hits

 • SPRÅKREISE

  MY CITY


  30.06.2015


  Hei

  //samarbeid

  Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg hatt noen problemer med nettet men nå har vi endelig fått det til å virke på rommet mitt :) Det gjør i hvertfall det nå. På søndag var jeg i London på en utrolig kul "Tour" og jeg tok jo selvfølgelig med meg kamera og selfiestang. Vi begynte touren ved London Eye, gikk derfra til Big Ben, Buckingham Palace og deretter tilbake til London Eye igjen. Selv om det ikke var sol på starten av dagen var været veldig behagelig, perfekt for en dag som denne. 

   

  Akkurat på samme sted som jeg tok bilde da jeg var i London i fjor sommer :)

   

   

  Fikk ikke tatt bilde med en slik telefonkiosk sist gang jeg var i London,  så måtte bare gjøre det nå.

   

  Så denne kule, rosa bussen og måtte bare ta bilde

   

  Street art<3  Når jeg kommer hjem fra språkreisen vil jeg lage utfyllende innlegg i fra utflukter og oppholdet med EF.  Jeg forstår at mange har spørsmål og jeg kommer også til å ha en spørsmålsrunde etter språkreisen om det er mange som ønsker det. Det er veldig mye gøy som skjer hele tiden og jeg er ikke så mye på rommet at jeg får blogget så masse. Men jeg ønsker i hvertfall å gi alle dere trofaste leserene mine noen oppdateringer og litt innblikk i hvordan jeg har det. 

  I dag har jeg forsøkt å legge ut bilder på IG, men det har dessverre ikke funket, forsøker derfor å spamme litt så fort jeg får muligheten. 

  Ønsker du at jeg skal ha en spørsmålsrunde? Ønsker du da på film eller i skrift og bilder?

   

  Nå skal jeg inn til Brighton sentrum!
  Snakkes!

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Rommet mitt!


  29.06.2015


  Hei!

  Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Det har vært litt problematisk men håper på at det ordner seg denne uka. Etter siste innlegg spurte jeg dere om dere hadde lyst til å se rommet mitt og det var det flere av dere som ville. Tenkte derfor å vise det til dere nå. Jeg er veldig fornøyd med rommet mitt. Akkurat som et lite enkelt hotellrom :)

   


  Det var litt lite plass på badet til å ta bilder, men jeg kan jo forklare hvordan det er. . Det er en do der, håndkle og et stativ til å henge det på, jeg har en vask med en søt hylle over og en ganske stor dusj. 


  Hva syns du om rommet?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  SPRÅKREISE

  STRÅLENDE DAG


  27.06.2015


  Hei

  Nå har jeg ganske mye stress fordi jeg må gå og møte gruppa mi. Etter middag var det vanskelig å få nett så skal blogge så fort jeg kan. I dag skulle vi til et sted kalt  DEVIL´S DYKE. Visste ikke hva det var så man kan si jeg gledet meg. Vi tok buss inn til byen og deretter en ny buss. Vi kjørte langt vekk fra byen og ut på "landet". Det var faktisk utrolig fint og det minnet meg om Østerrike. 

  Her gikk vi en liten tur før vi satte oss ned og spise lunsj. Deretter tok vi bussen ned til byen igjen. Var førstemann opp på dobbeldekkerne så tok en av de fremste plassene. Bussturen var fantastisk og det var så mye vakkert å se.

  Da vi kom inn igjen i byen hadde vi ca 3 timer på å gå rundt selv. Jeg og Ella tok derfor muligheten til å shoppe litt. Vi gikk inn på butikker som Urban Outfitters, Topshop, Hollister osv...... Fikk kjøpt meg noen fine ting,  så om dere vil se det er det bare å kommentere. 
  Flere av dere sa også at dere vil se rommet mitt. Vil du se det?

  Nå må jeg nok gå folkens! 


  Klem Jennie
  68 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Busy in Brighton


  26.06.2015


  Hei hei

  //Samarbeid

  Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å spise . I kveld skal jeg med hele gruppen til stranda for å ha en BBQ og grille marshmallows, blir sikkert kjempekoselig. I dag hadde vi skole fra 09.00 - 12.00, deretter fikk vi en liten pause før vi hadde en slags idrettsdag. Vi hadde mange morsomme leker og jeg hadde det utrolig gøy, spesielt med de nye vennene vi har fått. Noen i fra Norge, en fra Danmark og en fra Spania. 

  Ryggsekk for oss som reiser med EF Språkreiser  Det vi sansynlig komme bilder i fra kvelden min på bloggen i morgen, så ta gjerne en titt innom da. I morgen er det også shoppingtur til Brighton og vi skal innom mange kule butikker. Gleder meg. 

  Dagen i dag har vært så travel og jeg rekker ikke å blogge mer i dag dessverre. Har masse å fortelle, så bare jeg får tid skal jeg dele masse med dere. 

  Skal du på noen cup, idrettskole eller leir i sommer?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  SPRÅKREISE

  DAY 2 Brighton


  25.06.2015


  Hei

  //samarbeid

  Det å våkne i dag var ganske tungt. Det var lov å være ute helt til 23.00 i går, men jeg og Ella valgte å legge oss allerede 22.30. Jeg satte på vekkeklokke 06.00 og stod opp. Jeg tok en dusj, kledde på meg og møtte de andre i gruppa. Vi gikk i sammen ned for å spise frokost.

  Jeg hadde ikke så store forventninger til maten men det var faktisk veldig god. En typisk engelsk frokost med toast, eggerøre, bacon og bønner. Du kunne også ha forskjellige frokostblandinger, det var yoghurt og fruktsalat. Jeg spiste en god frokost før vi gikk opp på rommene våre og pakket baggene våres klare til å bli delt opp i grupper.

  Dette var jo en dag hvor vi bare skulle få litt oversikt så vi tok en tur inn til byen og fikk en liten omvisning. Jeg fikk blant annnet se Brighton pier, stranda, et stort hjul og en en liten del av byen der det er butikker og markeder. Utrolig fin tur og været er jo helt fantastisk. 

  Da vi kom tilbake fikk vi slappe av en stund før vi skulle møtes og spise lunsj. Lunjen i dag bestod av salat, en god burger og pommes frittes. 

  Det var ikke bare kos i dag. Vi måtte også på skole. Vi ble delt inn i nivåer og fikk en lærer og et klasserom. Timen var faktisk ganske gøy. Det var ikke slik at vi gjorde vanlige fag som matte bare på engelsk men vi snakket en del og gjorde morsomme oppgaver i par. Vet ikke om hver time blir slik, men det får vi jo se. 

  Nå er jeg nettopp blitt ferdig med timen og jeg slapper av på rommet mitt før jeg skal ned og spise middag. Det tar faktisk litt tid å gå ned til kantina. Må vel regne med 15 min. Hahahaha! Men det går helt fint for meg. Trim er bra. 

  Tok bare med mobilen i dag men skal snart til byen igjen og da blir det kamerabilder. 

  La ut bilde på instagram tidligere i dag og bruker tagger som #efmoment #efnorge #efspråkreiser #efbrighton. Kanskje du får lyst til å ta en titt på flere bilder. Også taggene #brighton og #brightonpier viser områden hvor jeg er på språkreise med EF.

  Om du syns det frister å reise på en slik reise er det ikke for tidlig å begynne å planlegge allerede nå eller til høsten. Du kan bestille en gratis brosjyre ved å klikke //HER

  Hvor er du akkurat nå?

  Klem Jennie

   
  26 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Hey Brighton


  24.06.2015


  Hei

  //samarbeid

  i dag måtte jeg stå ganske tidlig opp, selvom ikke flyet til England skulle ta av før klokken 13.00. Klokken 08.30 hentet vi Ella og hennes mamma og kjørte i sammen til Gardermoen hvor det skulle være oppmøte med EF klokken 10.00


  Vi kom dit helt presist og det var allerede kommet en god del ungdommer som skulle til ulike steder i England. Det ble noen forsinkelser da vi måtte vente på noen som skulle komme med fly fra et annet sted i Norge først. Det er bare å forbrede seg på at det vil bli litt venting om du skal reise på språkreise. Det er mange som møtes og mange som må samles før man kan flytte seg vidre. 

  Da alle var kommet gikk vi for å sjekke inn bagasje og få flybilletter. Ella og jeg fikk ikke seter ved siden av hverandre, men det stresset vi ikke med. Flyturen tar bare litt over 2 timer og vi tenkte at det sikkert også var andre på flyet som reiste i sammen som heller ikke hadde fått plasser ved siden av hverandre. Det var det og vi byttet plass med noen slik at vi kom vi ved siden av hverandre og noen andre venninner ved siden av hverandre også. 

  Da vi kom frem til Gatwick tok vi buss til campus hvor vi skal bo. Den ligger ikke til slik jeg trodde og den er utrolig stor. Vi har faktisk fått hvert vårt rom og bad, det er utrolig deilig. Nå har vi fått pakket ut, spist og nå skal vi på et lite møte. Dette blir spennende. Jeg viser dere mer i fra hvordan det er her, rommet, området rundt her vi bor og mye mye mer i dagene fremover. 

  Noe du ønsker at jeg skal blogge om i mens jeg er her?

  Klem Jennie 
  31 kommentarer


  Video

  Video - Challenge


  23.06.2015


  Hei

  I morgen drar jeg. Nedtellingen på over 200 dager er nede i null og Brighton venter. I dag måtte jeg til legen faktisk og fikk igjen påvist streptokokker, noe som er dritt nå som jeg skal reise på språkreise. 

  Kofferten står på rommet, ingenting er foreløpig pakket i den. Det ligger litt klær på senga mi, noen er i vaskemaskinen og andre henger til tørk. Standard når det nærmer seg avreise for meg. Stresser jeg, nei.....jeg ligger på sofaen og forsøker å slappe av og håper på å bli bedre i halsen. Kjempekjedelig at dette skulle skje nå.

  Tenkte å gjøre noe så enkelt som å legge ut siste challenge som Tuva og jeg filmet i sammen, håper dere liker den. (Liker du ikke jenter som ler...ikke se den) 

  Jeg kommer til å blogge i Brighton, legge ut bilder på både blogg og IG. Bare å følge med om du lurer på hvordan det er å være på språkreise og hvordan min sommerferie starter. 

  Er du på ferie nå?

  Kommenter gjerne hva slags innlegg du ønsker fra Brighton.

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  inspirasjon

  YEY, MOTE FOR MIN LILLE


  22.06.2015


  Hei

  //Sponset

  I de siste dagene har jeg hatt masse å gjøre og jeg kjenner stresset med å få pakket før avreise allerede på onsdag. Jeg har det virkelig med å utsette alt til siste liten og angrer bittert hver eneste gang. Nå ligger det alt for mange klær på senga på rommet mitt og jeg vet at jeg ikke kan ta med alt. Nå skal vi snart en tur til foreldrene til Ella og snakke litt om språkreisen vår. Da får vi kanskje kommet frem til hva vi skal ha med oss. Hvor mange bukser tenker hun å ha med seg og hvor mange tenker jeg osv..... Kanskje en av oss har kommet på noe lurt å ha med seg som den andre ikke har kommet på. Da har vi morgendagen til å fikse dette på. 

  Noe jeg så at jeg manglet for sommeren er mobildeksler faktisk. Jeg har jo iPhone 6 og det er faktisk ikke så lett å få tak i morsomme og fine deksler til den, ganske kjedelig. De dekslene jeg har sett at man kan bestille på nettet har heller ikke hatt woweffekt på meg. Derfor ble jeg superglad da jeg ble tilbudt å designe mine egne iphonedeksler hos www.caseapp.com . 

  Det er jo ikke sånn at jeg ikke kan reise på ferie uten deksler, det er bare litt ekstra koselig å ha noe litt fint som beskytter telefonen når den skal være med på langtur. Jeg er veldig fornøyd med de dekslene jeg designet meg og kommer til å kjøre en konkurranse på å vinne deksler om det er interesse for det her på bloggen.

  Jeg bestilte dekslene mine i går  og håper og regner med at de ligger og venter på meg når jeg kommer hjem i fra Brighton om drøye 2 uker. Da kan jeg pakke de med meg til Østerrike. Jeg blogger selvfølgelig og tar bilder av dekslene når jeg får dem, men her er en liten sniktitt på bestillingen min av 5 ulike deksler (her ser du tre av dem)  Favoritt iphonedeksel av disse er det med ananas <3

   

  Ønsker du konkurranse om å vinne gavekort på dette? Caseapp

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Ekstra moro

  FOR EN OPPLEVELSE


  21.06.2015


  Hei hei

  Da er dessverre VG-Lista ferdig for i år. Har hatt det utrolig morsomt og møtt så mange nye mennesker. Var ganske deilig å komme hjem i går ettersom at jeg var veldig sliten, men kjente at jeg allerede begynte å savne folk.

  Som jeg skrev tidligere var jeg så heldig å få henge med THE FOOO CONSPIRACY i en og en halv dag. Var sammen med de på fredag hvor vi spiste middag på OLIVIA og deretter dro for å se gutta synge på GOD SOMMER NORGE.

  Lørdag dro jeg inn til byen og møtte opp på hotellet deres. Der skulle det nemlig være MEET&GREET med vinnerene av konkurransen jeg hadde på bloggen. Jentene fikk en halv time med guttene og på slutten gikk vi ut for å ta noen bilder. Jeg håper vinnerene hadde det koselig med guttene. Det virket hvertfall som alle hadde det supert. 

  TFC, vinnerne og meg


  Etter møtet dro vi ut for å spise lunsj. Omar sa han likte å være ute på tur sånn her fordi han alltid får mat. Hahahhaha<3 Jeg hadde tenkt det samme. Det var ganske morsomt å høre de bestille maten sin. Guttene bestilte ting som " muggost burger uten muggost". Og om de kunne ferne tomat og om de kunne ha løkringer på siden. De lagde rett og slett nye retter. Vi spiste maten vår og snakket og dro deretter videre til Rådhusplassen for å være med på noen intervjuer, med blandt annent NRK SKOLEFRI som jeg tidligere har vær med på. Jeg ble faktisk spurt om jeg ville være med i sendingen og det takket jeg jo selvfølgelig ikke nei til.  Du kan helt sikkert høre innslaget om kort tid på NRK SKOLEFRI sin nettside. 

  Så hadde gutta fri. Da benyttet de sjansen til å dra tilbake til hotellet for å bytte til litt mer behaglige klær og dra videre inn i byen. De sa jeg gjerne måtte bli med så det var det jeg gjorde. Vi endte opp med å kjøpe oss is på Ben&Jenny`s og gå nedover Karl Johan.   Digger disse bildene!
  Til slutt var det tid for VG-lista og det var fult styr. Gutta løp dit og jeg et annent sted for å ta bilde med noen artister.  Koselig å møte Astrid igjen:)   Fikk møte idolet til både meg og mamma. Nemlig John Newman. Siden mamma ikke var backstage fikk jeg fiksa hun en veldig søt videohilsen. Hahaha

  Møtte også The Main Level gutta mine igjen. Alltid koselig å se dem. I går hadde også Alex bursdag så bildet går til han i dag. 

  De ble ganske overrasket over hvor mange som faktisk dukket opp.

  The Fooo sin opptreden var fantastisk og jeg nøt den backstage med de andre artistene. 
  Disse gutta har virkelig talent. De sang den nyeste sangen sin " Run with us " og det er nok ikke bare jeg som liker den. Om du vil høre den igjen kan du trykke HER for Spotify.

  Guttene var utrolig hyggelige og den tiden jeg så de var de aldri i dårlig humør. Selv om det av og til var litt stressende tok de alt med et smil. De hadde selvfølgelig noen diskusjoner om hva de burde ha på seg og hvem som burde synge hvilke stemme, og det endte opp i en høylytt og komisk diskusjon for oss rundt.  Fikk nok mest kontakt med Omar. Vi hadde det ganske gøy backstage med dans og håndbak. Heldigvis for han tapte jeg. Hahahhaha! Oscar var veldig koselig. Han sa alltid mye hyggelig og " passet på " at jeg hadde det bra. Felix var den mer rampete og sa mye tullete. Ble ganske overrasket at han turte å si så mye forran meg. Olly eller Ogge som de også kaller han var bare dritkul. Hahahhaha

  Om du selv var på Rådhusplassen eller fulgte med på TV håper jeg du likte konserten. 

  Så du på? Hva syns du?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Ekstra moro

  DETTE BLIR SPENNENDE


  20.06.2015


  Hei hei

  Ble dessverre ikke noe blogginnlegg i går og det beklager jeg for. Hang i byen med THE FOOO CONSPIRACY som jeg også skal gjøre i dag før VG-lista. Førsteinntrykket av guttene er at de er veldig morsomme, tullete, snille og svært talentfulle. Vi spiste først middag på Olivia og deretter dro til TV2 for å høre de synge på GOD SOMMER NORGE. Der fikk jeg høre de varme opp og opptre live. Ble veldig imponert.

  Det vil bli vanskelig å blogge senere i dag også, så anbefaler deg å lage en IG bruker der du kan følge meg. Det vil komme bilder der i løpet av dagen og oppdateringer. Om du er under aldersgrense kan du spørre foreldrene dine om de kan lage en. 

  Legger med noen bilder fra gårsdagen. Da hadde jeg bare mobilen min men i dag tar jeg med kamera. 

  Nå skal jeg inn til byen for å være med jentene som vant MEET AND GREET med gutta på min blogg. De gleder seg veldig og har kommet helt i fra Bergen. Det er superfint sommervær i hovedstaden i dag, denne dagen tror jeg blir magisk.


  Skal du på VG-lista?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GREET


  18.06.2015


  Hei 

  I dag er dagen kommet, jeg skal si vinneren av "THE FOOO MEET AND GREET" konkurransen. Jeg gjorde slik jeg skrev i sist innlegg og vinneren ble trukket fra kommentarer under IG brukerene. Dette er en jente som jeg tydelig ser er fan av the fooo og hun kommer også hele veien fra Bergen. Da fortjener hun en skikkelig opplevelse tenkte jeg. Vinneren heter Ingrid og jeg gleder meg masse til M&G. 

  Nå drar jeg av sted i bursdag til en nær venn av meg. Tenkte derfor å legge med outfiten jeg bruker. Fikk den i dag så den er faktisk helt ny. Liker plaggene utrolig godt og kommer helt klart til å ta den med til Brighton. Nå er det akkurat en uke til jeg reiser. 

  Hva syns du om antrekket?
   

  Klem Jennie
  57 kommentarer


  Video

  OI OI OI


  16.06.2015


  Hei

  I dag fikk jeg sove litt lenger ettersom at jeg først hadde muntlig tentamen litt senere på dagen. Jeg våknet faktisk av meg selv i dag og ikke noen vekkerklokke. Jeg fiksa meg og gikk igjennom presentasjonen min noen ganger før jeg gikk av sted til bussen. Jeg hadde foredraget for en lærer og fikk en del spørsmål i tillegg, og det var utrolig deilig å bli ferdig. Flere kilo løftet fra skuldrene. 

  For litt siden filmet jeg en utrolig morsom video med Tuva. Du kan vel gjette hvordan video det er ved å se på bildene. Vi gjorde ikke akkurat det challengen går ut på men jeg tror dere liker den uansett.   Elsker å være ute om sommeren og denne gangen filmet jeg også videoen ute. I morgen har jeg idrettsdag på skolen, gleder meg men det er meldt regn :( Typisk....alltid dårlig vær når vi skal ha idrettsdag. 

  Hva gjør du på skolen disse siste skoledagene før sommerferien?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Video

  TESTER AMERIKANSK GODTERI DEL 2


  15.06.2015


  Hei

  I dag på skolen fikk vi endelig vite hva vi kommer opp i, i mutlig tentamen. Jeg fikk samfunnsfag og det er helt klart ikke det verste. Ettersom at jeg ikke fikk naturfag er jeg fornøyd. Jeg skal ha en presetasjon om klima og vær siden jeg trakk det emnet. Dro derfor hjem i halv tolv tiden og fortsatte arbeidet hjemme. Har fått en tid jeg skal møte opp på skolen i morgen for å ha foredraget og så kan jeg dra hjem. Ganske chill egentlig! Gleder meg.

  Tenkte at jeg i dag kunne legge ut del 2 av Testing American Candy videoen siden den endelig ble ferdig.

   

  Sett på 1080p for bedre kvalitet ved å trykke på det lille tannhjulet <3

  Håper dere liker den.

  Jeg har ikke siste skoledag før tirsdag neste uke, når er din siste skoledag før sommerferien?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  WOW

  Vinnere av WOW topper


  14.06.2015


  Hei (Innlegg nr 2 i dag)

  Siden jeg nå har startet en ny konkurranse tenkte jeg det var lurt å avslutte den andre jeg holder på med. Leste utrolig mange kommentarer på bloggen men denne gangen ble det to jenter som het @Elise__bb og @Sandramyrengg. De hadde begge svart riktig på alle spørsmålene i tillegg til at størrelsene var riktig. Det var selvfølgelig du selv som valgte hva du ville skrive på det første spørsmålene men et eksempel på hvordan dere kunne ha svart er dette. 

  1. Tuva måtte spise pære og spinat. Jennie måtte spise mandariner og tunfisk

  2.  Du var på skolefri 13.05.2015

  3. Du skal på språkreise til Brighton i England

  I tillegg til disse måtte du jo skrive str. og kontaktinfo. 

  Om du vil delta i enda en av konkurransene mine ta en titt i blogginnlegget under. Tror det er den kuleste konkurransen jeg har hatt så langt. 


  Vinnerne blir kontaktet på IG. 

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINN MEET AND GREET MED THE FOOO CONSPIRACY


  14.06.2015


  Hei

  I går fikk jeg den gledelige nyheten om at jeg får kjøre en MEET AND GREET KONKURRANSE her på bloggen/min IG. Førstkommende lørdag er det jo VG-Lista i Oslo og jeg gleder meg veldig. Allerede på fredag skal jeg være sammen med gutta fra The Fooo,  og i sammen med alle artistene som de skal opptre med på lørdag er det nødt til å bli magiskt på Rådhusplassen 20 juni.

  Det premien blir er at den som vinner får ta med seg en venn og møte gutta i The Fooo Conspiracy før konserten. Tid og sted vil vi komme nærmere tilbake til, så jeg og min kontaktperson i plateselskapet trenger derfor ditt mobilnummer, dersom du vinner. (Ikke skriv mobilnummer i kommentar, det kan du gi om du vinner)

  Det er superviktig at de som melder seg på konkurransen vet at de kan komme seg til Oslo før konserten og at de også får lov av foresatte om de er under 18 år. 

  Jeg kan kjøre konkurransen slik jeg ønsker deg og jeg har lurt veldig på hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg ønsker veldig at premien av en MEET AND GREET skal gå til en snill person som er fan. Disse gutta er utrolig talentfulle og om du ser videoene deres på Youtube forstår du fort at disse ikke bare kan synge men også danse helt rått.

   

  NYESTE VIDEO 

  Kjøres konkurransen her på bloggen kan jo alle delta, men om den kjøres på IG kan man jo dele bilder/video som viser at man virkelig har lyst. Samtidig så har jeg alltid trukket vinnere helt random på bloggen og syns det er mest problemfritt, rettferdig og også spennende. Sendt mange premier til alle deler av Norge. 

   

  Så det du må gjøre for å være med i trekningen er noe av følgende: 

  1. KOMMENTER UNDER DETTE INNLEGGET HVORFOR DU VIL VINNE, HVEM DU VIL TA MED DEG OG HVOR GAMLE DERE ER. (Forstår at mange vil skrive mye her, men skriv maks 10 setninger)

  2. OM DU HAR ÅPEN INSTAGRAMBRUKER SÅ KAN DU LEGGE UT NOE SOM VISER HVOR MYE DU LIKER "THE FOOO CONSPIRACY" UNDER BILDET/VIDEOEN SKRIVER DU I TILLEGG TIL DET DU SELV ØNSKER:  JEG ØNSKER Å VINNE MEET AND GREET MED THE FOOO CONSPIRACY, KONKURRANSE PÅ JENNIESOFIE.BLOGG.NO. #JSMAGTFC #JENNIEFOOO @JENNIEFASHION

  3. OM DU HAR LUKKET BRUKER KOMMENTERER DU UNDER BILDET MED INFORMASJON OM KONKURRANSEN PÅ MIN IG. (Jeg bruker taggene på bildet mitt, så du finner riktig bilde på #JSMAGTFC #JENNIEFOOO)

   

  VINNER TREKKES PÅ TORSDAG KVELD OG DU MÅ DERFOR HUSKE KONTAKTINFORMASJON OM DET ER PÅ BLOGGEN DU DELTAR. 

  Til dere som ikke skal på VG-Lista og som syns det er teit med et slikt innlegg fordi dere ønsker noe annet. Det er 2 nye videoer på vei :D

  Nyt dagen alle sammen

  Klem Jennie

   
  143 kommentarer


  venner

  GRILLING`S


  13.06.2015


  Hei hei

  Blogget ikke i går ettersom at jeg rett etter trening måtte dusje og pakke for å dra ned til Tuva. Der skulle jeg nemlig overnatte senere på kvelden. Deretter dro vi til en utrolig koselig strand i nærheten og møtte mange flere venner. Jeg og Tuva hadde tatt oss tid til å invitere flere jenter på en liten grillkveld på stranda. Noen foreldre hjalp oss med å fyre opp en liten grill og deretter dro de.

  Vi hadde alle med oss noen ting hver og det var utrolig lurt. Noen hadde med drikke og kopper, noen hadde med godis , tepper osv..... Vi grilla pølsene våre og tok maaaaange bilder med en selfie stick. Utrolig koselig kveld med venner og mye tid til å snakke med dine nærmeste. Det ble ikke bare mat og snakk men vi hadde også noen morsomme leker vi lærte hverandre.

  Kvelden gikk utrolig for og før vi viste ord av det var kl rundt 23.00. Da begynte folk å bli henta. Etter at alle hadde dratt dro Tuva og jeg hjem til hun og sov over der til i dag.

   

  Været var også med oss i går. Fikk se den vakre solnedgangen senere på kvelden og det var langt i fra kaldt. 

   

  Har du noen gang hatt en kosekveld med vennene dine?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Video

  ETTERSPURT SØT VIDEO


  11.06.2015


  Hei

  I dag er det sååååå fint vær. Har vært på klassetur i Oslo og hatt det helt fantastisk. Etter skolen ble Tuva med meg hjem og vi skal filme video til dere :D I dag har jeg også filmet litt med mobilkamera og tenkte at det kanskje hadde vært en idè å sette det sammen til en liten vlog fra dagen.

  I dag har jeg gjort helt ferdig del 1 av Videoen jeg filmet med Ella forrige helg. Den ble litt lang for det tar tid å teste godis, så det kommer mer for dere som liker det.

  Vinner av WOW toppene trekker jeg i helgen. I morgen skal jeg på trening og så på en liten avslutning før jeg overnatter borte. Det ENESTE dumme med sommerferie er at jeg kommer til å savne vennene mine noe sykt mye. 

  Vil du at jeg skal lage en vlog fra dagen min i dag?

   

  EN SØT VIDEO

   Klem Jennie
  24 kommentarer


  WOW

  IN LOVE WITH


  10.06.2015


  Hei

  Nå merker jeg at det bare blir varmere og varmere ute. I går var det sol og utrolig deilig. I dag er det litt mer overskyet men fremdeles ikke så kaldt. Det er meldt finere vær fremover og jeg gleder meg til å gå i shorts og t- skjorte. Etter skolen i dag fikk jeg faktisk lillesøster til å ta noen bilder av meg. Det er et tøft og kult antrekk som sikkert blir med meg i kofferten til Brighton.

   

  Antrekket er fra WOW sin sommerkolleksjon og strømpene husker jeg ikke hvor jeg kjøpte men man får vel kjøpt slike flere steder.

  Jeg har masse som skjer fremover og masse å glede meg til. Kommer også snart ut med en overraskelse til dere og jeg gleder meg masse til å si den. 

  Til dere som lurer så har jeg brukt Picmonkey til å lage collage og har på et svakt filter. På fredag neste uke er det masse som skjer og det er jo kvelden før VG-Lista. Igjen har jeg et luksusproblem men har klart å velge hva jeg skal den kvelden. På fredag får jeg også vite hvilket fag jeg skal opp i i muntlig, og på mandag får jeg vite emne. På tirsdag neste uke har jeg muntlig tentamen og da er det også bare en uke til sommerferien. 

  Til alle dere som leser bloggen min nøye så forteller jeg nå når jeg reiser på ferie og det er allerede dagen etter siste skoledag i 8 klasse. Jippi, da drar vi Ella :D Kanskje vi sees, kanskje du skal på språkreise da du også. 

  Har du noe som du gleder deg til?

  Klem Jennie

   
  34 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GIVEAWAY I GANG


  08.06.2015


  Hei hei

  Mandagen er her igjen. I dag etter skolen ble Petrine med meg hjem for å gå på håndball. Jeg har jo vært syk ganske lenge så har ikke vært på trening på veldig lenge. Merket at det var gansk så slitsomt men utrolig deilig da jeg ble ferdig.

  Mange som syntes jeg burde ha en GIVEAWAY  på de 2 T-skjortene jeg blogget om for noen dager siden, så det blir det.  Spurte dere hva dere hadde lyst på og det var dette jeg kom frem til.

  Det skal være en konk her på bloggen slik at de som vil kan delta.

  Du må kommentere :

  - Hvilken størrelse du bruker

  Svare på tre spørsmål

  1. Skriv 2 ting Tuva måtte spise i Tin Can Challenge og 2 ting jeg måtte spise. 

  2. Hvilken dato var jeg på NRK Super Skolefri?

  3. Hvor reiser jeg på språkreise i sommerferien?

  Husk å skrive kontaktinfo som gmail eller IG bruker slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. 


  Om du vil se det nærmere kan du se det forrige innlegget mitt ved å trykke HER.

  Klem Jennie

  ( P:S. Dere som kommentere på IG har ikke mulighet til å vinne) 
  473 kommentarer


  Video

  JUMMY JUMMY


  07.06.2015


  Hei

  I går kom Ella på besøk til meg for å filme en utrolig kul video. Nemlig " NORWEGIAN GIRLS TESTING AMERICAN CANDY" eller også bare kalt "AMERICAN CANDY TESTING".  Har sett maaaaaange slike videoer på youtube i det siste og liker det veldig godt selv. Flere som nå sa de ville ha en slik video. Vet egentlig ikke hvorfor man syns det er gøy å se folk spise goderi meg jeg takker jo ikke nei til det. Hahahahha! 

  Videoen ble veeeeeeeldig lang så det blir nok en DEL 1 og en DEL 2. Var masse spennende godis jeg hadde fått tak i men kommer ikke til å si hva jeg kjøpte akkurat nå. Dere får vente på videoen!!

  HER ER HVERTFALL NOEN SCREENSHOOTS. 

  Du kan tenkte deg det var mye som overrasket oss! Hahahaha.

  Skal allerede begynne å redigere den i morgen og håper på at første del kommer i løpet av uka<3

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  WOW

  New in og Giveaway?


  06.06.2015


  Hei

  //deler av innlegg er samarbeid

  I dag var jeg en rask tur på senteret og så etter noen antrekk til språkreisen. Det ble ikke så mange innkjøp, men fant noen topper, et skjørt og litt undertøy hos WOW, Lindex og HM. På WOW fant jeg to topper og tenkte å kjøre en Giveaway på et par like som de jeg fikk. Den hvite er i størrelse M og den sorte i størrelse S.

   

   Syns dere jeg skal ha Giveaway på disse toppene?

  Skal den være på IG, eller på Bloggen? På både IG og Bloggen? 

  Skal man måtte svare på noen spørsmål, eller bare kommentere med navnet sitt eller noe annet?

   

  Ønsker tips i fra dere og så kjører jeg Giveaway så fort jeg har klart hvordan jeg skal gjøre det. Jeg kan jo eventuelt lage et innlegg med de andre tingene jeg kjøpte også om dere ønsker det. Den ene tingen jeg kjøpte er vel faktisk en kjole, men jeg skal klippe og kanskje få en til å hjelpe til med å sy slik at det blir en topp ut av den. Ikke fin som kjole til meg, men da er det godt man kan bruke saks og sette sitt eget preg på klesplagget. 

   Har gledet meg i hele dag til å lage video i sammen med Ella i dag og nå er vi klare. Vi skal faktisk filme den nå :D

  God lørdagskveld til dere alle

  Klem Jennie 
  85 kommentarer


  Ekstra moro

  Endelig


  05.06.2015


  Hei

  Denne uken dro jeg ikke på skolen før på onsdagen, ettersom jeg har vært syk. Da jeg kom hjem fra skolen ble jeg værre igjen og i går var jeg hos legen. Jeg hadde fått streptokokker og har nå fått medisin og føler meg bedre. Som jeg nevnte i går hadde jeg mattetentamen i dag.  Nå er jeg endelig ferdig med alle de skriftlige tentamnene mine og er enda nærmere sommerferien. Har muntlig igjen og der vet jeg ikke hva jeg kommer opp i. 

  I morgen er det 2 uker til VG-Lista på Rådhusplassen som jeg gleder meg veldig. Jeg håper veldig på at det blir fint vær den kvelden. Viktig å vise Oslo fra sin beste side til gutta i The Fooo, de har jo ikke vært i Oslo så mange ganger. Veldig kult at det kommer noen fra utlandet også og ikke bare norske artister, selv om vi er heldige og har utrolig mange flinke artister her i landet. VG-Lista kom i dag ut med enda flere som skal opptre på konserten 20 juni, kommer til å bli en kjempebra kveld :D

  The Fooo Conspiracy har forresten kommet ut med en helt ny låt, "RUN WITH US", kanskje det er en av låtene vi får høre 20 juni. Låten kan du høre på iTunes :D


  I helgen skal jeg filme video, gleder meg. Jeg har måttet vente fordi jeg har vært syk, men nå er jeg klar. Det er 2 videoer jeg skal velge mellom. Veldig lyst til å filme en som ikke er en challenge, men da må jeg i hvertfall ikke ha vondt i halsen, he he. Noen som tror de vet hva slags video det er snakk om?

   

  I mens du venter på VG-Lista kan du jo kose deg med sangene til noen av artistene :)

  THE FOOO CONSPIRACY, KING OF THE RADIO

   

  THE MAIN LEVEL

  MARCUS OG MARTINUS

   

  Det kommer jo mange mange flere.

  Hvem gleder du deg til å se og høre?

  Klem Jennie

   
  13 kommentarer


  Hverdag

  HHHHHMMMMMM


  04.06.2015


  Hei

  Dagen i dag har vært litt stressende og jeg har hatt mye å gjøre. Har mattetentamen hele morgendagen så har øvd en del til det. Pappa tok meg også med til butikken slik at jeg kunne kjøpe meg noe til i morgen. Man kan lett bli frustrert og sliten under tentamen, så det å ha noe snacks med seg er lurt. Flere har med seg godteri men jeg velger å ha med noe som gir meg litt mer energi. Valgte derfor å kjøpe meg en boks med litt forskjellige nøtter, iste og en sjokolade bar.

  Mattetentamen består av 2 deler og vi har begge i morgen. Deilig å bli ferdig til helgen da. Trenger liksom ikke stresse med tentamen og prøver etter i morgen. Wish me luck! He he he

   

  Har du hatt mye prøver i det siste?

  Klem Jennie
  45 kommentarer


  TIPS

  MITT HÅR


  03.06.2015


  Hei

  //deler av inlegget er sponset

  Endelig fikk jeg tatt bilder av håret mitt som jeg har lovet dere.  Da jeg var hos Centrum Frisør @centrumf på lørdag stripet vi håret mitt litt lysere i tilleg til at vi klippet 10 cm. Ville ikke at håret skulle bli for lyst eller for kort men slik at jeg kunne se en liten forskjell i hvertfall. Og det var akkurat det jeg fikk! Utrolig fornøyd og håret vil jo bli enda litt lysere til sommeren på grunn av sola.   Fikk også med meg noen produkter hjem som jeg gleder meg masse til å prøve. Fikk shampoo, balsam, hårkur og antrifrizz fra //Frends.no i serien Sexy Hair. Fordi jeg ønsket et glatt og sunt resultat fikk jeg "smooth sexy hair"  Om du ønsker mer volum, eller det beste for krøller er det andre ting du skal bruke. Disse produktene fant min frisør til mitt hår og for behandlingen jeg fikk denne dagen. Det er lurt å snakke med sin frisør om hvilke produkter som passer sitt hår. Noen har tynt hår andre tykt, noen ønsker volum andre ønsker ikke volum. Noen har lyst hår, andre mørkt, noen har farget andre har bleket og mange har sin naturlige farge. 

     I tillegg til dette skal jeg nå bruke hårkur fra Olaplex. Kuren er satt sammen for mitt hår og med tanke på stripene og behandlingen håret mitt nå har gått igjennom. Kuren styrker håret mitt etter stripingen. Disse produktene får man hos utvalgte frisører, så snakk med din frisør eller kontakt Frends, som jeg har linket til i innlegget. 

  Etter klippen sprayet frisøren en olje som luktet utrolig godt i håret mitt, superglad for at jeg har denne oljen selv også nå.   Har du spørsmål kan jeg jo forsøke å svare jeg også :)

  Klem Jennie 
  40 kommentarer


  Hverdag

  DA ER JEG I GANG IGJEN


  02.06.2015


  Hei

  Etter enda en dag hjemme har jeg begynt å føle meg litt bedre. Ikke tipp topp men helt grei nok til å gå på skolen i morgen. Kjedelig å være syk og jeg har ikke fått gjort noen ting som jeg hadde planlagt å gjøre. Skal jo ta bilder av håret og filme 2 videoer. Den ene er en challenge og den andre er en overraskelse. Kommer også kanskje en ny konkurranse snart som jeg håper dere liker. Jeg må jo også faktisk ut å shoppe denne helgen for å få tak i alt jeg eventuelt trenger til språkreisen.

   

  FIKK TIL NOEN SMÅ SELFIES I DAG.  HAR HELDIGVIS VÆRT DEILIG Å BARE GÅ I KOSEKLÆR OG NULL SMINKE DISSE DAGENE.

  Hvordan videoer tror du at jeg har på lur?

  Klem Jennie 
  40 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Brighton, bring it on


  01.06.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Det er hverdag igjen og jeg er faktisk litt stressa. For i helgen som var lå jeg bare i senga etter frisørtimen min tidlig på lørdag. Blitt skikkelig forkjølet og nå har jeg bare en helg på meg til å fikse det jeg skal pakke med meg til Brighton. Resten av tiden frem mot avreise er booket med avtaler og andre ting enn å eventuelt måtte dra til et shoppingsenter. 

  Hjelpes, hva pakker man med seg liksom? Jeg slet med å pakke bare til Fredrikstad Cup. Det som gjør det vanskeligere er jo klimaet, det er jo litt som i Norge og vi vet jo alle at været kan være veldig vekslende. Selvom det er sommerferie holder det ikke med shortser og topper, for plutselig blir det kjølig og ikke minst at det kommer masse regn.

  Åååå, kanskje noen som leser dette har vært på språkreise i England og kan gi meg noen tips :) For kofferten skal fylles. Og jeg må jo ha med treningsklær, joggesko, discoklær, pensko, hverdagsklær, hverdagsko, badetøy, sandaler, klær til varme dager, klær til kjøligedager og hvor mange dager blir egentlig varme og hvor mange blir kjølige....litt stresset. 

   

  Koffert trenger jeg også og trenger man egentlig skolesaker.....som penal og annet stæsj? Og så må jeg jo ha med meg kamera, litt dumt at digitalkameraet er så stort å dra med seg rundt...burde jeg hatt et mindre?

   

  Himmel og hav som jeg gleder meg og nå har jeg tatt en litt nærmere titt på hva Brighton Pier er og der ser det ut til å være mye moro. Håper på blå himmel og masse sol, som på disse bildene

  Når jeg drar så har ikke fellesferien i Brighton begynt ennå, tror faktisk at ikke sommerferien har startet der heller. Da er det jo også lov til å håpe at stranden ikke er overfylt og at vi får tid til å late oss litt på stranda også etter at vi har vært på skolen. Ja, for vi skal faktisk ikke på feeeeeerie, skal på språkreise og da skal vi også ha undervisning på dagen.

   Om du får lyst til å dra på språkreise kan det være det er ledige plasser allerede i sommer, eller kanskje du vil forbrede deg til neste sommer allerede nå. Det er veldig gøy å finne sin destinasjon, lese om de ulike reisemålene og planlegge i god tid.

  For å bestille en gratis katalog eller bare lese mer om hva det vil si å være på språkreise og se på bilder og drømme deg bort kan du trykke //HER

  Så har du noen pakketips å komme med?

  Syns du ejeg skal lage en "Pakk med meg video"?

   

  Klem Jennie 
  58 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION