• Disney

  GÅ IKKE GLIPP AV...!


  28.02.2017


   

  Hei!

  Håper dere har hatt en fin dag! Dagen i dag har vært helt grei for meg. Litt kjedelig skoledag men jeg kom meg igjennom den, hehe. Deretter hentet jeg broren min på skolen og da jeg kom hjem begynte jeg rett på skolearbeid. Jeg har en ganske stor oppgave som skal leveres innen fredag og jeg jobber ganske hardt med å få den ferdig. 

  Jeg er i hvert fall ferdig med SMS-rouletten så den kommer ut på torsdag samtidig som Bea sin video. Vi filmet jo del 1 på min kanal og del 2 på hennes, så du må nesten se begge videoene for å forstå hva som skjer. Haha!

  I dag så jeg forresten at Disney Channel appen kom ut. Jeg har visst om denne appen ganske lenge og endelig lå den på appstore. I appen finner du masse morsomme bilder og klipp fra blant annet fra THE CLUB RADIO. Du kan også se mer fra andre morsomme Disney Channel programmer som " Soy Luna" og " The Louge". Appen er helt gratis og du finner den ved å søke på " Disney Channel" i appstore. Den ligger kanskje litt lenger ned på siden:-)

  Her er noen bilder fra appen<3  Husk å se denne ukens episoden av the Club Radio på fredag klokken 18.30 på Disney Channel. Jeg intervjuer Marcus og Martinus!

  Skal du laste ned appen?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Antrekk

  DETTE GIDDER DU SIKKERT IKKE LESE...?


  26.02.2017


  Hei på dere!

  I dag filmet jeg nok en JUNKYARD HAUL og det var skikkelig gøy. Siden jeg også var i et unormalt godt humør i dag bestemte jeg meg for å snappe det hele. Altså hvordan jeg setter opp kamera, hva jeg gjør, vanskeligheter og lignende. Hvorfor ikke liksom? Det viser også at det faktisk tar litt tid å filme en video som det. Jeg må jo både filme inne, ute, bytte klær, bytte kort, lade batteri og masse mer! Det var i hvert fall utrolig gøy og jeg gleder meg masse til å redigere den videoen! 

  Ellers i dag har jeg tatt litt bilder til bloggen, spist fastelavensboller og gått på ski! Jeg bestemte meg faktisk bare for å dra opp på stadioen her jeg bor og pushe meg skikkelig. Som jeg har nevnt før gikk jeg på ski for to år siden men måtte velge mellom ski og håndball, ble så mye tilsammen. Det ble derfor håndball siden den treninga varer hele året og fordi det rett og slett ikke er så mye snø her vi bor. Det var utrolig deilig å gå på ski igjen men også slitsomt. Sånn det skal være!

  Nå sitter jeg og blogger før jeg skal gjøre siste "finish" på SMS- rouletten<3 I morgen er det skole igjen så jeg tar nok en litt tidligere kveld også. Misunner dere som har fri til uka! Kos dere!

  Klem Jennie


   
  5 kommentarer


  Video

  SNART FERDIG!


  25.02.2017


  Hei

  Jeg er hvert øyeblikk ferdig med å redigere "Sms-Rouletten". Jeg mangler bare noen Screenshots fra Ellen og Bea, så kan jeg få inn de siste detaljene.

  Det har vært så morsomt å redigere videoen for jeg begynner seriøst å le av alt det kleine og morsomme vi gjorde da vi filmet. 

  Ellers i dag har jeg hentet pakke på posten, så mulig jeg får filmet en Haul i morgen allerede. Jeg har bakt boller for i morgen er det jo Fastelavn, da "må" man jo ha boller med krem og melis og så har jeg redigert som jeg allerede har fortalt. 

  Nå skal jeg snart ut døra fordi jeg skal inn til Oslo ....igjen. I dag er det der i mot ikke solskinn og skikkelig vårvær med sol fra blå himmel. Snøen laver ned og i morgen er den vel slapsete, æsj. Jeg er skikkelig klar for vår nå.

  Veldig trist at ferien er over også, og blir allerede misunnelig på de som begynte sin vinterferie i går. Bare vet at det blir en hektisk periode fremover på skolen, samtidig som det skjer mye spennende med jobb fremover også.

  Slenger med noen screenshots fra videoen.
   

  Nominer meg gjerne til Årets Livsstil og Videoblogger på Gullsnutten. DU kommer til nomineringen ved å trykke //HER. "Scroll" ned og skrive Jennie Sofie i feltet som jeg viser på bildet under. 

  Abonner gjerne på min Youtube-kanal. Trykk //HER 

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  WOW

  I LIKE


  24.02.2017


  //samarbeid

  Hei!

  I dag sjekket jeg WOW sin nettside og kom over utrolig mye kult! Både klær som er komfortable og passer til hverdag og antrekk som er fint ti bursdager eller spesielle anledninger. For tiden har jeg digget røde klær og jeg må bare få tak i noe som er det! Dette settet er superkult og de har det i tillegg i blått. Blått har jeg alltid likt! Den stramme kjolen er basic og kul! Elsker den lille detaljen oppe i halsen på den! 

  Nå er det jo helle ikke lenge til kolleksjonen min kommer u så det vil komme enda flere stilige klær! Gleder meg<3

   
   

  Hva likte du best i collagen?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  WOW

  LASERSVERD PÅ SHOOTEN!


  22.02.2017


  Hei!

  I dag måtte jeg stå opp ganske så tidlig for å dra inn til WOW.  Som jeg skrev på bloggen i går skulle vi altså ta bilder for min tredje og siste kolleksjon. Det var utrolig lenge siden jeg sist hadde sett klærne så det var gøy å se det ferdige resultatet. Jeg var så heldig å få med meg tre andre modeller som skulle være med på shooten. Klærne så utrolig bra ut på dem og det gjorde meg ekstra gira på å vise det til dere. Digga bakgrunnen vi hadde som tok opp farger i klærne, og ikke minst "lasersverdene"!

  Vi begynte selvfølgelig i sminken før vi skiftet til antrekk og begynte å ta bilder. Deretter var det å skifte til nytt antrekk, gjøre " touch-ups" på sminke og hår og ta enda flere bilder. Det var utrolig gøy og jeg gleder meg masse til lansering!!! Jeg tok også over juliabladet sin snap i dag så om du vil se enda flere bilder + videoer fra shooten, så finner du det på snappen deres. Der heter det " juliabladet". I tillegg har jeg snappet, lagt ut på instastory og insta så sjekk gjerne ut det også. På snap heter jeg "jenniesofiesnap" og på instagram heter jeg @jenniefashion. 
  Nå skal jeg begynner å redigere en ny video og i morgen skal jeg kose meg med venner. Gleder meg til det!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  WOW

  PÅ SHOOT MED MEG?


  21.02.2017


  Hei

  OMG, jeg er så gira. Det er bare så utrolig kult at dagen er så nære, den er i morgen. Jippi, jippi, jippi. Det er vinterferie og jeg gleder meg masse masse til å stå opp tidlig i morgen og reise til studio. 

  Klar for fotoshoot av WOW BY JENNIE SOFIE kolleksjon nr 3. Jeg kommer nok til å gi dere sneak peeks, vise dere litt fra sett(altså der vi tar bilder) Fra makeup og hår og modeller som jeg har med meg denne gangen.

  Jeg tar i sammen med de andre jentene som jobber i sammen med meg denne dagen over Juliabladet sin Snapchat.  Om du ønsker å få med deg litt om hvordan det er å jobbe som modell, hvordan det er i studio og lignende,  da må du legge til Juliabladet på snapchat i kveld. Der heter de: Juliabladet

  Så i morgen må jeg stå opp veldig tidlig, men det går helt fint for min del. Nå skal jeg trene litt, ta meg en dusj og legge meg egentlig, slik at jeg er utvilt til en spennende dag. 

  HER ER NOEN BILDER FRA DE TIDLIGERE KOLLEKSJONENE. 
   

  Skal du følge med på snap i morgen?

  Klem Jennie

   
  6 kommentarer


  VIKTIG INFO

  ER JEG VERDT DET?


  20.02.2017


  Hei!

  I dag åpnet nominasjonen for Gullsnutten og for dere som ikke vet hva det er så er det en kåring av Youtubere vi har her i Norge! Litt som at bloggere har bloggawards hvert år så har youtuberne sin award også! Jeg vil vel egentlig ikke kalle meg en ren youtuber. Jeg driver med både youtube, blogging, instagramming, jeg designer klær, er med på Disney og mye annet. Jeg vet det er folk der ute som bruker flere timer i uken på youtube og disse er skikkelig Youtubere. Jeg følte liksom at jeg ikke var verdt å bli nominert, så tenkte ikke å spørre om dere kunne nominere meg. I dag har jeg der i mot fått en god del meldinger i fra flere av dere som sier dere allerede har nominert meg, og det ga meg en skikkelig god følelse. Fordi dere nominerer meg betyr det vel at dere liker youtubekanalen min og videoene mine, noe som betyr utrolig mye og som gir mer motivasjon til å lage enda flere videoer til dere <3

  Den kategorien jeg føler jeg passer mest inn i er " Årets livsstil og videoblogger". Om du ville nominert meg i denne kategorien hadde det betydd utrolig mye! Du kan også bare stemme en gang, som vil si at du må velge den du synes fortjener å bli nominert i de forskjellige kategoriene. Trykk //HER for å komme rett til der man kan nominere! Det er helt gratis<3

  I dette innlegget legger jeg med en video jeg filmet hos TOPP forrige uke! Dette er en av tre morsomme videoer vi filmet!

   

   

  Om du nominerer meg , skriv det gjerne under i en kommentar så jeg vet det! Betyr utrolig mye om du gjør det!

  For å kommentere må du trykke der det står et tall og kommentarer nederst i innlegget.

  Står det 4 kommentarer er det 4 godkjente kommentarer og det er der du må trykke for å kommentere. Tallet forandrer seg etter hvor mange kommenterer som har kommet til innlegget. Håper dere forstår.

  KLEM JENNIE<3
  37 kommentarer


  Video

  MINE SNAPMINNER!


  19.02.2017


  Hei!

  Sittet hele dagen og strevd noe så veldig med denne video, men endelig er den klar. Jeg skal derfor ikke skrive så mye og heller fokusere på å få ut videoen! Det er i hvert fall en " snapminner" video der jeg går igjennom mine private snapper som er lagret på minner! Håper dere liker den! 

   

  Nå må jeg få redigert SMS- roulette, så kan jeg filme mer! Hvordan video ønsker du at jeg skal lage?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Blogg

  MITCH MATCH


  18.02.2017


  Hei

  Jeg trodde virkelig jeg skulle få lagt ut en video i dag, men neida. Rett før jeg skulle laste den om skjedde det noe med videoen som aldri har skjedd før, og på grunn av det kunne jeg ikke laste den opp. Jeg skal til Oslo snart så rekker derfor ikke å fikse den  før jeg skal dra. Jeg skal ta en nærmere titt på det i kveld og i morgen. 

  Etter at den er lastet opp skal jeg nemlig begynne å redigere SMS-rulett som jeg gjorde i sammen med Bea og Ellen. Det blir en helt crazy video og jeg syns det var en herlig følelse å kunne fortelle de involverte at de meldingene som jeg sendte var del av en challenge. Ble helt flau av meg selv, he he....men veldig moro da. 

  Det er flere som jeg kjenner/vet hvem er som har spurt om jeg vil gjøre collabs med dem, og det er jo veldig gøy om man får tid, det er alltid tid det kommer ann på. Nå er det i hvert fall vinterferie og da har jeg tid til å i det minste redigere de filmene jeg allerede har filmet. 

  Uken står ganske åpent til å være impulsiv, slik som jeg er i dag. Kun på onsdag at jeg har en kjempekul avtale som har vært merket av i kalederen lenge. Endelig tid for Fotoshoot av min tredje kolleksjon med WOW.

   

  Fremdeles ikke blitt skikkelig vinter syns jeg og det frister mye mer å gå i bomber-jacket i stedet for Boblejakke. Antrekket er skikkelig Mitch Match av merker. Bukse: Juicy Couture - Jakke: Junkyard - Genser: Gina - Cap: Junkyard - Sko: Primark

   

  Har du noen spesielle planer for den kommende uken eller skal du kose deg hjemme og slappe av?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Disney

  DISNEY EVENT! THE CLUB RADIO FØRPREMIERE!


  16.02.2017


  Hey!

  I dag fikk jeg en video tilsendt på mail av Bahare! Det var en video fra førpremieren av "THE CLUB RADIO". I tillegg til at jeg filmet selv var det en fotograf der som tok bilder og filmet med sitt utstyr, så dette er altså hans bilder. Tusen takk til Eirik Knutsen haha! Her er i hvert fall en koselig video fra eventet og glem ikke å se på "The Club Radio" på Disney Channel i morgen klokken 18.30!!!! Det blir så gøy yeah!!!!

   

   

  Skal du se på i morgen?

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Disney

  DISNEY EVENT! THE CLUB RADIO FØRPREMIERE!


  16.02.2017


  Hey!

  I dag fikk jeg en video tilsendt på mail av Bahare! Det var en video fra førpremieren av "THE CLUB RADIO". I tillegg til at jeg filmet selv var det en fotograf der som tok bilder og filmet med sitt utstyr, så dette er altså hans bilder. Tusen takk til Eirik Knutsen haha! Her er i hvert fall en koselig video fra eventet og glem ikke å se på "The Club Radio" på Disney Channel i morgen klokken 18.30!!!! Det blir så gøy yeah!!!!

   

  Skal du se på i morgen?

  Klem Jennie
  0 kommentarer


  Disney

  VIDEOER !


  14.02.2017


  Hei!

  Håper alle har hatt en fin dag så langt!  Jeg var litt nervøs i dag siden jeg skulle ha engelskpresentasjon, men jeg kom meg gjennom det og nå føles det som om flere kilo er lettet fra skuldrene mine! Godt å være ferdig. Nå har jeg bare en tyskprøve igjen og så er det klart for vinterferie! Jeg gleder meg skikkelig til ferien. Ikke det at jeg skal noe spesielt men det er alltid delig med litt fri fra skolen og alt arbeidet der.  Jeg får mer tid til å være med venner og jeg har tid til å redigere videoer hehe;) Dessverre er ikke vloggen min fra Disney eventet klar ennå, men Bea og Tina har postet en liten video på UpcloseTV og Helena har filmet en liten vlogg til sin kanal. Så i mens dere venter på min kan dere se de andre sine videoer som jeg legger med under!

   

   

  Har du vinterferie neste uke?

  Klem Jennie
  9 kommentarer


  Disney

  Førpremiere av The Club Radio


  12.02.2017


  Hei!

  For en helg og for en dag! Hele helgen har vært fullstappet av spennende ting som har skjedd og jeg har måttet dra inn til Oslo hver eneste dag! Fredag dro jeg inn for å intervjues av Topp, på lørdag filmet jeg med Bea og Ellen og i dag var det tid for førpremieren av " The Club Radio". Jeg var så heldig å fikk arrangere en førpremiere av showet i sammen med Bahare fra Juliabladet og Disney selvfølgelig! Vi inviterte flere youtubere vi kjenner, venner og artister. 

  Dagen startet litt dårlig med at jeg ikke fikk "vlog-kameraet" mitt til å funke, men jeg filmet med mobil hele dagen. Det vil derfor mest sannsynlig komme en video fra eventet. I tillegg var det en fotograf der som tok flere bilder og videoer , så det vil jeg også få muligheten til å dele med dere senere. Foreløpig har jeg bildene jeg tok med mobilen min. 

  Eventet var på Egmont, altså der Juliabaldet hodler til! Der hadde vi fått et rom å spise i og en liten kinosal! Sykt kult! Jeg hjalp til med å pynte litt da jeg kom og deretter ønsket vi gjestene velkommen. Vi hadde en lang og god lunsj før alle fikk goodiebags og vi gikk inn i salen og så første episode. Det var rart å se seg på en så stor skjerm, men også veldig gøy! Det virket som alle andre likte det utrolig godt og det gjorde meg også spesielt glad! Deretter var det litt mingling og snakk før eventet var ferdig!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset
  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset
  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Etter eventet gikk det rett hjem og deretter spilte jeg håndballkamp. I morgen er det skole igjen, men det går fint. Så snart denne uka er over har jeg vinterferie!

  I tillegg må dere alle huske å se premieren av "THE CLUB RADIO" fredag klokken 18.30  på Disney Channel!

  Når har du vinterferie?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Ekstra moro

  Hvem var siste du kyssa? Hva synes du om å være kjent?


  10.02.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! Det var litt stress på skolen siden vi hadde prøve, men det gikk så fint. Rett etter skolen dro mamma og jeg inn til byen for å dra til Topp siden lokaler. Det var et lite stykke dit men vi kom oss frem. Hehe! Der ble jeg møtt av Karen som også var hjemme hos meg i fjor sommer og skrev en sak om meg til bladet. I dag skulle vi filme litt forskjellige videoer. Jeg tror vi faktisk filmet tre videoer og jeg tror de kommer til å bli skikkelig morsomme. Du kan eventuelt sjekke snappen min og instastoryen min om du vil se flere bilder og videoer fra dagen<3

  Jeg ble blant annet stilt mange morsomme spørsmål, som siste jeg kyssa, hvordan det er å være kjent, min største frykt og masse mer<3

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Det er bare å følge med så sier jeg i fra når videoene kommer ut!

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  HERMAN DAHL OG MEG


  08.02.2017


  Hei!

  I dag etter skolen dro jeg til Oslo for å være med på NRK Skolefri LIVE med Penny og Herman Dahl. Det var utrolig gøy og vi fikk inn masse morsomme og bra spørsmål! For dere som gikk glipp av det eller vil høre det igjen så har jeg lagt en link til programmet under. Hør gjerne på hele men programmet,men for dere som lurer kommer jeg inn 59 min inn i sendingen. Så om du vil høre meg og Herman Dahl er det bare å spole dit!
   

  Klikk HER for å komme til grogrammet!

  Processed with VSCO with hb1 preset

   

  Har du hørt på programmet? Skal du?

  Klem Jennie

   
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  TILBAKE HOS NRK


  07.02.2017


  Hei!

  Håper at dere alle har hatt en fin dag! Dagen min har vært veldig bra faktisk! Jeg har ikke gjort noe spesielt. Jeg har vært på skolen, øvd til prøve, jobba litt og skal snart trene men det har vært en veldig fin dag! Bare en dag hvor jeg nok en gang innser hvor heldig jeg er. Heldig som har mulighet til å få en utdannelse, heldig som har venner som lyser opp hverdagen min og heldig  som har mat på bordet hver eneste dag! Haha! Det var kanskje litt "dypt" men det er slikt jeg har tenkt i dag og dagen ble jo utrolig bra!

  I morgen skal jeg faktisk på "Skolefri LIVE" etter skolen og det gleder meg meg også veldig til! Jeg vil være der fra klokken 15.00 så det er bare å skru på radioen eller søke på NRK Skolefri på google så kommer det opp. Da kan du stille meg spørsmål LIVE og i tillegg har du mulighet til å se oss i studio siden et kamera filmer oss. Haha! Sykt kult! Jeg synes alltid det er gøy å være på besøk der så jeg gleder meg masse!


  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Skal du høre på Skolefri LIVE i morgen?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Hverdag

  STRESSA!


  06.02.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! I dag har jeg vært ganske stressa faktisk. Jeg har prøvd å planlegge uken min litt, når jeg skal få gjort lekser, øvd til prøver i tillegg til andre ting utenom skolen. Denne uka har vi faktisk en del prøver. Jeg har en presentasjon i engelsk, en matteprøve, en musikkhistorieprøve, en danseprøve og i tillegg skal jeg skrive en oppgave i norsk som jeg også skal få karakter på. Jeg tror det var det, men det kan godt hende jeg har glemt noe. I dag har jeg da vært på skolen og når jeg kom hjem gjorde jeg så og si alle leksene mine for uken. Deretter har jeg prøvd å planlegge uken min litt og fortsatt litt på redigeringen av den kommende videoen min. Jeg kom på at jeg ikke har lagt ut noen bilder fra videoen og tenkte jeg skulle gjøre det nå. Kanskje det er et lite hint om hvordan video jeg har filmet? haha!  Nå er det i hvert fall ikke lenge til vinterferien og jeg gleder meg masse til det! Det er også snart premiere av The Club Radio og jeg har snart shoot for den nye kolleksjonen min! Det blir utrolig gøy!

  Hvordan video tror du jeg har filmet?

  Klem Jennie
  14 kommentarer


  Hverdag

  " ER DE KJÆRESTER?"


  04.02.2017


  Hei!

  I dag har jeg filmet en ny video til youtubekanalen min og jeg gleder meg masse til at den blir ferdig. Jeg skal ikke avsløre hvordan video det er, men håper virkelig dere kommer til å like den. Har ikke laget en video som dette før haha! Etter å ha filmet gikk jeg LIVE på instagram. Jeg fikk kommentarer fra dere, venner og Marcus ( som i Marcus og Martinus). Jeg synes alltid det er koselig når han (eller Martinus) ser på. Fordi at de kommenterer hos meg, jeg hos dem og vi legger ut bilder sammen har folk trodd at Marcus og jeg er sammen. Folk deler bilder på instagram og har mange teorier. At vi er hemmelige kjærester, at vi er søsken, i familie og masse masse mer. Mange sa at folk måtte være glade på "våre" vegne mens andre ble skikkelig sure og sinte over dette ryktet. Jeg tenkte derfor å avkrefte det: Marcus og jeg er ikke sammen. 

  Ja vi er glad i hverandre men vi er venner, og det må vel være lov. Venner kommentere hos hverandre, deler bilder i sammen og snakker sammen...ikke sant? Han er nok en av mine beste venner!

  Deretter vil jeg si at det er jo litt trist. At noen kan få så mye negative tilbakemeldinger fordi folk tror du er sammen med noen. Jeg digger for eksempel Shawn Mendes. Han har en superfin stemme, han er utrolig flink på gitar og han er kjekk. Han virker som en veldig hyggelig og jordnær person og det er derfor jeg ser opp til han. Om han hadde fått seg en kjæreste i morgen hadde jeg ikke sluttet å like han, og jeg hadde i hvert fall ikke hatet den personen han fant seg. Det er kjendiser der ute som må holde forhold hemmelig for fansen sin del, men er det virkelig fans da? Jeg mener jo at om man er fan av en så er du glad på den personen sine vegne. Jeg er fan av Shawn fordi han har musikk jeg digger, ikke fordi han er singel og kjekk. Det var kanskje litt vanskelig å forstå men poenget er at jeg ikke er sammen med Marcus. Hehe! Så dere kan ta det med ro nå<3

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Klem Jennie

   
  25 kommentarer


  Disney

  SAVN


  02.02.2017


  Hei!
  I dag har jeg for det meste ligget på sofaen og sovet. Jeg har igjen blitt syk og prøver så hardt jeg kan å bli frisk. Var syk for en stund siden og ble nettopp frisk, men så måtte jeg bli det igjen vettu!

  Jeg kjenner jeg savner London, Disney crewet, Daniel, Anna Sofia og alt det morsomme vi gjorde. Jeg synes det er er helt sykt å tenke på at det er over for denne gang og at vi faktisk har filmet en hel sesong av "The Club Radio" på to helger. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til det begynne på TV og jeg anbefaler alle å sjekke det ut. Det vil være intervjuer med flere talentfulle kjendiser og artister, konkurranser, vi snakke rom spennende temaer, gir motetips og masse masse mer! Det begynner den 17.februar klokken 18.30 på Disney Channel!

  Her en noen bilder fra turen til London og annet moro jeg har gjort med Disney!  Skal du se premieren av "The Club Radio" på Disney Channel den 17.februar?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION