• Video

  svarer på spørsmål om Vinterlyd


  31.03.2015


  Hei

  Det tok ikke så lang tid før denne videoen var klar. Den ble fort redigert og lastet seg for opp på youtube. Perfekt til en dag man ikke ha gjort så mye spesielt. I morgen reiser jeg til Hafjell og jeg kommer til å kåre vinner av konkurransen før jeg drar.

  Håper dere får svar på det dere ønsker<3 

  på instillinger kan du stille på 1080p HD :D

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Video på vei


  30.03.2015


  Hei

  I dag valgte jeg å filme videoen der jeg svarer på spørsmål om vinterlydturneen. Har dessverre noen nakkeproblemer nå så sitter og ser litt merkelig ut i videoen så beklager for det. Men det er ikke noe å gjøre med, må bare vente til det går over. Huff huff. Får håpe det blir bedre til Hafjell.  Nå er det bare 2 dager igjen. Håper på å se som mange som mulig av dere der. Er også en utrolig fin tur med familie ettersom du kan stå på ski også. Jeg kommer helt sikkert til å stå litt på slalom :-)

   

  Gleder meg også til å få med meg første gang ....... skal stå på ski, det bli sikkert moro, he he. 

  Jeg har jo delt masse fra Vinterlyd på bloggen, men kanskje det er noe du ønsker at jeg skal blogge om i fra dagene på Hafjell. Noen av artistene du har noen spørsmål til eller ønsker du et tullebilde av en av artistene? Eller har du noen andre forslag, jeg kan gjøre i mens jeg er på Hafjell?

  Det blir sikkert litt FIFA, slalom og gitarspilling.

  Håper på å få lagt ut videoen før jeg reiser på onsdag.

  Klem Jennie

   
  15 kommentarer


  WOW

  GIVEAWAY


  29.03.2015


  Hei

  //samarbeid

  I går var jeg som jeg blogget på storsenteret og kjøpte noen ting. På onsdag reiser jeg til Hafjell og jeg kjøpte meg blant annet en ny nattkjole til nettene på hotell. Den er enkel, avslappende og god. Syns at nattøykolleksjonen til Wow denne gangen var veldig leken og fin, spesielt nattkjolene. Du kan se kolleksjonen ved å trykke //HER. Som jeg har blogget tidligere så kjøper jeg klærene mine i mange ulike butikker. Jeg ser ikke på merker eller hvilken butikk noe jeg liker selges i, jeg kjøper det jeg syns er fint. I går handlet jeg i alt i fra Wow og Bik Bok til Lindex.   Tenkte å ha en Give Away på en nattkjole med tilbehør til. Om du ønsker å vinne kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet hvor du skriver om du helst liker å ha overnattingsgjester eller om du best liker å overnatte borte, og hva som er det morsomste du og vennene dine gjør når dere overnatter?

  DETTE KAN DU VINNE  For å doble din sjanse til å vinne kan du dele bildet med teksten "We love sleepover" og skrive følgende under bildet. "We love sleepover" med @wowandme. Giveaway fra @jenniefashion på jenniesofie.blogg.no #JFWOW

  Husk kontaktinfo. Kan være IG bruker eller gmail. Trekker vinner på onsdag<3

  Klem Jennie
  352 kommentarer


  innkjøp

  Shoppedag


  28.03.2015


  Hei

  I dag dro mamma, lillesøster og jeg til Ski storsenter på en liten shoppetur. I det siste har jeg ikke kjøpt meg noe når jeg har vært på sentre eller i byen men i dag fant jeg meg noe fint. Stylet også noen antrekk som jeg helt klart kommer til å ta med meg til Brighton. Kommer til å blogge mer om klærene i morgen. Var så sliten når jeg kom hjem ettersom at vi var der i over 3 timer. Da jeg kom hjem tok jeg bare noen kjappe selfier før jeg tok av meg sminken og tok på koseklær. Nå skal jeg bare nye lørdagskvelden. 
  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  VIKTIG INFO

  Sminkefri


  27.03.2015


  Hei

  I dag blir det et litt annerledes blogginnlegg. Men jeg vil begynne med å ønske dere alle en en god påske. Flere av vennene mine reiser til syden, USA og mange andre fantastiske steder. Egentlig frister det ikke så mye som tanken på Hafjell. Skal med hele familie opp på Hafjell og være med på de siste Vinterlydkonsertene. Gleder meg ufatterlig mye til å se alle vennene mine igjen og henge med den på kveldene. Nå blir det flere netter på hotell så vi får mye tid i sammen. De er alle så fantastiske og sprer så mye glede:-)

  Nå til det andre. Valgte å ta opp et litt personlig tema ettersom jeg får mange meldinger av barn som spør meg om råd. Alt i fra hudproblemer til Kroppsproblemer. De sier jeg er så heldig som ikke har noe av dette. Men slik er det altså ikke. For ca 2 år siden fikk jeg store hudproblemer i ansiktet og hodebunnen. Gikk på medisiner og pøvde alt mulig. Selv om det tok et drøyt år før det gikk vekk fant jeg de rette kremene for meg og så ble jeg jo også eldre. Har også mine problemer nå som jeg er utrolig usikker på. Ville informere dere med at dere er ikke de eneste. Og at dere kommer dere igjennom det. 

  Her er noen bilder av meg uten sminke i dag

  Bruker du sminke?

  Klem Jennie
  45 kommentarer


  inspirasjon

  NEI, NEI, NEI!


  26.03.2015


  Hei

  Nå som jeg var skikkelig klar for våren, så måtte det selvfølgelig begynne å snø. Ikke bare litt, men flere cm med snø. Hadde allerede satt ut vårskoene og begynt å gå i de. Så måtte den forbaska snøen komme igjen. Var faktisk så ille med snø i dag at skolebussen vår kom 20 min for sent til holdeplassen der jeg står. Det skal egentlig gå 3 skolebusser men i dag kom det bare en. De andre måtte tydeligvis ha satt seg fast. Den bussen som kom var jo selvfølgelig full så det gikk bare på noen få før de bare lukket dørene og kjørte videre. Måtte derfor ta vanlig rutebuss som først går ned til brygga og så kjører opp til skolen. Huff huff huff. 

  Vi får håpe snøen snart forsvinner. Vår/sommer sesongen er det beste jeg vet. Gå i lette klær og bare henge rundt. Alt er mye mer avslappende. Har allerede noen "must haves" for denne vår/sommer sesongen. Søker meg bort på tumblr, insta og finner så mye kul inspo. Valgte å lage en collage av akuratt det jeg ønsker meg nå.( Skriver under )

  Ønsker meg skikkelig "FLASH TATTOOS" som det blir kalt. Det er fake tattoos i gull/sølv i mange fine mønstre og former. Så fint når du begynner å gå i T-skjorte og shorts. 

  Har også lett lenge etter en fin sommerhatt. Håper det kommer noen stilige ut i butikkene snart.

  Ettersom at jeg har ødelagt enda et par med solbriller ønsker jeg meg et smashing par med pilotbriller:)

  Synes det er superfint med ganske naturlig farget leppestift. Går mye med det for tiden.

  Et fint par sko er alltid gøy å ha. 

  Hvordan er været hos deg nå?-

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Blogg

  Reise


  24.03.2015


  Hei

  Det nærmer seg påskeferie og jeg kjenner på kroppen at det skal bli godt med ferie. Første del av ferien er jeg hjemme og siste del av ferien på Hafjell med Vinterlyd. Gleder meg supermasse til å treffe crewet og artistene igjen. Det blir flere dager på hotell og mer avslappende enn å fly frem og tilbake på enten samme dag eller etter en kort natt. 

  Hadde jeg ikke vært med på Vinterlyd hadde jeg nok drømt meg bort og håpet på en ferie til varmere strøk. Flere av vennene mine skal ut og reise og flere var også på reise i vinterferien. Til sommeren blir det jo språkreise til Brighton, ferie i Østerrike hos familie og det helt optimale ville vært en sydentur i høstferien. Er det noe som ikke koster penger så er det å drømme i hvertfall, he he.

  Jeg har kategorier på bloggen med innlegg både fra KRETA (Trykk for å komme dit)

  Kategorien TYRKIA (Trykk for å komme dit)

  Kategorien LONDON (Trykk for å komme dit)

  Dette er jo reiser etter at jeg begynte å blogge, som jeg da har blogget om. Så ser jeg også i album fra reiser før det og koser meg og drømmer meg tilbake. Som til reisen til Kypros som helt klart er en av mine favorittdestinasjoner, dit vil jeg tilbake <3

  Gjerne med samme gjengen :D  På bloggen har det også kommet en kategori som heter SPRÅKREISE og det blir den første utenlandsturen min i sommerferien 2015, gleder meg masssssse.   Har du planer for påsken?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Feiringer

  BURSDAGSLEKER


  23.03.2015


  Hei

  I går ble siste bursdagsfeiring for en god stund overstått med lillesøster og venner. Hun hadde ikke samme tema, men hadde noen av lekene jeg også hadde i bursdagen min. Etter alt som har skjedd den siste tiden har jeg ikke fått blogget om lekene vi hadde så tenkte at det passet fint nå. Jeg tenkte bare å ta lek for lek.

  PAKKELEKEN

  En morsom ting du kan gjøre når du åper gaver er å gjøre en liten lek ut av det. Alle gjestene stiller seg i en kø bak bursdagsbarnet. Bursdagsbarnet får ikke lov å se rekka bak seg. Første person i rekken begynner med å si noe med en rar stemme. Poenget er at bursdagbarnet skal gjette hvilken gjest det er. Klarer bursdagsbarnet å gjette riktig får hun/han åpne gaven, og om ikke så kan den personen stille deg bakerst i køen igjen. Fortsetter til alle gaver er åpnet. Hvem klarer å lure bursdagsbarnet lengst? JEG HAR ALDRI

  Alle gjestene sitter i en sirkel med 5 goderibiter forran seg. En av gjestene begynner med å si noe den aldri har gjort. Et eksempel kan være: "Jeg har aldri ridd på en kamel" Det personen sier skal den faktisk aldri ha gjort. Alle de som har gjort det den personen sa den ikke hadde gjort, må spise et av godteriene. Det går etter tur og det er første mann til å spise opp alle. ( I dette spillet må man snakke sant)

  BLEIELEKEN

  Dette var en stor favoritt i blandt mine gjester og meg. 

  Del inn alle i to lag. Få en i familien til å smelte 6 forskjellige sjokolader.  Du fyller en type smak i to bleier slik at hvert lag får hver sin. Gjør dette med alle de 6 forskjellige smakene . Så det blir 12 bleier med 6 forskjellige smaker. Husk å nummerer bleiene med tall. Ta et ark og skriv bleie1; bleie 2, bleie 3, bleie 4, bleie 5 og bleie 6. smak på den smelta sjokoladen og gjett hvilken skjokolade det er.

  Ser helt forferdelig ut men det er jo hele poenget. Hahahahaha:-)

   

  MIMELEKEN

  Mamma og lillesøster lagde 14 lapper med ting som var mulig å mime. 14 lapper siden vi var 14 personer. På lappen kunne det stå blomst, å bake, sprettball " bæ bæ lille lam" osv....

  Alle deles inn i to lag.  En i fra det ene laget går opp å trekker en lapp. Personen skal mime det på lappen og laget dens skal prøve å gjette hva hun/han prøver  mime. Personen har 1 minutt og om laget ikke greier å gjette det får det andre laget et poeng, men om de greier det får de poenget selv. Dette gjør lagene annenhver gang og alle skal få mime.

   

  NON STOP LEKEN

  Alle gjesten får 21 nonstop hver. Lag en " pyramide" med de hvor du legger 6 i bunn, 5 over, så 4, s, 2 og 1. Alle har en terning hver. En av personen begynner å kaste terningen sin. Om den får nr 2 må hun/han spise raden med 2 nonstop. Så er det neste. Om man får 2 igjen kan du ikke spise. Det tallet du får er raden med samme antall nonstop. Her er det første man til å bli ferdig. 

   

  Valgte å ha et slik innlegg ettersom at jeg selv lette etter morsomme leker man kan ha i bursdag. Har du hørt om noen av lekene?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  venner

  Fin helg


  22.03.2015


   

  Hei

  På lørdag dro jeg til byen for å møte Lila igjen. Ettersom hun har oppdrag i Oslo kommer hun hit flere ganger og da må vi jo bare møtes. Vi var utrolig heldige å hadde sol men det var desverre litt kaldt allikevel. Vi gikk litt i Karl Johan og en tur inn på Oslo City. Etter at vi hadde gått en stund måtte vi sette oss ned litt. Prøvde flere cafèer og spisesteder men det var stappfult overalt. Vi tok derfor med oss en Smoothie fra smoothieXchange og dro opp på hotellrommet til Lila like i nærheten. 

  Var utrolig godt å komme inn på hotellrommet etter så mye gåing så vi slengte oss i den nyoppredde senga. Vi nøt smoothiene våre, snakket, lo og tok mange bilder. Er ganske vanskelig å finne et bilde der begge er normale ettersom at den ene tuller og den andre smiler, så lukker den ene øynene så nyser den andre. Hahahahaha<3 Men vi fikk mange fine bilder denne gangen. Jeg tok 16.30 båten hjem og begynte å ordne meg til bursdag.

  Har du en ekstra god venn som dessverre ikke bor så nærme deg?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  Ekstra moro

  Behind the scenes


  21.03.2015


  Hei

  Da NRK skulle komme var jeg spent på hvordan det skulle bli. Først var vi litt på rommet mitt og det hadde jeg egentlig ikke regnet med,  så hadde flaks med at det ikke var skikkelig rotete, he he. Hun filmet faktisk litt av rommet, men det ble ikke tatt med på sendingen på Supernytt. De filmer faktisk veldig mye, nesten i 2 timer og av det lager de et ca 3 minutter langt portrett. 

  Vi var altså først på rommet og så bakte vi cupcakes. Lillebror var nyskjerrig og var faktisk mye rundt oss. Han ville smake på cupcakesrøren og lekte også med minions på hodet mitt da vi pyntet dem, he he. 

  Nederste bildet til venstre: Her er det igjen lillebror som stjeler oppmerksomheten vår. 

  Bildet under: Rotet til det jeg skulle si og ble en smule flau, he he.

   

  Har du sett reportasjen fra gårsdagens Supernytt ?

  Om ikke kan du se den ved å trykke HER

  Ønsker deg en riktig god helg :)

  Har du noen planer?

  Klem Jennie 

   
  8 kommentarer


  inspirasjon

  CUPCAKES


  20.03.2015


  Hei

  I dag var det kakefredag på skolen. Jeg var dessverre syk, fått streptokokker og har veldig vondt i halsen. Jeg var derfor ikke på skolen, men pappa var snill og kjørte til skolen med cupcakes til klassen min.

  Jeg var veldig fornøyd med resultatet av bakingen med Nora og Selma i går og syns at klassen skulle få smake så klart. Flere har spurt om oppskriften og her kommer den :)

   

  VANILJE CUPCAKES 

  Cupcakesrøre: (ca 12 cupcakes)

  150 gram mykt smør

  150 gram sukker

  3 egg

  225 gram hvetemel

  2 ts bakepulver

  2 ts vaniljesukker

  1 dl matfløte

   

  Visp smør og sukker til en luftig blanding. Miks så inn ett egg om gangen i blandingen. Bland alt det tørre og tilsett dette vekselsvis med matfløten inn i smørkremen. Fyll cupcakesformer 2/3 fulle og stek dem midt i ovnen på 200 grader i 18 - 20 minutter. Avkjøl kakene på rist før de dekoreres. 

   

  SMØRKREM TIL PYNT

  100 gram margaring

  300 gram siktet melis

  1 1/2 ts vaniljesukker

  3 ss melk eller annen væske 

     Vi pyntet dem jo på to ulike måter. Jeg syns begge ble fine og de er verdt å prøve å lage. Kan værelitt vanskelig men det er lov å feile en gang i blandt. 

   

  Fikk du lyst til å bake?

  Klem Jennie 

   
  30 kommentarer


  Ekstra moro

  I morgen kan du bli litt bedre kjent med meg


  19.03.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt besøk hjemme hos meg av NRK Super. Venninnene mine Selma og Nora kom til meg etter skolen og klokken 16.00 kom det en reporter som skulle lage et portrett til morgendagens Supernytt. 

  Dette har jeg aldri vært med på før, det å bli intervjuet sånn med kamera til stede. Jeg har bare vært på TV når jeg har spilt en rolle, ikke vært meg selv. Det var gøy å ha besøk, litt spesielt og jeg kjenner at jeg gruer meg bitte litt til det kommer på TV i morgen, men gleder meg også. 

  I morgen er det kakefredag på skolen og Nora og Selma hjalp meg med å bake cupcakes til klassen min i mens det ble filmet.

  Så om du vil se tre litt smånervøse og fnisete jenter kan du se på Supernytt på NRK Super i morgen 18.50, he he.

  I morgen kommer jeg til å blogge litt mer om opplevelsen og litt "behind the scenes"  bilder kommer også. Jeg er også spent på å høre hva dere syns om portrettet.

   


  En av typene vi bakte :D
  Skal du se på Supernytt i morgen?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Ny spørsmålsrunde


  17.03.2015


  Hei

  Det er fakisk snart påskeferie :) Jippi

  Gleder meg til noen fridager og til igjen å kunne gjøre ingenting, he he. Gleder meg også veldig til Vinterlyd på Hafjell og håper på skikkelig fint påskevær. Var på Vinterlyd der i fjor og det hav helt fantatisk. Sol, blå himmel og t-skjorte vær. 

  Etter konserten på lørdagen som var har jeg blitt intervjuet av en avis i Tromsø og skal også intervjues på torsdag, men det skal filmes. 

  Det er mange som har spørsmål om hvordan det var å reise slik rundt og være med på Vinterlyd og jeg tenkte derfor å ha en spørsmålsrunde.  Da kan jeg svare på flere spørsmål på ett og samme sted. Så det kan altså stilles spørsmål til meg om Vinterlyd og jeg skal forsøke å svare så godt jeg kan. 

  Kan forsøke å få svar om dere har spørsmål til noen av de andre som var med også, men kan ikke love det.

   

  FRA VINTERLYD PÅ GJØVIK
  Klem Jennie Sofie
  59 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Tilbake til hverdagen


  16.03.2015


  Hei

  I dag er det mandag igjen og starten på en ny uke. Føler jeg har vært lenge borte fra skolen ettersom jeg har vært på Vinterlyd men har bare vært borte 2 skoledager. Alle de andre konsertene har vært i helgene.

  Dagen startet med en skriveøkt som vi skal få karakter på. Ikke akkurat det du har har så lyst til på en mandagsmorgen. Men jeg kom meg igjennom dagen og etter skolen dro jeg på trening.

  Har enda ikke pakket ut av kofferten så må nok gjøre det. Er ganske sliten så orket ikke lage et spesielt blogginnlegg. Legger med to sanger som letter litt på dagen. Savner guttene mine allerede. 

   

   

  Hvordan har din mandag vært?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  VINTERLYD I TROMSØ


  15.03.2015


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem fra en utrolig koselig og fantastisk helg i Tromsø. Jeg kom dit sent på fredag og på kvelden hang jeg mye med to søte jenter og The Main Level gutta. Neste dag var det den store dagen. Jeg spiste frokost i 9 tiden med P4 folka og planla litt hva vi skulle igjennom den dagen. Første ting på lista var å intervjue Isac. Jeg la ut et bilde på IG og fikk mange til å sende inn spørsmål. Vi gjorde faktisk intervjue i en bil på vei til treffpunkt. Det gikk utrolig fint og fikk snakket litt ellers også. ( For å komme til intervjuet trykk HER) 

  Forbreder intervju på hotellrommet.

  På treffpunkt sang Marcus og Martinus en av de nye sangene sine og The Main Level opptrådte også med en sang. Alltid koselig på treffpunkt<3  Denne gangen fikk vi tatt et koselig gruppebilde også.

  Etter treffpunkt dro alle sammen til scenen og gikk backstage. Det var lite plass rundt scenen i Tromsø så vi fikk ikke opp de hvite teltene vi vanligvis har. Backstage var derfor oppe i et bygg rett ved scenen. Så når vi skulle på scenen måtte alle artistene gå ut og inn bak security. Konserten var fantastisk og trøkket var faktisk ganske høyt. I går så jeg også fere av showene fra scenen og det var utrolig koselig, selvom lyden er helt annerledes der oppe.

  Gutta mine rocker scenen<3

  Imponerer som alltid:-)


  Onkl P opptrer med Jaa9 og de fjerne slektningene!  Astrid :-)  Elsker disse gutta!  Isac og danserne tar scenen med storm<3


  Etter konserten dro alle på hotellet og slappet litt av før det var avslutningsmiddagen med . Vi spiste middag og dessert og det ble holdt noen taler. Det ble også vist noen filmer og bilder fra hele turneen. Helt sykt hvor fort tiden har gått men det er jo 3 dager til med konserter i Hafjell. Desverre er ikke alle med der men jeg kommer nok til å kose meg masse.

  Til slutt ble det ganske kjedelig med all voksenpratet så vi yngere fikk et rom i øverste etasje der vi kunne spille FIFA og henge. Da fikk jeg også litt bedre tid til å bli kjent med danserne til Isac. Alle var utrolig hyggelige og vi hadde en utrolig fin kveld.  Hvordan har din helg vært?

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Det nærmer seg


  14.03.2015


  Hei

  //Samarbeid

  Nå nærmer Vinterlyd seg slutten og i dag er det konsert i Tromsø. De aller siste konsertene for 2015 er på Hafjell i påsken. Jeg har flydd til Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø på en uke og neste gang jeg skal ut å fly er til London, Jippi.

  Har fått mange spørsmål om språkreisen og noen har jeg jo allerede svart på. Ja, jeg kommer til å dele masse mer med dere når det gjelder denne reisen. Hva med en "Pakk med meg video" før jeg skal reise og en spørsmålsrunde på video etter selve språkreisen :)

  Jeg søker litt på nettet og leser tidligere blogginnlegg fra andre som har vært på språkreise og får råd og tips, så vil gjerne være med på å tipse andre som ønsker å reise på språkreise også.

  Jeg har også funnet ut noen som også skal på språkreise når Ella og jeg skal, kanskje jeg tar kontakt med dem litt nærmere sommeren. 

  Nå begynner kursene å fylle seg helt opp, så om du planlegger å dra på en språkreise er det virkelig på tide å enten bestille seg en gratis brosjyre eller bestille selve reisen. 

  Når du bestiller kan du oppgi rabattkode JennieSofie og da får du en ekstra rabatt på kr 500,-  Du kan trykke //Her for å bestille en brosjyre, se nærmere på de ulike kursene eller bestille en tur.

  Syns du det høres og ser spennende ut å dra på språkreise?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  TRONDHEIM I SOLSKINN


  13.03.2015


  Hei

  Dette blir et langt innlegg, håper dere liker å lese og om ikke så er det mange bilder.

  På onsdag var Vinterlyd i Trondheim og livet der kan faktisk ikke beskrives. Helt syyyyyyk mange folk og stemningen var så bra den kan få blitt og været også. Første gang jeg var i Trondheim og byen så fantastisk ut i solskinn.  Tror ikke dette er min siste tur til Torondheim, for det er mye mer jeg gjerne skulle sett . Disse bildene er tatt ved Nidarosdomen, som ikke lå langt unna Torget der Vinterlydkonserten var. 

   

  I Trondheim fikk jeg også et nytt oppdrag i fra P4 og Kreftforeningen. Jeg skulle være med som en liten avledningsmanøver, blogge og dele en spesiell opplevelse med dere. Oppdraget gikk ut på å overraske Karoline og hennes venninne Elena oppe i Tyholdttårnet i Trondheim. Der var de og spiste lunsj med mammaene sine, og en drøm om å møte idolet Isac Elliot skulle gå i oppfyllelse. Dette skulle filmes av NRK og for å lure dem litt så latet NRK først som de intervjuet meg i Tyholdttårnet og jentene satt ved bordet ved siden av oss. Reporteren spurte også "tilfeldig" om jentene også skulle på Vinterlyd og snakket litt om det. De kjente igjen meg og vi pratet vi også i det Isac kommer opp trappen, setter to iskremer forran hver av jentene og setter seg ned. Først da han setter seg ned ved siden av Karoline går det opp for dem, og de blir sjokkerte og veldig glade. Jeg ble enormt rørt og syns det var litt vanskelig å ta bilder fordi jeg fikk tårer i øynene. Karoline fikk ikke vært på Vinterlyd i fjor for da var hun syk. Hun fortjente så veldig å få møte sitt idol. Det var mammaene til de to bestevenninnene som hadde ordnet denne overraskelsen til jentene sine. Karoline er en utrolig tapper og sterk jente som jeg beundrer, med en veldig god venninne. Det trenger man når man kjemper mot kreften og også slike gladmeldinger som dette møtet med Isac. 

   

  Ved å trykke HER kommer du til et lite videoklipp i fra Tyholdttårnet.  Det har stått om Karoline i Se og Hør tidligere, du kan trykke HER for å lese artikkelen. 

  Møtet ble så flott at jeg i farten glemte å ta utsiktsbilder i fra tårnet, utsikten var helt fantastisk, anbefaler virkelig å spise lunsj eller middag der oppe. Så roterer restauranten også , så du får med deg utsikten fra alle kanter. 

     Isac er jo også utrolig flink og god med fansen sin. Jentene var sjokkerte og litt målløse men han dro i gang praten, tullet og klemte. Konserten på torget på kvelden var utrolig og alle fans av denne gutten var nok storfornøyde med showet. Selv så måtte jeg til flyplassen midt i Isac sin første låt, men i Tromsø får jeg med meg hele konserten for da blir jeg helt til søndag. 

   

   Stemningen og folkehavet var så stort at jeg måtte få det på bilde og tok med meg Sander, Alex og Laurent opp for et bilde i solnedgangen opp på scenen før konserten.


  Det var travelt i Trondheim, men utrolig koselig. Møtte så utrolig mange søte snille jenter og gutter. 

   

  DETTE BILDET TOK JEG RETT FØR JEG DRO TIL FLYPLASSEN  Fantastisk dag og kveld. Har mange flere bilder og lurer på om jeg skal lage en film etter Vinterlyd med bildene. Syns du det høres bra ut?

  Klem Jennie


   
  18 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Dagene FLYR avgårde


  12.03.2015


  Hei

  Ja, dagene flyr virkelig av gårde. Travle tider, og det lar seg ikke gjøre å blogge hver eneste dag. Det er jo typisk at tiden ikke strekker til når jeg faktisk har veeeeeldig mye å skrive om.

  Her er mine siste dager. 

  Fredag fløy til stavanger

  Lørdag fløy hjem fra stavanger

  Mandag fløy frem og tilbake til Bergen

  Tirsdag fløy til Trondheim 

  Onsdag fløy hjem fra Trondheim

  I morgen flyr jeg til Tromsø :D

   


   

  Men som jeg blogget om forrige dagen så tilbragte jeg litt ekstra tid med Erik og Kriss i Bergen. De gutta er awesome. Når de går på scenen, så er stemningen på topp. De shower så sykt bra og sangene er så utrolig fengende og kule. Jeg elsker at de rapper på norsk og tekstene synger jeg alltid med på. 

  Jeg kan nok se at jeg lar meg påvirke av hvor lett det er å like Erik og Kriss når jeg sier at dette er de beste artistene innenfor denne musikksjangeren på jorda. De er veldig lette å snakke med og er superhyggelige. Er så utrolig glad for at jeg fikk sjansen til å bli bedre kjent med dem her på Vinterlyd. 

  Jeg forsøker å innhente nok mot til å vise dem at jeg kan rappe litt jeg også, he he. Men ikke på lydprøve på scenen med litt publikum...nei, nei Erik og Kriss ;) Da vi var i Bergen var jeg nemlig med dem på lydprøve og fikk høre og oppleve hvordan det foregår. 

  Det begynte med at jeg fikk en "liten boks" ( Så litt ut som en kasettspiller) Til den var det kobla til litt kabler og et sett øreplugger. På den lille boksen var det en volum knapp som gjorde slik at jeg kunne innstille hvor høyt eller lavt jeg ville ha lyden i ørene. Min var tilkoblet til Erik sin mikrofon så jeg hørte mest og best det han sang, i bakgrunnen hørte jeg instrumentene, en slags takt som alle fulgte og også Kriss sin stemme men mye lavere enn Erik sin. Alt dette hører jo ikke publikun så det var ganske spennende å se og høre hvordan artistene opplever konserten. Så det de gjør er at de går rundt på scenen synger, snakker med hverandre og sier ting som "mer bass" , lavere på ditt og datt. Slike ting som gjør det lettere for dem å følge takt, synge sammen, solo osv... 

  Dette må jo gjøres på scene ettersom alt utsyret og instrumentene er der oppe, helst noen timer før konserten begynner. Derfor får de som møter opp tidlig med seg artistene på scenen før konserten.

  Jeg er kjempe imponert over at de klarer dette så utrolig bra i hver eneste by. Duoen går tilbake til 2002 og jeg husker første låten dems som fikk meg til å synge med da jeg var rundt 8 år.  Refrenget i sangen "Sleng hendene opp" :)

  I morgen går altså turen til Tromsø og der er jeg til søndag. Siste stopp med Vinterlyd blir på Hafjell i påsken og jeg anbefaler virkelig folk å få med seg dette, topp stemning og topp musikk. 

  Klem Jennie

   
  14 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  BERGEN ROCKER


  10.03.2015


  Hei

  I går var jeg som flere av dere vet på Vinterlyd i Bergen. Det ble en tur retur reise med fly og jeg kom hjem ganske sent. I dag etter skolen reiser jeg til Trondheim og har ikke tid til å se igjennom alle bildene fra den fantastiske dagen. Dette var jo hjembyen til The Main Level og stemningen var ubeskrivelig. 

  Det eneste jeg har tid til i dag er dessverre bare å dele noen få bilder fra dagen og kvelden i Bergen. Men jeg lover dere et langt og utfyllende innlegg når jeg er hjemme igjen. For i går jeg var ikke bare med på Treffpunkt og møtte mange herlige mennesker, men jeg var med Erik og Kriss på lydprøve, var med The Main Level og Marcus og Martinus da de samlet inn penger til Krafttak mot kreft og mye mer.

   

  FREDDY KALAS SANG OGSÅ PÅ VINTERLYD I BERGEN, ARTIG KAR

  Det er en liten video av oss i sammen på Instagram ;)

   

  LYDPRØVE MED ERIK OG KRISS, MER OM DETTE PÅ BLOGGEN NÅR JEG ER HJEMME FRA TRONDHEIM  DISSE GUTTA ROCKER OG SHOWER SÅ UTROLIG BRA

   

  Har du fått opppleve Vinterlyd ennå? 

  Jeg vet det er mange som gleder seg veldig til Isac Elliot også blir en del av Vinterlyd og skal opptre i Trondheim og Tromsø. Skal du til en av de byene?

  Klem Jennie 

   
  19 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Utrolig koselig


  09.03.2015


  Hei 

  På lørdag stod jeg plutselig på bryggekanten i Vågen med Venke Knudson. Hun skal dessverre ikke være med på de andre Vinterlydkonsertene så hadde bare lørdagen på å bli litt mer kjent. Ble litt kastet inn i en prat med henne. Praten var utrolig koselig men også litt tung ettersom jeg snakket om noen ting som kanskje ikke er så lett for meg. Det er ikke alltid like lett å være masse på farten selv om jeg er utrolig heldig og møter masse herlige mennesker, men det er også noen som tydeligvis er ute etter å være alt annet enn snill når de møter meg. En god klem var faktisk akkurat det jeg trengte på bryggekanten akkurat da.

  Vi snakket litt om musikk og sang. Vi sang også noen strofer sammen og hun likte stemmen min <3 Venke har et syn på livet som jeg liker veldig godt. Gjør det du trives med, ikke bry deg om hva andre måtte tenke og mene. Hun har en musikkskole i Oslo som heter iBoksen, og jeg fikk veldig lyst til å prøve meg der bare for å bli mer trygg på min egen sangstemme, det er jo kjempegøy å synge. 

  Da jeg snakket med henne tenkte jeg mange ganger at hun er så flott, så trygg og god. Fantastisk stil også. Da jeg stod der tenkte jeg også at jeg vil kjøpe meg en hatt, for det syns jeg er fint på andre men tenker at det sikkert ikke er fint på meg eller at det er teit. Men jeg vil ha en hatt og jeg skal gå med den, og om det bare er for en dag skal jeg rett og slett ikke bry meg om hva andre syns, he he. Det er så mange mennesker der ute som ikke har bedre ting å gjøre,  enn å snakke stygt å gjøre narr av andre. Men det er de som er snille og de som er seg selv som kommer lengst her i livet.

  Takk for gode ord Venke, noe lar jeg bli mellom oss, og takk for klemmen.   

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Vinterlyd i Stavanger


  08.03.2015


  Hei

  I går var det konsert med Vinterlyd i Stavanger og som noen av dere sikker fikk med dere så dro jeg dit fredag ettermiddag. Vi tok flyet til Stavanger og kjørte derfra til hotellet. Der overnattet vi en natt før det braket løs med enda en konsert. På lørdagen fikk jeg også litt mer tid med de jeg ikke har fått snakket  så mye med, blant annet Erik  fra Erik og Kriss og OnklP & de fjerne slektningene. 

  Været var desverre ikke helt på topp ettersom at det regnet og blåste en del. Paraplyen min vrengte seg flere ganger og til slutt knakk den, Haha. Midt under treffpunkt måtte jeg skynde meg backstage siden OnklP og slektningene hadde gått med på å ta noen bilder til bloggen min. Litt tidligerer på dagen hadde jeg og mamma kommet over et kult sted å ta bilder så vi dro dit. Jeg kalte det tagging men de kalte det heller street art, og det er det jo.

  Det var i starten litt vanskelig å komme innpå dem. De er en stor gjeng som alltid er sammen. Men når jeg først fikk tid med dem var de egentlig veldig "søte" kan man si. Lette å snakke med. Klarte også å få et grimasebilde. OnklP,  Pål som han heter lot meg også prøve hatten hans.

   

  OnklP (Pål), meg og Jaa9 (Johnny)


  Måtte ta bilde bak denne også. Mange andre kule farger:-)

  Fikk et grimasebilde. Hahahahha!

  Peace gutta :D

   

  Han har vært med på TV programmet som heter "Hver gang vi møtes"  Han ønsker å bli kvitt "Bad boy" inntrykket mange visstnok har av han. Selv så syns jeg det er viktig å bli kjent med en person og ikke dømme etter rykter og fortid. Han virket som en utrolig kul fyr og musikken hans er jo awesome, det er vert å komme å høre på. OnklP vet det ikke selv, men han er et typisk eksempel på personer som er av mine idoler. Han holder på med det han elsker, han kjemper, lar seg ikke knekke av rykter og han er der han er i dag til tross for masse motgang og en tøff start på ungdommen. Han flyttet fra Asker til Lillehammer da han var 12 år og det er ikke bare bare nå man er i den alderen. Jeg tror på han når han sier at skandalene hans er over og jeg heier på OnklP :) han er en bra "dude" 

   

  Her er et klipp fra "Hver gang vi møtes" og elsker hvordan han har tolket denne låten

   

  Etter fotoshooten hadde jeg en prat med Venke Knudson på bryggekanten i Vågen, blogger om det i morgen :)

  Hva syns du om bildene?

  Kanskje vi sees i Bergen

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Stavanger var fantastisk


  07.03.2015


  Hei

  Nettopp kommet hjem i fra Stavanger. Kjørt buss, fly, tog, båt og bil og er litt sliten samtidig som jeg har mye å fortelle.

  Legger derfor ut ett av dagens kuleste bilde og blogger mer i morgen :)


  Takk til alle dere som var på Vinterlyd Stavanger, dere var med på å gjøre dagen fantastisk

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Antrekk

  Stavanger


  06.03.2015


  Hei

  Blir et litt sent blogginnlegg i dag ettersom det var litt trøbbel med nettet på flyplassen og ikke noe nett i det hele tatt på flyet. Sitter nå i taxi på vei til hotellet. Reiste i dag litt etter skolen til byen med mamma og tok flytoget til flyplassen. Flyturen tok utrolig kort tid, rakk ikke engang spise en liten sjokoladebar før vi skulle lande. Hahahaha;-) I morgen er det konsert i Stavanger og jeg gleder meg masse. Er desverre meldt regn men det får vi bare tåle??

  Skal du se konserten i morgen?

  klem Jennie
  18 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Treffpunkt i Gjøvik


  04.03.2015


  Hei

  Som jeg blogget i går skulle jeg i dag skrive om Treffpunkt i Gjøvik. Jeg var også på Treffpunkt i Oslo og skal forhåpentligvis være med på dette i flere byer. Treffpunk er er treff for barn og ungdom som er pårørende av foreldre som har kreft eller som har mistet foreldre på grunn av kreft. Disse barna møtes jevnlig i sin hjemby og når det er Vinterlyd er det et treff mellom noen av disse barna og artistene. 

  Artistene svarer på spørsmål, Marcus og Martinus synger en av låtene sine og de får autografer på Vinterlydplakater. Så får vi tid til å snakke i sammen, kanskje vise frem noen dansemoves og tulle litt. 

  Mange forteller at de har gledet seg veldig lenge og at de har vært veldig spente. Tror spenningen forsvinner fort for stemningen er veldig god, et skikkelig lyspunkt.  På Gjøvik fikk jeg litt ekstra tid og snakket med en jente som het Karen. 

  Karen mistet faren sin da hun begynte i første klasse. Hun fortalte at det var helt forferdelig men forstod ikke så mye av det. Hun hadde så mange spørsmål hun ikke fikk helt ordentlig svar på. Derfor ble Karen med på Treffpunk hvor henne møtte andre barn som hadde gått igjennom noe av det samme. Her kunne hun snakke og flere lyttet til det hun sa. Her var det ikke noe rett eller galt svar, man kan rett og slett si akkurat det man ønsker. 

  Karen rørte meg med sin historie. Har selv mistet bestemor som døde av kreft. Karen gikk igjennom dette på en veldig tøff måte siden hun heller ikke har søsken. Jeg ønsker Karen alt godt og lykke til videre. Etter alt hun gjennomgikk sa hørtes det ut som ting er blitt mye bedre og det er jeg utrolig glad for å høre. En utrolig søt, og sterk jente jeg satte pris på å møte. 


  Håper du har fått svar på hva treffpunkt er<3

  Nå skal jeg snart gå sesongens siste skirenn og er derfor dessverre ikke med VInterlyd til Kristiansand i kveld. Håper på å besøke byen snart ved en annen anledning. 

   

  Har du vært på Vinterlyd i år, hva syns du om Vinterlyd ?

   

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Fantastisk dag i Gjøvik med Vinterlyd


  03.03.2015


  Hei

  I går la jeg ut et kort blogginnlegg da jeg satt på toget fra Gjøvik til Oslo. Jeg hadde ikke tilgang til bildene på kameraet og kom hjem alt for sent til å begynne å blogge. Mange som har skrevet/kommentert at de vil se mange bilder og jeg håper de blir fornøyd etter dagens innlegg :)

   

  INSTAFRAMEN VAR PÅ PLASS I GJØVIK OGSÅ   

  I går tok jeg toget til Gjøvik i sammen med pappa klokken 11 i fra Oslo og var hjemme igjen klokken 23.00 på kvelden. Dagen var lang, morsom, spennende og koselig og vi var også heldige med været. Dere som følger meg på IG, så kanskje dansen som Laurent fra The Main Level lærte meg. Jeg fulgte dem på lydprøve og var med dem og Marcus og Martinus mesteparten av dagen. Var også på Treffpunkt i Gjøvik. Noen har spurt meg hva Treffpunkt er og jeg vil blogge om det i morgen. 

   

  HER SER VI PÅ VIDEOEN SOM JEG LA UT PÅ INSTAGRAM

   

  LYDPRØVER

  SYNS DISSE BILDENE BLE VELDIG FINE :)
   Etter at jeg lærte koreografien intervjuet jeg gutta i The Main Level, Alex, Sander og Laurent

   

  FIRE RASKE SPØRSMÅL MED SANDER, ALEX OG LAURENT

  1.   Hvordan var det dere møttes?

   Svar fra Laurent: Det begynte vel egentlig med at Sander var å spilte inn noen sanger i et studio da de spurte om han kjente noen som kunne synge.  

  Sander fortsetter: Jeg fortalte dem om Laurent og vi møttes alle sammen. Etter en liten stund fikk vi høre at en som het Alexander spilte inn noen covers også, akuratt som oss. Han var utrolig flink så vi ville derfor møte han.

  Alexander: Vi like alle å synge utrolig godt og vi tenkte det derfor hadde vært utrolig kult å starte en gruppe ettersom vi sang veldig bra alle sammen i sammen. Så de ble kjent med meg gjennom musikken, men de var venner fra før av.

  2. Hvordan kan dere beskrive hverandre.

  Laurent og Alex syns om Sander : Sander kan være ganske seriøs. Han er den mest seriøse, ikke så tullete. Men dette på en positiv måte. Han er seriøs når det er noe han vireklig vil. Når han har bestemt seg for noe,  da gjør han det. Men de gangene han har det gøy er han den mest tullete.

  Sander og Alex on Laurent: Laurent er tullekoppen og skøyern. Han elsker å tulle og tøyse og er ganske crazy. Han er jo også dansern i gruppen. Han kan utrolig mye forskjellig dans og han overrasker oss alltid men noe nytt han kan. 

  Laurent og Sander om Alex: Alex er den mest flørtet og avslappede. Ikke det at han ikke gjør ting ordentlig men et eksempel kan være at om vi har dårlig tid til en ting er Sander og jeg ganske stressa og surrer litt rundt, i mens Alex går 5 meter bak oss, er avslappet og sier vi har god tid.

  De sier at de alle kan være veldig tullete men de tar også musikken seriøst. Dette er noe de virkelig vil!

  3. Hvor mange ganger i uka øver dere?

  Svar: Vi trener øver hver dag. Det hender vi har fri en søndag innimellom men ellers øver vi hver dag. Det kan også hende vi ringer hverandre og spør om vi vi bare kan møtes for å øve litt mer hvis en syns det.  og så øver vi også for oss selv.

  4. Hva er målet deres?

  Svar: Målet vårt er vel å nå så langt ut som mulig. Stå på så store scener som mulig og opptre for så mange som mulig. Dele musikken vår med så mange vi klarer.

   

     I går var første ukedagskonsert med Vinterlyd og det ble en litt annerledes stemning. Veldig koselig med alle lysene fra scenen da det var mørkt ute. Det var også et utrolig bra publikum, det må sies.   Gleder meg allerede til Vinterlyd i Stavanger på lørdag. I morgen skal jeg gå sesongens siste skirenn her jeg bor. 

  Har du vært på eller skal på en av Vinterlydkonsertene?

  Klem Jennie 
  28 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Gjøvik


  02.03.2015


  Hei

  I dag var det Vinterlyd i Gjøvik så jeg og pappa tok morgentoget opp dit. Der oppe møtte jeg crewet pluss The Main Level gutta. Siden vi hadde en god del tid da jeg kom, så tok Laurent fra The Main Level seg tid til å lære meg en utrolig kul koregrafi fra en av dansene deres. Da den satt,  filmet vi den oppe på scenen før alle kom. Om du vil se video følg meg på instagram som @jenniefashion. Mye av dagen hang jeg med dem og Marcus&Martinus. OnklP & de fjerne slektningene, Eric og Kriss var der også men de skal jeg snakke mer med en annen gang. Før konserten dro vi på noe som het "Treffpunkt", kommer til å blogge mer om Vinterlyd i Gjøvik i morgen.

  Det vil komme et blogginnlegg i morgen med enda flere bilder. Er på toget nå så har ikke mulighet til å bruke bildene på kamera??

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Feiringer

  fjortissss bursdag


  01.03.2015


  Hei

  (minner om at bildene på bloggen har copyright, og ikke skal kopieres)

  //annonselinker 

  Fredag kveld feiret jeg altså endelig min 14 års dag. Jeg fylte 14 år, 8 januar men feiret den med venninner først da. Jeg hadde ikke noe spesielt tema denne gangen, men hadde valgt fargene gull og rosa til dekorfarger. Hadde også et ønske om at alle skulle pynte seg litt ekstra. Det ble veldig vellykket og alle var kjempenydelige.

  Det meste var i rosa og gull og disse utrolig fine heliumballongene er i fra en butikk som heter "Den lille festfabrikken" som ligger i Oslo. Ved å trykke //Her kommer du til deres nettside. Kjolen fikk jeg låne av en venninne, følte meg som en prinsesse i den <3 

   

  Stilig i ballkjole med sokker, hehe

   

  Borddekningen er også preget av gull og rosa og mamma har funnet pynt i flere ulike butikker. Noe er fra Festfabrikken, annet  er i fra TGR, nille og andre butikker. Lillebror hjalp meg med å blåse opp mange ballonger, ballonger gir alltid feststemning :)

   

  Noen bilder av dekorering

   

  På bodet står det som dere ser en liten Goodiebag til gjestene. De fikk en overraskelse i fra Inglot og en flaske med supergod Aloe Vera drikk i fra njie. Du kan se nærmere på drikken og smakene ved å trykke //HER Jeg syns de smaker kjempegodt og jeg hadde dem i smaken med Gojibær. På IG har de brukeren @aloeveradrikken

   

   

  Inglot har en utrolig kul butikk i Bogstadveien i Oslo, men også flere butikker i Norge. Jeg har blogget om dem før, butikken er utrolig fargerik og har alt av sminke og stort utvalg i farger. Se nærmere på butikken ved å trykke //HER De tester heller ikke produktene på dyr, superbra. 

  Noen lurt visst også på hva vi spiste og det var hjemmelaget pizza, kake og godis. Har noen bilder av noe av dette også, men glemte i farten å ta bilder av mat og smågodt og chips. Smågodten var også i uike rosanyanser, hvitt,  brunt og svart. 

   

  Marshmallow med smak av mango, kokos, grapefrukt og bringebær

  Kake med sjokoladekrem og bringebærkrem

   

  Dette er noen bilder av dekorering og noe av det vi spiste. Blogger en annen dag om leker, hva vi gjorde, viser flere bilder av kjolen jeg hadde på og andre fine kjoler som gjestene hadde på seg. Veldig fornøyd med feiringen min. Tenk at neste gang jeg fyller år, så blir jeg 15 :-O

   

  Fikk du noe inspirasjon?

  Klem Jennie 

   

   
  47 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION