• Ekstra moro

  Intervjuet med Isac Elliot


  28.02.2014


  Hei

  I dag har jeg følt meg litt tom på en måte. Dagen jeg hadde gledet meg så veldig er over, selv om den er et minne for livet. Jeg ser på bilder og alle bildene får meg til å smile. Intervjuet Kirsti gjorde med Isac vil komme på trykk i Juliabladet, intervjuet jeg gjorde med han er allerede publisert :) 

  Du kan lese intervjuet på Julia.no, trykk HER for å komme til intervjuet. 

   

  FANTASTISKE KIRSTI, HERLIGE ISAC OG MEG
  I dag har jeg vært på skolen, men ikke på trening. Nå er det lillebror som er forkjøla stakkars. 

  Jeg har flere bilder i fra intervjuet, tenkte jeg kunne legge ut noen i morgen. Det er noen bilder i artikelen i Juliabladet også. 

  Bildene jeg har er litt mer "Behind the scene" Noen som vil se slike bilder?

  Hva syns du om intervjuet? 

  Klem Jennie

   
  64 kommentarer


  Ekstra moro

  Dagen med Isac


  27.02.2014


  Hei

  I dag var plutselig dagen her, dagen jeg skulle møte Isac. Jeg har egentlig vært ganske rolig hele uken, men da jeg satt i resepsjonen på hotellet og ventet og han kom inn, da kjente jeg en følelse i kroppen jeg aldri har kjent før. Veldig spent, varm, stresset og lykkelig. 

   

  Jeg hadde forestilt meg at mange skulle intervjue han og at det skulle være på et slags kontor eller et presserom, jeg ble derfor veldig overrasket da jeg fant ut at vi skulle møte han på hans hotellrom. Han bodde selvsagt i en fantastisk suite og det var bare Kirsti og jeg som intervjuet han før han reiste fra hotellet igjen. 

   

  Hele opplevelsen var helt uvirkelig. Han er så utrolig behagelig å være rundt. Rolig, snill, morsom og glad. Vi intervjuet han i sofaen i stuen og han serverte drikke og pappaen Fredi hilste oss velkommen. Intervjuet gikk superbra og jeg fikk svar på masse dere lurte på. Dette kommer ut senere etter at jeg har fått skrevet det og Juliabladet har fått sett på det :)

  Utrolig koselig at han visste hvem jeg er og mitt største øyeblikk var fotograferingen på balkongen. Pluss at han skremte meg der ute da jeg tittet ned fra balkongen som var høyt oppe, akkurat min type humor, he he. 

   

  Vi hadde en drøy halv time i sammen hvor han også fikk gave av meg. Jeg hadde med gave i fra meg og den lokale dyrebutikken på Nesodden. Det var noe til den nye valpen han skal få. Pluss at jeg fikset gave på Superdry til han. Ble så glad for at han likte gaven og han tok på jakken med en gang.

   

  I dag legger jeg bare ut en skikkelig skrytecollage, men selvfølgelig er jeg glad.  Pluss som Isac sa på intervjuet : "Om man kaller seg ellioteer da er man ellioteer, man må ikke gjøre noe spesielt for å være det"  Jeg er ellioteer. Han er en fantastisk bra gutt som også synger utrolig bra. 

  Så sa han at jeg  ikke måtte bry meg noe om hat, for om noen hater meg, så er de bare misunnelige <3 Han opplever jo selv hat han også. 

  Jeg har flere bilder og legger ut noen i morgen. Vet at flere av dere møtte han i dag både ved TV 2 og utenfor hotellet. Jeg er kjempeglad på deres vegne. 

    

  Skal du på en av hans konserter? Når og hvor ?

  Jeg har dessverer ikke billetter

  Om dere lurer på noe om intervjuet, kan dere også spørre i kommentarfeltet.

  Klem Jennie

  #isacelliot #elliotteer #intervju #vinterlyd #juliabladet 
  208 kommentarer


  Ekstra moro

  Noen som har sett


  26.02.2014


  Hei

  Ser på instagram at flere har møtt Isac Elliot i dag, jeg er så glad på deres vegne :) Noen har allerede fått høre han synge, andre har møtt han tilfeldig og fått tatt bilde med han. Noen bor sånn til at de ikke får sjans til å dra på konsert eller vært i nærheten av han denne gangen, men Isac har jo blitt norgesvenn så han kommer nok helt sikkert tilbake. 

  Jeg vil takke dere for at dere har kommet med spørsmål jeg kan stille Isac i morgen. Jeg gleder meg veldig og uansett hva andre måtte tro så vet jeg selv at jeg liker Isac kjempegodt. Ikke bare ser han utrolig bra ut han synger helt fantastisk også, det er min mening. Noen av leserene mine syns det er teit at jeg er fan av han fordi at de ikke liker han, andre syns det er teit at jeg skal få møte han fordi det fins større fans enn meg. Vel i morgen møter jeg han uansett. 

  Jeg tror alt kommer til å ga veldig fort og gruer meg også fordi jeg kanskje blir veldig lei meg når alt er ferdig. Men jeg blogger om dagen min i morgen. Tusen takk til alle dere som sendte meg koselige kommentarer i går når hatet haglet som værst på instagram. Håper jeg kan få ordnet noen premier som jeg kan ha på bloggen etter intervjuet. Hva med en signert CD for eksempel?

   

  Isac var på pressekonferanse i dag (Der var IKKE jeg)  Klem Jennie
  43 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG SKAL INTERVJUE


  25.02.2014


  ISAC ELLIOT :-O

   

  Hei

  Ja, du leste riktig. Jeg er super heldig og skal i sammen med Kirsti i fra Juliabladet intervjue Isac Elliot om ikke så lenge. Det er nesten ikke til å tro og jeg gleder meg selvsagt helt syk, men er også veldig spent. Kirsti har jeg møtt et par ganger før og hun er bare av verdens søteste, så med støtte i fra henne skal nok dette gå superbra. Dette at Juliabladet intervjuer Isac Elliot er nettopp en av grunnene til at jeg har abbonement på Juliabladet. De er alltid oppdaterte på kjendiser og i tillegg til å ha mye inspirasjon også på mote så har de også siste nytt om artister.

   

  Jeg digger forresten flausesidene i bladet også, og håper at ikke jeg gjør en flause når jeg intervjuer han som vil gjøre en god historie i bladet, he he.   Flere av dere fikk sikkert med dere at Juliabladet tidligere i år informerte at Isac skal være med på årets Vinterlyd -turnè, trykk her for å komme til den siden. Jeg har personlig ikke billetter til noen av hans konserter, men er jo megaheldig som får intervjue han. 

   

  Men nå trenger jeg DIN hjelp.

  Noe du vil jeg skal spørre Isac om på torsdag? 

  Du kan også stille spørsmål som du vil at Juliabladet skal spørre Isac om, da kan du trykke HER

  Klem Jennie
  213 kommentarer


  Blogg

  Æsj


  24.02.2014


  Hei

  I dag måtte jeg dra hjem fra skolen fordi jeg ikke føler meg noe bra. Har ikke orket noe annet enn å slappe av i senga. I går la jeg jo ut video  "SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1" og i morgen skal jeg blogge om noe UTROLIG kult, derfor lager jeg bare et lite innlegg i dag. 

  Nå skal jeg lage meg en kopp te og se på "OVER HEKKEN" med lillebror.

   

  BILDE FRA INSTAGRAM I GÅR, DRIKKER MYE VARMT I DAG OGSÅ

  EN COLLAGE FRA INSTAGRAM I GÅR, BILDER FRA VIDEOEN JEG LA UT I GÅR

   

  Har du Instagram?

  Klem Jennie

   

   

   
  101 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  ENDELIG VIDEO


  23.02.2014


  Hei

  Det er vinterferiens siste dag og jeg er endelig ferdig med å svare på spørsmålsrunden DEL 1. Våknet med vondt i halsen i dag, kjempe kjedelig. Veldig viktig for meg å ikke bli forkjøla nå, for denne uka skal det skje noe SUPERSPENNENDE !!!

  Til dere som har hatt vinterferie denne uken og ikke fått vært på internett, så har jeg altså blogget hver dag i ferien også, så det er bare å bla seg nedover og lese flere innlegg :D Jeg har hatt konkurranse her på bloggen og vinner er også kåret. Må vel kanskje ha en konkurranse til snart. Har lagt merke til at dere liker konkurranser, he he.

  Ferien har vært helt ok egentlig. Gikk litt for fort og jeg er selvsagt misunnelig på dere som har ferie nå...... På en annen måte så er jeg en som trives med at det skjer mye så det er litt deilig å komme i gang igjen etter en ferie også. Fått vært på kino, litt med venner og stått på ski og slalom. 

  Legger med videoen jeg endelig ble ferdig med. Det var nesten så jeg ikke la den ut, rare meg..., he he.

   

  SPØRSMÅLSRUNDE JANUAR DEL 1 

  Det kommer en runde til så om du har spørsmål du fortsatt lurer på, så kan det være du får svar da. 

  Kom eventuelt med spørsmål i kommentarfeltet her også. 

  Klem Jennie

  #spørsmålsrunde #video 
  209 kommentarer


  inspirasjon

  22.02.2014


  22.02.2014


   

  Hei

  Har fått spørsmål om jeg kan vise rommet til søsteren min på bloggen så tenkte å gjøre det nå. Hun var ikke så fornøyd med rommet sitt før men nå har hun stylet det litt opp og hun liker det myyyyyyye bedre. Noe jeg ønsker meg som hun har er et klesstativ der jeg kan henge opp antrekk for hele uken. Veldig smart. Klesstativ, seng og nattbord er fra IKEA. Putene er fra Kremmerhuset.

  I dag var jeg også i brattbakken igjen. Det var veldig gøy og jeg koste meg masse med de jeg var med. Da jeg kom hjem så vi litt på OL før det ble middag. Nå har jeg tenkt å dusje og så se på TV. 

  Hva syns du om rommet???

  Klem Jennie

  #interiør #interior #room #kartell #rom #farger 
  76 kommentarer


  Helg

  FRIDAY


  21.02.2014


  Hei

  Nå er det fredag igjen og bare helgen igjen før skolen starter. I dag har jeg tatt det helt med ro. I går sto jeg jo på langrenn og slalom så jeg er ganske sliten. Etter på har vi tenkt til å kose oss med is og se på TV. Bare EEEEEEEELSKER is. Gleder meg til å se hva slags is de har i Tyrkia når vi skal dit. Var masse god is på Kreta. 

  Det ble et kort nnlegg men må jobbe med video i IMOVIE:)

  Min favorittis er cookiedough eller kaffe...eller nei jeg tror kanskje mango..nei Oreo...mmmmmmm...høøøø...ja.. Hva er din???

  Klem Jennie
  59 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Vinner og vinter


  20.02.2014


  Hei

  I dag har jeg både gått på langrenn og vært i slalombakken med lillesøster. Har også fått en fantastisk nyhet, men den er foreløpig helt hysj hysj. Når jeg kan si noe mer, så forteller jeg det på bloggen. Oma har også kommet i fra Østerrike, dagen kunne ikke vært bedre <3 <3 <3 

   

  Vinneren av Tangle Teezer og øredobber er en som svarte alt riktig på konkurransen. En som gadd å lese hele blogginnlegget og ikke bare "se på bilder". Jeg opplever nemlig at mange spør meg om ting i kommentarfeltet som man finner svar på i selve innlegget. Tenkte derfor å ha en konkurranse for å vise dere hva jeg mener. Mange har jo bare skrevet navnet på en gul eller rød frukt, andre har fått med seg litt mer. Men en som heter Selin er vinneren og hun hadde alt riktig. Det var veldig mange andre som også svarte riktig etterhvert, men Selin var rask og denne gangen trakk random.org ut nummer 1, og Selin var faktisk første som svarte alt riktig.

   

  Her er altså fasiten. Jeg har visket ut Ip-adresse og mailadresse.


   

  Vinneren er kontaktet på mail, gratulerer <3 

   

  I dag har jeg funnet 90 spørsmål jeg skal svare på og begynt å jobbe med svarene på spørsmålsrunden. 

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Blogg

  Slappavdag


  19.02.2014


  Hei

  I dag sov jeg egentlig alt for lenge, men det er jo tross alt vinterferie. Jeg har forsøkt å begynne å filme svar på spørsmålsrunden, men kamera mitt har klikka. Får ikke filmet mer enn 8 sekunder før det slår seg av. Om jeg tar på laveste kvalitet får jeg filmet mer, men jeg er i så såfall i gang.

  I kveld tror jeg at det blir filmkveld med familien, Gåten Ragnarok. Så den filmen på kino med noen venner også, men syns den var så bra at jeg kan se den en gang til. 

  I morgen blir det kanskje en tur i slalombakken eller en tur på langrenn. Oma kommer også i morgen og  det gleder jeg meg veldig til,  alltid koselig med besøk i fra familien. 

  Når det gjelder rommet mitt så har jeg ikke kommet noe lenger med det, men lillesøster har fått det kjempefint syns jeg. Håper vi snart finner en god løsning på rommet mitt også. 

  I går kjøpte jeg forresten en T-skjorte på salg, slik ser den ut. Kjøpte en maken en til en Instagramvenn av meg også. 

   

  Liker du best slalom, snowboard eller langrenn?

   

  Klem Jennie
  90 kommentarer


  Ekstra moro

  Vinterferie dag to


  18.02.2014


  Hei

  Som jeg tidligere har blogget, så har jeg ingen faste planer for denne vinterferien. Syns egentlig det er ganske deilig, fint å slappe av og å være impulsiv. I går var jeg jo på cafè med lillesøster og etter det var Ella hjemme hos meg til ganske sent på kvelden. Da avtalte vi også å dra på kino for å se på filmen "Kule kidz gråter ikke" Gruet meg litt for å se den filmen, for jeg er ganske så følsom av meg. Lett for å leve meg inn i situasjoner og det er jo en alvorlig, trist og sann historie. 

  Filmen var virkelig bra og jeg angrer ikke på at jeg så den, anbefaler andre å se den også. Pluss, husk å ta med papir til tårer. 

  Før filmen handlet vi litt snacks til filmen og etter kinoen spiste vi på MC Donalds. Kjøpte også en kul T-shirt på salg og filmen "Gåten Ragnarok"

   

  Har du sett disse filmene? 

   Klem Jennie

   
  77 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  KONKURRANSE


  17.02.2014


  Hei

  Etter litt frem og tilbake kom jeg frem til at dere skulle få vite hva premien er. Det er som dere ser en tofarget Tangle Teezer hårbørste og et par øredobber. Jeg har akkurat en slik hårbørste selv og jeg bruker den hver eneste dag.


  Det er ikke helt enkelt å finne på konkurranse. Det kom inn noen forslag men det går som sakt ikke med tegnekonkurranser, headerkonkurranser osv. Dette er fordi jeg ikke vil ha svar på konkurransen på mail og det skal heller ikke være en instagramkonkurranse.

  Jeg kommer til å forklare hvorfor jeg valgte denne konkurransen etter at en vinner er kåret. Vinneren blir kontaktet på torsdag :D

  Det du må gjøre er å skrive navnet på en gul eller rød frukt i kommentarfeltet. Det kan være en hvilken som helst gul eller rød frukt. Husk å registrere e-mail adresse eller skrive den i kommentarfeltet også. Litt merkelig konkurranse kanskje men jeg valgte å gjøre det slik.

  I dag har jeg vært hos bakeren på nærsenteret med lillesøster, der kjøpte jeg vaniljebolle og kakao. Lillesøster kjøpte skillingsbolle og kakao. Vi hadde det veldig hyggelig i sammen. 

  Da jeg kom hjem, så ringte jeg til  Ella og vi er sammen nå. Ella er hun som var i avisen i sammen med meg. For å ha muligheten til å vinne må du også skrive navnet på avisen som Ella og jeg ble intervjuet av, skriv det etter navnet på frukten du skrev.  Etter det skriver du fornavnet på lillesøsteren min og det hun spiste hos bakern.

  Alle har muligheten til å vinne, men om du virkelig skal ha sjansen må du ikke glemme å skrive hoppetau  i kommentarfeltet også. Jeg vet ikke helt horfor jeg valgte hoppetau, det ble bare sånn. Det siste du må skrive er:  Vaniljebolle, kakao og jeg vil gjerne vinne Tangle Teezer og øredobber.

   Blir du med? 

   

  Klem Jennie Sofie
  846 kommentarer


  inspirasjon

  GAVE


  16.02.2014


  Hei

  På valentinsdagen fikk jeg en liten gave av mamma som jeg synstes var veldig fin. Ville derfor lage et kort innlegg om det. Ellers på valentinsdagen fikk jeg kort og sjokolade. Sjokoladen er allerde spist opp.

  Leppestift: GOSH,  Maske: H&M, Neglfiler: VITA  Hva syns du om bildene?

  Klem Jennie

   
  42 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  ENDA EN KONKURRANSE


  16.02.2014


  Hei

  Jeg har premie klar til en ny konkurranse, men jeg trenger hjelp av dere. Har dere noen forslag til hva konkurransen kan være? Denne gangen skal også lesere som ikke har Instagram ha muligheten til å vinne. Jeg kan ikke ha konkurranse hvor jeg får svar på mail, for det blir for mange mail å ha kontroll på. 

  Premien er en ting jeg har selv også og som jeg bruker hver eneste dag. Hva med å gjette hva premien er og at en tilfeldig som svarer riktig kan vinne? Eller vil dere vite hva premien er og ha en annen form for konkurranse. 


  Litt kort innlegg, men kom med forslag da :D

  Kommer forresten enda et blogginnlegg senere i dag. 

   Klem Jennie
  138 kommentarer


  Helg

  LØRDAG


  15.02.2014


  Hei

  I dag dro jeg og familien på IKEA for å handle litt ting vi trengte. Jeg kjøpte meg ikke noe spennende. Bare noen kleshengere, men lillesøster fikk kjøpt seg et nattbord hun har ønsket seg lenge. Både jeg og hun vi ha nytt rom, men det er ikke mulig akuratt nå. Derfor rydder vi rommet for ting vi ikke trenger lenger og deretter kjøper vi litt pyntesaker slik at det blir mer koselig. Som puter, blomster,bilder osv..... Da blir det jo nesten et nytt rom.

  Lillesøster skal også sove over hos noen i dag så jeg skal bare slappe helt av på rommet mitt med te og the Carrie diaries. The carrie diaries er en ny ungdomsserie jeg har begynt å se på. Anbefaler den for dere som liker drama, mote, kjærlighet osv......

   
  Hvs syns du om bildene?

  Klem Jennie<3

   
  56 kommentarer


  Helg

  VINTERFERIE


  14.02.2014


  Hei

  Nå er det vinterferie. Vi har ingen planer for ferien, annet enn at Oma kommer på besøk i slutten av ferieuken. Jeg håper veldig på å få enda mer orden på rommet mitt, få mer tid til å blogge litt. Kanskje få besøk av venner og være hos venner. Akkurat nå er været ganske håpløst ut her hos oss. Det kom litt snø i går, men det  regnet og snødde om hverandre. Håper veldig at det vil bli litt kaldere igjen og at det kommer ny og fin snø som holder seg bra. Skulle gjerne fått gått litt mer på ski og skøyter.

  Selv om man er hjemme i ferien så syns jeg det aller beste med ferie uansett er å kunne ta det mer med ro om morningen. Ikke sette på vekkerklokken og ikke ha lekser hengende over meg hele tiden. Føler ofte at lekser stjeler min fritid. Skal jeg lese i ferien skal det være blader, og de skal jeg lese i joggedress i kosestolen med te eller kakao <3

  En bytur er alltid gøy så håper ikke alle venner reiser bort og at vi kan ta oss en tur på kino, Bubble tea eller Starbucks. Så skal jeg jo endelig få tid til å svare på spørsmålsrunden. 

  I vinterferien i fjor var vi også hjemme. Da var vi litt i Brattbakken og stod på slalom/snowboard og gikk turer på langrenn. Vi hadde perfekt vinterferievær :D

   

  PÅ VEI OPP MED HEISEN

  KALDT MED IS PÅ FJORDEN

  PERFEKT VINTERFERIEVÆR I FJOR

  Håper virkelig på flott vinterferievær :)

  Sol og snø.

  Hva skal du i vinterferien?

  Klem Jennie

   
  46 kommentarer


  inspirasjon

  I morgen er det....


  13.02.2014


  Hei

  I morgen er det Valentinsdagen. En dag jeg egentlig ikke har noe forhold til. Det er jo en dag som er ganske stor i Amerika og som også har kommet litt til Norge. Jeg har ingen spesielle planer for dagen. 

  Ikke har jeg kjæreste heller. JA, der fikk jeg svart på det spørsmålet. Mange som har spurt om jeg har kjæreste og svaret er nei. 

  Søkte litt på nettet og lagde to inspirerende collager etter skolen i dag. Søkte bare på valentine+ gifts, candy osv....

   

  ER DU MEST GLAD I SØTSAKER 

  ELLER LIKER DU MER EN GAVE SOM VARER 

  HER ER ET BILDE SOM PASSER TIL MEG PÅ VALENTINSDAGEN, HE HE

  Skal du gi kort til noen i morgen?

  Klem Jennie

  77 kommentarer


  Blogg

  I AVISEN


  12.02.2014


  Hei

  Da mamma og pappa kom hjem fra jobb i dag hadde de med seg VG. Jeg var ganske spent på å se resultatet. Jeg er ganske fornøyd med artikelen, det er jo bare litt av alt det vi snakket om. Jeg syns alikevel at det kom frem at jeg har mange interesser og aktiviteter utenfor blogg og instagram. Det er jo ting som står i artikelen som psykologer sier som jeg ikke er enig i. Som at jenter blir kvinner alt for tidlig og at jenter har mistet fire år av barndommen. Jeg er mer enig i at barndommen nå er annerledes enn før og det er også bra. 

  Mere gidder jeg ikke tenke over det. Jeg er fornøyd med livet og barndommen jeg har og jeg vokser opp i en leken familie. 

  Nå skal jeg snart avgårde for å gå skirenn her hvor vi bor. Tenkte å fort legge ut noen bilder av avisen som flere har spurt om jeg kan gjøre. Legger da ut den delen hvor det er om Ella og meg. 


  BILDET I AVISEN


   Ha du noen gang vært i avisa?

  Klem Jennie<3

   

   
  128 kommentarer


  Ekstra moro

  VG BESØK


  11.02.2014


  Hei

  I dag ble Ella med meg hjem etter skolen for å dra til Centrum Frisør. Der fikk vi oss noen supuuuperkule fletter. Noe som var skikkelig kult var at de lagde en blomst av håret ti Ella. Vi fikk fiksa håret fordi vi skulle bli intervjuet av en journalist og en fotograf i fra VG. Kan ikke si så mye om intervjuet men tror det kommer i VG allerede i morgen. Gleder meg veldig til å se det, har aldri blitt ordentlig intervjuet av en journalist før.

  Håper virkelig at folk der ute forstår at det intervjuet ikke er MEG,  men det er en liten del av meg. Heldigvis har jeg så fantastiske og trofaste følgere som støtter meg og som har blitt litt kjent med meg gjennom bloggen min. Jeg føler meg klar for at noen kan komme til å reagere negativt og kommentere teit, men nå er det jo slik at kommentarene skal godkjennes før de publiseres på min blogg. 

   
  Hva syns du om flettene?

  Skal du lese intervjuet?

  Klem Jennie
  83 kommentarer


  Reise/ferietur

  Gleder meg til å reise hit


  10.02.2014


  Hei

  Da er det bestemt hvor vi skal på ferie i sommer, og jeg gleder meg kjempemye. Jeg ønsker ikke å skrive hvilken dato vi reiser, eller rettere sakt får ikke lov til å skrive det før nærmere avreise. Det er mange år siden jeg sist var i Tyrkia, det blir spennende å reise tibake dit. Vi reiser med Star Tour til byen Side og hotellet heter SEVEN SEAS, det ser helt fantastisk ut. Det har i hvertfall alt jeg kan ønske meg. Basseng, hotellet ligger rett ved stranda, vannsklier, underholdning, All inclusive og sist men ikke minst Bamseklubben for min kjære lillebror. Jeg husker at noen venner av meg dro dit i fjor sommer og at jeg syns at det så utrolig morsomt og flott ut der. Om noen av dere har vært der og har noen tips til hva man bør gjøre, spise, se eller tips om butikker som er ekstra kule så skriv det mer enn gjerne i kommentarfeltet. 

  Det er jo ganske lenge til sommerferien, men det er jo veldig deilig å ha ting å glede seg til.

  Hva vi skal resten av sommerferien har vi ikke planlagt. Ferien er jo lang og det er bare 8 dager vi skal være i Tyrkia. Tror vi skal være en god del hjemme, få besøk av familie og besøke familie selv. Hadde vært gøy å reise på sommerleir også. Noen som har tips til en sommerleir?

  Her er noen bilder av hotellet vi skal reise til. Flere bilder kan du se her SEVEN SEAS SIDE 

  Elsker å oppleve andre kulturer

  Så har du noen tips?

  Klem Jennie 
  158 kommentarer


  Hverdag

  INSTAGRAM BILDER


  10.02.2014


  Hei

  I dag er det et innlegg til dere blogg lesere som ikke ha instagram. Syns det er lenge siden jeg har hatt et slikt innlegg så jeg tenkte å ha det nå. 

  Etterpå skal jeg på skitrening igjen. Har skitrening mandag og torsdag og onsdag er det renn. Lurer på hvordan det kommer til å gå i dag. Det er veldig glatt ute nå så man må passe på.

  Liker du at jeg har slike innlegg som dette?

  Klem Jennie
  35 kommentarer


  Feiringer

  MORSDAG


  09.02.2014


  Hei

  I dag er det jo som dere sikkert vet morsdag. Vi feiret med at mamma kom til dekket frokostbord med deilig mat, kort og gave. Til lunsj stekte jeg vafler til henne før vi dro avgårde på håndballkamp. Kampene i dag gikk veldig bra, vi vant begge kampene. Den første kampen var kjempespennende og det avgjørende målet ble scoret sekunder før dommeren blåste av kampen.

   

   


  Jeg vil takke mamma for å være så utrolig støttende, hjelpsom og snill. hun er verdens beste mamma og jeg elsker henne av hele mitt hjerte <3 

  Jeg har forresten fått mange spørsmål om når svar på spørsmålsrunden kommer. Jeg hadde aldri trodd at det skulle komme så mange spørsmål og jeg hadde heller ikke trodd at det skulle ta så lang tid før jeg skulle få tid til å sette meg ned å svare på dem. Jeg har derfor bestemt meg for å svare på spørsmålsrunden i vinterferien. Da vil jeg ha tid til å filme og også å lage videoen i iMovie. Min vinterferie er i uke 8 :D

  Når er din vinterferie?

  Klem Jennie
  54 kommentarer


  inspirasjon

  Superlørdag


  08.02.2014


  Hei

  Nå har jeg kommet hjem etter en tur i byen med Alice. Dro inn for å kjøpe bursdagsgave til en venninne og var også innom Starbucks. Klarer ikke å la være å kjøpe noe på starbucks når jeg først er i nærheten av en. Kanskje bra at vi ikke har det her jeg bor. Da jeg kom hjem hadde mamma kjøpt noen nye saker til rommet mitt og det ble jeg kjempeglad for.

  Kvelden i dag kommer til å bli superduper, men jeg har fått bloggforbud når det gjelder den tingen så kan dessverre fortelle noe...... selv om jeg har veldig lyst. 

  Under finner dere bilder i fra jeg var i byen med Alice og bilder av tingene mamma kjøpte til rommet mitt i dag. Ønsker dere alle sammen en god helg. 

   

  NYTT PÅ ROMMET (godteri i krukke, duftlys, T-shirt og kleshenger med perler)

   

  NYTT PÅ ROMMET (Gjennomsiktige oppbevaringsløsninger, kleshenger formet som en sky til å henge smykker på)

   

  PUTE <3 <3 <3 

  Hva skal du i dag?

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  VINNER AV HÅRFINKONKURRANSEN


  07.02.2014


  Hei

  Nå har jeg sjekket Instagram og #jenniefashionfrisyre. Det er kommet inn utrolig mange fine bilder og jeg takker også for inspirasjon i fra dere. Noen av disse frisyrene kommer jeg til å prøve meg på og noen ser alt for vanskelige ut for meg. Jeg er imponert. 

  HER ER NOEN BILDER I FRA  #JENNIEFASHIONFRISYRE (for dere som ikke har instagram)

   

  MEN VINNEREN DENNE GANGEN ER LENE MED BILDET UNDER

   

  I dag kjøpte jeg en ny premie, det er en ting jeg har selv også. En ting jeg bruker hver dag faktisk. 

  Ønsker dere en ny konkurranse?

  Nå sitter jeg og ser på åpningssermonien til OL, impnerende det også. 

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  inspirasjon

  WANTS


  06.02.2014


  Hei

  Mange spør meg om jeg kan legge ut inspirasjonsbilder av ting jeg liker. I dag så kjedet jeg meg litt og da søkte jeg på nettet etter vårklær. Vet det er en stund til det blir varmt ute, men jeg savner liksom klær med spreke farger, pastellfarger og neonfarger. Da kom jeg over en nettside som heter Sheinside som hadde mye morsomt og mye fint. Det er ingen norsk nettside, men man kan bestille og få varene sendt til Norge.Jeg har ikke bestilt noe der i fra, men så mye som jeg nå ønsker meg. 

  Fikk noen penger til bursdagen min, så må høre med foreldrene mine om jeg kan bestille. Har ikke sett noen av disse klærene i noen butikk, har du?

  Så her kommer et inspirasjonsbilde med ting jeg liker godt. 

  TOPP  10

  SHEINSIDE

  Har du handlet fra den nettbutikken før?

  For å slippe alle spørsmålene om hvor man finner produktene, så er linken her :) www.sheinside.com

  Klem Jennie
  44 kommentarer


  inspirasjon

  Turtles-kake


  06.02.2014


  Hei

  I dag har jeg daffedag. Orker ikke skitrening etter å ha gått skiatlon i går. Det var først klassisk og så fristil, med skibytte. Var veldig moro, men jeg ble kjempesliten og i dag så skal jeg bare slappe av hjemme.  Det er jo ikke så spennende å blogge om at man bare vil være slapp, så her kommer kaken som mange har spurt om å få se. 

  Denne kaken lagde jeg til lillebror i sammen med mamma på søndag. Han hadde den med i barnehagen på bursdagen sin og var veldig stolt. Fordi at vi lagde kaken etter familiebursdagen på søndag så valgte vi en lettvint og rask løsning også denne gangen. Dette er Langpanne sjokoladekake i ferdigmix. Veldig enkelt og resultatet blir jo alltid veldig bra. Vi pyntet den med samme smørkrem som jeg pyntet cupcakes med forrige dagen og fondant. Vi farget fondanten med matfarge, kjevlet fondanten flat og skjærte ut former som til slutt formet en kul  Ninja Turtlesfigur. Vi tegnet konturene med en tynn kremsprøytespiss med mørkegrå smørkrem.  

  Nå er det veldig lenge til barnebursdag i denne familien igjen. Lurer på hva slags tema han ønsker neste år. Kanskje Supermario, Spiderman eller noe nytt og spennende som dukker opp i løpet av 2014.  

   

  Legger ut bilde fordi mange ønsket at jeg skulle gjøre det. 

   

  Har du en lillebror som kanskje kunne tenke seg en slik kake?

  Klem Jennie
  20 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  Hårfin konkurranse


  05.02.2014


  Hei

  I går var jeg som jeg blogget i går og krøllet håret. Da brukte Lise som krøllet meg en varmebeskyttendespray i håret mitt, det er det veldig viktig å bruke. 

  I dag gir jeg deg muligheten til å vinne denne sprayen og jeg trekker en vinner allerede på fredag. Konkurransen blir på Instagram og her er to ting som du må gjøre for å være med i konkurransen.

  1. Ta et bilde av deg selv eller enn venn med en kreativ frysyre. Du kan sette opp håret, flette det, krølle det eller gjøre noe annet du syns er fint. 

  2. Legg bildet ut på instagram og tagg bildet med #jenniefashionfrisyre 

  PÅ INSTAGRAM HETER JEG SOM SIKKERT DE FLESTE AV DERE VET @JENNIEFASHION

  Blir du med?

  Klem Jennie
  72 kommentarer


  inspirasjon

  Hårfin


  04.02.2014


  Hei

  I dag har jeg vært hos en utrolig koselig og flink frisør som heter Lise. Hun har faktisk vært bekjent av familien min helt siden min onkel begynte å klippe seg hos henne som liten. I vår familie er det faktisk lillebror som klipper seg oftest, he he. Mamma, lillesøster og jeg har jo langt hår og jeg klipper meg for å holde håret sundt og ikke for langt. I dag krøllet Lise håret mitt på en måte jeg aldri har hatt det før, og det syns jeg var kjempegøy.

  Litt kjedelig å alltid ha håret hengende rett ned eller opp i hestehale. Disse krøllene lagde henne med en tynn krøllstav og da hun hadde krøllet hele håret mitt så delte vi opp hver korketrekk i to. Når jeg har krøllet håret hjemme har jeg ikke vært flink nok til å bruke beskyttelsesspray, men det SKAL jeg alltid huske nå. Den sprayen henne brukte på meg fikk også krøllene til å holde lenger og de ble også litt stive men samtidig blanke. Et annet tips jeg lærte er at når man ruller håret på krøllstaven, skal man også tvinne håret samtidig. 

  PÅ BILDENE UNDER SER DERE HVORDAN HÅRET BØR LIGGE PÅ KRØLLSTAVEN. HER ER HELLER IKKE KRØLLENE HELT FERDIGE


  Jeg sliter også litt med en irritert hodebunn og har vært hos hudlege med problemet. Jeg ble testet for noen uker siden og fant ut at jeg ikke er allergisk mot normale ting i sjampoer. I frisørsalongen hadde de sjampo og balsam som kan hjelpe meg med problemet og det beste er at de ikke er så kjedelige som de uten parfyme i fra matbutikken og apoteket. Det gjorde heller ikke noe at produktene ser fine ut og har en fin farge, he he. 

  NYE HÅRPRODUKTER

  MINE LITT KJEDELIGE TIDLIGERE HÅRPRODUKTER  Her er den ferdige frisyren hun lagde på meg i dag. For å se flere kule hårfrisyrer så kan du jo for eksempel se deres Facebook side Centrum Frisør. De er dessverre ikke på Instagram ennå, men jeg sa til Lise at det er Instagram som er det kule nå for tiden ;) 

  I morgen tenkte jeg å ha en liten konkurranse på bloggen, så da må du huske å titte innom :)

  Liker du å krølle håret?

  Klem Jennie

  #hår #inspirasjon #hair 
  66 kommentarer


  Feiringer

  bursdagsbilder


  03.02.2014


  Hei

  I dag er det 4 års bursdagen til min herlige lillebror. I går feiret vi med familie og noen venner av familien, det var veldig koselig. Jeg lagde Angry Birds kake til han som han ønsket seg. VI har som regel alltid temabursdag/temafest. Det er bløtkake med bringebærsyltetøy, vaniljekrem, krem og fondant. Fondant er en sukkermasse som du blant annet får kjøpt i enkelte matbutikker. I dag feirer vi ganske enkelt hjemme. Han har hatt med seg en superkul Ninja Turtles kake i barnehagen og til middag ble det "Turtles mat" Det vil si pizza. Nå skal han åpne gaver i fra mamma, pappa, meg og lillesøster. Han er jo siste av oss barna i familien som har bursdag i år, så nå er det ikke flere barnebursdager for oss før i 2015. Skulle kanskje tro at vi får årets første kakefrie helg den helgen som kommer.....men nei, da er det jo morsdag. Da må jeg jo bake noe fint til henne også. 

  Denne uken skulle vi forresten egentlig ha vinteraktivitetsuke på skolen, men den ble avlyst pga at snøen nå smelter og det er kjempeglatt over alt. Men på onsdag skal vi i slalombakken med klassen og det gleder jeg meg til. Nesten 1 år siden sist jeg stod på slalom.

  Har dere vinteraktivitetsuke på skolen deres?

  Noen som vil se Ninja Turtles kaka?

  Klem Jennie

  #matblogg #inspirasjon #barnebursdag #bursdag #kake #temafest 
  46 kommentarer


  Feiringer

  CUPCAKES


  02.02.2014


  Hei

  Familebursdagen i dag ble preget av ANGRY BIRDS, men i og med at det er familiebursdag for alle oss tre søsknene så lagde jeg noen søte cupckes også.

  Det er vanilje cupcakes, men jeg brukte Toro sin lyse muffinsblanding for de er glutenfrie. Jeg er ikke allergisk altså, men det er det noen andre som er. De er jo supergode. I tillegg lagde jeg Marshmellowskrem som jeg dekorerte med.

  Her kommer oppskriften. Det kommer flere bilder i morgen av kaken og festen i morgen <3 <3 <3 

   

  Marshmellowskrem/smørkrem med essens

  Ingredienser:

  200 gram margarin

  600 gram melis

  6 spiseskjeer melk 

  Marshmellow essens

   

  Fremgangsmåte:

  Pisk romtemperert margaring og siktet melis. ( det er lettest å bruke sånn piskemaskin men det sikkert gjøres for hånd og også)<3

  Tilsett melken litt etter litt.

  Smak til med marshmellow essens.

  RESULTAT   

  Kokos bollene er ikke lagd selv.

  Skal du prøve å lage disse søte cupcaksene?

  Klem Jennie

  #matblogg #inspirasjon #cupcakes #oppskrift #kosthold 
  67 kommentarer


  inspirasjon

  FOR EN LØRDAG :-O


  01.02.2014


  Hei

  Det hele begynte med en liten tur på senteret for å kjøpe ting jeg trenger for å bake kake til lillebror. Da jeg kom hjem tenkte jeg at jeg skulle rydde klesskapet og litt på rommet. Men i 4 timer så det mer ut som en tornado hadde gått gjennom rommet for jeg har det med å tømme alt ut i stedet for å rydde litt og litt. Er ikke helt ferdig  med å rydde alt tilbake, så må nok fortsette litt i morgen. Jeg fikk i såfall kastet en god del og gleder meg til jeg blir helt ferdig.  

  Jeg merker at rommet mitt er noen år nå og at smaken min har forandret seg en god del i løpet av de årene. Jeg drømmer om å gjøre om litt på rommet mitt.

  Vet ikke om jeg skal bake kaken i kveld eller i morgen før selskapet, men det blir i såfall en ANGRY BIRD kake som lillebror har ønsket seg. 

   

  Siden jeg ikke orker å rydde mer, så bare drømmer jeg om nye ting til rommet mitt

  Mye fint jeg har googlet meg frem til :D

  Noe du syns er fint?

  Klem Jennie
  55 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION