• Video

  SPRØSMÅLSRUNDE MARS 2016


  31.03.2016


  Hei

  Her er da den etterspurte spørsmålsrunden. Beklager for at det tok så lang tid før den kom, men her er den endelig. Nå er det like før jeg drar av gårde på trening, før jeg må pakke nok en gang. Denne helgen reiser jeg på konfirmasjonsleir og blir borte fra fredag kveld til søndag ettermiddag. Skal selvfølgelig prøve å blogge derfra. Jeg fikk det jo til forrige gang.

   

  Håper du fikk svar på det du ville! 

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  TIPS

  ETTERSPURT


  29.03.2016


  På bursdagen min hadde jeg en ostekake fri for gluten og laktose. Det var seriøst den beste ostekaka jeg noen gang har smakt, så jeg kommer nok til å lage den igjen. Kanksje til konformasjonen min??? Flere har i hvert fall spurt meg om å dele oppskriften og her kommer den. 

   

  Kakebunn

  100 gram smør uten melk

  175 gram glutenfri havregryn

  Ha blandingen i en kakeform på 23 cm og stek på 200 grader i 15 minutter. Avkjøl kakebunnen før du har på kremen. 

   

  Krem

  1. Pisk et lite beger laktosefri kremfløte til krem i en bolle og sett til side.

  2. Ta en ny bolle og bland sammen 2 bokser laktosefri rømme med 225 gram laktosefri Philadelphia kremost og 1,5 dl sukker + 2 ts vaniljesukker. 

  3. Miks så kremen du pisket inn i blandingen i punkt nr 2.

  4. Kok opp 1,5 dl vann og ha i en pakke med sitrongelè. Avkjøl litt og hell så dette i en tynn stråle inn i blandingen i mens du rører. 

  5. Deretter har du hele denne blandingen bestående av punkt 1-4 på toppen av bunnen i kakeformen. 

  6. La kaken avkjøle minst 2 timer før du tar av formen rundt kaka og pynter den slik du ønsker.

   

  Jeg syns kaken ble veldig god, smakte friskt og godt :) 


  Favoritt kaken min er nok ostekake eller oreokake!

  Hva er din favoritt kake?

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  SPRÅKREISE

  3 MÅNEDER


  28.03.2016


  //annonselink

  Hei

  I morgen begynner skolen igjen og jeg ser allerede frem til neste ferie. Frem til sommeren er det utrolig mye som skjer for meg. Jeg har komfirmasjonsleir, konfirmasjon, jeg kommer nok til å reise en del, kolleksjon 2 kommer ut, jeg har tentamner og så dukker det jo opp andre ting i tillegg. Det vil nok være mye som skjer og mye og tenkte på, men det å vite at etter alt arbeidet skal jeg 2 uker til malta er fantastisk. Tuva og jeg gleder oss syyyyykt. Vi snakket sammen i går og vi klarer nesten ikke vente. Det er jo under 3 måneder igjen av skolen. 

   Drømmer du om en språkreise kan du se/lese mer ved å trykke //HER og du kan også bestille en gratisbrosjyre. 

  Dette er nok noe av det jeg gleder meg mest til å oppleve. Byen ser helt nydelig ut og vannet er så vakkert. 

  Jeg elsker å reise og å oppleve nye steder. Malta har jeg aldri vært på, ikke noen i familien min heller. Om Malta er like fantastisk som jeg får følelsen av håper jeg en dag å kunne reise dit med familien og vise dem alt det jeg eventuelt liker.

  Til sommeren reiser jeg også 2 uker til Østerrike og en uke til Grado i Italia. Østerrike er jeg jo i ganske ofte, men den planlagte turen til Italia i fjor ble jo avlyst på grunn av vannkopper i familien, så jeg gleder meg veldig til å få reist dit jeg hadde gledet meg lenge til å dra i fjor.  Jeg er også en jente som egentlig trives masse med å være hjemme om sommeren. Har jo stranden i nærheten, fornøyelsesparker og venner. 

  Hvis du skulle dratt på språkreise, hvor ville du reist?

  Eller hvor ville du reist om du kunne velge akkurat hvor du ville reist? 

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  WOW

  SNEAK PEEKS


  27.03.2016


  Hei

  I dag våknet jeg til dårlig vær, regn og vind. Egentlig var det like greit ettersom at jeg skulle sitte i bil i noen timer. Som jeg har blogget om, så dro jeg til Kragerø men familien på torsdag for å besøke mer familie. Vi har spilt spill, gått tur, vært i byen og spist mye påskekos. 

  I dag tidlig la jeg ut et portrettbilde på instagram der jeg fikk mange spørsmål om hvor "toppen" jeg hadde på meg var fra. Det er faktisk ingen topp men en kjole. Det er et plagg fra den kommende kolleksjonen min med WOW. Jeg kan ikke legge ut bilde av hele kjolen, men tenkte de var kult med et lite "hint" av kolleksjonen.  Det finnes faktisk flere bilder på instagram, både WOW (@wowandme) og min bruker (@jenniefashion) med "sneak peeks" på kolleksjonen. Som sagt kommer den ut i uke 20 og jeg gleder meg som en gal. Jeg klarer ikke velge et favoritt plagg, digger bare alle!


  Det er siste fridag for meg i morgen og da skal jeg faktisk jobbe med skolearbeid...huff. Men det må gjøres da:-) 

  Følger du meg på IG?

  Klem Jennie

   
  26 kommentarer


  Familie

  Kragerø


  25.03.2016


  Hei

  Som flere sikkert fikk med seg på snapchat er jeg i Kragerø. Vi annkom i går og blir her til søndag. Elsker å være i Kragerø! Det er bare så avslappende og jeg får kost meg med familie jeg ikke ser så ofte men også min egen familie. I dag tok vi en liten tur til byen for å få strekt litt på beina og så har vi spilt spill i flere timer. Nå har vi nettopp spist middag og venter på å la maten synke.

  Vi spilte for det meste "monopol" men vi har også med en kortstokk og "villkatten". Mitt favorittspill er personlig "Kokkelimonke" eller "vil du vedde".

  Har du noe favorittspill?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  JEG LEGGER MEG UNDER KNIVEN?


  24.03.2016


  Hei

  For litt siden filmet jeg en spørsmålsrunden der dere hadde mulighet til å stille spørsmål i kommentarfeltet her på bloggen. Et av spørsmålene var " planlegger du å legge deg under kniven?". Spørsmålet sjokkerte meg virkelig. Jeg er bare 15 liksom. Men etter å ha tenkt på det litt var ikke spørsmålet så rart allikevel. Nå har det seg faktisk slik at en god del bloggere "legger seg under kniven". Nå har det jo seg slik at eksponerte personer og de som er veldig offentlig i media, ALLTID kommer til å få noen negative kommentarer på blant annet utseende sitt. Jeg får det selv, men velger å ignorere de. Hvorfor skal jeg høre på dem når det er så mange andre fine kommentarer og støttende mennesker der ute. I tillegg har jeg aldri følt et press på den måten at jeg må endre meg for å være pen. 

  Jeg har ikke planer om å operere meg. Jeg ønsker i tillegg å være et godt forbilde, og vise at man er god nok slik man er. For meg blir utseende helt glemt om jeg er med en hyggelig person. En hyggelig person er vakker i mine øyne! I tillegg synes jeg man blir 1000 ganger finere om man smiler.  

  Jeg har selvfølgelig mine perioder hvor jeg ikke har selvtillitten jeg ønsker og ikke føler meg på topp, men et godt råd til når man har det slik er: " Livet blir jo ikke bedre av å ikke være fornøyd og det er viktig å være glad i seg selv" 

  LIFE IS SHORT, SO SMILE WHILE YOU STILL HAVE TEETH :-) HAHAHA

  Processed with VSCO with a5 preset

  Til dere som lurer, videoen kommer ut snart. Beklager det tok så lang tid, men har hatt mye å gjøre:-)

  Klem Jennie

   
  33 kommentarer


  TIPS

  MIN NYE "HEMMELIGHET"


  23.03.2016


  //Sponset produkt

  Hei

  Har i det siste fått mange spørsmål om hva jeg gjør med håret mitt for å få det til å se ut slikt det gjør. Vi har jo alle forskjellig hår, noen har tykt og noen har tynt. Andre har langt og noen har kort. Da jeg var hos frisøren for litt siden fikk jeg med meg denne håroljen. WOW må jeg bare si! Den lukter utrolig godt (som roser), ser utrolig fin ut og fungerer i tillegg minst like bra som de andre oljene jeg har brukt. Olje er noe jeg bruker mest i tuppene og litt oppover i håret men aldri på toppen av hodet.

  Det jeg syns er viktig for håret mitt er å bruke en frisør som kjenner håret mitt, så jeg går alltid til den samme frisøren. Hun er også ærlig og ville aldri farget eller klippet meg på en måte som ikke hadde kledd meg. Har du spørsmål om denne oljen så selges den hos Centrum Frisør som du kommer til ved å klikke //HER. Det er også der du kan få tak i den varmebeskyttende sprayen som jeg bruker i YouTube-videoen min om hvordan jeg krøller håret mitt. 

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  Oljen heter BC, Bonacure hairtherapy. Oil Miracle. (Rose oil, hair and scalp treatment)

  Går du ofte til frisør? Jeg klipper meg ett par tre ganger i året. 

  Klem Jennie
   
  19 kommentarer


  Blogg

  HVA BLIR DET NESTE?


  22.03.2016


  Hei

  Her er de siste bildene jeg har lagt ut på instagram for dere som ikke har det. Nå har jeg 168 000 følgere og jeg blir helt svimmel av å se tallet. 168 000 mennesker har trykket "følg" på profilen min. Målet mitt nå er å nå 200 000! I tillgegg har jeg blitt mer aktiv på IG noe jeg synes er bra selv. Jeg tar mer bilder og deler kanskje flere bilder i løpet av en dag.   Bildene forteller ganske mye hva jeg driver med. Nederst er det fra Isac sin konsert, så er det turen min til bodø og helt øverst photoshooten på Gran Canaria. Hva blir det neste?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  WOW

  GRAN CANARIA 2016


  21.03.2016


  Hei!

  Da er jeg trygt hjemme igjen etter en ganske så slitsom hjemreise. I går da vi kom til fyplassen var vi der ganske lenge før og i tillegg ble flyet forsinka. Vi ankom flyplassen i 8 tiden og flyet gikk kl 15.15. Noe som vil si at jeg var på den flyplassen i 7 timer og 15 min. Eller jeg var på flyplassen i 5 timer og møtte sitte å flyet i drøye 2 "freakings" timer ute å gjøre noen ting. I tillegg var jeg sliten fra de tidligere dagene. Dette kom jo av streiken som har rammet en del andre mennesker også. Men selv om reisen hjem var slitsom er jeg endelig hjemme og kan se tilbake på alt det fantastiske jeg har opplevd. Jeg har også fått lastet inn bildene fra kamera. Tilsammen på hele turen tok vi bilder av hele 12 antrekk som blir en del at "WOW by Jennie Sofie" som kommer ut i uke 20.

  DAY 1/ DAG 1

  På hotellet

  Første location fant vi faktisk på vei til hotellet dagen vi ankom, noe som var veldig fint siden det lå så nære og vi viste hvor det var. Her tok vi bilder av 2 superkule antrekk før vi dro videre.   Vi kjørte inn tiil byen der vi spiste lunsj før vi fant nye locations for de andre antrekkene i Gamle byen i Las Palmas.   


   


   

  DAY 2 / DAG 2

  Dag 2 våknet vi til et overskyet og litt kjørligere sommervær. Vi valgte derfor å kjøre et stykke for å finne nye locations. Første stopp var en strand der de hadde store sandyner, Maspalomas.  Etter å ha tatt en del bilder her måtte vi avslutte siden et begynte å blåse for mye. Alt vi hadde med ble fylt med sand så da var det bare å pakke i sammen. Vi spise lunsj på en resturant like i nærheten før vi igjen dro av sted til ny location. På den andre locationen denne dagen fikk jeg ikke tatt bilder med mitt kamera fordi vi måtte være ganske raske, men dette var nok et super fint sted. Siste stopp var en strand vi tilfeligvis kjørte forbi. Utrolig glad vi gjode dette fordi det var seriøst den vakreste stranden jeg noen gang har sett. Vannet var krystallblått på Amadores.   

  Etter vi hadde tatt bildene på stranda var vi faktisk ferdig,  med hele shooten av kolleksjonen min på Gran Canaria! Jeg og WOW sin andre model, Nicoline måtte bare teste ut vannet. Vi hadde ikke fått badet de andre dagene og ikke i bassenget på hotellet heller. 


   

  Gleder meg masse til kolleksjonen kommer ut i butikk og ikke minst til å se alle bildene vi tok på turen.  

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  WOW

  Trist det er over, men glad for at det skjedde


  20.03.2016


  Hei
  Da sitter jeg på flyet på vei hjem fra Gran Canaria. Flyet ble forsinket i 5 timer så kommer hjem ganske seint. Ble litt lei meg fordi jeg trodde jeg ikke fikk blogget i dag heller, men så var det nett på flyet! Jippi!
  Gårsdagen var helt fantastisk. Vi kjørte rundt øya og oppdaget så mange nye steder jeg aldri har sett før. Vi var blant annet og tok bilder i sanddyner og på en superfin strand. Gleder meg til å se bildene. Jeg synes det er ganske trist at turen er over, men veldig glad for at den skjedde. Hele "crewet" har vært fantastiske å reise med.
  Etter vi så og si hadde kjørt rundt hele øya gikk vi ut og spiste tapas. Super godt! Siden jeg ikke har noen bilder fra shooten og ikke fått lastet inn på data blir det noen mobil bilder.   

  Har ditt fly noen gang blitt forsinka? Hvor lenge?

  Klem Jennie

   

   
  18 kommentarer


  Ekstra moro

  PHOTO DAY 1


  18.03.2016


  Hei

  I dag blir det et innlegg i fra i mobilen siden jeg ikke rekker å blogger når jeg kommer tilbake på hotellet. Dagen min starta kl 07.00 med å dusje for så å bli sminka. Vi spiste frokost og pakka før vi tok leiebilen inn til byen og fant mange kule "locations" . Vi tok bilder foran gamle dører, bygninger og i super fine gater. I morgen går turen til stranda for å ta bilder av de siste plaggene! Det er så fint her! Dagen har vært veldig skiftende, med vind, overskyet og stekende sol. Allikevel er det helt fantastisk her. Legger med noen "behind the scene" bilder fra mobilen.

  Nå er det jo påskeferie også! Jeg skal kose meg hjemme og besøke familie!

  Hva skal du i påsken?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Ekstra moro

  BILDEDRYSS TIL DERE


  16.03.2016


  Hei

  Nå har jeg jo blogget om turen min til Bodø flere ganger og også fortalt litt om hva som skjedde. Da nevnte jeg også at City Nord hadde en egen fotograf som tok en god del bilder. Nå har jeg fått noen tilsendt og tenkte å dele de her med dere. I morgen tidlig reiser jeg jo også til Gran Canaria, så da blir det jo en del blogging om det. I går hadde jeg den mest spennende skypesamtalen jeg har hatt, gleder meg masse til å kunne fortelle dere om det ved en senere anledning.

  Først en collage satt sammen av den dyktige fotografen Marthe Mølstre, alle bilder i dette innlegget er tatt av Marthe. 

  Her er de søte jentene som jeg hang Backstagre med i en drøy time. Veldig koselig å møte dem :)  Her står Thea på scenen som jeg også var på.
   

  Her sitter jeg og blir "grillet" med spørsmål. Var jo noen spørsmål jeg aldri har svart på før som å fortelle det kleineste jeg har opplevd og om en av mine største frykter. Men uansett var det veldig gøy, noe som kommer frem av bildene syns jeg.

   
  Hadde challenge, med premier til vinnere.


   

  Og signeringen etterpå varte i en drøy time og jeg møtte så utrolig mange herlige mennesker.


   

  Håper du likte bildene. 

  Nå må jeg pakke ferdig og forsøke å komme meg i seng før det blir alt for sent, ettersom jeg må stå veldig tidlig opp. Husk å følge meg på snap om du vil få oppdateringer fra fotoshooten på Gran Canaria.

   

  Var du på City Nord da det var Vinterfest?

  Skulle du ønske jeg kunne kommet til et senter i nærheten av der du bor? Hvilket senter da?

   

  Klem Jennie
  58 kommentarer


  Video

  VIDEOOOOOOOOO


  15.03.2016


  Hei

  Liker du at jeg lager videoer og legger ut på Youtube?

  Ønsker du at jeg legger ut flere videoer og blir inspirert til å lage videoer oftere?

  Ønsker du kanskje en fast dag i uken med video på min YouTube kanal som heter Jennie Sofie?

   

  Som dere sikkert vet så er jeg jo mer blogger enn youtuber, men jeg vet også at mange av dere elsker når jeg legger ut videoer. Jeg mangler kanskje litt inspirasjon og noe som motiverer meg mer enn akkurat nå og så fikk jeg se at noen hadde nominert meg til noe som heter "Gullsnutten"  Det var utrolig koselig og jeg sjekket ut hva dette er og det er slik at du kan nominere YouTube kanaler til å få en slags pris :)

  Dette er hva du kan gjøre om du ønsker å nominere meg:

  Trykk HER for å komme til nomineringen OG LES NØYE

  Deretter må man logge inn for å stemme enten på Instagram, facebook eller på sin egen YouTube-kanal. Trykk på tegnet til det du velger å logge inn med overfor det blå feltet hvor det står "logg inn for å stemme"

  Om du velger å trykke på instagramtegnet trykker du på det og logger inn. 

  Trykk HER for å logge på meg instagram

  Trykk HER for å logge på med Facebook

  Trykk HER for å logge på med din YouTube-bruker

  Da kommer du til en side som ser slik ut med mange ulike kategorier, på dette bildet ser du bare to kategorier

   

  Der det står søk etter kanalnavn skriver du så Jennie Sofie, så kommer det også opp et lite bilde av meg du kan trykke på, som bildet viser under


  Da kan du søke på brukere du vil nominere og i hvilken kategori. Du kan nominere i så mange kategorier du vil, men bare en gang, derfor man må logge inn.

  Man kan stemme fra og med 14 mars til fredag 25 mars klokken 16. Litt vanskelig å forklare hvordan dere kan gå frem for å stemme, men håper dere får det til. 

  Tusen takk til dere som allerede har fortalt meg at dere har nominert meg. Alle kan bli med, uansett land man bor i også. Så her kan finske, svenske, danske, de fra Estonia og Østerrike og alle andre stemme. 

  Men man kan bare stemme på en kanal i hver kategori. Stemmer du på flere ulike, etter hverandre, så er det bare din nyeste nominering som blir registrert. 

  Klem Jennie
   

   

   
  16 kommentarer


  Helg

  PASS DEG, DU KAN DØ!


  14.03.2016


  Hei

  I helgen var jeg jo i Bodø og mange har spurt litt hvordan det var der. Som Jeg allerede har blogget kommer jeg til å legge ut mange bilder i fra dagen, men kan jo fortelle litt ettersom mange har spurt om hva jeg gjorde i Bodø. 

  Det var Vinterfest på kjøpesenteret City Nord. Dagen før jeg var der hadde "The Main Level" hatt konsert der og på lørdagen var Thea som vant MGP Junior der og så var jeg der også. Thea hadde konsert og jeg hadde "show" (ikke jeg som valgte det ordet altså, he he) En times tid før jeg skulle på scenen la senteret ut et bilde hvor de som ønsket kunne stille spørsmål til meg og så skulle jeg svare på en del av de som ble kommentert under dette bildet. Det kom inn over 400 spørsmål, noen like spørsmål også selvfølgelig. Det var mange spørsmål jeg ikke har svart på før og jeg fortalte om noe av det kleineste jeg har opplevd og også om min største frykt, det å være redd for ulykker. Jeg er nok en person som er litt ekstra forsiktig og ser meg for et par ekstra ganger før jeg går over veien, ikke går og ser ned på mobilen når øynene bør følge med på det som skjer rundt.....man kan jo dø. Så det jeg kan beskytte meg mot forsøker jeg å beskytte meg mot,  men jeg flyr jo selvom jeg ikke er noe glad i å fly og kanskje litt redd også.

  Rakk ikke møte The Main Level men veldig koselig at de la igjen en liten hilsen til meg :-)

  Etter å ha svart på en del som de fremmøtte lurte på så hadde jeg en challenge hvor 6 stykker kom opp på scenen og konkurrerte om å få en kjeks fra panna si og inn i munnen uten hjelp med hendene sine og kun ved hjelp av ansiktsbevegelser. Jeg hadde tre premier der den raskeste fikk et gavekort på kr 1000,-  til å bruke på City Nord og andre og tredjeplass fikk et gavekort hver på kr 500,- til å bruke hos WOW. 

  Deretter ble jeg flyttet over til andre siden av senteret hvor det var signering og foto. Jeg hadde signaturkort som senteret hadde trykt opp til meg og noen takplakater som de hadde hengende på senteret også. Det samme hadde "The Main Level" også hatt og også Thea. Signeringen tok en drøy time og jeg fikk møtt mange herlige mennesker. Skulle ønske jeg hadde hatt mer tid til hver og en av dere, men etter dette var jeg også så sliten at jeg nesten dro rett tilbake til hotellet. Armen min er ikke vant til å signere så mye på så kort tid så dagen etter hadde jeg faktisk kramper i hånda og armen, he he. 


  Beklager overskriften til dere som syns den var teit, men jeg ville teste ut og nesten bevise noe samtidig som jeg har et spørsmål? Hvorfor er det slik at blogginnleggene med de "dummeste", "mest negative" og "sjokkerende" overskriftene får flest lesere. Liker man bedre å lese om dette enn de positive tingene? Jeg kommer i hvertfall til å fortsette å skrive om mitt liv og mine dager. Om jeg en dag er på tivoli med mange venner og har det gøy, men senere  samme dag blir "hunden min" ( har ikke hund, men for å gi et eksempel) påkjørt og most, så ville ikke mitt innlegg mitt fokusert på den negative biten. Overskriften hadde i hverfall ikke vært "Hunden min most utover asfalten" men eventuelt "En trist dag"

  Hva liker du å lese om?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Reise/ferietur

  NESTE GANG....


  13.03.2016


  Hei!

  Da har jeg kommet hjem etter en fin helg i Bodø. Er utrolig sliten nå, blant annet på grunn av all reisingen. I dag tidlig pakket jeg helt ferdig før mamma og jeg gikk ned og spiste en nydelig frokost på hotellet. Kommer til å savne den. Deretter slappet jeg av på hotellet før vi ble hentet av taxi og kjørt til flyplassen. Flyturen hjemover var ganske "humpete" men vi landet en god stund før tiden. Siden jeg kom hjem har jeg bare slappet av og ikke orket å pakke ut, rett og slett for trøtt.

  I morgen har jeg heldigvis fri/planleggingsdag så jeg får tid til å lade opp før skolen begynner igjen. På torsdag reiser jeg bort igjen men det blir til Gran Canaria. Gleder meg masse til å ta bilderfor den nye kolleksjonen men også kose meg i varmen med folk jeg trives med. Tenkte også å vlogge når jeg er det nede. Jeg har prøvd å gjøre det før, men har aldri lykkes. Skal gjøre det beste jeg kan.


   

  Liker du å fly?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Ekstra moro

  AMAZING BODØ


  12.03.2016


  Hei

  Nå sitter jeg i senga på hotellet og får jeg skriver videre må jeg bare takke alle som kom til City Nord i dag og hilste på meg. Dere er virkelig fantastiske. Jeg skulle så veldig gjerne hatt mer tid til hver og en av dere, men når så mange møter opp så blir det litt køordning og arrangering for at ting skal fungere. Jeg har aldri skrevet så mange autografkort etter hverandre og jeg kjenner det faktisk litt i hånda, he he. 

  City Nord hadde en egen fotograf som tok mange bilder og jeg skal få bilder tilsendt i fra dagen som hun fotograferte. Det er mye å fordøye for en en som ikke er helt vant til så mye direkte oppmerksomhet som meg. Jeg blir rørt og glad og kjente til og med tårene presse på et par ganger over den flotte mottakelsen deres. Bodø er fantastisk , ingen tvil om det. Skal blogge mer om opplevelsen når jeg har fått bildene.

  Jeg var innom noen butikker på senteret og fikk kjøpt meg et antrekk jeg har hatt lyst på lenge. Jeg fikk et gavekort fra City Nord så måtte jo bruke det før jeg skulle hjem. 

  Jeg bor på et flott hotell rett ved havet og utsikten er fantastisk. Tok derfor en rask tur opp på terrassen helt oppe i 17 etasje og tok noen bilder. Blåste en del, så jeg måtte fort inn igjen. Må ikke bli syk før avreise til Gran Canaria neste uke. 
   

  Nå skal jeg slappe av litt i senga før mamma og jeg skal spise en sen middag på hotellet, gleder meg. I morgen formiddag går turen tilbake til Oslo. 

  Hvor lengst nord er det du har vært i Norge? Jeg har vært i Tromsø :-)
  49 kommentarer


  Ekstra moro

  Jeg er på vei


  11.03.2016


  Hei hei hei

  Denne dagen har jeg gledet meg veldig til og nå er den her. Nå setter jeg meg snart i bilen for å dra til Gardermoen for så å fly videre til Bodø for en helg med mye moro. I morgen skal jeg være med på City Nord sin Vinterfest og mest av alt gleder jeg meg til å møte alle dere som har fortalt meg at dere kommer :)

  Har aldri vært i Bodø før, så det blir spennende og se et nytt sted, pluss at jeg også elsker hotellivet og å være på flyplasser. Jeg har en "wierd" ting om at jeg elsker å reise med trillekoffert og en fast tradisjon når jeg bor på hotell i Norge med å spise Cæsar salat til kveldsmat i senga i mens jeg ser på TV, he he. I dag er det jo innenlandsdelen på flyplassen, neste uke er det utenlandsdelen og da kan jeg handle Taxfree og det er jo bra. Kanskje jeg kjøper med meg litt snop på vei hjem fra Gran Canaria, men jeg har vært godtefri i noen uker nå og det føles faktisk veldig bra. 

  Jeg skal snappe mye både i fra denne helgen og neste helg. Snappen min er @jenniesofiesnap og WOW sin er @wowandme. Jeg har snappet litt i fra sistnevnte de siste dagene også. I går så du kanskje at jeg hjalp til i studio da modellene Emma, Nicoline og Minda hadde fotoshoot.    

  Vi snakkes, kanskje vi til og med sees. 

  Hva skal du i helgen?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  inspirasjon

  INSPO ONSDAG


  09.03.2016


  Hei

  I dag var jeg enda en dag på WOW kontoet og jobbet. Gjort alt i fra å steame klesplagg til morgendagens fotoshoot og  jobbet på lageret til å sette samples på kommende produkter og jobbet med moodboards. Nå nærmer det seg sakte helg og turen går snart til Bodø, i morgen må jeg pakke. Deretter skal jeg kose meg på WOW-shoot i 4 dager på Cran Canaria i sol og varme. Ahhhhhhh.....! Jeg klarer virkelig ikke forklar hvor mye jeg gleder meg. Bare tanken av å gå på flyet og kjenne den kalde luften for så å gå av flyet og kjenne varmen!!! Æhhhhhhhhhhhh! Det er alt jeg klarer å si nå. Det blir så deilig med en forsmak på sommeren. I tillegg digger jeg kolleksjonen og gleder meg til å ta masse kule bilder. I tillegg skal jeg kanksje prøve å vlogge litt. Jeg skal hvert fall snappe,instagramme og blogge. Her er en liten collage jeg satte sammen av masse sommerlige bilde. 

  Vil du at jeg skal vlogge fra Cran Canaria?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Video

  VIDEO AND NEW HAIR??


  08.03.2016


  //Sponset behandling

  Hei

  I dag fikk jeg filmet sprøsmålsrunden som lenge har vært etterspurt. Vet ikke når den kommer ut eller hvor mye jeg får redigert. Jeg har jo arbeidsuke nå og jobber til 3, men må ta buss og båt for å komme hjem. I tillegg reiser jeg jo til Bodø nesten rett etter jobb på fredag,  og så må jeg pakke på torsdag.

  Før jeg filmet videoen var jeg hos CENTRUM FRISØR her på Nesodden og fikk fikset håret mitt, fordi jeg har photoshoot neste uke på Gran Canaria!!! Joooohoooo! Lise som jobber der pleier alltid å gjøre håret mitt og det blir alltid like fint. Denne gangen klippet hun litt for så å fjerne etterfeksten min. Vi snakket også litt om hva jeg kunne gjort med håret til sommerren. Hun er veldig flink med hår og kan mye. Vet at håret mitt er trygt i hennes hender. 

  Det vil kommer nærmere bilder av håret mitt på bloggen senere.   

  Har du tips til andre videoer jeg kan lage? 

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  WOW

  KOLLEKSJON 2


  07.03.2016


  Heyyyyy!

  //samarbeid

  I dag har jeg noe utrolig kult å fortelle dere. Det er noe jeg har holdt hemmelig i flere måneder og dere har ingen anelse om hvor vanskelig det har vært. JEG KOMMER MED MIN 2. KOLLEKSJON!!!!! WOW by Jennie Sofie. Jeg har vært så heldig å få lage enda en kolleksjon som denne gangen kommer ut i uke 20. Det vil si at det er en sommerkolleksjon. Jeg kan ikke røpe for mye av den men det eneste jeg kan si er at den er fargerik, sommerlig og meg!!

  Sist gang jeg lagde kolleksjon hadde jeg ikke tenkt å på at plaggene skulle passe så mye i sammen men det har jeg virkelig denne gangen. Sist tok jeg også veldig hensyn til at plaggene skulle passe for alle mennesker men nå har jeg laget mer etter mitt ønske. 

  Som jeg også har nevnt i ey tidligere innlegg, reiser jeg snart til varmere strøk. Jeg skal nemlig ha photoshoot i et varmt og deilig land. Jeg har vært der for ikke  så lenge siden, så det blir gøy å så sett litt mer av stedet. Det er jo så fint der. Kan du gjette hvor??

  Ellers i dag har jeg vært på WOW kontoret etter som jeg har arbeidsuka mi der. Det er en del rydding, prising, møter og planlegging. I tillegg er det koselig å jobbe med folk jeg kjenner og tidligere har jobbet med. Du kan se bilder fra dagen på snappen min ( @jenniesofiesnap) og på wow sin NYE snap (@wowandme ) !!!


   

  Håper dere gleder dere like mye som jeg til kolleksjonen kommer ut.

  Klem Jennie
  53 kommentarer


  MÅNEDENS FAVORITTER

  MÅNEDENS FAVORITTER


  06.03.2016


  Hei

  Her "månedens favoritter" for februar. Utrolig glad jeg fikk laget denne videoen siden jeg ikke fikk gjort en for januar. Noen av produktene har jeg fått sponset tidligere, men at de er blitt mine favoritter er helt min egen mening. Jeg merker dessuten hvilke innlegg som inneholder produkter jeg har fått, men det er ikke så mye av det. Just wanted you to know that!!  

  Hvor enkelte av produktene er fra:

  Caps- Junkyard

  Bomber jacket- Junkyard

  Krølltang fra MAST- makestyle

  Pudder - makestyle

  Sko - Junkyard 

  Ryggsekk - Brandy Melville 

  Parfyme - Victoria`s Secret

  Leppestift - Mac

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  VIKTIG INFO

  RØRT


  05.03.2016


  Hei

  I dag leste jeg gjennom kommentarene under bildet til @citynord på IG. Det er har nemlig vært mulighet til å vinne meet&great med meg backstage, hvor vi får tid til å snakke, ta bilder og kose oss. Under bildet skulle man skrive hvorfor man ville møte meg og hvem man ville ta med. Jeg må si jeg faktisk blir rørt av kommentarene flere skrev. Så utrolig koselig å lese at flere av dere synes jeg er et godt forbilde og at jeg virker snill og morsom. At dere liker bloggen og finner glede i den. Utrolig glad for at jeg får muligheten til å møte de som faktisk setter pris på det jeg gjør. Det er dere som holder meg oppe, med støtten og de fine kommentarene deres. Det var derfor veldig vanskelig å velge vinner, siden jeg vil møte alle sammen. Vinneren ble defor trukket helt random.

  Vinneren ble en jente som heter @saralandass. Hun vil ha med venninen sin @hinduheidii

  Om du ikke vant meet&great så vil fortsatt være mulighet til å møte meg på senteret 12. mars. Du finner info på CITY NORD sin instagram @citynord. Om du ikke har muligheten til å komme så kan du følge meg på snapchat(@jenniesofiesnap) . Jeg kommer til å snappe alle dagene jeg er der, reisen frem og tilbake. I tillegg blir jeg jo fra fredag til søndag så det vil være stor mulighet for å plutselig se meg. Haha! Jeg er hvertfall utrolig spent og gleder meg syyyyyyykt. 

  Ellers i dag har jeg vært i byen med mine gode venner Tuva og Elizabeth. Vi så filmen " the 5th wave" og vi elsket den. Annbefaler den virkelig for dere som liker action, kjærlighet og sci-fi. Jeg er personling ingen fan av sci-fi men denne filmen digga jeg. Action er min favoritt!


   

  Hvordan filmer liker du?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Video

  CAN`T WAIT!!!


  03.03.2016


  Hei

  Som jeg skrev i går så filmet jeg en video og det var "månedens favoritter for februar!" Fikk ikke gjort en for januar så var glad da jeg fikk filmet en for februar. Jeg har hatt en del favoritter denne måneden, så jeg tror flere av mine faste følgere og lesere vet hva flere av tingene er.  Nå har jeg egentlig ikke tid til å skrive mer ettersom jeg må gjøre en norsk lekse som skal levers i kveld. Nå er det heldigvis snart helg og neste uke har jeg "jobbuke". Det vil si at jeg jobber et sted en uke i stedet for å være på skolen. Tror uken kommer til å gå fort, så  blir det Bodø neste helg. Etter det skjer det enda noe morsomt!!! Can`t wait!!!!

  Minner også om at jeg har fått meg offisiell snapchat, så kommer til å snappe mye når jeg er på reise. Min snap er @jenniesofiesnap


   

  Hvis du kunne valgt et sted å jobber for en uke, hvor hadde det vært? Hvor som helst!

  ( Snart skal jeg også filme spørsmålsrunden jeg tidligere har blogget om. Trykk her for å komme til innlegge om du har noen spørsmål til meg som du vil jeg skal svare på)
  Klem Jennie
  29 kommentarer


  Video

  Snakke engelsk!!?


  02.03.2016


  Hei

  Da jeg i dag satte meg for å filme en video til dere kom jeg til å tenke på det, "Er det bare norske som ser på videoene mine?". Jeg gikk derfor inn på youtube kanalen min og lette litt rundt for å se etter svar og til slutt fant jeg det. Den største dele som ser videoen mine er selfvølgelig norske men videoen mine sees flere steder i verden faktisk. De mest "populære" stedene som det stod på youtube, er Norge og Sverige. Ikke så rart siden begge landene forstår hverandre ganske godt. Men også Danmark, Spania og USA. Jeg ble ganske overrasket, men veldig glad. Det å se at flere liker videoen mine. Jeg tenkte derfor at det hadde vært kult at jeg snakket engelsk i noen av videoene mine. Jeg er jo ikke noe engelsk, men tar jo språkret på skolen. Jeg får også kommentarer fra mennesker fra andre land som leser bloggen og bruker googleoversetter for å forstå det jeg skriver, men det hadde vært gøy om disse også kunne sette seg ned, se videoen mine og faktisk forstå. Hahaha!   

  Synes du jeg burde gjøre noen videoer på engelsk?

  Klem Jennie
  76 kommentarer


  Ekstra moro

  VISSTE DU DETTE OM MEG?


  01.03.2016


  Hei

  Tenkte å lage et innlegg om ting som jeg tror de fleste ikke vet om meg eller livet mitt. Jeg forteller jo mye på bloggen og har jo blogget ganske lenge nå. 

  1. Dette er innlegg nummer 990 her på bloggen min.

  Det syns jeg er helt utrolig, tenk at jeg snart har satt meg ned for å blogge nesten 1000 ganger. Det setter jo ting i perspektiv når man sier at man deler av livet sitt. For uansett hvordan type innlegg jeg skriver så bruker jeg jo tid på det. Da er det jo ekstra viktig at man liker det man gjør og også veldig koselig at folk tar seg tid til å kommentere tilbake :)

  2. Noe av det jeg takler veldig dårlig er folk som smatter når de spiser.

  Det er nesten slik at jeg legger ekstra godt merke til det også. Tyggissmatting også...grøss.

  3. Jeg elsker planter og blomsert.

  Det lille problemet er at jeg sliter med å holde de i live. Når man har en travel hverdag glemmer man lett å vanne. Hahah<3

  4. Syns det smaker godt med en kopp kaffe av og til.

  Spesielt i helgene. Ikke sånn Latte eller Cappuchino, men svart kaffe med litt melk i. 

  5. Jeg ser på Barbiefilmer og Bratz filmer med venninner når vi overnatter.

  Vet ikke helt hvorfor vi liker dette men kanskje det bringer tilbake minner. 

  6. Jeg er kanskje over normalen opptatt av gode karakterer

  Er også litt redd for at det skal bli vanskeligere og vanskeligere å beholde snittet mitt.

  7. Jeg gråter lett.

  Av triste ting på TV, av mennesker som blir veldig glade enten av noe jeg gjør eller andre gjør for dem. Som på Vinterlyd gråt jeg masse også fordi jeg ble så glad av å se hvor glade mennesker ble av å for eksempel på møte sine idoler. Jeg gråter når ting går dårlig og noen ganger vet jeg nesten ikke hvorfor jeg gråter. Men det vil ikke si at jeg ikke er tøff. 

  8. Jeg er en som liker å tulle med og lure vennene mine

  Når vennen mine får beskjed om å beskrive meg med 3 ord er det første "crazy" eller "tullete". Jeg synes det er så gøy å tulle med de og skremme de.

  9. Jeg bruker alltid hjelm når jeg sykler og står på slalom. (og skøyter)

  Foreldrene mine sier jeg må og jeg syns det er helt greit. Jeg vet om mennesker som har skadet seg voldsomt hvor en hjelm kunne avverget det. På skolen i gymmen har jeg flere ganger vært den eneste med hjelm. 

  10.  Jeg synger hele tiden.

  Jeg føler noen ganger at livet er en musical og er avhenglig av musikk. Musikk er en stor del av meg faktisk. 

  11. Jeg er 164 cm.

  Blant vennene mine er jeg en av de minste, Men jeg liker høyden min om noen synes den er lav eller høy. Den gjør meg til meg og jeg trives i de 164 centimeterne jeg har.

  12. Jeg digger å ha ananas på pizza!

  Flere av dere tenker nok æsj, men jeg synes det er utrolig godt. Både jeg og vennen mine pleier å bestille med ananas om vi først bestiller pizza. 

  13. Jeg er ikke kresen på mat.

  I tillegg til dette er jeg også veldig åpen for å teste ut nye ting. 

  14. Jeg hadde en skikkelig "gutte" periode på barneskolen

  Hahah! Det tenkte dere sikkert ikke men i 3-4 klasse hang jeg nesten bare med gutter og gikk i skateklær, caps og store hettegensere. I tillegg skatet jeg en del, selv om jeg ikke var så god.

  15. Jeg har et hakk i hvert bryn.

  Det er seriøst et sted på hvert av bryna mine der jeg ikke har noe hår som ser ut som to hakk. Hahah! Derfor jeg veldiger å fylle de inn. 

  16. Elsker små barn!!!!

  Jeg bare elsker små barn og babyer! Det er det skjønneste jeg vet, og jeg håper hver gang jeg besøker familie eller andre at det er en baby der.  Synes det er gøy å leke med dem, få de til å le, mate de og alt egentlig.   Det var egentlig det jeg kom på! Nå skal jeg snart på trening så må nok skifte til håmdballtøy. 

  Har du en "FUN FACT" om det selv?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION