• inspirasjon

  FABTASTIC


  30.04.2015


  Hei

  //Annonse

  Ååååå, som jeg gleder meg til sommer, og til å bruke enda mer av FAB Tattoos. Det ser sikkert enda bedre ut med litt sommerglød i huden. Noe jeg egentlig må se lenge etter siden jeg smører meg med faktor 30 hele tiden og ikke har tid til å legge meg i sola. Men solfylte dager i Østerrike og Italia gjør jo alltid susen ;) Men fant et filter som ga litt glød på bildene, he he.

  Jeg har forelsket meg FAB Tattoos og er superglad for at jeg får lov til å bruke dem også. For mamma er ganske streng med huden, men godkjente disse fordi at produktene er giftfrie og de er allerede testet på allergikere. Jeg har tidligere nemlig reagert på ulike produkter og hatt hudproblemer, jeg har det man kaller sensitiv hud. 

   

  FAB Tattoos


  Slike metallic tattoos kan man jo sikkert kjøpe flere steder, det er dette merket som flere norske kjendiser har brukt - blant annet Tone Damli og Kristine Ullebø. Det fins flere ulike pakker og hver pakke inneholder 4 ark med mange fine tattoos.

  De har masse flott inspirasjon på sin IG bruker @fabtattoosnorge, trykk for å komme dit.  På Facebook er det mer informasjon og inspirasjon også, trykk for å komme dit.

  For en drøy uke siden fikk jeg en testpakke av FAB Tattoos i posten og i dag klarte jeg ikke vente mer med å teste dem ut. De var superlette å ta på for de festet seg raskt med en fuktig klut.

  Hva syns du om slike tattoos?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  inspirasjon

  Smoothie på 1-2-3 !


  29.04.2015


  Hei

  Vet ikke om jeg har sagt det før, men jeg elsker smoothies! Lager det ofte før trening eller bare til hverdag. Har tidligere lagt ut bilder av smoothiene jeg lager og mange spør om " oppskrifen" / Hva jeg tar oppi. Valgte derfor å lage et lite blogginnlegg om det pluss fremgangsmåte.

  Jeg lager litt forskjellige smoothies hver gang men jeg har en favoritt. Den lager jeg av banan, blåbær, jordbær, yougurt og appelsinjuice. Har ogå fått en ny veldig praktisk blender. Har ønsket meg en slik lenge så ble velig glad den dagen mamma og lillebror kom hjem med den.

   

  1. Det første jeg gjør er å finne frem ingrediensene mine og lar de tine på benken i minst 7 minutter. 


  2. Deretter tar jeg å fyller opp flasken til litt under halvparten med juice. Om du ikke har en slik blender kan du bruke et glass. ( Det kommer helt ann på hvor mye du vil lage)


  3. Så tar jeg oppi 4-5 ss med yougurt ( her velger du om du vil ha vanlije eller naturell. Denne gangen brukte jeg vanilje)


  4. Till slutt tar jeg oppi bærene og frukten. ca en halv banan og fyller resten opp med jordbær og blåbær.

   

  5. Sett på lokket og miks til alt er blanda sammen. 


  6. Håper det smaker!!

  Skal du prøve smoothien?

  Klem Jennie

   
  26 kommentarer


  Sommer

  SAVNER SOMMEREN


  28.04.2015


  Hei

  Nå for tiden er dagene mine ganske hektiske og det er mye å tenke på. Jeg tenker på alt skolearbeidet mitt, ting jeg må få gjort, ting jeg skal og det går noen ganger bare i surr for meg. I dag har vært en slik dag og jeg sovnet på sofaen litt etter at jeg kom hjem. Tanken på sommer nå gjør det litt letterer. Når alt arbeidet er ferdig er det sommerferien som står for tur og den er ganske fullstappet. Dere vet jo allerede hva jeg skal og jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg.  

  BILDER DU KANSKJE IKKE HAR SETT FRA SOMMEREN 2014;-)

   
  Hva skal du til sommeren? Ut å reise eller kose deg hjemme?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  Video

  Ny, Challenge video :)


  27.04.2015


  Hei

  Helgen har vært helt grei, følte, meg egentlig ikke klar for ny skoleuke. På fredag var jeg så sliten etter skoleuken at jeg sovnet med lillebror da han la seg. På lørdag fikk jeg besøk av Nora som overnattet og vi hadde et veldig gøy i sammen og filmet blant annet denne videoen i dette innlegget. 

  Søndag var det håndballkamp og etter kampen var jeg på skolen igjen for å øve med "sal og scene" gjengen til forestillingen vi har satt opp i valgfaget. Den kommende uken er det premiere på stykket "Heksene", innleveringer, gruppearbeid i andre fag, dommerkurs med håndballen mm. 

  Gleder meg til sommerferien mer enn jeg trodde det var mulig å kunne glede seg. 

  Håper dere liker den nye videoen på Youtubekanalen min.  Dere kan subscribe meg på Youtube og få meldinger når jeg legger ut nye videoer og jeg skal legge ut videoer oftere fremover.

  Bildet under viser hvor du skal trykke når du kommer til brukeren min på Youtube. Trykk HER for å komme til min kanal.  Trykk på subscribe som vist på bildet under for å følge meg (Rød knapp) etter at du har trykket på linken. (Du kan altså ikke trykke på bildet under)

   

   

   

  BEAN BOOZLED CHALLENGE


  Fortsett gjerne med å kommentere hvordan video du ønsker at jeg skal filme. Snart kommer også svar på spørsmålsrunden jeg startet forrige uke. 

  Klem Jennie
  45 kommentarer


  Blogg

  Min adresse


  26.04.2015


  Hei

  Mange lurer på hva min adresse er og jeg har aldri svart noen av de som har spurt meg om den på bloggen. Dette også fordi jeg ikke får lov av foreldrene mine. Vel....jeg har gitt den bort et par ganger fordi at noen skulle få sende tegninger som de hadde tegnet av meg som jeg så på IG. Da jeg var med på vinterlyd fikk jeg også noen koselige hilsner.

   

  Her er litt av posten jeg tidligere har fått. Mange som sier de har sendt men det har aldri kommet fram. Vurderte derfor postboks lenge og endelig har jeg det:-)

  Siden så veldig mange har spurt om adressen min, kan jeg nå dele min helt egne adresse med dere. 

   

  Jennie Sofie 

  Postboks 3

  1451 NESODDTANGEN

   

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  inspirasjon

  Sommertilbehør


  24.04.2015


  Hei

  For en liten tid tilbake kjøpte jeg meg en vårhatt. Jeg har ikke brukt den på skolen og i byen, men mye hjemme og med venner. Veldig deilig å ha på seg hatt når man sitter ute i sola og jeg kommer garantert til å se etter flere hatter fremover til sommergarderoben. 

  Sommergarderoben eksisterer ikke ennå, for forrige dagen da det var varmt og jeg skulle finne noe å ha på meg oppdaget jeg fort at mye ikke passet :( Litt kjedelig, men litt gøy å se etter nye klær også.

  Satt sammen en collage som inspirerer meg

   

  Liker du hatter?

  Bruker du hatter?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Antrekk

  Brilledilla


  23.04.2015


  Hei

  //sponset

  I dag fikk jeg en megakul pakke i posten i fra "Shady Fruits".  Som flere av dere har lagt merke til så er jeg glad i å bruke solbriller og disse jeg fikk i dag er jo superkule. I dag på skolen knakk forresten brillene som jeg kjøpte på Lindex, så jeg ble kjempeglad da jeg åpnet pakken med ikke mindre enn 5 par solbriller :)

  Jeg la merke til Shady Fruits på Instagram, de har brukeren @shadyfruits. Brillene kan bestilles på nettsiden som du kommer til ved å trykke //HER. Ser at de har tilbud på solbrillene frem til 20 mai. Det finnes briller til en hver smak. Fikk noen litt crazy par men også noen litt mer rolig og classic;-)

    

  Hva syns du om brillene? Jeg er i hvertfall hekta på dem!

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Video

  Challenge video


  21.04.2015


  Hei

  Sent blogginnlegg i dag, men håper jeg gjør det godt med å legge ut en video :)

  Tuva og jeg filmet to challenger forrige uke, men det ble bare en video. Vi forsøker kanskje på nytt en annen gang med den andre challengen som det ikke ble noe av. Vi fant ut at vi skulle ha en Humming challenge(nynne utfordring), men bestemte oss i stedet for å være litt ekstra kreative og lagde en plystre challenge (har aldri sett det før)

  Forsøk selv å plystre om du ler, det er jo umulig, he he. Vi hadde hatt en lang latterkrampe før vi kom ordentlig i gang med filmingen, hadde det utrolig gøy.

   

  Håper du liker videoen

   Husk at jeg startet en spørsmålsrunde i går, så under det innlegget kan du stille spørsmål til neste gang jeg skal svare på spørsmål. 

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  venner

  STARTER EN NY SPØRSMÅLSRUNDE


  20.04.2015


  Hei

  Da tenkte jeg å starte en ny spørsmålsrunde her på bloggen, som jeg tidligerer har nevnt. Håper du likte den forrige videoen min og fikk svar på noe du lurte på. Om det er noe du ikke har fått svar på enda er det bare å kommentere under dette blogginnlegget. 

  Dagen i dag har vært helt super. Var sol helt fra jeg stod opp til nå og det er fremdeles nydelig. Det var 23 grader på skolen, utrolig behagelig med svart bukse da. Hahahahah! Nei da, men jeg nøt sola og etter treningen gikk jeg bare i shorts. I morgen vil det også bli varmt. Gleder meg.

  Bilde fra skolen i dag<3

  Håper du har hatt en fin dag:-)

  Klem Jennie 

  Kommenter spørmål, om du har noen
  179 kommentarer


  inspirasjon

  SUMMER WANTS


  19.04.2015


  Hei

  //sponset

  Denne uken startet faktisk sommerhalvåret, så nå er det sommer :) De siste ukene har faktisk været vært kjemperart. Ene dagen sol, full vår og varmt, neste dag....sludd :( Jeg vet jo at det ikke kommer til å bli full sommer selvom årets første sommerdag har vært, men denne helgen har vært utrolig varm og delig. Så er det bare å være ute og nyte været, for plutselig kan det bli perioder med kaldt vær igjen også. 

   

  Tanken og følelsen av sommer fikk meg til å lage denne collagen, med produkter jeg ønsker meg i fra Makestyle

  Shell Lip Balm, økologisk leppepomade. Du ser den ved å trykke //HER  Lalicious Butter, bodybutter som lukter super godt. Ønsker meg kanskje enda mer den som lukter kokos men denne som heter Kiss passet bedre inn i collagen, he he. Du ser Kiss ved å trykke //HER og coconut ved å trykke //HER Victorias secret duften Angel i super søt flaske, se den ved å trykke //HER

  Jeg syns Makestyle har mye fint og tenkte å ha en giveaway til dere blogglesere allerede neste uke :)

  Syns du det skal være konkurranse for å kunne vinne, eller bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet?

  Klem Jennie

   
  20 kommentarer


  venner

  MER VENNETID


  18.04.2015


  Hei

  På torsdag fikk kanskje noen av dere med dere på IG at Tuva og Petrine ble med meg hjem etter skolen. Har ikke hatt tid til å være så mye med venner den siste tiden så det var utrolig koselig at jeg fikk en hel dag med dem. Været var helt supert så vi brukte mye av tiden vår ute på trampolina ettersom vi har satt den opp. På sommeren vil alltid vennene mine til meg, blant annet fordi jeg har tramoline. Liker ikke så godt å ha besøk hjemme når vi må være inne, men mot sommeren/sommerferien elsker jeg å ha besøk. Da kan vi slappe av i hagen, være på trampolina, lese blader og masse mer. Sommer er bare den beste årstiden!  Nå har det også begynt å bli litt varmere så jeg kan endelig ta av meg vinterjakka og ta på meg vårjakka.

  I dag var jeg også med en venninne. Hun ble jeg faktisk kjent med på Vinterlyd. Vi gikk på Karl Johan men fant ikke noe vi likte. Satte oss derfor ned på Olivia på Aker Brygge og tok oss litt å spise. Satte oss ute ettersom det var utrolig fint vær.  På vei hjem møtte jeg enda flere venner på båten.

  Liker du best å være på besøk eller å ha besøk?

  Hva liker du best å gjøre med venner om dere er ute?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Ikke bare Brighton :)


  17.04.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Nå nærmer det seg avreise for språkreisen som Ella og jeg skal på. Det er faktisk snart informasjonsmøte for elever og foresatte her i Oslo. Da får man svar på enda flere spørsmål som man eventuelt har.

  Byen vi skal bo i er jo Brighton, men vi har også sikret oss en Fun Pack som er en aktivitetspakke som gir oss alt i fra utflukter til blant annet London og Portsmouth harbour til sportslige aktiviteter med andre studenter. Vi er forresten superspente på klassen vi skal gå i og fremtidige klassevenner, kiler i magen.

  En ting jeg går glipp av i sommer er EF sin egne festival som heter Summeranza, du kan lese mer om denne kule festivalen som er midt i London ved å trykke //HER . Festivalen er 10 juli og om du er så heldig at du er på språkreise med EF akkurat da, da kan du bestille billetter allerede nå. Der er det konserter og tivoli og det ser kjempegøy ut. Litt dumt at jeg ikke er der da, men det kan jo være jeg reiser på flere turer med EF om jeg får en fin tur til Brighton nå i sommer. 

  Det er fremdeles flere ledige plasser på EF sine språkkurs til samme sted som jeg skal til, og du kan bestille en gratis brosjyre eller lese mer om EF sine språkreiser ved å trykke //HER

   Gleder du deg til sommerferien?

  Hva liker du best med sommeren?

  Klem Jennie

   
  31 kommentarer


  Video

  BASIC VIDEO


  15.04.2015


  Hei

  I dag er det video på bloggen, jippi

  Lagde en video hvor jeg svarer på basic-spørsmål om meg selv. Liker spesielt slutten, he he. 

  Har også filmet to andre videoer i sammen med Tuva i dag, men kan ikke love når de blir lagt ut. Må redigere dem i iMovie og så laste opp til youtube også. 

   

  Basic Tag Video

  Husk å stille inn kvaliteten på HD


   Når jeg setter i gang spørsmålsrunden i ett eget innlegg om få dager vil du kunne spørre meg om alt mulig annet, enn hva jeg har svart på i denne videoen.

  Følger du youtube-kanalen min? Du kommer til den ved å trykke HER :)

   

  Klem Jennie

   
  33 kommentarer


  Video

  FLERE VIDEOER FRA MEG


  14.04.2015


  Hei

  I dag har jeg filmet en "Tag" som heter "Get to know me" Jeg bestemte meg for å gjøre den rett etter skolen og søkte den frem på nettet. Jeg tok den liksom litt sånn på sparket og fikk ikke akkurat tenkt ut noen gjennomtenkte og velformulerende svar, men det ble jo svart på en del spørsmål da, he he.

  I morgen skal jeg faktisk filme en eller to challenger og det gleder jeg meg veldig til, det blir i sammen med en venninne :D

   

  SCREENSHOTS FRA DAGENS FILMING

  Hvilke challenges tror du jeg skal filme først?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  WOW

  TODAYS OUTFIT


  13.04.2015


  Hei

  I dag er det mandag og jeg måtte som alle andre på skolen. I dag hadde vi en naturfagsprøve som jeg har lest til i helgen, men jeg var fremdeles litt usikker. Det var utrolig deilig å levere prøven etter å ha besvart så godt jeg kunne på spørsmålene. Nå er prøven jeg gruet meg litt til over, og vi har ikke flere prøver denne uken. Jippi :)

  I dag da jeg kom hjem fra skolen hjalp lillesøster meg med å ta bilder av dagens antrekk, før jeg fortet meg avgårde til trening. Nå har jeg håndballtreninger 4 dager i uken. På mandager har jeg skuddtrening med jenter 2000, som er veldig gøy. 

  Om dere liker dette med dagens outfit kan jeg kanskje ha det en gang i blandt.   Hva syns du?

  Klem Jennie

  Myk og god Cardigan - WOW, Bukse - Bik Bok, Topp - Vero Moda
  31 kommentarer


  inspirasjon

  LOVE


  12.04.2015


  Hei

  //annonselenke

  Da er måndens GLOSSYBOX kommet. Alltid like spennende å åpne den hver gang. Denne gangen var det også noe som falt meg i smak.  Gleder meg masse til å teste det ut.

  LÒREAL PROFESSIONNEL Mythic oil
  Hårolje til alle typer hårtupper :-)  GLAZEL VISAGE Loose Eyeshadow  MAKE UP STORE Lipstick


  NAOBAY NATURAL & ORGANIC Moisturizing Peeling


  ELIZABETH MOTT You`re So FINE Liquid Eyeliner, Glitterati

  Dette er en total black eyeliner med sølv glitter. 

  Helt til slutt her vil jeg gratulerer verdens beste pappa med dagen. Utrolig glad i deg!

  Har du glossybox? Du kan sjekke det ut //HER

  Klem Jennie

   
  6 kommentarer


  WOW

  MOTE, ingen regler


  11.04.2015


  Hei

  Jeg får mange spørsmål om stil og mote og i hvilke butikker jeg shopper. Jeg sier det om og om igjen, at jeg ikke velger å se på merke eller butikk når jeg bestemmer meg for et plagg, men jeg ser på selve plagget. Jeg mikser klær i fra alle mulige butikker og kjøper like gjerne ting på salg som sesongens nyheter. 

  Det viktigste for meg er å trives i det jeg har på meg. En genser eller bukse kan se superkul ut i butikken eller på en venninne, men når jeg prøver det på kan jeg syns at det blir helt feil. Det sitter annerledes og jeg føler meg kanskje ikke komfertabel i det. Jeg har gjort noen bomkjøp nettopp fordi jeg noen ganger har kjøpt noe uten å prøve det først. 

  Mamma er forresten veldig flink til å finne kule klær til meg. noen ganger syns jeg forslagene hennes er tåpelige når hun viser frem ting jeg tenker ser rart ut. Så kan det være jeg prøver det på og syns det er kjempefint. 

  En liten collage med ting i fra Wow sin nyeste kolleksjon  Nå som jeg jobber med min egne kolleksjon så føler jeg meg veldig heldig som kan sikre meg at noe av høstens garderobe vil være noe jeg liker ekstra godt. Jeg er kjempeglad for at jeg får jobbe med Wow og Wow er faktisk et merke jeg har brukt helt i fra jeg var 8/9 år. Nå skal de fokusere litt mer på en ungdommelig stil og jeg får være med på det. 

  Noen syns det er teit at jeg som er 14 år fremdeles handler litt i denne butikken, men det syns ikke jeg. Det er jo ikke slik at jeg kjøper alle klærene mine i den ene butikken. Som sakt, ser jeg noe jeg liker så har det ikke noe å si hvilken butikk det er kjøpt i eller hvilket merke plagget har. 

  Jeg kan ikke si for mye om hva jeg designer, men alt jeg kommer til å skrive om samarbeidet mitt med Wow fremover ligger i kategorien Wow her på bloggen. 

   

  Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger da jeg annonserte at jeg skal lage denne kolleksjonen, det betyr veldig mye for meg.

  Klem Jennie

   
  15 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vil du?


  10.04.2015


  Hei

  Først og fremst vil jeg takke for alle kommentarer og også instagram innlegg tagget med #jennietml :D Ingen tvil om at The Main Level har mange fans. Jeg har trukket 3 vinnere. Både på kreativitet og tilfeldig. 

  Skulle ønske flere kunne vinne og jeg skal nok kunne klare å lage noen kule konkurranser fremover for alle dere som digger disse gutta. Så en viktig beskjed. Jeg ser jo helt klart for meg "The Main Level"  som en del av VG Lista 2015, og det er jeg ikke alene om. Men om de faktisk skal få kunne delta så må alle som ønsker å se dem på Scenen under årets VG Liste Show, vise at de ønsker det.

  Så om dette er noe du ønsker så må du:

  Trykke HER. Da får du all informasjon du trenger for å hjelpe til for å få dette til.

  Kort fortalt så legger du ut en video på Instagram hvor du forteller at du vil at  "THe Main Level" skal være med på VG-lista og tagger den med #VGlista.

  Du kan også gå på Facebook siden som du kommer til ved å trykke HER og fortelle dem det der :D

   

  Vinnerne av konkurransen<3 De vil bli kontaktet på IG.
  Vil du ha The Main Level på VG lista 2015?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Hverdag

  Hva vil du ha?


  09.04.2015


  Hei

  Nå som vinterlyd er over så glir jo sakte men sikkert bloggen min over til å bli min en hverdagsblogg igjen. Jeg er allikevel opptatt av at dere skal få gode innlegg og jeg hører ofte på forslagene deres og setter stor pris på tips.

  Dere liker konkurranser, og for øyeblikket har jeg en konkurranse på bloggen min hvor fan av The Main Level kan vinne Artistkort med autografer fra gutta på. 

  Det kommer nok helt sikkert en konkurranse til dere som er fan av Marcus og Martinus også. 

  Så har det blitt etterspurt "Månedens favoritter" og det skal dere selvfølgelig også få. Jeg har ikke fått gjort dette de to siste månedene rett og slett fordi det har skjedd så mye annet. Pluss tror at videoene blir litt bedre om det går litt lengre tid mellom innleggene enn en måned. 

  Det kommer også en ny mulighet til å stille meg spørsmål om alt mulig igjen, for om kort tid vil jeg starte en ny spørsmålsrunde. Da skal jeg også svare med video.

  Jeg har kjempelyst til å reise til Bergen og eventuelt lage en "Bli med meg til Bergen Video" Altså ikke at noen kan bli med meg, men at jeg filmer og tar bilder i mens jeg er i Bergen og lager en film av det ;)

   

  Så gir  jeg meg selv en nominasjon til "Årets tregeste til å få rommet sitt ferdig" Det kombinert med å være en liten rotekopp gjør at det aldri blir klart. Husker hvordan hjertet mitt nesten stoppet da hun fra NRK og Supernytt ville filme meg og venninnene mine litt på rommet mitt. Det var bare flaks at det ikke var bomba liksom. He he. Men jeg tenker i hvertfall å lage et inspirasjonsinnlegg med bilder av noen detaljer på rommet mitt, så blir det film når jeg føler for det. 

  Jeg syns det kan være gøy å lage noen videoer fremover. Nå er det dessuten lengere lyst ute og da er det lettere å filme også. Husker at før Vinterlyd begynte da ble det helt mørkt ute kort tid etter at jeg kom hjem fra skolen. 

   

  ELSKER FØLELSEN VÅREN GIR

  Så kom med tips, hvordan video vil du ha?

  Klem Jennie
  46 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Konkurranse


  08.04.2015


  Hei

  Tenkte å kjøre i gang en liten konkurranse for dere som er fan av "The Main Level". Vet at mange av leserene og følgerene mine er det og flere av dere var også på Vinterlyd. Der gutta var, der var det stort sett jenter og det er jo lett å forstå da. 

  Nå tror jeg at alle som har vært med på Vinterlyd som en del av crewet eller som artister har begynt å lande litt og ettersom vi har vært på reise sammen i flere uker så savner vi hverandre litt også. Heldigvis er mange av oss flinke til å holde kontakten med hverandre. 

  Ok, så til konkurransen. Fikk gutta i The Main Level, altså Alex, Laurent og Sander til å signere Artistpassene i fra Hafjell (Artistene sine backstage-pass) Så om du ønsker å vinne et slikt pass så kan du:

  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet her på bloggen og fortelle meg hvilken av sangene til "The Main Level" som du liker best. 
  • Om du vil doble din sjanse til å vinne så lag en liten video hvor du enten synger litt av en  TML-låt, danser litt av koreografien deres viser noe The Main Level stæsj du har, tegner en tegning av dem eller noe lignende. Plusspoeng om du får meg til å le :D Tagg innlegget med #JennieTML # Jenniekonk og tagger @Jenniefashion  og @Themainlevel

  Trekker 3 vinnere allerede på fredag<3

   
   

  Kommenter kun under dette innlegge for å ha mulighet til å vinne.

  Klem Jennie
  219 kommentarer


  WOW

  Dette har jeg ventet på, hemmeligheten er ute


  07.04.2015


  Hei

  //Samarbeid

  I dag har jeg endelig fått lov til å fortelle dere en hemmelighet som jeg har gått og holdt på lenge. Det er et prosjekt jeg begynte med før jul og holder fortsatt på med. Jeg skal nemlig lage en kleskolleksjon med WOW. Siden det er jeg som designer klesplaggene blir det nok mer "ungdomlig" en det meste WOW har fra før. Er utrolig spent på å se sluttresultatet og jeg håper selvfølgelig også dere vil like det. Prosessen er ganske lang, og jeg har jobbet masse med dette. Begynte i høst og vi har enda ikke funnet ut akuratt hvordan plaggene skal se ut. I dag var jeg på et møte vedrørende kolleksjonen og vet ikke om jeg kan si mer,  men det vil helt sikkert bli blogget mer rundt dette senere. 

  Mange har spurt meg hvor denne skjorta er i fra så tenkte å svare i dette blogginnlegget at den er fra WOW<3 Liker den utrolig godt. 

  Ellers i dag har jeg vært på skolen. Tøft å stå opp tidlig igjen men fint å se venner. I dag var det også utrolig deilig temperatur ute, jippi.

  Er du spent?

  Klem Jennie

   
  47 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Minner er så viktig, derfor VIDEO :D


  06.04.2015


  Hei

  I dag har jeg brukt dagen på å pakke ut alt i fra Hafjell og bare slappe av. Er ganske sliten etter turen men det var helt klart verdt det. Tok mange småvideoer på Hafjell som jeg nå har satt sammen pluss flere bilder til en video. Det er lurt å se hele videoen. Kanskje det plusterlig skjer noe morsomt. Hahahahaha<3 Og kanskje du ser deg selv også ;)

   

  Hva syns du om videoen?

  Klem Jennie
  42 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Har du noen gang sett TML slik?


  05.04.2015


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem i fra Hafjell etter en ganske så lang tur ettersom vi stoppet flere steder på veien. Hadde ikke tenkt så mye over det men tanken på at Vinterlyd er over virker ikke helt sann. Har vært så vandt med å se alle folka hele tiden og plutselig er de der ikke lenger. Heldigvis holder vi god kontakt. 

  Er ganske sliten så velger å legge med en link. Var nemlig med på å lage en veldig morsom video med The Main Level. De var helt uforberedt når jeg sa vi skulle ta en rominnspeksjon. Det ganske så interessant.

  For å komme til videoen trykk HER 


  Vil du at jeg skal lage en video fra Vinterlyd?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Happy tears


  04.04.2015


  Hei

  Nå har jeg nettopp kommet tilbake til hotellrommet etter den siste Vinterlydkonserten. Er litt lei meg samtidig som jeg er ufatterlig glad. Litt trist at den er over men er så glad for alle minnene jeg har laget på turneen. Kan virkelig ikke takke P4 og Kreftforeningen nok for at de ville ha meg med. Alt det kule jeg har fått opplevd og vært med på. Vært på radio, laget reportasjer, intervjuer og masse mer. Dagen i dag var enda vakrere og solrik enn de andre.

  Dagen startet rolig med at jeg gikk litt rundt med lillesøster og tok noen bilder. Mathias hadde fått såpebobler i påskeegget som vi fikk låne.  
  Fine deg, Emilie Mari<3


  Deretter møtte jeg på Laurent borte ved "radiostasjonen". Han hadde nettopp stått på slalom med Michael for første gang og det hadde tydeigvis vært utrolig mosomt. Det vil komme en reportasje om det senere som jeg kan informere dere om.  Laurent og jeg gikk derfor opp til teltet men stoppet litt på veien og tok bilder med fans. Tusen takk til alle dere som har stilt opp på konsertene. Hadde ikke blitt skikkelig konsert uten dere.
  Litt senere utpå dagen hadde vi planlagt å ha en morsom konkurranse meg gutta i The Main Level. Vi skulle løpe opp en av de bratte bakkene rett ved scenen og på toppen skulle vi ake ned på rompeakebrett. Førstemann ned, den vant. Fikk på meg kamera på hodet og en kameramann filmet. Dette vil også komme ut senere. 

  Ble en liten "slosskamp" på slutte der. Hahahahhahaha<3

  Så braka konserten løs! Showet var fantastisk jeg fikk med meg nesten alle sammen på scenen. Syns det var mest trykk i dag og det gjorde alt enda bedre.   Senere i dag blir det en avsluttningsmiddag og så har Alex og jeg planer om at han skal lære meg litt gitar. Kommer til å savne alle så inderlig mye, men vi holder jo kontakten <3

  I morgen reiser vi hjem og det er heldigvis skolefri på mandag. Vinterlyd er slutt for 2015, men nye spennende planer er allerede i gang for min del ;) 

  Hvordan syns du Vinterlyd har vært?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Påskekos i Hafjell


  03.04.2015


  Hei

  Åååååå, som jeg elsker påskeferie og spesielt påsken på Hafjell. I morgen er det årets siste Vinterlyd konsert på midtstasjonen og jeg anbefaler virkelig folk til å komme. I går ble det forresten satt besøksrekord og stemningen var ubeskrivelig bra. 

  I dag sang også Marcus og Martinus og jeg hadde en IG konkurranse på brukeren min. Premien var å kjøre slalom i sammen med meg og jeg hadde en kjempefin opplevelse i sammen med to søte jenter som het Iben og Sara. Kanskje jeg lager en slik IG konkurranse i morgen også og for de som ikke står på ski så kan jo premien være å ta oss en tur og drikke kakao i sammen :)

  Meg og lillesøster på vei opp til midtstasjonen. 

  Tok noen turer med venner før jeg kjørte med vinnerne av konkurransen:)  Iben, Sara og jeg fykter ned bakken Ikke så lett for pappa å ta bildet.


  I dag begynte konserten med Marcus og Martinus<3  Mathias var helt med når de sang og tok virkelig ikke øynene vekk i fra dem:-) Hahahahaha

  OnklP på scenen i fult utstyr. Så han tidligerer på dagen i bakken og han er utrolig flink:-)  Måtte ha en sefie med han vettu.
  I morgen er det siste konsert og jeg gleder meg så utrolig. Det vil også bli kåring av Iphone 6.

  Klem Jennie

   
  17 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Vinterlyd Hafjell dag 1


  02.04.2015


  Hei

  I dag var det endelig Vinterlyd igjen. Så kos å endelig møte gjengen. I går kveld ble det tid til både jente-pizzakveld, en tur på butikken med gutta og en runde biljard med dem også.

  I dag har jeg fått stått på slalom, intervjuet noen folk i bakken, opplevd konsert og hengt backstage. Påskeværet kunne ikke vært bedre og det er meldt herlig vær i morgen og på lørdag også, så anbefaler virkelig folk å ta turen til Hafjell for en Vinterlydkonsert og eventuelt stå på ski også. Enormt god stemning på midtstasjonen og folk griller og koser seg i påskesola. 

  Ben & Jerrys er også der oppe og jeg fikk en goddiebag av kua Woodie. De deler ut is, stæsj og kjører noen konkurranser. Det er flere konkurranser og aktiviteter å være med på på midtstasjonen. Alt i fra snø-volleyball til lykkehjul mm. 

  Aktiviteter, slalom/snowboard, påskesol, og god musikk.....det kan faktisk ikke bli bedre :D

  Det er laget en stor snøtribune forran scenen med mange sitteplasser. (Husk sitteunderlag :D )

  Mange tar seg en pause og legger fra seg skiene sine

  Utrolig koselig å møte så  mange hyggelige følgere 

  Erik og Kriss var bare med på dagens vinterlyd på Hafjell. I morgen kommer Marcus og Martinus

  I morgen skal jeg være enda flinkere til å sørge for å få bilder til bloggen. I dag var jeg bare i lykkerus over været, stemningen og å få kjøre slalom med venner. Nå skal jeg kose meg hele kvelden og kanskje få lagt ut noe på Instagram til dere som følger meg der ;)

  Hva gjør du i ferien?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Blogg

  Vinner


  01.04.2015


  Hei

  Nå har jeg kåret vinneren av WOW sitt pysjsett og det ble en jente som heter Anna. Jeg kommer til å kontakte vinneren igjennom Instagram. Nå er det rett før jeg setter meg i bilen og kjører av gårde til Hafjell. Det tar ca 3 timer men tiden går fort når man hører på musikk og ser på film :-) Gleder meg masse til å se de andre. Flere får jeg også se i kveld

  Sees vi på Hafjell?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION