hits

 • Video

  SHOWING MY BOOB


  27.02.2018


  Hiiii!

  This is my first ever " What´s in my bag" video! Hope you enjoy it! I know that my bra is visible, it peaked out a few times hehe. Thought I should be the first one to say it so I don´t get a hundred comments on it! Someone will probably say that I´m flashing my boob or call me a hoe. I call it a to big sweater and and a little bra glip. Enjoy!!!!
   
  9 kommentarer


  inspirasjon

  DRØMMENDE MANDAG


  26.02.2018


  Hei folkens!

  Skolen har startet og jeg finner motivasjon i tanken på at det snart er ferie igjen og at det "bare" er 116 dager igjen til det er sommerferie. Egentlig en god stund til, men vi har kommet oss ganske langt inn i det nye året og det har faktisk gått veldig fort. Vi er straks i mars! Jeg har kost med på pinterest i dag med digg musikk i bakgrunnen fra en liste søstra mi har slått sammen. Jeg slo sammen noen av bildene jeg likte og lagde noen collager. Jeg drømmer meg virkelig vekk i disse bildene. Jeg har sååå lyst til å ta slike bilder til sommeren. Haha! Får se hva det blir til! Jeg håper på å få vlogget litt i sommer i hvert fall. Jeg vil ta dere med på hva enn jeg ender opp med å finne på<3

   

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Ekstra moro

  M&M, GAVE, KONSERT...


  24.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Familien og jeg har hatt en avslappede dag så langt med fetteren og kusinen min på besøk. Vi var alle sammen på konserten til Marcus og Martinus i går og koste oss masse! Thomas var også med. Jeg fikk møtt gutta før konserten og gitt dem en liten bursdagsgave og klem før de inntok spektrum. Med hjelp fra mamma lagde jeg en gave kvelden før og jeg må si at jeg er ganske stolt. De digget i hvert fall gaven og det gjorde meg skikkelig glad. Etter en liten prat og klem måtte de dra og det måtte jeg også! Jeg møtte familien og Thomas i byen og vi dro til spektrum alle sammen! 

  Slenger med masse knips fra i går da jeg møtte Marcus og Martinus<3

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  GAAAVEN!!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Jeg tror alle sammen koste seg masse på konserten. Morsomt å se de danse mye, de gjorde ikke det på konserten deres i fjor. Vi tuslet så til båten og hadde en liten kveldspizza før vi la oss til å sove!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  HVOR HAR JEG VÆRT?


  22.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Som flere av dere fikk med dere dro jeg til Larvik i går på en spatur med Thomas. Jeg ga det til han i julegave og det passet perfekt å dra nå! Jeg elsker å reise med Thomas og dra på småturer. Dette var vel første gangen vi har gjort det helt alene. Vi drar ellers mye med familie og venner som også er superkoselig. Men også kos med en skikkelig kjærestetur. Det var ikke lov med mobil inne på spaet så det blir derfor ingen bilder derfra. Det var egentlig ganske avslappende å ikke ha mobilen i noen timer, bare kose seg. Det var alt mulig rart der. Det var vanlig basseng, boblebad, jacuzzi, badestue, noe som het sauna og masse mer. Det var syyykt digg. Etter noen timer på spa slappet vi av litt før vi dro ut og spiste. Vi hadde så en rolig filmkveld før vi la os til å sove. I dag våknet vi, spiste frokost og satte oss på toget på vei hjem til Oslo igjen. Jeg var litt i byen med Thomas før jeg tok båten hjem. Nå skal jeg planlegge dagen i morgen og se hva jeg skal gjøre på dagen. Kvelden er booket til Marcus og Martinus konsert og jeg gleder meg masse!!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  Vanskelig å tilpasse alle, men...


  20.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superfin dag! Dagen min har vært ganske avslappende. Jeg våknet vel rundt 9.30 og hadde en veldig rolig morgen med mine fine søsken. Vi spiste frokost og så på film i sammen. Jeg valgte deretter å filme to videoer på engelsk. Jeg har fått mange spørsmål i det siste om akkurat det, så jeg bestemte meg for å snakke engelsk. Kanskje jeg lager undertekst på norsk for dere som har spurt om det, men vi får se. Jeg forstår at flere av mine yngre, norske lesere ønsker video på norsk,  samtidig som at jeg forstår at mine følgere som ikke forstår norsk vil ha engelske videoer. Det er ikke bare bare å tilpasse alle, men jeg gjør mitt beste<3 Videoene kommer nok ikke før neste uke med tanke på at resten av ferien min er ganske fullbooka og jeg har en del planer. I kveld skal jeg på kino med en venninne, i morgen tidlig reiser jeg på spatur med Thomas og kommer hjem torsdag, fredag er det M&M konsert og jeg får overnattingsbesøk av kusine og fetter. Jeg er glad det skjer litt i ferien og at jeg får gjort ting jeg ellers ikke får med tanke på at jeg går på skole. 

  Her er noen små knips fra videoene. Denne gangen filmet jeg en "Q&A" og en "Whats in my purse" video:-)

  Hvordan video ønsker du at jeg skal lage?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Hverdag

  PUSTEN STREKKER IKKE TIL


  19.02.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg startet dagen og vinterferien med en tur på ski. Det var ikke en kosetur, men ment som en treningsøkt.Ski passet da veldig godt med tanke på at det er en av de tyngste sportene jeg noen gang har drevet med. Det var faktisk 2 gangen på 2 år jeg har gått på langrenn, men trente det fast før og gikk skirenn hver onsdag da jeg var yngre. Jeg har derfor litt av teknikken inne fremdeles. Dere kan selvfølgelig være uenig med meg, men ski er skikkelig hardt spør du meg. Melkesyra som svir som bare det når du går opp de tunge og bratte bakkene, ørene som svir og pusten som ikke strekker til. Det tar ikke bare på deg fysisk men også psykisk. Jeg må i hvert fall stadig vekk minne meg på at dette klarer jeg og at jeg ikke må gi opp. Da jeg konkurrerte var det noe jeg måtte gjøre. Langrenn er ikke som en lagsport der du kan støtte deg på andre spillere, spesielt når du er litt syk eller har litt vondt. I ski må du stole på deg og din egen styrke. Det var veldig godt å gå i dag og jeg var stolt etter å ha skøytet 7km i variert terreng. Ellers i dag har jeg slappet av, sendt litt mails og bestilt en spatur på Thomas og meg nå i ferien! Det blir skikkelig kos!

  Slenger med et intervju jeg så kom ut i dag! I januar (tror jeg det var) ble jeg intervjuet av det svenke bladet GIRL IT som jeg er sikker på at flere av dere har hørt om. Alle svarene mine er oversatt til svensk, men jeg tror dere norskefølgere også vil forstå en del. Det var ganske morsomt å lese over svarene mine på svensk faktisk ahah. 

  KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL SAKEN<3

  Hvilken sport syns du er skikkelig hard og tøtt? ( Som du har prøvd ut.) 

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Ekstra moro

  HER ER SVARENE MINE // HERE ARE MY ANSWERS


  18.02.2018


  1. Hva gjør du med håret ditt for å få det så fint? Er det naturlig? // What do you do with your hair to make ut so pretty? Is it natural?

  Jepp, håret mitt er naturlig. Altså jeg gjør ikke så veldig mye spesielt. Jeg bruker en shampoo og balsam jeg har fått anbefalt av frisøren min og det fungerer veldig bra for meg. I tillegg bruker jeg litt moroccanoil i håret mitt etter jeg har dusja før jeg grer det ut.

  Yes, my hair is natural. I actually don´t do anything special. I use a shampoo and conditioner my hairdresser recomended for me. Other than that i use a little bit of moroccanoil in my toweldried hair. 

  Kan du fortelle hvordan Thomas og du ble kjent/sammen og når dere ble sammen? // Can you tell us how Thomas and you became a couple and when you did?

  Ja, jeg får vel gjøre det hihi. Jeg visste hvem Thomas var en god stund før vi ble kjent fordi vi begge alltid har vært ganske offentlige. For noen år siden begynte vi å se hverandre på eventer og vi endte med å adde hverandre på snap. Vi bestemte oss så for å møtes og det utviklet seg. Jeg hold på/datet Thomas noen måneder før vi faktisk ble sammen. Vi bestemte oss sammen den 21.april i fjor for at vi var kjærester, superkoselig. Vi har nå vært sammen i snart 10 måneder<3

  I guess so haha! I knew who Thomas was before we got to know each other, because we both are quite public people. We met at a few events a couple of years ago and we added each other on snap. We decided to met/go on a date i the beginning of last year. We became a couple a few months later on the 21. of April. We have been together for almost 10 mounts and i really, really enjoy it! 

   Er du høyere eller lavere enn Marcus og Martinus? // Are you smaller or taller than Marcus and Martinus?

  Liker at dette spørsmålet ble stilt av gutta selv. Skal jeg være helt ærlig så er jeg høyere enn dem. Vi har lurt dere hele tiden. Hver gang vi har tatt et bilde har jeg måttet bøye meg ned eller de har stått på hver sin krakk. Det er en grunn til at bildet under ikke viser beina våre vettu Haha!

  I like that the boys asked this question themselves. I have decided to be honest. Yes, I am taller than them. Every time we take a picture I have to bend down or they have to stad on a chair. That is for example why the picture underneath is cropped haha!

  ( It was a joke) 

  Hva er favorittfargen din? // What is your favorite color? 

  Favorittfargen min er fremdeles blå, men jeg liker veldig godt gul og rød også!

  My favorite color is still blue, but I also like yellow and red a lot. 

  Hvor høy er du? // How tall are you?

  Jeg er 165 cm. 

  I´m 1,65 m.

  Hvor gammel er moren og faren din? // How old is your mom and dad?

  Moren min er 37 og faren min er 38 år gammel.

  My mom is 37 and my dad is 38. 

  Beskriv deg selv med 3 ord // Describe youself with 3 words

  Godhjertet, morsom og ærlig. 

  Good hearted, funny and honest. 

  Hvordan sminker du deg? // How do you do your makeup? 

  Jeg har lagt ut en video på youtubekanalen min av hvordan jeg sminker meg til hverdags.

  I have posted a video on my youtube channel on how I do my everyday makeup. I know it is in norwegian but you are still able to see how I do it. I promise to make more looks for you in english in the future. 

  Klikk HER for å se den // Click HERE to watch it

  Hvordan ble du valgt til Elektrisk musikkvideoen? Gikk du på audition? // How did you get picked for the "Elektrisk" music video? Did you go to an audition?

  Jeg ble faktisk spurt om å være med. Vi har som sagt kjent hverandre i flere år og de ville gjøre videoen med noen de kjente.

   I actually got asked. As I have said before we have known each other for some years and they wanted to do the video with someone they knew. I am very thankful and grateful that they asked. 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

   

  Favorittfilm? // Favorite movie?

  Det er faktisk veldig vanskelig. Jeg kan umulig velge en favorittfilm, men skal jeg komme med et filmtips jeg tror få av dere har sett så er det " Ghost". Lurt å sjekke trailer fordi tittelen kan misforstås. Den er litt gammel, men likte sjarmen og humoren i den.

  That is actually a really hard question. It is impossible to choose one favorite but I do have a great recommendation. I don´t think that many of you have seen it. It is called " Ghost" and is a bit old but really good. You should check out the trailer, because the title is a bit misleading. 

   

   

   
  0 kommentarer


  Ekstra moro

  HEEELT SYKT...VIRKELIG!


  17.02.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg passer lillebroen min med søstra mi i dag og vi har så langt kost oss masse. Vi har stått på skøyter, perlet, sett på film og nå ville lillegutt stå på snowboard. Snart kommer Thomas og da skal vi lage burgere til middag med pommes frites og sweet potato fries. Det er lov å kose seg litt vettu. Så skal vi se på programmet " Alle mot 1" og spise litt lørdagsgodt! Blir superkoselig! 

  I går skjedde det forresten noe helt sykt og det mener jeg virkelig! Jeg syns i hvert fall at det er helt sykt og det er jeg sikker på at dere også gjør dersom dere faktisk prøver å sette dere i min posisjon! Musikkvideoen til "Elektrisk" er sett over 100 millioner ganger!!!! 100 000 000! Den ble spilt inn sommeren 2015, jeg var altså 14 år gammel. Nå er 17 år gammel, men det føles som om vi spilte den inn i går! Husker det såååå godt! Trykk //HER om du vil se videoen nok en gang. 

  Nå skal jeg nyte resten av kvelden med gjengen min! Her er noen bilder lillesøster tok av meg i dag tidlig<3

  Buksa er fra Monki til dere som spør<3

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Hva skal du i kveld?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Ekstra moro

  FØRSTE VALENTINE MED T


  15.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Ble ikke noe blogginnlegg i går dessverre, men det var en grunn til det. Som de fleste av dere sikkert fikk med dere var det Valentines i går og jeg har jo faktisk fått meg kjæreste haha. Det ble derfor til at jeg dro inn til byen for å møte Thomas. Han hadde lagt noen planer for oss som jeg ikke hadde fått vite om, så det var spennende å gå igjennom byen uten å vite hvor jeg skulle hihi! Min skjønne gutt hadde bestilt spa til oss og vi hadde noen avslappende timer med blant annet bading, badestue, kos og en liten "nap" hihi! Det var så deilig og avslappende at jeg duppet av i en halvtime. Etter noen skikkelig deilige timer på spa tuslet vi hjem og fikset oss for kvelden før vi dro ut og spiste på en syyykt kul og fin restaurant som heter Sumo. Vi delte et brett med sushi og til dessert delte vi også noe digg. Vi satt der i flere timer, snakket, spiste, lo og koste oss. Det ble ganske seint da vi bestemte oss for å dra hjem og det tok ikke lang tid før vi la oss til å sove, men før vi gjorde det tok vi noen bilder hihi! Jeg måtte jo å skolen i dag så det ble 07.15 båten fra Oslo til Nesodden på meg. Det var egentlig ganske deilig å ta båten så tidlig, blant annet fordi det var så få på båten,  jeg kunne slappe av litt og så gjorde jeg unna litt jobb på macen. Turen varte ikke mer en 23 min, men føltes lenger hih!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Jeg drar straks på trening og er klar for siste skoledagen før ferie! Gleder meg!

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  NYTT FAMILIEMEDLEM<3


  13.02.2018


  Hei folkens!

  I dag kom jeg på at jeg har helt glemt å si at vi har fått oss et dyr her i huset. Mamma, lillebror og spesielt jeg har hatt lyst på hund en god stund, men det passer bare ikke akkurat nå. Når man får en valp må man jo være hjemme med den i noen uker først og det er mye arbeid med en hund. Vi har har hatt hund før, men husker ikke så mye siden jeg var så liten. 

  Lillebror innså at det ikke ble hund og fant et annet dyr som det er mye lettere å håndtere, nemlig en hamster. Jeg hadde faktisk hamster selv da jeg var liten og navnet hans var Harry. Harry hamster. 

   

  Processed with VSCO with b1 preset 

  Mathias har sett bilder av Harry og brukte faktisk bilde av han som bakgrunn på ipaden i huset og den gamle Ipoden min. Hihi! Han er den skjønneste. Til bursdagen hans overrasket vi han derfor med et hamster. Dere skulle sett ansiktet hans, det lyste av glede. Mathias ga han navnet Koko og elsker han mer en noe at the moment. Ettersom at hamstere er nattdyr er han ikke våken på dagen. Det blir derfor mest koselig på kvelden når han våkner til live hihi. Veldig overrasket over hvor komfortabel Koko er. Når vi åpner buret og tittet ned på han, kommer han ut av huset sitt og ser på oss. Om jeg tar hånda ned i burdet hopper han oppi. Hihi! Veldig stas med hamster. 

  Her er noen bilder av vårt nye familiemedlem hihi!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Har du et kjæledyr?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Familie

  TAKKNEMLIG


  11.02.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin søndag/morsdag/fastelaven og bare en helt super helg. Jeg har kost meg masse med familien og tante som er på besøk, jeg har vært i bursdag og i dag var det full fest med kake og boller hihi. Nå er jeg klar for en nye skoleuke og når den er ferdig er det endelig friiiiiii! Jeg vet om hele 3 innleveringer som skal være ferdig i løpet av uka noe som er litt stressende med tanke på at jeg også skal få tid til å trene og tid til å møte Thomas på valentines! Haha dette er faktisk min første valentine med kjæreste og det syns jeg er skikkelig koselig! Det er faktisk over et år siden vi var på vår første "date" hihi. Får "tusenvis" av spørsmål om når vi ble sammen så svarer her nok engang. Vi ble sammen den 21.april i fjor, altså vi har vært offisielt kjærester i ca 9,5 måneder. Elsker han bare mer og mer for hver dag som går. Noen har nemlig spurt om hvordan det går mellom oss, og det går helt fantastisk!

  Dagen i dag startet med frokost, gaver og kort til mamsen. Merker at det blir vanskeligere og vanskeligere å skrive kort til noen man er glad i fordi jeg føler at alt mulig bra om den personen allerede er sagt. Jeg setter utrolig stor pris på moren min og jeg kunne ikke takket nok for at hun ble akkurrat min mor. I feel blessed<3 Etter frokost gikk vi søndagstur noe som var veldig forfriskende, så ble det middag litt senere. Nå har vi nettopp spist boller og kake og jeg kjenner at jeg er god og mett<3 Det er i tillegg siste dag til tante og oppholdet hennes skal avsluttes med spillkveld. Vi spiller alltid spill sammen, spesielt når vi er i Østerrike på ferie!

  Husk å følg meg på instagram om du ikke gjør det ennå!

  Klem Jennie 
  0 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG HAR GLEMT ALT


  09.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en suuuuper dag. Endelig er det fredag og helg! Jeg skal kose meg med familien og tante og så skal jeg i en bursdagsfeiring. Etter helgen er det bare en uke igjen, så er det vinterfeire. Jeg gleder meg så sykt. Om du leste gårsdagens innlegg fikk du det kanskje med deg. Av en eller annen grunn begynte jeg å gå igjennom gamle bilder etter skolen i dag og fant flere søte bilder fra da jeg var liten.  Det er faktisk noen som har etterspurt noen bilder fra da jeg var en liten jente og da skal jeg seff vise dere noen. Jeg er så utrolig takknemlig for at foreldrene mine tok masse bilder av søstra mi og meg som små. Vi har i tillegg flere kassetter med utrolig morsomme videoer som vi ler av hver gang vi ser de.  Jeg har forandret meg veldig fra da jeg ble født til nå...sjokk ikke sant. Hah jeg er klar over at det er ganske tydelig, men syns det er kult at jeg gikk fra å ha svart hår, lys blondt og til lysbrunt som jeg vil si at jeg har nå. Selv om det er superkoselig å se tilbake på slike minner, er det litt rart å ikke huske halvparten av dem engang. Det er jo helt vanlig det vet jeg, men tenk alt vi opplever som barn og plutselig er alt glemt. Det vi vet ser vi på bilder og hjemmefilmer. Jeg lurer på hvor mye jeg vil huske fra alderen jeg er i nå når jeg er 40-50 år gammel. Hihi!

  Nå skal vi spise en sen middag før vi slenger oss i sofaen og er på Norske Talenter! Gleder meg!

  Håper at dere alle får en fin fredagskveld!

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Hverdag

  I KVELD BLIR DET...


  08.02.2018


  ...LIVESTREM!

  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har finfin dag<3 Skoledagen min var faktisk veldig morsom med tanke på at vi jobber med et morsomt prosjekt i tysken<3 I klassen jeg går i nå, altså media, er det ingen jeg gikk i klasse med fra ungdomsskolen. I tyskklassen min er nesten hele forrige klassen min aha! Utrolig koselig å ha et fag med de og timene med dem er alltid superkoselige. 

  Tante fra Østerrike kom også til oss i går og skal være her i noen dager! Det er skikkelig koselig. Pappa og mamma tok hun nettopp med på konsert og resten av oss er hjemme + pluss Thomas som kom over for litt siden. Vi skal ha en koselig kveld, spille litt spill, se film og ha livestream på instagram! Følg meg på insta for å få den med deg. 

  Instagram: @jenniefashion

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Nå er det også snart vinterferie og jeg gleder meg syyyykt! Jeg har det ikke neste uke, men uka etter der igjen. Håper på en spatur med kjæresten og noen skiturer i norsk, nydelig natur. Jeg elsker faktisk skiturer med familie eller venner. Ski, grillepølser, kvikklunsj, kakao, frisk luft og latter<3 Det er det beste!

  Når har du vinterfeire?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  DRAR MYE ALENE, MEN...


  06.02.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en superfin dag! Jeg er syyykt sliten etter øving i går kveld, prøve i dag og trening rett etter skolen...men det føles godt. Kan gi meg en liten klapp på skulderen for det. Det har vært en liten overgang fra å gå på organisert sport til å trene på egenhånd merker jeg. I begynnelsen var det vanskelig å finne motivasjon til å dra hele veien til treningsstudioet og det tok meg derfor litt til å melde meg inn. Det lette med organisert sport var at dagene og tidene var satt opp for meg, jeg trente med venner som var gøy og treningen var allerede planlagt av trenere. Nå drar jeg av og til med venner men mye alene, jeg må finne tid selv og økten må jeg lage selv. Det positivet med abonnementet mitt er at jeg får to gratis PT timer så jeg kan lage en treningsrutine med han/henne. Det tenker jeg er lurt å gjøre snart. Selvom det var gøy å trene med venner hele tiden, er det godt å trene litt alene. Det var lett gjort å sammenligne seg med andre som var raskere enn meg osv. Nå konkurrerer jeg bare med meg selv og det føles mye bedre. 

  Slik har altså dagen min vært. Jeg har ingen lekser til i morgen så denne kvelden skal nytes. Jeg liker å skrolle ned på Insta og se på eksotiske og vakre bilder etter en hard treningsøkt. Samtidlig liker jeg å finne inspirasjon og ideer til nye øvelser jeg kan teste ut. Prøvde en jeg fant i dag faktisk og fy den var slitsom haha! Jeg legger derfor med to instagramkontoer som jeg blir ganske så inspirer av. 

  1. Janni Delér ( @jannid ) 

  Denne flotte dama legger ut mye bilder fra reisene sine rundt om i verden, pluss at hun har superfin stil! Koser meg med å se på bildene hennes og kan skrive under på at jeg har tatt en del screen shots av bilder på brukeren hennes som jeg liker!

   

  2. Jørgine (@funkygine) 

  Av hu her får jeg masse motivasjon og inspirasjon på treningsfronten! I tillegg er hun veldig morsom og deler stadig vekk koselige knips fra hverdagen sin<3

   

  Følger du de instagram?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Hverdag

  MATHIAS MIN SØNN OG THOMAS MIN BROR?


  04.02.2018


  Hei!

  I dagens innlegg tenkte jeg å avklare litt ting som jeg har fått en del kommentarer på i det siste. Det er faktisk ganske morsomt, spesielt for Thomas og meg. Jeg skal komme tilbake til det, men først skal jeg skrive litt om helgen. I går feiret lillebror Mathias bursdagen sin på selve dagen. Dagen min begynte derfor klokken 07.30 med sang på senga for lillegutt og noen gaver. Det ble deretter frokost og bursdagsbarnet ønsket seg pannekaker. Vi spiste deilig melkefrie og glutenfrie pannekaker før vi fikset oss, pynta og var klare til å ta imot gjestene klokken 12. Han feiret med guttene i klassen, men i tillegg kom Thomas en tur. Jeg og han ble derfor derfor servitører, fotografer og lek-assisteneter. Både Thomas og jeg er veldig glad i barn og det var derfor ikke noe problem, det var bare gøy. En vanlig barnebursdag varer jo som regel 2 timer, men alle gjestene hadde dratt 14.30. 

  Mathias koste seg med gavene sine og viste oss det han hadde fått. Thomas dro inn til byen igjen og jeg koste meg med familien helt til kvelden da lillebror skulle legge seg. Jeg dro deretter inn til Oslo for å være hos Thomas. 

  Nå til det jeg skulle avklare! Jeg får stadig vekk nye følgere på instagram og her på bloggen og selvfølgelig vet ikke disse menneskene noe særlig om meg. Jeg fikk derfor en del spørsmål i går fra følgere som hadde flere spørsmål. Jeg la nemlig ut et bilde på instagram av Mathias, Thomas og meg med en gratulasjon til lillegutt. Det samme gjorde Thomas på sin profil der han refererte til Mathias som "lil bro". Da tikket det inn litt dm´s.

  "Er Mathias lillebroren til Thomas?"

  "Er Thomas broren din? Er du sammen med broren din?"

  Og et spørsmål fra en som tydeligvis ikke har lest under bildet hah:

  "Is that your kid?"

  Nope, nei, no. 

  Det er svaret på alle spørsmålene hih. Mathias er ikke broren til Thomas, men de har et veldig godt forhold. Kanskje litt "broraktig" og det er derfor Thomas valgte å skrive det tenker jeg. Thomas er altså ikke broren til verken meg eller Mathias. Thomas is just my boyfriend, not boyfriend AND brother. Den siste var jo veldig morsom, til tross for at jeg skrev "Brother" under bildet mitt. Nei, Mathias er ikke barnet til Thomas og meg;-) Om han hadde vært "my kid" hadde jeg født da jeg var 9 år gammel. 

  Det var dagens innlegg! Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg!

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Hverdag

  DETTE ER JEG DÅRLIG PÅ


  02.02.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fiiiin dag! Jeg dro rett fra skolen inn til byen for å shoppe med min personal manager Kirsti hihi! Jeg har nemlig sagt at jeg vil ha litt mer penklær. Altså bluser, kjoler, skjørt og litt smykker. Shoppingen gikk faktisk veldig bra og jeg fikk handlet meg litt av alt og jeg er veldig fornøyd det jeg fant. Vi holdt på i noen timer og vil si vi var ganske effektive hih. Som jeg har nevnt før er jeg veldig dårlig på å shoppe, og jeg er egentlig ikke så glad i det. Det kan selvfølgelig være gøy i hyggelig selskap, og det hadde jeg i dag. Kan ikke huske siste jeg var ute og handlet en del plagg. Det gikk heldigvis veldig bra idag med litt hjelp fra snille Kirsi som ble med meg. 

  Etter en vellykket shopping kjente vi at vi trengte litt påfyll av energi! Vi stoppet derfor på Joe og spise litt<3

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  I morgen er det lillegutt sin bursdag og det blir utrolig koselig! Da har alle barna i familien hatt sin bursdag for i år:-)

  Klem Jennie
  1 kommentar


  @instagram JENNIEFASHION