• TIPS

  LOVE LOVE LOVE


  31.01.2016


  Hei

  //Annonselinker

  Nå er det siste dagen i januar og februar står for tur. I februar er det jo også Valentines dagen, kjærlighetens dag. Jeg har jo ingen kjæreste så kan ikke forvente meg noen overraskelse, eller mamma har forresten kjøpt en "glad i deg gave" til meg og søsteren min noen ganger. Jeg har også gitt en liten oppmuntring til mine single venninner et par ganger, man kan jo gjøre dagen koselig. 

  I dette innlegget får du søte tips til  hva du selv kanskje kan ønske deg til Valentines dagen, eller kanskje du også vil overraske noen. 

   

  1. Supersøt blush. Trykk //her for å komme til den

   

  2. Denne bodymisten fra Victoria`s Secrets lukter kjempegodt og heter jo i tillegg SHEER LOVE <3. Trykk //her for å komme til den

   

   

  3. Body Scrub, Lalicious Sugar Kiss - lukter herlig. Jeg har den også i håndkrem og mange påpeker den gode lukten. Trykk //her for å komme til den  4. Den fineste sminkekosten. Har sett den i flere youtubevideoer, gleder meg til å prøve den ut selv. Trykk //her for å lese mer om den   5. Små søte hårstrikker og beauty blendere er alltid noe man kan trenge. Hårstrikker forsvinner stadig vekk. Den i rosa er jo supersøt og har i tillegg tilhørende cleaner. 

   
  Rosa blender //HER , Sort blender //HER , Sorte hårstrikker //HER , transparente hårstrikker //HER

   

  Håper dere likte innlegget med tips. 

  Hva syns du om denne type innlegg?

   

  Klem Jennie
  18 kommentarer


  Ekstra moro

  IKKE TIL Å TRO


  30.01.2016


  Hei

  I dag har jeg faktisk blogget i tusen dager. Det er 1000 dager siden jeg skrev mitt aller første blogginnlegg. Jeg hadde aldri trodd at bloggen skulle bety så mye for meg den gangen jeg begynte å blogge. At den har blitt en så stor del av livet mitt. Jeg hadde vel heller aldri trodd at jeg skulle blogge i mange år. Jeg har jo hatt klassevenninner som har blogget og andre bekjente, men de har ikke blogget så lenge. 

  Det er også litt uforståelig at tusenvis av jenter og noen gutter leser bloggen min hver dag. 1000 dager, det er 33 måneder,  og her får du en liten smakebit av bloggen fra start frem til i dag. Ja, klart jeg har forandret meg men hvem gjør ikke det i løpet av 1000 dager. 

  Mai 2013

  KOKKESKOLE MED LEA  Juni 2013

  Sommeravslutning med Jenter

  Juli 2013

  Sommerferie i Graz

  August 2013

  September 2013

  Selena konsert

  Oktober 2013

  Kreta i høstferien

  November 2013

  Juleavslutning med Jenter  Desember 2013

  Moteshow med WOW  Januar 2014

  Min bursdag  Februar 2014

  Intervju med Juliabladet og Isac  Mars 2014

  Første Tullete fjortisvideo med Tuva  April 2014

  Vinterlyd på Hafjell  Mai 2014

  Tuva og meg på 17 mai  Juni 2014

  St. Hans med Lea Mathilde på Nesodden

  Juli 2014

  Tyrkia i sommerferien  August 2014

  London med familien  September 2014

  Impulsiv jentekveld  Oktober

  Høstferie på Hafjell med familien  November 2014

  Oslo med Lila  Desember 2014

  Juleball på ungdomsskolen  Januar 2015

  Vixen Blog Awards  Februar 2015

  Tulledag med Lila  Mars 2015

  Vinterlyd med beste gjengen  April 2015

  Vinterlyd på Hafjell  Mai 2015

  Håndballcup  Juni 2015

  VG Lista med The Fooo  Juli 2015

  Språkreise med de beste jentene  August 2015

  Ny tullete sminkevideo med Tuva  September 2015

  Lansering av Wow by Jennie Sofie   Oktober 2015

  Jacob Whitesides og Bea i Oslo  November 2015

  Venner, gull verdt  Desember 2015

  Innspilling med Koht og Kidsa og The Main Level konsert  Nå er snart januar 2016 over og jeg elsker fremdeles å blogge. 

  Hvor lenge har du lest min blogg?

  Klem Jennie

   
  42 kommentarer


  Antrekk

  VALGET ER TATT


  29.01.2016


  Hei

  //samarbeid 

  Jeg er helt i ekstase og så fornøyd med valget mitt av bunad. Tidligere denne måneden dro jeg til Norske Bunader for første gang. Både for å bestemme meg for bunad og for å ta mål til bunaden min. Jeg konfirmeres allerede denne våren og bunaden skal blir ferdig til det. Man bør jo være litt tidligere ute enn meg kanskje men de er veldig raske med å ferdigstille bunader der, pluss at det er veldig lett å komme seg dit. T-banen stopper rett utenfor. 

  Trykk //HER om du vil se hjemmesiden til Norske Bunader

  Jeg trodde det skulle bli et enkelt valg, men det var så utrolig mye fint å se på og utallige varianter å velge i mellom. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for Rogalandsbunaden og trodde jeg skulle gå for blå stakk og rød vest. Jeg fikk prøve på en svart bunad med rød vest og plutselig syns jeg den var kjempefin. Så hadde de mange ulike vester jeg kunne prøve på og plutselig stod valget mellom rød og en lys blomstrete vest. Det er jo et stort valg å ta, for bunaden er jo et plagg man skal ha i mange år, ja kanskje hele livet. Jeg vet at mange ønsker seg bunad men at de syns det er litt dyrt. Ja, bunad koster mer enn en vanlig kjole som man ellers bruker til fest, 17 mai og andre festligheter. Men når man har bunad så trenger man jo ikke ny kjole like ofte heller. Om man vet at man veldig gjerne har lyst å konfirmere seg i bunad kan man jo dessuten ønske seg bunaden i gave og den kan jo både være julegave/bursdagsgave og konfirmasjonsgave det året du konfirmeres. 

   

  Gleder meg til å dele bilder av min bunad <3

  Når jeg dro der i fra var jeg kjempefornøyd med valget og fant ut at en annen blogger har nesten samme bunad og hun er kjempefin i den.

  Jeg er veldig spent på hvordan resultatet blir og gleder meg til å prøve den før eventuelle tilpassinger. Gleder meg utrolig mye til å stå konfirmant i bunaden og tror at selv om den kanskje blir klar til Nasjonaldagen vår at jeg vil vente med å bruke den til selve konfirmasjonen. 

  Jeg vet allerede at jeg får litt sølv til bunaden i konfirmasjonsgaver og det har jeg jo ikke da på 17 mai, så det er nok best å vente uansett. Det er jo kjempefint slik at man faktisk kan ønske seg sølv til bunaden i gaver. Det er jo alt i fra øredobber, til søljer og spenner som man kan ha til den. Jeg har ikke bestemt meg for hvordan sølv jeg ønsker meg. 

  Har du bunad, hvilken bunad har du?

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Feiringer

  HVA GJORDE VI?


  27.01.2016


  Hei

  Da er det siste del av bursdagsferingsinnleggene! Hahahhahaha, langt ord! Gjestene mine og jeg hadde det utrolig gøy og tiden gikk utrolig fort. Jeg trodde bursdagen hadde vært 30 min men jeg titta opp på klokka og det hadde allerde gått 2 timer. Ventet til alle gjestene kom før vi valgt å gjøre noe, men da alle var samlet tok vi først bilder og åpnet gaver imens vi venta på pizzaen. 

  Når vi åpner gaver har vi en fast lek kan man si. Bursdagsbarnet sitter med ryggen til og gjestene steller seg tilfeldig i en kø bak. Gjestene skal deretter si noe med en forvridd stemme og bursdagsbarnet skal gjette hvem det er. Om man gjetter det går man gaven og hvis man ikke gjetter det får man ikke gaven....Nei da. Men om man gjetter feil må personen gå bak i køen igjen. Denne leken er alltid morsom :-)  Den andre leken vi hadde var mimelek. Lillesøstra min hadde på forhånd skrevet 10 lapper ( en for hver gjest) som vi puttet i en skål. I delte oss inn i to lag for deretter å begynne å mime. En fra det ene laget trakk en lapp og hadde 45sekunder på å mime det som stod der. Laget til personen kunna da begynne å gjette hva som ble mimet. Om man greide å gjette hva personen mimet innen tiden var ute fikk man poeng men om man ikke greide det fikk man ikke. 

  Den tredje leken vi hadde vet jeg ikke helt hva jeg skal kalle. Kanskje "ping pong sprett" eller no. Men hvert fall gikk leken ut på å sprette en ping pong ball oppi en kopp på lenger avstand. Jeg hadde kjøpt inn 10 premier ( en til hver gjest) før bursdagen. Jeg satte opp 10 kopper og det hørte til en gave for hver kopp. Vi måtte stå på ca 1-2 meters avstad for så å sprette en ping pong ball i gulvet og få den til å treffe en kopp. Det tok sin tid og det var ganske vanskelig. Til slutt traff jeg i kopp 7 og jeg fikk derfor gave 7. Dette gjorde vi helt til alle gjestene hadde truffet i en kopp som ikke var tatt. 


  Den siste leken vi hadde var " Jeg har aldri". Denne leken hadde vi i fjor også på bursdagen min. Det første man gjør er å sette seg i en sirkel. Deretter må alle få 5 godteribiter hver. Vi begynner fra en person som sier en ting den aldri har gjort, f.eks " Jeg har aldri flydd i helikopter". Da må alle de som har flydd i helikopter ta et godteri. Så er det neste person sin tur til å s noe den aldri har gjort, og det som har gjort det tar en bit. Her er det da om å gjøre å spise flest. Så den som har gjort mest vinner. Jeg pleier å tape i denne leken men det er bare gøy. Hahahahha!

  I tillegg til at vi spise masse snacks og snakka gikk vi også ut en tur. Jeg hadde nemlig kjøpt inn stjerneskudd vi kunne tenne på. Det var utrolig koselig og vi hadde det skikkelig fint koselig de siste minuttene av bursdagen ute. 
  Det var da det siste innlegget fra årets bursdagsfeiring. Bursdagen ble ekstra bra siden alle gjestene kom og jeg feiret med de jeg er glad i?
  Hva synes du om at jeg delte bursdagsfeiringen min inn i flere deler?

  Klem Jennie
  16 kommentarer


  Video

  VIDEOEN ER HER


  26.01.2016


  Hei

  Da er endelig video der Mathias sminker meg ferdig. Det tok ganske lang tid å bli ferdig med den siden jeg har hatt mye skolearbeid, avtaler og lignende. Men jeg fikk gjort den helt ferdig i dag så håper virkelig det ikke er noen problemer med videoen. 

   

  Om du ikke får sett den, men ønsker å se den får du prøve i fra noe annet ( iPad, iPhone, telefon, Mac, PC eller noe annet) Mange ser videoen, så at den funker er i hvertfall sikkert ;)

  Har du ventet på denne videoen?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Ekstra moro

  SVARET ER NEI


  25.01.2016


  Hei

  Jeg får en del spørsmål om jeg skal være med på Vinterlyd i år og svaret er, nei. 

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse i fjor med P4, Kreftforeningen og tidenes beste Vinterlyd i mine øyne. Det var også ganske hektisk og det ble noen timer til og fra flyplasser reising og morsomme oppgaver.


  Selv om jeg ikke skal være med på Vinterlyd skjer det masse annet for meg og uansett hva som prøver å få plass på kalenderen min den nærmeste tiden fremover er dømt til å kræsje med noe. Avtaler flyttes både hit og dit, men uansett så virker det som at prioriteringer er eneste løsning. 

  Noe som er litt kjedelig er at jeg for eksempel hadde en avtale som var kjempeviktig for meg onsdag denne uken. Den var avtalt i god tid i forveien og plutselig viser det seg at den kvelden skal vi ha oppvisning med Sal og Scene på skolen. Kjedelig at man får dårlig forvarsel og plutselig måtte jeg sette "verden på hodet" for å løse dette. Det hadde ikke vært et alternativ å droppe skoleforestillingen selv om den presset seg inn i kalenderen lenge etter alt annet. Heldigvis ordnet deg seg sånn halvveis :)

   

  GODE MINNER Å SE TILBAKE PÅ OG NYE OPPLEVELSER Å SE FREM TIL SOM OGSÅ EN DAG BLIR MINNER  Jeg er ganske sikker på at jeg kan røpe hva jeg holder på med for tiden i løpet av neste uke. Februar er vel den roligste måneden jeg kommer til å ha, der er heldigvis ikke alle helger kapret. 19 februar er jo Isac sin konsert og den gleder jeg meg til. Fått spørsmål om jeg skal på den konserten, og det skal jeg :)

  Mars måned er den store kabalen. Der har mye blitt sjonglert allerede. For konfirmasjonsleiren kræsjet plutselig med en utenlands jobbreise og jeg vet ikke ennå om problemet er helt løst. Jeg skal også ha arbeidsuke i uke 10 og det blir sikkert gøy med en annerledes skoleuke. Ennå ikke 100% sikker på hvor jeg skal jobbe. 

  Jo, så skal jeg reise nordover i mars også. Jeg skal få muligheten til å møte mange av dere :) Men det har ikke noe med Vinerlyd å gjøre, gleder meg til dette. Hadde vært gøy å få med seg en Vinterlyd konsert også, så da må jeg nok satse på Hafjell som jeg har vært på både i 2014 og 2015. 

   Nå er det ny skoleuke og jeg skal snart avgårde på håndballkamp. 

  Ønsker dere alle en finfin uke :)

  Skal du noe kjedelig, gøy, morsomt, dumt, spennende denne uken? Alt i fra presentasjoner, prøver, kamp, eller noe annet?

  Om du likte bildene i dette innlegget og vil se flere bilder i fra Vinterlyd 2015, så er det egen kategori her på bloggen :)

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  Konkurranse/Giveaway

  TIL Å DØ FOR


  24.01.2016


  Hei

  //Samarbeid

  Nå som det er masse snø og blitt skikkelig kaldt skal jeg ha en kul GIVEAWAY på en valgfri bikini. Hahahahhaha, ja jeg skal faktisk det. Jeg fikk nettopp en bikini i posten i fra TO DIE FOR SWIMWEAR og jeg bare elsker den. Jeg ønsket derfor å ha en konkurranse i samarbeid med dem og premien er en valgfri bikini fra siden deres. Denne konkurransen foregår på IG, så om du ønsker å være med skjer konkurransen der. En av grunnene til dette er fordi at de trekker en tilfeldig vinner.

  Jeg har denne bikinien,  Top som heter ONLY YOU og en underdel som heter GYPSY-WHITE.  Jeg har allerede prøvd på bikinien og den den passer helt perfekt. Glad jeg slapp det problemet med å få et produkt for deretter å finne ut at det er for stort eller for lite. Nå gleder jeg meg enda mer til MALTA :)
  Skal du delta?? 

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  venner

  Aldri gjort dette før


  23.01.2016


  Hei

  I dag har jeg hatt en superfin dag med venninner i fra klassen og moroa er ennå ikke slutt. Vi dro inn til byen da det var blitt mørkt og stod på skøyter i Spikersuppa. Har ikke stått på skøyter der tidligere. Det var utrolig koselig og spesielt med venner. Synes det er viktig å tilbringe helgene når man har tid med mennesker man er glad i. Det var utrolig mange der, store og små. Noen som tydeligvis hadde stått på skøyter før, som var super flinke og også de som gjorde det for første gang. Jeg var litt forsiktig så jeg ikke kræsjet med noen. Dessverre var det en som falt foran oss og hun hadde mulig brukket armen, Huff. Så forferdelig. Heldigvis gikk det fint med henne.

  Etter å ha stått på skøyter i en drøy time gikk vi på cafe´og varmet oss med en kopp te. Utrolig deilig å komme inn i varmen etter å ha stått ute i kulden. Da fikk vi tid til å snakke om dagen, le og kose oss. Deretter gikk vi til båten og tok den tilbake til Nesodden. 

  Nå sitter jeg i senga mi og skriver et innlegg til dere før jeg fyker av gårede igjen til Tuva for å overnatte. Gleder meg masse!! Vennetid er alltid koselig<3<3<3

   Processed with VSCOcam with b1 preset

  Liker du å stå på skøyter?

  Står du på bane eller på innsjø?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Hverdag

  VELFORTJENT PAUSE?


  22.01.2016


  Hei

  Endelig fredag!!!! Denne uken har vært ganske stressende. Jeg har jobbet med flere presentasjoner og øvet til prøver. I dag hadde jeg en framføring i "Mat og helse teori" presentasjonen varte nesten 30 minutter. Et vanlig foredrag jeg pleier å ha er vanligvis på ca 10 min.  I dag stod jeg til og med opp litt ekstra tidlig for å få tid til å lese enda litt mer før skolen. Huff huff. Føler jeg nesten legger litt for mye press på meg selv, men foredraget gikk fint og jeg kan nå nyte hele helgen uten å tenkte på skolearbeid. Eller.....nei, jeg må ta en prøve på nettet :(  Jeg er så lei av å ha alt for mye skolearbeid og lekser.

  Nå skal jeg snart av gårde på trening noe jeg også gleder meg til. Elsker å spille håndball og spesielt når jeg får gjøre det med gode venner. Jeg må derfor nå gå å skifte til treningstøy. 

  To selfies jeg tok foran peisen nå før jeg må skifte. Godt og varmt ;-)


  Hvordan har din uke vært?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Feiringer

  Nam Nam Nam / DEL 4


  21.01.2016


  Hei

  Jeg har fått mange spørsmål om jeg kan legge ut bilde av hva vi spiste i bursdagen min, og det skal jeg selvfølgelig gjøre. Først spiste vi egentlig pizza, men etter mat kom all snacksen. Jeg og mamma hadde bakt cupcakes. For det først var de superkule og de passet utrolig godt til fargetemaet. Sølv, gull og lilla!!!! Det var faktisk så enkelt som å kjøpe muffinsmix, smør og melis. Konditorfarge og pynt hadde jeg hjemme fra før. 

  Jeg fikk spørsmål hvor jeg fikk de små muffinsene fra som var på toppen av muffinsen. De lagde jeg faktisk selv<3

  Bilder fra min 15 års dag

  Happy girl :-)
  Liker du cupcakes eller kake best ???

  Klem Jennie

   #bursdag #cupcakes #inspo
  28 kommentarer


  Blogg

  MITT PERSONLIGE TIPS


  20.01.2016


  Hei

  Oppdaget en kommentar på bloggen i dag som jeg tenkte å svare på i et eget innlegg siden jeg tenkte kanskje flere lurte. Personen lurte på hvordan man kan få alle mulighetene jeg får. Om som for eksempel å møte kjendiser, lage kolleksjon, få dra på språkreise og lignende. Jeg har tenkt til å begynne helt fra starten. Da jeg først begynte å blogge. 

  Jeg har siden jeg var veldig liten, faktisk 3 år elsket å opptre og underholde, og spille skuespill. Jeg har aldri gått på noe drama eller teater, men bare hatt det som interesse. Det er jeg sikkert ikke alene om. Da jeg ble større og fikk litt tilgang på pc/data kom jeg over en audition for Jenter som lå ute på NRK Super. Jeg hadde før denne auditionen allerede spilt inn en episode med dramatisering for en annen serie og fått veldig lyst til å gjøre dette mer, så jeg meldte meg på auditionen. Det var veldig mange som var med på audition og jeg trodde liksom aldri at jeg skulle komme videre, men jeg var vel på tre audition-runder hvor det var færre og færre jenter med for hver gang. Til slutt ble jeg tildelt rollen som Hedwig. Den frekke berta. Jeg har også vært på andre auditions og ikke gått videre og kommet helt til siste runde også, så selv om jeg ble lei og skuffet flere ganger, ga jeg ikke opp. Så en dag fikk jeg jo en rolle og karakteren min i Jenter hadde en blogg.

  Jeg fikk lyst til å begynne å blogge selv. Noen venner av meg gjorde allerede det og jeg syntes det så utrolig gøy ut. Jeg la ut på instagrammen min at jeg hadde fått meg blogg. Jeg hadde ikke så mange følgere den gangen, bare ett par hundre, men jeg fikk flere og flere følgere for hver dag. Jeg blogget vel nesten i 2 år før jeg fikk muligheter som språkreise som dere nevner og kolleksjon med WOW. Jeg tror og mener at man må jobbe for drømmene sine, ikke gi opp og at man kommer lengst med å være positiv og snill. Ikke la seg drive av misunnelse, men heller la seg inspirere. Hadde jeg vært en kjent jente som var negativ og reagerte på all hat med å slenge dritt tilbake ville jeg helt sikkert ikke fått de muligheten jeg har fått. Så man må vel være ganske sterk selv om det kan være vanskelig noen ganger. Ikke la de som vil trykke deg ned få gjort det og ikke gi opp.

  Ja, jeg gråter noen ganger, men har venner i samme situasjon som meg som også er kjente og de er gode å ha. De som har opplevd å få usannheter spredd om seg selv og stygge ord kommentert.

  Ja, jeg har mistet venner, det gjorde ufattelig vondt....kan ikke sette ord på det. Men når jeg står her i dag så vet jeg at den/de som ødela vennskapet aldri var en virkelig god venn. For om man ikke unner sin venn å få sine drømmer oppfylt da er man ingen venn. Og hvert fall ikke om man gjør alt for at de ikke skal gå i oppfyllelse. Så har jeg fått nye venner. Selv om det kan være vanskelig å få etter at man har blitt kjent, for jeg har fått føle på kroppen å bare bli utnyttet av folk. Derfor er jeg kanskje enda bedre venn med de jeg møter som jeg i hvert fall har litt til felles med akkurat der. Og selv om man kanskje ikke bor like i nærheten av hverandre så føles det godt å vite at man er venner (om dere forstår.)  Jeg ofrer en del for å holde bloggen og instagrammen min oppdater. Jeg svarer på kommentarer og må kanskje si nei til å være med venner noen ganger, selv om jeg kanskje akkurat da har aller mest lyst til det. Noen dager elsker jeg å lese kommentarer på IG og blogg og svarer så godt jeg kan , andre dager strekker ikke tiden til og jeg føler meg som en dårlig person. Det er ikke bare de at jeg ikke får gjort andre ting men jeg må i tillegg kombinere det med skolearbeid. I dag må jeg skrive ferdig en presentasjon og øve til to prøver. 

  For å få muligheter vil også si mer jobb. Må jo på møter og planlegge alt i fra kolleksjon til blogginnlegg, ta bilder og mye mer. Så selv om jeg syns det er kjempegøy, så er jo det noe jeg må gjøre i stedet for å gjøre andre ting.

  Så alt bunner jo i prioriteringer og etter familie kommer

  1. Skole, kjempeviktig for meg å få gode karakterer
  2. Håndball (håndballaget)
  3. Venner, jeg elsker dem. Har kanskje ikke så mange som jeg skulle ønske helt tett innpå meg, men de jeg har er gull verdt.
  4. Avtaler, hva kan jeg takke ja til å være med på og da må jeg gjennomføre avtalen
  5. Blogg
  6. instagram

  I tillegg har jeg konfirmasjonsforbredelser og på toppen er jo familien. 

  Jeg føler meg veldig heldig, og jeg er veldig takknemlig. Jeg har ingen Idè om hvor lenge jeg kommer til å blogge. Så lenge jeg liker det og så lenge jeg klarer å sjonglere alt jeg ønsker å gjøre så fortsetter jeg.

  Begynn gjerne å blogge alle dere som ønsker det. Men blogg fordi dere liker det, ikke for at andre skal like det dere blogger om, det er mitt beste råd. Heller ikke begynn å blogg for alle mulighetene, for de kommer først etter masse, masse arbeid over lenger tid.

  Så lurer jeg på hva dere som leser bloggen min vil ha av meg i tiden fremover. Hva om jeg blogger i flere år. De andre bloggerene som blir mye lest blir også referert til som gode forbilder, selv om de opererer alt i fra pupper og nese til å ta fillers i leppene, botox i ansiktet, solarium, hår extensions og masse mer. Jeg ønsker ikke å bli slik. Jeg håper at jeg kan syns det er greit å være seg selv. Ikke airbrushe seg før man legger ut bilder eller gjøre seg tynnere før man poster noe på bloggen. Jeg syns ikke det er gode forbilder. Jeg leser ikke blogger selv. Men hva ønsker man som leser av en blogger?  Hva ønsker du?

  Klem Jennie

   

   
  51 kommentarer


  Feiringer

  MINE FINE / DEL 3


  18.01.2016


  Da er det DEL3 fra bursdag feiringen som blir lagt ut her på bloggen. I dette innlegg vil det være mest bilder med venner. Jeg ble utrolig glad da jeg fikk denne ideen om ha ha en slags bildevegg der vi tok bilder med slike " masker" på pinne. Jeg hadde noen hjemme fra før mens jeg også fikk en morsom pakke fra Den Lille Festfabrikken, trykk //HER for å komme til deres Facebookside med mye kult festutstyr. Utrolig glad for at jeg gjorde dette fordi bildene ble utrolig kule. Det vanskeligste var nok å finne et bilde der alle så i kamera og ikke blunket, hahahahha.   Elsker å ta bilder og skape minner. Spesielt tullete bilder! Hahahahah! Det holder også bare med en selfie om man ikke har kamera!
  Hva liker du å gjøre i bursdager?

  Klem Jennie

   
  21 kommentarer


  Antrekk

  DEL 2 / MITT ANTREKK


  17.01.2016


  Dette blir ikke et så langt innlegg men jeg tenkte bare å vise dere antrekket mitt fra gårsdagen. I fjor brukte jeg ingen penger på kjole, fordi jeg fikk låne kjole av en venn. Og i år brukte jeg neste ingenting heller. Det var en helt enkel svart kjole fra HM som jeg har hatt en liten stund nå. Jeg brukte den også på julaften og jeg elsker den!!!


     Hva liker du å gå med i bursdag?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Feiringer

  MIN BURSDAGSFEIRING DEL 1


  17.01.2016


  Hei

  //inneholder annonselink

  Som flere fikk med seg i går feiret jeg 15års dagen min med nære venner. Jeg blogget kjapt om det i går før gjestene kom, så det ble noen enkle mobiltelefonbilder. Jeg holdt også følgerne mine oppdatert under feiringen med bilder jeg la ut underveis på instagram.  Nå har jeg fått satt meg ned og sett på alle bildene som ble tatt, og det er såååå mange kule bilder. Både bilder av dekor, kaker, antrekk, med venner og litt hva vi gjorde . Så jeg kommer til å dele feiringen inn i flere blogginnlegg.  Den første delen jeg skal vise, altså i dag er dekor. Det vil også komme et innlegg senere i kveld med antrekket jeg hadde på. I fjor hadde jeg ballonger fra DEN LILLE FESTFABRIKKEN og måtte bare ha det i år også. Elsker ballongen i tall og i tillegg de andre ballongene i gull, lilla og sølv som matcha hele fargetema perfekt. Elsket årets dekor og gleder meg til å se hva jeg finner på til neste år. Da fyller jeg faktisk 16, men det tørr jeg ikke tenkte på nå. 


  Vi hadde blant annet en gave lek der det var mulighet til å vinne morsomme og søte premier. I stede for å pakke gavene inn i gammelt julepapir fikk jeg også disse såte posene fra den lille festfabrikken. Tror man også kan bruke den til å ha godteri opp men jeg valgte gaver og det fungerte helt supert. 
  Det var altså dekoren jeg hadde på bursdagen min. Som sikkert flere så var hovedfargene lilla, sølv og gull. Ønsket å ha noe litt anerledes fra sist gang hvertfall og det synes jeg det også ble. Mamma var med å pynte og hun er alltid flink til å komme på kule temaer. Glemte å ta bilde av helt ferdig borddekning, men la ut bilde av ett før glassene var plassert med sugerør.

  Den lille fesfabrikken kan du også følge på IG, trykk //HER for å komme til brukeren. 

  Hva syns du?

  Klem Jennie
  11 kommentarer


  Antrekk

  PARTYYYYYY!


  16.01.2016


  Heyyy!

  I kveld blir det fest. Jeg skal endelig feire 15 års dagen min med nære venner. I hele dag har mamma og jeg pyntet, bakt og styra rundt. Jeg tuller ikke. I hele dag!!! Turen gikk først til butikken. Da vi kom hjem pynta vi bord og stua. Deretter bakte jeg cupcakes og pynta de. Deretter lagde jeg klar masse annen snacks for så å ordne meg. Huff huff! Men det er verdt det.

  Det kommer helt klart flere bilder i morgen men fikk ikke tid i dag til å dele så mye. Om du ønsker å følge med på bursdagsfeiringen i kveld følg meg på instagram der jeg heter @jenniefashion🎈

  I mens kan du jo sjekke ut feiringen min fra i fjor om du ønsker det.

  Ønsker du at jeg lager innlegg som det i år også.

   

  Klem Jennie
  39 kommentarer


  Ekstra moro

  SÅ DEG PÅ RADIOEN!?


  14.01.2016


  Hei

  Som sikker flere av dere visste fra tidligere innlegg eller bilde på IG var jeg i gårsdagens SKOLEFRI Live sending i sammen med Maren Sofie og Lea Mathilde. Vi satt i alle i et venneråd der det kom inn spørsmål om vennskap som vi skulle svare på og gi våre beste råd, rett og slett. Det var utrolig gøy og ikke det minste veldig koselig gå se alle sammen igjen. Det som var spesielt med gårsdagens sending var at du faktisk kunne SE den på NRK SUPER. Det var en videokamera i rommet som spilte av Live slik at dere der hjemme kunne se oss, noe jeg syntes var utrolig kult. 

  I tillegg kom det inn mange bra spørsmål og jeg syntes det var veldig gøy å svar på spørsmålene. Noen spørsmål var vanskeligere enn andre, så det var fint at vi var tre stykker i rådet. 

  Nå må jeg løpe av gårde, skal på trening og når jeg komme hjem blir det en sen bursdagsmiddag med familien og lillesøster sin favorittdesser. Hun blir 13 år i dag. Hipp Hipp Hurra :)

  Processed with VSCOcam with b1 preset

  Processed with VSCOcam with b1 preset
  Så du på eller hørte på i går? 

  Klem Jennie
  31 kommentarer


  Blogg

  AVTALE I OSLO I MORGEN OG SISTE OPPDATERING PÅ......


  12.01.2016


  Hei

  I dag har jeg vært på skolen og på konfirmasjonsundervisning, og nå skal jeg på håndballtrening. I morgen har jeg to avtaler i Oslo og den ene kan jeg fortelle dere om allerede nå. I morgen skal jeg være med på "Venneråd" i Skolefri sendingen fra 15- 16. I rådet skal jeg sitte i sammen med Maren Sofie og Lea Mathilde, gleder meg veldig til å treffe dem igjen. 

  Siden dagen min i dag er veldig travel, blir det en liten oppdatering fra IG ( instagram) for dere som ikke har det. Instagrammen min er et sted jeg tar meg mer tid til å svare på kommentarene til følgerne mine og sjekke ut noen brukere. Jeg minner om innlegg på IG men deler også bilder i løpet av dagene mine eller fine opplevelser.  Her er hvert fall de siste bildene jeg delte på IG. 

  Ble utrolig glad for så mange positiv kommentarer under dette bilde.  Mange minner fra 2015 i en stor collage!


  Disse søtingene overrasket meg med kake, kort og gaver på bursdagen min den 8. januar<3


  SEEEEEEEEELFIEEEEEEE!  Elsker dette bilde av søstra mi og meg:-) Vil vel tro jeg er 6 år her og hun 4 år. 


  Har du instagram?

  Hva syns du om Instagram?

  Klem Jennie
  23 kommentarer


  Ekstra moro

  JEG AVSLØRER


  11.01.2016


  Hei

  //Samarbeid

  Nå kommer det bare mer og mer snø. Tittet ut av vinduet i dag og det eneste jeg så var hvit snø. På skolen var det enda verre. I tillegg hadde jeg skøyting i gymmen og det var ganske håpløst siden banen var dekket med et snølag på 15-20 cm og enkelte steder var det en meter. Nå som vi har mast så mye om snø kommer det nesten litt for mye. Fra å sitte å søke på bilder med masse snø sitter jeg nå og ser på bilder fra Malta. Gleder meg alt for mye til å reise dit. Bare tanken på varme gjør meg glad. Vannet der er krystallklart og det ser ut til som det aldri er dårlig vær der. Om du drømmer om språkreise kan du lese mer ved å trykke HER

  I dagens innlegg tenkte jeg å avsløre noe nytt angående reisen min. Jeg avslørte sist at jeg skal til Malta men nå blir det hvem jeg reiser med. Sist gang jeg var på språkreise reiste jeg i sammen med Ella,  og vi lagde noen uforglemmelige minner i sammen. Til sommeren skal jeg lage enda flere bare denne gangen med min kjære venn Tuva. De fleste av dere kjenner til Tuva fra videoer og lignende. Å være på språkreise i Brighton er nok ganske annerledes fra Malta, så jeg er utrolig glad for at hun blir med meg. Begge ser frem til å oppleve et nytt sted og ikke minst alt vi skal gjøre. Som for eksempel å bade med delfiner. OMG!!!!!!!!!!!

  På den turen hadde det vært veldig gøy å få vlogget litt også.

  Har du noen planer for sommeren 2016 allerede nå? 

  Klem Jennie
  55 kommentarer


  Familie

  BIG SIS


  10.01.2016


  Hei

  I går kveld tok jeg og familien min oss tid til å se på litt gamle hjemmevideoer fra da jeg og søstra mi var ganske små. Vi lo så mye at vi nesten ikke fikk puste. Vi var veldig livlige og rare på den tiden (er nok litt det fortsatt). Hehehhe<3 . I dag så jeg derfor igjennom noen gamle bilder også. Jeg oppdager alltid nye bilder som jeg aldri har sett før , noe jeg synes er kjempe gøy. Mamma og pappa tok veldig mange bilder. Nesten litt for mye spør du meg, men jeg er samtidig veldig glad for at jeg har så mange minner å se tilbake på. Dette innlegg skal derfor være noen bilder av meg og Emilie fra vi var ganske små. 


  Har du søsken? 

  Er du lillesøster, storesøster, begge deler, lillebror, storebror eller begge deler? Eller kanskje tvilling også?

   

  Klem Jennie
  81 kommentarer


  Feiringer

  ME,MY CAKES AND I


  09.01.2016


  Hei

  Her er de nye bildene fra gårsdags lille feiring av meg som fylte 15 år. Litt merkelig egentlig, men jeg har følt meg som en 15 åring en stund før jeg faktisk ble det. Nå ønsker jeg bare å være 15 en god stund. Synes 16 virker så stort.

  I går viste jeg bare bilder av den ene kaka men ikke av den andre vi hadde. Det ble laget en ostekake og en sjokoladekake, begge glutenfrie og laktosefrie. Og helt ærlig har jeg aldri smakt en så god sjokoladekake og ostekake. De smakte himmelskt. Det er heldigvis litt rester så jeg skal kose meg mer i kveld. Hahhahaha!

  Lillebror syns nok lysene var fine;-)


  Min favoritt var nok ostekaken selv om begge var gode. Kremen var søt og god, mens frukte på toppen gjorde den litt syrlig. Mmmmhhhhhhhhhhh..

  Hva er din favoritt kake?

  Klem Jennie 
  33 kommentarer


  TIPS

  KONFIRMASJONSANTREKK


  09.01.2016


  Hei

  //Avtale

  Nå er jeg i gang med konfirmasjonsundervisningen igjen, og det er jo i år jeg skal konfirmeres. Mamma og pappa har ikke begynt å planlegge noe ennå, annet enn at de har leid et lokale for festen. Jo, så har vi funnet ut hva jeg skal ha på meg på den store dagen. 

  Jeg er suuuuuperglad for at jeg skal få meg bunad. Jeg syns at bunad er kjempefint og det fins så utrolig mange ulike typer. Jeg fikk valget i mellom 3 ulike bunader. Familien min syns at man skal velge bunad ut i fra familierøtter, ikke bare fordi man syns at den er fin. Nå var jo jeg kjempeheldig for jeg syns alle de tre bunadene er veldig fine. 

  Valget mitt stod mellom Oslo bunaden i lyseblå eller marine, fordi min bestemor og oldeforeldre på den siden kom i fra Oslo. TRYKK //HER for å se Oslo bunaden

  Follo bunaden, fordi det ikke fins en bunad for akkurat det stedet hvor jeg bor, men Follo blir det nærmeste. TRYKK //HER for å se Follo bunaden

  Rogalandsbunad, fordi slekten på min bestefar sin side bor/bodde i Rogaland. TRYKK //HER for å se rogalandsbunaden.

  Jeg er ganske sikker på at jeg nå har bestemt meg for bunaden jeg vil ha, men er bittelitt usikker på fargevalget mitt. Nå er det ikke lenge til jeg skal ta mål for bunaden min hos NORSKE BUNADER, trykk //HER for å komme til deres nettside med mange flotte bilder. Jeg gleder meg kjempemasse. 

  Jeg gleder meg også til å dra til butikken, for mine foreldre har vært der og sa de hadde veldig mange bunader å se på og inspirasjon. 

   

  Er du konfirmert, eller skal du konfirmeres?

   

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Ekstra moro

  SLIK FEIRES DAGEN


  08.01.2016


  Hei

  I dag ble jeg 15 år gammel og allerede klokken 07.30 begynte feiringen. Da ringte det overraskende på døra og i det jeg åpnet stod verdens beste venner utenfor og sang bursdagsangen for meg med kake, kort og pakker. 

  Det ble med andre ord kake til frokost før vi i sammen gikk til skolebussen. Utrolig koselig at folk gratulerte meg på skolen og sang bursdagssangen både i bussen og klasserommet. Stod også på skøyter for første gang denne vinteren, noe jeg koste meg med. Ellers var det en vanlig skoledag, men med ekstra kos fra venner. 

  I dag har også lillesøster sitt skoleball og lillebror et vennetreff etter barnehagen. Husker da jeg var liten så var selve dagen man hadde bursdag kjempestas, nå syns jeg dagen jeg ferier med venner er det aller beste selv om det ikke feries akkurat på fødselsdagen. 

  I går feiret jeg på en måte litt med mamma alene. Jeg hadde en avtale i Oslo og hun fulgte meg og på vei hjemover spiste vi middag i sammen på Fridays på Aker Brygge. Det var veldig koselig. Da vi kom hjem hentet pappa og lillebror oss på brygga fordi vi måtte innom matbutikken og kjøpe noen ingredienser til kaker som mamma skulle bake. Da vi var på senterer overrasket mamma meg med en førbursdagspresang, nemelig et nytt hull i øret. Sikkert mange som har meninger om at jeg har for mange hull i ørene, men det er jo mitt valg, og jeg er kjempefornøyd. 

  Noen lurer sikkert på hva mamma bakte til dagen min i dag, og det er ganske spesielt. Hun har bakt kake som alle i familien kan spise, så det ble melkefri/laktosefri og glutenfri sjokoladekake med herlig sjokoladekrem og melkefri/laktosefri og glutenfri ostekake. Var litt skeptisk til det i starten men slik det ser ut blir det veldig godt. Kakene ser hvert fall veldig fine ut. Skal legg e ut bilde av den andre kaka som er pyntet med frukt også.


  Da jeg kom hjem i fra skolen bestemte vi oss for hva vi skulle ha til middag. Vi hadde hjemmelaget pizza etter mitt valg. Det er nok noe av det beste med bursdag. At jeg får velge middag. Hahahahha! Så da ble det pizza. Så fikk jeg også en gave i fra familien som passer spesielt til jeg skal på språkreise i sommer..

  Så ble det egentlig litt stress ettersom lillesøster skulle på ball og mamma og pappa skulle være med å se hun gå polonese det siste året på barneskolen. Så måtte de jo også hente lillebror.

  Vi skal snart kose oss skikkelig med kake og se på en gøyal film i sammen eller spiller noen spill. Neste helg blir det feiret litt mer. 

  Ble også utrolig sjokkert da jeg fikk tips om å sjekke famousbirthdays.com der jeg faktisk var om man søkte på navnet mitt. I tillegg var det annen info om meg enn bare bursdag, måtte le litt for meg selv da. Så morsomt!!! Du kan trykke på Boost knappen om du liker meg ;) Trykk //HER for å komme til siden. Fikk en mail i dag om at de ville ha et bilde av meg, men det er ikke klart ennå. Ikke akkurat så veldig kjent, men gøy at noen har søkt på navnet mitt så ofte at det ble laget en egen side. 

  Dette ble et innlegg der det skjedde mye men håper det er det dere liker :-)

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  Video

  SMINKEVIDEO???


  06.01.2016


  Hei

  I dag gjorde jeg det jeg sa jeg ikke skulle, nemlig lage en sminkevideo!!! Hahahahha! Men det er ikke hvilken som helst sminkevideo, det er faktisk min kjære lillebror som har sminket meg. Han syntes det hørtes gøy ut da jeg sa han skulle få male og tegne meg i ansiktet ettersom han elsker å gjøre det på ordentlig ark. Det var en morsom video å filme og jeg gleder meg til jeg får redigert den. Lillebror var faktisk ganske så flik syns jeg, ble ikke sminket som en "klovn" akkurat.  morgen får jeg ikke så mye tid til det siden jeg har en viktig avtale og fredag har jeg bursdag!!!! Kanskje jeg får begynt til helgen, men d har jeg også håndballkamp, som jeg gleder meg til ;-)

  Til dere som lurer så blir det ingen bursdagsfeiring for meg denne helgen, ettersom jeg har vært alt for sent ute med planlegging. Det er det som er litt kjedelig med å ha bursdag tidlig i januar, bursdagen kommer så fort etter jul.

  Her en noen "screen shoots" fra videoen!


  Når har du bursdag?

  Klem Jennie
  82 kommentarer


  Video

  ROMVIDEO!!!


  05.01.2016


  Jaaaaaaaa! Endelig er romvideoen her!!! Jeg er utrolig glad for at jeg endelig fikk laget den og ble ferdig med å redigere i går kveld. Dette er jo en video som har vært etterspurt ganske så lenge. Ekstra gøy at så mange andre har gledet seg til å se den. Nå skal jeg ikke snakke for mye men heller la dere såå videoen, så her er den<3

  Første gangen jeg la ut videoen fikk jeg melding om at den ikke ble tilgjengelig for alle enheter. Nå har jeg endret musikken slik at den kan sees både i fra data/pc/mac, ulike telefoner, ipads osv. 

  Dette gjelder forresten noen av de andre videoene mine også, som denne hvor jeg svarer på mange spørsmål. Så om du trykker //HER og ikke får sett videoen, så kan man altså se den, men kanskje ikke i fra din telefon for eksempel, da kan du prøve i fra mac/pc eller noe annet. Gjelder alså flere videoer, som rokkevideoen i fra jeg var liten også. Kanskje du får sett noen filmer i kveld som du ikke har sett tidligere.

   

  ROMVIDEO

   

  Rommet mitt er ikke så stort, men jeg trives der. Noen venner av meg har større rom og noen har mindre. Er rommet mitt som du hadde forestilt deg?

  Klem Jennie
  94 kommentarer


  Video

  DA HAR JEG GJORT DET


  03.01.2016


  Hei

  Da har jeg endelig fått filmet ROMVIDEO eller ROOMTOUR som det også kalles. Jeg sa for kanskje et år siden at jeg skulle lage en slik video så fort jeg fikk fikset rommet mitt, ettersom det var flere ting som "manglet". Det tok sin tid og jeg mangler faktisk noen få ting fremdeles. Gulvet mitt er iskaldt nå på vinter og jeg har ikke noe teppe. Midlertidig bruker jeg deilige ullsokker for å ikke fryse. He he he:-) Men endelig er den filmet og jeg håper på å få redigert den ganske fort. I morgen er det siste feriedag for meg så den vil jeg nyte. Huff, tanken på skole gir meg litt frysninger siden ferien har vart så lenge. Men jeg gleder meg veldig til å se venner igjen. 

  Her er en liten "sneak peek" av noen detaljer på rommet mitt. Jeg mener rommet i seg selv ikke er så spesielt men det er hva jeg har gjort ut av det. Jeg dekorerer med lys, planter, parfyrmer og lignende. Det er nok det som gjør rommet til "MITT ROM" . At jeg legger litt min personlighet i det. Jeg må nok si at favoritt delen av rommet mitt er bildene mine.

  Har du tips til andre videoer jeg kan lage?

  Klem Jennie

   
  56 kommentarer


  Ekstra moro

  MINE PERSONLIGE DRØMMER


  02.01.2016


  Hei

  2016 er her men noe nyttårsforsett har jeg ikke. Drømmer og tanker for året skal jeg derimot ha. Jeg har laget slike før og mange av drømmene har det ikke blitt blåst noe liv i, men det er jo alltids lov å drømme videre og det å ha drømmer syns jeg er kjempefint. 

  11 drømmer må man kunne ha, 10 ble for vanlig...he he

   

  1. Oppleve et helt nytt paradis (Jeg vet jo at jeg skal til Malta på språkreise og at det blir et helt nytt land for meg å oppleve, men kanskje familien tar seg en reise et sted  også)

  2. En "Meet up" et annet sted enn i Oslo med alle dere som har etterspurt det. Hadde vært kjemoekoselig å treffe mange av dere trofaste følgere og blogglesere.

  3. Synge av full hals som publikum på en eller flere konserter med artister jeg liker. Elsker konserter med god musikk og fans av samme artist. Det er god stemning. 

  4. Er det lov å drømme om litt romantikk <3 Jeg er jo ikke jenta som tar det første skrittet og er nok litt for sjenert for å ta kontakt om jeg skulle finne en gutt sjarmerende. 

  5. Svømme med delfiner. Det vil bli mulighet for det på språkreisen. 

  6. Møte Selena Gomez. Ikke hørt at hun skal til Norge, men drømmer allikevel jeg. 

  7. Ha en crazy hårfarge. Alt i fra blå tupper, hele lilla eller noe annet spennende.

  8. Vokse 5 cm i løpet av 2016, he he. Ikke at jeg ikke har det bra med den høyden jeg har....men lov å drømme.

  9. Bli litt mindre sjenert. (Ja, tro det eller ei...jeg er sjenert overfor folk jeg ikke kjenner eller ikke kjenner så godt)

  10. Minst like godt snitt til sommeren da jeg går ut av 9 klasse som jeg fikk nå til jul. Konkurrerer ikke mot andre enn meg selv. 

  11. Være med på et TV-program, eller radioprogram. På TV, gjerne som skuespiller. 


  Så dette er altså mine drømmer for 2016. Er ganske så sikker på at ikke alle disse punktene kommer til å gå i oppfyllelse men det er bare å fortsette å drømme.Tror nok livet hadde vært ganske kjedelig uten drømmer og mål. 

  Har du noen drømmer for 2016?

  Klem Jennie
  55 kommentarer


  inspirasjon

  DA VAR DET FØRSTE JANUAR


  01.01.2016


  //Innlegget inneholder annonselinker

  Hei!

  Da er det første januar og året har begynt ganske så bra. Jeg sov lenge og godt i natt, før jeg måtte så opp og gå på en forfriskende tur med familien. Nå har jeg sittet og tegnet en stud til et bilde jeg skal ramme inn og henge opp og jeg har nettopp hatt besøk av to venninner som jeg har bada med og sett på serier. Utrolig koselig<3 Har har jo ikke sett de siden i fjor....tok du den? Hahahaha. Men nok om det. For litt siden fikk jeg en pakke i posten fra MAKESTYLE. Jeg blir alltid glad av å få pakker derfra ettersom de har så mage kule og bra produkter.

   

  Den hvite sminkemappa var en del av et GLOMINERALSSETT der det var et miniøyeskyggepalett, en øyeskyggebørste, en leppestift som bare er super fin, en maskara, en eyeliner og en blush/highlighter stick. (HER)

  Noe annet som jeg også likte utrolig var 2 andre THE BALM produkter jeg fikk. Det var en nude eyeliner for å ramme inn øynene (HER) og et øyeskyggepalett som heter NUDE DUDE (HER).  Det palette er sååååå fint. Jeg brukte det både på julaften, på nyttårsaften og flere dager i mellom det. Jeg har aldri vært en jente som har vært så interessert i øyeskygge men jeg synes det er morsomt nå. Å lage nye looks osv.... Jeg har faktisk lagd en del på lillesøster og hun har lagd på meg. 


  Her en en enkel "look" jeg lagde på lillesøstra mi som jeg syns passer utrolig fint til en bursdag eller lignende. Dette er da et bilde av søstra mi sitt øyet. Er det ikke fint?! Jeg bare elsker de<3 


   

  Hvordan farge har du på øynene dine?

  Klem Jennie
  41 kommentarer


  hits
  @instagram JENNIEFASHION