• Sommer

  SNART SOL OG VARME


  30.06.2013


  Hei

  I dag har jeg ikke gjort så mye. Vært hjemme og gått på tur. På tur fant vi masse markjordbær som vi plukket og puttet på et strå. Det er ikke akuratt verdens varmeste sommer her hvor jeg bor så jeg gleder meg veldig til å dra til Østerrike. Der er det supervarmt, synes jeg:) Der skal jeg bade, være i byen og se i butikker,  gå på fjellet og være utenfor huset og leke. Så mye gøy å gjøre der. Det er en Haribo-butikk der hvor de spør deg minst 10 ganger om å smake på forskjellige ting. Nå er det bare 19 dager igjen<3 Her er litt bilder fra Østerrike i fjor sommer.

  Se så vakkert<3


  På tur med Opa/bestefar  Meg og lillesøster<3


  Hihihi...:)

  Skal du snart reise bort???

  Klem Jennie

   
  98 kommentarer


  inspirasjon

  Stem på min godtepose


  29.06.2013


  Hei

  I dag har det vært skikkelig drittvær, men det har egentlig vært ganske greit. Jeg trengte en rolig daffedag hjemme. I dag har jeg designet min egen godtepose og har nå muligheten til å vinne 100 slike poser. Hadde syns at det hadde vært såååååå gøy om jeg vant for da kunne jeg sendt slik pose til maaaaange av dere snille og gode følgere på Instagram og lesere av bloggen.


   Håper du tar deg tid til å stemme. Kanskje nettopp du får en pose om jeg vinner. Du må følge denne linken. http://www.nidarfavoritter.no/favorittpose.php?pose=11107 Nå er jo nesten denne uken over, så det er enda viktigere å stemme neste uke egentlig. 

  Klem Jennie

  http://www.nidarfavoritter.no/favorittpose.php?pose=11107
  70 kommentarer


  Blogg

  Fredag


  28.06.2013


  Hei
  I dag var det siste dag med Lea og vi koste oss masse. Nå har hun vært hos meg fra tirsdag til fredag. I dag hadde også lillebror avslutning i barnehagen og vi koste oss masse med morsom frukt.

  Da jeg kom hjem dro jeg til en venninne og vi koste oss med smoothie og film. Nå sitter jeg hjemme og holder på med videoen. Sorry at den blir litt forsinket.

  Hva har du gjort i dag???
  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Sommer

  Snik-titt på Video


  27.06.2013


  Hei

  I dag bestemte jeg og Lea oss for å lage en bake video. Den ble ganske bra og jeg holder på å redigere den nå. Den kommer ikke ut i dag da, men sikkert i morgen eller no. Her en en liten snik-titt  på noen bilder/ screenshot av videoen.  Sjokoladekake......


  hhhhh.......


   I går var vi jo på skistorsenter og shoppa litt. Her er litt bilder fra da:)


  Hihi:) Indianer Lea


  Kler pannelugg......NOT!!!!

  Da vi kom hjem fylte vi noen vannbalonger og gikk ut med de på trampolina. Det var masse farger som fløy rundt oss.  WoW!!!!


  Hva syns du du om bildene???

  Klem Jennie

   
  50 kommentarer


  Blogg

  Let it rain


  26.06.2013


  Hei
  I dag var det en skikkelig regnværsdag, så vi var inne og spilte Wii og koste oss. Vi var også på Skistorsenter og shoppet litt. Jeg får ikke lagt ut så mye bilder men det kommer mer i morgen. Vi har problemer med nettet vårt i dag, utrolig kjedelig. Nå skal vi se på film og kose oss enda mere. Lea skal dessuten overnatte helt til fredag , JIPPI <3

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  42 kommentarer


  Video

  VANNKRIG


  25.06.2013


  Hei

  I dag kom endelig Lea på besøk til meg igjen og henne skal være her i noen dager. Vi har hatt vannkrig ute i hagen og laget en video av det. I morgen er det ikke meldt så fint vær men da skal vi kanskje dra på storsenteret på ettermiddagen. Da blir det video i dag også da.

   

   Har du hatt vannkrig i ferien?

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  Blogg

  KONTAKT MEG!


  24.06.2013


   

  Booking og samarbeid: Kirsti@anti.as

   

  For lesere, så kan dere skrive til meg i kommentar her på bloggen, instagrammen min eller på facebooksiden min<3

   

  Instagram: @jenniefashion // Snapchat: jenniesofiesnap // Facebooksiden min : HER // Youtube : Jennie Sofie 

   
  63 kommentarer


  Feiringer

  St.Hans


  23.06.2013


  Hei

  I dag hadde jeg besøk av en venninne og vi lagde mini-muffins fra Møllerens. Og da mener jeg virkelig MINI:)  Vi lagde også video men den kommer nok ut i morgen. Da de var ferdige pyntet vi de. Etter det tok vi på oss ansiktsmasker og så på film i mens vi koste oss med muffinsene. De var super gode, men de skulle vært litt større. Hihi<3

  SER DE GODE UT?  Etter på dro jeg og mamma,pappa,lillesøster og lillebror på resturant. Der bestilte jeg sushi. Elsker sushi<3 Det samme gjorde lillesøster. Det smakte super godt. Til dessert hadde jeg is med sjokoladesaus. Nam nam:)

  SUSHI:)

  Når vi var på vei hjem bestemte vi oss for å ta en tur ned på stranda. Der var det dans, musikk og bål. Super morsomt og se de danse i rare og morsomme kostymer. Nå sitter jeg bare og slapper av og vet ikke helt hva jeg skal gjøre.


  SE SÅ FINT!  Apefrosk???? Hæææ....HIhi:)

  Hva tror du det er???

  Klem Jennie<3
  45 kommentarer


  Blogg

  Endelig fredag


  21.06.2013


  Hei
  I dag var det siste skoledag!!! Sommerferie<3 Etter skolen ble jeg med en venninne hjem og hadde vannkrig med vannballonger. Det var SUPERgøy.

  Se så kult!!!

  Nå har jeg tatt på "Daffe" klærne og er klar for film og fredagskos. Har hatt en super dag og et flott skole år. Til høsten begynner jeg i 7klasse. Gleder meg. Men nå skal jeg nyte sommeren om det er sol eller regn.

  Små godt og fanta drue:)

  Hva har du gjort/skal i kveld???
  Klem Jennie
  53 kommentarer


  Hverdag

  Hmmmmmm


  20.06.2013


  Hei

  Sitter og tenker på at i morgen er det siste skoledag før ferien. Det blir jo en kort kosedag og jeg gleder meg veldig. En ting som jeg syns er litt teit er at de har sluttet med en lang tradisjon på skolen. Før var det alltid lov til å ha med seg en brus og litt godteri siste dagen før sommeren, men det har vi ikke fått lov til på noen år nå. Gleder meg også veldig til å slippe å stå opp tidlig om morningen, jeg liker å sove litt lenge. Pluss at jeg ser frem til å være lenger oppe om kveldene. Så får jeg mer tid til å blogge, lage eventuelle videoer, bake og være med venner. Skal være en del hjemme i starten av ferien, men satser på flere turer til Tusenfryd, mange deilige dager på stranda og besøk i fra venner jeg ikke ser så ofte ellers. I dag har jeg vært sammen med noen klassevenninner og kamerater etter skolen. Vi hadde det veldig moro i sammen på kunstgressbanen. I dag var det soooool og i morgen er det meldt regn, kjempedumt. Om det  regner på lørdag håper jeg på litt shopping på et storsenter. 

  VENNER PÅ SKOLEN


  SOOOOOOL PÅ KUNSTGRESSBANEN

  Neste video jeg tenker å lage er romvideo, om ikke dere har noen andre forslag da. Legger med et par bilder som forteller bittelitt om rommet mitt.   Syns du jeg skal lage romvideo?

  Klem Jennie
  101 kommentarer


  Hverdag

  Vennskap


  19.06.2013


  Hei

  Jeg er som en helt vanlig 12 åring. Jeg opplever de samme tingene som de fleste av dere på min alder. Rollen min som Hedwig i JENTER er veldig ulik meg selv, men mange av scenene er som tatt ut av livet mitt. Mange av dere kjenner dere vel også igjen i nettserien? Jeg ser stadig vekk på Instagram at flere unnskylder seg overfor venner med bilder og gode ord, og jeg syns det er superviktig å få bagateller ut av livet så fort som mulig. Det er utrolig sjeldent, ja jeg vil vel nesten si aldri at noen virkelig er SLEMME, det er vel heller tullete missforståelser, misunnelse eller andre dumme ting som er årsaken til teite krangler. Jeg opplever jo å få en del dumme kommentarer til meg både på instagram og blogg, men jeg velger heller å fokusere på alle de positive tingene. Jeg følger drømmen min og jeg vet at jeg bare må tåle dette. Jeg har et råd til alle dere som syns ting har blitt gjort feil, sakt feil osv, tørr å ordne opp. Det er ganske skummelt jeg vet det, men det føles veldig godt etterpå. Inviter til en kopp te, boller eller kveldsmat og snakk ut. Klemmen du får til slutt gjør så godt også. 

  Krangler du med venner, savner du en venn? (akkurat som Maya i JENTER savnet Thea i JENTER)

  Klem Jennie
  56 kommentarer


  Hverdag

  Smooth dag


  18.06.2013


  Hei

  I dag droppet jeg stranda med venner for å være hjemme og kose meg med familien. Det ble miniburgere til middag og mamma hadde også kjøpt Topp-blad til meg som hadde solbriller i seg. I tillegg fikk jeg også en ny lipgloss fra Isadora, elsker den fargen. Sent på ettermiddagen inviterte jeg Ella hjem til meg for å lage kvelds-smoothier og de smakte supergodt. Etter å ha kost oss med smoothiene hoppet vi på trampolina før det ble så sent at Ella måtte hjem. I morgen skal vi på stranda med klassen, så jeg håper på knallvær i morgen også. Og folkens, bare 3 dager til SoMmErFeRiE !!!


  Dagen i dag har ikke bare gitt følelsen av sommer, men også smaken av sommer. 

  Hvilken frukt er din favorittfrukt?

  Klem Jennie

  #smoothie
  47 kommentarer


  Blogg

  Mandag


  17.06.2013


  Hei
  I dag var det mandag og starten på en ny skoleuke. Men ikke hvilken som helst uke. Det er den siste skoleuken før sommerferien. Jippi!!! I dag var det også super varm ute. Etter skolen dro jeg på stranda med lillesøster og noen venner og vi koste oss masse. Da jeg kom hjem var jeg ute med lillebror på trampolina og hoppet. En flott mandag.

  Lillebror som hopper:)

  Elsker deg<3
  Var det varmt ute hos deg???
  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Video

  Bandana-video


  16.06.2013


  Hei

  Etter mye frem og tilbake lagde jeg i dag en etterspurt Bandana-video. Dagen ellers har vært veldig slapp, men det ønsket jeg også. Jeg er bare suuuuuuperklar for sommerferie nå, kan nesten ikke vente. Denne uken blir heldigvis leksefri og jeg håper på sol og flere dager på stranda med venner etter skoletid. Håper også at en del av vennene mine ikke reiser bort med en gang for jeg skal være en del hjemme i starten av sommerferien. Jo, en ting må jeg huske. Tusen takk til alle dere som skriver så utrolig mange koselige kommentarer til meg inne på Instagram også. Setter utrolig stor pris på det, men jeg klarer ikke svare alle. 

  BANDANA-VIDEO

   

  Hva syns du om filmen?

  Klem Jennie
  85 kommentarer


  Ekstra moro

  Halvveis i helgen


  15.06.2013


  Hei

  Da har det blitt lørdag kveld og sannheten er vel nå at jeg faktisk kjeder meg litt. Kusine Thea er allerede dratt hjem og nå vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på . Mange har spurt meg om jeg kan lage video av hvordan jeg tar på meg bandana, men blir ikke det litt teit video......? I dag sov jeg egentlig alt for lenge. Ble litt irritert da jeg ble vekket i dag fordi jeg trodde det var tidlig, men så var faktisk klokken 10.30. Etter frokost syklet hele familien pluss Thea til markedsdag på senteret der vi bor. Der var det mange salgsboder, smaksprøver og mange folk, supert at været var så bra også. Jeg fikk flere spørsmål i fra venner om å dra på stranda, men det hadde jeg ikke mulighet til i dag, pluss at jeg syns at det har blåst ganske mye i dag også. Om det er fint vær i morgen kanskje jeg tar meg en tur ned for å bade litt.Her kommer noen bilder, noen kjenner kanskje noen av bildene igjen fra instagram. 
  Syns du jeg skal lage en video av hvordan jeg tar på bandana, eller ikke?

  Klem Jennie
  81 kommentarer


  Feiringer

  NERD


  14.06.2013


  Hei

  Endelig helg og i dag var det nerdekveld hos min bestevenninne i sammen med noen få andre venner også. I dag kom også verdens beste kusine på besøk til oss og henne overnatter heldigvis til i morgen. Nå har jeg nettopp kommet hjem og nå skal jeg hoppe rett i pysjamasen og lage en liten pysjamasfest på rommet mitt med søster og Thea. Potetgull, dip, godis, brus og film. Kanskje legger jeg ut flere bilder senere i kveld også, eller i såfall i morgen.  

   NÅR VENNINNER SAMLES PASSER DET ALLTID MED CUPCAKES

  TOK NOEN BILDER FØR JEG DRO HJEMMEFRA  GØY MÅ MAN HA DET  Hva syns du om antrekket mitt, he he

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Blogg

  Baker


  13.06.2013


  Hei igjen

  Da har jeg bakt boller med mamma. Kjempekoselig med en rolig dag hjemme. Det har vært så mye som har skjedd i det siste at det passet meg perfekt med en slik rolig avslutning på dagen. Det eneste dumme med å bake boller er at det tar så lang tid. All denne hevinga....... Jeg liker mye mer å bake cupcakes, muffins og andre ting som går ganske fort.  Det var faktisk ikke så enkelt heller for mye av vaniljekremen bare rant utover toppen på bolla selvom vi lagde grop i bollene og la kremen oppi der. Men nå er bollene ferdig og det blir herlig kveldsmat. 

  HVA DU TRENGER +++ TÅLMODIGHET

  HER ER DET HEVINGSPROSESS BÅDE ETTER ELTING OG FØR STEKING (KJEDELIG)


  Tenkte dere kanskje ville se bilder av fine cupcakes og muffins jeg har bakt en annen gang. Vil du? 

  Klem Jennie

  #baking
  37 kommentarer


  Hverdag

  En bollete dag


  13.06.2013


  Hei

  I dag har jeg ikke hatt det så greit, rett og slett en dum dag. Da passet det godt at mamma kjøpte inn ting for å lage skoleboller, for å muntre meg litt opp. Jeg har aldri laget skoleboller før, bare vanlige boller og kanelboller, så lurer på hvordan det vil gå. Uansett om det blir bra eller katastrofe skal jeg legge ut resultat her på bloggen. Ville bare skrive noen ord på bloggen og fortelle at det kommer enda ett innlegg litt senere i dag. 

  Mulig at jeg har noen lesere som ikke følger meg på instagram, så legger ved et dikt som jeg syns passer bra i dag, og noen bilder jeg tok forrige dagen.   Klem Jennie
  23 kommentarer


  Feiringer

  Temafest bursdag


  12.06.2013


  Hei

  Kom nettopp inn døra i fra bursdagsfest hos min venninne Ines. Tema for festen var 1912, altså enten lange fine kjoler eller, bukseseler og lignende. Jeg ble rett og slett en mann,  ha ha. Ines bor jo i Oslo og jeg bor på Nesodden, så det er jo litt reisevei, men familien til Ines var kjempesnille og hentet og leverte meg på brygga. Var kjempehyggelig å bli innvitert og vi hadde det supergøy i selskapet hennes. Tok selvfølgelig noen bilder og noen har kanskje allerede sett et bilde på Instagram fra tidligere i dag. Tenk nå er det bare to dager igjen av denne skoleuken og så begynner vi på siste skoleuke før ferien, syns dagene flyr avgårde. På fredag skal jeg i temabursdag igjen og min kjære kusine kommer også på besøk til oss i helgen, det blir sååååå koselig. Men nå må jeg faktisk få av meg dette kostymet.

  Noen som vil gjette hva temaet for temabursdagen på fredag er? Dere som vet det, ikke "gjett" da, der dere snille. Skal love å ta flere bilder da. 

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Feiringer

  sommerfest


  11.06.2013


  Hei

  Nettopp kommet hjem i fra sommerfest med Jenter. Spist god mat og hatt det superkoselig. Kommer til å savne alle sammen i sommer, men noen får jeg kanskje truffet i ferien også <3 I morgen får jeg allerede sett noen, for da skal jeg i bursdag til nydelige Ines. Fikk kul gave i fra Jenterteamet, se de stilige hettejakkene.  Fikk tatt noen koselige bilder som jeg skal få hengt opp på veggen på rommet mitt.

  JENTENE MINE <3

  LÆTTIS BILDE 

  Ble dessverre ingen video i dag, men håper dere liker bildene.

  Har du vært på sommerfest/avslutning for skoleåret ennå? 

  Klem Jennie
  95 kommentarer


  Hverdag

  Skitt fiske.......


  10.06.2013


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra fisketur med bestefar. Jeg kaller han faktisk for Bissi, har gjort det hele livet. Det begynte  bare med at jeg ikke klarte å si bestefar som liten. Vel, vi har vært nede på Hellvik og fisket fordi vi hadde hørt at makrellen hadde kommet i fjorden men vi fikk 2 sei og en liten torsk. Dette var sommerens første fisketur for meg og jeg gleder meg til mange flere og lengere fisketurer bare sommerferien begynner. Jeg elsker å være nede ved fjorden og det er veldig fint her vi bor. Nå skal jeg snart legge meg for jeg er kjempetrøtt, og i morgen er det sommerfest i Oslo som jeg gleder meg masse til. 

  Liker du å fiske?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  Helg

  Soldag/sunday


  09.06.2013


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem i fra min venninne som jeg har sovet over hos i helgen. Jeg har brukt ganske lang tid på å lese alle de fine kommentarene på bloggen og å svare på noen av alle spørsmålene. Mange lurer veldig på hvor jeg kjøper alt mulig og jeg ønsker ikke alltid å svare eller å opplyse om det i innleggene. Mye på grunn av at folk tror at det er reklame om jeg skriver det. Jeg har aldri fått noe gratis på grunn av at jeg blogger, om man får noe gratis og skriver om det på bloggen skal man faktisk informere leserene sine om det. Det er da opp til leseren å velge å tro om det er reklame eller om det bare er hva bloggeren faktisk mener om produktene. 

  Noen ganger har jeg selvfølgelig lyst til å blogge om noen av tingene mine akkurat som den fine neglelakken som jeg lakket neglene med i kveld og den nyeste lipglossen min, men det betyr altså ikke at jeg reklamerer. Jeg vil bare vise dere noe jeg syns er fint. Jeg vil ALLTID opplyse på bloggen min om jeg skriver om et produkt som jeg får tilsendt, noe jeg ikke tror kommer til å skje uansett. Når jeg legger ut bilder av ting jeg liker eller ønsker meg er det fordi at jeg syns det er gøy å lage kollasjer og jeg søker ofte på produkter jeg liker, ikke for noe annet. 

  Denne uken kommer til å bli hektisk, gleder meg allermest til en sommerfest på tirsdag. Hvilken neglelakk syns dere jeg skal ha på tirsdag? En av disse, eller noe helt annet?


  Takk for at du tar deg tid til å svare og kommentere

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Blogg

  Overnatting


  08.06.2013


  Hei
  I dag var jeg hos en venninne og jeg skal også overnatte. Vi har vært ute, lakket negler, sminket oss og gjort masse gøy. Nå har vi spist popcorn og sett på filmen So undercover. Dette er første gang jeg blogger på telefonen, så jeg håper det blir bra. Bildene er tatt med IPhonen.

  Hva har du gjort i dag???
  Klem Jennie
  60 kommentarer


  innkjøp

  Fantastisk Fredag


  07.06.2013


  Hei 

  I dag har jeg vært på sykkeltur med klassen. Jeg ble ganske sliten. Da jeg kom hjem slappet jeg litt av så dro jeg og mamma til Ski-storsenter. Der kjøpte jeg meg en Iphone, 4s!!!!! Er super glad og gleder meg sykt til jeg kan bruke den. Da er det mye letter for meg og legge ut bilder og sånt på instagram også. Tusen takk mamma & pappa<3 Her er noen bilder jeg tok da jeg kom hjem.  NYTT DEKSEL OGSÅ  I morgen skal jeg overnatte hos en vennine fra klassen. Gleder meg masse. Skal ta bilder og lage et innlegg:D Håper jeg får lagt ut dansevideoen i kveld eller på søndag.

  Hva er dine planer for helgen?

  Klem Jennie 
  22 kommentarer


  Ekstra moro

  TALENTSHOW PÅ SKOLEN


  06.06.2013


  Hei

  I dag har jeg vært og danset på taletshow på skolen i sammen med min bestevenn. Vi har laget dansen selv og har øvet i noen dager etter skolen. Talentshowet har vi hatt på skolen i flere år, men det er for første gang at de ikke skulle kåre noen vinner. Danser fordi vi syns det er gøy rett og slett.  Det var flere som var kjempeflinke til å synge, danse og underholde. Legger dessverre ikke ut film i fra talentshowet i dag, men jeg lover at det kommer. Legger i såfall med noen bilder. 

  BACKSTAGE 

  FØR SHOWET

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Video

  MEG SOM LITEN - VIDEO


  05.06.2013


  Hei

  I går la jeg ut et par bilder av meg som liten som rokka. Nå er videoen klar :) Jeg har faktisk alltid likt å opptre for andre og finne på mye tull og tøys. Jeg lærte tidlig å snakke og synge, og da jeg var 2 år sang jeg meg gjennom flere sangbøker med stor sangglede . De fleste videoer fra jeg er liten er filmet med videokamera, men jeg fant denne på datamaskinen da jeg tittet gjennom bilder forrige dagen. Syns den er morsom og håper dere liker den.

   

   Klem Jennie
  38 kommentarer


  Video

  ROKKEJENTA


  04.06.2013


  Hei

  Da jeg tittet gjennom bilder på mamma sin Mac i går fant jeg en liten film av meg som liten. Det var litt ekstra gøy for jeg rokker faktisk på den videoen. Jeg måtte i såfall le av meg selv og den lille skrulla som jeg var. Nå lurer jeg på om jeg skal lage en liten video i Imovie av den lille filmen og legge den ut her på bloggen. Men først så har jeg lekser som jeg må gjøre, så skal jeg og bestevennen min øve på en dans vi har laget til et show på skolen og etter det skal vi jo kose oss ute i det fine været.  I dag har jeg i såfall ingen trening, så jeg har jo kvelden til å leke meg litt på Imovie, det er mye å lære i det programmet.

  TO UTKLIPP I FRA FILMEN

  Har du lyst til at jeg skal lage en video og legge den ut på bloggen?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  inspirasjon

  Claire´s


  03.06.2013


  Hei 

  I dag var det mandag og skole igjen. Jeg hadde en matteprøve kl 09.30 og i friminuttene hoppet jeg tau. Etter skolen ble en vennine med meg hjem og vi hoppet masse på trampolina. Nå er det jo snart sommerferie også. Skal være masse med venner. Gleder meg sykt. Om ca 46 dager skal jeg også til Østerrike i 2 uker!!! Der skal jeg være ute, gå på fjellet og sist men ikke minst dra til byen. Favorittbutikken min der heter Claire´s, og jeg kommer nok til å kjøpe mye der. Liker å gå på nettet og se litt hva de har. Her er noen søte ting jeg fant.

  Hva skal dere i sommerferien??? Har du vært i butikken Claire's ?

  Klem Jennie
  67 kommentarer


  venner

  FRIENDS


  02.06.2013


  Hei

  Fra fredag til lørdag hadde jeg Lea på overnattingsbesøk hos meg på Nesodden, savner henne allerede. Skulle gjerne sett henne mye oftere enn det jeg gjør. Nå nærmer det seg sommerferie både i fra skole, jobb og fritidsaktiviteter, og jeg håper så inderlig at det bare vil bety at vi kan se hverandre mer enn til hverdags. Alt er mye lettere med ferie på den måten, dagene får jo brått flere våkentimer også for man trenger ikke stå opp tidlig for å komme seg på skolen. Den første delen av sommerferien har jeg ingen spesielle planer utenom å fylle den med venner og impulsivitet som Tusenfrydturer, overnattinger og strandturer. Mamma og pappa er veldig snille med å la døra vår stå åpen for besøk, så håper på at vi kan få venner som vi ellers ikke får sett så ofte på feriebesøk til oss. 

  I LOVE MY FRIENDS

  I dag var været skikkelig dumt til å begynne med. Fikk ikke bestemt seg for om det skulle regne eller være sol, liker ikke slikt vær. Først var jeg skikkelig innstilt på en regnværsdag og hadde tenkt til å bare slappe av og daffe inne, men så ble det plutselig sol. Til slutt fikk jo været bestemt seg og så ringte en kamerat og lurte på om vi skulle finne på noe, så da ble jeg med han og tre andre klassevenninner ut. Vi var både på skolen og nede på stranda og møtte flere venner.  Alt i alt så ble det jo en bra søndag til slutt og jeg fikk også badet i sjøen som jeg også gjorde i går. 

  Hvordan har du hatt det i helgen? Har du fått tatt sommerens første bad ennå?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Video

  MILKSHAKE VIDEO / OPPSKRIFT


  01.06.2013


  Hei

  I går var som tidligere nevnt Lea og jeg SUPERKOKKER. Vi lagde vår helt egen milkshakeoppskrift og improviserte underveis. Det tok jo litt tid fordi vi var litt usikker på mengden, men vi hadde det supergøy. Vi filmet i mens vi lagde milkshakene og nå er videoen klar, den varer i ca 15 minutter. Håper dere liker videoen og vi anbefaler dere å prøve å lage "Jennie og Lea sine SUPER-SHAKES" 

  SUPERKOKKENE

   

  Er dette noe du vil prøve å lage?

  Klem Jennie og Lea

  #oppskrift #milkshake
  58 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION