• Hverdag

  SIST SNAPS!!!


  29.02.2016


  Hei

  Da er vinterferien over og skole og håndball er i gang.  Det eneste jeg får tid til nå er å spise før jeg fyker ut av døra for å spille håndballkamp, pluss å snappe middagen min, he he. Pappa blir litt frustrert over prioriteringene mine når det kommer til hva jeg gjør når jeg har dårlig tid.

  Siste dag i februar og "Gratulerer med dagen!!!" til alle dere som har bursdag i dag, skuddårsbarn :)Hvordan feirer man egentlig bursdag når man har bursdag 29 februar? Feirer man det bare hvert fjerde år? 

  Gledet meg masse til denne måneden, det blir noen reiser som jeg er veldig spent på.  Ser også ut som at både april og mai vil inneholde turer til utlandet og jeg elsker jo å reise. Elsker flyplasser og å være på farta, så håper det ordner seg med planene i april og mai, selvom det er  tett opp til konfirmasjonen min. 

  Hva hadde du til middag i dag/skal ha?

  Min stressmiddag ser du på @jenniesofiesnap på snapchat ;)

  Klem Jennie
   
  22 kommentarer


  SPRÅKREISE

  UFORGLEMMELIG SOMMER


  28.02.2016


  //annonselink

  Hei

  Nå har jeg nettopp sittet og sett på kalenderen min for tiden fremover og jeg tror faktisk at det vil gå veldig fort til sommerferien. Nå er det jo snart mars måned og jeg skal som jeg tidligere har fortalt ha arbeidsuke før påskeferien som det heller ikke er så lenge til.  Når påsken er over kommer april som er en måned jeg er veldig glad i, særlig om det blir skikkelig vårvær og i mai er det håndballcup og konfirmasjon. I denne tiden er det også noen oppdrag jeg skal på og mye spennende som skjer, som jeg vil blogge om når tiden er inne for det. 

  11-13 mars drar jeg til Bodø og noen dager etter det setter jeg meg på flyet til varmere strøk for noen spennende dager. Husk å følge meg på Snapchat om du vil ha hyppigere oppdateringer om hva jeg gjør i løpet av dagene mine. ( Snap: Jenniesofiesnap)

  Hvorfor jeg gleder meg veldig til sommeren er jo også språkreisen jeg skal på i sammen med Tuva. Vi reiser tidlig i sommerferien og det er så herlig å tenke på at ferien får en slik start. Ella og jeg reiste også tidlig i ferien i fjor og det gjorde også at nedtellingen ble kortere, he he :) Mange spør meg om det fremdeles er muligheter for å melde seg på språkreise denne sommeren, og det er det. Helt frem til midten eller slutten av mars måned kan man melde seg på , det lureste er å ta kontakt direkte med EF.  Trykker du //HER får du mer informasjon og kan komme i kontakt med dem også. 


   

  Jeg har fått mange kommentarer i fra andre som skal på språkreise denne sommeren, både til Malta og til andre steder. Flere av dem er like gamle som meg og bruker konfirmasjonspengene sine på en slik reise eller har fått reisen i gave på forhånd, en veldig fin gave å gi til seg selv eller å få i fra familie. Det er i hvertfall et minne for livet. Kommer aldri til å glemme sommeren min med EF i Brighton i fjor sommer.

  Denne sommeren blir det Malta og jeg gleder meg veldig til masse sol og varme, hav og basseng. Noe som sikkert vil være ekstra deilig etter undervisningen.

  Jeg har også flere videoer på min Youtubekanal hvor jeg har svart på spørsmål om reisen min i fjor. Trykk //Her for å komme til kanalen min på Youtube. 

  Jeg har også en spørsmålsrunde på bloggen som jeg snart skal svare på, om du trykker //Her kommer du til innlegget hvor du så kan stille spørsmål i kommentarfeltet. 

  Liker du best sydenferie eller storbyferie?

  Klem Jennie

   

   
  20 kommentarer


  Antrekk

  BUNAD


  27.02.2016


  Hei

  //Samarbeid

  På torsdag dro jeg til byen med mamma for å gjøre de siste målene til bunaden min. Turen dit er heller ikke så lang. Den ligger to stopp fra Majorstuen med t-bane og så ligger "Norske bunader" rett ved holdeplassen. Da jeg og mamma kom frem fikk jeg på meg en bunadsskjorte og et par bunadssko før de begynte å måle. Neste gang jeg drar dit er faktisk bunaden ferdig. Det som gjør det hele lettere er at jeg bare må vente på å få en melding der det står at jeg kan komme og prøve den, når det passer meg. Man trenger altså ikke bestille en time eller avtale en tid. Målingen tok bare noen minutter og da jeg var ferdig dro vi tilbake til Majorstuen og tittet litt i butikker. Siden jeg allerede var i Oslo var det fint å titte og se seg rundt, pluss at det var herlig vær.


   

  Bestemte meg også for bunadssølv, for noe skal jo monteres på bunaden og på vesken som hører til. Søljer og smykker er ting jeg setter opp på ønskelisten til selve konfirmasjonen min. 

  Jeg har også sendt ut innbydelser, og nå må jeg snart velge fargetema for festen også. Første helgen i april skal jeg også på siste konfirmasjonsleir, nå nærmer den store dagen seg veldig. Mamma har også fortalt at hun allerede har skrevet en sang og det skal bli flere. Har aldri vært i en konfirmasjon før, så jeg er veldig spent på dagen.

  Hvilken farge hadde du som tema da du konfirmerte deg, eller hvilken farge ville du valgt?

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  venner

  FØRSTE GANG


  26.02.2016


  Hei

  Fra i går til i dag sov jeg over hos min gode venninne Tuva. Hun var endelig kommet hjem i fra sin ferie og hun ville finne på noe. Etter at jeg kom hjem i fra byen dro jeg til henne. Det er alltid koselig å være med henne og vi har det like morsomt hver gang.

  I dag bestemte vi oss for å dra til en lokal salombakke her vi bor for å prøve oss på snowboard. Både Tuva og jeg har hatt lyst til å prøve det leeeeeeenge. I bakken møtte vi også Ella så vi kjørte en del i sammen. Etter noen runder på snowboard byttet vi til slalomski fordi vi også ville kjøre på hoppene. Det er nok ikke så lurt å gjøre det om man prøver snowboard for første gang. Hahah! Men snowboard var minst like gøy. Håper jeg kan bli enda bedre på det. 

  Vi stod noen timer før vi bestemte oss for å dra hjem. Nå skal jeg dusje og ordne meg før Ella og Tuva kommer for å overnatte. Må nyte denne siste miten av ferien før skolen begynner igjen. 

   

  Står du på slalom eller snowboard??

  Klem Jennie
   
  35 kommentarer


  Antrekk

  MEMORIES


  25.02.2016


  Hei

  Nok et antreksinnlegg her på bloggen. Har hatt noen av disse nå og jeg liker det. Elsker å sette sammen forskjellige antrekk, ta bilder ute, deretter skrive innlegge og legge til bilder. Jeg bare eeeeeelsker jakker, spesielt til våren. Da er det lett å slenge på seg en tynn jakke over et stilig antrekk. Jeg har ikke sett det før nå men jeg har en del kule jakker som jeg fint kan bruke til våren. 

  Dette antrekket synes jeg er utrolig stilig og kult. " All black" under men slenger på en lys jakke og noen lyse sko for litt kontrast. 


  Denne jakka bringer faktisk tilbake en del minner. Dette var en jakke jeg kjøpte i Stavanger i fjor under Vinterlyd turnéen og brukte den så og si hele tiden. Hver gang jeg har den på tenkter jeg på alt jeg opplevde under vinterlyd og alle de fantastiske menneskene jeg ble kjent med. I tillegg fikk jeg tilbringe tid med gode venner jeg ellers ikke får vært med.En opplevelse for livet.

  Derfor en liten tb i bilder <3

   

  Skal du se en av konsertene til Vinterlyd i år?? Hvor??

  Klem Jennie
   
  34 kommentarer


  Video

  WHISPER CHALLENGE


  24.02.2016


  Hei

  Da er "whisper" challengen her og klar for å bli sett. Den var utrolig morsom å filme og det gjør at jeg får enda mer lyst til å lage flere slike videoer. I dag redigerte jeg videoen helt ferdig for deretter å dra ut på en løpetur med lillesøstra mi siden det var så fint vær. I tillegg har jeg tatt noen nye antreksbilder ute som jeg planlegger å dele her på bloggen. En produktiv og fin dag:-)

  Hva syns du om at gjør slike challenges??

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Video

  NA NA NA


  23.02.2016


  Hei

  I dag kom musikkvidoen til Marcus og Martinus "Na na na" ut!!! Gleder meg alltid når guttene kommer ut med noe nytt. Videoen var utrolig bra og sangen var veldig fengende. Min favoritt del av videoen er der de er på taket av en høy bygning eller der de kjører "berg og dalbane" Hahaha! Blir også litt irritert av å sitte her litt små frossen og se at de går rundt på stranda og synger i sol og varme. Hahah! Jeg gratulerer de i hvertfall med en ny og kul video. Veldig talentfulle er de :-)

  For å komme til videon trykk HER eller på collagen/bildet. 


   

  Hva var din favoritt del?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Video

  HVA SA DU??


  22.02.2016


  Hei

  I dag har jeg hatt besøk av Ella og vi tok oss tid til å filme en ny "Challenge" til dere. Denne gangen ble det "Whisper Challenge" som går ut på at man skal ha på seg headset med full musikk, og man skal gjette seg til hva den andre sier til deg. Hahah! Det ble en del missfortåelser og tull, men det var bare morsomt. Videoen kommer jeg nok til å begynne å redigere så fort som mulig, men kan tippe den kommer ut i løpet av uken. 

  Ellers i dag har vi eller gjort litt forskjellig. Blant annet vært i butikken og spilt spill. Du kan se mer av det på snappen min "jenniesofiesnap" der jeg har delt noen videoer fra dagen. Kanskje det også kommer en teaser fra videoen<3

  Har du tips til andre "Challenges" jeg kan gjøre??

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  TIPS

  NOEN TIPS


  21.02.2016


  Hei

  Da er det søndag og vinterfeiren begynner offisielt i morgen. Jeg har gledet meg til denne ferien lenge. Ikke fordi jeg skal noe spesielt men jeg skal nye det å ha fri. Hahah<3 Men noe som er typisk meg er å " sløse" eller "kaste bort" tiden på å slappe av og ikke gjøre noen ting. Det har jeg bestemt meg for at ikke skal skje. Om det da blir at jeg bare en dag går på tur så er det bra. Jeg tenkte defor gi tips til hva du kan gjøre i vinterferien om du også har det nå. 

  1. Være med venner. Om det er å dra på besøk til hverandre eller hva så har jeg det alltid gøy med vennene mine. 

  2. Dra på kino. Kino er nok fint på en dag det kanskje ikke er så fint vær. Det synes i hvertfall jeg:-) 

  3. Om du ikke ønsker å dra langt for å gå på kino kan du jo også ha en filmkveld eller kosekveld med venner. Se på film, lage noe godt eller kanskje spille spill. Spill er veldig populært blandt vennene mine og meg. De har lært meg maaaange morsomme kortspill. 

  4. Gå på tur. Jeg synes det er utrolig deilig å gå på tur om jeg har vært inne en hel dag. Få litt frisk luft og ikke tenke på så mye. 

  5. Rydd rommet. Hahah! Det høres kanksje ikke så gøy ut men du får da hvert fall gjort noe nyttig. Ryddet rommet mitt i går faktisk og jeg liker mye bedre å være på rommet mitt når det er fint. 

  6. Dra på kafé. Jeg synes det er utrolig koselig å dra på kafé med noen jeg er glad i. Bare sitte ned og nyte en god kopp te og snakke. 

  Hva skal du i ferien? 

  Klem Jennie

   
  29 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  SKYT I VEI


  20.02.2016


  Hei people 

  Tenkte å gjøre det litt lettvint for meg selv etter en veldig lang dag i går og setter derfor i gang en ny SPØRSMÅLSRUNDE!!

  Please, ikke still de vanlige spørsmålene som "Hvor bor du?" "Hvor mange søsken har du?" "Hvordan ble du med i Jenter" og til slutt "Hvor høy er du?" Jeg vokser visst ikke superfort for tiden og trives med mine 164 cm. Alltid fint å ha større venner og venninner og støtte meg til ;)

  Ellers så er det bare å skyte i vei med spørsmål, så skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan.

  Klem Jennie

  Her er en del av snappene jeg la ut i går. Flere videoer om dere tar en titt også. Snap: Jenniesofiesnap   
  168 kommentarer


  Ekstra moro

  MIN OFFISIELLE SNAP


  19.02.2016


  Hei

  Endelig vinterferie, JIPPI! Har gleder meg veldig mye til denne ferien. Ikke fordi det skjer så mye, men for å kunne slappe av mer og kose meg. 

  Ferien begynner jo bra og jeg reiser inn til Oslo med venner for Isac sin konsert. Veldig koselig å få med seg tre venninner på dette. Jeg  gleder meg veldig og jeg syns alltid det er veldig gøy å se bekjente/venner på scenen. Blir alltid like imponert over at disse folka rocker så sykt bra. 

  I går ble jeg også veldig stolt og glad på Isac sine vegne da han ble utropt til finsk ungdomsambassadør i Norge. Det er utrolig fortjent, jeg vet om veldig mange som har fått et nært forhold til Finland og finsk ungdom bare på grunn av Isac og Isac sin musikk. I kveld på konserten kommer det også fans i fra mange ulike land.   

  Skulle nesten tro vi hadde avtalt hva vi skulle ha på oss, her går det i svart og hvitt.


  Det var veldig koselig å være med Isac igjen og dele opplevelsen på ambasaden. Det var ikke så mange der, men jeg møtte igjen flere kjente fjes og fikk minglet litt. Fant også ut at det er på tide med offisiell snap ettersom jeg ble snappet av andre, jeg kunne jo ha delt litt jeg også. Så nå er den opprettet. Følg meg gjerne, jeg har på følelsen at denne kvelden blir BRA.  På snapchat heter jeg: jenniesofiesnap ( ALLE ANDRE ER FAKE) Husk at dette er bare et prøveprojekt :-)

  Har du snap?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  VIKTIG INFO

  Gi opp som blogger?


  17.02.2016


   

  Hei

  I går kom det en del kommentarer under bildene de to bildene/videoene jeg la ut på IG. Noen litt ukomfortable, noen frekke....ja ja. Hva skal jeg gjøre liksom. Skrive tilbake eller ignorere. Jeg kan ærlig si at jeg så og si aldri blir lei meg av en "hat" kommentar fra noen jeg ikke kjenner. Det er jo ingen grunn til å ta det til seg når de ikke kjenner meg som person. Noen sier de skriver slike kommentarer på grunn av sjalusi,  men ærligtalt vet jeg ikke. Selv vet jeg ikke hva en som skriver "hat" tenker. Hvorfor de gjør det. Jeg håper hvertfall ikke det skyldes sjalusi eller at denne personen ikke har det bra. Hva tror de at de skal oppnå liksom. Vil de at jeg legger meg ned å gråter, at jeg gir opp som blogger, at jeg skal gjøre slutt på livet eller takke nei til alle muligheter som byr seg? Hva vil de med kommentarene sine. Hva ønsker en som skriver. "Du er stygg" eller "Du er ikke så pen akkurat, hvorfor tror du det?" " Du fortjener ikke noe av det du har eller får" .....hva ønsker de med å kommentere slik?

  Noen ganger er det til og med slik at noen med åpen profil skriver stygge ting. Etterpå er det veldig lett å skrive "Det var ikke jeg som gjorde det, det var broren" eller "Noen skrev det fra min bruker" Da bør du seriøst passe bedre på sakene dine, fordi det er du som havner i problemer om noe skikkelig ille skulle bli skrevet i fra din bruker.

  Jeg vet også om skikkelig "slemme" jenter som faktisk klarer å såre meg litt, men som jeg samtidig syns synd på. Jeg har fått melding i fra andre som vet hvem de er som sier de er "slemme" på skolen deres også eller i mot dem på IG. En skrev til meg at det værste var at denne jenta som var så slem, ikke møtte motgang fra andre tilbake. Selvom hun typisk hadde vært jenta noen både kunne kalt for tjukka, feita fordi "alle" syns hun var det. Da ble jeg trist....kanskje hun rett og slett er av personen som tenker "Best at jeg mobber og plager andre, så jeg ikke blir mobbet selv" Jeg er en person som veldig lett blir blendet av folks personlighet. Snille mennesker blir vakre i mine øyne, personligheten går over alt. Jeg har selv opplevd at en person jeg egentlig ikke ville sett på som kjekk fordi jeg ikke kjente han, har blitt supersjarmerende fordi han er supersnill, lett å snakke med ol. Så har venninner sakt "seriøst, han...han er jo ikke spesielt kjekk"

  Som jeg tidligere har sagt er IG og blogg en LITEN del av meg. Jeg deler ikke så mye av hvordan livet er eller på skolen, innenfor vennegjengen eller det som plager meg. Kanskje når jeg blir eldre at jeg vil dele mer, jeg ser jo selv at etter at noen andre bloggere har blitt eldre så har de åpnet seg opp om temaer de aldri har blogget om før. Kanksje jeg til og med kam hjelpe med mine tips om enkelte temaer?.....

   
  Hva tror du at "hatere" ønsker med kommentarene sine?

  Klem Jennie
  71 kommentarer


  Antrekk

  BASIC BLACK


  16.02.2016


  //annonselink

  Hei! I dag blir det enda et antrekk her på bloggen.  Har bare elsket å sette sammen antrekk og har fått tilbakemelding på at flere av dere liker at jeg gjør det. Dette er heller ikke noe jeg har kjøpt inn som et antrekk men satt sammen av ting jeg har funnet i skapet. Dette er et antrekk jeg syns passer fint om jeg skal på senteret, til byen, være med venner og ganske mye annet. Det er ganske enkelt men samtidig veldig classy og kult. Love it!!   

  Trench coat - Bik Bok

  Genser - Wow

  Sko -  Stockholm Designer group

  Caps - Junkyard ( HER 

  Bukse - Dr. Denim

  Mobilveske - MOO design

  Fant ikke linker til de andre produktene.

   


  Hvordan innlegg vil du ha mer av??

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinneren


  14.02.2016


  Hei

  Forrige uke la jeg ut videoen "Hvordan jeg krøller håret" og hadde en liten GIVEAWAY i tillegg. Tusen takk til alle som deltok og så på videoen. Denne gangen ble vinneren en jente som heter Alexandra. På IG heter hun @Alexsandrasmi. 

   

  I dag er det også morsdag og Valentinesdagen. Jeg ønsker alle en fin Valentinsdag men også en herlig morsdag til alle mødre der ute<3

  Nå er det bare en skoleuke til vinterferie. Jeg har ingen bestemte planer for ferien ennå, men gleder meg masse uansett. Jeg syns faktisk det er kjempefint med tid hvor jeg kan få mulighet til å være litt impulsiv også. Uken som kommer er også full av planer. Etter vinterferien skal jeg bare være en uke på skolen før jeg skal ut i arbeidsuke og tiden etter det blir enda mer hektisk. Kanskje rett og slett bruke ferien til å lade batteriene litt :)

  Kanskje du har ferie nå. Hva gjør du eller skal du i vinterferien?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Antrekk

  BOMB


  13.02.2016


  Hei

  //Annonselink

  I dag følte jeg for å ta noen kule bilder ute i det fine været. Har nettop fått en pakke fra Junkyard med utrolig kule ting som jeg bare elsker. Jeg satte sammen et antrekk og fikk min flotte mamma til å ta noen bilder for meg. Se jakken ved å trykke //HER

  Typisk at det kom litt snø i dag også, akkurat når jeg kjente at våren MÅ komme så dette kan brukes oftere. Disse jakkene kommer du garantert til å se mer av fremover, det er vårens store trend ser det ut til og finnes i mange ulike merker, butikker og farger. Jeg digger denne jakka og syns det er utrolig fint med den knæsje oransje fargen inni jakken. 

  Nå har jeg faktisk kledd meg helt "loco" og skal på "bad taste party med tema" fyker snart ut døra. 

      Håper dere likte innlegget. Flere har gitt tilbakemelding på at de liker slike antrekksinnlegg og tips i fra meg. 

  Hvordan er været hos deg nå, gleder du deg til våren?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  TIPS

  VALENTINES TIPS


  12.02.2016


  Hei

  God fredag! Denne uken har gått utrolig fort. Det var jo nettopp mandag. hahaha! Til søndag er det Valentines dagen og jeg tenkte det hadde vært koselig å gi noen små valentinsgaver til venninnene mine. Jeg synes det er utrolig gøy å lage smågaver til slike anledninger og i tillegg blir de så glad. Det er utrolig lett men også utrolig søtt og koselig. Her er de små gavene jeg ga til noen i år. Kanskje du finner TIPS eller IDEER til noe du vil lage til noen du er glad i for valentinsdagen. Jeg har kjøpt inn ting på TGR og Nille. Posene er kjøpt hos Panduro.


  I fjor tilbrakte jeg Valentinsdagen med venninner og vi overnattet. I år er Valentines dagen også lagt på morsdag og en søndag. Så det blir nok ikke overnatting med venner men kommer nok til å kose meg med familie. Jeg har heller ingen Valentin så.... He he he<3

  Har du en Valentin? 

  Klem Jennie 
  13 kommentarer


  Ekstra moro

  PÅ TUR I DAG TIL......


  11.02.2016


  Hei!

  Ahhhhhh, da har jeg endelig fått satt meg ned etter en travel men supermorsom dag. Det begynte med at jeg måtte stå opp kl 06.00 fordi jeg skulle møte opp på skolen 07.15. Jeg og mange flere fra skolen skulle nemlig til Kongsberg ettersom det var vinteraktivitetsdag i dag. Jeg var der i fjor også. I tillegg hadde jeg skikkelig lyst til å stå på slalom, siden jeg ikke har gjort det i år. Bakken her jeg bor er helt "ødelagt" så det var bra jeg valgte å dra til Kongsberg. 

  Siden jeg ikke står så mye ellers måtte jeg selvfølgelig låne utstyr. Jeg fikk kjørt mange morsomme løyper. De som var utrolig bratte, de med flere hopp og skogsløyper. Den første skogsløypa vi fulgte var litt mislykket. Vi kjørte helt til vi kom ut av skogen og endte ved en grus vei. Da var det bare å ta av skiene og begynne å gå langs veien i håp om å finne tilbake til bakken. Det gjorde vi nok etter enn 10 minutter. Hahahaha! Etter den turen ble vi ganske slitene så vi gikk inn å spiste før vi kjørte noen ganger til. Så utrolig gøy!

  Så var det bussturen hjem igjen der jeg så og si sov hele turen. Hahahah! Jeg er "kjent" blant vennene mine og sovne over alt. Da jeg kom hjem var det bare å spise noe mat og skifte til håndballtøy før jeg dro på trening. Nå sitter jeg i godstolen og kjenner hvor utslitt kroppen min er. Jeg kommer nok til å kjenne det litt i morgen, men det er verdt det. Har hatt en spennende og morsom dag. 

  Står du slalom eller snowboard? Om du gjør begge deler, hva synes du er morsomst?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Blogg

  Snapchat til dere?


  09.02.2016


  Hei

  For allerede over 1 år siden begynte folk å spørre om jeg hadde snapchat, og på den tiden hadde jeg det faktisk ikke. Så fikk jeg meg en snapchat kun for venner. Jeg syns Snapchat er veldig gøy men mest når jeg snapper med nære venner faktisk. Vi kommuniserer ofte med snaps frem og tilbake og snapchat får meg ofte til å le. 

  Jeg får fortsatt spørsmål om jeg har Snapchat og svaret er altså ja, men den er ikke offisiell. Om du tror at du snapper med meg, så gjør du nok ikke det og jeg har ikke et navn som er så lett å tenke ut heller ;)

  Det som er nytt nå er at jeg vurderer å skaffe meg en snapchatbruker som du kan følge, men jeg er fortsatt usikker. Jeg er faktisk ganske dårlig på å ta bilder og filmer ol i løpet av en dag og er redd for at jeg bare kommer til å skuffe dere med at det ikke kommer til å skje så mye på brukeren min. Saken er jo den at jeg allerede har mye å holde på med. Kanskje jeg bare skal prøve. Forsøke å ha en slik åpen snapchat for alle, prøve å ha det i en ukes tid eller noe. Om jeg syns det er gøy og jeg liker det og dere liker det så kan jeg jo fortsette og om jeg merker at dette er virkelig ikke noe for meg så bare slutter jeg med brukeren. 

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  60 kommentarer


  inspirasjon

  HVA SYNS DU ?


  08.02.2016


  Heyy!

  //Annonselinker

  Nå sitter jeg foran Mac-en min her og ser på bilder av kjendiser!? Hahahha ja! Det er mange kjendiser jeg beundrer klesstilen til og det er mange antrekk de bruker som jeg synes er kule. Jeg fant et antrekk jeg digga og tenkte jeg kunne ha et "stjel stilen til" innlegg. I dag er antrekket inspirert av Gigi Hadid.

  Tights // HER     Jakke //HER    Sko //HER     T-skjorte// HER    Solbriller //HER

   

  Været for tiden er pyton syns jeg. Det pøsregnet da jeg dro til skolen, begynte å snø tungt i løpet av dagen og nå er det bare masse masse sørpe ute. Jeg gleder meg til våren og til vårsko og vårjakker. I mars reiser jeg både nordover der er det nok langt i fra vårlig  og så reiser jeg sørover og gleder meg til vår/sommer-følelsen i noen dager. 

  Håper du fikk litt inspirasjon. Disse innleggene har vært veldig etterspurte. 

  Ønsker du flere innlegg av denne typen?

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Feiringer

  MINIONS EVERYWHERE


  07.02.2016


  Hei

  God søndag. I dag har vært en ganske stressende men spennende dag. Det begynte med at jeg våknet litt seint og måtte vare rask med å ordne meg før gjestene til broren min kom. Han feiret nemlig bursdagen sin i dag og hadde bedt meg om å ta bilder. Gjestene kom, det ble mat, pakkeåpning, spill og så kake. Midt i ble jeg spurt om jeg hadde mulighet til å stille opp på en håndballkamp til årskullet over fordi de trengte innbyttere. Jeg hastet med å få på meg håndballtøy for så å gjøre av sted til kamp. Der rakk jeg så vidt å varme opp før jeg gikk ut for å spilte. Det var i hvert fall utrolig gøy. Kampen vant vi og etter så jeg mitt eget lag spille som også vant. Utrolig gøy!

  Mathias hadde temabursdag, noe som er vanlig i den alderen. I fjor var det Mario bursdag og i år ble det minions!!! Han elsker minions og har sett alle "grusomme meg" filmene men også "minions" filmen.  Derfor ble det helt klart minions tema.

  Her er noen bilder!

  Nå blir det deilig med en liten "bursdagspause". Har hatt feiringer her hjemme nå tre helger på rad. Hva syns du om at jeg har gjort slike "feirings" innlegg med mye dekorasjon, leke tips ol?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Video

  HVORDAN JEG KRØLLER HÅRET + GIVEAWAY


  06.02.2016


  //Sponset produkt

  Heyy!

  God lørdag alle sammen. Da er endelig videoen klar til å legges ut. Tror dette er første gang jeg har brukt så kort tid på å redigere en video. I videoen bruker jeg krølltangen MAST jeg har fått fra MAKESTYLE. Den fungerer utrolig bra og jeg bare elsker den. Jeg har derfor valgt å ha en giveaway på en lik krølltang som den jeg bruker i videoen, bare i en annen størrelse<3 (Produktet HER)

  Håper dere liker videoen hvor jeg krøller håret <3 

   

  Det du trenger på gjøre er å svare på følgene spørsmål og kommentere i kommentar feltet. HUSK IG BRUKER ELLER MAIL!

  1. Når feiret jeg bursdagen min?

  2. Hva er viktig å gjøre før du retter eller krøller håret?

  3. Hvilken størrelse har jeg på krølltangen i videoen?

  4. Hvordan er håret ditt?

  Klem Jennie

  Trekker vinner i løpet av neste helg :)

   
  796 kommentarer


  Video

  Ny video


  05.02.2016


  Heyyy!

  God fredag alle sammen! Denne dagen har vært ganske så bra. For det første har min gode venn Ella bursdag, så jeg dro til hun tidlig på morgenen med blomster, kake og kort! Sist var det jo Ella og Tuva som overrasket meg så nå ville jeg henne. Dette var minst like gøy. Elsker å overraske folk og glede andre. Skoledagen var også grei og det var utrolig deilig å komme hjem. Etter skolen filmet jeg en video jeg lenge har tenkt  på å gjøre. Filmet det faktisk i går også men det var altfor kornete og dårlig fokus. Jeg måtte derfor filme i dag med lyset mitt.

  Nesten glad for at jeg måtte filme på nytt siden jeg likte denne videoen mye bedere.  T-skjorten i videoen er fra Wow, flere spurte om det under et bilde jeg la ut på IG i går. Jeg anbefaler dere å se hele videoen når den blir klar, for det er en overraskelse i den også. Håper jeg får redigert den i helgen. Jeg skal også hjelpe til med forbredelser til lillebror sin feiring på søndag, skal i bursdag i morgen og hjelpe til i bursdagen på søndagen også. Denne helgen har jeg ikke kamp, men skal hvert øyeblikk på trening. 

  Ønsker dere alle en superfin helg. Ha det gøy, gled en annen.

  Noen tips til hva du kan gjøre i helgen: Kanskje du vil bake fastelavensboller, lage et fastelavensnek eller noe annet koselig. Ikke denne helgen men neste helg er det jo både morsdag og Valentinesdagen, kanskje du kan lage noe til de anledningene. Om du trykker //HER så kommer du til et tidligere innlegg jeg har blogget med tips til gaver som kan være fint til en du er glad i. 

  Har du noen planer?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  inspirasjon

  INSPO TIL BURSDAG


  03.02.2016


  Hei

  I dag har lillebror bursdag, han blir 6 år. Han er i superfornøyd og gleder seg til middag og kake med familien og presanger. I dag feirer bare vi her hjemme med bestefar som bor rett ved. I helgen skal han ferie med noen kompiser. Da blir det minionbursdag.   Mange liker innleggene om bursdagen min og jeg tenkte derfor å legge ut litt inspo i fra bursdagen til lillesøster også. Hun feiret bursdagen sin helgen etter jeg feiret og ble 13 år 14 januar. Vi har ganske ulik stil, men jeg syns hun fikk det kjempefint. Kanskje dette inspirerer deg mer enn bildene fra min feiring.

  Neste helg feirer som sakt lillebror bursdagen sin, det tror jeg blir kjempegøy. Han skal ha temabursdag :) Jeg skal selv i en bursdag på lørdag og han feirer på søndag. I fjor var jeg med og hjalp til med barnebursdagen hans og det var gøy og koselig. Skal nok hjelpe litt til i år også. 

  I fjor var lillebror sitt tema for bursdagen Super Mario. Om du vil de bilder fra det, kan du trykke //HER 

  Har du allerede feiret din bursdag i 2016?

  Når har du bursdag? 

  Klem Jennie
  45 kommentarer


  Ekstra moro

  "MUST HAVES" FOR MALTA


  02.02.2016


  //samarbeid

  Hei

  Nå er vi allerede en måned inne i 2016, og det eneste som står i hode mitt er tanken på sol og varme.Jeg har jo ikke funnet ut hva sal med familie sommeren 2016 men som jeg har nevnt før skal jeg hvert fall på språkreise til Malta med Tuva. Siden dette er det eneste jeg tenker på planlegger jeg i hodet mitt litt sånn hva jeg skal ha med. Dette er jo noe jeg kanskje tenker å lage en video om, men det komme helt klart en " PAKK MED MEG" video siden den tidligere jeg hadde ble så populær. Men det er noen ting jeg allerede vet jeg skal ha med. Det er ikke noe spørsmål. Hahahaaha! 

  Drømmer du om språkreise så kan du se mer ved å trykke //HER og du kan også da bestille en gratis brosjyre.

  1. Solkrem!!!!! Utrolig viktig med solkrem om du skal være ute hele dagen og hver dag. Du beskytter huden men samtidig sørger for å ikke bli helt rød og solbrent. Har blitt solbrent før og det er ikke så behagelig. 

  2. Mamma har kjøpt et armbånd til meg det viser UV og minner meg på å smøre meg og å drikke masse vann. Mamma sa det da hun ga det til meg at jeg må huske på å få i meg nok væske og da tenker jeg på det hver gang jeg ser på armbåndet.

  3. Solbriller og caps! Noen som dekker litt til for sola så jeg slipper å holde hånda over hode og myse med øynene!! I tillegg er det noe kult å legge til i en outfit.

  4. Mange bikinier. Jeg har i hvertfall 2 stykker nå som jeg vet at jeg skal ha med. Fikk en til bursdagen min, men den var litt for stor. Derfor kommer jeg til å følge med  og skaffe bikini så fort jeg ser noe jeg liker. Når jeg er sent ute med å kjøpe er alltid de bikiniene jeg syns er finest utsolgt i min størrelse. 

  5. Kamera, Mac og mobil. Dette ser jeg nesten på som et sett. Jeg skal jo ta masse bilder og må selvfølgelig ha med Mac-en min så jeg kan blogge til dere. Håper på å få skaffet meg et mindre kamera enn det jeg har nå med minst like god kvalitet. Det hadde blitt veldig slitsom å drasse med seg et slikt stort kamera, men vil samtidig ha bra bilder.

  6. Penger. Jeg kommer nok til å shoppe litt så trenger nok litt penger. I tillegg om jeg blir sulten eller tørst. 

  7. Treningstøy<3 Jeg vet det vil bli enkelte sportsdager noe jeg også var med på i Brighton. Det var utrolig gøy og jeg gleder meg masse.

  8. Lette sko. Kommer nok til å med litt forskjellig med det blir sikkert noen flipflops, convers/vans og et par joggesko<3

  Processed with VSCOcam with c1 preset

  9. Vannfast maskara, hahahah! Tror nok ikke jeg kommer til å bade med maskara men jeg kommer til å være i mye aktivitet og det er jo varmt der. Om jeg renner bort skal i hvertfall ikke sminken det. Hahhaha<3

  10. Strikker! Kommer nok til å ha med en del strikker. Med så langt hår som meg blir det ganske varmt så kommer nok til å ha håret mye opp. Eller burde jeg bare klippe meg? 

   

  Det er jo masse mer jeg kommer til å ha med men er ikke sikker på alt ennå. Jeg kan finne ut det i nærmere tid. Dette var kanskje noe litt tidlig å tenke på men jeg gleder med sånn.

  Hva er det viktigste å ta med for deg når du reiser?

  Klem Jennie 

   

   
  22 kommentarer


  TIPS

  SÅ ENKELT BARE?!


  01.02.2016


  Heyyyy!

  God mandag. I helgen var på Ski storsenter og handlet litt med mamma. Da kom jeg over verdens kuleste papirtape. Hahahaha :-D Jeg har sett mange kule inspirasjonsbilder av at folk taper ting som ladere, øreplugger, tastaturer og lignende for å gjøre det litt kulere og unikt. Har lenge ønsket meg det og trodde aldri jeg skulle få gjort det med min egen lader. 


  Dette er alt du trenger. Du velger selvfølgelig hvordan du ønsker å designe ladereren, mobilen eller hva en du ønsker. Men dette var slik jeg gjorde det. Super enkelt, men så fint stilig og kult. 


  En kort DIY for i dag. Dagen ellers har vært ganske grei. Jeg hadde to prøver på skolen og nå sitter jeg med verdens kjedeligste og treigeste lekse. Hahahahah!

  Har du noen kule DIY tips??

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION