• Blogg

  wow altså!


  31.01.2017


   

  //samarbeid

  Hei!

  I dag hadde jeg første skoledag etter at jeg kom hjem i fra jobbhelg i London! Jeg hadde det utrolig fint og gøy i London og jeg kommer til å savne det:( Sesong 3 av The Club vil ha premiere på Disney Channel den 17. februar klokken 18.30 på Disney Channel. Programmet er fylt med musikk, intervjuer, leker og masse masse annet gøy du ikke vil gå glipp av.

  Det neste spennende som skjer er fotoshoot for den tredje og siste kolleksjonen min med WOW! Det gleder jeg meg masse til! Jeg gleder meg til å møte alle de fantastiske menneskene jeg får jobbe med, til å ta bildene, vise de til dere og så ha lansering. Det er ikke funnet ut ennå hvor det skal være og når men jeg kommer helt klart til å dele det her på bloggen og instagram når det er funnet ut. I mellomtiden har wow kommet ut med flere superkule antrekk og looks jeg bare digger. Du kan se lookbooken dere ved å trykke //HER. Digger den!   

  Er du spent på min tredje kolleksjon?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Disney

  Aldri for sent!


  29.01.2017


  Hei!

  Her i London er klokken snart 21.00, men i Norge er den faktisk snart 22.00. Jeg blogget ikke i går men jeg skal i dag! Jeg har aldri "droppet" å blogge to dager på rad og det skal heller ikke skje...nå i hvert fall haha! Så selv om det er sent kommer det et innlegg til dere. Heller for sent enn aldri. I dag var siste innspillingsdag her i London. Vi spilte også inn i går. Begge dagene var vi faktisk så effektive at vi fikk sluttet før. I går dro derfor jeg og mamma til et shoppingsenter som heter Westfield. Vi har vært der en del ganger men det er så stort at vi ikke rekker å få med oss alt. Det ble derfor en tur til. I dag etter innspilling planla Daniel, Anna Sofia, jeg og våre foreldre å ha en slags avslutningsmiddag i sammen. Nå har jeg fått pakket ferdig og ligger i senga på hotellrommet. Jeg skal nok legge meg snart siden mamma og jeg må stå opp veldig tidlig i morgen.

  Dette er noen bilder fra helgen min. Har lagt ut noen av de på instagram og noen ikke!

  Håper dere alle har hatt en fin helg<3

  Klem Jennie
  1 kommentar


  Disney

  Back again!


  27.01.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin fredag så langt. Endelig helg. Som jeg har sagt en del ganger nå så er jeg i London. Moren min og jeg reiste i dag og vi har allerede vært her en stund. Vi landet vel i 13.00 tiden og dro rett til hotellet etter at vi hadde henta bagasjen. Vi kom oss til hotellet og fikk rommet vårt. Deretter slappet vi av en liten stund før vi gikk ut og tittet litt i butikker og lignende. Nå er vi tilbake på hotellet og jeg tenkte at jeg skulle lese litt manus før morgendagen. Jeg er her som sagt for å filme med Disney<3

  I morgen er det innspilling og på søndag. Deretter reiser vi hjem mandag.

  God helg alle sammen!

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Ekstra moro

  3 GANGER I LØPET AV EN DAG!


  25.01.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Etter skolen i dag dro jeg til byen med Tuva for å handle noen ting vi trengte. Utrolig koselig å bare gjøre slikt med venner synes jeg. Jeg fant også ut i går kveld hvordan jeg kan gjøre livestream på instagram, som vil si at dere kan se meg live og snakke med meg! Jeg syntes det virket utrolig kult, så Tuva og jeg gjorde det på vei inn til Oslo. Deretter gjorde jeg det når jeg kom hjem, to ganger faktisk! En gang før middag og en gang etter. Utrolig gøy må jeg si og det er definitivt ikke siste gangen jeg kommer til å gjøre det! Så jeg hadde faktisk tre livestreams i dag! Kommer kanskje til å gjøre det i morgen også! Om du følger meg på instagram vil du få muligheten til å se det i hvert fall. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Det er egentlig det jeg har gjort i dag! Nå skal jeg dusje og jobbe litt før jeg tar å legger meg!

  Vil du at jeg skal gjøre flere livestreams?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Ekstra moro

  MIN BBY


  23.01.2017


  Hei

  Ja, overskiften er sann. Jeg har en ny "bby", nemlig den nye gitaren min! Haha! Tipper en del lurer på hvorfor jeg sånn helt ut av det blå kjøpte meg en gitar, men greia er at jeg alltid har syntes det er utrolig gøy og avslappende å spille gitar. Jeg har alltid hatt lyst til å spille et instrument og det er gitar jeg synes er mest gøy! Så hvorfor ikke kjøpe en og begynne. Haha! Jeg er langt i fra en mester og det tar nok en god del tid og øving om man skal bli skikkelig god men tenkte det var fint å derfor ha en gitar, som er start i hvert fall. Synge har jeg alltid vært glad i og det høres jo så mye kulere ut når man kan noen akkorder på gitaren og spiller til også.

  Ellers i dag har jeg gjort lekser og jobba litt. Jeg reiser som sagt tilbake til London på fredag så mye av tiden går også i å øve manus og forberedelser. Denne uken har vi faktisk ingen presentasjoner eller prøver så det passer perfekt med tanke på at jeg derfor kan jobber mer med manus. At lekseplanen ikke viste noen prøver eller presentasjoner, var nester uvirkelig.

   

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  I dag "feiret" vi forresten bursdagen min litt med familien også. Jeg fikk velge middag og fikk en gave av mamma og pappa også. Jeg var jo i London da jeg hadde bursdag og fikk ikke den vanlige familiekosemiddagen da. 

  Spiller du noe instrument?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  Ekstra moro

  SÅ UTROLIG GØY!


  21.01.2017


  Hei!

  I går hadde jeg en skikkelig morsom kveld. Som jeg skrev på bloggen før jeg dro av sted, så skulle jeg på "Singing in the rain" forestillig i sammen med Bahare. Jeg gledet meg utrolig masse og var spent. Jeg må bare si det med en gang, det var fantastisk! For det første var det utrolig morsom og underholdene. Jeg lo flere ganger og koste meg skikkelig. De var alle utrolig flinke til både å synge og danse. Jeg ble skikkelig overrasket, på en god måte. Ikke nok med det men de hadde de kuleste effektene. Det regnet faktisk på scenen! Regn! Det var helt utrolig! Bahare og jeg var også så heldig å få gå backstage. Der hilste vi på noen av skuespillerene og tittet litt rundt. Om dere følger meg på snap og instagram så har jeg delt en del videoer fra kvelden, både av showet og backstage! De har snart ligget på snapchat og instastory i snart 24 timer, så om du vil se det add meg. Heter : jenniesofiesnap 
  Processed with VSCO with b1 preset      

  Liker du teater?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Helg

  SIKRUSARTIST


  20.01.2017


  Hei

  Det er endelig fredag igjen, litt tragisk at jeg alltid er så utrolig glad på fredager. Selv om det er veldig mye spennende som skjer for tiden, som også innebærer en del jobbing, så er det allikevel skolen som tar mest tid og krefter og skaper litt stress.  Huff, ille å si det men i dag føler jeg det må ut. Det er ikke det at jeg mistrives på skolen, jeg har det topp med venner og skolen er ikke et sted jeg gruer meg til å dra til, blir bare mye lekser. 

  Det er helt sykt hvor mange prøver, presentasjoner, innleveringer og lekser vi kan ha i løpet av en uke. Det kommer ikke bare i veien for meg, men også i veien for treninger for de som eksempelvis spiller fotball eller håndball. Jeg er jo på skolen fra 08.30 til 14.30 og det vil si jeg drar til skolen 08.00 og er hjemme nærmere 15.00. Det betyr jo ikke at jeg da har ettermiddagen til venner, trening og familie. Nei, det betyr i aller høyeste grad LEKSER. Jeg vet også at vi har mye mer lekser enn mange andre venner jeg har både på Nesodden, men også andre steder i landet. Noen jeg kjenner har til og med leksefri. 

  Nå er det ikke slik at jeg er dårlig på skolen, jeg er veldig fornøyd med mine resultater, men det er så mye jeg ikke ser viktigheten av. Det å lære seg å måtte kunne plassere USA sine 50 stater på kartet og huske hva de heter. Når skal jeg bruke det liksom? Det er jo en kjempefin måte å lære pugging på. Pugging, som ofte fester seg til hjernen i en dag eller to og så er det borte liksom.... Men pugging har jeg ofte bruk for. Jeg leser manus og manus må jo pugges og jeg trenger jo ikke huske replikkene mine etter innspilling.

  Så når fredagene kommer så er det ikke en gang sikkert at det betyr fri for ofte må jeg øve til noe også, men jeg føler i hvert fall at jeg kan slippe noen av "ballene som jeg har i lufta" og slippe å sjonglere like mye som en sirkusartist. 

  Så i kveld drar jeg med en venninne på "Singing in the rain". Alte Pettersen er blant annet med og jeg har hørt mye bra om showet.

  Nå har jeg også blitt bra nok til å endelig spille håndball igjen, og det er også bra. Neste uke blir en dag kortere enn vanlig også. Da tar jeg turen til London igjen, det gleder jeg meg til. Når jeg kommer hjem er det faktisk nesten februar. I februar blir det premiere på "The Club Radio" Fotoshoot av kleskolleksjonen min med WOW og mye annet gøy.

  Her er noen flere bilder fra gårsdagen<3  La ut noen videoer med gutta i går på musical.ly! Følg meg der som jenniefashion. 


   

  Ønsker deg en god helg og håper du vil svare på spørsmålet mitt. 

  Har du masse lekser og prøver?

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Disney

  MARTINUS, JENNIE OG MARCUS =" BESTE TRIO"


  19.01.2017


  Hei!

  I dag rett etter skolen tok jeg turen inn til Oslo for å gjøre noen spennende greier med Disney! Som dere kanskje har fått med dere er vi i innspillingen av The Club sin sesong 3 og nå kalles programmet "The Club Radio"! I showet er jeg programleder med Anna Sofia fra Sverige og Daniel fra Danmark. Vi gjør utrolig mye gøy og kult! I dag gjorde vi noen kule greier for programmet med Marcus og Martinus! Skal ikke avsløre så mye, men det er bare å følge med på blogg, insta og snap så vil jeg oppdatere dere på alt dere trenger å vite!

  Jeg har flere bilder i tillegg til dette, men velger å ikke legge ut alt nå! 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with b1 preset

  The Club begynne på Disney Channel den 17 februar! Både i Sverige, Danmark og Norge! For dere som ikke bor i noen av disse landene vil det også senere kommer på youtube!

  Vil du se flere bilder fra "behind the scenes" ?

  Klem Jennie
  6 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  ER JEG FREMDELES SINGEL?


  17.01.2017


  Hei!

  I dag har jeg vært nok en dag hjemme fra skolen på grunn av sykdom men føler meg heldigvis bedre, så jeg kan endelig gå på skolen i morgen. Jeg blir fakisk superstressa av være hjemme. Jeg går glipp av viktig undervisning, jeg får ikke henta skolesaker og jeg blir heller ikke oppdatert på viktige ting som hvordan jeg skal søke videregående skole. Selv om jeg har vært syk har jeg jobbet masse med skolearbeid i steden for å faktisk slappe av og bli skikkelig frisk. Men nå er jeg klar til å dra på skolen, selv om jeg kanskje er litt sliten. Heldigvis var jeg bare syk to skoledager og litt i helgen. Mamma og pappa syns det er utrolig dumt at det er slik at man liksom ikke kan være syk når man går på skolen. De blir litt oppgitte over at jeg sitter og stresser med lekser  samtidig som jeg er syk. Presser på meg vannflaske eter vannflaske og tekopp etter tekopp. Det var nok om det. 

  I dag tenkte jeg at jeg kjapt kunne svare på noen spørsmål som jeg har fått mye av på instagram i det siste.

  1. Hvor gammel er du?

  Jeg fylte nettopp 16 år.

  2. Hvor høy er du?

  Jeg er 165cm lav/høy eller hva enn du vil kalle det. Jeg trives i hvert fall i mine 165cm<3

  3. Hvor er kjolen og skoenen på dette bilde fra?

  Kjolen kjøpte jeg på HM for under 100kr for noen år siden. Ganske gammel men elsker den fordi den er enkel og passer til alt. Skoene fikk jeg låne av en venninne akkurat for premieren av Marcus og Martinus filmen, men har sett maaaaange slike sko i flere skobutikker. 

  4. Kan du snart filme en ny video?

  Jeg har veldig lyst til å filme en video til snart. Det er bare mye som skjer for tiden så jeg må bare vente til ting har roet seg litt ned. Det er alt fra skole til andre spennende prosjekter. Det er bare å kommentere i vei om dere har noen ønsker:-)

  5. Er du singel?

  Ja, jeg er fremdeles singel haha:-)

  6. Hvor er kjolen og skoenen på dette bilde fra?

  Kjolen kjøpte jeg på HM for under 100kr for noen år siden. Ganske gammel men elsker den fordi den er enkel og passer til alt. Skoene fikk jeg låne av en venninne akkurat for premieren av Marcus og Martinus filmen, men har sett maaaaange slike sko i flere skobutikker.    

  Det var altså min lille oppdatering og spørsmålsrunde. Synes du jeg bruke filme en ny spørsmålsrunde? Det var ikke sååååå lenge siden jeg hadde en på snap men tenkte til youtube som ikke forsvinner etter 24 timer?

  Klem Jennie

   
  4 kommentarer


  Ekstra moro

  MARCUS OG MARTINUS FØRPREMIERE


  15.01.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag. Dessverre har jeg blitt syk så jeg har prøvd å ta det veldig rolig. Som flere av dere fikk med dere på instagram og snapchat var jeg på førpremieren til Marcus og Martinus sin film " Sammen om drømmen". Jeg var også så heldig å få tre billetter, så jeg fikk med meg mamma og mine kjære venn Lila som var i Oslo denne helgen! Jeg og mamma dro inn til Oslo og møtte Lila. Deretter tok vi t-banen til Majorstuen og gikk til Colloseum. Det var utrolig mange mennesker der.  Kjendiser, presse, fans og mange,mange flere. Tusen takk til alle som kom bort til meg og tok bilde<3 Alltid koselig å møte dere. 

  Det tok en liten stund men så kom endelig Marcus og Martinus på den røde løperen. Når de var kommet inn kunne vi andre også det. Mens jeg og Lila gikk ned den rødeløperen snakket vi blant annet med Juliabladet, toppbladet, NRK supernytt og noen flere. Vi ble stilt spørsmål og tatt bilder av. Aldri vært slik på en rødløper før, men der var veldig gøy. Utrolig koselig å hilse på dere andre som også stod rundt. Fikk mange gode klemmer i går for å si det sånn!

  Et bilde av "daten" min og meg<3 ahah!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Vi kom oss inn og fant plassene våre. Filmen startet ikke lenge etter og jeg koste meg utrolig masse. Filmen var utrolig bra og jeg må innrømme at jeg fellet en tåre eller to. Jeg skal ikke avsløre noe av filmen for dere som ikke har sett den, men som Marcus og Martinus har sagt er det en veldig ærlig film. Det skjer mye positiv men ting er ikke alltid like lett og det er noe man får kjenne på i denne filmen. Utrolig stolt av hele familien deres. Etter filmen måtte jeg egentlig forte meg for å rekke båten tilbake til Nesodden siden vi skulle feire bursdagen til søstra mi, men jeg rakk å si hei til gutta først. Utrolig godt å se dem igjen. Har jo sett dem i spektrum og lignende men ikke slik at vi har fått snakket. Nå fikk jeg i hvert fall noen gode klemmer før vi måtte si ha det.

  Turen gikk så hjem til Nesodden der vi feiret søsteren min sin 14-års dag med gave, kake og kos. 

  Processed with VSCO with b1 preset

   

  Hva er din favoritt Marcus og Martinus låt?
  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG SVARER PÅ ALLE SPØRMSÅLENE DERES


  13.01.2017


  Hei 

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Yeahhhhh! Nå er det endelig helg, men ikke hvilken som helst helg! Det er helgen for Marcus og Martinus sin førpremiere av filmen "Sammen om drømmen"! Flere av dere har spurt om jeg skal på den, men i steden for å svar hver og en av dere i kommentar skriver jeg det heller her på bloggen! Ja , jeg skal dit. Jeg gleder meg utrolig masse. Det er helt sykt å se alt disse gutta oppnår. Jeg møtte de for første gang på Vinterlyd i Hafjell 2014. På den tiden hadde faktisk jeg flere følgere enn dem, men nå har de flere og de har vært på Senkveld, hatt konserter i andre land og i selveste Spektrum. Nå kommer de med sin egen film. Jeg er utrolig stolt av dem begge og jeg vil alltid støtte dem!

  Jeg får utrolig mange spørsmål om mitt forhold til Marcus og Martinus, men jeg svarer jo sjelden på dette. Jeg er utrolig glad i begge to, har det alltid gøy med dem og setter stor pris på vennskapet vi har. Selv om de bor langt unna meg holder vi kontakten og snakker mye. Jeg får også flere ganger hver eneste dag spørsmål om jeg kjenner dem, er kjæresten til en av dem (Eller begge..he he) om jeg er søsteren deres eller går i klassen deres. 

  Et lite tilbake blikk til mai 2015. Da jeg var en del høyere enn dem begge to. Nå er de begge høyere enn meg haha! 

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Etter skolen i dag dro jeg derfor til byen for å fikse litt ting til i morgen. Jeg skulle faktisk kjøpe sko, kjole og strømpebukse, men det ble bare strømpebukse. Siden jeg har så snille venner fikk jeg låne sko av Tuva og kjole fant jeg rett og slett ikke. Det blir derfor en jeg har hjemme. Vi tittet derfor litt i butikker og dro på kafé etterpå. Nå skal jeg dusje og gjøre meg klar for kvelden. Dessverre har jeg fått vondt i halsen og håper på å være i form i morgen, i hvert fall viktig å slappe godt av nå.

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Klem Jennie

   
  19 kommentarer


  inspirasjon

  SOMMERFØLELSE


  11.01.2017


  Hey!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! For litt siden tok jeg en tur innom WOW og plukket meg ut dette kule og sporty settet. Det får meg til å tenke på sommer og sol nå som det er ganske dårlig vær her jeg bor. Plutselig snør det, så begynner det å regne og det blåser maaaaaaasse. Det er derfor bare vått, glatt og kaldt. Dette settet er i hvert fall super "cozy" og det matcher på en måte rommet mitt haha. 
   

  Det finnes også et skjørt i samme mønster som jeg synes er veldig kult. Dette bilde er tatt fra WOW sin instagram som heter @wowandme. Trykk //HER for å komme til brukeren deres!   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  Jeg trives enda bedre på rommet mitt etter at jeg fikk meg ny seng. Det var jul/bursdagsgave. At det er dårlig vær er ikke alltid dumt heller. Da kan man kose seg inne med god samvittighet og høre på god musikk og slappe av. Denne uken har jeg en del lekser, jeg skulle virkelig ønske at vi ikke hadde så mye lekser. Føler liksom at det stjeler litt av fritiden min. 

  Hvordan er været der du bor?

  Klem Jennie
  17 kommentarer


  Disney

  DET ER LOV


  09.01.2017


  Hei

  Nå er jeg endelig hjemme etter en lang men spennende helg i London. Det var utrolig deilig å komme hjem til senga mi og pakke ut. Selvfølgelig var det gøy i London og jeg er så takknemlig for at jeg får gjøre dette her, men etter en hardt arbeidene helg er det lov å si at det er deilig å være hjemme. 

  Lørdagen startet med at jeg stod opp i 07.00 tiden og gjorde meg klar. Jeg kan ikke si så mye av det jeg gjorde av jobb men jeg var ferdig sånn rundt klokken 18.00 hver av dagene. Lørdagen var butikkene lenge oppe så jeg om moren min rakk å dra til Westfield som er et senter jeg har vært på før. Jeg fikk kjøpt meg en bukse og en t-skjorte og så spise vi no utrolig god vietnamesisk mat før vi dro til hotellet.

  Søndagen hadde jeg bursdag og ble vekket av at mamma kastet ballonger på meg og sang bursdagssangen. Utrolig morsomt og koselig. Vi fikset oss og gikk ned til frokost og der ble jeg også overrasket med kake og sang av de ansatte haha. Superkoselig start på dagen altså. Deretter dro jeg på jobb. Dagen gikk ganske likt som den forrige og det var veldig gøy! I tillegg ble jeg igjen overrasket med kake og kort. Denne kaken så helt fantastisk ut! Ble så ufattelig glad og alle koste seg masse med kake før vi fortsatt jobbingen. Jeg var ferdig rundt 18.00 og da stengte alle butikkene, men mamma og jeg ønsket allikevel å gå ut for å spise. Vi dro derfor til hotellet og fikset oss litt, før vi gikk ut og fant oss et sted med masse spennende mat. Etter middag dro vi tilbake til hotellet og pakket kofferten.

  I dag fikk jeg sovet litt lenger og vi ble hentet av taxi klokken 09.30. Vi kom oss til flyplassen, vi fikk sjekket inn og kommet oss igjennom sikkerhetskontrollen. Deretter var det bare å titte i butikker og slappe av før flyet gikk. Flyturen gikk veldig bra og det gjorde også resten av turen hjem. Nå sitter jeg i senga mi og skriver til dere! Skal pakke ut resten av tingene mine og gjøre meg klar for skole i morgen. 

  Liker du å fly?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Disney

  Mer spennende oppdrag


  07.01.2017


  Hei!
  Håper dere alle har hatt en fin dag så langt. Det har i hvert fall jeg. Som flere fikk med seg i går er jeg i London. Har ikke visst om jeg fikk lov til å si hvorfor jeg er det, men fikk bekreftet i dag at går greit! Jeg er nemlig å filmer med Disney i London nå for tredje gang. Det er utrolig spennende og alltid like gøy! Jeg kan ikke helt ennå si hva det er jeg gjør med Disney men jeg gleder meg til å fortelle dere!

  I dag stod jeg derfor opp i 07.00 tiden og ble henta av taxi rundt 08.30. Nå har jeg endelig kommet meg tilbake til hotellet etter en spennnende og morsom dag! Jeg skal også jobb i morgen...på selve bursdagen min haha! Ja, jeg blir 16 i morgen<3

  Dette er et bilde fra en video jeg la ut på instagram i dag!  Processed with VSCO with b1 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with b1 preset
   

  Jeg får som sagt ikke legge ut så mye av det vi gjør men her er noen bilder i hvert fall!

  Når har du bursdag?

  Klem Jennie

   
  37 kommentarer


  Reise/ferietur

  Ut på flere eventyr!


  06.01.2017


  Hei!

  Som flere sikkert fikk med seg på både instagram og snap, så er jeg i London. Jeg reise i dag tidlig og har hatt en ganske hektisk men morsom og spennende dag/kveld. Jeg lover både å blogge,snappe og instagramme mer i morgen. Ønsker dere alle en fin fredagskveld!

  Om du ønsker å se flere bilder og videoer fra dagen min , følg meg på snap og insta. På instagram heter jeg @jenniefashion og snap så heter jeg jenniesofiesnap.

  Klem Jennie
  2 kommentarer


  Video

  JUNKYARD HAUL 4!


  04.01.2017


  //samarbeid

  Hei!

  Endelig er videoen her! Jeg fikk klærne for en stund siden men hadde aldri tid til å filme den. Det var først i romjula jeg fikk tid, da det ikke var skole, lekser eller annen jobb....akkurat da i hvert dall haha! Jeg gjorde siste "touch" på videoen etter skolen i dag, da jeg var blitt ferdig med leksene mine! Jeg håper dere liker den! Linker til produktene finner du under videoen<3

   

   

  TShirt Teca: http://tracking.junkyard.com/SH1HL

  Jakke Cozy: http://tracking.junkyard.com/SH1HN

  Bukse Cutted: http://tracking.junkyard.com/SH1HP

  Jeggings Lexy: http://tracking.junkyard.com/SH1HR

  TShirt Classic: http://tracking.junkyard.com/SH1HT

  Hoodie Linked: http://tracking.junkyard.com/SH1HV

  Caps New Era: http://tracking.junkyard.com/SH1HX

  Body Yulia: http://tracking.junkyard.com/SH1HZ

   

  Hva synes du min neste video skal være?

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Hverdag

  GØY MED FORANDRING!


  02.01.2017


  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! For meg begynte dagen allerede klokken 08.00 selv om jeg ikke hadde skole. Pappa vekket meg fordi at det ikke skal bli så tungt i morgen å stå opp for skolen. JA, ferie er deilig men jeg gleder meg faktisk litt til skolen i morgen. Jeg gleder meg til å se vennene mine, snakke om ting vi ikke har fått snakket om på lenge og om hvordan julen har vært for oss alle. Jeg kommer sikkert til å angre på å ha sagt at jeg gleder meg til skolen når jeg sitter i alt skolestresset, men ja ja. Denne uka har jeg også bare 3 dager med skole, så det begynner litt forsiktig!

  I dag har jeg jobbet det meste av dagen i tillegg til å ha vært litt ute. Mye av det jeg jobber med er på pc-en min, så jeg velger som oftest da å gå en tur for å blant annet få litt frisk luft. Nå var jeg også nettopp å henta de nye brillene mine. Jeg har faktisk fått mange spørsmål fra folk om jeg bruker linser eller briller, og svaret er ja. Jeg bruker både linser og briller, men mest linser. Jeg liker utrolig godt de nye brillene og de er ganske forskjellig fra de forrige jeg hadde. Alltid gøy med litt forandring he he:-)

  Siden jeg henta brillene så seint ble det noen photobooth bilder haha!

  Processed with VSCO with a6 preset
  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

   

  Begynte du på skolen i dag eller begynner du i morgen?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Blogg

  MIN REISE


  01.01.2017


  Hei!

  Da var 2016 offisielt over og det er 2017. Utrolig mye skjedde for meg det forrige året og jeg har hatt en fantastisk reise. Jeg har blitt kjent med så ufattelig mange fantastiske mennesker, opplevd nye steder og fått vært med på mye spennende. Jeg har sett tilbake på innlegg for å se høydepunktene mine fra året og jeg klarer neste ikke tro at alt dette skjedde i løpet av 1 år. Jeg er klar for et nytt spennende år. Jeg er klar for å bli kjent med enda flere mennesker og oppleve enda flere steder, men først vil jeg oppsummere året 2016.

  JANUAR 2016

  I januar feiret jeg blant annet 15-årsdagen min med noen av venninnene mine. Min kjære lillesøster fylte også 13 år<3
  FEBRUAR 2016

  I februar var jeg på Isac Elliot konsert med noen venninner, jeg var på den finske ambassaden i Norge og jeg feiret 5-årsdagen til broren min Mathias.  MARS 2016

  I mars hadde jeg et superkoselig meetup i Bodø og jeg hadde en fantastisk reise til Gran Canaria med "WOW TEAMET" for å ta bilder til sommerkolleksjonen min!

  APRIL 2016

  Jeg dro for første gang til London for å spille inn med Disney! En av de beste opplevelsene fra i år! Jeg var også på "God Morgen Norge" for første gang.
  MAI 2016

  I mai skjedde det en del for meg. Jeg var i London for andre gang og spilte inn Radio Disney Music Awards! Jeg hadde lansering av kolleksjonen min og jeg ble konfirmert. Jeg var også på fredrikstadcup med håndballaget mitt.


  JUNI 2016!

  Jeg hadde enda et meetup på wow, så var det endelig sommerferie! Jeg klippet håret mitt kort og min uforglemmelige reise til Malta med Tuva startet. 

  JULI 2016​

  Jeg hadde en fantastisk siste uke på Malta før turen gikk hjem. Jeg var gjest på "God Sommer Norge" og ble intervjuet til Toppbladet, før jeg reiste videre til Østerrike! Jeg nøt flere dager med familien i Graz og så tok vi en ukes tur ned til Grado i Italia med bil. Deretter dro vi tilbake til Østerrike og var det en liten stund til. 


     AUGUST 2016

  Familie og jeg reiser reiste så tilbake til Norge. Jeg ble utfordret av NOBE til å stå på wakeboard for første gang, og tok utfordringen. Jeg løp "Color me rad" og skolen begynt igjen. I tillegg startet " The Club" på Disney Channel.


  Dette er bare en screenshot, men om du ønsker å se flere av episodene gå inn på Disney Channel sin youtubekanal. 
  SEPTEMBER 2016
   

  Jeg var på EF reunion party og vlogget hele den dagen. I september var det litt hektiske dager. Bahare og jeg begynte på bladet vårt og jeg jobbet med den tredje kolleksjonen min. I tillegg ble jeg invitert på et "Soy Luna" event med Disney som jeg også vlogget fra. Du finner videoene på youtubekanalen min. 

  OKTOBER 2016

  Bahare og jeg jobbet videre med bladet. I tillegg blir det høstferie og familien og jeg reiste til Hallingdal der vi blant annet gikk på fjellet, klatret i klatrepark og kjørte ATV. En uke etter høstferien dro jeg til Polen med klassen min. En helt uforglemmelig tur. Kan heller ikke glemme shooten jeg hadde med Håkon!  NOVEMBER 2016!

  Videoer jeg har spilt inn for Disney kom ut på youtubekanalen deres. Jeg hadde shoot for bladet "Oh My Vlog" og jeg var på Marcus og Martinus sin konsert i spektrum.

  DESEMBER 2016​

  "Oh My Vlog" kom ut i butikker og kiosker i Norge! Jeg hadde en lang kalender på bloggen hele måneden og jeg var så heldig å få være med på " God Jul Norge". 

   

  Nå er det altså Januar 2017 og jeg har allerede store planer denne måneden som jeg gleder meg til å dele med dere! Jeg håper alle hadde et fint 2016 og jeg ønsker dere alle et fantastisk 2017!

  Klem Jennie

   
  6 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION