hits

 • Ekstra moro

  En fantastisk og søt dag


  31.05.2013


  Hei

  I dag hentet jeg Lea på Aker Brygge og så dro vi hjem til meg. Først stoppet vi på butikken og kjøpte alt vi trengte av ingredienser for å lage tidenes beste milkshake. Vi fikk vært ute og kost oss i sola på trampolina før det begynte å regne skikkelig, men det sluttet etter kort tid og sola kom tilbake. Vi har laget video av hele milkshake-laginga - kjempemoro, den blir sikkert lagt ut på bloggen i løpet av helgen. Etter å ha drukket oss nesten kvalme på milkshake, gikk vi oss en tur ned til stranda og der møtte vi mange i fra klassen min. De bada faktisk, vi bare vasset. Så fikk vi is av en klassevenninne, skulle ikke tro vi orket det etter milkshakene.

  SUPERKOKKENE
  Tok mange kule bilder, legger ut flere senere. 

  Nå skal vi ut i hagen og grille marshmallows. Vi skal også lage noen deilige varianter med kjeks, marshmallows og sjokolade. For en usunn men deilig dag. 

  Vil dere ha video av Lea og meg som superkokker?

  Klem Jennie
  57 kommentarer


  venner

  Venner


  30.05.2013


  Hei

  I dag møtte jeg mange av vennene mine igjen og har kost meg masse i sammen med dem. Elsker dem alle<3 Tok også mange morsomme bilder. Her er noen. Gleder meg allerede til vi treffes igjen.

  PINK LIPS

  VENNER

  Likte dere bildene? 

  Klem Jennie
  56 kommentarer


  inspirasjon

  FRISTELSER


  29.05.2013


  Hei

  I dag da jeg kom hjem fra håndballtrening fikk jeg skikkelig lyst på noe godt. Da er det typisk meg å begynne å se i kokebøker eller søke på nettet. Resultatet blir jo alltid at jeg får enda mer lyst på noe godt, og i dag er det milkshake som frister meg. I helgen får jeg overnattingsbesøk og mamma sa at vi kan få lov til å lage oss milkshake da. Nå er jeg på jakt etter en kjempegod oppskrift. I morgen skal jeg ikke på skolen og på fredag får jeg besøk, jeg gleder meg kjempemasse. 

  HERLIGE FRISTELSER  Hvilken smak er din milkshake-favoritt?

  Min er Oreo og sjokolade

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Hverdag

  Hverdag


  27.05.2013


  Hei 

  I dag når jeg våknet var det regnvær, og det var vanskelig å stå opp. Men det er jo litt gøy også fordi jeg får komme på skolen og møte vennene mine. I dag ble jeg med en vennine hjem etter skolen. Etter hvert ble det veldig fint vær så vi gikk ut og hoppet på trampolina til en annen venn. Har nettopp kommet hjem og er ganske sliten.  Med en gang jeg kommer hjem så må jeg gå på instagram og se komentarer der. Så blogg og masse mer. Har jo et annet liv utenfor instagram, blogg og Jenter. Så i dag er det bare et lite innlegg. Men nå skal jeg bare begynne på Fleip eller Fakta video.

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Video

  Tusenfryd-VIDEO


  26.05.2013


  Hei

  I dag har jeg gitt mine følgere på Instagram muligheten til å stemme for om jeg skulle legge ut "Tusenfryd-video"  eller "Fleip eller Fakta-Video". Jeg hadde jo egentlig tenkt til å legge ut en video med svarene på Fleip eller Fakta innlegget, men så tok jeg jo og filmet en del på Tusenfryd i går også. Instagramfølgerene stemte og Tusenfryd vant. Så i stedet for å filme svarene som jeg hadde tenkt, har jeg heller jobbet med Tusenfryd-videoen som nå er klar :D Jeg skal selvfølgelig gi dere svarene på Fleip eller Fakta en annen dag. 

  Jeg dro til Tusenfryd med 4 venninner og vi var der fra det åpnet til det stengte. Mye bedre å være i parken når det er soooooool. Jeg kjørte flere attraksjoner enn det som vises i videoen, blant annet Spinspider og Thunder Coaster. Siden jeg legger ut film i stedet for bilder føler jeg at jeg ikke behøver i skrive så mye, for filmen viser jo mye. I dag har jeg hatt besøk av min bestevenn og vi har forsøkt å lage en dans til et talentshow som skal være på skolen vår. Vi har danset sammen på showet fire ganger før. 

  TUSENFRYD_VIDEO


   Hva har du gjort i dag? Og sist men ikke minst likte du videoen i fra Tusenfryd?

  Klem Jennie

  #tusenfryd
  39 kommentarer


  Blogg

  EN FRYDEFULL DAG


  25.05.2013


  Hei

  I dag har jeg vært på Tusenfryd i sammen med gode venner. Vi var der fra det åpnet til det stengte og vi hadde det såååååå gøy og hadde soooool hele dagen. Jeg har tatt en god del filmer og noen bilder, og jeg skal selvfølgelig dele noe av det på bloggen. Akkurat nå vil jeg bare sitte på terrassen og grille marshmallows med familien og en venn av søster. Elsker grillet marshmallows, men jeg er ganske dårlig til å grille dem, he he. Lover å blogge om dagen på Tusenfryd, men ikke i dag.

   

  ER JEG IKKE FLINK TIL Å GRILLE ?

  PAPPA ER LITT FLINKERE

  LILLESØSTER

  Har du hatt en fin dag i sommerværet? 

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Helg

  Fin fredag


  24.05.2013


  Hei

  Da er det endelig fredag og i morgen skal jeg på Tusenfryd. Jeg er kjempesliten i dag og planlegger faktisk å legge meg ganske tidlig. Det er egentlig ganskje sjeldent jeg fullfører slike leggemegtidligplaner, men det er fordi at det plutselig skjer noe morsomt eller at jeg blir sittende å skype med en god venn.....og før man vet ordet av det er det sent. Men i morgen skal jeg tidlig opp og møte 3 venninner for så og dra på Tusenfryd, og jeg vil jo ikke være trøtt da. Gleder meg masse og det er til og med meldt sooooooooool. Kanskje jeg møter noen av de jeg følger/de som følger meg på Instagram i parken, da er det bare å rope "Heeeeeeeei" :)

  En annen ting jeg har lyst til å skrive her på bloggen er at jeg bare har en privat bruker på Instagram og det er @jenniefashion. Jeg kommer muligens til å lage et eget innlegg om det senere, om det dukker opp enda flere teite falske brukere. Så vil jeg også takke alle de som er så snille mot meg, setter stor pris på det. Jeg kan love dere at det ikke alltid er så utrolig morsomt å være meg heller. Det blir noen stygge kommentarer på Instagram i tillegg til de falske brukerene, og jeg må også rydde rommet og hjelpe til meg kjedelig ting hjemme. Men jeg velger å fokusere på de positive tingene.

  Nå skal jeg finne frem klær og det jeg skal ha med meg i morgen. Etter det skal jeg kose meg med noe av det jeg liker best, lakris. 

  Hva slags planer har du for helgen? 

  Og forresten, hva vil du at jeg filmer/tar bilde av på Tusenfryd i morgen

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Video

  LE MED JENTER


  23.05.2013


  Hei 

  Tenkte å dele en artig video med dere som jeg laget i dag. Jeg syns i hvertfall den er morsom, men sikkert også litt ekstra fordi at jeg digger alle disse jentene. Håper dere liker videoen og at dere får dere en latter. En god latter forlenger visstnok livet.

   

  Likte du den?

  Klem Jennie

  #video
  48 kommentarer


  Hverdag

  I OSLO


  23.05.2013


  Hei

  Da sitter jeg på jobben til pappa og jeg skal snart dra på jobb selv. Veldig bra at pappa jobber i Oslo og at jeg kan ta følge med han inn til byen, pluss at de er veldig hyggelige på jobben hans. Det blir en ganske hektisk dag, men regner med å legge ut et kult innlegg senere i ettermiddag/kveld. Nå skal jeg hive i meg litt mat før jeg løper til T-banen.

  Sorry for dårlig bilde, tatt med mobilkamera. Ønsker dere alle en finfin dag.

  Sjekker du innom meg senere?

   Klem Jennie
  29 kommentarer


  Ekstra moro

  FLEIP ELLER FAKTA?


  22.05.2013


  Hei

  Hvem kjenner meg egentlig best, eller hvem klarer å skille fleip i fra fakta? Jeg har laget 10 påstander om meg selv som enten er fleip eller fakta. Nå kan dere avgi svar i kommentarfeltet og så vil jeg svare på video i løpet av helgen. 

  FLEIP ELLER FAKTA

  1. Jeg har brukket to kroppsdeler. Det var tommelen og lilletåa.

  2.  Jeg kom over pappa sin barbermaskin som liten og barberte bort en bred stripe av hår midt på              hodet mitt.

  3. Jeg har vært i 11 land  4. Jeg stod for første gang på en scene og sang for ukjent publikum da jeg var 2 år.

  5. Jeg har vært i i bladet Se og hør ved tre ulike anledninger

  6.  Mia Gundersen er min tante

  7. Jeg er 50% østerrisk, 25 % finsk og 25 % norsk

  8. Jeg snakker 4 språk

  9. Jeg var redd for filmen "Charlie og sjokoladefabrikken" frem til jeg ble 10 år

  10. Jeg har siden jeg var 3 år kunnet rocke med tre rockeringer samtidig som jeg synger og gjør                  klappelek. 

  Så hva tror du?

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  inspirasjon

  VIDEOER


  22.05.2013


  Hei

  Ut i fra kommentarer og lesere på bloggen i går så likte dere min Mini-mågjørevideo. Jeg fikk mange spørsmål om jeg kan ha flere videoer og svaret er selvsagt JA. Jeg shopper ikke akkurat ofte, så når det eventelt kommer en innkjøpsvideo vet jeg ikke, men hva med å lage en video som "MIN DAG PÅ TUSENFRYD" neste gang jeg er der? Mågjørevideo var det kjempegøy å lage, men jeg kommer jo ikke til å lage en ny en med en eneste gang. Da jeg la ut bilde på Instagram hvor dere kunne komme med forslag til hva jeg og Amanda skulle gjøre på videoen, kom det mange kule forslag. Mye av det var vanskelig å gjøre fordi det var helligdag, butikker hadde stengt og det var ikke så mange folk hjemme/ute i det området hvor jeg bor. Derfor kan jeg love at det vil komme en ny MÅGJØREVIDEO, nettopp fordi jeg vet at det er mye mere morsomt, flaut og latterlig vi kan gjøre. Håper veldig på en tur til Tusenfryd allerede til helgen, men ingen ting er sikkert ennå. I dag blir jeg med en venninne hjem rett etter skolen og i ettermiddag er det håndballtrening. 

  Jeg har sett på noen andre blogger at lesere ofte setter pris på fine bilder fra Google. Jeg søkte litt på nettet i går og lagde en collage meg bilder jeg liker veldig godt. Jeg elsker å reise og setter stor pris på vakre steder. Jeg har vært heldig og har fått reist mye, drømmen nå er en tur til Paris.  Har dere noen forslag om hva slags videoer jeg kan lage utenom MÅGJØREVIDEO?

  Klem Jennie
  66 kommentarer


  inspirasjon

  CRAZY DAG!!!!


  20.05.2013


  Hei 

  I går kveld fikk jeg besøk av en god veninne som også overnattet. Vi lagde smoothie med blåbær, banan, mango og masse andre gode frukter. Da klokka ble ti gikk vi på rommet mitt og så på morsomme videoer på Youtube. Etter det tok vi mange morsomme bilder i senga. Vi hadde også glowstick sugerør som vi drakk vann fra. Vi bestemte oss for å pussen tenner etter vi hadde tatt bilder. Så skrudde vi av lyset og la oss i senga, men da var klokka blitt 00.30.

     SER UT SOM HUN DRIKKER EN FLAMME

   Vi sov veldig lenge i dag og var veldig trøtte. Til frokost lagde vi havregrynspannekaker med sirup og litt blåbærsyltetøy. Nam nam<3 


  HER ER INGREDIENSENE TIL PANNEKAKENE  Nå skal vi lage MÅ GJØRE VIDEO etter å ha fått masse gode forslag på Instagram. Gleder du deg til videoen?

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Ekstra moro

  Det heRRRRRlige sørlandet


  19.05.2013


  Hei 

  I går så var det siste dagen i Dyreparken for oss. Vi var heldige og fikk supert vær. Det var også mye mer åpent der da, men også flere mennesker. Vi begynte med noe lillebror har vært spent på lenge, nemlig en tur med Kaptein Sabeltann sin skute. Dette er veldig populært i Dyreparken og fordi vi gjorde dette med en gang parken åpnet slapp vi å stå i kø. Syns det er utrolig moro å se at lillebror er så entusiastisk og fornøyd. 


  På tivoliet var det mange gøyale spill som å kaste ball på blikkbokser. Der vant jeg en bamse til lillebror. Det var også en liten SpinSpider som ligner litt på den som de har på Tusenfryd. Den karusellen er super gøy og jeg tok den mange ganger.

  Lillebror sin favoritt er Jungel Bob. Det er en bobbane som går høyt opp i skogen og så kjører man ned i full fart. Vi tok den bare en gang fordi det var mye lenger kø. Vi var også i barnas Afrika og matet geitene i dag også. Jeg synes det er supergøy, og jeg har alltid elsket geiter.

  Rett ved siden av barnas Afrika er Tømmerstupet som heter Nilen. Nilen er veldig morsom, bedre enn tømmerrenna på Tusenfryd. Vi ble ganske våte, men det var greit fordi det var så varmt at at vi tørket veldig fort. I går var parken oppe til 17.00 og vi fikk tid til å gå gjennom alle de ulike områdene. Vi hadde ispause mange ganger fordi at det var så varmt.   SYDENSTEMNING

  FRA INSTAGRAM


  Noe vi ikke gjorde på 17 mai var å gå gjennom Nordisk Villmark. Det gjorde vi i går og vi kom nært innpå bever, jerv, elg, og ulv.  KuToppen minner meg nesten litt om Østerrike. Veldig idyllisk og så fikk lillebror kjørt traktor her også, selvom den vi kjører i Østerrike om sommeren er ekte. 


  Noen andre dyr som jeg syns er morsomme er apekatter av alle mulige slag. Hadde jeg bodd i nærheten av Dyreparken ville jeg garantert ønsket meg årskort til parken. Nå er jeg heldig og bor ikke så langt unna Tusenfryd og jeg har jo sesongkort til den parken. 

  BILDE I FRA MIN INSTAGRAM


  I dag har jeg bare tatt det helt med ro, i og med at jeg ennå er forkjøla. 

  Hva har du gjort i pinsen?

  Klem Jennie
  38 kommentarer


  Helg

  Sorry


  18.05.2013


  Ikke noe bra innlegg i dag, men skal blogge i morgen. Da skriver jeg både om siste dagen i Kristiansand og om hva jeg gjør i morgen. Nettopp kommet hjem etter over 4 timer i bil, så nå vil jeg bare slappe av. Er glad for at det er så utrolig fint vær her hjemme også, skikkelig sommer. Klem Jennie  4 kommentarer


  inspirasjon

  Hurra for 17 mai


  17.05.2013


  Gratulerer med dagen alle sammen.

  I går kveld kom vi frem til Quality Resort Kristiansand og etter en fantastisk 17mai-frokost i dag tok vi turen til Dyreparken. Været var ikke helt tipp topp tommel opp, men det gjorde ingen ting. Vi har billetter til i morgen også og da er det meldt sooooool. I dag har vi vært på løvepresentasjon og vært med på foring av dyrene i barnas Afrika. Kjempekult å se på mating av løvene, fikk tatt noen stilige bilder.

  LØVENE I DYREPARKEN I KRISTIANSAND MÅ JOBBE LITT FOR GODBITENE SINE  I tillegg har vi fått gjort mye av det vi liker aller best uten å måtte stå i kø. Lillebror har kjørt Reli Safari fem ganger, den store tømmerrenna Nilen har vi kjørt 2 ganger og Jungel Bob 3 ganger etter hverandre. I morgen har mer av parken åpent og vi skal blant annet på tivoliet. Hotellet er kjempefint og jeg gleder meg allerede til, den deilige frokosten i morgen også. Dumt at jeg ikke er 100% i form og at bassenget ute ikke har så varmt vann som vi trodde, det er nok helt perfekt her på hotellet om sommeren.
  Nå blir det film og snop på hotellrommet. Håper du har hatt en finfin dag. Hvor mange is har du spist? 

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Hverdag

  TORSDAG


  16.05.2013


  Hei 

  I dag var jeg ikke på skolen fordi jeg er syk. Hadde veldig sår hals og litt tett nese i dag tidlig, men føler meg bedere nå. Tatt masse medisiner og de har hjulpet, men føler meg fremdeles litt slapp. Jeg har ligget på sofaen og sett på TV og hørt på lydboka "Heksene" av Roald Dahl.  Liker den lydboka veldig godt.     


  Vi skal jo reise bort etterpå og jeg gleder meg veldig til vi er fremme. Det kommer til å ta ganske lang tid da, så jeg må være tålmodig. Vi drar rundt klokken 16.00 og er fremme ca klokken 20.30. For at tiden skal gå fortere skal jeg se på film og høre på musikk.

  Hva har dere gjort i dag???

  Klem Jennie 
  20 kommentarer


  inspirasjon

  PAKKE PAKKE


  15.05.2013


  I dag pakkes det for i morgen reise vi bort i et par dager. Syns det er superteit at det ikke blir knallfint vær på 17 mai hverken her hvor jeg bor eller dit hvor vi skal. Gleder meg veldig til å bo på hotell igjen, og lillesøster og jeg skal få eget rom denne gangen også. For dere som følger meg på instagram så dere at jeg hadde en veldig fin helg i sammen med familien min på Quality Resort Sarpsborg i slutten av April, men det er ikke dit vi skal denne gangen. Jeg pakker både for overskyet vær, men også for pent vær i tilfelle solen skulle ombestemme seg og komme allikevel. Vi optimister har det best :) Jeg pakker ikke så veldig pent tøy for vi skal ikke gå i 17-maitog. Jeg pakker også badetøy i tilfelle det blir så dårlig vær at vi heller vil bade inne enn å være ute og leke. Drar i morgen ettermiddag, kanskje i nærheten av der du bor :D 

  BILDET ER I FRA MIN FORRIGE HOTELLFERIE I SARPSBORG

  MAMMA OG PAPPA SITT ROM I SARPSBORG

  Hvor skal du feire 17 mai?

  Klem Jennie
  49 kommentarer


  inspirasjon

  ELSKER TRENING


  15.05.2013


  Hei

  I går etter Tinestafetten søkte jeg litt på nettet etter treningstøy. Jeg elsker å trene og liker så og si alt av sport. Om høsten og vinteren går jeg på skitrening og går på skirenn her hvor jeg bor. Til vinteren igjen skal jeg begynne å gå renn andre steder også, og det gleder jeg meg veldig til. Før jeg ble med i JENTER danset jeg også hiphop, men sluttet da det begynte å kræsje med både skitreningen og innspilling. Nå har jeg begynt på håndball og det syns jeg er veldig gøy. Flere av vennene mine spiller på laget, og vi har det veldig moro i sammen. Ellers så er jeg er glad i å klatre, danse, turne, svømme, løpe, stå på slalom/snowboard og å spille alt mulig av ballspill.  Det er så utrolig mye fint treningstøy man kan få tak i, man får jo energi bare av å se på det og sikkert enda mer energi av å ha det på seg. 

  Her er noe av det jeg likte veldig godt, er det ikke superfint?  Men nå må jeg løpe, skal på håndballtrening :) 

  Hva trener du? 

  Klem Jennie

   
  53 kommentarer


  Ekstra moro

  TINESTAFETTEN


  14.05.2013


  Hei  I dag hadde vi Tinestafetten her hvor jeg bor.  Alle skolene på Nesodden var med fra 6-trinn til 10-trinn tror jeg. Klassetrinnet mitt deltok med 2 lag og noe som var supergøy var at vi vant.  Alle vi som deltok fikk en rød t-skjorte der det sto Tinestafetten og en flaske med Noisy orange. Noisy orange var kjempegod syns jeg, den inneholdt blant annet favorittfrukten min mango. Den siste uken har jeg oppdaget to nye ting jeg liker godt, Noisy og Gresk yoghurt med pekannøtter og honning....Nam nam. 
  Hva har du gjort i dag???

  Klem Jennie
  62 kommentarer


  innkjøp

  DIY shorts (Do it yourself shorts)


  13.05.2013


  Hei

  For noen uker siden kjøpte jeg meg en svart shorts som jeg nå har stylet opp med nagler jeg kjøpte på H&M i helgen. Naglene fester du kun med hendene dine. Man må huske å tenke på at baksiden av naglene kan være ubehagelige rett mot huden, så jeg har festet dem på lomma til shortsen. Da vil baksiden av naglenen lukke seg inne i selve lomma.

  Det kan være lurt å legge naglene løst på plagget først og finne ut hvor du vil at de skal sitte før du begynner å feste de på. Du fester dem enkelt ved å presse taggene igjennom stoffet og deretter brette taggene innover på baksiden av stoffet. Kjempegøy måte å style opp et enkelt klesplagg på.

  Liker du å style ting?

  Klem Jennie

  #diy #newin
  34 kommentarer


  Blogg

  10 TING JEG ELSKER


  12.05.2013


  Hei

  I dag bestemte jeg meg for å gjøre enda et av deres tips om hva jeg kan skrive om på bloggen. Jeg skal skrive 10 ting jeg elsker. Selvsagt elsker jeg flere ting, men dette er de 10 første tingene jeg tenkte på.

  JEG ELSKER

  Bilde av meg og min bestevenn på skolens talentshow i fjor.

  1. å være med venner og familie . 

  2. sydenferier, elsker sol og varme.

  Bilde fra Kypros i september i fjor. Fikk verdens beste ferievenner.

   

  3. å gå på langrenn.

  4. å ha noe ekstra morsomt å se frem til. Å ha nedtellinger til konserter, ferier osv.

  5. at Selena Gomez kommer til norge og at jeg skal på konserten hennes 1.september.

   

  Denne plakaten har jeg på rommet mitt.

  6. drama og skuespill, og å få spille i serien JENTER.

  7. fornøyelsesparker og karuseller.

  8. å sove lenge og drømme gode drømmer. (Som å reise til Paris for eksempel)

  9. å shoppe i butikken Claire`s. De har så mye morsomt og fint.

  Dette ville jo vært perfekt for en vakker dag i Paris.


  Eller disse fargerike morsomme smykkene til et enkelt sommerantrekk.

  10. å besøke familie i Østerrike. Elsker både byen Graz og de herlige turene høyt oppe på fjellet.

   

  Hva gleder du deg aller mest til i år?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  innkjøp

  INNKJØP


  11.05.2013


  Da har jeg kommet hjem fra senteret med noen få nye ting. Jeg fant egentlig ikke noe særlig og venter heller et par uker og håper på at det da har kommet enda flere nyheter inn i butikkene. Jeg må nok skuffe dere som hadde håpet på innkjøpsvideo, men det blir bare bilder denne gangen. Favorittinnkjøpet fra i dag er de nye ROOTS skoene mine med galaksemotiv, elsker dem. 

  Forrige uke kjøpte jeg noen kule pakker med nagler som jeg tenkte å style opp noen klær med. De ligger bare løst på bildene nå. Litt morsomt å ha noen klesplagg som man har stylet selv. Kjøpte også de to skjortsene på bildene. 

       
                                           

  Kjøpte meg også en rosa topp med runde, gull detaljer, som passer til sommer og sydenturer. Kom over en blå bandana som passer til skjortsen, så jeg kjøpte den. Elsker bandanaer<3

  Har kost meg masse i dag med mamma. Super glad for at jeg fant de kule skoene. Hva har dere gjort i dag???

  Klem Jennie

  #newin
  64 kommentarer


  Helg

  LENGTER ETTER SOMMEREN


  11.05.2013


  Det var så utrolig deilig med noen dager med skikkelig sol og til og med varme, men så måtte det selvfølgelig begynner å regne og bli kaldere bare etter ett par dager med det fine været. I dag ser det ganske fint ut igjen, men det er ikke like varmt og godt som det var.

  Mamma tok en titt i klesskapet mitt i går og fant ut at jeg har dårlig med klær til sommeren, og det betyr jo en liten shoppingtur. Jippi! Er ikke sikkert det har kommet så mye sommerlig i butikkene ennå, men vi skal ta en tur på storsenteret for å sjekke. Denne sommeren blir dessuten litt ekstra lang, for vi skal forlenge den med en tur til Kreta i høstferien. 

  Men nå må jeg avslutte, drar snart til senteret for å lete etter noen sommerantrekk. Da er jeg klar om varmen også skulle komme tilbake, som jeg håper den gjør veldig snart. Håper jeg finner noe fint jeg kan vise dere på bloggen senere i dag.

  Er du klar for at sommeren kan komme?

   Klem Jennie
  24 kommentarer


  Helg

  Fredagskos


  10.05.2013


  Jippi, endelig helg. Fredag betyr fredagskos og fredagskos for meg er Idol, chips, godis og Coca Cola. Digger de nye Colaflaskene med navn og tekst på. Mamma kjøpte Søta til meg da hun kom over den flaska. I dag skal jeg dele en flaske med Søstern og Fineste <3

  I stedet for smågodt laget jeg noe super godt i dag. Ser dere hva det er?  Det er banan dyppet i sjokolade med kokos rundt, smaker kjempegodt. 

  Hva er fredagskos for deg?

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  TIPS

  Selena Gomez


  10.05.2013


  Jeg bare elsker Selena Gomez og selvfølgelig også hennes siste låt  "Come & Get it" . Jeg har sett videoen utrolig mange ganger allerede og blir ikke lei. Håper hun fremfører den på konserten 1. september. Hvilken person er din favorittartist? 


   

  klem Jennie
  107 kommentarer


  Ekstra moro

  PÅ TUSENFRYD


  09.05.2013


   I dag har jeg vært på Tusenfryd med to gode venninner. At det var litt dårlig vær gjør ingen ting, jeg har sesongkort og kommer til å ta turen til parken mange ganger i løpet av sesongen.

  Gjerne flere turer med disse herlige jentene mine. (Legg merke til den forskrekkede mannen til høyre i bildet, ha ha)

   

  LITT REGN STOPPET IKKE OSS

  På grunn av at det ikke er høysesong og ikke var kjempefint vær i dag så var jo faktisk køene kortere, og vi fikk kjørt masse uten å måtte stå lenge i kø.

  Jeg tok mange morsomme ting, som Thunder coaster, Speedmonster, Loopen, Spaceshot osv. Favoritten er Spin Spider og selvfølgelig det eneste stedet vi faktisk måtte stå litt lenge i kø.

  Noe som var SYKT kult var at jeg møtte Erica Mohn på Tusenfryd i dag og hun tok seg tid til å ta et bilde med meg.

   

  Liker du karuseller? Hvilken attraksjon er din favoritt på Tusenfryd? 

  Klem Jennie

  #tusenfryd
  54 kommentarer


  Hverdag

  KOSELIG DAG


  08.05.2013


  Hei

  I dag har jeg ikke vært på skolen, fordi jeg har vært på innspilling. Det var så utrolig fint å treffe gjengen igjen. For å komme inn til Oslo må jeg faktisk ta buss og båt, men jeg syns det er en veldig koselig reisevei. Det var kjempefint vær i dag tidlig, men det skyet til utover dagen, jeg var glad for at det ikke begynte å regne før jeg kom hjem.

  Hver gang jeg  drar inn til Oslo går jeg forbi Wayne`s Coffee, og jeg eeeeeelsker deres Frappe med sjokolade og karamell. Det er jo ikke hver gang jeg kjøper en, men jeg kjøpte en med karamell i dag <3   Måtte nesten løpe til båten fordi jeg fikk litt dårlig tid, så de to nederste bildene ble tatt i mens jeg fortet meg avgårde.

  Da jeg kom hjem fra byen var det rett på håndballtrening og nå skal jeg pakke fordi jeg skal sove borte. Gleder meg, det er alltid gøy å overnatte i sammen med venninner.  Hva har du gjort i dag ?

  Klem Jennie

   
  44 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  HOPPENDE GLAD


  07.05.2013


  Nå har jeg kommet hjem fra skolen og før jeg satte meg ned for å skrive dette spiste jeg en is ute i det herlige været og hoppet litt på trampolina med lillesøster. Visste at dette innlegget kom til å bli ganske langt, så tenkte at det ville være fint å pynte det opp med noen bilder fra i dag.

   

  Jeg er født i Oslo 8 januar 2001. Jeg bor på Nesodden i sammen med mamma Tone, pappa Toni, lillesøster, lillebror og marsvinet mitt som heter Elvis. I dag er jeg ca 155 cm høy. Jeg har ikke kjæreste og BESTEVENNEN min heter Embla<3 Favorittmaten min er Sushi, beste kaken jeg vet om er Oreokake, beste is er Shave-is og jeg liker best cola. På fritiden min så er jeg med venner, trener og er på innspillinger. Jeg elsker å gå på langrenn og går på skitrening, pluss at jeg begynte på håndball for ca 1 måned siden. Jeg har ingen fast posisjon ennå, men sist gang spilte jeg venstre ving. Favorittfagene mine på skolen er matte og gym, og fargen jeg liker best er grønn. Headeren min er laget i photoshop.


  Jeg vet ikke hvor mye jeg bruker på klær i måneden. Noen måneder kjøper jeg ingen ting, mens andre ganger som når det er sesongskifte trenger jeg litt mer. Butikkene jeg liker best er Wow, Bik Bok og Cubus. Hva jeg syns om meg selv. Jeg er morsom, tullete, snill og rettferdig. Jeg ser meg i speilet og ser nok som veldig mange andre ting med meg selv jeg ikke er så fornøyd med. Men jeg har det bra med meg selv. Jeg bruker ikke sminke til hverdags, men gjerne litt mascara i bursdager. Jeg bruker ikke BH.

  Jeg har bare og har bare hatt en privat bruker på Instagram i tillegg til at jeg har en med litt Selena Gomez. De konkurransene jeg har hatt har hatt på IG har jeg skaffet selv. Selena Gomez er mitt idol og jeg er en Selenator. Etter henne liker jeg Justin Bieber.

  JENTER For å få rollen i jenter var jeg på audition. Jeg fant ut om auditionen på NRK super sine sider.Jeg var nervøs på første audition, men på de andre rundene hadde jeg det bare gøy. Det var flere runder og ca 1100 jenter som var på den første auditionrunden. Jeg ble kjempeglad og overrasket hver gang jeg gikk videre i JENTER og lykkelig over at jeg fikk en slik fin rolle som jeg har. Jeg tror ikke jeg ville hatt noen annen rolle nå, for jeg syns at de har funnet perfekte personer til de ulike jentene, selv om mange er veldig ulike rollen sin i virkeligheten.  På audition gjorde vi som vanlig på audition og spilte ulike scener, hadde det veldig gøy.

  Jeg er venn med alle i JENTER, noen har jeg kanskje litt bedre kontakt med og jeg syns jeg ser dem alt for sjeldent. Jeg kjente ingen av skuespillerne før JENTER. Om jeg MÅTTE si en av guttene jeg syns er litt søt så tror jeg det måtte vært han som spiller Julian. Jeg ser ikke på meg selv som noen kjendis og her jeg bor og for det meste er, er jeg Jennie Sofie og jeg er ikke mer populær nå. Når jeg er andre steder som i Oslo, eller på Badeland og lignende, så har det hendt at noen har spurt meg om å ta bilde med dem eller om en autograf. Jeg syns det bare er hyggelig, men også litt rart J


  Da håper jeg at jeg har svart bra nok på spørsmålene. Enten her eller i det rotete kommentarfeltet fra i går. Med denne informasjonen kan du jo kanskje prøve deg på min nyseste konkurranse på IG. Se Jenniefashion

  Klem Jennie
  97 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SPØRSMÅLSRUNDE


  06.05.2013


  Hei igjen

  Jeg har sittet og lest alle kommentarene på de første blogginnleggene mine, og forsøkt å finne ut hva jeg skal blogge om fremover. Det aller lureste ville vel kanskje være å starte med en spørsmålsrunde, slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg. Jeg vil også si at jeg leser ALLE kommentarer og hittil har bare en vært veldig lite hyggelig. Det kommer sikkert flere slike kommentarer, men jeg ønsker ikke å ha noen krangling eller diskusjoner i kommentarfeltet mitt, så jeg bare sletter slike kommentarer. Da vet dere det. 

  Så da blir det SPØRSMÅLSRUNDE. Vil også bare si i fra at om du ikke får svar på spørsmålet du stiller er det helt sikkert fordi at jeg allerede har svart på spørsmålet høyere opp i kommentarfeltet. Jeg kan dessverre ikke svare på spørsmål om hva som skjer i serien JENTER, eller gi informasjon om de andre skuespillerne, håper dere forstår.Da er det bare å sette i gang <3

   

  Klem Jennie
  242 kommentarer


  Blogg

  God morgen


  06.05.2013


  Et lite morgeninnlegg i fra trøtte meg. Det er mandag opp og hopp. Det syns jeg egentlig er ganske vanskelig for jeg liker veldig godt å sove lenge, typisk B-menneske. Noe som er veldig bra med denne uken er at jeg bare skal på skolen i dag og i morgen, men jeg liker meg godt på skolen altså. Jeg ville også takke for alle de koselige kommentarene jeg fikk på mitt aller første blogginnlegg i går kveld. Mange fine tips om hva jeg kan blogge om. Akkurat nå slenger jeg bare med et instagram bilde, men lover at det skal komme nye bilder i fra mitt liv her på bloggen i tiden fremover.

  Klem Jennie  49 kommentarer


  Blogg

  Velkommen til min blogg <3


  05.05.2013


  Dette er mitt første blogginnlegg. Jeg har gledet meg til å teste ut det å blogge, og vet ikke helt hva jeg skal bruke bloggen til ennå. Gøy å prøve noe nytt:D Kom gjerne med forslag om hva dere vil lese om og synes er interessant <3

   

  Nå har jeg i hvertfall kommet litt i gang med den nye bloggen min. Kan ikke love når neste innlegg kommer, men følg gjerne med videre :D

  Klem Jennie <3            
  96 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION