de siste tingene før jeg i morgen jeg tar av til Malta med Tuva. Det er helt sinnsykt å tenkte på at vi reiser i morgen! OMG! Dagen i dag har vært superfin men jeg kan ikke si så mye om den ennå. I går var jeg på håndballavslutning og det var derfor det ikke kom noe innlegg. Dette innlegget ble ikke så utrolig langt heller men tenkte det var viktig å informere dere litt.

  I dag har jeg også laget tidenes beste musical.ly den kommer sikkert ut senere denne uken ;)

  I morgen må vi kjøre til flyplassen 06.15, håper jeg får sove litt.
  10 kommentarer


  SPRÅKREISE

  PAKKEVIDEO


  20.06.2016


  Hei folkens :)

  Tenkte å skrive noen ord som dere burde lese om dere er interessert i pakkevideo. Det har vært utrolig mange som har ønsket en pakkevideo for språkreisen min til Malta. Jeg filmet den i går og det var jo 4 dager før avreise. Vanligvis ville jeg ikke begynt å pakke så tidlig og det er faktisk litt stressende å sette av tid til å både filme og redigere en slik video på denne tiden av året. Det er jo fortsatt skole og avslutninger som jeg skal på denne uken og jeg har ikke tid til å filme og redigere i ferien, for jeg reiser jo på torsdag. Egentlig var avreisen på onsdag, men språkkurset ble forskjøvet et dag....like greit egentlig. 

  Da jeg filmet var fortsatt noe til vask og noen ting som tynne sokker til vans og joggesko ol...tenkte jeg ikke over å ta med i videoen. Om dere har spørsmål til produkter i videoen kan jeg svare i dette kommentarfeltet. Her er noen spørsmål jeg er sikker på at flere kommer til å spørre om. 

  1. Jeg vet ikke hvor baderingen er i fra, den var en gave.

  2. Sminkeproduktene i sminkemappa valgte jeg å ikke bruke tid på å filme, videoen er lang nok som den er og som jeg sier så bruker jeg så og si null sminke om sommeren.

  3. Det andre jeg gjorde hos frisøren min da jeg var der forrige uke var å farge øyevippene mine litt. De blir ikke tykkere eller lengere, men de ser litt lengere ut ettersom de nå er helt svarte ut til tuppene. Det er deilig å slippe mascara på Malta. På kvelden kommer jeg sikkert til å bruke Mascara.

  Tusen  takk for utrolig mange og fine tilbakemeldinger på håret mitt. Jeg er veldig fornøyd med lengden og tykkelsen. Håret mitt ble også tynnet litt ettersom det er veldig tykt. Jeg kan fortsatt flette det, ha messybun og hestehale. Jeg har planer om å filme en ny hårvideo når jeg kommer hjem fra Malta om mange ønsker det. Mange har også spurt hvor jeg klipper meg og det er som jeg tidligere har nevnt hos Centrum Frisør på Nesoddtangen. De kjenner håret mitt og er veldig flinke. Om du har spørsmål om produkter for ditt hår så kan du ta kontakt med dem enten på deres Instagram @centrumf eller se kontaktinformasjon //HER.

  Ønsker du ny hårvideo? Lurer du på noe etter å ha sett pakkevideoen?

  Klem Jennie

   
  64 kommentarer


  Video

  PAKKE VIDEO....CHECK


  19.06.2016


  Hei!

  I dag har jeg endelig fått filmet pakkevideoen og jeg har allerede begynt å redigere den. Så utrolig glad den endelig er filmet og nå har jeg jo på en måte også fått pakket litt. Jeg har i hvert fall funnet frem alt jeg trenger og noen ting ligger til vask. I dag nærmet jeg meg også reisen men enda en dag og det er nå bare 4 dager til Tuva og jeg reiser. Jeg har i morgen og tirsdag igjen med skole, men vil ikke akkurat kalle det "skole" siden vi ikke arbeider. Hehehe! 

  Her er noen "sneak peeks" fra videoen som kommer ut før jeg reiser. 


  Hva gleder du deg meste til å se av hva jeg pakker? Bikini, klær,sko,produkter eller noe annet?

  Klem Jennie
   
  25 kommentarer


  SPRÅKREISE

  JEG REISER PÅ SPÅKREISE OM....


  18.06.2016


  Hei!

  I dag dro jeg til Ski med mamma og Tuva for å fikse de aller siste tingene til språkreisen. Nå er det bare 5 dager til avreise!!! Det er nesten ikke til å tro hvor fort tiden har gått. Nå har jeg alt jeg trenger for reisen og jeg har allerede begynt å legge frem hva jeg skal pakke. I morgen planlegger jeg å filme "Pakkevideo til Malta med EF" og på tirsdag skal jeg prøve å få redigert den. Mandag og tirsdag har jeg skole og mange avslutninger så jeg må rett og slett bare finne en tid det passer og få redigert den. 

  Jeg kan ikke tro at om en uke er jeg faktisk på Malta. I varme og sol med min bestevenn og forhåpentligvis nye venner. Hehe! I løpet av turen kommer vi til å få bade på nydelige strender og blue lagoons bade med delfiner, gå i byen og kanskje shoppe litt, være med på morsomme og spennede utflukter og jeg håper på dico som vi hadde sist der det blir musikk og moro! Språkreise betyr jo også undervisning og jeg gleder meg til å bli enda tryggere i språket, kjempeklar for siste året på ungdomsskolen.
   

  Nå skal jeg snart i bursdag der det er et lite Hawaii tema, så jeg kjøpte denne blomsterkransen! Nå skal jeg sette meg ned og pakke inn gaven!

  Når slutter/sluttet du på skolen for i år, eller har du kanskje sommerferie allerede?

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  Hverdag

  SOVER IKKE HJEMME I DAG


  16.06.2016


  Hei

  For en dag! Det har gått i et kjør! Etter skoleN i dag dro jeg hjem og ryddet rommet før jeg måtte av gårde på trening. Etter trening måtte jeg være rask hjem så jeg kunne dusje og pakke. Jeg skal nemlig sove hos Ella i dag med Tuva og Elizabeth. Ja det er ukedag, men siden det ikke skjer så mye på skolen fikk vi lov. I morgen har vi også kokkekamp på skolen, hvis dere har hørt om det. Jeg måtte derfor også planlegge hva jeg skal lage og hva jeg trenger. I morgen får jeg også besøk så jeg har fikset litt til det og forberedt meg. Det har derfor vært en litt stressende men morsom dag! Nå gleder meg mag masse til å dra over til Ella og ha en jentekveld. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  I dag var også min første dag med kort hår og jeg har allerde begynt å venne meg til det! Det er utrolig deilig å ikke ha så mye tungt hår hengende ned men lett og kort!

  Har du klippet deg for sommeren?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Blogg

  Han barberte av håret mitt :O


  15.06.2016


  Hei

  Nå har jeg endelig vært hos Centrum Frisør og klippet håret. Jeg vet ikk helt hvordan følelsen jeg har nå skal beskrives. Rett etter klippen var jeg superhappy, så ble jeg helt i sjokktilstand. Tenk at jeg har klippet mellom 30-40 cm av håret mitt. Nå er jeg glad igjen. Jeg klippet meg fordi jeg ikke ønsker så mye hår til sommeren men også fordi jeg ønsket litt forandring. Det har jeg selvfølgelig fått. Frisøren brukte faktisk barbermaskin til å fjerne mesteparten av håret, det så kanskje noen av dere på Snapchat. 

  Jeg kom nettopp hjem fra frisøren og håret er bare fønet og ikke stylet. Spent på hvordan det blir å våkne opp i morgen med "kort" hår. 

   

  Jeg gir IKKE tillatelse til å dele disse bildene andre steder
   

  Her har jeg midtskill, men tror jeg kommer til å gå for en mer "rufsete" style ;)

   

  Dagens innlegg blir ikke heller ikke så langt.  Nå skal jeg nemlig på avslutningen til lillesøsteren min og vi må spise fort før vi må løpe ut av døra. 

  Jeg vet det kommer til å være mange kommentarer på håret mitt. Noen synes sikkert det er fint mens andre vil si jeg kledde langt bedre. Akkurat nå skal jeg ikke la noen av de kommentarene påvirke det jeg føler. Det var ganske stort for meg å klippe håret siden jeg har hatt langt hår så lenge:-)

  Klem Jennie

   
  119 kommentarer


  Blogg

  Hemmelig


  14.06.2016


  Hei! Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Jeg gjør så godt jeg kan for å få ut et innlegg nå med 9% på mobil og på vei hjem fra byen. Den siste uka nå før skolen slutter er det mye som skjer og det er mange avtaler. Det blir derfor litt vanskeligere å blogge, men da er det fint å kunne blogge fort fra mobilen. Jeg kan dessverre ikke si så mye om det jeg gjør for tiden, men håper at det ikke er alt for lang tid til jeg kan si noe.

  I morgen har jeg også en frisørtime nesten med en gang etter skolen. Jeg gleder meg masse til å få klippet håret, men det er ikke det eneste jeg skal gjøre. Hva mer tror du jeg skal hos frisøren?

  Klem
  30 kommentarer


  Sommer

  10 TING SOM GJØR MEG GLAD OM .......


  12.06.2016
   

  Hei!
  Fikk noen kommentarer på instagram for noen dager siden av flere jenter som ville at jeg skulle lage et " 10 ting som gjøre meg glad" innlegg. Jeg har laget et slik innlegg før men ting forandrer seg så jeg tenke å lage et nytt. I dette innlegget skal det være en liten vri, nemlig " 10 ting som gjør meg glad OM SOMMEREN". Nå er det snart sommer og kanskje du kjenner deg igjen i noen av tingene. 

  1. Om noen andre eller jeg inviterer inviterer til sommerfest! Elsker å være ute i hagen, ha morsomme leker, spesielt når det er varmt ute. Grilling av marshmallow og annet godt!

  2. Når jeg er supertørst og endelig får noe forfriskende! Det kan være et glass med iskaldt vann, en saftis eller iste. Bare det er noe kaldt. Det gjør meg utrolig glad. 

  3. Bade! Jeg har pleid å være litt pyse når det gjelder bading. Ikke at det er noe dumt men det har vært litt kjipt når alle vennene mine EEEEEELSKER å bade.  I år har jeg blitt ganske mye tøffere. Jeg hopper fra brygger høyt oppe, dykker og masse mer. Det å hoppe ut i det kalde vannet gir meg virkelig et adrenalinkick.

  4. Våkne opp til at sola skinner gjennom gardina og du kan føle varmen fra sola når du står ved vinduet! Da vet du at det kommer til å bli en fin dag:-)

  5. Oppleve et nytt sted! Det kan være et nytt land, en by, en strand. Bare et å reise et nytt sted. I år blir det Malta og jeg klarer knapt å vente.

  6. Det at jeg slipper å sjekke klokka så mye. Jeg kan faktisk stå opp når jeg vil og legge meg (nesten) når jeg vil. Jeg kan være med venner mye senere og jeg kan være spontan og finne på noe gøy. 

  7. Når jeg endelig får litt brunfarge! Jeg smører meg alltid godt med solkrem og høy faktor så når jeg endelig begynner å se noen "tan lines" blir jeg utrolig glad. 

  8. Det at det er lyst nesten hele tiden. Vet ikke hvorfor jeg liker det så godt men det føles som om dagene er mye lenger enn de er og jeg kan gjøre enda mer. 

  9. Se den fine og flotte naturen. Blomster som springer ut, grønt gress og glitrende vann! 

  10. Det siste punktet handler om mote. Selv om det er varmt kan man kle seg stilig. Jeg blir utrolig glad når antrekket er søtt og sommerlig. Den perfekte sommerkjolen eller den kule shortsen med hull. 

  Det er noe av det som gjør meg glad eller jeg liker ved sommeren! Kjente du det igjen i noe av det jeg sa? Er det noe annet som gjør deg glad om sommeren?
  Klem Jennie 

   
  22 kommentarer


  Blogg

  DA SKAL DET LANGE HÅRET VEKK!


  11.06.2016


  Hei

  Fra i går til i dag hadde jeg overnatting med Tuva og Ella. Vi hadde en fantastisk kveld med pizza, snakk, moro og kos. Det endte med at vi snakket oss i søvne. Bokstavlig talt vi snakket oss faktisk i søvn. Jeg våknet opp liggende halvveis oppå Ella og med halve kroppen utenfor senga. Alle tre var samlet i et hjørne av senga. Så utrolig morsomt. 

  Tuva måtte dessverre dra ganske tidlig men vi rakk å spise en deilig frokost sammen ute på terrassen. Ella og jeg tok en tur til nærsenteret vårt og fikset noen ting. Blant annet en frisørtime til meg. Jeg vet flere kommer til å bli lei seg når jeg sier det men jeg skal klippe håret mitt. Sist jeg klippet håret en del kortere sa flere at jeg var finere med langt men nå klipper jeg mer av flere grunner. Første grunn er at jeg ønsker en forandring og andre grunn er at jeg ønsker å ha kortere hår til sommeren. Jeg skal jo til Malta og det kommer nok til å bli vanskelig med så mye hår som jeg har. Derfor klipper jeg det fordi det skal være lettere og deiligere for sommeren. Hvor kort det faktisk blir vet jeg ikke ennå, men frisøren sa jeg kunne finne litt inspobilder og at vi kunne diskutere det der og da. Jeg skal klippe meg i løpet av neste uke, så følg med på bloggen om du ønsker resultatet.    

  Jeg vet ennå ikke hvor mye jeg kommer til å klippe meg, hvor mye tror du jeg ender opp med å klippe ?

  Klem Jennie 
  50 kommentarer


  WOW

  Takk for at dere gir meg alle disse mulighetene


  10.06.2016


  Hei

  I dag tenke jeg å ha et såkalt takke-innlegg. Jeg har nå gitt ut min andre kolleksjon med WOW og det er helt utrolig. Jeg er utrolig stolt av den, i tillegg til at jeg er så utrolig takknemlig for all støtten deres. Jeg vil takke til dere som leser bloggen min hverdag, jeg vil takke dere som skriver hyggelig til meg OG ANDRE på nettet. Det gjør virkelig dagen min bedre. Jeg takker dere som støtter meg i det jeg gjør. Jeg takker for at flere av dere som hadde mulighet, stilte opp på lanseringen av kolleksjonen min. Blir utrolig glad når dere tagger meg i bilder hvor dere har på klærne. Det gjør meg enda mer stolt også fordi jeg ser at maaange liker klærne og føler seg komfortable i antrekkene. Ikke minst er de superfine på dere alle sammen!  Det er ikke bare arbeidet mitt som har gjort at jeg er her jeg er i dag, men også dere. Hvis ingen hadde likt det jeg gjorde eller den jeg er ville jeg ikke vært her jeg er i dag!

  Her er noen få bilder jeg fant på instagram, som jeg blant annet var tagget i! Se så utrolig fine bilder av så utrolig fine jenter, og en hund! Haha! Kolleksjonen passer virkelig til alle.   Nå er det endelig fredag og skal starten helgen med trening og overnatting. Det er viktig for meg at jeg får vært med vennene mine nå fordi at jeg skal være mye borte i ferien. Heldigvis skal jeg til Malta med Tuva. Håper vi får mange flere venner der!

  Når begynner din sommerferie?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Hverdag

  JEG ER FORELSKA


  09.06.2016


  Hei

  I dag var jeg på Tekninsk Museum i sammen med klassen min. Det var utrolig gøy og det er alltid like spennende på være der. Etter turen ble jeg igjen i byen med Tuva, Ella og Elizabeth. Vi gikk på Starbucks og tittet rundt i butikker. På Starbucks bestilte vil alle en "Cool lime fresha" og den var utrolig forfriskende. Jeg bare elsket den! Vi snakket om ferien, morsomme ting vi kan finne på sammen og masse mer. Elsker å være sammen med vennen mine, snakke om ting bestevenner bare sier til hverandre og kose seg. 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  I dag er det ikke håndballtrening, men om få minutter kommer Ella og Tuva til meg så skal vi ha egentrening ute. Det blir en flott avslutning på en kjempefin dag.

  Ønsker du å se bilder for dagen, legg meg til på snap: @jenniesofiesnap

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  SPRÅKREISE

  TRENGER MOTIVASJON


  07.06.2016


  Hei

  Beklager for at det ikke kom noe blogginnlegg i går. Jeg satt helt fra jeg kom hjem til sent på kvelden med en skriveoppgave jeg måtte levere inn i løpet av kvelden. I går hadde jeg også norsktentamen, så nå er jeg endelig ferdig med 4 av 4 tentamener. Dessverre er jeg ikke helt ferdig med prøver ennå, for i morgen har jeg i to stykker.

  Etter i morgen vil jeg si at jeg offisielt har "fri". Da er det ingen prøver (som jeg vet om) og vi har det egentlig ganske avslappende på skolen. Den siste tiden oppi alt skolearbeidet er det fint å finne motivasjon. Noe å glede seg til og vite at når arbeidet er ferdig er det snart sommerferie. For meg hjelper det å sjekke EF sin instagramkonto. De legger ut masse inspirasjonsbilder som virkelig motiverer meg. Det får meg til å tenke på Malta og hvor fint det kommer til å bli. Jeg har aldri vært på Malta før heller, så det blir utrolig spennende. 

  Alle bildene er fra EF sin Instagram : @efnorge

  Drømmer du om en språkreise kan du se/lese mer ved å trykke //HER og du kan også bestille en gratisbrosjyre. 

  Har du mye skolearbeid igjen før skolen slutter?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Video

  VIDEO PÅ BLOGGEN I DAG!


  05.06.2016


  Hei

  Da er endelig videoen der Ella og jeg tester godteri klar. Jeg hadde helt glemt den og fikk skikkelig dårlig samvittighet siden jeg lovet dere at den skulle komme. Jeg stod derfor opp litt tidligere i dag og redigerte hele videoen veldig effektivt på ca en time. Del 2 vil jeg ikke love når kommer. Ella og jeg må finne en tid vi kan filme den, og det er litt vanskelig siden vi har så mye skolearbeid denne uka. Sist gang vi filma skjedde det en feil så vi kunne ikke bruke den del 2 videoen vi filma. Har derfor skaffet meg nytt godteri og vi skal gjøre det hele på nytt. 

  Her er i hvert fall del 1 og jeg håper dere liker den!

   

  Har du smakt noe av godteriet vi testet?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Reise/ferietur

  Jeg er KU


  04.06.2016


  Hei

  Da har jeg kommet hjem i fra byen etter et helt fantastisk meetup på Oslo City med WOW og EF. Da jeg kom dit var det pyntet med ballonger, det var kule plakater og en blitzbox. Blitzboxen var nok min favoritt av det hele! Jeg fikk tatt utrolig mange kule bilder og hilst på mange supersøte og snille mennesker. Flere deltok i konkurransen til EF og WOW der du kan vinne en språkreise til sommer 2017 med din bestevenn. Du kan lese mer om konkurransen på wow og ef sine instagramkontoer: @wowandme og @efnorge. Det er også en konkurranse hvor man kan vinne et gavekort fra EF på kr 5000,- om du deler ditt bilde fra eventet med #wowlovesef (se forklaring nederst i blogginnlegget :)


   

  Du kan se flere bilder fra dagen på EF og min sin snap: @efnorge og @jenniesofiesnap og @wowandme

  Håper alle dere som var der hadde det like gøy som meg. Kanskje det blir flere meetups i fremtiden. Hvor ville du helst at jeg skulle hatt en meetup?

  Klem Jennie

   
  27 kommentarer


  Hverdag

  HVA SØREN LIKSOM!


  03.06.2016


  Hei

  I dag hadde jeg en bytur til Oslo med klassen for å gå på kino. Du tenker sikkert, " hvorfor sitte inne i en kinosal når været er så fint". Vel, jeg tenkte det samme først men i kinosalen var luften utrolig deilig. Nesten litt kjørlig. Etter filmen ble jeg igjen i byen med noen venner. Vi tittet litt i butikker og gikk på en café for å kjøpe noe å kjøle oss ned med. Utrolig koselig. Jeg har snappet litt gjennom dagen så om du ønsker å se flere bilder og videoer enn dette, leg meg til på snap: @jenniefashion

  I dag har det vært over 30 grader! Hva søren liksom! Det er helt sykt. Nesten litt for varmt, men jeg skal ikke klage. Tenk så heldige vi er som har denne varmen! Det er bare å nyte det så lenge det varer. 

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Antrekk

  "OUTFITTEN DIN ER SYKT TUMBLR"


  01.06.2016


  Hei

  I dag startet dagen med at jeg faktisk tok noen kjappe bilder ute foran huset, før jeg dro på skolen. Min kjære søster var så snill og knipset noen bilder av "dagens antrekk" før jeg løp av sted til skolebussen. Den bussen var det også veldig viktig at jeg rakk fordi jeg hadde nynorsktentamen i dag. Litt kjipt å være inne når været er så fint, men med en gang vi fikk lov til å dra og jeg var ferdig med prøven så tok jeg bussen hjem. Jeg pakket strandbaggen og tok en tur ned på stranda med flere venner. Blant annet Tuva og Ella. Vi fikk kost oss i varmen og bada masse. En utrolig fin dag!

  Fikk flere fine kommentarer på IG om antrekket mitt, og det gjorde meg utrolig glad. Tenkte derfor jeg kunne legge ut antrekket og skrive hvor plaggene er fra:-)


  Solbriller- Bik Bok

  Kjole- River Island

  Jakke- WOW

  Sko- Vans 

  Dette er andre gangen jeg bader i sjøen i Norge i år?

  Er det saltvann eller ferskvann der du pleier å bade?

  Klem Jennie

   
  16 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION