• Blogg

  TIDLIG HELG


  30.04.2014


  Hei

  I dag var det siste skoledag i denne uka, fordi det er 1.mai i morgen. Det skal bli deilig. Syns det har vært mye ferie og fri for tiden men det er jo ikke noe å klage på. I dag har jeg bare vert på skole og håndball som jeg alltid gjør på onsdager. I kveld skal jeg som vanlig også bare slappe av. Kanskje jeg finner en gøy film på nettflix.

  I dag legger jeg med noen instagram bilder til dere som fremdeles ikka har fått dere instagram. Tok ikke noen bilder i dag hellerså det er ganske greit. Noen jeg syns er helt sykt er at jeg snart har 60k følgere på instagram. Hadde aldri trodd at jeg skulle komme over 1000 engang men her står jeg her. Vil bare takk alle dere som følger meg på instagram og for alle de fine og støttende kommentarene deres. Lyser opp dagen min rett og slett. Vil kansje ha en instgram konkurranse igjen. Hva syns du???

  INSTAGRAM: @JENNIEFASHION
  Digger dette bilde<3  Viser bare noen av bildene jeg har lagt ut.

  Følger du meg på instagram??

  Klem Jennie
  121 kommentarer


  TIPS

  KUL KONKURRANSE


  29.04.2014


  Hei

  I dag har jeg lyst til å informere dere om en kul konkurranse. Det er ikke en konkurranse som jeg arrangerer, men som Kreftforeningen nå har gående. Jeg er så heldig å få være en av de som sitter i juryen og gleder meg til å se på filmer som blir sendt inn. 

  TRYKKER DU HER FÅR DU SE HVEM SOM SITTER I JURYEN

  Konkurransen heter "HUDEN GLEMMER IKKE" og er en mobilkonkurranse som handler om det å passe på huden sin i solen. Det er dessverre slik at Norge ligger på topp i verden når det gjeder antall tilfeller av alvorlig hudkreft per innbygger, etter Australia, New Zealand, Sveits og DanmarkDe viktigste årsaken til hudkreft er solforbrenning og overdreven soling. Mobilfilmene skal derfor handle om det å få andre til å være forsiktige i sola og til ikke å bruke solarium.

   

  Det er allerede en film som har blitt publisert under HUDEN GLEMMER IKKE på YouTube og den kan du se her. 

   

  Er det ikke kult at Isac Elliot fronter denne konkurransen?

  Jeg er personlig veldig glad i å være ute i sola og ha det gøy med venner på stranda om sommeren. Jeg bruker alltid solkrem og liker personlig best de på spruteflaske med faktor 30. Jeg syns ofte at solkrem kan være litt klissete og fet og bruker derfor en helt egen faktor og solkrem som er beregnet til ansiktet i fjeset mitt. Jeg husker at jeg før var litt irritert på a bli smurt inn i solkrem hele tiden og foreldre som nå maser om at jeg må smøre meg hele tiden. Men selv om jeg kanskje ikke blir like brun like fort som alle andre så får jeg en fin sommerfarge jeg også, og samtidig så vet jeg jo hvor viktig det er. 

  Det ligger masse informasjon og tips på Kreftforeningen sine sider, du kan trykke HER for å komme direkte til HUDEN GLEMMER IKKE. Der er det alt i fra FAKTA OM SOL til en FILMSKOLE for de som ønsker å delta. Om du går på ungdomsskolen kan kanskje dette være noe dere kan holde på med innenfor et fag. La læreren deres lese mer OM KONKURRANSEN.

   

  Vel...om du syns at dette høres gøy og spennende ut får du all informasjon du trenger inne på https://kreftforeningen.no/hudenglemmerikke/

  Om du etter å ha vært inne på sidene føler at du har lyst til å være med på konkurransen men ikke helt vet hva filmen skal hanlde om har jeg her noen ideer til deg deg.

  • VI TRENGER SOL, MEN HVORDAN KAN VI UNNGÅ Å BLI SOLBRENT?
  • MYE SOL OG SOLARIUM GJØR AT VI BLIR TIDLIGERE RYNKETE?
  • HVOR MYE PENGER BRUKER FOR EKSEMPEL DE SOM TAR MYE SOLARIUM I LØPET AV ET ÅR?
  • HVORFOR ER DET SÅ VIKTIG FOR NOEN Å VÆRE UNATULRIG BRUN?
  • SOLBESKYTTELSE HANDLER IKKE BARE OM SOLKREM MEN OGSÅ OM Å TA NOEN PAUSER FRA DE STERKESTE STRÅLENE.

  Blir du med?

  Klem Jennie 
  35 kommentarer


  Sommer

  EN NORMAL MANDAG


  28.04.2014


  Hei

  Mandag igjen :( Heldigvis er det bare skole til onsdag fordi det er 1.mai på torsdag. Vi har fri på fredag også, utrolig deilig. Da skolen var slutt i dag ble Alice og Tuva med meg hjem. Vi spiste lunsj i sola på trampolina og koste oss. Deretter hoppet vi helt til detnble middag, hoppetihopp. Da vi kom ut igjen begynte Mathias å sprute vann på oss, og mamma hjalp han. hahaha.

  Da Alice hadde dratt ville jeg at mamma skulle sprute på oss med hageslangen så det gjorde hun, men hun stoppet ikke da jeg spurte om det. 

  Ble bare litt våt. Hahahaha!!!!!!

  BILDE FRA INSTAGRAM<3 Tatt etter en varm dusj etter den kalde dusjen fra hageslangen.

  TUVA MIN  Nå har Tuva dratt og jeg sitter bare og slapper av.

  Har du trampoline?

  Klem Jennie 

   
  60 kommentarer


  Ekstra moro

  HJEMME


  27.04.2014


  Hei 

  Nå er jeg hjemme etter en super helg på Vestfossen Cup. Har hatt det veldig koselig med alle håndballvennene mine og vi har gjort mye gøy i sammen. Vi har vært i mye aktivitet hele i helgen faktisk. Ikke bare håndball men også vollyball, fotball, turn og andre morsomme leker. Veldig deilig med sol også. Gikk i shorts nesten hele tiden. 

  Om kvelden var vi på rommet, koste oss med snacks og snakk. Vi la oss ganske sent hver kveld og sto opp kl 07.00 hver morgen.

  Var ikke sliten da men kjenner det nå i hele kroppen. Er sliten og litt støl etter lite søvn og mye beveglese. men det var

  værdt det. Har hatt det helt fantastisk.

   
  Møtte også mange snille mennesker<3 Her er noen:)

  Har du vært på cup før?

  Klem Jennie

  Litt problemer med bloggen i dag, så innlegget fikk noen uønskede avsnitt.
  59 kommentarer


  Ekstra moro

  Cuplivet


  26.04.2014


  Hei

  Er som jeg blogget i går på håndballcup og koser meg veldig i sammen med laget mitt. Vi bor alle på samme rom og har det veldig gøy i sammen. Det er kjempefint vær denne helgen og vi er også ute mellom kampene og koser oss i solen. Spilt volleyball og spist is. I kveld er det disco som jeg tror mange gleder seg til. 

  Vil ikke bruke masse tid på å blogge nå som jeg er på håndballcup og blogger heller mer i morgen etter at jeg kommer hjem. 

   

  BILDE JEG LA UT PÅ INSTAGRAM I DAG

  VI LEVER DET SUNNE CUPLIVET

  MEG OG BFF 
  Er du på cup i helgen?

  Klem Jennie
  84 kommentarer


  Blogg

  Noen fine headere


  25.04.2014


  Hei

  Nå er det ikke lenge til jeg setter meg i bilen og drar avgårde på håndballcup. Gleder meg masse til en superhelg med jentene :) Sier ikke hvor jeg skal, om du skal på håndballcup kan det være vi treffes. Blogger selvfølgelig som vanlig i helgen også, kanskje det kommer noen bilder i fra cupen. 

  I går endret jeg litt på designet på bloggen. Syns virkelig det var på tide med en ny header hvor jeg ikke hadde på meg vinterjakke. Headeren lagde jeg selv i Photoshop og ble ganske fornøyd. Jeg fikk masse inspirasjon i fra alle de som har sendt inn headere til meg og det kan også være jeg bytter til en av dem etterhvert. Fortsetter å se på alle som blir sendt inn. Forsøkte å sette inn en av headerene jeg fikk tilsendt men det var dessverre ikke riktig format, så husk på det:) Jeg liker å ha enkle lyse farger i headeren min så det passer til alt det andre på bloggen også. Da jeg lagde headeren i Photoshop brukte jeg formatet 1090 x 540 :D

  Legger ut bilde av 5 flotte headere jeg har fått tilsendt, tusen tusen takk <3 <3 <3 

  Dette er en av mine favoritter. Lyse farger, ikke for mye tekst, og fin bakgrunn - laget av Tanja

  Maiken har laget denne 

  Johanne har laget denne

  Sidra har laget og sendt meg denne

  Fra Silje

  Hva syns du om den nye headeren?

  Klem Jennie

   
  71 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner av GIVEAWAY


  24.04.2014


  Hei


  Da har jeg funnet en vinner av GIVEAWAYEN og håper hun blir glad for genseren. Når jeg skulle finne en vinner gikk jeg bare gjennom kommentarene og valgte en random. Denne gangen er vinneren en jente som heter Celine og hun virker som en hyggelig jente.

  Vinneren blir kontaktet på mail<3

   

  Vinneren sin kommentar   

   

   

   

  Nå stikker jeg en rask tur på Tivoli med lillebror før jeg må hjem igjen for å pakke. I morgen reiser jeg :D


  Pleier det å komme tivoli dit du bor?

  Klem Jennie
  64 kommentarer


  Blogg

  Hva skal jeg si


  23.04.2014


  Hei

  Kun to bilder på bloggen i dag.

  Ikke noe mer å si.

  Så håper vi på en bedre dag i morgen.

  Avsluttet for sikkerhetsskyld håndballtreningen med å få en "på trynet også" Heldigvis var det et uhell, he he.

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GIVEAWAY


  22.04.2014


  Hei

  Jeg har en ny genser som er for stor til meg. Litt synd, for jeg syns den er veldg fin. Det er en genser i størrelse x-small i fra Sheinside, men den ser bare litt for posete og lang ut på meg syns jeg. Tenkte derfor å ha en etterspurt Giveaway her på bloggen. 

  Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget og husk informasjon slik at jeg kan kontakte deg om du eventuelt vinner. Trekker vinner på torsdag :D

  Det blir en konkurranse på bloggen om ikke så lenge også, pluss en egen konkurranse på instagram også. 

   

  DETTE ER GENSEREN

  Rosa dipdye genser med gullnagler på skuldrene<3<3<3   

  Så om du liker genseren er det bare å kommentere.

  Klem Jennie

   
  1230 kommentarer


  Sommer

  Sommer


  21.04.2014


  Hei

  I dag er det nesten sommer. Det er 20 grader ute og sola skinner. Det ble så varmt at jeg kunne gå i skjorts og T-skjorte hele dagen. Tidligere i dag tok jeg båten inn til Oslo for å møte en venninne som jeg ble kjent med på Hafjell. I stede for å se på kino i det fine været ble hun med meg hjem til Nesodden.  Vi har vært på trampolina, bakt cookies, vært på stranda og kost oss masse.

  På stranda vasset vi i vannet, spiste cookies, mango og melon, leste blader og nøt sola. Det er også melt sol i morgen og på onsdag. Utrolig deilig. 

  Så deilig med sommervær

  ( Når sola steiker er det lut å smøre seg med solkrem)


  Litt kjedelig at det er skole i morgen, men gleder meg også til å se klassevenner igjen. 

  Imorgen reiser også tante. Det er litt trist men jeg må på skole og hun på jobb. Håper jeg ser hun snart igjen.

  Nå har Ida blitt hentet og vi skal spise middag. Etter det kommer jeg helt sikkert til å være på trampolina med lillesøster. Har lært meg noen nye triks. 

  I morgen blir det GIVEAWAY på bloggen :D :D

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie

   
  59 kommentarer


  Feiringer

  PÅSKEEGG


  20.04.2014


  Hei

  Dette er faktisk innlegg nummer 2 i dag :D

  I dag skulle jeg, Emilie Marì og Mathias på jakt etter påske egg ute i hagen. Mange pleier å få påskeegg på lørdag med vi gjør det på søndag siden mamma er oppvokst med å ha det da. Egentlig veldig greit. Jeg fikk ganske mye i år men det var fordi jeg både fikk av mamma, pappa , tante, Oma og Opa. I denne måneden har jeg godterinekt så jeg kan ikke spise det godteriet jeg fikk fra de i Østerrike, men det gjør ingen ting. Kan bare spise det når måneden er over. Hahaha:) 

  Av mamma og pappa fikk jeg ikke så mye godteri med andre ting som var superfint. Veldig fornøyd med påskeegget mitt i år<3

  Baby Lips<3 OMG!!


  Hva fikk du i påskeegget ditt??

  Klem Jennie
  84 kommentarer


  Ekstra moro

  Solrik dag på Hafjell


  20.04.2014


  Hei

  I går var jeg jo som tidligere blogget på Hafjell. Vi kjørte frem og tilbake samme dag og hadde en fantastisk solrik dag med mye moro. Vinterlydkonserten ble holdt på Midtstasjonen og mange mennesker hadde tatt turen hit for å nyte påskesola, ski, god musikk og masse liv.


  Jeg kom dit klokken 12.00 og benyttet jeg de to første timene til å samle inn penger for Kreftforeningen. Da jeg gikk rundt med bøssen møtte jeg utrolig mange hyggelige og gavmilde folk. Jeg tror faktisk at jeg tok bilde i sammen med noen hundre blide jenter og gutter denne dagen. 

   

   

  Noen av de jeg møtte<3  Jeg reiste til Hafjell for konserten, for jeg har faktisk aldri hørt noen av disse artistene synge LIVE og det var utolig moro. Utover dagen så fikk jeg et ørlite håp om å treffe Isac igjen da jeg fikk backstagepass i sammen med lillesøster og en aldeles nydelig ny venninne, Ida. Ida var med meg og samlet inn penger en stund, noe som var veldig hyggelig. Jeg fikk vært i nærheten av Isac, men fikk ikke tatt bilde denne dagen, men det gjør faktisk ingen ting. 

  Fikk møtt Raylee, som jeg ser opp til. En alltid blid, utadvent og talentfull artist. Liker veldig godt sangene hennes. Har fulgt hun en god stund på instagram nå og ble overrasket over at hun visste hvem jeg er <3  Fikk mye tid i sammen med Marcus og Martinus som er noen av de morsomste og snilleste guttene jeg har møtt. Fikk chattet litt med dem før Vinterlyd på Hafjell og veldig koselig å få truffet dem og vi beholder kontakten. 

  Så møtte jeg fantastiske folk fra Kreftforeningen og P4, som gjør alt dette mulig med Vinterlyd. Det er helt fantastisk at det har blitt samlet inn så mange penger til Krafttak mot kreft. Hele veien til og fra Hafjell i bilen hørte vi på P4, syns den radiokanalen har mange bra show. Gikk inn på P4.no i dag tidlig og fant denne morsomme videoen.

  TRYKK HER FOR Å SE DEN 

   

  Isac forsvant like brått som han kom. Han kom plutselig nesten ubemerket inn i presseteltet med skiutstyr, briller og hjelm og forsvant i full fart på snøscooter sekunder etter han hadde sunget ferdig siste sang. Jeg stod ikke nærme scenen, men hadde flott utsikt, he he  Helt til slutt legger jeg ut noen bilder jeg har funnet på nettet i fra Vinterlyd på Hafjell i påsken.  


   OM DU HAR BILDE AV MEG OG DEG PÅ HAFJELL KAN DU SENDE BILDET TIL MEG PÅ MAIL

  jenniesofieheader@gmail.com og merke mailen med BILDE HAFJELL :) Lyst til å lage en liten video med disse bildene. <3

    
  24 kommentarer


  Ekstra moro

  Vinterlyd Hafjell


  19.04.2014


  Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei hjem fra Hafjell. Kjørte hjemmefra klokken 08.15 i dag og har hatt en fantastisk solrik dag på Vinterlyd konsert. Blogger mer i morgen om dagen i dag og legger ut flere bilder.

  Mye sol, mange folk, masse opplevelser og litt for lite drikke har gjort meg kjempesliten. Nå skal jeg sove i bilen.

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Video

  DERE BESTEMTE - SISTERTAG


  18.04.2014


  Hei

  I dag har jeg vært på Teknisk museum i sammen med tante og familien. Vi har hatt en veldig fin dag i sammen. I morgen drar jeg til Hafjell og jeg gleder meg veldig. 

  Tidligere i ettermiddag lot jeg mine følgere på Instagram bestemme om det skulle være Giveaway på bloggen i dag eller Sistertag-video. Det var helt klart flere som ønsket Sistertag-video. Det blir selvfølgelig Giveaway en annen dag i påskeferien. 

   

  SISTERTAG

   

  Fikk du svar på noe du lurte på?

  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Blogg

  HEADERBILDER


  17.04.2014


  Hei

  I dag har jeg hatt en daffe dag hjemme. Det regner bare, så det frister ikke så mye å være ute. Jeg har derfor spilt brettspill  som tante tok med fra Østerrike, tegnet, sett på TV og gjort ting man vanligvis gjør når man daffer. Hehe<3

  I dag plukket jeg ut noen av bildene jeg vil ha i headeren min. Legger dette ut på bloggen så de som vi kan prøve å lage header til meg. Om du lager en header så sender du den til min mailadresse når den er ferdig ( Jenniesofieheader@gmail.com) . Det er viktig å lage header i formatet 1090 x 540
  Skal du prøve å lage headre??

  Blir spennende å se. Husk formatet 1090 x 540

  Klem Jennie

   
  68 kommentarer


  innkjøp

  NYESTE INNKJØP


  16.04.2014


  Hei

  I dette innlegge skal jeg vise mine nyeste innkjøp. Jeg bestilte flere klær fra Sheinside, siden de hadde så mye fint, men det som er litt dumt er at det er mye onesize så alt passet ikke. Jeg vokser nok inn i noe av det og resten skal jeg ha med i konkurranser. I dag var jeg også i byen med familien. Jeg kjøpte meg en suuuper fin vaffeljakke på ZARA som jeg har ønsket meg leeeeenge. Bare så dere vet det måtte jeg sefølgelig kjøpe den selv, men det var vært det. 

  I byen i dag skulle vi også møte Mia og Malin igjen ( venner fra syden). Sist gang vi så dem var da Mia var på sykehus i Oslo. Vi spiste lunsj sammen på Oslo City og gikk deretter oppover Karl Johan. Så tok vi en is på Mc Donalds. Etter en super dag med dem fulgte de oss til båten og vi sa hade. Avtalte også at det ikke måtte gå så lang tid før vi ser hverandre igjen. 

  GENSER FRA SHEINSIDE<3 

  SE HER

   

  JAKKE FRA ZARA<3


  Da jeg var i Karl Johan gikk jeg også en tur inn på d.n.a siden det var bra tilbud der. Fant meg noen superkule TOMS jeg bare måtte ha. Når du kjøper et par med TOMS gir du også et gratis par med sko til barn som trenger det i andre land. Både jeg og mamma kjøpte ett par hver.

  Hva likte du best?

  Klem Jennie
  76 kommentarer


  Ekstra moro

  I JULIABLADET


  15.04.2014


  Hei

  I dag fikk jeg blad nr. 6 av JULIA i posten. Jeg abonnerer jo på JULIA, så jeg får den nye utgaven litt før den kommer ut i butikkene. Sier bare at de som ikke har fått det enda burde ønske seg det i påskeegget sitt. I bladet kan du finne Kisti sitt intervju med Isac. Det er en hel side hvor det står hva jeg gjorde og følte før og etter intervjuet jeg hadde med han. Det er også mange andre kule ting i bladet som gode oppskrifter, motetips osv... Jeg skal garantert prøve oppskriften på peelingen som står inne i denne utgaven.

  Om du ennå ikke har lest mitt intervju med Isac kan du lese det HER. JENNIE INTERVJUER ISAC

   
  Ellers i dag har jeg vært med Alice og Ella. Vi ar vært ute i det fine været og hoppet på trampolina til Ella. Snart må vi få opp vår trampoline, men vi må kjøpe nytt sikkerhetsnett først.


   

  Har du fått påskeegg enda?

  Klem Jennie
  45 kommentarer


  venner

  BYEN


  14.04.2014


  Hei

  I dag dro jeg til byen i sammen med  Ella og Alice. Dagen startet med sol men så ble det overskyet. Vi trodde en stund at det skulle begynne å regne men så tittet heldigvis sola fram igjen. Deilig med sol. Håper det blir slik hele påsken. Vi gikk rundt på Aker Brygge og litt opp i Karl Johan der vi tittet litt rundt i butikker. Jeg var faktisk den eneste som ikke shoppet noe. 

  Etter en lang tur i Karl Johan gikk vi på JOE & THE JUICE og tok oss en juice. På veien ned ditt dytta Alice i meg og sa " SE ! Der går Omer fra Norske Talenter " Da ble jeg litt starstrucked, så jeg gikk rett bort å begynte å snakke( tok også bilde). Han var veldig hyggelig og det var gøy å møte han.

   Denne gangen på JOE & THE JUICE tok jeg "PICK ME UP" som hadde smakene av jordbær, banan og eple. Den var også suuuuper god. 

  Deretter gikk vi ned til Aker Brygge. Da vi kom dit gikk vi inn på PARAD-IS. Der kjøpte jeg meg to deilige makroner som smakte jordbær og sitron. Mmmmmmm.......

  Da jeg kom hjem dro jeg på meg treningstøy og gikk ut og jogga og trente i sammen med Ella og Alice. Deilig å trene etter å ha kost seg masse i Oslo


  Har du smakt makroner?
  Klem Jennie 
  43 kommentarer


  Feiringer

  DEILIG SØNDAG


  13.04.2014


  Hei

  I dag har jeg vært hjemme og kost meg. Jeg stod opp ganske sent og tok alt med ro. Etter det tok jeg noen bilder ute med mamma, som jeg tenker å bruke til den nye headeren min. For å være ærlig ble jeg veldig fornøyd med bildene og jeg gleder meg masse til å vise de.

  ET AV BILDENE JEG TOK I DAG.

  HAR TATT MANGE ANDRE UTEN SOLBRILLER OGSÅ, MEN DE KOMMER SENERE<3


   

  Så gikk jeg en søndagstur med hele familien. Dagen startet litt grå men så kom sola fram og da måtte vi ut en tur. Da vi kom hjem dekket vi på til kake og kaffe. Vi feiret ikke pappa med kake i går siden vi var så stappet etter EGON. Derfor spiste vi heller kake med Bissi og Elin i dag. Kakene var veldig gode og det syntes også lillebror. Vi har også begynt å pynte til påske her hjemme med egg, kyllinger og masse mer. Super koselig<3

  DETTE ER TYPISK PAPPA MUFFINS. HAN ER IKKE SÅ GLAD I TOPPING SOM MEG SÅ VI LAGDE NOEN ENKLE MUFFINS. DE VAR OGSÅ VELDIG GODE
  Har dere pyntet til påske?

  Klem Jennie

   
  24 kommentarer


  Feiringer

  BURSDAG


  12.04.2014


  Hei

  I dag dro jeg og familien til byen for å feire pappa sin bursdag, men først måtte jeg til NRK. Da jeg var på innspilling  var  de andre på kino og så DOKTOR PROKTOR`S PROMPEPULVER. Etter innspilling hadde Mathias så utrolig mye å fortelle om filmen. Det hørtes ut som han koste seg masse og at filmen var veldig bra. Deretter dro vi på Bowling. Da vi kom inn tok jeg et kjapt blikk over banene og jeg så mitt store idol spille. Det var Marit Bjørgen. Det er jo nesten hun som får meg til å ville bli skiløper. Etter en liten stund med bowling spurte jeg om bilde, og det fikk jeg.

  Etter en super bowligtur dro vi til Ski og spiste middag på EGON. Der spiste jeg spareribs og koste meg masse. Det tror jeg pappa gjorde også. Nå sitter vi hjemme og bare slapper av etter en super 35 års feiring. Gratulerer masse med dagen pappa.  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie

   

   
  35 kommentarer


  Blogg

  PÅSKEFERIE


  11.04.2014


  Hei

  Da var jeg kommet hjem i fra Ski- Storsenter etter en litt stressende men fin tur. Jeg kjøpte meg en krans, Baby Lips ( de har fått Baby Lips på H&M nå, OMG), og funky frozen yougurt. Mmmmmmmm.....<3 Så i full fart spurte vi en dame om de tar hull i øret for de som allerde har to og det gjorde de, så jeg fikk meg mitt trede hull. Men der sier det stop. Nå skal jeg ikke ha flere. Hahaha. Er veldig fornøyd. Har spurt hundre steder med de kunne ikke. Endelig fant vi et sted der de gjorde det. Jippi!! Nå er skal jeg gå og se det siste av Norske Talenter før det er slutt.

  Har du hull i ørene?

  Klem Jennie
  77 kommentarer


  Blogg

  On my way


  11.04.2014


  Hei
  Dere trodden kanskje jeg hadde glemt å blogge? Nei, er på vei hjem fra Ski Strosenter nå. Blogger ordentlig når jeg kommer hjem. Imens kan du jo foreksempel se på den nye jenter episoden.

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Video

  Jobber med video


  10.04.2014


  Hei

  I dag etter skolen begynte jeg å jobbe på sistertag-videoen vi nå har flimet for andre gang. Håper på at denne videoen blir bedre enn den første vi filmet. Har sett på noen av spørsmålene dere har stilt og tatt med noen. 

  Dagen i dag var som de fleste andre denne uken, grå og regnfull. Ganske trist. Selvom om det er meldig regn i påsken får vi gjøre det beste ut av det. Når det er dårlig vær er det jo fint å ta en tur på kino eller kjøpesenter. Nå er det jo bare 1 dag igjen før påskeferie. Jippi!!!!!!

  Hva skal du i påsken?

  Klem Jennie

   

   

   
  73 kommentarer


  innkjøp

  Litt dumt


  09.04.2014


  Hei

  I dag fikk jeg kjolene jeg har ventet på, men da jeg prøvde de var de litt for store. Det var litt dumt men jeg tror jeg løste problemet med den ene kjolen. Der skal jeg feste et belte i livet så den ikke blir så løs. Den andre kjolen passet nesten så den skal jeg bare ha hengende i skapet til den passer. Men begge kjolene var veldig fine og jeg gleder meg til å kunne bruker de. 

  Ellers i dag har jeg vært på skolen og på håndballtrening. Litt kjipt at det regnet. Det er jo også meldt drittvær i påsken. Huff huff. Håper det snart blir sol igjen.

  Bare to skoledager til påskeferie :)


  Får du påskeegg?

  Klem Jennie
  63 kommentarer


  Hverdag

  LINSER


  08.04.2014


  Hei

  På skolen i dag skulle vi møte de andre klassene vi skal begynne på ungdomsskolen i sammen med etter sommeren. Det ble bestemt at vi skulle ha håndballturnering og vi skulle ha blandet lag fra hver skole. Turneringen var utrolig gøy og jeg ble kjent med mange nye mennensker. 

  Etter skolen dro jeg til optiker får å få linsene jeg har ventet på, men det er jo ikke bare å få linser. Jeg måtte også lære meg å ta de av og på. Trodde at det skulle være veldig lett men da jeg hadde prøvd 20 ganger for å få de på forstod jeg at det ikke var så lett alikevel. Fikk det selfølgelig til til slutt og da var jeg ganske stolt. Det er litt uvant å ha de på men blir nok snart vant til det.

  Bruker du briller/linser ?

  Klem Jennie
  160 kommentarer


  innkjøp

  Bestilt


  07.04.2014


  Hei

  Da var mandagen her og ny skoleuke. Lengter tilbake til fjellet men det var fint å se familien igjen. Skoledagen var som alle mandager, helt grei. Hahahaha. I dag søkte jeg litt rundt på nettet og fant to kjoler jeg syntes var super fine så jeg spurte mamma om jeg kunne bestille de, og det fikk jeg lov til. Har nettopp bestilt de og gleder meg masse til å få pakken.

  Vil se om jeg finner noen fine sommer klær siden det er salg<3 Alltid mer morsomt å shoppe når det er gode tilbud. Nå gleder jeg meg veldig til påskeferie og besøk i fra tante som bor i Østerrike. 

  Superfin tigerkjole Kr 109,-

   

  Svart blondekjole Kr 139,-

  Begge kjolene har jeg kjøpt fra NELLY

  Om jeg bestiller mer, ønsker du at jeg legger det ut her på bloggen?

  Klem Jennie
  59 kommentarer


  venner

  Hjemme igjen


  06.04.2014


  Hei

  Nå er jeg fått pakket ut etter en super helg på fjellet med skigruppa og gode venner. Skulle egentlig ønske vi kunne være der i noen dager til, men i morgen er det jo skole igjen. I dag sto vi opp kl 07.00 og lagde frokost. Vi ordna oss og lagde matpakke. Vi gikk en tur i dag også, og den va også utrolig morsom. Vi gikk over en stor innsjø og opp et stort fjell på omtrent 1000 meter. Veien ned var den morsomste. Den er jo veldig lang men vi kjørte så fort ned så det tok ikke lang tid før vi var nede igjen.

  Da vi kom tilbake til hotellet dusja vi og deretter begynte vi å rydde oss ut og pakke. Vi vasket også hele hytta fra topp til tå. Da det var gjort var det på tide å dra, og nå sitter jeg hjemme i stua. Helgen har været flott og jeg har hatt det virkelig fint.

   

  Hatt en fin helg ?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Ekstra moro

  Fanttastisk tur


  05.04.2014


  Hei

  Som dere vet er jeg på hyttetur med skigruppa mi denne helgen. I dag var vi på en fantastisk flott skitur og hadde det kjempegøy. Jeg tok noen få bilder med mobilkamera som jeg legger ut i dette innlegget. Har også tatt med kamera, men de får jeg ikke lastet over til Mac før jeg kommer hjem. På instagrambrukeren min @jenniefashion la jeg ut en liten film i fra turen. 

  Vi har også bada i dag, spist pizza og is. Snart skal vi ha jentekveld på rommet :)

  Er det snø der du bor?

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  Ekstra moro

  HYTTELIV


  04.04.2014


  Hei

  Nå har vi endelig kommet frem til hytta vi skal bo i. Deilig å komme frem etter noen timer i bil, selv om vi hadde det veldig gøy i bilen også. Veldig koselig her og nå har vi funnet oss soveplasser og begynner allerede å finne fram snacks og kos for å ha en superduper fredagskveld. Rart å reise fra varmt og deilig vårvær til herlig vinter. Gleder meg til å stå på ski. 

   I BILEN (Kun telefonbilder i dag)

      

  Lurer på om jeg skal legge ut ett innlegg til senere i kveld. ......

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Blogg

  TUR MED SKIGRUPPA


  03.04.2014


  Hei

  I morgen drar jeg på tur med skigruppa. Vi skal være borte hele helgen og jeg gleder meg veldig. Vi skal bo i hytter ved et hotell som har basseng og klatrevegg, så jeg gleder meg både til skiturer og bading i sammen med gode venner.

  Det gjør heller ingen ting å kjøre noen timer når man har godt selskap i bilen.

  Så nå er jeg i gang med pakkingen og har et godt stykke igjen, he he. Det er jo gørrkjedelig å pakke og i tillegg har jeg litt vondt i armen etter vaksine i dag. 

   

  KJEMPEGØY Å PAKKE, he he

   

  Det kommer blogginnlegg hver dag som vanlig. 

  Hva liker du best, ski eller svømming?

   Klem Jennie
  84 kommentarer


  venner

  Venner


  02.04.2014


  Hei

  I dag var det ikke håndballtrening. Etter skolen gjorde jeg lekser og deretter gikk jeg ut med venner for å spille slåball. Det ligger en fin bane hvor vi kan spille ikke langt unna der jeg bor. 

  Litt vanskelig å finne på noe å blogge om i dag, men da kom jeg på at noen av dere ønsket å se noen bilder Ella og jeg tok forrige dagen. Redigerte noen av dem i Picmonkey :D Veldig koselige venninnebilder syns jeg. 

  Har som sagt også planer om å ta headerbilder en dag. 

  Dette bildet la jeg ut på Instagram 

   

  Hva syns du?

  Klem Jennie

   

   
  28 kommentarer


  Ekstra moro

  ENDELIG


  01.04.2014


  Hei

  Da var det endelig 1 april og jeg ville lure dere... he he

  La ut denne videoen på Instagram i dag og skrev bare teksten ENDELIG under videoen.   TRYKK HER FOR Å SE VIDEO : http://statigr.am/p/689140480930582927_38778427

  Endelig 1 april, jeg har selv blitt lurt litt i dag. 

   

  Det virkelige blogginnlegget fra i dag finner du under dette. 

  Har du blitt lurt i dag? 

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  Blogg

  OM FILMEN "NATT TIL 17."


  01.04.2014


   

  Hei

  Den 24. mars var jeg som tidligere fortalt på en ekslusiv førpremiere på filmen "Natt til 17." Filmen har premiere på norske kinoer 4 april, som bare er noen få dager til. Filmen har 11 års grense. Jeg likte filmen veldig godt, selv om jeg ikke kjente meg noe igjen i den, den handler jo om ungdommer som er noen år eldre enn meg selv. Filmen viser ærlig hvordan ungdomsmiljøet kan være for mange. Det er en film for og om ungdom.

   

  HER ER EN VIDEO JEG IKKE HAR LAGT UT FØR. DEN VISER LITT AV HVA DU KAN VENTE DEG I FILMEN

  Her er traileren jeg la ut før jeg dro på premieren:  http://www.youtube.com/watch?v=dZK5PmtmsmA

   

  DETTE HANDLER FILMEN OM


  «15-åringene Sam og Amir har bestemt seg for at denne kvelden skal bli legendarisk. Gutta har kjent hverandre hele livet og ser på hverandre som brødre, men i løpet av det neste døgnet forandres alt. Amir vil ha tilbake sin eks-kjæreste Thea, men det han ikke vet, er at bestekompisen Sam er i ferd med å bli sammen med henne. Når gutta finner ut at de begge to er forelsket i samme jente, slår det gnist til en tilsynelatende uløselig konflikt dem imellom, som bare akselererer utover kvelden og natta. Kan Sam og Amir tilgi hverandre, eller er dette slutten på vennskapet deres?»

   

  Som du kanskje forstår så blir det en del drama, romantikk og også humor. Og sist men ikke minst masse spenning. Mer vil jeg ikke si ;)

   Skal du se filmen?

  Klem Jennie

  http://www.filmweb.no/film/article1090010.ece 
  24 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION