hits

 • Hverdag

  sååååååå deilig


  31.05.2016


  Hei

  For et fantastisk vær. 25 grader og sol er ikke verst. I dag fikk jeg gått med et av antrekkene mine på skolen og det føltes utrolig fint. Digger klærne, så det å endelig få brukt noen av sommerplaggene er supert. Lurer allerede på hva jeg skal ha på meg i morgen. Da kommer jeg nok til å sitte inne meste av skoledagen, fordi at vi har nynorsktentamen, men det er kort dag så vi slutter 12.45.

  I dag har jeg vært ute i hagen siden jeg kom hjem. Spilt ball med lillebror, badminton med lillesøster og spist middag og melon med familien<3 Nå drar jeg også snart på trening. 


   

  Hvor varmt er det der du bor?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  SPRÅKREISE

  MEET & GREET


  30.05.2016


  Hei

  //Samarbeid

  Noen av dere som har fått med dere kampanjen WOW og EF har i sammen? Jeg fortalte en god del om den på @efnorge sin snapchatbruker da jeg hadde "take over"  av ders snapchatbruker 26 mai. 

  Kampanjen til WOW og EF #wowlovesef er i fra 26 mai til 8 juni og går ut på at du må innom en av de 33 WOW butikkene i Norge og spørre om konkurransen der. Premien er en språkreise i 2 uker for deg og din bestevenn sommeren 2017. Det er jo en utrolig kul premie.

  Jeg var jo med EF på språkreise til Brighton i sammen med Ella i fjor sommer. Det er en egen kategori her på bloggen som heter "SPRÅKREISE" og der får du mer info og kan lese om hvordan jeg hadde det. Det er til og med noen spørsmålsrunder på min Youtube-kanal. Du kommer til den ved å trykke //HER

  4 juni vil jeg også være i WOW butikken på Oslo City fra klokken 12 .00 - 14.00, der vil det skje mye kult. Jeg svarer på dine spørsmål om min språkreise og det blir Blitzbox i butikken, goodiebags, snacks  og konkurranser hvor du kan vinne gavekort. Det lønner seg å følge med på @wowandme og @efnorge på instagram der er det også informasjon. 

  Håper på å se deg der:-D   

  Ville du helst reist på språkreise til en storby eller et varmere land?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  WOW

  TIPS!


  29.05.2016


  //link til egen kolleksjon

  Hei!

  Jeg tror ikke at jeg er den eneste som har hørt at det skal bli varmt til uka. Yeahhhhhhhhhh! Her jeg bor skal det bli opp til 26 varmegraser og endelig kan jeg få brukt litt mer av klærne fra kolleksjonen min. Utrolig glad jeg lagde en kolleksjon der det er lett å "mikse og matche" plagg. Satte derfor sammen 4 antrekk jeg synes er kule på hver sin måte. 

  Dette er et antrekk du både kan ha skjørt og shorts til! Begge deler ser veldig sporty ut og passer fint til skole spør du meg.

  Liker dette antrekket også utrolig godt. Topper med bare skuldre er utrolig populært og jeg digger det. Solbrillene er " prikken over i-en" i dette antrekket. 


   


  Gå litt crazy med denne kule kaftanen. Dette antrekket er fint til sommer fest!


  Denne veska passer til de fleste antrekkene. Synes den er superkul. Fin å ha med til byen :-)

   

  Om du vil ta en nærmere titt på plaggene i kolleksjonen kan du trykke //HER og du kommer direkte til WOW sin nettside. #wowbyjenniesofie

  Hvilket antrekk likte du best?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  venner

  TESTEN ER FULLFØRT!


  28.05.2016


  Hei

  Nå har jeg endelig tatt EF-testen og Tuva også. Som jeg blogget om sist gang jeg reiste på språkreise, så måtte Ella og jeg ta en test for å se hvilket nivå vi ligger på i engelsk. Vi skal jo få en klasse der man skal være på ca samme nivå som de andre. Testen gikk veldig fint og jeg er gleder meg masse til å møte klassekameratene mine. Vi nærmer oss reisen, dag for dag og vi er superspente. Bare det å få reise til syden med sin bestevenn er jo en drøm som går i oppfyllelse. Dette er også den første skikkelig reisen jeg har med Tuva. Nå er det bare å få fiksa de siste tingene og pakke. Jeg har allerede begynt å planlegge antrekk i hodet. He he he!

  Tuva og jeg planlegger også å overnatte i dag så om du vil se hva i har gjort i dag og hva vi skal gjøre, følg gjerne med på snappen min: @Jenniesofiesnap <3


   

  Følger du meg på snap?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Disney

  MEG OG WILLIAM FRA SKAM, SIDE OM SIDE ;)


  26.05.2016


  Hei

  I dag ble det lagt ut et intervju med meg på  Side2.no. Jeg syns fortsatt at det er litt rart å lese om meg selv i avis/nettavis. Du kommer til intervjuet ved å trykke //HER.  Håper du liker intervjuet.

  I morgen blir det enda rarere for da blir jeg å se på TV. Blir aldri vant til det. Pluss, som mange av dere sikkert ser og forstår så er det ikke slik at jeg sminker meg selv eller bruker egen garderobe når jeg er med på slike sendinger. Sikkert derfor noen av dere syntes at jeg så annerledes ut og det stemmer jo, jeg ser det også selv. Jeg tror den som er mest spent av alle med tanke på 2016 Radio Disney Music Awards på Disney Channel, det er meg. Håper så veldig at dere vil like det. Showet begynner klokken 16.00 på Disney Channel i morgen og jeg kommer til å svare live på dine spørsmål på instagram under et bilde @disneychannelno legger ut. 

   

  Her er en screenshot fra www.side2.no i dag. Kanskje du liker både saken om Skam og den om meg.     

  I dag har jeg hatt mattetentamen og også hatt "take over" av @efnorge sin snapchat. Der har jeg delt noe veldig kult. Et tips er å følge @wowandme @efnorge og @jenniefashion på Instagram, der vil det være mer informasjon. Blogger mer om dette og #wowlovesef en annen dag. 

   

  DU KOMMER TIL MIN INSTAGRAMBRUKER VED Å TRYKKE //HER

  Nå er jeg superhappy for at det snart er helg og at det er fint vær igjen. 

  Hva skal du i helgen?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Disney

  DETTE SKAL JEG, SKAL DU?


  25.05.2016


  Hei

  På fredag er det endelig klart for 2016 Radio Disney Music Awards på Disney Channel. Jeg gleder meg masse og skal kose meg med popcorn og spørsmål i fra dere. For samtidig som showet viser kan DU stille spørsmål til meg inne på @Disneychannelno på Instagram hvor jeg kommer til å svare så mye jeg klarer i løpet av den tiden showet vises på TV. Det hele begynner klokken 16.00. 

  Jeg skal i sammen med Julie Bjerre og Filip Gisslén som er den danske og svenske programlederene snakke om musikken, artistene og moten, showet blir fantastisk. Inne på @disneychannelno ligger det allerede ute en liten videosnutt med oss tre ;). 

  Backstage

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Dette er som nevnt allerede nå på fredag. En flott start på helgen og ikke for lenge etter at skolen slutter heller. Hva med å samle noen venner og kose seg med Radio Disney Music Awards? Dette er absolutt verdt å få med seg om du liker god musikk og opptredener fra superkule artister.

  Flere fantastisk artister skal opptre, som Joe Jones, Zara Larsson, DNCE, Ariana Grande, Flo Rida og maaaaaange flere. 

  Skal du se på Radio Disney Music Awards, fredag kl 16.00 på Disney Channel?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  SPRÅKREISE

  PALMER, SOL OG VARME


  24.05.2016


  //annonselink

  Hei

  Nå sitter jeg og øver til mattetentamen jeg har på torsdag. Vi har lært en del nye ting i år, som det er viktig at jeg får repetert. Helt ærlig er det mattetentamen jeg gruer meg mest til. Norsk og engelsk tentamen er egentlig ikke så skummelt. I engelsk og norsk pleier vi å få skrive oppgave, som det faktisk er ganske gøy å skrive. Hehe! Matte er derimot litt annerledes.

  Jeg gleder meg masse til alle prøver er ferdig og jeg kan begynne å glede meg til sommeren. Reiser ikke lenge etter at skolen slutter og jeg må vite hva jeg skal ha med meg til Malta. Jeg og Tuva sjekker nedtellingen hver dag og det føles ikke lengde siden det stod 200 dager. Tiden går fort oppi alt som skjer for tiden. T-skjorta jeg har på på bildene under blir selvsagt med i kofferten min til Malta, den er en av mine favoritter med den søte palmelommen på brystet og også solbrillene. Begge er i fra kolleksjonen min med wow #wowbyjenniesofie  #wowlovesef 

  Drømmer du om en språkreise kan du se/lese mer ved å trykke //HER og du kan bestille en gratisbrosjyre. 

  Kjenner virkelig at det blir godt med varme og sol. Noe av det jeg egentlig gleder meg mest til er bare det å oppleve et nytt sted med noen jeg er glad i. I fjor fikk jeg oppleve Brighton med Ella og nå Malta med Tuva. 

  På torsdag kommer jeg forresten med noen spennende nyheter ;) 

  Hvis du skulle reist et sted med en du er glad i, hvor ville du reist og hvem ville du reist med?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Feiringer

  JEG ER RIK


  23.05.2016


  Hei!

  Som sikkert mange har fått med seg så hadde jeg konfirmasjonen min i går. Det var for det først veldig koselig at så mange i familien min og nære venner kom for å feire MEG! Jeg fikk mange hyggelig og koselig ord i fra mange og jeg hadde det bare helt supert. Jeg vil si jeg er rik på kjærlighet. De fleste bildene fra konfirmasjonen er ikke klare ennå, ettersom vi hadde en fotograf som tok de fleste av bildene. Man får liksom ikke tatt så mange bilder selv i løpet av konfirmasjonen, ikke mamma eller pappa heller. Veldig koselig å glede seg til å få bildene også og noen få fikk vi jo knipset med mobilene. Likte borddekorasjonene utrolig godt og både mat og kaker smakte fortreffelig. Noe av det beste jeg vet er tapas/buffè så det var det vi spiste og til dessert var det mange forskjellig kaker, men jeg må si en kake tok virkelig pusten fra meg...Du kan se den i et av bildene under. 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Meg og min fine (lille) søster. Hahahaha! Legg merke til at hun i tillegg har på lave sko og jeg høye ;-D

  Processed with VSCO with hb1 preset
  Mamma hadde laget noen super søte hefter med sang og mer<3

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Kaka har en del "personlige touches" som gjør den veldig meg. Elsker å ta bilder og elsker sminke!! Haha. Liker utrolig godt mønsteret, fargene og blomstene! Den perfekte kaka for meg. For dere som lurer var innsiden en supersaftig sjokoladekake med sjokoladekrem. 

  Hva er din favoritt kake?

  Klem Jennie
   
  25 kommentarer


  Feiringer

  SISTE STØTET!


  22.05.2016


  Hei

  Dette innlegget er fra i går, men blir lagt ut i kveld...he he. Det passer faktisk veldig bra for i dag har jeg hatt konfirmasjon selv og har masse å fortelle, men ikke tid akkurat nå. Dagen min har vært fantastisk og det er mye å ta innover seg etter en slik dag. Nå skal jeg slappe av med familie som reiser tilbake til Østerrike i morgen. Blogger om min konfirmasjon en annen dag. Så her kommer innlegget fra i går.

  ............Beklager for sent innlegg i dag! Hele dagen har jeg faktisk vært hos min kjære venninne Tuva og feiret hennes konfirmasjon. Det var faktisk den første konfirmasjonen jeg har vært i, noen gang. Det var så utrolig koselig og hun så helt nydelig ut i den nye bunaden sin. Tok ikke så mye bilder ettersom vi hadde det så gøy men i morgen blir det nok en del bilder "knipset". Det er nemlig min tur til å bli konfirmert i morgen. Jeg skal tidlig i kirken og så fest resten av dagen. Jeg gleder meg massen men er også litt nervøs. Tenk at vi skal ha en stor fest bare for MEG! Nå jobber alle i huste med å gjøre i stand til i morgen. Noen stryker skjorter, andre baker og det har vært fult kjør med å lage borddekorasjoner. Nå er det ikke lenge til vi drar bort til lokalet der festen skal være,  og gjøre det helt klart. 

  I morgen skal jeg igjen ta på meg bunaden min og jeg gleder meg allerede. Bare elsker den og skulle gjerne gått med den hele tiden! Haha! Det ble et litt rotete innlegg men det er slik hodet mitt er nå. Bare masse rot og mye å tenke på. 

  PEACE OUT!

  Har du noen gang vært i en konfirmasjon?

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  WOW

  MISTET NESTEN PUSTEN....


  20.05.2016


  //egen kolleksjon

  Hei!

  For det første......ÆHHHHHHHHHH! I går hadde jeg lansering av min andre kolleksjon på Oslo City og det var helt fantastisk. Tusen hjertelig takk til alle som kom og tok bilde, kjøpte noe i kolleksjonen og snakket med meg. Jeg hadde en helt fantastisk kveld. Var så utrolig nervøs da jeg var på vei ned til butikken fordi jeg kunne se hvor mange som faktisk var der. Det stod noen på utsiden av butikken også liksom!! Jeg begynte med å holde en liten "tale" om jeg kan kalle det for det, der jeg ønsket alle velkommen og håpet de ville like klærne. I mens alle kastet seg over klærne, gikk jeg over til fotoveggen det det allerede stod flere som ønsket å ta bilde. Alle sammen var så utrolig søte og hyggelige. Det var flere jeg kjente igjen fra forrige lansering også, så det var veldig morsomt. 

  Jeg så flere kjøpe klærne og ble utrolig glad da jeg så de tok det på med EN GANG! Alle sammen så utrolig fine ut i klærene og liker at flere i forskjellige aldere kunne like det samme. Jeg fikk også masse tid til å snakke med de som kom bort. Kan nesten si jeg hadde en liten spørsmålsrunde der flere spurte meg spørsmål. Jeg turna i butikken også! Haha! Ja du hørte riktig. Det var en jente der som gikk på tur og hun viste litt hva hun kunne, og jeg viste hva jeg kunne.

  ( Om du ønsker å se meg turne, sjekk sappen til WOW som heter @wowandme. Videoene vil ikke ligge der så mye lenger, så fort deg og se)

  I hvert fall hadde jeg det fantastisk og det var takket være alle som kom å tok bilde, kjøpte noe, bare stilte opp, de som jeg jobber med i wow og familien min! Kvelden var helt topp og jeg kan ikke beskrive hvor morsomt jeg hadde det!

  Jeg kommer ikke til å dele alle bildene fra kvelden i dag, men noen. Det er så utrolig mange, så jeg kommer helt sikker til å lage et innlegg til. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

   

  For å se plaggene fra kolleksjonen er de bare å trykke //HER, og du kommer inn på siden. Har du kjøpt noen klær fra kolleksjonen ennå. Skal du?

  Klem Jennie
  37 kommentarer


  WOW

  MINNER OM!


  18.05.2016


  Hei

  I dag tenkte jeg å minne om lanseringen min i morgen på Oslo City fra klokken 18-20! Har blogget om det tidligere men følte jeg måtte gjøre det en gang til, dagen før dagen. Jeg er utrolig spent og håper selvfølgelig at det kommer mange. I fjor var det faktisk ikke nok plass i butikken til alle, så noen måtte vente utenfor. Denne kolleksjonen er jo også en sommer kolleksjon med maaaaaange forskjellige plagg det er lett å "mikse og matche" med. Kolleksjonen er også veldig meg.  Den består av plagg i veldig enkle farge som svart og hvit men også andre super kule plagg i stilige mønstre. Jeg er sikker på at alle kunne funnet seg noe der. Jeg anbefaler dere å ta en titt på innlegget mitt fra i går med enkelte av plaggene og se om det er noe du liker. Ut i fra fjorårets erfaringer så var det noe som ble utsolgt veldig fort. 

  Ellers i dag har jeg vært på skolen og gjort lekser helt siden jeg kom hjem. Jeg tuller faktisk ikke. Jeg har to prøver i morgen og en på fredag. Får jo ikke så mye tid i morgen til å øve heller siden jeg skal til byen, så det meste må gjøres nå! Jeg tok meg også tid til å signere noen 100 autografkort. I fjor tok det ganske lang tid å signere der så ta heller med en del kort og deler ut de<3

  DE FORSKJELLIGE SIGNATURKORTENE:-D

  Processed with VSCO with hb1 preset
   

  Kommer du i morgen?

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Feiringer

  GRATULERER MED DAGEN!


  17.05.2016


  Hei

  //Samarbeid

  Gratulerer så mye med dagen til dere alle sammen. I dag var det endelig 17. mai, noe jeg har gledet meg til veldig lenge. Jeg har jo besøk av Oma og Opa fra Østerrike. Det er utrolig fint vær, men jeg fikk også gå med bunaden min for aller første gang. Jeg tenkte å bruke den for første gang i konfirmasjonen min, men så hadde jeg den og det frista bare for mye. Utrolig glad jeg valgte det fordi den holdt meg god og varm og jeg følte  meg så utrolig fin. Jeg hentet den faktisk bare for noen dager siden i Oslo. Hele prosessen med å få den klar har vært så spennende. Dagen bestod av at vi først stod opp i 7 tiden for å ordne oss. Det er et slik arrangement her jeg bor at man møter opp på barneskolen man går på, der det vil være tog, spill, kake, brus og masse mer. Jeg går jo ikke lenger på barneskolen men lillesøster gjør det så vi dro dit for henne. Der møtte jeg flere av vennene mine som har småsøsken på skolen. Vi gikk rundt, så barna gå i tog, spiste masse godt, (lagde musical.ly video) og koste oss. Haha! Til høsten begynner jo lillesøster på ungdsomsskolen, men da begynner lillebror på barneskolen. Veldig koselig å møte mange kjente og jeg syns også at det er så fint at alle er festkledde. Jeg ble også gående og se masse på bunader, de sier jo ofte litt om hvor folk kommer i fra eller har familie i fra. Min er en Rogalandsbunad, som man kan ha flere ulike forkler på og det fins vester i utallige farger og mønstre. Du kan se mer på bunader og sjekke hvilken type du liker best eller hvordan bunaden til de ulike fylkene ser ut ved å trykke //HER, da kommer du til butikken NORSKE BUNADER.

  Vi var på skolen til rundt klokken 13 før vi dro hjem for å spise en godt lunsj. På 17.mai pleier vi å ha tapas, så det ble det. Til dessert ble det vaniljeis men hjemmelagd jordbærsaus. Mmmmmmmm.....utrolig godt. Nå har jeg fått hoppet ut av bunaden min og ser allerede frem til konfirmasjonen min til helgen når jeg får bruke den igjen. 

  Til dere som har spurt så har jeg Rogalandsbunaden. 
  Lillebror, Opa og meg:-)

  Har du gått i tog i dag?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  WOW

  WOW BY JENNIE SOFIE SOMMER 2016


  16.05.2016


  Hey!

  Da er jeg hjemme i fra cup og sitter igjen med en skikkelig god følelse. Jeg har kost meg masse, fått spilt mye håndball i det fantastiske været vi har hatt. Litt stress å komme hjem dagen før 17.mai men jeg har allerede fått pakket ut og bunaden henger klar, så et er ikke mye annet som må gjøres. Denne uka er det også noe annet spennende som skjer, jeg skal nemlig ha lansering av den nye kolleksjonen min!!!! Yeahhhhh! I fjor høst var lanseringen en stor suksess. Mange av mine fast lesere her på bloggen møtte opp. Jeg fikk tatt bilder med utrolig mange hyggelig mennesker, det var servering av drikke, cupcakes og det var en super opplevelse. Jeg håper denne gangen blir like bra som den forrige, om ikke bedre. Men før lansering vil jeg selvfølgelig gi dere en "sneak peek" på plaggene. Dette er ikke alt, men bare en del av det som kommer ut. Flere av plaggene finnes i forskjellige farger og det er til og med plagg vi ikke tok bilde av. 

   

  WOW BY JENNIE SOFIE SOMMER 2016      
   

  Kommer du på lanseringen 19.mai på Oslo City?

  Ser du noe du liker? Det kan lønne seg å være tidlig ute ettersom noen av plaggene ble utsolgt i enkelte størrelser i løpet av få dager ved forrige lansering.

  Klem Jennie
  64 kommentarer


  Antrekk

  Cuplivet


  15.05.2016


  Hei!

  Flere av dere har sikkert fått med dere at jeg er på Fredrikstadcup! Jeg har delt noen bilder på instagram og snappet litt, så det er mulighet å se flere bilder og videoer der. I går hadde vi to kamper og i dag har vi hatt to. Vi har en til litt senere i kveld med det er ganske lenge til så nå er vi på skolen hvor vi overnatter og bare slapper av. I dag har vi vunnet alle kampene våre og vi er spente på neste kamp. Om vi vinner den i kveld skal vi overnatte en dag til og om ikke drar vi hjem.

  Jeg elsker virkelig "cuplivet" som vennene mine og jeg kaller det. Vi får ha det gøy med venner,møte andre, spille håndball og bare ha det helt fantastisk!

  Har du noen gang spilt håndball?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  MUSIKK

  EN MILLION MER


  13.05.2016


  Hei

  Som sikkert de fleste av dere som leser bloggen min har fått med seg så er jeg avhengig av musikk. Jeg hører på musikk når det lar seg gjøre og jeg synger i følge de fleste rundt meg alt for mye. (Det vi si stort sett hele tiden) Om jeg ikke synger så nynner jeg og jeg legger ikke merke til det selv en gang ( men det gjør andre) 

  Jeg ser masse frem til Radio Disney Music Awards 27 mai. Du kan se programmet på Disney Channel klokken 16.00 og jeg vil svare live på spørsmål på instagram. Jeg vet jo hvem som er nominert og hvem som skal opptre og gleder meg til mye bra musikk og et kult show. 

  Jeg har hørt på sanger fra alle nominerte og flere har klistret seg på hjernen. DNCE, Cake By The Ocean går på repeat i hjernen min og nå har også "The Main Level" sin nyeste singel "A million More" festet seg. De er jo ikke en del av Radio Disney Music Awards men de er jo veldig aktuelle her i Norge, hvem har ikke fått med seg disse gutta?  Du kan trykke HER for å komme til sangen. 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Har du fått med deg at jeg er på Musica.ly?  Der heter jeg også:  jenniefashion . Jeg legger ikke ut så veldig mye men jeg legger ut med jevne mellomrom. Så nå er jeg på blogg, IG, Youtube, Snapchat og Musical.ly 

  Hvilke sanger hører du på for tiden? Ønsker du et innlegg med mine favoritter for tiden?   

   
  25 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  BLI VAKKER


  12.05.2016


   

  //Samarbeid

  Hei

  I dag har jeg trukket vinner av konkurransen med Blivakker. no

  Det er jo en superkul premie,og jeg har jo ønsket meg alt det premien består av selv. Vinneren mottar en pakke med like produkter som det jeg viser i Unboxing videoen min på Youtube, du kan se videoen under. 

   

  Vinneren ble @linnhavik. Gratulerer så mye. Jeg sender deg en DM på Instagram i løpet av kvelden.

  En konkurranse som dette er jo et samarbeid og jeg lurer på om dere ønsker flere konkurranser eller om dere liker bloggen bedre uten samarbeid.

  Klem Jennie

   
  20 kommentarer


  WOW

  DU ER INVITERT PÅ FEST


  11.05.2016


  Hei


   

  Nå er endelig invitasjonen for lanseringen av  "WOW by Jennie Sofie"  klar. Denne dagen gleder jeg meg enormt til og om den blir like bra som i fjor vil det være utrolig og tenk om det kan bli enda bedre også. I fjor var det alle dere som gjorde kvelden så utrolig bra. De som var der så sikkert at jeg ble rørt da jeg stod opp foran alle for å takke for at folk hadde tatt turen. Jeg husker at jeg ble helt sjokkert over oppmøtet og at jeg møtte så utrolig mange flotte mennesker. Alle foreldrene også som hadde tatt seg tid til å kjøre barn og var med til Oslo City. Jeg glemmer aldri den pappaen som sa han hadde kjørt i flere timer på sparket rett etter jobb og som tok seg tid til å si at han syntes det var verdt det fordi han så hvordan jeg var og hvor glad datteren var. 

  Kolleksjonen min er superkul, ønsker du noen  Sneak Peeks? 

  Håper på å se deg denne kvelden. 

  Hvor bor du?

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  Ekstra moro

  RASK SOM LYNET


  10.05.2016


  Hei

  For et vær i dag altså! Utrolig glad for at jeg var med på Tinestafetten i dag og fikk vært ute i det vakre været. Jeg og vennen mine tok følge til banen der vi skulle løpe. Vi fikk årets tinestaffetentrøyer. Den var lilla men noen kule detaljer på siden, likte den veldig godt. Det var veldig spennende å se de andre årstrinnene løpe og ikke minst lillesøster. Hun var super flink! 

  Jeg blir alltid nervøs får jeg skal konkurrere og det ble jeg selvfølgelig denne gangen også. Alle som var med er skikkelig flinke til å løpe. Det blir derfor litt ekstra skummelt men også morsomt å få litt konkurranse. 

  Visste du at Tinestafetten er verdens største stafett? 106 000 elever var påmeldte og det ble løpt på over 280 ulike arenaer i hele landet. Utrolig kult ikke sant? Syns det er kjempebra med et slikt fokus på fysisk aktivitet og idrettsglede. 

  Etter stafetten dro jeg en tur på stranda med noen venner og fikk både badet og solt meg litt. Nå skal jeg på avslutning med håndballen og spille kamper. Dette er for meg en fantastisk dag.


   

  Løp du Tinestafetten i dag?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Ekstra moro

  I DON´T LIKE IT, I LOVE IT


  09.05.2016


  Hey!

  Mange av dere fikk kanskje med dere enten på Snapchat, IG eller blogg at jeg var i London denne helgen som var. Nok en gang var jeg på innspilling med Disney.

  Denne gangen var det en ny kul "location" som jeg virkelig likte. Kan kan ikke røpe for mye av det vi gjorde, men tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av selve bygget vi var i. Ikke der vi filmet men der vi spiste lunsj, "hang" og leste manus. Dagen var skikkelig morsom og jeg gleder meg til dere får se resultatet. 

  Disse dukkene var litt skumle men også veldig kule :-) hahaha!  Sjekk ut den lampa da!   

  I dag var det skole igjen og det var ganske koselig egentlig. Jeg fikk se vennene mine og været var helt på topp. Jeg tenkte at det var lurt med bukse siden vi er i mai, men det ble rett og slett for varmt. Nærmere 25 grader!!! Måtte derfor bytte til shorts. Da jeg kom hjem satte jeg meg rett i sola ( tok på solkrem) og koste meg. Må jo nyte varmen nå som det er så fint, det skal visst bli kjørligere mot slutten av uken.

  I morgen er det Tine Stafetten og jeg gleder meg til å løpe. Skal du løpe Tine stafetten?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Disney

  London Life


  07.05.2016
  Hei

  I går fikk jeg dessverre ikke blogget og i dag har jeg også en travel dag. Været i London er faktisk nesten for godt til å være sant. Sol, sommer og 25 grader. Fikk en rask tur inn til sentrum i går og håper på en fin kveld i byen også, selvom butikkene kommer til å være stengt. I dag har vi filmet innendørs men uansett hatt en fantastisk dag. Det fine været er visst også hjemme i Norge hvor jeg bor og det skal være slik en god stund fremover, så jeg kan kose meg ute i finværet når jeg kommer hjem. 

  Nå går det fort til enda en langhelg, 17 mai, lansering av kolleksjon 19 mai og konfirmasjon 22 mai. Det går også superfort frem mot sommerferien. 

  Blogger mer om helgen når jeg kommer hjem. Nå vil jeg nyte kvelden her i London. 

      

  Har du forresten badet i sjøen/havet ennå i 2016?

  Klem Jennie 
  30 kommentarer


  Video

  GODIS VIDEO


  05.05.2016


  Hei

  I dag bestemte Ella og jeg oss for å filme "TESTER GODTERI JEG KJØPTE I LONDON" videoen jeg har gleda meg til. Vi prøvde å finne en tid det gikk for oss begge og det var ikke lett. Vi fikk presset det inn i dag i tillegg til at jeg må pakke. Videoen var utrolig morsom å filme og jeg ble veldig glad da vi var ferdig. Jeg hadde lenge gledet meg til å filme videoen, jeg hadde satt av tid til den og jeg få redigert enda en video til dere.  Dessverre skjedde det noe feil med lyden i en del av videoen så jeg jobber med å fikse det. Håper det ordner seg. Jeg husker sist de skjedde og det er alltid trist å sjekken en video for å finne ut at det er noe feil. 

  Nå må jeg ikke tenke så mye på det. Jeg må bli ferdig med pakking og alt som skal gjøres til i morgen. Jeg setter meg nemlig på flyet tilbake til London for å spille inn mer med Disney og jeg gleder meg skikkelig.

  Har du sett den tidligere godteri-videoen jeg lagde med Ella?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Video

  HER ER DEN!


  04.05.2016


  Hei!

  Da ble jeg endelig ferdig med den etterspurte hårvideoen. Jeg syntes at den var utrolig morsom og filme så jeg håper dere liker den. Personlig elsker jeg disse frisyrene, og det er nok derfor jeg går med de som mye ellers. Jeg bruker de ofte hvis jeg vil få håret vekk fra ansiktet eller bare vil ha en kul og avslappet look. Hvis du gjenskaper noen av frisyrene ta gjerne å legg ut bilde på instagram og tagg med #jenniesofiefrisyre så kanskje jeg går inn og liker. 

   

  Hvilken frisyre er din favoritt?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  INSTAGRAM KONKURRANSE DER DU KAN VINNE.....


  03.05.2016


  //Sponset premie

  Hei

  I dag blir det en konkurranse! Den kommer til å foregå på instagram men jeg velger å legge det ut her på bloggen så flere får vite om den. Det du kan vinne er alt jeg viser i "unboxing" videoen min, selvfølgelig HELT nye produkter. Mine ting beholder jeg helt klart selv, he he ;) Personlig eeeeeeeelsket jeg alt jeg mottok så det å kunne gi det  samme til noen andre er utrolig gøy. For å være med i trektningen må du jo ha instagram, og det du må gjøre er: 

  1. Følg @blivakker og @jenniefashion på instagram

  2. Under konkurransebildet tagger du fem venner, legg også gjerne til en kommentar.

  Det er to veldig lette steg så alle har mulighet til å delta. Konkurransen vil vare i en ukes tid. Lykke til! 

  Om du vil se produktene du kan vinne er det bare å se " unboxing" videoen min, som jeg la ut for litt siden. 

   

  Processed with VSCO with f2 preset

   

  Forstår at enkelte syns at det er dumt at konkurransen er på Instagram, fordi at de ikke har Instagram selv. Denne premien er som nevnt sponset og konkurransen er i samarbeid på IG. 

  Kommer nye konkurranser fremover og sikkert noen på blogg også. Denne premien syns jeg er veldig fin og den passer jo kanskje best for de som er gamle nok til å ha instagram også, dette er gode produkter og en premie verdt 2500,-

  Kommer ny video på kanalen min denne uken og veldig snart skal jeg få filmet: Tester "engelsk godteri" video.

  Trenger flere forslag til challenger dere ønsker at jeg skal ha. Kommenter i feltet her :D

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Video

  HÅRVIDEO


  02.05.2016


  Hei

  Da jeg kom hjem fra skolen i dag kjente jeg det på formen igjen at jeg ikke er helt bra. Det dummeste er jo å tvinge seg selv til å gå på skolen og så bli verre. Nå må jeg bare slappe av resten av kvelden og kanskje ta et forkjølelsesbad. Kanskje jeg legger meg på sofaen med en kopp te og redigerer videoen jeg filmet i går. Koser meg alltid med å redigere videoene mine. Det er i hvert fall viktig at jeg blir frisk, siden jeg reiser til London på fredag for å spille inn med Disney. Gleder meg utrolig masse!

  Har fått ufattelig mange spørsmål om hvordan jeg lager "dult". Det er en av de tre frisyrene jeg viser. Det er veldig lette frisyrer som alle kan få til :-) 


  Hvordan pleier du ha håret ditt?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Helg

  I TAKE IT TO THE NEXT LEVEL


  01.05.2016


  Hei

  I dag da jeg våknet visste jeg ikke helt hva jeg skulle bruke dagen min til. Det endte faktisk med at jeg filmet en video. Vet jeg la ut video sist i går men dere liker jo videoer så hvorfor ikke. Skal faktisk filme enda en video til uka, og den gleder jeg meg masse til. Jeg har begynt å teste ut og utforske litt når jeg lager videoene mine. Jeg synes det er supergøy å redigere videoer, spesielt når jeg får til noe nytt og kult. Det blir det nok i den videoen som kommer snart. Jeg tar det til det neste nivået. Haha!

  Etter at jeg filma videoen tok jeg og moren min en liten tur til byen. Jeg leverte en pakke til en som jeg virkelig håper liker den og så tok vi en tur på Starbucks...selvfølgelig. 

   


   

  I dag ble det en mocha frappuccino på meg, men favoritten er fortsatt en vanlig coffee frappuccino<3

  Liker du kaffe?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION