• SPØRSMÅLSRUNDE

  JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL


  30.06.2014


  Hei<3

  HER KOMMER SVAR PÅ 20 SPØRSMÅL FRA IG I KVELD.

  1. Hvor i Tyrkia skal du?

  Jeg skal til byen Side i Tyrkia.

  2. Har du kjæreste?

  Nei, jeg har ikke kjæreste.

  3. Hvor mange kroner får du i lommepenger i uken?

  Null og niks. Ingen ting.

  4. Hvor er det fineste stedet du har vært?

  Kypros og Venezia <3

  5. Hvor høy er du?

  Jeg er 160 cm, men neste gang dere spør er jeg kanskje høyere:)

   

   

  6. Har du farget håret før?

  Nei, har aldri farget håret.

  7. Kjente du de som spiller i JENTER før du begynte?

  Nei, kjente ingen før jeg begynte.

  8. Hvilken klasse skal du gå i på ungdomsskolen?

  Vet ikke. Får ikke vite hvilken klasse eller hvem jeg kommer i klasse med før første skoledag.

  9. Har du alltid drømt om å bli skuespiller?

  Så lenge jeg kan huske i hvertfall.

  10. Kan du forklare hvordan du tar en backflip.

  Hopper rett og slett bare bakover, men når du kan det er det så lett at du ikke forstår helt hva du gjør selv. Lurt å kunne flikk-flakk før du prøver backflip:)

   

   

  11. Har du vært modell før.

  Ja jeg har vært modell før, men da var jeg 9 år.

  12. Du blir ikke filmet like mye som hovedrolle i JENTER, men hvorfor er du så kjent da. Du er jo like kjent som de andre hovedrollene.

  Vet ikke helt. Kanskje det at jeg er i JENTER og har blogg. Jeg kommuniserer mye med følgerne mine på IG og leserne mine på blogg. 

  13. Kan du arrangere noe så fansen får møtt deg?

  Vet ikke om jeg kan gjøre det, men man hadde mulighet for å møte meg på OSLO CITY da det var moteshow og på WOW den dagen det var JENTERMARATON.  

  14. Hva syns du er mest irriterene med mobbing.

  At folk sårer andre,  ingen fortjener det:(

  15. Hvem er dine beste venner akkurat nå?

  Har mange gode venner, men det er noen jeg stoler mer på enn andre.

   

   

  16. Svarer du på de flese directene folk sender til deg?

  Nei, egentlig ikke. Bruker directen min til å komunisere med venner på IG siden deres kommentarer drukner i alle de andre. Litt som snap. Skulle gjerne svar på de men det blir rett og slett for mye, men svarer jo på en del.

  17. Skriver du med venstre eller høyre hånd?

  Jeg skriver med høyre.

  18. Kan du følge meg på IG, vi har jo pratet ofte på KIK?

  Har dessverre ikke KIK så noen har dessverre lurt deg:(                     ( HAR IKKE KIK)

  19.  Hva slags type gutter liker du?

  De som er snille, søte,  får meg til å le og viser at de liker å være med meg. 

  20. Nevn 4 ting du vill hatt med om du havnet på en øde øy?

  Tuva, fordi da hadde jeg aldri kjedet meg. En motorbåt, mat og drikke. Hvis jeg kunne hatt med en ting til skulle det vært solkrem. Må ikke bli solbrent.

   

  Fikk du svar på noe du lure på?

  Syns du jeg bør gjøre dette oftere?

  Klem Jennie  95 kommentarer


  TIPS

  KLARER MEG IKKE UTEN....


  30.06.2014


  Hei

  I dag dro jeg og Ella til byen for å se Maleficent. Filme var bedre enn forventet og jeg koste meg masse med filmen. Vi dro blant annet på kino siden været ikke lovet så bra men da vi kom ut slo varmen mot oss og sola skinte. Før vi gikk til båten tittet vi fort innom en bokhandel og kjøpte " THE FAULT IN OUR STARS", på norsk. Har hørt masse bra om både boka og filmen men jeg vil lese boka først. 

  Kanskje jeg kan lese den når jeg er i Tyrkia. Egentlig har jeg for mye å lese akkurat nå. Er midt i Duste-dagbok 2 og har 3 og 4 også. Når jeg er i syden måååå jeg seriøst ha noe å lese på. Sist gang tok jeg med en bok og det var ikke nok. Ble ferdig med den den første dagen. Hahaha... Så jeg må nok ta med mange bøker denne gangen.

   

  Bøker er noe jeg MÅÅÅÅÅÅÅ ha med til utlandet.


  I går fant jeg noe utrolig kult på nettet og valgte å gjøre det selv. Jeg tok derfor å tegnet en "leppe" på to av fingrene mine. Deretter holdt jeg fingrene opp til munnen. Mamma lakket også neglene mine og de ble utrolig søte. Om du har en kul måte å style neglene på kan du ta bilde av det, legge det ut på IG og tagge det med #jenniefashionnails. Da kan jeg også få inspirasjon fra dere. Skal også like og kommentere så mange av bildene som jeg klarer.

  MED FILTER

  UTEN FILTER


   

  Har du en god bok å anbefale?

  Klem Jennie
  104 kommentarer


  FARGERIKT

  Å VÆRE I REGNBUEN


  29.06.2014


  Hei                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     // Annonse

  Da Tuva og jeg var i byen på torsdag spaserte vi jo nedover bogstadveien. Vi kom over to utrolig kule butikker og den ene blogget jeg om i går. Den andre vi kom over var INGLOT, som var en stor og fargerik sminkebutikk. Jeg ble lokket inn av alle neglelakkene jeg så gjennom vinduet, og det viste seg at butikken var mye støre med enormt utvalg av alt innen sminke. 

  Personlig liker jeg at sminken ser naturlig ut. Det jeg eventuelt bruker er, maskara, consealer om jeg ser supertrøtt ut, litt pudder og en lipgloss eller naturlig leppestift. Så liker jeg jo å ekspremintere med sminke som mange andre på min alder og syns det kan være fint med litt solpudder nå om sommeren. Neglelakker har jeg jo brukt i mange år. Husker det var stas å få lakket neglene som liten også. 

   

  MAAAAANGE FARGER

  HER MÅ VEL ALLE KLARE Å FINNE EN FIN FARGE

  MORSOMT Å TA BILDER NÅR DET ER SÅ MYE FINT

  Det er makeup-veiledere og hudpleiere i butikken og vi fikk veldig god service og hjelp. Ingen av produktene er forresten testet på dyr, det syns jeg er superbra. Jeg fikk gave da vi var i butikken, noen produkter jeg kan prøve ut. Jeg har ennå ikke testet dem, men det hun prøvde på meg i butikken syns jeg var veldig bra. Legger med link til butikken, informerer om at det da er en reklamelink INGLOT.NO

  DETTE FIKK JEG

  Hvilken neglelakkfarge er din favoritt?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  innkjøp

  OMG, JEG FANT JEG FANT....


  28.06.2014


  Hei

  Kanskje ikke så veldig OMG, men jeg ble i hvertfall superglad da Tuva og jeg tilfeldigvis fant butikken Brandy Melville da vi var i Oslo på torsdag denne uken. Vi hadde litt dårlig tid ettersom uværet nærmet seg veldig og vi hadde en båt vi skulle rekke, men kjøpte meg tre plagg og så utrolig mye kult og fint. Jeg måååå bare tilbake igjen dit snart. 
  KJØPTE DET SVARTE SKJØRTET PÅ BILDE

  Jeg er veldig på jakt etter sommerkjoler, men har ikke funnet noen ennå. De kjolene jeg har prøvd som jeg har likt har vært for store. Jeg endte opp med en svart kjole...ikke akkurat så sommerlig, men veldig fin syns jeg. 


   

  Og en blå statement-topp, som jeg syns var veldig kul. Passer bra til deminshortser som jeg nesten bor i når det er sommer. 


  Har du vært innom den butikken?

  Klem Jennie
  51 kommentarer


  MUSIKK

  HVEM HAR HØRT OM DISSE GUTTA


  27.06.2014


  Hei  (Innlegg nummer 2 i dag)

   

  Jeg kom over disse gutta på Instagram og syns de er veldig flinke. Syns det er ekstra morsomt at gutta faktisk er fra Norge. Guttene har sunget flere coverlåter og har også nylig kommet ut med en musikkvideo til singelen sin Blackout. 

   

  BLACKOUT

   

  Jeg har troen på at disse gutta kommer til å bli veldig populære med THE MAIN LEVEL, for de har helt klart talent og så er de jo noen kjekke gutter som jentene flokker seg rundt ;)

   

   

  De har i tillegg en egen nettside med masse informasjon, bilder og lyrics/sangtekst. Klikk HER for å komme til nettsiden. Om de kommer for å opptre i nærheten av der jeg bor vil jeg helt klart dra for å høre på dem. Blir dette Norges Boy Band?

  Så må jeg jo legge til at jeg blogget om Isac sin nye musikkvideo tidligere i dag, den elsker jeg <3

   

  Hva syns du om disse Norske guttene?

  Klem Jennie 
  28 kommentarer


  MUSIKK

  DAGEN MANGE HAR VENTET PÅ


  27.06.2014


  Hei

  Jeg vet at mange har ventet og gledet seg til Isac Elliot sin musikkvideo til den siste sangen hans Baby I. Musikkvideoen kom ut i dag og personlig liker jeg både sangen og videoen veldig godt. Allerede hørt på den mange ganger og tror jeg kommer til å få mange fine sommerminner til denne sangen. 

  Jeg har jo overnattet hos Tuva i natt og vi har hatt det kjempekoselig. Nå har hun blitt med meg hjem igjen og jeg kjenner at jeg gruer meg litt til hun reiser på ferie og at jeg ikke skal få se henne på flere uker.  

   

  BABY I

  LAGDE EN COLLAGE

   

  Tror jeg kommer til å legge ut et innlegg til senere i dag, syns du jeg skal det?

  Hva syns du om sangen og musikkvideoen?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  OJ OJ OJ


  26.06.2014


  Hei

  I dag skulle jeg som jeg blogget om i går kveld, besøke Juliabladet i Oslo. Tuva ble med meg og i sammen fikk vi en omvisning, litt stæsj og så svarte jeg på spørsmål i fra dere lesere av Juliabladet. Veldig morsomt å være litt "behind the scene"  og få vite litt om produksjonen av bladet og sist men ikke minst se arbeidsplassen til Kirsti. Jeg følger jo Juliabladet på Instagram og hun legger jo av og til ut bilder fra kontoret sitt, og det var absolutt ikke slik som jeg hadde forestilt meg. Det virket også som en veldig koselig arbeidsplass. 

  Etter besøket tok Tuva og jeg T-banen til Majorstua og spaserte nedover Bogstadveien til Aker Brygge. Vi tittet innom flere butikker og kjøpte oss også en frappe hver på Starbucks. Jeg ble superglad for å finne meg enda en ny kul klesbutikk hvor jeg sikkert kommer til å handle en del fremover. Vi var også innom en annen kjempekul butikk som  jeg ikke har vært i før som heter INGLOT. Kommer til å blogge om begge butikkene og innkjøpene  fra i dag en annen dag denne uka.


  Da vi kom oss på båten begynte ekstremværet i Oslo og lynet slo ned på Karl Johan og gatene ble oversvømt, men det slapp vi altså unna. Vi kom oss akkurat innenfor døra hjemme før det begynte å regne her. Tuva ble med meg hjem og vi har det jo alltid moro i sammen. Nå skal jeg pakke sammen litt for å overnatte hos Tuva <3

   

  Hvordan vær har det vært der du bor i dag?

   Klem Jennie
  22 kommentarer


  Blogg

  I MORGEN SKAL JEG...........


  25.06.2014


  Hei

  I morgen skal jeg besøke Juliabladet. Gleder meg til å møte de søte jentene i redaksjonen igjen og til å se hvordan det er i kulissene av bladet.

  Jeg skal også svare på en del leserspørsmål når jeg er der, og du kan sende inn spørsmål til Juliabladet ved å trykke HER.


  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Blogg

  MØKKADRITT


  25.06.2014


  Hei

  Nå skal jeg dra avgårde for å levere telefonen min til service IGJEN. Jeg leverte faktisk iphonen min til reprasjon for 1 1/2 uke siden og fikk låne den dårligste lånetelefonen av butikken. Kunne ikke ta bilder med den, være på nettet, IG og faktisk nesten ikke tekste med den.  På lørdag var jeg og hentet en helt ny iPhone 4s, fordi de ikke klarte å reparere det som var feil med den og ble så glad for å endelig ha iPhone igjen. Da jeg kom hjem viste det seg at også denne helt nye telefonen heller ikke virket, MØKKA TELEFON. 

  Problemet har vært at jeg ikke får koblet til Wifi og at Bluethoot henger seg opp. I tillegg så påstår telefonen at jeg har brukt nett uten at jeg har det. Så nå må jeg levere telefonen tilbake til service igjen og kommer sikkert til å få en slik håpløs lånetelefon også :(

  Kjempekjedelig :(

      Ellers i dag har jeg chilla i sola:)


  Klem Jennie
  41 kommentarer


  Ekstra moro

  KUL GJESTEBLOGGER


  24.06.2014


  Hei!

  På søndag ble jeg hentet av Jennie Sofie på Aker Brygge. Vi tok båten sammen til Nesodden. Det er utrolig fint her, med flott utsikt til Oslo.

  Vi hoppet på trampolinen nesten hele dagen, noe som var supergøy!  Jeg lærte flikkflakk og baklengs salto for ganske lenge siden, så da tenkte jeg at jeg kunne lære det bort til Jennie. Hvis dere ikke så videoen på Instagram, kan dere se den her
  På mandag våknet vi veldig sent, noe som tilhører sommerferien. Vi stod opp og bestemte oss for å lage en god frokost, så vi fant en oppskrift på Amerikanske pannekaker. Vi spiste de med nugatti, noe som smakte supergodt. Etter den gode frokosten dro vi til Nærsenteret der vi koste oss i sola og gikk på cafè.

  Etter en fin ettermiddag  ordnet vi oss før vi gikk ned til en strand i nærheten for å feiret St.Hans. Det var hyggelig å møte nye folk og hilse på noen av vennene til Jennie. Det var også veldig koselig å være med familien til Jennie fordi de er så åpene, morsomme og snille personer. Jeg og Jennie tok kameaet med oss og knipset noen bilder av hverandre og naturen. Bildene ble veldig fine, med solen og naturen i bakgrnnen. Her har du noen av dem.

  Vi er ikke helt normale...Hahaha<3

  ELSKER DEG JENNIE


   

  St .Hans bålet  Når vi kom hjem igjen koste vi oss med lakking av negler og ansiktmaske.

  I dag våknet vi opp til strålende sol og blå himmel, som vi utnyttet med å bade. Det var litt for kaldt til å hoppe fra brygga eller å ta en svømmetur(eller så er det bare vi som er litt pysete), men vi greide å ta en liten dukkert. Etterhvert dro vi hjem og hoppet på trampolinen (ja, IGJEN).

  Jeg venter på Jennie som er i dusjen, så skal jeg pakke (kanskje hoppe litt på trampolina;), og dra. Det blir litt trist, siden jeg har hatt det så fint her. Men jeg kommer nok til å besøke dem igjen!

  Har hatt noen supre dager med Jennie<3

  Takk for meg

  L e a  M a t h i l d e

   
  19 kommentarer


  Feiringer

  JIPPI


  23.06.2014


  Hei

  I går kom Lea Mathilde til meg, det fikk kanskje noen av dere med dere på Instagram. Vi la ut trampolinevideo i går og en ny trampolinevideo tidligere i dag. Lea Mathilde er nemelig en perfekt lærer til å lære bort backflip og flikkflakk på trampolina. I starten syns jeg det var kjempeskummelt å prøve, men så bestemte jeg meg bare for at jeg måtte gjøre det. Nå syns jeg det ikke bare er morsomt men til og med lett.

  I dag har vi vært en tur på det lille nærsenteret på Nesodden hvor jeg bor. Først en tur på bakeren og så tittet vi litt i butikker og spiste is ute i sola. Da vi kom hjem igjen var vi på trampolina igjen, he he. Nå har vi spist middag og mamma og pappa gjør i stand ting så vi kan dra ned på stranda litt senere for å feire St. Hans Aften. Der blir det konsert og båltenning og kanskje vi bader litt også om det ikke blir alt for kaldt. 

   

  KLARE FOR Å DRA TIL STRANDA   Skal du feire St. Hans Aften i dag?

  Klem Jennie
  29 kommentarer


  Feiringer

  FARGERIK HAGEFEST


  22.06.2014


  Hei

  Hagefesten i går var en stor suksess, vi hadde det kjempegøy i sammen. Da gjestene kom var hagen fylt av musikk og jeg serverte snacks og drikke. Først snakket vi og koste oss før vi spilte noen runder med dart. Etter det festet vi ballonger på dartveggen og skøyt med piler på ballongene. Da man traff en ballong fikk man velge seg en premie i fra premieskåla. Oppi der var det alt i fra solbriller og hårbørster til neglelakk og makeupkoster.

  Vi spilte også boccia og  nødt eller sannhet. 

  I løpet av kvelden serverte jeg også melon og fruktspyd pluss brownie, og de som ønsket kunne grille marshmallows. Festen varte fra 18.00 til 22.30.

   

  ELSKER AT FESTEN BLE SÅ FARGERIK <3

  OPPI DEN GRØNNE BALJA HADDE VI ISBITER OG BRUSFLASKER. ISBITENE HOLDT SEG HELE FESTEN!!!

   

  PILKAST PÅ BALLONGER    

  BILDE FRA INSTAGRAM. DETTE VAR BILDET ISAC KOMMENTERTE UNDER (siden så mange spør)

   

  BILDE FRA INSTAGRAM, BRILLENE VAR PREMIER I PILKAST


   

  FRUKTSPYD OG MARSHMALLOWS TIL GRILLING
   

  Nå er det lillesøster sin tur til å ha fest neste gang. 

  Fikk du lyst til å innvitere til hagefest?

  Klem Jennie

   

   

   

   

   

   
  55 kommentarer


  Ekstra moro

  ERRE HER DET ER PARTY


  21.06.2014


  Hei

  Akkurat nå driver jeg og styrer litt rundt i huset og i hagen fordi jeg får gjester om under 1 1/2 time. Jeg har invitert noen venninner på HAGEPARTY og tror vi kommer til å få det veldig moro i sammen. Siden jeg ennå har en god del å ordne til festen begynner legger jeg bare ut noen stemningsbilder i fra hagen bak huset vårt som jeg tok akkurat nå.

  Alt er ikke helt klart ennå, men jeg kommer til å legge ut masse bilder i morgen som kanskje kan inspirere noen av dere til å arrangere hagefest selv også.   Du kan følge også litt av festen på IG. ( @Jenniefashion )

  Noen spesielle bildeønsker?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Ekstra moro

  VG LISTA OSLO


  20.06.2014


  Hei

  I dag er min første sommerferie dag. Var deilig å bare sove litt lenger og ta det med ro om morningen. Klokken 16.00 skal jeg til Ella med flere venninner for å spise hamburgere og så drar vi til Oslo og VG LISTA. Jeg gleder meg veldig, for det blir garantert masse bra musikk og god stemning. 

  Flere av dere har sikkert fått med dere hvem som er året artister, om ikke kan dere se dem ved å trykke HER

  Blogger mer om opplevelsen i morgen

   

  HER ER NOEN AV ARTISTENE


  AUSTIN MAHONE

  EN GARANTERT SOMMERHIT FOR MEG MED ADELÈN

  HØRTE MASSE PÅ DENNE LÅTA TIL JAZON MRAZ I FJOR SOMMER, GODE MINNER

  NYESTE LÅTA TIL ISAC ELLIOT

  BABY I

   

  Skal du på VG LISTA i år?

  I hvilken by?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Sommer

  BEFORE SUMMER ENDS


  19.06.2014


  Hei

  Jeg har tidligere hatt et innlegg med "before I die" og i dag lagde jeg min helt egne verson og kalte den for "Before summer ends" I dag begynte jo sommerferien, selv om det var litt trist å slutte på skolen så er det helt FANTASTISK med ferie. 

  I morgen skal jeg med noen klassevenninner på VG lista i Oslo og på lørdag skal jeg ha en liten hagefest hjemme hos meg, begge deler gleder jeg meg veldig til.  Sommerferien begynner altså kjempebra og jeg planlegger også å få overnattingsbesøk i fra venninne i Oslo og kanskje også besøk i fra en venninne som bor litt lenger unna enn det <3 <3 <3 

  En annen super ting er at Pretty Little Liars sesong 4 nå er tilgjengelig på nettet for meg og jeg skal sette meg godt til rette for å se noen episoder i kveld. 

   

  HER ER EN COLLAGE JEG SATTE SAMMEN I DAG

  DELTE OPP COLLAGEN SÅ DEN KANSKJE BLIR LETTERE Å SE PÅ BLOGGEN

   

  Reise utenlands gjør jeg ikke før i juli. Da går turen til Tyrkia med Star Tour og til London :)

  Har du planer for ferien?

  Klem Jennie

  79 kommentarer


  Feiringer

  PÅ DEN RØDE LØPEREN


  18.06.2014


  Hei

  I går hadde jeg og trinnet mitt skoleavsluting og det var utrolig gøy. Elevene kom på skolen litt før de voksne siden vi måtte varme opp stemmene våres. Da alle foreldrene hadde kommet gjorde vi en stor entre på den røde løperen med vår dansepartner. Så morsomt. Vi  hadde også en forestilling foreldrene som vi har laget selv og det så ut til at de ELSKET den. Vi sang alt fra kinesisk og tamilsk til  samisk og afrikansk. Vi danset både sving og merenge og alle koste seg. I tillegg hadde vi STOMP-orkester.

  DEN RØDELØPEREN<3  Etter en en flott forestilling gikk vi opp i klasserommet hvor det ble holdt tale til lærere fra foreldre, og fra lærere til foreldre og barn.Vi hadde også en overaskelsestale til lærerene våre. Deretter var det mat. Det var så utrolig mye god mat og kaker. Koste meg nesten litt for mye. Hehehe<3

  I pausen tok jeg noen bilder med vennene mine. Fikk dessverre ikke med alle, men ja ja. Dessuten er det ikke alle som vil ha bildet på bloggen. 
  I morgen er det siste skoledag på barneskolen.

  Når er din siste skoledag før ferien?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Ekstra moro

  JENTERMARATON


  17.06.2014


  Hei

  I ettermiddag har jeg skoleavslutning med klassen min og vi skal ha masse underholdning for familiene våre og spise god mat i sammen. Jeg skal snart gjøre meg i stand for å dra til skolen men lovet jo å blogge litt i fra JENTERMaratonet som var på lørdag.

  Lørdag morgen reiste jeg tidlig inn til Oslo for å møte skuespillere og resten av JENTERteamet i god tid før kinomaratonet startet. Det var litt rart å se kinoen med alle kinoplakatene med bilder av venner på også, men såååå moro.  Jeg hadde selvfølgelig gledet meg til denne dagen også fordi jeg fikk se alle vennene mine i serien igjen. Skuespillerene hadde sitt eget avsperrede område i kinosalen hvor vi satt i sammen, lo, tullet og koste oss. 

  Kinomaratonet varte jo veldig lenge og vi fikk servert mat og tok oss noen pauser selvfølgelig. Det var litt rart å se seg selv på et så stort kinolerret og også hvor mye vi har forandret oss fra sesong 1 til sesong 3 Bakomfilmene/Bloopersene syns jeg var veldig morsomme og de viser jo at vi av og til klusser til det vi skal si og gjøre, he he. 

  ALLE BAKOMFILMENE KOMMER DU TIL VED Å TRYKKE HER

  Under maratonet ble også noen av skuespillerene interjuet, det skjedde i en egen del av kinosalen. Stemningen i salen var kjempegod. Masse latter og klapping.

  Lillesøster og hennes venninne hjalp til med å stille inn riktig lys før maratonet startet

  Etter maratonet stod alle skuepillerene oppe på scenen forran kinolerretet og alle de som ønsket kunne komme å ta bilde. Etter dette måtte Sara og jeg løpe avgårde. Sara som spiller Vannessa i serien ble med hjem til meg og overnattet. Nå har vi sommerferie fra innspilling, kommer til å savne teamet.

  Følger du med på Jenter?

  Klem Jennie


  23 kommentarer


  Ekstra moro

  UFORGLEMMELIG


  16.06.2014


  Hei

  På lørdag var jeg som mange av dere vet på JENTER sitt kinomaraton på Klingenberg kino i Oslo. Midt i maratonet snek jeg meg ut for å dra til WOW på Oslo City. I fjor gikk jeg motesow for WOW i sammen med noen venninner og tok også bilder i butikken i sammen med mange søte jenter som havnet på butikken sin egne WALL OF FAME. Dette var veldig koselig og også populært så nå ville WOW gjøre dette igjen på en av markedsdagene til senteret. 

  Jeg var i butikken i fra 14.00 -15.00 og fikk snakket med og møtt mange fantastiske jenter. Tok bilder med jenter som var eldre enn meg og også jenter som var mye yngre enn meg. Alle sammen nydelige og kjempekoselige å snakke med. 

   

   Da jeg gikk fra butikken var jeg kjempeglad. Mest inntrykk gjorde det at en jente hadde ventet på meg i to timer, at noen hadde sneket seg ut av maratonet for å møte meg på WOW og en aldeles skjønn jente rørte ved hjertet mitt med sin personlighet og iver <3

  Bildene fra forrige gang jeg var i butikken og tok bilder var fjernet fra veggen nå. Mange hadde vært og hentet sine bilder, men de som var igjen fikk jeg i en fin minnebok butikken hadde laget til meg. I boken er det også limt inn og skrevet hilsner til meg fra kunder som har vært innom. Nesten ikke til å tro, en flott gave å få.

  Tusen takk til alle sammen. Jeg fikk tatt bilder av en del av bildene som ble tatt i butikken før jeg måtte løpe avgårde, men dessverre ikke alle. Tar meg snart en tur tilbake for å se nøyere på bildene og snakke med de snille jentene som jobber i butikken.   Hva gjorde du på lørdag? 

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Video

  BAKEVIDEO


  15.06.2014


  Hei

  (Dette er mitt andre innlegg i dag)

  Da fikk jeg endelig tid til å legge ut bakevideoen. Mange har spurt etter når den kommer ut og jeg har svart, men det kommer jeg ikke til å gjøre lenger. Dette fordi jeg har sagt innen en dato men ikke har fått gjort det. Så om jeg lager en video informerer jeg dere når den har kommet ut slik at dere kan se den. 

  Fra i går til i dag hadde jeg oovernattning her hjemme hos meg med Sara. Sara spiller Vanessa i JENTER og er også sesong 4 sin jegforteller. Gratulerer!! Vi grillet marshmallows, hoppet på trampoline, så på film og koste oss masse. Etter at hun dro i dag gikk jeg på en fin tur i det fantastiske været. Da jeg kom hjem la jeg meg i hengekøya og leste i en bok. Nå leser jeg DUSTE DAGBOK 3. Utrolig morsom og bra bok.

  HER ER VIDEOEN

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  VIKTIG INFO

  ER DET MULIG....?


  15.06.2014


  Hei

  Plutselig sitter jeg her og har for mye å blogge om, og jeg vet liksom ikke hva jeg skal blogge om først. Så føler jeg at jeg kanskje har lovet for mye for på kort tid og beklager dette. Derfor skriver jeg nå ned hva som kommer på bloggen de nærmeste dagene.

  1. BAKEVIDEO blir lagt ut i dag. Informasjon om hvem som vant smykkekonkurransen er på instagram.

  2. I morgen legger jeg ut bilder i fra jeg var hos WOW i går, da blir det mange bilder og kanskje bilde av deg.

  3. Tirsdag legger jeg ut om JENTERMARATON <3 Forteller om dagen og opplevelsen min den dagen.

  I tillegg denne uken har jeg skoleavslutning, de siste håndballtreningene samt at jeg planlegger noe gøy. Torsdag er det også siste skoledag for SOMMERFERIEN, JIPPI :D


  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Ekstra moro

  HEKTISK MEN FANTASTISK DAG


  14.06.2014


  Hei

  Nå har jeg akkurat kommet hjem i fra Oslo hvor jeg både har vært på JENTER maraton og på WOW på Oslo City hvor jeg møtte mange herlige og søte jenter.  Dette var en helt spesiell opplevelde, spm jeg vil blogge om mer i morgen.

  MØTTE DISSE SØTE JENTENE PÅ VEI INN TIL OSLO i DAG TIDLIG, DE SKULLE OGSÅ PÅ KINOMARATON  LEGGER UT BILDER  I MORGEN AV FLERE SOM JEG MØTTE PÅ WOW I DAG  Sara har blitt med meg hjem og skal overnatte til i morgen, så vil ikke bruke noe særlig tid på å blogge akkurat nå i kveld.

  Nå skal vi snart ut i hagen for å grille marshmallows og ha en super lørdagskveld i sammen.

  Blogger mer i morgen i fra dagen min i dag og legger da også ut masse bilder.

  SARA OG MEG PÅ AKER BRYGGE

   

  Syns dere jeg skal legge ut bakevideoen i morgen også????

  Klem Jennie
  63 kommentarer


  Sommer

  NAKENHET PÅ BLOGGEN


  13.06.2014


  Hei

  Jeg legger merke til på blogg.no at det er innlegg med kropp, pupper, lår, vekt og nakenhet som mange klikker seg inn på for å lese/se. Tenkte derfor å sjekke om dette stemmer, og putter derfor litt nakenhet på bloggen i dag. Dette er det nærmeste nakenhet bloggen min kommer til å strekke seg, he he. Jeg er mer opptatt av å blogge for meg selv og skrive om mine dager og ting som mange barn på min alder interesserer seg for. Det må jo være fint for foreldre også å vite at det fins en blogg for yngre jenter og gutter som ikke blogger om for eksempel hva man bør spise og hvor mye man kan spise, om hvordan man fort kan få sommerfarge enten fake eller av sola osv....

  Så først legger jeg ut disse bildene med nakenhet som jeg lovte i overskriften, for deretter å dele noen bilder av vakre Kragerø som jeg tok forrige helg. 

   

  NAKENKATT

  NAKENHUND

  NAKENROTTE   

   

  Sånn, da til det virkelige blogginnlegget :)

   

  Da jeg var i Kragerø forrige helg tok jeg noen bilder jeg tenkte å dele med bloggleserene mine. Jeg syns det er så utrolig vakkert i Kragerø og spesielt om sommeren syns jeg det gir masse energi å være der. Plassen til mamma sin tante og onkel er helt fantastisk og det er så koselig å være hos dem også. 

  I morgen er det JENTERmaraton i Oslo og jeg gleder meg også til å ha med meg en venninne som også spiller i serien hjem på overnatting hos meg.  

   

  Fint der, ikke sant?

  Klem Jennie

   

   

   

   

   

   

   

      
  32 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Ny vinner av billettene


  12.06.2014


  Hei

  Dette er det 2 blogginnlegget for i dag. Fant ut at hun som vant JENTER-billettene ikke kunne dra dit så det var veldig synd. Derfor valgte jeg å finne en ny vinner som kan gå. La ut et bilde på IG, og fikk hjelp av lillesøster til å finne vinner. Håper du og venninnen din kommer til å kose dere på MARATON!!! . Du får plass rett ved lillesøster<3 Hehe.

  Om du ikke skal på JENTERMARATON kan du jo møte meg mellom 14.00-15.00. på oslo city. Der skal jeg være på WOW som også har mange goooooode tilbud denne dagen.   Klem Jennie
  10 kommentarer


  Sommer

  FIN DAG


  12.06.2014


  Hei

  I ettermiddag har jeg vært på sommeravslutning med lillebror i barnehagen hans. Veldig koselig og de små var så flinke til å synge og lillebror vinket minst like mye til meg som han sang. Masse god mat og dessert og laaaang kø for å forsyne seg, men det var verd det.

  Etter avslutningen kjørte mamma og pappa meg og lillesøster til skolen hvor det er et slags talentshow i dag. Det er ingen konkurranse, men elever viser frem ting de har lyst til. 

  I morgen er det allerede fredag og på lørdag er det JENTERmaraton, pluss at jeg skal være på WOW på Oslo City mellom klokken 14.00 og 15.00.

  Ellers ikke så mye å blogge om siden jeg ikke er hjemme akkurat nå, blogger fra mobil.

  DETTE ER MIN MIDDAG OG DESSERT

  DETTE VALGTE LILLEBROR

  MIN FAVORITTGUTT


  Mmmmmm, CAKEPOP

  Neste sommeravslutning blir min skolavslutning neste uke.

  Når har du avslutning?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  RETT PÅ NY KONKURRANSE


  11.06.2014


  Hei

  Jeg bestemte meg for å hoppe rett på ny konkurranse. Alle kan dessverre ikke vinne og denne konkurransen er nettopp for dere som ikke vant billetter til kinomaratonet med JENTER. Konkurransen vil foregå på Instagram denne gangen.

  I denne konkurransen han du vinne øredobber og armbånd/fotlenke med firkløver, som jeg håper vil bringe god lykke til vinneren pluss en shoutout. Jeg kjøpte smykkene på Glitter med tanke på følgerene mine <3

  For meg kan lykke være så mye. Det kan være den herlige følelsen av å ligge på stranda og kose seg, så plutselig kommer mamma kjørende med is til meg og venner. Lykke er når lillebror kaster seg rundt halsen min når jeg henter han i barnehagen og sier han er glad i meg og lykke kan være å plukke en fin blomsterbukett og se den du gir den til bli glad. 

  Lykke kan være mye. Mange har også for eksempel en ting som bringer lykke som de tar med seg om de skal ha en prøve på skolen, audition eller når de skal på noe de kanskje gruer seg litt til. 

   

  Det du må gjøre er.

  1. DELE BILDET UNDER PÅ INSTAGRAM

  2. TAGGE BILDET MED @jenniefashion #jenniesofieblogg #jenniefashionlykke 

  3. KOMMENTERE AT DU HAR GJORT DET UNDER DET SAMME BILDE PÅ MIN INSTAGRAMBRUKER (Da kan du også vinne om du har privatbruker)  Vinner trekkes allerede på lørdag <3

   

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNER AV BILLETTER TIL KINOMARATON


  11.06.2014


  Hei

  Først vil jeg bare si at jeg er utrolig imponert av alle bildene og videoene som har blitt postet på Instagram og som jeg har fått på mail. Noen smiler jeg litt ekstra av og tenker at det må ha vært litt av en jobb men også veldig moro å lage bildet/videoen. 

  Det var kjempevanskelig å trekke en vinner, for denne gangen var konkurransen både på mail og instagram. Jeg merket alle bidragene på Instagram med tall på lapper og alle på mail på samme måte. Deretter trakk jeg en lapp og vinneren ble nummer 16 på mail som var Sara med dette forslaget :)  Hun får to billetter til JENTER sitt kinomaraton nå på lørdag 14.juni. Maratonet starter 09.30 presis og varer til 17.20

   

  DETTE ER SCREENSHOT FRA NRK Super sin nettside : TRYKK HER FOR MER INFORMASJON OM 14.juni  Jeg hører også at det er noen billetter igjen til maratonet, så det er bare å bli med på moroa :D

  Kanskje vi sees

   

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Hektiske sommerdag


  10.06.2014


  Hei

  Jeg merker godt at det nærmer seg sommerferie og i dag er det lillesøster som skal ha sommeravslutning med klassen sin. På torsdag skal lillebror ha sommeravslutning i barnehagen og neste uke skal jeg ha med klassen min. 

  På skolen øver vi mye på underholdningen vi skal ha på avslutningen vår og det blir litt mindre lekser også faktisk. I dag etter skolen dro jeg rett til Oslo fordi jeg endelig skal få meg bankkort, og da vi kom hjem fra Oslo dro vi rett i butikken for å ordne mat til lillesøster sin avslutning. 

  Nå har jeg sittet og sett igjennom mailene jeg har fått med bilder til konkurransen jeg la ut i går. Det er viktig at de som har privat profil på instagram sender bildet med mail, for ellers så kan jeg ikke se det. 

  Her er noen av alle de kreative bidragene så langt. Vinner trekkes i morgen.

   

  BILDE JEG LA UT PÅ INSTAGRAM I GÅR. DE TRE BIDRAGENE FIKK JEG PÅ MAIL

  OGSÅ BILDER FRA MAIL

  FOR DERE SOM IKKE HAR INSTAGRAM, HAR DISSE BILDENE OG MANGE ANDRE BITT DELT MED #JENNIEFASHIONJENTER

  Blir du med på konkurransen?

  Lover ny konkurranse om ikke så lenge :)

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINN BILLETTER


  09.06.2014


  Hei

  Mange av dere har sikkert fått med dere at det skal være JENTER MARATON på Klingenberg kino lørdag 14 juni. Du kan lese mer om dette arrangementet ved å trykke HER. På den siden ligger det noen videoer og annen informasjon om denne kinodagen som strekker seg utover nærmere 8 timer. Helt sikker på at dette blir en morsom dag.

   

  Da salget åpnet kjøpte jeg noen få billetter, som jeg ikke skal bruke alikevel og derfor gir jeg nå leserene mine muligheten til å vinne disse.

  Jeg har blitt inspirert av Juliabladet sin konkurranse på IG, og hermer litt ;)

   

  For å være med på konkurransen må du gjøre:

  Skriv Jenter på din måte. Ta et bilde og legg ut på Instagram med taggen #Jenniefashionjenter eller send bildet på mail til jenniesofieheader@gmail.com og merk mailen JENTER. Vinneren av denne konkurransen får to billetter. VINNEREN BLIR KÅRET ALLEREDE PÅ ONSDAG SLIK AT VI REKKER Å SENDE BILLETTENE.

   

  DETTE ER BILDER FRA JULIA SIN KONKURRANSE. GJØR DET SAMME BARE SKRIV JENTER I STEDET FOR JULIA.

   

  Til dere som bor for langt unna til å komme på Kinomaraton, så går maratonet helt samtidig på TV. Det blir mye gøy for dere også, som at dere kan chatte med skuespillerene. Sjekk ut NRK Super ved å trykke HER.

   

  Lykke til

  Kanskje vi sees 14 juni :D

   

  Klem Jennie

   
  26 kommentarer


  Familie

  SISTE DAG


  08.06.2014


  Hei

  I dag var det siste dagen her i Kragerø, før vi reiser hjem tidlig tidlig i morgen.  På morningen fikk vi besøk av to søte jenter vi var med helt til vi skulle en tur ned til Gundersholmen. Der vasset lillebror og vi tok litt bilder. Været var av og på hele tiden. Da vi dro var det sol, så overskyet, så sol, så sky osv....

  Etter at vi var der tok vi oss en is før vi ruslet hjem igjen. Da var vi med jentene igjen. Deretter badet vi fra brygga rett uten for huset. De har en egen brygge. Vannet var faktisk overraskende varmt, men jeg bada ikke såååå mye. Vi har spilt både yatzy og kort. Nå ble vi nettopp ferdig med middag og etterpå skal vi ha rabarbragrøt. Mmmmm......

  HVA JEG VÅKNET TIL I DAG<3

   BILDER VI TOK PÅ GUNDERSHOLMEN. 

  ME AND SIS MED FLOTT BAKGRUNN<3  Har du smakt rabarbragrøt før?

  Klem Jennie

   
  29 kommentarer


  Sommer

  Kragerøøø


  07.06.2014


   


   Hei!!!!

  Som noen har fått med seg av bilder jeg la ut på Instagram i dag, så er jeg i Kragerø. Vi kom frem sent i går kveld og i dag har vi vært på shopping i byen, spist is og kost oss i sola. På ettermiddagen skyet det litt til, men nå har sola tittet frem igjen og det blir grilling´s på terassen.

  LILLEBROR KOSER SEG MED IS :)

  BILDE TATT FRA TERRASSEN.  BILDER FRA INSTAGRAM ( @JENNIEFASHION )

  Meg og lillesøster klare for byen. Bildet er tatt på brygga til "tante" og "onkel"

   

  PÅ BYBRUA


  Jeg syns det er så utrolig koselig i Kragerø. Elsker lukten av sjø og lyden av bølgeskvulp. Jeg har ikke badet i dag,men håper på sol og fint vær i morgen. Da blir det sikkert en liten tur på stranda og hopping i fra brygga til "tante" og "onkel".

   Bor du i Kragerø eller har du vært der?

   

  Klem Jennie
  56 kommentarer


  Helg

  PÅ TUR IGJEN


  06.06.2014


  Hei

  Dette er jo enda en langhelg med skolefri på mandag. I den anledning er familien min igjen ute på tur. Nei, vi skal ikke til Lyngdal igjen, men jeg håper at vi slipper masse kø denne gangen. Jeg møtte veldig mange hyggelige jenter og gutter i Lyngdal, men denne gangen ønsker jeg ikke å skrive hvor jeg skal på forhånd. 

  Etter denne helgen regner jeg med at jeg ikke skal reise bort før sommerferien. Nå er det jo under to skoleuker til sommerFERIE :D Eller, det er faktisk bare en helg igjen og neste helg har jeg allerede planer med JENTER gjengen på lørdagen. 

   

  BILDER TATT I HAGEN RETT FØR VI KJØRTE AVGÅRDE

  Noen kommer kanskje til å kjenne seg igjen på bilder jeg legger ut på IG og bloggen i helgen. Kanskje jeg er der du bor.

   

  Hva er dine planer for helgen?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNER AV BLOMSTERKRANS


  05.06.2014


  Hei

  Jeg får mange kommentarer på at folk ønsker at jeg skal trekke dem som vinner av konkurranser. At de som kun skriver svar og ikke lange kommentarer også kan vinne, eller de som ikke bruker emoji i kommentarene sine. Jeg trekker alltid vinnere helt tilfeldig og har så langt aldri kjent personlig noen av de som har vunnet. Når jeg trekker vinner bruker jeg noen ganger siden www.random.org. andre ganger har jeg skrollet fort opp og ned i kommentarfeltet til lillesøster har stakt stopp. 

   Noen lurer på hvordan vinnere får premien sin, og svaret er at jeg sender med post. Noen vinnere har hatt Instagram, andre ikke og jeg kontakter dem enten på e-mail eller Instagram direct for å få adressen deres. 

  Denne gangen er det for første gang at vinneren ble en i fra Nesodden hvor jeg bor, og det syns jeg at var gøy. Gratulerer til Emma <3 Håper du liker blomsterkransen.

   

  Kommer til å ha en ny konkurranse om noen få dager. Da kan du vinne billetter til JENTER MARATON :)

  Blir du med?

  Klem Jennie

   

   

   
  41 kommentarer


  Sommer

  SOMMERGLEDER


  04.06.2014


  Hei

  Jeg er så utrolig glad for tiden. Det nærmer seg sommerferie, det er deilig sommervær, jeg er småforelska og jeg føler meg rik på vennskap. I dag var det ikke så mye sol men det var hele forrige uke og det er meldt fint vær igjen til fredag. Elsker varmen<3

  Jeg gleder meg til sommerferien, selv om de første ukene er planløse. Men selv om jeg ikke har noen planer så betyr det at jeg kan være impulsiv og finne på noe allikevel. Jeg håper at jeg får tid til å tilbringe tid i sammen med venner som jeg ellers ikke får sett så ofte også.Litt turer på stranda og tusenfryd er jo gøy. Jeg er heldig og vet at mamma og pappa mer enn gjerne åpner døra vår for besøk. 

   

  SOMMERGLEDER

  1. Lyden av bølger som slenges inn mot land

  2. Sand mellom tærne

  3. Lange lyse sommerkvelder og dagene føles lenger

  4. Marshmallowsgrilling

  5. Smak av markjordbær og villbringebær

  6. Late dager i hengekøye

  7. Leksefri

  8. Ferievenner

  9. Saltvannsbølger håret (Håret blir så fint, har også saltvannsspray)

  10. Solfylte dager som gjør at man vil være ute hele tiden

   

  Blir du med på konkurransen jeg la ut på bloggen i går?

  Vinner trekkes allerede i morgen.

   

  Klem Jennie

   
  24 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  SOMMERKONKURRANSE


  03.06.2014


  Hei

  Tenk at det er juni, snart sommerferie.

  Mange fine blomster ute nå, som man kan lage seg en flott blomsterkrans av. Jeg har hatt på meg en hvit krans blant annet på  17 mai, som jeg har fått mange spørsmål om. Forrige dagen kjøpte jeg den siste som var igjen i butikken og hun som jobbet der sa at de var utsolgt for denne kransen i de fleste butikkene nå. Det er jo mange andre fine kranser i butikkene nå for tiden, men jeg har bare denne ene. 


   

  I dag vil jeg gi deg muligheten til å vinne en maken blomsterkrans som den jeg har, og jeg trekker vinner allerede på torsdag.

   

  Det du må gjøre for å ha muligheten til å kanskje vinne er:

  -  Svar på de tre spørsmålene lenger ned i innlegget

  -  Svarene skriver du som kommentar til dette blogginnlegget

  -  Huske å gi med kontaktinformasjon slik at jeg kan ta kontakt med deg om du vinner. (Enten e-mail eller instagramnavn)

   

  SPØRSMÅL

  1. Hvilken by var jeg i onsdag - søndag forrige uke

  2. Hvordan is kjøpte jeg fredag 30.mai

  3. Jeg spilte fotball på torsdag 29.mai, hva ble stillingen på kampen?


  Lykke til

   

  Klem Jennie

   #konkurranse #vinne #blomsterkrans
  672 kommentarer


  Ekstra moro

  Veldig moro


  02.06.2014


  Hei

  I dag hadde jeg fri fra skolen fordi jeg skulle jobbe med et intervju. Var i studio for å ta bilder til intervjuet og stylet også noen antrekk som jeg syns var veldig gøy. Har ikke sett alle bildene og er spent på resultatet. Det blir også noen private bilder av meg i sammen med noen vi tok i dag som kommer med intervjuet i skolestartmagasinet til WOW.

  Neste spennende ting på programmet for meg blir JENTER MARATON i Oslo 14 juni, dette kan du lese mer om ved å trykke HER 

   

  Været i dag har vært herlig og etter intervjuet fikk jeg endelig kjøpt meg nytt badetøy i Oslo.  Håper dette superfine været holder seg lenge og at jeg også før sommerferien vil få flere flotte dager på stranda med venner. 

  UT AV VINDUET PÅ BÅTEN

   

  GØY I STUDIO

  Bildene er utydelige fordi de er tatt av dataskjermen. Kan legge ut noen større bilder når jeg får noen med bedre kvalitet.

   

  Fått noen spørsmål, som jeg svarer på her

  1. ER DU MODELL FOR WOW?

  Svar: Nei, jeg er ikke modell for WOW. De hadde nylig en casting på sitt hovedkontor og jobber for tiden med å plukke ut modeller blant 200 jenter som møtte opp på castingen.

  2. HVA GJORDE DU I DAG?

  Svar: Jeg fikk spørsmål om å bli intervjuet til et skolestartmagasin, som jeg har vært med på i dag.

   

  BILDE FRA INSTAGRAM

   

  Skal du på JENTER MARATON

   

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Helg

  I dag


  01.06.2014


  Hei

  Sitter i kø hjem fra Lyngdal, kjempekjedelig. Kø som er 17 km lang og den snegler seg avgårde.

  Langhelgen i Lyngdal har vært fantastisk og det gjør meg så glad å tenke på at dette skal bli en årlig tradisjon.


  Det er enda ett par timer til vi er hjemme, så blogger derfor fort fra bilen.

  I morgen har jeg en spennende dag foran meg, gleder meg til det jeg skal være med på da. Kommer til å dele litt på instagram og blogge om det i morgen, både når jeg er der og når jeg er ferdig.

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION