hits

 • Video

  FESTLOOK!


  31.01.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag har jeg endelig gjort ferdig del 2 av sminkevideoen min og jeg ville dele den så fort so mulig med dere! Jeg håper dere likte begge sminkevideoene og det er bare å fyre løs i kommentarfeltet med videoer dere vil se! Skal nemlig prøve å legge ut en video hver tredje uke, kanskje hver andre etterhvert . Det vil i hvert fall bli flere videoer på youtubekanalen min og dere har jo så mange bra ideer<3

  Her er i hvert fall videoen! Enjoy:-)

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  Sommer

  TA MEG TIL PARADIS


  29.01.2018


  Hei!

  Vet dere hva! Jeg er så reisesyk! Jeg går rundt hver eneste dag og tenker bare på sol, sommer, varme, bading osv. Gleder meg virkelig til snøen er borte og jeg kan begynne å bruke vårjakkene mine, i stede for en stor boblejakke 24/7. Jeg drømmer meg bort til steder jeg har vært og steder jeg så veldig gjerne vil reise til. Jeg vet allerede om en tur familien og jeg skal på til sommeren og det gleder jeg meg til. Jeg elsker å reise og oppleve nye steder. Tror vel de fleste liker det, men om du ikke gjør det...that´s also fine! Jeg lengter etter en gyllen brunfarge, lyse striper i håret, et nedkjølende bad i saltvann og en forfriskende drikke i hånda mi. Kjenne varmen i fra sola på kroppen der jeg ligger på solsenga og hører på favorittspillelisten min. Ikke bare er jeg glad i å reise til nye steder ,men jeg like rå prøve ut nye ting. Jeg drømmer om å en dag teste ut det å surfe. Jeg er en som ikke gir seg med det første, så det hadde nok vært noe morsomt å se på hihi. Jeg får bare fortsette å drømme meg bort og holde ut et halvt år til. Haha! Tiden går jo egentlig ganske fort. 

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  MUSIKK

  DETTE HØRER JEG PÅ!


  27.01.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg har vært med Thomas fra i går til i dag. Nesten blitt en tradisjon at jeg drar over til han på fredagene. Det er jo den første dagen jeg har mulighet til å dra til han og da gjør jeg jo det hihi! Det er mye som skjer på skolen, samtidig som at jeg trener 2-3 ganger i uka. Helgene er derfor vår tid sammen. Han kommer over til meg i ukedagene noen ganger også❤Like stas å se hverandre hver gang og alltid like koselig.

  Som jeg sa trener jeg jo mye selv for tiden og jeg er en som må ha musikk på ørene når jeg løper på tredemølla. Når jeg løper ute, alene hører jeg aldri på musikk rett og slett for sikkerhetens skyld. Inne derimot hører jeg på musikk og jeg har funnet noen som lager de feteste remixene. De slår aldri feil, så jeg tenkte å dele de med dere!

  Her er 3 av mine favoritter!

  Har du noen sang/liste tips?

  Klem
  2 kommentarer


  Hverdag

  JA, JEG HAR SLUTTA!


  25.01.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skoleuka går mot slutten og jeg jobber på full spreng med noen skoleoppgaver som skal leveres i morgen hah! Den ene er en bokanalyse på engelsk og den andre er en norskartikkel om et valgfritt tema der jeg skal reflektere de forskjellige sidene av en sak. Heldigvis fikk jeg velge saken selv, så det ble om noe jeg syns er ganske spennende.I de andre fagene er det forberedelser til kommende prøver. Jeg kjenner det blir godt med helg og jeg tenkte faktisk å filme en til video! Kanskje den blir på engelsk? Hva vil dere se?

  Denne uka har jeg altså gjort mye skolearbeid og vært å trent. Jeg kom over en kommentar på bloggen her om dagen der noen spurte om jeg fremdeles går på håndball. Egentlig litt rart at jeg ikke har svart på det, med tanke på at har skjedd en stor forandring i hverdagen min. Nei, jeg går ikke lenger på håndball. Jeg sluttet litt etter sommeren og det av flere grunner. Jeg skal ikke begynne å forklare hvorfor, men slik ble det altså. Jeg meldte meg for litt siden inn på et treningsstudio i stedet og trener der flere dager i uken! Syns det er veldig gøy og koser meg masse der, både alene og med venner. I dag skal jeg faktisk trene der med noen venner og vi meldte oss på en spinningtime. Om du lurer på hva spinning er, så kan du eventuelt søke det opp på google<3<3

  Noen bilder som jeg har knipset med mobilen denne uka<3<3

  Jeg har altså sittet med skolearbeid siden jeg kom hjem og nå drar jeg snart på trening. Det var en liten stund jeg ikke trente å så mye og da ble jeg egentlig bare mer  slapp og sliten. Trening gir meg mye motivasjon, energi og det gjør at jeg føler meg bra! 

  Hva motiverer deg?

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Video

  SMINKEVIDEO!


  23.01.2018


  Hei!

  Da er videoen her! Jeg håper virkelig dere liker den og dere får si i fra om dere vil ha flere sminkevideoer. Det var faktisk ganske gøy å filme den<3 Det jeg liker mest med sminke er at man kan gjøre akkurat det man vil. Det finnes ingen regler. Selv om looken min var ganske basic er det gøy å leke seg med farger og utforske. Det er også helt greit å ikke bruke sminke! Det er like fint! Vi er alle vakre på hver vår måte om det er med eller uten sminke! Husk det<3

  Lik gjerne videoen og abonner gjerne på kanalen min<3

   

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Video

  DERE OVERTALTE MEG


  21.01.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Søndagen var her plutselig igjen. Vet det blir mye å gjøre på skolen til uka og jeg kjenner at jeg ikke gleder meg så veldig til det hah! I dag har jeg brukt dagen min på filme litt og se lillebror spille fotball. En av videoene skal jeg sende videre til noen som skal bruke den til noe og den andre skal jeg legge ut på min egen kanal. Det er en sminkevideo hah! Har fått maaaaange spørsmål om jeg kunne lage en og dere klarte å overtale meg. Sminkevideoen er delt inn i 2 deler. Den første delen viser hvordan jeg sminker meg hver dag og den andre viser en mer fest-look<3 Først vil den hverdagslige komme, så jeg legger med noen knips fra den<3

  Har du ønsket en sminkevideo?

  Klem Jennie
  3 kommentarer


  Hverdag

  FOLK VEDDER PENGER PÅ MEG


  19.01.2018


  Hei!

  På vei hjem fra skolen i dag kom jeg på den beste overskriften til et blogginnlegg etter en ganske morsom opplevelse. Jeg har opplev det før, men det var først nå jeg ville skrive om det. Kanskje litt fordi jeg håndterte situasjonen litt annerledes enn hva jeg har gjort tidligere. Jeg gikk altså hjem fra skolen etter å ha sluttet 14.10 på skolen. Vi sluttet tidlig i dag noe jeg elsker med fredager. Jeg er ganske rask til fots og endte med å ta igjen en gjeng av barneskoleelever som sikkert hadde sluttet litt før meg på skolen. Da jeg passerer dem begynte de å kommentere meg og rope etter meg. Er du hun dere " Sophie Elise...nei, beklager. Mente Jennie Sofie". Jeg svarte bare "ja" og gikk videre. De begynte så å hviske...om meg. De snakket om at den som spør meg om et bilde skal få 10kr. En fyr var gira på tieren og meldte seg frivillig. Han kom løpende etter meg og ropte navnet mitt. Jeg stoppet, snudde meg og der stod han klar med mobilen sin før han spurte meg om jeg kunne ta et bilde med han. Jeg svarte " Selvfølgelig kan jeg det, da får du jo tieren du hadde så lyst på". Han så forvirret på meg og sa "hæ".

  "Ja dere veddet jo en tier på om noen turte å spørre meg om et bilde". 

  "Hæ hvordan visste du det" sa han overrasket og jeg svarte med et smil og litt latter at jeg rett og slett bare hørte dem. Vi tok bilde og han fikk tieren sin.

  Det er jo ganske morsomt egentlig. Hvorfor skal det være så flaut og pinlig å spørre meg om et bilde. Det er i hvert fall veldig lettjente penger spør du meg hihi! Jeg sier ikke nei til en selfie og syns ikke det er rart å bli spurt om det. 

  Skoledagen var elles bra. Jeg fikk gjort unna en del skolearbeid og er endelig klar for helg! Jeg skal filme video, være med Thomas og se lillebror spille fotballkamp<3

  Processed with VSCO with b1 preset

  Klem Jennie

   
  5 kommentarer


  Blogg

  DET DERE IKKE SER


  18.01.2018


  Hei folkens!
  I dag tenkt jeg informere om at jeg har en vsco bruker! Jeg har nevnt det er par ganger før, men det er nok ikke alle som fikk det med seg! Det er masse bilder der jeg er sikker på at dere aldri har sett før. Jeg poster ganske mye der uten å tenke på feed i det hele tatt haha! Bare masse øyeblikk fra hverdagen min, om du er interessert i det. Jeg legger noe ut der så og si hver dag! Klikk på profilbildet for å komme til brukeren min<3

  Her er noen knips fra den siste uka<3

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Blogg

  JOBBEN MIN


  17.01.2018


  Heisann!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag❤️ Dagen min startet med skole fra 08.00-14.10, før jeg så kjørte med mamma og pappa til byen for et lite møte. Deilig med kort dag på skolen og fint å planlegger året 2018 og hva jeg skal gjøre med tanke på «jobben min». Jeg syns det er litt rart å kalle det jobb, men det er jo det det er. Gjør det fordi jeg liker det, men har jo blitt til arbeid jeg må innvistere i. Vi er i hvert fall ferdig på møte og har nettopp spist litt mat. Vi er på vei hjem og jeg er klar til å kaste meg ut i lekser til i morgen før jeg tar kvelden! Blir deilig!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Det var altså dagen min! Hvordan har din dag vært?

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Ekstra moro

  BORTE PÅ ET *BLUNK*


  15.01.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg og at uken deres har startet bra! Dagen i dag føltes ganske så lang og jeg blir så fascinert og litt irritert av det. Hvordan helgen plutselig er over på et blunk og når uka kommer så tar det "100 år" før det er helg igjen haha! Denne helgen koste jeg meg også virkelig! Jeg feiret 17-års dagen min med flere av vennene mine og vi hadde det skikkelig gøy. Det var godt å se de som jeg ikke ser så ofte som jeg gjorde før, men også de jeg ser hver dag på skolen. Vi er jo splittet i forskjellige klasser og skoledagen starter og slutter på forskjellige tider. 

  Lørdagen startet dagen med at jeg dro ut på skøyter med hele familien, som var skikkelig koselig! Sist jeg stod på skøyter var jo for over et år siden og det føltes godt å ha mine snart 6 år gamle skøyter på beina igjen hihi! De er faktisk sykt behagelige til tross for at jeg har hatt de såpass lenge. Senere på kvelden dro jeg til en venninne med noen andre og hadde en skikkelig jentekveld med deilig mat, brettspill og Mario-cart! Super kooooos!

  Søndag var det lillesøster sin bursdag og vi startet dagen med en familiefrokost og åpning av en gave. Vi sparte resten av gavene til kvelden, noe vi alltid pleier å gjøre. Søstra mi skulle på trening denne dagen så jeg bestemte meg for å melde meg inn på et treningssenter og dro og trente selv i sammen med en venn. Da alle var hjemme igjen spiste vi middag. Deretter ble det dessert og hjemmevideoer<3

  Utrolig fin helg og masse tid med familie og venner<3

  Klem Jennie
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  IKKE VOKST SIDEN 6.KLASSE


  13.01.2018


  Hei!

  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag!! Gårsdagen var super og jeg koste meg masse. Vi spilte "rykte går" og hadde mimelek, vi spiste pizza og kake pluss masse godis og vi tok syyykt mange bilder. Jeg satte nemlig studiolyset mitt i stua så man kunne ta bilder i sammen i sykt bra lys! Det ble hyppig brukt for å si det sånn hah!

  I dag sov jeg ganske lenge egentlig og våknet til at hele familien var på vei ut døra for å stå på skøyter! Jeg hadde jo selvfølgelig lyst å være med så jeg spiste raskt frokost, skifta og fant frem skøytene. De hadde allerede dratt, men det tok meg ikke mer enn 10 min å gå dit. Ikke veldig langt. Er veldig takknemlig for å ha skøytebane, skiløype, tuftepark og slike ting så nære. Enten går jeg på 10 min eller så tar jeg buss i 5min. Der gikk jeg med hele fammen og det var sykt gøy å se hvor flink lillebror var blitt. Bedre enn meg vil jeg si haha<3 Der gikk vi vel noen timer, møtte på litt bekjente, snakket og koste oss. Etter en stund kjente vi at det var nok og dro hjem igjen. Jeg har dusja og fikset meg litt nå og er klar til å besøk en venninne<3 Gleder meg!


  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  Til dere som kommer til å spørre, så har jeg ingen anelse hvor skøytene er fra. Har hatt de siden 6 klasse tror jeg og de passer fremdeles. Har ikke vokst noe særlig siden da haha!

  Klem Jennie
  8 kommentarer


  Ekstra moro

  MIN TUR ENDELIG


  12.01.2018


  Hei folkens!
  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin fredag! Dagen min har vært super og siden jeg kom hjem har ting gått veldig fort. Jeg ferier nemlig bursdagen min i dag med noen av mine nærmeste venner! Jeg gleder meg skikkelig, spesielt med tanke på at det ikke ble noen feiring i fjor. Det blir superkoselig å se venner som går på andre skoler igjen og venner fra skolen min nå, både nye og gamle<3 Vi skal spise digg mat og dessert og ha det supergøy! Det går ikke ann å kjede seg med den gjengen som kommer. De er her straks, så jeg må gjøre meg helt klar! Vi snakkes!

   

  Knipset noen bilder av dekorasjonen! Liker å pynte<3

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

   

  Kanskje du fikk litt inspirasjon! Håper det!

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Ekstra moro

  BARE JEG HAR DEN


  10.01.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Dagen har vært fin og jeg har kost meg både på skole og hjemme. Det har ikke skjedd noe spesielt, men gode venner og noe som får opp humøret er bra! Etter skolen leste jeg litt før jeg nå trente. Det føltes veldig godt og det var deilig å ta en dusj. Nå skal jeg mest sannsynlig lage meg en kopp te og slenge meg i senga med noen episoder FRIENDS! Det slår aldri feil. 

  Noen knips fra dagen!

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Et lite bathroom-selfie haha. Til dere som kommer til å spørre om genseren, så er det faktisk ikke noe sted dere kan få tak i den ( ennå i hvert fall. Jeg vet ikke) Thomas lagde den til meg og du kan de på brukeren hans på IG at han har lagd  flere slike plagg. Digger den! Jeg er den eneste som har den, veldig gøy. 

  9. JANUAR (I GÅR):

  I går fylte min fine kjæreste 20 år!! Da han var hos meg dagen før på min bursdag fikk han åpne gavene sine fra meg, så ble det deilig middag i går.  Morsomt å ha bursdag rett etter hverandre men litt stress også haha! Jeg skal feire til helgen i tillegg til at søstra mi har bursdag på søndag. Hun fyller 15<3 Mathias har også snart bursdag. Det er derfor mye som skjer nå på begynnelsen av året. I går fikk Thomas og jeg billetter til en superkul forestilling om ikke så alt for lenge og vi gleder oss skikkelig. Kommer sikkert til å forteller dere om den senere. 

  8 JANUAR:

  Jeg rakk så vidt å blogge på bursdagen min som var for to dager siden. Vi spiste i hvert fall god mat og deilig dessert. Det var gaveåpning, latter, tårer og hele pakka. Skrev om det den dagen og du finner innlegget //HER. Litt senere på kvelden så vi på hjemmevideoer fra da jeg var veldig liten, ikke et år en gang. Det var veldig stas med tanke på at jeg ikke har sett videoer av meg selv så liten! 

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Det var altså det som har skjedd de siste dagene. I morgen blir det nok mye forberedelse med tanke på at jeg feirer med venner på fredag. Det kommer nye venner fra klassen, venner fra gamle klassen og venner jeg ser svært lite. Gleder meg veldig!

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Video

  JEG GRÅT OG KLARTE IKKE STOPPE


  08.01.2018


  Hei alle sammen!

  Jeg håper dere har hatt en superdag! Det har i hvert fall jeg! 17 år er jeg endelig og det føles godt hihi. Koselig med klemmer og sang på skolen, hilsninger fra venner og familie og feiring med litt besøk etter skole og jobb. Bestefar kom ned til oss og Thomas kom over en tur for å spise deilig mat og dessert, åpne gaver og kose oss. Det var deilig å være hjemme i år og tilbringe dagen min med de jeg er glad i. Jeg skal ikke skrive så mye mer i dag, for nå vil jeg bare nyte siste delen av kvelden med familien. Det siste jeg skal gjøre er å legge med en video jeg ble skikkelig rørt av. Jeg begynte faktisk å gråte og jeg klarte ikke stoppe hehe. Thomas hadde ikke bare superfine og personlige gaver,  men han lagde en video til meg. Han vet jeg elsker denne sangen. Dette er faktisk noe av det som betyr mest for meg. Alltid koselig med gaver, men når noen har lagt så mye tid i noe for deg det setter jeg pris på. Tid er noe av det mest dyrebare man kan gi.

  Her er coveret av min fantastiske kjæreste!

   
  6 kommentarer


  Blogg

  HEMMLIGHETEN BAK...


  07.01.2018


  Hei folkens!

  Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har lest ganske mye i dag, fordi jeg driver med et bokprosjekt på skolen. Da jeg stod opp i dag hadde jeg hele 100 sider foran meg. Tok en liten pause i morgens men leser de siste sidene i senga etterpå. I tillegg har jeg ryddet litt på rommet og i smykkene og øredobbene mine. Det må gjøres en gang i blant det også. 

  Kom på for litt siden at jeg selvfølgelig måtte dele noe med dere på bloggen i dag! Jeg har vært så gira på bursdagen min som er i morgen, så jeg glemte det nesten helt. Jeg tok derfor en selfie og tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg redigerer bildene mine! Har fått så mange spørsmål om hvordan jeg gjør det. Det varierer litt men som oftest gjør jeg det samme. Leste et innlegg av en blogger og ble litt sjokket av det personen skrev. At han/hun bruker dritlang tid på å redigere bildene sine og at det er derfor de ser bedre ut en andre bloggere sine bilder. Haha! Jeg er tydelig en av dem fordi det jeg gjør er å slenge på et filter og gjør bildet eventuelt lysere eller gir det mer farge. Jeg syns nå at det som er det mest naturlige er det beste. 

   

  1. Tar en selfie av meg selv. Grunnen til at hånda mi holdes opp er fordi jeg holder et lys. Ellers hadde bildet blitt supermørk, noe det ikke ble nå. Jeg slapp derfor å justere på lyset etterpå. 

  2. Laster bildet inn i vsco og velger filteret 5A. Bildet blir mer blått enn gult av å bruke dette filteret. 

  3. Demper filteret så det ikke blir for intenst og nærmere det naturlige. 

  4. Setter opp saturation som basically er farge. 

  5. Om bildet hadde vært litt mørkt hadde jeg dratt opp exposure og litt kontrast.

  That´s my secret! Hvordan redigere du bildene dine eller redigerer du de i det hele tatt?

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  LAG DET SELV!!!!


  06.01.2018


  Hei alle sammen!
  Jeg håper at dere alle har hatt en finfin lørdag! Jeg dro til byen i går og var med Thomas fra i går til i dag! Superkoselig å se han igjen! I juleferien  var vi jo sammen så og si hver dag. Fra å se hverandre hver dag til en eller to ganger i uka er litt uvant haha. Vi koste oss litt med "FRIENDS" før vi planla å bestille no mat. Vi tenkte først å kjøpe fra et sted like ved som har sykt god sushi, men de hadde stengt. Vi sjekket litt andre steder med fysøren så dyrt sushi skal være, spesielt når man er flere. Vi bestemte oss derfor for å lage det selv! Jeg har aldri lagd sushi før, så det var veldig spennende og nytt. Har sett flere gjøre det på youtube men flere har faila skikkelig. Det som var digg med å lage det selv var at vi kunne veldige alt vi skulle ha inni selv, hvor mye ris vi skulle ha osv. 

  Det endte med at Thomas gjorde det meste haha! Han var så flink, så jeg tenkte det var best å la han holde på. Jeg stekte litt løk og stod der som støtte haha! 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Til dere som kommer til å spørre og spekulere....nei det er ikke vår vin haha! 

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Vi lagde noen ruller med scampi og avokado og noen andre ruller med kylling, agurk og vårløk! 

  Vi hadde laks, avokado, agurk, kylling og scampi på siden. 

  Vi hadde seff soyasaus, syltet ingefær og sweet chilisaus!

  Helt magisk...og det smakte ekstra godt når vi hadde lagd det selv.

  Nå har jeg kommet hjem etter å ha tutlet litt i byen i dag og vært å handla inn litt bursdagen min på mandag! Jeg har fått bestemme middag og dessert som er tradisjon at vi får gjøre! Gleder meg til å bli 17<3

  Liker du sushi? Hva er din favoritt?

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Antrekk

  HER ER MINE KLÆR


  05.01.2018


  //inneholder annonselinker

  Hei folkens!

  God fredag! Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Jeg tenkte det var på tide med et innlegg flere av dere etterspør og det er hvor klærne mine er i fra. Dette er de tingene jeg har fått flest dm`s om den siste tiden, så jeg valgte derfor å lage et innlegg med linkene til produktet så dere kan sjekke det ut om dere vil. Alle disse klærne er faktisk fra Junkyard som en god del av det jeg går med er. Jeg shopper så og si aldri klær og er skikkelig dårlig på det. Da jeg var i London, byen flere reiser til for bare å shoppe...der kjøpte jeg meg en bukse! EN BUKSE HAHA! Elsker derfor å bare finne meg noen kule plagg på Junkyard sin side, da slipper jeg å dra ut og prøve på klær. Jeg er så heldig at klærne også alltid passer så har ikke problemer med å finne riktig størrelse når de har en størrelseguide på siden. Flere av bildene her et tatt av @hakonjorgensen, som jeg har vist til dere før! 

   

  Jakke fra Urban Classics //HER

   

  Bukse fra Kappa //HER

  Hoodie fra Kappa //HER

  Genseren har en stor hvit logo på ryggen som du kan se litt av i speilbildet. I tillegg er et en liten logo på venstre bryst:-)

  Velvet Body fra Urban Classics //HER

  Processed with VSCO with b1 preset

  Lue fra Adias //HER

   

  Håper dere likte innlegget! 

  Klem Jennie
  7 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG ANGRER IKKE, MEN SYNS DET ER LITT KLEINT...


  03.01.2018


  Hei!

  Jeg får spørsmål om det ikke er flaut å se tilbake på gamle videoer og blogginnlegg laget av meg. Svaret er vel både og. Ja, det kan vær litt flaut å se tilbake på en gammel video av den litt sjenert, spinkle jenta jeg var haha! Ikke helt vant foran kamera og ny på blogg. Ja, det er flere småkleine bilder av meg der ute, men om jeg angrer på å ha lagt det ut, nei det gjør jeg ikke. Jeg angrer ikke på noe jeg har lagt ut så langt i karrieren min for å si det sånn. Jeg syns det er gøy å se hvordan jeg og mine sosiale medier har forandret seg gjennom årene. Det er morsomt å se en så stor fremgang og jeg beviste meg selv som 13 åring da jeg begynte å blogge at lille meg kan nå langt. I tillegg hadde jeg det veldig gøy med det jeg gjorde. Jeg koser meg med å se på gamle bloggposter og mimrer tilbake på gode minner med familie og venner. Jeg har derfor funnet frem gamle bilder fra blogginnlegg helt tilbake til 2013. Snart 5 år! Begynte jo å blogge mai 2013...jeg var altså 12. Haha! 

   

  2013

  Husker at jeg på denne tiden var med i JENTER og at det var supergøy. Jeg hadde lenge drømt om å være skuespiller og endelig var det virkelig. Jeg hang mye med de andre skuespillerne på fritiden og hadde flere "sleepovers" hah! Ellers gikk jeg i 6.klasse og begynte i 7.klasse etter sommeren. Blogging var hobby og jeg gjorde det hver eneste dag. Jeg har mange fine minner med familie i syden og morsomme dager med venner. 

  2014

  2015

   

  2016

   

  2017

  2017 er nå over og det føles litt rart. Det var som at jeg i går filmet med Disney i sammen med Sofia og Daniel, men det er et helt et år siden nå. I 2017 var jeg hele 4 ganger i London. To ganger i januar og en gang i juni med Disney, så var jeg jo i desember med Thomas for litt siden. Deretter var jeg med på Oslo Sommertid og var intervjuer og backstage- host vil jeg kalle det. Jeg har vært på håndballcup og i Østerrike med familien og Thomas. Jeg begynte på Vgs og fikk meg managment. De siste årene har jeg jo også lagd 3 kleskolleksjoner, vært gjest på Tv2 hele 3 ganger, shoot på Gran Canaria og i København og hatt forsiden på noen magasiner og flere saker i blader. Jeg har vært Vitamin Well og Nobe ambassadør. I tillegg har jeg vært med på Vinterlyd turné! Utrolig gøy. 

    

   

  Poenget mitt med dette er vel å si at ingenting er umulig. Det er helt sykt for meg å tenke på at jeg har holdt på med dette så lenge og jeg er stolt over å ha postet innhold jeg kan stå for og ikke angrer på...selv i en ung alder. 

  Hvor lenge har du fulgt bloggen min?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Ekstra moro

  SER FREM TIL...


  02.01.2018


  Hei!
  Da har vi inntatt 2018 og året har startet ganske så bra. Jeg har kost meg nå de siste feriedagene og vil si jeg er klar for skolen igjen. Nyttårsaften feiret jeg med Thomas og vennene hans, noe som var utrolig koselig og nytt for meg. Har feiret nyttårsaften hjemme så lenge jeg kan huske. Det er alltid fint å være med familien, men det var gøy å prøve noe annet også. Det er flere ting jeg ser frem til i 2018 som jeg allerede vet at skal skje. Jeg gleder meg til sommerferie i varmere strøk, en dagstur på spa med Thomas og en helgetur på hotell. Så er det jo ikke lenge til ferie igjen haha. Ja, jeg har sjekket når vinterferien begynner og det er bare 8 uker til. Ikke så lenge det vel. 

  Bursdagen min gleder jeg meg også til ( som bare er om 6 dager) og feiring med venner. I fjor fikk jeg ikke feiret bursdagen min fordi det alltid skjedde noe. Jeg reiste frem og tilbake mellom London og Norge og sist bursdag fylte jeg år i London på jobb. Jeg gleder meg derfor til å gjøre noe gøy med jentene mine. 

  Mamma var med på å gjøre dagen super selvom vi ikke var hjemme, med sang og ballonger, kake og en deilig middag på sushi restaurant. 

   

  Sjekk den kule kaken da! Den smakte sykt godt også!

  Hva er din favoritt kake?

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION