hits

 • Blogg

  GOODIE BAG


  31.01.2015


  Hei

  Som jeg skrev i et tidligere innlegg fikk alle på Vixen en Goodie Bag. De lå på hvert sete så det var bare å velge en plasse og se alt det kule man hadde fått.Var noen nøttebarer og drikker oppi også men de har jeg allerede spist og drukket opp.hahaha<3 Men fikk også masse annent stash og slikt så tenkte å vise det nå. Mye jeg aldri har sett før men gleder meg masse til å prøve. 

  En mini pakke med VERSACE BRIGHT CRYSTAL bodywash, bodyloation og parfyme <3


  URBAN DECAY PERVERSION
  CARMEX. Har av en eller annen grun alltid ønsker meg carmex og endelig fikk jeg det:-)  Denne shower gelen fra RITUALS...<3 Har den fra før av og den lukter utrolig godt<3  Simple kind to skin cleansing and eye makeup remover.  Dr. Hauschka Face Care Kit  Smilelab FLASH. Vet ikke helt om jeg vil prøve disse enda, men fikk hvertfall de.  Tørrshampoo fra REDKEN

  Har du noen gang fått en goodie bag?

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Antrekk

  Endelig helg


  30.01.2015


  Hei

  I dag har jeg vært på skole og håndball. Treningen var faktisk veldig gøy. Fint å trene litt håndball igjen. Har ikke trent så mye den siste tiden fordi jeg har vært syk, vært på Vixen og gjort lekser. Neste uke er det ikke akuratt mindre lekser. Vi har 2 prøver og 2 foredrag. Huff, håper det snart roer seg. Nå skal vi hvertfall kose oss uten å tenke på skole. Kan hende det kommer flere bilder på IG brukeren min @jenniefashion!

  Hvordan har din uke vært?

  Klem Jennie<3
  10 kommentarer


  Ekstra moro

  Smashing kveld


  29.01.2015


  Hei

  I dag da jeg våknet var noe av det første jeg gjorde å tvile på at gårsdagen faktisk skjedde. Lurte på om jeg bare hadde drømt, men så så jeg blomstene og prisen min på nattbordet og da forstod jeg at det er virkelighet. 

  I går så vant jeg, takket være dere "Årets Ungblogg" på Vixen Blog Awards. Tusen tausen takk til alle dere som har nominert meg og stemt på meg og tusen takk til juryen som tok meg helt til toppen. 


  Tenk at jeg tvilte på om jeg skulle dra på Vixen Blog Awards eller gå skirennet her på Nesodden. Men kvelden før fikk jeg tak i en kjole og avtalte at Ella og mamme skulle bli med meg. Lykken ble komplett da jeg fikk billett til Tuva også.

  Først så var vi en liten tur på en slags "Før Fest" hvor det ble servert drikke og fingermat.  Mange mennesker og ja, vi følte oss veldig små i selskapet. Vi turte ikke snakke med noen, så vi ble veldig glade da noen snakket med oss, he he. Det var godt å ha vennene sine der for det føles som at alle andre kjente hverandre.

  Fine speil for å knipse noen bilder  Tok noen bilder, men hadde bare med meg mobilen. Det ble tatt noen bilder av flere fotografer, men de har jeg ikke fått ennå.


  På prisutdelingen fikk vi Goodie Bags, så ble det delt ut priser i alle de ulike kategoriene og så var det musikk av blandt annet Ida Maria

   Jeg skvatt så utrolig da navnet mitt ble ropt opp at jeg skalv. Jeg skalv på scenen også og følte meg om mulig enda mindre enn tidligere på kvelden. Satt veldig pris på å se at det var noen jenter på min alder i salen og noen av dem kom også bort til meg for å ta bilde og få autograf og da følte jeg i hvertfall at det var verdt å være på Vixen denne kvelden. Når jeg ser tilbake på kvelden var den jo helt utrolig. Ikke alle som får oppleve dette og at jeg fikk en pris etter å bare ha blogget i litt over 1 1/2 år. Mange flere utrolig kule bloggere ble kåret denne kvelden og jeg anbefaler å sjekke flere av dem på Vixen.no   Det var jo veldig mange store bloggere der og andre kjente personer som ble intervjuet, filmet og fotografert veldig mye. 

  Jeg har også lyst til å takke dere som kom bort å gratulerte meg etterpå. Vet ikke om dere leser bloggen, men det var i hvertfall veldig koselig og betydde mye for meg.


  Vi var ikke hjemme før 00.15, og da var jeg så trøtt at jeg gikk og la meg med en gang.

  Nok en gang tusen takk. Om jeg får flere bilder deler jeg dem her på bloggen :)

   

  Har du et spørsmål om denne kvelden, kan du spørre i kommentarfeltet :)

  Klem Jennie
  70 kommentarer


  Ekstra moro

  På vei til Vixen


  28.01.2015


  Hei

  I dag er det Vixen Blog Awards og jeg gleder meg syyyyykt. Har aldri vært på det og er ganske spent. Heldigvis har jeg med meg Ella og Tuva og vi skal ha det fatastisk. Gleder meg også til å møte alle menneskene og deltakerne. Flere der jeg beundrer og ser opp til som også er nominert i samme kategori som meg.  Jeg er nominet i kategorien "Årets ungblogg", takket være dere leserene mine <3

   

  Blogger mer om dette i morgen. Har litt dårlig tid i dag.

  Hva har du gjort i dag?

  Klem Jennie
  19 kommentarer


  Hverdag

  MONDAY


  26.01.2015


  Hei

   Mandag igjen..... :( Helgene går så alt for fort. 

  Mange spør meg når jeg skal lage video igjen og svaret er at det sikkert blir i vinterferien. Jeg har det alt for travelt med mye annet som skjer for tiden, men når jeg har vinterferie har jeg i hvertfall ikke skole, lekser, prøver eller treninger. Jeg kommer nok til å trene litt egentrening hjemme, men da trenger jeg ikke stresse med at jeg må være på treningen til et bestemt tidspunkt.

  Jeg kjenner at jeg gleder meg masse til ferie. Føler det er lenge siden juleferien, selv om det egentlig ikke er det. Gleder meg til late morninger igjen og å impulsivt kunne finne på noe med venner som også være hjemme i ferien.

  Kanskje noen turer i slalombakken, skitur, bytur, cafèbesøk, vennebesøk osv....

  Så skal jeg snart feire bursdagen min også, for nå er det nye kjøkkenet vårt sart ferdig :) 

   

  MONDAY

  Hva er ditt favorittfag på skolen egentlig?

  Klem Jennie

   
  20 kommentarer


  Ekstra moro

  DISNEY ON ICE


  24.01.2015


  Hei

  I dag har jeg hatt en utrolig fin dag med mamma, Mathias og Ella på Disney on ice. Sist gang jeg var på Disney on ice var dag jeg var 5/6 år så husker ikke så godt hvordan det var. Da jeg var så liten var alt ganske problemfritt men nå som jeg er blitt eldre var det litt jobb. Mange mennesker, søling og bråk. Var utrolig glad da vi hadde funnet plassene våre og showet begynte. Ble også utrolig happy da jeg fant ut at alle sangen var på norsk. (kunne derfor synge med) Hahahaha! 

  Jeg og Ella satt og lo og sang i mens lillebror var helt oppslukt i showet. Da showet var ferdig gikk vi nedover Karl Johan og ned til brygga. På vei hjem leste vi i programmet vi hadde kjøpt der og så på bilder fra showet. Nå sitter jeg hjemme og har tenkt å ta på meg noen koseklær. I morgen er det håndballkamp. Gleder meg!  Har du noen gang vært på Disney on ice?

  Klem Jennie
  34 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  DETTE TRENER JEG


  23.01.2015


  Hei


  I dag er det fredag igjen og jeg gleder masse til helgen. Skal noen morsomt i morgen og spille håndballkamp på søndag. I dag har jeg vært å skolen og trening. Mange av dere spør meg om hva jeg trener, når og hvor ofte, tenkte nå å svare litt på dette med noen fakta setninger.

   

  10 FAKTA OM HVA JEG TRENER

  1. Jeg trener håndball

  2. Jeg trener langrenn

  3. Håndbalaget har treninger manager, onsdager og fredager.

  4. Langrenn trener jeg mandager (Får sjeldent tid på torsdagene)

  5. Her jeg bor har vi skirenn hver onsdag i fra januar til midten av mars.(Da trener jeg ikke håndball på onsdagene)

  6. Spiller som regel håndballkamp med laget hver helg.

  7. Jeg går sjeldent renn utenfor Nesodden rett og slett pga mangel av tid. Jeg har hatt innspillinger, oppdrag, lekser og venner som jeg også bruker tid med og på)

  8. Jeg har spilt håndball i ca 1 1/2 år

  9. Jeg har trent langreen i 3 år (men likt å gå på langrenn fra jeg var 3 år)

  10. Jeg spiller mest venstre ving og midtbeck når jeg spiller håndballkamper.

   

  Jeg er veldig glad i sport og spiller også gjerne basketball, volleyball, svømmer, danser, står slalom osv. 

   

  HER SPILLER JEG "ROLLERBLADES BASKETBALL" MED LILLESØSTER, TANTE OG ONKEL i ØSTERRIKE SOMMEREN 2011


   

  Hva trener du?

  Klem Jennie

   
  23 kommentarer


  Vinterlyd 2015

  DETTE BLIR MORO


  22.01.2015


  Hei

  I går nevnte jeg kort på bloggen at jeg skal være med på noe jeg syns er veldig kult. Noen av dere klarte med de to hintene å gjette dere frem til at jeg skal være med på Vinterlyd sin  turné 2015. Vinterlyd er en del av "Krafttak mot kreft" og arrangeres av Kreftforeningen og P4. Du kan lese mer om Vinterlyd, Krafttak mot kreft, hvilke artister som skal være med, når og hvor konsertene skal holdes og mye mer inne på P4 sin Vinterlydside, som du kommer til ved å trykke //HER Kreftforeningen har også en side med mye informasjon som du kommer til ved å trykke //HER

  Det er det tiende året at P4 og Kreftforeningen tar med seg noen av Norgest største artister til flere byer og steder for gratiskonserter. Ja,  konsertene er gratis, men jeg håper veldig på at vi får samlet inn mange penger til kreftforskning.

  Noe av det beste er jo at dette ikke er lenge til i det hele tatt. Vinterlyd begynner med en stor og kul konsert med flere happenings i Oslo allerede Lørdag 28 februar. Noen artister som skal være med er allerede offentliggjort, i mens andre fortsatt blir holdt hemmelig en liten stund til. I tillegg til en fantastisk konsert vil det bli konkurranser og også muligheter til å vinne blant annet "Meet and greet" med artistene.  Jeg skal være med på moroa og kommer vel til å lage noe moro selv på reisen også. Nå får jeg mulighet til å spørre artistene ikke bare spørsmål jeg lurer på, men spørsmål dere lurer på også. Kanskje noen av dere ønsker dere autografer, signert CD eller lignende. Kanskje gjøre en "prank" på noen av de, det er alltid moro, he he.

  For å holde seg oppdatert rundt disse kule gratiskonsertene lønner det seg å følge @p4radio på Instagram

  Jeg gleder meg veldig til å besøke de ulike stedene og kanskje møter jeg deg også :)

  Har du vært på Vinterlyd?

  Klem Jennie
  27 kommentarer


  Ekstra moro

  ENDA FLER OVERRASKELSER


  21.01.2015


  Hei

  I dag etter skolen var jeg på et utrolig spennende møte i byen og jeg føler meg veldig heldig. Dette kommer til å bli så kult. Har så mye gøy å fortelle, som også dere har mulighet til å være med på. Dette er også noe jeg har hold på litt lenge så gleder meg masse til å informere dere mer om dette på bloggen i morgen. Nå har jeg dessverre ikke tid til noe annet enn å gi dere et lite hint, for nå skal jeg på skirenn og så må jeg øve til foredrag. 

  HINT HINT

  OK, ET HINT TIL

  http://marcusandmartinus.no

   

  Noen som tror de kan forestille seg hva møtet handlet om?

  Klem Jennie
  21 kommentarer


  SPRÅKREISE

  EN HEMMELIGHET AVSLØRES


  20.01.2015  //sponset

  HEI

  Som jeg har blogget om tidligere så har jeg flere spennende ting jeg skal være med på i 2015. En av tingene kan jeg nå endelig avsløre og det er noe jeg gleder meg VELDIG til. I sommerferien reiser nemlig Ella og jeg på språkreise i sammen, jippi.

  Har hatt lyst til å reise på språkreise i flere år, for EF tilbyr jo språkreiser for barn i fra 10 - 17 år. Det er delt opp i junior fra 10 - 14 og de andre kursene er fra 14 - 17 år. Har du lyst til å dra på språkreise, så kan du bestille en gratis brosjyre, lese mer om språkreiser for junior og fra 14 - 17 år, se bilder og film, ved å trykke //HER

  Det var flere steder jeg kunne tenke meg å reise til, men siden vi har andre planer i sommerferien også, så måtte jeg velge ett av de kursene som hadde avreise tett opptil skoleslutt. Jeg er kjempe fornøyd med både reisevenninne og dit vi skal i sammen.

  Det fins mange steder å reise og om kort tid vil jeg også fortelle her på bloggen hvor vi skal  på språkreise.

   

  NOEN AV DESTINASJONENE

  Hvor ville du helst reist?

  Har du vært på språkreise, hvor var du eventuelt?

  Klem Jennie

  Trykk  //HER for mer informasjon om EF sitt tilbud 
  57 kommentarer


  SPØRSMÅLSRUNDE

  JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL


  18.01.2015


  Hei 

  Valgte å ha en liten spørsmålsrunde i dag, spurte mine instagram følgerne om de hadde noen spørsmål til meg. Fikk inn mange,  men jeg valgte disse 20.

  1. Hvilke hårprodukter bruker du?

  Bruker mye disse produktene fra "smooth sexy hair" pluss mamma sin Moroccanoil. De lilla produktene er forskjellig typer anti frizz produkter og Moroccanoil bruker jeg på tuppene.
  2. Hvor skal du til sommeren?

  Kan ikke si alt enda men vi planlegger en tur til Østerrike. Denne gangen skal vi ikke ta fly men vi skal kjøre. Har gjort det to ganger før men det begynner å bli noen år siden nå.

  3. Er du sammen med noen nå?

  Nei, har ikke kjæreste.

  4. "Kjendis crush" nå for tiden?

  Nå for tiden er mitt "kjendis crush" Ed Westwick fra Gossip Girl.  5.  Hvilken posisjon spiller du på håndballbanene?

  Vi har ikke faste plasser på håndballlaget mitt men som oftest er det venstre ving eller midtbeck.

  6. Spiller du på 1 lag eller 2 lag i håndball?

  Jeg spiller på 1 laget.

  7. Har du fått iPhone 6?

  Nei, jeg har ikke fått iPhone 6. Ettersom jeg har spart opp penger, pluss at jeg fikk penger til jul kjøpte jeg meg en med de pengene. 

  8. Hvor høy er du?

  Målte meg nå, 162 cm
  9.  Hvem ser du opp til?  Ikke kjendiser som Justin Bieber og Taylor Swift men norske kjendiser eller folk du kjenner?

  Ser opp til mange mennesker. Ser opp til skiløpere som Marit Bjørgen, Therese Johaug og flere håndballspillere på landslaget. Men ser også opp til mennesker som har kommet langt i livet til tross for vanskeligheter (som Selena Gomez) Ser også opp til de som finner styrke når de har det vanskelig, de som kjemper og ser positivt på livet til tross for utfordringer. 

  10. Har du vært i Bergen?

  Nei, har ikke vært i Bergen før, men tror jeg snart skal dit.

  11. Går du ofte skirenn?

  Jeg går renn her på Nesodden hver onsdag men har lyst til å pøve litt andre steder også.

  12. Nevn 3 steder du ville reist til?

  Ville gjerne dratt til New York siden jeg aldri har vært der, Italia selv om jeg har vært der før og London. London var virkelig fantastisk og vi var utrolig heldig med været.  13. Kan du ha en sangvideo?

  Nei....Hahaha

  14. Ble du fornøyd med karakterene dine til jul?

  Ja, kan vel si jeg ble fornøyd . Gjorde mitt beste og det kan ikke bli bedre enn det.

  15. Lakker du ofte neglene dine?

  Nei, lakker ikke neglene ofte. Kan hende jeg gjør det innimellom men ikke ofte?


  16.  Favoritt serie?

  Gossip Girll<3

  17.  Har du mye lekser/ prøver osv...?

  Ja, jeg syns det. Har ikke så mye tid til å være med venner i ukedagene og det er ganske trist. Denne uka har en en god del. Huff..

  18. Er du ofte på fest?

  Nei!! Er egentlig aldri på fest, mer bursdager og feiringer. 

  19.   Hva liker du best å gjøre med venner?

  Jeg liker å overnatte men det er en ganske stor ting kan man si. Det viktigste er at vi har det gøy og morsomt.

  20. Vil du dra på språkreise?

  Ja, har lenge hatt lyst å dra på språkreise. Mange steder jeg hadde hatt lyst å dra til så det er vanskelig å si hvor. Kanskje et sted der de snakker engelsk, så kan jeg få muligheten til å lære det helt flytende.

  Håper dere fikk svar på noen av det dere lurte på?

  Klem Jennie
  25 kommentarer


  Helg

  HEKTA


  17.01.2015


  Hei

  I dag var det en ganske rolig dag men jeg hadde det allikevel veldig fint. Spilt Mario Wii med lillebror, tatt litt bilder, stylet noen antrekk og frisyrer, og sett på den nye favoritt serien min, Gossip Girl. Har sluttet helt å se på Pretty Little Liars og kan ikke se mer på The Vampire Diaries så prøvde ut Gossip Girl og det er faktisk veldig bra. Er egentlig ikke så stor fan av serier med drama og slikt men denne er veldig bra. Har blitt helt hekta. 

  Til bursdag fikk jeg også et gavekort på  hull i øret og det valgte jeg å ta i dag da vi dro i butikken. Har 3 hull i det ene øret fra før av og  hadde bare ett i det andre. Mange sier jeg ikke bør ha så mange hull i ørene men det er helt opp til meg. Vil liker forskjellig ting alle sammen og jeg syns det er fint med hull i ørene. Nå har jeg tre øredobber i venstre øreflipp og to i høyre. 

   

  Til dere som lurer, så er den deilige pusegenseren på bildet i fra butikken WOW


  Ser du på Gossip Girl?

  Klem Jennie
  36 kommentarer


  Antrekk

  NEW IN


  16.01.2015


  Hei

  Denne uka har vært ganske slitsom ettersom at jeg har vært syk ganske lenge. Lovet dere at det skulle komme antrekksbilder så det ble i dag. Føler meg bedre nå og håper jeg blir klar for å spille kamp på søndag. Klærne har jeg fått til bursdagen min, liker de veldig god og gleder meg masse til å bruke dem. Mye her er mer vår/sommer antrekk men med en strømpebukse går det ann å bruke det nå på vinteren også.
   


  Klærne som foreldrene mine ga meg til bursdagen er kjøpt i butikken Brandy Melville. Fikk også bursdagsgave i fra søte Ingvill i WOW. Antrekkene er derfor i fra Brandy Melville og WOW. Skjerfet fikk jeg til jul og jeg tror det er kjøpt i en butikk som heter CMYK.

  Hvilket antrekk likte du best? 

  Klem Jennie
  28 kommentarer


  Feiringer

  GRATULERER TIL


  14.01.2015


  Verdens beste lillesøster!!!

  Ja, i dag er det lillesøster Emilie Mari sin dag, og hun fyller 12 år.  Vi feiret ganske likt som meg med bestilt mat og deilig dessert. Denne gangen hadde vi is kake og fruktsalat med vanilje saus. Har hatt det som dessert en god del nå og det er alltid like godt. 

  Siden jeg sluttet tidlig i dag hadde jeg tid til å være med venner før jeg måtte hjem og feire. Ella og jeg ble meg Tuva hjem rett etter skolen. Vi lagde te og spilte masse morsomme spill.   Nå må jeg komme meg av gårde på skirenn!
  Klem Jennie  9 kommentarer


  Hverdag

  BEAUTIFUL....


  13.01.2015


  Hei

  I går spurte jeg om dere hadde tips til en type video jeg kunne lage. Det kom inn mange bra forslag, men jeg har kommet frem til to stykker jeg veldig gjerne vil lage. En "What´s on my Iphone video" og en "Morning routine video". Kom mange spørsmål om en "Room tour " men føler meg ikke helt klar for det ennå. Føler at det er noe som mangler i tilleg til at det er rotete. Hater egentlig at rommet er rortete men det bare bilr sånn. Huff huff...HA HA HA! Skal få til å filme en morning routine i vinterferien hvis kjøkkenet vårt er ferdig til da.

  Her er noen bilder jeg tok i dag med kameraet mitt, fotograferte dem litt etter at jeg kom hjem i fra skolen


  Hva syns du om bildene?

  Klem Jennie
  12 kommentarer


  Blogg

  SAVN...


  12.01.2015


  Hei

  I dag har jeg ikke vært på skolen, det ble en akutt tur til legen i stedet :(  Håper veldig på at jeg kan dra på skolen i morgen, for jeg føler meg litt bedre nå.

  Syns det er ganske trist at jeg ikke har fått tatt noe fine bilder til bloggen i dag heller, men klarte desverre ikke det. Kanskje det kommer noen i morgen. Det vil hvertfall komme noen antrekksbilder snart. Vil også veldig gjerne lage en video. Har du forslag til video?

  Etter legebesøket slappet jeg av, var på data og leste i blader. Fant masse fine og fristende bilder fra London. Savner London, England så mye. Håper virkelig på å dra dit snart igjen.

     Er det et spesielt sted du savner og vil dra tilbake til?

  Klem Jennie
  47 kommentarer


  JULEKALENDER

  PASSER DÅRLIG


  11.01.2015


  Hei

  Sitter her i stua og kjenner at halsen er sår og kroppen er sliten. Det passer så utrolig dårlig nå, fordi vi har så mange presentasjoner vi skal jobbe med på skolen. Lærerene har klart å gjøre det slik at vi jobber med dette i tre ulike fag samtidig. Veldig stressende syns jeg. 

  Denne helgen har jeg vært med på "Flyball turnering" med håndballen. Har aldri vært med på det før, men det var kjempegøy.  I dag spilte vi håndballkamp, som jeg syns gikk veldig greit med tanke på at vi faktisk ikke hadde en keeper. Det vil si, Maja på laget var kjempe tøff og stilte seg i mål for oss for aller første gang. Jeg syns hun var superflink, selv om vi tapte. 

  Det var også en utfordring for oss med noen forldre på tribunen fra det andre laget som tydeligvis syntes det var gøy at det ikke gikk så bra for oss. Heldigvis er vi jentene på laget flinke til å oppmuntre hverandre.

  I dag tar jeg derfor å legger meg litt tidlig og håper at jeg vil føle meg bedre i morgen. Neste uke tenkte jeg å blant annet å vise dere noen antrekk jeg fikk til bursdagen min og jeg tror også at jeg endelig får avsløre en av hemmelighetene mine som jeg gleder meg veldig til i 2015.

  Tusen takk for mange fine edits på instagram,  her er 4 stykker <3 

  Ønsker dere at jeg legger ut edits fra instagram her på bloggen med jevne mellomrom?

  Klem Jennie

   

  Edit av  @ F.a.a.i.i.t.h

  Edit av @edits.jenniesofie
  Edit av @jenter.fanpage.no

  Edit @pastelldrawings


  16 kommentarer


  Ekstra moro

  DET ER UTROLIG!


  09.01.2015


  Hei alle sammen!

  Fikk nettopp vite at jeg er finalist i VIXEN Blog Awards 2014, kategori " Årets ungblogg" . Kunne ikke klart det uten alle dere som har stemt på meg. Blir også utrolig glad av å se at så mange liker bloggen min og jeg kan ikke få takket dere nok. Det er nå opp til juryen å velge hvem som vinner hver kategori, men er stolt av at jeg allerede har kommet så langt. 

  Dette står det om ÅRETS UNGBLOGG: Årets ungblogg er nyskapende, engasjerende og inspirerende med godt innhold og hyppige blogginnlegg. Bloggen har eksistert i mer enn seks måneder før nominerin ,og bloggeren er 18 år eller yngre.

  Nå er første skoleuke etter ferien over og er ganske glad for at det er helg. Trent litt mer denne uka så er litt sliten. Men det er ikke over enda. Skal spille flere håndballkamper i helgen. Gleder meg veldig allikevel. Har ikke spilt siden før juleferien, så fint å få spille litt igjen. 

   Legger med tre sanger som har vært på hjernen min den siste tilden.

   

   

   

  Hvilken sang liker du best?

  God helg

  Klem Jennie
  26 kommentarer


  Feiringer

  ENDELIG!


  08.01.2015


  Hei

  Nå er jeg endelig fjortis! Hahaha. Har gledet meg masse til å bli fjorten år og nå er jeg det. Dagen begynte med gratulsjoner og en liten gave fra mamma og pappa.( Skulle åpne en større på kvelden) Fikk gratulasjoner og sang på skolen pluss deilig kake. Mmmmmmm<3  Skoledagen min i dag var litt annerledes siden vi hadde dansekurs i breakdance fra 12.00 til 14.30. Det var faktisk ganske spennede og gøy. Kan litt breakdance nå. 

  Da jeg kom hjem skjekket jeg IG og så alle de fine gratulasjonene fra alle dere. Ble utrolig glad og prøvde å svare så mange som mulig men kommentarer fosset inn så jeg håper dere rakk å se de før de forsvant. Uansett takker jeg dere alle sammen her og nå. Dere er fantastiske <3 Tusen takk :)

  Kvelden starte med sushi til middag og cupcakes til dessert. Utrolig lenge siden jeg har spist sushi og godt å ha det igjen.
  Klem Jennie
  30 kommentarer


  Blogg

  SNART FJORTISSSSS!!!


  07.01.2015


  Hei

  I morgen har jeg bursdag, da blir jeg 14 år. I morgen blir det bare en liten feiring med foreldre og søsken etter skole og jobb. Tror vi kommer til å spise ute, ettersom stua og kjøkkenet er i en oppussingsprosess. 

  Derfor har jeg også bestemt meg for å utsette familiebursdag og vennebursdag til det nye kjøkkenet er på plass. Det samme kommer lillesøster til å gjøre som har bursdag om 1 uke. 

  Jeg har så lenge jeg kan huske hatt diverse temabursdager når jeg har hatt selskap med venner, men jeg tror ikke jeg skal ha noe spesielt tema i år. Tror ikke jeg kommer til å ferie 14 års dagen min før i slutten av februar, så jeg har jo litt tid til å bestemme meg. 

   

  Nå må jeg komme meg av gårde på skirenn. 

  Når har du bursdag?

  Klem Jennie
  50 kommentarer


  MÅNEDENS FAVORITTER

  FAVORITTER FRA DESEMBER


  06.01.2015


  Hei

  Den etterspurte videoen er klar her på bloggen og på min YouTube kanal. Håper dere liker videoen og kan fortelle meg i kommentarfeltet om dere ønsker at jeg fortsetter med "Månedens favoritter" eller ikke.

  MÅNEDENS FAVORITTER DESEMBER

  Husk å sette på 720p i kvalitet/quality

  Klem Jennie
  32 kommentarer


  venner

  ALLE GODE TING ER TRE


  05.01.2015


  Hei

  Som noen av dere sikkert fikk med dere så overnattet jeg med Nora og Petrine fra lørdag til søndag. Denne gangen var vi hos Nora fordi vi driver å fikser kjøkkenet og legger nytt gulv hjemme hos meg. Ganske rotete her men gleder meg masse til det er ferdig. Det at vi tre overnatter har blitt en slags greie. Vi har det morsomt alle tre i sammen og kan tulle og tøyse uten at noen blir lei seg. Vi forstår hverandre veldig godt og det er derfor vi kan gjøre disse tingene. 

  Vi brukte mye av tiden på å snakke om masse rart, og tok masse rare bilder ( og noen fine! HAHA) Da det begynte å bli litt sent valgte vi å se en film før vi la oss men det endte med at vi ikke så på filmen så lenge, men bare snakka og tøysa. Søndag ble det vafler til frokost og vi tok noen litt finere bilder enn de vi tok kvelden før. He he he<3


  Hva har du gjort i helgen?

  Klem Jennie
  5 kommentarer


  Blogg

  Juli til desember 2014


  04.01.2015


  Da ser jeg tilbake på siste halvdel av 2014.  Jeg syns det er koselig å se i arkivet her på bloggen min. 

  JULI

  Flotte dager i Tyrkia på Blue Village Seven Seas, i Side.
   AUGUST

  Var i London for første gang. Hadde mange utrolig og fantastiske dager. Vil tilbake!!!  London Eye

  I august skjedde det en god del. Jeg var mye med venner, Lila og familien hennes kom på besøk till oss på Nesodden, jeg begynte på ungdomsskolen og møtte også The Main Level gutta for første gang.   SEPTEMBER

  Venner, venner, venner. Denne måneden var varm og fin og hadde flere fine helgeturer med familien.


  OKTOBER

  Mia og Malin besøkte oss her på Nesodden og vi lagde en yoga video. Tok også en familie tur opp på Hafjell i høstferien.

  Jobbet på WOW Storo på OD dagen og møtte mange søte jenter som leser bloggen min og følger meg på IG :)

  Koselig Cafè besøk i byen


  NOVEMBER 

  I november var jeg på litt forskjellige arrangement med skolen, Feiret mamma sin bursdag og dro også på Kids Expo. Jeg var også på idol med lillesøster og pappa. Vi hadde det utrolig koselig. Denne måneden var det også mye stress med lekser og arbeid. 

  Tuva og jeg lagde en "Make me laugh Challenge video" på Videofy, veldig moro.  Lila var i Oslo og vi fikk møtt hverandre i Oslo og vært litt i sammen <3

  Som sagt mye lekser og prøver, men også noen foredrag som skulle gjøres med venner. Mye koseligere å gjøre lekser da  DESEMBER 

  Desember har vært full av moro og latter.

  Jeg starta julekalender på bloggen.Hadde avslutning med JENTER teamet; hadde det fint med venner, var på juleball og sist men ikke minst, hadde en fantastisk julefeiring i Kragerø med familie. Nyttårsafen feiret vi med bestefar og kjæresten og vi hadde det veldig fint.

  Dette året har vært utrolig og jeg gleder meg masse til det kommende.

  Har du noen spesielle planer for 2015??

  Klem Jennie
  15 kommentarer


  Video

  VIDEO


  03.01.2015


  Hei

  Flere av dere har spurt meg når månedens favoritter for desember kommer ut,  og om jeg skal ha det. Har nå filmet og redigert mesteparten men skal bare finjustere på noen ting. Med litt hjelp fra mamma fant vi noen kule effekter og jeg gleder meg til å vise dere en slik type video. 

  Nå skal jeg pakke litt og dra for å overnatte hos Nora i sammen med Petrine. Vi tre har det alltid kjempemorsomt i sammen. Nå som jeg har ny telefon skal jeg faktisk prøve å få lagt ut noe på IG eller blogg  av hva vi finner på i kveld <3

  Nå er juleferien over og jeg gleder meg til håndballtreningene starter igjen og til å se venner, men først skal helgen nytes.
  Er du klar for skolestart på mandag?

  Klem Jennie
  33 kommentarer


  Jul

  SEN JULEGAVE


  02.01.2015


  Hei!

  For noen dager siden fikk jeg en litt sen julegave i posten, fordi det tok ganske lang tid å sende pakken. Pakken var utrolig fin og jeg måtte derfor lage et blogginnlegg om den. Som noen av dere sikkert vet jeg jeg super glad i produkter som lukter godt og denne gaven hadde flere slike ting. Gaven var fra tante i Østerrike <3  Rub rub rub!!!

  Elsker denne kroppsskruppen fra Lush. Har hatt den før men så gikk den tom og jeg har ønsket meg den siden. Den lukter utrolig godt , og alt er helt naturlig.

  Urban Decay Naked Pasics Palet<3

  Dette palette liker jeg utrolig godt siden det er ganske naturlig farger. Så til en bursdag eller ball er det fint med litt øyeskygge.  Bath bombs!

  Når jeg først bader liker jeg veldig at det lukter godt. Fikk disse to badebombene i lukten Avo Bath og Honey bee, også fra Lush.


  Hva likte du best?

  Klem Jennie
  10 kommentarer


  Blogg

  Januar til juni 2014


  01.01.2015


  Ser tilbake på første halvdel av 2014, et fantastisk år. Veldig takknemlig for året som gikk og ønsker 2015 velkommen. Måtte 2015 bli et godt år for oss alle.

   

  I Januar feiret jeg bursdagen min, som også var overnattingsbursdag. I februar intervjuet jeg Isac Elliot med Juliabladet på suiten hans på Grand Hotell. 

  Bilde øverst til venstre er i fra marsmåned, da Tuva og jeg lagde Fjortissminkevideo. (Det er nå den mest sette videoen på youtube kanalen min med over 100 000 visninger! Tusen takk<3)  De tre andre bildene er fra april som var fantastisk . Både med håndballcup på Vestfossen, Vinterlyd på Hafjell skisamling på Skeikampen. På Skeikampen hadde vi jentene et eget rom og det var utrolig morsom. Vi gikk også en god del på ski og bada litt i bassenget. 

  Mai måned. Fantastisk hyttetur hos familie i Lyngdal hvor også jenta mi Lila bor. Beste pinsen noen sinne. Hadde det så gøy med familie på hytta deres og ikke minst da Lila fikk bli med til hytta og overnatte. 

  Juni, St. Hans med Lea Mathilde, hagefest med jentene mine og skoleavslutning på barneskolen.

  Alle innlegg ligger i arkivet her på bloggen. Man kan lese innlegg helt tilbake til mai 2013 fra da jeg først startet å blogge. Ønsker dere en fantastisk feiring i kveld og ønsker dere alt godt for 2015. 

  Klem 

  Jennie
  12 kommentarer


  @instagram JENNIEFASHION