• WOW

  Sommeren er rett rundt hjørnet


  31.05.2015


  Hei

  I morgen starter juni måned og det er offesielt sommer. Selv om ikke varmen er her ennå kan man fremdelse se etter sommerklær. Jeg trenger nok en liten shoppingtur før varmen kommer og benyttet derfor litt av tiden til å søke på nettet. Oppdaget at WOW har fått inn en del nye sommerklær og noe jeg kunne tenkt meg der. Dette er alt fra kule og knæsje antrekk til litt mer nedtona og søte. Satte sammen noen antrekk som du kan se lenger den i innlegget. 

  Rosa bag / HER / OG turkis bag / HER

  1. outfit fra høyre består av TOP KYLIE / HER /  og SKIRT MARLENE / HER

  2.  outfit betår av TOP LOTTIE / HER SHORTS DIP DYE / her / OG SOCKS KNEE / HER

  3. outfit betår av TOP SELITA / HER / OG SKIRT HOLIDAY / HER /


  Dere kommer sikkert til å se meg i en av disse outfittene til sommeren!

  Hvilken outfit likte du best?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  FREEEEEDAG


  29.05.2015


  Hei

  Endelig kom fredagen og jeg er ferdig med norsk og engelsk tentamen. Har matte neste fredag så trenger ikke stresse. I dag når jeg kom hjem følte jeg meg ganske slapp og sliten så kommer nok til å legge meg under dyna etterpå og se på film. 

  Som jeg sa for noen dager siden skal jeg nå trekke vinnere av ISAC ELLIOT boka. Denne gangen gikk jeg igjennom kommentarer på bloggen og hvertfall hadde en av vinnerene også lagt ut på IG. De andre hadde privatbruker. Vinnerene denne gangen ble noen som heter Sofie, Anne og Kaja. Dere vil jeg kontakte på mail eller IG senere. 

  I morgen skal jeg faktisk til frisøren og få gjort noen endringer. Håret mitt er blitt ganske slitt i tuppene og jeg er litt lei det jeg har nå. Gleder meg masse! 


  Har du kort eller langt hår?

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Ekstra moro

  OMG, noen som er glade?


  28.05.2015


  Hei

  En ting jeg er flink til er å holde på hemmeligheter, og det har jeg bevist for veldig mange den siste tiden. Det har vært mye spennende som har skjedd denne våren og jeg har måttet holde mye for meg selv i lang tid før jeg har kunnet blogge om det. Nå som Vinterlyd er over, jeg har gått ut med informasjonen om at jeg designer en kleskolleksjon i samarbeid med WOW, at jeg skal til Brighton på språkreise og at det endelig ble klart at TML også skal opptre på VG-Lista så følte jeg at mange hemmeligheter enedlig hadde kommet ut. 

  Så ble jeg kontaktet i forbindelse med noe superkult igjen. OMG !!! OMG, er faktisk ikke noe jeg hverken sier eller skriver noe særlig, men da var det de ordene som kom. Nok en hemmelighet som jeg måtte holde på en liten stund. Men heldigvis trengte jeg ikke vente lenge med å blogge om dette og i dag er det altså annonsert at den svenske guttegruppa "The Fooo Conspiracy" også skal opptre på VG-Lista. Dette er noe mange har ønsket seg og det er ikke tvil om at guttene har mange fans. De har varmet opp for Justin Bieber, vunnet pris under "Kids Choice Awards" tidligere i 2015 og når One Direction skal ha sin konsert i Sverige senere i sommer er guttene deres "Special Guests"

  Dette er jo bare en liten del av hemmeligheten, for det kule er at jeg har fått et oppdrag og gleder meg til å bli litt kjent med gutta når de kommer til Oslo. Tenkte også å høre om jeg kunne være så snill å få ha en konkurranse for bloggleserene mine, tenk om jeg kunne fått til en "Meet and Greet" i premie. 

  Hva syns dere konkurransen burde være om jeg fikk kjøre en slik konkurranse på bloggen?

  Er du fan av disse gutta?

  Hvem er du fan av?

  Klem Jennie

  LEGGER MED MIN FAVORITTSANG AV THE FOOO

   
  34 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  He he, her er jeg


  27.05.2015


  Hei

  Denne uken kom Kirsti som er redaktør i Juliabladet ut med sin bok " Isac Elliot-Gutten som turte å drømme stort", den offisielle Norske fanboken. Dette er boken for Ellioteers med masse info om Isac. Sikkert noe du visste før og kanskje noen hemmeligheter du ikke visste om allerede.  Kirsti har møtt Isac Elliot nærmere 10 ganger og i boken har hun satt ord på hvordan flere møter har vært,  også den dagen Kirsti og jeg intervjuet han i sammen i februar 2014. Her kan du lese om familien, musikken, Isac om søkelyset og fremtiden, og fansen er også inkludert i boka med sine egne bilder og ord om popidolet.  I dag tenkte jeg å gi dere muligheten til å vinne en slik bok. Jeg skal trekke 3 vinnere og for å være meg kan du:

  1. Svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet

  - Hva er hele navnet til Isac?

  - Hva het første singelen til Isac Elliot?

  Husk å legge ved kontaktinformasjon som e-mail eller brukernavnet ditt på Instagram. 

   

  FOR Å DOBLE SJANSEN TIL Å VINNE

  2.  Dele bilde på IG og skrive: Jeg ønsker å vinne giweaway på jenniesofie.blogg.no  @jenniefashion @juliabladet #isacboka

   

  Nå har jeg i løpet av kort tid hatt konkurranser med premier for fan av Marcus og Martinus, The Main Level og Isac Elliot. Trekker vinnere av bøker allerede på fredag. Det er ikke lenge til jeg kommer med en kul nyhet til dere som er fan av kjekke gutter som synger, jeg gleder meg masse til å fortelle dere mer om dette om veldig kort tid.

  Klem Jennie 
  228 kommentarer


  innkjøp

  IN LOVE WITH


  26.05.2015


  Hei

  I dag startet uken min med  engelsk tentamen. Har ikke bare en tentamen denne uka men tre. Både i morgen og på fredag har vi tentamen norsk. Har ikke gruet meg noe særlig og dagens tentamen gikk veldig fint. Jeg gleder meg til å bli ferdig på fredag. Har dessverre ikke hatt så god til til å øve, siden jeg har vært på Fredrikstad-Cup. Blogget om cuppen i går. Det var to ting jeg "bodde i" på cuppen. Den nye New York capsen min og de nye adidas skoene mine. Capsen var bare utrolig kul og skoene var utrolig gode å gå i. Liker speielt gulfargen på skoene, minner meg på sommer!! Det er jo heller ikke lenge til skoleslutt. For meg er det bare 28 dager. Gleder meg<3


  Bodde i capsen min på morningen, dagen og kvelden!  Dette var et slags New in/ nyeste favoritt innlegg.

  Har du noen prøver denne uka?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Ekstra moro

  FREDRIKSTAD CUP 2015 - BILDERAS


  25.05.2015


  Hei Hei

  I går kveld kom jeg hjem etter en vellykket Fredrikstad Cup. Har hatt det utrolig gøy og det er trist at det allerede er over. Første dagen vi kom, altså fredag var det ingen kamper. Da møtte bare alle lagene opp og gikk i et slags tog til hovedarenaen til cupen. Der var det  åpningsshow og noen artister. Dessverre regnet det så alle ble ganske våte. 

  Dagen etter våknet vi til solskinn! Vi fikk  Fredrikstad Cup t-skjorter i rosa som alle sammen tok på. Vi spiste frokost, pakket baggene våres og dro. Denne dagen hadde vi bare en kamp litt senere på ettermiddagen. Vi hadde derfor mye fritid til å bare henge litt her og der. Så det var det vi gjorde. Var flere boder der og morsomme ting å være med på. Vi tok bilder i en morsom fotoboks, kjøpte is, så andre lag spille, så litt i butikkene og snakket med mange hyggelige folk. Til slutt hadde vi kampen vår.

   

   

  Etter kampen dusja vi og ordnet oss for kvelden. Denne dagen skulle det nemlig være konsert med artister som Adelén, Omer Batti og Juicecrew, Erik&Kriss og The Main Level!!! Ble utrolig glad da jeg faktisk fikk lov til å ta med noen fra laget bak og hilse på TML. Var utrolig koselig å se gutta igjen. Vi rakk å snakke litt og ta noen bilder før vi gikk ut for å se konserten. Selv om jeg har hørt dem opptre maaaaaaange ganger på Vinterlyd koste jeg meg masse. Fikk jo også høre den nye singelen deres " My girl" live for første gang. 

  Kvelden på skolen brukte vi til å slappe av og kose oss. Hadde på musikk og dansa, lo og tullet. Deretter fikset vi oss og hoppet inn i soveposene våres.


  Søndag hadde vi ikke like fint vær. Dagen startet med opphold men så begynte det å regne. Denne dagen hadde vi selvfølgelig bare utekamper. Hahahahaha! Så vi spilte ute i regent. Litt vanskelig siden det var så vått og på gress. Du falt, mista ballen og det skjedde mye tull. Etter første kamp fikk vi beskjed om at hvis vi vant den neste skulle vi få spille i A-sluttspill inne og om vi tapte B-sluttspill ute. Alle sammen hadde så lyst til å vinne så vi slapp å spille ute. Kampen gikk utrolig bra og vi vant. Vi dro derfra videre til en hall der vi skulle spille inne. 

  Denne kampen tapte vi dessverre så vi kom ikke videre. Så siden så mange av dere har spurte tenkte jeg å svare på et spørsmål nå. Vi kom til  A-sluttspill men tapte der. Er utrolig stolt av laget og kan ikke vente til neste cup. 

  Håper du likte innlegget!

  Har du vært på Fredrikstad Cup i år?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Ekstra moro

  Fredrikstad Cup dag 1


  23.05.2015


  Hei

  Ja, kort innlegg igjen.. men dagen har vært lang. Nå er det tid for konsert og nyte kvelden etter en dag med håndballiv. Seier for laget i dag og jeg gleder meg til morgendagen. Veldig koselig å være med så mange venninner på cup.

  Blogger gjerne mer fra Fredrikstad Cup og langhelgen om dere ønsker det.

  Spiller du cup i helgen?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Video

  JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL - VIDEO :D


  22.05.2015


  Hei

  Denne uken fikk jeg endelig filmet svar på den siste spørsmålsrunden. Det passet veldig bra, ettersom jeg da kan legge ut videoen i dag. Det er ganske hektisk for tiden og neste uke begynner vi med flere tentamner. Jeg forsøker virkelig så godt jeg kan å legge ut innlegg hver dag, og selvom ikke alle innleggene har like mye tekst så ligger det jobb bak hvert innlegg med bilder, filming og redigering av filmer mm. 

  Denne helgen er jeg ikke hjemme og syns derfor at det var veldig fint å ha denne filmen klar til å legges ut i dag,  jeg vet at jeg ikke ville fått tid til å blogge ellers. 

   

  Videoen ble først ikke godkjent for avspilling, men den ble det etter at jeg fjernet sangen til THE FOOO, Roller coaster. Den hadde jeg i bakgrunnen rundt spørsmålet om favorittattraksjoner på Tusenfryd.  Endelig ble videoen klar etter at jeg måtte laste opp på nytt etter å ha fjernet sangen som "ødela" videoen. Beklager virkelig forsinkelsen, håper på forståelse og at dere liker videoen. Ville jo ha med sangen fordi den er fin og passet perfekt inn til spørsmålet om hvilke attraksjoner jeg liker i fornøyelsesparker, nemlig berg og dal baner :) 

  Og til alle dere som liker å vende og vri på ting, det står "ødela" ikke ødela.  

   

  SVARER PÅ SPØRSMÅL

   Husk å sette kvalitet på 720p HD. Abonner gjerne på youtubekanalen min :)

   

  Skal du ha tentamen? Hvilket fag vil du helst ikke ha tentamen i?

  Klem Jennie

   
  45 kommentarer


  venner

  Missed you


  21.05.2015


  Hei!

  Blogger fra mobilen min nå igjen. Fikk ikke blogga i går, så i dag måtte jeg bare. Hehehe<3 The Main Level kom til Oslo og da måtte vi bare møtes. Utrolig koselig å se hverandre igjen. Forrige gang var jo faktisk da det var Vinterlyd på Hafjell i påsken, og det er jo en stund siden. Litt kort blogginnlegg men sånn blir det noen ganger.

  Enda ikke kommet hjem i fra Oslo og i kveld må jeg også pakke. I helgen er det ut på nye eventyr, gleder meg.

  Hva skal du i helgen?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  WOW

  Et WOW tips


  19.05.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Mange spør meg når kolleksjonen min med WOW kommer ut, og det er til høsten. Det tar tid å lage en kolleksjon og jeg gleder meg minst like mye som dere andre som gleder dere til den kommer i butikk. 

  Jeg har jobbet med inspirasjon, skisser, vært i møter, sett på tekstiler, farger og prøveplagg. Noen av prøveplaggene gikk rett til bestilling og andre ble det gjort små justeringer og endringer på etter mitt ønske. Utrolig spennende og selvom jeg gleder meg stoooort til sommerferie så har jo høsten mye spennende i møte for meg også. 

  For en liten tid tilbake var det en periode med masse fint sommervær og da var jeg innom WOW for å se på sommerkolleksjonen deres. Fant da ut at jeg ville lage et lite inspirasjonsinnlegg til dere. Denim går aldri av moten, men i år så er denim enda mer trendy enn på lenge. 

   

  Jakken er det flere som har spurt meg om på Instagram, og det er altså denne jakken i fra WOW. Kjøpte den litt ekstra romslig så jeg lett for plass til en hettejakke under den. På bildet ser du ellers briller fra Shadyfruits, et par Converse, et Too Faced solpudder og et hårbånd kjøpt hos Bik Bok. Klærene er alle fra WOW. Croptopper i hvitt og marineblå.

  Er du glad i denim, liker du mørk eller lys denim aller best?

  Klem Jennie

   
  22 kommentarer


  inspirasjon

  FRISTELSE


  18.05.2015


  Hei

  Mandag i dag og som alltid like vanskelig å våkne om morgenen, men ble ganske glad da jeg kom på skolen. Fikk faktisk beskjed om at vi ikke har noen lekser denne uken. Utrolig digg, hahahaha! Neste uke har vi tentamen i engelsk og norsk så kanskje de tenker at vi må få tid til å forberede oss til det. Håper allikevel at det ikke tar lang tid før det igjen er helg. Skal nemlig på noe gøy i helgen som jeg gleder meg utrolig masse til. Det blir en sporty helg med mange venner og denne helgen kjøpte jeg litt treningstøy, men trenger nok litt til. Har egentlig ikke så mye og man trenger vel litt når man er borte i flere dager. Har derfor søkt litt rundt på nettet og funnet litt inspirasjon. Som dere ser har jeg begynt å like neon gul. 

  Hva trener du?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Feiringer

  Gratulerer med dagen!


  17.05.2015


  Hei og gratulerer med dagen!

  17. mai var endelig her og jeg har gledet meg skikkelig. Startet dagen med å dusje og sminke meg. Deretter tok jeg på med antrekket mitt. Det var ganske friskt ute så tok på meg en strikkajakke og et grått skjerf. Synd at ikke antrekket mitt syntes men viktig at jeg var varm og ikke frøs. Hadde det gøy allikevel. 

  Da jeg kom til skolen så jeg lillesøster gå i tog med resten av skolen. Litt merkelig følelse å ikke gå i tog men var koselig å gå med lillebror. På skolen igjen møtte jeg venner. Vi gikk rundt, spilte spill, spiste is,kaker og koste oss. Kjøpte meg også lodd. Elsker å være med på loddtrekning selv om det er litt kjipt å ikke vinne. Var mulighet til å vinne tusenfrydbilletter, colorline tur, sykkel, fruktkurv og masse masse mer. 

     Kom hjem og tok noen bilder med lillesøter og lillebror. Da jeg kom inn var bordet dekket med masse lekker mat. Har aldri hatt tapas hjemme før så var spennende. Vi hadde noen ting jeg aldri har smakt før. Koste oss virkelig<3
  Hvordan har ditt 17.mai vær vært?

  Klem Jennie

   
  16 kommentarer


  Video

  TIN CAN CHALLENGE


  16.05.2015


  Hei hei!

  I morgen er det 17.mai og jeg gleder meg masse. Har fått tak i et supersøtt antrekk jeg gleder meg masse til å bruke. Synd det er meldt regn men vi kan allikevel håpe på sol. I dag fikk jeg lasta opp videoen jeg lagde med Tuva. Kom faktisk på at jeg ikke har sagt til dere hvordan video vi har filmet så jeg håper dere liker den. Har sett på mange slike videoer selv i det siste så var utrolig gøy å lage en selv. Ta gjerne å abonner på youtubebrukeren min - Jennie Sofie.

   

  Ser at videoen ikke har en forside akkurat nå men håper den kommer opp snart. 

  Hva syns du om videoen?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  inspirasjon

  BESTE FROKOSTEN


  15.05.2015


  Hei

  Jeg har hatt 2 utrolig koselige dager med Tuva. I går filmet vi video og deretter dro vi på konsert. Det vil kommer mer om konserten i et annet blogginnlegg. Våknet til sol i dag og fikk bare lyst på en frisk og god frokost. Ville gjerne lage noen amerikanske pannekaker med bær, men hadde ikke melk. Vi fant defor en oppskrift der vi ikke trengte melk men kesam. Hadde heldigvis kesam hjemme så vi lagde heller det. 

  Vi gjorde litt om på oppskriften men den bestod i hvertfall av kesam, sukker, mel, egg og bakepulver. Var ganske spent på resultatet og det var faktisk utrolig godt. Det er noe jeg helt klart kommer til å lage igjen. Trenger ikke å ha noen ting på heller. God helt alene også. 

  Lagde også smoothie med appelsinjuice, kokosyougurt, ananas, mango, jordbær og blåbær. Ble litt syrlig men deilig og frisk. 

  GOOD DRINKS!!!


  Syns du det høres godt ut?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  M&M VINNERE


  15.05.2015


  Hei

  I dag er dagen mange har ventet på. Det var i hvertfall kommet inn 410 kommentarer da jeg trakk vinnere. 

  Fasiten på hvor mange ulike antrekk som ble brukt til sammen i musikkvideoen har jeg fått av Marcus og Martinus. Av de som hadde kommet frem til riktig svar, brukte jeg random.org til å trekke vinnere. Det riktige svaret er 16 ulike antrekk. 

  Gratulerer til Elisa, du vant capsen og signert CD. Jeg tar kontakt med deg på IG i løpet av kvelden :D

  Gratulerer til Hedda og Vilde, dere vant hver deres signerte CD. Jeg tar kontakt på mail i løpet av kvelden :)

   

  Noen som gleder seg til at gutta skal opptre på VG-Lista?

  Her kan du se videoen "PLYSTRE PÅ DEG"  igjen

   

  Ønsker dere enda et blogginnlegg litt senere i dag? 

  Klem Jennie

   
  19 kommentarer


  Ekstra moro

  SKOLEFRI OG SKOLEFRI


  13.05.2015


  Hei

  I dag er det onsdag og jeg sluttet derfor kl. 12.00. Denne torsdagen er det jo også kristi himmelfartsdag så vi har fri i morgen og på fredag. Utrolig deilig med kort uke. Selv om det er fri har jeg ganske mye å gjøre. I dag etter skolen dro jeg rett til NRK for å være gjest på NRK Skolefri. Når jeg kom dit var det en annen der inne som het Bebe Rexha. Hun har faktisk skrevet sangen "Monsters" som Rihanna synger. Hun synger også selv. Du har kanskje hørt sangen  " I´m gonna show you crazy" ?

  Jeg kom live på kl.15.00.  Fikk vite at det kom inn over 1000 sprøsmål. Kunne jo ikke svare på alle sammen men håper dere likte det allikevel. Svarte ikke bare på spørsmål heller men fikk også noen morsomme utfordringer. Om du vil høre intervjuet kan du høre det på NRK SUPER SKOLEFRI. Trykk her!


  Bebe og meg<3  Hører du ofte på skolefri?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  inspirasjon

  Fargerikt kick


  12.05.2015


  Hei

  Blogget for noen dager siden en oppskrift på en smoothie jeg er glad i å lage. Samtidig så søkte jeg litt på nettet etter ny inspirasjon, for nå har det jo kommet ekstra mye god frukt i butikkene. Elsker sommeren med vannmelon, honningmelon, jordbær, blåbær og andre fristelser. Du kan også prøve nye ting med smoothien som for eksempel å fryse den ned i isbitformer og ta de i fryseren. Om du får dårlig tid kan du slenge oppi noen av "smoothiebitene" i en blender + veske og mikse smoothien! he he he he 

   

  COLLAGE AV BILDER JEG GOOGLET   Fikk inspirasjon til å forsøke å lage smoothies i ulike farger og smoothies som et mellommåltid og ikke bare en drikke. Ser ikke dette supergodt ut?

  OPPSKRIFTEN KOMMER HER 

   

  2 Fulle hender med frosne bær (bringebær og blåbær må alltid være med)

  1 banan

  1 kiwi

  Litt bringebærbiola

  Vann til passende tykkelse på smoothie.

   

  Forrige uke var jeg også skikkelig forkjølet. Den grønne smootien heter "Vekk med forkjølelsen" og skal prøves ut om jeg blir forkjølet igjen. Er du forkjølet kan du jo forsøke den nå, oppskriften er under bildet:)

  OPPSKRIFT HER 

   

  1 kiwi, skrelt og delt i biter

  1/2 Papaya, skrelt og delt i biter

  2 appelsiner, skrelt og delt i biter

  3 isbiter

  2 ts revel ingefær

  3 dl appelsinjuice

   

  Hva er din favorittfrukt?
  Klem Jennie  19 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  KUL KONKURRANSE


  11.05.2015


  Hei

  Jeg har lovet alle dere som er fan av Marcus og Martinus en kul konkurranse her på bloggen. I går var det premiere på musikkvideoen "Plystre på deg" på VG TV og nå ligger den ute på Youtube :)

  Jeg likte videoen veldig godt, den stråler av god stemning som jeg forbinder gutta med.  Alle dere som er fan av gutta vil nok være veldig fornøyde med videoen, for her er det mange flørtende blikk og herlige smil :)

  SCREENSHOTS FRA VIDEOEN

  BACKSTAGE FRA VIDEOINNSPILLING   

  Videoen ble spilt inn på flere utrolig flotte locations i Thailand i mars dette året og videoen har nesten like mange antrekk som det er ulike steder det filmes.....Så over til konkurransen og premiene.

  Du kan vinne: 

  1 Premie = Capsen til Martinus som brukes i videoen + signert CD

  2 og 3  premie = Signert CD

  EN PREMIE TIL ALLE MÅ JO VÆRE AT VG I GÅR FORTALTE AT MARCUS OG MARTINUS SKAL VÆRE MED PÅ VG LISTA :D

   

  BILDE AV PREMIENE HER 

  GUTTA SENDTE MEG BILDE AV CAPSEN SOM ER PREMIE

  Du ser jo også capsen på bildene og i videoen :)

   

  Det du må gjøre er å svare på hvor mange ulike antrekk Marcus og Martinus har til sammen i denne musikkvideoen. Legg igjen ditt svar som kommentar i kommentarfeltet og husk å opplyse kontaktinformasjon enten IG bruker eller mailadresse. 

  HER KAN DU SE VIDEOEN

  Nedest i blogginnlegget finner du en slik "knapp". Der trykker du for å kommentere. Blir ganske lei over at det ikke går å kommentere. Jo, det går ann å kommenterer. Har også slik at jeg må godkjenne kommentaret før de blir offentlig så de vil ikke komme opp med en gang. 

  Og husk du skal ikke trykke på "knappen" der det står KOMMENTER HER (39) det er et bilde. Du skal trykke NEDERST i innlegget. Tallet i parentes bak KOMMENTER HER, viser hvor mange som har kommentert på blogginnlegget til nå.

   

  Lykke til alle sammen, trekker vinner på fredag :)

  Klem Jennie
  418 kommentarer


  SPRÅKREISE

  IKKE LOV MED RØYKING, ALKOHOL, NARKOTIKA ELLER MOBBING!


  10.05.2015


  Hei

  Overskriften i dagens blogginnlegg vekket dere sikkert litt. For noen dager siden fikk jeg en "pakke"  fra EF i posten. Var utrolig spendt på hva det var i pakka så jeg åpnet den med en gang. Der fant jeg litt forskjellig. Et simkort jeg skal bruke i Brighton, et kort der navnet mitt skal stå + annen informasjon, lapp til å feste på kofferten,en håndbok og et informasjonsark.

  Nå er det ikke lenge til jeg reiser heller. Er selvfølgelig utrolig spent, samtidig som jeg er litt nervøs. Dette informasjonsarket beroliget meg littegrann. Det var rett og slett et ark med masse regler man skal følge på språkreisen. Jeg blir glad over å se at de er strenge på det med alkohol, røyking, tatovering, piercing, haiking og noe utrolig vikting....MOBBING. Blir glad over å se at alle skal bli tatt godt vare på og dette beroliger også foreldre. Denne uka skal jeg og Ella også få tatt en språktest som skal vise hvilken klasse vi skal komme i. Vi velger å ta den i sammen så vi mest sannsynlig kommer i samme klasse. Om du vil besøke siden til EF, se litt på språkreiser osv er det bare å trykke HER. 

  Hvor ville du helst dratt på språkreise?

  Klem Jennie 
  25 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Fredagslykke, og snart enda en superkul konkurranse


  08.05.2015


  Hei

  Jeg er så glad for at det er helg, og glad for at sola er tilbake også. Å komme hjem i fra trening og rett til taco og det å vite at det er noen dager med skolefri og ingen planlagte avtaler er helt fantastisk. En helg hvor jeg kan være impulsiv, slappe av og bare kose meg. Neste uke har jeg noen spennende avtaler i Oslo som jeg gleder meg masse til og gleder meg til å fortelle dere om det til uken også :)

   

  BILDE FRA IG I DAG


   

  I dag har jeg trukket vinner av Parfymesettet og vinneren ble nok en gang en jente og denne jenta heter @Sirianordbo og hun har lagt igjen kommentar på bloggen og bilde på IG. Gratulerer! Utrolig gøy å se at så mange deltok. Det vil selvfølgelig komme flere konkurranser i fremtiden så det er bare å holde seg oppdatert. 

   


   

  Til dere som ikke vant vil jeg si at jeg skal ha en superkul konkurranse på bloggen om kort tid. Senest mandag vil jeg starte konkurransen her på bloggen og premien er utrolig kul for dere som er fan av Marcus og Martinus. Den bør dere virkelig ikke gå glipp av. 

  I morgen skal lillebror til Sandvika og høre på gutta synge og få signert sin CD. Marcus og Martinus har blitt hans store forbilder etter at han hang litt med dem på Hafjell i påsken, he he. Han hører på CD`en Hei, heeeeele tiden og synger med. Kanskje jeg blir med han dit. 

   

  STOLT STORESØSTER TIL HAN HER

  Disse bildene skal ikke deles videre, det er det copyright betyr.   

  Hva skal du i helgen?

  Klem Jennie

   
  25 kommentarer


  Video

  MÅNENEDS FAVORITTER APRIL (MARS)


  07.05.2015


  Hei

  Det tok ikke lang tid før denne videoen ble redigert og ferdig. Kan være helt ærlig og si at jeg får noen kommentarer der folk sier de liker videoene mine men at de gjerne vil at de skal bli mer profesjonelle. Som alle youtubere må man begynne et sted og jobbe seg oppover ut i fra det. Jeg er nå i den fasen men har ikke det sammen bra utstyret som mange andre har. Håper ikke alle forventer at jeg på 1-2-3 blir som "mylifeaseva" eller "bethanymota". Det tar sin tid men det må bare gjøres. Skulle derfor bare spørre dere hva dere vil jeg skal endre/ forbedre med videoene mine eller om dere liker de som de er. 

  Alle de koselige kommentarene jeg får inspirerer meg jo til å lage flere videoer, jeg bruker mye tid på det og koselig å se at det blir satt pris på. Jeg har flere videoideer som jeg kanskje har lyst til å filme,  så det er bare å følge med videre om du liker youtubekanalen min. 

  Håper dere liker videoen

  DERE MÅ EVENTUELT SE DEN PÅ YOUTUBE, KANALEN MIN HETER JENNIESOFIE, BARE TRYKK //HER

  Husk å sette kvalitet på 1080p HD. Dette gjør du ved å trykke på det lille tannhjulet under videoen :)

  Du ser det på bildet under, der det er liten rød firkant ;)  Klem Jennie
  62 kommentarer


  Video

  VIDEOER, VIDEOER OG VIDEOER


  06.05.2015


  Hei

  I dag dro jeg på skolen etter å ha vært hjemme mandag og tirsdag ettersom at jeg har vært syk. Var ganske fint å begynne igjen. Følte det var lenge siden jeg hadde sett venner siden vi ikke hadde skole på fredag og jeg begynte først nå igjen. Etter skolen i dag tok jeg meg tid til å filme enda en video. Har masse videoideer, det er bare det at man må få filmet dem. Skal om ikke så alt for lenge filme spørsmålsrunden jeg har lovet, men først må det komme en måndensfavoritter. Det er nettopp det jeg har filmet i dag. 

  SCREENSHOOTS FRA VIDEOEN ;-D HAHAHAHAH
  Har du flere videoønsker?

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  ROSA DRØMME GIVEAWAY


  05.05.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Endelig tid for ny giveaway og en skikkelig fin en også. Dette er et Gift Set fra Victoria`s Secret med 6 små, superfine parfymeflasker i. Esken de oppbevares i er kjempesøt og parfymene lukter alle godt syns jeg. 

  Dette bildet er tatt fra makestyle


   

   

  Favoritten er BOMBSHELL og Victoria,  og det er jo supert at flasken er så liten at den er lett å ta med seg i håndveska. Dette settet kan man bestille fra Makestyle, trykk //HER for å komme direklte til siden.

  Jeg setter i gang en giveaway på et slikt sett og alt du trenger å gjøre er:

  1. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Husk å opplyse kontaktinformasjon som e-mail eller IG bruker. 

  2. Legg ut et bilde fra dette innlegget på din IG bruker og teksten : Giveaway på @jenniefashion sin blogg, Gift set fra @makestyle. Tagg med #JFgiveawayVS

   

  Jeg trekker en vinner allerede på fredag!

      

  Lykke til!

  Klem Jennie

   

   
  503 kommentarer


  MUSIKK

  Stolt av dere gutter


  04.05.2015


  Hei

  I dag må jeg få lov til å tipse dere om en utrolig bra ny sang som har kommet ut. Det er gutta i The Main Level som i dag slapp sin nye singel  "My Girl" Jeg er super stolt av Alex, Laurent og Sander og det de får til, og jeg tror helt bestemt at deres eventyr så vidt har begynt.

   

  Mange spør om jeg er Mainer (fan betegnelse på de som liker The Main Level) Jeg får spørsmål om jeg reklamerer for dem eller om jeg tror at de legger merke til at jeg blogger om dem.

  Sånn en gang for alle kan jeg jo si at jeg har blitt kjempeglad i disse gutta. Jeg er stolt av dem og syns de utrolig flinke. Jeg vil ikke kalle meg en Mainer, for jeg kan liksom ikke være fan av noen jeg kjenner så godt. Og det er ikke dem som skal takke meg for at jeg nevner dem, men jeg som skal takke dem. En av gutta har jeg vel et spesielt forhold til og nesten litt som å ha fått en storebror.

  Ganske enkelt vil jeg bare gi dere leserene mine et musikktips, for hvem liker vel ikke å høre på en fin sang. Enten man er alene på rommet sitt og slapper av, trener, gjør lekser eller er med venner. Du finner låta på Spotify, Wimp, iTunes og andre steder du streamer musikk. 


  OG HER SER DU GUTTA SIN MUSIKKVIDEO <3, trykk på bildet
  Gratulerer Alex, Laurent og Sander, vi sees snart ;) 

  Hva syns dere om låten?

   

  Klem Jennie 
  12 kommentarer


  Helg

  Home sweet home


  03.05.2015


  Hei

  Nettopp kommet inn døra etter å ha kommet hjem i fra togstasjonen. Tok tog fra Lyngdal i dag 12.40 og kom hjem nå 19.30. Jeg har hatt en veldig fin helg i Lyngdal og dere som følger meg på IG, fikk kanskje med dere at jeg hadde dratt for å overraske Lila på fredagen.

  I dag orker jeg faktisk nesten ikke å blogge, men jeg blogget jo ikke i går. Jeg får love dere noen ekstrakule innlegg de kommende ukene.

  I dag blir det en Instagramoppdatering

  UTE MED VENNER OG OUTFIT

   

  MEG OG LILA, KOS I LYNGDAL, FLASH Tattoos


   

  Følg meg gjerne på @JENNIEFASHION, da får du også påminnelser om nye innlegg :)  Har du hatt en fin langhelg?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Helg

  Ut på eventyr


  01.05.2015


  Hei

  Denne helgen er jeg ute på eventyr :) 

  Kofferten ble pakket i går og det er noen sommerfulger i magen min. Elsker å reise, men vet ikke helt om mange timer på tog blir så utrolig morsomt. Kommer til å bruke tiden på blogg, IG, lese og musikk. Får nok tid til å planlegge de kommende ukene også for jeg har noen spennende avtaler som skal inn i avtaleboka mi.

  Jeg ser ganske ofte den siste tiden at jeg får noen luksusproblemer. Jeg kaller det luksusproblemer fordi det ikke er problemer man kan klage over selv om det av og til er ganskje kjipt. Det er for eksempel at man er invitert på to kule eller morsomme ting samtidig. Eller at to avtaler plutselig kræsjer, æsj. Opplevde jo det med Vinterlyd i Kristiansand og siste avgjørende skirenn denne sesongen. Og så har det vært invitasjoner og idrettsarrangementer som kræsjer også. 

   

  I sommerferien skal jeg jo på språkreise med EF og det gleder jeg meg masse til, men så fikk jeg også tilbud om noe supergøy de to ukene som jeg da måtte takke nei til :(  Gleder meg også utrolig mye til lang ferie hos familie i Østerrike, men da går jeg glipp av et idrettsarrangement jeg hadde lyst til å være med på. 

  Vel....jeg må i hvertfall planlegge så godt jeg kan. Mamma og pappa sier foresten at jeg kanskje kan få besøk av en venn når vi er i Østerrike og det hadde vært utrolig koselig. 

  Hva gjør du denne helgen?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION