hits

 • Video

  I HODET PÅ HAN


  30.04.2017


  Hei

  Forrige uke fikk kanskje noen av dere med dere at jeg var hos TOPP og filmet inn noen videoer. Den ene videoen er nå allerede publisert og jeg spør kjekkasene Andreas og Thomas noen spørsmål rundt sjalusi når man har kjæreste. 

  TOPP har en fast "spalte" med gutta på Youtubekanalen sin og jeg syns personlig videoene er morsomme og interessante også, he he. Utrolig morsomt å høre gutters tanker om forelskelse, jenter og lignende. Noen av dere kjenner kanskje også Thomas og Andreas igjen fra "Boybandet" Suite 16. 

  Jeg elsker å være med på å spille inn videoer på denne måten enten det er med TOPP, Juliabladet eller andre Youtubere. Da slipper jeg også å redigere videoene, som ofte er det som gjør at det tar litt tid for meg. Jeg har så mye annet som må gjøres først. 

  Men her er videoen, sjekk den gjerne ut og kommenter gjerne hva dere syns. Det er alltid koselig med tilbakemeldinger selv om videoen ikke er på min kanal. 

  Har du sett "I HODET PÅ HAN" før ? 

  God langhelg folkens

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  KLOKKEN 00.30


  29.04.2017


  Hei hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin lørdag! Jeg har slappet av det meste av dagen. Sov lenge ettersom at jeg kom hjem ganske sent i går. Jeg dro nemlig inn til byen litt etter skolen fordi jeg var så heldig å bli invitert i Bea sin bursdag. Hun fylte for litt siden 19 år!!! Jeg tok først t-banen opp til Egmont der Bahare jobber og fiksa gaven vi skulle gi til Bea. Deretter pynta vi oss og gikk bort til der bursdagen skulle være. Jeg møtte flere jeg allerede kjente, men også mange jeg ikke har snakket så mye med. Det var utrolig koselig å bli kjent med så mange hyggelige mennesker! Tiden gikk utrolig fort i godt selskap, og jeg dro derfra i nærmere 23.00-00-00 tiden i sammen med Bahare. 

  Jeg oppdaterte snappen min og instastoryen min igjennom hele dagen! Noe av det er nok borte, men om du er rask er det kanskje noe igjen!   

  På snap heter jeg "jenniesofiesnap" og på instagram heter jeg @jenniefashion!

  Følger du meg på instagram og snap?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  SJALU KJÆRESTE


  27.04.2017


  Hei!

  Jeg håper dere har hatt en fin dag! Jeg har dessverre ligget syk hjemme i hele dag, men samtidig med en del skolearbeid. Føler meg heldigvis bedre, så jeg drar på skolen i morgen!
  Jeg nevnte så vidt at jeg var hos TOPP på tirsdag på instagram, men ikke her på bloggen. Jeg vet at flere av dere ikke har instagram, så velger å skrive om det her også! Som sagt var jeg hos TOPP på tirsdag. Jeg dro dit rett etter skolen og jeg var så heldig å få være med å spille inn " I HODET PÅ HAN" som er en av spaltene deres. Jeg filmet den i sammen med Thomas og Andreas i fra Suite 16. Vi filmet to videoer med alt i fra jentetrender og guttetrender til sjalusi. Da ble vi gitt et senario som for eksempel " Hadde du blitt sjalu om kjæresten din hadde streak med andre jenter/gutter". Deretter skulle vi svare. Det var utrolig gøy og jeg skal definitivt si i fra når videoene kommer ut<3 I morgen er det endelig fredag og jeg er så klar for en morsom helg. 
   

   

  Ser du på TOPP sin youtubekanal?

  Klem Jennie
   
  4 kommentarer


  Video

  TING SOM IRRITERER MEG


  26.04.2017


  Hei!

  Håper dere har hatt en fin dag! Rett etter at jeg kom hjem fra skolen i dag begynte jeg å redigere videoen jeg filmet i helgen. Jeg har endelig blitt ferdig og får derfor lagt den ut i dag.  Jeg har ikke lagd en video som dette før, noe jeg syns er litt gøy. Jeg skal ikke skrive så mye siden det er videoen jeg deler i dag, men håper dere liker den<3

   

  Har du ideer til andre videoer jeg kan lage?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  inspirasjon

  MONDAY INSPIRATION


  24.04.2017


  Hei!

  Jeg var vel ikke den eneste som våknet til snø og regn i dag? Jeg som var klar for sol og sommer haha! Etter en lang skoledag og gym i regnværet, lagde jeg meg en kopp te da jeg kom hjem og søkte etter fine inspirasjonsbilder. Det finnes flere brukere på insta som poster slike bilder og jeg bladde meg igjennom feed etter feed, drømte meg bort til de vakreste steder og tok et skjermbilde av de bildene jeg likte spesielt godt. Jeg satte de så sammen i en collage. Disse bildene gjør meg skikkelig gira på sommer. Vi har ingen planer helt ennå for ferien, men bare tanken på fri, være med de jeg er glad i og spise masse melon og is gjør meg skikkelig glad. Hahah!  Hvordan er været der du er?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Video

  Såååååå irriterende


  23.04.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg! Skolen begynner igjen i morgen og siden det er mye som skjer der for tiden, valgte jeg å filme en video i dag. Hadde ikke fått tid til uka, så det måtte gjøres i dag. Videoen jeg filmet heter " Ting som irriterer meg". Jeg har kommet på en del ting som irriterer meg og tenkte at det hadde vært morsomt å lage en video om noe av det. Ikke bare at jeg forteller dere hva jeg irriterer meg over, men også viser ved at jeg viser eksempler på situasjoner. Jeg har aldri gjort det på youtubekanalen min, så det vi nok ikke være helt perfekt de første gangene...men morsomt er det. ( Håper jeg hehe)

  Nå skal jeg jobbe videre på videoen så skal jeg skrive en tale på engelsk til i morgen. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Skriv gjerne tips i kommentarfeltet til videoer som jeg kan filme til kanalen min.

  Klem Jennie 
   
  10 kommentarer


  VIKTIG INFO

  INNSIDEINFORMASJON


  21.04.2017


  Hei

  Er det noe jeg egentlig ikke liker så er det oppdateringer av ting som Facebook, Instagram ol. Jeg har liksom satt meg inn i hvordan ting fungerer og syns det er bra nok slik det er. Men så kommer det alltid en eller annen oppdatering da. Som oftest blir jeg da irritert men når jeg kommer inn i hvordan det funker, så er det greit. 

  For en tid tilbake fikk Instagram noen oppdateringer som jeg syns er ganske artige og jeg tenkte å dele litt innsideinformasjon med dere.

  Byer på TOPP er: 

  1. Oslo

  2. Bergen

  3. Trondheim

  4. Stavanger 

  5. Helsinki (Det var Fredrikstad for en ukes tid siden faktisk)

  Litt gøy å vite, og om jeg skulle hatt et meetup burde det jo da vært på en av de plassene.

  Stedene på TOPP når det gjelder verden er:

  1. Norge

  2. Sverige

  3. USA

  4. Finland

  5. Brazil

  Av mine TOPP 30 bilder med tanke på likerklikk siste året så er:

  1. 20 bilder av meg alene

  2. 8 bilder med andre kjendiser i sammen med meg

  3. 1 bilde av meg og søsken

  4. 1 bilde av rommet mitt.

   

  Jeg ser hvilke av mine bilder dere velger å lagre. Det som er lagret mest er lagret 1400 ganger. Selv om ikke bildene med quotes er det som det klikkes mest liker på, så er dette innlegg som mange velger å lagre. Mange forbinder meg også med oppløftende quotes og quotes de kjenner seg igjen i. 

  Er du fra en av TOPP byene som følger meg?

  Klem Jennie

  INSTAGRAM OPPDATERING  KLIKK HER FOR Å SE PROFILEN MIN OG FILMENE SOM OGSÅ LIGGER DER
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  SÅ MYE SPENNENDE


  20.04.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg kom nettopp hjem fra byen etter et spennende møte, butikkåpning og et moteshow! Jeg var så heldig å bli invitert til åpningen av Daniel Wellington sin nye butikk i Karl Johans gate nr 25 i Oslo. Som flere sikkert har sett i tidligere innlegg og videoer jeg har lagd ut,  så har jeg flere av klokkene deres og jeg bare digger de. På eventet tok jeg med meg Bahare og vi møtte i tillegg flere bekjente der. De hadde burgere, makroner, jordbær dyppet i sjokolade, drikke og en fotoboks! Der koste vi oss veldig haha! Vi fikk også hver vår klokke! Har lagt ut bilde fra boksen på instagrammen min, pluss enda flere bilder. Jeg snappet også på eventet, så sjekk det gjerne ut. På snap heter jeg "jenniesofiesnap".

  Det kommer nok et innlegg med enda flere bilder og lignende, men tenkte jeg måtte få ut noe kjapt siden det ble så sent! Natti natt alle sammen<3

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Nå skal jeg dusje før jeg hopper til sengs og leser litt til en naturfagsprøve jeg har i morgen. 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Antrekk

  Kendall og jeg


  18.04.2017


  Hei

  //samarbeid

   En liten stund tilbake hadde jeg en liten unboxing på Snapchat, fordi jeg mottok en pakke fra Daniel Wellington. Mange spurte om jeg kunne legge ut bilder på bloggen også. 

  Jeg la først merke til denne klokken på Kendall Jenner, og syntes at den var kjempefin. Jeg ble derfor superglad over å få min egen. Den er mye mer feminin enn den tidligere modelle og heter Classic Petite 2017, urskiven er 32 mm. Jeg bruker til vanlig mest sølv "accessories", men denne klokken syns jeg var helt nydelig i "Rose Gold" og svart. 

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Jeg har fått en kode som kan benyttes på Daniel Wellington sin nettside som gir 15 % rabatt på bestilling frem til 30.april. Trykk //HER for å komme til nettsiden og for å se alle de ulike modellene. Oppgir du "JENNIEFASHION"  får du 15 % på din bestilling. 

  I videoen i fra Gullsnutten har jeg på meg min andre Daniel Wellington klokke som har en større urskive og er litt mer "rocka" kanskje. Syns i hvert fall klokken satte prikken over i`en på et ellers ikke så veldig pyntet antrekk.
  4 kommentarer


  Hverdag

  IKKE SÅ GIRA


  17.04.2017


  Hei!

  Da var ferien ferdig, over, finito. Jeg kjenner at jeg ikke er såååååå gira på skole i morgen. Det å gå på skolen er ikke så ille i seg selv altså, fordi jeg har det fint med vennene mine på skolen. Det er bare det at jeg vet at det blir mye arbeid og mye å gjøre. Jeg vet om en presentasjon jeg må ha, to prøver, flere sportstester og så eksamen. Dette blir i tillegg lagt opp veldig tett , så det vil si at med en gang jeg er ferdig med en prøve må jeg forberede meg til en annen. 

  Når det er så mye som skjer går i hvert fall tiden raskere til sommeren...det føles slik i hvert fall. Jeg har flere spennende prosjekter og andre ting som kommer til å skje frem til sommeren. Det gleder jeg meg veldig til. Skal blant annet på et event og et møte denne uka og i mai skal jeg på Ariana Grande konsert! 

  Høydepunkter fremover

  1. Ariana Grande konsert 10 mai

  2. Fotoshoot i Danmark 3-4 juni

  3. Oslo Sommertid 2 Juli

  4. Håndballcup i Juli

  5. Å dele flere høydepunkter med dere

  Innimellom dette er det selvfølgelig og heldigvis flere hverdagsgleder. Det å henge med venner, cafèbesøk, alt i fra å sykle, spille "sendeplate golf" spille volleyball, dager på stranda, lage videoer til dere, familieturer/søndagsturer, grilling, 17 mai og mye mye mer. Lett med gode dager når noe av det beste bare er å eksistere rundt noen som gjør meg glad.  Bilde tatt av Håkon Jørgensen

  Gleder du deg til skole i morgen?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Video

  KORTERE ER BEDRE


  15.04.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Endelig er jeg ferdig med å redigere enda en junkyard video! Denne gangen er det en "lookbook" video, som vil si at den derfor er litt kortere enn vanlig siden jeg ikke sitter og snakker om plaggene. Personlig liker jeg ikke for lange videoer,  så tenkte derfor å prøve meg på dette! Snart vil jeg også få til å bare ha en lookbook med "min hverdagsstil" der jeg setter sammen antrekk jeg typisk går med<3 

  Her er linker til produktene!

  Look #1 : 
  Adidas skjørt : http://tracking.junkyard.com/SH2tB

  Look #2 : 
  Fila t-skjorte:  http://tracking.junkyard.com/SH2tH
  Bukse: http://tracking.junkyard.com/SH2tP
  Sko: https://www.junkyard.no/skor-stan-smith-6?transaction_id=102b65b528156746a7c31a64aa8e16

  Look #3:
  Fila kjole:  http://tracking.junkyard.com/SH2tL

  Look #4:
  The Hundreds t-skjorte: http://tracking.junkyard.com/SH2tD
  Bukse: http://tracking.junkyard.com/SH2tR
  Calvin Klein slippers: http://tracking.junkyard.com/SH2tN

  Look #5: 
  Fila hettegenser:  http://tracking.junkyard.com/SH2tF
  Bukse: http://tracking.junkyard.com/SH2t9

   

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  KONK

  PÅSKEKONKURRANSE


  14.04.2017


  //Vitamin Well  ambassadør

  Hei!

  Håper der alle har en fin påske! I går tok jeg og resten og familien turen til Kragerø for å besøk enda mer familie, Sist gang vi var her var i påsken i fjor. Her går det mye i å slappe av, gå på tur og spille spill. I dag har vi allerede vært en tur i byen bare for å kjøpe oss is i påskesola. Selv om sola skinner så er vinden frisk. I morgen er det der i mot meldt dårligere vært, dessverre.

  Siden det er påske tenkte jeg at det hadde vært gøy med en "påskekonkurranse". Konkurransen foregår på min instagramkonto og du har muligheten til å vinne tre hele brett med Vitamin Well! For å delta må du følge både @jenniefashion og @vitaminwellnorge på instagram. Deretter må du ta et påskestemningsbilde med en Vitamin Well og tagge det med #vitaminwellnorge og #påskewell. Husk at for at jeg skal se bildet så må du ha åpen bruker. Om du deltar i konkurrasen kommenter det gjerne i kommentarfeltet her på bloggen, pluss navnet ditt på instagram. 

   

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset  Klem Jennie
  1 kommentar


  Blogg

  FACE TO FACE


  12.04.2017


  Hei

  Håper dere alle har hatt en fin dag! I dag har min kjære pappa bursdag, så familien feirer han i dag med god mat og kake! Jeg har planer om å filme en morsom video snart som jeg ikke har gjort før. Nemlig en "ting som irriterer meg" video. Jeg tenkte det hadde vært morsomt, men også litt kjipt for meg. Da vet alle mine svake sider haha! Jeg tenkte derfor å kjøre litt det samme konseptet på bloggen i dag, bare at dette skal handle om ting som gjør meg glad! Det er så utrolig mye som gjør meg i glad, så velger bare å si noen få ting. Kommenter gjerne hva som gjør deg glad!

  1. Folk som er hyggelige på telefon. En av mine store "frykter" er å ringe til andre. Ikke fordi jeg ikke liker å snakke med folk, men fordi jeg er redd for at de skal være sure eller ikke spesielt glade. Det gjør meg derfor veldig glad at folk er hyggelige på telefon. 

  2. Fint vær! Det sier nesten seg selv. Syns det er skikkelig digg med fint vær, spesielt nå på våren. Fuglene kvitrer, den tynne vårjakka er på og sola varmer i ansiktet! 

  3. Jeg blir utrolig glad når det er sanger jeg kan på radioen, og gjerne mange etter hverandre! Jeg elsker musikk og det å synge gjør meg utrolig glad. 

  4. Latterkrampe! Jeg ler hele tiden og har det gøy, men elsker de gangen jeg får latterkrampe. Når jeg er med venner og noen gjør noe rart eller vi snakker om noe morsom!

  5. Når jeg våkner opp på morningen før alarmen og tror jeg har forsovet meg. Jeg ser deretter på klokka og innser at jeg ikke trenger å stå opp før om en time! Det er digg!

  6. Det å gå hele dagen og tro det er onsdag, men så er det egentlig torsdag! En dag nærmere helg haha. 

  7. Du finner frem en gammel bukse, veske eller jakke og finner en 200-lapp! Det er i hvert fall noe som gjør meg glad!

  8. Når jeg får ukeplan på mandag og vi har lite lekser og ingen prøver! Dette er svært sjeldent hos oss, så når det skjer blir jeg alltid utrolig glad!

  9. Småbarn og babyer! Om vi er på besøk eller i selskap og det er småbarn der!  Noe av det beste jeg vet altså!

  10. Det å møte dere i virkeligheten! Elsker å få kommentarer av dere og kommunisere med dere over nett, men noe som gjør meg utrolig glad er å møte dere i virkeligheten/ face to face! 

  Her er enda et bilde fra gårsdagens shoot med Håkon!  Hva gjør deg glad?

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  "PARTNERS IN CRIME"


  11.04.2017


  Hei folkens!

  Håper at dere har hatt en fin fin dag! Dagen min har vært både spennende, morsom og koselig. Dagen startet tidlig med at jeg dusjet, sminket meg, fiksa håret og pakket en koffert full med klær. Jeg har lenge ønsket å få til enda en shoot med Håkon som har tatt bilder av meg før, men vi har liksom aldri fått tid. Begge har hatt mye å gjøre og sist vi tok bilder var vel for et halvt år siden. Endelig hadde begge to mulighet og jeg dro derfor inn til byen i dag for å shoote og ta noen freshe bilder. Alltid utrolig gøy å ta bilder med Håkon. Ikke bare det at jeg alltid blir fornøyd når han tar bilder av meg, men det er utrolig gøy å bare gå rundt og finne en kul spot å ta bilder ved. Noe som også er en god grunn til at bildene også blir bra i våre øyne er at vi jobber bra i sammen. 

  Jeg tok bilder i syv forskjellige antrekk på 5 forskjellig plasser. Jeg gleder meg masse til å få bildene og vise de til dere!

  Her er i hvert fall noen bilder mamma tok i dag fra shooten.   Et av bildene han tok av meg på Operataket! 

  Jeg ønsker ikke å dele alt med en gang, så det er disse bildene jeg velger å dele fra shooten i dag! Om du ønsker å se litt mer, så har jeg snappet litt fra dagen også! Add meg gjerne som "jenniesofiesnap".

  Vil du se flere bilder? 

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Blogg

  DET MYSTISKE BILDE


  09.04.2017


  Hei!

  I dag har jeg filmet en ny video for youtubekanalen min. Det kommer til å være en lookbook med klær fra JUNKYARD<3 Jeg kommer altså ikke til å snakke om klærne og holde de opp, men bare vise de på med litt fresh bakgrunnsmusikk. I tillegg har jeg funnet frem litt plagg og antrekk til shoot på tirsdag! Da skal jeg endelig ha shoot men Håkon igjen som jeg har tatt bilder med før! Han filma også intervjuet jeg hadde med Astrid S! 

  Ellers har jeg hengt med mine to gode venner Tuva og Ella! Om du ønsker å se litt bilder og lignende fra hva vi har gjort er det bare å legge meg til på snapchat der jeg heter "jenniesofiesnap". 

   

      

  Jeg la ut et bilde på instagram på bloggen for tre dager siden som fikk litt oppmerksomhet. Det var et bilde av meg som satt i sofaen med en person bak meg. Man kan ikke se ansiktet på personen, og mange lurte defor på hvem det var og om det var den nye kjæresten min. Jeg tenkte derfor å forteller kort historien bak bilde: Jeg hadde altså dette antrekket på meg og ønsket at mamma skulle ta noen bilder av meg. Søstra mi hadde på seg et annet kult antrekk og lurte derfor på om vi kunne legge ut et bilde sammen. Hun sa det var greit så lenge jeg kutta vekk ansiktet hennes. Hun satte seg derfor bak meg på sofakanten og jeg satt foran. Personen på bilde var altså søstra mi haha.

  For dere som har fulgt meg en stund så vet dere hvordan søsteren min ser ut. Det er sjeldent at vi tar bilder i sammen, rett og slett fordi hun er mer kamerasky, men også fordi hun ikke vil at jeg legger ut bilder av henne. Kan jo hende det endrer seg, men akkurat nå er det slik og man skal jo respektere om folk ønsker bilder av seg publisert eller ikke.

  Gleder du deg til video?

  Klem Jennie
   

      
  3 kommentarer


  VIKTIG INFO

  STORE FORANDRINGER I MINE SOSIALEMEDIER


  08.04.2017


  Hei (For english translation, read under the picture)

  Sitter her og lurer på om jeg skal gjøre en stor forandring innen sosialemedier. Ser jo at jeg har mange følgere og subscribers i fra andre land. På Youtube får jeg ofte kommentarer som: "Jeg forstår ingen ting av hva du sier, men jeg elsker videoene dine" "Kunne ønske du kunne snakke engelsk eller tekste dine videoer, men jeg ser på dem selv om jeg ikke forstår noe" På Instagram er de topp 5 landene mine følgere er i fra disse: Norge, Sverige, USA, Finland og Brazil. Jeg bør jo skrive mer til dem også. På Livestream på IG  har jeg gjort slik at når noen stiller spørsmål på engelsk, så svarer jeg på engelsk. Kanskje jeg skulle gjort noen bare på engelsk også.

  Men nå har jeg bestemt meg for å bryte den komfortable sonen min og når jeg får 250 000 følgere på IG vil teksten under bildene alltid stå på engelsk og norsk. Det er per i dag en økning på 15000 følgere. 

  Når jeg får 50 000 subscribers på Youtube så lager jeg en Q&A på engelsk. Da kan alle mine følgere i fra utlandet få svar på det de lurer på. Det er jo et lite stykke frem, men jeg må nesten forberede meg litt, for det blir helt nytt for meg og jeg gruer meg bittelitt allerede. 

  Dette jeg skriver her nå forstår jo ikke de følgerene mine som blir mest glad for denne nyheten, men da vet dere det også.

  Kan du flere språk?

  Klem Jennie

  Processed with VSCO with b1 preset

  This is a shorter version of what I just wrote in Norwegian. I know that I have many followers from other countries than Norway, and I've gotten a lot of questions if I can make videos in English and if I can write English under my photos on instagram. I have therefore decided to write in both Norwegian and English under my pictures on instagram when I have 250,000 followers. In addition to this, I will make my first Q & A in English when I have 50,000 subscribers on youtube. It will probably take some time to get there, but I need some time to prepare myself for it. I am a little nervous but also very excited.

  Hug Jennie
  2 kommentarer


  TIPS

  SKJØNNHETSTIPS, EGG OG GULROT I BADEKARET


  06.04.2017


  Hei!

  //Sponse

  Håper at dere alle har hatt en fin dag! Den dagen jeg hadde lansering på WOW OSLO CITY, gikk jeg en tur innom LUSH for å hente meg en pakke med produkter. Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg elsker LUSH og har alltid gjort det. Jeg har flere produkter der i fra fra før av og mitt "all time favorite product" er skrubben deres RUB RUB RUB! Den lukter himmelsk. I tillegg til at produktene lukter utrolig godt er de alle naturlige og testes IKKE på dyr, noe jeg syns er utrolig bra! Jeg er alltid innom LUSH i Østerrike og når jeg er i Oslo, utrolig stas å derfor teste ut noen produkter.

  Lip scrub, shower gel og en digg såpe!

  Processed with VSCO with a6 preset

  Siden det snart er påske har de fått inn flere produkter med påske tema. Alt fra kyllinger, egg og gulrøtter. Gleder meg til å teste ut disse i badekaret. Mamma og pappa er dessuten også alltid flinke til å ikke fylle påskeegget opp med bare snop. Disse produktene fra Lush er noe jeg mye heller ville hatt i påskeegget enn sjokolade og marsipan. Mitt påskeegg pleier å inneholde litt godteri, og alt i fra en håndkrem eller et magasin til noen morsomme sokker eller en t-shirt. 

  I påsken skal jeg reise bort noen dager og jeg gleder meg veldig. Ca ett år siden jeg var der sist. 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Får du påskeegg?

  Hva inneholder ditt egg? 

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Ekstra moro

  KJENDISKJÆRESTE


  05.04.2017


  Hei

  Jeg hadde bestemt meg for å skrive noen innlegg som kanskje mange vil syns at er interessant å lese. Ikke fordi jeg ønsker at så mange leser det, men mer for å gi flere noe å tenke på. Innlegget om det å være skuespiller var det mange som likte og dagens innlegg blir nok også noe å tenke over.

  Mange er så "forelsket" i en kjendis at de nesten lukker øynene for alt annet som er rundt dem. De drømmer seg helt bort i tanken på å bli kjæreste med personen og forestiller seg hvor perfekt det ville vært. Nå vil jeg ikke si at det ikke ville vært fint, men her er noen punkter jeg tenker du bør huske på  når det kanskje kommer til det å date en kjendis.

  1. Personen har en hektisk timeplan og ofte mye å gjøre utenfor skole og aktiviteter. Å ha foreksempel konserter, TV opptreden eller Youtubekanal handler ikke bare om å stå på scenen, å synge eller gjøre noe fremfor kamera. Det ligger alt i fra øvelser, trening, manuslesing og klipping/redigering bak resultatet som blir vist til fansen.

  2. Du kan ikke være sjalu eller usikker på deg selv. En kjendis er avhengig av fansen sin og det å være veldig hyggelig, ta søte bilder i sammen, bilder så det ser ut som de kysser med fans, har dem på ryggen og videoer hvor de tuller med andre jenter/gutter er noe du vil oppleve ganske ofte. Da må du være trygg på deg selv. 

  3. Ikke nok med at de henger rundt kjæresten din og drømmer om å bli sammen med hun/han, det er stor sjanse for at forholdet deres må holdes hemmelig. Så ingen kan få vite at dere dater. Kanskje fordi forholdet er nytt, men også fordi en manager tenker/tror at det er dårlig for karrieren at personen har en kjæreste på det tidspunktet.

  4. Ting blir avlyst. Du setter av tid og gleder deg til noe dere skal gjøre i sammen i neste ferie. Men innen ferien kommer er en ny jobb dukket opp og planer må endres. Dette må du tåle uten å bli skuffet, trist eller lei. 

  5. Du tror kanskje du kan henge med på alt som skjer i kulissene, men sannheten er at når det øves, på konserter og lignende så er personen på jobb. Du kan ikke være der som noe som kan distrahere eller ta fokuset bort fra jobben. I tillegg skal det kanskje skal være hemmelig og da er det jo rart om du henger backstage liksom. 

  Det er ikke slik som dette i alle tilfeller selvfølgelig, men det er flere som har det slik. Fortsett gjerne å være forelsket i en kjendis men husk å ha øynene oppe for andre fantastiske mennesker. Kanskje de glipper rett ut av livet ditt fordi du er så opphengt i den ene personen. Jeg mener at om noe er ment, så skjer det. Kanskje det er rett person, men feil tid...., da skjer det senere.

  Til dere som sikker kommer til å spørre nå...nei, jeg har ikke kjæreste atm:-)

  Har du et kjendis crush?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Disney

  MORO MED MARCUS OG MARTINUS/FUN WITH MARCUS AND MARTINUS


  04.04.2017


  Hei (You can read english under the pictures)

  I dag fikk jeg en sykt kul beskjed. Den kommer til å glede mange av dere som digger Marcus og Martinus. Deler av et intervju som jeg hadde med guttene for The Club Radio har tidligere vært vist på Disney Channel. Det var flere som ikke fikk med seg programmet da det ble vist og den nyeste sesongen av The Club Radio har heller ikke blitt lagt ut på Disney Channel sin Youtube kanal ennå.

  Derfor er det jo utrolig gøy at det kommer til å bli vist mye mer i fra intervjuet og at det også kommer til og bli tilgjengelig for alle som har Disney Channel appen! Intervjet vil bli lagt ut på fredag og jeg klarer nesten ikke vente!

  Jeg var veldig spent på hvordan intervjuet skulle bli vist på The Club for det ble jo bare vist noen få minutter av et mye lengre intervju, dette fordi episodene av The Club Radio ikke er så lange.

  Så last ned appen om du vil få med det dette. Den heter noe så enkelt som " Disney Channel" <3 Jeg gleder meg veldig og har ikke sett resultatet selv, men det må jo bare være bra....Marcus og Martinus er jo med :)

  Er dette noe du gleder deg til?

  Klem Jennie


      

  OK..... short message to all of you that do not understand Norwegian.

  This upcoming friday you´ll get the chance to watch my intervju with Marcus and Martinus on Disney Channel`s app. A shorter version of the intervju has been aired on The Club Radio, but this is a longer "special episode" for all of you that downloads the app. I know we speak Norwegian in the interview, but I think it will be fun to watch if you are a huge fan of the boys. It is always fun to hang out with them. It will be out on friday!

  Hug Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  KJENDISKJÆRESTE ELLER MARCUS OG MARTINUS?


  04.04.2017


  Hei

  I går skrev jeg et innlegg som jeg egentlig hadde tenkt til å poste på bloggen i dag, men så fikk jeg en kul nyhet og ble litt i tvil om hvilket innlegg jeg skal dele først.

  Ikke et problem jeg pleier å ha, for jeg pleier egentlig å være sent ute med å blogge og aldri ha noen innlegg klare for travle dager ol.  Så.......what to do?

  Innlegget i går var forresten veldig populært hos dere og jeg svarte på noen spørsmål i kommentarfeltet. Mange hadde samme spørsmål, så fint om dere ser hva jeg har svart til eventuelt enn annen ;)

  Plutselig har jeg igjen masse ideer om hva jeg kan filme og hva jeg kan skrive om, men så er det denne tiden igjen da. Forrige uke toppet jo alt seg med tentamen i 3 fag og to lanseringer og i dag hadde jeg tentamen igjen. Jeg tror heller ikke at det kommer til å roe seg ned med det første heller, for jeg også snart har skriftlig og muntlig eksamen, pluss samfunnsfagprøve denne uka. Men neste uke er det jo påskeferie, jippiyay. Da har jeg foreløpig ingen store planer og får jo kanskje tid til å filme litt.

  Tilbake til hvilket innlegg jeg skal poste senere i dag. Da blir det faktisk to innlegg på bloggen i dag og det er ikke dårlig, he he.

  Hvilket innlegg vil dere ha?

  KJENDISKJÆRESTE

  eller

  MORO MED MARCUS OG MARTINUS?

  Processed with VSCO with b1 preset

  Du kan også gå inn på instagrammen min og kommenterer under bilde som er likt som det over hvilket innlegg du ønsker først.

  Klem Jennie
   
  9 kommentarer


  Blogg

  Vil du være skuespiller


  03.04.2017


  Hei

  Ingen tvil om at jeg elsker å være skuespiller. Også rollen i Disney er skuespill, selv om jeg er programleder. Vi forholder oss til manus. Rollen i "Jenter" er det fortsatt mange som husker meg i fra. Jeg spilte "bitchen" Hedwig. Rollen elsket jeg, den var så ulik meg selv og det er veldig gøy å få lov til å gå inn i en rolle og være en annen. Dette håper jeg veldig på å få oppleve mer av .

  Jeg fikk rollen som Hedwig før jeg fikk instagram, før sosiale medier av noen som helst sort var kjent for meg. Jeg søkte rollen fordi jeg elsket skuespill. Min oppfattelse er at stadig flere ønsker seg en rolle i en serie kanskje ikke fordi de liker skuespill, men med et ønske om å bli kjent. Da er det kanskje fint å tenke over disse punktene. 

  1. Som skuespiller spiller du en rolle. Du må være forberedt på å måtte klippe håret ditt kort, farge det og kanskje gå i klær du ikke føler deg fin i. Dette må du rett og slett godta og tåle fordi dette er en rolle du skal spille. 

  2. Du må nok like å lese. Det må leses manus og det må pugges. Det går mye tid til dette som igjen vil si at det kan bli stressende og vanskelig om du ikke liker å lese eller pugge ting. Du bør ha god hukommelse også, for replikkene skal jo huskes. 

  3. Ting tar tid og du må være tålmodig. Det er ofte mye venting og ting tar lenger tid enn mange tror. Det skal filmes fra forskjellige vinkler, det må gjøres flere ganger fordi det sies noe feil. Det kan være en hel dags arbeid bak noe som vises noen få minutter på TV.

  4. Du må være sterk. Det er dessverre slik at så fort du er på TV så mener mange at de har rett til å mene og si alt om deg uansett hvor vondt det kan føles. Kommentarer er som oftest hyggelig men vær forberedt på å lese og høre alt i fra at du er en dårlig skuespiller til at du er stygg.Då må du være sterk og trygg på deg selv. 

  5. Flere kan bli misunnelig på deg og noen venner kan trekke seg unna. Mange vil nok også ønske å bli venn med deg fordi du er skuespiller eller kjent.

  Haha! Her er noen bilder jeg fant kjapt. Noen av bildene er fra Jenter og noen fra The Club. Jenter begynner å bli noen år siden, men veldig gøy å se tilbake på.    

  I starten syns jeg nok det var litt vanskelig og tok meg nær av stygge kommentarer og opplevde at de eldre på skolen og andre gjorde narr av meg og forsøkte kanskje å få meg til å gi opp muligheten min. Nå har jeg holdt på med dette lenge og jeg tar meg ikke nær av stygge kommentarer og vet at de som tråkker andre ned for å heve seg selv, de kommer i det lange løp dårlig ut av det. 

  Drømmer du om å bli skuespiller? Ønsker du flere type innlegg som dette? Er det noe spesielt dere lurer på?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Video

  VLOGG I FRA GULLSNUTTEN


  02.04.2017


  Hei!

  Håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har brukt dagen på å redigere vloggen i fra gårsdagen, men jeg har også gått en deilig søndagstur med hele familien<3 Jeg hadde det i hvert fall utrolig koselig i går! Så koselig at jeg glemmer litt det å filme. Jeg møtte i hvert fall maaaaange koselige youtubere jeg aldri har møtt, men også andre jeg kjenner godt i fra før av. Utrolig morsomt å se hvor mange vloggkameraer det var der altså! Alle filma haha! Dette blir sikkert en av hundre andre vlogger men håper du liker den anyways! 

   

  Så du på Gullsnutten?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION