• Vinterlyd 2015

  Dette er Vinterlyd :)


  28.02.2015


  Hei

  I dag var det sikkert som mange av dere vet allerede, årets første Vinterlyd. Stedet var Jernbanetorget i Oslo og mange hadde tatt seg turen dit. Jeg var tidlig ute for blant annet et lite møte og Treffpunkt mm. 

  Noe av det første jeg gjorde var å legge ut bilde på IG av instaframen jeg har blogget om tidligere. Denne vil bli satt opp i alle byene som det er Vinterlyd i og om du tar et bilde av deg i rammen og tagger det med #Vinterlyd har du mulighet til å vinne en iPhone 6. Det blir trukket en vinner i hver by. I dag vant en jente som het Camilla og hun ble nok veldig glad.

  DETTE ER INSTAFRAMEN 

  Meg og vinneren av Iphone 6 konkurransen<3  Om du ikke har mulighet til å være på Vinterlyd så kan du jo høre på radiokanalen p4, som sender live fra arrangementet. I dag var jeg på lufta rett før klokken 13.00 og forklarte nettopp dette rundt iPhone konkurransen. 

  SCREENSHOT I FRA INTERVJUFILM
   

  Men det er også mange andre konkurranser og flotte premier å vinne. Blant annet gavekort i fra Ving på kr 5000,- Opphold på Hafjell, eller hva med muligheten til å få sitte i en sofa på scenen og nyte konserten der i fra? Kjøper du Vinterlydlua i fra Kreftforeningen er du med i trekningen om plass i sofaen på scenen. Mye spennende som skjer før selve konserten starter.

  Jeg var også på Treffpunkt med artistene og møtte barn som har familiemedlemmer med kreft, eller har mistet noen på grunn av kreft. Møtte flere utrolig søte snille og tøffe gutter og jenter. Noen av dem var så tøffe at de viste frem kule dansemoves til oss også. På Treffpunkt fikk de møte alle artistene og fikk autografer og klemmer. De fleste hadde aldri fått oppleve noe slik. Flere sa de var helt skjelvende, utrolig søtt.

  Var også oppe på taket til kreftforeningen sin bil, i sammen med disse barna og fikk oppleve hvor god utsikt de hadde til scenen og utover folkemengden der i fra. 

   

  BILDER FRA TREFFPUNKT


  Backstage fikk  jeg varmet meg litt inne i teltet både med varmeovn og med varm drikke. Her var det servering for artister og crew. Også TV, så vi kunne følge med på alt som skjedde på scenen. 

  BILDER FRA BACKSTAGE  Marcus og Martinus var de første som gikk på og sang flere sanger også i fra det nyeste albumet sitt. De skaper så utrolig god stemning og masse liv. Selv om været var litt grått i dag så stoppet det ikke folk i fra å ta turen til Jernbanetorget og stemningen var på topp. 

   

    

  Dere som får Vinterlyd til der dere bor eller i nærheten er heldige og jeg anbefaler dere å ta turen for å oppleve dette.

  Det var min første Vinterlyd i kulissene av alt som skjer. Var litt spent, småstressa og sjenert. Alt skjedde jo på direkten og da jeg plutselig stod på scenen uten på forhånd å vite hva jeg skulle bli spurt om slo hjertet litt fort. Men nå gleder jeg med allerede til Vinterlyd på mandag i Gjøvik og skal kaste bort nervøsiteten og stresset  og få tatt litt flere bilder til dere av artistene og hva de gjør backstage.

  Var du på Jernbanetorget i dag? Eller skal til Gjøvik på mandag?

  Kanskje vi møter på Treffpunkt i en av de andre byene?

  Klem Jennie
  48 kommentarer


  Feiringer

  PYNTE PYNTE PYNTE


  26.02.2015


  Hei

  Som jeg i tidligere innlegg har skrevet skal jeg feire bursdagen min nå på fredag, altså i morgen. Nå er det fult styr med oppblåsing av ballonger, pynting, baking og masse som dere får vite mer om i morgen. Kommer ikke til å vise dekorasjonen i dag, det kommer mest sannsynlig i morgen. Har også flere overraskelser til gjestene så er nok ikke så lurt å legge det ut heller. Det er ikke noe spesielt tema på bursdagen men alle skal pynte seg fjonge og fine. Jeg har savnet slike bursdager der man pynter seg skikkelig så valgte å ta saken i egene hender og gjøre det selv. 

  Det blir hvertall masse tips, kule ideer og mye du kan ta inspirasjon fra til din egen bursdag om du vil det. Kjolen min får dere også se en annen dag. Nå må jeg tilbake til pyntingen<3

  KLARER IKKE ALT DETTE UTEN LILLEBROR


  Når har du bursdag?

  Klem Jennie

   
  53 kommentarer


  Blogg

  Mye som skjer


  25.02.2015


  Hei

  Har ikke så lang tid til å blogge i dag siden jeg skal dra av gårde på renn om få minutter. Mye som skjer fortiden og blir litt stressa. Skal feire bursdag på fredag og må finne ut hvordan kake jeg skal ha, Vinterlyd på lørdag og da er jo karusellen i gang. Det blir reising frem og tilbake, hit og dit. Det gleder jeg meg utrolig mye til da, men er jo også litt stress. Det som blir mest jobb er nok å greie å pakke alt jeg skal ha med på Vinterlyd i en Mini-koffert. Hahahaha!

  i kveld er det mitt nest siste onsdagsrenn for sesongen og vurderer å ikke gå renn neste år. Vil heller dra på håndballtreningene mine og fokusere helt på håndball.

  Blir faktisk ikke noen temabursdag i år, men jeg har valgt ut to farger som festen skal ha :)

  Hvilke farger tror du?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Info om Vinterlyd-konkurranse


  24.02.2015


  Hei

  Nå nærmer det seg virkelig første Vinterlydkonsert. På fredag skal jeg feire bursdagen min og på lørdag er det konsert, masse å glede seg til.

  Jeg nevnte kort i et innlegg for et par dager siden at det vil være konkurranse i konsertbyene hvor man får mulighet til å vinne en splitter ny iPhone 6, og nå har jeg litt mer informasjon å komme med.  Det vil ved konsertområdet bli satt opp en Instagram-ramme som man kan ta bilde av seg selv i. Har redigert et bilde for å vise dere hvordan ramme jeg mener, he he

   

  Jeg kommer nok helt sikkert til å ta et bilde i rammen før konserten og tagge som et eksempel.

  Nå krysser jeg fingrene for fint vær på lørdag :)

  Om du har spørsmål til innlegget, så skal jeg forsøke å svare i kommantarfeltet. 

  Klem Jennie
  24 kommentarer


  Video

  VIDEO


  23.02.2015


  Hei

  Som jeg lovet dere skulle jeg filme en video i vinterferien. Det har jeg selvfølgelig gjort og den er ferdig redigert. Fin start på uka med en video, det syns i  hvertfall jeg.  Håper dere liker den. 

   

  Noen apper du skal laste ned?

  Klem Jennie
  55 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Den største glede man kan ha, er å gjøre andre glad :)


  22.02.2015


  Hei

  Nå skal jeg snart sende meldinger på IG og mail til flere som skal få tilsendt Isac Elliot sin autograf. Det er alt i fra de som vil glede sin bestevenn, til de som vil gi den til søsteren sin og også en som vil gi en til en gutt i klassen som er stolt fan av Isac.

  Nå er det også en uke til første Vinterlydkonsert, og den er i Oslo lørdag 28 februar. Da kommer det også flere artister enn de som skal turnere med Vinterlyd, blant annet Freddy Kalas kommer og fremfører partylåten "Pinne for landet".  Blir nok superbra stemning.

  Ved å trykke //HER kommer du til en side med masse informasjon om hva som skal foregå på Jernbanetorget neste lørdag :) På Jernbanetorget vil det også som i alle de andre byene bli arrangert en Instagramkonkurranse for de som er på konserten. Jeg gleder meg til dette,  og til å være med på å trekke en vinner av en iPhone 6 i hver av byene. Kommer tilbake til denne konkurransen når det nærmer seg enda mer.

   

  PINNE FOR LANDET

   

  Det er også kjempekoselig at flere skriver at de gleder seg til å møte meg når jeg besøker deres hjemby. I kveld skal jeg sette meg ned å planlegge litt jeg skal gjøre når jeg reiser rundt, som å kanskje konkurrere med artistene i noe, spøke med dem, hva jeg skal spørre dem om og kanskje jeg kan sørge for å skaffe noen autografer/premier til dere trofaste følgere og lesere.

  Som sakt, under en uke til Vinterlyd...... husk å følge @p4radio på Instagram om du vil passe på å ikke gå glipp av informasjon om konkurranser og alt annet spennende som måtte skje ;)

  SKRIV ET SPØRSMÅL:::::::::::

  Klem Jennie

   
  39 kommentarer


  Blogg

  Takk, veldig koselig


  21.02.2015


  Hei

  Som jeg skrev i gårsdagens innlegg hadde jeg overnattingsbesøk av Ella og Inger. Vi hadde det utrolig gøy, snakka og tulla. Snakka så mye at vi glemte helt å se på film og nesten legge oss også. Ellers i dag har jeg vært på Vinterbro og i Ski for å handle noen viktige ting. Trengte en liten koffert til når jeg skal reise på Vinterlyd. Fikk også tak i noen ting til bursdagsfeiringen min. Når jeg reiser med Vinterlyd så skal jeg kun pakke håndbagasje, det kan jo bli interessant, he he. Da må jeg virkelig lære å prioritere hva jeg skal ta med meg,  og ikke tenke at det er bedre å ta med for mye enn for lite. 

  Følte også at det var på tide med et innlegg med editer dere har laget og tagget meg i. Det er så utrolig koselig og jeg forsøker å like alle bildene/kommentere men dette blir min takk her på bloggen. Blir utrolig glad av at andre faktisk tar seg tid til å lage så fine edits/ tegninger osv... Deler noen editer nå med dere. Skulle gjenre tatt alle editene men de kommer kanskje en annen gang.
  Hva gjør deg glad?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  venner

  Strike :)


  20.02.2015


  Hei

  I dag bestemte jeg meg for å ikke ha enda en dag hjemme hvor jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre. Jeg dro derfor til byen med Ella og Inger for å bowle. Dro ikke så tidlig men tok 14 båten og var på bowlingen 14.30. Selv om vi bare var tre var det utrolig gøy. Vi lo masse da vi bomma og ble helt sjokka da noen av oss fikk strike. Dette er noe jeg gjerne kan gjøre igjen. Vi spilte 3 serier og alle vant en serie hver. Jeg fikk faktisk 2 strikes. Hahahaha!

  Vi var ferdig i 17 tiden så orket ikke stresse for å rekke en båt som gikk 17.30. Vi satte oss derfor ned på Peppes og delte en pizza. Utrolig godt med mat etter så mye bowlig. He he he<3 Vi gikk deretter ned til brygga og tok båten hjem kl 18. NÅ må jeg egentlig bli ferdig med å blogge og begynne å rydde litt. Vi skal også overnatte i dag, og det er fint å ha litt ryddig rom når man får besøk.

  Liker du å bowle?

  Klem Jennie
  13 kommentarer


  SPRÅKREISE

  Noen svar om språkreisen


  19.02.2015


  //Annonselink

  Hei

  Etter at jeg sa jeg skulle på språkreise har jeg fått mange spørsmål om jeg egentlig er gammel nok, hvorfor jeg valgte England osv.. Har jo ikke vært på språkreise før så blir vanskelig å svare på alle spørsmålene men noen er best at jeg svarer på før avreise. Helt ærlig ville jeg først til Malta. Har aldri vært der før og ut i fra bilder og andres opplevelser virket det som et flott sted. Men siden jeg skal til Østerrike og Italia i sommerferien også så var det ikke så viktig med språkreise på varme Malta. England er jo et utrolig fint sted og jeg vil veldig gjerne lære språket enda bedre. Går fint på skolen med engelsk men jeg ønsker også å kunne snakke engelsk helt inpulsivt. Så rett og slett bli tryggere på språket. Det er jo også første gang jeg drar på språkreiser og da er det jo ganske fint å ha et sted som ikke er så langt hjemme ifra. Ikke fordi jeg tror jeg kommer til å få hjemlengsel men det er nok litt mer betryggende for både foreldrene mine og meg. Det ble Brighton fordi Ella og jeg syns det ser superfint ut der.

  Mange spør meg om jeg egentlig er for ung til å dra på språkreise men det er jeg ikke. Hvis jeg hadde vært for ung hadde jeg jo ikke dratt. De har reiser for barn fra allerede 10 års alderen. Reisene er delt i to aldersgrupper, en gruppe fra 10 til 14 år og en fra 14-17år. Jeg er i gruppa men barn fra 14-17. Så når jeg drar på språkreisen er jeg nok blandt de yngste. 

  Har man mange spørsmål kan man jo ta kontakt med EF og finne ut av hva slags tur som kanskje passer best for deg. Man kan velge om man vil bo hos vertsfamilie eller i studentbolig. Det er undervisning på internasjonalt nivå og classisk hvor det også er norske lærere. Før jeg drar på språkreisen skal jeg også ta en språktest hvor EF sjekker mine språkferdigheter slik at jeg havner i gruppe med andre kursdeltakere som er på samme nivå som meg.

  Selv hadde jeg også mange spørsmål til dette med språkreise men alt fikk jeg ganske tydelige svar på. Når man er meldt på en reise får men et brukernavn og passord til en nettside der du kan se hvem du skal reise med og egentlig all informasjon du trenger. Leste flere sider med tekst og det var faktisk ganske gøy. Masse spennende info og nyttige ting å vite. Føler meg veldig trygg og kommer nok til å ha en fantastisk tur. 

  LINK TIL EF FINNER DU //HER

  COLLAGE MED BILDER FRA BRIGHTON OG MALTA

  Syns dere jeg bør ha en video der jeg svarer på spørsmål etter hele reisen med EF?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Video

  Ny video på vei


  18.02.2015


  Hei

  I dag var jeg ganske usikker på hva jeg skulle gjøre med dagen min så valgte på bli hjemme og lage en video. Har jo lovet dere at jeg skulle filme en video i vinterferien så da er det gjort. Må jo selfølgelig redigere den først. Jeg kommer ikke til å avsløre hvordan video det er men her er noen screenshoots. Kan i hvertfall si at det ikke er en morning routine. Hver dag da jeg våknet var det ganske dårlig lys og jeg hadde ingen til å hjelpe meg med å filme. Blir nok letter til sommeren tror jeg. En summer morning routine. Eller kanskje en morning routine fra språkreise. Er så mye gøy å gjøre må bare ta initiativ til å gjøre det.

  Hvordan video tror du det er?

  Klem Jennie
  22 kommentarer


  venner

  Venninne"date" i Oslo og MUSIKK :)


  17.02.2015


  Hei

  I dag tok jeg turen inn til Oslo i sammen med Ella. Vi hadde egentlig planer om å stå på skøyter men siden det var mye sludd og surt vær valgte vi heller å gå litt inne på Aker Brygge. Prøvde litt forskjellig klær men kjøpte ingenting. Deretter dro vi på Bagle&Juice. Har aldri spist der før så det var ganske spennende. Det var også veldig godt så det var verdt å prøve det.     

   Må også nevne at både "The Main Level" og Marcus og Martinus er ute med nye låter i dag. Gratulerer til dem alle sammen fra meg og jeg gleder meg til Vinterlyd med dere. Spent på hvilke låter dere skal synge da :) Så i mens vi venter på kosert kan vi kose oss med disse sangene og fan av Markus og Martinus kan glede seg til albumet "Hei" som kommer 23 februar. 

    

  Marcus og Martinus sin første singel fra albumet "HEI", sangen "Plystre på deg"

  Lyric-video - Syng med :)

   

  Laurent, Sander og Alex her med den nye låta si "Lost Right Here"

   

  Om du skal på Vinterlyd, til hvilken by skal du da?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Blogg

  Åååå, kunne ønske jeg kunne fortelle


  16.02.2015


  Hei

  I dag var jeg i Oslo på et møte, og det var veldig gøy. Kunne ønske jeg kunne fortelle dere alt sammen om hva møtet var om og hva som er planen fremover, men jeg må holde det hemmelig litt til.

  Nå har jeg ikke flere møter eller avtaler denne uken, så nå er det virkelig vinterferie :)

  I dag var det frem med kamerastativet etter at det ble mørkt ute. Satte på selvutløser og 5 bilder, dette ble resultatet

   

   Mange lurer på hvem som tar bildene, jeg bruker kamerastativ en god del og tar bilder selv, eller så får jeg hjelp av  mamma, venner eller søster.

   

  EN VIKTIG BESKJED TIL ALLE DERE SOM LURER PÅ HVORDAN MAN KOMMENTERER PÅ BLOGGEN. 

  TIL HØYRE UNDER INNLEGGET STÅR DET "KOMMENRER HER"  TIL VENSTRE UNDER INNLEGGET SER DU IKONER FOR YOUTUBE, INSTAGRAM OG + . DU SKAL ALTSÅ TRYKKE DER DET STÅR "KOMMENTER HER"

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie

   
  57 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  VINNERE OG NY MULIGHET


  15.02.2015


  Hei

  I dag er det søndag og slik som jeg har lovet skal jeg nå kåre vinnerne av Isac Elliot autografene. Kom inn mange fine, kule og orginale innslag så måtte ta med litt fler en syv stykker. Blir også utrolig glad over å se hvor mye innsats og arbeid folk legger i konkurransene mine. Det betyr utrolig mye. Håper jeg ser mange av dere på Vinterlyd. Ikke lenge igjen nå!


  Her ser dere også at det spiller ingen rolle om du har mange følgerer eller ikke. Her har alle like stor mulighet til å vinne. Vinnerne blir kontaktet på IG.

  Deltok du i konkurransen?

  Ps, har fortsatt noen autografer igjen. Nå kan du ikke vinne til deg selv, men til en du vet vil bli glad for en autograf -  dette handler om å glede en du er glad i :) Og denne konkurransen er også for dem som ikke har IG eller som har privat bruker på IG. Kommenter her i kommentarfeltet hvem du vil gil gi autografen til om jeg trekker deg som vinner i løpet av kommende uken. 

  HUSK MAIL ELLER NAVN PÅ INSTAGRAM

  Klem Jennie
  217 kommentarer


  Blogg

  GLOSSY


  14.02.2015


  Hei

  //sponset

  I dag dro jeg og mamma til Ski storsenter for å handle litt ting vi trenger, men så kom jeg over noen kule ting så kjøpte det også. Ha ha ha. For noen dager siden kom min fjerde Glossybox og som vanlig er jeg veldig spent på hva som er oppi. Denne gangen var det ikke så mye sminke men mye annent spennende. En ting var faktisk for menn, så jeg ga den til pappa.

  Lurer du på hva Glossybox er, så kan du trykke //HER

   
  Oppi boksen var det en deo fra Sanex, en nail treantment ( var redd for at den skulle lukte løk men det gjorde den ikke. Hahahaha) , Øyeskygge fra makeupstore, en shampoo som luktet utrolig godt, en leppepomade og en MEN EXPERT ansikts ting. Hahahahah<3

  Nå skal jeg overnatte med 3 venniner. Single girls on Valentines day overnatting<3

  Har du vinterferie denne uken? Hva gjør du i ferien?

  Klem Jennie 

   
  10 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Spent.....


  13.02.2015


  Hei

  Endelig vinterferie og den begynner bra. Håndballtrening i dag og i morgen overnatting med noen venninner. Det er faktisk en av få ferier jeg er glad for at vi ikke har noen planer, eller er glad for at vi ikke reiser bort. Klart frister det med sommer og sol, men nå vil jeg mye heller være hjemme og slappe av. En av grunnene er nok at det blir en del reising med Vinterlyd neste måned, og så gleder jeg meg uansett kjempemye til språkreise til sommeren og til å besøke familie i Østerrike og til varme og solfylte dager i Italia i sommerfeiren. Det som er kjipt med venner som reiser sydover i vinterferien er at de kommer tilbake med så fin farge og jeg ser ut som en bleikfis ved siden av dem, he he.

  Håper på å møte noen av dere på Vinterlyd og er spesielt spent på å reise Nordover til byer jeg aldri har vært i før og Tromsø er jo sykt langt nord. Gleder meg veldig til å møte nye mennesker, oppleve nye steder og også til se Marcus og Martinus igjen, tror det er umulig å ikke ha det gøy med dem. Er også superglad for at gutta fra "The Main Level" skal være med også. Dette er jo de jeg kjenner litt fra før av. 

   

  I Tromsø blir jeg faktisk fra fredag til søndag, ser fantastisk ut der.

  Har du vært i mange norske byer?

  Klem Jennie

   
  38 kommentarer


  Blogg

  HVA SYNS DU?


  12.02.2015


  Hei

  I morgen er det siste skoledag før vinterferie, jippi. Jeg gleder meg masse til vinterferien selv om jeg ikke har noen planer. Jeg skal i et møte på mandag, det er alt jeg har planlagt, men jeg gleder meg kjempemasse. Gleder meg til å kunne slappe av, til å få tid til å lage en ny video og til å være mer med venner.

  På lørdag er det Valentine`s dagen, eller FOREVER ALONE dagen som mange kaller den, he he. Hva syns du egentlig om denne dagen? Jeg har som sikkert fleste parten av dere vet ingen kjæreste så den dagen er ikke noe spesiell for meg. Ingen av venninnene mine har kjærester heller, så jeg føler meg ikke alene :) 

  Men uansett, så lagde jeg en liten collage inspirert av Valentine.

  Vet ikke hvor man får tak i disse produktene, for jeg bare googlet etter bilder og satte sammen til en collage.

  Gleder du deg til Valentin´s dagen?

  Klem Jennie

   

   
  6 kommentarer


  inspirasjon

  Ahhh HERLIG.....


  11.02.2015


  //annonselink

  Hei

  Nå skal jeg snart på skirenn, men tar meg tid til å blogge litt først. Som mange av dere vet så er jeg veldig glad i sport og ser vel på meg selv som en sporty person. Det blir mange ettermiddager i treningstøy og helger i kampdrakt. 

  Noe som er utrolig deilig etter å ha trent er å dusje og bruke gode lukter. Jeg får ikke nok av bodymister og parfymer og veksler ofte etter hvordan jeg føler meg eller etter hva jeg har på meg. Ønsker meg mange fler som LOVE SPELL og PURE DAYDREAM. Om du vil komme rett til produktene trykk HER.

  Da jeg var i London kjøpte jeg noen Bodymister fra Victoria`s Secret, men nå er de også å få tak i her i Norge. Nettsiden Makestyle som også sponset siste Giveaway selger disse herlige duftene. 

  Noen har dere sikkert sett i "Månedens favoritter" som jeg har hatt noen ganger på bloggen. Mange av dere etterlyser "månedens favoritter" Jeg kommer helt klart til å lage slike innlegg/videoer igjen, men akkurat nå så har jeg veldig mye annet å tenke på og å gjøre.

   

  Fra venstre: Min favoritt - Sun Blissed. Passion Struck - minner meg om Abercrombie duften, så den minner meg om London. Sensual Blush- den søteste duften passer ekstra bra når jeg er godtesyk, he he. Sheer Love - lukter en frisk beholder nydusja følelsen lenge :). Aqua Kiss - minner om sommer og sol, en følelse man gjerne vil kunne ha året rundt. Bruker den noen ganger som romspray, he he.

  Min nye favoritt<3


  Hva er din favoritt duft?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Hverdag

  EN ANNERLEDES SKOLEDAG


  10.02.2015


  Hei

  I dag hadde jeg faktisk en ganske kul dag på skolen så ville derfor blogge om den. I dag skulle vi ikke møte opp på skolen men på båten. Siden vi skulle ta 10.00 båten inn til Oslo  kunne jeg sove i hvertfall en time lenger enn det jeg pleier og det var veldig deilig, men som vanlig var jeg treig og måtte løpe til bussen. Vi tok båten over og gikk litt rundt i Karl Johans gate. Fikk et oppgaveark der det stod mange spørsmål vi skulle svare på. Etter at alle spørsmålene besvart hadde vi 30 min på å gjøre det vi ville før vi måtte møte på kinoen. Vi tok derfor en kjapp matbit på Macern. Filmen vi så het THE IMITATONGAME og den var også veldig bra. 

  Da filmen var ferdig dro jeg rett hjem siden jeg ikke orket å bli igjen i byen. Så gjenstod det lekser, deretter kunne jeg slappe av. 

  La ut et bilde på IG tidligere i dag og da trodde mange at jeg var hjemme fordi jeg var syk. Dette stemmer altså ikke. Men jeg leste i kommentarfeltet at mange av dere er syke og ønsker dere derfor god bedring. 

  Mitt tips om du er forkjølet. Drikk te med ingefær og legg deg under dyna og slapp av med god musikk.

  Har du noen tips til alle de som er forkjølet nå?

  Klem Jennie

   
  15 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  MANGE BLIR NOK GLADE


  09.02.2015


  Hei

  Nå er alle artistene for Vinterlyd klare og mange gleder seg nok over at Isac Elliot skal opptre på Vinterlyd i Tromsø og Trondheim også. Fantasisk at han blir med på disse to konsertene til inntekt for Kreftforeningens "Krafttak mot kreft"

  Det nærmer seg veldig til første konsert og jeg er sikker på at det blir noen kule konkurranser fremover. Det lønner seg å følge med på bloggen, min IG som er @jenniefashion og sist men ikke minst lønner det seg å følge @p4radio på IG. Jeg startet forresten en konkurranse på bloggen i går for dere som har IG, den gir deg muligheten til å vinne autografen til nettopp Isac. (Nederst i innlegget ser du noen av bidragene som allerede har blitt tagget)

   

   BILDER AV I FRA VINTERLYD PÅ HAFJELL I FJOR

  Mange mennesker, masse liv og en flott opplevelse med mye bra musikk. Anbefaler Vinterlydkonsertene.

  Bidrag som allerede har blitt tagget på IG


   

   

  Hvilke av artistene i årets Vinterlyd gleder du deg mest til å oppleve? Se hvem som opptrer ved å trykke //HER

  Klem Jennie  6 kommentarer


  Feiringer

  HELGEN, Vinner og ny konkurranse :)


  08.02.2015


  Hei

  Denne helgen har vært stappfull av ting å være med på og ting å gjøre. Begynte allerede på fredag etter trening, derfor det ikke kom et innlegg den dagen. Jeg kom ikke hjem før 23.15 og dette var noe jeg hadde fått beskjed om ikke å blogge om eller å legge ut på IG, men gøy var det (Noen hemmeligheter må man få ha, he he)

  Lørdag hadde lillebror barnebursdag, han hadde Super Mario Tema og stua var full av 11 herlige, morsomme og glade gutter.Etter bursdagen som jeg hjalp til med dro jeg til Askim og spilte Temaserie med Håndballaget. Det begynte på ettermiddagen og kom ikke hjem før etter 20.00, da var det deilig å slappe av på sofaen.   I dag er det morsdag og vi tar en rolig dag hjemme. Jeg jobber litt med et privat prosjekt, som jeg ikke kan fortelle om ennå....men det nærmer seg. Så gjør jeg litt lekser og forbreder uken. 

   Vinner av Giveaway med Victoria`s Secret Bodylotion, Bodywash og lite parfymesett fra Versace ble @Sanne.ja, som blir kontaktet på mail eller IG :) Gratulerer.  I dag startet jeg også en ny konkurranse, og den er for dere som liker Isac Elliot. Isac var med på VInterlyd i fjor, og da signerte han mange autografer på bilder for P4. Jeg har en fin liten bunke liggende og en konkurranse til dere som ønsker å få tilsendt en autograf. Les under hva du må gjøre.  Legg ut et bilde/edit med teksten #Vinterlyd og tagg bildet med #Vinterlyd2015  #P4  #p4radio #JFvinterlyd @jenniefashion @p4radio. Her er noen få forslag til hva du kan gjøre.

  1. Lag en edit med din favorittartist som skal være med på Vinterlyd 2015 og skriv #Vinterlyd på bildet.

  2. Skriv #Vinterlyd i snøen med farget vann, med skjerf, med blyanter...her er det bare å bruke fantasien

  3. Tegn en tegning og skriv #vinterlyd på den

   

  Trekker en vinner hver dag den kommende uken og legger ut 7 vinnere neste søndag :) Lykke til

  Lyst til å vinne?

  Klem Jennie 
  43 kommentarer


  Antrekk

  Temaserie


  07.02.2015


  Hei

  Nå sitter jeg jeg i bilen med Tuva på vei hjem fra Temaserie. Det var utrolig gøy men også forferdelig slitsom. Vi hadde noen kamper rett etter hverandre så rakk nesten ikke få tilbake pusten. Hahaha!! Syns vi spilte veldig bra og de andre lagene var også veldig flinke.Når jeg kommer hjem skal jeg dusje og kose meg med familien<3

  Litt svette jenter;-)

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  GIVEAWAY


  05.02.2015


  Hei

  //Annonselink

  I dag tenkte jeg å ha en Giveaway her på bloggen. Rett og slett fordi dere er noen fantastiske lesere.

  Det dere kan vinne er: Et lite gavesett med parfymen Versace Bright Crystal (Fikk i goodie bag på Vixen, mamma har parfymen fra før av) og bodylotion og body wash i den herlige lukten "Love spell"  fra Victoria`s Secret. Du får nå kjøpt bodymister og andre produkter i dette merket hos Makestyle.no Trykk //Her for å komme til nettsiden for å se produktene.

  Det du må gjøre er å: Kommentere din yndlingsfarge og skrive hvor gammel du er i kommentarfeltet til dette innlegget.

  Jeg trekker en vinner på søndag. Husk å oppgi mailadresse eller IG brukernavn slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. 

  Klem Jennie

   

   
  1735 kommentarer


  SPRÅKREISE

  HIT REISER VI


  04.02.2015


  Hei

  //Sponset innlegg

  Som jeg blogget for noen uker siden så skal Ella og jeg på språkreise i sammen til sommeren. Vi gleder oss selvfølgelig veldig og jeg drømmer meg ofte bort til stedet vi skal være ved å se på bilder på nettet. Mange har lurt på hvor vi skal på språkreise og under ser dere det :)

  Som kanskje noen av dere ser på bildene så skal vi til England og byen Brighton <3 Gleder meg til å lære mere språk, treffe nye mennesker, få nye venner, dra til London, oppleve Brighton Pier og mye annet moro.

  Vi reiser med EF språkreiser. Om du ønsker å lese mer om tilbudene de har og kanskje bestille en gratis brosjyre, kan du trykke //HER  BRIGHTON OM DAGEN OG BRIGHTON PIER OM KVELDEN

  Da vet dere altså at jeg skal på språkreise til Brighton i England til sommeren.

  Pleier du å drømme deg bort av og til?

  Har noen planer klare for sommerferien?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  Kanskje får du høre denne


  03.02.2015


  Hei

  Nå er det februar og i slutten av denne måneden så er det årets første Vinterlyd konsert. Den er på Jernbanetorget i Oslo 28 februar og noen av dere har kanskje fått med dere at "The Main Level" skal være med på turneèn.
  Gutta slapp i går sin nye singel " Lost Right Here" og kanskje det er en av sangene de som kommer på Vinterlyd får oppleve. Sangen er tilgjengelig i iTunes og på alle sider hvor du kan streame musikk :) På IG heter de @themainlevel og de har også egen Facebookside :)

  Jeg har blogget litt om Vinterlyd 2015 tidligere i år og har en egen kategori her på bloggen som heter "Vinterlyd 2015" Der vil du finne alt jeg blogger om denne fantastiske turneèn som jeg skal være en del av :) Det er også mye informasjon på P4 sin nettside, trykk //HER for å komme til P4 sin Vinterlydside.

  Gleder meg veldig til å være med på dette og kanskje også møte nettopp deg :)

  Planlegger du å dra på en eller flere av konsertene? 

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Feiringer

  Feiring


  02.02.2015


  Hei

  I går hadde vi familebursdag hjemme hos oss. I morgen har lillebror bursdag så vi pyntet litt ekstra for han. Stakkars han har fått streptokokker igjen og får ikke feiret dagen sin i barnehagen i morgen. Men de får feire han når han blir frisk igjen da :) Til helgen skal han ha barnebursdag og det gleder han seg veldig til. 

  Han har "bestilt" seg Mario bursdag og Super Mario kake til barnebursdagen og en klovnekake å ha med seg i barnehagen. Jeg skal hjelpe mamma med å lage og gjøre i stand til bursdagen hans i helgen.

  I familiebursdagen valgte vi en fargerik feiring. Fargene i pinjataen gikk igjen i servietter, tallerkner mm. Fargene på kake og muffins gikk igjen i ballongene. 

  Bilder fra i går
  Nå skal jeg på skitrening, gleder meg. Forrige uke fikk jeg ikke gått skirenn, og det er første gang jeg ikke har gått renn på en onsdag på flere sesonger. Jeg var jo på Vixen Blog Awards med Tuva og Ella forrige onsdag. Det var en opplevelse for livet.

  Denne uken skal jeg ha en giveaway på bloggen, fordi dere er noen supre følgere å ha <3

  Pleier du å ha temabursdager?

  Klem Jennie

   
  13 kommentarer


  Feiringer

  HURRA MEG RUNDT


  01.02.2015


  Hei

  I dag hadde vi familiebursdagen for Mathias, Emilie Mari og meg. Mest Mathias siden han er den minste  Det var pynta med masse kult i mange farger. Tok mange bilder av pynten men siden det er gangske sent velger jeg å vise dere kaker og pynt i morgen. 

  Som noen av dere sikkert vet har Lila sluppet ut en ny singel, så hun har derfor vært i Oslo i noen dager. I dag var det den siste dagen hennes her så vi måtte selvfølgelig møtes før hun reiser i morgen. Har jo skole i morgen så kunne ikke møtt hun da. Lila kom med båten inn hit til Nesodden og vi henta hun på brygga. Vi spilte Wii og tok maaaaaaaaaasse bilder. Fint å se jenta mi igjen. 

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION