• Video

  UNBOXING VIDEO


  30.04.2016


  //samarbeid

  Hei

  Beklager for at det ikke kom et innlegg i går. Dro tidligere hjem fra skole fordi jeg ble syk og da jeg kom hjem sovnet jeg og rakk aldri å blogge. I dag var ikke hodet helt på plass men jeg fikk i hvert fall redigert "unboxing" videoen min helt ferdig. Jeg var så heldig å få en pakke fra BliVakker.no. Du kan komme til siden deres ved å trykke //HER. Jeg fikk testa ut maaaaange produkter jeg lenge har ønsket meg, så det var utrolig gøy. Det vil om ikke så lenge komme en konkurranse der du kan vinne masse kule prdukter fra BliVakker.no, så følg med på bloggen og instagrammen min.

  Hva syns du om denne type video?

  Hva syns du om at premien på den kommende konkurransen kan være akkurat det samme som ALT det jeg pakket ut i denne videoen?

  Klem Jennie

   
  40 kommentarer


  Hverdag

  HVORDAN GÅR DET MED DERE?


  28.04.2016


  Hei

  Hvordan går det med dere? Har dere mye å gjøre nå som sommerferien nærmer seg? Er det mange prøver, tentamen i ulike fag, avslutninger og dugnader? Skal du snart konfirmeres? Mange har det nok ganske likt på denne tiden av året. Klassen min har alltid hatt mye lekser, prøver og innleveringer. Vet at mange andre har det mye lettere enn oss på det området. Jeg har venner som bor andre steder som til og med har leksefri. Hvorfor skal det være så ulikt i fra skole til skole og klasse til klasse på samme skole til og med?

  Uansett er ikke dette noe jeg får gjort noe med, så i dag har jeg igjen sittet med lekser fra jeg kom inn etter skolen og frem til jeg dro på trening. Tar en pause nå for å skrive noen ord til dere. Lykke til med alle prøver dere har. Neste uke blir heldigvis en kort skoleuke. Torsdag har vi alle fri og mange har vel fri på fredag også :)

  Vi har spilt siste håndballkamp for sesongen, nå er det bare en cup før sommerferien. Men treninger er det heldigvis. Håper på å få tid til å redigert en video i løpet av helgen, men kan ikke love noe. Jeg planlegger også Lanseringsfest for "WOW by Jennie Sofie" i uke 20, det blir en kul ettermiddag/kveld som betyr veldig mye for meg. Kanskje jeg møter deg der <3 Jeg skal blogge nærmere om dette en annen dag,  da blir det mer info om sted og tid. 

  I går fikk jeg se dette bildet fra fotoshooten:)    

  Om du lurer på hvordan jeg sjonglerer alt som pågår så fikk VG formulert det ganske så bra i sin artikkel, som du kommer til ved å klikke //HER. Sikkert ikke alle som har fått den med seg. 

  Så legger jeg med noen IG bilder til dere som ikke har Instagram. 

   


  Vet at ikke alle har instagram og at ikke alle har snapchat heller, men om du trykker //HER skal du komme rett inn på min instagram også, selv om du ikke har instagram selv, så kan du i hvert fall se brukeren min. 

  I dag lurer jeg veldig på hvor gamle mine lesere er, så hvor gammel er du?

  Klem Jennie


   
  91 kommentarer


  Video

  VIDEO OG KONK!!!!


  27.04.2016


  Hei

  I dag etter skolen tok pappa og jeg en tur inn til WOW kontoret for å hente flere av plaggene fra den kommende kolleksjonen min. Jeg fikk også være så heldig og sette i gangen en superkul konkurranse der jeg gir dere muligheten til å vinne flere plagg fra kolleksjonen min, og reglene er superenkle. For å delta sjekk ut WOW sin snapchat " wowandme". Der får du forklart steg for steg hva du skal gjøre. Vinneren blir allerede trukket i morgen!!!

  Når jeg kom hjem fra byen filmet jeg også en video som jeg aldri har gjort før, nemlig en "unboxing video". Det var spennende for meg, men håper det også blir spennende for dere. Personlig har jeg aldri sett en hel "unboxing video" så gleder meg masse til å få redigert den og lagt den ut!!!

   


   

  Har du snapchat? Har du deltatt i konkurransen?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  MUSIKK

  BESTE MANDAGEN


  25.04.2016


  Hei

  En bedre start på uka, det skal du lete lenge etter. Våknet opp til nyheten om at Selena Gomez legger sin turnè innom Norge og Oslo 13 oktober. Jeg er så utrolig glad. Ikke bare fordi jeg elsker musikken og Selena som artist, men fordi hun er mitt idol, mitt forbilde. De som har lest bloggen min, vet at jeg har vært fan siden jeg var 8 år. Den gang likte jeg henne som skuespiller og også sanger på Disney Channel. Årene gikk og jeg lærte mer om Selena og etter jeg fikk sosialemedier har jeg fulgt henne der det går ann å følge. Hun er mitt forbilde. Hun er sterk, talentfull, vakker, har gode verdier i livet, familiær, hun er følsom og et fantastisk medmenneske. Hun elsker fansen sin, hun møter dem, hun jordnær, fremstår veldig trygg på seg selv. Hun er morsom, jeg elsker personligheten hennes. Videoene hennes på Instagram får meg til å le og smile. Hun elsker "snacks automater" , koser seg med "fastfood" og viser at det er greit.  Jeg elsker at vi er omtrent like høye, jeg trenger virkelig ikke bli høyere enn Selena, selv om jeg før stresset litt fordi jeg ville så gjerne bli litt høyere. Selena har jobbet seg dit hun er i dag og hun fortjener det enormt.

  Jeg gleder meg veldig til konserten og nedtellingen begynner nå. Kalenderen er merket, ingen ting annet skal stå på den dagen. Billettsalget begynner nå på fredag. Se //HER for mer informasjon om du ønsker billetter. 

   

  Hvem er ditt idol/forbilde nummer 1?

  Klem Jennie
   
  74 kommentarer


  Ekstra moro

  NYTT PROSJEKT


  24.04.2016


  Hei

  Til dere som tenkte at jeg holder på med masse og sjonglerer alt jeg gjør, nå blir det enda mer å sjonglere. Heldigvis er jeg glad i å gjøre det og gleder meg masse til det nye prosjektet begynner å ta form.

  Snart er 9.klasse over og til høsten går jeg inn i mitt siste år på ungdomsskolen. Da er det tid for å velge hva man vil gjøre fremover og forsøke å velge utdannelse, eller i hvert fall en retning innenfor utdannelse. Jeg er nyskjerrig på media og har likt alt jeg har gjort innenfor det. Radio, være foran kamera, bak kamera, skrive (som jeg gjør på bloggen), foto og masse mer. 

  Jeg kan røpe litt for dere som er glad i magasiner........til høsten kommer det et nytt spennende blad om youtubing, sosiale medier og mye mere spennende. Jeg skal være en del av redaksjonen i sammen med for eksempel Bahare som sikkert flere av dere kjenner fra bladet Julia. Dette er jo en unik mulighet for å se hvordan det jobbes med et slik blad og det å få en smakebit av en jobb som dette er fantastisk. Jeg har allerede sett på et lignende blad i fra et annet land og denne helgen ser jeg etter inspirasjon og neste helg får jeg kanskje tid til å lage et tankekart. Det finnes så utrolig mye bra og interessant som jeg ønsker å få med. Alt i fra tips til reportasjer med for eksempel Youtubere, og vi har flere måneder vi kan bruke på å utarbeide dette. Det må jo bare bli superbra. 

  I går hadde jeg et møte på Aker Brygge om akkurat dette og det virker utrolig spennende. Etter møte tok jeg og moren min båten hjem. Da vi kom hjem tok faktisk jeg og søstra mi noen kule bilder sammen. Hun hadde nettopp kjøpt seg noen kule leppestifter vi tok bilder med. Hahaha! 

   


   

  Leser du magasiner? Hvilke?

  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Ekstra moro

  SE KLIPPET HER


  22.04.2016


  Hei

  Fredagen er her og den har vært litt annerledes for å si det slik. Jeg stod opp litt tidligere enn på en vanlig fredag og dro med pappa til Oslo. Jeg møtte opp hos TV2 klokken 07.40 til sminking og litt over 08.00 var jeg direkte på TV. Følte det gikk bra og allerede 09.30 båten tilbake til Nesodden. Så alt i alt var jeg bare 1 time borte fra skolen. Alltid litt sommerfugler i magen og man føler man ser annerledes ut når en annen sminker seg. Veldig rart å se seg selv, litt flaut, he he.

  Rett etter intervjuet   

  Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på intervjuet, det betyr veldig mye. Da jeg kom hjem ringte det også på døren og det ble levert en stor bukett med nydelige roser til meg med en koselig hilsen i fra gode kollegaer i Disney. Det ble jeg kjempeglad for og smiler hver gang jeg ser på blomstene. Det er så mye som går så fort. Plutselig er noe man enten har gledet seg veldig til, vært veldig spent på eller til og med noe man har gruet seg til plutselig over. Akkurat som innspillingen jeg hadde i London, jeg savner det allerede.    

  I dag var jeg altså på "God morgen Norge" og om du vil se klippet, kan du trykke //HER.

  I morgen begynner et nytt spennende prosjekt for meg, gleder til å dele det med dere også. SÅ går det superfort til uke 20 og lanseringen av kleskolleksjonen min med WOW og jeg gleder meg til å få møte mange av dere igjen. 

  Jeg skal forsøke å gjøre det spennende for dere her på bloggen også, så jeg har planer om to kule konkurranser om ikke så lenge. 

  Nok en gang takk for alle koselige ord, det betyr virkelig mye for meg at dere tar dere tid til å skrive til meg og jeg er så heldig som har følgere som dere. 

  Klem Jennie 
  16 kommentarer


  Disney

  DIREKTE PÅ TV :-O


  21.04.2016


  Hei (innlegg nummer 2 i dag)

  Nå skal jeg faktisk gjøre meg i klar for kvelden og legge meg. I morgen skal jeg tidlig opp for å være meg på "God Morgen Norge" Har aldri vært på noe som blir sendt direkte på TV før og gleder meg men er også sykt spent. 

  Jeg kommer på skjermen klokken 08.00 ut i fra hva jeg har hørt og kanskje noen av dere rekker å se det på TV før skolen. Selv skal jeg se det på nett-TV i sammen med familien på ettermiddagen. I morgen skal pappa være med, vanligvis er det mamma. 

  Etter sending er det tilbake på skolen og så er det HELG. Jeg skal på trening, spille kamp og på et møte i Oslo. Tror dette blir en fantastisk helg. 

  HER ER ET BLURRY BILDE I FRA ET KLIPP SOM MULIGENS VISES PÅ "GOD MORGEN NORGE"  I MORGEN

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Fikk du med deg innlegget jeg la ut litt tidligere i dag? 

  Klem Jennie​
   

   
  18 kommentarer


  Video

  LONDON HAUL APRIL 2016


  21.04.2016


  Hei

  Endelig er videoen klar og jeg håper at dere liker den. Jeg har vært en tur i Oslo i dag for å ordne noe med bunaden min, den blir såååå fin og jeg gleder meg veldig til å ha den på konfirmasjonen min. Nå skal jeg rett i et Skype-møte og det var derfor perfekt å ha videoen klar til å legge ut. I morgen tidlig skal jeg være med på noe veldig spennende. Jeg er litt usikker på om jeg kan fortelle dere om dette ennå, men så fort jeg kan skal jeg legge det ut her på bloggen, på IG og Snapchat.

   

  Hva har du gjort i dag?

  Kommenter gjerne om det var noe spesielt du likte av innkjøpene mine. Kommenter gjerne her under innlegget, men koselig med kommentar på Youtube også

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  TIPS

  Hvordan lage bun´s


  20.04.2016


  Hei

  Jeg har lenge fått spørsmål om jeg kan lage en "hårvideo" , hvor jeg viser forskjellige frisyrer. Jeg har tenkt litt på det og det virker veldig kult. Mange lurer på hvordan jeg lager fletter, "messy bun" og den nye frisyren som jeg la ut på bloggen i går. Jeg tenkte derfor å lage en slik video der jeg viser hvordan dere kan oppnå 2-3 forskjellige frisyrer. Hva synes dere om det?

  Forhåpentligvis kommer "London Haul" videoen ut i morgen. Jeg er ferdig med å redigere så det er bare å laste den opp. Jeg har flere ideer for spennende videoer i framtiden som jeg tror dere vil like. Gleder meg til å filme disse!

   
   

  Nå må jeg sette meg ned for å øve litt til 2 prøver i morgen. En i matte og en i KRLE. Tror nok det vil gå bra! Så har jeg også snart engelsk tentamen. 

  Har du noen prøver denne uka?

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  Video

  HAUL FRA LONDON


  19.04.2016


  Hei

  I dag etter skolen satte jeg meg ned og filmet en video til dere. Nemlig " LONDON HAUL". Nesten litt det sammen som en innkjøpsvideo. Jeg har allerede begynt å redigere men skal snart på trening så blir nok ikke ferdig i dag. I morgen skal jeg bli intervjuet nok en gang så får ikke så mye tid i morgen heller. Jeg må også øve til prøver. Men jeg kan i hvert fall si at den kommer i løpet av uka. Her er noen snikbilder fra videoen. 
  Jeg lurte jo også på om jeg skulle sette i gang med en konkurranse her på bloggen, så kunne jeg ha kjøpt premie neste gang jeg drar til London som allerede er i starten av mai. 

  Er det noen stemning for en slik konkurranse og hva kunne premien ha vært?

  Klem Jennie
  42 kommentarer


  Disney

  BILDER FRA DAGENE I LONDON


  18.04.2016


  Hei

  Da er det mandag og skolen gikk veldig bra, selvom jeg har jobbet hele helgen. Stod opp tidlig hver dag  i Londonog la meg ganske sent så kjente at jeg ble tappa for litt krefter på flyturen hjem. Heldigvis hadde jeg fått i meg litt energi etter å ha sovet godt i senga mi. Det føles litt rart å være hjemme. Tenk at noe man har gledet seg til kjempe lenge plutselig er over og du er tilbake til det andre livet. Heldigvis drar jeg tilbake i mai så det er ikke over ennå. 

  Jeg tok ikke så mange bilder med kamera siden vi jobbet og var på sett hele tiden. Det var rett og slett ikke mulig, ettersom bildene fra settet heller ikke kan deles. Kunne heller ikke ta bilder med digitalkamera under innspilling,siden det da må være helt stille. Mamma fikk knipset noen med mobilen, og de ble faktisk ganske bra. Kan ikke dele disse bildene ennå, men deler noen fra backstage. Så det er det du vil se mest av i dette innlegget. 

  Hele oppholdet var fantastisk,  jeg klarer ikke beskrive. Disney folka var også utrolig åpne, energiske og glade mennesker som gjorde det mye lettere å være seg selv. Det var som jeg hadde kjent dem veldig lenge, selvom vi bare hadde skypet en gang og hatt kontakt via mail og telefon. Første dagen var det bare jeg som ble filmet men dagen etter fikk vi "besøk" av en annen jente som heter Amalie.

  Første dag da jeg ankom var det rett i "hår og make" som vi kaller det. 


  Dagen ble lang men jeg hadde det utrolig morsomt. Etter innspilling "dura" jeg og mamma fort til hotellet og la fra oss ting før vi dro av gårde på shopping. Da vi ankom shoppingsenter Westfield visste vi med en gang at vi trengte mer enn noen timer her, fordi det var gedigent. Etter shopping dro vi tilbake på hotellet og tok kvelden før vi neste dag dro av gårde til sett igjen. Denne dagen var også en som heter Amalie Olsen med. Hun skulle være med på ett par av episodene.

  Øver manus, blir styla, tar noen antrekksbilder ute, tok bilde med Amalia og får på meg mikrofon

  Dagen var nok litt enklere ettersom alle visste hva det nå gikk utpå etter dagen før. Denne dagen filmet vi faktisk lenger og da vi hadde spilt inn siste episoden jublet alle. Vi takket alle for godt arbeid og tok noen selfies og bilder sammen. Igjen da vi kom til hotellet slang vi fra oss ting før vi tok en siste tur på senteret. Der holdt vi ikke ut så lenge. Haha! Middag på hotellet ble det litt senere før vi begynte å pakke på rommet og la oss til sengs. Dagen var det det vare hjemreisen igjen som var ganske stressende men gikk fint. 

   

  Jeg har mye spennende som skjer fremover også. Lurer på om jeg skal ha en konkurranse med en "London premie"  som jeg kan kjøpe neste gang jeg er i London. 

  Tips til konkurranse ?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Reise/ferietur

  INNKJØPSVIDEO FRA LONDON


  17.04.2016


  Hei

  Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem i fra flyplassen. Har fått gitt gaver til lillebror og lillesøster, og de ble kjempeglade. Nå har jeg lagt det jeg kjøpte til meg selv på senga mi, og ser at dette sikkert er nok for en liten innkjøpsvideo. Hadde ikke tid til å reise inn til sentrum av London, men hadde litt tid etter innspilling til å være på shoppingsenteret Westfield, det er utrolig stort. 

  Kan ikke love når jeg får filmet denne videoen, men den kommer. Denne uken har jeg mange prøver på skolen og mye annet spennende som skjer. Allerede 7 mai reiser jeg tilbake til London også. 

  Jeg lager et innlegg denne uken om den fantastiske opplevelsen og forteller litt mer i fra dagene mine. Akkurat nå skal det smake godt med mat og ta en rolig kveld med familien som jeg ikke har sett på flere dager. 

  Antrekket fra gårsdagens shopping på Westfield. 

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Det kommer enda en video om ikke lenge, kan du tenke deg hvordan?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Disney

  It's a wrap


  16.04.2016  Hei

  Nå er jeg tilbake på hotellet igjen etter en ny dag med innspilling. I dag hadde jeg besøk av Amalie Olsen i episodene av "The Club" og det var veldig koselig og gøy. 

  Det ble til noen episoder jeg tror mange av dere kommer til å like.

  Det var rart da vi plutselig var ferdig med opptak. Heldigvis ble det ikke farvel med crewet, jeg møter mange av dem igjen allerede i mai. 

  Legger med et bilde jeg la ut på Instagram tidligere i dag. Nå skal jeg ut på eventyr og deler flere bilder når jeg kommer hjem igjen til Norge. 

  Jeg har en hektisk uke fremfor meg med minst tre prøver, lekser og noen spennende intervjuer. 

  Processed with VSCO with a5 preset   

  Tror du at disse episodene av "The Club" vil være noe for deg? 

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Disney

  Der drømmer blir til virkelighet


  15.04.2016


  Hei

  I dag har det vært første dag med innspilling på en fantastisk location i Notting Hill.    

  Det er en stund siden jeg har vært fremfor kamera på denne måten, men heldigvis falt jeg fort inn i det. Utrolig kul garderobe og jeg elsker å bli stylet. Gleder meg allerede til i morgen når jeg skal på innspilling igjen. Det er utrolig kule ting jeg gjør i episodene av The Club og du vil få gode tips og triks fra meg når dette kommer på Disney Channel til høsten. 

  Nå er vi akkurat kommet tilbake på hotellet og jeg fjerner sminke og slapper av litt før vi skal en tur ut for å "shoppe" 


   

  Disse bildene er ikke fra selve innspillingen. Håper jeg veldig snart kan gi dere noen "sneak peeks" fra det som skjer på setter og under innspilling. 

  Ønsker deg en superfin helg. 

  Klem Jennie 
  9 kommentarer


  Reise/ferietur

  Blir du med til London?


  14.04.2016


  Hei

  I dag ble jeg hentet litt tidligere på skolen, for å rekke flyet som går i ettermiddag. Jeg filmet raskt to korte videosnutter, som kommer til å bli lagt ut på nettet, jeg kan linke til dette når det er klart. 

  I dag har ikke mamma og jeg plasser ved siden av hverandre på flyet, noe jeg syns er kjempedumt. Håper det vil ordne seg når vi kommer til flyplassen eller er på flyet. Flyturen til London er jo ikke så lang, den er jo under halvparten av tiden det tar å fly til Gran Canaria. Kommer frem på kvelden og skal da rett i møte etter å ha sjekket inn på hotellet, jeg er så spent. 

  Jeg vet at jeg kommer til å få det supertravelt disse dagene og det er virkelig ikke lett å få filmet selv når det er så mye som skjer hele tiden. Jeg prøvde litt da jeg var på Gran Canaria, men dere kan nesten ikke tro hvor vanskelig det er . Alt skjer fort og effektivt og når det er en pause så er det jo fint å være sosial uten telefon. Sikkert lettere om man er bak kamera selvfølgelig, men ikke når man er foran, he he. 

  Men du kan "bli med" til London gjennom min snapchat @jenniesofiesnap , min IG bruker @jenniefashion og her på bloggen. I tillegg kommer det vel kanskje noe på IG brukeren @disneychannelno , så l egg dem til om du ikke vil gå glipp av noe. 

  I morgen filmer jeg alene og på lørdag får jeg en gjest i episodene som spilles inn av "The Club" Denne serien begynner på TV til høsten. Jeg kommer på disneychannel før høsten 2016 også. Ja, tenk allerede 27 mai klokken 16.00 blir jeg å se på Disney Channel med de to andre skandinaviske programlederene Julie Bjerre og Filip Gisslèn på den skandinaviske visningen av Radio Disney Music Awards. Det gleder jeg meg veldig til, det er jo et stjernespekket show.

  Processed with VSCO with a5 preset

  Har du en favorittartist blant de nominerte i Radio Disney Music Awards?

   

  Klem Jennie

   
  12 kommentarer


  Reise/ferietur

  Skremmende.....


  13.04.2016


  Nevnte det litt i blogginnlegget jeg postet tidligere i dag, altså hva jeg syns er litt skummelt.

  Trykk //Her for å se hva jeg mener. 

  Artikkelen her er mye mer utfyllende enn den som var i papirutgaven av VG i dag. Jeg syns det er litt skummelt, men også koselig. Når jeg blir intervjuet har jeg det bare gøy og det er alltid en god stemning, det er det å se det hele på trykk eller på nettet som gir litt "sommerfugler i magen" . Jeg har intervjuet en del personer, men ikke blitt intervjuet noe særlig selv, så det er litt uvant. Jeg må nok bare venne meg til det og neste gang går det sikkert enda bedre. Allerede et par dager etter at jeg kommer hjem fra London skal jeg intervjues av en annen. 

  Håper du liker å lese om meg i VG, trykk //Her for å komme til saken. Mange har dessuten etterlyst bilde av mine foreldre, de er også i avisen. De er jo ellers aldri på bloggen min eller min Instagram.

   

  Syns du dette innlegget var i korteste laget, så skrev jeg //DETTE innlegget tidligere i dag. 

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  TIPS

  Ut av kroppen opplevelse


  13.04.2016


  Hei

  I dag var det rart å se seg seg selv på julia og Topp sine nettsider, uten noe forvarsel.  Jeg liker begge bladene/nettsider godt og tittet innom etter skolen i dag som jeg så ofte gjør. Plutselig var mitt ansikt der. De hadde skrevet noen koselige ord om alt dette spennende jeg skal være med på, men jeg venner meg virkelig aldri til å lese slikt om meg selv. Det blir litt sånn "ut av kroppen opplevelse" og det er jo faktisk slik at jeg reiser i morgen. Da jeg leste dette så gikk det litt mer opp for meg og det er vel på tide at jeg begynner å pakke litt, he he.

   

  Dette er fra topp.no


  Når jeg ser slikt som dette, så lurer jeg på hvordan andre ser det. Julia publiserte det på deres IG-bruker også, du kan komme til den ved å trykke //HER. Der er det jo kommentarfelt, og så "må" jeg lese litt selv om jeg kanskje ikke burde gjøre det. Men jeg vil få med meg det koselige som dere gode følgere skriver, så jeg kommentere litt tilbake til dere. Dere fortjener jo det og så må jeg forsøke å se forbi de som skriver dritt. 

  Å se meg selv slik i Julia og Topp og ikke minst i dagens VG, er litt skummelt også. Jeg tenker blant annet, "Hva tenker folk? " "Hvordan ser de meg?"  Jeg er nok den som ser først og best det jeg ikke er så fornøyd med, og blir litt småredd for at folk skal se det samme som meg. Samtidig tror jeg at man ser sine egne usikkerheter og komplekser best. Jeg går jo aldri ut etter å finne "feilen" i mennesker og dømmer de på det.

  Dette er fra julia.no

   

  Jeg vil virkelig takke alle dere, som støtter og tar dere tid til å kommentere både her og på instagram. Jeg setter utrolig stor pris på det, og håper av hele mitt hjerte at deres drømmer også blir virkelige...for det kan de. 

  Senere i kveld deler jeg noe jeg syns var litt skummelt på bloggen, jeg håper dere vil like det også. 

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  TIPS

  TAR EN PAUSE


  11.04.2016


  Som jeg har blogget mange ganger, så reiser jeg snart til London. Uken er veldig full med prøver, tentamen, bursdag, trening og pugging av manus. Noen ganger blir det litt mye å tenke på så da er det veldig fint å bare ta en liten pause som jeg gjør nå, legge seg ned og høre på litt musikk. I det siste har jeg hørt masse på musikk og jeg bare elsker det. Sangene jeg har hørt på i det siste er....

  Fragile - Kygo, Labrinth

  Don`t let me down - The Chainsmokers, Daya

  Work from home - Fifth Harmony, Ty Dolla $ign

  NO - Meghan Trainor

  Girls like - Tinie Tempah, Zara Larrson

  Dette er noe jeg gjør når jeg øver til prøver også. Kan ikke sitte og pugge time etter time etter time. Det lønner seg å si til seg selv, nå skal jeg lese i 40 minutter, så ta seg en pause og gjøre noe annet. De 40 minuttene du leser/pugger bør du legge bort telefonen og ikke la deg forstyrre da (vet det er vanskelig noen ganger) Når de 40 minuttene er over kan du sjekke og svare på meldinger, ta deg en pause, høre på musikk, husk å drikke vann ;) Så er det viktig og ikke bruke for mye tid også. Jeg tenker at det jeg ikke har lært før klokken 21.00 på kvelden, det lærer jeg ikke til dagen etter uansett, det er like viktig med god søvn.

  I tillegg så lager jeg meg ofte nøkkelord/stikkord og faktasetninger, slik at jeg kan lese på dette i stedet for den lange teksten. Jo mer og mer som fester seg i hodet, jo færre nøkkelord. Dette er noe som funker bra for meg. 

  Har du et godt puggetips?

  Hva er din favoritt sang akkurat nå?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  MUSIKK

  "SANGVIDEO"


  10.04.2016


  Hei

  I dag har jeg for det meste sittet inne og jobbet. Har øvet til engelsk foredrag på skolen i morgen og andre ting. Fikk også til å lage en video me broren min på musical.ly. Til dere som lurer på hva det er så er det en app der man deler videoer hvor man mimer til sanger. Hahah! Det er mye morsommere enn det høres ut. Den vil også bli lagt ut på instagram. Flere av instagram følgerne mine liker at jeg lager slike videoer så hvorfor ikke fortsette. Heter @jenniefashion på både instagram og musical.ly. Har allerede laget to andre med broren min min om du vil se det bare å sjekke de ut. 

  Noen screen shoots fra videoene vi har laget! Han liker faktisk å lage slike videoer!
  Har du musical.ly ? 
  Klem Jennie
     31 kommentarer


  TIPS

  Mine favoritter


  09.04.2016


  Hei

  Nå er det jo ikke lenge til jeg reiser til London igjen for å spille inn episoder til et program som kalles "THE CLUB" som vil komme til høsten 2016. Jeg gleder meg utrolig masse og jeg gleder meg til å være tilbake på skjermen. Dette blir jo også 3 gangen jeg reiser til London. Var der med familien sommeren 2014 og på språkreisen til Brighton hadde vi en dagstur til London. London er nok en av mine favorittsteder. Elsker byen og alt det er mulig å finne. Det er for det første masse kule butikker vil ikke har i Norge pluss søte kaféer, fine gater, stilige bygninger og kjente attraksjoner.

  Jeg har fått spørsmål spørsmål om jeg har tips til butikker å besøke i London. Jeg har jo ikke fått oppleve hele London men av det jeg har er dette mine favoritter. Mine anbefalinger er TOPSHOP, Abercrombie&fitch, Hollister, Urban Outfitters, Nike og M&M World. Liker også PINK av Victoria Secret. De har masse fint nattøy, kosetøy og sportsklær. Ellers har de mye annet kult "stæsj" som jeg liker. Har blant annet en flaske derfra. 

  Ellers vil jeg anbefale London Eye, en sightsing med "double-decker buss"  og Fargerike flotte Neil`s Yard. Det å ta seg tid til å slappe av i en av parkene og se på livet. 


  Disse bildene er fra turen til London i 2014. Du kan også finne de på instagram brukeren min (@jenniefashion) Om du vil se tilbake på turen min er det en egen kategori på bloggen som heter London om du vil ta en titt innom den.  Husker sikkelig godt da alle disse bildene ble tatt. Spesielt det med Abercrombie-modellen. Jeg husket at jeg spurte han og hjelperen hans om vi alle kunne ta en "tullebilde". Ble glad de de begge sa ja og alle lo av bildet da vi så på det. Vi slo an en liten prat. Savner det.

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Blogg

  TOPP 5


  08.04.2016


  Hei

  I dag har jeg blitt intervjuet av en avis, kommer tilbake med nærmere informasjon når jeg vet mer om når intervjuet publiseres. Nå er det rett på håndballtrening, så å blogge noe særlig har jeg rett og slett ikke tid til. Denne helgen har jeg gledet meg masse til, mest fordi det ikke skjer noe. Jeg har ingen planer, jeg kan være impulsiv. Kanskje jeg filmer noe, kanskje jeg ligger lenge i senga og ser på film, eller serier. Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal gjøre. Eller.......jo, jeg må planlegge pakking til London. Jeg reiser jo på torsdag. Jeg har også fått vite at det er en del lekser og prøver neste uke og det kan være lurt av meg å bruke litt av helgen på dette også. Skoleuka blir jo kort også fordi jeg reiser bort. Men først og fremst skal jeg kose meg.

  Jeg vet ikke om du er fast leser av bloggen min, men her er topp 5 innlegg for mars/april. 

  1. HER DELTE JEG MASSE BILDER FRA EN TUR TIL NORD - Husker du hvor jeg var?

  2. HER FORTALTE JEG DERE EN STOR NYHET SOM JEG ER VELDIG STOLT OVER. Datoen var 7 mars, husker du hva jeg fortalte?

  3. JEG TOK DERE MED PÅ TUR  OG FOTOSHOOT, REISEN GIKK TIL VARME STRØK. Husker du hvor jeg var og hvor lenge jeg var borte?

  4. HELT UTROLIG AT JEG SKAL TILBAKE PÅ TV, SOM PROGRAMLEDER. Fikk du med deg for hvilke to programmer jeg skal være programleder?

  5. ENDELIG BLE SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE LAGT UT PÅ BLOGG OG YOUTUBE. Vet du hvor mange ganger den har blitt sett nå?

   

  Her er de 6 nyeste bildene mine på IG @jenniefashion

  På min Instagram blir du ppdatert , også om når det kommer nye blogginnlegg. 

  Liker du best blogg eller Instagram?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Disney

  KLYP MEG


  07.04.2016


  Hei

  Klyp meg i armen, for jeg drømmer tydeligvis. Det jeg fortalte på bloggen for et par dager siden, er nesten ikke til å forstå. Etter at pressemeldingen ble sluppet har det også vært snakk om å gjøre noen intervjuer i dagene som kommer, første allerede i morgen.

  Allerede om en uke setter jeg meg på flyet for første innspilling med Disney Channel, men jeg skal også tilbake til London i mai. Det er bare helt syyyyyykt og det tok faktisk noen dager før jeg forstod at dette faktisk skjer. Det har vært masse forberedelser av papirer, søknader og andre ting som må være i orden før man kan jobbe i Storbritannia når man ellers bor i Norge, men vi har fått masse hjelp av crewet. Dette blir et eventyr for meg og jeg skal selvfølgelig forsøke å ta dere med på en god del gjennom blogg, Snapchat og Instagram. Jeg vil også holde dere oppdatert om når dette kommer til å bli vist og andre spennende ting som skjer underveis.  

  Disney Channel Norge har også opprettet seg en Instagrambruker nå som heter @disneychannelno , følg den om du vil ha mer info og holde et øye med hva som skjer fremover. 

  Personlig har jeg alltid vært fan av Disney, hvem er ikke det? Elsker Disneyfilmer og kommer aldri til å bli for gammel for Disney-magi. Har siden jeg var liten drømt om å reise tilbake til Disney World, husker ikke noe fra jeg var der som liten. Heldigvis har vi filmer og bilder og det er gøy å se på og lillebror ble misunnelig da han så disse bildene, tenk at jeg har møtt Minnie Mus og Snipp og Snapp...he he.

  Har du en Disneyfavoritt?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Disney

  Tilbake på TV


  05.04.2016


  Hei

  I dag skal jeg avsløre en hemmelighet som jeg har holdt for meg selv ganske lenge. Det føles i hvert fall lenge å gå rundt og ikke kunne fortelle om noe man syns er kjempespennende. 

  Tidligere i dag ble det offentliggjort en pressemelding, utdrag av den ser du under.

  _________________________________________________  5. april, 2016

  NORGES STØRSTE TWEENS-BLOGGER SKAL GUIDE DE NORSKE SEERNE GJENNOM 2016 RADIO DISNEY MUSIC AWARDS

  Radio Disney Music Awards (RDMA); Årets stjernespekkede musikkgalla med opptredener av noen av musikkverdenens største artister, fremtidens stjerneskudd, kjendismingling og rød løper, sendes fra Microsoft Theater i Los Angeles. Norges største tweens-blogger og Disney Channels nye «The Club»-programleder Jennie Sofie (15) debuterer som programleder for Disney Channel på Norges-visningen av RDMA 27. mai kl 16.00.

  Taylor Swift, Justin Bieber, DNCE, Shawn Mendes og One Direction topper nomineringene på 2016 Radio Disney Music Awards (RDMA). Fans fra hele verden stemmer nå frem sine favorittartister i 17 kategorier som blant annet «Beste låt å danse til», «Beste sang å mime til», «Beste bruddsang», «Årets sang», «Beste sang som får deg til å smile». Vinnerne konkurrerer om en Radio Disney ARDY-statuett, den gullfargede Mikke Mus-statuetten. Avstemningen skjer på: www.disneychannel.no/rdma

  2016 Radio Disney Music Awards, som gjennomføres på Microsoft Theater i Los Angeles lørdag 30. april, sendes i Norge på Disney Channel 27. mai klokken 16.00. Jennie Sofie (15), kjent fra den prisbelønte bloggen med samme navn, web-serien «Jenter» (2013), og som klesdesigner for tweens-merket WOW, skal fra studio, og sammen med den danske og den svenske programlederen (Julie Bjerre och Filip Gisslén), guide seerne gjennom musikkgallaen som byr på opptredener av kjente artister, prisutdeling, samt kjendismingling på den røde løper. Fra høsten 2016 blir Jennie Sofie å se fast som programleder på Disney Channels «The Club».

  -Jeg er kjempeglad og stolt over å få bli en del av Disney-familien. Som programleder skal jeg guide Disney Channels seere gjennom det stjernespekkede Radio Disney Music Awards 2016. Jeg ser veldig frem til å snakke om musikk, mote og å ha mye moro, forteller Jennie Sofie.

  Gjennom sin blogg («Årets Ung blogg», Vixen 2014), Instagram  (170.000 følgere) og YouTube-kanal (18.000 abonnenter) inspirerer Jennie Sofie daglig flere hundretusen norske tweens. Å lede den norske sendingen av RDMA er Jennie Sofies programlederdebut for Disney Channel. TV-showet varer cirka 1,5 timer, og Jennie Sofie vil kommentere stjernene på den røde løper, bak-scenen-klipp, sangene, kjendisene og høydepunktene fra den stjernespekkede gallaen.

  2015 Radio Disney Music Awards (RDMA) bragte totalt over 101 millioner stemmer fra Radio Disneys app´er og sosiale medie-plattformer. Fem millioner stemmer kom fra internasjonale fans. Sendingen ble sett av 4,3 millioner over hele verden. Troféen som tildeles vinnerne kalles "Golden Mickey", en gullfarget statuett med en silhuett av Mikke Mus med øretelefoner.

  Avstemningen er åpen på www.disneychannel.no/rdma frem til søndag 10. april. På siden finner du klipp fra da flere av artistene overraskes med nyheten om at de er nominert, samt klipp fra fjorårets galla. 

  _______________________________________________________________________________________

   

  Jeg er utrolig spent og setter meg på flyet til London allerede om knappe 2 uker. Jeg gleder meg masse til å jobbe foran kamera igjen og kan nesten ikke tro at jeg har fått denne muligheten. 

  Dette er noe jeg kommer til å blogge mere om og kommer også til å "ta med" dere blogglesere, instagramfølgere og snapchatfølgere med på eventyret igjennom mine sosialemedier. 

  Hvilken Disneyfilm/serie liker du best?

  Klem Jennie
  42 kommentarer


  Ekstra moro

  I MORGEN SLIPPER JEG DEN


  04.04.2016


  Hei

  I dag var det skole igjen og jeg var utrolig sliten. Hadde det utrolig gøy på leir men ble nok tappet for en del krefter. Nå er det viktig at jeg lader opp batteriene mine igjen, fordi i morgen avslører jeg en hemmelighet jeg har holdt på ganske lenge, Jeg kommer ikke til å si noe om det før i morgen men jeg håper det er noe dere vil se frem til, like mye som meg. Elsker de innleggene hvor jeg avslører noe spennende siden det er som oftest noe jeg har gått å gleda meg til å fortelle dere.  Men dere får bare gå rundt å luren en dag til fordi det er i morgen jeg vil si det. 

  I tillegg vil jeg takke for 170k følgere! Neste stopp 180k :-)

  Er du god til å holde på hemmeligheter?

  Klem Jennie

   

   
  17 kommentarer


  WOW

  HVOR ER DEN?


  03.04.2016


  //annonselink

  Hei

  Nå har jeg kommet hjem fra Konfirmajsonsleir. Jeg har hatt det veldig gøy, men er også utrolig sliten. Jeg har reist så mye i det siste og i tillegg ikke fått sove så lenge som jeg ønsker i helgene, derfor gleder meg meg til neste helg fordi da har jeg foreløpig ingen planer. Da vil jeg sove så lenge jeg vil og nyte det å ikke gjøre så mye. 

  Samtidlig håper jeg at våren snart kommer. Vet at vi er i April og at det er en av vårmånedene men jeg ønsker meg fint vært og litt varme, slik at jeg kan gå i en lett jakke og kjenne sola varme i ansiktet. Jeg vil gå vårklær og ikke pakke meg inn i store tykke gensere og vinterjakker. Det har jeg faktisk brukt en del i det siste. Huff! Vi har heldigvis hatt noen få slike vårdager noe som gjør at jeg gleder meg enda mer. Jeg ser nok at jeg må ut å kjøpe litt vårklær. 

  WOW har fått inn maaaaange nye klær som jeg synes er utrolig fine til våren. Det er mange friske og freshe farger! For å komme til siden deres trykk //her. Der finner du blant annet masse inspirasjon til stilige antrekk og plagg du kan sette sammen. 

  I uke 20 blir min kolleksjon "Wow by Jennie Sofie" lansert. Den er full av herlige sommerplagg som er perfekt i fra mai måned da den kommer ut i butikk.

  HER ER NOEN AV MINE FAVORITTER<3


  Har du allerde kjøpt noen nye og kule vårklær?

  Klem Jennie
   

   
  11 kommentarer


  Helg

  Konfleir


  02.04.2016


  Hei!

  Da blir det et lite innlegg her i fra konfirmasjonsleiren. Det er ikke lov til å ha mobil på samlingene så det blir ikke så mange bilder i fra det, men selfies fra rommet har vi. I dag stod vi opp kl 08.15 og har siden da spist frokost, hatt flere samlinger og grilling. Selv om det er dårlig vær og regn er det utrolig koselig! Jeg kom på rom med de jeg ville og vi koser oss skikkelig💕

  Hvordan er været der du er?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION