• Video

  VIDEO MED ISAC ELLIOT


  31.03.2014


  Hei

  Jeg har i dag laget en liten video til bloggen. Jeg har fått en del spørsmål både på mail, IG og blogg om hvordan det var å møte Isac. Det kommer et intervju med meg om dette i Juliabladet, og så har jeg jo fortalt dere at jeg syntes det var veldig gøy. 

  Jeg savner dagen veldig. Jeg har ikke delt alle bilder og filmer jeg har i fra dagen på IG eller bloggen, men bestemte meg i dag for å lage en liten backstagevideo til de bildene jeg la ut på bloggen etter at  jeg møtte han. 

   

  Husk å stille videoen på 720p for bedre kvalitet

   

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner av konkurransen


  30.03.2014


  Hei

  Da er vinneren av konkurrasen kåret. Denne gangen trakk jeg også en tilfeldig og det ble det en jente som heter Synne. Vinneren blir kontaktet på mailen den skrev i kommentaren.

  SVARENE SER DU I KOMMENTAREN TIL VINNEREN

  I dag hadde jeg besøk av Ella. Vi var ute, syklet og hadde en liten photoshoot.

  Vil du se noen av bildene??

  Klem Jennie
   
  54 kommentarer


  Ekstra moro

  BYEN FREDAG OG LØRDAG


  29.03.2014


  Hei

  I  går dro jeg og noen venner fra klasse til byen for å møte noen venner fra Leirskolen.  Jeg gledet meg masse til å se de igjen og det gjorde de andre også. Da vi møtte de på Aker Bryge gikk vi til Peppes Pizza  og spiste der. Alle sammen spleiset men vi tenkte ikke på hvordan vi skulle gjøre det. Så satt i et kvarter og vekslet med hverandre og regna ut, men vi fikk det til til slutt. Hahahahaha<3

  Etter vi hadde spist måtte vi jo ha dessert, men det tok vi på wayen´s coffee. Mmmmmmmmm De hadde masse godt å det var så vanskelig å velge. Da vi hadde sagt hade til de andre tiitet vi andre jentene litt rundt i butikker før vi møtte skynde oss til båten.


  COLLAGE FRA INSTAGRAM  I dag dro jeg til byen igjen med mamma. Vi tittet litt rundt i butikker og koste oss masse i det fine været. Det var faktisk veldig mange i mye i dag. Noen steder måtte vi stå i kø for å komme forbi. Etter en lang tur i byem gikk vi inn på JOE & THE JUICE og tok oss en juice:) 

  En veske jeg kjøpte i dag på H&M

  Hvordan er været der du bor?

  Klem Jennie
   
  34 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Konkurranse


  28.03.2014


  Hei

  Nå er de endelig en ny konkurranse. Du kan vinne noen av tingene fikk jeg på førpremieren og resten har jeg skaffet selv.

  Det du kan vinn er:

   MASKARA, LIPGLOSS og EYELINER fra Isadora. En New York mappe og et sjokolade-deksel til Iphone 4/s.


  Det du tenger å gjøre er å svare på disse spørsmålene og sende de som kommetar på bloggen under dette innlegget. Husk at du må skrive inn din eller dine foreldres EMAIL andresse.

  1. Hva heter du?

  2. Hvor gammel er du?

  3. Hvor kommer du fra?

  4. Hvilken dato var jeg på førpremieren til filmen "NATT TIL 17."

  5. Hvor mange ganger om dagen grer jeg håret mitt?  (Sier det i videoen "Svar på spørsmålsrunde januar del 2"


  Trekker en vinner på søndag

   

  Klem Jennie
  923 kommentarer


  Ekstra moro

  BILDER FRA FØRPREMIERE


  27.03.2014


  Hei

  Da var endelig bildene fra førpremieren på mandag kommet. Har vært veldig spent på å se bildene og de var veldig fine. Noen var også veldig morsomme, men alle de har jeg ikke tatt med. Hahahaha<3 Det var masse kos og jeg ble kjent med mange super snille og morsomme mennesker. Vi spiste god pizza, drakk brus fra kule sugerør og spilte litt fire på rad. Deretter så vi filmen - "Natt til 17".

  Jeg og Alida tar selfie

                                                           

                  

  Har du sett " SPØRSMÅLSRUNDE JANUAR DEL 2" ??? Du kan se den i blogginnlegget fra i går.

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE


  26.03.2014


  Hei 

  Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra håndball og snart skal jeg på premieutdeling for klubbmesterskapet i langrenn og Nesodden Cup i langrenn. Ser jeg har fått en mail med bilder i fra førpremieren jeg var på i går, så skal legge ut de bildende på bloggen i morgen :)

  I dag legger jeg ut den meget forsinkede videoen "Svar på spørsmålsrunde januar del 2"  Neste video som kommer på bloggen blir "Sistertag" som er en video jeg lager i sammen med søsteren min. I den videoen svarer vi på spørsmål om oss og om hverandre. 

  Nå må jeg løpe, håper du liker videoen.  HUSK Å SETTE PÅ 720p for bedre kvalitet på videoen

   

  For å stille inn må du trykke på det lille "hjulet" der det på bildet står Innstillinger HD og huke av på 720p.

  ALTSÅ IKKE PÅ DETTE BILDET, MEN PÅ VIDEOEN ;)


  Hvor mange søsken har du?

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  inspirasjon

  Goodiebag


  25.03.2014


  Hei

  #reklame fordi jeg fikk produktene gratis i goodiebag

  I går var jeg som sagt på førpremiere med Alida til filmen " Natt til 17." Filmen var utrolig bra og jeg møtte mange hyggelig og morsomme mennensker. Jeg og Alida koste oss masse. Det ble tatt en god del bilder der så jeg tok ikke så mange selv. Skal legge ut bilder fra kvelden så fort jeg får tilsendt bildene. Da vi var der fikk også alle bloggerne en GOODIEBAG. En GOODIEBAG er en slags gave-bag. Inni baggen var det masse fint og noe av det vil jeg gi dere mulighet til å vinne+ noe annent. Har du tips til ny konkurranse????  Ville vise hva jeg fikk i gave da jeg kom på kinoen, det er altså ikke noe jeg har kjøpt selv. Har ikke prøvd produktene, annet en lipglossen for jeg hadde en sånn fra før av.

  Kom med tips til konkurranse

  Klem Jennie

  #gave #isadora #sminke #goodiebag 
  54 kommentarer


  Ekstra moro

  Førpremiere :D


  24.03.2014


  Hei

   

  Nå setter jeg snart kursen mot Oslo for å møte Alida, vi skal på førpremieren av den nye norske spillefilmen "NATT TIL 17." Har aldri vært på førpremiere før og gleder meg veldig. Spent på hvem andre som er der, ja rett og slett på alt sammen. Invitasjonen jeg fikk var superkul og umulig å takke nei til.

  Blogger mer i morgen.

  Hvilken film så du sist på kino?

   Klem Jennie
  82 kommentarer


  Familie

  SISTERTAG


  23.03.2014


  Hei

   

  En video som ble etterspurt var SISTERTAG. Nå hørte jeg med lillesøster om hun ville være med på en slik video, og det kunne hun. Når det gjelder videoer med familien min og huset vårt, så er det ikke jeg som bestemmer det. Så det kommer ikke video med familien min eller huset jeg bor i. 

  Vi fant noen sistertag spørsmål på nettet som vi skal svare på. 


   Videoen lager vi i løpet av uken.

  Er det noe spesielt du ønsker vi skal ha med i SISTERTAG videoen?

   Klem Jennie
  56 kommentarer


  inspirasjon

  Hårfin


  22.03.2014


  Hei

  I dag dro jeg og lillesøster til Tangen for å bli stylet på håret. Frisørsalongen hadde spurt om jeg og Emilie Mari kunne være med å demonstrere noen ulike metoder å krølle håret på. De viste hvordan man kan krølle håret med mange forskjellig krølltenger og i tillegg hvordan man kan krølle med rettetang. Alle butikkene på senteret skulle på en måte ha en demo eller gode tilbud og jeg og Emilie Mari var med på Centrum Frisør sin. Det var veldig gøy og vi koste oss masse. "LOOKEN" var ikke helt hverdag men mer sånn 17.mai og bryllup. 

                         UTEN BLOMSTER                                                                                 MED BLOMSTER                                   

  DETTE ER NOEN AV KRØLLTENGENE

  Hva syns du??

  Klem Jennie

   
  33 kommentarer


  Helg

  FREDAG OG BURSDAG


  21.03.2014


  Hei

  Endelig fredag igjen og den begynner supert med bursdag. Snøen har smeltet og sola er tilbake og det er så herlig. Enda ikke fått somlet meg til å kjøpe vårsko, finner ikke tid til det...he he.

  Skal ikke på håndballtrening i dag. Skal dra for å kjøpe bursdagsgave etter at jeg har fått i meg litt mat og koset meg med noe annet enn lekser :) Dette magasinet fikk jeg med meg fra Vita sist gang jeg var der.


  Dere som har instagram kan følge meg der utover fredagskvelden, til dere andre en riktig god fredag :)

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Blogg

  THROWBACK THURSDAY


  20.03.2014


  Hei

  I dag tenkte jeg å ta en THROWBACK-THURSDAY og noen TIPS.

   

   

  En video som mange har sett, men kanskje ikke alle. TRYKK FOR Å KOMME TIL VIDEO

   

  Et innlegg med inspirasjon, kanskje du har blogg og kan lage et slikt innlegg. Collagen har jeg satt sammen selv :) TRYKK FOR Å FÅ INSPIRASJON

   

  Et DIY-innlegg. (DIY = do it yourself). TRYKK FOR Å KOMME TIL INNLEGG.

   

  Så helt til slutt legger jeg med en Trailer til filmen jeg skal se på mandag. Da skal jeg på en eksklusiv førpremiere av filmen og gleder meg veldig.  Filmen har premiere på norske kinoer 4 april, som ikke er så lenge til. 

   

   NATT TIL 17.

  Filmen handler jo om ungdom som er litt eldre enn meg og jeg kjenner meg ikke igjen i filmen, men syns den ser spennende ut. Kommer til å skrive ett innlegg på bloggen om hva jeg syns om filmen etter jeg har vært på førpremieren 

   

  Hvilket av innleggene likte du best?

  Hva syns du om Traileren til filmen?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Blogg

  NY HEADER


  19.03.2014


  Hei

  Jeg som var så glad for vårværet, og i dag våknet jeg opp til snø :( Håper virkelig det forsvinner like fort som det kom. Ser at det snart er på tide med en ny header igjen, så jeg skal forsøke å få tatt noen bilder en dag jeg har litt tid til det. Da må det jo også være fint vær ute, for jeg vil ta headerbilder i dagslys. 

  Når jeg får tatt bilder, så kommer jeg til å legge ut noen bilder her på bloggen som jeg ønsker å ha i den nye headeren. Det er mange som spør om de kan lage header til meg og mange er veldig flinke til dette. Jeg kan ikke love at jeg kommer til å bruke en av dem, men jeg kan jo legge ut noen på bloggen.  

   

  DETTE ER DET FØRSTE BILDET JEG LA UT PÅ BLOGGEN

  (Min første header og første design)

  Innlegget kan du lese HER

  Hvor lenge har du lest bloggen min?

  Klem Jennie

   
  94 kommentarer


  Blogg

  JIPPI


  18.03.2014


  Hei

  Når jeg satt og kjedet meg i går og innså at denne uken har jeg ingen spennende avtaler så tikket det inn en invitasjon i mailboksen min :) Det er ikke slik at jeg ikke har noe å gjøre altså, jeg har jo treninger jeg skal på og oppgaver jeg må gjøre. Allikevel så klarte jeg å kjede meg og tenke at uka blir BLÆH. I helgen kjedet jeg meg også litt, føltes som at alle andre hadde planer bare ikke jeg. Ville til byen i det flotte været men ingen kunne bli med.

  Nå ser det i hvertfall ut som neste uke begynner spennende for da er jeg invitert på førpremiere på kommende kinofilm. Gleder meg allerede masse. Kommer til å anmelde filmen her på bloggen så det er bare å følge med. Aldri vært på førpremiere før jeg.

   Om du kjeder deg i dag så har jeg noen tips til hva du kan gjøre. Det skal vist være sunt å kjede seg i blandt sier mamma, he he.

   

  1. Rydd rommet ditt, vet det er kjedelig...men du kjeder deg jo allerede uansett.

  2. Gå en tur og ta med kamera. Ta naturbilder og nyt stillheten.

  3. Lag en collage med bilder du syns er fine.

  4. Lag deg en kopp te/kakao og sett deg godt til rette og les i blader/bok 

  5. Skriv et brev til noen du kjenner. Nå for tiden er det mest vanlig med mailer og hilsner på instagram ol. Det er alltid koselig å få brev i postkassa.

   

  VENNER ER BEST  I dag hentet jeg og Emilie Mari, Mathias i barenhagen.

  Kjeder du deg i dag?

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  innkjøp

  NEW IN


  17.03.2014


  Hei

  Det er så deilig å våkne opp til sol nesten hver dag. Man får liksom mer energi for dagen og positive tanker. For litt siden kjøpte jeg meg en ny, kul jakke fra VEROMODA. En svart skinnjakke med gullnagler. Det er ikke varmt nok til å bruke den ennå, men det blir det nok snart. Kjøpte også en T-skjorte...fra VEROMODA der det står #YES. Elsker topper med hastag på<3 Har allerede en med love life. #LOVEIT  Hva syns du om jakka?

  Klem Jennie
  40 kommentarer


  Blogg

  SØNDAG


  16.03.2014


  Hei

  Nå er det tid for et nytt innlegg med instagram bilder til dere bloggleser som ikke har instagram. 

  I dag har jeg vært på håndballkamp og det er det, men det er jo ikke alle dager det skjer noe spesielt. Jeg lurer på om du har noen blogg tips til meg. Noe du vil jeg skal blogge om eller mer om. Om jeg snart skal ha en ny konkurranse, lage ny video. Hva slags video??? Jeg trenger litt tips, men jeg gjør ikke ting som sminkevideo og dagens-antrekk for det er liksom ikke helt meg.

  Har du noen tips???

  Klem Jennie
  152 kommentarer


  Blogg

  VINTERLYD


  15.03.2014


  Hei 

  I dag har jeg vært hjemme og slappet av. Ganske støl etter treningen i går, men jeg fikk trent meg godt. Nå er det ikke skitrening lenger så nå har jeg litt mer tid til venner, lek og blogging. I ettermidag så jeg også Vinterlyd konsert live på Ipaden. Det var veldig gøy å se en slik konsert live. Nå gleder jeg meg enda mer til jeg skal på konsert. Jeg skal kanskje på Vinterlyd konserten på Hafjell i April.  Vi er ganske sikre på at vi skal dit nå, men ting kan jo komme i veien så det er jo ikke HELT sikkert. 

  LITT DÅRLIG KVALITET MEN DET ER FORDI JEG TOK SCREENSHOOTS AV SKJEMEN

   

  Har du vært på vinerlyd konsert eller skal du???

  Klem Jennie
  94 kommentarer


  Ekstra moro

  MODELLEN MIN


  14.03.2014


  Hei

  Endelig er det fredag igjen. Denne uken har gått utrolig fort syns jeg, men det er jo fordi man har det gøy. På tirsdag var lillesøster på photoshoot for en av WOW sine kommende kolleksjoner. Ble ganske stolt da jeg så video og bilder fra shooten. Hun er verdens beste lillesøster og jeg er utrolig glad på hennes vegne. Det viktigste var jo at hun koste seg og det gjorde hun sefølgelig. Hvis du vil se en video fra shooten kan du trykke her.

  Dette bilde er fra wow sin IG bruker @wowandme

  Nå er det snart klart for "Norske Talenter" på TV og i pausen blir det endelig tid for SKyping med ferievenner. Jeg Skyper alt for sjeldent.

  Hva er dine planer for helgen?

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNERE AV AUTOGRAFER


  13.03.2014


  Hei

  Nå er de to siste vinnerene kåret. Jeg hadde bare 4 autografer som Isac signerte da jeg intervjuet han, pluss en til meg og en til lillesøster. Det er utrolig mange som har kommentert og jeg skulle mer enn gjerne ha sørget for at alle fikk autograf, men det kan jeg jo ikke. 

  Samtidig ser jeg at det er mange av dere som har vært heldige og både vært på konserter både en og flere ganger. En god del har også møtt Isac <3 

   

  Først vil jeg bare si at man ikke må bli for opphengt i ting man ønsker seg eller vil ha, men sette pris på det man har og det man har opplevd. 

  Fra superduper ferie på Kreta <3

  DETTE ER VINNERENE

  • Denne gangen ble det to Ellioteere som vant hver sin autograf. 
  • Ingen av dem har vært på konsert hvor Isac har sunget.
  • Begge drømmer om å møte han og hadde nettopp hørt på en av sangene hans da de kommenterte.
  • Navnet på jentene er Lisbeth og Annabeth. Litt morsomt at navnene er så like. 

  Gratulerer til dere begge. 

   

  Jeg sender dere en mail som dere kan svare på :)

   

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Video

  VIDEOOOOOOOOOOOO


  12.03.2014


  Hei

  I dag har jeg vært på skolen og på håndballtrening. Jeg syns det er så utrolig deilig med litt vårvær nå. Å ha på joggesko og converse i stedet for tunge vintersko. Merker at jeg får enda mer energi av sola også. 

  I dag legger jeg endelig ut den veldig etterspurte FJORTISSMINKEVIDEOEN. Så håper og tror jeg at alle er smarte nok tl å forstå at dette er på tull, og at dere liker den. 

   

  Likte du videoen?

  Klem Jennie

   
  120 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  NY ISAC- KONKURRANSE


  11.03.2014


  Hei

  Har fortsatt to autografer fra Isac, og de får du muligheten til å vinne nå.

   

  Det eneste du trenger å gjøre er å svare JA eller NEI på de fire første spørsmålene pluss å svare på spørsmål nr 5.

  1. Har du vært på en av Isac Elliot sine konserter?

  2. Har du noen gang møtt Isac Elliot? 

  3. Er du en Ellioteer? 

  4. Drømmer du om å møte Isac?

  5. Når hørte du sist på en av Isac Elliot sine låter og hvilken låt var det?

     Lykke til <3

  Sminkevideoen håper jeg på å få lagt ut på bloggen i morgen.

  Klem Jennie

   
  1383 kommentarer


  Video

  Fjortis-smikevideo screenshots


  10.03.2014


  Hei

  Jeg har fått så utrolig mange spørsmål om jeg kunne ha "Fjortissminkevideo" , så nå har jeg faktisk laget en. Jeg laget en i sammen med Tuva i klassen og vi hadde det faktisk veldig gøy. Det mest morsomme var at da vi la ut et bilde på instagram så var det ikke alle som forstod at bilde var på tull. Tuva overnattet i fra i går til i dag og jeg har ikke begynt å redigere videoen ennå, men den kommer ut på bloggen når som helst.

  Før jeg lagde denne videoen tenkte jeg at jeg ikke skulle lage en slik sminkevideo fordi det sikert bare blir mange stygge kommentarer....men igjen....jeg bryr meg jo egentlig ikke noe særlig. Jeg vet at folk på ungdomsskolen der jeg skal begynne snakker stygt om meg, men sannheten er jo at de ikke kjenner meg i det hele tatt. Dessuten så snakker de vel stygt om meg uansett og om de ikke har noe å mer spennende i livet sitt å snakke om enn meg så er det jo egentlig litt synd for dem. Jeg liker å ha det moro og tulle med venner, derfor ble det video.

  Jeg har fått meldinger i fra noen jenter som blir ertet og mobbet i livet sitt. Dette syns jeg er veldig trist. Trist at folk som snakker stygt om andre ikke ser hvor lavt de synker. Jeg vet ikke hvordan jeg kan hjelpe disse jentene annet enn å si at jeg heier på dere. At det som ikke tar livet av deg gjør deg sterkere og at man kommer i lengden lengst med å være snill.

  Min oppfordring er derfor,  ha det gøy og lev ditt liv, det er det livet du har. Ikke la noen presse deg ned eller sette bremser på dine ønsker og drømmer. Jeg syns langt i fra at jeg er bedre enn andre, men det jeg er mest fornøyd med når det kommer til meg selv er at jeg tørr å være MEG. Så er jeg jo også heldig som har muligheten til å jobbe med skuespill som jeg brenner for og kan være andre karakterer der. Hedwig er for eksempel veldig ulik meg selv, men det er jo også derfor det er så morsomt å få kunne spille henne. 

  Håper dere liker videoen når den kommer ut, og forstår at det er en TULLEVIDEO. Her kommer en liten sniktitt i form av screenshots.   Bruker du sminke???

  Klem Jennie
  107 kommentarer


  inspirasjon

  Masse fint


  09.03.2014


  Etter at jeg la ut noen antrekk på bloggen på fredag fikk jeg spørsmål om jeg kunne lage noen inspirasjonsbilder med klær jeg syns er fine. Jeg titter egentlig ikke noe særlig på merker når jeg kjøper klær og i klesskapet mitt er det en lett blanding av klær i fra Bik Bok, Wow, Cubus, Superdry, Gina, H&M og enda flere. 

  Da jeg intervjuet Isac ga jeg han en hettejakke i fra Superdry og da jeg var i butikken så jeg veldig mye fint til både gutter og jenter. Jeg gikk inn på nettsiden deres for å sjekke ut vår/sommerkolleksjonen, så mye fint. Lagde 4 collager i programmet Picmonkey :)

  Oransj er kult, jakken jeg ga Isac fra Superdry hadde oransj logo :)

  Knall rosa + denim = LOVE IT <3

  Ååååå, vil ha sol og sommer nå. 

  Flere som gleder seg til sol og sommer?

  Kanskje noen av dere som reiser til syden i påsken også? 

   

  Nå kommer snart Tuva til meg og skal overnatte, vi har nemlig skolefri i morgen :)

  Klem Jennie


   

   
  42 kommentarer


  Helg

  DAGEN I DAG


  08.03.2014


  Hei

  I dag våknet jeg og Embla til sol og varme. Det var veldig deilig. Lenge siden sol nå. Da Embla hadde dratt dro jeg med mamma, pappa og lillebror til Frogneparken. Etter det dro vi på STARBUCKS på Majorstuen. Etter det dro vi og så på lillesøster spille bordtennis.

  Denne collagen er fra i går:)

  Jeg har frappechino sjokolade uten kaffe og mamma har frappechino<3

  Etter på skal jeg til en en venninne på jenteskikveld. Gleder meg masse<3

  Hva har du gjort i dag?
  25 kommentarer


  Antrekk

  Outfits


  07.03.2014


  Hei

  Reklamelinker i innlegget

  Endelig er helgen her :) Til uken er det også meldt sol og jeg gleder meg til å ta i bruk litt vårlige klær. Dagen jeg var i byen og møtte Isac kjøpte jeg meg en jakke og topp på salg hos Vero Moda. I går fikk jeg pakke i posten med tre gensere og en T-shirt i fra nettsiden Sheinside.com. Den nettsiden har utrolig mye fint. Mye er i One Size, men syns alt passet bra. T-skjorta var litt i største laget, men det fikset jeg lett med litt DIY :D Til bildene lagde jeg knute på den og brettet opp armene.

     Favorittgenseren er Enjoy your life, som du finner HER

  London-genser med blomstrete armer, som du finner HER

  Galaxy- genser som du finner HER

  Barman  T-skjorte, som du finner HER  

   

  I dag kom Embla til meg etter håndballtreninga og hun skal overnatte. Hun var så snill å ta bilder av meg til bloggen. Det har regnet her jeg bor i evigheter, så blitt dårlig med fotografering ute. Har faktisk planer om å få tatt nye headerbilder en dag om ikke så ALT for lenge også. 

  Nå skal vi stappe i oss masse chips og annen godis, se på TV og kose oss.


  Kom forrsten akkurat på at jeg trenger vårsko....... :-O

  Har du forslag til noen kule vårsko?

  Klem Jennie
  83 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinnere


  06.03.2014


  Hei

  Etter en dag på skole og innspilling koser jeg meg nå med en kopp te og blogging. Det har kommet inn nesten 900 kommentarer så langt på konkurransen jeg la ut i går. Allerede i dag trekker jeg to vinnere og om få dager vil det komme en ny mulighet til å vinne Isac sin autograf. 

  Denne gangen gjorde vi det slik at jeg bladde meg fort oppover og nedover blant kommentarene til lillesøster sa stopp. Da hun stoppet viste musepekeren hvem vinnerene ble.

   

  Navnene på vinnerene er Nora og Hedda og jeg kommer til å kontakte de på mail i kveld. Syns det er litt spennende selv også, lurer veldig på hvem disse jentene er. Gratulerer <3 <3 <3 

   

  I morgen er det endelig fredag igjen og jeg håper veldig på at det snart kan komme sol også. Alt for lenge siden det har vært pent vær.  

   Blir du med på neste konkurranse også? 

  Klem Jennie
  64 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Ny konkurranse


  05.03.2014


  Hei

  Nå er det tid for en ny konkurranse. Det du kan vinne er en Isac Elliot autograf :-O

  Jeg har fire autografer totalt og denne gangen vil det vil bli trukket to heldig vinnere. Jeg fikk de signert da jeg intevjuet han med Juliabladet<3 De to siste autografene kommer det en ny konkurranse på, som gir deg muligheten til å vinne en annen dag. 

  DET DU MÅ GJØRE FOR Å DELTA:

  1. Svare på de tre spørsmålene under. 

  - Hvilken av sangene sine liker Isac best å synge?

  - Rekorden til Isac på Flappy Bird

  - Hva heter den nye familiehunden til Isac?

  2.  Skriv også mailadressen din i kommentaren slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

  LYKKE TIL!!!

  Skal du være med?

  Klem Jennie

   
  990 kommentarer


  venner

  KJEMPEKOSELIG TREFF


  04.03.2014


  Hei

  I dag etter skolen dro jeg med mamma til byen for å treffe en super jente jeg har blitt kjent med på instagram og moren hennes. Vi møttes på Saga og gikk derfra til Wayne`s Coffee. Det var utrolig koselig å møte Lila og heldigvis hadde vi masse å snakke om og det var som vi hadde kjent hverandre lenge. Vi forstod hverandre kjempegodt og fikk også delt litt erfaringer. 

  Tiden går jo alt for fort når man har det gøy, håper ikke det blir så lenge til vi sees igjen. 

  Noen kjenner sikkert igjen Lila i fra Nrk Super, avisene eller Youtube. Hun har et stort sangtalent i mine øyne. Hører masse på sangen hennes på youtube der hun synger "Give your heart a break" av Demi Lovato 


  Har du hørt Lila synge?

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  Blogg

  Vinterlyd


  03.03.2014


  Hei

  I dag er "Vinterlyd" i Stavanger, heldige de som er der. Jeg skulle så gjerne vært i Bergen på lørdag også. Ikke bare hadde de sol og pent vær som det er evigheter siden vi har hatt, men de hadde Isac Elliot også. Mange jeg følger på instagram la ut bilder fra konserten og jeg sjekket også bilder på #vinterlyd og #krafttakmotkreft på Instagram. 

  "Vinterlyd"  er en gratis konsertturne med artister som samler inn penger til Kreftforeningen. I år er artistene ISAC ELLIOT, MARCUS OG MARTINUS, MADCON og RAYLEE.

  Du kan lese mer om "Vinterlyd"  og det de samler inn til og om reiseruten til konsertene. Det er konserter flere steder i landet frem til 19 april. Trykk HER for Informasjon.


  Det er mange som ikke får dratt på konsertene, men det er fortsatt mulig å støtte kreftforeningen ved å gi penger med SMS eller ved å sette inn på kontonummer. Du kan trykke HER for å komme til en side hvor det er mulig å gi en gave, men husk å snakke med foreldrene dine først.  Jeg håper virkelig at de når målet sitt og at mange bidrar.

  Veldig mange har opplevd kreft. Enten har de kreft selv, har hatt kreft, har foreldre eller søsken som har kreft eller andre familiemedlemmer som har sykdommen. Mange av mine lesere har også sett filmen "Kule Kidz gråter ikke" Den viser jo kreft på en veldig sterk måte. 

   


  Har hørt at det er kjempekoselig og god stemning på konsertene og sett at de selger noen kule fargerike luer hvor inntekten også går til Krafttak mot kreft. Isac har på seg luen på bildet høyere opp <3

   

  Har du vært eller skal du på "Vinterlyd"? 

  Klem Jennie

  #vinterlyd #krafttakmotkreft #isacelliot 
  67 kommentarer


  Helg

  Fastelaven


  02.03.2014


  Hei

  I dag er det fastelaven, vi feirer dagen med tradisjonelle fastelavensboller med krem og syltetøy. Fastelaven betyr egentlig "Kvelden før faste" men vi faster ikke. Pappa sin familie er katolsk og det er mye mer vanlig med faste i de katolske landene.

  Begynte dagen med frokost så håndballkamp, deretter kortspill og fastelavensboller. Nam nam.   Her er CDen jeg fikk signert av Isac. Skulle egentlig ha konkurranse om å vinne CD med autograf men vi fikk bare tak i denne og den ville jeg ha selv selvfølgelig. Fikk derfor signert noen autografer på noen kort som det sener blir mulighet til å vinne. 

  MER INNFO SENERE:)

   

  Her er to sanger av Isac jeg driver å synger på for tiden. EEEELSKER de<3

  New way home akustisk

  My favorite girl

  Hvilke av sangene er din favoritt??

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Ekstra moro

  Behind the scene


  01.03.2014


  Hei

  Jeg fikk spørsmål om å legge ut bilder fra "behind the scene" da vi intervjuet Isac. Jeg kommer ikke til å legge ut mange bilder, det er bilder jeg fikk tatt for meg selv for å ta vare på dette minnet. Noen bilder kan jeg alikevel dele så dere får inntrykk av hvordan det var. 

  Som jeg skrev tidligere kommer intervjuet Kirsti gjorde med Isac til å bli publisert i Juliabladet nr 6. Kirsti intervjuet også meg kort om hvordan jeg hadde det denne dagen etter at vi hadde intervjuet han. Jeg er spent på å lese det også. 

   Etter Intervjuet hadde vi en morsom fotoshoot på balkongen. Det er der bildene av Isac og meg i sammen er tatt også. VI lo og hadde det veldig gøy. Høydepunktet var da Isac skremte meg for noe jeg liker veldig godt med han er at han tør å være tullete og rar han også. 

  I STUEN

  KIRSTI OG MEG 

   

  Nå skal jeg snart bake fastelavensboller til i morgen. Da er det også håndballkamp som jeg gleder meg til.

  Skal du bake til i morgen?

  Klem Jennie

   
  47 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION