Ekstra moro

NYTER LIVETS GLADE DAGER


31.05.2014


Hei

I går var jeg som sakt med Lila og på kvelden ble henne med meg til hytta vi bor på denne langhelgen. Hun overnattet med oss og i dag har vi hatt det helt utrolig gøy i sammen. Vi begynte dagen med båttur etter frokosten, og den var full av fart, vannsprut og bølger. Etter båtturen dro vi til en annen hytte hvor besteforeldrene til barna vi er på hytta med bor. Der badet vi både i sjøen og i jacuzzi, solte oss og hadde fiskekonkurranse. Til middag grillet vi før vi kjørte Lila hjem og også i dag avsluttet vi dagen med fotballkamp nede på banen. 

I morgen skal vi hjem og det syns jeg er ganske trist. Håper vi kan dra hit igjen flere ganger. 

 

I LYNGDAL FØR JEG MØTTE LILA

Glad jeg har så flotte og snille jenter i familien <3

PÅ BÅTTUR I DAG

Utrolig morsom båttur :D

HERLIG MED JACUZZI

GODE VENNER <3
Kommer muligens til å legge ut flere bilder fra dagene i Lyngdal etter at jeg har kommet hjem igjen.

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie
23 kommentarer


Ekstra moro

KOSELIG DAG


30.05.2014


Hei
I dag etter frokost tok vi oss en tur til byen. Det var også utrolig deilig vær men bare enda varmere i dag:) Etter en fin, kort tur i byen ble jeg kjørt til Lila. Vi har vært i byen og kjøpt noen utrolig kule og morsomme solbriller. Deretter dro vi til hun og nå skal vi bade.håper det er varmt<3

Godt med shave ice??

Kule jenter

Har du smakt shave ice?
Klem Jennie
64 kommentarer


Familie

FUNNY SUNNY DAY


29.05.2014


Hei

I dag har vært første dag i Korshamn i Lyngdal. Vi våknet til strålende solskinn og spiste en deilig frokost ute. Ellers i dag har vi vært på båttur til en vakker plass i skjærgården. Fant oss en liten strand der vi koste oss og spiste lunsj. 

Da vi kom hjem fra båtturen grillet vi og deretter hadde vi tidenes fotballkamp med hyttenaboer. Det ble store lag med både voksne og barn og laget mitt vant 10 - 5 :D

Nå har vi kommet tilbake etter en spontan vannkrig etter fotballkampen og har planer om å nyte en lang sommerkveld med lek, moro og grilling av marshmallows. 

 

HER ER NOEN BILDER FRA DAGEN

Våknet til denne utsikten

Bilde fra IG, vind i håret :)
"Onkel" Tore kjører båten

Koselig i båten

Nydelig plass

Er du heldig og har fri i morgen også?

Klem Jennie

 

 
58 kommentarer


Ekstra moro

GLEDER MEG


28.05.2014


Hei

Nå er jeg ferdig pakket og setter snart kursen mot Lyngdal. Har gledet meg til denne langhelgen i flere uker nå. Det blir noen dager med mange fantastiske mennesker og det er i tillegg meldt deilig sommervær. Har aldri vært i Lyngdal før, men har sett noen bilder og hørt om stedet vi skal til og det høres veldig fint ut. Det tar jo ganske lang tid å kjøre dit, men skal slappe av i bilen med god musikk og kanskje en film. 

PAKKET OG KLAR. HAR TATT DET KOFORTEN DA:)

FORTET MEG HJEM FRA SKOLEN I DAG<3Kan informere om at jeg ikke har fått tid til å jobbe med bakevideoen denne uken, men at den blir klar neste uke :)

 

Har også kjøpt inn to premier, noen som er klare for en konkurranse snart?

 

Klem Jennie
47 kommentarer


Ekstra moro

VINNEREN ER.....?


27.05.2014


Hei

Akkurat kommet hjem fra skolen og i dag tok vi klassebilde og portrettbilder, veldig morsom dag. Sist gang vi tok klassebilde og portrettbilde var i 1 klasse.

 

Nå skal jeg snart dra inn til Oslo. Der skal jeg i møte med resten av juryen til mobilfilmkonkurransen "Huden glemmer ikke"  og i sammen skal vi kåre en vinner.  Dette blir spennende og jeg gleder meg til å se flere filmer og til å finne ut hvem som vinner konkurransen. Så håper jeg også at flere har fått og får fokus på dette viktige temaet.

 

Tankene mine går ut til de som opplever kreft nært innpå seg. Enten ved å være syke selv eller å oppleve at en de har kjær blir rammet av kreft. Ber om at dere får masse styrke og heier på dere i kampen.Etter møtet med juryen må jeg hjem og pakke for i morgen reiser jeg til Lyngdal, det gleder jeg meg veldig til. Har aldri vært i Lyngdal før men gleder meg til å tilbringe en langhelg i sammen meg herlige mennesker og det er til og med meldt deilig sommervær. 

Nå må jeg faktisk løpe til bussen......

SELFIE


Har du noen planer for denne langhelgen?

Klem Jennie

 
64 kommentarer


Antrekk

SUMMER OUTFIT


26.05.2014


Hei

I dag bestemte jeg meg for å ta bilder av en outfit jeg bare elsker. Den er litt for stor, men den får henge i skapet til den passer. Det er en onepiece som jeg stylet opp med et hjertesmykke og håret litt bakover. Ekstra deilig å ta bilder ute i det fine været. Nå er det helt perfekt, ikke for varmt og ikke for kaldt. Bildene er tatt på en nabotomt som har blitt solgt, Utrolig fin hage, men hytta som står der skal nok rives fordi det skal bygges flere hus der. 

Nå skal jeg jobbe litt med videoen jeg startet på i går. I morgen skal vi ta klasse og portrettbilde på skolen. Gleder meg masse. Har allerede funnet frem det jeg skal ha på meg.

Har du tatt portrettbilde enda?

Klem Jennie

onepiece/sheinside

#outfit  #antrekk #mote #Reklamelenke

Reklame 
57 kommentarer


Video

NY VIDEO PÅ VEI


25.05.2014


Hei

Ja du har rett, det er en ny video på vei. I dag var jeg ganske sliten og ville ta en rolig dag hjemme, men det ble ganske kjedelig. Tenkte derfor at jeg kunne lage en video til bloggen. Jeg har jo ikke forberedt noen spøsmålsrude, så det gikk jo ikke. Det ble derfor en ny bakevideo. Dere få ikke vite hva det var jeg lagde før videoen kommer ut, det skal være en overraskelse. Håper det smaker godt. Har aldri smakt det før så det blir spennende. Koste meg masse med å lage vidoen og har funnet en ny effekt for meg i imovie. Gleder meg til å vise dere den<3


Hva tror du jeg har bakt???


Klem Jennie
60 kommentarer


Helg

FINALLY SUMMER


24.05.2014


 Hei

I dag var det utrolig deilig sommervær. Dagen startet skyet men veldig varm, så tittet sola frem. I dag var jeg og Ella med noen venner fra en annen skole. Vi var sammen nesten hele dagen og spiste is og skravla. Hmmmm.... vet ikke helt hvor mange is jeg har spist i dag, men det var i hvertfall veldig godt. Hehehehe<3 Etter vi hadde vært med de dro jeg og Ella hjem til oss selv for og hente babdetøy. Deretter kom Ella opp til meg, spiste middaf og så dro vi en tur ned til stranda. Jeg forventet ikke at jeg skulle bade så mye, men der tok jeg feil. Jeg bada ganske mye og vannet var utrolig deilig når du ble vandt til det.

I går hadde jeg en liten photoshoot med mamma. Her et et av bildene. ( Dette la jeg også ut på instagram)Var det sol eller regn der du bor i dag??

Klem Jennie
 
38 kommentarer


Blogg

Takk


23.05.2014


Hei

I dag da jeg kom hjem fra håndballtrening ble jeg bare såååå lykkelig. Mamma hadde vært og kjøpt noen shortser til meg og lillesøster og heldigvis passet i hvertfall 2 av de fire hun hadde kjøpt. 

Det har vært skikkelig varmt i dag og selv om det regnet sinnsykt da vi var på vei til trening var det varmt i luften. Glad jeg ikke dro på stranda i stedet for å dra på trening.

Nå er det bare 27 dager til sommerferie :) Da er jeg ferdig på barneskolen og det kan feires. Godt å komme seg bort der i fra. Nei da, hahahaha. Kommer til å savne skolen veldig mye men det blir jo utrolig spennende å begynne på ungdomsskolen også.I går hadde laget mitt og jeg håndball avsluttning her vi bor. Vi spilte kamp, fikk medalje og hadde lodd trekning ( dessverre vant jeg ingen ting) og koste oss alle i sammen.

Her er et par bilder i fra håndballavslutningen.


Godt med medalje. Hehehehe:)

Under akuratt denne kampen spilte jeg venstre ving. Det er den plassen jeg liker mins siden den ikke passer helt til meg. Trives mye mer som beck og midtbeck.

Spiller du håndball?

Hvilken plass liker du best/minst?

Klem Jennie 
99 kommentarer


inspirasjon

JEG BARE ELSKER


22.05.2014


Hei

Nå skal jeg snart på sommeravslutning med håndballaget og andre lag fra Nesodden. Skal forsøke å få tatt noen bilder der i fra, som jeg kan dele med dere om dere ønsker det. Siden det blir ganske travelt med lekser, middag og så rett på avslutning legger jeg ut et innlegg med noe godt jeg har tenkt til å prøve å lage en dag. Jeg elsker kokos, og fikk veldig lyst til å forsøke å lage hjemmelaget Bounty sjokolade. 

 

HJEMMELAGET BOUNTY SJOKOLADE
OPPSKRIFT

 • 280 ml kokosmelk
 • 250 gram kokosmasse
 • 2 ss delfiafett
 • 1 1/2 dl lys sirup

 

GLASUR

 • 400 gram lys kokesjokolade 
 • 4 ss delfiafett til å tynne ut sjokoladen 

 

SLIK GJØR DU DAG 1

 1. Smelt sammen delfiafett, sirup og kokosmelk.
 2. Bland inn kokos.
 3. Kle en form med bakepapir og klem massen godt og hardt sammen ned i formen. 
 4. Settes i fryser til dagen etter.

 

SLIK GJØR DU DAG 2

 1. Del opp i passe store biter.
 2. Dypp i smeltet sjokolade tilsatt delfiafett.
 3. Avkjøles på bakepapir og oppbevares i kjøleskapet.
 4. Pynt eventuelt med smeltet hvit sjokolade eller strø over litt kokos.

 

 

En annen ting jeg også har lyst til å prøve å lage en dag er disse fristende ispinnene her.

 

Noen som vil ha oppskriften på dem?

Klem Jennie 

 
56 kommentarer


Blogg

VENNEBILDER


21.05.2014


Hei

Mange spør meg om hvordan det er å spille Hedwig i jenter. Jeg trives veldig godt i jenterteamet og hadde aldri spilt rollen om jeg ikke likte det.

Mange spør meg også om hva som skjer videre i serien, om hvem som er Sandheten osv, og slike ting kan jeg ikke svare på.

Mange spør meg også om jeg kan ta biler på sett eller filme, og da er svaret også nei. Vi får ikke lov til å bruke mobil på settet. Alt dette er jo viktig for å ikke røpe ting som skjer videre i serien og fordi vi skal være konsentrerte.

 Men i dag kan jeg dele noen bilder med dere som ikke er tatt under innspilling. Dette er vennebilder av meg og herlige folk jeg har blitt så heldig å bli kjent med takket være nettserien. Om bildene er tatt nylig eller for flere måneder siden, det kan jeg heller ikke fortelle. Noen av bildene har vært på IG før :) 

  
Klem Hedwig, nei da tulla...Klem Jennie
24 kommentarer


innkjøp

20.05.2014


20.05.2014


Hei

Nå har jeg netopp kommet hjem i fra en laaang shoppingtur. Etter vi spiste middag dro jeg og mamma til Vinterbro for å prøve noen bikiner vi hadde holdt av. Det som var utrolig trist var de ikke passet meg. Vi fortsatte å lete men alle bikiene jeg likte passet ikke. Vi lette også etter shortser til sommeren men dessverre passet ingen av de jeg prøvde da heller. Ganske irriterende. 

Fant  i hvertfall ett par ting da. Kjøpte meg en utrolig behagelig kjole og et veldig søtt deksel til telefonen min. Kjolen kan lett styles opp med smykke, skjerf, belte, veske ol. 

KJOLE FRA CUBUS OG DEKSEL FRA H&M


Beklager at blogginnlegget kom så sent. Hadde så mye stress i dag. Nå må jeg hoppe i dusjen og ordne meg for kvelden.

I morgen er der jobb og ikke skole for meg. Tror rett og slett jeg må forsøke å bestille noen shortser på nettet, for orker ikke en slik leterunde til på storsenteret med det første. 

 

Klem Jennie
31 kommentarer


SPØRSMÅLSRUNDE

10 spørsmål fra IG


19.05.2014


Hei

I dag la jeg ut dette bilde på Instagram for å se om mine flotte følgere hadde noen spørsmål som jeg kanskje ikke har svar på ennå.  Det kom inn mange bra spøsmål men svarer bare på 10 av dem. Noen av spørsmålen var litt morsomme så jeg måtte bare ta de med. Hahahaha<3<3<3 

1. Hvordan fikk du vite at det var audition til JENTER?

Det så jeg da jeg var inne på nrk super sin nett siden (www.Nrksuper.no)

2. Synger du i dusjen?

Ja..hehe<3 Av og til ber lillesøster meg om å stoppe siden jeg synger så høyt. Men det er nok ikke unormalt.

3. Har du kysset en gutt i 2014.

Nei, men tror jeg snart kommer til å gjøre det...hehe. Nei da....Jo, da. Komplisert....

4. Hvilken skosørrelse bruker du?

Jeg bruker 37 og 38. 

5. Hvem er din hemmelige kjærlighet?

På tidligere spørsmålsrunder har jeg svart at jeg ikke er forelska men det er jeg nå. Det er hemmelig hvem det er da. Hehehe<3

6. Blir du flau over foreldrene dine noen ganger?

Nei, ikke noen ganger. Maaaange ganger. Men nå er det begynt å bli litt gøy:)

7. Hva er favoritt hunderasen din?

Bulldog og Mops. Dette er rett og slett fordi de er så utrolig søte<3<3<3

8. Om noen skriver hat kommentarer viser du det til foreldrene dine da.

Det gjør jeg sefølgelig om de ikke allerde har sett den da. Mamma og pappa har passordet mitt til insta og blogg de ser ofte på bildene mine hva folk kommenterer.

9. Rareste stedet en person har spurt om å ta bilde med deg?

Det rareste stedet var da en gutt spurte om et bilde inne på jentedoen.

10.  Ville du spilt Maya, Tora eller Emilie i JENTER?

Jeg ble mest kjent med rollen Maya da jeg var på auditions,  så jeg ville valgt Maya. Syns også at Nrk gjorde et supert valg med å velge Lea Mathilde til den rollen. Er også stolt over rollen jeg har nå:)

Det var de 10 spørsmålene. Takk for meg<3

 

Fikk du svar på noe du lurte på?

Klem Jennie

 

 
63 kommentarer


Feiringer

Nasjonaldagen i bilder


18.05.2014


Hei

I dag lastet jeg inn bilder i fra i går i fra kamera og mobilen inn på data. Ut i fra de bildene jeg legger ut på bloggen i dag ser det ut som jeg har feiret 17 mai med Tuva alene, he he. Det er en del bilder på mobilen av andre i fra klassen som blant annet har tatt maaaaaange bilder av seg selv med MIN mobil, men jeg vil ikke legge ut noen bilder uten at det er greit for dem. Jeg filmet også en del i går og holdt på å le meg i hjel av noen av filmene, men de må jeg også spørre om å legge ut. 

Når det gjelder feiringen og 17 mai toget har jeg vel faktisk rett til å legge ut så mange bilder jeg vil i fra det, men igjen så vil jeg respektere andre og at de kanskje ikke vil på bloggen. Beklager...sånn er det bare. 

I dag har jeg vært sammen med venner og vi har kost oss i sola, spilt volleyball og gått tur ned til stranda og vassa. 

 

KLARE FOR Å GÅ I TOG FOR SISTE GANG PÅ BARNESKOLEN

 


 

MIDT I TOGET,  FAMILIEN VINKER :)

SØSKENBILDERI morgen er det ny skoleuke igjen, men jeg tror det vil gå fort til sommerferien.

Har du badet i sjøen i år?

Klem Jennie 31 kommentarer


Feiringer

17.MAI


17.05.2014


Hei

Gratulerer med dagen alle flotte lesere. I dag er det 17.mai, men ikke hvilken som helst 17.mai. I dag fyller også grunnloven vår 200 år. Som oftest feirer vi på skolen min ved å gå i 17.maitog og deretter spille spill, spiste pølser og brus og være sammen med folk vi er glad i. Det er også loddtrekning og quiz-konkurranser. Superkoselig er det. Denne gangen var det litt spesielt for meg. Dette var nemlig siste gangen jeg gikk i tog på 17mai. Neste år er det jo ungdomsskole og der har de ikke noe arrangement. Skal fortsatt være på skolen siden lillesøster går der men skal ikke i toget.

Vi var også veldig heldig med været i dag. Sola skinte og det var heller ikke kaldt. Vet ikke helt hvor mange is jeg har spist i dag. Klarte ikke å holde tellinga. hahaha... Nå skal jeg bare nyte resten av lørdagskvelden og spise enda mer is.... hahaha...neida<3 Jo da :D

Legger ikke med så mage bilder i dag, men det vil komme flere bilder fra dagen senere.


Hvordan feiret du nasjonaldagen?

Klem Jennie
26 kommentarer


SPØRSMÅLSRUNDE

Svar på spørsmål fra IG


16.05.2014


Hei

I dag er jeg syk og har vært hjemme fra skolen, håper veldig at jeg blir frisk til i morgen. Ligget i senga i hele dag og føler meg "overkjørt av en lastebil" Huff, god bedring til alle andre som er syke også. 

I går la jeg ut et bilde på instagram av klesstativet mitt som jeg endelig har fått på rommet. Jeg hang også opp noen klesplagg på det, og fikkk mange spørsmål om hvor de ulike plaggene er i fra. Hadde tenkt til å ta nærmere bilder av plaggene også, men orker ikke i dag. Ikke får jeg lagt ut bilde 17 mai antrekket mitt som jeg planla heller. 

1. Blomstrete crop-top - H&M

2. Grått skjørt - WOW

3. Olavest med nagler - ONLY/Vero Moda

4. Onepice, med blomstertopp og svart skjorts - Sheinside

5. Hvit skjorte - Ralph Lauren

6. Svart jakke med nagler - Vero Moda

7. Cardigan - Sheinside

 

Rommet mitt er veldig rotete nå. Skulle ha ryddet ferdig i dag etter trening, men det var jo enda en plan det ikke ble noe av. Grunnen til at det er veldig rotete er fordi pappa har satt opp den nye kommoden, men jeg har også de gamle hyllene mine stående midt i romet fordi jeg jobber med å tømme dem. 

Nå orker jeg ikke å blogge mer, men ønsker dere en fantastisk feiring av nasjonaldagen i morgen. 

Skal du gå i tog?

Klem Jennie
25 kommentarer


TIPS

Dette har jeg gjort i dag :-O


15.05.2014


HEI

I dag dro jeg på innspilling og møtte vennen mine igjen. Det var utrolig koselig og se alle igjen, men det som var litt trist var at det også var Tinestafetten i dag. Kom på første laget og gledet meg masse til og løpe. Ble glad av å høre at begge lagene fra klasen gjorde det bra i dag. Håper de fikk med en t-skjorte til meg..hehehe.

 

(EEEELSKER DE NYE BRILLENE MINE FRA GINA<3)

Nå er det bare en skoledag i gjen til 17 mai, og jeg har søkt på nettet etter dessert til den store dagen. 17 mai feiringen begynner tidlig på skolen vår i år, og det vil si at alt som skjer på skolen allerede er ferdig 13.30. Syns det er litt dumt jeg at alt skal begynne så tidlig og bli ferdig så fort. Dette er faktisk siste gang jeg går i 17 mai tog med klassen min. Neste år går vi jo på ungdomsskolen og de går ikke i 17 mai toget. 

Men noe det alltid er på 17 mai er jo is og kaker, og disse klarte å friste meg i såfall. Så får vi håpe på sol og finfint vær. 

Pleier du å bake til 17 mai?

Klem Jennie
31 kommentarer


FARGERIKT

En drøm å oppleve


14.05.2014


Hei

Som noen av dere på bloggen kanskje har fått med dere så er familien min og jeg glade i å resie. Et sted vi ikke har vært men som jeg drømmer om å oppleve er India. Da vil jeg veldig gjerne oppleve Holi. Holi er en festival om våren, som er kjent som "festival of colours" eller "festival of love" 

Festivalen begynner med en bålfest hvor venner samles til sang og dans kvelden før Holi. Dagen etter er fargefestivalen hvor alle, venner, bekjente, rike, fattige, gamle, unge osv.... kaster tørt fargepulver på hverandre og spyler vann på hverandre med vannpistoler osv. Det er sang og dans i alle gater og parker og masse godt humør. 

Jeg syns dette ser helt fantastisk ut og dette er noe jeg virkelig drømmer om å oppleve. Om ikke så alt for lenge kommer det et fargeløp i Norge hvor disse fargene skal brukes og jeg håper virkelig på å få med meg familien min på dette. 

SER DET IKKE FANTASTISK UT?Har du opplevd Holi?

Klem Jennie
41 kommentarer


inspirasjon

Min dag


13.05.2014


Hei

I dag da jeg kom hjem fra skolen fortsatte jeg å rydde ut ting fra de gamle møblene og inn i de nye, men med meg går det ikke veldig fort.I mens jeg rydder ut kommer jeg over blader så jeg begynner bare å lese i dem. Da kommer man ikke særlig langt. Hehehe........<3 I dag leste jeg det nyest bladet til JULIA. Der var det veldig mye kul inspirasjon, antrekk, ting du kanskje ikke visste og noe som letter på humøret og selvtiliten. 

Veldig fint forsidebilde. Taylor Swift er så pen:)


Jeg syns baggen på bilde er utrolig fin. Hva liker du best???

Så kult at begge idoene mine var på plakat i bladet. Bilde av Isac ble tatt da jeg var med å intevjue han. Så utrolig gøy!!!


Denne siden syns deg det var spennende å lese<3

Nå kom jeg på at jeg må gjore leksene mine til i morgen.

Klem Jennie
30 kommentarer


inspirasjon

Vi er i gang


12.05.2014


Hei

Nå har vi begynt litt med rommet mitt. Det litt  dumme var at vi ikke fikk plass i bilen til et stort bilde jeg gjerne skulle kjøpt da vi var på Ikea, men vi fikk fiksa noen andre ting. Noe jeg er ekstra glad for å ha fått på plass er svart rullgardin, nå kan jeg sove uten at jeg blir vekket av sola...he he.

Skulle gjerne fått malt den sjokkrosa veggen på rommet mitt også, men det får bare vente. Kanskje jeg får gjort det en dag i løpet av sommerferien. AKkurat nå skjer det veldig mye frem til ferien begynner, kommer til å gå fort til siste skoledag tror jeg. 

Jeg får jobben med å rydde ut ting av gamle møbler og pappa setter sammen de nye, så fort vi er ferdig kommer jeg til å legge ut resultatet på bloggen. 

 

Gleder meg til alt blir ferdig.

Klem Jennie

 

 

 
27 kommentarer


Helg

SØNDAG


11.05.2014


Hei

Natt til i dag sov Tuva hos meg etter at vi hadde vært med noen venner samme dag. Vi så på Mgp og en veldig morsom film som heter BRIDEWARS. Navnet sier litt hva den handler om. Vi spiste chips og drakk fanta. Nam nam<3

I dag da vi våknet spiste vi og ordnet oss. Vi tok på oss daffeklær siden vi ikke skulle gjøre noe spesielt i dag. Vi gikk deretter ut på trampolina og hoppa. Så kom jeg på en ide om at vi kunne ta noen kule bilder, så det gjorde vi:)

Dette er bare to av de vi tok,  men syntes de er veldig kule. Hva syns du??Etter vi tok bildene dro vi til Tuva og var med en av hennes venner som heter Anna. Vi lagde te, spilte volleyball og hadde vannkrig med hageslangen og bøtter fullle med vann. Jeg rakk og skifte og spille litt yatzy før jeg måtte dra hjem. Har hatt det utrolig gøy i dag og håper jeg snart kan gjøre dette igjen.

Hva har du gjort denne søndagen??

Klem Jennie
25 kommentarer


TIPS

TØFF ELLER SØT


10.05.2014


Hei

Endelig lørdag, og i dag har endelig sola tittet litt frem igjen også :) Nå er det bare en skoleuke før det er 17 mai og i dag fikk jeg fikset siste ting til antrekket mitt. Det vil si....jeg skulle gjerne hatt en veske, men det fant jeg ikke. Det er så typisk meg at når jeg egentlig skulle se etter noe til 17 mai, begynte å se på helt andre ting i butikkene. Etter at jeg kom hjem rotet jeg meg litt inn på nettsiden til hm, og begynte å gruble litt over stilen min. Jeg liker liksom både den tøffe stilen og den søte jeg, men det ville jo vært enklere for garderoben min om jeg fikk bestemt meg for hva jeg liker mest. Da kan man jo matche plaggene mye bedre sammen etterpå også. 

 

HER LIKER JEG STILEN MEG LITT BARNSLIG TRYKK SOM ER AVSLAPPET

 

HER LIKER JEG  STILEN SOM ER LITT BLANDA SØT OG TØFF

(Alt må jo ikke matche faktisk)

 

DENNE SØTE STILEN MED KRANS , SÅÅÅ FIN

 

OG DETTE LIKER JEG OGSÅ

Jeg lurer også på om det kommer inn myyye mere fint jo nærmere sommeren vi kommer. Jeg vet at sikkert mange av dere har noe i mot HM etter at de har blitt kritisert i media den siste tiden, men med disse bildene vil jeg vise stiler og ikke nødvendigvis produktene. 

 Og selvom jeg har noen merkeplagg som noen av dere kommenterer, så er jeg faktisk ikke noe særlig opptatt av det. Mye heller flere plagg å variere med enn noen få dyre. 

Noen som trenger nye sommerklær? 

Klem Jennie
38 kommentarer


Helg

Klar for klubben


09.05.2014


Hei

I dag skal jeg dra på en ungdomsklubb i sammen med noen venner. Denne klubben er på Nesodden hvor jeg bor, men man må kjøre litt for å komme dit. Skal møte andre venner av meg som går på andre skoler enn den skolen jeg går på der også. 

Etter skolen dro jeg rett på håndball. Etter håndball spiste jeg middag, dusja og ordnet meg. Nå er jeg klar og har derfor ikke noe mer tid til å blogge, for nå blir jeg snart hentet. 

Ønsker deg en kjempefin fredagskveld. 


Klem Jennie 
25 kommentarer


TIPS

Noe jeg liker


08.05.2014


Hei

Nå for tiden har jeg vert helt hekta på YouTube videoer med mye inspirasjon, tips osv....Har søkt veldig mye rundt og jeg har funnet en jente jeg bare digger. Hun heter Bethayn Mota. Syns videoene hennes er veldig kule og har prøvd ut noen av tingene hun tipser om. Hun er veldig kreativ og ike minst suuuper pen. Hihihih....<3

Om du ikke er så flink i engelsk , så kan  du kanskje lære litt mer engelsk av å se videoene også :D

Du kan finne flere youtubevideoer ved å klikke HER

Denne videoen har gitt meg masse gode ideer. 


 Hvem andre fikk lyst på???

I dag var jeg med Ella hjem etter skolen.Vi har gjort som venner flest...hatt det gøy<3<3<3

Hvilken video var din favoritt??
71 kommentarer


TIPS

Er du med?


07.05.2014


Hei

Nå er mobilkonkurransen til Kreftforeningen godt i gang. Over 5000 har sett Isac Elliot sin "HUDEN GLEMMER IKKE" film på https://www.youtube.com/user/hudenglemmerikke

Jeg skulle gjerne vært med på konkurransen selv, men jeg sitter jo faktisk i juryen som skal kåre vinneren. Det er jeg også kjempeglad for at jeg gjør for jeg syns at dette er en kjempeflott kampanje. Jeg har blogget om dette en gang tidligere og innlegget kan du lese ved å trykke HER, KUL KONKURRANSE. Men det kom også en del spørsmål etter det innlegget. De vil jeg svare på i dette innlegget.

1. Du får samtidig svar på alt du måtte lure på ved å klikke deg inn på https://kreftforeningen.no/hudenglemmerikke/. Da kommer du til et skjermbilde som ser slik ut: 

Da ser du at det er mulig å klikke seg inn på ulike temaer helt øverst. Om konkurransen, Fakta om sol, Materiell, Bli med, Filmskole. Du kan også trykke på teksten her og komme til de ulike sidene om du ønsker det. 

2. Når det gjelder alderen er den satt til dem mellom 13 og 16 år for de som sender inn video. Dette er en grense som er satt med tanke på at det er anbefalt at man ikke har en konto på YouTube før man er 13 år. 

3. Når det gjelder om premien kan du lese om det under "Om konkurransen" 

4. Kan man delta alene? Ja, man kan delta alene eller i en gruppe på opp til maks 4 personer. 

5. Når er fristen til å sende inn? Fristen er 25 mai, lykke til :)

LITEN COLLAGE FRA YouTube filmen til Isac
Lykke til til dere som skal være med. 

Har du meldt deg på eller skal du melde deg på?

Klem Jennie
18 kommentarer


inspirasjon

Fornøyd


06.05.2014


Hei

Reklame fordi jeg fikk den tilsendt

I dag var egentlig planen å reise til byen for å fikse bankkort til meg, men på grunn av skikkelig drittvær utsatte vi det litt. Må nemmelig inn til Oslo for å fikse det og det er jo kjedelig når det regner. I stedet foreslo mamma at vi kunne ta oss en tur til Ikea og fikse noen av de tingene til rommet mitt, vi drar så fort pappa kommer hjem fra jobb :)

Det er så utrolig kjedelig at det herlige varme "sommerværet" vi hadde for noen uker siden er borte, gleder meg virkelig til sommeren. Noe annet som minner meg om sommer hver eneste dag er sminkekostmappa mi. Tuva og jeg ødela jo noen koster da vi lagde den tullete Fjortissminkevideoen, så måtte bestille noen nye. Jeg bruker ikke noe særlig sminke, men litt for å dekke over eventuelle urenheter og jukse litt farge i kinnene mine når jeg føler at jeg ser trøtt og slapp ut. Samtidig har jeg jo blitt ett år eldre siden jeg begynte å blogge, så det er vel ikke så rart at jeg liker sminkekoster. Det er flere jeg vet om som er like gamle som meg som bruker øyeskygge, eyeliner osv, folk må gjøre som de selv vil tenker jeg og det de føler seg vel med. 

Denne mappen har alt man trenger og mer enn det tror jeg, he he. Jeg har ikke brukt kostene ennå, men de kjennes veldig behagelige og gode ut. I tillegg er de supersøte syns jeg.

Her er videoen av meg og Tuva også, for dere som ennå ikke har sett den. Eller kanskje du fikk lyst til å se den en gang til nå. Så får jeg legge til at det som tidligere sakt er en tullevideo og jeg ville ALDRI ha sminket meg slik, he he

 

Mange lurer på hvor jeg lager videoene mine og de lager jeg i iMovie, får også alltid mange spørsmål om hvor jeg finner ting på nettet og hvor jeg kjøper ting osv, så her har dere en link til den søte sminkekostmappa http://www.sheinside.com/12-pcs-Makeup-Brush-Kit-with-White-Rose-Print-Case-p-148311-cat-1865.html Når jeg legger med link i innlegget blir jo dette Reklame, men så slipper jo dere å spørre om hvor den er i fra og hvor dere kan finne den. 

 Vil du at jeg legger med linker, eller ikke?    

//Annonse

Klem Jennie

  
56 kommentarer


inspirasjon

INSPIRANSJON FOR 17.MAI


05.05.2014


Hei

Nå er det ikke så lenge til 17 mai. Vanligvis pleier jeg å ha på meg østerrisk drakt på nasjonaldagen, men har desverre vokst ut av min. Skulle ønske at jeg hadde bunad, men tror ikke jeg får det før jeg konfirmerer meg. I dag etter at jeg hadde gjort lekser søkte jeg litt på nettet etter tilbehør til en kjole jeg kanskje skal ha på meg på 17 mai. Vet ikke en gang om jeg skal ha sko med hæler eller om jeg skal ha flate sko, noen som har noen tips? 

I dag kom jeg også på at det er 5.mai!!! Nå er det jo akkurat ett år siden jeg begynte å bloggen. Tiden går utrolig fort. Har blogget hver eneste dag siden jeg started med blogging. 

 

 

Elsker brillene. Hva liker du best?Bildene er fra ulike nettsider.

Hva skal du ha på deg på 17 mai?

Klem Jennie
80 kommentarer


Konkurranse/Giveaway

Vinner av hettejakke


04.05.2014


Hei

 Da har jeg kårte vinneren av JENTER hettejakka som det var mulighet for å vinne. Denne gangen ble det trukket en random slik det pleier.  Vinneren kommenterte på blogg og jeg tror også hun la ut på instagram. Vinneren har også lukket bruker på instagram. Svarene på spørsmålene finner du i kommentaren til vinneren.

Gratulerer som vinner Aneesa!<3

Klem Jennie
 

 

 
26 kommentarer


Video

Lett løsning


03.05.2014


Hei

I dag har jeg hatt Ella på besøk hele dagen og hun skal også overnatte. For ett par timer siden innviterte vi noen venninner til oss men bare Alice kunne komme, men det var jo kjempekoselig. Vi har laget sukkerspinn og gjort masse annet gøy. Nå vil jeg vil bare fortsette med å ha det gøy med venninnene mine, så legger ut en liten video jeg satte sammen i iMovie forrige dagen. 

Blogger mer i morgen. Da trekker jeg også vinner av konkurransen om hettejakka.

 

VINTERLYD HAFJELL (husk å sette kvalitet på 720p) 

Hva liker du best å kose deg med på lørdagskvelden?

Klem Jennie
49 kommentarer


Ekstra moro

TUSENFRYD MED DE BESTE


02.05.2014


Hei

I dag dro jeg på Tusenfryd for første gang i år med noen venner. Trodde det bare skulle bli oss 4 men så møtte vi maaaaange andre venner der, så vi var med dem. Tok blant annent speed monser, space shoot, spinspider. thundercoasrer, supersplash osv.... Det var utrolig koselig og gøy og jeg ble faktisk kjent med mange nye mennesker.Tok også bilde med mange hyggelig folk.

Og til dere som baksnakker meg når dere ser meg, jeg vet hvem noen av dere er og hva dere sier. Har venner som hører en god del også så pass på hva dere sier om folk dere aldri har møtt. Mange dømmer meg og snakker stygt om med selv om de ikke kjenner meg ordentlig. Ganske kjipt men sånn er det. Skulle gjerne vist dere hvem jeg faktisk er. Personlig dømmer jeg ikke folk og elsker å bli kjent med nye mennesker. 

Jeg vil også si at det negative, hat og baksnakking veier så lite når jeg ser på hvor mange herlige mennesker jeg har fått inn i livet mitt det siste året. Dette er gutter og jenter jeg høyst sansynlig aldri ville møtt om jeg ikke hadde vært meg selv på blogg og instagram. Ikke bare det men hvor mange fantastiske dører som åpner seg for en når man har en positiv personlighet og instilling og ikke lar seg knekke. Om ikke så alt for lenge er det flere spennende ting jeg skal oppleve, det betyr også mer baksnakking og usanne rykter om meg. 

Samtidig har jeg fått føle på kroppen hvem som virkelig er mine sanne venner og de vet hvem de er <3 

 


Etter jeg var på tusenfryd måtte jeg hente en kjole jeg skal ha på 17.mai. Dessverre passer ikke den Østerriske bunaden meg lenger så måtte finne noe annent( kjolen får dere se senere)

Kjøpte meg også en enkel T-skjorte og byttet ut noen baby lips siden jeg allerede hadde dem. Smykke er ikke nytt men måtte bare "puffe" det opp litt:)Har du vært på tusenfryd i år eller skal du? 

Klem Jennie
107 kommentarer


Konkurranse/Giveaway

VINN HETTEJAKKE


01.05.2014


Hei

Da er det på tiden med en ny konkurranse!!!!!!

Denne konkurransen er på både blogg og instagram så du kan delta på begge steder. Denne gangen kan du vinne en ny hettegenser med logoen til nettserien JENTER, i størrelse S.

Hadde tilfeldigvis en ekstra liggende og tenkte derfor at en av dere flotte lesere kunne få muligheten til å vinne den. 

Det du trenger å gjøre for å delta på blogg er å svare på tre spørsmål i kommentarfeltet.

1. Hva heter min rolle i nettserien JENTER?

2. Hvem hadde hovedrollen i sesong 1 av JENTER?

3. Hvilken dato kom første episode av JENTER?

 

For å delta på Instagram må du gjøre følgende: 

1. Del bilde under på instagram, det ligger også ute på min bruker @jenniefashion

2. Tag bilde med @Jenniefashion og #jenniefashionkonk

3. Skriv JEG ØNSKER Å VINNE under bildet.  

P.S Du har størst sjangse til å vinne med åpen instagrambruker og om du deltar på både blogg og instagram.

Vinneren vil bli kåret på søndag. Lykke til!!!!

Klem Jennie
901 kommentarer


Jennie Sofie

Hei. Jeg heter Jennie Sofie og er en 16 år gammel jente fra Nesodden. Sjonglerer skole, håndball, venner, blogging, instagramming, youtubing og livets oppturer og nedturer på best mulig måte. LIVE IN THE MOMENT <3

kontakt

Business:
jenniesofie.blogg.no@gmail.com

Others:
jenniesofieheader@gmail.com

hits
DESIGN OG KODING AV ALBERTINE LØSETH VESTVIK ©