hits

 • Ekstra moro

  ALDRI VÆRT SÅ...


  22.04.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fiiiiin helg! Jeg har egentlig holdt av denne helgen i ett år på en måte. I går hadde nemlig Thomas og jeg 1års jubileum<3 Tenk at det allerede har gått ett år og så mye vi har fått gjort sammen på den tiden. Vi har reist masse, blitt enda bedre kjent med hverandre og familien våre og vi har ikke minst hatt utallige filmkvelder<3 Har aldri vært så lykkelig som jeg er nå før og det er en helt spesiell glede å få ha Thomas i livet mitt. 

  Fordi været var helt nyyyydelig i går bestemte vi oss for å komme oss litt ut. Vi gikk innom litt forskjellige markeder i Oslo og vi tok oss en tur opp til Holmekollen og Frognerseteren. Vi gikk litt tur der oppe, nøt utsikten og spise en super deilig lunsj<3 Deretter tok vi turen hjem og slappet litt av før vi fikset oss og gikk ut og spiste på en av våre favorittrestauranter. Deretter tok vi oss en tur og bowla. Vi hadde faktisk aldri gjort det før, noe som egentlig er ganske typisk for en første date haha. Men vi tok den nå;-)

  Processed with VSCO with a6 preset

   

  Alt i alt en suuuper koselig helg<3 Dessverre meldt regn i morgen, men får håpe at vi snart får sol igjen! Det gjør noe med humøret:-)

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Antrekk

  HVOR ER DET FRA?


  20.04.2018


  //inneholder sponsede produkter 

  Hei folkens! 

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Skoledagen min var faktisk veldig chill noe den også var i går. Utrolig deilig slutt på skoleuka egentlig og jeg er endelig ferdig med noen presentasjoner og andre vurderinger. 

  I dag tenkte jeg å svare på det spørsmålet jeg tror at jeg får mest av på alle min forskjellige plattformer: Hvor er det fra? 

  Får det under youtubevideoer, instagrambilder, på bloggen, på dm...egentlig overalt. Jeg tenkte derfor som jeg av og til gjør å bare svare i et innlegg her på bloggen, det er mye lettere. Denne gangen er det ikke bare et bilde jeg svarer på, men noen flere i fra instagrammen min<3 Noen av produktene har jeg fått i tidligere sammarbeid, mens andre ting har jeg nylig kjøpt selv. Bruker jo selvfølgelig klærne fordi jeg liker de:-)

   

  Fikk spørsmål om kjolen jeg hadde på meg da jeg var på Gullsnutten. Kjolen har jeg kjøpt på Zara<3

  Kjole: BikBok

  Sko: Superga

  Veske: MC

  Jakke: Junkyard

  Bukse: Gina Tricot 

  T-skjorte: Holzweiler

  Kåpe: Ivy Revel

  Bukse: Gina Tricot

  Genser: Junkyard

  Genser: Na-Kd

  Bukse: Junkyard ( Dr.Denim) 

  Sko: Puma

   

  Håper du fikk svar på noe du lurte på

  Klem Jennie

   
  0 kommentarer


  inspirasjon

  BARE 65 DAGER IGJEN...


  18.04.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superfin dag! Jeg har prøvd å være produktiv siden jeg kom hjem fra skolen i dag og det må jeg si at jeg har vært. Har øvd til presentasjon i morgen, gjort lekser, ryddet og vasket litt og så har jeg jobbet litt. Nå sitter jeg med macen og blogger før jeg slenger meg i sofaen med en bok jeg må ha lest ferdig og analysert til fredag hehe. Selv om jeg har litt å gjøre stopper det meg ikke fra å ta en liten pause og gjøre noe jeg liker, som å søke rundt på "inspo" bilder! Hihi! Viktig å ta en pause i arbeidet man driver med en gang i blant. Om jeg sitter for lenge med en oppgave ender jeg bare opp med å bli skikkelig sliten og oppgitt. Da er jeg lite produktiv. Derfor slår jeg meg ned med en episode av en serie jeg liker, ser en morsom video på youtube eller søker på litt sommerinspo som jeg har gjort nå. Det er faktisk bare 65 dager igjen til ferien og det er inkludert helger og fridager, som vil si at det er enda færre skoledager.  Frem til sommeren nå er det mange terminprøver og selvfølgelig eksamenstrekk mot slutten av skoleåret. Det er bare 20% som kommer opp, så jeg krysser fingrene for at jeg ikke gjør det haha! 

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Video

  GULLSNUTTEN 2018 VLOGG!


  16.04.2018


  Hei folkens!

  Her er vloggen fra lørdagens GULLSNUTTEN! Som jeg har sagt koste jeg meg masse og jeg prøvde å få vlogget litt for dere! Enjoy<3

   

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Ekstra moro

  GULLSNUTTEN THROUGH MY PHONE


  15.04.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har sovet lenge og senere kost meg i det fantastisk været vi har akkurat nå! Sol og 19 grader! I går var det ikke så verst heller og det passet jo perfekt ettersom at det var duket for GULLSNUTTEN! Flere av dere fikk sikkert med dere at jeg var der i går fordi jeg postet ganske mye på story og i tillegg møtte jeg maaaaaange av dere der! Elsker virkelig slike arrangementer fordi jeg får muligheten til å møte så mange av dere<3 Jeg knipset litt bilder med mobilen i går i tillegg til at jeg vlogget. Vloggen begynner jeg på i dag og den kommer ut enten i morgen eller på tirsdag tenker jeg. Vil ha den ut så fort som mulig så det ikke går for lang tid fra selve dagen! 

  Jeg koste meg i hvert fall masse i går med Thomas og flere av youtubevennene våre! Vi var jo alle invitert på after party etter utdelingen og der var god stemning. Vi snakket, lo og tok bilder i photobooth eller hva man nå kaller det hihi! Her er flere av bildene fra gårsdagen fra mobilen min:-)

   

  Var du på GULLSNUTTEN i går eller fikk du det med deg fra TV-en hjemme?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Antrekk

  Blir en braaaa helg!


  13.04.2018


  Hei folkens

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg sluttet tidlig på skolen noe som var skikkelig digg. Hjemme ventet Thomas på meg og vi har spilt litt, vært på butikken, lagd mat og bakt! Sykt deilig med helg og jeg har spesielt gledet meg til denne. Det er nemlig GULLSNUTTEN i morgen! Jeg var der i fjor for første gang og jeg var så heldig å bli invitert i år også! Jeg drar med Thomas som jeg også gjorde i fjor og vi er begge veldig spente. Helt annet sted i år og nye nominerte youtubere! Tror det blir en fin kveld! I går var vi en tur i byen og været var bare helt nydelig! Det har vært helt fantastisk de siste dagene og jeg har kunnet gå uten jakka til og med. Her er gårsdagens look❤

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Antrekk

  VÅROUTFIT


  11.04.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har vært på skolen, tatt meg en tur til byen og kost meg i finværet. Thomas møtte meg på Brygga og vi fikk kjøpt oss noen ting hver og tittet litt rundt! Nå har jeg spist middag, gjort litt lekser og nå sitter jeg her og blogger for dere. 

  La ut et bilde på instagram i går og fikk maaaange dm´s og flere kommentarer på hvor hvert plagg var fra. Igjen velger jeg å svare her fordi det er så mye lettere enn å svare hver enkelt person. Buksa er fra Dr. Demin og det er helt klart min favorittbukse. Sitter veldig fint på, samtidig syns jeg at den er veldig behagelig. Har to av akkurat denne<3 Jakka er fra Urban og den har jeg lagt ut mange bilder av før. Kaller den for sauejakka fordi jeg ser litt ut som en sau med den. (Ikke ekte pels btw). Den svarte toppen under er fra BikBok tror jeg, men det er veldig gammel. Kanskje 2-3 år gammel, så litt usikker på om den er i butikk. 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  inspirasjon

  MONDAY FAVS


  09.04.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg koste meg ute i regnet og filmet for media på skolen. Haha! Det hørtes kanskje litt ironsikt ut, men det var faktisk ganske gøy. Litt vått og kaldt...men gøy! Da jeg kom hjem hoppet jeg ut av det våte tøyet tok på meg noe varmt, lagde meg en kopp te og fikk unnagjort litt skolegreier. Det har jeg gjort det meste av dagen. Av en eller annen grunn har jeg vært veldig trøtt i dag og duppa nesten i stad. Det var nok om min dag heh. 

  I dag tenkte jeg å dele noen profiler jeg liker veldig godt på instagram med dere. Har gjort dette en gang før og tror det kommer til å bli en "greie" her på bloggen som jeg gjør en gang i blant. Jeg finner stadig vekk nye brukere med kule, morsomme, søte, hyggelig, og bra innlegg. Jeg koser meg med å se på brukeren og blir lett inspirert. Jeg har plukket ut tre i dag som jeg liker veeeeldig godt. 

  1. @SUMMERMCKEEN

  Supersøt og morsom amerikansk youtuber! Variert innhold, fine bilder med venner, familie, natur, kjæreste, kjæledyr og mer! Hun byr mye på seg selv<3

   

  2. NORTTHWOOD

  Kom tilfeldigvis over denne brukeren og likte bildene. Interesserer meg jo for stil og mote og her er det mye inspirasjon å plukke fra:-)

  3. LOUISENMADSEN

  Dansk jente som også driver med youtube I think! Bildene hennes er veldig naturlig, no filter og jeg liker den stilen veldig godt også! Hun poster mye forskjellig<3

   

  Sjekk dem ut og kommenter gjerne en konto du liker godt!

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Video

  NO THUMBS CHALLENGE


  07.04.2018


  Hei!

  Nok en video fra meg til dere denne uken<3 Tenkte det var perfekt å dele den i dag siden det er lørdag og man lett kan slå seg ned i sofaen med litt digg snacks og en morsom video hihi! Dette er en "No Thumbs Challenge" altså " Ingen Tomler Utfordring", men det høres kulere ut på engelsk. Håper dere liker den. Før du ser den, kommenter hvem du tror vinner;-) Sorry for litt dårlig fokus hehe. Skjedde denne gangen. 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  SHOOT I KULDA


  05.04.2018


  Hei guys!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har bare vært på skolen som sikkert de fleste av dere også har vært. Etter på skal jeg dra og trene! Skal på en time jeg ofte drar på som jeg virkelig liker<3 Trente ikke noe annet en ski i ferien, men det var gøy det også. Dessverre er det ikke mulig å gå på ski lenger nå ettersom at det bare er isete og vått føre. 

  På tirsdag hadde jeg som sagt planlegging dag og jeg endte opp med å bruke den dagen på å redigere litt video og så hadde jeg en liten shoot i Oslo. Thomas og jeg møtte noen kompiser av han i Oslo og de knipset noen bilder av oss. Været var ikke helt samarbeidsvillig, men vi gjorde det beste ut av det. Hele påsken har det vært deilig vær, men med en gang vi bestemmer oss for å ha en  shoot må det selvfølgelig bli skikkelig kaldt, mye vind og det snødde til og med på et tidspunkt haha! Etter å ha knipset litt bilder satte vi oss på en kafè og tok oss en kaffe før vi dro hver vår vei. Jeg fikk bildene i dag og tenkte å dele noen få med dere. Om dere vil se flere er det bare å si i fra<3

  Bildene er tatt av @danielaarsland1

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Video

  ROOM TOUR!


  03.04.2018


  Reklame | Desenio

   
  2 kommentarer


  Familie

  FLOTT PÅSKE<3


  02.04.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har virkelig kost meg i påsken med familien og Thomas og jeg skulle ønske at den varte for alltid haha. Været har vært helt knall og det har gjort at jeg har vært i et mye bedre humør. I går og i dag gikk jeg bare med en tynn jakke ute og selvfølgelig måtte et par solbriller til. For lillesøster og lillebror er i dag siste feriedag, men jeg er så heldig å ha plandag i morgen. Søsknene mine hadde plandag for noen uker siden og jeg var skikkelig sjalu, men nå får jeg tilbake min fridag og de må tilbake på skolen hihi. Ironiskt nok er det meldt overskyet i morgen når skolen begynner igjen for de fleste. Det passer for så vidt fint fordi jeg skal ha en liten shoot i Oslo i morgen. Det er faktisk best å ta bilder ute når sola gjemmer seg litt vekk og ikke når den skinner som det har gjort de siste dagene. Jeg håper i hvert fall at den snart kommer tilbake og blir her en god stund til. 

  Her er noen bilder fra ferien<3<3<3

   

  Minner om jeg i morgen poster nok en video på kanalen min<3

  Klem Jennie

   

   
  0 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION