hits

 • Disney

  DEN PERFEKTE FEEDEN?


  19.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg har kost meg masse i helgen som flere av dere kanskje har fått med dere her på bloggen, men også gjennom instastoryen min! Har blitt ganske aktiv der den siste tiden og oppdaterer daglig! I tillegg legger jeg ut bilder hver dag på profilen min og jeg vil si at det er mye variasjon hihi. Spurte dere nemlig på insta hva dere ville ha mer av og det var mange ønsker. Alt fra natur til outfits og fra venner til selfies! Det har jeg vel greid ganske bra de siste dagene og jeg liker feeden min mer når det er litt variasjon. Ikke bare selfies eller bare natur. Ettersom at jeg oppdaterer så ofte blir det vanskelig å legge ut bilder til den "perfekte" feeden der alt passer sammen, men det er ikke det jeg ønsker heller. Vil si min feed passer meg<3 Jeg liker å legge ut masse bilder og oppdaterer dere så ofte som jeg kan! Jeg håper det er det dere også liker! 

   

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Ekstra moro

  Drit bra lørdag!


  17.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag så langt! Dette flotte været vi har i Oslo er bare helt fantastisk! Jeg blir sikkelig glad av det! I dag tidlig dro jeg inn til Anti sine lokaler for å filme noen morsomme videoer med Markus Bailey! Jeg kommer ikke til avsløre hvordan videoer vi filmet, men dere kan jo prøve å gjette. Hihi! Hadde også med manageren min Kirsti som hjalp oss med å gjøre i stand til de forskjellige videoene osv. Etter litt over en times filming tok vi oss en tur ut og spiste i sammen! Utrolig koselig! Etter en deilig lunsj dro vi hver vår vei! Nå er jeg med Thomas og skal nyte resten av lørdagen med han!!

  Hvordan videoer tror du vi filmet?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Video

  HUGE TB


  16.03.2018


  Hi guys!
  It's finally Friday, and I'm so ready for this weekend. Today I want share some old videoes with you guys! I have gotten quite a lot of new followers over the last couple of years from all around the world. You guys have requested a lot of different videos for my youtube channel, like a hairstyle video and more challenges. I have therefore started to make more videoes in english and hopefully you like it. I do have some videoes on my channel where I have shown different hairstyles and how i curle my hair. You don´t need to understand norwegian to see how I do it! I therefore though I would share some of those videoes today. Please give me more ideas for videos that you want me to make!

   

  Curling my hair!

  Three easy hairstyles 

  London Haul 2016

  Egg Roulette Challenge

   

  For more videos in both Norwegian and English, click HERE!

  Make sure to subscribe!

  Jennie
  0 kommentarer


  Hverdag

  SYKT DIGG!


  15.03.2018


  Hei folkens! 

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Endelig er jeg ferdig med prøver og presentasjoner for denne uka og har bare en prøve neste uke før ferien! Denne uka har vært ganske så hektisk, men jeg har kommet meg fint igjennom den og det føles godt! 

  I går var vel den beste dagen denne uka så langt! Sola skinte og det var faktisk ganske varmt. Haha! Det utnyttet jeg og tok på meg et lett og luftig antrekk. Endelig slapp jeg å slenge på meg den store anorakken min. La ut bilde av antrekket på instagram og fikk mange spørsmål om hvor de forskjellige plaggene var fra. Jakka er fra Urban og buksa er vel fra BikBok. Kjøpte buksa og jakka i høst tenker jeg, så vet ikke om de fortsatt er i butikk. Da har jeg i hvert fall sagt det. Super komfortabelt og kult antrekk. 

  Ikke bare deilig vær som fikk meg i et godt humør, men Thomas hadde også muligheten til å besøke meg! Jeg dro på et spennende møte i byen etter skolen og da det var over tok jeg båten med Thomas tilbake til Nesodden. Vi koste oss med taco på en onsdag og en veldig spennende serie! Altså en sykt digg dag!

  Nå gleder jeg meg masse til helg! Skal til byen og filme noen videoer til youtuben min med en jeg tror dere vet hvem er. Så blir det mer tid med Thomas. Hihi! 

   

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Video

  JUNK!


  12.03.2018


  //inneholder annonselenker 

  Hei!

  Her kommer nok en video! Junkyard haul har blitt etterspurt, så her har dere en<3

  Her er en rabattkode dere kan bruke om dere ønsker det!  Ved å bruke kode "JENNIES15" får dere 15% rabatt ved kjøp over 500kr. (Gjelder ikke salgsprodukter, deal og kampanjer) Om du er under 18 ville jeg også ha spurt foreldre først om ønsket meg noe eller ville kjøpe meg noe selv. Koden varer til og med 18. mars, så dere har da 6 dager :-)

  Produktene dere ser i videoen står under. Klikk på produktet for å komme til det på nettsiden:

  Antrekk/Outfit 1: 
  Hoddie
  Bukse/Pants
  Belte/Belt
  Sko/Shoes

  Antrekk/Outfit 2: 
  Bukse/Pants
  Genser/Sweater

  Antrekk/Outfit 3:
  Hoddie

  Antrekk/Outfit 4:
  Genser/Sweater
  Bukse/Pants
  Veske/bag

   

   

   

   

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Video

  SKAL JEG TA EN TATOVERING?


  10.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag så langt! Jeg har brukt en liten del av min på å skrive undertekst til en video jeg har filmet på engelsk! Hadde aldri gjort det før, men fikk det forklart og det var faktisk ganske lett. Det tok bare ganske lang tid haha! Jeg skal prøve å tekste de videoene jeg gjør på engelsk for dere som vil det, men jeg vil selvfølgelig lage norske videoer også! Har filmet noen som jeg skal begynne å redigere på allerede i dag! Her er i hvert fall dagens video, så håper jeg at dere liker den! 

   

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  MUSIKK

  Naken er favoritt


  07.03.2018


  Hei folkens! Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Endelig er nok en skoledag over og vi nærmer oss helg! Som sagt har jeg litt å gjøre denne uka, men foreløpig går alt veldig fint og det ser ut som at jeg får gjort alt jeg skal! De siste dagene har jeg hatt musikk i bakgrunnen når jeg har jobbet med alt fra skolearbeid til video og jeg har blitt helt hekta på fire sanger! Jeg tenkte å dele de med dere, så får dere sjekke dem ut om dere vil.  

  Noen ting høres bare bedre ut på engelsk, slik som enkelte sangtitler og ting i sanger. Favoritten av disse fire er helt klart NAKEN (Naked) He he

  1. "Heaven" av Julia Michaels 

  2. "Dive With Me" av LVNDSCAPE

  3. "Home" med Machine Gun Kelly, X Ambassadors & Bebe Rexha)

  4. "Naked" av James Arthur 

   

  Har du noen sanger du bare digger for tiden? Hvilke da?

  Klem Jennie

   
  8 kommentarer


  Antrekk

  ANTREKK + RABATT KODE TIL DERE!!!


  05.03.2018


  //annonselinker

  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag! Jeg har bare vært på skolen i dag og siden jeg kom hjem har jeg jobbet med skolearbeid. Det blir en hektisk uke, men slik er det jo bare noen ganger. Det vil alltid komme en uke eller periode det er litt hektisk og det må man bare tåle tenker nå jeg. Slik som jeg sa i går filmet jeg to videoer. I går delte jeg den ene og i dag tenkte jeg å dele med dere hva den andre er! Nemlig en...Junkyard haul! Det er faktisk ganske lenge siden jeg lagde min forrige haul, men det har hatt litt å gjøre med at mye har skjedd og været har ikke vært helt på topp. Veldig mye vind og kaldt. Denne helgen var det derimot veldig fint, så jeg beit tenna sammen og filmet ute haha! Gleder meg masse til å redigere den og dele den med dere! Mamsen tok noen bilder ute av meg i samme slengen i et av antrekkene! Bildene ble ganske kule så jeg deler noen få her i dag!

  Genseren finner du //HER. Digga virkelig denne, spesielt kombinert med den høye bukse. 

  Buksa finner du //HER. Det er en helt vanlig høytlivsbukse fra Dr.Demin, men den er en life saver haha! Elsker virkelig denne buksa og det er nok grunnen til at jeg bestiller en nesten hver gang jeg plukker ut noen produkter på junkyard. Kan aldri få nok av svarte busker;-)

   

  Jeg har også en rabattkode til dere som ønsker det på Junkyard!!! Ved å bruke koden "JENNIES15" på kjøp over 500kr får du 15% rabatt! ( Dette gjelder ikke salgsprodukter, deal eller kampanje) Koden varer til og med 18. Mars, så dere har den i ca 2 uker og kan bruke den som dere vil<3

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Video

  VI TESTER GODTERIIIII!


  04.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superfin dag! Jeg har faktisk vært ganske effektiv og brukt tiden på å filme enda flere videoer til dere pluss at jeg har jobbet mye med skolearbeid, noe jeg skal fortsette med etter jeg har blogget for dere! Flere har etterspurt en video med min kjære lillebror Mathias, så jeg filmet med han i dag. Han har faktisk vært sykt gira på å lage en video med meg i det siste, så han ble veldig glad da jeg spurte. Jeg måtte komme på en video å filme med han som både skal være gøyal for dere å se på, men samtidig morsom for han å filme. Da jeg var ute i går og "shoppa" med mamma kjøpte jeg derfor inn masse godteri vi aldri har smakt før for å lage en "tester forskjellig godteri video"! Dere skulle sett gleden i øynene hans da jeg sa hvordan video vi skulle filme haha! Han ville gjøre det rett etter frokost i dag tidlig så det endte med det! 

  Her en noen knips fra videoen som jeg syntes var veldig morsomme! Vi tester mer en de fire tingene dere ser her altså. Tror det ble 10 ting til sammen!

  Gleder du deg til videoen?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  MUSIKK

  TALENTFULL OG VAKKER


  03.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg var i bursdag med Thomas i går og koste meg masse! I dag dro jeg hjem fra han og tok så en tur med mamma til  et av senterne ikke så alt for lang vekk fra der vi bor! På radioen i bilen går Sigrid på repeat! Hun er sikkelig talentfull og jeg liker flere av sangene hennes. Ikke bare talentfull men også veldig naturlig vakker og søt. Flere av sangene hennes har gått viralt og hennes nyeste hit " Stangers" bare digger jeg! Dagens innlegg blir derfor en liten shoutout til Sigrid rett og slett fordi jeg liker hun skikkelig godt. Følg henne gjerne på insta som @thisissigrid <3<3 Jeg gikk crazy på youtube og så på alt mulig av henne hihi! Masse fine covers har hun også! 

  I morgen skal jeg filme en morsom video med lillebror! Stay tuned:-)

  Hvordan video tror du at vi skal filme? 

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  SE MEG I KVELD PÅ STIAN BLIPP SHOW!?


  01.03.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg koste meg masse på i går på Stian Blipp Show, som noen av dere kanskje fikk med dere på snap og instastory! Jeg har aldri vært på et talkshow før, så det var veldig gøy. Jeg var ikke gjest men var så heldig å få billetter til å sitte i publikum. Stian er jo også en del av Anti slik som meg. I går var det også premiere og før showet startet spiste jeg middag med flere fra Anti-gjengen, noen profiler de har og Thomas fikk også bli med. En deilig middag hadde vi på Peppes og vi satt der lenge og snakket og lo. Vi tuslet så til studio som var like ved og stelte oss i kø for å komme inn. Showet var helt syyykt bra og ufattelig morsomt. Kult husband, kule gjester og ikke minst så er jo Stain helt rååå! Han var virkelig flink. 

  SHOWET HAR PREMIERE PÅ TV I DAG KLOKKEN 21.40! KANSKJE DU SER MEG BLANT PUBLIKUM HAHA!

  Etter show fikk jeg hilst på Stian. Ga han en god klem og sa hvor flink jeg syns han var. Thomas og jeg dro så hjem til han og der sov jeg over til i dag. Det betydde da at jeg måtte opp klokken 6 i dag og ta båten tilbake til Nesodden. Det gikk faktisk veldig fint å stå opp og jeg kom meg til skolen i tiden. Men fyyy så kaldt det er ut. Thomas lot meg låne en varm genser under jakka mi, fordi jeg var så dum å velge stil ovenfor varme i gårkveld hihi.

  Pakket meg godt inn!

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with b1 preset

  Etter skolen redigerte jeg en Q&A og nå drar jeg straks av gårde på trening!

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION