hits

 • WOW

  Vlogg fra lanseringer!


  31.03.2017


  Hei!

  Håper dere har hatt en fin dag! Jeg er så utrolig glad det er helg. For det første hadde jeg nynorsktentamen i dag og jeg satt hele tiden ut. Da jeg endelig var ferdig tok jeg bussen hjem. Jeg hadde jo også mattetentamen denne uka og bokmål i går.  Til helgen har jeg masse morsomme planer, blant annet skal jeg på Gullsnutten! Jeg gleder meg utrolig masse og det er såååååååååå mange bra nominerte! 

  I dag har jeg gått igjennom bilder og videoer fra de to lanseringene mine denne uken! På onsdag var jeg på Oslo City og i går var jeg på Strømmen! Jeg kan virkelig ikke forklare hvor gøy jeg hadde det og hvor mye det betyr for meg at så mange kom! Jeg lagde nettopp en vlogg fra de to eventene og håper du vil sjekke den ut! Nå skal jeg kose meg med familien og se på tv! Vi snakkes!

   

   

  God helg! 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  ELLEVILLT, HELT WOW


  30.03.2017


  Hei

  //Egen kolleksjon 

  I går hadde jeg som mange av dere vet førlansering av kolleksjonen min #wowbyjenniesofie på Oslo City. Jeg var der i fra 18-20 og hadde det helt fantastisk, takket være dere. Helt ubeskrivelig og frykten jeg hadde hatt om at ingen skulle komme, den var latterlig dum. Det ble jo ellevillt, kjempegøy og koselig. 

  Da jeg kom hjem måtte jeg forbrede meg litt til tentamen som jeg har hatt i dag og i dag skal jeg faktisk til Strømmen. Nå bare gleder jeg meg masse for om det bare blir en brøkdel av så bra det var i går, så blir det uansett flott. 

  Det var Rosa popcorn med karamell, Nobe, goodiebags og masse feststemte folk. Jeg fikk tatt masse bilder, og selfies, snaps, flere musical.ly. Fikk danset med dere, poset, tullet, snakket, fikk mange gode glemmer og jeg elsker dere.

  Enda mer utrolig å se at flere av dere hoppet inn i plaggene i fra kolleksjonen med en gang. Og aldri glem budskapet jenter. Dere må huske at dere er flotte, mer enn bra nok og smil ikke bare til andre men også til dere selv.

  Alle plaggene har ikke vært vist like mye i sosialemedier, så tenkte å sette sammen et par collager her på bloggen i dag. I kveld fra 18-20 blir det jo fotografert enda mer og jeg gleder meg til å kunne sette meg ned i helgen og se på bildene og dele de med alle dere. Kanskje du er på noen av bildene også <3

  Det er enda flere plagg enn i collagene under. TRYKK HER FOR Å SE HELE KOLLEKSJONEN.

  T-shirt kjolene er kjempesøte med detaljer bakpå ryggen, men det kommer ikke frem på nettsiden eller her. Så ta en titt når du er i butikken. Gleder meg så til varmere dager og til bare å kunne ha på en slik kjole. Ikke glem å send meg et bilde eller tagg bilder av deg i plagg fra kolleksjonen med #wowbyjenniesofie. Har du ikke instagram, kan du sende på mail eller enda bedre med brev :)

     Håper du liker noe av det du ser

  Stor klem fra Jennie
   
  10 kommentarer


  WOW

  JEG VAR REDD SIST GANG...


  28.03.2017


  Hei!

  Nå er det bare en dag til før lanseringen min på Oslo City og jeg gleder meg så utrolig mye! Dere aner ikke! De to tidligere lanseringene har vært superkoselige og jeg er sikker på at det blir det nå også! Jeg skal innrømme at jeg også er litt nervøs. Tenk hvis det ikke kommer noen. Jeg var redd for det sist gang og gangen før det også, men det kom jo maaaaange fantastiske mennesker som hilste, tok bilder og handlet plagg fra kolleksjonen min. Om du fulgte med på @wowandme sin snap så snakket jeg om begge eventene og viste flere av plaggene mine. Om du ikke så det, tenkte jeg å oppsummere litt hva jeg sa her på bloggen også!

  I morgen, altså den 29.mars, er det lansering på Wow Oslo City fra klokken 18.00-20.00. Det vil være snakcs, drikke, goodie bags og mulighet til å snakke og ta bilder! Alltid så utrolig koselig å møte dere. På torsdag den 30. mars vil jeg være på Strømmen også fra klokken 18.00-20.000.  Det vil skje det samme der<3 

  Her er et antrekk jeg har satt sammen av tre plagg fra kolleksjonen min. Denne tightsen er en stor favoritt kos meg, spesielt den kule detaljen på siden. Jeg "matcha" den med en hvit gjennomsiktig topp fra kolleksjonen og en stilig palmejakke.   I dag hadde jeg matte tentamen og jeg har også tentamen på torsdag og fredag. Dette blir litt av en uke......
   

  Kommer du på et av eventene? <3

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Video

  SAVNER DET SÅ SYKT!


  26.03.2017


  Hei!

  Her er en video jeg filmet en av dagene denne uka etter skolen! Jeg ser tilbake på minner fra språkreisen min til Brighton i 2015 og til Malta i 2016! Det var to veldig forskjellige men fantastiske opplevelser. Brighton fylt med shopping og Malta med det krystallklare vannet! Jeg håper dere liker videoen og glem ikke å se slutten av videoen der jeg informerer dere om noen kule tilbud og lignende<3

  Husk at jeg har en egen kategori på bloggen så heter "språkreise" om du ønsker å se innlegg fra reisene mine! I tillegg har jeg flere videoer på youtubekanalen min, så definitivt sjekk den ut! Link her: https://www.youtube.com/channel/UCrNCNqnSK2yaaG372ca3bbg

  Klem Jennie Sofie
  2 kommentarer


  WOW

  BRA NOK!


  25.03.2017


  Hei!
  Håper dere alle har hatt en fin lørdag så langt. I dag har jeg faktisk hatt en skikkelig produktiv dag føler jeg. Jeg har fått tatt masse bilder i litt forskjellig antrekk, begynt å redigere litt på en video, ryddet på rommet og nå blogger jeg. 

  Jeg har forsøkt å få gjort mye fordi at jeg vet at neste uke blir over normalen hektisk. Jeg skal ha tentamen i tre fag  i tillegg til lanseringene mine av #wowbyjenniesofie på onsdag og torsdag.

  I dag tok jeg bilder i ett av plaggene som har ett av budskapene jeg ønsker å få frem til dere. På armene på genseren jeg har på meg på bildene står det, GOOD ENOUGH. Rett og slett en tekst som sier det jeg mener er veldig viktig å huske bestandig, at vi er bra nok. Du er bra nok, akkurat slik du er. Du trenger ikke forandre på hvordan du ser ut, ønske deg høyere eller lavere. Ønske deg en annen øyefarge eller lengere øyevipper, du er flott som du er.

  Det eneste de aller fleste kan bli enda bedre på er å fortelle andre at de er flotte, at de er fine og bra nok for oss og alle andre. Dette budskapet har jeg på noen av plaggene mine, blant annet noen superkule knestrømper. 


  Jeg vil at vi jenter skal bli enda flinkere til å løfte hverandre opp, være glad på andres vegne og være fornøyde med den vi er. For vi er den vi er, og det å bruke tid, krefter og energi på å ønske seg annerledes det gjør ingen ting bedre. Hver dag vi våkner kunne jeg ønske alle jenter kunne sett seg i speilen og smilt til seg selv og gjort det beste ut av dagen. Noen dager er selvfølgelig i alles liv ikke like "happy" som andre dager, men å smile til andre og sist men ikke minst til seg selv, det gjør ikke dagen dårligere i hvert fall. 

  Denne genseren har jeg designet i grønn og i grå og håper dere liker den. Kanskje vi sees på Oslo City på onsdag 29 mars, eller på Strømmen torsdag 30 mars. Jeg har mange klemmer og smil jeg ønsker å dele ut, for dere er fantastiske. 

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Video

  HVEM KYSSA JENNIE SOFIE SIST?


  24.03.2017


  Hei!

  God fredag! Har jobba helt siden jeg kom hjem fra skolen og kom på at jeg måtte dele noe her på bloggen! Jeg tenkte å linke til en ny video fra TOPP sin youtubekanal. Jeg var sist og filma der i starten av februar, så noen av svarene har jo endret seg. Videoen er uansett morsom og du får kanskje vite noe om meg du kanskje ikke visste fra før! Vi filmet en "kjappe svar" video<3

   

  Fikk du vite noe du ikke visste om meg?
  Klem Jennie
  3 kommentarer


  WOW

  EN FAVORITT


  22.03.2017


  Hei!
  Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg elsker onsdager, fordi da slutter jeg tidlig på skolen. I tillegg til kortere skoledag, så var det superdigg vær i dag. Sola skinte og jeg kunne gå i en tynn og deilig jakke. Da jeg kom hjem fra skolen tok mamma noen kjappe bilder av meg i noen plagg jeg ikke har vist dere skikkelig ennå,  disse er også i fra kolleksjonen min. En rosa " no shoulder" genser og en caps der det står "fashion". Genseren kommer også i grå! Jeg bare digger den! Håper at jeg ser så mange som mulig av dere på lanseringene mine. Et arrangement 29.mars på Oslo City fra 18-20 og et dagen etter på Strømmen også fra klokken 18 -20. For mer info sjekk wow sin Facebook side.

  Det blir snacks, drikke, goodiebags og 30 % avslag på alle klær hos WOW, sett bort i fra klærene i fra min kolleksjon #wowbyjenniesofie. Jeg har autografkort som mange har etterspurt og gleder meg til å møte dere. Jeg vet allerede om flere som kommer og noen har vært på VIP-lanseringene mine som jeg hadde for min første og andre kolleksjon med WOW også, det er sååååå koselig. 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset
   

  Kolleksjonen består av alt i fra skjørt, kjoler, bukser, gensere, t-shirts, sokker, cap, onepiece, jakker, shorts, treningstøy, mobilveske, pins......tror ikke jeg har glemt noe nå.

  Hva av dette ønsker å mest å se bilde av?

  Klem Jennie
   
  15 kommentarer


  WOW

  "JEG ER IKKE MEG SELV?"


  20.03.2017


   

  Hei!

  Håper dere har hatt en fin start på uka. Rett etter at jeg kom hjem fra skolen filmet jeg en ny video for kanalen min. Som jeg blogget om på lørdag, så ville ikke kameraet mitt fungere. Ut i fra det vi leste på nettet om feilkoden, måtte det sendes på reparasjon. Mamma gjorde et eller annet magisk og så fungerte det plutselig! Jeg fikk derfor filmet med det nå i dag! I tillegg til å filme tok jeg litt bilder ute i et av plaggene fra kolleksjonen min som snart kommer ut i butikk. Det er en stor "oversized" demin jakke med tekst "fashion" på ryggen. Digger den!
   


   

  La ut et bilde fra shooten med wow på instagram i dag med to andre antrekk. Jeg digger de to antrekkene og gleder meg masse til å gå med de selv. Fikk faktisk flere kommentarer på at den på bildet ikke lignet på meg. Jeg prøvde å svare så godt jeg kunne og det var noe så enkelt som at det er ikke jeg som sminker meg selv på slike shoots. Det sikter til en mindre målgruppe og i tillegg er vi i et studio med masse lys, blitz og lignende. Håret er mer opp for å ha fokus på klær. Her er et av plaggene utenfor huset der jeg alltid tar bilder med naturlig lys og min egen sminke. Dette kjenner dere meg kanskje mer igjen på. Haha<3<3<3

  Til dere som drømmer om å være modeller må dere nok forberede dere på at å være modell handler om å vise frem klær og ikke seg selv. Man jobber på oppdrag for noen til å vise frem produkter og det er oppdragsgiver sin smak om hva som ser bra ut og ikke bra ut som har noe å si. Det er også noe som er veldig gøy med å få jobbe litt som modell, at man får se seg selv på andre måter og får utfordringer. 

  Som dere ser på bildene under har sminke, lys og look mye å si for hvordan er person ser ut:-)

  Likte du noen av plaggene? 

  Klem Jennie

   
  7 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  STORYTIME


  19.03.2017


  Hei

  Det er vår i lufta og på denne tiden av året de to siste årene har jeg hatt full nedtelling til årets høydepunkter. To år på rad var jeg så heldig å få reise på språkreise med EF til to av deres mange destinasjoner. Første året var jeg ikke mer enn 14 år og reiste med venninnen min Ella til Brighton i England. Vi bodde to uker på studenthjem (campus)  og skapte minner for livet og lærte oss enda mer engelsk som gjorde oss tryggere til andre året på ungdomsskolen. 

  Jeg savner venninnene vi fikk oss den sommeren. Pilar i fra Spania og Caroline i fra Danmark. Vi snakket engelsk i sammen hele tiden og lærte hverandre noen setninger og tulleting på vårt eget språk også.   Vi var så utrolig heldige med været den sommeren. Det var sol, sol, sol. Herlige dager på Piren, i byen og på aktiviteter både vi venninnene i sammen men også med undervisningsgruppene våre.


  Processed with VSCOcam with f2 preset

  I fjor sommer reiste jeg til Malta med venninnen min Tuva. En fantastisk opplevelse hvor sol, varme, bading, kjekke gutter, mange norske venninner, disco, båtturer og ubeskrivelige opplevelser fylte dagene. Den norske gruppa ble sveiset godt i sammen og vi var en gruppe som holdt sammen hele tiden. Her bodde vi på et nydelig hotell med et superdigg basseng. 

  Jeg fikk lyst til å lage en mimre-video og legge ut på Youtube og vise dere mange flere bilder. Jeg har jo hatt spørsmålsrunder for begge reisene men tenkte det hadde vært kult å bare ha en video der jeg snakker om begge reisene. Litt som en storytime. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Denne sommeren har jeg foreløpig ingen planer. Det føles litt rart og veldig uvant. Det er siste året på ungdomsskolen og jeg har allerede tenkt å skaffe meg litt informasjon om utvekslingstilbudet til EF. Vet om flere som har gått andre klasse på videregående i USA. Høres vedig spennende ut, og så lærrerikt det må være. Jeg tenker USA for det er der jeg eventuelt ville valgt å bo ett år.

  Om du synes at en språkreise høres spennende ut ta gjerne å klikk på EF annonsen på siden av bloggen min eller trykk //HER.  Da kan du bestille en brosjyre igjennom meg til deg. Der står alt du trenger å vite om en språkreise og det er supergøy å lese igjennom og se på alle destinasjonene og mulighetene. Det er helt gratis!

  Det er fortsatt noen få ledige plasser for reiser nå til sommeren 2017, og om du bestiller før den 31.mars får du 1500kr i rabatt på reiser utenfor Europa og 1000kr i rabatt  på reiser innenfor Europa. I tillegg om du bestiller reisen din igjennom meg får du 300kr i rabatt. Om du ringer når du bestiller sier du at reisen er anbefalt av Jennie Sofie og om du gjør det på nett er det er eget felt der de spør hvem du har fått reien anbefalt av. Der skriver du da "Jennie Sofie".

  Om du har vært på språkreise og vil oppleve noe annet nytt og spennende så er jo også EF High School Year noe spennende for de som er ferdig på ungdomsskolen. Da bor du et år i USA og får oppleve de typiske gule bussene, promnight, high school spirit, Friday night fotball games osv. Om du vil lese mer om dette trykk //HER. 

  Vil du ha en storytime video?

  Klem Jennie

   
  8 kommentarer


  Video

  JEG FÅR LYST TIL Å GRINE


  18.03.2017


  Hei!

  Jeg hadde planlagt å filme en veldig morsom og gøyal video i dag, men det ble det dessverre ikke noe av:(  Jeg hadde lagt alt klar og forberedt meg. Sminka meg fint, fiksa rommet, satt opp stolen min og kamerastativ, med neida! Kameraet mitt ville ikke filme av en eller annen grunn. Det ville heller ikke ta bilder. Jeg byttet ut minnekort, lada batteri på nytt, tok det inn og ut men ingenting hjalp. I tillegg var jeg alene hjemme akkurat da så kunne heller ikke få hjelp. Utrolig fint egentlig fordi da kunne jeg filmet når det var helt stille, men kameraet mitt ville ikke filme. Jeg prøvde så med vloggkameraet mitt og det fungerte heller ikke?! Jeg må derfor vente med å filme til jeg har fått fikset kameraet:( 

  Haha! Ble litt irritert siden jeg også hadde planlagt hva jeg skulle blogge om, men det gikk ikke det heller da. Tok derfor noen kjappe bilder i photobooth der jeg så litt irritert og sur ut. Haha! Heldigvis fungerte den.

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Håper jeg får fikset det til i morgen, så filmer jeg heller da<3

  Hva irriterer deg?

  Klem Jennie

   
  4 kommentarer


  WOW

  Jeg kan avsløre


  16.03.2017


  Hei!

  Håper der alle har hatt en fin dag. Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Etter skolen dro jeg rett til byen for å hente kolleksjonen min som det snart er lansering av! Jeg har fått sett kampanje bildene og jeg er utrolig spent. Jeg kommer til å blogge mer om lanseringene mine senere, men tenkte bare å nevne for dere hva jeg gjorde i går. Jeg la litt ut på instastory og snap, så noen fikk det kanskje med seg. På instagram heter jeg @jenniefashion og på snap heter jeg jenniesofiesnap. 


   

  WOW har kommet med masse nye klær i butikk jeg falt med en gang for de rosa genserne. Lys rosa har blitt utrolig populært og jeg kan avsløre at mange av plaggene i den kommende kolleksjonen min er ​rosa eller "dusty pink" som det også kalles. Her er i hvert fall noen av mine favoritter fra nettsiden deres<3

  Kolleksjonen min blir nok en god del mer urban enn plaggene under. Det som kjennetegner min kommende kolleksjon er at den er litt "edgy", kul og har et viktig budskap til dere.  Førstkommende søndag kommer jeg med viktig informasjon til dere som gleder dere til lanseringen min. 

   


   

  Håper vi sees snart. Hvilken vårfarge er din favoritt?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Disney

  I BADEKARRET MED ASTRID S / IN THE BATHTUB WITH ASTRID S


  14.03.2017


  Hei hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag. For meg var det tilbake på skolen etter en litt forlenget helg med fri i fra skolen i går. Dagen i går ble ikke bare brukt på å slappe av hjemme, fordi jeg skulle nemlig intervjuet Astrid S for The Club Radio. Disney-teamet fikk ikke flydd til oss denne gangen men Håkon som har tatt bilder av meg tidligere tok på seg jobben med å filme i sammen med en annen venn/kollega. Det var utrolig hyggelig gjort av dem begge. I tillegg tok han en del bilder og jeg legger med de her i innlegget. Sjekk ut instagrammen hans ved å trykk HER. Masse kule bilder!

  Vi hadde fått booket en suite på Thon Hotel ved Operaen og rommet var helt fantastisk. Vi fikk mat og drikke og det var utrolig digg. Astrid kom så for intervjuet og vi snakket en del før vi faktisk begynte filmingen. Vi filmet hele intervjuet pluss litt annet før vi tok noen bilder og lignende. Haha! Vi syntes baderommet var utrolig fint så vi valgte å ta flere bilder der. Ikke det vanligste stedet å ta bilder på, men gøy var det! Det ble litt jamming med gitaren min som jeg tok med og det var veldig morsomt. 

   

  Utrolig koselig dag og jeg håper ikke det er lenge til jeg ser Astrid igjen! Ikke bare har hun god musikk, men er i tillegg en skikkelig knall jente. Jeg kommer til å si i fra når intervjuet hennes kommer ut slik at dere kan få det med dere<3

  Ikke glem å sjekk ut den nye låta hennes "Breathe" Den er skikkelig bra og jeg synger på den hele tiden.

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Disney

  HUN SA VI VAR TVILLINGER


  12.03.2017


  Hei!

  Håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har faktisk jobbet så og si hele dagen. Jeg har filmet flere videoer i dag, ikke for min youtubekanal men for Disney Channel! Det er mye dere kan glede dere til at kommer<3 Ellers i dag har jeg forberedt meg på et intervju jeg skal ha i morgen som jeg gleder meg utrolig masse til. Jeg skal ikke bli intervjuet selv, men jeg skal intervjue Astrid S. For dere som har fulgt meg lenge, så vet dere at vi var på Vinterlyd-turné i sammen i 2015 og ellers møttes litt her og der. Jeg digger musikken hennes, stilen hennes og personligheten hennes så jeg er sikker på at morgendagen blir bra. I tillegg har jeg fri i morgen fordi at vi har planleggingsdag på skolen. Jeg får sovet litt lenger og slipper å stresse til Oslo rett etter skolen slik jeg har pleid å måttet gjøre når jeg skal ting som dette<3

  Haha! Tb til VG-lista 2015! Husker Astrid la ut dette og noen så vi kunne vært tvillinger.  Da kommenterte Astrid tilbake at det var vi! Haha! Forhåpeligvis får jeg tatt noen litt nyere bilder i morgen. På dette bilde er jeg jo 14 år haha. 

      

  Digger den nye sangen hennes "Breathe" så definitiv sjekk den ut! Trykk //HER for å høre den!

  Har du hørt Astrid sin nye sang?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Antrekk

  JEG LIKER


  09.03.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Skoledag i dag har vært ganske slitsom og jeg gleder meg bare utrolig til helgen<3 La ut et bilde på instagram og fikk utrolig mange spørsmål hvor klærne jeg hadde på var i fra! Tenkte derfor å bare svare en gang her felles på bloggen<3 Begge plaggene er fra Junkyard. Jeg har bare link til selve buksa, så legger i hvert fall med den til dere som vil skjekke den ut. Jeg hadde faktisk den samme buksa i hvit og likte den så godt at jeg skaffa en i svart. 

  Adidas bukse HER   

  Får også utrolig mange spørsmål om jeg liker Nike eller Adidas best. Jeg liker begge veldig godt. Dett er jo bare to forskjellige merker, men har vel mest Adidas<3

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Blogg

  EN GANG I BLANT


  07.03.2017


  Hei!

  Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Jeg ble trukket opp i muntlig tentamen så hele dagen gikk til å skrive en presentasjon som jeg skulle holde i dag for en lærer. Dagen i går hadde jeg og klassen min også fått to gratistimer på treningssenter, så ikke bare sliten av skolearbeid men også trening. Det var utrolig gøy på treningssenteret da, men ikke like gøy med tentamen. I dag fikk jeg sovet litt lenger, min tid for presentasjonen var ikke før 12.45. Utrolig deilig å være ferdig<3

  Jeg innser at det går utrolig lang tid mellom hver gang jeg legger ut bilder fra instagrammen min her på bloggen. I tillegg til at det er lenge mellom hver gang, så er jeg en veldig aktiv person på insta. Det blir som oftest flere bilder i løper av en dag<3 Om du ikke følger meg der allerede, gå å gjør det nå:-) Heter @jenniefashion. I tillegg til å legge ut mye har jeg også livestream en gang i blant.

   

   

      

  Har du instagram?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Video

  JUNKYARD HAUL!


  05.03.2017


  //samarbeid

  Hei hei!

  Da har jeg fått redigert ferdig min femte Junkyard Haul! Elsker virkelig å filme disse. Utrolig bra at jeg ble ferdig i dag, fordi neste uke er det en del som skjer. Jeg har blant annet muntlig tentamen og i morgen får jeg vite emne mitt. Jeg må derfor bruke hele morgendagen på å lage et foredrag som jeg skal holde for lærer på tirsdag. Deretter er det litt som skal fikses i forhold til kolleksjonen min og Disney<3<3

  Her er linkene til produktene! Klikk gjerne via de om du vil bestille noe eller bare sjekke ut produktet<3 Da kan jeg lage flere videoer som dette!

  Jumpsuit Bird: http://tracking.junkyard.com/SH2HN

  Leggings Scooter: http://tracking.junkyard.com/SH2HP

  Jakke Best Bomber: http://tracking.junkyard.com/SH2HR

  Jakke Straight Denim: http://tracking.junkyard.com/SH2HT

  Topp Hurricane: http://tracking.junkyard.com/SH2HV

  Skjorte Anaheim: http://tracking.junkyard.com/SH2HX

  Bukse Extrem: http://tracking.junkyard.com/SH2HZ

  Hoodie Extrem: http://tracking.junkyard.com/SH2Hb

  Hoodie Trefoil: http://tracking.junkyard.com/SH2Hd

  Sko Gazelle: http://tracking.junkyard.com/SH2Hf

  Hvordan video burde jeg filme neste gang?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Blogg

  2 DAGER IGJEN!


  04.03.2017


  Hei!

  Nå er det bare to dager igjen med stemming til GULLSNUTTEN og jeg ville bare minne dere alle på å stemme frem deres favoritter, om du ikke har gjort det allerede. HUSK at om du nominerer en youtuber i en kategori kan du ikke nominere en annen youtuber i sammen kategori senere. Da minster den du nominerte først stemmen sin:-)

  Om du vil nominere meg hadde jeg blitt utrolig glad. Jeg har fått mange meldinger og kommentarer av mange av dere som sier dere har nominert meg og det betyr så ufattelig mye! Det gir meg virkelig motivasjon til å lage enda flere videoer, noe jeg ønsker i få gjort i fremtiden. For å nominere dine favoritter trykk HER

  I kveld skal jeg slappe av og redigere ferdig en video jeg filmet forrige helg<3 Gleder meg!!!

      

  Har du nominert dine favoritter ennå?

  Klem Jennie 
  5 kommentarer


  EFAMBASSADØR

  HVA FEILER DET NOEN?


  02.03.2017


  Hei

  Overskriften er hard, og jeg skrev den da jeg var litt irritert. Faktisk ikke litt irritert, men veldig irritert og litt trist. Den går jo ikke ut til ALLE dere, men føler at den dessverre gjelder mange. 

  Hva feiler det mennesker som dømmer andre uten å kjenne dem eller som velger å uttale seg om ting de ikke har peiling på eller å se det værste i andre mennesker. 

  Refererer til kommentarfeltet på Youtube i dag. Ellen, Bea og jeg hadde en utrolig morsom dag og filmet SMS rulett en dag i sammen. Bea og jeg hadde avtalt en collab, men siden Ellen også var i byen syns vi det var veldig morsomt og koselig å ha med Ellen i videoen også. Vi ble alle tre veldig fornøyde med reaksjoner og ruletten og jeg ble kjempefornøyd med Bea sin redigering av del 2 også. Gledet oss veldig til å dele videoen med dere. 

  Nå ligger begge delene ute, men hvorfor får jeg de negative anklagene/kommentarene på min bruker og ikke Bea dette på sin kanal? Fordi del 1 kanskje var litt mer "rolig" for å komme inn i leken, og at vi i del 2 har kommet mer inn i det og den virker enda morsommere? Ikke vet jeg. At noen klarer å se at Ellen utestenges, vel det sier mer om dem enn om oss. Eller å kalle meg frekk, tenker dere over hvor frekt og slemt det er å si om en annen?

  Dere klarte faktisk å få meg til å tvile på meg selv som person. Sitte å lete etter feil med meg selv gjennom videoen og analysere det til at jeg kanskje oppfattes som en "fæl" person. Fra å være kjempefornøyd med videoen, vet jeg ikke nå. Men innerst inne vet jeg jo at vi hadde det gøy og at vi alle tre  har hatt en kjempefin chat i sammen i fra videoene ble filmet til de endelig ble postet i dag.

  På tide å vokse opp, se det gode i mennesker å ikke analysere alt mulig her i livet. 

  Videoen viser 3 venner som hadde det kjempegøy. 

  Mega shoutout til Ellen også til dere som syns at vi var slemme som ikke tenkte på å noe annet enn del 1 og del 2 av disse videoene. Du finner kanalen hennes //HER

  Stor sjanse for at det blir flere collabs, eller.....

  Tror dere virkelig jeg fikk lyst til å legge ut flere slike videoer?

  Klem

  Jennie
  28 kommentarer


  Video

  "SHOUTOUT AV ULRIKKE FALCH!"


  02.03.2017


  Hei hei!

  Da får dere endelig se SMS-rulett videoen som jeg han snakket om en god stund nå! Jeg vet ikke hva annet jeg skal si enn " Kos dere!". Hahaha! I videoen sender vi utrolig mye morsomt, men jeg skal si dere at det var ganske så flaut, kleint og nervepirrende. Vi fikk mange morsomme og "crazy" reaksjoner! Jeg legger med både min del her og Bea sin! Se min del først, altså " DEL 1" og så Bea sin " DEL 2"! Etter du har sett begge videoene, kommenter hvilken melding du syntes var kleinest!

   

   

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION